Ľahký batoh s papagájmi topgal bazi 23003

Produkt Ľahký batoh s papagájmi topgal bazi 23003 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ľahký batoh s papagájmi topgal bazi 23003 upraviť a produkt hľadať znova.

Ľahký batoh s papagájmi Topgal BAZI 23003

Detail

Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorová ľahká taška BAZI je vhodná pre všetky dievčatá od 115 cm. S týmto farebným batohom sa každé dievča prenesie do amazonského dažďového pralesa, kde sa papagáje Ara cítia najlepšie. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na prednej strane batohu sa zmestí napríklad box na desiatu, alebo peračník PENN 23003 v rovnakom dizajne. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú vybavené magnetmi. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s papagájmi Topgal BAZI 23003 , Kine-max pro-resistance band - level 1 – žltý (ľahký) (8592822000686)

Topgal Školský set BAZI 23003 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23003 - Ľahký batoh s papagájmi, PENN 23003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23003 SET LARGE , A-derma biology dermatologický ľahký hydratačný krém 40 ml (3282770146646)

Topgal Školský set BAZI 23003 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23003 - Ľahký batoh s papagájmi, PENN 23003 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23003 SET SMALL , Bino batoh s kolieskami, lienka (8033576717838)

Topgal Školský set BAZI 23003 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23003 - Ľahký batoh s papagájmi, PENN 23003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23003 SET MEDIUM , Bino batoh s kolieskami, sova (8033576718262)

Ľahká taška s motýľmi Topgal BAZI 22003

Detail

Hlavná charakteristika: pevná tvarovaná zadná časť nízka hmotnosť pod 1 kg množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás BAZI je nový strih tašky, ktorý sme uviedli na trh v roku 2021 a osvedčil sa! Preto sme ho tento rok vyzdobili motýľmi a kvetmi na tmavomodrom pozadí. Ľahká dvojkomorová taška BAZI dobre padne všetkým dievčatám na prvom stupni základnej školy. Do jej dvoch priehradiek a dvoch predných vreciek sa zmestí všetko učivo minimálne prvých troch ročníkov základnej školy. Páči sa vám? Taška BAZI neváži ani kilo, takže je určená pre najmenšie deti. Do dvoch komôr sa zmestí všetko učivo a do dvoch predných vreciek občerstvenie, puzdro na ceruzky PENN 22003 v rovnakom dizajne a ďalšie drobnosti. Chrbát batohu BAZI je anatomicky tvarovaný z mäkkej tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú anatomicky tvarované, mäkko polstrované a dajú sa utiahnuť v hornej a dolnej časti. Vďaka tomu ich môžete správne nastaviť aj pre drobný chrbát malého školáka. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zaručuje, že popruhy neskĺznu ani z úzkych ramien. Taška BAZI má dve hlavné priehradky. Zadná priehradka je širšia, dajte do nej najťažšie šlabikáre a učebnice pre prvý stupeň. Do užšej prednej komory sa zmestí všetko ostatné a určite využijete aj praktické sieťované vrecko na zips a menovku. Zadná priehradka tašky je určená na najťažšie šlabikáre a učebnice pre prvý stupeň. Do prednej priehradky sa zmestí všetko ostatné a určite využijete praktické sieťované vrecko na zips a menovku. Na prednej strane batohu sú dve praktické vrecká. Hlboké predné vrecko je ideálne napríklad na box na občerstvenie ZOLA. Vo vrecku nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je našité aj malé vrecko na drobnosti. Ale zmestí sa do neho aj peračník PENN 22003. Na oboch stranách tašky nájdete vrecká na fľašu na pitie. Pohodlne sa do nich zmestí naša fľaša ZIVA. Batoh BAZI je bohato vybavený reflexnými prvkami, ktoré oceníte najmä v zime. To, ako batoh svieti vo svetle reflektorov, môžete vidieť na detailných fotografiách, kde sme batoh odfotili v tme. Niečo navyše: zábrana proti dažďu - látka nepremokne odolné dno TOPDURA s nožičkami popruh na nosenie batohu v ruke a popruh na lavicu taška bola testovaná v ITC Zlín a obstála na výbornú Náš tip: Taška je jedna z najľahších v našej ponuke, ale pri všetkom učive, ktoré musia deti denne nosiť na chrbte, bude aj tak dosť ťažká. Skúste dať do fľaše na pitie len sirup a vodu si dieťa dopustí v škole. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s motýľmi Topgal BAZI 22003 , Abystyle – marvel – batoh s logom (3665361015208)

