Excellent sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks ko-210000100

Produkt Excellent sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks ko-210000100 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Excellent sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks ko-210000100 upraviť a produkt hľadať znova.

Excellent Sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks KO-210000100

Excellent Sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks KO-210000100
Detail

Kvalitní Súprava na sushi ORION pre 2 osoby z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Ostatné kuchynské pomôcky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Excellent Sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks KO-210000100 , Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 whiteline (152368)

Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus

Detail

**Sada misiek s podnosom LAMART** je praktickým pomocníkom, ktorý vám spríjemní posedenie s rodinou či priateľmi, ale aj večerný relax pri televízii alebo obľúbenej knihe. **4 identické misky** vyrobené z kvalitnej **keramiky** sú ideálne na komfortné servírovanie najrôznejších pochúťok. Misky sú doplnené o praktickú tácku na ľahkú manipuláciu, ktorá je vyrobená z **bambusového dreva**. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus , Extol premium skrutkovače elektrikárske so skúšačkou, sada 7ks (53087)

Excellent Houseware Stojan na cukrovinky, bambus

Excellent Houseware Stojan na cukrovinky, bambus
Detail

Myslíme si, že s láskou napečené koláčiky si zaslúžia byť aj krásne naservírované. A sviatočný etažér z bambusu sa zdá byť pre túto úlohu ako stvorený! Vystavte svoje cukrárske výrobky s hrdosťou na tento minimalistický etažér a dodajte vášmu sviatočnému stolovaniu nefalšovaný závan horských Vianoc. Praktický úchyt umožní jednoduché prenášanie naservírovaných pochutín. Priemer jednotlivých poschodí je 28/21/16,5 cm. Materiál: bambus, kov, čierne práškovanie (4home.sk)

Podobné produkty ako Excellent Houseware Stojan na cukrovinky, bambus , Koopman miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020)

Japonský sushi set pre dvoch - hnedý

 Japonský sushi set pre dvoch - hnedý
Detail

Tradičný sushi set, vďaka ktorému si môžete poriadne vychutnať V hnedej farbe Vyrobený z vysoko kvalitného porcelánu Sada sa skladá z: 2x sushi tanierik, 2x mištičky na sójovú omáčku, 2x paličky, 2x podložka na paličky, 2x podložka na prestieranie Balené v darčekovom balení (profikuchar.sk)

Podobné produkty ako Japonský sushi set pre dvoch - hnedý , Wolfcraft - bit pz s adapterem v boxu, sada 7ks (4006885297708)

Japonský sushi set pre dvoch - čierny

 Japonský sushi set pre dvoch - čierny
Detail

Tento tradičný sushi set v čiernej farbe pre dve osoby je vyrobený z vysoko kvalitného porcelánu. (profikuchar.sk)

Podobné produkty ako Japonský sushi set pre dvoch - čierny , Kesper set kuchynského náčinia 5 ks bambus (81101)

Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368)

Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368)
Detail

Menážka – 4 kusy v súprave s dávkovacími zásobníkmi na soľ, na čierne korenie a na korenie, materiál keramika, objem 0,3 l, vhodná do umývačky riadu Kvalitná porcelánová menážka doplnená korkom a bambusovým drevom je určená na soľ, korenie, olej a ocot. Dochucovacia súprava Orion WHITELINE sa ľahko prenáša, môžete ju tak mať poruke pri varení aj stolovaní. Fľaše na olej aj ocot, soľničku a koreničku môžete vkladať do umývačky riadu. Biele porcelánové nádobky doplnené korkovými uzávermi sú umiestnené na podtácke z bambusového dreva a na stole skvele vyzerajú. Menážka Orion WHITELINE nájde uplatnenie ako v domácnosti, tak v gastronomických prevádzkach. Kľúčové vlastnosti dochucovacej porcelánovej súpravy Orion WHITELINEStojan so štyrmi porcelánovými nádobkami na dokonalé stolovanieSúprava Orion WHITELINE obsahuje fľašu na olej, fľašu na ocot, koreničku a soľničkuPorcelánové časti môžete vkladať do umývačky riaduMenážka Orion sa dobre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368) , Made in japan sushi set geometric flowers 6 ks (mijc0307)

Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020)

Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020)
Detail

Servírovacia sada – 1× bambusová tácka 30×10×5cm, 3× porcelánová miska 9.5×5.5cm, materiál: porcelán, farba: biela, servírovacie porcelánové misky na bambusovej tácke, vhodné na drobné občerstvenie, dipy Servírovacie misky nájdu široké uplatnenie v každej kuchyni. Štvordielna súprava servírovacích misiek Koopman zahŕňa tri porcelánové misky s rozmerom 9,5 × 5,5 cm na bambusovej tácke s rozmerom 30 × 10 cm. Biele misky sa skvele hodia na servírovanie predkrmov, omáčok, dipov, sushi alebo rôznych druhov pochutín napríklad k vínu. Zmestí sa do nich drobné občerstvenie pre hostí aj členov domácnosti, vynikajúco v nich tiež budú vyzerať rôzne druhy orieškov.Kľúčové vlastnosti súpravy servírovacích misiek Koopman, 4-dielnaSúprava nájde široké uplatnenie v každej kuchyniTri porcelánové misky s rozmerom 9,5 × 5,5 cmBambusová tácka s rozmerom 30 × 10 cmSada servírovacích misiek Koopman vyrobených z bieleho porcelánuNa servírovanie predkrmov, omáčok, dipov, sushi alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020) , Made in japan sushi set black sakura 6 ks (mijc0317)

KELA Servírovací misky PHILIPA 4ks porcelán/bambus KL-12260

KELA Servírovací misky PHILIPA 4ks porcelán/bambus KL-12260
Detail

Táto jedinečná sada sa určite hodí na rodinné oslavy, stretnutia priateľov a slávnostné večierky. Bude užitočná pri servírovaní omáčok, dipov a občerstvenia, ako sú olivy, cherry paradajky, nakrájané syry. Taktiež môžete misky použiť pre estetické servírovanie slaných arašidov, praclíkov mandlí a pod. Jednoduché tvary, klasický a pritom moderný štýl - pre ľudí, čo majú dobrý vkus. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Servírovací misky PHILIPA 4ks porcelán/bambus KL-12260 , Made in japan sushi set blue & white 6 ks (mijc0314)

Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus, 4 ks

Detail

**Sada misiek s podnosom LAMART** je praktickým pomocníkom, ktorý vám spríjemní posedenie s rodinou či priateľmi, ale aj večerný relax pri televízii alebo obľúbenej knihe. **4 identické misky** vyrobené z kvalitného **porcelánu** sú ideálne na komfortné servírovanie najrôznejších pochúťok. Misky sú doplnené o praktickú tácku na ľahkú manipuláciu, ktorá je vyrobená z **bambusového dreva**. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus, 4 ks , Kesper etažér trojposchodový, bridlica (38119)

Olivia Garden Bamboo Touch Set darčeková sada (z bambusu)

Olivia Garden Bamboo Touch Set darčeková sada (z bambusu)
Detail

Olivia Garden Bamboo Touch Set, 2 ks, Okrúhle kefy pre ženy, Všetko pre krásne vyzerajúce vlasy v jednom balení. Kozmetická sada Olivia Garden Bamboo Touch Setobsahuje nie jeden, ale hneď niekoľko produktov, ktoré pomôžu vytvoriť alebo obohatiť pravidelnú kozmetickú rutinu zameranú na starostlivosť o vlasy. Balíček plný vlasovej starostlivosti urobí radosť vám alebo ako darček poteší vašich blízkych. Obsah sady: M kefa na vlasy z bambusu 1 ks 43 mm guľatá kefa na vlasy 1 ks Vlastnosti: minimalizuje poškodenie vlasov šetrný k vlasom aj pokožke flexibilné štetiny masírujú pokožku hlavy na všetky typy vlasov Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Olivia Garden Bamboo Touch Set darčeková sada (z bambusu) , Made in japan sushi sada čierna s bielymi kvietkami (mijrw0032)

Vrták na konfirmáty KONF sada 7ks

Vrták na konfirmáty KONF sada 7ks
Detail

Kvalitní Vrták na konfirmáty KONF sada 7ks z kategorie Dielňa | Príslušenstvo | Vrtáky | Vrtáky do dreva. (esat.sk)

Podobné produkty ako Vrták na konfirmáty KONF sada 7ks , Kesper bridlica, 56 × 18 cm (38115)

MAKRO - Sada dezertná 7ks

MAKRO - Sada dezertná 7ks
Detail

Materiál ocel+ keramika, 6x vidlička d-16cm, 1x lopatka d-26,5cm, (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sada dezertná 7ks , Aps trojposchodový podnos, prírodná bridlica 00960

