Nobby giraffe plyšová žirafa s lanem, 55cm (kód 67300)

Produkt Nobby giraffe plyšová žirafa s lanem, 55cm (kód 67300) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nobby giraffe plyšová žirafa s lanem, 55cm (kód 67300) upraviť a produkt hľadať znova.

Nobby Giraffe plyšová žirafa s lanem, 55cm (kód 67300)

Nobby Giraffe plyšová žirafa s lanem, 55cm (kód 67300)
Detail

Plyšová hračka s bavlneným lanom vo vnútri pre psy Nobby Žirafa s lanom 55cm v sivej farbe Plyšové zvieratká sú nielen milovanými spoločníkmi detí, ale sú veľmi dobre prijímané aj psíkmi. Táto plyšová hračka obsahuje pískatko a vnútorné bavlnené lano. vyrobená z kvalitného plyšu a bavlneného lana po celej dĺžke hračky s pískatkom Farba: žltá Rozmery: 55cm Materiál: plyš, bavlnené lano Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Rovnako ako pri hre s inými hračkami by ste mali na zviera počas hry dohliadať. Pravidelne kontrolujte, či nie je hračka poškodená alebo jej nechýbajú niektoré časti. V tom prípade hračku vymeňte za novú. Inak môže dôjsť k zraneniu zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Giraffe plyšová žirafa s lanem, 55cm (kód 67300) , Philips avent hračka plyšová/cumlík – žirafa (8710103897040)

NOBBY Plyšová žirafa s lanom 42 cm

NOBBY Plyšová žirafa s lanom 42 cm
Detail

Hračka pre psy na hryzenie a zábavu Nobby žirafa v hnedej farbe a celkovým rozmerom 42cm. Táto hračka je ideálna pre psov, ktorí chcú hrať a maznať sa. Hračka kombinuje tieto dve vlastnosti: je ideálna na maznanie sa a vnútorné lano s uzlami sú určené na ťahanie a hranie. Táto hračka pre psov je vyrobená z plyšu a je vybavená lanom pre väčšiu pevnosť. jemná plyšová hračka lano bez pískadla Rozmer: 42cm Farba: hnedá Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Podobne ako u iných hračiek pre psov by si aj s touto hračkou malo zviera hrať pod dohľadom pána alebo inej zodpovednej osoby. Prosíme dbajte na to, aby hračka, s ktorou si Váš pes hrá, bola nepoškodená. Stav hračky pravidelne kontrolujte. V prípade, že je hračka poškodená alebo jej už chýbajú niektoré súčasti, túto hračku prosím nahraďte. Zamedzíte tak prípadnému zraneniu Vášho psa (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Plyšová žirafa s lanom 42 cm , Nici glubschis plyšová žirafa halla 15 cm (4012390469448)

Nobby hračka pro psy osel s lanem 55cm

Nobby hračka pro psy osel s lanem 55cm
Detail

Plyšová hračka s bavlneným lanom vo vnútri pre psy Nobby Somár s lanom 55cm v sivej farbe Plyšové zvieratká sú nielen milovanými spoločníkmi detí, ale sú veľmi dobre prijímané aj psíkmi. Táto plyšová hračka obsahuje pískatko a vnútorné bavlnené lano. vyrobená z kvalitného plyšu a bavlneného lana po celej dĺžke hračky s pískatkom Farba: sivá Rozmery: 55cm Materiál: plyš, bavlnené lano Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Rovnako ako pri hre s inými hračkami by ste mali na zviera počas hry dohliadať. Pravidelne kontrolujte, či nie je hračka poškodená alebo jej nechýbajú niektoré časti. V tom prípade hračku vymeňte za novú. Inak môže dôjsť k zraneniu zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby hračka pro psy osel s lanem 55cm , Nici glubschis plyšová žirafa halla 25 cm (4012390469486)

Plyšová žirafa 20 cm

Plyšová žirafa 20 cm
Detail

Plyšová žirafa poteší ako chlapčeka, tak aj dievčatko. Pri hre s touto rybkou zažije krásne chvíle a veľké podmorské dobrodružstvá. Jemnú plyš, príjemnú na dotyk, z ktorého je hračka vyrobená si dieťa zamiluje pri jeho objatí. Cena je za 1 ks. Rozmer: cca 20 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Plyšová žirafa 20 cm , Mamas & papas žirafa plyšová welcome to the world (5057232421986)

Nobby XXL pro psy tenisák 12cm s lanem

Nobby XXL pro psy tenisák 12cm s lanem
Detail

Kvalitná hračka pre veľké psy skladajúca sa z lana a tennisovej loptičky Nobby XLL hračka z lana s tennisovou loptou. Hracie laná sú vhodné pre spoločnú aj samostatnú hru Vášho psa. Či už chcete vypustiť paru v ťahacích hrách, alebo aportovaní, či pátraní – rôzne varianty hracích lán Nobby určite oslovia Vášho psa. Táto verzia sa skladá z viazaného lana z bavlny, ktoré pomáha pri starostlivosti o zuby a medzizubné priestory, tennisovej loptičky a hádzadla pre lepší úchop pri ťahaní. kvalitná pohyblivá tenisová loptička; kaučuková zmes povrch zo špeciálnej neabrazívnej plsti; na rozdiel od bežných tenisových loptičiek neobrusuje psie zuby pevné lano z bavlny s hádzadlom na konci pre lepší úchop Rozmer: priemer: ø12cm dĺžka: 50cm Farba: zelená/žltá Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Hračku používajte pod dohľadom. Poškodenú hračku vymeňte za novú, aby nedošlo k poraneniu zvieraťa. Nie je vhodné pre deti. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby XXL pro psy tenisák 12cm s lanem , Cirkadiánní kód

NATTOU Hračka plyšová žirafa Luna LA 30 cm

NATTOU Hračka plyšová žirafa Luna LA 30 cm
Detail

Táto krásna plyšová hračka v jemných farbách so svojou roztomilou tvárou rozbúši srdce vášho dieťatka. Tento plyšáčik sa dá uchopiť mnohými spôsobmi a tým podporuje rozvoj jemnej aj hrubej motoriky. Extra mäkký materiál poskytuje pocit bezpečia a ochrany počas prvých týždňov a mesiacov. Ideálny kamarát na hranie pre bláznivé dobrodružstvá, ktorý zároveň upokojí dieťatko v ťažkých chvíľach. - mäkučký, prítulný, extra hebučký - verný spoločník od narodenia a ideálny na maznanie a ako útecha v ťažkých chvíľach - rozvoj hrubej a jemnej motoriky vďaka mnohým možnostiam uchopenia: ruky, nohy, uši, chvost, chobot Rozmer: 30 cm Zloženie: 100% polyester Možnosť prania v práčke na 30 ° C Prvý spoločník Vášho dieťaťa, s ktorým sa bude cítiť príjemne a pohodlne aj v ťažkých chvíľach. Prvé mesiace života Vášho bábätka sú o spoznávaní tohto sveta. V každom momente - dobrom či zlom, sú Nattou plyšové hračky príjemným spoločníkom. Dovoľte nám dať Vám pár tipov, ako čo najlepšie budovať priateľstvo medzi Vašim bábätkom a jeho Nattou plyšovou hračkou: - Bábätko sa zvykne naviazať na jednu konkrétnu hračku. Tomuto nemusíme rozumieť, ale mali by sme to akceptovať. - Po vypratí, majte hračku pár nocí pri sebe aby nasala vašu prirodzenú vôňu, ktorá bábätko následne upokojí a dá mu pocit bezpečia. - Kúpte si radšej dve rovnaké obľúbené Nattou hračky pre prípad, že sa Vám jedna stratí. Týmto predídete uplakaným očkám. Hračky sem-tam striedajte aby Vaše malé necítilo žiaden rozdiel. - Vaše bábätko bude chcieť so svojou obľúbenou Nattou hračkou zaspávať v postieľke. Akonáhle zaspí, odporúčame hračku z postieľky vybrať, ale zároveň nechať ju nablízku. Takto bábätko pokojne zaspí a zobudí sa v lepšej nálade. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NATTOU Hračka plyšová žirafa Luna LA 30 cm , Kód zeta

