Kosmos cosmos catan - rozšírenie - obchodníci a barbari 693305

Produkt Kosmos cosmos catan - rozšírenie - obchodníci a barbari 693305 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kosmos cosmos catan - rozšírenie - obchodníci a barbari 693305 upraviť a produkt hľadať znova.

Kosmos Cosmos CATAN - Rozšírenie - Obchodníci a barbari 693305

Kosmos Cosmos CATAN - Rozšírenie - Obchodníci a barbari  693305
Detail

Populárne rozšírenie Catan. Draví barbari ohrozujú mestá. Môžu mocní rytieri vyslobodiť zem z moru? Dá sa hrať iba v spojení so základnou hrou. Je možná kombinácia s „Námorníkmi“ a „Mestami a rytiermi“. Žiadny Catanian nikdy nepovie, že život je nudný. Rovnako ako keď za horizontom stále čakajú nové dobrodružstvá. Len čo sa priblížite k pobrežiu, zdvihnú sa tmavé oblaky dymu. Draví barbari opäť zaútočili na pobrežné mestá. Kde sú statoční rytieri, ktorí sa stavajú proti divokým hordám? Na severe naopak stavajú: Sídlo pre vládcov - katanský koncil. Používa sa mramor, sklo, piesok a nástroje a vy ste rušňovodič vagónovej súpravy. Na juhu sa púšťou pohybujú karavany - nomádi vymieňajú svoju cennú vlnu za obchodný tovar. Riadite svoj karavan vo svoj prospech alebo sa sušíte v púšti? Ale to nie je všetko - na Catane je toho veľa, čo môžete zažiť! Zarobte si svoje šťastie na dobrodružných spôsoboch. Veľké bohatstvo alebo trpká chudoba - Catan to prináša na svetlo! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Cosmos CATAN - Rozšírenie - Obchodníci a barbari 693305 , Osadníci z katanu – kupci a barbari (8590228090430)

Kosmos Cosmos CATAN - doplnok 5 - 6 hráčov - námorníci Catan - Seefahrer Ergänzung 694517

Kosmos Cosmos CATAN - doplnok 5 - 6 hráčov - námorníci Catan - Seefahrer Ergänzung 694517
Detail

Doplnková sada v novom dizajne pre všetkých, ktorí chcú hrať hru „The Settlers of Catan - Seafarers“ s piatimi alebo šiestimi ľuďmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Cosmos CATAN - doplnok 5 - 6 hráčov - námorníci Catan - Seefahrer Ergänzung 694517 , Obchodníci s vesmírem

Kosmos Conni a zvieratá 710989

Kosmos Conni a zvieratá  710989
Detail

Hurá, Conni a jej priatelia dnes navštevujú zoo! Stretávajú sa tam so zvieratami z celého sveta a Conni môže dokonca pomôcť aj pri kŕmení surikát! Spolu s Connim hľadajú hráči rôzne zvieratá. Ale to nie je také ľahké: tam, kde žirafa práve stála, teraz letí papagáj! Ak si pamätáte, kde sú zvieratá, ste v tejto hre náskok! Pre 2 - 4 hráčov vo veku od 4 rokov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Conni a zvieratá 710989 , Catan – duel (8590228029782)

Catan – Duel (8590228029782)

Catan – Duel (8590228029782)
Detail

Spoločenská hra – strategická a obchodné hra, pre 2 hráčov, dĺžka hry 75 min, vhodné od 10 rokov Máte radi Osadníkov z Katanu, avšak radi by ste si zahrali nejakú verziu len pre dvoch hráčov? Potom siahnite po Catan Dueli – inkarnácii obľúbenej hry Kniežatá z Katanu. Jedná sa o samostatnú hru len pre 2 hráčov, ale na stále rovnakom princípe ostrova Katan, teda s obchodovaním, budovaním a plánovaním. Vyberte si scenár, pripravte karty a vybudujte to najskvelejšie kráľovstvo, ktoré kedy ostrov Catan videl!Kľúčové vlastnosti spoločenské hry Catan – DuelInkarnácia obľúbenej kartovej hry Kniežatá z KatanuHra vychádza zo základných princípov KatanuK hre nie je potrebná základná hra CatanCatan Duel je určený pre dvoch hráčov od 10 rokovBalenie obsahuje:180 kariet1 žetón obratnosti1 žetón obchodu1 číselná kocka1 kocka so symbolmi4 zakladače karietpravidlá v českom a slovenskom jazyku (alza.sk)

