Ľahká taška s motýľmi topgal bazi 22003

Produkt Ľahká taška s motýľmi topgal bazi 22003 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ľahká taška s motýľmi topgal bazi 22003 upraviť a produkt hľadať znova.

Ľahká taška s motýľmi Topgal BAZI 22003

Detail

Hlavná charakteristika: pevná tvarovaná zadná časť nízka hmotnosť pod 1 kg množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás BAZI je nový strih tašky, ktorý sme uviedli na trh v roku 2021 a osvedčil sa! Preto sme ho tento rok vyzdobili motýľmi a kvetmi na tmavomodrom pozadí. Ľahká dvojkomorová taška BAZI dobre padne všetkým dievčatám na prvom stupni základnej školy. Do jej dvoch priehradiek a dvoch predných vreciek sa zmestí všetko učivo minimálne prvých troch ročníkov základnej školy. Páči sa vám? Taška BAZI neváži ani kilo, takže je určená pre najmenšie deti. Do dvoch komôr sa zmestí všetko učivo a do dvoch predných vreciek občerstvenie, puzdro na ceruzky PENN 22003 v rovnakom dizajne a ďalšie drobnosti. Chrbát batohu BAZI je anatomicky tvarovaný z mäkkej tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú anatomicky tvarované, mäkko polstrované a dajú sa utiahnuť v hornej a dolnej časti. Vďaka tomu ich môžete správne nastaviť aj pre drobný chrbát malého školáka. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zaručuje, že popruhy neskĺznu ani z úzkych ramien. Taška BAZI má dve hlavné priehradky. Zadná priehradka je širšia, dajte do nej najťažšie šlabikáre a učebnice pre prvý stupeň. Do užšej prednej komory sa zmestí všetko ostatné a určite využijete aj praktické sieťované vrecko na zips a menovku. Zadná priehradka tašky je určená na najťažšie šlabikáre a učebnice pre prvý stupeň. Do prednej priehradky sa zmestí všetko ostatné a určite využijete praktické sieťované vrecko na zips a menovku. Na prednej strane batohu sú dve praktické vrecká. Hlboké predné vrecko je ideálne napríklad na box na občerstvenie ZOLA. Vo vrecku nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je našité aj malé vrecko na drobnosti. Ale zmestí sa do neho aj peračník PENN 22003. Na oboch stranách tašky nájdete vrecká na fľašu na pitie. Pohodlne sa do nich zmestí naša fľaša ZIVA. Batoh BAZI je bohato vybavený reflexnými prvkami, ktoré oceníte najmä v zime. To, ako batoh svieti vo svetle reflektorov, môžete vidieť na detailných fotografiách, kde sme batoh odfotili v tme. Niečo navyše: zábrana proti dažďu - látka nepremokne odolné dno TOPDURA s nožičkami popruh na nosenie batohu v ruke a popruh na lavicu taška bola testovaná v ITC Zlín a obstála na výbornú Náš tip: Taška je jedna z najľahších v našej ponuke, ale pri všetkom učive, ktoré musia deti denne nosiť na chrbte, bude aj tak dosť ťažká. Skúste dať do fľaše na pitie len sirup a vodu si dieťa dopustí v škole. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s motýľmi Topgal BAZI 22003 , Maľovanie podľa čísel – orchidea s motýľmi (hramal00711nad)

Ľahká taška s drakmi Topgal BAZI 23013

Detail

Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorová ľahká taška BAZI je vhodná pre všetkých chlapcov od 115 cm. S týmto tmavým batohom sa chlapci prenesú do rozprávkovej krajiny drakov. O praktickej čiernej farbe asi písať nemusíme, tú ocenia hlavne mamičky. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do hlbokého predného vrecka na prednej strane batohu sa zmestí box na desiatu, alebo peračník PENN 23013 v rovnakom dizajne. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú vybavené magnetmi. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s drakmi Topgal BAZI 23013 , Maľovanie podľa čísiel – malý slon s motýľmi (hrabz33370nad)

Ľahká taška Robotické zvieratká Topgal BAZI 24013

Detail

Ľahká taška BAZI je vhodná pre všetkých chlapcov od výšky 115 cm. Motív zvieratiek je tentoraz koncipovaný v technickom štýle. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na prednej strane batohu sa zmestí napríklad box na desiatu, alebo peračník PENN 24013 v rovnakom dizajne. Malé vrecko poslúži na drobné poklady. Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška Robotické zvieratká Topgal BAZI 24013 , Maľovanie podľa čísel – lebka s motýľmi a kvetmi (hramal00001nad)

Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET MEDIUM

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáčku v 1.-3. triede Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22003 - Ľahká taška s motýľmi, PENN 22003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET MEDIUM , Held exosafe ľahká vesta s integrovanými chráničmi (aupr58558nad)

Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET SMALL

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáčku v 1.-3. triede Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22003 - Ľahká taška s motýľmi, PENN 22003 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET SMALL , Held exosafe ľahká bunda s integrovanými chráničmi (aupr58520nad)

Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET LARGE

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáčku v 1.-3. triede Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22003 - Ľahká taška s motýľmi, PENN 22003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BAZI 22003 SET LARGE , Held exosafe ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť s (hed 92285 01 s)

Ľahká taška s buldočkom Topgal ENDY 22005

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát ľahký - neváži ani 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Psíci sú naše stálice. Tento rok sme na obľúbený strih ENDY nakreslili obrázok francúzskeho buldočka s ružovým príveskom, ktorý nájdete na zipse. Taška ENDY je klasika do 1. - 3. triedy ZŠ, jej hlavnou výhodou je ľahká váha. Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je širšia, dajte do nej tie najťažšie slabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálna na prenášanie peračníka PENN 22005, krabičky s desiatou, alebo na ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a ďalšie drobnosti dajte do sieťového vrecka na zips vo vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých batohov v triede neplietlo. Vnútri predného hlbokého vrecka je potom odnímateľná karabína na kľúče. Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom. Fľaštičku na pitie, ideálne o veľkosti do 0,5 litra - napríklad našu ZOLA, umiestnite na bok tašky do pevného vrecka. Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nakdete ich v paspuliach predného vrecka a komory, prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou na prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik pri lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nôžkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešiel na jednotku Náš tip: Taška je superľahká, ale učenie v prvých triedach niečo váži. Nepreťažujte zbytočne chrbát žiaka, dávajte mu do tašky iba to učenie, ktoré v daný deň potrebuje a kontrolujte tašku. Občas je v nej v prvých triedach viac hračiek, ako učenia... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s buldočkom Topgal ENDY 22005 , Prikrývka bavlnená ľahká kamet (belpri025nad)

