Kores grafitos style pastel hb, trojhranná – súprava 6 ks (92803)

Produkt Kores grafitos style pastel hb, trojhranná – súprava 6 ks (92803) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kores grafitos style pastel hb, trojhranná – súprava 6 ks (92803) upraviť a produkt hľadať znova.

KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks (92803)

KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks (92803)
Detail

Ceruzka trojhranná, pre pravákov aj ľavákov, farba čierna, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, počet kusov - 6 ks Ceruzka KORES patrí k základnému vybaveniu každej kancelárie aj domova, potrebujú ju deti do školy aj dospelí do práce. Disponuje trojhranným tvarom na nácvik správneho úchopu. Ceruzka bola zhotovená pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení nájdete 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Na vyrobenie KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks bol použitý materiál, ktorým je drevo. Na vzhľade ceruzky sa podieľa čierna farba. Podstatné funkcie ceruzky KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks Príjemné držanie zaistí trojhranný tvar ceruzky Ideálne uspôsobená aj pre ľavákov, aj pre pravákov Táto ceruzka ponúka tvrdosť HB Jej materiál tvorí drevo V balení nájdete 6 ceruziek Farba KORES je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks (92803) , Kores grafitos style metalic hb, trojhranná - súprava 6 ks (92810)

KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks (92810)

KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks (92810)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba fialová, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, šírka stopy 2,2mm, počet kusov v balení - 6 ks, súčasť balenia - guma Ceruzka KORES je súčasťou vybavenia každého domova, kancelárie aj školy, je k dispozícii deťom v škole aj dospelým v práci. Vďaka jej ergonomickému tvaru sa pri písaní pohodlne drží. Ceruzka bola zhotovená pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení nájdete 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Na vyrobenie KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks sa používa materiál, ktorým je drevo. Na komforte pri používaní sa podieľa šírka stopy. Ak teda ide o šírku stopy hrotu, tá má 2,2. Na vzhľad ceruzky má vplyv fialová farba. Balenie dopĺňa aj nenahraditeľná guma. Rozhodujúce funkcie ceruzky KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks K pohodlnejšiemu úchopu prispieva ergonomický tvar ceruzky Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Tuha zanechá na papieri stopu so šírkou 2,2 Tento typ... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks (92810) , Kores grafitos style metalic cracked hb, trojhranná - súprava 6 ks (92813)

KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks (92813)

KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks (92813)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba fialová, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, šírka stopy 2,2mm, počet kusov - 6 ks, súčasť balenia - guma Ceruzka KORES sa počíta medzi základné vybavenie kancelárií a napríklad aj školských peračníkov, využívajú ju deti v škole aj dospelí v práci. Pohodlné písanie vám zaistí jej ergonomický tvar. Ceruzka bola navrhnutá pre ľavákov aj pravákov. V tomto balení nájdete 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Pri výrobe KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks bol vybratý materiál, ktorým je drevo. Šírku stopy radíme k dôležitým parametrom. Pokiaľ teda ide o šírku stopy, tá meria 2,2. Na dizajne ceruzky sa podieľa fialová farba. Nechýba jej ani praktická guma. Významné vlastnosti ceruzky KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks Na pohodlnom úchope sa podieľa ergonomický tvar Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Šírka stopy na papieri predstavuje 2,2 Táto ceruzka ponúka tvrdosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks (92813) , Kores grafitos mathmagic hb, trojhranná – sada 4 ks (92834)

KORES Grafitos Mathmagic HB, trojhranná – sada 4 ks (92834)

KORES Grafitos Mathmagic HB, trojhranná – sada 4 ks (92834)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba červená, materiál drevo, tvrdosť HB, šírka stopy 2,2mm, počet kusov - 4 ks, súčasť balenia - guma Ceruzka KORES nechýba v žiadnej škole, kancelárii ani domácnosti, slúži deťom v škole aj dospelým v práci. Pohodlné písanie vám zaistí jej ergonomický tvar. Ceruzka je určená pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení máte k dispozícii 4 ceruzky s tvrdosťou HB. Na vyrobenie KORES Grafitos Mathmagic HB, trojhranná – sada 4 ks bol použitý materiál, ktorým je drevo. Šírku stopy zaraďujeme medzi dôležité parametre. Ak vás teda zaujíma šírka stopy, tá meria 2,2. K dizajnu ceruzky prispieva červená farba. Je opatrená aj nenahraditeľnou gumou. Podstatné vlastnosti ceruzky KORES Grafitos Mathmagic HB, trojhranná – sada 4 ks Jednoduchší úchop zaisťuje ergonomický tvar Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Šírka stopy hrotu meria 2,2 Táto ceruzka disponuje tvrdosťou č. HB Na jej výrobe sa podieľa drevo Balenie poskytuje 4... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Mathmagic HB, trojhranná – sada 4 ks (92834) , Kores grafitos dráčik hb, trojhranná – sada 4 ks (92852)

KORES Grafitos Dráčik HB, trojhranná – sada 4 ks (92852)

KORES Grafitos Dráčik HB, trojhranná – sada 4 ks (92852)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba modrá, materiál drevo, tvrdosť HB, šírka stopy 2,2mm, počet kusov - 4 ks Ceruzka KORES nesmie chýbať v žiadnej domácnosti ani kancelárii, využívajú ju deti v škole aj dospelí v práci. Iste oceníte jej ergonomický tvar na pohodlné držanie. Ceruzka slúži ľavákom aj pravákom. V balení nájdete 4 ceruzky s tvrdosťou HB. Na výrobu KORES Grafitos Dráčik HB, trojhranná – sada 4 ks bol vybratý materiál, ktorým je drevo. Vplyv na komfort počas písania má šírka stopy. Pri tomto modeli predstavuje šírka stopy 2,2. Na dizajne ceruzky sa podieľa modrá farba. Kľúčové parametre ceruzky KORES Grafitos Dráčik HB, trojhranná – sada 4 ks Ergonomický tvar ceruzky na pohodlnejší úchop Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Šírka stopy hrotu meria 2,2 Tento model ceruzky sa vyznačuje tvrdosťou HB Jej materiálom je drevo Balenie ponúka 4 kusy Farba KORES: modrá (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Dráčik HB, trojhranná – sada 4 ks (92852) , Kores jumbo coach hb, trojhranná – sada 3 ks (92533)

KORES grafitová ceruzka "GRAFITOS STYLE", mix kovových farieb

KORES grafitová ceruzka "GRAFITOS STYLE", mix kovových farieb
Detail

Ceruzka s ergonomickým telom Kores Grafitos Style Metallic, 6 ks/bal (drmax.sk)

Podobné produkty ako KORES grafitová ceruzka "GRAFITOS STYLE", mix kovových farieb , Kores pastel style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462)

KORES Pastel Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462)

KORES Pastel Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462)
Detail

Popisovač – popisovač, štetcový hrot, 6 fixiek rôznych farieb Pomocník na vaše kúzleniePopisovač KORES Pastel Style stvorený na vašu kreativitu Kreslenie s popisovačom KORES Pastel Style ide veľmi ľahko. Kĺže po papieri, ako by ste kreslili naozajstným štetcom.Kľúčové vlastnosti popisovače KORES Pastel StyleSet 6 pastelových fariebŠtetcový hrotAtrament popisovača KORES Pastel Style na vodnej bázeJasný pigment, ľahké vedenieSkvelé na kreatívne písanie, kreslenie, vyfarbovanie, skicovanie a kaligrafiuPopisovače KORES umožnia maľovanie originálnych etikietPastelové popisovače KORES Pastel Style so štetcovým hrotom sú ideálne na zvládnutie prvých ťahov pri učení kaligrafie. Kaligrafia je krasopisné písanie, ktoré môžete neskôr využiť naozaj kdekoľvek, napríklad na kreatívnu domácu tvorbu. Popisovač KORES Pastel Style má štetec, ktorý prirodzene kĺže po papieri a krásne sa s ním tvorí silná a slabá linka. Môžete si vytvoriť vlastné etikety na poháre s vašou... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Pastel Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462) , Kores high liner pastel súprava 6 farieb (36246)

KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246)

KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 3.5mm, 6ks v balení, farba: fialová, modrá, oranžová, ružová, zelená, žltá Zvýrazňovač KORES HIGH LINER PASTEL pre domáce aj kancelárske využitieZvýraznite si dôležité poznámky a nenechajte vaše oči už nič prehliadnuť. Či už sa jedná o zvýraznenie schôdzky, ktorú nechcete premeškať, vo vašom diári alebo poznámky vášho učiteľa, ktorá bude zaručene v budúcom teste – so zvýrazňovačom KORES HIGH LINER PASTEL bude všetko prehľadnejšie a jednoduchšie. Pusťte do vášho sveta trochu farieb.Kľúčové vlastnosti zvýrazňovača KORES HIGH LINER PASTELSúprava 6 pastelových fariebZvýrazňovač má zrezaný hrotAtrament zvýrazňovača KORES HIGH LINER PASTEL je na vodnej bázeViac atramentu pre dlhšiu životnosťBez viečka vydrží aj niekoľko dníNa viečku praktický klipOdolný proti UV žiareniuDiár ako umelecké dieloZaznamenávajte si udalosti kreatívnym spôsobom. Premeňte váš papierový diár v niečo viac, než je... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246) , Kores high liner plus pastel súprava 6 farieb (36060)

KORES Grafitos v kovovom boxe – sada 12 ks (92162)

KORES Grafitos v kovovom boxe – sada 12 ks (92162)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba čierna, materiál grafit, tvrdosť tuhy 2B, počet kusov v balení - 12 ks, súčasť balenia - puzdro Ceruzka KORES nesmie chýbať v žiadnej domácnosti ani kancelárii, slúži deťom v škole aj dospelým v práci. Jej ergonomický tvar zaručuje pohodlné držanie počas písania. Ceruzka sa vyrába pre pravákov aj ľavákov. V balení nájdete 12 ceruziek s tvrdosťou 2B. Na vytvorenie KORES Grafitos v kovovom boxe – sada 12 ks bol použitý materiál, ktorým je grafit. Vzhľad ceruzky umocňuje čierna farba. Zaujímavé prednosti ceruzky KORES Grafitos v kovovom boxe – sada 12 ks Ceruzka má ergonomický tvar na pohodlnejší úchop Bola vyrobená pre ľavákov aj pravákov Táto ceruzka ponúka tvrdosť 2B Jej materiálom je grafit Balenie poskytuje 12 kusov Farba ceruzky KORES: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos v kovovom boxe – sada 12 ks (92162) , Kores bright liner plus pastel súprava 6 farieb (36166)

KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166)

KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 6ks v balení, farba: červená, modrá, ružová, žltá Zvýrazňovač KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL pre domáce aj kancelárske využitieZvýraznite si dôležité poznámky a nenechajte vaše oči už nič prehliadnuť. Či už sa jedná o zvýraznenie schôdzky, ktorú nechcete premeškať, vo vašom diári alebo poznámky vášho učiteľa, ktorá bude zaručene v budúcom teste – so zvýrazňovačom KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL bude všetko prehľadnejšie a jednoduchšie. Pusťte do vášho sveta trochu farieb.Kľúčové vlastnosti zvýrazňovača KORES BRIGHT LINER PLUS PASTELSúprava 6 pastelových fariebZvýrazňovač má zrezaný hrotAtrament zvýrazňovača KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL je na vodnej bázeViac atramentu pre dlhšiu životnosťBez viečka vydrží aj niekoľko dníNa viečku praktický klipZvýrazňovač vyrobený v ČRDiár ako umelecké dieloZaznamenávajte si udalosti kreatívnym spôsobom. Premeňte váš papierový diár na niečo... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166) , Keyroad neon jumbo hb, trojhranná – balenie 6 ks (a740)

KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060)

KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 6ks v balení, farba: fialová, modrá, oranžová, ružová, zelená, žltá Pomocník pre vaše kúzlenieZvýrazňovač KORES HIGH LINER PLUS PASTEL pre domáce aj kancelárske využitieZvýraznite si dôležité poznámky a nenechajte vaše oči už nič prehliadnuť. Či už sa jedná o zvýraznenie schôdzky, ktorú nechcete premeškať, vo vašom diári alebo poznámky vášho učiteľa, ktorá bude zaručene v budúcom teste – so zvýrazňovačom KORES HIGH LINER PLUS PASTEL bude všetko prehľadnejšie a jednoduchšie. Pusťte do vášho sveta trochu farieb.Kľúčové vlastnosti zvýrazňovača KORES HIGH LINER PLUS PASTELSúprava 6 pastelových fariebZvýrazňovač má zrezaný hrotAtrament zvýrazňovača KORES HIGH LINER PLUS PASTEL je na vodnej bázeViac atramentu pre dlhšiu životnosťBez viečka vydrží aj niekoľko dníNa viečku praktický klipZvýrazňovač vyrobený v ČRDiár ako umelecké dieloZaznamenávajte si udalosti kreatívnym spôsobom.... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060) , Kores grafitos v kovovom boxe – sada 12 ks (92162)

KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066)

KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, 6 kusov v balení, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Robíte si často poznámky? Tak potom vyskúšajte guľôčkové pero vhodné na bežné písanie. Guľôčkové pero KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks využíva gélový atrament, ktorý ihneď po napísaní zasychá. Šírka stopy na papieri predstavuje 1 mm. O pero sa nebudete musieť báť. Mechanizmus zacvaknutia s uzáverom zariadi, že váš verný pomocník pri písaní len tak fungovať neprestane. Kľúčové prednosti pera KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks Neblednúci gélový atrament so sýtou farbou Gumová plôška pre pohodlnejšie písanie Hrúbka linky pera je 1 mm Pero s guličkovým hrotom nájde svoje uplatnenie každý deň Vďaka plastovému telu je pero ľahké Pero bolo doplnené uzáverom, ktorý zaisťuje dlhšiu životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066) , Stabilo swano pastel hb pastel ružová 12 ks (4006381553612)

KORES JUMBO Coach HB, trojhranná – sada 3 ks (92533)

KORES JUMBO Coach HB, trojhranná – sada 3 ks (92533)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba červená, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, šírka stopy 5mm, počet kusov v balení - 3 ks, súčasť balenia - guma a strúhadlo Ceruzka KORES nechýba v žiadnej škole, kancelárii ani domácnosti, využívajú ju deti v škole aj dospelí v práci. Poteší vás svojím ergonomickým tvarom na pohodlné písanie. Ceruzka je dodávaná pre pravákov aj ľavákov. Balenie obsahuje 3 ceruzky s tvrdosťou HB. Na zhotovenie KORES JUMBO Coach HB, trojhranná – sada 3 ks bol použitý materiál, ktorým je drevo. Medzi dôležité parametre radíme šírku stopy. Ak teda ide o šírku stopy, tá je 5. Celkový dizajn ceruzky utvára červená farba. Patria k nej aj praktická guma a strúhadlo. Hlavné prednosti ceruzky KORES JUMBO Coach HB, trojhranná – sada 3 ks Ceruzka má ergonomický tvar na pohodlnejší úchop Bola vyrobená pre ľavákov aj pravákov Šírka stopy hrotu meria 5 Tento typ ceruzky sa vyznačuje tvrdosťou HB Na jej výrobu poslúžil drevo Balenie obsahuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES JUMBO Coach HB, trojhranná – sada 3 ks (92533) , Stabilo swano pastel hb pastel fialová 12 ks (4006381553551)