NATTOU Hračka plyšová žirafa Luna LA 30 cm

NATTOU Hračka plyšová žirafa Luna LA 30 cm
Detail

Táto krásna plyšová hračka v jemných farbách so svojou roztomilou tvárou rozbúši srdce vášho dieťatka. Tento plyšáčik sa dá uchopiť mnohými spôsobmi a tým podporuje rozvoj jemnej aj hrubej motoriky. Extra mäkký materiál poskytuje pocit bezpečia a ochrany počas prvých týždňov a mesiacov. Ideálny kamarát na hranie pre bláznivé dobrodružstvá, ktorý zároveň upokojí dieťatko v ťažkých chvíľach. mäkučký, prítulný, extra hebučký verný spoločník od narodenia a ideálny na maznanie a ako útecha v ťažkých chvíľach rozvoj hrubej a jemnej motoriky vďaka mnohým možnostiam uchopenia: ruky, nohy, uši, chvost, chobot Rozmer: 30 cm Zloženie: 100% polyester Možnosť prania v práčke na 30 ° C Prvý spoločník Vášho dieťaťa, s ktorým sa bude cítiť príjemne a pohodlne aj v ťažkých chvíľach. Prvé mesiace života Vášho bábätka sú o spoznávaní tohto sveta. V každom momente – dobrom či zlom, sú Nattou plyšové hračky príjemným spoločníkom. Dovoľte nám dať Vám pár tipov, ako čo najlepšie budovať priateľstvo medzi Vašim bábätkom a jeho Nattou plyšovou hračkou: Bábätko sa zvykne naviazať na jednu konkrétnu hračku. Tomuto nemusíme rozumieť, ale mali by sme to akceptovať. Po vypratí, majte hračku pár nocí pri sebe aby nasala vašu prirodzenú vôňu, ktorá bábätko následne upokojí a dá mu pocit bezpečia. Kúpte si radšej dve rovnaké obľúbené Nattou hračky pre prípad, že sa Vám jedna stratí. Týmto predídete uplakaným očkám. Hračky sem-tam striedajte aby Vaše malé necítilo žiaden rozdiel. Vaše bábätko bude chcieť so svojou obľúbenou Nattou hračkou zaspávať v postieľke. Akonáhle zaspí, odporúčame hračku z postieľky vybrať, ale zároveň nechať ju nablízku. Takto bábätko pokojne zaspí a zobudí sa v lepšej nálade. (feedo.sk)

Podobné produkty ako NATTOU Hračka plyšová žirafa Luna LA 30 cm , Kód života

NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 15 cm (4012390469448)

NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 15 cm (4012390469448)
Detail

Plyšová hračka – žirafa, vhodný pre deti od narodenia, s výškou 15 cm Túžia vaše deti po novej plyšovej hračke? V tom prípade by vám nemal uniknúť plyšiak Nici, ktorý je ideálny pre deti od narodenia. Bude teda verným spoločníkom už od prvých chvíľ, a navyše ratolesť dokáže ochrániť pred strašidlami v noci. Ponúkaný plyšiak Nici meria 15 cm. Hlavné prednosti plyšovej hračky NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 15 cm Plyšová hračka Nici vyzerá ako žirafa Ochráni vaše dieťa v noci pred strašidlami Vhodný pre deti od narodenia Plyšová hračka Nici je vysoký 15 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 15 cm (4012390469448) , Prolomený kód života

NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 25 cm (4012390469486)

NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 25 cm (4012390469486)
Detail

Plyšová hračka – žirafa, vhodný pre deti od narodenia, s výškou 25 cm Obzeráte sa po novej plyšovej hračke pre svoje dieťa? V tom prípade by vám nemal uniknúť plyšiak Nici, ktorý je ideálny pre deti od narodenia. Stane sa teda verným spoločníkom od útleho detstva a neskôr veľmi rád pôjde s dieťaťom napríklad aj do škôlky. Ponúkaný plyšiak Nici je vysoký 25 cm. Hlavné prednosti plyšiaka NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 25 cm Plyšová hračka Nici vyzerá ako žirafa Je parťákom ako vo dne, tak v noci Ideálny od narodenia Plyšiak Nici meria 25 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 25 cm (4012390469486) , Smart – farebný kód (8595558301065)

Nobby plyšová hračka pro psy Hroch s lanem 61 cm

Nobby plyšová hračka pro psy Hroch s lanem 61 cm
Detail

Hračka pre psy na hryzenie a zábavu Nobby zebra v čiernej a bielej farbe a celkovým rozmerom 61cm. Táto hračka je ideálna pre psov, ktorí chcú hrať a maznať sa. Hračka kombinuje tieto dve vlastnosti: je ideálna na maznanie sa a vnútorné lano s uzlami sú určené na ťahanie a hranie. Táto hračka pre psov je vyrobená z plyšu a je vybavená lanom pre väčšiu pevnosť. jemná plyšová hračka (mikrovlákno) s dlhým lanom v krku s pískatkom Rozmer: 61cm Farba: čierna/biela Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Podobne ako u iných hračiek pre psov by si aj s touto hračkou malo zviera hrať pod dohľadom pána alebo inej zodpovednej osoby. Prosíme dbajte na to, aby hračka, s ktorou si Váš pes hrá, bola nepoškodená. Stav hračky pravidelne kontrolujte. V prípade, že je hračka poškodená alebo jej už chýbajú niektoré súčasti, túto hračku prosím nahraďte. Zamedzíte tak prípadnému zraneniu Vášho psa (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby plyšová hračka pro psy Hroch s lanem 61 cm , Bright starts hrkálka plyšová na c krúžku, chime along friends, žirafa, 0 mes.+ (074451123427)