Ľahká taška s citrónikmi Topgal CODA 22010

Detail

Hlavná charakteristika: objemný strih - vhodný aj na začiatok druhého stupňa pevný chrbát s výstuhou a tvarované popruhy taška vhodná aj na úzky chrbát Dvojkomorová taška CODA vyhovuje všetkým vyšším školákom na prvom stupni ZŠ (odporúčame od 130 cm). Vďaka veľkému objemu ju ale určite využijete aj v prvých triedach druhého stupňa ZŠ. Tohtoročný strih je prevedený v jasných farbách s potlačou s citrónmi. Taška má dve hlavné objemné komory, ktoré pojmú všetko potrebné učenie. Zadná komora tašky je užšia ako predná, odporúčame do nej umiestniť najťažšie učivo a smerom dopredu odľahčovať. V prednej, širšej komore, je umiestnené sieťové vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na čele batohu umiestnite napríklad krabičku s desiatou, alebo peračník PENN 22010 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je umiestnená aj odnímateľná karabína na kľúče. Taška má pevný, polstrovaný a anatomicky tvarovaný chrbát s hliníkovou výstuhou. Ramenné popruhy tašky sú taktiež polstrované a anatomicky tvarované. Zaistí pohodlné každodenné nosenie aj veľmi ťažkého školského nákladu. Popruhy je možné regulovať na dĺžku v spodnej časti; môžete ich utiahnuť aj k chrbtu v ich hornej časti. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľný hrudný pás. Ďalšie vychytávky: reflexné prvky umiestnené na všetkých stranách tašky ucho na zavesenie na lavici a druhé na prenášanie tašky v ruke dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chrániace dno a impregnácia proti dažďu záter proti dažďu - látka nepremokne taška prešlal certifikáciou ITC Zlín na jednotku Náš tip: Deti nám rastú pred očami, ale taška môže slúžiť pokojne 3 aj viac rokov. Nebojte, vďaka dĺžke a nastaviteľnosti ramenných popruhov tašku ľahko upravíte na rastúci chrbát vašej slečny. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s citrónikmi Topgal CODA 22010 , Dainese pro-armor jacket 2.0 ľahká bunda s chráničmi (aupr58491nad)

Ľahká taška s dinosaurami Topgal ENDY 23039

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov pevná tvarovaná chrbtová časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre chlapcov od prvej do tretej triedy základnej školy. Vďaka vymeniteľným obrázkom môžu mať každý deň iný batoh. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23039 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť tašky? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte tašku až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s dinosaurami Topgal ENDY 23039 , Mivardi prívlačová taška premium s (2000020810618)

Školská taška s melónom Topgal BAZI 21003

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát malý strih - nízka váha pod 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Úplná novinka! Nová ľahká dvojkomorová školská taška s dvomi prednými vreckami je vďaka svojej ľahkej váhe ideálna pre malé drobné školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše v atraktívnej červenej farbe dizajnu vodného melónu s chlpatým príveskom. Páči? Nový strih tašky BAZI neváži ani kilogram, preto je určený tým najdrobnejšom deťom. Dve komory zhltnú všetko učenie a dve predné vrecká desiatu, peračník a ďalšie drobnosti. Chrbát tašky BAZI je vytvarovaný z mäkkej lisovanej peny. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, anatomicky tvarované a dajú sa utiahnuť v hornej aj spodnej časti. Tým ich správne nastavíte aj na drobný chrbát malej školáčky. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik zabezpečí, že popruhy sa nebudú skĺzať ani z úzkych ramien. Taška BAZI má dve hlavné komory. Zadná komora je širšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice prvých tried. Predná užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťovú kapsu na zips a menovku. Na čele tašky sú dve praktické vrecká. Hlboká predná kapsa je objemná - podobne ako predná komora. Môžete do nej umiestniť napríklad krabičku s desiatou ZOLA. Vnútri vrecká nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je potom našité ešte malé vrecko na drobnosti. Zmestí sa ale do neho napríklad aj peračník PENN 21003 v rovnakom dizajne. Po oboch stranách tašky nájdete vrecká na fľaštičku na pitie. Pohodlne sa do nich vojde napríklad naša fľaštička ZIVA. Aj taška BAZI je bohato vybavená reflexnými prvkami, čo oceníte hlavne v zimnom období. Presvedčiť sa, ako taška svieti vo svetle reflektorov, môžete v detailných fotkách, kde máme tašku nafotenú aj v tme. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu - látka nepremokne pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na prenášanie tašky v ruke a pútko na lavicu taška bola testovaná v ITC Zlín a prešla na jednotku Náš tip: Taška je jednou z najľahších z našej ponuky, ale aj tak bude so všetkým učivom, čo musia deti nosiť denne na chrbte, dosť ťažká. Skúste do fľaštičky na pitie dať napríklad len sirup, aby si ho vaše dieťa dopustilo v škole. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s melónom Topgal BAZI 21003 , Blackroll loop band ľahká záťaž (4260346271632)

Ľahká taška s lesklým motívom Topgal CODA 23007

Detail

Hlavná charakteristika: váži menej ako jeden kilogram má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s hliníkovou výstužou dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový batoh CODA vyhovuje všetkým vyšším školáčkam na prvom stupni ZŠ (odporúčame od 125 cm). Vďaka svojmu objemu vydrží bez problémov až do druhého stupňa. Aj preto sme ho navrhli v pokojných tónoch čiernej, oživenej fialovými zipsami a lesklými prvkami. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora batohu je užšia ako predná, radíme do nej umiestniť najťažšie knihy a smerom dopredu odľahčovať. V prednej (širšej) komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na prednej strane batohu sa zmestí napríklad box na desiatu, alebo peračník PENN 23007 v rovnakom dizajne. Chrbtová časť batohu je pevná, polstrovaná a anatomicky tvarovaná s hliníkovou výstužou. Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká taška s lesklým motívom Topgal CODA 23007 , Fiskars - ľahká lopata do auta (1000740)

Školská taška s magnetmi mačiek Topgal BAZI 24003

Detail

Ľahká taška BAZI je vhodná pre všetky dievčatá od výšky 115 cm. Zvierací vzor v jemných farbách a pevne držiaci magnet, ktorý je novinkou v našej ponuke. Ak vaše dieťa túži po originalite, doplňte batoh o ďalšie magnetky zo sady ZMAG 24003. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na prednej strane batohu sa zmestí napríklad box na desiatu, alebo peračník PENN 24003 v rovnakom dizajne. Malé vrecko poslúži na drobné poklady. Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s magnetmi mačiek Topgal BAZI 24003 , Kds taška s rn drevo bubinga (2677.00)

Taška pre malých pilotov Topgal BAZI 22014

Detail

Hlavná charakteristika: nízka hmotnosť pod 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás robustná tvarovaná zadná časť Malí letci si zaslúžia ľahký a funkčný batoh na prvý rok základnej školy. Preto sme navrhli strih BAZI s dvoma priestrannými priehradkami a dvoma prednými vreckami na všetko, čo potrebujete počas prvých rokov boja s učivom. Vďaka tomu, že batoh neváži ani kilo, určite zaujme aj rodičov. Chrbtový systém batohu BAZI je pevne vytvarovaný z mäkkej lisovanej peny. Pohodlné každodenné nosenie zabezpečujú polstrované, anatomicky tvarované ramenné popruhy, ktoré sa dajú utiahnuť v hornej a dolnej časti. Vďaka tomu ich môžete správne nastaviť aj pre drobný chrbát malého školáka. Pevný, výškovo nastaviteľný hrudný pás zaručuje, že popruhy neskĺznu ani z úzkych ramien. Batoh BAZI je rozdelený do dvoch hlavných priehradiek. Najťažšie školské potreby si vždy uložte čo najbližšie k chrbtu do širšej zadnej komory. Do užšej prednej komory sa zmestí všetko ostatné a určite využijete aj praktické sieťované vrecko na zips a menovku. Na prednej strane batohu sú dve praktické vrecká. Hlbokú kapsu možno použiť napríklad na desiatový box. Vo vrecku nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je našité aj malé vrecko na drobnosti. Do puzdra sa však zmestí aj puzdro na ceruzky PENN 22014 v rovnakom dizajne. Na oboch stranách batohu nájdete sieťované vrecká na fľašu na pitie. Pohodlne sa do nich zmestí napríklad naša fľaša ZIVA. Aj batoh BAZI je bohato vybavený reflexnými prvkami, ktoré oceníte najmä v zime. To, ako batoh svieti vo svetle reflektorov, môžete vidieť na detailných fotografiách, kde sme batoh odfotili v tme. Ďalšie vychytávky: ochrana proti dažďu - tkanina je nepremokavá odolné dno TOPDURA s nožičkami popruh na nosenie batohu v ruke a popruh na zavesenie na lavicu batoh bol testovaný v ITC Zlín a obstál na výbornú Náš tip: Batoh je jeden z najľahších v našej ponuke, ale pri množstve učiava, ktoré musia deti denne nosiť na chrbte, bude dosť ťažký. Skúste dať sirup do fľaše na pitie, aby si ho dieťa mohlo doplniť vodou v škole (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška pre malých pilotov Topgal BAZI 22014 , Intervion pánska kozmetická taška s vreckom (5902704993822)

