Leifheit upratovací set na čistenie okien a prachu 45555

Produkt Leifheit upratovací set na čistenie okien a prachu 45555 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit upratovací set na čistenie okien a prachu 45555 upraviť a produkt hľadať znova.

Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552

Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552
Detail

Táto súprava na čistenie okien je dokonalým riešením na rýchle a dôkladné čistenie. Pomôže vám vyčistiť okná, rámy alebo rohy.Povlak stierky so šírkou 28 cm ponúka jedinečnú dvojitú čistiacu silu: špeciálne dlhšie štetiny ľahko zhromažďujú aj tie najodolnejšie nečistoty a tenké mikrovlákna leštia povrch. Pomocou pohyblivého kĺbu na násade môžete ľahko umývať aj horšie dostupné miesta. So šírkou záberu 28 cm je sada ideálna na čistenie väčších plôch.Pomocou systému Click System je možné stierky ľahko meniť. Súprava obsahuje obojstranný mop, stierku na okná so šírkeou 28 cm a teleskopickú tyč s nastaviteľnou dĺžkou od 75 do 135 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552 , Nuke guys box interior set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( ngb-box-int)

Leifheit Upratovací set na čistenie okien a prachu 45555

Leifheit Upratovací set na čistenie okien a prachu 45555
Detail

Táto súprava na čistenie okien je dokonalým riešením na rýchle a dôkladné čistenie. Pomôže vám vyčistiť okná, rámy či rohy. Súprava obsahuje prachovku DUSTER XL, stierku na okná a rámy a teleskopickú tyč s nastaviteľnou dĺžkou od 65 do 110 cm.Husté mikrovlákna prachovky zachytia aj tie najmenšie nečistoty. Môžete s nimi odstrániť napríklad prach z izbových rastlín, knižníc či žalúzií. Stierka so záberom 33 cm vám pomôže vyčistiť a vyleštiť okná v dome. Pomocou pohyblivého kĺbu na násade môžete ľahko umývať aj horšie dostupné miesta. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Upratovací set na čistenie okien a prachu 45555 , Sonett na čistenie okien 500 ml (4007547301047)

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set
Detail

Nový inovovaný set Clean Twist M Ergo Mobile - vedro so žmýkacím nadstavcom, kolieskami k vedru a mopom s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob upratovania podláh, vhodné najmä na citlivé drevené podlahy.Parametre: šetrné vlhké upratovanie citlivých podláh patentovaná rotačná technológia v rukoväti ľahké uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro Funcionalita zastavenia odstreďovania pre jednoduchú kontrolu vlhkosti 360° flexibilný kĺb pre ľahké vytieranie do osmičiek spoj umožňujúci ohyb na plocho na čistenie ťažko prístupných miest pohodlná rukoväť vedra pre ľahký transport a kompaktné skladovanie objem vedra 20 l šírka záberu u tohto mopu dosahuje 33 cm nadstavec mopu je vymeniteľný (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set , Sonett na čistenie okien 1 l (4007547301146)

Leifheit 52102 Set Clean Twist Disc Mop Mobile rotačný upratovací set

Detail

Leifheit 52102 Set Clean Twist Disc Mop Mobile - Váš pomocník pre dokonalé upratovanie Leifheit prináša kompletné riešenie pre pohodlné upratovanie všetkých typov podláh. Technológia otáčania pre bezproblémové žmýkanie Teleskopická násada s patentovanou technológiou otáčania umožňuje efektívne vyžmýkanie mopu. Bez námahy a nutnosti ušpiniť si ruky. Funkcia spin-stop na kontrolu vlhkosti Ak chcete zastaviť otáčanie mopu, zatvorte páčku na rukoväti. Určite si tak požadovanú vlhkosť mopu podľa potrieb starostlivosti o podlahu. Nové vedro pre tiché a bezpečné otáčanie Ploša ležiaca kĺb s rotáciou 360 ° uľahčuje upratovanie vo vlnitých líniách. Dostane sa aj do ťažších miest, napr. pod nábytok. Teleskopická násada pre pohodlnú prácu Nastavte si výšku násady v rozmedzí 109 – 140 cm pre pohodlnú prácu na chrbte. Pojazdný vozík pre ľahkú manipuláciu Pojazdný vozík a integrovaný držiak v rukoväti uľahčí prenášanie celého setu. Špecifikácia produktu Dĺžka rukoväte: 109 - 140cm Objem vedra: 6 litrov Špeciálne vlastnosti: Kolieska pre jednoduchú manipuláciu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 52102 Set Clean Twist Disc Mop Mobile rotačný upratovací set , Leifheit upratovací box combi-box (52001)

Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( NGB-BOX-INT)

Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien (	NGB-BOX-INT)
Detail

Sada autokozmetiky – v darčekovej krabičke, obsahuje čistič na okná 500 ml, čistič interiéru 500 ml, čistič interiéru na te×til, kožu a alcantaru 500 ml, 2ks mikroutierok na sklo 35 × 35 cm, 5ks mikroutierok 40 × 40 cm, detailingový štetec, malá kefa a stredne veľká kefa (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( NGB-BOX-INT) , Leifheit - čistič okien window cleaner 51000

