Leifheit upratovací set na čistenie okien 45552

Produkt Leifheit upratovací set na čistenie okien 45552 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit upratovací set na čistenie okien 45552 upraviť a produkt hľadať znova.

Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552

Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552
Detail

Táto súprava na čistenie okien je dokonalým riešením na rýchle a dôkladné čistenie. Pomôže vám vyčistiť okná, rámy alebo rohy.Povlak stierky so šírkou 28 cm ponúka jedinečnú dvojitú čistiacu silu: špeciálne dlhšie štetiny ľahko zhromažďujú aj tie najodolnejšie nečistoty a tenké mikrovlákna leštia povrch. Pomocou pohyblivého kĺbu na násade môžete ľahko umývať aj horšie dostupné miesta. So šírkou záberu 28 cm je sada ideálna na čistenie väčších plôch.Pomocou systému Click System je možné stierky ľahko meniť. Súprava obsahuje obojstranný mop, stierku na okná so šírkeou 28 cm a teleskopickú tyč s nastaviteľnou dĺžkou od 75 do 135 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552 , Sonett na čistenie okien 500 ml (4007547301047)

Leifheit Combi Clean M upratovací set

Leifheit Combi Clean M upratovací set
Detail

Uľahčite si upratovanie s novým upratovacím setom od osvedčeného výrobcu Leifheit. Set je určený na umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Je vhodný pre mokré utieranie predovšetkým dlažieb a kamenných povrchov.Technické parametre: upratovanie bez kontaktu so špinou a vodou vhodný na mokré vytieranie predovšetkým dlažieb a kamenných povrchov flexibilný kĺb 360° pre vytieranie do osmičiek, schodov, rohov a ostatných neprístupných miest vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorpciou nečistôt pranie návlekov v práčke na 60 °C bez aviváže záber mopu 33 cmObsah balenia: mop Twist vedro s objemom 12 l nadstavec pre žmýkanie (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Combi Clean M upratovací set , Sonett na čistenie okien 1 l (4007547301146)

Leifheit Set Clean Twist M Ergo upratovací set

Leifheit Set Clean Twist M Ergo upratovací set
Detail

Nový inovovaný set Clean Twist M - vedro so žmýkacím nadstavcom a mopom s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob upratovania podláh, vhodné najmä na citlivé drevené podlahy.Vlastnosti: šetrné vlhké upratovanie citlivých podláh patentovaná rotačná technológia v rukoväti ľahké uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro Funcionalita zastavenia odstreďovania pre jednoduchú kontrolu vlhkosti 360° flexibilný kĺb pre ľahké vytieranie do osmičiek spoj umožňujúci ohyb na plocho na čistenie ťažko prístupných miest pohodlná rukoväť vedra pre ľahký transport a kompaktné skladovanie (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo upratovací set , Leifheit upratovací box combi-box (52001)

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set
Detail

Nový inovovaný set Clean Twist M Ergo Mobile - vedro so žmýkacím nadstavcom, kolieskami k vedru a mopom s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob upratovania podláh, vhodné najmä na citlivé drevené podlahy.Parametre: šetrné vlhké upratovanie citlivých podláh patentovaná rotačná technológia v rukoväti ľahké uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro Funcionalita zastavenia odstreďovania pre jednoduchú kontrolu vlhkosti 360° flexibilný kĺb pre ľahké vytieranie do osmičiek spoj umožňujúci ohyb na plocho na čistenie ťažko prístupných miest pohodlná rukoväť vedra pre ľahký transport a kompaktné skladovanie objem vedra 20 l šírka záberu u tohto mopu dosahuje 33 cm nadstavec mopu je vymeniteľný (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set , Nuke guys box interior set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( ngb-box-int)

Leifheit Upratovací set na čistenie okien a prachu 45555

Leifheit Upratovací set na čistenie okien a prachu 45555
Detail

Táto súprava na čistenie okien je dokonalým riešením na rýchle a dôkladné čistenie. Pomôže vám vyčistiť okná, rámy či rohy. Súprava obsahuje prachovku DUSTER XL, stierku na okná a rámy a teleskopickú tyč s nastaviteľnou dĺžkou od 65 do 110 cm.Husté mikrovlákna prachovky zachytia aj tie najmenšie nečistoty. Môžete s nimi odstrániť napríklad prach z izbových rastlín, knižníc či žalúzií. Stierka so záberom 33 cm vám pomôže vyčistiť a vyleštiť okná v dome. Pomocou pohyblivého kĺbu na násade môžete ľahko umývať aj horšie dostupné miesta. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Upratovací set na čistenie okien a prachu 45555 , Leifheit - čistič okien window cleaner 51000

Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( NGB-BOX-INT)

Detail

Sada autokozmetiky – v darčekovej krabičke, obsahuje čistič na okná 500 ml, čistič interiéru 500 ml, čistič interiéru na te×til, kožu a alcantaru 500 ml, 2ks mikroutierok na sklo 35 × 35 cm, 5ks mikroutierok 40 × 40 cm, detailingový štetec, malá kefa a stredne veľká kefa (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( NGB-BOX-INT) , Nuke guys see through bundle – sada na čistenie okien (ngb-20032211-1)

LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001)

LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001)
Detail

Kýblik – upratovací box s dvomi komorami pre rôzne upratovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001) , Leifheit čistič okien window cleaner 51003, mop, tyč

SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047)

SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047)
Detail

Ekologický čistiaci prostriedok – do kúpeľne, 500 g Čistiace výrobky SONETT sú 100 % odbúrateľné a vo vode sa po niekoľkých hodinách rozložia na bežné prírodné zložky. Navyše neobsahujú žiadne škodlivé prísady pre životné prostredie alebo pre zdravie človeka. Zložky čistiacich výrobkov SONETT pochádzajú z bio-dynamického alebo ekologického poľnohospodárstva, prípadne z voľného zberu. Do produktov sú pridávané zmesi bylín a esencie sú z drahých kameňov a kovov. Výrobca SONETT ako jediný je držiteľom dvoch ekocertifikátov. Čistiaci prostriedok na okná SONETT zároveň pôsobí pri silne znečistených povrchoch. Po použití zanecháva povrch lesklý a bez šmúh. Je vhodný predovšetkým na umývanie okien, autoskiel, kachličiek, lakovaných povrchov a ďalších. Dokáže odstrániť odtlačky prstov z kovových povrchov. Kľúčové vlastnosti eko čistiaceho prostriedku SONETT na oknáČistiace prostriedky SONETT sú 100 % odbúrateľnéPo niekoľkých hodinách dochádza k... (alza.sk)

Podobné produkty ako SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047) , Leifheit classic mop set 56792

SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146)

SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146)
Detail

Ekologický čistiaci prostriedok – do kúpeľne, 1000 g Čistiace výrobky SONETT sú 100 % odbúrateľné a vo vode sa po niekoľkých hodinách rozložia na bežné prírodné zložky. Navyše neobsahujú žiadne škodlivé prísady pre životné prostredie alebo pre zdravie človeka. Zložky čistiacich výrobkov SONETT pochádzajú z bio-dynamického alebo ekologického poľnohospodárstva, prípadne z voľného zberu. Do produktov sú pridávané zmesi bylín a esencie sú z drahých kameňov a kovov. Výrobca SONETT ako jediný je držiteľom dvoch ekocertifikátov. Čistiaci prostriedok na okná SONETT zároveň pôsobí pri silne znečistených povrchoch. Po použití zanecháva povrch lesklý a bez šmúh. Je vhodný predovšetkým na umývanie okien, autoskiel, kachličiek, lakovaných povrchov a ďalších. Dokáže odstrániť odtlačky prstov z kovových povrchov. Kľúčové vlastnosti eko čistiaceho prostriedku SONETT na oknáČistiace prostriedky SONETT sú 100 % odbúrateľnéPo niekoľkých hodinách dochádza k... (alza.sk)

Podobné produkty ako SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146) , Bad boys interior set malá súprava na čistenie interiéru (bb-set-int-s)

Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001

Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001
Detail

Čistiaci box COMBI-BOX rozmery 36,5x23,6x18,4 cm, farba tyrkysová, materiál plast. (siko.sk)

Podobné produkty ako Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001 , Decuevas 40141 upratovací set ocean fantasy 2022 – 13 dielov (4897022401412)

Upratovací set ORION Grey

Upratovací set ORION Grey
Detail

Kvalitní Upratovací set ORION Grey z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Príslušenstvo k mopom. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovací set ORION Grey , Bad boys cola set – súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (bb-set-col-s)

Nuke Guys SEE THROUGH Bundle – Sada na čistenie okien (NGB-20032211-1)

Detail

Sada autokozmetiky – na účinné čistenie autoskiel, v sade: čistič autoskiel 500 ml a 2 ks mikrovláknových utierok (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuke Guys SEE THROUGH Bundle – Sada na čistenie okien (NGB-20032211-1) , Vileda upratovací vozík (4009847067418)

Tescoma Veľký upratovací set ProfiMATE

Tescoma Veľký upratovací set ProfiMATE
Detail

Je východiskovým "stavebným" kameňom upratovacieho programu ProfiMATE a zabezpečíte s ním spoľahlivo suché a mokré čistenie podláh v domácnosti, vrátane drhnutia kefou aj stierania prachu.Set je navrhnutý tak, aby ste ho mohli účelne a ekonomicky rozširovať o ďalšie upratovacie náradie a pomôcky ProfiMATE, podľa vlastnej potreby a dispozície vašej domácnosti.Obsah sady: mop s rozprašovačom, kovovou tyčou (dĺžka 120 cm) a návlekom Universal univerzálna teleskopická tyč 74 - 124 cm zmeták, nadstavec metlička s lopatkou podlahová kefa, nadstavec pružna prachovka závesná lišta so 4 háčikmi a úchytkouMop s rozprašovačom a návlekom Universal má kovovú teleskopickú tyč so zásobníkom na čistiace prostriedky a rozprašovač ovládaný z rukoväte. Vďaka 3D kĺbu sa mop pohybuje voľne do všetkých strán a je možné s ním ľahko vytierať podlahu aj pod nábytkom a v rohoch. Mop je opatrený návlekom s velcro zipsom, je vhodný aj pre používanie sa samostatne dodávanými návlekmi "Power" a "Pet Expert".Univerzálna teleskopická tyč je v rámci setu určená k používaniu s nadstavcom metla a môžete ju bez obmedzenia používať aj s nadstavcami mop a posuvný mop, metla a podlahová kefa a s univerzálnou aj pružnou prachovkou aj stierkou na sklo ProfiMATE. To znamená, že vám postačí iba jedna univerzálna tyč pre celý rad samostatne dodávaných nadstavcov a s programom ProfiMATE tak vždy ušetríte.Nadstavec metla s odolnými štetinami s rozštiepenými koncami zmetie z podláh všetky nečistoty vrátane jemného prachu, používa sa s univerzálnou teleskopickou tyčou.Metlička s lopatkou má odolné štetiny, ktoré zachytia všetky smeti vrátane jemného prachu, lopatka s pružným okrajom zhromaždené nečistoty ľahko naberie.Nadstavec podlahová kefa vydrhne svojimi pevnými štetinami všetky nečistoty z podláh, používa sa s univerzálnou teleskopickou tyčou.Pružná prachovka zotrie šetrne prach z nábytku, stien, žalúzií, bytových dekorácií a pod., Je vybavená špeciálnym obojstranným návlekom s hladkým a žinylkovým povrchom.Závesná lišta so 4 háčikmi a úchytkou slúži na prehľadné a úsporné uloženie setu aj všetkého ostatného upratovacieho náradia ProfiMATE. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Veľký upratovací set ProfiMATE , Chlapčenský upratovací vozík (otg0846676)