Ľahký batoh s papagájmi Topgal BAZI 23003

Detail

Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorová ľahká taška BAZI je vhodná pre všetky dievčatá od 115 cm. S týmto farebným batohom sa každé dievča prenesie do amazonského dažďového pralesa, kde sa papagáje Ara cítia najlepšie. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia, odporúčame vám do nej umiestniť najťažšie školské potreby a odľahčiť ho smerom dopredu. V prednej komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na prednej strane batohu sa zmestí napríklad box na desiatu, alebo peračník PENN 23003 v rovnakom dizajne. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú vybavené magnetmi. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahký batoh s papagájmi Topgal BAZI 23003 , Motorola ľahká náhlavná súprava 00174 pre tlkr

Školský peračník Topgal PENN 22003

Detail

Jednokomorové školské puzdro s dvoma chlopňami je vybavené 21 klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, troma širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-) Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom. BONUS: Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... POZOR: Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten praní rozhodne neprežije. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 22003 , Schwarzwolf brisa ľahká cestovná deka čierna (f5603600aj3 )

Topgal Školský set BAZI 24013 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 24013 - Ľahká taška Robotické zvieratká, PENN 24013 - Dvojito skladaný školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 24013 SET SMALL , Dainese pro-armor jacket 2.0 ľahká bunda s chráničmi veľkosť xl (dai 187620863107)

Topgal Školský set BAZI 24013 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 24013 - Ľahká taška Robotické zvieratká, PENN 24013 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 24013 SET MEDIUM , Held exosafe ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť xl (hed 92285 01 xl)

Topgal Školský set BAZI 24013 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 24013 - Ľahká taška Robotické zvieratká, PENN 24013 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 24013 SET LARGE , Held exosafe ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť xxl (hed 92285 01 xxl)

Topgal Školský set BAZI 23003 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23003 - Ľahký batoh s papagájmi, PENN 23003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23003 SET LARGE , Dainese pro-armor jacket 2.0 ľahká bunda s chráničmi veľkosť 3xl (dai 187620863109)

Topgal Školský set BAZI 23003 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23003 - Ľahký batoh s papagájmi, PENN 23003 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23003 SET SMALL , Dainese pro-armor jacket 2.0 ľahká bunda s chráničmi veľkosť xxl (dai 187620863108)

Topgal Školský set BAZI 23003 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23003 - Ľahký batoh s papagájmi, PENN 23003 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23003 SET MEDIUM , Held exosafe ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť l (hed 92285 01 l)

Topgal Školský set BAZI 23013 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23013 - Ľahká taška s drakmi, PENN 23013 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23013 SET LARGE , Held exosafe ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť m (hed 92285 01 m)

Topgal Školský set BAZI 23013 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23013 - Ľahká taška s drakmi, PENN 23013 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23013 SET MEDIUM , Beztroska taška matylda s mašľou light grey (5907769895555)

Topgal Školský set BAZI 23013 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 23013 - Ľahká taška s drakmi, PENN 23013 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set BAZI 23013 SET SMALL , Beztroska maja taška s mašľou light grey (5907769895647)

Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET SMALL

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáka v 1.-3. ročníku. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22014 - Taška pre malých pilotov, PENN 22014 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET SMALL , Beztroska taška matylda s mašľou deep black (5907769895593)

Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET MEDIUM

Detail

Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22014 - Taška pre malých pilotov, PENN 22014 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET MEDIUM , Beztroska maja taška s mašľou pink powder (5907769895609)

Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET LARGE

Detail

Cenovo zvýhodnený školský set pre školáka v 1.-3. triede. Súčasťou setu sú tieto produkty: BAZI 22014 - Taška pre malých pilotov, PENN 22014 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáka BAZI 22014 SET LARGE , Le toy van doktorská taška s príslušenstvom (5060023412926)

Taška s bodkami Topgal NIKI 21011

Detail

Hlavná charakteristika: pre všetky dievčatá od 2. do 5. triedy ZŠ objemný strih vyhovuje aj na začiatku druhého stupňa ZŠ pevný polstrovaný chrbát s výstužou nastaviteľný hrudný pásik Bodky sú láska! Neokoukatelnou klasiku sme tento rok použili na náš top strih batohu NIKI, ktorý je veľmi objemný. Dve komory a dve predné vrecká pojmú úplne všetko učenie na prvom stupni a vydrží aj na začiatku druhého (záleží na požiadavkách školy). Vzhľadom k veľkosti batohu ho môžeme odporučiť cca od 125 cm výšky. Batoh strihu NIKI má pevná chrbát s hliníkovou výstuhou a mäkkým polstrovaním. Chrbát je anatomicky tvarovaná, môžete tak v batohu nosiť aj veľa ťažký náklad učenia. Každodenné cestu do školy s ťažkým nákladom vám uľahčí aj uťahovateľné, ergonomicky tvarované, polstrované ramenné popruhy. Pre uľahčenie batohu sme ramenné popruhy opatrili aj hrudným pásikom. Dve hlavné komory pojmú všetko učenie. Zadná komora je široká, dajte do nej tie najťažšie najväčšie učebnice a atlasy. Predné vrecko je užší. Je v nej ukrytá sieťové vrecko na zips a menovka. Na čele batohu potom nájdete dve praktické menšie vrecká. V hornej kapsičke je odnímateľná karabína na kľúče a vojde sa do nej treba krabička s desiatou ZOLA, alebo napríklad jednokomorový peračník PENN 21011 v rovnakom dizajne. Do spodnej kapsičky dajte drobnosti, ktoré sú potrebné mať po ruke. Na oboch stranách batohu sú sieťové vrecká na fľaštičku na pitie. Do ľavej bočné vrecká sa zmestí aj vyššie fľašu, pretože je opatrená kompresným pásikom, vďaka ktorému ju k telu batohu lepšie upevníte. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu - látka nepremokne plno reflexných prvkov na všetkých stranách batohu aj na popruhoch pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na zavesenie na lavicu a na prenášanie batohu v ruke batoh prešiel na jedničku atestáciou v ITC Zlín Náš tip: K batohu môžete vybrač klasický jednoklopnový peračník PENN 21011 v rovnakom dizane. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s bodkami Topgal NIKI 21011 , Draeger taška s, na a6/7000 s priestorom na náustky (3714803)