STABILO Swano Pastel HB pastel žltá 12 ks (4006381553490)

STABILO Swano Pastel HB pastel žltá 12 ks (4006381553490)
Detail

Ceruzka šesťhranná, pre pravákov aj ľavákov, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, počet kusov v balení - 12 ks Ceruzka STABILO nesmie chýbať v žiadnej domácnosti ani kancelárii, nezaobídu sa bez nej deti v škole ani dospelí v práci. Ceruzka poteší svojím uspôsobením pravákov aj ľavákov. V balení máte k dispozícii 12 ceruziek s tvrdosťou HB. Na výrobu STABILO Swano Pastel HB pastel žltá 12 ks slúži materiál, ktorým je drevo. Zásadné parametre ceruzky STABILO Swano Pastel HB pastel žltá 12 ks Ocenia ju ľaváci aj praváci Tento typ ceruzky ponúka tvrdosť HB Na jej výrobe sa podieľa drevo Balenie dáva k dispozícii 12 kusov (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO Swano Pastel HB pastel žltá 12 ks (4006381553490) , Stabilo swano pastel hb pastel žltá 12 ks (4006381553490)

STABILO Swano Pastel HB pastel fialová 12 ks (4006381553551)

STABILO Swano Pastel HB pastel fialová 12 ks (4006381553551)
Detail

Ceruzka šesťhranná, pre pravákov aj ľavákov, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, počet kusov - 12 ks Ceruzka STABILO nechýba v žiadnej domácnosti ani v kancelárii, potrebujú ju deti do školy aj dospelí do práce. Ceruzka bola zhotovená pre pravákov aj ľavákov. V balení máte k dispozícii 12 ceruziek s tvrdosťou HB. Na výrobu STABILO Swano Pastel HB pastel fialová 12 ks poslúžil materiál, ktorým je drevo. Podstatné parametre ceruzky STABILO Swano Pastel HB pastel fialová 12 ks Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Táto ceruzka ponúka tvrdosť HB Na jej výrobu poslúžil drevo V balení nájdete 12 ceruziek (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO Swano Pastel HB pastel fialová 12 ks (4006381553551) , Stabilo swano pastel hb pastel modrá 12 ks (4006381553643)

STABILO Swano Pastel HB pastel ružová 12 ks (4006381553612)

STABILO Swano Pastel HB pastel ružová 12 ks (4006381553612)
Detail

Ceruzka šesťhranná, pre pravákov aj ľavákov, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, počet kusov - 12 ks Ceruzka STABILO nechýba v žiadnej škole, kancelárii ani domácnosti, ocenia ju deti v škole aj dospelí v práci. Ceruzka sa dodáva pre pravákov aj ľavákov. V balení máte k dispozícii 12 ceruziek s tvrdosťou HB. Na výrobu STABILO Swano Pastel HB pastel ružová 12 ks sa využíva materiál, ktorým je drevo. Zaujímavé vlastnosti ceruzky STABILO Swano Pastel HB pastel ružová 12 ks Bola vyrobená pre ľavákov aj pravákov Tento typ ceruzky má tvrdosť HB Je vyrobená z materiálu, ktorým je drevo Balenie poskytuje 12 ceruziek (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO Swano Pastel HB pastel ružová 12 ks (4006381553612) , Nebulo hb, trojhranná – balenie 12 ks (gc-1-hb-tr)

STABILO Swano Pastel HB pastel modrá 12 ks (4006381553643)

STABILO Swano Pastel HB pastel modrá 12 ks (4006381553643)
Detail

Ceruzka šesťhranná, pre pravákov aj ľavákov, materiál drevo, tvrdosť HB, počet kusov v balení - 12 ks Ceruzka STABILO nechýba v žiadnej škole, kancelárii ani domácnosti, je k dispozícii deťom v škole aj dospelým v práci. Ceruzka sa vyrába pre pravákov aj ľavákov. Balenie obsahuje 12 ceruziek s tvrdosťou HB. Na výrobu STABILO Swano Pastel HB pastel modrá 12 ks bol zvolený materiál, ktorým je drevo. Kľúčové prednosti ceruzky STABILO Swano Pastel HB pastel modrá 12 ks Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Tento typ ceruzky ponúka tvrdosť HB Vyrába sa z materiálu, ktorým je drevo Balenie ponúka 12 kusov (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO Swano Pastel HB pastel modrá 12 ks (4006381553643) , Kores trino trojhranná, farebný mix – balenie 2 ks (40523)

KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks (37067)

KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks (37067)
Detail

Guľôčkové pero – tekutý atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, 6 kusov v balení, materiál plast, šírka stopy 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Zásadné prednosti guľôčkového pera KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks Guľôčkové pero KORES je skvelou voľbou na každodenné písanie Uzáver zabráni poškodeniu hrotu pera aj vysychaniu atramentu Vyrobené pre pravákov a pre ľavákov V jeho náplni je tekutý atrament Farba atramentu: modrá Guľôčkové pero pri písaní zanechá stopu so šírkou 1 mm Ľahké pero z plastu Pogumovaný úchop na ľahké písanie V balení očakávajte 6 guľôčkových pier KORES (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks (37067) , Herlitz just black hb trojhranná – balenie 2 ks (50040902)

KORES Metalic Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461)

KORES Metalic Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461)
Detail

Popisovač – popisovač, štetcový hrot, 6 fixiek rôznych farieb Pomocník na vaše kúzleniePopisovač KORES Metalic Style stvorený na vašu kreativitu Kreslenie s popisovačom KORES Metalic Style ide veľmi ľahko. Kĺže po papieri, ako by ste kreslili naozajstným štetcom.Kľúčové vlastnosti popisovača KORES Metalic StyleSet 6 metalických fariebŠtetcový hrotAtrament popisovača KORES Metalic Style na vodnej bázeJasný pigment, ľahké vedenieSkvelé na kreatívne písanie, kreslenie, vyfarbovanie, skicovanie a kaligrafiuPopisovače KORES umožnia maľovanie originálnych etikietMetalické popisovače KORES Metalic Style so štetcovým hrotom sú ideálne na zvládnutie prvých ťahov pri učení kaligrafie. Kaligrafia je krasopisné písanie, ktoré môžete neskôr využiť naozaj kdekoľvek, napríklad na kreatívnu domácu tvorbu. Popisovač KORES Metalic Style má štetec, ktorý prirodzene kĺže po papieri a krásne sa s ním tvorí silná a slabá linka. Môžete si vytvoriť vlastné etikety na poháre s... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Metalic Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461) , Herlitz frozen glam hb, trojhranná – balenie 2 ks (50027743)

KORES KOLORES Pastel 12 farieb (93311)

