Nuki smart lock 3.0 pro biely (220673)

Produkt Nuki smart lock 3.0 pro biely (220673) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nuki smart lock 3.0 pro biely (220673) upraviť a produkt hľadať znova.

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov Ak vás trápi neustále hľadanie kľúčov či máte v úmysle používať na zabezpečenie novú technológiu, mohol by pre vás byť riešením inteligentný zámok Smart Lock Nuki. Samotný zámok a všetky dostupné funkcie budete ovládať prostredníctvom pripojenia cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Pred jeho zakúpením je nutné myslieť na to, že je kompatibilný s operačným systémom Android a iOS. Vďaka funkcii zdieľaného prístupu je možné ovládanie inteligentného zámku Smart Lock viacerými osobami. Smart zámok vám tiež pomôže s monitorovaním príchodov a odchodov. Jeho ovládanie hlasom vám umožní smart home asistent Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home. Na napájanie inteligentného zámku Smart Lock NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely vám poslúžia batérie. Inteligentný zámok Smart... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673) , Nuki smart lock 3.0 pro biely (220673)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov Ak sa vám nechce stále hľadať kľúče alebo zamýšľate zabezpečiť priestor novou technológiou, mohli by ste si zaobstarať inteligentný zámok Smart Lock Nuki. Zámok aj všetky dostupné funkcie máte možnosť ovládať prostredníctvom pripojenia cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Než si zakúpite tento model, treba myslieť na to, že musí byť kompatibilný s operačným systémom Android a iOS. Funkcia zdieľaného prístupu príde vhod, pokiaľ priestor navštevuje viac osôb. Smart zámok vie takisto zaznamenávať príchody a odchody. S jeho hlasovým ovládaním vám pomôže smart home asistent Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home. Na napájanie inteligentného zámku Smart Lock NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny vám poslúžia batérie. Inteligentný zámok Smart Lock Nuki má aplikáciu, ktorá... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667) , Nuki smart lock 3.0 + bridge biely

NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge biely

NUKI Smart Lock 3.0 +  Bridge biely
Detail

Smart zámok kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, WiFi bridge súčasťou balenia, geolokácia, offline fungovanie, monitoring príchodov a odchodov, možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov a Kontrola stavu batérie a ďalších nastavení zámku So smart zámkom NUKI Smart Lock 3.0 môžete ovládať dvere na diaľku. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene. Váš smart zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. Aplikácia vám umožňuje vytvoriť až 200 virtuálnych kľúčov pre vašu rodinu a priateľov. Virtuálnekľúče je možné obmedziť časovo alebo nastaviť opakovanie. NUKI Smart Lock 3.0 zaisťuje veľmi jednoduchú a rýchlu montáž. V prípade potreby ho môžete bez poškodenia majetku zase odstrániť.Kľúčové vlastnosti smart zámku NUKI Smart Lock 3.0NUKI Smart Lock 3.0... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge biely , Nuki smart lock 3.0 pro čierny (220667)

NUKI Smart Lock 3.0 (220661)

NUKI Smart Lock 3.0 (220661)
Detail

Smart zámok ovládaný cez Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov So smart zámkom NUKI Smart Lock 3.0 môžete ovládať dvere na diaľku. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene. Váš smart zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. Aplikácia vám umožňuje vytvoriť až 200 virtuálnych kľúčov pre vašu rodinu a priateľov. Virtuálnekľúče je možné obmedziť časovo alebo nastaviť opakovanie. NUKI Smart Lock 3.0 zaisťuje veľmi jednoduchú a rýchlu montáž. V prípade potreby ho môžete bez poškodenia majetku zase odstrániť.Kľúčové vlastnosti smart zámku NUKI Smart Lock 3.0NUKI Smart Lock 3.0 bezpečnostný zámokK dispozícii je mobilná aplikácia, ovládanie z webu aj pomocou hlasových asistentovMožnosť nastavenia až 200... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI Smart Lock 3.0 (220661) , Nuki smart lock 3.0 (220661)

Xiaomi Redmi Smart Band Pro (0)

Xiaomi Redmi Smart Band Pro (0)
Detail

Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, dotykový displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu a ovládanie prehrávača hudby v mobile, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 480 h, materiál puzdra plast Štýlový fitness náramok zaujme 1,47-palcovým AMOELD displejom a množstvom funkciíPripravte sa na nový fitness náramok od Xiaomi s obdĺžnikovým a ľahko zaobleným displejom. Xiaomi Redmi Smart Band Pro vyniká AMOLED displejom s uhlopriečkou 1,47“, jasom 450 nitov a rozlíšením 368 × 194 bodov. Listovanie v menu, čítanie správ a mnoho ďalšieho tak bude aj naďalej svižné a pohodlné. Ciferník fitness náramku Xiaomi Redmi Smart Band Pro si môžete upraviť zvolením si z viac ako 50 rôznych motívov, ale použiť teraz môžete aj fotografiu podľa vášho výberu. Smart náramok bol navrhnutý s ohľadom na pohodlie používateľa – ľahké vyhotovenie a dobre priliehajúci... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Smart Band Pro (0) , Nuki bridge biely (220808)

Rapture háčik spring lock 5 ks - 3 g 3/0

Rapture háčik spring lock 5 ks - 3 g 3/0
Detail

Týmto spôsobom je plávanie naozaj prirodzené a lepšie v porovnaní s tradičnou jigovou hlavou. V balení: 5ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčik spring lock 5 ks - 3 g 3/0 , Nuki dverný senzor biely (220648)

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 3/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 3/0
Detail