Leifheit 40 51343 Powerslide na okna

Leifheit 40 51343 Powerslide na okna
Detail

Táto náhrada k stierke na okná POWERSLIDE 40 je určená predovšetkým na čistenie okien a skiel. Vyrobená je zo špeciálneho mikrovlákna. Je ľahko snímateľná a bez aviváže prateľná v práčke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 40 51343 Powerslide na okna , Dievčenský upratovací vozík (otg0878026)

LEIFHEIT OBOJSTRANNY MOP NA OKNA, 51163

LEIFHEIT OBOJSTRANNY MOP NA OKNA, 51163
Detail

MOP NA OKNÁ. čistí okná, Rám a rohy,. vysoký stupeň nasiakavosti vody a nečistôt. náhrada z mikrovlákna umiestnená po celej ploche mopu,. šírka stieracej plochy 28 cm,. kompatibilné s produktmi radu CLICK. farba: tyrkysová. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT OBOJSTRANNY MOP NA OKNA, 51163 , Bad boys bubble gum set – súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (bb-set-bub-s)

Mop na okná Leifheit 3v1 51320

Mop na okná Leifheit 3v1 51320
Detail

Vhodný na všetky typy sklenených povrchov, špeciálne mikrovlákna ľahko rozpúšťajú všetky nečistoty, poťah je možné prať v práčke bez zmäkčovača, pohyblivá horná hlava s fixáciou, šírka pôsobenia 28 cm, gumová stierka na odstránenie prebytočnej vlhkosti z okna, nepoužívajte na akrylové povrchy. (siko.sk)

Podobné produkty ako Mop na okná Leifheit 3v1 51320 , Leifheit set clean & away (click systém) (56666)

Obojstranný mop na okná Leifheit 51163

Obojstranný mop na okná Leifheit 51163
Detail

Mop na okná - čistí okná, rámy a rohy, vysoký stupeň absorpcie vody a nečistôt, náhrada z mikrovlákna umiestnená po celej ploche mopu, šírka stierania 26 cm, kompatibilný s výrobkami radu CLICK. (siko.sk)

Podobné produkty ako Obojstranný mop na okná Leifheit 51163 , Leifheit set rotation disc mop (evo) (55413)

Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO

Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO
Detail

Vysávač na okná a kúpeľne NEMO vysáva a leští okná bez škvŕn. Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Vhodný na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice. Nádržka na vodu je zabudovaná priamo do rukoväte, čo umožňuje rýchle čistenie až na dolné okraje okna – bez narážania na parapet.Parametre: extra ľahký a ergonomicky tenký dizajn nádržka sa ľahko a rýchlo sa vyprázdňuje šírka nadstavca: 28 cm vodeodolnosť: IPX7 doba prevádzky až 45 minút (130 m2 plochy) doba nabíjania: 180 minút akumulátor: Li-Ion 3,7 V obsah balenia: vysávač, nadstavec, nabíjačka, návod na použitie (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO , Leifheit set clean twist disc mop evo

LEIFHEIT Mop na okná 3v1 51320 (4006501513205)

LEIFHEIT Mop na okná 3v1 51320 (4006501513205)
Detail

Mop – vhodný na všetky druhy sklenených povrchov, šírka záberu 33cm, systém Click Okenný mop značky Leifheit je praktický pomocník na umývanie okien. Tento ručný mop je vhodný na všetky druhy sklenených povrchov, takže ho využijete aj pri bežnom upratovaní domácnosti. Je vybavený kvalitným mikrovláknom, ktoré ľahko rozpúšťa nečistoty a sklenené plochy tak dokonale vyčistí. Mop môžete umiesiť na špeciálne tyče a násady zo súpravy Leifheit Click Systém a prácu si tak ešte o niečo zjednodušiť.Parametre a špecifikácia:Šírka záberu:33 cmRozmery:30 × 34 cm (V × Š)Hmotnosť:276 g (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop na okná 3v1 51320 (4006501513205) , Bad boys leather car set premium - sada na čistenie a impregnáciu kože (bb1903)

Mop na okná Leifheit 3v1 Mini 51127

Mop na okná Leifheit 3v1 Mini 51127
Detail

Mini mop na okná 3v1, veľkosť 29x19x5 cm, farba: biela/tyrkysová, materiál: plast/mikrovlákno/guma. (siko.sk)

Podobné produkty ako Mop na okná Leifheit 3v1 Mini 51127 , Set leifheit k regulus aqua powervac, 4 ks