Školská taška s vesmírom Topgal ELLY 21015

Detail

Hlavná charakteristika: vhodná pre všetkých školákov nad 115 cm ľahká konštrukcia, objemný strih tvarované ramenné popruhy a hrudný pás dve postranné kapsičky Astronauti pripraviť, výprava za školským dobrodružstvom je pripravená! Nezabudnite so sebou dvojkomorovú tašku ELLY 21015, ktorá je vďaka svojej super ľahkej váhe samozrejmou výbavou pre všetkých astronautov na prvom stupni s výškou nad 120 cm. Zadná komora tašky ELLY je široká, objemná, dajte do nej tú najťažšiu výbavu učenia na prvom stupni. Ďalšie školské drobnosti dajte do užšej prednej komory, kde je aj menovka a sieťové vrecko na zips. Hlboká predná kapsa je perfektná na uloženie desiatej, alebo peračníka PENN 21015 v rovnakom dizajne. Je v nej aj karabínka na kľúče, ktorá sa dá odopnúť. Fľaštičku na pitie môžete dať do jednej z dvoch bočných vreciek. Chrbát tašky je tvorený z ľahkej tvarovanej peny. Vďaka ergonomicky tvarovaným polstrovaným popruhom bude pohodlné nosiť aj ťažký náklad. Popruhy na chrbát školáčikovi najskôr utiahnite v spodnej časti na dĺžku tak, aby taška sedela na chrbte. Potom v hornej časti utiahnite popruhy smerom k chrbtu, aby od chrbta s ťažkým nákladom neodstávali. Dlhé konce popruhov môžete vďaka magnetom pripnúť k telu popruhu, aby nevialy okolo tela. Ani na modeli MIRA sme nešetrili reflexnými plochami - nájdete ich na ramenných popruhoch, boku tašky aj na jej prednej časti a v lemoch prednej komory a vrecká. Ďalšie vychytávky: množstvo reflexných prvkov na všetkých stranách tašky pevné dno z materiálu TOPDURA nožičky zmierňujú opotrebenie dna záter proti dažďu - látka nepremokne pútko na prenášanie tašky v ruke a na zavesenie na lavicu taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Taška má kapsičky na pitie na oboch stranách. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobnej váhy, aby bola tašky správne vyvážená. Odporúčame deťom dávať do fľaštičky len sirup, vodu si dopustia v škole. Uľahčíte tak taške aj chrbtu dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s vesmírom Topgal ELLY 21015 , Gala taška (8590001000687)

Školská taška s kockami Topgal NIKI 22022

Detail

Hlavná charakteristika: ideálna pre triedy 2-5 dve priehradky a dve predné vrecká robustný polstrovaný chrbát s výstužou objemný strih ktorý sa hodí aj do prvých ročníkov 2. stupňa Taška NIKI je univerzálnym partnerom pre vyššie deti v prvom ročníku základnej školy - odporúčame ho od 2. triedy alebo od výšky približne 125/130 cm, pretože jej objem sa vyrovná študentským batohom. NIKI je už roky obľúbená medzi všetkými žiakmi základných škôl. Vďaka svojmu rozsahu sa však môže používať aj na začiatku druhého ročníka základnej školy. Preto ju neodporúčame pre malých prváčikov - nebola by vhodnou voľbou. Taška NIKI unesie aj ťažký náklad, ktorý je odľahčený vďaka polstrovanej zadnej časti batohu, ktorú tvorí pevné, anatomicky tvarované polstrovanie s hliníkovým rámom. Ergonomicky tvarované ramenné popruhy sa dajú utiahnuť v hornej a dolnej časti. Vďaka výškovo nastaviteľnému hrudnému popruhu vám batoh určite nespadne z chrbta. Taška má dve hlavné priehradky. Najťažšie učenie, učebnice, atlasy alebo zložky na zošity si dajte do zadnej, širšej komory. V prednej komore je miesto na všetko ostatné. Okrem toho je tu praktické malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do dvoch praktických vreciek na prednej strane tašky sa zmestí napríklad box na desiatu. Do horného vrecka môžete umiestniť napríklad puzdro na ceruzky PENN 22022 v rovnakom dizajne. Horné vrecko je vybavené aj odnímateľnou sponou na kľúče. Do spodného, užšieho vrecka môžete uložiť ďalšie drobné predmety. Vrecko na boku batohu s kompresným popruhom je určené na fľašu na pitie, takže ani väčšia fľaša z vrecka nevypadne. Ani na tejto taške taške sme nešetrili reflexnými povrchmi. Nájdete ich na prednej strane, bokoch a ramenných popruhoch tašky. Ďalšie funkcie: zábrana proti dažďu - látka je nepremokavá. pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami popruh na zavesenie na lavicu a ďalší na nosenie tašky v ruke taška úspešne prešiel certifikáciou ITC Zlín Náš tip: V rovnakom dizajne si môžete zakúpiť aj dvojklopnový peračník PENN 22022. Ak chcete oválny peračník pre starších školákov, vyberte si vhodný dizajn spomedzi študentských peračníkov. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s kockami Topgal NIKI 22022 , Mivardi miešacia taška na kŕmenie s vekom xl (2000020804365)

Pásikavá taška s ružami Topgal MIRA 21008

Detail

Hlavná charakteristika: objemný strih - dve komory a hlboké predné vrecko veľa reflexných prvkov pevný chrbát s anatomicky tvarovanou výstužou Prúžky a kvety - ruže, to je hitovka pre všetkých romantikov od druhej triedy vyššie. Dvojkomorový objemný a veľmi obľúbený strih s hlbokým predným vreckom vám bude slúžiť aspoň do piatej triedy ZŠ ale aj dlhšie! Chrbát tašky MIRA je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a spevnený hliníkovou výstuhou. Výstuhu nevyťahujte, je ľahká, drží chrbát v správnom tvare. Podporuje pevnosť chrbtového systému, správny tvar chrbta a prúdenie vzduchu medzi chrbtom a taškou. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a nastaviteľné v ich spodnej aj hornej časti. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zabezpečí, aby sa taška nešmýkala z pliec aj drobnejším školákom. Zadná komora tašky je o užšia a nájdete v nej aj menšiu sieťovú kapsu na zips. Predná komora je o niečo širšia, objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Pohodlne tak môžete od seba oddeliť učebnice a zošity, alebo učenie a desiatu. Krabičku s desiatou ale môžete pokojne umiestniť aj do prednej hlboké vrecká, v ktorom nájdete aj menovku a odnímateľnú karabínu na kľúče. Fľaštičku na pitie je dobré umiestniť do bočného sieťového vrecká tašky, ktoré je ukryté za zipsom. Ani na modeli MIRA sme nešetrili reflexnými plochami - nájdete ich na ramenných popruhoch, boku tašly aj na jej prednej časti a v paspupli predného vrecká aj komory. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu pevný materiál Topdura a nožičky na dne tašky pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke taška bola testovaná v ITC Zlín Náš tip: K taške si môžete v rovnakom dizajne vybrať jednokomorový peračník s chlopňou PENN 21008, určený pre dievčatá v nižších triedach. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Pásikavá taška s ružami Topgal MIRA 21008