Vyrobený z najlepších materiálov, ktoré sú teraz k dispozícii. Chemicky ostrený hrot zaisťuje dokonalé preniknutie háčika. V balení: 10ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 3/0 , Nuki power pack biely (220586)

Yale Linus Smart Lock (EL003607)

Yale Linus Smart Lock (EL003607)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Obíďte sa bez kľúčov raz navždyInteligentný zámok Yale Linus Smart Lock vás už nikdy nenechá v rozpakoch z nezabezpečenej domácnosti a ohromí vás pokročilými technológiami. Pomocou Linus Smart Lock zabezpečíte vchodové dvere a budete nad nimi mať dokonalú kontrolu v podstate odkiaľkoľvek. Po stiahnutí aplikácie Yale Access možno z vášho smartfónu alebo inteligentných hodiniek zámok diaľkovo ovládať a taktiež získate podrobný prehľad o každom príchode a odchode.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prednosti inteligentného zámku Yale Linus Smart LockInteligentný zámok Yale Linus Smart Lock plne zabezpečí vaše vchodové dverePrepojenie s aplikáciou Yale Access cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Yale Linus Smart Lock (EL003607) , Nedis smart nástenný vypínač / zigbee 3.0 / nástenný držiak / biely (zbws10wt)

NUKI BRIDGE biely (220808)

NUKI BRIDGE biely (220808)
Detail

Bridge – WiFi rozhranie na NUKI Smart Lock 3.0. Nuki Bridge pripojí váš Nuki Smart Lock online a môžete ho aplikáciou Nuki Smartphone App kedykoľvek z diaľky ovládať a spravovať. Pokiaľ ste vlastníkom Smart Lock, príde vám vhod jeho prepojenie s bridgeom NUKI BRIDGE. Teraz budete ovládať váš zámok dverí na diaľku. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte bezpečnostný zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene. Váš zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. NUKI BRIDGE umožňuje vytvoriť až200 virtuálnych kľúčov pre vašu rodinu a priateľov. Virtuálne kľúče je možné obmedziť časovo alebo nastaviť opakovanie. NUKI BRIDGE je kompatibilný s iOS aj Androidom. Vzdialenosť medzi kľúčom a NUKI BRIDGE by nemala byť väčšia ako 5 metrov. Bridge komunikuje pomocou WiFi 2,4 GHz alebo Bluetooth 5.Kľúčové vlastnosti NUKI BRIDGE v bielej farbeNUKI BRIDGE vám umožní ovládať... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI BRIDGE biely (220808) , Yale linus smart lock (el003607)

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (0)

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (0)
Detail

Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do pracovne, biela farba, na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 4800 K, príkon 14 W, na hlasové ovládanie, SMART, rozmery 50 × 24 × 26 cm (V׊×D) Hľadáte originálnu stolovú lampu, ktorá by sa zabývala vo vašej domácej pracovni, obývacej alebo detskej izbe? Lampa na stôl Xiaomi v zaujímavom dizajne spoľahlivo rozjasní váš stôl či komodu. Vďaka technológii LED diód je veľmi šetrná a skvele svieti. Za zmienku tiež stojí veľmi intuitívne ovládanie cez inteligentný mobilný telefón. Skutočne hladko a ochotne komunikuje so zariadeniami s operačným systémom Android a iOS. Patríte k fanúšikom moderných technológií? Potom vám Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa so stolnou lampou vytvoria absolútne synchronizovanú domácnosť. Ak padne reč na chromatickosť, čiže teplotu svetla, tá sa vyšplhala na 2500 K. Počítajte s tým, že správny chod bude stolnej lampe zabezpečovať príkon 14 W. S tým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (0) , Xiaomi smart band 7 pro biely (40235)

NUKI dverný senzor biely (220648)

NUKI dverný senzor biely (220648)
Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, pripojenie cez Bluetooth Pokiaľ ste vlastníkom Smar Lock, príde vám vhod jeho prepojenie s dverným senzorom NUKI. Senzor sa veľmi jednoducho namontuje na stranu dverí, to všetko bez vŕtania a bez nutnosti použitia skrutiek. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene.Váš bezpečnostný zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. Dverný senzor NUKI je kompatibilný so zámkom Smart Lock 3.0. Senzor vás upozorní aj na dlho otvorené dvere či rozpozná manipuláciu s dverami. Kľúčové vlastnosti dverného senzora NUKIJednoduchá montáž na vnútornú stranu dverí bez nutnosti vŕtania a použitia skrutiekSenzor vám dá jasný prehľad o stave dverí, či sú otvorené alebo zatvorenéDostanete správu, keď sú dvere otvorené dlhšie, než je obvykléPrepojte dverný senzor NUKI s aplikáciou NukiAutomatické... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI dverný senzor biely (220648) , Nuki keypad (220284)

NUKI POWER PACK biely (220586)

NUKI POWER PACK biely (220586)
Detail

Nabíjacia súprava – vydrží fungovať až 6 mesiacov do ďalšieho nabitia. Dobíjacie batérie pre NUKI Smart Lock Pre váš bezpečnostný zámok Smart Lock tu máme pripravenú nabíjaciu súpravu NUKI POWER PACK, ktorá zaistí napájanie vášmu zámku po dobu až 6 mesiacov. Aktuálny stav akumulátora si hravo skontrolujete v aplikácii Nuki App, ktorá vás navyše automaticky informuje o nízkom stave nabitia, pokiaľ klesne pod 20 %. V balení nájdete aj USB-C kábel, s ktorým zámok nabijete aj za plnej prevádzky a to počas 10 hodín. Už nikdy nemusíte meniť vo vašom zámku batérie a napriek tomu bude postarané o trvalú prevádzku. Nabíjacia súprava NUKI POWER PACK je kompatibilná so všetkými zámkami Nuki Smart Lock.Kľúčové vlastnosti nabíjacej súpravy NUKI POWER PACKNabíjacia sada NUKI POWER PACK zaistí napájanie zámku Smart LockJedno nabitie vydrží po dobu 6 mesiacovStav akumulátora zistíte v mobilnej aplikáciiDobijete ho priloženým USB-C káblom s dĺžkou 50 cmDobíjanie je možné za... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI POWER PACK biely (220586) , Nuki fob (405)