Nobby plyšová hračka pro psy Hroch s lanem 61 cm

Nobby plyšová hračka pro psy Hroch s lanem 61 cm
Detail

Hračka pre psy na hryzenie a zábavu Nobby hroch v sivej farbe a celkovým rozmerom 61cm. Táto hračka je ideálna pre psov, ktorí chcú hrať a maznať sa. Hračka kombinuje tieto dve vlastnosti: je ideálna na maznanie sa a vnútorné lano s uzlami sú určené na ťahanie a hranie. Táto hračka pre psov je vyrobená z plyšu a je vybavená lanom pre väčšiu pevnosť. jemná plyšová hračka (mikrovlákno) s dlhým lanom v krku s pískatkom Rozmer: 61cm Farba: sivá Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Podobne ako u iných hračiek pre psov by si aj s touto hračkou malo zviera hrať pod dohľadom pána alebo inej zodpovednej osoby. Prosíme dbajte na to, aby hračka, s ktorou si Váš pes hrá, bola nepoškodená. Stav hračky pravidelne kontrolujte. V prípade, že je hračka poškodená alebo jej už chýbajú niektoré súčasti, túto hračku prosím nahraďte. Zamedzíte tak prípadnému zraneniu Vášho psa (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby plyšová hračka pro psy Hroch s lanem 61 cm , Playgro závesná žirafa s hryzadlami (9321104869777)

Nobby hračka tenisový míček S 5 cm s lanem 70 cm

Nobby hračka tenisový míček S 5 cm s lanem 70 cm
Detail

Kvalitná hračka pre menšie a stredné psy Nobby tennisová lopta s lanom na hádzanie vo veľkosti M. Obľúbené tennisové loptičky sú výbornou hračkou vhodnou na aportovanie, ale aj výcvik pri hre vo vode. Pravdepodobne najvďačnejšia aportovacia hračka, bez ktorej sa nezaobíde žiadny labrador, teriér alebo doberman. Praktické lano o dĺžke 70cm zaisťuje pohodlný úchop pri hode a zaručí dlhší dolet loptičky kvalitná tenisová loptička s logom Nobby; kaučuková zmes povrch zo špeciálnej neabrazívnej plsti; na rozdiel od bežných tenisových loptičiek neobrusuje psie zuby vhodná na aportovanie, ale pri silnom ťahu by sa mohla poškodiť Rozmer: priemer: ø6,5cm dĺžka: 70cm Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Hračku používajte pod dohľadom. Poškodenú hračku vymeňte za novú, aby nedošlo k poraneniu zvieraťa. Nie je vhodné pre deti. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby hračka tenisový míček S 5 cm s lanem 70 cm , Hrkajúca žirafa s dreveným krúžkom (3575676690086)

Jazdiaci žirafa Magda s motorickým labyrintom Giraffe bead maze

Jazdiaci žirafa Magda s motorickým labyrintom Giraffe bead maze
Detail

Veselá žirafa Magda je jazdiace hračka na kolieskach a motorický labyrint v jednom. Vďaka modernému dizajnu a živým farbám sa bude krásne vynímať v detskej izbičke. Drevené korálky v dúhových farbách pritiahnu pozornosť dieťaťa. Drevená vzdelávacie hračka zábavným spôsobom rozvíja jemnú motoriku a zručnosť dieťaťa. Dieťa môže cez otvor v žirafe presúvať korálky z jedného konca labyrintu na druhý a precvičovať tak svoje manuálne zručnosti. Skvela zábava je zaručená! Po nadviazaní o niečo dlhšieho povrázku môže byť hračka tiež skvelým spoločníkom na prvé prechádzky. Vek: 1+ Rozmery: 10 x 15 cm Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Jazdiaci žirafa Magda s motorickým labyrintom Giraffe bead maze , Sterntaler s manžetkou, žirafa 8401981, 16 (4046428943129)

Hryzátko Matchstick Monkey Flat Giraffe - žirafa

Hryzátko Matchstick Monkey Flat Giraffe - žirafa
Detail

Malé, ľahké hryzátko v tvare žirafy, ideálnej veľkosti do malej detskej rúčky. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Hryzátko Matchstick Monkey Flat Giraffe - žirafa , Olala pets žirafa s bodkami pískacia (8592644122740)

Nobby Monkey opice s lanom 55cm

Nobby Monkey opice s lanom 55cm
Detail

Plyšová hračka s bavlneným lanom vo vnútri pre psy Nobby Opica s lanom 55cm v sivej farbe Plyšové zvieratká sú nielen milovanými spoločníkmi detí, ale sú veľmi dobre prijímané aj psíkmi. Táto plyšová hračka obsahuje pískatko a vnútorné bavlnené lano. vyrobená z kvalitného plyšu a bavlneného lana po celej dĺžke hračky s pískatkom Farba: hnedá Rozmery: 55cm Materiál: plyš, bavlnené lano Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Rovnako ako pri hre s inými hračkami by ste mali na zviera počas hry dohliadať. Pravidelne kontrolujte, či nie je hračka poškodená alebo jej nechýbajú niektoré časti. V tom prípade hračku vymeňte za novú. Inak môže dôjsť k zraneniu zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Monkey opice s lanom 55cm , Fillikid rome giraffe grey (9120073605696)

NOBBY Korková sova 55cm

NOBBY Korková sova 55cm
Detail

Charakteristika Korková sova s catnipom oranžová hračka 55cm: Hračka pre mačky od Nobby Korková sova s catnipom s dreveným kruhom oranžovej farby a dĺžkou 55cm. Inštinkt mačky na lov vyžaduje hravú rozmanitosť: táto sova vyrobená z látky je potiahnutá korkom, vďaka čomu je odolnejšia voči pazúrikom a hryzeniu mačky. Držte drevený prsteň a skúste si s mačkou zahrať malé nekončiace hry. Vložený Catnip robí hračku ešte zaujímavejšou pre každú mačku, pretože Catnip zvyšuje u každej mačky záujem. Použitý Catnip vnútri hračky je na zvýraznenie vône pre každý mačací noštek. Vďaka neodolateľnej aróme tzv. "Mačacia mäta" sa už nebude chcieť vaša mačka hrať s ničím iným. Rozmery: hračka 7,5 cm, celková dĺžka: 55cm Farba: oranžová Materiál: textil, plyš, drevo Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Korková sova 55cm , Aci síť na přívěsný vozík s pružným lanem a stoperem, rozměr 150x250 cm (9907906)

NOBBY Korková sova 55cm

NOBBY Korková sova 55cm
Detail

Charakteristika Korková sova modrá hračka 55cm: Hračka pre mačky Korková sova s catnipom, s dreveným kruhom v modrej farbe. Inštinkt mačky na lov vyžaduje hravú rozmanitosť: táto sova vyrobená z látky je potiahnutá korkom, vďaka čomu je odolnejšia voči pazúrikom a hryzeniu mačky. Držte drevený prsteň a skúste si s mačkou zahrať malé nekončiace hry. Vložený Catnip robí hračku ešte zaujímavejšou pre každú mačku, pretože Catnip zvyšuje u každej mačky záujem. Rozmery: hračka 7,5 cm, celková dĺžka: 55cm Farba: modrá Materiál: textil, plyš, drevo Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Korková sova 55cm , Babyono plyšová hračka s hrkálkou (5901435409336)

Hryzátko a zubná kefka - MATCHSTICK MONKEY Giraffe Teether - Žirafa

Hryzátko a zubná kefka - MATCHSTICK MONKEY Giraffe Teether - Žirafa
Detail

Jedinečné mäkké, jemne textúrované hryzátko s biocote® antimikrobiálnou technológiou, ktorá výrazne napomáha udržaniu maximálnej hygienickej čistoty. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Hryzátko a zubná kefka - MATCHSTICK MONKEY Giraffe Teether - Žirafa , Playmobil žirafa (4008789710482)