Tryco Wooden Sushi Set hračka z dreva 18m+ 1 ks

Tryco Wooden Sushi Set hračka z dreva 18m+ 1 ks
Detail

Tryco Wooden Sushi Set, 1 ks, Drobné hračky pre deti, Hračky predstavujú ideálny spôsob, ako zaujať tých najmenších. Hračka Tryco Wooden Sushi Set dieťatko navyše nielen zabaví, ale aj pomôže v rozvoji jeho zmyslového vnímania a ďalších schopností. Vlastnosti: rôzne textúry materiálov stimulujú hmat dieťaťa rozvíja schopnosť bábätka sústrediť pozornosť stimuluje rozvoj zraku a hmatu senzorické farby stimulujú rozvoj zmyslov dieťaťa Zloženie: drevo (notino.sk)

Podobné produkty ako Tryco Wooden Sushi Set hračka z dreva 18m+ 1 ks , Orion stojan porcelán – 2 poschodia (122963)

Made In Japan Sushi set Geometric Flowers 6 ks (MIJC0307)

Made In Japan Sushi set Geometric Flowers 6 ks (MIJC0307)
Detail

Set – na suši, obsahuje: 2 taniere, 2 misky na omáčku, 2 páry jedálnych paličiek, ručná japonská výroba, vhodné do umývačky aj mikrovlnnej rúry Made In Japan je austrálska značka, ktorá dováža japonskú keramiku z oblasti Mino, kde je pôda bohatá na veľa prísad potrebných na výrobu. Keramika je preto príhodne nazývaná Minoyaki. Z tejto dielne takisto pochádza Sushi set Made in Japan Geometric Flowers v krásnom bielo-modrom dizajne. Na Minoyaki je cenené to, že je ručne vyrábaná a skrýva v sebe storočné tradície, ktorými sa inšpirujú miestni umelci. Každý kus riadu je originál a jeho farby sú stále a neodlupujú sa. Dizajn sady je jednoduchý, čo vyzdvihuje materiál aj jeho kvalitu. Neobsahuje žiadne kovy ani iné zdraviu škodlivé látky. Výhodou je použitie sady Made in Japan v mikrovlnnej rúre aj umývanie v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti Sushi sady Made In Japan Geometric Flowers 6 ksSushi set Made in Japan je vyrobený z keramiky... (alza.sk)

Podobné produkty ako Made In Japan Sushi set Geometric Flowers 6 ks (MIJC0307) , Stagg cxa sada (cxa set)

Made In Japan Sushi set Blue & White 6 ks (MIJC0314)

Made In Japan Sushi set Blue & White 6 ks (MIJC0314)
Detail

Jedálenská súprava – na sushi, obsahuje: 2 taniere, 2 misky na omáčku, 2 páry paličiek, ručná japonská výroba, vhodné do umývačky aj mikrovlnnej rúry Set misiek značky Made in Japan vyrábajú japonskí majstri ktorých tradícia výroby siaha až do 12. storočia. Kvalitná súprava z odolnej prírodnej keramiky neobsahuje žiadne zdraviu škodlivé látky ani ťažké kovy. V súprave Sushi setu Blue & White nájdete dva páry drevených paličiek, dva taniere na sushi a dve misky na sójovú omáčku v bielej farbe s modrým dizajnom. Vďaka elegantnej darčekovej krabičke je súprava vhodná ako darček pre vašich blízkych a obchodných partnerov. Na keramike oceníte jej originalitu, špičkovú kvalitu a dlhú životnosť Kľúčové vlastnosti Sushi setu Blue & White s paličkami od Made In JapanSushi set s paličkami Blue & White z odolnej prírodnej keramikyKeramika neobsahuje zdraviu škodlivé látky ani ťažké kovyRučne vyrábaný set značky Made in JapanBielo-modrý dizajn... (alza.sk)

Podobné produkty ako Made In Japan Sushi set Blue & White 6 ks (MIJC0314) , Stagg sxm sada (sxm set)

Made In Japan Sushi set Black Sakura 6 ks (MIJC0317)