LEIFHEIT NEMO 51042 (NEMO + Click adaptér), Set Vysávač na okná a kúpeľne

LEIFHEIT NEMO 51042 (NEMO + Click adaptér), Set Vysávač na okná a kúpeľne
Detail

Leifheit NEMO 51042 (NEMO + Click adaptér), Set Vysávač na okná a kúpeľne Suší a leští okná bez škvŕn. Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Vhodný na bežné a strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice. Mimoriadne ľahký a ergonomicky štíhly dizajn pre jedinečne jednoduché použitie. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NEMO 51042 (NEMO + Click adaptér), Set Vysávač na okná a kúpeľne , Nuke guys see through bundle – sada na čistenie okien (ngb-20032211-1)

LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001)

LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001)
Detail

Kýblik – upratovací box s dvomi komorami pre rôzne upratovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001) , Leifheit čistič okien window cleaner 51003, mop, tyč

Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO

Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO
Detail

Vysávač na okná a kúpeľne NEMO vysáva a leští okná bez škvŕn. Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Vhodný na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice. Nádržka na vodu je zabudovaná priamo do rukoväte, čo umožňuje rýchle čistenie až na dolné okraje okna – bez narážania na parapet.Parametre: extra ľahký a ergonomicky tenký dizajn nádržka sa ľahko a rýchlo sa vyprázdňuje šírka nadstavca: 28 cm vodeodolnosť: IPX7 doba prevádzky až 45 minút (130 m2 plochy) doba nabíjania: 180 minút akumulátor: Li-Ion 3,7 V obsah balenia: vysávač, nadstavec, nabíjačka, návod na použitie (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO , Bad boys cola set – súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (bb-set-col-s)

Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO

Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO
Detail

Vhodný na klasická i strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO , Bad boys bubble gum set – súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (bb-set-bub-s)

SONETT Na čistenie okien 1 l

SONETT Na čistenie okien 1 l
Detail

Účinný ekologický prostriedok na čistenie skiel a hladkých plôch - okná, autosklá, kachličky, lakované. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SONETT Na čistenie okien 1 l , Bad boys leather car set premium - sada na čistenie a impregnáciu kože (bb1903)

SONETT Na čistenie okien 500 ml

SONETT Na čistenie okien 500 ml
Detail

Účinný ekologický prostriedok na čistenie skiel a hladkých plôch - okná, autosklá, kachličky, lakované. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SONETT Na čistenie okien 500 ml , Leifheit classic mop set 56792

Leifheit SET Vysávač na okná a kúpeľne NEMO (NEMO + biela kúpeľňová sacia hlavica + nástenný držiak)

SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047)

SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047)
Detail

Ekologický čistiaci prostriedok – do kúpeľne, 500 g Čistiace výrobky SONETT sú 100 % odbúrateľné a vo vode sa po niekoľkých hodinách rozložia na bežné prírodné zložky. Navyše neobsahujú žiadne škodlivé prísady pre životné prostredie alebo pre zdravie človeka. Zložky čistiacich výrobkov SONETT pochádzajú z bio-dynamického alebo ekologického poľnohospodárstva, prípadne z voľného zberu. Do produktov sú pridávané zmesi bylín a esencie sú z drahých kameňov a kovov. Výrobca SONETT ako jediný je držiteľom dvoch ekocertifikátov. Čistiaci prostriedok na okná SONETT zároveň pôsobí pri silne znečistených povrchoch. Po použití zanecháva povrch lesklý a bez šmúh. Je vhodný predovšetkým na umývanie okien, autoskiel, kachličiek, lakovaných povrchov a ďalších. Dokáže odstrániť odtlačky prstov z kovových povrchov. Kľúčové vlastnosti eko čistiaceho prostriedku SONETT na oknáČistiace prostriedky SONETT sú 100 % odbúrateľnéPo niekoľkých hodinách dochádza k... (alza.sk)

Podobné produkty ako SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047) , Decuevas 40141 upratovací set ocean fantasy 2022 – 13 dielov (4897022401412)

SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146)

SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146)
Detail

Ekologický čistiaci prostriedok – do kúpeľne, 1000 g Čistiace výrobky SONETT sú 100 % odbúrateľné a vo vode sa po niekoľkých hodinách rozložia na bežné prírodné zložky. Navyše neobsahujú žiadne škodlivé prísady pre životné prostredie alebo pre zdravie človeka. Zložky čistiacich výrobkov SONETT pochádzajú z bio-dynamického alebo ekologického poľnohospodárstva, prípadne z voľného zberu. Do produktov sú pridávané zmesi bylín a esencie sú z drahých kameňov a kovov. Výrobca SONETT ako jediný je držiteľom dvoch ekocertifikátov. Čistiaci prostriedok na okná SONETT zároveň pôsobí pri silne znečistených povrchoch. Po použití zanecháva povrch lesklý a bez šmúh. Je vhodný predovšetkým na umývanie okien, autoskiel, kachličiek, lakovaných povrchov a ďalších. Dokáže odstrániť odtlačky prstov z kovových povrchov. Kľúčové vlastnosti eko čistiaceho prostriedku SONETT na oknáČistiace prostriedky SONETT sú 100 % odbúrateľnéPo niekoľkých hodinách dochádza k... (alza.sk)