Ľahká taška s drakmi Topgal BAZI 23013

Detail

Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorová ľahká taška BAZI je vhodná pre všetkých chlapcov od 115 cm. S týmto tmavým batohom sa chlapci prenesú do rozprávkovej krajiny drakov. O praktickej čiernej farbe asi písať nemusíme, tú ocenia hlavne mamičky. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka na prednej strane batohu sa zmestí box na desiatu, alebo peračník PENN 23013 v rovnakom dizajne. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú vybavené magnetmi. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s drakmi Topgal BAZI 23013 , Bino batoh s kolieskami, medveď (8033576718255)

Ľahká taška Robotické zvieratká Topgal BAZI 24013

Detail

Ľahká taška BAZI je vhodná pre všetkých chlapcov od výšky 115 cm. Motív zvieratiek je tentoraz koncipovaný v technickom štýle. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na prednej strane batohu sa zmestí napríklad box na desiatu, alebo peračník PENN 24013 v rovnakom dizajne. Malé vrecko poslúži na drobné poklady. Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška Robotické zvieratká Topgal BAZI 24013 , Delphin batoh s boxy onebag 35l (8586018492690)

Ľahký batoh s jednorožcom Topgal ENDY 22053

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť! dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do tretej triedy základnej školy. Parádny jednorožec na trblietavom tyrkysovom podklade. To je ideálny spoločník pre prvé tri roky základnej školy, čo myslíte? Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 22053 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s jednorožcom Topgal ENDY 22053 , Naturehike ľahký skladací stolík l 68 × 46 cm 1 700 g – sivý (6927595750872)

Ľahký batoh s kvetinami Topgal YOKO 22030

Detail

Hlavní charakteristika: jedna komora, nízká váha batoh neváží ani kilogram vhodný do školy i na kroužky a volný čas Lehký modrý batoh vhodný pro každodenní nošení, ale i do školy s jemným květinovým potiskem. Střih YOKO má lisovaná záda bez výztuhy, jednu objemnou komoru, ale přitom objem cca 25 litrů!. Váží pouze 0,84 kg! Jedna hlavní objemná komora pojme vše potřebné. Uvnitř komory najdete i polstrovanou kapsu na notebook, malou kapsu na zip a karabinku na klíče našitou na dlouhé pružence. Spousta věcí se vám vejde ale i do přední menší kapsičky - třeba penál ETUE 22030 ve stejném designu. Uvnitř malé kapsičky je navíc další síťová kapsa na zip. Batoh má ale ještě jednu velkou kapsu ukrytou v zádové části! Ta je ideální třeba na složky, nebo sešity A4. Vstup do kapsy je z boku batohu. Záda batohu YOKO jsou měkce polstrovaná. Doplňují je ergonomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Po bocích batohu jsou dvě kapsy na pití doplněné o kompresní popruhy. Díky nim do obou umístíte klidně i 1,5 litrovou PETku. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do čela batohu a na ramenních popruzích. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně tak jako dno z pevného, nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce ideální volnočasový parťák (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s kvetinami Topgal YOKO 22030 , Batoh unicorn (5411217007051)

Ľahký batoh s vláčikom Topgal ENDY 24012

Detail

Model ENDY je dvojkomorová školská taška, ktorá váži menej ako jeden kilogram. Odporúčame ju pre chlapcov s výškou od 110 cm do prvej až tretej triedy základnej školy. Taška má dve priestranné hlavné komory. Najťažšie učebnice alebo zošity si môžete uložiť do najširšej zadnej komory. Predná komora je o niečo užšia, vnútri je ukryté malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 24012 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s vláčikom Topgal ENDY 24012 , Batoh spiderman (5411217889527)