Školská taška s motýlikmi Topgal COCO 20004

Detail

veľkostne ideálna do 1. - 5. triedy ZŠ pevný anatomicky tvarovaný chrbát a hrudný popruh tri komory a hlboké predné vrecko vhodná od prvej triedy Strih COCO je zrejme našim najobľúbenejším pre prvý stupeň ZŠ. Tri objemné komory zhltnú úplne všetko učivo od prvej triedy pokojne až do piatej. O praktickú čiernu tašku si písali hlavne mamičky. Malé školáčky ale určite ocenia farebné vyšívané motýliky, bodky aj farebné zipsy. Všetky tieto prvky tmavú tašku oživujú. Chrbát tašky je prevedený v modrej farbe. Je pevný, anatomicky tvarovaný a polstrovaný s ľahučkou hliníkovou výstuhou. Na chrbát i drobnejších dievčat tašu správne nastavíte vďaka ramenným popruhom, ktoré možno utiahnuť v ich hornej i spodnej časti. Vďaka dopnutiu hrudného pásu tašla z chrbta padať určite nebude ani v zime, keď občas popruhy tašiek kĺžu po bundách. V koncoch popruhov sú všité magnetky, vďaka ktorým ich môžete pripnúť k telu ramenného popruhu tak, aby neviseli okolo tela. Zadná a stredná komora sú užšie - ideálne pre ukladanie dosiek na zošity, cvičebníc, alebo tých najťažších učebníc. Predná komora je najširšia, nejobjemnejšia a navyše v nej nájdete aj praktickú kapsičku na zips a odnímateľnú karabínku na kľúče, vďaka ktorej ich nebudete musieť v taške hľadať. Predné hlboká vrecko je ideálne na všetky ďalšie drobnosti. Môžete do neho umiestniť napríklad aj krabičku so desiatou, alebo peračník v rovnakom dizajne PENN 20004. Vo vnútri vrecka je menovka. Na boku tašky je potom vrecko na fľaštičku na pitie. Radíme do fľaštičky dať len sirup, vodu si deti môžu dopustiť v škole. Reflexné prvky nájdete takmer všade - sú na čele, v lemoch tašky, bokoch tašly aj na ramenných popruhoch. Všetko pripravené? Tak šup, rýchlo do školy! Ďalšie vychytávky: mäkké uško na prenášanie tašky v ruke uško na zavesenie tašky na lavicu záter proti dažďu pevný nepriepustný materiál TOPDURA na dne tašky taška bola úspešne otestovaná v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovú výstuhu chrbta nevyťahujte, chrbtový systém by tak stratil anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť tašky. Váha výstuhy je len 0,06 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s motýlikmi Topgal COCO 20004

Školská taška s jednorožcom Topgal ENDY 20002

Detail

Taška váži len 0,86 kg! Model ENDY je ideálny pre dievčatá od prvej triedy, veľkostne ale určite vydrží minimálne do 3. triedy ZŠ. ľahký batoh, ktorý neváži ani kilogram! ideálny pre dievčatá v 1. - 3. triede pevný lisovaný chrbát prívesok v tvare hviezdy s flitrami Jednorožec, prívesok, hviezdičky, bublinky, jednoducho snová atmosféra na ľahučkej taške pre vaše malé drobné školáčky v prvej až tretej triede ZŠ. Vďaka pevnému lisovanému chrbtu je konštrukcia tašky ENDY veľmi ľahká. Preto ju môžeme odporučiť aj pre drobné dievčatá pod 110 cm. Vďaka dvom komorám a hlbokému prednému vrecku ale objemom určite vydrží najmenej do tretej triedy ZŠ. Ramenné popruhy tašky sa dajú utiahnuť ako v ich spodnej časti k telu, tak aj v hornej časti k chrbtu. Ani z drobného chrbta padať nebude vďaka výškovo nastaviteľnej hrudnej pracke. Končeky ramenných popruhov sú opatrené magnetkami. Vďaka nim ich môžete pripnúť k ramennému popruhu a nebudú viať okolo tela. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťové vrecko na zips a menovka. Predná hlboká kapsa pojme napr. peračník PENN 20002 v rovnakom dizajne, alebo krabičku na desiatu. V kapsičke nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Pitie je dobré umiestniť do vrecka na boku tašky, ktoré je novo látkové. Dobre sa do neho zmestia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr naš ZIVA. Aj malí školáci musia byť vidieť, najmä v zimnom období, preto sme batoh opatrili radom reflexných prvkov. Nájdete ich na čele tašky, kde sú aj v lemovkách prednej kapsy a prednej komory, na boku batohu, ale aj na ramenných popruhoch. Tak rýchlo, letíme do školy! Niečo navyše: pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín Náš tip: Ako ešte znížiť váhu batohu? Čo takto deťom dať do fľaštičky s pitím iba sirup, vodu si dopustí v škole sami - znížite tak váhu tašky už tak plnej učebníc ... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s jednorožcom Topgal ENDY 20002

Školská taška s líškami Topgal COCO 22006

Detail

Hlavná charakteristika: univerzálna taška do 1. do 5 triedy ZŠ tri komory a hlboké predné vrecko pevný tvarovaný chrbát s výstuhou Taška COCO je vďaka trom komorám zrejme našim najuniverzálnejším strihom z celej kolekcie školských tašiek. Vyhovuje ako prváčikom, tak aj piatakom, vďaka svojmu objemu. Tento rok na akvarelom poňatom motíve s líškami a kvietkami na fialovom pozadí. Taška má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát s ľahkou hliníkovou výstuhou. Aj keď je strih COCO objemný, správne ho nastavíte aj na chrbát drobnejších dievčat, a to vďaka uťahovaniu anatomicky tvarovaných ramenných popruhov v ich hornej časti k chrbtu av spodnej časti na výšku. Samozrejmosťou je hrudný popruh, vďaka ktorému taška z chrbta padať určite nebude. Voľné konce ramenných popruhov pripnite k telu ramenného popruhu pomocou magnetov v ich koncoch. Zadná a prostredná komora tašky sú užšie, ideálne na ukladanie dosiek na zošity, učebníc a zošitov. Predná komora je najširšia, najobjemnejšia a navyše v nej nájdete aj vrecko na zips a odnímateľnú karabínku na kľúče, vďaka ktorej ich nebudete musieť v taške zložito hľadať. Predné hlboké vrecko potom môže slúžiť na prenášanie boxu s desiatou, alebo peračníka v rovnakom dizajne PENN 22006. Vnútri vrecka je aj menovka. Fľaštičku na pitie, ideálne s objemom do 0,5 litra, umiestnite do vrecka na boku tašky. Môžeme odporučiť zakúpenie našich fľaštičiek typu ZIVA, do ktorých odporúčame naliať len sirup, vodu si deti napustia v škole. Reflexné prvky sú dnes nutnosťou, najmä v zimnom období. Nájdete ich na čele, boku aj ramenných popruhoch tašky. Pripravení? Tak šup, rýchlo do školy! Ďalšie vychytávky: mäkké pevné ucho na prenášanie tašky v ruke ucho na zavesenie tašky na lavicu záter proti dažďu pevný nepriepustný materiál TOPDURA na dne tašky taška bola úspešne otestovaná v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovú výstuhu chrbta nevyťahujte, chrbtový systém by tak stratil anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Váha výstuhy je iba 0,06 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s líškami Topgal COCO 22006