KORES KOLORES Pastel 12 farieb (93311)
Detail

Pastelky – KORES, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Maľovanie pastelkami predstavuje ideálnu metódu, ako dieťaťu obstarať zábavu. Pastelky KORES obsahujú 12 farieb. Trojhranné pastelky naučia dieťa správne držať ceruzku. Trojhranné (ergonomické) pastelky dobre poslúžia ratolestiam, ktoré už zvládajú správny úchop. Tvorí ich drevo. U mäkkej tuhy príliš nehrozí, že by sa pri páde polámala. Počas kreslenia sa tak dočkáte sýtych farieb. Perfektne poslúžia ľavákom aj pravákom. Pokiaľ si chcete zaobstarať celú súpravu, táto voľba bude pre vás tá správna. Základné prednosti pasteliek KORES KOLORES Pastel 12 farieb Pastelky využijú malí aj veľkí umelci Trojhranné pastelky sa dobre držia aj menším deťom Drevené pastelky KORES Mäkká tuha vyniká odolnosťou proti pádu a tlaku Vlastnosti pasteliek KORES KOLORES Pastel 12 farieb: univerzálne Určené na použitie od 3 rokov Určené na kreslenie na papier Ďalšie... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KOLORES Pastel 12 farieb (93311) , Milan 2b, hb, h, trojhranná – balenie 3 ks (mist071230134)

KORES KOLORES Pastel 24 farieb (93321)

KORES KOLORES Pastel 24 farieb (93321)
Detail

Pastelky – KORES, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Kreslenie pastelkami je skvelý spôsob, ako dieťa zabaviť kreatívnym spôsobom. Pastelky KORES ponúkajú 24 farieb. Trojhranné pastelky sú vytvarované tak, aby ich dieťa dokázalo správne držať. Trojhranné (ergonomické) pastelky dobre poslúžia ratolestiam, ktoré už dokážu správne uchopiť ceruzku. Materiálom zvoleným na výrobu bolo drevo. V prípade pádu ceruzky s mäkkou tuhou nehrozí, že by sa polámala. V priebehu kreslenia sa teda dočkáte aj sýtejších farieb. Do ruky ideálne sadnú pravákom aj ľavákom. Pokiaľ ste sa rozhodli kúpiť celú súpravu, presne táto sa vám bude hodiť. Zásadné vlastnosti pasteliek KORES KOLORES Pastel 24 farieb Pastelky urobia radosť malým aj veľkým umelcom S trojhrannými pastelkami sa bude dobre kresliť menším deťom Drevené pastelky KORES Mäkká tuha odolá pádom Vlastnosti pasteliek KORES KOLORES Pastel 24 farieb: univerzálne... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KOLORES Pastel 24 farieb (93321) , Kores k0 pen pastel, m-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066)

KORES plastelína Pastel 10× 20 g (34016)

KORES plastelína Pastel 10× 20 g (34016)
Detail

Modelovacia hmota – ľahko tvarovateľná, nefarbí, umývateľná a netoxická, viacfarebná, vhodná od 2 rokov, hmotnosť 200000 g, 10 kusov v balení Hľadáte spôsob, ako zabaviť svoje deti po dlhú dobu? Potom je tou správnou voľbou modelovacia hmota KORES, ktorá nielen rozvíja fantáziu a kreativitu detí, ale tiež upevňuje jemnú motoriku. Táto modelovacia hmota sa jednoducho tvaruje aj spracováva. Po použití hmoty zostávajú povrchy aj oblečenie čisté bez farebných škvŕn, což znamená, že úklid bude rychlý a snadný. Pokiaľ sa vám na povrch hmoty dostanú akékoľvek nečistoty, bez obáv ju môžete umyť vodou. Zaobstarať ju môžete deťom od 2 rokov. Hmotnosť tejto hmoty na modelovanie je 200000 g. Zásadné prednosti modelovacej hmoty KORES plastelína Pastel 10× 20 g Modelovacia hmota KORES rozvíja dětskú predstavivosť a kreativitu Deti si zamilujú jej mäkkosť a ľahké formovanie Modelovanie je čisté a nezanecháva žiadne stopy Opláchnutie pod vodou jej nijako neublíži Všetky... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES plastelína Pastel 10× 20 g (34016) , Kores kolores pastel 24 farieb (93321)

KORES KE30 40 × 21 × 10 mm, farebný mix pastel – balenie 3 ks (40315)

KORES KE30 40 × 21 × 10 mm, farebný mix pastel – balenie 3 ks (40315)
Detail

Guma – v praktickom papierovom puzdre, netoxická, vysoko kvalitná PVC guma v pastelových trendy farbách, neabrazívna (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KE30 40 × 21 × 10 mm, farebný mix pastel – balenie 3 ks (40315) , Kores kolores pastel 12 farieb (93311)

Maped Fluo Peps Pastel - súprava 6 farieb (742558)

Maped Fluo Peps Pastel - súprava 6 farieb (742558)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 6ks v balení, farba: fialová, oranžová, ružová, žltá Zvýrazňovače sú vhodné najmä pre školákov, ale určite ich oceníte aj vo vašej kancelárii či domácnosti. Ak si radi označujete dôležité veci v texte, zvýrazňovač Maped si okamžite obľúbite. Fialová, Oranžová, Ružová a Žltá farba má permanentný atrament, takže dokument je možné bez problémov vložiť aj do kopírky. Skosený tvar hrotu umožní kresliť silné a slabé linky. Čo sa týka veľkosti stopy, tak tá pri zvýrazňovači Maped má šírku 5 mm. V balení môžete očakávať 6 ks zvýrazňovačov. Základné funkcie zvýrazňovača Maped Fluo Peps Pastel - súprava 6 farieb Zvýrazňovače sú pomocníkom nielen pri učení Skosený tvar hrotu napomáha presnejšiemu podčiarknutiu Farby: fialová, oranžová, ružová a žltá Zvýrazňovač Maped, ktorý nezmažete Šírka stopy je 5 mm Balenie obsahuje 6 ks zvýrazňovačov (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Fluo Peps Pastel - súprava 6 farieb (742558) , Faber-castell grip 2001 hb trojhranná (111920)

KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802)

KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802)
Detail

Popisovač – na bielu tabuľu, fialová, oranžová, ružová a tyrkysová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, rýchloschnúci, 6 fixiek Prajete si nový popisovač špeciálne uspôsobený na písanie na bielu tabuľu? Popisovač KORES v sebe má ukrytú náplň na vodnej báze, tzn. písaný text sa dá bez problémov odstrániť. Guľatý hrot popisovača kreslí stopu s priemerom 3 mm, čo vám zaistí správne výrazné písanie aj kreslenie. V balení dostanete 6 kusov popisovačov KORES, ktoré majú tieto farby: fialová, oranžová, ružová a tyrkysová. Atrament usychá rýchlo a počas písania sa vám nerozmaže. Základné funkcie popisovača KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb Popisovač prispôsobený na bielu tabuľu Fialová, oranžová, ružová a tyrkysová farba náplne Šírkae stopy je 3 mm Hrot KORES má guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802) , Faber-castell grip 2001 hb trojhranná (117000)

KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216)

KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, viacfarebná náplň, ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, 6 kusov v balení, materiál plast, šírka stopy 0,8 mm, s nasadzovacím uzáverom Zásadné vlastnosti guľôčkového pera KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb Guľôčkové pero KORES je nestarnúcou a stále obľúbenou písacou potrebou Uzáver zabráni poškodeniu hrotu pera aj vysychaniu atramentu Ideálne pre pravákov a pre ľavákov V jeho náplni je gélový atrament Hrot guľôčkového pera zanechá stopu širokú 0,8 mm Ľahké pero s konštrukciou z plastu Balenie obsahuje viac farebných náplní S ergonomickou úchopovou zónou pôjde písanie pekne od ruky V balení nájdete 6 guľôčkových pier KORES (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216) , Kores metalic style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461)