Podobné produkty ako Catan – Duel (8590228029782) , Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2)

Podložka a taška na hračky Play & Go Kosmos

Detail

Podložka a taška na hračky z kolekcie Play & Go. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Podložka a taška na hračky Play & Go Kosmos , Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8)

Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2)

Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2)
Detail

Elektronická kniha - autor Michael Harner, 393 stran, česky V roce 1980 Michael Harner otevřel cestu pro celosvětové vzkříšení šamanismu svou přínosnou, dnes již klasickou knihou The Way of the Shaman (Cesta šamana). V tomto dlouho očekávaném pokračování předkládá nové důkazy o existenci jiné reality. Harner, vycházející z celoživotních osobních šamanských zkušeností a z více než 2500 zpráv lidí ze Západu o prožitcích v průběhu šamanských cest vzhůru, zde upozorňuje na zarážející podobnosti mezi objevy cestovatelů ukazující, že nebesa a duchové, s nimiž se setkali, skutečně existují. Poskytuje také instrukce o inovativních technikách svého základního šamanismu, aby i čtenáři mohli podnikat cesty do nebeských říší, hledat tam spirituální učitele a později se tam vracet pro další léčení a rady. Jeskyni a kosmos napsanou vůdčí osobností šamanismu by si měli přečíst nejen lidé, kteří se zajímají o šamanismus, ale také ti, kdo se zajímají o... (alza.sk)

Podobné produkty ako Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2) , Newton: kosmos, bios, logos (9788024623894)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - strašidelná vila 694036

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - strašidelná vila  694036
Detail

Hráči sú pozvaní do vily. Po príchode však zistia, že sa stali súčasťou strašidelnej hry. A na vyriešenie hádaniek na útek z vily už neostáva veľa času. Kto by mohol tušiť, že sa z voľnej vily stane záludná pasca? Ale neskoro! Hráči sú ešte raz chytení do hrôzostrašnej hry starého priateľa. „EXIT - hra: Z strašidelnej vily je napätie a tímový duch živého únikového podujatia hmatateľné pri domácom hernom stole. Hráči objavia vo svojej poštovej schránke list od suseda, ktorý ich žiada, aby nakŕmili svoju mačku, kým sú preč. Si prekvapeny Suseda nikdy nevideli. Keď vstupujú do vily, dvere za nimi sa hlasným treskom zabuchli. Utečú niekedy? To by bolo určite jednoduchšie, ak nie každému zámku v dome bolo pridelené puzzle a trojmiestny kód. Kreativita a logika sú teraz povinné! Pretože s programom „EXIT - The Game“ neexistuje žiadny herný plán. Tím musí sám zistiť, čo má v dobrodružstve objaviť. Hráči nájdu stopy, prelomia kódy a zakaždým sa priblížia k slobode. V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva nie je možné hru udalosti zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - strašidelná vila 694036 , Catan - osadníci z katanu (8590228020048)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Tajomné múzeum 69422

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Tajomné múzeum  69422
Detail

Hráči navštívia Prírodovedné múzeum vo Florencii, aby videli poklad Santa Maria. Zrazu ste uväznení v neuveriteľnom dobrodružstve. Dokážete vyriešiť hádanky múzea a nájsť východisko? Spočiatku bezstarostná návšteva múzea, záhadný stroj a trochu prílišnej zvedavosti katapultujú hráčov do neuveriteľného dobrodružstva! Existuje cesta späť „EXIT - Hra Tajomné múzeum“ vnáša do domáceho herného stola napätie a tímového ducha živého únikového podujatia. Legendárny poklad Santa Maria je vystavený v slávnom prírodovednom múzeu vo Florencii. Hráči si nenechajú ujsť príležitosť vidieť to. Na výstave vrhá kúzlo na tajomný stroj - a katapultuje ju do neuveriteľného dobrodružstva! Vyriešia hráči hádanky z múzea a nájdu cestu domov? Bolo by to jednoduchšie, keby nie každému zámku bola pridelená hádanka a trojmiestny kód. Kreativita a logika sú teraz povinné! Pretože s programom „EXIT - The Game“ neexistuje žiadny herný plán. Tím musí sám zistiť, čo má v dobrodružstve objaviť. Hráči nájdu stopy, prelomia kódy a zakaždým sa priblížia k slobode. V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva nie je možné hru udalosti zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Tajomné múzeum 69422 , Albi catan – logická hra (355838010319)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zakázaný hrad 692872