Drevené pravítko v tvare žirafy Rex London Yellow Giraffe

Drevené pravítko v tvare žirafy Rex London Yellow Giraffe
Detail

Čo by rozhodne nemalo chýbať v peračníku? My si nevieme predstaviť detstvo bez hravých a praktických pomôcok. Kto by napríklad odolal drevenému pravítku v tvare obľúbeného zvieratka, ktoré zatočí s geometriou a pomôže rovno podčiarknuť dôležité poznámky? (bonami.sk)

Podobné produkty ako Drevené pravítko v tvare žirafy Rex London Yellow Giraffe , Žirafa pt1603-46

Drevený geometrický obraz - Žirafa - rôzne farby Geometric Giraffe Animal prírodná

Drevený geometrický obraz - Žirafa - rôzne farby Geometric Giraffe Animal prírodná
Detail

Drevený geometrický obraz v tvare Jelena 1. Závesná dekorácia z preglejky je vhodná do detskej izby v škandinávskom štýle. Vyberte si z niekoľkých variantov (prírodné, čierna). Hrúbka preglejky : 6 mm Rozmery : šírka: cca 65 cm výška: cca 50 cm Upozornenie : Dekorácia je vyrezávaná laserom, a preto sa môže na dekorácii objaviť opálenie - najčastejšie na zadnej strane. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Drevený geometrický obraz - Žirafa - rôzne farby Geometric Giraffe Animal prírodná , Atlas žirafa (8590331018772)

Nobby StarSnack Training Bones 500g (kód 69737)

Nobby StarSnack Training Bones 500g (kód 69737)
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare kostí pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Training Bones" 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Bones 500g (kód 69737) , Atlas žirafa (8590331018130)

Nobby StarSnack Training Bones 1800g (kód 69797)

Nobby StarSnack Training Bones 1800g (kód 69797)
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare kostí pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Training Bones" 1,8kg balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 1,8kg Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Bones 1800g (kód 69797) , Maľovanie podľa čísel - farebná žirafa s kvetinou (hrabz33376nad)

Nobby StarSnack Party Mix 500g (kód 69731)

Nobby StarSnack Party Mix 500g (kód 69731)
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare kostí a srdiečok v rôznych farebných prevedeniach pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Party Mix" v 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (min. 4% hydinové, divočina, jahňacie, alebo držky), eventuálne ryby a vedľajšie produkty z rýb (min. 4% losos), vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály a lososový olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Príchuť: držky, hovädzie, zverina, hydina, jahňacie Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Party Mix 500g (kód 69731) , Zopa drevené aktivity hračka giraffe (8595114450251)

Nobby StarSnack Barbecue Wrapped Chicken 70g (kód 70013)

Nobby StarSnack Barbecue Wrapped Chicken 70g (kód 70013)
Detail

Pochúťka pre psov z byvolej kože a kuracím mäsom StarSnack BBQ Wrapped Chicken v 70g balení. StarSnack Chicken Treats sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 1,5% tuku pozostáva z 29,2% hovädzej kože a je obalená 68,5 % sušeného kuracieho mäsa. Jeden z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. - prémiový snack pre psa - hovädzia žuvacia tyčinka sa zapečeným kuracím mäsom - pôsobí ako prírodná zubná kefka, zabraňuje tvorbe zubného kameňa - 68,5% kuracie mäso, 29,2% hovädzia kože - iba 1,5% tuku Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 70g Príchuť: kuracia Veľkosť: S - pre menšie plemená psov (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Barbecue Wrapped Chicken 70g (kód 70013) , Petite & mars joy max giraffe (8596202000945)

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare srdiečok pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Training Mix" 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru s príchuťou kuracieho a jahnacieho mäsa Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g , Fillikid prebaľovacia podložka lonová giraffe (9120110468116)

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g
Detail

Polomäkké tréningové maškrty rôznych tvarov pre psov s príchuťou jahňacie, zverina, hovädzie a hydinové mäso Nobby StarSnack "Sport mix" v 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru s príchuťou: jahňacie, zverina, hovädzie a hydinové mäso stredná veľkosť Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (min. 4% hydinové, divočina, jahňacie, alebo držky), eventuálne ryby a vedľajšie produkty z rýb (min. 4% losos), vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály a lososový olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g , Fillikid plyšová hračka s dekou lev (9120094658602)

Nobby Plyšová hračka pre psy Žirafa 30cm

Nobby Plyšová hračka pre psy Žirafa 30cm
Detail

Kvalitná hračka z plyšu Nobby pre psov a šteniatka v podobe žirafy o veľkosti 30cm. Hračka obsahuje pískatko a po stlačení píska. Hračka zaujme pekným prevedením. Nie je vhodná pre veľmi aktívnych psov, ktorí radi intenzívne kušú hračky. Materiál: plyš Rozmer: 30cm Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Tak ako u každého iného produktu by ste mali dohliadnuť na hru Vášho zvieraťa s touto hračkou. Prosíme, pravidelne hračku kontrolujte, či nie je poškodená, a v prípade odhaleného defektu ju vymenili. V opačnom prípade by nemohlo byť vylúčené zranenie zvieraťa. Nie je vhodné pre deti. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Plyšová hračka pre psy Žirafa 30cm , Fillikid plyšová hračka s dekou ovce (9120094658596)

Nobby textilní barevný přetahovací uzel váha 260g (kód 72493)

Nobby textilní barevný přetahovací uzel váha 260g (kód 72493)
Detail

Klasická hračka z lana pre malé psy a stredne veľké psy so štyrmi uzlami vyrobená z textilného lana od Nobby. Lanové hračky sú najuniverzálnejšie hračky pre psy a šteniatka. Hracie laná sú vhodné na spoločné hranie s vaším psom alebo na len tak na hryzenie. Či už sa chcete naťahovať alebo aportovať, rôzne využitie týchto lán od spoločnosti Nobby určite potešia vášho psa. Toto hracie lano je vyrobené z bavlny a prispieva k starostlivosti o zuby. Zloženie: 100% bavlna Hmotnosť: 260g Farba: mix Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Hračku používajte pod dohľadom. Poškodenú hračku vymeňte za novú, aby nedošlo k poraneniu zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby textilní barevný přetahovací uzel váha 260g (kód 72493) , Zopa plyšová hračka jednorožec s projektorom (8595114414680)

Nobby Starline gilotinové kleště na drápky, gilotina (kód 68230)

Nobby Starline gilotinové kleště na drápky, gilotina (kód 68230)
Detail

Charakteristika Gilotína KL kliešte na strihanie pazúrikov šedá: Kliešte na strihanie pazúrikov u psov a mačiek Nobby Comfort Line Gilotína v šedej farbe Tieto kliešte z rady "Comfortline" sú vhodné najmä na strihanie pazúrov všetkých domácich zvierat - bez toho, aby ste poškodili pazúre vášmu miláčikovi. Okrem toho sú pohodlné v ruke a zabezpečujú pohodlné strihanie pazúrov. Pri skracovaní pazúrikov nikdy nedôjde k ich štiepeniu či prasknutiu. Ušetríte tak Vášmu miláčikovi veľmi bolestivú skúsenosť. Vynikajúca ergonómia klieští zaistí pohodlnú, precíznu, presnú a rýchlu prácu. profesionálne klieštiky pre bezpečnú úpravu pazúrikov s bezpečnostným uzáverom ergonomická protišmyková rukoväť určené pre psov, mačky a iné malé zvieratá Farba: čierno-šedá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Starline gilotinové kleště na drápky, gilotina (kód 68230) , Zopa plyšová hračka sova s projektorom (8595114414703)

