Kosmos kosmos exit - hra - zabudnutý ostrov 692858

Produkt Kosmos kosmos exit - hra - zabudnutý ostrov 692858 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kosmos kosmos exit - hra - zabudnutý ostrov 692858 upraviť a produkt hľadať znova.

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zabudnutý ostrov 692858

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zabudnutý ostrov  692858
Detail

Exkurzia plachetnicou v Pacifiku sa končí búrkou. Loď sa prevráti a hráči uviazli na zdanlivo opustenom Ostrove. Ale zjavne nie sú prví na tomto ostrove. Na pláži nájdu pripútaný čln. Celý ostrov si lámal hlavu cudzinec. Vyrieši tím všetkých, odviaže čln a unikne? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení ostrovného tajomstva sa hra s udalosťami nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zabudnutý ostrov 692858 , Newton: kosmos, bios, logos (9788024623894)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - strašidelná vila 694036

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - strašidelná vila  694036
Detail

Hráči sú pozvaní do vily. Po príchode však zistia, že sa stali súčasťou strašidelnej hry. A na vyriešenie hádaniek na útek z vily už neostáva veľa času. Kto by mohol tušiť, že sa z voľnej vily stane záludná pasca? Ale neskoro! Hráči sú ešte raz chytení do hrôzostrašnej hry starého priateľa. „EXIT - hra: Z strašidelnej vily je napätie a tímový duch živého únikového podujatia hmatateľné pri domácom hernom stole. Hráči objavia vo svojej poštovej schránke list od suseda, ktorý ich žiada, aby nakŕmili svoju mačku, kým sú preč. Si prekvapeny Suseda nikdy nevideli. Keď vstupujú do vily, dvere za nimi sa hlasným treskom zabuchli. Utečú niekedy? To by bolo určite jednoduchšie, ak nie každému zámku v dome bolo pridelené puzzle a trojmiestny kód. Kreativita a logika sú teraz povinné! Pretože s programom „EXIT - The Game“ neexistuje žiadny herný plán. Tím musí sám zistiť, čo má v dobrodružstve objaviť. Hráči nájdu stopy, prelomia kódy a zakaždým sa priblížia k slobode. V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva nie je možné hru udalosti zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - strašidelná vila 694036 , Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Tajomné múzeum 69422

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Tajomné múzeum  69422
Detail

Hráči navštívia Prírodovedné múzeum vo Florencii, aby videli poklad Santa Maria. Zrazu ste uväznení v neuveriteľnom dobrodružstve. Dokážete vyriešiť hádanky múzea a nájsť východisko? Spočiatku bezstarostná návšteva múzea, záhadný stroj a trochu prílišnej zvedavosti katapultujú hráčov do neuveriteľného dobrodružstva! Existuje cesta späť „EXIT - Hra Tajomné múzeum“ vnáša do domáceho herného stola napätie a tímového ducha živého únikového podujatia. Legendárny poklad Santa Maria je vystavený v slávnom prírodovednom múzeu vo Florencii. Hráči si nenechajú ujsť príležitosť vidieť to. Na výstave vrhá kúzlo na tajomný stroj - a katapultuje ju do neuveriteľného dobrodružstva! Vyriešia hráči hádanky z múzea a nájdu cestu domov? Bolo by to jednoduchšie, keby nie každému zámku bola pridelená hádanka a trojmiestny kód. Kreativita a logika sú teraz povinné! Pretože s programom „EXIT - The Game“ neexistuje žiadny herný plán. Tím musí sám zistiť, čo má v dobrodružstve objaviť. Hráči nájdu stopy, prelomia kódy a zakaždým sa priblížia k slobode. V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva nie je možné hru udalosti zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Tajomné múzeum 69422 , Kosmos kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou, 40 cm (8590331935895)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zakázaný hrad 692872

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zakázaný hrad  692872
Detail

Hráči dostanú pozvánku na starý opustený hrad. Tam sa má konať veľmi špeciálne stredoveké podujatie, na ktoré hráči vyhrali vstupenky. Tím hráčov si však nevie spomenúť, že sa zúčastnil takejto súťaže, ale samozrejme na podujatí nechýba. Akonáhle sú na hrade, brána sa náhle uzamkne za tímom a oni zistia, že sú uväznení. Hráči nájdu knihu a zvláštny gramofón. Pomôže hráčom vyriešiť zakázané hradné puzzle a nájsť cestu k slobode? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva hradu sa hra udalostí nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Zakázaný hrad 692872 , Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Opustená chata 692681

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Opustená chata  692681
Detail

Chata by v skutočnosti mala slúžiť ako úkryt iba na jednu noc. Ale ráno sú dvere zrazu zabezpečené kombinovaným zámkom. Kombinácia čísel nie je hráčom známa. Okná sú zamrežované. Prvou indíciou sa javí záhadný gramofón a tajomná kniha. Podarí sa s ním hráčom uniknúť z chaty? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva miestnosti sa hra udalosti nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Opustená chata 692681 , Faro obliečky z bavlny kosmos 003, 140 × 200 cm (5907750597802)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Faraónova pohrebná komora 692698

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Faraónova pohrebná komora  692698
Detail

Počas dovolenky v Egypte hráči navštívia vrchol svojho pobytu - kamenné pyramídy! Ale ako stúpajú úzkymi labyrintovými chodbami, rýchlo strácajú zvyšok skupiny. Po dlhom blúdení okolo hráči konečne dorazili do tajomnej pohrebnej komory. Zrazu sa za nimi zatvoria kamenné dvere. Hráči sú v pasci. Na podlahe je notebook z polovice pokrytý pieskom a starodávny gramofón. Uniknú hráči včas alebo budú navždy pochovaní pod kameňom? V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva miestnosti sa hra udalosti nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Faraónova pohrebná komora 692698 , Faro obliečky z bavlny kosmos 002, 140 × 200 cm (5907750597796)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Stanica vo večnom ľade 692865

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Stanica vo večnom ľade  692865
Detail

Hráči sú výskumníkmi v polárnej stanici. Zrazu sa spustí poplach a celá stanica je evakuovaná. Bohužiaľ tím hráčov bol zabudnutý. Dostanete informáciu, že stanica bola zapečatená kódovaným zabezpečovacím programom. Hráči majú málo času na prelomenie kódu pre zámkový program ... V hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a postupne sa približujú k slobode. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva polárnej stanice sa hra s udalosťami nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Stanica vo večnom ľade 692865 , Adventure games: sopečný ostrov párty hra (8590878655263)

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Katakomby hrôzy - dvojdielne dobrodružstvo v škatuli 694289

Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Katakomby hrôzy - dvojdielne dobrodružstvo v škatuli  694289
Detail