Black cat cross lock wirbel-veľ. 3/0 / nosnosť 70kg/ 5 kusov

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez ZigBee a Bluetooth, kompatibilný s Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Smart zámok Danalock Smart Lock V3 s podporou Bluetooth a Zigbee v čiernom vyhotoveníZabudnite na zložité vstupné kódy a kľúče nechajte s úplným pokojom doma. Využite moderne navrhnutý smart zámok Danalock V3 s podporou platformy Zigbee, kedy vám na otvorenie vchodových dverí postačí jediný dotyk displeja iPhonu, Apple Watch alebo pokyn hlasovej asistentke Siri! Zámok je v tejto edícii kompatibilný iba so systémom iOS a watchOS. Výrobca má navyše dlhoročné skúsenosti, takže ide už o 3. generáciu smart zámkov s výrazne vylepšenou rýchlosťou odomykania a celkovo lepším chodom. Smart zámok Danalock V3 je navyše víťazom celého radu nezávislých bezpečnostných testov.Kľúčové vlastnosti smart zámku Danalock Smart Lock V3, Bluetooth a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT) , Igloohome retrofit lock – bezkľúčový smart zámok (oe1)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez ZigBee a Bluetooth, kompatibilný s Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Smart zámok Danalock Smart Lock V3 s podporou Bluetooth a Zigbee v striebornom vyhotoveníZabudnite na zložité vstupné kódy a kľúče nechajte s úplným pokojom doma. Využite moderne navrhnutý smart zámok Danalock V3 s podporou platformy Zigbee, kedy vám na otvorenie vchodových dverí postačí jediný dotyk displeja iPhonu, Apple Watch alebo pokyn hlasovej asistentke Siri! Zámok je v tejto edícii kompatibilný iba so systémom iOS a watchOS. Výrobca má navyše dlhoročné skúsenosti, takže ide už o 3. generáciu inteligentných zámkov s výrazne vylepšenou rýchlosťou odomykania a celkovo lepším chodom. Smart zámok Danalock V3 je navyše víťazom celého radu nezávislých bezpečnostných testov. Kľúčové vlastnosti smart zámku Danalock Smart Lock V3, Bluetooth a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT) , Nuki klávesnica 2.0 (220931)

Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT)

Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Smart zámok Danalock Smart Lock V3 s podporou Apple HomeKitZabudnite na zložité vstupné kódy a kľúče nechajte s úplným pokojom doma. Využite moderne navrhnutý smart zámok Danalock V3 s podporou platformy Apple HomeKit, kedy vám na otvorenie vchodových dverí postačí jediný dotyk displeja iPhonu, Apple Watch alebo pokyn hlasovej asistentke Siri! Zámok je v tejto edícii kompatibilný iba so systémom iOS a watchOS. Výrobca má navyše dlhoročné skúsenosti, takže ide už o 3. generáciu smart zámkov s výrazne vylepšenou rýchlosťou odomykania a celkovo lepším chodom. Smart zámok Danalock V3 je navyše víťazom celého radu nezávislých bezpečnostných testov. Kľúčové vlastnosti smart zámku Danalock Smart Lock V3Dvere otvoríte pomocou iPhonu alebo Apple Watch (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT) , Immax neo multi bridge pro smart zigbee 3.0, bt v3 (07117-3)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez Bluetooth a Z-Wave, kompatibilný s Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Pokiaľ ste už unavení neustálym hľadaním kľúčov či by vám vyhovovala nová technológia na zabezpečenie priestoru, mohol by pre vás byť tým správnym riešením inteligentný zámok Smart Lock Danalock. Na ovládanie zámku a využívanie jeho funkcií sa treba pripojiť cez Bluetooth a Z-Wave. Ak máte v úmysle zaobstarať si tento model, je nutné myslieť na to, že bude pracovať s operačným systémom Android a iOS. Funkciu zdieľaného prístupu oceníte v prípade, že priestor navštevuje viac osôb. Smart zámok vám tiež pomôže s monitorovaním príchodov a odchodov. Tento model disponuje možnosťou naprogramovania prístupu niekoľkých používateľov. Na nabitie inteligentného zámku Smart Lock Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave poslúži batéria. Inteligentný zámok Smart... (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT) , Danalock smart lock v3 – bt & zigbee (dl-d0ee0bbbt)

Black cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy

Black cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy
Detail

Black Cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy (parys.sk)

Podobné produkty ako Black cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy , Danalock smart lock v3 – bluetooth & homekit (dl-d0ae0bbbt)

Xiaomi Smart Band 7 Pro biely (40235)

Xiaomi Smart Band 7 Pro biely (40235)
Detail

Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, dotykový displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, vlastné ciferníky a always On Display, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 288 h, materiál puzdra plast Udržte svoje zdravie aj kondíciu na vysokej úrovni. S unisex fitness náramkom budete neustále v obraze, pokiaľ ide o vaše výkony. Vaše ciele budete mať pred očami a nevzdáte sa, kým ich nedosiahnete. Hranatý ciferník fitness náramku vám bude stále prinášať nové a podstatné informácie. Displej s uhlopriečkou 1,64" je dostatočne veľký na to, aby ste sa pohodlne dostali ku všetkým dôležitým údajom. Ovládate ho pomocou dotyku, čo podčiarkuje pohodlné nosenie náramku na zápästí. Keď sa vám remienok pokazí alebo ho len chcete prispôsobiť aktuálnemu outfitu, ľahko a rýchlo ho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Smart Band 7 Pro biely (40235) , Danalock smart lock v3 – bt & zigbee (dl-d0ee0sibt)

Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1)

Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1)
Detail

Smart zámok ovládaný cez Bluetooth, aplikácia pre Android a iOS, Inteligentný zámokRetrofit LockPomocou Igloohome Retrofit Lock jednoducho premeníte svoj zámok na inteligentný. Stačí si nainštalovať aplikáciu Igloohome do svojho mobilného zariadenia a zapnúť Bluetooth pripojenie. Po kliknutí na ikonku zámku sa zámok otvorí. V aplikácii môžete vytvoriť aj kľúče pre ďalších členov rodiny, hostí či priateľov. Zámoknavyše funguje bez toho, aby ste museli byť pripojení k Wi-Fi. Pre prvé pripojenie spárujete zámok s aplikáciou v mobilnom telefóne. Následne je možné kódy k zámku generovať a prideľovať cez technológiu AlgoPin. Zámok Igloohome Retrofit Lock sa automaticky uzamkne, akonáhle sa zatvoria dvere. Na vybitú batériu vásupozorní zvuková a vizuálna indikácia.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!PIN kód zašlete komukoľvekSmart zámok IglooHome Smart Padlock disponuje technológiou AlgoPIN, pomocou ktorej môžete zaobchádzať s PIN kódom podľa vašich... (alza.sk)

Podobné produkty ako Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1) , Immax neo smart siréna zigbee 3.0 (07504l)

Nuki Fob (405)

Nuki Fob (405)
Detail

Diaľkové ovládanie – na ovládanie inteligentného zámku Nuki, s Bluetooth 5, na odomknutie dverí nepotrebujete mobilný telefón, kompatibilná s Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, IFTTT Nuki Fob je malý Bluetooth prívesok, vďaka ktorému môžete odomykať alebo zamykať smart zámok Nuki Smart Lock 3.0 bez toho, aby ste museli použiť svoj mobilný telefón. Pomocou Nuki Fob zvládnete vyriešiť aj zložitejšiu životnú situáciu! V prípade, že dôjde k odcudzeniu, k strate, stačí ho deaktivovať a vymeniť stratený Nuki Fob za nový. Nuki Fob zaistí pohodlné používanie a kontrolovaný prístup do vášho domova či bytu. Dvere odomknete aj zamknete jednoduchým stlačením tlačidla.Kľúčové vlastnosti diaľkového Bluetooth ovládania Nuki FobVďaka kompaktným rozmerom ho môžete nosiť neustále pri sebePrívesok komunikuje so smart zámkom cez Bluetooth rozhranieVhodné riešenie úplne pre všetkých (deti aj seniorov)Na fungovanie nie je potreba Nuki BridgeJednoduchá správa cez mobilnú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuki Fob (405) , Immax neo smart klávesnica zigbee 3.0 (07505l)

Nuki Keypad (220284)

Nuki Keypad (220284)
Detail

Klávesnica – na Nuki Smart Lock 2.0, 6-miestny kód, Bluetooth, možno uložiť až 100 rôznych prístupových kódov, v balení 2× batéria CR2032 S klávesnicou Nuki Keypad jednoducho odomknete svoje dvereKlávesnica Nuki Keypad je určená pre akýkoľvek smart zámok Nuki Smart Lock a jej ovládanie môžete vykonávať pomocou mobilnej aplikácie. Vďaka tomuto inteligentnému riešeniu už nebudete musieť nosiť kľúče alebo smartfón, na odomknutie a zamknutie bude stačiť poznať 6-miestny kód. Komunikácia medzi kódovým zámkom a klávesnicou je šifrovaná, a teda veľmi bezpečná. Nuki Keypad ľahko prilepíte na vonkajšiustranu vchodových dverí alebo priskrutkujete na stenu domu. Napájanie je zabezpečené dvoma gombíkovými batériami typu CR2032, odpadá teda nutnosť zapájania káblov a s tým spojené stavebné úpravy.Kľúčové vlastnosti klávesnice Nuki KeypadJednoduché a bezpečné riešenie zamykania dveríKompatibilná s inteligentnými zámkami Nuki Smart LockPamäť pre až 99 číselných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuki Keypad (220284) , Niceboy ion smart plug pro (smart-plug-pro)

IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 07117-3

IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 07117-3
Detail

Kvalitní Smart centrálna jednotka IMMAX NEO Pre v3 07117-3 ZigBee WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré ovládacie a riadiace jednotky. (esat.sk)

Podobné produkty ako IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 07117-3 , Swissten adaptér pro easy lock (88801407)

NUKI Klávesnica 2.0 (220931)

Detail

Klávesnica Otevřete dveře otiskem prstu! S klávesnicí Nuki Keypad 2.0 můžete otevřít dveře rychleji než kdykoli předtím, a to jednoduše otiskem prstu nebo volitelně pomocí šestimístného přístupového kódu. (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI Klávesnica 2.0 (220931) , Danalock smart lock v3 – bt & z-wave (dl-d0ze2bbbt)

Niceboy ION Smart Plug PRO (smart-plug-pro)