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zakázaný hrad  692872
Detail

Hráči dostanú pozvánku na starý opustený hrad. Tam sa má konať veľmi špeciálne stredoveké podujatie, na ktoré hráči vyhrali vstupenky. Tím hráčov si však nevie spomenúť, že sa zúčastnil takejto súťaže, ale samozrejme na podujatí nechýba. Akonáhle sú na hrade, brána sa náhle uzamkne za tímom a oni zistia, že sú uväznení. Hráči nájdu knihu a zvláštny gramofón. Pomôže hráčom vyriešiť zakázané hradné puzzle a nájsť cestu k slobode? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva hradu sa hra udalostí nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zakázaný hrad 692872 , Albi catan junior – cestovná (8590228064745)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zabudnutý ostrov 692858

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zabudnutý ostrov  692858
Detail

Exkurzia plachetnicou v Pacifiku sa končí búrkou. Loď sa prevráti a hráči uviazli na zdanlivo opustenom ostrove. Ale zjavne nie sú prví na tomto ostrove. Na pláži nájdu pripútaný čln. Celý ostrov si lámal hlavu cudzinec. Vyrieši tím všetkých, odviaže čln a unikne? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení ostrovného tajomstva sa hra s udalosťami nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zabudnutý ostrov 692858 , Osadníci z katanu – catan kompact (8590228021700)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Opustená chata 692681

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Opustená chata  692681
Detail

Chata by v skutočnosti mala slúžiť ako úkryt iba na jednu noc. Ale ráno sú dvere zrazu zabezpečené kombinovaným zámkom. Kombinácia čísel nie je hráčom známa. Okná sú zamrežované. Prvou indíciou sa javí záhadný gramofón a tajomná kniha. Podarí sa s ním hráčom uniknúť z chaty? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva miestnosti sa hra udalosti nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Opustená chata 692681 , Catan – big box – druhá edícia (8590228039644)

Catan - Osadníci z Katanu (8590228020048)

Catan - Osadníci z Katanu (8590228020048)
Detail

Spoločenská hra – strategická a obchodné hra, pre 3 až 4 hráčov, dĺžka hry 75 min, v českom jazyku, vhodné od 10 rokov Preneste sa v čase do doby objavných ciest. Vaše lode po dlhej a úmornej ceste plnej utrpenia dorazili k pobrežiu neznámeho ostrova. Vraj sa mu hovorí Katan. Ale vy nie ste jediní, kto ostrov objavil. Aj ďalší neohrození námorníci sa vylodili na pobreží Katanu. Muži a ženy z vašej výpravy zakladajú prvé dve osady. Zem je našťastie bohatá na nerastné suroviny. Postupne staviate cesty, budujete dediny, z ktorých neskôr vyrastú mestá. Všetko dianie na ostrove určuje výmenný obchod. Niektorých surovín máte dostatok, iné chýbajú. Rudu za vlnu, tehly za drevo, obchoduje sa podľa aktuálnych potrieb na práve zamýšľanú stavbu. Je potrebné konať premyslene. Zakladajte dediny na strategických miestach, obchodujte výhodne, potom budete mať šancu na úspech. Vytýčte si jasný cieľ: Staňte sa pánom Katanu!Osadníci z Katanu znamenali prelom v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Catan - Osadníci z Katanu (8590228020048) , Albi catan – úsvit lidstva cz (8590228067029)

Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8)

Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8)
Detail

Elektronická kniha - autor Václav Ryneš, 360 stran, česky Kniha předkládá úvahu o vesmíru, lidské civilizaci a v druhé části o fenoménu křesťanství v lidských dějinách. Z politologického, filosofického a dějinného úhlu zaujímá stanovisko ke třem mimořádným událostem v kosmickém prostoru. Předkládá vizi života ve vesmíru, vývoj civilizačních forem a možného života ve víře, ale i v bezvěrectví. Poukazuje na lidskou kreativitu, na vstup křesťanství do lidského civilizačního procesu, na vizi lidské rovnosti před Bohem, vizi mezilidské rovnosti a solidarity či možnou symbiózu lidského náboženského a vědeckého přístupu k základním existenčním otázkám lidské existence a perspektivy. Z pozice křesťanského demokrata předkládá ucelený úhel pohledu na vývoj lidské civilizace v kosmickém prostoru, na lidskou kreativitu, víru, naději a lásku. Autor nezastírá své náboženské přesvědčení, ale zároveň ponechává diskusní a intimní prostor čtenářům pro hledání a nalezení svého... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8) , Carcassonne – ovce a kopce – 9. rozšírenie (8595558301614)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Faraónova pohrebná komora 692698