KORES ZVYRAZNOVAC HIGH LINER PLUS PASTEL SUPR. 6KS

KORES ZVYRAZNOVAC HIGH LINER PLUS PASTEL SUPR. 6KS
Detail

ZVÝRAZŇOVAČ . Sada 6 farieb zvýrazňovačov vysokej kvality so zrezaným hrotom v atraktívnych pastelových farbách. . univerzálny atrament na vodnej báze . pre všetky typy papiera . nevysychá ani pri dlhej dobe otvorenia . zrezaný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KORES ZVYRAZNOVAC HIGH LINER PLUS PASTEL SUPR. 6KS , Maped fluo peps pastel - súprava 6 farieb (742558)

KORES Glitter glue 5 × 10,5 ml, pastel (9023800750013)

KORES Glitter glue 5 × 10,5 ml, pastel (9023800750013)
Detail

Lepidlo univerzálne, vhodné na použitie na materiál typu: drevo, textil a papier Trblietavé lepidlá KORES Glitter glue vás ohromia svojimi pastelovými farbami, ktoré sú doplnené trblietkami. Vhodné sú na najrôznejšie hobby aj remeselné práce, rovnako tak ich využijete na tvorbu dekorácií. Lepidlá disponujú precíznym hrotom, ktorý umožní ich čisté, presné a rýchle použitie. Sú pritom netoxické a neobsahujú kyseliny ani rozpúšťadlá. Uzatvárateľné sú ventilovaným viečkom a v prípadeznečistenia oblečenia ich možno ľahko vyprať. Balenie obsahuje 5 lepidiel KORES Glitter glue, s ktorými vykúzlite mnoho krásnych dekorácií.Kľúčové vlastnosti lepidla KORES Glitter glue 5× 105 mlTrblietavé lepidlá vhodné na najrôznejšie hobby aj remeselné práce a na tvorbu dekoráciíPrecízny hrot umožní ich čisté, presné a rýchle použitieLepidlá KORES Glitter neobsahujú kyseliny ani rozpúšťadláUzatvárateľné sú ventilovaným viečkomFarebné vyhotovenie: žlté, oranžové, ružové, modré a... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Glitter glue 5 × 10,5 ml, pastel (9023800750013) , Faber-castell grip twotone hb trojhranná, ružová (4005405170118)

KORES Lepiaca tyčinka Pastel 2× 20 g (9023800128270)

KORES Lepiaca tyčinka Pastel 2× 20 g (9023800128270)
Detail

Tuhé lepidlo – na jemné lepenie Lepiaca tyčinka KORES predstavuje praktického pomocníka v domácnosti, kancelárii aj škole. Lepí trvalo, a to už za 60 sekúnd všetky druhy papiera. Aplikácia je veľmi jednoduchá vďaka umiestneniu lepidla v tyčinke a jeho vysúvaciemu charakteru. Lepiaca tyčinka obsahuje glycerín, ktorý zaistí jemné lepenie, naproti tomu jej súčasťou nie sú rozpúšťadlá ani kyseliny. Vybavená je vzduchotesným uzáverom, ten sa postará o jej dlhú životnosť. Lepiaca tyčinka KORES spoľahlivo a rýchlo zlepí papier. Kľúčové vlastnosti lepiacej tyčinky KORES 2× 20 gPraktická lepiaca tyčinkaLepí trvalo, a to už za 60 sekúnd všetky druhy papieraPonúka veľmi jednoduchú aplikáciuLepiaca tyčinka KORES obsahuje glycerín, ktorý zaistí jemné lepenieJej súčasťou nie sú rozpúšťadlá ani kyselinyVzduchotesný uzáver sa postará o jej dlhú životnosť Hmotnosť:2× 20 g (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Lepiaca tyčinka Pastel 2× 20 g (9023800128270) , Faber-castell grip twotone hb trojhranná, tyrkysová (4005405170125)

KORES Lepiaca tyčinka Pastel 2× 40 g (9023800128294)

KORES Lepiaca tyčinka Pastel 2× 40 g (9023800128294)
Detail

Tuhé lepidlo – na jemné lepenie Lepiaca tyčinka KORES predstavuje praktického pomocníka v domácnosti, kancelárii aj škole. Lepí trvalo, a to už za 60 sekúnd všetky druhy papiera. Aplikácia je veľmi jednoduchá vďaka umiestneniu lepidla v tyčinke a jeho vysúvaciemu charakteru. Lepiaca tyčinka obsahuje glycerín, ktorý zaistí jemné lepenie, naproti tomu jej súčasťou nie sú rozpúšťadlá ani kyseliny. Vybavená je vzduchotesným uzáverom, ten sa postará o jej dlhú životnosť. Lepiaca tyčinka KORES spoľahlivo a rýchlo zlepí papier. Kľúčové vlastnosti lepiacej tyčinky KORES 2× 40 gPraktická lepiaca tyčinkaLepí trvalo, a to už za 60 sekúnd všetky druhy papieraPonúka veľmi jednoduchú aplikáciuLepiaca tyčinka KORES obsahuje glycerín, ktorý zaistí jemné lepenieJej súčasťou nie sú rozpúšťadlá ani kyselinyVzduchotesný uzáver sa postará o jej dlhú životnosť Hmotnosť:2× 40 g (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Lepiaca tyčinka Pastel 2× 40 g (9023800128294) , Faber-castell grip twotone hb trojhranná, modrá (4005405170101)

KORES MAGIK CLAY PASTEL, 4x 40 g (34242)

KORES MAGIK CLAY PASTEL, 4x 40 g (34242)
Detail

Modelovacia hmota – ľahko tvarovateľná, skákacia a v uzatvárateľnom balení, oranžová, ružová, tyrkysová a žltá farba, vhodná od 3 rokov, hmotnosť 160 g, 4 kusy v balení Všestranná modelovacia hmota vhodná aj pre menšie detiModelovacia hmota KORES MAGIK CLAY PASTEL rozvíja motoriku, trpezlivosť a fantáziu. Balenie obsahuje dohromady štyri tégliky po 40 gramoch pastelovo ružovej, oranžovej, jemne žltej a tyrkysovej modelovacej hmoty. Deti môžu hmoty vzájomne miešať a tvoriť tak nové farebné odtiene aj farby. Ďalšou prednosťou netoxickej modelovacej hmoty KORES MAGIC CLAY PASTEL je jej pružnosť. Dokonca aj skáče. Vaše deti z nej teda ľahko vyrobia aj skákaciu loptičku. Keď je odľahčená modelovacia hmota KORES uložená v obale bez prístupu vzduchu, môžete ju znovu na tvarovanie použiť. Na vzduchu po 24 hodinách tvrdne. To využite a na krásne výtvory maľujte a ozdobte ich. Kľúčové vlastnosti modelovacej hmoty KORES MAGIK CLAY PASTELModelovacia hmota... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES MAGIK CLAY PASTEL, 4x 40 g (34242)

KEYROAD Neon JUMBO HB, trojhranná – balenie 6 ks (A740)

KEYROAD Neon JUMBO HB, trojhranná – balenie 6 ks (A740)
Detail

Ceruzka široká, pre pravákov aj ľavákov, farba viacfarebná, materiál drevo, tvrdosť HB, šírka stopy 1,5mm, počet kusov v balení - 6 ks Ceruzka KEYROAD nesmie chýbať v žiadnej domácnosti ani kancelárii, poslúži deťom v škole aj dospelým v práci. Ceruzka poslúži ľavákom aj pravákom. V tomto balení máte k dispozícii 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Na vyrobenie KEYROAD Neon JUMBO HB, trojhranná – balenie 6 ks bol zvolený materiál, ktorým je drevo. Príjemné písanie ovplyvňuje šírka stopy. Pokiaľ teda ide o šírku stopy, tá predstavuje 1,5. Disponuje nešmykľavým povrchom, ten zaistí veľmi pohodlné písanie a kreslenie. Dizajn ceruzky umocňuje viacfarebná farba. Rozhodujúce prednosti ceruzky KEYROAD Neon JUMBO HB, trojhranná – balenie 6 ks Určená pre ľavákov aj pravákov Šírka stopy hrotu meria 1,5 Táto ceruzka disponuje tvrdosťou č. HB Jej materiál tvorí drevo Medzi jej výhody patrí nekĺzavý povrch Balenie obsahuje 6 kusov Farba ceruzky KEYROAD: viacfarebná (alza.sk)