Podobné produkty ako SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146) , Bad boys interior boys scent set limited edition – súprava na čistenie a ochranu interiérových plast (bb-le-set-boy)

LEIFHEIT VYSAVAC NA OKNA A KUPELNE NEMO, 51030

LEIFHEIT VYSAVAC NA OKNA A KUPELNE NEMO, 51030
Detail

VYSÁVAČ NA OKNÁ . Značkový vysávač na okná Nemo v ergonomicky tenkom dizajne od popredného svetového výrobcu Leifheit. Ľahko s ním vyčistíte svoje okná, zrkadlá, sprchové kúty i dalždice. Vďaka funkcii automatického sania (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT VYSAVAC NA OKNA A KUPELNE NEMO, 51030 , Leifheit strúhadlo na ňoky a rezance (03224)

LEIFHEIT Vysávač na okná a kúpeľne NEMO 51030

LEIFHEIT Vysávač na okná a kúpeľne NEMO 51030
Detail

Leifheit Vysávač na okná a kúpeľne NEMO 51030 Vysávač na okná a kúpeľne NEMO od spoločnosti Leifheit vysáva a leští okná bez škvŕn. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Vysávač na okná a kúpeľne NEMO 51030 , Bad boys exterior kit – malá súprava na umývanie, čistenie a údržbu auta (bb-set-ext-s)

Vysávač na okná a kúpeľne Leifheit NEMO 51030

Vysávač na okná a kúpeľne Leifheit NEMO 51030
Detail

Lakované štetiny, moderný dizajn, štetiny sa dokonale prispôsobia čistenému povrchu, ľahko odstraňujú nečistoty. (siko.sk)

Podobné produkty ako Vysávač na okná a kúpeľne Leifheit NEMO 51030 , Vileda upratovací vozík (4009847067418)

LEIFHEIT NEMO (NEMO + biela kúpeľňová sacia hlavica + nástenný držiak) 51035, Set vysávač na okná a kúpeľne

LEIFHEIT NEMO (NEMO + biela kúpeľňová sacia hlavica + nástenný držiak) 51035, Set vysávač na okná a kúpeľne
Detail

Leifheit NEMO (NEMO + biela kúpeľňová sacia hlavica + nástenný držiak) 51035, Set vysávač na okná a kúpeľne Vysávač na okná a kúpeľne, sacie hlavice a držiak. Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Na čistenie klasických aj strešných okien, zrkadiel, sprchovacích kútov a dlaždíc. Nádrž na vodu v rukoväti, ľahké vyprázdnenie, 60 ml. Vodeodolnosť IPX7. Výdrž batérie až 45 minút, pre až 130 m². (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NEMO (NEMO + biela kúpeľňová sacia hlavica + nástenný držiak) 51035, Set vysávač na okná a kúpeľne , Chlapčenský upratovací vozík (otg0846676)

LEIFHEIT SADA NEMO Vysávač na okná a kúpeľne (4006501510358)

LEIFHEIT SADA NEMO Vysávač na okná a kúpeľne (4006501510358)
Detail

Vysávač na okná v sete, NEMO + biela kúpeľňová sacia hlavica + nástenný držiak, vysávač na okná s kúpeľňovú stierkou Vysávač na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty a dlaždice je ľahký, ergonomický a veľmi dobre sa s ním pracuje. Leifheit NEMO čistí okná vďaka elektrickému odsávaniu vody. Pretože má nádržku zabudovanú do rukoväti, umýva až na okraj okna. Nádržka s obsahom 60 ml sa veľmi ľahko vyprázdňuje a lítium-iónová batéria vydrží až 45 minút práce. S pomocou Leifheit NEMO vysajete a vyleštíte vaše okná bez šmúh. Balenie obsahuje nástenný držiak na vysávač a špeciálnu kúpeľňovú saciu hlavicu navyše. Kľúčové vlastnosti vysávača na okná Leifheit NEMO 51031Leifheit NEMO vysáva aj leštíNa okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice alebo napríklad varné doskyVysávač na okná Leifheit NEMO je extra ľahkýErgonomický a veľmi dobre sa s ním pracujeNEMO má funkciu automatického odsávania vodyS nádržkou zabudovanou do rukovätiLítium-iónová... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SADA NEMO Vysávač na okná a kúpeľne (4006501510358) , Dievčenský upratovací vozík (otg0878026)

Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001

Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001
Detail

Čistiaci box COMBI-BOX rozmery 36,5x23,6x18,4 cm, farba tyrkysová, materiál plast. (siko.sk)