Detail

Smart zásuvka ovládaná cez WiFi, funguje samostatne, kompatibilná s Google Assistant, Tuya a Google Home, meranie spotreby energie, s vypínačom, aplikácia v angličtine a v češtine pre Android a iOS, Láka vás koncept inteligentnej domácnosti alebo chcete iba z normálnych spotrebičov urobiť inteligentné? V tom prípade by vám nemala v dome chýbať smart zásuvka Niceboy. Tá vám umožní zapojené spotrebiče vypínať a zapínať na diaľku. Jej systém je otvorený, čo znamená, že zvláda bežné komunikačné štandardy. Budete tiež môcť využiť rôznych smart home asistentov. Táto inteligentná zásuvka Niceboy podporuje Google Assistant a Google Home. Okrem ovládania spotrebičov môže merať spotrebu energie jednotlivých spotrebičov. Niceboy ION Smart Plug PRO zvláda fungovať samostatne bez nutnosti pripojenia k centrálnej jednotke. Bezdrôtové pripojenie prebieha prostredníctvom WiFi 2,4 GHz. V konštrukcii ukrýva jednu zásuvku. Tento model sa ovláda vďaka aplikácii, ktorá je v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy ION Smart Plug PRO (smart-plug-pro) , Wifi smart termostat, biely (tll331151)

Blitzwolf BW-SHP6 Pro Smart inteligentná zásuvka, biela (BW-SHP6 Pro)

Blitzwolf BW-SHP6 Pro Smart inteligentná zásuvka, biela (BW-SHP6 Pro)
Detail

Odišli ste z domu a nie ste si istí, či ste vypli žehličku? S týmto vám pomôže inteligentná zásuvka od Blitzwolf. Zásuvka vám umožní prostredníctvom aplikácie ovládať osvetlenie alebo iné domáce zariadenia. Môžete ju ovládať telefónom cez WiFi alebo pomocou hlasových asistentov. Hlasoví asistenti Inteligentný adaptér od Blitzwolf premení obyčajnú zásuvku na inteligentnú a umožní vám diaľkovo ovládať zariadenia, ktoré sú k nej pripojené, nastaviť časovač alebo sledovať spotrebu energie. Vďaka hlasovým asistentom stačí na zapnutie alebo vypnutie zariadenia pripojeného k adaptéru vysloviť príkaz. Funguje s hlasovými asistentmi Alexa a Google a má množstvo bezpečnostných funkcií. Inteligentný časovač Zásuvka má prostredníctvom aplikácie funkciu časovača, vďaka ktorej sa môžete rozhodnúť, kedy sa majú zariadenia spustiť alebo vypnúť. Je to skvelý spôsob, ako ušetriť elektrickú energiu, a tiež perfektne prispôsobiť svoj domov svojmu životnému štýlu. Diaľkové ovládanie Inteligentná zásuvka vám umožňuje diaľkovo ovládať vaše zariadenia, ktoré sú k nej pripojené. Môžete ich zapnúť a vypnúť na diaľku a naplánovať si, kedy ich zapnete alebo vypnete. Vďaka tomu sa nemusíte obávať, že ste pri odchode z domu zabudli zhasnúť svetlo alebo žehličku vypnúť. Bezpečné používanie Adaptér má množstvo ochrany proti prepätiu a preťaženiu, ako aj proti prehriatiu, takže si so zariadeniami zapojenými do zásuvky nemusíte robiť starosti. Monitorovanie spotreby energie Vďaka funkcii monitorovania spotreby energie môžete v akejkoľvek situácii skontrolovať, koľko energie spotrebujú jednotlivé spotrebiče vo vašej domácnosti. Parametre: • 2,4 GHz frekvencia Wi-Fi • Typ zásuvky: EÚ • Vstup: 220V-240V 50 / 60Hz • Maximálny výkon: 3450 W • Certifikáty: CE, RoHS • Materiál: V0 protipožiarny materiál • Hmotnosť: 59 g • Rozmery: 44 x 44 x 70 mm • Pracovná teplota: -20 45 ℃ (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Blitzwolf BW-SHP6 Pro Smart inteligentná zásuvka, biela (BW-SHP6 Pro) , Immax neo smart vypínač 2-tlačidlový zigbee 3.0 (07507l)

Lock&Lock Dóza na potraviny Lock - súprava 3 ks obdĺžnik (HPL825S)

Lock&Lock Dóza na potraviny Lock - súprava 3 ks obdĺžnik (HPL825S)
Detail

Dózy na potraviny – patentné veka, kvalitný plast, 100% vzduchotesné, 1× veľká dóza objem 2.3l, 9.5/23/16cm, 1× stredná dóza objem 1l, 12.8/19.5/6.7cm, 1× malá dóza objem 360ml, 15/10.8/4.5cm Urobte si poriadok v kuchyni s dózami Lock & Lock. Dózy Lock & Lock sú funkčné nádoby, vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je trvanlivý a odolný voči vysokým teplotám. Dózy sú vzduchotesné a bránia tak vlhkosti, plesniam a ďalším škodcom v ceste dovnútra a naopak udržujú vo vnútri dózy ako arómu potravín, tak aj ich čerstvosť. Kľúčové vlastnosti dóz Lock & Lock súprava 3 ksLock & Lock sú vyrobené z kvalitného plastuMajú patentné vekaSú 100% vzduchotesnéLock & Lock dózy odolajú vysokým teplotámSúprava obsahuje 3 ksObsah balenia:1× dóza 2 300 ml1× dóza 1 000 ml2× dóza 360 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Lock&Lock Dóza na potraviny Lock - súprava 3 ks obdĺžnik (HPL825S) , Immax neo smart vypínač 1-tlačítkový zigbee 3.0 (07506l)

TE Connectivity Power Triple LockPower Triple Lock 3-1971772-3 AMP

TE Connectivity Power Triple LockPower Triple Lock 3-1971772-3 AMP
Detail

PTL 1X3 CAP PANEL MT STD TEMP KEY C BLU (conrad.sk)