Školská taška s melónom Topgal BAZI 21003

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát malý strih - nízka váha pod 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Úplná novinka! Nová ľahká dvojkomorová školská taška s dvomi prednými vreckami je vďaka svojej ľahkej váhe ideálna pre malé drobné školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše v atraktívnej červenej farbe dizajnu vodného melónu s chlpatým príveskom. Páči? Nový strih tašky BAZI neváži ani kilogram, preto je určený tým najdrobnejšom deťom. Dve komory zhltnú všetko učenie a dve predné vrecká desiatu, peračník a ďalšie drobnosti. Chrbát tašky BAZI je vytvarovaný z mäkkej lisovanej peny. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, anatomicky tvarované a dajú sa utiahnuť v hornej aj spodnej časti. Tým ich správne nastavíte aj na drobný chrbát malej školáčky. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik zabezpečí, že popruhy sa nebudú skĺzať ani z úzkych ramien. Taška BAZI má dve hlavné komory. Zadná komora je širšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice prvých tried. Predná užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťovú kapsu na zips a menovku. Na čele tašky sú dve praktické vrecká. Hlboká predná kapsa je objemná - podobne ako predná komora. Môžete do nej umiestniť napríklad krabičku s desiatou ZOLA. Vnútri vrecká nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je potom našité ešte malé vrecko na drobnosti. Zmestí sa ale do neho napríklad aj peračník PENN 21003 v rovnakom dizajne. Po oboch stranách tašky nájdete vrecká na fľaštičku na pitie. Pohodlne sa do nich vojde napríklad naša fľaštička ZIVA. Aj taška BAZI je bohato vybavená reflexnými prvkami, čo oceníte hlavne v zimnom období. Presvedčiť sa, ako taška svieti vo svetle reflektorov, môžete v detailných fotkách, kde máme tašku nafotenú aj v tme. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu - látka nepremokne pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na prenášanie tašky v ruke a pútko na lavicu taška bola testovaná v ITC Zlín a prešla na jednotku Náš tip: Taška je jednou z najľahších z našej ponuky, ale aj tak bude so všetkým učivom, čo musia deti nosiť denne na chrbte, dosť ťažká. Skúste do fľaštičky na pitie dať napríklad len sirup, aby si ho vaše dieťa dopustilo v škole. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s melónom Topgal BAZI 21003 , Batoh minnie (5411217116104)

Školská taška s magnetmi mačiek Topgal BAZI 24003

Detail

Ľahká taška BAZI je vhodná pre všetky dievčatá od výšky 115 cm. Zvierací vzor v jemných farbách a pevne držiaci magnet, ktorý je novinkou v našej ponuke. Ak vaše dieťa túži po originalite, doplňte batoh o ďalšie magnetky zo sady ZMAG 24003. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na prednej strane batohu sa zmestí napríklad box na desiatu, alebo peračník PENN 24003 v rovnakom dizajne. Malé vrecko poslúži na drobné poklady. Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s magnetmi mačiek Topgal BAZI 24003 , Roblox – batoh (5056438913103)

Jednokomorový ľahký batoh Topgal YOKO 22036

Detail

Hlavná charakteristika: jedna komora - jednoduchá vnútornú organizáciu batoh neváži ani kilogram vhodný do školy aj na krúžky a voľný čas Ľahký modrý batoh vhodný na každodenné nosenie, ale aj do školy s jemnou kvetinovou potlačou. Strih YOKO má lisovaný chrbát bez výstuhy, jednu objemnú komoru, ale pritom objem cca 25 litrov! Váži iba 0,84 kg! Jedna hlavná objemná komora pojme všetko potrebné. Vnútri komory nájdete aj polstrované vrecko na notebook, malé vrecko na zips a karabínku na kľúče našitú na dlhé pruženca. Veľa vecí sa vám zmestí ale aj do prednej menšej kapsičky - napríklad peračník ETUE 22030 v rovnakom dizajne. Vnútri malého vrecka je navyše ďalšie sieťové vrecko na zips. Batoh má ale ešte jedno veľké vrecko ukryté v chrbtovej časti! Tá je ideálna napríklad na spisovky, zložky, alebo zošity A4. Vstup do vrecka je z boku batohu. Chrbát plecniaka YOKO je mäkko polstrovaný. Dopĺňajú ich ergonomicky tvarované, mäkko polstrované ramenné popruhy s výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Po bokoch batohu sú dve vrecká menšie vrecká. Vrecko na fľašu na pitie je doplnené o kompresný popruh. Vďaka nemu do vrecka umiestnite pokojne aj 1,5 litrovú PETku. Reflexné prvky sú jemne zasadené do čela batohu a na ramenných popruhoch. Batoh je opatrený záterom proti dažďu, rovnako tak ako dno z pevného, nepremokavého materiálu TOPDURA. Ďalšie vychytávky: pútko na prenášanie batohu v ruke ideálny voľnočasový parťák (topgal.sk)

Podobné produkty ako Jednokomorový ľahký batoh Topgal YOKO 22036 , Xbox – batoh (8718526114706)

Ľahký batoh Apollo Topgal ENDY 24051

Detail

Model ENDY je dvojkomorová školská taška, ktorá váži menej ako jeden kilogram. Odporúčame ju pre chlapcov s výškou od 110 cm do prvej až tretej triedy základnej školy. Taška má dve priestranné hlavné komory. Najťažšie učebnice alebo zošity si môžete uložiť do najširšej zadnej komory. Predná komora je o niečo užšia, vnútri je ukryté malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 24051 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť nastaviteľné ramenné popruhy výškovo nastaviteľná hrudná pracka dve komory a jedno hlboké predné vrecko pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu pevné dno z materiálu TOPDURA pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke odnímateľná karabínka na kľúče batoh bol testovaný v ITC Zlín záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh Apollo Topgal ENDY 24051 , Delphin batoh classa (8586018472869)