Školská taška s bodkami Topgal ALLY 19009

Detail

vhodný pre školáčky od 2. triedy vyššie pevný, anatomicky tvarovaný chrbát ramenné popruhy doplnené o hrudný pás Obľúbený dvojkomorový strih tašky, s dvoma prednými vreckami, ocenia všetky dievčatá od 2. triedy a vyššie. Ak sa ale vaša dcéra chystá do prvej triedy, má nad 120 cm a páči sa jej, pokojne ho môže mať! Navyše, bodky nikdy nevyšli z módy!Taška má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát s ľahkou hliníkovou výstužou. Ergonomicky tvarované, polstrované ramenné popruhy možno utiahnuť v ich spodnej časti na dĺžku a v ich hornej časti k telu. Dopĺňa ich výškovo nastaviteľný hrudný pás. Aby dlhé popruhy prípadne neviala okolo tela, sú na koncoch vybavené magnetkami, ktoré je možné pripnúť k telu popruhov (viď detailné fotky). Zadná komora taškyje užšia a je ako stvorená na veľké ťažké učebnice alebo na dosky na zošity. Predná komora je potom veľmi objemná, hlboká, a navyše ukrýva malú sieťovú kapsičku na zips a menovku. Na prednej strane tašky nájdete dve menšie vrecká. Do spodnej sa zmestia vreckovky alebo ďalšie drobné veci, ktoré je potrebné mať po ruke. Do hornej kapsičky môžete umiestniť krabičku na desiatu, alebo peračník PENN 19009 v rovnakom dizajne. Naviac je v nej ešte karabínka na kľúče, vďaka ktorej budú stále pri ruke. Kapsičku na fľašu na pitie nájdete na boku batohu. Deti potrebujú byť vidieť, zvlášť v zimnom období, preto je batoh vybavený radom reflexných prvkov na ramenných popruhoch, čele aj boku tašky. bonus: pevné dno z materiálu TOPDURA a impregnácia proti dažďu nožičky proti opotrebeniu na spodnej strane batohu pútka na prenášanie batohu v ruke a na zavesenie na lavicu batoh bol testovaný v ITC Zlín Tip pre vás: V rovnakom dizajne ako je taška ponúkame dve verzie peračníka. Buď klasický jednokomorový s klopňou, ktorý je určený pre mladších žiakov, alebo oválnu etui, do ktorej sa umiestňujú farbičky "na voľno". Tú odporúčame skôr starším žiačkam. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s bodkami Topgal ALLY 19009

Ľahučká taška s vílou Topgal ENDY 22002

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát ľahký - neváži ani 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Povedzte mi, ktorej školáčke by sa nepáčila taška s vílou a peckovým príveskom? Nám sa páči všetkým! Taška ENDY je klasika do 1.-3. triedy ZŠ. Jej hlavnou výhodou je nízka hmotnosť. Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je hlbšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálne je dať do nej napríklad peračník PENN 21002 a ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a drobnosti dajte do sieťového vrecká na zips vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých tašiek v triede neplietlo. Predné vrecko je dostatočne hlboké, môžete ho použiť napríklad na prenášanie desiatej v krabičke ZOLA. Vnútri vrecka je aj odnímateľná karabínka na kľúče. Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom. Fľaštičku na pitie, ideálne s veľkosťou do 0,5 litra - napríklad našu ZOLA, umiestnite na bok tašky do pevnej kapsičky. Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nájdete ich na prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik na lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška je superľahká, ale učivo v prvých triedach niečo váži. Nepreťažujte zbytočne chrbát žiaka, dávajte mu do tašjy len to učenie, ktoré v daný deň potrebuje a kontrolujte tašku. Občas je v nej v prvých triedach viac hračiek, než učenia ... :-) (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahučká taška s vílou Topgal ENDY 22002

Taška s monster truckmi Topgal ENDY 22013

Detail

Hlavná charakteristika: vhodná aj pre malých drobných prváčikov ultraľahká s objemom pre 1. – 3. triedu neváži ani kilo! Hľadáte tašku s motívom monster truckov? Máme! A to rovno s 3 rôznymi obrázkami áut v prednom vrecku – ale môžete si tam dať aj svoje obľúbené autá, fantázii sa medze nekladú! Hitovka pre chlapcov, prváčikov. Vďaka dvom objemným komorám bude taška ENDY vyhovovať minimálne do 3. triedy ZŠ. Navyše je taška ultraľahký, neváži ani kilogram! Môžeme ju odporučiť aj pre tých najmenších chlapcov pod 110 cm. Chrbtová časť tašky je lisovaná z mäkkej tvarovanej peny, vďaka ktorej je taška tak ľahká. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a možno ich utiahnuť prackami na výšku v ich spodnej časti ak chrbtu v ich hornej časti. Schádzať z ramien nebudú ani v zime, keď deti nosia bundy, nebojte. Ramenné popruhy sú totiž vybavené aj pevným, výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Dve hlavné komory pohodlne pojmú všetko učivo minimálne prvých troch tried ZŠ. Záleží ale aj na požiadavkách vašej školy, koľko toho malí školáci musia nosiť na chrbte. Do zadnej objemnej komory odporúčame umiestniť najťažšie učebnice a dosky na zošity. V prednej užšej komore potom nájdete malé sieťové vrecko na zips a menovku. Predné hlboké vrecko je skvelé na uloženie krabičky s desiatou a ďalších drobností, alebo napríklad peračník PENN 22013 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je aj vyberateľná karabínka, vďaka ktorej nemusíte hľadať zabudnuté kľúče na dne batohu pod zošitmi. Fľaštičku na pitie dajte radšej do vrecka na bok tašky. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu – látka nepremokne pútko na prenášanie tašky v ruke pútko a na zavesenie tašky na lavicu pevné dno z TOPDURY opatrené nožičkami taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Pokiaľ konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú okolo tela vášho dieťaťa, upevnite ich k polstrovanej časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten je všitý do koncov popruhov aj na ich čalúnené časti v mieste, kde končí koľajnička hrudnej pracky. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s monster truckmi Topgal ENDY 22013

Školská taška s mačkami Topgal COCO 22054

Detail

Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom drobných slečien v prvej triede, ale aj školáčok vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Roztomilá mačacia svorka v kombinácii s ružovými srdiečkami krásne vynikne na tmavom podklade. Batoh má tri objemné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. na peračník PENN 22054 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s mačkami Topgal COCO 22054

Taška s obrázkami koníkov Topgal ENDY 21005

Detail

Hlavná charakteristika: ľahká taška, ktorá neváži ani kilogram! ideálna pre dievčatá v 1. - 3. triede pevný lisovaný chrbát vrátane 4 vymeniteľných obrázkov koní Konečne je to tu! Na žiadosť mnohých dievčatiek sme ušili tašku so 4 rôznymi obrázkami koníkov, ktoré si môžu malé milovníčky koní v kapsičke na čele tašky meniť! Alebo si do kapsičky môžu dať obrázok či fotku vlastného koníka. To všetko na romantické fialovo ružovej lúke plnej štvorlístkov. Taška ENDY má dve hlavné komory a prednú hlbokú kapsu. Vďaka svojmu strihu a objemu bude dobre slúžiť cca do 3. triedy ZŠ. Zadná komora tašky je širšia, dajte do nej šlabikáre a všetky veľké ťažké učebnice a zošity. Predná komora je užšia, môžete do nej dať peračník v rovnakom dizajne PENN 210005 alebo napríklad krabičku s desiatou ZOLA. V prednej komore je aj menovka a pod ňou praktické malé sieťové vrecko na zips. Desiatu môžete dať aj do predného hlbokého vrecká, kde oceníte aj odnímateľnú karabínu na kľúče. Vo vnútri prednej kapsičky je tiež okienko so zipsom, vďaka ktorému sa dostanete ku všetkým 4 vymeniteľným obrázkom s koníkmi. Fantázii sa ale medze nekladú - pokojne si do okienka môžete dať svoju kresbu či fotku vášho maznáčika. Batoh ENDY má chrbát z pevne tvarovanej lisovanej peny. Vďaka tomu sme jeho hmotnosť stlačili pod 1 kg. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, anatomicky tvarované a doplnené hrudným pásikom. Ten môžete výškovo prispôsobiť výške školáčky. Ramenné popruhy je ale najprv vhodné nastaviť na dĺžku v ich spodnej časti a potom k telu v hornej časti batohu. Fľaštičku na pitie s objemom 0,5 l dajte do vrecka na boku batohu. ideálne do nej sadne napríklad naša fľaštička ZIVA. Tak do sedla a rýchlo, ideme do školy! Ďalšie vychytávky: pútko na zavesenie tašky na lavicu a na prenášanie v ruke záter proti dažďu - látka nepremokne pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín Náš tip: Taška je naozaj bohato vybavená reflexnými prvkami, o čom sa môžete presvedčiť v detailných fotkách. Nájdete ich na čele tašky, lemoch predného vrecká a komory, bokoch tašky aj ramenných popruhoch. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s obrázkami koníkov Topgal ENDY 21005