Nobby XXL bavlněné lano pro velká plemena, barevné lano s uzlíky 1000g (kód 79346)

Nobby XXL bavlněné lano pro velká plemena, barevné lano s uzlíky 1000g (kód 79346)
Detail

Klasická hračka z lana pre veľké a silné psy a s piatimi uzlami vyrobená z textilného lana od Nobby vo veľkosti XXXL. Lanové hračky sú najuniverzálnejšie hračky pre psy a šteniatka. Hracie laná sú vhodné na spoločné hranie s vaším psom alebo na len tak na hryzenie. Či už sa chcete naťahovať alebo aportovať, rôzne využitie týchto lán od spoločnosti Nobby určite potešia vášho psa. Toto hracie lano je vyrobené z bavlny a prispieva k starostlivosti o zuby. Zloženie: 100% bavlna Hmotnosť: 1kg Farba: mix Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Hračku používajte pod dohľadom. Poškodenú hračku vymeňte za novú, aby nedošlo k poraneniu zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby XXL bavlněné lano pro velká plemena, barevné lano s uzlíky 1000g (kód 79346) , Olala pets kačička plyšová s kocúrnikom (8592644123013)

Nobby latexová hračka pro psy Žirafa 15 cm

Nobby latexová hračka pro psy Žirafa 15 cm
Detail

Figúrka/hračka z robustného latexu pre psov s pískatkom Nobby Žirafa s veľkosťou 15cm. Už len pohľad na krásne figúrky zvieratiek Nobby Latex sprostredkuje zábavu pri spoločnej hre. Ich farebné prevedenie podnecuje fantáziu a figúrky pri stlačení prekvapia pískajúcimi zvukmi. Toto je obzvlášť obľúbené u zvedavých, aktívnych psov. Robustná penová latexová výplň navyše zaisťuje dlhú životnosť hračky. robustná penová latexová výplň s pískatkom Materiál: latex Rozmery: 15cm Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby latexová hračka pro psy Žirafa 15 cm

Nobby Plyšová hračka pre psov Žirafa 56 cm

Nobby Plyšová hračka pre psov Žirafa 56 cm
Detail

Kvalitná hračka z plyšu a látky Nobby pre psov a šteniatka v podobe stojacej žirafy o veľkosti 56cm. Hračka obsahuje pískatko a po stlačení píska. Hračka zaujme pekným prevedením. Nie je vhodná pre veľmi aktívnych psov, ktorí radi intenzívne kušú hračky. Materiál: plyš, látka Rozmer: 56cm Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Tak ako u každého iného produktu by ste mali dohliadnuť na hru Vášho zvieraťa s touto hračkou. Prosíme, pravidelne hračku kontrolujte, či nie je poškodená, a v prípade odhaleného defektu ju vymenili. V opačnom prípade by nemohlo byť vylúčené zranenie zvieraťa. Nie je vhodné pre deti. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Plyšová hračka pre psov Žirafa 56 cm

Nobby StarSnack Chicken Jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060)

Nobby StarSnack Chicken Jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060)
Detail

Sušené kuracie filety pre psov Nobby Starnack Chicken Jerky v 375g balení. Sušené kuracie pochúťky StarSnack sú skvelými pochúťkami pre všetkých psov. Sú vyrobené z prírodných vstupov, a preto sú veľmi populárne. Sú balené v opakovane uzatvárateľnom sáčku. Obsahujú vysoký podiel bielkovín. 89,2% kura - 2,5% tuku Balenie: 375g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Vhodné pro psy od šiestich mesiacov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060)

Nobby Frisbee létající talíř 19cm, silná trvanlivá guma (kód 67012)

Nobby Frisbee létající talíř 19cm, silná trvanlivá guma (kód 67012)
Detail

Pevná a zároveň pružný disk na aport pre psy Nobby o priemere 19cm Veľmi obľúbená gumová hračka na hádzanie - fisbee vhodné pre všetky druhy psov. S touto hračkou sa zabaví nielen Váš pes, ale aj Vy. Materiál: pevná ohybná guma Rozmery: Ø19cm Farba: 4 druhy (dodávame podľa skladových zásob) Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Hračka pre psov nie je nezničiteľná! Dohliadajte na Vášho psa, keď sa hrá, aby neodksol a prípadne nezhltol žiadne kúsky hračky. Prosíme, pravidelne hračku kontrolujte, či nie je poškodená, a v prípade odhaleného defektu ju vymenili. V opačnom prípade by nemohlo byť vylúčené zranenie zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Frisbee létající talíř 19cm, silná trvanlivá guma (kód 67012)

Nobby hračka pro kočku pro zavěšení do dveřního rámu plyšový ptáček s peřím (kód 80137)

Nobby hračka pro kočku pro zavěšení do dveřního rámu plyšový ptáček s peřím (kód 80137)
Detail

Charakteristika Plyšová hračka vtáčik: Plyšový vtáčik s perím a roličkou pre mačky na zavesenie do rámu dverí Nobby Lovecký inštinkt mačky si vyžaduje každodennú rozmanitosť: táto hračka sľubuje dlhú radosť z hry, či už spolu alebo nezávisle. Priložená rolnička bude fascinovať Vašu mačku! s dlhou šňurkou; možnosť zavesenia do dverí s rolničkou Keď sa mačka prestane hrať, hračku zase schovajte. Uvidíte, ako bude opäť po nejakej dobe zaujímavá. Materiál: plyš, pierka Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Dohliadajte prosím na domáceho maznáčika počas hrania. Kontrolujte, či nie je výrobok poškodený av prípade poškodenia ho vymeňte. V opačnom prípade nemožno vylúčiť poranenie zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby hračka pro kočku pro zavěšení do dveřního rámu plyšový ptáček s peřím (kód 80137)

Hračka pes Alpaka s lanem plyš hnědá KAR

Hračka pes Alpaka s lanem plyš hnědá KAR
Detail

Hračka pro psy 26x13x10cm (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Hračka pes Alpaka s lanem plyš hnědá KAR

Hračka pes Kachna s lanem plyš béžová KAR

Hračka pes Kachna s lanem plyš béžová KAR
Detail

Hračka pro psy 24x13x10cm (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Hračka pes Kachna s lanem plyš béžová KAR