Školský peračník Topgal PENN 23003

Detail

Jednokomorové školské puzdro s dvoma chlopňami je vybavené 21 klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, troma širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-) Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom. BONUS: Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... POZOR: Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten praní rozhodne neprežije. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 23003 , Nanobébé batoh bébé (7290016628395)

Ľahký batoh do mesta Topgal FRAN 21053

Detail

Batoh jednoduchého vintage štýlu s kvalitnou konštrukciou, vonkajšími vreckami na fľašu s vodou a vnútornými úložnými vreckami je stvorený pre mestské dobrodružstvo. Hlavná charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnútorná podšívka 15 "palcové polstrovaná vrecko s fleesovou podšívkou jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips dve bočné vrecká pevné nepriepustné dno ucho na prenášanie v ruke a kovové ťaháčiky mäkké polstrovanie popruhov aj chrbtovej časti (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do mesta Topgal FRAN 21053 , Reer batoh growing (4013283842218)

Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 22043

Detail

Ľahký batoh na školské i pracovné potreby so spústou vreciek, polstrovanými popruhmi a hrudnou prackou. Hlavná charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnútorná podšívka 15 "palcové polstrovaná vrecko s fleesovou podšívkou dve predné a jedno vnútorné vrecko na zips pevné nepriepustné dno ucho na prenášanie v ruke a kovové ťaháčiky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 22043 , Batoh fortnite – smrtka (5411217887448)

Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 22045

Detail

Ľahký batoh na školské i pracovné potreby so spústou vreciek, polstrovanými popruhmi a hrudnou prackou. Hlavná charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnútorná podšívka 15 "palcové polstrovaná vrecko s fleesovou podšívkou dve predné a jedno vnútorné vrecko na zips pevné nepriepustné dno ucho na prenášanie v ruke a kovové ťaháčiky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 22045 , Batoh cube red (8595138541454)

Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 22047

Detail

Ľahký batoh na školské i pracovné potreby so spústou vreciek, polstrovanými popruhmi a hrudnou prackou. Hlavná charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnútorná podšívka 15 "palcové polstrovaná vrecko s fleesovou podšívkou dve predné a jedno vnútorné vrecko na zips pevné nepriepustné dno ucho na prenášanie v ruke a kovové ťaháčiky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 22047 , Frozen - premium - batoh (8427934418671)

Ľahký batoh do mesta Topgal FRAN 21051

Detail

Batoh jednoduchého vintage štýlu s kvalitnou konštrukciou, vonkajšími vreckami na fľašu s vodou a vnútornými úložnými vreckami je stvorený pre mestské dobrodružstvo. Hlavná charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnútorná podšívka 15 "palcové polstrovaná vrecko s fleesovou podšívkou jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips dve bočné vrecká pevné nepriepustné dno ucho na prenášanie v ruke a kovové ťaháčiky mäkké polstrovanie popruhov aj chrbtovej časti (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do mesta Topgal FRAN 21051 , Batoh fortnite – ružový (5411217887240)

Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 21050

Detail

Ľahký batoh na školské i pracovné potreby so spústou vreciek, polstrovanými popruhmi a hrudnou prackou. Hlavná charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnútorná podšívka 15 "palcové polstrovaná vrecko s fleesovou podšívkou dve predné a jedno vnútorné vrecko na zips pevné nepriepustné dno ucho na prenášanie v ruke a kovové ťaháčiky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do mesta Topgal FINE 21050 , Frozen ii batoh (8421134016972)

Ľahký batoh Lesné zvieratká Topgal ENDY 24005

Detail

Model ENDY váži menej ako kilogram, preto je ideálny pre dievčatá od výšky 110 cm od prvej do tretej triedy základnej školy. Súčasťou batohu sú štyri obrázky myšky, srnky, medveďa a veveričky. Hravý dizajn dopĺňa plyšový prívesok v tvare srdca. Hravý dizajn dopĺňa plyšový prívesok v tvare srdca. BTaška má dve priestranné hlavné komory. Najťažšie učebnice alebo zošity si môžete uložiť do najširšej zadnej komory. Predná komora je o niečo užšia, vnútri je ukryté malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka sa zmestí napríklad peračník PENN 24005 v rovnakom dizajne alebo krabičku na svačinu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh Lesné zvieratká Topgal ENDY 24005 , Hogwarts legacy – batoh (3665361110019)