Made In Japan Sushi set Black Sakura 6 ks (MIJC0317)
Detail

Jedálenská súprava – na suši, obsahuje: 2 taniere, 2 misky na omáčku, 2 páry paličiek, ručná japonská výroba, vhodné do umývačky aj mikrovlnnej rúry Súpravu misiek značky Made in Japan vyrábajú japonskí majstri, ktorých tradícia výroby siaha až do 12. storočia. Kvalitná sada z odolnej prírodnej keramiky neobsahuje žiadne zdraviu škodlivé látky ani ťažké kovy. V sade Black Sakura nájdete dva páry drevených paličiek, dva taniere na suši a dve misky na sójovú omáčku čiernej farby s ručne maľovanými kvietkami. Vďaka elegantnej darčekovej škatuľke je súprava Sushi set vhodná ako darček pre vašich blízkych i obchodných partnerov. Na keramike oceníte jej originalitu, špičkovú kvalitu a dlhú životnosť Kľúčové vlastnosti súpravy Sushi set Black Sakura s paličkami Made In JapanSúprava Sushi set s paličkami Black Sakura z odolnej prírodnej keramikyKeramika neobsahuje zdraviu škodlivé látky ani ťažké kovyRučne vyrábaná súprava značky Made in JapanČierny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Made In Japan Sushi set Black Sakura 6 ks (MIJC0317) , Stagg axk sada (axk set)

Ochranný obojok BUSTER Penový obojok sada 7ks

Ochranný obojok BUSTER Penový obojok sada 7ks
Detail

Mäkký a pružný ochranný golier na ochranu pacienta. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Ochranný obojok BUSTER Penový obojok sada 7ks , Al-ko boflex comfort 38.2 li (kompatibilná s bosch) set (113843)

Náhradný diel Nimco Kora bambus KO 24059-S

Náhradný diel Nimco Kora bambus KO 24059-S
Detail

Bambusové sitko na mydlo pre sériu KORA. (siko.sk)

Podobné produkty ako Náhradný diel Nimco Kora bambus KO 24059-S , Al-ko boflex easy 3.22 li set (kompatibilná s bosch) (113857)

Náhradný diel Nimco Kora bambus KO 24051-V

Náhradný diel Nimco Kora bambus KO 24051-V
Detail

Bambusové viečko pre nádoby KORA (siko.sk)

Podobné produkty ako Náhradný diel Nimco Kora bambus KO 24051-V , Max1 - svetlo predné excellent (28230)

Detská upratovacie sada TEDDIES 7ks

Detská upratovacie sada TEDDIES 7ks
Detail

Kvalitní Detská upratovacie sada TEDDIES 7ks z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Hry na profesie pre deti. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detská upratovacie sada TEDDIES 7ks , Orion stojan bridlica/drevo 2 poschodia (122982)

Sada hrncov ORION Grande 7ks

Sada hrncov ORION Grande 7ks
Detail

Kvalitní Sada hrncov ORION Grande 7ks z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Sady hncov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada hrncov ORION Grande 7ks , Keitech flapper grub 4 10,2cm 6,5g 7ks (ryb950611nad)

Sada nožov FAMILY 57570 7ks

Sada nožov FAMILY 57570 7ks
Detail

Kvalitní Sada nožov FAMILY 57570 7ks z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Nože, príbory | Sady nožov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada nožov FAMILY 57570 7ks , Richter czech rk.zar.108.cir.7ks (0967-40968)

Sada vrtákov TES 203160 7ks

Sada vrtákov TES 203160 7ks
Detail

Kvalitní Sada vrtákov TES 203160 7ks z kategorie Dielňa | Príslušenstvo | Vrtáky | Kombinované sady vrtákov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada vrtákov TES 203160 7ks , Kreul classic sada barev na sklo a porcelán, 6 x 20 ml, hobby line (4000798166007)

ORION Servírovacia sada na Sushi

ORION Servírovacia sada na Sushi
Detail

Originálna sada alebo darček pre milovníkov sushi pre 2 osoby. Je totiž doplnený dvoma porcelánovými mištičkami a dvoma sadami paličiek z bambusu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Servírovacia sada na Sushi , Thun misa zapekacia 22 cm, porcelán (th191431)

