Five o nine autosedacka pre babiku - duha /56780021/

Produkt Five o nine autosedacka pre babiku - duha /56780021/ sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Five o nine autosedacka pre babiku - duha /56780021/ upraviť a produkt hľadať znova.

FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - DUHA /56780021/

Detail

AUTOSEDAČKA . Autosedačka je vhodná pre bábiky do cca 41 cm. . Autosedačku je možné premeniť na stoličku na kŕmenie. Pre deti od 3 rokov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - DUHA /56780021/ , Five nights at freddys - jack-o-bonnie - akčná figúrka (889698561860)

FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - SRDCE /56780022/

Detail

AUTOSEDAČKA . Autosedačka je vhodná pre bábiky do cca 41 cm. . Autosedačku je možné premeniť na stoličku na kŕmenie. Pre deti od 3 rokov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - SRDCE /56780022/ , Kanibal z nine elms

HAPE KOLISKA PRE BABIKU /E3601A/

Detail

POSTIEĽKA PRE BÁBIKY . Vďaka kolíske Hape bude mať vaša dcéra kam uložiť svoju obľúbenú bábiku. Pohojdá ju, zaspieva jej uspávanku, a akonáhle bude „spať“ bábika, ľahšie uspíte aj vy vaše malé dievčatko. Kolíska (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE KOLISKA PRE BABIKU /E3601A/ , Wildtastic five (9001890668463)

HAPE KOCIK PRE BABIKU SPORTOVY /E3603A/

Detail

KOČÍK PRE BÁBIKU . Zaobstarajte svojmu dievčatku kočík pre bábiku od značky Hape. Zabaví sa s ním ako doma, tak vonku. Prechádzka pre vašu dcéru bude razom zaujímavejšia, keď pred sebou bude voziť svoju obľúbenú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE KOCIK PRE BABIKU SPORTOVY /E3603A/ , Nine west nw/1812gyrg (86702590513)

Nosítko autosedačka pre bábiky

Nosítko autosedačka pre bábiky
Detail

Nosítko autosedačka pre bábiky s látkovým poťahom poteší každé malé dievčatko. S praktickým a pohodlným nosítkom môžu teraz malé mamičky vyraziť na výlet. Nosítko je vyrobené v kombinácii plast - látka. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmer nosítka: 42 cm x 34 cm x 24 cm / dĺžka x šírka x výška (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nosítko autosedačka pre bábiky , Squishmallows 40 cm duha vera (5998083560281)

Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená (63086)

Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená (63086)
Detail

Prepravka pre psa – nylonová, pre stredné plemená, rozmery 33 × 42 × 3 cm (V׊×H), nosnosť 8 kg, očko k pripevneniu, červená farba Materiálom prenosky pre psa je nylon. Dôležité parametre prepravky pre psa Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená Môžete s maznáčikom vyraziť kam sa vám zachce Prepravku tvorí nylon Rozmery prepravky na psa: 42 cm × 33 cm × 3 cm Výrobcom uvedená nosnosť prepravky Merco bude 8 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená (63086)

Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860)

Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860)
Detail

Figúrka – akčná, zberateľská, motív Five Nights at Freddy's, výška 13 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov Funko POP! sú čím ďalej populárnejšie malé vinylové figúrky s ikonickým roztomilým vzhľadom, ktorý je charakterizovaný veľkou hlavou a malým telom postavičky. Prvýkrát boli predstavené v roku 2010, kombinujú tradičnú výrobu sošiek s modernými prvkami a farbami a sú uznávané aj ako zberateľské predmety. Každý si dnes už v tisíckach figúrok nájde tú svoju. Vyrábané sú v mnohých rôznych témach, ako sú filmy, televízne seriály, hry, komiksy a ďalšie pop-kultúrne ikony. Aj táto figúrka Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka s výškou 13 cm sa stane skvelým kúskom do vašej zbierky, či veselou hračkou pre vaše dieťa. Kľúčové prednosti figúrky Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka Figúrka Funko bude pekným darčekom pre zberateľov Je ideálna pre deti od 3 rokov Figúrka zo série Five Nights at Freddy's je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860) , Sonos five biely (five1eu1)

Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42 cm (4011905131764)

Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42 cm (4011905131764)
Detail

Pelech – pre psa, box, vhodné pre malé plemená, materiál: nylon a plyš, odolný, cestovný a jednoduché balenie, rozmery 42×41×39cm (D׊×V) Chcete pre svojho psíka komfortné a rozmerné miesto na spanie? Potom vás iste zaujme Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42cm. Tento typ pelechu je vytvorený pre malé plemená. Povrch z plyšu excelentne udržuje teplo a je príjemný a mäkký na dotyk. Využitý nylon je veľmi pevný. Pelech pre psov tvorí nylon a plyš. Je vysoko odolný proti opotrebovaniu. Tento pelech je ideálny na cesty a zároveňpohodlný. Pokiaľ ide o farbu, tá je u pelechu Trixie čierna a sivá.Zaujímavé vlastnosti pelechu pre psov Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42cmPelech pre psov sa hodí pre malé plemenáMateriálom pelechu Trixie je nylon a plyšPelech ideálne k dlhým cestámFarebné prevedenie pelechu Trixie: čierna a šedá (alza.sk)

Podobné produkty ako Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42 cm (4011905131764) , Sonos five čierny (five1eu1blk)