Taška pre malých pilotov Topgal BAZI 22014

Detail

Hlavná charakteristika: nízka hmotnosť pod 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás robustná tvarovaná zadná časť Malí letci si zaslúžia ľahký a funkčný batoh na prvý rok základnej školy. Preto sme navrhli strih BAZI s dvoma priestrannými priehradkami a dvoma prednými vreckami na všetko, čo potrebujete počas prvých rokov boja s učivom. Vďaka tomu, že batoh neváži ani kilo, určite zaujme aj rodičov. Chrbtový systém batohu BAZI je pevne vytvarovaný z mäkkej lisovanej peny. Pohodlné každodenné nosenie zabezpečujú polstrované, anatomicky tvarované ramenné popruhy, ktoré sa dajú utiahnuť v hornej a dolnej časti. Vďaka tomu ich môžete správne nastaviť aj pre drobný chrbát malého školáka. Pevný, výškovo nastaviteľný hrudný pás zaručuje, že popruhy neskĺznu ani z úzkych ramien. Batoh BAZI je rozdelený do dvoch hlavných priehradiek. Najťažšie školské potreby si vždy uložte čo najbližšie k chrbtu do širšej zadnej komory. Do užšej prednej komory sa zmestí všetko ostatné a určite využijete aj praktické sieťované vrecko na zips a menovku. Na prednej strane batohu sú dve praktické vrecká. Hlbokú kapsu možno použiť napríklad na desiatový box. Vo vrecku nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je našité aj malé vrecko na drobnosti. Do puzdra sa však zmestí aj puzdro na ceruzky PENN 22014 v rovnakom dizajne. Na oboch stranách batohu nájdete sieťované vrecká na fľašu na pitie. Pohodlne sa do nich zmestí napríklad naša fľaša ZIVA. Aj batoh BAZI je bohato vybavený reflexnými prvkami, ktoré oceníte najmä v zime. To, ako batoh svieti vo svetle reflektorov, môžete vidieť na detailných fotografiách, kde sme batoh odfotili v tme. Ďalšie vychytávky: ochrana proti dažďu - tkanina je nepremokavá odolné dno TOPDURA s nožičkami popruh na nosenie batohu v ruke a popruh na zavesenie na lavicu batoh bol testovaný v ITC Zlín a obstál na výbornú Náš tip: Batoh je jeden z najľahších v našej ponuke, ale pri množstve učiava, ktoré musia deti denne nosiť na chrbte, bude dosť ťažký. Skúste dať sirup do fľaše na pitie, aby si ho dieťa mohlo doplniť vodou v škole (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška pre malých pilotov Topgal BAZI 22014 , Roblox – characters – batoh (5056438913110)

Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24039

Detail

Spojenie elegancie a praktickosti, aj tak by sme mohli špecifikovať naše zmenšené, minimalistické mestské batohy. Sú vhodné pre deti na popoludňajšie krúžky, ale aj pre dospelých na prenos nevyhnutností. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál do batohu sa zmestia dokumenty A4 jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky malé trojčlenné vrecko na drobnú elektroniku (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24039 , Disney – mickey – batoh (2100002860)

Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24043

Detail

Spojenie elegancie a praktickosti, aj tak by sme mohli špecifikovať naše zmenšené, minimalistické mestské batohy. Sú vhodné pre deti na popoludňajšie krúžky, ale aj pre dospelých na prenos nevyhnutností. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál do batohu sa zmestia dokumenty A4 jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky malé trojčlenné vrecko na drobnú elektroniku (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24043 , Deadpool – urban – batoh (2100003720)

Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24040

Detail

Spojenie elegancie a praktickosti, aj tak by sme mohli špecifikovať naše zmenšené, minimalistické mestské batohy. Sú vhodné pre deti na popoludňajšie krúžky, ale aj pre dospelých na prenos nevyhnutností. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál do batohu sa zmestia dokumenty A4 jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky malé trojčlenné vrecko na drobnú elektroniku (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24040 , Deadpool – casual – batoh (2100003725)

Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24041

Detail

Spojenie elegancie a praktickosti, aj tak by sme mohli špecifikovať naše zmenšené, minimalistické mestské batohy. Sú vhodné pre deti na popoludňajšie krúžky, ale aj pre dospelých na prenos nevyhnutností. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál do batohu sa zmestia dokumenty A4 jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky malé trojčlenné vrecko na drobnú elektroniku (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24041 , Spiderman – plague – batoh (8445118021868)

Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24042

Detail

Spojenie elegancie a praktickosti, aj tak by sme mohli špecifikovať naše zmenšené, minimalistické mestské batohy. Sú vhodné pre deti na popoludňajšie krúžky, ale aj pre dospelých na prenos nevyhnutností. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál do batohu sa zmestia dokumenty A4 jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky malé trojčlenné vrecko na drobnú elektroniku (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh pre deti i dospelých Topgal THEO 24042 , Naruto - characters - batoh (5411217115800)