Vysávač na okná Leifheit Window Cleaner 51003

Vysávač na okná Leifheit Window Cleaner 51003
Detail

TERAZ EŠTE LEPŠIE! Nový kompaktný dizajn tela na jednoduchšiu manipuláciu. Vysáva a leští okná bez škvŕn. Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Vhodné pre bežné a strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, obklady. Špičková kvalita, vyrobené v Európe. Kompatibilné so systémom Leifheit Click - ideálne pre vysoké okná, strešné okná a zimné záhrady. Senzor v pohotovostnom režime pre maximálnu výdrž batérie (cca 35 min). Veľký otvor nádrže na ľahké vyprázdňovanie a pohodlné čistenie. Široká gumová stieracia lišta: 28 cm. Záruka 2 roky. 43 cm tyč + mop na okná. (siko.sk)

Podobné produkty ako Vysávač na okná Leifheit Window Cleaner 51003 , Leifheit set power mop 3 v 1 (52106)

Špongia na čistenie okna - s nádržou a gumenou stierkou

Špongia na čistenie okna - s nádržou a gumenou stierkou
Detail

Jednoducho a rýchlo môžete očistiť čelné sklo vášho auta s týmto čističom okien s nádržou a postrekom.Špongia potiahnutá sieťou rýchlo uvoľňuje znečistené škvrny.Gumený pásik na druhej strane slúži na odstránenie vody a iných tekutín. Ideálne na stiahnutie vody bez šmúh z čelného skla, okna, zrkadla.Vďaka pružnej gumenej hrane je možné vodu odstrániť z povrchu bez škrabancov alebo iného poškodenia. Jednoduché použitie Praktická nádrž na čistiaci ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Špongia na čistenie okna - s nádržou a gumenou stierkou , Leifheit set clean twist disc mop mobile evo

Leifheit 51163 obojstranný mop na okná click system

Leifheit 51163 obojstranný mop na okná click system
Detail

Obojstranný mop je ideálny na umývanie okien, rámov a rohov okien. Účinne rozpúšťa všetky nečistoty a disponuje vysokým stupňom savosti. Návlek zo špeciálneho mikrovlákna je rozmiestnený po celej ploche nadstavca so šírkou 26 cm. Možné prať v práčke, bez aviváže. Je kompatibilný s produktmi radu Click System. Rozmer: 20 x 5 x 28 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 51163 obojstranný mop na okná click system , Bad boys interior boys scent set limited edition – súprava na čistenie a ochranu interiérových plast (bb-le-set-boy)

Stierka na okná Leifheit M (28 cm) 51425

Stierka na okná Leifheit M (28 cm) 51425
Detail

Vhodná na čistenie skla, zrkadiel atď., nastaviteľná na stieranie pod uhlom, šírka stierania 28 cm. Kompatibilný so systémom Leifheit Click, 3 roky záruka. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stierka na okná Leifheit M (28 cm) 51425 , Xeramic, sprej na čistenie dpf (xr20314)

Stierka na okná Leifheit XL (40 cm) 51522

Stierka na okná Leifheit XL (40 cm) 51522
Detail

Vhodný na čistenie skla, zrkadiel a pod., nastaviteľný na stieranie pod uhlom, šírka stierania 40 cm, kompatibilný so systémom Leifheit Click, záruka 3 roky. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stierka na okná Leifheit XL (40 cm) 51522 , Sonax rukavice na čistenie plastov (417200)

Vysávač na okná a kúpeľne Leifheit NEMO 51030

Vysávač na okná a kúpeľne Leifheit NEMO 51030
Detail

Lakované štetiny, moderný dizajn, štetiny sa dokonale prispôsobia čistenému povrchu, ľahko odstraňujú nečistoty. (siko.sk)

Podobné produkty ako Vysávač na okná a kúpeľne Leifheit NEMO 51030 , B.box súprava kefiek na čistenie (9353965005001)

Set na čistenie žehličky Wenko Iron

Set na čistenie žehličky Wenko Iron
Detail

Nikto nedokáže robiť väčšie zázraky pri upratovaní ako Wenko. Je to jednoducho upratovací guru! Táto značka je skutočným majstrom svojho oboru, pretože navrhuje všemožné vychytávky, ktoré vám uľahčia život a ušetria drahocenný čas. S praktickým setom Wenko perfektne vyčistíte svoju žehličku, takže bude ako nová! Nech žije Wenko! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set na čistenie žehličky Wenko Iron , Avenli kefa na čistenie bazéna (290463)

LEIFHEIT NAVLEK NA STIERKU NA OKNA WET AND DRY, 55246

LEIFHEIT NAVLEK NA STIERKU NA OKNA WET AND DRY, 55246
Detail

NÁVLEK NA STIERKU NA OKNÁ. Leifheit 55246 Wet & Dry náhrada na okenný mop (55238) (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAVLEK NA STIERKU NA OKNA WET AND DRY, 55246 , Gardena sada na čistenie basic (970481401)

Leifheit Poťah na stierku na okná POWERSLIDE 40 cm (51343)

Leifheit Poťah na stierku na okná POWERSLIDE 40 cm (51343)
Detail

Náhradný mop – náhrada k stierke určená predovšetkým na čistenie okien, skiel a podobne, materiál: mikrovlákno, farba: biela/tyrkysová Originálny návlek na stierku na okná Leifheit POWERSLIDE 40 je vyrobený z mikrovlákna a má bielo-tyrkysovú farbu. Náhradný poťah je určený predovšetkým na čistenie okien, zrkadiel a sklenených výplní.Kľúčové vlastnosti náhrady na mop na okná Leifheit POWERSLIDEOriginálna náhrada pre mop na oknáNávlek na stierku na okná Leifheit POWERSLIDE je vyrobený z mikrovláknaNáhrada má bielo-tyrkysovú farbuUrčená predovšetkým na čistenie skielMateriál: MikrovláknoŠírka: 40 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Poťah na stierku na okná POWERSLIDE 40 cm (51343) , Vitility 70110290 štetček na čistenie nádoby na moč