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Faraónova pohrebná komora  692698
Detail

Počas dovolenky v Egypte hráči navštívia vrchol svojho pobytu - kamenné pyramídy! Ale ako stúpajú úzkymi labyrintovými chodbami, rýchlo strácajú zvyšok skupiny. Po dlhom blúdení okolo hráči konečne dorazili do tajomnej pohrebnej komory. Zrazu sa za nimi zatvoria kamenné dvere. Hráči sú v pasci. Na podlahe je notebook z polovice pokrytý pieskom a starodávny gramofón. Uniknú hráči včas alebo budú navždy pochovaní pod kameňom? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva miestnosti sa hra udalosti nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Faraónova pohrebná komora 692698 , Carcassonne – hrady a mosty – 8. rozšírenie (8595558300679)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Stanica vo večnom ľade 692865

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Stanica vo večnom ľade  692865
Detail

Hráči sú výskumníkmi v polárnej stanici. Zrazu sa spustí poplach a celá stanica je evakuovaná. Bohužiaľ tím hráčov bol zabudnutý. Dostanete informáciu, že stanica bola zapečatená kódovaným zabezpečovacím programom. Hráči majú málo času na prelomenie kódu pre zámkový program ... V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva polárnej stanice sa hra s udalosťami nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Stanica vo večnom ľade 692865 , Carcassonne - hostince a katedrály - 1. rozšírenie (8595558300112)

Osadníci z Katanu – Catan Kompact (8590228021700)

Detail

Spoločenská hra – strategická a obchodné hra, pre 3 až 4 hráčov, vhodné od 10 rokov Veľmi obľúbená hra Osadníci z Katanu teraz v kompaktnej cestovnej verzii Catan Kompact. Budete ju tak môcť mať kedykoľvek a kdekoľvek pri sebe a hrať napríklad vo vlaku alebo na pláži. Staňte sa na chvíľu neohrozeným moreplavcom, ktorý bojuje o nadvládu nad opusteným ostrovom.Kľúčové vlastnostiKompaktné cestovné balenieBoj o ľudoprázdny ostrovObsah balenia: 95 kariet so surovinami25 akčných kariet4 karty so stavebnými nákladmi2 zvláštne karty14 obchodných karietherné figúrky miest, dedín a ciestzlodejkrabička s kockami2 zakladače na karty (alza.sk)

Podobné produkty ako Osadníci z Katanu – Catan Kompact (8590228021700) , Carcassonne - opátstvo a starosta 5. rozšírenie (8595558300044)

Catan – Big Box – druhá edícia (8590228039644)

Catan – Big Box – druhá edícia (8590228039644)
Detail

Spoločenská hra – strategická hra, pre 3 až 6 hráčov, rozšírenie základnej hry, dĺžka hry 75 min, v českom jazyku, vhodné od 10 rokov Strategická spoločenská hra Catan – Big Box druhá edícia prináša základnú verziu úspešnej hry Osadníci z Katanu rozšírenú o nové lákavé scenáre a kockovú hru. Obojstranný herný plán s mapami a štyri novými rozmanitými scenármi zabaví celú rodinu. Môžete napríklad vyskúšať Osadníkov v New Yorku alebo na Korzike s využitím plánov miest a vhodne kombinovať s ďalšími komponentmi. Catan – Big Box obsahuje veľké množstvo komponentov, ktoré hráčom ponúkajú veľa hier v jednom balení, nové dobrodružné scenáre a priestor na vlastné napínavé stratégie. Hru tak možno hrať až v 6 hráčoch. Hra Catan – Big Box druhá edícia je určená pre pre deti od 10 rokov. Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Catan – Big Box druhá edíciaStrategická spoločenská hraCatan – Big Box je rozšírením hry Osadníci z Katanu až pre 6... (alza.sk)