Ľahký batoh do školy aj do mesta Topgal FINE 24048

Detail

Spojenie elegancie a praktickosti, aj tak by sme mohli špecifikovať naše minimalistické mestské batohy. Vďaka objemu 26 litrov sú vhodné pre tínedžerov s výškou od 145 cm, ale aj rodičia a starí rodičia do víre veľkomesta. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál jedno predné a jedno vnútorné vrecko na zips uško na prenášanie v ruke a kovové ťahačky 15" palcové polstrované vrecko na elektroniku (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do školy aj do mesta Topgal FINE 24048 , Fortnite – camo – batoh (8435632401444)

Ľahký batoh do školy aj do mesta Topgal FINE 24047

Detail

Spojenie elegancie a praktickosti, aj tak by sme mohli špecifikovať naše minimalistické mestské batohy. Vďaka objemu 26 litrov sú vhodné pre tínedžerov s výškou od 145 cm, ale aj rodičia a starí rodičia do víre veľkomesta. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál dve predné a jedno vnútorné vrecko na zips uško na prenášanie v ruke a kovové ťahačky 15" palcové polstrované vrecko na elektroniku (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh do školy aj do mesta Topgal FINE 24047 , Minecraft – creeper – batoh (5056438913134)

Ľahký rolltop batoh do mesta Topgal EZRA 24044

Detail

Hory, lesy, mesto alebo škola? Kam chcete, tam s vami pôjde! Elegantné, minimalistické batohy s rolovacím zapínaním sa hodia k pohorkám aj ku kabátu. Objem batohu je tak trochu variabilný vďaka rolltop systému zatvárania s magnetom. Navyše celý jeho obsah zaistíte kovovou sponou. Vnútri veľkej komory je trojčlenné vrecko na drobnosti, na chrbte nájdete polstrované vrecko na notebook. Bočné vrecká z materiálu batohu udržia aj 1,5 litrovú fľašu na pitie alebo dáždnik. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál jedna komora a dve vnútorné vrecká ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky rolltop uzatváranie s magnetom a kovovou sponou polstrované chrbtové vrecko na zips (ideálne na notebook) (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký rolltop batoh do mesta Topgal EZRA 24044

Ľahký rolltop batoh do mesta Topgal EZRA 24046

Detail

Hory, lesy, mesto alebo škola? Kam chcete, tam s vami pôjde! Elegantné, minimalistické batohy s rolovacím zapínaním sa hodia k pohorkám aj ku kabátu. Objem batohu je tak trochu variabilný vďaka rolltop systému zatvárania s magnetom. Navyše celý jeho obsah zaistíte kovovou sponou. Vnútri veľkej komory je trojčlenné vrecko na drobnosti, na chrbte nájdete polstrované vrecko na notebook. Bočné vrecká z materiálu batohu udržia aj 1,5 litrovú fľašu na pitie alebo dáždnik. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál jedna komora a dve vnútorné vrecká ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky rolltop uzatváranie s magnetom a kovovou sponou polstrované chrbtové vrecko na zips (ideálne na notebook) (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký rolltop batoh do mesta Topgal EZRA 24046

Ľahký rolltop batoh do mesta Topgal EZRA 24045

Detail

Hory, lesy, mesto alebo škola? Kam chcete, tam s vami pôjde! Elegantné, minimalistické batohy s rolovacím zapínaním sa hodia k pohorkám aj ku kabátu. Objem batohu je tak trochu variabilný vďaka rolltop systému zatvárania s magnetom. Navyše celý jeho obsah zaistíte kovovou sponou. Vnútri veľkej komory je trojčlenné vrecko na drobnosti, na chrbte nájdete polstrované vrecko na notebook. Bočné vrecká z materiálu batohu udržia aj 1,5 litrovú fľašu na pitie alebo dáždnik. Hlavná charakteristika: záter proti dažďu minimalistický štýl pevný a odolný materiál jedna komora a dve vnútorné vrecká ucho na prenášanie v ruke a kovové ťahačky rolltop uzatváranie s magnetom a kovovou sponou polstrované chrbtové vrecko na zips (ideálne na notebook) (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký rolltop batoh do mesta Topgal EZRA 24045

Topgal Školský set BAZI 24013 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 24013 - Ľahká taška Robotické zvieratká, PENN 24013 - Dvojito skladaný školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 24013 SET SMALL

Topgal Školský set BAZI 24013 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 24013 - Ľahká taška Robotické zvieratká, PENN 24013 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 24013 SET MEDIUM

Topgal Školský set BAZI 24013 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 24013 - Ľahká taška Robotické zvieratká, PENN 24013 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 24013 SET LARGE