Leifheit Professional Duo 59101 Upratovací vozík 2 x 17 l

Leifheit Professional Duo 59101 Upratovací vozík 2 x 17 l
Detail

Tento čistiaci vozík poskytuje základné vybavenie na profesionálne a hygienické čistenie podláh. Disponuje ručne ovládateľným žmýkaním. Kolieska na vozíku veľmi uľahčujú manipuláciu s ním pri upratovaní.Balenie obsahuje 1x vedro s objemom 17 l na čistú vodu, 1x vedro s objemom 17 l na špinavú vodu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Professional Duo 59101 Upratovací vozík 2 x 17 l , Avenli tyč na sieťku na čistenie bazéna (290484)

REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na okná

REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na okná
Detail

Udržiavací set pre starostlivosť o drevené dvere a okná. Pravidelným používaním sa predĺži životnosť povrchu a dodatočná ochrana pred poveternostnými vplyvmi. Výdatnosť: - cca 0,01 L/m2Udržiavací set na dvere Riedenie: - pripravený na použitie Aplikácia Prípravok pred použitím pretrepte. Bavlnenú handru napustite čističom a plochu vyčistite - vyhnite sa intenzívnemu drhnutiu. Nechajte schnúť cca 30 minút.druhou špeciálnou handričkou naneste v tenkej vrstve ošetrujúci balzam v jednom smere aplikácie. Udržiavací set na okná Riedenie: - pripravený na použitie Aplikácia Prípravok pred použitím pretrepte. Bavlnenú handru napustite čističom a plochu vyčistite - vyhnite sa intenzívnemu drhnutiu. Nechajte schnúť cca 30 minút.druhou špeciálnou handričkou naneste v tenkej vrstve ošetrujúci balzam v jednom smere aplikácie. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na okná

INTEX 29056 SET NA CISTENIE BAZENA /149056/

INTEX 29056 SET NA CISTENIE BAZENA /149056/
Detail

ČISTIACA SADA . Intex 29056 Set na čistenie bazéna . Praktická čistiaca sada pomôže udržať váš záhradný bazén čistý. . Sada obsahuje: . sieť na zachytávanie nečistôt (napr. lístia alebo hmyzu) . kefa na čistenie dna a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako INTEX 29056 SET NA CISTENIE BAZENA /149056/

Leifheit stierka na okna Winfow Slider 40 cm 51522

Leifheit stierka na okna Winfow Slider 40 cm 51522
Detail

Stierka na okná Window Slider je ideálna na stieranie všetkých druhov hladkých sklenených povrchov - skiel, zrkadiel, okien a podobne. Disponuje možnosťou nastavenia pre šikmé stieranie. Šírka záberu je 40 cm. Kompatibilná je s teleskopickou tyčou radu Click System. Materiál: plast/hliník/guma. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit stierka na okna Winfow Slider 40 cm 51522

Nástenný držiak pre vysávač na okná Leifheit NEMO 51038

Nástenný držiak pre vysávač na okná Leifheit NEMO 51038
Detail

Nástenný držiak pre vysávač na okná a kúpeľňový vysávač NEMO na jednoduché uloženie priamo v sprche. Možno ho zavesiť na dvere alebo stenu sprchového kúta s maximálnou šírkou 2 cm. Nástenný držiak pre vysávač na okná a kúpeľňový vysávač NEMO na jednoduché uloženie priamo v sprchovacom kúte. Možno ho zavesiť na dvere alebo stenu sprchového kúta s maximálnou šírkou 2 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Nástenný držiak pre vysávač na okná Leifheit NEMO 51038

Nástenný držiak na vysávač na okná a kúpeľne Nemo LEIFHEIT 51038

Nástenný držiak na vysávač na okná a kúpeľne Nemo LEIFHEIT 51038
Detail

Tento držiak k vysávaču na okná NEMO je určený na jednoduché uloženie prístroja priamo v sprchovacom kúte. Možno ho zavesiť na dvere či stenu sprchovacieho kúta s maximálnou šírkou 2 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Nástenný držiak na vysávač na okná a kúpeľne Nemo LEIFHEIT 51038

Leifheit Návlek na mop na okná 3 v 1 Mini (51128)

Leifheit Návlek na mop na okná 3 v 1 Mini (51128)
Detail

Náhradný mop – návlek na mop na okná 3 v 1 Mini Originálna náhrada, náhradný návlek Leifheit na mop na okná 3 v 1 Mini, je vyrobená z mikrovlákna a má bielo-tyrkysovú farbu. Kľúčové vlastnosti náhrady na mop na okná Leifheit MINI 3 v 1Originálna náhrada pre mop na oknáNávlek na stierku na okná MINI 3 v 1 značky Leifheit je vyrobený z mikrovláknaNáhrada má bielo-tyrkysovú farbuMateriál: Mikrovlákno (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Návlek na mop na okná 3 v 1 Mini (51128)

DeCuevas 40141 Upratovací set Ocean Fantasy 2022 – 13 dielov (4897022401412)