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná
Detail

Autosedačka pre psa Rocky od Gütewerk by Brunolie je ideálnou alternatívou k objemnému prepravnému boxu. Flexibilný kôš je vyrobený z pevného polyesteru, odolného voči poškriabaniu a vode a v prípade potreby sa dá ľahko vyčistiť. Okrem toho môžete vložku sedadla aj samostatne vybrať a hrubé nečistoty priamo vytriasť. Dá sa rýchlo a bezpečne umiestniť na zadné sedadlo auta. Ukotvenie sedadla, dva vystužené popruhy pre opierky hlavy a protišmykový poťah zabezpečujú bezpečný transport pre vášho štvornohého priateľa. Okrem toho je model Rocky vybavený bezpečnostným pásom. Vďaka 4 zipsom je počas používania veľmi flexibilný. Keď ste na cestách na vlastnú päsť, môžete sedačku Rocky uložiť v batožinovom priestore, aby ste ušetrili miesto. Robustná, flexibilná a bezpečná: autosedačka pre psov Rocky od Gütewerk by Brunolie (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná , Sixtol sx five (sx1010)

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná
Detail

Autosedačka pre psa Rocky od Gütewerk by Brunolie je ideálnou alternatívou k objemnému prepravnému boxu. Flexibilný kôš je vyrobený z pevného polyesteru, odolného voči poškriabaniu a vode a v prípade potreby sa dá ľahko vyčistiť. Okrem toho môžete vložku sedadla aj samostatne vybrať a hrubé nečistoty priamo vytriasť. Dá sa rýchlo a bezpečne umiestniť na zadné sedadlo auta. Ukotvenie sedadla, dva vystužené popruhy pre opierky hlavy a protišmykový poťah zabezpečujú bezpečný transport pre vášho štvornohého priateľa. Okrem toho je model Rocky vybavený bezpečnostným pásom. Vďaka 4 zipsom je počas používania veľmi flexibilný. Keď ste na cestách na vlastnú päsť, môžete sedačku Rocky uložiť v batožinovom priestore, aby ste ušetrili miesto. Robustná, flexibilná a bezpečná: autosedačka pre psov Rocky od Gütewerk by Brunolie (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná , Nine parchments – xbox digital (6jn-00032)

Nafukovací kruh pre deti v tvare dúhy Big Mouth Inc.

Nafukovací kruh pre deti v tvare dúhy Big Mouth Inc.
Detail

S letom prichádzajú aj vodné radovánky. S kruhom sú si deti istejšie a vy môžete byť pokojnejší, že sú v bezpečí. Kúpte svojim deťom nafukovací kruh, s ktorým budú na plávaní za hviezdy. Rozkošné nafukovačky značky Big Mouth Inc. vás prekvapia svojím nápaditým prevedením a jednoduchým nafukovaním aj vyfukovaním. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací kruh pre deti v tvare dúhy Big Mouth Inc. , Duha noci (978-80-765-0306-9)

Bellatex pre dojčatá – 42 × 32 cm – tenký – koala s dúhou (7217)

Bellatex pre dojčatá – 42 × 32 cm – tenký – koala s dúhou (7217)
Detail

Vankúš – klasický, obdĺžnikový tvar, rozmery 42 × 32 cm, materiál výplne polyester, detský, vhodný do postieľky, vzor zvieratá Dopřejte si patřičnou relaxaci po náročném dni a nechte hlavu a krk spočinout na kvalitním polštáři. Klasický polštář BELLATEX s.r.o. je jedním z klíčových aspektů pro dosažení kvalitního nočního odpočinku. Vkusné obdélníkové provedení vám nabídne rozměry 42 × 32 cm. Výrobce pro výrobu povlaku vybral kvalitní materiál, jakým je bavlna. Výplň tvoří polyester. K designovému ztvárnění přispívá vícebarevné provedení a zvířata. V balení je zahrnut jeden polštář BELLATEX s.r.o.. Zásadní vlastnosti produktu Bellatex pro kojence - 42 × 32 cm - tenký - koala s duhou Polštář BELLATEX s.r.o. zajistí vaší hlavě a krku příjemný relax Spadá mezi klasické polštáře Má vkusné obdélníkové ztvárnění Jeho rozměry činí 42 × 32 cm Pro zhotovení výplně zvolil výrobce kvalitní materiál, jakým je polyester Jeho povlak tvoří bavlna K zajímavému ztvárnění... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bellatex pre dojčatá – 42 × 32 cm – tenký – koala s dúhou (7217) , Balón foliový rainbow - duha 76 cm (5900779100824)

Sonos Five

Detail

Vychutnajte si prehrávanie rôznych hudobných služieb a hlasové ovládanie prostredníctvom Siri, Amazon Alexa a Google Assistant s bezdrôtovým reproduktorom Sonos Five. Basový reflexný port : Nie Hĺbka (cm) : 15.4 Krajina pôvodu : Čína Typ : Bezdrôtový Farba : Čierna EQ : Áno Počet v balení (ks) : 1 Počet pásiem : 2-pásmová Vstupy : Jack 3,5 mm TRS WiFi : Áno AUX IN : Áno Šírka (cm) : 36.4 Výška (cm) : 20.3 Variant : Play Five Black Bluetooth : Nie Prevádzka na batérie : Nie Materiál ozvučnice : Plast Typ : Regálové Hmotnosť netto (kg) : 6.36 (muziker.com)

Podobné produkty ako Sonos Five , Duha 50 g – 504 biela, oranžová (6588)