Podobné produkty ako TE Connectivity Power Triple LockPower Triple Lock 3-1971772-3 AMP , Immax neo smart senzor úniku vody, zigbee 3.0 (07519l)

NUKI 220284 kódový zámok Keypad IP65

NUKI 220284 kódový zámok Keypad    IP65
Detail

Otvorte dvere pre každodenný život bez kľúča - pomocou klávesnice Nuki Vytvorte individuálne prístupové kódy, pomocou ktorých môžete členom rodiny, priateľom alebo hosťom poskytnúť pohodlný prístup prostredníctvom aplikácie Nuki alebo Nuki Web bez fyzického kľúča alebo smartfónu. Maximálna kompatibilita a ľahká inštalácia Klávesnica Nuki je napájaná z batérie a môže sa používať s akýmkoľvek inteligentným zámkom Nuki. Jednoducho sa prilepí k rámu dverí na vonkajšej strane vašich predných dverí alebo priskrutkuje k stene domu. V spojení s voliteľným mostom Nuki môžu byť prístupové kódy vytvárané aj na diaľku. Ale aj bez internetového pripojenia je klávesnica Nuki plne použiteľná vďaka Bluetooth. Bezpečnosť a pohodlie Šesťmiestne prístupové kódy a šifrovaná komunikácia zaručujú maximálnu bezpečnosť. Každá klávesnica môže uložiť až 100 rôznych prístupových kódov. Každý užívateľ dostane individuálny prístupový kód, aby bolo možné kedykoľvek skontrolovať denník a zistiť, kto a kedy dvere otvoril. Dovolenkový prenájom na novej úrovni S klávesnicou Nuki už vy ako prenajímateľ nemusíte pracne odovzdávať kľúče a vaši hostia získajú jednoduchý a bezpečný bezkľúčový prístup - aj bez smartfónu. Platnosť pridelených prístupových kódov môže byť samozrejme obmedzená na príslušné rezervačné obdobie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako NUKI 220284 kódový zámok Keypad IP65 , I-tec mysafe easy usb 3.0 biely (mysafeu314)

Immax NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0, BT v3 (07117-3)

Detail

Centrálna jednotka oblasť využitia: osvetlenie, vykurovanie, elektroinštaláciu, zabezpečenie a ovládanie domácnosti, komunikácia cez Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya a Apple Siri skratky, kompatibilná s Android a iOS, ovládanie v slovenčine a angličtine, napájanie zo siete svetlo pre každéhoImmax NEO MULTI BRIDGE PRO v3Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 je stredobodom systému Immax NEO. Práve vďaka inteligentnej bráne môžete bez obmedzenia používať všetky funkcie smart domácnosti. Systém Immax NEO funguje na overenej technológii ZigBee 3.0 a Bluetooth. Jednoducho tak prepojíte všetky zariadenia do celistvého a ľahko ovládateľného celku. Prostredníctvom inteligentnej brány Immax NEO SMART BRIDGE PRO v3 naplno využijete potenciál inteligentného osvetlenia.Upravíte si napríklad intenzitu a tepelné sfarbenie svetla, nastavíte farebné režimy, časové harmonogramy a mnoho ďalšieho. S inteligentnou bránou MULTI BRIDGE PRO v3 a systémom IMMAX NEO budete mať svoju... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0, BT v3 (07117-3) , Spello by epico smart lock držiak telefónu na riadidlá – čierny (9915101300227)

Garmin Fenix 6S Pro smart hodinky 42 mm biela

Garmin Fenix 6S Pro smart hodinky  42 mm  biela
Detail

Meraním srdcového rytmu priamo na zápästí môžete určiť svoju saturáciu kyslíkom Pulse Ox. Monitorovanie vašej aktuálnej tréningovej záťaže. Pace Pro pre plánovanie trás závislých od svahu. Pre váš optimálny tréning Vďaka predinštalovanej mape TopoActive Europe s rozsiahlymi navigačnými funkciami vždy nájdete svoj cieľ. Či už na trailový beh alebo na prechádzku mestom na dovolenke. Sú vždy dobre prijaté. Teraz aj s celosvetovými lyžiarskymi mapami. Jasné vyhlásenie o dizajne na zápästí: štýlové. atletický. robustný. Dokonale čitateľný. 1,3 “(33 mm) displej vyrobený z Corning Gorilla Glass 3 má permanentný displej a drží ho luneta z robustnej nehrdzavejúcej ocele. Plaťte za svoje nákupy bezkontaktne pomocou fenix 6 PRO - vďaka Garmin Pay. Vychutnajte si svoje obľúbené zoznamy skladieb zo streamovacích služieb, ako sú Spotify a Deezer, prostredníctvom fenix 6 S Pro (sú potrebné Bluetooth slúchadlá) Konečný. vodotesné multišportové inteligentné hodinky GPS pre každého. ktorí chcú v sebe objaviť to najlepšie. Vďaka meraniu srdcového tepu na zápästí a inteligentným tréningovým funkciám je možné dosiahnuť aj ambiciózne ciele. Najuniverzálnejšie športové profily sú predinštalované priamo na fenix 6 PRO. Začnite ihneď s obľúbeným tréningom. Nová funkcia Pace Pro vám povie, ako rýchlo by ste mali bežať po hore. aby ste dosiahli svoj cieľový čas. Vďaka GPS-. So satelitným príjmom GLONASS a Galileo sa nestratíte v žiadnom teréne. Vďaka rozsiahlym mapám a najnovšej navigačnej technológii sa zorientujete v akomkoľvek prostredí. Početné funkcie inteligentných hodiniek vnášajú digitálny život priamo do vášho zápästia - od bezkontaktných platieb až po streamovanie hudby. Všetko v jednom vznešenom. robustný dizajn. Váš Garmin má výdrž batérie až 14 dní v režime Smartwatch a až 72 hodín v režime GPS UltraTrac. Pomocou aplikácie Power Manager môžete predĺžiť výdrž batérie v režime úspory energie až na 48 dní. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Garmin Fenix 6S Pro smart hodinky 42 mm biela

REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks (4013283720400)

REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks (4013283720400)
Detail

Detská poistka – proti otvoreniu skriniek, nalepovacia, materiál plast, 3 kusy v balení Ochrániť svoju ratolesť pri preskúmavaní záhad domácnosti predstavuje veľkú zodpovednosť. Aj keď sa ťažko odhaduje, aké má dieťa úmysly, mali by ste sa aspoň pokúsiť jeho kroky predvídať, aby nedošlo k nehode. S tým vám pomôže detská poistka REER vo forme zábrany proti otvoreniu skriniek. Každé dieťatko miluje preskúmavať zásuvky a najrôznejšie skrinky. Vďaka detskej poistke, ktorá zabraňuje takému otváraniu skriniek a zásuviek, budete mať istotu, že nenájde nič, čo by mu mohlo uškodiť. Na výrobu tejto detskej poistky bol určený materiál, ktorým je plast. V balení získate 3 poistky. Kľúčové vlastnosti detskej poistky REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks Detská poistka REER minimalizuje riziko malých aj väčších nehôd Nedovolí dieťatku nežiaduce otvorenie zásuvky a skrinky Inštalácia bez ťažkostí Použitým materiálom je plast V balení získate 3 detské poistky (alza.sk)

Podobné produkty ako REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks (4013283720400)

Elmex Cvičný zubní kartáček pro děti od 0-3 let

Elmex Cvičný zubní kartáček pro děti od 0-3 let
Detail

(nazuby.eu)

Podobné produkty ako Elmex Cvičný zubní kartáček pro děti od 0-3 let

Adaptér SWISSTEN ADAPTER PRO EASY LOCK

Adaptér SWISSTEN ADAPTER PRO EASY LOCK
Detail

Kvalitní Adaptér SWISSTEN ADAPTER PRO EASY LOCK z kategorie Audio, video, SAT | Mobilné telefóny a príslušenstvo | Držiaky na mobilné telefóny | Držiaky na mobilné telefóny do ruky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Adaptér SWISSTEN ADAPTER PRO EASY LOCK

TE Connectivity Positive LockPositive Lock 2-154719-0 AMP

TE Connectivity Positive LockPositive Lock 2-154719-0 AMP
Detail

PL 250 REC HSG 1P NYLON RED (conrad.sk)

Podobné produkty ako TE Connectivity Positive LockPositive Lock 2-154719-0 AMP

TE Connectivity Positive LockPositive Lock 1-154719-0 AMP

TE Connectivity Positive LockPositive Lock 1-154719-0 AMP
Detail

PL 250 REC HSG 1P NYLON NAT (conrad.sk)

Podobné produkty ako TE Connectivity Positive LockPositive Lock 1-154719-0 AMP

Targus® 3-in-1 Lock, Resettable Combination Retail Lock

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Targus® 3-in-1 Lock, Resettable Combination Retail Lock

Apple Smart Folio iPad Pro 11 2021 biele (MJMA3ZM/A)

Apple Smart Folio iPad Pro 11 2021 biele (MJMA3ZM/A)
Detail

Puzdro na tablet Apple iPad Pro 11" 2021 (3. generácia), materiál: TPU a polyuretán, zatváracie, tvrdé, ochrana displeja pred poškriabaním a integrovaný stojan Potrebovali by ste elegantné riešenie, ako ušetriť svôj tablet pred rôznymi ťukancami alebo dokonca rozbitým displejom? Zatváracie puzdro na tablet Apple bude určite tým najlepším riešením. Je určené pre tablety do veľkosti 11". Pevná kostra Apple Smart Folio iPad Pro 11" 2021 biele zabezpečí, že váš tablet nepríde k najmenšej úhone. Biela farba puzdra na tablet je už iba čerešničkou na torte. Kľúčové funkcie puzdra na tablet Apple Smart Folio iPad Pro 11" 2021 biele Zatváracie vyhotovenie obalu na tablet opatruje chrbát tabletu aj displej Vstavaný stojanček sa vám bude hodiť pri pozeraní filmov alebo čítaní Puzdro na tablet dovolí uložiť zariadenia s veľkosťou až 11" (alza.sk)

Podobné produkty ako Apple Smart Folio iPad Pro 11 2021 biele (MJMA3ZM/A)

Kinetic náväzec gummi-makk pink pro glow 3 ks 10/0

Detail

Chytí takmer všetko vo všetkých moriach! •Ultra ostré chemicky ošetrené háčiky •Gumové trubičky •Cieľová ryba: treska tmavá, treska obyčajná, treska polak (parys.sk)

Podobné produkty ako Kinetic náväzec gummi-makk pink pro glow 3 ks 10/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 1/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 1/0
Detail

Vyrobený z najlepších materiálov, ktoré sú teraz k dispozícii. Chemicky ostrený hrot zaisťuje dokonalé preniknutie háčika. V balení: 10ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 1/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 2/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 2/0
Detail

Vyrobený z najlepších materiálov, ktoré sú teraz k dispozícii. Chemicky ostrený hrot zaisťuje dokonalé preniknutie háčika. V balení: 10ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 2/0