Ponuré klenby pod Mestom svetiel. Parížske katakomby pohlcujú svetlo, tajomstvá a zjavne aj ľudí. Po záhadnom zmiznutí kamaráta v katakombách sa hráči vydali na záhadné hľadanie podzemným labyrintom. Dokážu hráči nájsť svojho priateľa včas a uniknúť z jaskynného sveta plného temných záhad? Vďaka hre „EXIT - The Game“ hráči s trochou kombinačného talentu, tímového ducha a kreativity postupne objavujú čoraz viac predmetov, lúštia kódy, riešia hádanky a kúsok po kúsku sa približujú k tajomstvu. Je tiež potrebné sledovať neobvyklé cesty. Materiál môže byť zauzlený, napísaný alebo roztrhnutý. Po odhalení tajomstva miestnosti sa hra udalosti nedá zahrať druhýkrát. Vďaka tomu je herný večer osobitným vrcholom. Živý únikový pocit na pokročilej úrovni. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos EXIT - Hra - Katakomby hrôzy - dvojdielne dobrodružstvo v škatuli 694289

Kosmos Kosmos TARGI Vyhrievaná hra pre dvoch Targi - Hitziges Spiel für Zwei 691479

Kosmos Kosmos TARGI Vyhrievaná hra pre dvoch Targi - Hitziges Spiel für Zwei 691479
Detail

Všetko je otvorené. Kam by ste mali umiestniť svoje figúrky Tuareg? Potrebujete soľ, ale aj korenie. Ak nepôjdete k predajcovi, nemôžete obchodovať. Ako by sa mal človek rozhodnúť? Ak budete čakať príliš dlho, premeškáte príležitosť podnikať. Vyhrať môžete iba vtedy, ak svoje kúsky umne umiestnite, sťažíte život spoluhráčom v pravú chvíľu a získate príslušné rozšírenia. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kosmos TARGI Vyhrievaná hra pre dvoch Targi - Hitziges Spiel für Zwei 691479 , Tajuplný ostrov

Kosmos Traja ??? adventný kalendár

Kosmos Traja ??? adventný kalendár
Detail

Kvôli pokojnému adventnému obdobiu! Justus, Bob a Peter z Rocky Beach nemajú kontemplatívnu prestávku - sú vždy v službe! S nadšením sa vrhajú do akčného detektívneho prípadu, ktorý ich zavedie do zákulisia filmovej kulisy. Pri tom naliehavo potrebujú podporu detí vo veku 8 a viac rokov. Aby zistili, čo sa deje v kriminálnom trileri, každý deň vyriešia hádanku a nájdu obrázok, ktorý ich zavedie k ďalším malým dverám. Každý deň sa tu ukrýva skvelá vychytávka pre mladých detektívov! 24 dní do Vianoc s týmto adventným kalendárom letí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Traja ??? adventný kalendár , Opouštím ostrov

Kosmos Chipz hračka robota

Kosmos Chipz hračka robota
Detail

Povoliť? Chipz! Tento vysoko kvalitný robot vyzerá tak roztomilý, že si ho okamžite vezmete k srdcu. Rovnako ako domáce zviera sleduje všade svojho majiteľa vďaka svojim senzorom a programovanému režimu sledovania. V režime Explore jej senzory pomáhajú detekovať prekážky. To znamená, že sa môže samostatne prepracovať z labyrintu na svojich šiestich nohách. Jeho skvelé zvukové a svetelné efekty robia z Chipza sympatického elektronického spoločníka a vzrušujúco rozprávaný komiksový príbeh ho oživuje. Samozrejme to treba ešte najskôr zložiť. To si vyžaduje a trénuje motoriku. Ale s pomocou podrobných pokynov to pre deti vo veku osem a viac rokov nie je žiadny problém. Vitajte Chipz! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Chipz hračka robota , Ostrov pokladů

Piatnik Kosmos FS Morské kôrovce

Piatnik Kosmos FS Morské kôrovce
Detail

Kosmos FS Morské kôrovce Prebudte pravek k životu a zoznámte sa so žiabronožkami. Za 1 až 2 dni są vyliahnu prvé larvy, máte jedinečnú možnosť sledovať ich vývin. Sada obsahuje všetko čo potrebujete na úspešný chov žiabronožiek. Vhodné pre deti od 8 rokov (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Piatnik Kosmos FS Morské kôrovce , Ostrov zasvěcení

Kosmos stavebnica robotickej ruky 620028

Kosmos stavebnica robotickej ruky   620028
Detail

Technológia, ktorá vzrušuje! S touto elektronickou súpravou si môžete sami vyrobiť vysoko kvalitné robotické rameno, ako ho poznáte z veľkých výrobných liniek. Rameno robota je možné ovládať pomocou piatich motorov okolo piatich osí a má polomer až 300 stupňov. Môžete ho dokonca použiť na prepravu predmetov v tme, pretože táto súprava je vybavená LED osvetlením. Mimochodom, môžete sa dozvedieť viac o fyzikálnych procesoch stojacich za touto technológiou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos stavebnica robotickej ruky 620028 , Ostrov entry

Kosmos Conni a zvieratá 710989

Kosmos Conni a zvieratá  710989
Detail

Hurá, Conni a jej priatelia dnes navštevujú zoo! Stretávajú sa tam so zvieratami z celého sveta a Conni môže dokonca pomôcť aj pri kŕmení surikát! Spolu s Connim hľadajú hráči rôzne zvieratá. Ale to nie je také ľahké: tam, kde žirafa práve stála, teraz letí papagáj! Ak si pamätáte, kde sú zvieratá, ste v tejto hre náskok! Pre 2 - 4 hráčov vo veku od 4 rokov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Conni a zvieratá 710989 , Ostrov doktora moreaua

Kosmos Osadníci z Catanu Junior 697495

Kosmos Osadníci z Catanu Junior  697495
Detail

Kultová hra pre mladých fanúšikov Catanu. Hráči cestujú so svojimi loďami cez more ako piráti a objavujú nové Ostrovy, na ktorých stavajú pirátske tábory. Potrebujú na to drevo, šable a zlato. Ak svoj sklad umiestnite dômyselne, pri troche šťastia rýchlo získate správne predmety, ktoré potrebujete pre ďalší sklad. Niežeby škaredý kapitán Klau, ktorý hráčom stále prekáža. S touto hrou môžu deti od 6 rokov zažiť fascináciu klasickým „The Settlers of Catan“. Pre 2 - 4 hráčov vo veku od 6 rokov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Osadníci z Catanu Junior 697495 , Arturův ostrov (9788025738337)

Podložka a taška na hračky Play & Go Kosmos

Detail

Podložka a taška na hračky z kolekcie Play & Go. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Podložka a taška na hračky Play & Go Kosmos , Ostrov mačiek (8595558303960)

Kosmos Cosmos CATAN - Rozšírenie - Obchodníci a barbari 693305

Kosmos Cosmos CATAN - Rozšírenie - Obchodníci a barbari  693305
Detail

Populárne rozšírenie Catan. Draví barbari ohrozujú mestá. Môžu mocní rytieri vyslobodiť zem z moru? Dá sa hrať iba v spojení so základnou hrou. Je možná kombinácia s „Námorníkmi“ a „Mestami a rytiermi“. Žiadny Catanian nikdy nepovie, že život je nudný. Rovnako ako keď za horizontom stále čakajú nové dobrodružstvá. Len čo sa priblížite k pobrežiu, zdvihnú sa tmavé oblaky dymu. Draví barbari opäť zaútočili na pobrežné mestá. Kde sú statoční rytieri, ktorí sa stavajú proti divokým hordám? Na severe naopak stavajú: Sídlo pre vládcov - katanský koncil. Používa sa mramor, sklo, piesok a nástroje a vy ste rušňovodič vagónovej súpravy. Na juhu sa púšťou pohybujú karavany - nomádi vymieňajú svoju cennú vlnu za obchodný tovar. Riadite svoj karavan vo svoj prospech alebo sa sušíte v púšti? Ale to nie je všetko - na Catane je toho veľa, čo môžete zažiť! Zarobte si svoje šťastie na dobrodružných spôsoboch. Veľké bohatstvo alebo trpká chudoba - Catan to prináša na svetlo! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Cosmos CATAN - Rozšírenie - Obchodníci a barbari 693305 , Zakázaný ostrov (0759751003173)

Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2)

Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2)
Detail

Elektronická kniha - autor Michael Harner, 393 stran, česky V roce 1980 Michael Harner otevřel cestu pro celosvětové vzkříšení šamanismu svou přínosnou, dnes již klasickou knihou The Way of the Shaman (Cesta šamana). V tomto dlouho očekávaném pokračování předkládá nové důkazy o existenci jiné reality. Harner, vycházející z celoživotních osobních šamanských zkušeností a z více než 2500 zpráv lidí ze Západu o prožitcích v průběhu šamanských cest vzhůru, zde upozorňuje na zarážející podobnosti mezi objevy cestovatelů ukazující, že nebesa a duchové, s nimiž se setkali, skutečně existují. Poskytuje také instrukce o inovativních technikách svého základního šamanismu, aby i čtenáři mohli podnikat cesty do nebeských říší, hledat tam spirituální učitele a později se tam vracet pro další léčení a rady. Jeskyni a kosmos napsanou vůdčí osobností šamanismu by si měli přečíst nejen lidé, kteří se zajímají o šamanismus, ale také ti, kdo se zajímají o... (alza.sk)

Podobné produkty ako Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2) , Ostrov žen moře

ArtExt Vitrína GRETA V02 Farba: dub artisan / sivý kosmos

ArtExt Vitrína GRETA V02 Farba: dub artisan / sivý kosmos
Detail

Kolekcia nábytku GRETA je kombináciou úžasných geometrických tvarov a moderného dizajnu. Charakteristickým pre tento úžasný nábytok je luxusné vodorovné LED osvetlenie, kvalitný materiál, praktické bez-úchytkové otváranie a systém tichého zatvárania. Kolekcia GRETA predstavuje neodolateľný vzhľad a jedinečné línie a zároveň ponúka možnosť výberu z dvoch dokonalých farebných prevedení, preto by kolekcia nemala chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Vitrína GRETA V02 ponúka dvierka, za ktorými sú praktické police. LED osvetlenie je súčasťou vitríny. Nábytok je dodávaný v demonte. Materiál: laminovaná drevotrieska / sklo Rozmer: (ŠxVxH) 90,4 x 146 x 40 cm Farebné prevedenie: dub artisan / biela alpska dub artisan / sivý kosmos (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako ArtExt Vitrína GRETA V02 Farba: dub artisan / sivý kosmos , Ostrov šedých mnichů

ArtExt Komoda GRETA K01 Farba: dub artisan / sivý kosmos

Detail

Komoda GRETA K01 Kolekcia nábytku GRETA je kombináciou úžasných geometrických tvarov a moderného vzhľadu. Charakteristickým pre tento úžasný nábytok je luxusné vodorovné LED osvetlenie, kvalitný materiál, praktické bez-úchytkové otváranie a tichý systém zatvárania. Kolekcia GRETA predstavuje neodolateľný vzhľad a jedinečné línie a zároveň ponúka možnosť výberu z dvoch dokonalých farebných prevedení, preto by kolekcia nemala chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Komoda GRETA K01 ponúka dve praktické zásuvky a dvoje dvierka. LED osvetlenie je súčasťou komody. Nábytok je dodávaný v demonte. Materiál: laminovaná drevotrieska Rozmer: (ŠxVxH) 120,4 x 90,1 x 40 cm Farebné prevedenie: dub artisan / biela alpska dub artisan / sivý kosmos Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti. (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako ArtExt Komoda GRETA K01 Farba: dub artisan / sivý kosmos , Boj o ostrov

ArtExt Komoda GRETA K02 Farba: dub artisan / sivý kosmos

ArtExt Komoda GRETA K02 Farba: dub artisan / sivý kosmos
Detail

Komoda GRETA K02 Kolekcia nábytku GRETA je kombináciou úžasných geometrických tvarov a moderného dizajnu. Charakteristickým pre tento úžasný nábytok je luxusné vodorovné LED osvetlenie, kvalitný materiál, praktické bez-úchytkové otváranie a tichý systém zatvárania. Kolekcia GRETA predstavuje neodolateľný vzhľad a jedinečné línie a zároveň ponúka možnosť výberu z dvoch dokonalých farebných prevedení, preto by kolekcia nemala chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Komoda GRETA K02 ponúka dve praktické zásuvky a troje dvierka. LED osvetlenie je súčasťou komody. Nábytok je dodávaný v demonte. Materiál: laminovaná drevotrieska Rozmer: (ŠxVxH) 180,5 x 90,1 x 40 cm Farebné prevedenie: dub artisan / biela alpska dub artisan / čierna kosmos (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako ArtExt Komoda GRETA K02 Farba: dub artisan / sivý kosmos , Bestway bazén ostrov (6942138952179)

ArtExt Komoda GRETA K03 Farba: dub artisan / sivý kosmos

ArtExt Komoda GRETA K03 Farba: dub artisan / sivý kosmos
Detail

Komoda GRETA K03 Kolekcia nábytku GRETA je kombináciou úžasných geometrických tvarov a moderného vzhľadu. Charakteristickým pre tento úžasný nábytok je luxusné vodorovné LED osvetlenie, kvalitný materiál, praktické bez-úchytkové otváranie a tichý systém zatvárania. Kolekcia GRETA predstavuje neodolateľný vzhľad a jedinečné línie a zároveň je dostupný v dvoch dokonalých farebných prevedeniach, preto by kolekcia nemala chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Komoda GRETA K03 ponúka šesť praktických dvierok. LED osvetlenie je súčasťou komody. Nábytok je dodávaný v demonte. Materiál: laminovaná drevotrieska Farebné prevedenie: dub artisan / biela alpska dub artisan / sivý kosmos Rozmer: (ŠxVxH) 165,5 x 131,5 x 40 cm (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako ArtExt Komoda GRETA K03 Farba: dub artisan / sivý kosmos , Ostrov tisíce hvězd (9788025732847)

Kosmos Kristall-Zucht 657840 experimentálna súprava  od 10 rokov

Kosmos Kristall-Zucht 657840 experimentálna súprava  od 10 rokov
Detail

Modrá, červená, žltá - s touto experimentálnou sadou KOSMOS sa v detskej izbe už čoskoro budú trblietať tie najkrajšie kryštály v rôznych tvaroch. Malé aj veľké jednotlivé kúsky akoby kúzlom vzniknú z vody, farby a kryštálovej soli v priebehu niekoľkých dní. Najkrajšie kryštály môžu byť obzvlášť efektívne prezentované v priehľadnej truhle s pokladom. Aby všetko fungovalo, pokyny krok za krokom vysvetľujú, ako používať pipetu a podobne, a presne ukazujú, ako sa rozpúšťajú kryštálové soli. Vzrušujúce dodatočné informácie o kryštáloch a ich použití v každodennom živote ponúkajú deťom od 10 rokov prvý pohľad do sveta chémie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kristall-Zucht 657840 experimentálna súprava  od 10 rokov , Intex lama ostrov (6941057417899)