Sonos Five

Sonos Five
Detail

Vychutnajte si prehrávanie rôznych hudobných služieb a hlasové ovládanie prostredníctvom Siri, Amazon Alexa a Google Assistant s bezdrôtovým reproduktorom Sonos Five. Typ : Regálové WiFi : Áno Počet pásiem : 2-pásmová Hmotnosť netto (kg) : 6.36 Typ : Bezdrôtový Prevádzka na batérie : Nie EQ : Áno Krajina pôvodu : Čína Hĺbka (cm) : 15.4 Výška (cm) : 20.3 Variant : Play Five White AUX IN : Áno Vstupy : Ethernet Počet v balení (ks) : 1 Šírka (cm) : 36.4 Basový reflexný port : Nie Farba : Biela Materiál ozvučnice : Plast Vstupy : Jack 3,5 mm TRS (muziker.com)

Podobné produkty ako Sonos Five , Zwilling five star (30125-400)

Podtácky Dúha

Podtácky Dúha
Detail

Vneste do svojho života farby! S týmito farebnými podtáčkami na nápoje budete rýchlo šíriť dobrú náladu. V sade 5 kusov podtáckov, vyrobených z bambusu. Rozmery 14 x 11 x 4 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Podtácky Dúha , Yedoo five numbers black (8595142611501)

Dúha (5900221020069)

Dúha (5900221020069)
Detail

Spoločenská hra – detská hra, pre 1 až 6 hráčov, dĺžka hry 10 min, v českom jazyku, vhodné od 3 rokov Zábavnou hrou Dúha urobíte radosť deťom vo veku 3 – 10 rokov. Malé deti rozoznávajú zvieratká, základné veci a učia sa poznávať farby. Staršie deti si trénujú pamäť pri hľadaní „poslušných" a „neposlušných" koliesok. Hru môže hrať až 6 hráčov. Skvelý tip na darček, ktorý zároveň bude deti rozvíjať! (alza.sk)

Podobné produkty ako Dúha (5900221020069) , Alpina twist five qvm+ (4003692271549)

SMOBY AUTOSEDACKA MAXI-COSI PRE BABIKY SVETLO RUZOVA /SM 240233/

SMOBY AUTOSEDACKA MAXI-COSI PRE BABIKY SVETLO RUZOVA /SM 240233/
Detail

AUTOSEDAČKA . Autosedačka s rukoväťou v originálnom dizajne Maxi-Cosi so svetlo ružovým látkovým poťahom a bezpečnostným pásom. S úložným priestorom na zadnej strane sedadla. Je možné nasadiť na podvozok kočíka (nie je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY AUTOSEDACKA MAXI-COSI PRE BABIKY SVETLO RUZOVA /SM 240233/ , Duha farba na textil oranžová 15 g (3045200475125)

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumovaná voda pre ženy 125 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumovaná voda pre ženy 125 ml
Detail

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five, 125 ml, Parfumovaná voda pre ženy, Ľahká, svieža a zároveň nezameniteľná. Parfumovaná voda pre ženy Elizabeth Arden 5th Avenue After Five vás dostane jemnou, sofistikovanou vonnou kompozíciou, ktorá je ako stvorená na každodenné nosenie. citrusová vôňa kvetinová vôňa drevitá vôňa pre modernú ženu 21. storočia vôňa vhodná na každodenné nosenie (notino.sk)

Podobné produkty ako Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumovaná voda pre ženy 125 ml , Duha farba na textil zelená 15 g (3045200475361)

Glockenklang TAKE FIVE

Detail

• Kobercový povrch - odľahčená verzia reprobedne Quattro• Reproduktory: 4 x 10'' + Tweeter• Frekvenčný rozsah: 36Hz - 18kHz • Výkon: 800W • Impedancia: 4 / 8Ohm• Citlivosť: 103dB SPL • Hmotnosť: 31kg (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Glockenklang TAKE FIVE , Duha farba na textil modrá 15 g (3045200475163)

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SEDA

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SEDA
Detail

AUTOSEDAČKA A STOLIČKA . Autosedačka Maxi-Cosi 3 v 1 pre bábiky. Pri zavesení sedačky na konštrukciu je z nej zrazu hojdačka pre bábiku do veľkosti 42 cm. Otočením konštrukcie získate vysokú jedálenskú stoličku s pultíkom. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SEDA , Duha farba na textil červená 15 g (3045200475019)

Detský koberec Dúha

Detský koberec Dúha
Detail

Detská izba by mala byť pohodlná a atraktívna, pretože je to miestnosť, kde sa vaše ratolesti hrajú a trávia veľa času. Tento koberec do detskej izby má veselý motív dúhy a pestré farby, ktoré upútajú pozornosť a povzbudia k hre. Materiál: 50% sametová tkanina a 50% polyester. Príjemný na dotyk, antibakteriálne a s protišmykovou spodnou stranou. Výška vlasu: 4 mm. Gramáž: 700 g/m² (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Detský koberec Dúha , Duha farba na textil čierna 15 g (3045200475170)

HAPE XYLOFON DUHA

HAPE XYLOFON DUHA
Detail

XYLOFÓN . Prvé kroky do sveta hudby sú jednoduchšie aj vďaka Hape dúhovému xylofónu. Prináša radosť z muzicírovania a udierania paličkami po dúhových pruhoch xylofónu, ktoré vytvárajú rôzne melódie. . Rozvíja jemnú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE XYLOFON DUHA , Duha farba na textil žltá 15 g (3045200475118)