DeCuevas 40141 Upratovací set Ocean Fantasy 2022 – 13 dielov (4897022401412)
Detail

Upratovacia sada pre deti – vedierko, lopatka, mop, zmetáčik a stierka na okno súčasťou balenia, so závesným systémom, materiál plast a textil, 13 kusov v súprave, rozmery 100 × 23 × 23 cm (V׊×D), ružová a biela farba, vhodná od 3 rokov Uklízecí souprava v kouzelných pastelových tónech z kolekce s malou mořskou vílou je určena dětem od 3 let. DeCuevas 40141 Úklidový set Ocean Fantasy 2022 se skládá z 13 částí. Na ozdobném stojánku je zavěšený třeba mop s třásněmi, lopatky a smetáky, stěrka na okna, stěrka na podlahu nebo kartáč s rukojetí. Precizně zpracovanou soupravu ve španělském designu doplňuje kbelík s rukojetí a ždímacím mechanismem, plastová imitace lahvičky se saponátem, mýdlo a výstražná cedule upozorňující na mokrou, klouzající podlahu. S jednotlivými komponenty se během hry snadno manipuluje. Úklidový set Ocean Fantasy se dodává v krásné ozdobné dárkové krabici. Klíčové vlastnosti úklidového setu DeCuevas Ocean... (alza.sk)

Podobné produkty ako DeCuevas 40141 Upratovací set Ocean Fantasy 2022 – 13 dielov (4897022401412)

Leifheit Sada náhradných gumových stierok k vysávačom na okná (51160)

Leifheit Sada náhradných gumových stierok k vysávačom na okná (51160)
Detail

Stierka na okná – sada gumových stierok k vysávaču na okná, v balení 2ks (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada náhradných gumových stierok k vysávačom na okná (51160)

Leifheit Stierka na okná s kefou a teleskopickou tyčou (51104)

Leifheit Stierka na okná s kefou a teleskopickou tyčou (51104)
Detail

Stierka – vhodná na okná, okná na automobile, zrkadlá, dlaždice či iné hladké povrchy, na suché aj mokré čistenie, robustná kefa je vhodná na čistenie od piesku, prachu a hrubých nečistôt, na nasledujúce čistenie je určená gumová stierka, šírka záberu 28cm, teleskopická rukoväť 110 – 190cm, kompatibilná so systémom CLICK Stěrka Leifheit představuje ideálního pomocníka na čištění oken. Využít ji můžete na umývání oken v bytě či domě, u automobilu, ale vhodná je rovněž pro čištění zrcadel, dlaždic a jiných hladkých povrchů. Umožní suché i mokré čištění. Robustní kartáč je přitom určený pro čištění od písku, prachu a hrubých nečistot, zatímco gumová stěrka pro dočištění. Stěrka disponuje záběrem o šířce 28 cm a vybavená je teleskopickou rukojetí, jejíž délku lze nastavit v rozmezí 110-190 cm, což zajistí i pohodlné mytí vysokých oken či hůře dostupných. Kompatibilní je navíc se systémem CLICK. Stěrka Leifheit vám tak dokonale usnadní umývání oken a jiných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Stierka na okná s kefou a teleskopickou tyčou (51104)

LEIFHEIT - Mop na okná 3 v 1 Mini 51127 (4006501511270)

LEIFHEIT - Mop na okná 3 v 1 Mini 51127 (4006501511270)
Detail

Náhradný mop – náhrada na umývanie okien a rámov, gumová stierka na stieranie, šírka záberu 20cm, systém Click Mop Leifheit vám spríjemní umývanie okien aj iných sklenených povrchov. Tento šikovný pomocník funguje ako mop, gumová stierka a okrem skiel zvládne umyť aj rámy. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu je vhodný skôr pre malé okná. Využíva špongiu vyrobenú zo špeciálneho mikrovlákna, ktoré perfektne odstraňuje nečistoty a nezanecháva na sklách drobné zvyšky. Jej pripevňovanie je riešené suchým zipsom. Mop je kompatibilný s tyčami a násadami zo série Leifheit Click Systém.Parametre a špecifikácia: Šírka záberu: 20 cm Rozmery: 29 x 5 cm Hmotnosť: 159 g (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT - Mop na okná 3 v 1 Mini 51127 (4006501511270)

LEIFHEIT SERVIROVACI SET NA SALAT, 03196

LEIFHEIT SERVIROVACI SET NA SALAT, 03196
Detail

SERVÍROVACÍ SET NA ŠALÁT. vhodné na väčšie šalátovej misy. háčiky na koncoch zabraňujú skĺznutiu rukoväte do misy. trendy dizajn z robustného transparentného plastu (hodí sa ku každej šalátovej mise). uška pre zavesenie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SERVIROVACI SET NA SALAT, 03196

LEIFHEIT Nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510389)

LEIFHEIT Nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510389)
Detail

Držiak – k vysávaču Nemo, nástenný, na jednoduché uloženie priamo v sprchovacom kúte, možno zavesiť na dvere či stenu sprchovacieho kúta s maximálnou šírkou cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510389)

LEIFHEIT Click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510396)

LEIFHEIT Click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510396)
Detail