Kosmos 628208 Technik-Werkstatt experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 628208 Technik-Werkstatt  experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Ako fungujú výťahy? Aké to bolo na stavbách pred vznikom žeriavov? Čo sa stane počas výcviku astronautov? Ktoré sily pôsobia pri lietaní? Deti od 8 do 14 rokov stavajú dvadsať premyslených modelov, pomocou ktorých sa v početných experimentoch dostanú na dno každodenných fyzikálnych javov. Pojmy ako ozubené kolesá, mechanika, rýchlosť a skladovanie energie už čoskoro nie sú cudzím slovom. Pokyny, či už ide o raketový automobil, katapult atď., Podrobne vysvetľujú, ako sú správne zostavené modely z rozsiahleho experimentálneho materiálu vyrobeného z komponentov fischertechnik so základnými doskami, časťami rámu, tyčami, prevodmi a kolesami. Pokyny v technologickej dielni navyše poskytujú vzrušujúce základné vedomosti o najdôležitejších základoch fyzikálnej vedy o mincovni. · Konštruujte, experimentujte, rozumejte - dostaňte sa na koniec fyzikálnych problémov s 20 technologickými modelmi, ako sú raketové autá, katapulty, žeriavy a podobne. · Fyzika dneška - nabitá vzrušujúcim spôsobom: Experimentálna súprava poskytuje prvé základy prevodových stupňov, mechaniky, sily a rýchlosti, pák a hybnosti, naklonených rovín a ukladania energie. · Jednoducho spojte komponenty fischertechnik, ako sú základové dosky, časti rámu, tyče, ozubené kolesá a kolesá, to pravé pre deti milujúce technológie od 8 do 14 rokov. · Brožúra ponúka vekovo vhodné a podrobné montážne pokyny pre každý model, ako aj rozsiahle základné vedomosti o technológiách a fyzikálnych javoch. · Experimentálna súprava KOSMOS pre dokonalý úvod do fyziky fyziky MINT. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 628208 Technik-Werkstatt experimentálna súprava  od 8 rokov , Nafukovací ostrov frozen (6941057417028)

Kosmos 676810 Planetarium astronómia experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 676810 Planetarium astronómia experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Interiérové planetárium novej generácie so zlepšenou kvalitou projekcie. Pretože to funguje na princípe diaprojektora, obraz premietaný na strop môže byť vždy dokonale zaostrený. Do miestnosti sa vnáša nočná obloha a deti sa zoznamujú s hviezdami, súhvezdiami a planétami. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 676810 Planetarium astronómia experimentálna súprava  od 8 rokov , Intex plameniak ostrov (6941057417370)

Kosmos Schülerlabor Grundschule 633912 experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos Schülerlabor Grundschule 633912 experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Rôzne experimenty z chémie, elektrotechniky a fyziky inšpirujú študentov základnej školy: skúmanie látok, experimenty s elektrinou a nábojom a rôzne pohonné systémy. Na sledovanie výučby a dokumentácie slúžia rôzne úlohy. Týmto spôsobom sa prehlbujú a upevňujú novo získané vedomosti. Nuda tu rozhodne nie je a trénujú sa rôzne zručnosti. „Prečo, prečo, prečo“ - tu sa veľa zvedavých otázok detí skúma a vysvetľuje pomocou 39 ohromujúcich experimentov s chemickými zmesami, hodnotami pH, elektrinou, motormi a podobne. Rozmanité experimenty s odbornými predmetmi z oblasti vedy a techniky sú špeciálne navrhnuté pre 3. a 4. ročník a podporujú individuálne učenie detí základnej školy. Ilustrované, podrobné pokyny a rozsiahly materiál pomáhajú žiakom pri prehlbovaní školského materiálu alebo pri kombinovaní s novým vzrušujúcim vzdelávacím obsahom z každodenného života. Vďaka zábavným kvízom a hlavolamom môžu malí výskumníci uplatniť svoje nové vedomosti a upevniť tak to, čo sa naučili. Táto experimentálna súprava KOSMOS podporuje radosť z výskumu, pretože čím viac dieťa chápe a rozumie, tým je zvedavejšie a samo si kladie nové otázky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Schülerlabor Grundschule 633912 experimentálna súprava  od 8 rokov , Ztracený ostrov arnak (8595558304325)

Kosmos Schülerlabor Grundschule 634315 experimentálna súprava  od 6 rokov

Kosmos Schülerlabor Grundschule 634315 experimentálna súprava  od 6 rokov
Detail

Odborné znalosti v odbore ponúkajú rôzne zaujímavé témy týkajúce sa biológie, technológií a prírodných javov. Deti z toho budú nadšené vzrušujúcimi a rozmanitými experimentmi. Okrem toho existujú úlohy týkajúce sa riadenia učenia a dokumentácie. Týmto spôsobom sa prehlbujú a upevňujú novo získané vedomosti a trénujú sa rôzne zručnosti. Rôzne pokyny zaručujú, že nebude nuda. Sada experimentov pre výučbu predmetov podporuje samostatné učenie. Deti základnej školy majú v hlavách tisíc otázok a chcú vyskúšať všetko! Tieto úžasné experimenty sú špeciálne navrhnuté pre 1. a 2. ročník a sprostredkujú prvý vzdelávací obsah učebnej látky. Všestranný materiál hravo ilustruje to, čo sa dá objaviť na predmetoch vzduchu, vody, farieb, svetla a tieňov, ako aj sluchu a videnia. Pokyny vás prevedú experimentmi s množstvom obrázkov a krátkych textov a stránky „Nachgehakt“ dopĺňajú experimenty postrehmi z každodenného života detí. Vďaka zábavným kvízom a hlavolamom môžu malí výskumníci ihneď uplatniť svoje nové vedomosti a upevniť tak to, čo sa naučili. Experimentálna súprava od spoločnosti KOSMOS pre deti od 6 do 9 rokov - skvelý spôsob, ako nastúpiť do školy! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Schülerlabor Grundschule 634315 experimentálna súprava  od 6 rokov , Agnes a ostrov stínů

Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8)

Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8)
Detail

Elektronická kniha - autor Václav Ryneš, 360 stran, česky Kniha předkládá úvahu o vesmíru, lidské civilizaci a v druhé části o fenoménu křesťanství v lidských dějinách. Z politologického, filosofického a dějinného úhlu zaujímá stanovisko ke třem mimořádným událostem v kosmickém prostoru. Předkládá vizi života ve vesmíru, vývoj civilizačních forem a možného života ve víře, ale i v bezvěrectví. Poukazuje na lidskou kreativitu, na vstup křesťanství do lidského civilizačního procesu, na vizi lidské rovnosti před Bohem, vizi mezilidské rovnosti a solidarity či možnou symbiózu lidského náboženského a vědeckého přístupu k základním existenčním otázkám lidské existence a perspektivy. Z pozice křesťanského demokrata předkládá ucelený úhel pohledu na vývoj lidské civilizace v kosmickém prostoru, na lidskou kreativitu, víru, naději a lásku. Autor nezastírá své náboženské přesvědčení, ale zároveň ponechává diskusní a intimní prostor čtenářům pro hledání a nalezení svého... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8) , Enter/exit the gungeon – ps4 (5056635601391)