Podobné produkty ako Catan – Big Box – druhá edícia (8590228039644) , Carcassonne kupci a stavitelia - 2. rozšírenie (8595558300129)

ALBI Catan – Úsvit lidstva CZ (8590228067029)

ALBI Catan – Úsvit lidstva CZ (8590228067029)
Detail

Dosková hra – strategická hra, pre 3 až 4 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 90 min, v českom jazyku, v slovenskom jazyku, vhodné od 12 rokov Catan – Úsvit ľudstva je samostatne hrateľná verzia hry s témou doby kamennej. Je určená ako pre fanúšikov série CATAN, tak aj pre úplných začiatočníkov. Ide o prepracované vydanie hry „Dobrodružstvo ľudstva“ z roku 2002 s upravenými komponentmi a vyváženou hrateľnosťou. Obsahuje obľúbené prvky herného systému Catanu, špeciálny mechanizmus na pohyb a pútavé ilustrácie. Rozvíjajte svoj kmeň a vydajte sa na cestu, pri ktorej preskúmate celú Zem. Zbierajte doteraz neznáme plody a lovte veľké zvieratá. Obsah Doskovej hry Catan – Úsvit ľudstva80 kariet surovín 48 hráčskych figúrok 33 doštičiek táborísk 18 doštičiek objavov 14 žetónov víťazných bodov 13 žetónov s číslami 8 prehľadových kariet 4 stupnice pokroku 2 figúrky nepriateľov 2 kocky 1 herný plán 1 zásobník na kartyPravidlá hry CZ/SK... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALBI Catan – Úsvit lidstva CZ (8590228067029) , Carcassonne - princezná a drak 3. rozšírenie (8595558300136)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Katakomby hrôzy - dvojdielne dobrodružstvo v škatuli 694289

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Katakomby hrôzy - dvojdielne dobrodružstvo v škatuli  694289
Detail

Ponuré klenby pod Mestom svetiel. Parížske katakomby pohlcujú svetlo, tajomstvá a zjavne aj ľudí. Po záhadnom zmiznutí kamaráta v katakombách sa hráči vydali na záhadné hľadanie podzemným labyrintom. Dokážu hráči nájsť svojho priateľa včas a uniknúť z jaskynného sveta plného temných záhad? Vďaka hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a kúsok po kúsku sa približujú k tajomstvu. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva miestnosti sa hra udalosti nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Živý únikový pocit na pokročilej úrovni. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Katakomby hrôzy - dvojdielne dobrodružstvo v škatuli 694289 , Obchodníci se strachem (978-80-7363-908-2)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics A

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics A
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (svetlo, zvuk, farba, teplota a vlhkosť, pohyb, gyroskop a sledovač čiary) pomáhajú zmeniť vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics A , Obchodníci s nádejou (978-80-819-7039-9)

Barbara Vretená Barbara

Barbara Vretená Barbara
Detail

10 vaječné bezlepkové cestoviny (drmax.sk)

Podobné produkty ako Barbara Vretená Barbara , Carcassonne – kráľ, gróf a rieka - 6. rozšírenie (8595558300051)

Barbara Špagety Barbara

Barbara Špagety Barbara
Detail

10 vaječné bezlepkové cestoviny (drmax.sk)

Podobné produkty ako Barbara Špagety Barbara , Osadníci z katanu mestá a rytieri - rozšírenie (8590228020116)

Kosmos Kosmos TARGI Vyhrievaná hra pre dvoch Targi - Hitziges Spiel für Zwei 691479

Kosmos Kosmos TARGI Vyhrievaná hra pre dvoch Targi - Hitziges Spiel für Zwei 691479
Detail

Všetko je otvorené. Kam by ste mali umiestniť svoje figúrky Tuareg? Potrebujete soľ, ale aj korenie. Ak nepôjdete k predajcovi, nemôžete obchodovať. Ako by sa mal človek rozhodnúť? Ak budete čakať príliš dlho, premeškáte príležitosť podnikať. Vyhrať môžete iba vtedy, ak svoje kúsky umne umiestnite, sťažíte život spoluhráčom v pravú chvíľu a získate príslušné rozšírenia. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos TARGI Vyhrievaná hra pre dvoch Targi - Hitziges Spiel für Zwei 691479 , Desiatka rozšírenie (8595558304073)