11-dielna sushi sada Slate

11-dielna sushi sada Slate
Detail

Servírovacia bridlicová podložka s porcelánovými doplnkami na výrobu domáceho sushi dokonale oživí váš jedálenský servis. Ideálna na servírovanie syrov, domácich klobások, sushi a iných dobrôt pre priateľov. 11-dielna Sushi sada Slate vám pri vychutnávaní vašej obľúbenej japonskej špeciality umocní exotickú atmosféru.Obsah sady: 1x servírovacia bridlicová podložka - 30 x 24 x 0,5 cm 2x servírovací tanier - 14,5 x 5,6 x 2 cm 2x tanierik na omáčku 7,9 x 5,4 x 1,6 cm 2x držiak na bambusové paličky - 7 x 2 x 1,8 cm 2x pár bambusových paličiek - pr. 0,1 cm, dl. 24 cm 2x bambusová podložka - 25 x 18 x 0,1 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako 11-dielna sushi sada Slate , Made in japan sushi sada navy & pink sakura design 6 ks (mij8594197826977)

Sada na prípravu sushi Deluxe

Sada na prípravu sushi Deluxe
Detail

Ste milovníkom sushi? Radi by ste si urobili vlastný sushi bar u vás doma? Pozývame vás do kuchyne, v ktorej nesmie chýbať sada na prípravu sushi deluxe!Vďaka tomuto šikovnému a elegantnému setu si pripravíte zdravé, chutné a obľúbené japonské jedlo kedykoľvek budete chcieť. Samozrejme, ak budete mať k dispozícii všetky ingrediencie :)Sada na prípravu sushi deluxe obsahuje všetko potrebné, aby ste si pochúťku pripravili úplne sami a aby ste si ju napokon vychutnali presne podľa japonskej tradície. Objednajte si sushi súpravu pre vašu domácnosť alebo ju darujte blízkej osobe, ktorá miluje sushi a ázijskú kuchyňu.Balenie obsahuje:- 4 bambusové paličky- 2 stojany na paličky- bambusové podložky- valček na ryžu- nôž na sushi rolky- bambusová lyžička na ryžu- bambusová stierka na roztieranie ryže- nôž na avokádo- textilný obal na paličkySada na prípravu sushiVyrobené z kvalitného bambusu a plastu bez BPASushi pripravíte jednoducho, rýchlo a efektívneSkvelý darček pre milovníkov ázijskej kuchyneRozmery balenia: 31 x 15 x 7 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Sada na prípravu sushi Deluxe , Keramický set playstation – darčeková sada (5028486407255)

MAKRO - Kliešte bambus sada 2ks

MAKRO - Kliešte bambus sada 2ks
Detail

1x 30x5cm, 1x30x1,3cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kliešte bambus sada 2ks , Al-ko boflex premium 382 li (kompatibilná s bosch) sada (113844)

Sada skrutkovačov TORX ASSIST 102329 7ks

Sada skrutkovačov TORX ASSIST 102329 7ks
Detail

Kvalitní Sada skrutkovačov TORX ASSIST 102329 7ks z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Skrutkovače | Sady skrutkovačov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada skrutkovačov TORX ASSIST 102329 7ks , Al-ko boflex easy 3.82 li (kompatibilná s bosch) sada (113842)

Sada vrtákov do dreva REBEL 7ks

Sada vrtákov do dreva REBEL 7ks
Detail

Kvalitní Sada vrtákov do dreva REBEL 7ks z kategorie Dielňa | Príslušenstvo | Vrtáky | Vrtáky do dreva. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada vrtákov do dreva REBEL 7ks , G21 excellent graphite black (ex-1700gb)

Sada kotúčov HANDY 10125-08 7ks

Sada kotúčov HANDY 10125-08 7ks
Detail

Kvalitní Sada kotúčov HANDY 10125-08 7ks z kategorie Dielňa | Príslušenstvo | Brusné a rezné kotúče | Brúsne kotúče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada kotúčov HANDY 10125-08 7ks , Tristar ko-6382

Imbus sada EXTOL CRAFT 66006 7ks

Imbus sada EXTOL CRAFT 66006 7ks
Detail

Kvalitní Imbus sada EXTOL CRAFT 66006 7ks z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Imbus kľúče a sady. (esat.sk)

Podobné produkty ako Imbus sada EXTOL CRAFT 66006 7ks

Sada skrutkovačov REBEL RB-1101 7ks

Sada skrutkovačov REBEL RB-1101 7ks
Detail

Kvalitní Sada skrutkovačov REBEL RB-1101 7ks z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Skrutkovače | Sady skrutkovačov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada skrutkovačov REBEL RB-1101 7ks