Benbat hrazdička dúha

Detail

Hrazdička s viacerými aktivitami zamestná vaše dieťa a umožní sa mu učiť kdekoľvek a kedykoľvek. Hrazdička je obojstranná a vybavená celým radom vývojových hračiek – každá má svoj jedinečný vzhľad. Všetky hračky sú odnímateľné a obojstranné – čiernobiela a farebná strana. Nastaviteľné svorky na univerzálne pripevnenie ku kočíkom, autosedačkám či postieľkam. Vlastnosti: - Efekt oslnenia pri plnom pohybe vzniká vďaka prirodzenému svetlu, ktoré presvitá cez náš spracovaný materiál a poskytuje fascinujúci svetelný a farebný efekt, ktorý pri každom pohybe upúta pozornosť dieťaťa. - Obojstranné hračky vhodné pre daný vek, z ktorých každá má svoj jedinečný vzhľad a pocit, zabavia dieťa a zároveň stimulujú jeho zmysly. - Flexibilný oblúk možno jednou rukou nakloniť dopredu alebo preč od dieťaťa. - Popruhy na hračky sú dĺžkovo nastaviteľné - Rozmer – 41 x 34 x 5,3 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Benbat hrazdička dúha , Duha farba na textil hnedá 15 g (3045200475415)

Ozdobný vankúš, dúha

Detail

Vankúš v dizajne s dúhou. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Ozdobný vankúš, dúha , Duha farba na textil hnedá 15 g (3045200475231)

Intex Dúha (6941057413099)

Detail

Detský bazén – nafukovací, objem 82l, rozmery 119×142×84cm (D׊×V), so strieškou, viacfarebný Letné radovánky sa rýchlo blížia a deti určite ocenia výhody nafukovacieho bazéna Intex Dúha. Bazén zobrazuje reálny nákres dúhového neba, čo z neho robí dokonalý a netradičný doplnok na letné kúpanie. Intex bazén Dúha je vybavený aj opravnou záplatou, takže sa nemusíte báť jeho znehodnotenia. Výhodou bazéna Intex je zhotovenie z vinylu s hrúbkou 0,28 mm. Nosnosť je 100 kg. Je vhodný pre deti od 2 rokov. Kľúčové vlastnosti nafukovacieho bazénika Intex DúhaVyrobený z vinylu s hrúbkou 0,28 mmNafukovací bazén Intex s motívom dúhového nebaVybavený opravnou záplatou v prípade poškodeniaBazénik Intex Dúha vhodný pre deti od 2 rokovMaximálna nosnosť 100 kgReálne 3D zobrazenieVodná kapacita predstavuje 82 litrov vodyRozmery:142 × 119 × 84 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Intex Dúha (6941057413099) , Duha farba na textil fialová 15 g (3045200475408)

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SVETLO RUZOVA

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SVETLO RUZOVA
Detail

AUTOSEDAČKA A STOLIČKA . Autosedačka Maxi-Cosi 3 v 1 pre bábiky. Pri zavesení sedačky na konštrukciu je z nej zrazu hojdačka pre bábiku do veľkosti 42 cm. Otočením konštrukcie získate vysokú jedálenskú stoličku s pultíkom. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SVETLO RUZOVA , Duha 50 g – 294 biela, tyrkysová, modrá (6585)

SMOBY AUTOSEDACKA 3V1 A STOLICKA MC&Q PRE BABIKY, ZELENOSIVA /SM 240239/

Detail

SEDAČKA . Maxi Cosi multifunkčná jedálenská stolička 3v1: vysoká stolička, hojdačka a autosedačka. Na čistenie je možné poťah zo syntetickej tkaniny utrieť vlhkou handričkou. Pre bábiky do 42 cm (bábika nie je súčasťou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY AUTOSEDACKA 3V1 A STOLICKA MC&Q PRE BABIKY, ZELENOSIVA /SM 240239/ , Duha 50 g – 770 tyrkysová, ružová, fialová (6719)

Glockenklang TAKE FIVE NEO

Detail

• Verzia NEO s neodymovými reproduktormi• Kobercový povrch - odľahčená verzia reprobedne Quattro• Reproduktory: 4 x 10'' + Tweeter• Frekvenčný rozsah: 36Hz - 18kHz • Výkon: 800W • Impedancia: 4Ohm• Citlivosť: 103dB SPL • Hmotnosť: 23,5kg (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Glockenklang TAKE FIVE NEO , Duha 50 g – 403 svetlo béžová, béžová (6645)

Yedoo Five Numbers White

Yedoo Five Numbers White
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Priemer kolies : 26" (559 mm) Brzdový systém : Zadný Dĺžka : 174 cm Farba : Biela Výška : 91 - 97 cm Veková skupina : Junior Rám : Yedoo Hi-Ten Priemer kolies : 20" (406 mm) Rám : Oceľ Hmotnosť : 10,4 kg Veková skupina : Dospelý Brzdový systém : V-Brake Veková kategória : 12 + Užitočné zaťaženie : 130 kg Pohlavie : Ženy Krajina pôvodu : Čína Brzdový systém : Predný Farba podľa výrobcu : Biela Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers White , Twist five v black matt (4003692271624)

Yedoo Five Numbers Black

Yedoo Five Numbers Black
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Veková skupina : Junior Dĺžka : 174 cm Veková kategória : 12 + Priemer kolies : 20" (406 mm) Pohlavie : Ženy Pohlavie : Muži Užitočné zaťaženie : 130 kg Brzdový systém : Predný Rám : Oceľ Rám : Yedoo Hi-Ten Výška : 91 - 97 cm Veková skupina : Dospelý Brzdový systém : V-Brake Priemer kolies : 26" (559 mm) Brzdový systém : Zadný Hmotnosť : 10,4 kg Farba podľa výrobcu : Čierna Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers Black , Alpina twist five hr qvm+ (4003692270184)