Barbara Ryžová múka Barbara

Barbara Ryžová múka Barbara
Detail

Ryža bez lepku (drmax.sk)

Podobné produkty ako Barbara Ryžová múka Barbara , Sabotér – rozšírenie (8590228037787)

Kosmos Traja ??? adventný kalendár

Kosmos Traja ??? adventný kalendár
Detail

Kvôli pokojnému adventnému obdobiu! Justus, Bob a Peter z Rocky Beach nemajú kontemplatívnu prestávku - sú vždy v službe! S nadšením sa vrhajú do akčného detektívneho prípadu, ktorý ich zavedie do zákulisia filmovej kulisy. Pri tom naliehavo potrebujú podporu detí vo veku 8 a viac rokov. Aby zistili, čo sa deje v kriminálnom trileri, každý deň vyriešia hádanku a nájdu obrázok, ktorý ich zavedie k ďalším malým dverám. Každý deň sa tu ukrýva skvelá vychytávka pre mladých detektívov! 24 dní do Vianoc s týmto adventným kalendárom letí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Traja ??? adventný kalendár , Imagenius – rozšírenie (9001890668692)

Kosmos Chipz hračka robota

Kosmos Chipz hračka robota
Detail

Povoliť? Chipz! Tento vysoko kvalitný robot vyzerá tak roztomilý, že si ho okamžite vezmete k srdcu. Rovnako ako domáce zviera sleduje všade svojho majiteľa vďaka svojim senzorom a programovanému režimu sledovania. V režime Explore jej senzory pomáhajú detekovať prekážky. To znamená, že sa môže samostatne prepracovať z labyrintu na svojich šiestich nohách. Jeho skvelé zvukové a svetelné efekty robia z Chipza sympatického elektronického spoločníka a vzrušujúco rozprávaný komiksový príbeh ho oživuje. Samozrejme to treba ešte najskôr zložiť. To si vyžaduje a trénuje motoriku. Ale s pomocou podrobných pokynov to pre deti vo veku osem a viac rokov nie je žiadny problém. Vitajte Chipz! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Chipz hračka robota , Kosmos kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou, 40 cm (8590331935895)

Kosmos 631024 Die drei ??? Geheimschrift detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631024 Die drei ??? Geheimschrift detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje správne vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne zručnosti, ktoré možno vycvičiť, zahŕňajú vhodné vybavenie. Pošlite neviditeľné správy a potom ich znova zviditeľnite. Týmto spôsobom môžu byť skryté správy odosielané nezistené. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631024 Die drei ??? Geheimschrift detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov , Rozšírenie detskej zábrany sure shut a easy fit 14cm (5019090444859)

Kosmos 631222 Die drei ??? Hörspion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631222 Die drei ??? Hörspion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje vhodné vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne schopnosti, ktoré je možné trénovať, zahŕňajú aj správne vybavenie. Pri prenasledovaní cieľových osôb je potrebné získať tajné informácie - odpočúvacie zariadenie je možné použiť na vypátranie zločincov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631222 Die drei ??? Hörspion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov , Anker nebula cosmos laser 4k (d23503f1)

Kosmos 631048 Die drei ??? Geheimcode detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631048 Die drei ??? Geheimcode detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje vhodné vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne schopnosti, ktoré je možné trénovať, zahŕňajú aj správne vybavenie. S rôznymi kódovacími a šifrovacími systémami je možné texty meniť a robiť nečitateľnými - dešifrovať ich môže znova iba príslušná cieľová osoba. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631048 Die drei ??? Geheimcode detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov , Faro obliečky z bavlny kosmos 003, 140 × 200 cm (5907750597802)

Kosmos 631031 Die drei ??? Fingerabdrücke detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631031 Die drei ??? Fingerabdrücke detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje vhodné vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne schopnosti, ktoré je možné trénovať, zahŕňajú aj správne vybavenie. Zabezpečte odtlačky prstov a vypátrajte páchateľa. Zviditeľnite výtlačky práškom a štetcom, potom ich uložte a porovnajte na podložke na karty. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631031 Die drei ??? Fingerabdrücke detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov , Faro obliečky z bavlny kosmos 002, 140 × 200 cm (5907750597796)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics C