Sada skrutkovačov EXTOL PREMIUM 53087 7ks

Sada skrutkovačov EXTOL PREMIUM 53087 7ks
Detail

Kvalitní Sada skrutkovačov EXTOL PREMIUM 53087 7ks z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Skrutkovače | Sady skrutkovačov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada skrutkovačov EXTOL PREMIUM 53087 7ks

Sada dóza 7ks na drôt. poličke

Sada dóza 7ks na drôt. poličke
Detail

3x v-12cm - s vrchnákom 15cm, š-10cm, 600ml, 4x v-10cm - s vrchnákom 12,5cm, š-8cm, 300ml (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Sada dóza 7ks na drôt. poličke

Sada dóza 7ks na drôt. poličke

Sada dóza 7ks na drôt. poličke
Detail

3x v-12cm - s vrchnákom 15cm, š-10cm, 600ml, 4x v-10cm - s vrchnákom 12,5cm, š-8cm, 300ml (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Sada dóza 7ks na drôt. poličke

Sada dóza 7ks na drôt. poličke

Sada dóza 7ks na drôt. poličke
Detail

3x v-12cm - s vrchnákom 15cm, š-10cm, 600ml, 4x v-10cm - s vrchnákom 12,5cm, š-8cm, 300ml (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Sada dóza 7ks na drôt. poličke

ZWILLING VACUUM STARTER SET 7KS SKLO

ZWILLING VACUUM STARTER SET 7KS SKLO
Detail

SADA NA VÁKUOVANIE . Sada na vákuovanie FRESH & SAVE od Zwillingu je skvelou voľbou, keď chcete začať s vákuovaním potravín. Pomôže vám predĺžiť čerstvosť a trvanlivosť potravín v chladničke aj v mrazničke. Obsahuje (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ZWILLING VACUUM STARTER SET 7KS SKLO

ZWILLING VACUUM STARTER SET 7KS PLAST

ZWILLING VACUUM STARTER SET 7KS PLAST
Detail

SADA NA VÁKUOVANIE . Sada na vákuovanie FRESH & SAVE od Zwillingu je skvelou voľbou, keď chcete začať s vákuovaním potravín. Pomôže vám predĺžiť čerstvosť a trvanlivosť potravín v chladničke aj v mrazničke. Obsahuje (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ZWILLING VACUUM STARTER SET 7KS PLAST

LT1110 RIAD SET 7KS NER.PERFECT LAMART

LT1110 RIAD SET 7KS NER.PERFECT LAMART
Detail

Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej oceleDizajnový nerezový riad vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, opatrený silným sendvičovým dnom a veľmi elegantnými úchytmi pre väčšiu bezpečnosť, funkčnosť a pohodliePokrievka z odolného skla a otvorom pre paru pre dokonalú kontrolu vareniaVhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické, halogénové a indukčnéVhodné do umývačky riaduJednoduchá údržba a čistenie3 roky zárukaMateriál: nerez / skloFarba: nerezObjem: 1,6l / 3,2l / 5,6l / 2,4lRozmer: 16cm, výška 9cm / 20cm, výška 11cm / 24cm, výška 13cm / 24cm, výška 6cm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LT1110 RIAD SET 7KS NER.PERFECT LAMART

2-dielna sada keramických misiek Sushi

2-dielna sada keramických misiek Sushi
Detail

Sada misiek, vyrobených z kvalitnej keramiky a zdobených žíhanou glazúrou v modrom odtieni, ponúka všestranné využitie. Elegantné spracovanie a farebné prevedenie určite upútajú vašu pozornosť. Krásne doplnia interiér moderných a tiež tradičných kuchýň zariadených vo vidieckom štýle.Táto sada misiek vám umožní pohodlne servírovať sladké aj slané pokrmy od raňajok až po večeru. Výdatné raňajky, horúca chutná polievka, čerstvý šalát alebo drobné občerstvenie, to všetko môžete naservírovať vďaka sade keramických misiek. (4home.sk)