Školská taška s pierkami Topgal COCO 23006

Detail

Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom drobných slečien v prvej triede, ale aj školáčok vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Taška je ľahká ako pierko a v kombinácii s kvetinkami urobí veľa parády. Batoh má tri objemné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. peračník PENN 23006 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s pierkami Topgal COCO 23006

Školská taška s princeznami Topgal ENDY 23005

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 900 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť! dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do tretej triedy základnej školy. Štyri vymeniteľné obrázky princezien môže doplniť piata, ktorú si vaša malá umelkyňa nakreslí. Takto bude mať každý deň inú školskú tašku! Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23005 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Posvieťte si na batoh v tme a uvidíte, koľkými reflexnými prvkami je vybavený. Výrazne presahuje odporúčané množstvo reflexných prvkov, takže vaše dieťa v tme nikto neprehliadne. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s princeznami Topgal ENDY 23005

Školská taška s pandami Topgal ELLY 22004

Detail

Hlavná charakteristika: ľahká, ale objemná taška do 1. - 4. triedy pevný lisovaný chrbát odporúčame od 115 cm výšky Pandia taška pre malé školáčky navyše s plyšovým príveskom. Ideálna voľba pre školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše, taška neváži ani kilogram a zhltne množstvo nákladu! Taška je ľahká hlavne vďaka lisovanému tvarovanému chrbtu. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, ergonomicky tvarované a nastaviteľné v ich spodnej aj hornej časti. Hrudný popruh zaistí, že popruhy nebudú padať z ramien. Zadná komora batohu ELLY je objemnejšia, dajte do nej pokojne všetko učenie. Predná komora je užšia a je doplnená o malé sieťové vrecko na zips a menovku. Objemné je tiež predné hlboké vrecko, ktoré môžete použiť buď na prenášanie púzdra PENN 22004 v rovnakom dizajne, alebo do nej dajte napríklad krabičku ZOLA s desiatou. Vo vrecku je odnímateľná karabína na kľúče, takže sa vám v batohu medzi potrebami nezatúlajú. Na oboch stranách batohu nájdete sieťové vrecká na prenášanie fľašky s pitím. Batoh je doplnený reflexnými prvkami po všetkých stranách batohu aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: ucho s plastovou rukoväťou na prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik pri lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nôžkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška má kapsičky na fľaštičky na pitie po oboch stranách. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobnej váhy, aby bol batoh správne vyvážený. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s pandami Topgal ELLY 22004

Školská taška s kvetmi Topgal LYNN 23008

Detail

Hlavná charakteristika: váži niečo vyše 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory a dve hlboké vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model LYNN je jedným z najobjemnejších strihov v našej ponuke. A keďže fialová je stále jednou z najobľúbenejších a najžiadanejších farieb, museli sme našu ponuku prispôsobiť dopytu. Tadá, je tu! Zadná komora batohu je užšia. Je ideálna na prenášanie najťažších učebníc alebo dosiek na zošity. Predná komora je najširšia a nájdete v nej praktické sieťové vrecko na zips. Hlboké vrecko medzi prednou komorou a vreckom na čele batohu má užší vstup, skvele sa hodí pre peračník PENN 23008 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s kvetmi Topgal LYNN 23008

Taška s farmárskymi strojmi Topgal ENDY 23015

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 880 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre chlapcov od prvej do tretej triedy základnej školy. Červený a modrý traktor, kombajn alebo bager? Vďaka vymeniteľným obrázkom môžu mať každý deň iný batoh. Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23015 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5 l fľaše, napríklad naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s farmárskymi strojmi Topgal ENDY 23015

Školská taška s vlkom Topgal COCO 24016

Detail

Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom školákov v prvej triede, ale aj vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Praktická tmavá farba si nevyžaduje náročnú údržbu a dokonale dotvára každodenný outfit. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. peračník PENN 24016 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s vlkom Topgal COCO 24016

Modrá školská taška s vtáčikmi Topgal ELLY 21004

Detail

Hlavná charakteristika: ľahká, ale objemná taška do 1. - 4. triedy pevný lisovaný chrbát odporúčame od 115 cm výšky Ľahučká dvojkomorová taška pre dievčatá na prvom stupni s motívom vtáčikov, kvietkov a s fialovými trblietkami. To je parádná kombinácia pre školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše neváži ani kilogram a zhĺtne veľa nákladu! Taška je ľahká najmä vďaka lisovanému tvarovanému chrbtu. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, ergonomicky tvarované a nastaviteľné v ich spodnej aj hornej časti. Hrudný popruh zabezpečí, že popruhy nebudú padať z ramien. Zadná komora tašky ELLY je veľmi objemná, dajte do nej najťažšie učebnice a atlasy. Predná komora je užšia a je doplnená o malú sieťovú kapsu na zips a menovku. Objemné je tiež predné hlboké vrecko, ktoré môžete použiť buď na prenášanie púzdra PENN 21004 v rovnakom dizajne, alebo do nej dajte napríklad krabičku ZOLA s desiatou. Vo vrecku je odnímateľná karabína na kľúče, takže sa vám v taške medzi drobnosťami nezatúlajú. Po obidvoch stranách tašky nájdete sieťové kapsičky na prenášanie fľaštičiek s pitím. Taška je doplnená reflexnými prvkami po všetkých stranách tašky a aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik u lavice záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška má kapsičky na fľaštičky na pitie po obidvoch stranách tašky. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobné hmotnosti, aby bola taška správne vyvážený. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Modrá školská taška s vtáčikmi Topgal ELLY 21004