Yedoo Five Numbers Blue

Yedoo Five Numbers Blue
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Rám : Yedoo Hi-Ten Rám : Oceľ Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Priemer kolies : 26" (559 mm) Výška : 91 - 97 cm Farba : Modrá Brzdový systém : Predný Veková kategória : 12 + Brzdový systém : V-Brake Veková skupina : Junior Farba podľa výrobcu : Modrá Hmotnosť : 10,4 kg Pohlavie : Ženy Brzdový systém : Zadný Priemer kolies : 20" (406 mm) Dĺžka : 174 cm Užitočné zaťaženie : 130 kg Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers Blue

Yedoo Five Numbers Green

Yedoo Five Numbers Green
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Priemer kolies : 20" (406 mm) Veková skupina : Dospelý Priemer kolies : 26" (559 mm) Farba podľa výrobcu : Zelená Veková kategória : 12 + Pohlavie : Ženy Pohlavie : Muži Užitočné zaťaženie : 130 kg Rám : Oceľ Krajina pôvodu : Čína Brzdový systém : V-Brake Hmotnosť : 10,4 kg Brzdový systém : Predný Farba : Zelená Dĺžka : 174 cm Rám : Yedoo Hi-Ten Veková skupina : Junior Brzdový systém : Zadný Výška : 91 - 97 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers Green

ADIDAS Team Five EdT

ADIDAS Team Five EdT
Detail

Toaletná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, vedľajšia vôňa korenená, pôvod americké Flakónik toaletnej vody ADIDAS Team Five EdT v sebe ukrýva sviežu vôňu inšpirovanú malým futbalom, športom, ktorý je populárny vďaka svojej dynamickosti a rýchlosti. Rovnako ako malý futbal sa aj táto pánska vôňa neriadi mnohými pravidlami. Aj napriek tomu spolu všetky komponenty hrajú a vytvárajú jedinečnú vôňu. Toaletná voda Eau de Toilette ADIDAS Team Five EdT je vhodná pre všetkých akčných a športovo založených mužov.Kľúčové vlastnosti toaletnej vody ADIDAS Team Five EdTModerná vôňa inšpirovaná malým futbalomRovnako rýchla, zábavná a dynamickáToaletná voda ADIDAS Team Five EdT je vhodná na každodenné nosenieKombinácia byliniek, santalového dreva a ovociaEau de Toilette ADIDAS Team Five je vhodná pre všetkých aktívne a športovo založených mužovZloženie vône:Hlava: bazalka, zelené jablko, citrónSrdce: šalvia, levanduľa, mätaZáklad: benzoin, jantárové drevo, borovica (alza.sk)

Podobné produkty ako ADIDAS Team Five EdT

Sonos FIVE biely (FIVE1EU1)

Sonos FIVE biely (FIVE1EU1)
Detail

Reproduktor - aktívny, určenie k mobilu a k TV, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, farba biela, 3.5mm Jack, LAN, WiFi, Multiroom, AirPlay, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android Reproduktor Sonos FIVE sa postará o špičkový zvukSonos FIVE v bielom farebnom vyhotovení vám umožní počúvanie vašej obľúbenej hudby. Tento model v sebe ukrýva celkom 6 digitálnych zosilňovačov, čo z neho robí aktívny reproduktor. Na pripojenie ďalších zariadení k reproduktoru Sonos FIVE môžete využiť pripojenie pomocou 3,5 mm JACK kábla. Príjemnou a používateľsky prívetivou vymoženosťou je bezdrôtová konektivita Wi-Fi a AirPlay 2. Reproduktor Sonos FIVE sa pýši inteligentným stereo zvukom, kedy sa pri horizontálnom umiestnení automaticky oddelí pravý a ľavý kanál, ale ak spárujete dva reproduktory a umiestnite ich vertikálne, každý z nich sa nastaví na jeden zo stereo kanálov.Kľúčové vlastnosti reproduktora Sonos FIVEBluetooth reproduktor Sonos FIVE sa radí medzi aktívne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonos FIVE biely (FIVE1EU1)

Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK)

Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK)
Detail

Reproduktor - aktívny, určenie k mobilu a k TV, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, farba čierna, 3.5mm Jack, LAN, WiFi, Multiroom, AirPlay, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android Reproduktor Sonos FIVE sa postará o špičkový zvukSonos FIVE v čiernom vyhotovení vám umožní počúvanie vašej obľúbenej hudby. Tento model v sebe ukrýva celkom 6 digitálnych zosilňovačov, čo z neho robí aktívny reproduktor. Na pripojenie ďalších zariadení k reproduktoru Sonos FIVE môžete využiť pripojenie pomocou 3,5 mm JACK kábla. Príjemnou a používateľsky prívetivou vymoženosťou je bezdrôtová konektivita Wi-Fi a AirPlay 2. Reproduktor Sonos FIVE sa pýši inteligentným stereo zvukom, kedy sa pri horizontálnom umiestnení automaticky oddelí pravý a ľavý kanál, ale ak spárujete dva reproduktory a umiestnite ich vertikálne, každý z nich sa nastaví na jeden zo stereo kanálov.Kľúčové vlastnosti reproduktora Sonos FIVEBluetooth reproduktor Sonos FIVE sa radí medzi aktívne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK)

SIXTOL SX FIVE (SX1010)