Kosmos Kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou, 40 cm (8590331935895)

Kosmos Kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou, 40 cm (8590331935895)
Detail

Interaktívna hračka – vhodné od 8 rokov Kozmos Kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou. Dĺžka 40 cm. Farebný návod na zloženie sa nachádza v balení. Ohyb všetkých 4 prstov je ovládaný hydraulickými piestami, ktoré sú plnené vodou. Všetky 4 prsty umožňujú ohyb v plnom rozsahu. 15 spôsobov polohovania palca (poloha pravého palca, ľavého palca a pazúra, každá poloha má päť úrovní otočenia). Možnosť nastavenia horizontálneho aj vertikálneho rozpätia prstov (podľa veľkosti predmetu, ktorý chcete uchopiť). Vertikálne rozpätie sa nastavuje žltým otočným ovládačom na hornej strane ruky. Horizontálny rozper sa nastavuje pritlačením prstov zo strán k sebe, alebo roztiahnutím od seba. Posuvné nastavenie polohy dlane na pohodlné ovládanie. Nosnosť pri uchopení všetkými prstami je 600 gramov. Nosnosť jedného prsta je iba 60 g, preto sa neodporúča zdvíhať predmety len jedným prstom, alebo na ruku čokoľvek vešať. Odporúčaný vek je 7+ s pomocou dospelej osoby, alebo 10+... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou, 40 cm (8590331935895) , Ravensburger 199532 exit puzzle: ponorka (4005556199532)

ArtExt Šatníková skriňa GRETA S01 Farba: dub artisan / sivý kosmos

ArtExt Šatníková skriňa GRETA S01 Farba: dub artisan / sivý kosmos
Detail

Skriňa GRETA S01 Skriňa GRETA S01 ponúka praktickú závesnú tyč a police. LED osvetlenie je súčasťou skrine. Kolekcia nábytku GRETA je kombináciou úžasných geometrických tvarov a moderného dizajnu. Charakteristickým pre tento úžasný nábytok je luxusné vodorovné LED osvetlenie, kvalitný materiál, praktické bez-úchytkové otváranie a tichý systém zatvárania. Kolekcia GRETA predstavuje neodolateľný vzhľad a jedinečné línie a zároveň ponúka možnosť výberu z dvoch dokonalých farebných prevedení, preto by kolekcia nemala chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Nábytok je dodávaný v demonte. Materiál: laminovaná drevotrieska Rozmer: (ŠxVxH) 95,4 x 199 x 58 cm Farebné prevedenie: dub artisan / biela alpska dub artisan / sivý kosmos Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako ArtExt Šatníková skriňa GRETA S01 Farba: dub artisan / sivý kosmos , Ravensburger 199501 exit puzzle: hvezdáreň (4005556199501)

ArtExt TV stolík GRETA F01 Farba: dub artisan / sivý kosmos

ArtExt TV stolík GRETA F01 Farba: dub artisan / sivý kosmos
Detail

TV stolík GRETA F01 Kolekcia nábytku GRETA je kombináciou úžasných geometrických tvarov a moderného vzhľadu. Charakteristickým pre tento úžasný nábytok je luxusné vodorovné LED osvetlenie, kvalitný materiál, praktické bez-úchytkové otváranie a tichý systém zatvárania. Kolekcia GRETA predstavuje neodolateľný vzhľad a jedinečné línie a zároveň ponúka možnosť výberu z dvoch dokonalých farebných prevedení, preto by kolekcia nemala chýbať v žiadnej modernej domácnosti. TV stolík GRETA F01 ponúka dve praktické zásuvky a jedny dvierka. LED osvetlenie je súčasťou RTV komody. Nábytok je dodávaný v demonte. Materiál: laminovaná drevotrieska Rozmer: (ŠxVxH) 180,5 x 56,7 x 48 cm Farebné prevedenie: dub artisan / biela alpska dub artisan / sivý kosmos (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako ArtExt TV stolík GRETA F01 Farba: dub artisan / sivý kosmos

ArtExt Vitrína GRETA V01 L Farba: dub artisan / sivý kosmos

ArtExt Vitrína GRETA V01 L Farba: dub artisan / sivý kosmos
Detail

Kolekcia nábytku GRETA je kombináciou úžasných geometrických tvarov a moderného dizajnu. Charakteristickým pre tento úžasný nábytok je luxusné vodorovné LED osvetlenie, kvalitný materiál, praktické bezúchytkové otváranie a tichý systém zatvárania. Kolekcia GRETA predstavuje neodolateľný vzhľad a jedinečné línie a zároveň ponúka možnosť výberu z dvoch dokonalých farebných prevedení, preto by kolekcia nemala chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Vitrína GRETA V01 L ponúka dvierka, za ktorými sú praktické police. Nábytok je dodávaný v demonte. LED osvetlenie je súčasťou vitríny. Materiál: laminovaná drevotrieska / sklo Rozmer: (ŠxVxH) 90,4 x 199 x 40 cm Farebné prevedenie: dub artisan / biela alpska dub artisan / sivý kosmos (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako ArtExt Vitrína GRETA V01 L Farba: dub artisan / sivý kosmos

FARO obliečky z bavlny Kosmos 002, 140 × 200 cm (5907750597796)

FARO obliečky z bavlny Kosmos 002, 140 × 200 cm (5907750597796)
Detail

Detská posteľná bielizeň – rozmery 70 × 90 a 140 × 200 cm, materiál bavlna, zapínanie na zips, antialergénna, obojstranná, viacfarebná S detskými obliečkami Faro už nemusíte mať starosť, ako dostať deti do postele. V balení na vás bude čakať obliečky na prikrývku a vankúš. Rozmery súpravy sú 70 × 90 a 140 × 200 cm. Materiálom detských obliečok je bavlna. Bavlna je na dotyk veľmi jemná a zároveň vyniká priedušnosťou. Súprava nebude vadiť ani deťom, ktoré trpia alergiami. Obojstranné obliečky sú veľmi praktickým variantom, kde každá strana má inú farebnú kombináciu. Rýchlu výmenu zaobstará zapínanie na zips a deti ocenia, že nikde netlačí. Údržba ponúkaných detských obliečok vám nezaberie veľa času. Môžete ich vložiť do práčky na 40 °C. Dizajn detských obliečok Faro zvýrazňuje viac farieb. Hlavné prednosti posteľných obliečok FARO obliečky z bavlny Kosmos 002, 140 × 200 cm Detské posteľné obliečky pre sladké sny V balení očakávajte: obliečka na vankúš, obliečka... (alza.sk)

Podobné produkty ako FARO obliečky z bavlny Kosmos 002, 140 × 200 cm (5907750597796)