Podobné produkty ako 2-dielna sada keramických misiek Sushi

Sada na sushi s receptami Suzooka

Sada na sushi s receptami Suzooka
Detail

Radi by ste si pripravili sushi aj vo vašej kuchyni? Nenechajte sa odradiť náročnosťou prípravy tohto japonského pokrmu, so sadou na sushi Suzooka to bude hračka. Súprava obsahuje všetko potrebné pre vytvorenie dokonalých sushi roliek. Ako prvé uvarenú ryžu vložte do formy pomocou lyžice a s piestom urobte v strede dieru. Následne pridajte vaše želané prísady, zlisujte a dajte kompaktnú rolku z ryže na morské riasy. Potom rolku zviňte a pritlačte pomocou podložky, nakrájajte ju na hrubé kolieska a vynikajúce sushi môžete podávať a vychutnať si ho. Sada na sushi s receptami Suzooka je originálny darček pri milovníkov sushi, ktorí si ho budú môcť pripraviť aj v pohodlí domova.Vyrobené z plastu a silikónuBez BPAInovatívny a funkčný dizajnOkrúhla forma: 6 x 29,5 cmSilikónová podložka: 22 x 22 cmNelepivá lyžica: uľahčuje prípravu ryžeJednoduché a pohodlné použitieVhodné do umývačky riaduPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Sada na sushi s receptami Suzooka

EXTOL PREMIUM skrutkovače elektrikárske so skúšačkou, sada 7ks, CrV 53087

EXTOL PREMIUM skrutkovače elektrikárske so skúšačkou, sada 7ks, CrV 53087
Detail

Prémiová sada kvalitných elektrikárskych skrutkovačov vo výhodnom balení obsahuje skúšačku a 6 ks skrutkovačov z pevnej CrV ocele s rukoväťou z TPR gumy v kombinácii s plastom. Technické parametre: technické parametre: 3x (-), 3x (PH) doplňujúci parameter: (-) 2,5x75 mm, (-) 4x100 mm, (-) 5,5x125 mm, PH0x75 mm, PH1x100 mm, PH2x100 mm, skúšačka (-) 3x65 mm materiál: CrV (4home.sk)

Podobné produkty ako EXTOL PREMIUM skrutkovače elektrikárske so skúšačkou, sada 7ks, CrV 53087

Sada kozmetických štetcov Renew Eye Kit 7ks

Sada kozmetických štetcov Renew Eye Kit 7ks
Detail

Sada kozmetických štetcov Renew Eye Kit 7ks Nechajte sa očariť krásou štetcov na make up od svetoznamej americkej značky Royal & Langnickel. Hlavnou misiou pri vývoji MODA Renew je vytvárať štetce, ktoré sú rovnako ekologické ako aj krásne. Biologicky odbúrateľné rukoväte sú vyrobené z udržateľného polyméru na rastlinnej báze. Táto sada obsahuje aj bavlnené vrecúško z plátna! Kompletná 7-dielna sada obsahuje šesť štetcov pre dokonalé nalíčené očné viečka. Syntetické vlákna sú vegánske a neboli testované na zvieratách. Parametre produktu: Kozmetické štetce Renew Complete Kit od Royal & Langnickel Sada 6 štetcov a púzdra Kvalitné syntetické štetiny Rukoväte z udržateľného polyméru na rastlinnej báze 100 percentne vegánske Cruelty free (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada kozmetických štetcov Renew Eye Kit 7ks

Lamart sada riadu 7ks nerez POUR LT1119

Lamart sada riadu 7ks nerez POUR LT1119
Detail

Sada riadu 7 ks vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, vybavená silným sendvičovým dnom a elegantnými úchytmi, pokrievka z odolného skla a otvorom pre paru, vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné, vhodné do umývačky riad (drmax.sk)

Podobné produkty ako Lamart sada riadu 7ks nerez POUR LT1119

PALSAR7 Cestovná kozmetická sada s dávkovačmi 7ks

PALSAR7 Cestovná kozmetická sada s dávkovačmi 7ks
Detail

Palsar7 cestovná kozmetická sada s dávkovačmi vhodná na všetky vaše cesty! Do malých fľaštičiek môžete preliať vaše obľúbené produkty a môžete ich mať pri cestovaní vždy po ruke. (drmax.sk)

Podobné produkty ako PALSAR7 Cestovná kozmetická sada s dávkovačmi 7ks

Sada skrutkovačov so skúšačkou GEKO G30625 7ks

Sada skrutkovačov so skúšačkou GEKO G30625 7ks
Detail

Kvalitní Sada skrutkovačov so skúšačkou GEKO G30625 7ks z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Skrutkovače | Sady skrutkovačov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada skrutkovačov so skúšačkou GEKO G30625 7ks