SIXTOL SX FIVE (SX1010)
Detail

Diagnostika –, Kábel SIXTOL SX FIVE slúži na zabezpečenie rýchlej a spoľahlivej diagnostiky vozidla. S jej pomocou odhalíte chyby riadiacej jednotky motora v rámci diagnostickej normy OBDII v slovenskom jazyku. Diagnostika SIXTOL SX FIVE je vybavená farebným displejom a dotykovými tlačidlami pre jednoduché ovládanie. Poteší vás tiež ergonomický dizajn a kompaktné rozmery, ktoré zaistia pohodlnú manipuláciu a možnosť použitia kdekoľvek. Diagnostika SIXTOL SX FIVE dokáže identifikovať pri vybranýchautomobiloch aj špecifické chyby v elektronike. Diagnostiku možno použiť na širokú škálu vozidiel a je konštruovaná na prevádzkovú teplotu 0 až 60 °C.Kľúčové vlastnosti diagnostiky SIXTOL SX FIVEFarebný 2,4“ displej a dotykové tlačidlá pre intuitívne ovládanieDiagnostika SIXTOL SX FIVE pracuje v slovenskom jazykuErgonomický dizajn a kompaktné rozmery umožnia pohodlné použitie kdekoľvekDiagnostika SIXTOL SX FIVE dokáže identifikovať pri vybraných automobiloch špecifické... (alza.sk)

Podobné produkty ako SIXTOL SX FIVE (SX1010)

bazénik so šmykľavkou DUHA

bazénik so šmykľavkou DUHA
Detail

NAFUKOVACÍ BAZÉN IHRISKO DUHA Ideálne pre deti od 2 rokov Veľký rozmer - 297 x 193 cm Nafukovacia šmykľavka Mäkká nafukovacia pristávacia dráha Ringo 4 kusy Guličky 6 kusov Vypúšťací ventil pre rýchle vypúšťanie Súčasťou je opravná záplata Produkt značky INTEX SKVELÁ ZÁBAVA Keď je leto v plnom prúde, máloktoré dieťa by chcelo tráviť horúce dni doma. Aby ste mohli naplno využiť možnosti, ktoré prázdninová aura ponúka, oplatí sa deťom ponúknuť ihrisko INTEX - deti vďaka nemu poznajú nový rozmer letnej zábavy. Jeho hlavnou prednosťou je bohatosť farieb a designu, odolnosť a kvalita spracovania, čo sa premieta do bezpečnosti hrajúcich sa detí. Nechýba tu nič, čo by sa dalo nazvať bazénom ihriska – ideálne miesto na uvoľnenie detskej energie. PERFEKTNÉ PRE VAŠE DETI, pretože bazén má veľa rozmanitosti surfovanie, šmykľavka, fontána, kruhová hra so 4 nafukovacími kruhmi, guličková šmykľavka so 6 guličkami. Šmykľavka s mäkkou pristávacou rovinou Skvelá zábava pre všetky deti! Dva bazény spája nafukovacia šmykľavka, ktorou môžete skĺznuť z jedného bazéna do druhého. HRY A VODNÉ ZÁBAVY Ako sa na ihrisko pristane, môžete sa na ňom hrať mnoho hodín bez akejkoľvek nudy! Každé batoľa si nájde to svoje. Hádzanie farebných loptičiek na cieľ, ich vypúšťanie zo šmykľavky alebo prehadzovanie nafukovacích kolies je len ochutnávkou zábavy! Fontána Raj v horúcich dňoch? K ventilu inštalovanému v bazéne stačí pripojiť bežnú záhradnú hadicu, aby ste v lete vytvorili ideálne podmienky na ochladenie. Fontána je nasadená cez šmykľavku v dúhovom leme, vďaka ktorému je každá šmykľavka doplnkovým chladením. ŠPECIFIKÁCIA: Dĺžka: 297 cm Šírka: 193 cm Výška: 135 cm Materiál: PVC Nosnosť: 54 kg Objem: 227 a 201l Výška hladiny: 25 cm a 17 cm Hmotnosť: 8 kg Kód produktu: 57453 (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako bazénik so šmykľavkou DUHA

Ľad svietiaci obraz Dúha

Detail

Podsvietený obraz na stenu s názvom Dúha vás ohromí svojimi farbami a detailmi. Rám zo 100% dreva s hrúbkou 3 cm dokonale doplňuje celkový vzhľad tohto fotoobrazu. Ľad svetla vo vnútri obrazu vytvárajú dokonalý podsvietený efekt. Napájanie je zabezpečené jednou 9voltovou bateriou, ktorá sa ľahko zapne alebo vypne pomocou tlačidla. Tento obraz je dokonalým darčekom pre každého, kto si cení krásne a kvalitné dekorácie a určite tiež zaujme a zlepší atmosféru každej miestnosti. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Ľad svietiaci obraz Dúha

Detský LED projektor Dúha

Detský LED projektor Dúha
Detail

Detský projektor v tvare mraku je originálne nočné svetlo pre deti, ktoré premieta farebnú dúhu na stenu alebo strop. Je veľmi užitočné ako nočné svetlo, ktoré uľahčí zaspávanie deťom, ktoré sa boja tmy. S viacfarebnou sekvenciou LED a automatickým vypnutím po 20 min. Prevádzka na USB DC 5 V alebo batérie AAA x 4 (nie sú súčasťou balenia). (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Detský LED projektor Dúha