Kosmos 620530 Easy Elektro - Light fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 620530 Easy Elektro - Light fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Morseova abeceda tajných správ, experimentovanie so svetlami a žiarovkami a navrhovanie jednoduchých obvodov - s touto experimentálnou súpravou sa deti môžu ponoriť do vzrušujúceho sveta prúdu, napätia a prúdu bez akýchkoľvek predchádzajúcich vedomostí. Od prvej série a paralelných pripojení k vášmu vlastnému systému Morseovej abecedy sa pozornosť vždy zameriava na zážitok. Okamžite môžete začať s tlačidlami, bzučiakmi, svetlami a inými komponentmi. Vďaka systému Easy Click vhodnému pre deti je možné experimenty s elektrickou energiou vykonávať ľahko a intuitívne. Očíslované jednotlivé časti a podrobné pokyny s obrázkami zaručujú úspešné experimenty. Pochopenie dôležitých javov vo fyzike - s Easy Elektro - Light je to veľmi ľahké. Ochutnávkový kurz všetkých aspektov elektriny, napätia a elektrických obvodov - ľahko a intuitívne na vyskúšanie pre deti od 8 do 12 rokov. Ideálna kombinácia: systém ľahkého kliknutia s praktickými tlačidlami doplnený ľahko pochopiteľnými a pre deti vhodnými ilustrovanými schémami zapojenia. Jednoduché experimenty na obvodoch so sériovým a paralelným zapojením so svetlami, tlačidlami, spínačmi a bzučiakmi. Najlepšie experimenty so zábavným faktorom: Morseova abeceda tajných správ, zostavenie výstražného systému a testovanie vodivosti rôznych materiálov. Túto sadu je možné kombinovať so všetkými experimentálnymi súpravami KOSMOS zo série „Easy Elektro“. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 620530 Easy Elektro - Light fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 620547 Easy Elektro - Start fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 620547 Easy Elektro - Start fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Od jednoduchých obvodov po poplachové systémy s relé a magnetickými spínačmi sa deti môžu touto sadou ponoriť do sveta elektrotechniky jedným kliknutím a vykonať prvé merania. Od jednoduchých elektrických obvodov po poplašné systémy s relé a magnetickými spínačmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 620547 Easy Elektro - Start fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos Cosmos CATAN - doplnok 5 - 6 hráčov - námorníci Catan - Seefahrer Ergänzung 694517

Kosmos Cosmos CATAN - doplnok 5 - 6 hráčov - námorníci Catan - Seefahrer Ergänzung 694517
Detail

Doplnková sada v novom dizajne pre všetkých, ktorí chcú hrať hru „The Settlers of Catan - Seafarers“ s piatimi alebo šiestimi ľuďmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos Cosmos CATAN - doplnok 5 - 6 hráčov - námorníci Catan - Seefahrer Ergänzung 694517

Kosmos 654146 FunScience Magie der Magnete fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 654146 FunScience Magie der Magnete fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Magnetická zábava pre prieskumníkov! Ako zostaviť kompas? Kde sú magnetické póly? Ako môžete magnetizovať železo? Keď experimentujú s rôznymi magnetmi z tejto experimentálnej súpravy KOSMOS, deti od 8 do 12 rokov čakajú na úžasné efekty. V 9 zaujímavých experimentoch a hrách testujú svoje zručnosti, kontrolujú silu magnetov a zisťujú, ako určujú póly magnetickej gule. Ponorte sa do sveta magnetov pomocou zaujímavých informačných textov a zábavných faktov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 654146 FunScience Magie der Magnete fyzika experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 657888 Piraten-Schatz experimentálny, Mitbring Experimente, dinosaury & sada vykopávok experimentálna súprava  od

Kosmos 657888 Piraten-Schatz experimentálny, Mitbring Experimente, dinosaury & sada vykopávok experimentálna súprava  od
Detail

Skrytý pirátsky poklad čaká na objavenie v sadrovom bloku! S kladivom a sekáčom sa dievčatá a chlapci, plní dobrodružstva, vydávajú hľadať mince, perly a farebné kamene - a medzi korisťou je dokonca aj prívesok lebky! Kopete, škriabete, kladiete alebo možno dávate prednosť tomu, aby ste omietku trochu navlhčili? Len vyskúšaj! Pokyny primerané veku, sprevádzané obrázkami, pomáhajú systematicky vykopávať poklad a vysvetľovať, ako pracuje archeológ. Akonáhle je úloha vyriešená a korisť je nájdená, hľadači pokladov sa naučia, ako z nájdených predmetov vyrobiť skvelú kľúčenku, a pre záujemcov sú k dispozícii ďalšie informácie, ktoré stojí za to vedieť o pirátoch a ich pokladoch. Vzrušujúca vykopávková súprava KOSMOS pre deti od 7 rokov - na výkopy samotnú alebo ako úlohu pre budúcu detskú narodeninovú oslavu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 657888 Piraten-Schatz experimentálny, Mitbring Experimente, dinosaury & sada vykopávok experimentálna súprava  od

Kosmos 659103 Mitbring-Experimente Fangarm-Roboter elekronika, roboti experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 659103 Mitbring-Experimente Fangarm-Roboter elekronika, roboti experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Chceli by ste vedieť, ako postaviť robota, ktorý dokáže zbierať malé guľôčky? Šoféruje a zhromažďuje malé predmety pomocou tykadla, ideálneho pomocníka zajtrajška do domácnosti. Skús to! V tomto experimentálnom poli nájdete všetko, čo ešte potrebujete. Farebné pokyny vám ukážu, ako na to. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 659103 Mitbring-Experimente Fangarm-Roboter elekronika, roboti experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631024 Die drei ??? Geheimschrift detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631024 Die drei ??? Geheimschrift detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje správne vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne zručnosti, ktoré možno vycvičiť, zahŕňajú vhodné vybavenie. Pošlite neviditeľné správy a potom ich znova zviditeľnite. Týmto spôsobom môžu byť skryté správy odosielané nezistené. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631024 Die drei ??? Geheimschrift detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631222 Die drei ??? Hörspion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631222 Die drei ??? Hörspion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje vhodné vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne schopnosti, ktoré je možné trénovať, zahŕňajú aj správne vybavenie. Pri prenasledovaní cieľových osôb je potrebné získať tajné informácie - odpočúvacie zariadenie je možné použiť na vypátranie zločincov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631222 Die drei ??? Hörspion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631048 Die drei ??? Geheimcode detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631048 Die drei ??? Geheimcode detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje vhodné vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne schopnosti, ktoré je možné trénovať, zahŕňajú aj správne vybavenie. S rôznymi kódovacími a šifrovacími systémami je možné texty meniť a robiť nečitateľnými - dešifrovať ich môže znova iba príslušná cieľová osoba. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631048 Die drei ??? Geheimcode detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631031 Die drei ??? Fingerabdrücke detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631031 Die drei ??? Fingerabdrücke detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Každý detektív potrebuje vhodné vybavenie. Pretože každý prípad má iné požiadavky - detektívne schopnosti, ktoré je možné trénovať, zahŕňajú aj správne vybavenie. Zabezpečte odtlačky prstov a vypátrajte páchateľa. Zviditeľnite výtlačky práškom a štetcom, potom ich uložte a porovnajte na podložke na karty. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631031 Die drei ??? Fingerabdrücke detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631260 Die drei ??? Multi-Spion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 631260 Die drei ??? Multi-Spion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Špeciálny nástroj pre detektívov sa zmestí do každého vrecka. Pomocou rukoväti - ako napríklad vreckového noža - možno miesto činu preskúmať pomocou lupy, tajných správ rozlúštiť alebo skrytých dôkazov odhalených pomocou zrkadla periskopu. Detekčný nástroj je pripevnený k pásu pomocou karabíny a je vždy pripravený na použitie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 631260 Die drei ??? Multi-Spion detetektívne a kúzelnícke sady experimentálna súprava  od 8 rokov