Podobné produkty ako KEYROAD Neon JUMBO HB, trojhranná – balenie 6 ks (A740)

STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, zelená, 2 ks, Blister (4006381558747)

STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, zelená, 2 ks, Blister (4006381558747)
Detail

Grafitová ceruzka pre pravákov, ergonomický tvar, šírka stopy 3,15 mm, protišmykové Vybavte svoje dieťa grafitovou ceruzkou, s ktorou sa naučí krásne písať. Špeciálne ergonomicky navrhnutá ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB dokonale padne dieťaťu do ruky. Jej unikátny trojhranný tvar zaručuje maximálne pohodlný úchop a nekĺzavé plôšky zaistia uvoľnené držanie. Červený koniec ceruzky značí, že je určená pre pravákov a žltý zasa pre ľavákov. Vďaka tvrdosti tuhy HB je ceruzka ideálnou voľbou na písanie a skicovanie. Grafitová ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB je vyrobená v Českej republike a použité drevo pochádza z trvalo udržateľného lesného hospodárstva. Pastelovo zelená ceruzka skvele doplní peračník každého školáka. Nechýba na nej ani miesto pre napísanie mena majiteľa. Balenie obsahuje dve grafitové ceruzky STABILO. Kľúčové vlastnosti grafitovej ceruzky STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB – zelená, 2 ksS grafitovou ceruzkou STABILO... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, zelená, 2 ks, Blister (4006381558747)

STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, ružová, 2 ks, Blister (4006381558761)

STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, ružová, 2 ks, Blister (4006381558761)
Detail

Grafitová ceruzka pre pravákov aj ľavákov, ergonomický tvar, šírka stopy 3,15 mm, protišmykové Vybavte svoje dieťa grafitovou ceruzkou, s ktorou sa naučí krásne písať. Špeciálne ergonomicky navrhnutá ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB dokonale padne dieťaťu do ruky. Jej unikátny trojhranný tvar zaručuje maximálne pohodlný úchop a nekĺzavé plôšky zaistia uvoľnené držanie. Červený koniec ceruzky značí, že je určená pre pravákov a žltý zasa pre ľavákov. Vďaka tvrdosti tuhy HB je ceruzka ideálnou voľbou na písanie a skicovanie. Grafitová ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB je vyrobená v Českej republike a použité drevo pochádza z trvalo udržateľného lesného hospodárstva. Veselá ružová ceruzka skvele doplní peračník každého školáka. Nechýba na nej ani miesto pre napísanie mena majiteľa. Balenie obsahuje dve grafitové ceruzky STABILO. Kľúčové vlastnosti grafitovej ceruzky STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB – ružová, 2 ksS grafitovou ceruzkou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, ružová, 2 ks, Blister (4006381558761)

Súprava 6 formičiek na puding Dr. Oetker Pastel, 150 ml

Súprava 6 formičiek na puding Dr. Oetker Pastel, 150 ml
Detail

Súprava 6 formičiek na puding Dr. Oetker Pastel, 150 ml (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 6 formičiek na puding Dr. Oetker Pastel, 150 ml

KORES KOLORES STYLE 26 farieb (93320)

KORES KOLORES STYLE 26 farieb (93320)
Detail

Pastelky – KORES, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Kreslenie pastelkami sa stane výbornou metódou, ako poskytnúť dieťaťu zábavu. Pastelky KORES poskytujú 26 farieb. Trojhranné pastelky naučia dieťa správne držať ceruzku. Trojhranné (ergonomické) pastelky dobre poslúžia ratolestiam, ktoré sa už naučili, ako správne uchopiť ceruzku. Tvorí ich drevo. Mäkká tuha dobre odoláva pádom aj tlaku. Pri kreslení sa tak dočkáte sýtych farieb. Sú určené pre pravákov a tiež ľavákov. Ak chcete kúpiť kompletnú súpravu, táto voľba bude pre vás tá správna. Rozhodujúce prednosti pasteliek KORES KOLORES STYLE 26 farieb Pastelky urobia radosť malým aj veľkým umelcom S trojhrannými pastelkami sa bude dobre kresliť menším deťom Drevené pastelky KORES Mäkká tuha je odolnejšia Vlastnosti pasteliek KORES KOLORES STYLE 26 farieb: univerzálne Určené na použitie od 3 rokov Ideálne na papier Ďalšie vlastnosti pasteliek KORES... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KOLORES STYLE 26 farieb (93320)

KORES KOLORES STYLE 15 farieb (93310)

KORES KOLORES STYLE 15 farieb (93310)
Detail

Pastelky – KORES, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Kreslenie pastelkami je skvelý spôsob, ako dieťaťu dopriať kreatívnu zábavu. Pastelky KORES v balení obsahujú 15 farieb. Trojhranné pastelky sa postarajú, aby ich dieťa držalo tak, ako má. Trojhranné (ergonomické) pastelky sú vhodné pre väčšie deti, ktoré sa už zvládli naučiť, ako správne uchopiť ceruzku. Na výrobu poslúžilo drevo. S mäkkou tuhou nemusíte mať obavy, že by sa ľahko polámala napríklad pri páde. Pri kreslení sa tak dočkáte sýtych farieb. Sú určené pre pravákov a tiež ľavákov. Ak zvažujete obstaranie kompletnej súpravy, táto voľba bude pre vás tá správna. Základné prednosti pasteliek KORES KOLORES STYLE 15 farieb Pastelky urobia radosť malým aj veľkým umelcom Trojhranné pastelky sa dobre držia aj menším deťom Drevené pastelky KORES Keď vám ceruzka s mäkkou tuhou spadne, nepoláme sa Vlastnosti pasteliek KORES KOLORES STYLE 15 farieb:... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KOLORES STYLE 15 farieb (93310)

Ceruzka trojhranná Kores Jumbo s gumou č.2 HB

Ceruzka trojhranná Kores Jumbo s gumou č.2 HB
Detail

Kores Coach ceruzka č.2 /HB/. Jumbo veľkosť ideálna pre predškolákov a prváčikov. Trojhranný ergonomický tvar na pohodlné písanie. Špeciálna tuha na jemné, plynulé písanie. Ľahšia ceruzka vďaka kratšej veľkosti pre ešte príjemnejšie písanie. Lipové drevo vysokej kvality pre ľahké orezávanie. S políčkom na vpísanie mena. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Ceruzka trojhranná Kores Jumbo s gumou č.2 HB

KORES 24/6 – balenie 1000 ks (43101)