Vilac Akrylové farby Dúha

Vilac Akrylové farby Dúha
Detail

Veľký set vodových farbičiek s 2 štetcami v kovovej krabičke. Ilustrované Ingelou P. Arrhenius. Hračky Vilac majú značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že tieto drevené hračky sú vyrábané ekologicky. Šetria životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch, neplytvajú energiami.Švédska umelkyňa Ingela Peterson Arrhenius sa narodila v roku 1967. Umenie a dizajn mali vždy miesto v jej živote a než začala jej kariéra ilustrátorky, Ingela pracovala ako umelecká vedúca v Štokholme. Potom študovala reklamný a grafický dizajn na umeleckej škole aj v Štokholme. V roku 1992 začala podnikať ako ilustrátorka na voľnej nohe a pracovala medzinárodne naprieč reklamou, dizajnom, vydavateľstvom… V minulosti vytvárala tlačové vzory pre tkaniny, tapety, papiernictvo, taktiež pracovala na obaloch, produktovom dizajne, bytových doplnkoch a hračkách. Jej plagáty a designové hračky nájdete po celom svete. Má vášeň pre retro štýl, čo je jasne vidieť na ich dieloch a taktiež v jej nadšení pre typografiu a farby. Teraz žije v Štokholme s manželom a dvoma synmi. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vilac Akrylové farby Dúha

FILIBABBA Nafukovačka dúha - Rainbow

FILIBABBA Nafukovačka dúha - Rainbow
Detail

Nafukovačka v originálnom dizajne pre zábavu vašich detí. (drmax.sk)

Podobné produkty ako FILIBABBA Nafukovačka dúha - Rainbow

Gymnastická stuha + tyčka - duha

Gymnastická stuha + tyčka - duha
Detail

Gymnastická stuha + tyčka: Gymnastická stuha v černé a barvách duhy s tyčkou - pro moderní gymnastiku - 6m (efitness.sk)

Podobné produkty ako Gymnastická stuha + tyčka - duha

Švihadlo Duha 2,8m - vícebarevná

Švihadlo Duha 2,8m - vícebarevná
Detail

Švihadlo DUHA Švihadlo s neoprenovou ručkou. Délka 2,8m. 11MM silná pes šnura , která dává tomuto švihadlu velkou rychlost. vhodné pro tréning . (efitness.sk)

Podobné produkty ako Švihadlo Duha 2,8m - vícebarevná

Tvorenie šperkov Dúha (3070900098237)

Detail

Sada na výrobu šperkov – s korálikmi, vhodná od 4 rokov, balenie obsahuje prívesok a koráliky, typ: navliekacie koráliky, 400 korálikov Zabavte sa spoločne s vašou ratolesťou pri tvorbe vlastných náramkov či náhrdelníkov. Sada na výrobu šperkov DJECO je skvelá na výrobu šperkov presne podľa vašich predstáv. Táto súprava je vhodnou voľbou na podporu a rozvoj jemnej motoriky a manuálnej zručnosti u detí. Pri vytváraní a vymýšľaní nových návrhov a verzií šperkov dochádza aj k stimulácii detskej predstavivosti a kreativity. Ponúkaná súprava obsahuje 400 ks navliekacích korálikov, s ktorými si vychutnáte veľa zábavy. Kreatívna sada na výrobu šperkov obsahuje prívesok a koráliky. Komponenty v súprave na výrobu šperkov boli zhotovené z kvalitného materiálu, akým je drevo. Sada na výrobu šperkov DJECO urobí radosť všetkým od 4 rokov. Vlastnoručne vyrobený šperk je skvelou voľbou ako darček pre rodinu alebo priateľov. Zásadné prednosti sady na výrobu šperkov Tvorenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tvorenie šperkov Dúha (3070900098237)

Activity Plyšová dúha (3575677150756)

Activity Plyšová dúha (3575677150756)
Detail

Hračka na kočík , na autosedačku alebo do postieľky – závesná, látková, so šnúrkami, šuštiaca, zrkadielko súčasťou, odnímateľná, motív obloha, viacfarebná, vhodná od narodenia, výška 29 cm Predtým než sa vaše bábätko začne samo hrať s hračkami, zo všetkého najradšej pozoruje okolie. Určite ho pritom zaujme krásna Activity Plyšová dúha s množstvom zavesených prvkov. Malí zvedavci objavia hrkálku, pískadlo, šuštidlo, dokonca aj zrkadlo. Hračku môžete zavesiť do kočíka či nad postieľku, kde po nej bude bábätko naťahovať ručičky a rozvíjať tak jemnú motoriku, spoznávať nové zvuky, povrchy a tvary. Dúha je vyrobená z mušelínu príjemného na dotyk, v decentných a vkusných farbách, ktoré sa hodia do každej detskej izbičky. Závesnú Activity Plyšovú dúhu si obľúbia deti už od narodenia.Kľúčové vlastnosti hračky Activity Plyšová dúhaMušelínová dúha so zavesenými prvkamiHrkálka, pískadlo, zrkadlo, šuštidloIdeálna na zavesenie do kočíka či nad postieľkuRozvoj jemnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Activity Plyšová dúha (3575677150756)

BAAGL Vrecko Dúha (8595054284565)

BAAGL Vrecko Dúha (8595054284565)
Detail

Vak na chrbát – viacfarebný, predné vrecko so zapínaním na zips, rozmery 42×34×1cm (V׊×H) Kľúčové vlastnosti vaku na chrbát BAAGL Vrecko Dúha Vak na chrbát Baagl deti využijú na prenášanie oblečenia aj obuvi na telocvik Vak je vybavený predným vreckom so zapínaním na zips Ideálny pre deti od 7 rokov Viacfarebné vyhotovenie Vak na chrbát Baagl má rozmery 42 × 34 cm (V × Š) (alza.sk)

Podobné produkty ako BAAGL Vrecko Dúha (8595054284565)