ACRA Posilovací věž HG4300 s tricepsovým lanem

ACRA Posilovací věž HG4300 s tricepsovým lanem
Detail

Posilovací věž HG4300 má rozšířené funkce o tricepsové lano. Věž je jednopozicová s cca 60 různými možnostmi cviků, hmotnost závaží je 66 kg. Jedná se o mnohoúčelové zařízení pro komplexní procvičování všech partií těla. Svými rozměry je vhodná do omezených prostorů. Jedno základní stanoviště a důmyslný systém kladek umožňuje minimálně 62 různých druhů cviků na všechny části těla. Variabilní možnost nastavení různých zátěží až do maxima 66 kg je určena pro kvalitní domácí cvičení všech věkových kategorií . Posilovací věž má robustní ocelovou konstrukci s kvalitním povrchem. Hlavní rám je sestavený z ocelových trubek o průměru 65 mm. Barva polstrovaných částí je ČERNÁ. speciální ocelové lana s umělohmotným potahem proti opotřebení butterfly posilovač prsních svalů horní zádová kladka zakopávání a předkopávání spodní kladka - veslovací trenažer, bicepsy, tricepsy - tricepsové lano pro všestranné posilování rukou a zádových svalů indexy přenosu síly dle norem TUV/GS: - motýl 1:1,38 - horní zádová kladka 1:1 - dolní kladka 1:1 - předkopávání / zakopávání 1:1,6 Hmotnost věže je 132 kg, z toho hmotnost závaží je 66 kg. Rozměry po sestavení: 194x95x206 cm Věž je zabalená ve čtyřech kartonech s potiskem: - 1. karton 202x48x27cm - 35 kg - 2. karton 110x60x27 cm - 34 kg - 3. karton 40x36x23 cm - 34 kg - 4. karton 38x32x19cm - 33kg. nosnost 130 kg doporučená výška sportovce je cca 190 cm - jedná se o orientační údaj (efitness.sk)

Podobné produkty ako ACRA Posilovací věž HG4300 s tricepsovým lanem

Kong Goodie Bone Medium gumová kost s lanem 14cm

Detail

Kvalitná hračka pre psy na hranie a preťahovanie KONG Goodie Bone veľkosti M. Pevná hračka špeciálne pre stredné plemená psov. Vyrobené z prírodného kaučuku a bavlneného lana. Vhodná na preťahovanie. Hračka KONG Goodie Bone ™ s lanom zapája psy, ktoré milujú hranie a preťahovanie sa o hračku s majiteľom, pričom lano z prírodnej bavlny z neho robí ideálnu hračku na splnenie inštinktívnych potrieb psa. Táto kosť, vyrobená z unikátnej prírodnej červenej gumy KONG. Veľmi pevná hračka z prírodného kaučuku. Atraktívna hračka pre psov. Veľkosť: M (18cm) Výrobca: Kong (USA) Upozornenie: Rovnako ako u iných hračiek pre psov by si aj s touto hračkou malo zviera hrať pod dohľadom pána alebo inej zodpovednej osoby. Prosíme dbajte na to, aby hračka, s ktorou si Váš pes hrá, bola nepoškodená. Stav hračky pravidelne kontrolujte. V prípade, že je hračka poškodená alebo jej už chýbajú niektoré súčasti, túto hračku prosím nahraďte. Zamedzíte tak prípadnému zraneniu Vášho psa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Kong Goodie Bone Medium gumová kost s lanem 14cm

Dvoudílný výsuvný žebřík s lanem VENBOS PROFI 4918 2x18

Dvoudílný výsuvný žebřík s lanem VENBOS PROFI 4918 2x18
Detail

Dvoudílný výsuvný profesionální žebřík 2x18 PROFI s lanem je vyroben z kvalitního odlehčeného hliníku. Díky lisovanému spojení příček s bočnicemi je zajištěná vysoká tuhost a životnost žebříku. Bezpečnost pohybu po žebříku zvyšuje protiskluzové rýhování nášlapů. Bezpečnou stabilitu žebříku zajišťují kvalitní protiskluzové patky, které zároveň brání poškození povrchu, na němž je žebřík použit. Záruka 5 let. Technické parametry: Model: 4918 EAN: 3871880000391 NORMA: evropská norma EN131-2 Počet příček: 2x18 Šířka stabilizátoru základny: 1300 mm Výška zasunutého žebříku: 5160 mm Výška opřeného vysunutého žebříku: 8490 mm Pracovní výška žebříku: 9390 mm Rozestup mezi stupadly: 280 mm Rozměr stupadla: 29,75 x 29,75 mm Tloušťka profilu stupadla: 1,24 mm Rozměr taženého profilu: 100 x 25 x 1,4 mm Hmotnost: 24,00 kg Parametry: Materiál: Hliník Typ: Dvoudílné Maximální zatížení (kg): 150 Záruka (měsíců): 60 Počet příčěk (ks): 2x18 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Dvoudílný výsuvný žebřík s lanem VENBOS PROFI 4918 2x18

Dvoudílný výsuvný žebřík s lanem VENBOS PROFI 4922 2x22

Dvoudílný výsuvný žebřík s lanem VENBOS PROFI 4922 2x22
Detail

Dvoudílný výsuvný profesionální žebřík 2x22 PROFI s lanem je vyroben z kvalitního odlehčeného hliníku. Díky lisovanému spojení příček s bočnicemi je zajištěná vysoká tuhost a životnost žebříku. Bezpečnost pohybu po žebříku zvyšuje protiskluzové rýhování nášlapů. Bezpečnou stabilitu žebříku zajišťují kvalitní protiskluzové patky, které zároveň brání poškození povrchu, na němž je žebřík použit. Záruka 5 let. Technické parametry: Model: 4922 EAN: 3871880001718 NORMA: evropská norma EN131-2 Počet příček: 2x22 Šířka stabilizátoru základny: 1300 mm Výška zasunutého žebříku: 6230 mm Výška opřeného vysunutého žebříku: 10280 mm Pracovní výška žebříku: 11180 mm Rozestup mezi stupadly: 280 mm Rozměr stupadla: 29,75 x 29,75 mm Tloušťka profilu stupadla: 1,24 mm Rozměr taženého profilu: 100 x 25 x 1,4 mm Hmotnost: 28,40 kg Parametry: Materiál: Hliník Typ: Dvoudílné Maximální zatížení (kg): 150 Záruka (měsíců): 60 Počet příčěk (ks): 2x22 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Dvoudílný výsuvný žebřík s lanem VENBOS PROFI 4922 2x22

PLAYGRO Závesná žirafa s hryzátkami

PLAYGRO Závesná žirafa s hryzátkami
Detail

Mäkká textilná hračka je vyrobená z pestrofarebných vzorovaných materiálov, ktoré pôsobia priaznivo v rozvoji detského zraku. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako PLAYGRO Závesná žirafa s hryzátkami

VITAKRAFT HRACKA FARMTRIO LATEX S LANEM, CCA 6X21 CM, 2359674

VITAKRAFT HRACKA FARMTRIO LATEX S LANEM, CCA 6X21 CM, 2359674
Detail

HRAČKA PRE PSA . Hračka Farmtrio latex s lanem . Hračky pre psov . Kačica alebo rôzne kravy (dodávka závisí od dostupnosti) . Vyrobené z odolného latexu . S bavlneným lanom . S pískatkom . Dĺžka: cca 6 x 21 cm . Spôsob (andreashop.sk)

Podobné produkty ako VITAKRAFT HRACKA FARMTRIO LATEX S LANEM, CCA 6X21 CM, 2359674

Hrkajúca žirafa s dreveným krúžkom (3575676690086)