Redukcia k vysávaču – Click adaptér, vhodný pre vysávač na okná a kúpeľne NEMO a všetky rukoväti Click systému Leifheit Pokud již vlastníte vysavač na okna NEMO značky LEIFHEIT, tak by vaší pozornosti neměl uniknout ani tento Click adaptér. K jeho montáži nepotřebujete žádné nářadí, jednoduše jej nacvaknete na vysavač a poté k němu připevníte jakoukoli násadu z Click systému LEIFHEIT. Click adaptér k vysavači na okna a koupelny NEMO vám ušetří čas a námahu díky tomu, že nebudete muset lézt do výšek. Klíčové vlastnosti Click adaptéru k vysavači na okna a koupelny LEIFHEIT NEMOClick adaptér k vysavači NEMO na okna a koupelnyVhodný pro všechny rukojeti Click systému LEIFHEITJednoduchá montáž bez nářadí (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510396)

LEIFHEIT Sada Vysávač na okná a kúpeľne NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)

LEIFHEIT Sada Vysávač na okná a kúpeľne NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)
Detail

Vysávač na okná typ: ručný, objem nádržky 0.06 l, hmotnosť 0.793kg, výdrž batérie 2700 s Vysávač na okná Leifheit NEMO vám dokonalým spôsobom uľahčí čistenie okien, ale aj ostatných plôch, ako sú zrkadlá, dlaždice, sprcha či sklenený stôl. Praktická nasávacia funkcia zamedzí stekaniu vody a tvorbe pruhov pri stieraní. Vysávač je vodotesný, vďaka čomu ho môžete bezpečne používať aj na čistenie kúpeľňových obkladov a sprchových kútov. Vyniká tiež svojou dlhou výdržou, ktorá umožní 45 minút prevádzky bez potreby nabíjania. S jedným nabitím pritom vyčistí až 130 m2 plochy. Kľúčové vlastnosti sady vysávača na okná a kúpeľne Leifheit NEMO (NEMO + Click adaptér) Vysokoúčinný vysávač na oknáVhodný aj na čistenie zrkadiel, dlaždíc, sprchy či skleneného stolaPraktická nasávacia funkcia zamedzí stekaniu vodyLeifheit NEMO je vodotesnýS výdržou 45 minút bez potreby priebežného nabíjaniaS jedným nabitím vyčistí až 130 m2... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Vysávač na okná a kúpeľne NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)

Leifheit 51000 Window Cleaner čistič okien

Leifheit 51000 Window Cleaner čistič okien
Detail

Nový vysávač na okná Window Cleaner značky Leifheit má kompaktný dizajn tela pre jednoduchšiu manipuláciu. Vysáva a leští okná bez škvŕn. Zaisťuje inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Vhodný je predovšetkým na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty a dlaždice.Je kompatibilný s Leifheit Click systémom - ten je ideálny pre vysoké okná, svetlíky a zimné záhrady. Má Standby senzor pre maximálnu výdrž batérie (cca 38 minút). Veľký otvor nádrže veľmi uľahčí vyprázdňovanie a komfortné čistenie. Nabíjačka na prístroj je súčasťou balenia.Vlastnosti a špecifikácie: druh: akumulátorový typ batérie: Li-ion batéria (testované na 1000 nabíjacích cyklov) doba prevádzky: 35 minút čas nabíjania: cca 180 minút šírka záberu: 28 cm objem nádržky na vodu: 100 ml (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 51000 Window Cleaner čistič okien

Leifheit 51030 Nemo čistič okien biela

Leifheit 51030 Nemo čistič okien biela
Detail

S vysávačom na okná a kúpeľne Nemo od spoločnosti Leifheit sú hladké povrchy, ako sú okná, zrkadlá, dlaždice a podobne, v okamihu opäť iskrivé. Vďaka svojej automatickej sacej funkcii bez pruhov a bez problémov s kvapkajúcou špinavou vodou. Nádrž je integrovaná v rukoväti tak, aby vysávač okna pri jeho stiahnutí nenarážal na parapet kvôli jeho úzkemu tvaru. Praktický vysávač Nemo je skutočným všestranným pomocníkom aj v kúpeľni: zrkadlá, dlaždice alebo sprchové kúty sú čisté bez námahy bez zanechania šmuh. Špeciálna hubica na kúpeľ s bielou sťahovacou chlopňou je k dispozícii samostatne. Vďaka jedinečnej ochrane vody IPX7 je možné vysávač dokonca bezpečne a na dosah uložiť v sprche. Môže sa vyprázdniť rýchlo a ľahko pomocou veka nádrže na rukoväti. Vďaka výkonnej batérii možno vyčistiť plochu až 130 m². S vymeniteľnou gumovou perou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 51030 Nemo čistič okien biela

LEIFHEIT - Čistič okien Window Cleaner 51000

LEIFHEIT - Čistič okien Window Cleaner 51000
Detail

Vysávač na okná – vhodný na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice, senzor standby na maximálnu výdrž batérie (35min), šírka čepele 28cm, kompatibilný so systémom Clik Čistič oken Leifheit zaručuje perfektní lesk oken, zrcadel, dlaždic i sprchových koutů s maximálním komfortem.Pre ľahšie upratovanie domácnosti iste oceníte pomocníka špičkovej kvality v podobe čističa na okná Leifheit. Kompaktný vzhľad tela zjednoduší manipuláciu a umývanie okien bude pre vás už hračka. Leští aj vysáva bez škvŕn. Elektrické odsávanie vody zaistí perfektný lesk aj na zrkadlách, dlaždiciach či sprchových kútoch. Manipulácia a umývanie je veľmi ľahké vďaka veľkému otvoru v nádrži. Gumová stierka má dĺžku 28 cm a jej výkon zaisťuje batéria so senzorom standby. Samozrejmosťou je kompatibilita so všetkými násadami Click in. Kľúčové vlastnosti čističa okien LEIFHEIT Window Cleaner 51000Čistič okien špičkovej kvalityLeští aj vysáva bez škvŕnElektrické... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT - Čistič okien Window Cleaner 51000