Topgal Školský set BAZI 23013 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23013 - Ľahká taška s drakmi, PENN 23013 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23013 SET LARGE

Topgal Školský set BAZI 23013 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23013 - Ľahká taška s drakmi, PENN 23013 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23013 SET MEDIUM

Topgal Školský set BAZI 23013 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23013 - Ľahká taška s drakmi, PENN 23013 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23013 SET SMALL

Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET SMALL

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáka v 1.-3. ročníku. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22014 - Taška pre malých pilotov, PENN 22014 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET SMALL

Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET MEDIUM

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáčku v 1.-3. triede Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22003 - Ľahká taška s motýľmi, PENN 22003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET MEDIUM

Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET SMALL

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáčku v 1.-3. triede Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22003 - Ľahká taška s motýľmi, PENN 22003 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET SMALL

Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET LARGE

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáčku v 1.-3. triede Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22003 - Ľahká taška s motýľmi, PENN 22003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET LARGE

Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET MEDIUM

Detail

Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22014 - Taška pre malých pilotov, PENN 22014 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET MEDIUM

Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET LARGE

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáka v 1.-3. triede. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22014 - Taška pre malých pilotov, PENN 22014 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET LARGE

Študentský batoh s bodkami Topgal YUMI 22031

Detail

Hlavní charakteristika: dvě objemné komory, tři přední a dvě boční kapsy vhodný pro 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale klidně i VŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou Střih YUMI je jedním z našich nejoblíbenějších. O puntíky si spousta děvčat píše. Proto jsme oblíbený motiv spojili s oblíbeným střihem na batohu YUMI 22031. Líbí? Záda batohu YUMI jsou pevná díky hliníkové výztuze, jsou ale měkce polstrovaná. Polstrované jsou i délkově nastavitelné, anatomicky tvarované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Zadní komora je velmi prostorná, objemná, vejde se do ní veškeré učení. Uvnitř komory je na zádové části našitá polstrovaná kapsa na notebook a ještě další menší polstrovaná kapsička třeba na mobil nebo powerbanku. Přední užší komora je méně objemná, uvnitř je síťová kapsa na zip a karabina na klíče na dlouhé pružence. V přední části batohu jsou 3 menší kapsičky na zip, které jsou od sebe odděleny vizuálně tmavě modrými popruhy na suchý zip. Díky nim můžete na čelo batohu umístit třeba skateboard. Po obou bocích batohu pak najdete síťové kapsy na lahev na pití. Na jedné straně je navíc kapsa doplněna o kompresní popruh. Díky němu můžete do kapsy pevně vložit 1,5 litrovou PET lahev. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti. Stejně tak i pevné dno z materiálu TOPDURA. Batoh je jemně doplněn reflexními prvky na čele, bocích a ramenních popruzích. K batohu můžete zakoupit penál ETUE 22031 ve stejném designu. Další vychytávky: objem 27 litrů kovové taháčky pevné nepropustné dno z TOPDURY poutko na přenášení batohu v ruce (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh s bodkami Topgal YUMI 22031

Zelený batoh s chameleónmi Topgal ENDY 22055

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY neváži ani kilogram, preto je ideálny pre menších chlapcov (a dievčatá) od prvej do tretej triedy ZŠ. S týmto zeleným "chameleónskym" batohom však nikto nesplynie s davom. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, preto odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 22055 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zelený batoh s chameleónmi Topgal ENDY 22055

Študentský batoh s ľaliami Topgal SURI 23022

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 270 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť s hliníkovou výstužou dve komory, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Tento objemný dvojkomorový batoh v módnej farbe Viva Magenta sme navrhli pre milovníkov výrazných farieb. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuži. V zadnej komore sa nachádza polstrované vrecko na notebook a tablet a ďalšie menšie vrecko na mobilný telefón alebo powerbanku. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 23022 v rovnakom dizajne. Súčasťou jednej z nich je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu sú vyrobené z rovnakého materiálu, ako batoh a pojmú 1,5 PET fľašu. Druhé vrecko má zips, dá sa v nej ukryť napríklad dáždnik alebo pláštenka. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh s ľaliami Topgal SURI 23022