Hrkajúca žirafa s dreveným krúžkom (3575676690086)
Detail

Hrkálka – vhodná od narodenia Chceli by ste svojmu dieťaťu kúpiť hračku, ktorá sa osvedčí ako zdroj zábavy aj poznania? Potom bude pre vás zaujímavá hrkálka MOULIN ROTY. S hrkálkou sa deti zabavia, ale tiež trénujú hmat, sluch, zrak aj jemnú motoriku. Materiálom je drevo. Možno ju zaobstarať pre bábätká už od narodenia. Kľúčové vlastnosti hrkálky MOULIN ROTY Hrkálka MOULIN ROTY je dobrou voľbou pre každé bábätko Materiál hrkálky: drevo Hodí sa pre deti od narodenia (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrkajúca žirafa s dreveným krúžkom (3575676690086)

Olala Pets Žirafa s bodkami pískacia (8592644122740)

Olala Pets Žirafa s bodkami pískacia (8592644122740)
Detail

Hračka pre psov – pre plemená všetkých veľkostí, vydáva zvuky, materiál: textil, modrá a ružová farba, výška 17cm Chcete pre svojho psa hračku, s ktorou sa zabaví na celé hodiny? Hračka pre psov Olala Pets je znamenitou voľbou pre všetkých psíkov od najmenších po veľké plemená. Nápaditú hračku v tvare zvieratka si priam zamiluje a stane sa jeho verným spoločníkom. Kľúčové prednosti hračky pre psov Olala Pets Žirafa s bodkami pískacia Hračka pre psov Olala Pets Žirafa s bodkami pískacia sa hodí pre malé aj väčšie psíky Materiál hračky pre psov Olala Pets: Textil Tvar zvieratka si maznáčik zamiluje (alza.sk)

Podobné produkty ako Olala Pets Žirafa s bodkami pískacia (8592644122740)

Samolepka na stenu/Tapeta Žirafa s gitarou KP16441

Samolepka na stenu/Tapeta Žirafa s gitarou KP16441
Detail

Samolepka na stenu/Tapeta Žirafa s gitarou Krásna Tapeta Žirafa s gitarou za skvelú cenu. Samolepky nie sú určené len na stenu - možno ich lepiť tiež na hladké povrchy ako sú napríklad dvere, skrine, zrkadlá, chladničky či akýkoľvek iný hladký povrch. Samolepky na stenu zvládne nalepiť naozaj každý. Špecifikácia: Rozmer balenia: 30cm x 90cm (2ks) Rozmer nalepenej tapety: 86cm x 89cm Materiál: PVC Označenie: V603090 Ako správne lepiť samolepku/tapetu?: 1.Príprava samolepky: samolepku rozroľujte na rovný povrch, najlepšie keď ju na stole zaťažíte knihami aspoň na 24 hodín, alebo kým nebude dôkladne vyrovnaná, aby sa sama nerolovala. Ak sa samolepka nenechá dostatočne vyrovnať, bude sa odlepovať. 2.Príprava povrchu: ak samolepku lepíte na stenu uistite sa, či nie je zaprášená, popraskaná, mastná alebo sa neodlupuje. Ak samolepku lepíte na iný povrch ako stenu, dôkladne ho utrite a odmastite prípravkom s alkoholom. 3.Lepenie samolepky: premyslite si rozloženie samolepky na vašom povrchu. Ak sa samolepka skladá z viac častí, lepte ich postupne po jednom kuse podľa predlohy alebo vlastné fantázie. Ak samolepka obsahuje veľké časti, je potrebné, aby ju lepili aspoň dve osoby, aby sa vám samolepka nezlepila dokopy. 4.Finalizácia: po nalepení všetky časti ešte popritláčajte dlaňou, neodporúčame šúchať dlaň po povrchu samolepky, môže prísť k jej posunutiu na stene a následne by už nemusela držať. DÔLEŽITÉ!!! Samolepku nechajte po rozbalení aspoň 24hodín vyrovnať, najlepšie ak ju zaťažíte knihami na rovnom povrchu. Ak sa samolepka nenechá dostatočne vyrovnať, bude sa odliepať. Odporúčame samolepku lepiť aspoň dva týždne po vymaľovaní steny, aby bola stena dôkladne preschnutá. Ideálne je samolepku pritláčať dlaňou o stenu, nie hladiť. Na lepenie samolepky je treba aspoň dve osoby. (izmael.eu)

Podobné produkty ako Samolepka na stenu/Tapeta Žirafa s gitarou KP16441

Maľovanie podľa čísel ŽIRAFA S OKULIARMI – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel ŽIRAFA S OKULIARMI – nízka náročnosť
Detail

"Ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Kompletná sada na maľovanie podľa čísel je v cene." Maľovanie podľa čísiel na obrazy - perfektná voľnočasová aktivita. Hľadáš kreatívnu činnosť, pri ktorej si poriadne oddýchneš, uvoľníš svoju myseľ a telo? Zjednodušene povedané, ide o niečo na štýl omaľovánky pre dospelých, ale aj deti. Avšak, obrovský rozdiel je v tom, že maľuješ na skutočné 100% bavlnené, maliarske ARTMIE plátno na ráme PROFI s gramážou až 320 g/m², na ktoré maľujú aj ozajstní maliari. Je to však najmä skvelý tip ako stráviť voľný čas so svojou rodinou. Maľovanie podľa čísel - čo to je? Ak ste o tomto fenoméne ešte nepočuli, nestrácajte čas a poďte sa do toho hneď pustiť. Je to najmä zmysluplné využitie voľného času pre deti, avšak, zabavia sa pri tom aj dospelí. Po celom plátne sú rozmiestnené biele políčka, v ktorých sú vyznačené čísla. Ku každému z nich je priradená akrylová farba (3ml). K obrazu pribaľujeme aj sadu štetcov, predlohu obrazu, vďaka čomu sa môžete pustiť do maľovania ihneď. Akrylové farby, ktoré sú súčasťou balenia už nie je potrebné riediť vodou, pretože sa môže znížiť ich krycia schopnosť. Kompletná Sada na maľovanie podľa čísel ARTMIE obsahuje: 100% bavlnené maliarske ARTMIE plátno na ráme PROFI s gramážou až 320 g/m² a vytlačeným vzorom s očíslovanými políčkami kvalitné, pevné a ľahké smrekové lišty, ktorých hrany sú zaoblené, aby sa predišlo poškodeniu plátna napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý sada na maľovanie - 3 štetce s rôznou hrúbkou štetín sada kvalitných akrylových farieb bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens v kelímkoch (3ml) s hviezdičkami (hviezdičky označujú počet kelímkov z 1 odtieňa) vymaľovaný náhľad, ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Spolu s plátnom vám pošleme: namiešané farby v kelímkoch, kvalitné ARTMIE štetce, predlohu obrazu a návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel pre deti Zlepšenie koordinácie rúk, očí, lepšia sústredenosť, cibrenie si pozornosti atď. Mohli by sme pokračovať ďalej vo vypisovaní pozitívnych vlastností, ktoré maľovanie podľa čísel prináša. Nechajte vaše malé ratolesti nech sa hrajú a nech sa z nich stanú umelci, ako Rembrandt, Leonardo da Vinci, Claude Monet či Pablo Picasso. Deti najradšej maľujú podľa čísel obrazy zvierat. Do ponuky sme preto zaradili obraz slona, koňa, zebry, leva či napríklad aj žirafu. Aby sa pri deťoch zabavili aj rodičia, tak sme túto ponuku doplnili o motívy krajín, žien, miest, tvárí atď. Najlepšie však bude, aby ste si túto techniku maľovania vyskúšali sami a najlepšie ešte dnes. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel ŽIRAFA S OKULIARMI – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel ŽIRAFA S OKULIARMI – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel ŽIRAFA S OKULIARMI – nízka náročnosť
Detail