Podobné produkty ako Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001 , Leifheit set clean & away (click systém) (56666)

REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na okná

REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na okná
Detail

Udržiavací set pre starostlivosť o drevené dvere a okná. Pravidelným používaním sa predĺži životnosť povrchu a dodatočná ochrana pred poveternostnými vplyvmi. Výdatnosť: - cca 0,01 L/m2Udržiavací set na dvere Riedenie: - pripravený na použitie Aplikácia Prípravok pred použitím pretrepte. Bavlnenú handru napustite čističom a plochu vyčistite - vyhnite sa intenzívnemu drhnutiu. Nechajte schnúť cca 30 minút.druhou špeciálnou handričkou naneste v tenkej vrstve ošetrujúci balzam v jednom smere aplikácie. Udržiavací set na okná Riedenie: - pripravený na použitie Aplikácia Prípravok pred použitím pretrepte. Bavlnenú handru napustite čističom a plochu vyčistite - vyhnite sa intenzívnemu drhnutiu. Nechajte schnúť cca 30 minút.druhou špeciálnou handričkou naneste v tenkej vrstve ošetrujúci balzam v jednom smere aplikácie. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na okná , Leifheit set rotation disc mop (evo) (55413)

Nástenný držiak na vysávač na okná a kúpeľne Nemo LEIFHEIT 51038

Nástenný držiak na vysávač na okná a kúpeľne Nemo LEIFHEIT 51038
Detail

Tento držiak k vysávaču na okná NEMO je určený na jednoduché uloženie prístroja priamo v sprchovacom kúte. Možno ho zavesiť na dvere či stenu sprchovacieho kúta s maximálnou šírkou 2 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Nástenný držiak na vysávač na okná a kúpeľne Nemo LEIFHEIT 51038 , Leifheit set clean twist disc mop evo

Leifheit Stierka na okná s kefou a teleskopickou tyčou (51104)

Leifheit Stierka na okná s kefou a teleskopickou tyčou (51104)
Detail

Stierka – vhodná na okná, okná na automobile, zrkadlá, dlaždice či iné hladké povrchy, na suché aj mokré čistenie, robustná kefa je vhodná na čistenie od piesku, prachu a hrubých nečistôt, na nasledujúce čistenie je určená gumová stierka, šírka záberu 28cm, teleskopická rukoväť 110 – 190cm, kompatibilná so systémom CLICK Stěrka Leifheit představuje ideálního pomocníka na čištění oken. Využít ji můžete na umývání oken v bytě či domě, u automobilu, ale vhodná je rovněž pro čištění zrcadel, dlaždic a jiných hladkých povrchů. Umožní suché i mokré čištění. Robustní kartáč je přitom určený pro čištění od písku, prachu a hrubých nečistot, zatímco gumová stěrka pro dočištění. Stěrka disponuje záběrem o šířce 28 cm a vybavená je teleskopickou rukojetí, jejíž délku lze nastavit v rozmezí 110-190 cm, což zajistí i pohodlné mytí vysokých oken či hůře dostupných. Kompatibilní je navíc se systémem CLICK. Stěrka Leifheit vám tak dokonale usnadní umývání oken a jiných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Stierka na okná s kefou a teleskopickou tyčou (51104) , Na čistenie a starostlivosť o kožu, tuba, 280 ml (am00513)

Upratovací set ORION Grey

Upratovací set ORION Grey
Detail

Kvalitní Upratovací set ORION Grey z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Príslušenstvo k mopom. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovací set ORION Grey , Lansinoh lanolínové obrúsky na čistenie a starostlivosť 80 ks (44677205405)