Adventure Games: Sopečný Ostrov Párty hra (8590878655263)

Adventure Games: Sopečný Ostrov Párty hra (8590878655263)
Detail

Párty hra pre 1–4 hráčov, vhodné od 12 rokov, minimálne na 240 min hrania, česká lokalizácia, slovenská lokalizácia V kooperatívnej hre Sopečný Ostrov zo série Adventure Games sa čoby študenti ocitnete v sopečnej krajine ostrova, na ktorom sa ale tiež pohybujú neznámi pašeráci. Ako dopadne spoločné stretnutie? A aké ďalšie tajomstvo a dobrodružstvo ostrov ponúka? Hráči v tejto hre budú riešiť najrôznejšie stopy a hádanky, sprevádzať ich budú fiktívne postavy a tiež vedomie, že všetko závisí len od nich a ich tímu. Alby, Katy, Jerome a Sata zistia, ako vedia spolupracovať, ako dobre im slúži pamäť a či vedia naplno využiť svoje kombinačné schopnosti. Párty hra Adventure Games: Sopečný ostrov je určená pre 1 – 4 hráčov od 12 rokov a trvá približne 240 minút. Kľúčové vlastnosti párty hry Adventure Games: Sopečný ostrovV párty hre od Dino budete študentami na dobrodružnom výleteAdventure Games: Sopečný ostrov možno hrať... (alza.sk)

Podobné produkty ako Adventure Games: Sopečný Ostrov Párty hra (8590878655263)

TEDDIES UNIKOVA HRA EXIT: PAN PRSTENOV TIENE NAD STREDOZEMIE SPOLOCENSKA HRA 13X18X4CM /21655362/

Detail

SPOLOČENSKÁ HRA . Úniková hra Exit: Pán prsteňov Tiene nad Stredozemie spoločenská hra v krabičke 13x18x4cm . Napínavá úniková hra EXIT na motívy Pána prsteňov. Pomôžete Frodovi a Spoločenstvu zničiť Jeden prsteň a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES UNIKOVA HRA EXIT: PAN PRSTENOV TIENE NAD STREDOZEMIE SPOLOCENSKA HRA 13X18X4CM /21655362/

PC hra The Sims 4 Život na ostrove

Detail

Preskúmajte v rozšírení The Sims 4 Život na Ostrove bezstarostný svet zaliaty slnkom, pieskom a nekončiacou zábavou, kde si vaši Simíkovia vytvoria vlastný raj. Či už sa vaši Simíkovia chcú zapojiť do ochrany prírody alebo radi bývajú mimo civilizácie, tu s tým môžu začať a vychutnať si všetko, čo táto jedinečná kultúra ponúka. Užívajte si tradičné udalosti, oblečte sa do miestneho oblečenia alebo si dajte lahodný nápoj z korenistá – kavu. To všetko patrí k ostrovnému životu na Sulani. • Pohodlne sa usaďte a odpočívajte. Vitajte v Sulani, kde slniečko krásne svieti a noci sú tu úplne pohodové. Napnite plachty a vyplávajte do trblietavých vôd vo svojej ostrovnej kanoe, zaplávajte si do sýtosti a preskúmajte vo svojom plavidle okolie. Postavte veľkolepý hrad z piesku, opaľujte sa, a dokonca sa môžete stretnúť aj s morskou pannou! • Zapojte sa a pomáhajte. Pridajte sa k ochrancom prírody, zbavte pláže odpadkov a sledujte, ako s pomocou vašich Simíkov celý ostrov rozkvitne. Vyrazte na vlny a vydajte sa na kariérnu dráhu rybárov alebo potápačov alebo sa staňte plavčíkom a starajte sa o bezpečie miestnych na plážach. Nechcete stálu prácu? Žiadny problém! Simíkovia tu môžu chodiť na brigády alebo si na živobytie zarobiť rybárčením. • Preniknite do miestnej kultúry. Tradície sú na Sulani hlboko zakorenené a vaši Simíkovia si môžu vychutnať všetko, čo ponúkajú. Ponorte svojich Simíkov do nového životného štýlu: vezmite ich na grilovanie pri ohnisku, zoznámte ich s miestnym folklórom, nechajte ich ochutnať tropické pochúťky a pohovorte si s predkami z ostrova. • Vyžívajte sa v ostrovnom štýle. Navlečte Simíkov do tropických háv inšpirovaných slnkom, pieskom a vlnami. Alebo sa pripravte na vodnú zábavu, ako je šnorchlovanie a plávanie. Zariaďte si rustikálnu oázu predmetmi do domácnosti a odreagujte sa v tiki bare. Keď žijete na ostrove, všetko je úplne v pohode (len si dávajte pozor na spáleniny od slniečka). PRE HRANIE JE TREBA HRA THE SIMS 4 (PREDÁVA SA SAMOSTATNE) A VŠETKY HERNÉ AKTUALIZÁCIE. POZRI MINIMÁLNE SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY PRE TENTO BALÍČEK. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PC hra The Sims 4 Život na ostrove

Hra Kosmos Ubongo Bring-along Game - nové vydanie

Hra Kosmos Ubongo Bring-along Game - nové vydanie
Detail

Rýchle a ľahké: Rýchle, pretože všetci hráči hrajú súčasne. Jednoducho preto, lebo pravidlá sú pochopené veľmi rýchlo. Tu je potrebný dobrý zmysel pre proporcie: Kto bude schopný správne obsadiť danú oblasť najrýchlejšie? Dve úrovne obtiažnosti zaisťujú rozmanitosť a sú zábavné pre začiatočníkov i profesionálov. Vrátane upraveného princípu hry, v ktorom nie sú uvedené žiadne konkrétne dlaždice na vyriešenie úlohy. Hráč si môže pre každú úlohu vybrať zo všetkých 8 dlaždíc. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hra Kosmos Ubongo Bring-along Game - nové vydanie

Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá

Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá
Detail

Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá – nízka náročnosť Maľovanie podľa čísel - čo to je? Ak ste o tomto fenoméne ešte nepočuli, nestrácajte čas a poďte sa do toho hneď pustiť. Je to najmä zmysluplné využitie voľného času pre deti, avšak, zabavia sa pri tom aj dospelí. Po celom plátne sú rozmiestnené biele políčka, v ktorých sú vyznačené čísla. Ku každému z nich je priradená akrylová farba (3ml). K obrazu pribaľujeme aj sadu štetcov, predlohu obrazu, vďaka čomu sa môžete pustiť do maľovania ihneď. Akrylové farby, ktoré sú súčasťou balenia už nie je potrebné riediť vodou, pretože sa môže znížiť ich krycia schopnosť. Predstavujeme vám našu horúcu novinku Maľovanie podľa čísel Premium Gold. Na obraz maľovaný podľa čísel aplikujete aj metalické plátky, čím vaše dielo nadobudne exkluzivitu, trendový vzhľad a umelecký dojem. Aplikovanie lepidla a následne plátkov je jednoduché a pohodlne to zvládnu aj začiatočníci. Vezmite si štetec a zabávajte sa maľovaním. Ľúbiť umenie znamená aj zlepšovať sa v ňom - a to so sadou Premium Gold dokážete. Kompletná Sada na maľovanie podľa čísel ARTMIE obsahuje: 100% bavlnené maliarske ARTMIE plátno na ráme PROFI s gramážou až 320 g/m² a vytlačeným vzorom s očíslovanými políčkami kvalitné, pevné a ľahké smrekové lišty, ktorých hrany sú zaoblené, aby sa predišlo poškodeniu plátna napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý sada na maľovanie - ARTMIE sada štetcov na maľovanie sada kvalitných akrylových farieb bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens v kelímkoch (3ml) s hviezdičkami (hviezdičky označujú počet kelímkov z 1 odtieňa) vymaľovaný náhľad, ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz metalické plátky zlatej farby lepidlo na metalické plátky (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá

Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá

Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá
Detail

Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá – nízka náročnosť Hľadáte kreatívny spôsob, ako si oddýchnuť a zabaviť sa za každého počasia? Zastavte sa s nami a poďte si vymaľovať obraz podľa čísel s rôznymi motívmi. Je to obľúbená tvorivá zábava pre deti i dospelých, vďaka ktorej sa vo vás prebudí umelec. . Prečo začať s maľovaním podľa čísel? Maľovanie nás totiž učí lepšie sa sústrediť, rozvíjať manuálne zručnosti a koordináciu pohybu, podporuje kreativitu a viditeľne zlepšuje náladu. Toto nové trendové hobby - maľovanie podľa čísel - si nachádza čoraz viac fanúšikov aj na Slovensku. Oddýchnite si od každodenného stresu a doprajte si terapiu pomocou farieb. Výsledkom bude nádherný obraz, ktorý vás bude tešiť dlhé roky. . Umelecká sada na maľovanie je pripravená priamo na použitie a zvládne to každý bez akýchkoľvek predošlých maliarskych skúseností. Ako na to? Vyberte si motív obrazu na maľovanie podľa čísel. V balíčku vás poteší PROFI bavlnené maliarske plátno tradičnej talianskej výroby s vysokou gramážou 320 g/m2. Nájdete na ňom predtlačené políčka s číslami na vymaľovanie. Okrem toho, plátno ARTMIE® sa naťahuje a tlačí na Slovensku a pri jeho výrobe sa kladie dôraz na kvalitu. . Plátno je pokryté viacerými vrstvami akrylového šepsu a natiahnuté na hrubý rám vyrobený zo smrekových líšt. Nemusíte sa trápiť tým, aké odtiene si zvoliť. Súčasťou sady sú aj kvalitné akrylové farby v kalíškoch (3 ml) namiešané presne pre váš nový obraz. Spolu s plátnom a farbami dostanete aj predlohu s vysvetlením, ako maľovať podľa čísel. Akrylové farby už nie je potrebné riediť vodou, inak by stratili svoju kryciu schopnosť. . Maľovanie podľa čísel Premium Gold je naša horúca novinka - ďalší stupienok vo vašom umeleckom snažení. Na obraz maľovaný podľa čísel aplikujete aj metalické plátky, čím vaše dielo nadobudne nový rozmer, trendový vzhľad a exkluzívny dojem. Aplikovanie lepidla a následne plátkov je jednoduché. Vyskúšajte si to, experimentujte, pozlacujte. Ľúbiť umenie znamená aj zlepšovať sa v ňom - a to so sadou Premium Gold dokážete. . . Bonus: Ku každej sade na maľovanie podľa čísel vám tiež pribalíme ARTMIE sadu štetcov v rôznych veľkostiach, s ktorými sa vám bude pohodlne tvoriť. A aby sme vaše dielo dotiahli do dokonalosti, postarali sme sa aj o veľmi praktické kliny, ktoré plátno lepšie napnú. Prezrite si aj návod na opačnej strane: ako aplikovať metalické plátky na obraz. . Sada na vymaľovanie postupne učí maľovať deti aj dospelých - a to vďaka trom stupňom náročnosti, ktoré sa líšia veľkosťou, počtom políčok či zložitosťou obrázku. Zorganizujte spoločné maľovanie a zabavte sa v kruhu najbližších, alebo túto sadu vyberte ako tvorivú aktivitu na rôzne podujatia, či teambuildingy. Obraz na maľovanie podľa čísel je ideálny aj ako tvorivé prekvapenie pre priateľov či blízkych. Poteší starých rodičov a je vhodný tiež ako originálny svadobný dar pre mladomanželov. Sadu s hrdosťou vyrábame na Slovensku. . PARAMETRE PRODUKTU: kvalitné bavlnené PROFI plátno natiahnuté na hotovom ráme, tkané pre ARTMIE® v talianskej manufaktúre s vysokou gramážou až 320 g/m² s predtlačenými políčkami a číslami ARTMIE sada štetcov so syntetickými štetinami v rôznych veľkostiach kalíšky s kvalitnými akrylovými farbami bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens pripravené priamo na maľovanie Metalické plátky zlatej farby Lepidlo na metalické plátky napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý predloha na maľovanie obrazu podľa čísel s vysvetlením dostupné v rôznych rozmeroch rôzne stupne náročnosti (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel PREMIUM GOLD – Zabudnutá
Newton: Kosmos, Bios, Logos (9788024623894), Jeskyně a kosmos (978-80-750-0493-2), Kosmos Kybernetická ruka s funkčnou hydraulikou, 40 cm (8590331935895), Kosmos, civilizace a křesťanství (978-80-278-0069-8), FARO obliečky z bavlny Kosmos 003, 140 × 200 cm (5907750597802), FARO obliečky z bavlny Kosmos 002, 140 × 200 cm (5907750597796), Adventure Games: Sopečný Ostrov Párty hra (8590878655263), Tajuplný ostrov, Opouštím ostrov, Ostrov pokladů, Ostrov zasvěcení, Ostrov Entry, Ostrov doktora Moreaua, Arturův ostrov (9788025738337), Ostrov mačiek (8595558303960), Zakázaný ostrov (0759751003173), Ostrov žen moře, Ostrov šedých mnichů, Boj o ostrov, Bestway Bazén Ostrov (6942138952179), Ostrov Tisíce hvězd (9788025732847), Intex Lama ostrov (6941057417899), Nafukovací ostrov Frozen (6941057417028), Intex Plameniak ostrov (6941057417370), Ztracený ostrov Arnak (8595558304325), Agnes a ostrov Stínů, Enter/Exit the Gungeon – PS4 (5056635601391), Ravensburger 199532 Exit Puzzle: Ponorka (4005556199532), Ravensburger 199501 Exit Puzzle: Hvezdáreň (4005556199501)