Maľovanie podľa čísel ŽIRAFA S OKULIARMI – nízka náročnosť . "Ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Kompletná sada na maľovanie podľa čísel je v cene." . Hľadáte kreatívny spôsob, ako si oddýchnuť a zabaviť sa za každého počasia? Zastavte sa s nami a poďte si vymaľovať obraz podľa čísel s rôznymi motívmi. Je to obľúbená tvorivá zábava pre deti i dospelých, vďaka ktorej sa vo vás prebudí umelec. . Prečo začať s maľovaním podľa čísel? Maľovanie nás totiž učí lepšie sa sústrediť, rozvíjať manuálne zručnosti a koordináciu pohybu, podporuje kreativitu a viditeľne zlepšuje náladu. Toto nové trendové hobby - maľovanie podľa čísel - si nachádza čoraz viac fanúšikov aj na Slovensku. Oddýchnite si od každodenného stresu a doprajte si terapiu pomocou farieb. Výsledkom bude nádherný obraz, ktorý vás bude tešiť dlhé roky. . Umelecká sada na maľovanie je pripravená priamo na použitie a zvládne to každý bez akýchkoľvek predošlých maliarskych skúseností. Ako na to? Vyberte si motív obrazu na maľovanie podľa čísel. V balíčku vás poteší PROFI bavlnené maliarske plátno tradičnej talianskej výroby s vysokou gramážou 320 g/m2. Nájdete na ňom predtlačené políčka s číslami na vymaľovanie. Okrem toho, plátno ARTMIE® sa naťahuje a tlačí na Slovensku a pri jeho výrobe sa kladie dôraz na kvalitu. . Plátno je pokryté viacerými vrstvami akrylového šepsu a natiahnuté na hrubý rám vyrobený zo smrekových líšt. Nemusíte sa trápiť tým, aké odtiene si zvoliť. Súčasťou sady sú aj kvalitné akrylové farby v kalíškoch (3 ml) namiešané presne pre váš nový obraz. Spolu s plátnom a farbami dostanete aj predlohu s vysvetlením, ako maľovať podľa čísel. Akrylové farby už nie je potrebné riediť vodou, inak by stratili svoju kryciu schopnosť. . . Bonus: Ku každej sade na maľovanie podľa čísel vám tiež pribalíme 3 umelecké štetce v rôznych veľkostiach, s ktorými sa vám bude pohodlne tvoriť. A aby sme vaše dielo dotiahli do dokonalosti, postarali sme sa aj o veľmi praktické kliny, ktoré plátno lepšie napnú. . Sada na vymaľovanie postupne učí maľovať deti aj dospelých - a to vďaka trom stupňom náročnosti, ktoré sa líšia veľkosťou, počtom políčok či zložitosťou obrázku. Zorganizujte spoločné maľovanie a zabavte sa v kruhu najbližších, alebo túto sadu vyberte ako tvorivú aktivitu na rôzne podujatia, či teambuildingy. Obraz na maľovanie podľa čísel je ideálny aj ako tvorivé prekvapenie pre priateľov či blízkych. Poteší starých rodičov a je vhodný tiež ako originálny svadobný dar pre mladomanželov. Sadu s hrdosťou vyrábame na Slovensku. . PARAMETRE PRODUKTU: . kvalitné bavlnené PROFI plátno natiahnuté na hotovom ráme, tkané pre ARTMIE® v talianskej manufaktúre s vysokou gramážou až 320 g/m² s predtlačenými políčkami a číslami 3 umelecké štetce so syntetickými štetinami v rôznych veľkostiach kalíšky s kvalitnými akrylovými farbami bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens pripravené priamo na maľovanie napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý predloha na maľovanie obrazu podľa čísel s vysvetlením dostupné v rôznych rozmeroch rôzne stupne náročnosti ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Spolu s plátnom vám pošleme: namiešané farby v kelímkoch, kvalitné ARTMIE štetce, predlohu obrazu a návod na maľovanie (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel ŽIRAFA S OKULIARMI – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel - Farebná žirafa s kvetinou (HRAbz33376nad)

Maľovanie podľa čísel - Farebná žirafa s kvetinou (HRAbz33376nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika zvieratá, ľahká náročnosť, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísel Maľovanie podľa čísel - Farebná žirafa s kvetinou Maľovanie podľa čísiel je ako stvorené pre umelecky zameraných jedincov Materiálom plátna je ľan Námet: zvieratá V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na namaľovanie obrázka využijete 26 akrylových farieb Očíslované plochy sú pomerne veľké a zvládnu ich začiatočníci (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel - Farebná žirafa s kvetinou (HRAbz33376nad)

LITTLE DUTCH KOCKA PLYSOVA HUS

Detail

PLYŠOVÁ HRAČKA . Mäkká plyšová kocka Little Dutch z kolekcie Goose obsahuje mnoho aktivít, ktoré stimulujú zmysly detí. Je toho toľko k objavovaniu a hraniu: rôzne štítky, rôzne textúry, zrkadlo a hrkálka, ktorá vydáva zvuk pri (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH KOCKA PLYSOVA HUS
Philips AVENT Hračka plyšová/cumlík – žirafa (8710103897040), NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 15 cm (4012390469448), NICI Glubschis plyšová Žirafa Halla 25 cm (4012390469486), Mamas & Papas Žirafa plyšová Welcome to the World (5057232421986), Cirkadiánní kód, Kód Zeta, Kód života, Prolomený kód života, Smart – Farebný kód (8595558301065), Bright Starts Hrkálka plyšová na C krúžku, Chime Along Friends, žirafa, 0 mes.+ (074451123427), Playgro Závesná žirafa s hryzadlami (9321104869777), Hrkajúca žirafa s dreveným krúžkom (3575676690086), Sterntaler s manžetkou, žirafa 8401981, 16 (4046428943129), Olala Pets Žirafa s bodkami pískacia (8592644122740), FILLIKID Rome giraffe grey (9120073605696), ACI Síť na přívěsný vozík s pružným lanem a stoperem, rozměr 150x250 cm (9907906), BabyOno plyšová hračka s hrkálkou (5901435409336), Playmobil Žirafa (4008789710482), Žirafa PT1603-46, Atlas Žirafa (8590331018772), Atlas Žirafa (8590331018130), Maľovanie podľa čísel - Farebná žirafa s kvetinou (HRAbz33376nad), ZOPA Drevené aktivity hračka Giraffe (8595114450251), Petite & Mars Joy Max Giraffe (8596202000945), Fillikid prebaľovacia podložka lonová Giraffe (9120110468116), FILLIKID Plyšová hračka s dekou lev (9120094658602), FILLIKID Plyšová hračka s dekou ovce (9120094658596), Zopa Plyšová hračka Jednorožec s projektorom (8595114414680), Zopa Plyšová hračka Sova s projektorom (8595114414703), Olala Pets Kačička plyšová s kocúrnikom (8592644123013)