KORES 24/6 – balenie 1000 ks (43101)
Detail

Spony do zošívačky 1000 ks, veľkosť spony 24/6, kapacita 15 ks Zošívačka je nevyhnutnou súčasťou každej kancelárie. Bez spôn sa však nezaobídete. Spinky do zošívačky z dielne výrobcu KORES sa vám tak iste budú hodiť. Do každej takej zošívačky je potrebné vybrať tie správne. Veľkosť týchto je 24/6. Dôvodom na kúpu práve týchto spiniek do zošívačky by mohol byť aj počet kusov v balení. V tomto balení sa ukrýva 1000 ks a kapacita zošívania dosahuje hodnotu 15 ks. Základné vlastnosti spiniek do zošívačky KORES 24/6 – balenie 1000 ks Spinky do zošívačky KORES vám pomôžu pretriediť papiere v kancelárii či doma Ľahko ich vymeníte Ide o veľkosť 24/6 V balení je obsiahnutých 1000 ks spiniek do zošívačky a kapacita zošívania je 15 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES 24/6 – balenie 1000 ks (43101)

Stabilo EASYgraph R Pastel Edition HB, zelená/ružová, 2 ks, Blister (4006381558808)

Stabilo EASYgraph R Pastel Edition HB, zelená/ružová, 2 ks, Blister (4006381558808)
Detail

Grafitová ceruzka pre pravákov, ergonomický tvar, šírka stopy 3,15 mm, protišmykové Vybavte svoje dieťa grafitovou ceruzkou, s ktorou sa naučí krásne písať. Špeciálne ergonomicky navrhnutá ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB dokonale sadne dieťaťu do ruky. Jej unikátny trojhranný tvar zaručuje maximálne pohodlný úchop a nekĺzavé plôšky zaistia uvoľnené držanie. Červený koniec ceruzky značí, že je určená pre pravákov a žltý zasa pre ľavákov. Vďaka tvrdosti tuhy HB je ceruzka ideálnou voľbou na písanie a skicovanie. Grafitová ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB je vyrobená v Českej republike a použité drevo pochádza z trvalo udržateľného lesného hospodárstva. Pastelovo zelená a pastelovo ružová ceruzka skvele doplní peračník každého školáka. Nechýba na nej ani miesto na napísanie mena majiteľa. Balenie obsahuje dve grafitové ceruzky STABILO. Kľúčové vlastnosti grafitovej ceruzky STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB –... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stabilo EASYgraph R Pastel Edition HB, zelená/ružová, 2 ks, Blister (4006381558808)

KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba (37086)

KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba (37086)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Robíte si často poznámky? Potom skúste guľôčkové pero, čo vás poteší rýchlo zasychajúcim atramentom. Guľôčkové pero KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba má gélový atrament, ten ponúkne jasné farby a hladký tok. Hrúbka zanechanej linky sa pohybuje okolo 1 mm. O pero nemusíte mať strach. Mechanizmus s uzáverom zabezpečí, že váš písací pomocník len tak nevyschne. Zásadné prednosti pera KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba Hlavnou prednosťou gélového atramentu je jeho sýta neblednúca farba Gumová plôška zlepšujúca úchop Šírka stopy je 1 mm Pero s guličkovým hrotom nájde svoje uplatnenie doma aj v práci Vďaka plastovému telu je pero ľahké Toto pero je chránené uzáverom, ktorý obstará dlhodobú odolnosť a funkčnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba (37086)

KORES KOLORES STYLE METALIC 12 farieb (93316)

KORES KOLORES STYLE METALIC 12 farieb (93316)
Detail

Pastelky – KORES, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Maľovanie pastelkami perfektne funguje ako spôsob, ako obstarať dieťaťu kreatívny program. Pastelky KORES ponúkajú 12 farieb. S trojhrannými pastelkami sa dokonca dieťa naučí správne ceruzku držať. Trojhranné (ergonomické) pastelky sa postarajú o zábavu hlavne väčších detí, ktoré sa už naučili správny úchop. Materiálom zvoleným na výrobu bolo drevo. S mäkkou tuhou nemusíte mať obavy, že by sa ľahko polámala napríklad pri páde. V priebehu kreslenia sa teda dočkáte aj sýtejších farieb. Pohodlne sa s nimi bude kresliť pravákom aj ľavákom. Ak sa rozhodujete, či kúpiť kompletnú súpravu, zvoľte práve túto. Najdôležitejšie funkcie pasteliek KORES KOLORES STYLE METALIC 12 farieb S pastelkami sa zavďačíte nielen deťom Trojhranné pastelky ideálne pre menšie deti Drevené pastelky KORES Mäkká tuha dobre odoláva pádom aj tlaku Vlastnosti pasteliek KORES... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KOLORES STYLE METALIC 12 farieb (93316)

BrushArt KIDS Pastel gumičky do vlasov 6 ks

BrushArt KIDS Pastel gumičky do vlasov 6 ks
Detail

BrushArt KIDS Pastel, 6 ks, Vlasové doplnky pre deti pre deti, Vlasový doplnok BrushArt KIDS dokonale dotvorí váš účes. Vlastnosti: drží na svojom mieste má originálny tvar slúži na pohodlné vytvarovanie účesu vytvára jednoduchý a trendy účes Použitie: Vytvorte účes požadovaného tvaru. (notino.sk)

Podobné produkty ako BrushArt KIDS Pastel gumičky do vlasov 6 ks

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel 6 ks puzdro (4006381492881)

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel 6 ks puzdro (4006381492881)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 6ks v balení, farba: fialová, modrá, oranžová, ružová, tyrkysová, žltá Zvýrazňovače sú neodmysliteľným pomocníkom každého študenta. Pomáhajú sa zamerať na informácie, ktoré sú naozaj dôležité. Rovnako tak pomôžu aj v práci, nezabudnete na podstatné detaily, či pracovné stretnutia. Zvýrazňovače Stabilo Boss Original prešli dlhoročným vývojom, aby skvele padli do ruky a od svojho uvedenia na trh v roku 1971 sú najpredávanejšími a najobľúbenejšími zvýrazňovačmi v Európe. Použitím kvalitných materiálov dosiahol výrobca aj dlhú životnosti hrotu, preto môže byť zvýrazňovač znovu naplnený atramentom a pripravený na ďalšie používanie. Vďaka Anti-Dry-Out technológii atrament nevyschne ani po 4 hodinách, keď zabudnete zvýrazňovač Stabilo Boss Original Pastel zatvoriť viečkom. V balení na vás čaká fialová, modrá, tyrkysová, ružová, oranžová a žltá fixka v pastelovom vyhotovení.Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO BOSS ORIGINAL Pastel 6 ks puzdro (4006381492881)

MAPED ZVYRAZNOVAC FLUO PEPS PASTEL PUZDRO 6 KS

MAPED ZVYRAZNOVAC FLUO PEPS PASTEL PUZDRO 6 KS
Detail

ZVÝRAZŇOVAČ . - zrezaný hrot . - pastelové farby . - plastové telo zvýrazňovača vo farbe atramentu . - vhodný ku všetkým typom kancelárskeho papiera . - vrchnák s klipom . - rôzne farby . - hrúbka písma: 1-5 mm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED ZVYRAZNOVAC FLUO PEPS PASTEL PUZDRO 6 KS

STABILO EASYgraph L Pastel Edition HB, ružová (4006381558723)