Ecoline športový šarkan Spustiť dúhu Rozpätie 1750 mm Vhodnosť pre silu vetra 2 - 6 bft

Ecoline športový šarkan Spustiť dúhu Rozpätie 1750 mm Vhodnosť pre silu vetra 2 - 6 bft
Detail

Štartové kaskadérske kaskády ECO LINE boli špeciálne navrhnuté pre malý rozpočet. Pôsobia svojou senzačne nízkou cenou. Vďaka správnemu spracovaniu a plachtám vyrobeným z polyesteru Ripstop je tento model pri každodennom používaní mimoriadne odolný. Všetky draky sú pripravené na lietanie, vrátane cievok s vlascom, prepravnej tašky a letových pokynov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ecoline športový šarkan Spustiť dúhu Rozpätie 1750 mm Vhodnosť pre silu vetra 2 - 6 bft

Günther Flugspiele jednošnúrový šarkan dúha Rozpätie 970 mm Vhodnosť pre silu vetra 3 - 6 bft

Günther Flugspiele jednošnúrový šarkan dúha Rozpätie 970 mm Vhodnosť pre silu vetra 3 - 6 bft
Detail

Jednolínový drak s nylonovou plachtou a nerozbitnými tyčami zo sklenených vlákien. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Günther Flugspiele jednošnúrový šarkan dúha Rozpätie 970 mm Vhodnosť pre silu vetra 3 - 6 bft

Five RS4 Black XL Rukavice

Five RS4 Black XL Rukavice
Detail

Rukavice RS4 sú zhotovené na mieru pre jazdcov hľadajúcich pohodlné a ľahké rukavice pre mestskú jazdu. Manžeta a vrchná strana z pružného Spandex™ materiálu poskytuje optimálne pohodlie. Vrchná časť kombinuje full-grain kožu, tvrdú a mäkkú TPR s reflexným čiernym panelom. RS4 je dokonalá rukavica pre jarné a letné sezóny, na predmestiach alebo v centre mesta. Špecifikácia: Štvorcestná strečová látka Spandex™ na vrchnej strane a syntetická koža na spodnej strane zabezpečujú maximálny komfort a odolnosť Reflexné prvky Mäkké chrániče kĺbov z TPR Protišmyková časť na dlani a palci pre pohodlné uchytenie Elastické Spandex™ manžety Uzatvárací systém Airprene™ + Velcro Navrhnuté v : Francúzsko Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Lycra Pohlavie : Muži Veľkosť : XL Krajina pôvodu : Čína Vrchná vrstva : Elastické vlákno Spandex Homologizácia : CE certifikované Materiál : Syntetická koža Materiál : Elastické vlákno Spandex (muziker.com)

Podobné produkty ako Five RS4 Black XL Rukavice

Five RS4 Black 2XL Rukavice

Five RS4 Black 2XL Rukavice
Detail

Rukavice RS4 sú zhotovené na mieru pre jazdcov hľadajúcich pohodlné a ľahké rukavice pre mestskú jazdu. Manžeta a vrchná strana z pružného Spandex™ materiálu poskytuje optimálne pohodlie. Vrchná časť kombinuje full-grain kožu, tvrdú a mäkkú TPR s reflexným čiernym panelom. RS4 je dokonalá rukavica pre jarné a letné sezóny, na predmestiach alebo v centre mesta. Špecifikácia: Štvorcestná strečová látka Spandex™ na vrchnej strane a syntetická koža na spodnej strane zabezpečujú maximálny komfort a odolnosť Reflexné prvky Mäkké chrániče kĺbov z TPR Protišmyková časť na dlani a palci pre pohodlné uchytenie Elastické Spandex™ manžety Uzatvárací systém Airprene™ + Velcro Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Syntetická koža Homologizácia : CE certifikované Pohlavie : Muži Vrchná vrstva : Elastické vlákno Spandex Materiál : Lycra Navrhnuté v : Francúzsko Krajina pôvodu : Čína Materiál : Elastické vlákno Spandex Veľkosť : 2XL Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Five RS4 Black 2XL Rukavice
Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860), Kanibal z Nine Elms, Wildtastic Five (9001890668463), NINE WEST NW/1812GYRG (86702590513), Squishmallows 40 cm Duha Vera (5998083560281), Sonos FIVE biely (FIVE1EU1), Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK), SIXTOL SX FIVE (SX1010), Nine Parchments – Xbox Digital (6JN-00032), Duha noci (978-80-765-0306-9), Balón foliový rainbow - duha 76 cm (5900779100824), Duha 50 g – 504 biela, oranžová (6588), Zwilling Five Star (30125-400), Yedoo Five Numbers black (8595142611501), Alpina Twist Five QVM+ (4003692271549), DUHA farba na textil oranžová 15 g (3045200475125), DUHA farba na textil zelená 15 g (3045200475361), DUHA farba na textil modrá 15 g (3045200475163), DUHA farba na textil červená 15 g (3045200475019), DUHA farba na textil čierna 15 g (3045200475170), DUHA farba na textil žltá 15 g (3045200475118), DUHA farba na textil hnedá 15 g (3045200475415), DUHA farba na textil hnedá 15 g (3045200475231), DUHA farba na textil fialová 15 g (3045200475408), Duha 50 g – 294 biela, tyrkysová, modrá (6585), Duha 50 g – 770 tyrkysová, ružová, fialová (6719), Duha 50 g – 403 svetlo béžová, béžová (6645), TWIST FIVE V black matt (4003692271624), Alpina Twist Five HR QVM+ (4003692270184)