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics C
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (ultrazvuk, joystick, RGB LED, teplota, 7-segmentový displej, MP3, adaptér Bluetooth) pomáhajú prevádzať vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics C

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics B

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics B
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (sledovač linky, plameň, plyn, ventilátor, potenciometer, touch & MircoBit Shield) pomáhajú prevádzať vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics B

Smartwares HW1601 Smartwares SmartHomePro LED svietidlo - rozšírenie En.trieda 2021 A + (A ++ - E)

Smartwares HW1601 Smartwares SmartHomePro  LED svietidlo - rozšírenie En.trieda 2021 A + (A ++ - E)
Detail

Svetlo je najdôležitejším výrobcom nálad. Predstavte si prechádzku po sviežom zelenom lese alebo efekt jasného, slnečného dňa. Vneste svetlo do svojho života pomocou inteligentnej farebnej žiarovky E27 s diaľkovým ovládaním. Žiarovka je súčasťou série PRO a je možné ju ovládať pomocou vášho smartphonu v spojení s bránou PRO Series Link. Staňte sa v okamihu svetelným profesionálom. Konfigurujte plány a scény Inteligentná žiarovka E27 je súčasťou série PRO a je kompatibilná s Link Gateway. Odkazom je spojenie medzi domácou sieťou a aplikáciou HomeWizard Link, pomocou ktorej môžete ovládať osvetlenie pomocou svojho smartphonu. V aplikácii Link môžete nastavovať plány a nastavovať osvetlenie odkiaľkoľvek na svete. Staňte sa svetelným profesionálom Pomocou aplikácie môžete ovplyvňovať atmosféru vo vašom dome vytváraním optimálneho osvetlenia pre každú situáciu. Pomocou ľahko použiteľného farebného kolieska môžete upraviť farbu svetla a tlmiť osvetlenie nahor alebo nadol. Môžete tiež vytvoriť plány založené na čase alebo východe a západe slnka, aby sa osvetlenie automaticky upravovalo v závislosti od ročného obdobia. Uložte preferované nastavenie a aktivujte ho jediným kliknutím. Najjednoduchší spôsob, ako spestriť váš každodenný život. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Smartwares HW1601 Smartwares SmartHomePro LED svietidlo - rozšírenie En.trieda 2021 A + (A ++ - E)

Piatnik Kosmos FS Morské kôrovce

Piatnik Kosmos FS Morské kôrovce
Detail

Kosmos FS Morské kôrovce Prebudte pravek k životu a zoznámte sa so žiabronožkami. Za 1 až 2 dni są vyliahnu prvé larvy, máte jedinečnú možnosť sledovať ich vývin. Sada obsahuje všetko čo potrebujete na úspešný chov žiabronožiek. Vhodné pre deti od 8 rokov (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Piatnik Kosmos FS Morské kôrovce

Kosmos stavebnica robotickej ruky 620028

Kosmos stavebnica robotickej ruky   620028
Detail

Technológia, ktorá vzrušuje! S touto elektronickou súpravou si môžete sami vyrobiť vysoko kvalitné robotické rameno, ako ho poznáte z veľkých výrobných liniek. Rameno robota je možné ovládať pomocou piatich motorov okolo piatich osí a má polomer až 300 stupňov. Môžete ho dokonca použiť na prepravu predmetov v tme, pretože táto súprava je vybavená LED osvetlením. Mimochodom, môžete sa dozvedieť viac o fyzikálnych procesoch stojacich za touto technológiou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos stavebnica robotickej ruky 620028

Barbara Polomáčané medové sušienky Barbara 150 g

Barbara Polomáčané medové sušienky Barbara 150 g
Detail

Barbara bezlepkové polomáčané medové sušienky 150g. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Barbara Polomáčané medové sušienky Barbara 150 g

Filigránky tmavé - reťaz a listy - Inspiration - 30 ks - Barbara Luijckx

Filigránky tmavé - reťaz a listy - Inspiration - 30 ks - Barbara Luijckx
Detail

Čokoládová dekorácia v podobe moderných filigránov. Rýchla a praktická dekorácia vašej torty, mousse a ďalších sladkých dezertov. Jednoducho ho rozbaľte a zdobte. Vyrobené z kvalitnej horkej čokolády. Rozmery: približne 4 cm v priemere (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Filigránky tmavé - reťaz a listy - Inspiration - 30 ks - Barbara Luijckx