Tescoma Veľký upratovací set ProfiMATE

Tescoma Veľký upratovací set ProfiMATE
Detail

Je východiskovým "stavebným" kameňom upratovacieho programu ProfiMATE a zabezpečíte s ním spoľahlivo suché a mokré čistenie podláh v domácnosti, vrátane drhnutia kefou aj stierania prachu.Set je navrhnutý tak, aby ste ho mohli účelne a ekonomicky rozširovať o ďalšie upratovacie náradie a pomôcky ProfiMATE, podľa vlastnej potreby a dispozície vašej domácnosti.Obsah sady: mop s rozprašovačom, kovovou tyčou (dĺžka 120 cm) a návlekom Universal univerzálna teleskopická tyč 74 - 124 cm zmeták, nadstavec metlička s lopatkou podlahová kefa, nadstavec pružna prachovka závesná lišta so 4 háčikmi a úchytkouMop s rozprašovačom a návlekom Universal má kovovú teleskopickú tyč so zásobníkom na čistiace prostriedky a rozprašovač ovládaný z rukoväte. Vďaka 3D kĺbu sa mop pohybuje voľne do všetkých strán a je možné s ním ľahko vytierať podlahu aj pod nábytkom a v rohoch. Mop je opatrený návlekom s velcro zipsom, je vhodný aj pre používanie sa samostatne dodávanými návlekmi "Power" a "Pet Expert".Univerzálna teleskopická tyč je v rámci setu určená k používaniu s nadstavcom metla a môžete ju bez obmedzenia používať aj s nadstavcami mop a posuvný mop, metla a podlahová kefa a s univerzálnou aj pružnou prachovkou aj stierkou na sklo ProfiMATE. To znamená, že vám postačí iba jedna univerzálna tyč pre celý rad samostatne dodávaných nadstavcov a s programom ProfiMATE tak vždy ušetríte.Nadstavec metla s odolnými štetinami s rozštiepenými koncami zmetie z podláh všetky nečistoty vrátane jemného prachu, používa sa s univerzálnou teleskopickou tyčou.Metlička s lopatkou má odolné štetiny, ktoré zachytia všetky smeti vrátane jemného prachu, lopatka s pružným okrajom zhromaždené nečistoty ľahko naberie.Nadstavec podlahová kefa vydrhne svojimi pevnými štetinami všetky nečistoty z podláh, používa sa s univerzálnou teleskopickou tyčou.Pružná prachovka zotrie šetrne prach z nábytku, stien, žalúzií, bytových dekorácií a pod., Je vybavená špeciálnym obojstranným návlekom s hladkým a žinylkovým povrchom.Závesná lišta so 4 háčikmi a úchytkou slúži na prehľadné a úsporné uloženie setu aj všetkého ostatného upratovacieho náradia ProfiMATE. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Veľký upratovací set ProfiMATE , Kärcher sada na čistenie potrubia a odkvapov (20m) (2.642-240.0)

LEIFHEIT Click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510396)

LEIFHEIT Click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510396)
Detail

Redukcia k vysávaču – Click adaptér, vhodný pre vysávač na okná a kúpeľne NEMO a všetky rukoväti Click systému Leifheit Pokud již vlastníte vysavač na okna NEMO značky LEIFHEIT, tak by vaší pozornosti neměl uniknout ani tento Click adaptér. K jeho montáži nepotřebujete žádné nářadí, jednoduše jej nacvaknete na vysavač a poté k němu připevníte jakoukoli násadu z Click systému LEIFHEIT. Click adaptér k vysavači na okna a koupelny NEMO vám ušetří čas a námahu díky tomu, že nebudete muset lézt do výšek. Klíčové vlastnosti Click adaptéru k vysavači na okna a koupelny LEIFHEIT NEMOClick adaptér k vysavači NEMO na okna a koupelnyVhodný pro všechny rukojeti Click systému LEIFHEITJednoduchá montáž bez nářadí (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510396) , Set leifheit k regulus aqua powervac, 4 ks

LEIFHEIT Nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510389)

LEIFHEIT Nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510389)
Detail

Držiak – k vysávaču Nemo, nástenný, na jednoduché uloženie priamo v sprchovacom kúte, možno zavesiť na dvere či stenu sprchovacieho kúta s maximálnou šírkou cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Nástenný držiak k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510389) , Leifheit set power mop 3 v 1 (52106)

LEIFHEIT Obojstranný mop na okna

LEIFHEIT Obojstranný mop na okna
Detail

Leifheit Obojstranný mop na okna Obojstranný mop na čistenie okien, rámov a ich rohov. Kompatibilný s Leifheit Click systémom. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Obojstranný mop na okna , Leifheit set clean twist disc mop mobile evo

Set náradia na čistenie a natieranie kovu

Set náradia na čistenie a natieranie kovu
Detail

Kovové povrchy v exteriéri natreté vodou riediteľnými, syntetickými alebo polyuretánovými farbami sú vystavené pôsobeniu vonkajších podmienok a po čase je potrebné urobiť renovačný náter pre oživenie farby náteru a zároveň obnoviť ochrannú vrstvu náteru.Tento set obsahuje potrebné pomôcky pre očistenie i pre náter kovového povrchu. Set náradia na čistenie a natieranie kovu obsahuje: - 5x Brúsne plátno na kov (zrnitosť 240)- 1x Elite Flat Brush (5 cm)- 1x ANZA Elite MINI set (10 cm komplet)- 1x Odmasťovač (technický benzín) 0,35 kg- 1x Odhrdzovač (0,5 kg (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Set náradia na čistenie a natieranie kovu , Leifheit - stierka na dlaždice a vaňu flexipad evo 41701

Nuke Guys SEE THROUGH Bundle – Sada na čistenie okien (NGB-20032211-1)

Nuke Guys SEE THROUGH Bundle – Sada na čistenie okien (NGB-20032211-1)
Detail

Sada autokozmetiky – na účinné čistenie autoskiel, v sade: čistič autoskiel 500 ml a 2 ks mikrovláknových utierok (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuke Guys SEE THROUGH Bundle – Sada na čistenie okien (NGB-20032211-1) , Leifheit sada nemo vysávač na okná a kúpeľne (4006501510358)

Spontex Söke upratovací set (6 ks)