MAKRO - Sada dóza 7ks na drôtenej poličke

MAKRO - Sada dóza 7ks na drôtenej poličke
Detail

3x v-12cm - s vrchnákom 15cm, š-10cm, 600ml, 4x v-10cm - s vrchnákom 12,5cm, š-8cm, 300ml (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sada dóza 7ks na drôtenej poličke

LT1119 RIAD SET 7KS NEREZ POUR LAMART

LT1119 RIAD SET 7KS NEREZ POUR LAMART
Detail

Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej oceleDizajnový nerezový riad vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, opatrený silným sendvičovým dnom a veľmi elegantnými úchytmi pre väčšiu bezpečnosť, funkčnosť a pohodliePokrievka z odolného skla a otvorom pre paru pre dokonalú kontrolu vareniaVhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčnéVhodné do umývačky riaduJednoduchá údržba a čistenie3 roky záruka Materiál: nerez / skloFarba: striebornáRozmer: Ø 16 cm, výška 9 cm; Ø 20 cm, výška 11 cm;Ø 24 cm, výška 13 cm; Ø 24 cm, výška 6 cm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LT1119 RIAD SET 7KS NEREZ POUR LAMART

Sushi sada s bridlicovým podnosom (4 častí)

Sushi sada s bridlicovým podnosom (4 častí)
Detail

Privítajte svojich hostí štýlovo a spoločne si vychutnajte sushi ako v luxusnej reštaurácii. Sada obsahuje: bridlicový podnos, paličky, misku na omáčku a podstavec na paličkyPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Sushi sada s bridlicovým podnosom (4 častí)

Detská sada misky a hrnčeka Koala, porcelán​

Detská sada misky a hrnčeka Koala, porcelán​
Detail

Detská sada misky a hrnčeka s motívom koaly je atraktívny a hravý doplnok pre malé deti. Táto sada je navrhnutá s ohľadom na detské potreby a bezpečnosť. Motív koaly motív môžu prispieť k radosti pri jedle alebo pití.Obsah sady: 1x hrnček - objem 360 ml, v. 8,5 cm, pr. 9 cm 1x miska - objem 600 ml, pr. 14 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Detská sada misky a hrnčeka Koala, porcelán​
Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368), EXTOL PREMIUM skrutkovače elektrikárske so skúšačkou, sada 7ks (53087), Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020), WOLFCRAFT - Bit PZ s adapterem v boxu, sada 7ks (4006885297708), Kesper Set kuchynského náčinia 5 ks bambus (81101), Made In Japan Sushi set Geometric Flowers 6 ks (MIJC0307), Made In Japan Sushi set Black Sakura 6 ks (MIJC0317), Made In Japan Sushi set Blue & White 6 ks (MIJC0314), Kesper Etažér trojposchodový, bridlica (38119), Made in Japan Sushi sada čierna s bielymi kvietkami (MIJRW0032), Kesper Bridlica, 56 × 18 cm (38115), APS Trojposchodový podnos, prírodná bridlica 00960, ORION Stojan porcelán – 2 poschodia (122963), Stagg CXA SADA (CXA SET), Stagg SXM SADA (SXM SET), Stagg AXK SADA (AXK SET), AL-KO BoFlex Comfort 38.2 Li (kompatibilná s BOSCH) SET (113843), AL-KO BoFlex EASY 3.22 Li SET (kompatibilná s BOSCH) (113857), MAX1 - Svetlo predné Excellent (28230), Orion Stojan bridlica/drevo 2 poschodia (122982), Keitech Flapper Grub 4 10,2cm 6,5g 7ks (RYB950611nad), Richter Czech RK.ZAR.108.CIR.7KS (0967-40968), KREUL CLASSIC Sada barev na sklo a porcelán, 6 x 20 ml, Hobby Line (4000798166007), THUN MISA ZAPEKACIA 22 cm, PORCELÁN (TH191431), Made In Japan Sushi Sada Navy & Pink Sakura Design 6 ks (MIJ8594197826977), Keramický set PlayStation – Darčeková sada (5028486407255), AL-KO BoFlex Premium 382 Li (kompatibilná s BOSCH) SADA (113844), AL-KO BoFlex EASY 3.82 Li (kompatibilná s BOSCH) SADA (113842), G21 Excellent Graphite Black (EX-1700GB), TRISTAR KO-6382