Kosmos 631260 Die drei ??? Multi-Spion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631260 Die drei ??? Multi-Spion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Špeciálny nástroj pre detektívov sa zmestí do každého vrecka. Pomocou rukoväti - ako napríklad vreckového noža - možno miesto činu preskúmať pomocou lupy, tajných správ rozlúštiť alebo skrytých dôkazov odhalených pomocou zrkadla periskopu. Detekčný nástroj je pripevnený k pásu pomocou karabíny a je vždy pripravený na použitie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631260 Die drei ??? Multi-Spion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Rozšírenie detskej zábrany Sure Shut a Easy fit 14cm (5019090444859)

Rozšírenie detskej zábrany Sure Shut a Easy fit 14cm (5019090444859)
Detail

Detská zábrana – zábrana do dverí či na schodisko, rozperné uchytenie, materiál kov, výška 77,5 cm, šírka priechodu do 117 cm, 1 kus v balení Znemožnite deťom prístup tam, kde na nich číha nejaké nebezpečenstvo. Ak vám základný rozmer zábran Lindau, môžete si zábranu prispôsobiť pomocou vhodného rozšírenia.Znemožnite deťom prístup tam, kde na nich číha nejaké nebezpečenstvo. Ak vám základný rozmer zábran Lindam nestačí, môžete si zábranu prispôsobiť pomocou vhodného rozšírenia. Je kompatibilný so zábranami Easy Fit Plues Deluxe, Sure Shut Axis, Sure Shut Porte and Sure Shut Orto. Toto rozšírenie má 14cm a je ľahko inštalovateľné.Kľúčové vlastnosti14cmJednoduchá inštaláciaMožno inštalovať ľubovoľne až do šírky 117cmVytvorte si zábranu na mieruJednotlivé rozšírenia môžete ľubovoľne montovať na obe strany zábrany, kým nedocielite ideálnu šírku. Tú je potrebné pred zakúpením dôkladne zmerať, a to vždy v jej najužšom mieste.Výška rozšírenia:77,5cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Rozšírenie detskej zábrany Sure Shut a Easy fit 14cm (5019090444859)

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Ružová
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Ružová
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Šedá
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Šedá
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Šedá
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Šedá
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Šedá
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Šedá
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Šedá

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Ružová
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Ružová
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová

Victoria  Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon  Ružová
Detail

Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Victoria Bežecká a trailová obuv Cosmos nylon Ružová
Osadníci z Katanu – Kupci a barbari (8590228090430), Obchodníci s vesmírem, Catan – Duel (8590228029782), Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2), Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8), Newton: Kosmos, Bios, Logos (9788024623894), Catan - Osadníci z Katanu (8590228020048), ALBI Catan – Logická hra (355838010319), ALBI Catan Junior – cestovná (8590228064745), Osadníci z Katanu – Catan Kompact (8590228021700), Catan – Big Box – druhá edícia (8590228039644), ALBI Catan – Úsvit lidstva CZ (8590228067029), Carcassonne – ovce a kopce – 9. rozšírenie (8595558301614), Carcassonne – Hrady a mosty – 8. rozšírenie (8595558300679), Carcassonne - Hostince a katedrály - 1. rozšírenie (8595558300112), Carcassonne - Opátstvo a starosta 5. rozšírenie (8595558300044), Carcassonne Kupci a stavitelia - 2. rozšírenie (8595558300129), Carcassonne - Princezná a drak 3. rozšírenie (8595558300136), Obchodníci se strachem (978-80-7363-908-2), Obchodníci s nádejou (978-80-819-7039-9), Carcassonne – Kráľ, gróf a rieka - 6. rozšírenie (8595558300051), Osadníci z Katanu Mestá a rytieri - rozšírenie (8590228020116), Desiatka rozšírenie (8595558304073), Sabotér – rozšírenie (8590228037787), Imagenius – rozšírenie (9001890668692), Kosmos Kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou, 40 cm (8590331935895), Rozšírenie detskej zábrany Sure Shut a Easy fit 14cm (5019090444859), Anker Nebula Cosmos Laser 4K (D23503F1), FARO obliečky z bavlny Kosmos 003, 140 × 200 cm (5907750597802), FARO obliečky z bavlny Kosmos 002, 140 × 200 cm (5907750597796)