Spontex Söke upratovací set (6 ks)
Detail

Sada mopov, 2 náplne z mikrovlákien, hlava zmetáka, sada lopatky, teleskopická rukoväť. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Spontex Söke upratovací set (6 ks)

LEIFHEIT Sada Vysávač na okná a kúpeľne NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)

LEIFHEIT Sada Vysávač na okná a kúpeľne NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)
Detail

Vysávač na okná typ: ručný, objem nádržky 0.06 l, hmotnosť 0.793kg, výdrž batérie 2700 s Vysávač na okná Leifheit NEMO vám dokonalým spôsobom uľahčí čistenie okien, ale aj ostatných plôch, ako sú zrkadlá, dlaždice, sprcha či sklenený stôl. Praktická nasávacia funkcia zamedzí stekaniu vody a tvorbe pruhov pri stieraní. Vysávač je vodotesný, vďaka čomu ho môžete bezpečne používať aj na čistenie kúpeľňových obkladov a sprchových kútov. Vyniká tiež svojou dlhou výdržou, ktorá umožní 45 minút prevádzky bez potreby nabíjania. S jedným nabitím pritom vyčistí až 130 m2 plochy. Kľúčové vlastnosti sady vysávača na okná a kúpeľne Leifheit NEMO (NEMO + Click adaptér) Vysokoúčinný vysávač na oknáVhodný aj na čistenie zrkadiel, dlaždíc, sprchy či skleneného stolaPraktická nasávacia funkcia zamedzí stekaniu vodyLeifheit NEMO je vodotesnýS výdržou 45 minút bez potreby priebežného nabíjaniaS jedným nabitím vyčistí až 130 m2... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Vysávač na okná a kúpeľne NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)

Leifheit Vysávač na okná Window Cleaner s mopom a 43 cm tyčou

Leifheit Vysávač na okná Window Cleaner s mopom a 43 cm tyčou
Detail

Vhodný na klasická i strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Vysávač na okná Window Cleaner s mopom a 43 cm tyčou

Maybelline Make-Up Set na líčenie a čistenie pleti

Maybelline Make-Up Set na líčenie a čistenie pleti
Detail

Maybelline Make-Up Set, Micelárne vody pre ženy, Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektným kozmetickým setom Maybelline. Balíček plný mejkapových kúskov ako darček vždy poteší. Obsah sady: Maybelline Vinyl Ink 15 PEACHY dlhotrvajúci tekutý rúž 4,2 ml Garnier Skin Naturals micelárna voda pre citlivú pleť 100 ml Vlastnosti: kompletná rutina pre perfektný vzhľad pery vyzerajú plne a zdravo účinne zbavuje pleť make-up Použitie: Rúž naneste jemnými ťahmi na pery od stredu ku kútikom. Naneste dostatočné množstvo prípravku na kozmetický tampón a ľahkým otieraním odlíčte a vyčistite pleť. (notino.sk)

Podobné produkty ako Maybelline Make-Up Set na líčenie a čistenie pleti

Leifheit 40 51343 Powerslide na okna

Leifheit 40 51343 Powerslide na okna
Detail

Táto náhrada k stierke na okná POWERSLIDE 40 je určená predovšetkým na čistenie okien a skiel. Vyrobená je zo špeciálneho mikrovlákna. Je ľahko snímateľná a bez aviváže prateľná v práčke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 40 51343 Powerslide na okna

Leifheit Vysávač na okná Window Cleaner

Leifheit Vysávač na okná Window Cleaner
Detail

Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávanie vody - vhodný na klasická aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Vysávač na okná Window Cleaner

Obojstranný mop na okná Leifheit 51163

Obojstranný mop na okná Leifheit 51163
Detail

Mop na okná - čistí okná, rámy a rohy, vysoký stupeň absorpcie vody a nečistôt, náhrada z mikrovlákna umiestnená po celej ploche mopu, šírka stierania 26 cm, kompatibilný s výrobkami radu CLICK. (siko.sk)

Podobné produkty ako Obojstranný mop na okná Leifheit 51163

Mop na okná Leifheit 3v1 51320

Mop na okná Leifheit 3v1 51320
Detail

Vhodný na všetky typy sklenených povrchov, špeciálne mikrovlákna ľahko rozpúšťajú všetky nečistoty, poťah je možné prať v práčke bez zmäkčovača, pohyblivá horná hlava s fixáciou, šírka pôsobenia 28 cm, gumová stierka na odstránenie prebytočnej vlhkosti z okna, nepoužívajte na akrylové povrchy. (siko.sk)

Podobné produkty ako Mop na okná Leifheit 3v1 51320

LEIFHEIT - Okenná stierka CLASSIC s mopom na okná a s teleskopickou tyčou (55238)

LEIFHEIT - Okenná stierka CLASSIC s mopom na okná a s teleskopickou tyčou (55238)
Detail