STABILO EASYgraph L Pastel Edition HB, ružová (4006381558723)
Detail

Grafitová ceruzka pre ľavákov, ergonomický tvar, šírka stopy 3,15 mm, protišmykové S grafitovou ceruzkou STABILO EASYgraph L Pastel Edition HB sa deti naučia písať pohodlne a ľahko.K tomu prispieva jej ergonomický dizajn a trojhranný tvar s nekĺzavými priehlbinami, ktoré zaistia uvoľnené písanie. Ceruzka je vyrobená z dreva pochádzajúceho z obnoviteľných a udržateľných lesov. Jej tuha vytvára stopu so šírkou 3,15 mm a vďaka tvrdosti HB je vhodná na písanie aj skicovanie. STABILO EASYgraph umožní deťom skutočne pohodlné písanie. Kľúčové vlastnosti grafitovej ceruzky STABILO EASYgraph L Pastel Edition HB ružovéGrafitová ceruzka pre ľavákov v ergonomickom dizajneTrojhranný tvar s nekĺzavými priehlbinami umožní uvoľnené písanieSTABILO EASYgraph je vyrobená z dreva pochádzajúceho z obnoviteľných a udržateľných lesovTuha vytvára stopu so šírkou 3,15 mm Vďaka tvrdosti HB je vhodná na písanie aj skicovanieFarebné vyhotovenie: hnedo-ružové (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYgraph L Pastel Edition HB, ružová (4006381558723)

STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, fialová (4006381558686)

STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, fialová (4006381558686)
Detail

Grafitová ceruzka pre pravákov, ergonomický tvar, šírka stopy 3,15 mm, protišmykové Vybavte svoje dieťa grafitovou ceruzkou, s ktorou sa naučí krásne písať. Špeciálne ergonomicky navrhnutá ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB dokonale padne dieťaťu do ruky. Jej unikátny trojhranný tvar zaručuje maximálne pohodlný úchop a nekĺzavé plôšky zaistia uvoľnené držanie. Červený koniec ceruzky značí, že je určená pre pravákov a žltý zasa pre ľavákov. Vďaka tvrdosti tuhy HB je ceruzka ideálnou voľbou na písanie a skicovanie. Grafitová ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB je vyrobená v Českej republike a použité drevo pochádza z trvalo udržateľného lesného hospodárstva. Fialová ceruzka skvele doplní peračník každého školáka. Nechýba na nej ani miesto pre napísanie mena majiteľa.Kľúčové vlastnosti grafitovej ceruzky STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB – fialováS grafitovou ceruzkou STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB sa dieťa naučí krásne... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB, fialová (4006381558686)

Stabilo EASYgraph R Pastel Edition HB, ružová (4006381558341)

Stabilo EASYgraph R Pastel Edition HB, ružová (4006381558341)
Detail

Grafitová ceruzka pre pravákov aj ľavákov, ergonomický tvar, šírka stopy 3,15 mm Vybavte svoje dieťa grafitovou ceruzkou, s ktorou sa naučí krásne písať. Špeciálne ergonomicky navrhnutá ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB dokonale padne dieťaťu do ruky. Jej unikátny trojhranný tvar zaručuje maximálne pohodlný úchop a nekĺzavé plôšky zaistia uvoľnené držanie. Červený koniec ceruzky značí, že je určená pre pravákov a žltý zasa pre ľavákov. Vďaka tvrdosti tuhy HB je ceruzka ideálnou voľbou na písanie a skicovanie. Grafitová ceruzka STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB je vyrobená v Českej republike a použité drevo pochádza z trvalo udržateľného lesného hospodárstva. Ružová ceruzka skvele doplní peračník každého školáka. Nechýba na nej ani miesto pre napísanie mena majiteľa.Kľúčové vlastnosti grafitovej ceruzky STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB – ružováS grafitovou ceruzkou STABILO EASYgraph R Pastel Edition HB sa dieťa naučí krásne písaťŠpeciálne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stabilo EASYgraph R Pastel Edition HB, ružová (4006381558341)

KORES CUBO Pastel Recyklovaný 75 × 75 mm, 450 lístkov, mix farieb (47463)

KORES CUBO Pastel Recyklovaný 75 × 75 mm, 450 lístkov, mix farieb (47463)
Detail

Samolepiaci bloček – rozmer 75 x 75 mm, 450 listov, farba pastelový mix Chcete si niečo poznamenať či len napísať odkaz kolegom? Samolepiaci bloček KORES vám bude nápomocný. Celkovo budete mať na použitie 450 papierikov. Rozsah poznámky musíte prispôsobiť rozmeru papierika v bločku, v tomto prípade poskytuje veľkosť 75 x 75 mm. Rôzne farby vo vás môžu evokovať rôznu dôležitosť. Tento variant podčiarkuje farba, ktorou je pastelový mix. Vďaka samolepiacemu bločku KORES vždy všetko vyriešite včas. Zaujímavé vlastnosti samolepiaceho bločka KORES Samolepiaci bloček KORES vám dovolí všetko si rýchlo zapísať Veľkosť papierika predstavuje 75 x 75 mm V jednom balení získate celkovo 450 ks lístočkov Samolepiaci bloček dotvára farba: pastelový mix (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES CUBO Pastel Recyklovaný 75 × 75 mm, 450 lístkov, mix farieb (47463)

KORES náhradná, do mikroceruzky 0,7 mm HB – 15 túh v balení (99017)

KORES náhradná, do mikroceruzky 0,7 mm HB – 15 túh v balení (99017)
Detail

Grafitová tuha do mikroceruzky, tvrdosť HB, priemer 0.7mm Náhradná tuha KORES je špeciálne určená do mechanických ceruziek. Vyniká nízkou rýchlosťou opotrebovania a extrémnou odolnosťou proti zlomeniu. Balenie obsahuje 15 túh, ktoré disponujú priemerom 0,7 mm a tvrdosťou HB. Náhradná tuha KORES predstavuje nepostrádateľný doplnok k vašej mikroceruzke.Kľúčové vlastnosti náhradnej tuhy do mikroceruzky KORES 0,7 mm HB – 15 túh v baleníNáhradná tuha určená do mechanických ceruziekVyniká nízkou rýchlosťou opotrebovania a extrémnou odolnosťou proti zlomeniu.Disponuje priemerom 0,7 mm a tvrdosťou HBBalenie obsahuje 15 túh KORESPriemer tuhy: 0,5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES náhradná, do mikroceruzky 0,7 mm HB – 15 túh v balení (99017)
KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks (92810), KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks (92813), KORES Grafitos Mathmagic HB, trojhranná – sada 4 ks (92834), KORES Grafitos Dráčik HB, trojhranná – sada 4 ks (92852), KORES JUMBO Coach HB, trojhranná – sada 3 ks (92533), KORES Pastel Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462), KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246), KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060), KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166), KEYROAD Neon JUMBO HB, trojhranná – balenie 6 ks (A740), KORES Grafitos v kovovom boxe – sada 12 ks (92162), STABILO Swano Pastel HB pastel ružová 12 ks (4006381553612), STABILO Swano Pastel HB pastel fialová 12 ks (4006381553551), STABILO Swano Pastel HB pastel žltá 12 ks (4006381553490), STABILO Swano Pastel HB pastel modrá 12 ks (4006381553643), NEBULO HB, trojhranná – balenie 12 ks (GC-1-HB-TR), KORES TRINO trojhranná, farebný mix – balenie 2 ks (40523), HERLITZ Just Black HB trojhranná – balenie 2 ks (50040902), Herlitz Frozen Glam HB, trojhranná – balenie 2 ks (50027743), MILAN 2B, HB, H, trojhranná – balenie 3 ks (MIST071230134), KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066), KORES KOLORES Pastel 24 farieb (93321), KORES KOLORES Pastel 12 farieb (93311), Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná (111920), Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná (117000), KORES Metalic Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461), Maped Fluo Peps Pastel - súprava 6 farieb (742558), FABER-CASTELL Grip TwoTone HB trojhranná, ružová (4005405170118), FABER-CASTELL Grip TwoTone HB trojhranná, tyrkysová (4005405170125), FABER-CASTELL Grip TwoTone HB trojhranná, modrá (4005405170101)