Školská taška s dino motívom Topgal ELLY 22015

Detail

Hlavná charakteristika: vhodná pre všetkých školákov nad 115 cm ľahká konštrukcia, objemný strih tvarované ramenné popruhy a hrudný pás dve postranné vrecká Dino motív chlapci jednoducho milujú, preto sa ho snažíme každý rok pripraviť. Tento rok padla voľba na ľahký strih batohu ELLY, ktorý zhltne všetko učivo od 1. do 4. triedy, preto sme motív dino poňali realistickými kresbami pravekých tvorov. Menší chlapci určite ocenia prívesok s plastovým dinosaurom, rodičia potom ľahkú váhu tašky. Taška je síce ľahká, ale pomerne objemná. Vieme, že dobre sedí všetkým deťom nad 120 cm. Chrbát plecniaka je tvorený z ľahkej tvarovanej peny. Vďaka ergonomicky tvarovaným polstrovaným popruhom bude taška pohodlne nosiť aj ťažký náklad. Popruhy na chrbát školáčikovi najskôr utiahnite v spodnej časti na dĺžku tak, aby taška sedela. Potom v hornej časti utiahnite popruhy smerom k chrbtu, aby od chrbta s ťažkým nákladom neodstávala. Dlhé konce popruhov môžete vďaka magnetom pripnúť k telu popruhu, aby nevláli okolo tela. Zadná komora tašky ELLY je široká, dajte do nej tú najťažšiu výbavu učenia na prvom stupni. Ďalšie školské drobnosti dajte do užšej prednej komory, kde je aj menovka a sieťové vrecko na zips. Hlboké predné vrecko je perfektné napríklad na uloženie desiatej, alebo peračníka PENN 22015 v rovnakom dizajne. Je v nej aj karabinka na kľúče, ktorá sa dá odopnúť. Fľaštičku na pitie môžete dať do jedného z dvoch bočných vreciek. Výprava za školským dobrodružstvom je pripravená! Ďalšie vychytávky: množstvo reflexných prvkov na všetkých stranách tašky pevné dno z materiálu TOPDURA nožičky zmierňujú opotrebenie dna tašky záter proti dažďu - látka nepremokne pútko na prenášanie tašky v ruke a na zavesenie na lavicu taška bola úspešne otestovaná v ITC Zlín Náš tip: Taška má kapsičky na pitie na oboch stranách. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobnej váhy, aby bola taška správne vyvážená. Odporúčame deťom dávať do fľaštičky len sirup, vodu si dopustia v škole. Uľahčíte tak taške aj chrbtu dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s dino motívom Topgal ELLY 22015

Taška s lastovičkami a makmi Topgal LYNN 22008

Detail

Hlavná charakteristika: dvojkomorová taška do 2. - 5. triedy pevný polstrovaný chrbát s výstuhou objemná taška vyhovie pokojne aj na začiatku druhého stupňa ZŠ Dve veľké komory a dve hlboké predné vrecká tašky LYNN unesú skutočne ťažký náklad každodenného učiva. Aj preto sme batoh vybavili vystuženým, anatomicky tvarovaným, chrbtovým systémom s ľahučkou hliníkovou výstuhou, ktorá drží tvar chrbta. Ramenné popruhy sú polstrované, ergonomicky tvarované, dajú sa utiahnuť ako na dĺžku v ich spodnej časti, tak aj k chrbtu v hornej časti. Hrudný popruh je už na našich taškách tradičnou výbavou. Je výškovo nastaviteľný, vyrovnáva váhu batohu na postavenie tela aj menšie slečny a popruhy tašky vďaka nemu nešmýkajú z ramien. Zadná komora tašky je užšia. Je ideálna na prenášanie najťažších učebníc. Predná komora je najširšia a je v nej umiestnené aj praktické sieťové vrecko na zips. Hlboké vrecko medzi prednou komorou a vreckom na čele tašky má užší vstup. Je vhodná pre umiestnenie peračníka PENN 22008 v rovnakom dizajne, alebo krabičky s desiatou. Vo vrecku je umiestnená aj menovka a odnímateľná karabína na kľúče. Predné hlboké vrecko poslúži na drobnosti, ktoré treba mať po ruke. Fľaštičku na pitie ale dávajte do kapsičky na bok tašky. Reflexné prvky nájdete aj pri tejto taške na rade miest - na spodnej časti čela batohu, na paspulkách predného vrecka a prednej komory, na boku tašky aj na ramenných popruhoch. Pozrite sa do detailných fotiek, kde máme tašku vyfotenú aj v tme. Ďalšie vychytávky: pevné dno opatrené nožičkami dno je z materiálu TOPDURA taška prešla atestáciou v ITC Zlín záter proti dažďu pútko na prenášanie tašky v ruke a ďalšie pre zavesenie na lavicu Náš tip: Taška je veľmi objemná, zmestí sa do neho naozaj veľa učenia, ale aj hračiek. kontrolujte deťom tašku, aby zbytočne do školy nenosili náklad navyše. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s lastovičkami a makmi Topgal LYNN 22008

Školská taška s lesnými zvieratami Topgal COCO 22056

Detail

Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbenec medzi batohmi pre prvú až piatu triedu. Malého školáka bude do školy sprevádzať jeleň, medveď a vlk. Batoh má tri objemné komory. Najťažšie učebnice alebo dosky na zošity odporúčame vložiť do najširšieho vrecka. Predná komora je o niečo užšia a je v nej ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. pre peračník PENN 22056 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Výstuž váži len 0,04 kg. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s lesnými zvieratami Topgal COCO 22056

Školská taška s výšivkou kolibríka Topgal MIRA 24009

Detail

Dvojkomorový model MIRA svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 24009 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži mierne viac ako jeden kilogram pevná anatomicky tvarovaná chrbtová časť s hliníkovou výstužou dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabína na klúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s výšivkou kolibríka Topgal MIRA 24009
Maľovanie podľa čísel – Orchidea s motýľmi (HRAmal00711nad), Maľovanie podľa čísiel – Malý slon s motýľmi (HRAbz33370nad), Maľovanie podľa čísel – Lebka s motýľmi a kvetmi (HRAmal00001nad), Held EXOSAFE ľahká vesta s integrovanými chráničmi (AUPR58558nad), Held EXOSAFE ľahká bunda s integrovanými chráničmi (AUPR58520nad), Held EXOSAFE ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť S (HED 92285 01 S), Prikrývka bavlnená ľahká KAMET (BELpri025nad), Dainese PRO-ARMOR JACKET 2.0 ľahká bunda s chráničmi (AUPR58491nad), Mivardi Prívlačová taška Premium S (2000020810618), Blackroll Loop Band ľahká záťaž (4260346271632), Fiskars - Ľahká lopata do auta (1000740), KDS taška s RN drevo Bubinga (2677.00), INTERVION Pánska kozmetická taška s vreckom (5902704993822), Motorola ľahká náhlavná súprava 00174 pre TLKR, Schwarzwolf Brisa ľahká cestovná deka čierna (F5603600AJ3 ), Dainese PRO-ARMOR JACKET 2.0 ľahká bunda s chráničmi veľkosť XL (DAI 187620863107), Held EXOSAFE ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť XL (HED 92285 01 XL), Held EXOSAFE ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť XXL (HED 92285 01 XXL), Dainese PRO-ARMOR JACKET 2.0 ľahká bunda s chráničmi veľkosť 3XL (DAI 187620863109), Dainese PRO-ARMOR JACKET 2.0 ľahká bunda s chráničmi veľkosť XXL (DAI 187620863108), Held EXOSAFE ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť L (HED 92285 01 L), Held EXOSAFE ľahká bunda s integrovanými chráničmi veľkosť M (HED 92285 01 M), Beztroska Taška Matylda s mašľou light grey (5907769895555), BEZTROSKA Maja taška s mašľou Light grey (5907769895647), Beztroska Taška Matylda s mašľou deep black (5907769895593), BEZTROSKA Maja taška s mašľou Pink powder (5907769895609), Le Toy Van Doktorská taška s príslušenstvom (5060023412926), Draeger Taška S, na A6/7000 s priestorom na náustky (3714803), Gala Taška (8590001000687), Mivardi Miešacia taška na kŕmenie s vekom XL (2000020804365)