Čistiaca súprava – stierka na okná, teleskopická tyč a obojstranný mop na čistenie okien Umývanie okien nepatrí medzi vaše obľúbené domáce práce? S okennou stierkou s mopom firmy LEIFHEIT sa táto skutočnosť môže zmeniť. Okná vďaka nastaviteľnej teleskopickej tyči umyjete ľahko a rýchlo. Šírka záberu stierky je až 33 cm, čo vám ušetrí veľa námahy. Mop na okennej stierke CLASSIC je obojstranný. Kombinácia poťahu z mikrovlákna a gumovej čepele dosiahne dokonale umyté okná bez šmúh. Kľúčové vlastnosti okennej stierky s mopom na okná a teleskopickou tyčou LEIFHEIT CLASSICObojstranný mop na okná s okennou stierkouOkenná stierka LEIFHEIT CLASSIC je vybavená teleskopickou tyčou, ktorú možno zväčšovať od 75 do 135 cmŠírka záberu je až 33 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT - Okenná stierka CLASSIC s mopom na okná a s teleskopickou tyčou (55238)

Leifheit Leifheit Mop na okná Plus 3 s teleskopickou tyčou značky

Leifheit Leifheit Mop na okná Plus 3 s teleskopickou tyčou značky
Detail

Nastaviteľný kĺb držadla pre optimálne umývanie okien a rámov teleskopická násada vhodný na umývanie skiel, zrkadiel apod. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Leifheit Mop na okná Plus 3 s teleskopickou tyčou značky

Leifheit Náhradný návlek na obojstranný mop na okná

Leifheit Náhradný návlek na obojstranný mop na okná
Detail

Praktický návlek na obojstranný mop na okná vyrobený zo špeciálnych mikrovlákien značky Leifheit.Vlastnosti: mop je určený na umývanie kompletných okien (sklá, rámy, rohy okien) návlek z mikrovlákna výborne absorbuje nečistoty mikrovlákno je po celej ploche mopu - nehrozí poškriabanie okien zapínanie na suchý ZIP, návlek je možné meniť rýchlo a jednoducho návlek môžete prať v práčke na 40 °C mop je kompatibilný s produktmi radu CLICK system šírka stieracej plochy: 26 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhradný návlek na obojstranný mop na okná

LEIFHEIT Window Cleaner, vysávač na okná 51003 + tyč 43 cm + mop na okná

LEIFHEIT Window Cleaner, vysávač na okná 51003 + tyč 43 cm + mop na okná
Detail

Leifheit Window Cleaner, vysávač na okná 51003 + tyč 43 cm + mop na okná Suší a leští okná bez škvŕn. Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Window Cleaner, vysávač na okná 51003 + tyč 43 cm + mop na okná

LEIFHEIT Mop na okná 3 v 1

LEIFHEIT Mop na okná 3 v 1
Detail

Leifheit Mop na okná 3 v 1 Ručný okenný mop 3v1 vhodný na menšie okná. Pohyblivá horná hlavica s fixáciou. Kompatibilný s Leifheit Click systémom. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop na okná 3 v 1

Vysávač na okná Leifheit Window Cleaner 51003

Vysávač na okná Leifheit Window Cleaner 51003
Detail

TERAZ EŠTE LEPŠIE! Nový kompaktný dizajn tela na jednoduchšiu manipuláciu. Vysáva a leští okná bez škvŕn. Inovatívne čistenie okien vďaka elektrickému odsávaniu vody. Vhodné pre bežné a strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, obklady. Špičková kvalita, vyrobené v Európe. Kompatibilné so systémom Leifheit Click - ideálne pre vysoké okná, strešné okná a zimné záhrady. Senzor v pohotovostnom režime pre maximálnu výdrž batérie (cca 35 min). Veľký otvor nádrže na ľahké vyprázdňovanie a pohodlné čistenie. Široká gumová stieracia lišta: 28 cm. Záruka 2 roky. 43 cm tyč + mop na okná. (siko.sk)

Podobné produkty ako Vysávač na okná Leifheit Window Cleaner 51003

Mop na okná Leifheit 3v1 Mini 51127

Mop na okná Leifheit 3v1 Mini 51127
Detail

Mini mop na okná 3v1, veľkosť 29x19x5 cm, farba: biela/tyrkysová, materiál: plast/mikrovlákno/guma. (siko.sk)

Podobné produkty ako Mop na okná Leifheit 3v1 Mini 51127

LEIFHEIT Mop na okná 3v1 51320 (4006501513205)

LEIFHEIT Mop na okná 3v1 51320 (4006501513205)
Detail

Mop – vhodný na všetky druhy sklenených povrchov, šírka záberu 33cm, systém Click Okenný mop značky Leifheit je praktický pomocník na umývanie okien. Tento ručný mop je vhodný na všetky druhy sklenených povrchov, takže ho využijete aj pri bežnom upratovaní domácnosti. Je vybavený kvalitným mikrovláknom, ktoré ľahko rozpúšťa nečistoty a sklenené plochy tak dokonale vyčistí. Mop môžete umiesiť na špeciálne tyče a násady zo súpravy Leifheit Click Systém a prácu si tak ešte o niečo zjednodušiť.Parametre a špecifikácia:Šírka záberu:33 cmRozmery:30 × 34 cm (V × Š)Hmotnosť:276 g (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop na okná 3v1 51320 (4006501513205)

REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na dvere

REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na dvere
Detail

Udržiavací set pre starostlivosť o drevené dvere a okná. Pravidelným používaním sa predĺži životnosť povrchu a dodatočná ochrana pred poveternostnými vplyvmi. Výdatnosť: - cca 0,01 L/m2Udržiavací set na dvere Riedenie: - pripravený na použitie Aplikácia Prípravok pred použitím pretrepte. Bavlnenú handru napustite čističom a plochu vyčistite - vyhnite sa intenzívnemu drhnutiu. Nechajte schnúť cca 30 minút.druhou špeciálnou handričkou naneste v tenkej vrstve ošetrujúci balzam v jednom smere aplikácie. Udržiavací set na okná Riedenie: - pripravený na použitie Aplikácia Prípravok pred použitím pretrepte. Bavlnenú handru napustite čističom a plochu vyčistite - vyhnite sa intenzívnemu drhnutiu. Nechajte schnúť cca 30 minút.druhou špeciálnou handričkou naneste v tenkej vrstve ošetrujúci balzam v jednom smere aplikácie. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako REMMERS PFLEGE-SET - Ošetrovacia sada na okná a dvere set na dvere

Leifheit Professional Duo 59101 Upratovací vozík 2 x 17 l

Leifheit Professional Duo 59101 Upratovací vozík 2 x 17 l
Detail

Tento čistiaci vozík poskytuje základné vybavenie na profesionálne a hygienické čistenie podláh. Disponuje ručne ovládateľným žmýkaním. Kolieska na vozíku veľmi uľahčujú manipuláciu s ním pri upratovaní.Balenie obsahuje 1x vedro s objemom 17 l na čistú vodu, 1x vedro s objemom 17 l na špinavú vodu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Professional Duo 59101 Upratovací vozík 2 x 17 l

Set na čistenie žehličky Wenko Iron

Set na čistenie žehličky Wenko Iron
Detail

Nikto nedokáže robiť väčšie zázraky pri upratovaní ako Wenko. Je to jednoducho upratovací guru! Táto značka je skutočným majstrom svojho oboru, pretože navrhuje všemožné vychytávky, ktoré vám uľahčia život a ušetria drahocenný čas. S praktickým setom Wenko perfektne vyčistíte svoju žehličku, takže bude ako nová! Nech žije Wenko! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set na čistenie žehličky Wenko Iron

Sefiros Set na čistenie mastnej pleti

Sefiros Set na čistenie mastnej pleti
Detail

Zvýhodnené balenie obsahuje: TonicLotion nutritional formula - Sefiros 100 ml Ultrazvuková špachtľa Sefiros ScruSha5 NutriCare face cream - Sefiros 60 ml (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Sefiros Set na čistenie mastnej pleti
Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( NGB-BOX-INT), SONETT Na čistenie okien 500 ml (4007547301047), SONETT Na čistenie okien 1 l (4007547301146), LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001), LEIFHEIT - Čistič okien Window Cleaner 51000, Nuke Guys SEE THROUGH Bundle – Sada na čistenie okien (NGB-20032211-1), LEIFHEIT Čistič okien Window Cleaner 51003, mop, tyč, Bad Boys Cola Set – Súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (BB-SET-COL-S), Bad Boys Bubble Gum Set – Súprava na čistenie a ochranu interiérových plastov (BB-SET-BUB-S), Bad Boys Leather Car Set Premium - Sada na čistenie a impregnáciu kože (BB1903), LEIFHEIT Classic Mop Set 56792, Bad Boys Interior Set Malá súprava na čistenie interiéru (BB-SET-INT-S), DeCuevas 40141 Upratovací set Ocean Fantasy 2022 – 13 dielov (4897022401412), Bad Boys Interior Boys Scent Set Limited Edition – Súprava na čistenie a ochranu interiérových plast (BB-LE-SET-BOY), LEIFHEIT Strúhadlo na ňoky a rezance (03224), Bad Boys Exterior Kit – Malá súprava na umývanie, čistenie a údržbu auta (BB-SET-EXT-S), Vileda Upratovací vozík (4009847067418), Chlapčenský upratovací vozík (OTG0846676), Dievčenský upratovací vozík (OTG0878026), LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) (56666), Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) (55413), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO, Na čistenie a starostlivosť o kožu, tuba, 280 ml (am00513), Lansinoh lanolínové obrúsky na čistenie a starostlivosť 80 ks (44677205405), Kärcher Sada na čistenie potrubia a odkvapov (20m) (2.642-240.0), Set Leifheit k Regulus Aqua PowerVac, 4 ks, LEIFHEIT Set Power Mop 3 v 1 (52106), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO, LEIFHEIT - Stierka na dlaždice a vaňu Flexipad Evo 41701, LEIFHEIT SADA NEMO Vysávač na okná a kúpeľne (4006501510358)