Ľahká taška s buldočkom Topgal ENDY 22005

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát ľahký - neváži ani 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Psíci sú naše stálice. Tento rok sme na obľúbený strih ENDY nakreslili obrázok francúzskeho buldočka s ružovým príveskom, ktorý nájdete na zipse. Taška ENDY je klasika do 1. - 3. triedy ZŠ, jej hlavnou výhodou je ľahká váha. Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je širšia, dajte do nej tie najťažšie slabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálna na prenášanie peračníka PENN 22005, krabičky s desiatou, alebo na ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a ďalšie drobnosti dajte do sieťového vrecka na zips vo vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých batohov v triede neplietlo. Vnútri predného hlbokého vrecka je potom odnímateľná karabína na kľúče. Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom. Fľaštičku na pitie, ideálne o veľkosti do 0,5 litra - napríklad našu ZOLA, umiestnite na bok tašky do pevného vrecka. Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nakdete ich v paspuliach predného vrecka a komory, prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou na prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik pri lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nôžkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešiel na jednotku Náš tip: Taška je superľahká, ale učenie v prvých triedach niečo váži. Nepreťažujte zbytočne chrbát žiaka, dávajte mu do tašky iba to učenie, ktoré v daný deň potrebuje a kontrolujte tašku. Občas je v nej v prvých triedach viac hračiek, ako učenia... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s buldočkom Topgal ENDY 22005

Ľahká taška s citrónikmi Topgal CODA 22010

Detail

Hlavná charakteristika: objemný strih - vhodný aj na začiatok druhého stupňa pevný chrbát s výstuhou a tvarované popruhy taška vhodná aj na úzky chrbát Dvojkomorová taška CODA vyhovuje všetkým vyšším školákom na prvom stupni ZŠ (odporúčame od 130 cm). Vďaka veľkému objemu ju ale určite využijete aj v prvých triedach druhého stupňa ZŠ. Tohtoročný strih je prevedený v jasných farbách s potlačou s citrónmi. Taška má dve hlavné objemné komory, ktoré pojmú všetko potrebné učenie. Zadná komora tašky je užšia ako predná, odporúčame do nej umiestniť najťažšie učivo a smerom dopredu odľahčovať. V prednej, širšej komore, je umiestnené sieťové vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na čele batohu umiestnite napríklad krabičku s desiatou, alebo peračník PENN 22010 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je umiestnená aj odnímateľná karabína na kľúče. Taška má pevný, polstrovaný a anatomicky tvarovaný chrbát s hliníkovou výstuhou. Ramenné popruhy tašky sú taktiež polstrované a anatomicky tvarované. Zaistí pohodlné každodenné nosenie aj veľmi ťažkého školského nákladu. Popruhy je možné regulovať na dĺžku v spodnej časti; môžete ich utiahnuť aj k chrbtu v ich hornej časti. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľný hrudný pás. Ďalšie vychytávky: reflexné prvky umiestnené na všetkých stranách tašky ucho na zavesenie na lavici a druhé na prenášanie tašky v ruke dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chrániace dno a impregnácia proti dažďu záter proti dažďu - látka nepremokne taška prešlal certifikáciou ITC Zlín na jednotku Náš tip: Deti nám rastú pred očami, ale taška môže slúžiť pokojne 3 aj viac rokov. Nebojte, vďaka dĺžke a nastaviteľnosti ramenných popruhov tašku ľahko upravíte na rastúci chrbát vašej slečny. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s citrónikmi Topgal CODA 22010
Kine-MAX Pro-Resistance Band - Level 1 – Žltý (Ľahký) (8592822000686), A-DERMA BIOLOGY Dermatologický ľahký hydratačný krém 40 ml (3282770146646), Bino Batoh s kolieskami, lienka (8033576717838), Bino Batoh s kolieskami, sova (8033576718262), ABYstyle – Marvel – Batoh s logom (3665361015208), Bino Batoh s kolieskami, medveď (8033576718255), Delphin Batoh s boxy OneBAG 35l (8586018492690), Naturehike ľahký skladací stolík L 68 × 46 cm 1 700 g – sivý (6927595750872), Batoh Unicorn (5411217007051), Batoh Spiderman (5411217889527), Batoh Minnie (5411217116104), Roblox – Batoh (5056438913103), Xbox – Batoh (8718526114706), Delphin Batoh Classa (8586018472869), NANOBÉBÉ batoh Bébé (7290016628395), REER Batoh Growing (4013283842218), Batoh Fortnite – Smrtka (5411217887448), Batoh Cube Red (8595138541454), Frozen - Premium - batoh (8427934418671), Batoh Fortnite – ružový (5411217887240), Frozen II Batoh (8421134016972), Hogwarts Legacy – batoh (3665361110019), Roblox – Characters – Batoh (5056438913110), Disney – Mickey – batoh (2100002860), Deadpool – Urban – batoh (2100003720), Deadpool – Casual – batoh (2100003725), Spiderman – Plague – batoh (8445118021868), Naruto - Characters - batoh (5411217115800), Fortnite – Camo – batoh (8435632401444), Minecraft – Creeper – batoh (5056438913134)