XAVAX 111752 SET NA CISTENIE/UDRZBU SKLOKERAMICKYCH/INDUKCNYCH VARNYCH DOSIEK, 3-DIELNY

XAVAX 111752 SET NA CISTENIE/UDRZBU SKLOKERAMICKYCH/INDUKCNYCH VARNYCH DOSIEK, 3-DIELNY
Detail

ČISTIACI SET . VLASTNOSTI: . pre jednoduché a šetrné čistenie sklokeramických a indukčných varných dosiek . vhodné pre každodennú starostlivosť . na odstránenie odolných nečistôt . obsah setu: čistič (100 ml), škrabka, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XAVAX 111752 SET NA CISTENIE/UDRZBU SKLOKERAMICKYCH/INDUKCNYCH VARNYCH DOSIEK, 3-DIELNY

Leifheit Window Cleaner 51003 vysávač na okná s mopom a tyčou 43 cm

Leifheit Window Cleaner 51003 vysávač na okná s mopom a tyčou 43 cm
Detail

Výhodná kombinácia špičkového vysávača na okná v sete s mopom a predlžovacou tyčou je brilantný pomocník do každej domácnosti. Vďaka tomuto setu umyjete a vyleštíte klasické i strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice v neuveriteľne krátkom čase.Parametre: inovatívne čistenie vďaka elektronickému odsávaniu vody vysáva a leští bez škvŕn pohodlné bezdrôtové používanie široká gumová stieracia čepeľ s dĺžkou 28 cm vhodný na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice kompatibilný s Click systémom - ideálny pre vysoké okná, svetlíky a zimné záhrady standby senzor pre maximálnu výdrž batérie (cca 35 minút) maximálny výkon iba pri kontakte s povrchom veľká nádrž s otvorom pre jednoduchú manipuláciu s vodou rozmer: 48 x 23 x 10 cmObsah balenia: vysávač adaptér na nabíjanie a batérie (Li-ion 3,7 V) predlžovacia tyč s dĺžkou 43 cm mop na okná a dlaždice s odnímateľným návlekom, ktorý možno prať v práčke (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Window Cleaner 51003 vysávač na okná s mopom a tyčou 43 cm

LEIFHEIT - Okenná stierka CLASSIC s mopom na okná a s teleskopickou tyčou (55238)

LEIFHEIT - Okenná stierka CLASSIC s mopom na okná a s teleskopickou tyčou (55238)
Detail

Čistiaca súprava – stierka na okná, teleskopická tyč a obojstranný mop na čistenie okien Umývanie okien nepatrí medzi vaše obľúbené domáce práce? S okennou stierkou s mopom firmy LEIFHEIT sa táto skutočnosť môže zmeniť. Okná vďaka nastaviteľnej teleskopickej tyči umyjete ľahko a rýchlo. Šírka záberu stierky je až 33 cm, čo vám ušetrí veľa námahy. Mop na okennej stierke CLASSIC je obojstranný. Kombinácia poťahu z mikrovlákna a gumovej čepele dosiahne dokonale umyté okná bez šmúh. Kľúčové vlastnosti okennej stierky s mopom na okná a teleskopickou tyčou LEIFHEIT CLASSICObojstranný mop na okná s okennou stierkouOkenná stierka LEIFHEIT CLASSIC je vybavená teleskopickou tyčou, ktorú možno zväčšovať od 75 do 135 cmŠírka záberu je až 33 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT - Okenná stierka CLASSIC s mopom na okná a s teleskopickou tyčou (55238)
SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047), SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146), LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001), Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( NGB-BOX-INT), LEIFHEIT - Čistič okien Window Cleaner 51000, Nuke Guys SEE THROUGH Bundle – Sada na čistenie okien (NGB-20032211-1), LEIFHEIT Čistič okien Window Cleaner 51003, mop, tyč, LEIFHEIT Classic Mop Set 56792, Bad Boys Interior Set Malá súprava na čistenie interiéru (BB-SET-INT-S), DeCuevas 40141 Upratovací set Ocean Fantasy 2022 – 13 dielov (4897022401412), Bad Boys Cola Set – Súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (BB-SET-COL-S), Vileda Upratovací vozík (4009847067418), Chlapčenský upratovací vozík (OTG0846676), Dievčenský upratovací vozík (OTG0878026), Bad Boys Bubble Gum Set – Súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (BB-SET-BUB-S), LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) (56666), Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) (55413), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO, Bad Boys Leather Car Set Premium - Sada na čistenie a impregnáciu kože (BB1903), Set Leifheit k Regulus Aqua PowerVac, 4 ks, LEIFHEIT Set Power Mop 3 v 1 (52106), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO, Bad Boys Interior Boys Scent Set Limited Edition – Súprava na čistenie a ochranu interiérových plast (BB-LE-SET-BOY), Xeramic, sprej na čistenie DPF (XR20314), Sonax Rukavice na čistenie plastov (417200), B.Box Súprava kefiek na čistenie (9353965005001), Avenli Kefa na čistenie bazéna (290463), Gardena sada na čistenie Basic (970481401), Vitility 70110290 Štetček na čistenie nádoby na moč, Avenli Tyč na sieťku na čistenie bazéna (290484)