Rapture háčik spring lock 5 ks - 2,5 g 2/0

Rapture háčik spring lock 5 ks - 2,5 g 2/0
Detail

Týmto spôsobom je plávanie naozaj prirodzené a lepšie v porovnaní s tradičnou jigovou hlavou. V balení: 5ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčik spring lock 5 ks - 2,5 g 2/0

Rapture háčik spring lock 5 ks - 4 g 4/0

Rapture háčik spring lock 5 ks - 4 g 4/0
Detail

Týmto spôsobom je plávanie naozaj prirodzené a lepšie v porovnaní s tradičnou jigovou hlavou. V balení: 5ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčik spring lock 5 ks - 4 g 4/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 4/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 4/0
Detail

Vyrobený z najlepších materiálov, ktoré sú teraz k dispozícii. Chemicky ostrený hrot zaisťuje dokonalé preniknutie háčika. V balení: 10ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 4/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 5/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 5/0
Detail

Vyrobený z najlepších materiálov, ktoré sú teraz k dispozícii. Chemicky ostrený hrot zaisťuje dokonalé preniknutie háčika. V balení: 10ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 5/0

TE Connectivity Power Triple LockPower Triple Lock 3-1971875-7 AMP

TE Connectivity Power Triple LockPower Triple Lock 3-1971875-7 AMP
Detail

PTL 3X5 CAP PANEL MT STD TEMP KEY C BLU (conrad.sk)

Podobné produkty ako TE Connectivity Power Triple LockPower Triple Lock 3-1971875-7 AMP

Iobit Smart Defrag 8 PRO pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia) (IOBSDi1083)

Detail

Softvér na údržbu PC Iobit Smart Defrag pre 3 zariadenia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom Pokiaľ vyžadujete špičkový výkon vášho disku, mohol by vám prísť vhod softvér na údržbu disku Iobit Smart Defrag 8 PRO. Zvládne spravovať váš disk tak, aby bežal maximálnou rýchlosťou. Môžete sa spoľahnúť na jeho stabilitu a jednoduché používanie. Poskytne vám nielen defragmentáciu disku, ale zefektívni vaše súbory a urýchli prístup k dátam na disku. Dobre komunikuje ako s HDD tak aj SSD.Kľúčové vlastnosti softvéru na údržbu PC Iobit Smart Defrag 8 PRO pre 3 PC na 12 mesiacovSoftvér na údržbu PC Iobit Smart Defrag 8 PRO ponúka viac než len defragmentáciu diskuDocieli, aby váš disk bežal maximálnou rýchlosťouJe spoľahlivý a ľahko sa používaProgram... (alza.sk)

Podobné produkty ako Iobit Smart Defrag 8 PRO pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia) (IOBSDi1083)

DICOTA Universal Security Cable Lock, 3 Exchangeable heads fits all slots, masterkeyed

Detail

Universal Security Cable Lock, 3 Exchangeable heads fits all slots, masterkeyedPerfect solution for all lock systems. Both now and in the future, for lock systems Currently device manufacturers use three different lock slot formats: T-Lock (or T-Bar), Wedge and Nano. Thanks to the UniversalSecurity Cable Lock with three exchangeable heads your lock will suit all kinds of devices equipped with an anti-theft port.Prenosné počítače sú dobre as projektormi, monitormi a printers môžu byť efektívne zabezpečené s DICOTA zámok systému. Characteristics• Suitable for all devices thanks to the 3 exchangeable heads(T-Lock, Wedge and Nano)• PVC coated multi-strand steel cable, 2 m in length• Maximum regulácie ochrany proti 4.4 mm diameteru• Flexible workplace design thanks to the 360° rotatable and90° swiveling closing head• Easy installation with push-to-lock function• Two keys are included as part of the delivery• Functional Velcro strap pre kompaktné skladovanie atransportation• Three spacers supplied to ensure seamless fit for differentmodels (0.4 mm) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA Universal Security Cable Lock, 3 Exchangeable heads fits all slots, masterkeyed

DICOTA Universal Security Cable Lock, 3 Výmena heads fits all slots, combination

DICOTA Universal Security Cable Lock, 3 Výmena heads fits all slots, combination
Detail

Universal Security Cable Lock, 3 Výmena heads fits all slots, combinationNo key required. Future-proof riešenie s kombináciou zámku. Targeted prevention is the answer. Thanks to this security cable lock with exchangeable head your lock will suit all kinds of devicesvybavený anti-theft T-Lock (T-Bar), Wedge or Nano slot. Easy, convenient and effective. No key and no compromise onsecurity: easily set your individual 4-digit numerický kód z 10,000 possible combinations. Notebooks as well as projectors,monitory and printers môžu byť efektívne zabezpečené s 3-way exchangeable heads. Characteristics• Suitable for all devices thanks to the 3 exchangeable heads(T-Lock, Wedge and Nano)• 4-digit numeric code adjustable individually out of 10,000combinations• PVC coated multi-strand steel cable, 2 m in length• Maximum regulácie ochrany proti 4.4 mm diameteru• Flexible workplace design thanks to the 90° hlavu pivot and360° rotatory cylinder• Functional Velcro strap pre kompaktné skladovanie atransportation• Three spacers supplied to ensure seamless fit for differentmodels (0.4 mm) SpecificationsArt.no.: D31713EAN: 7640158668900Weight: 0.134 kgMaterial: steel cable with TPR coverWarranty: 24 mesiacovDimension: 2000 x 0 x 0 mmMax. Device dimensions: 0 x 0 x 0 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA Universal Security Cable Lock, 3 Výmena heads fits all slots, combination

Mi Smart Kettle Pro

Detail

Digitálna obrazovkaDigitálna obrazovka s vysokým rozlíšením zobrazuje teplotu vody v reálnom čase. Dve dotykové tlačidlá pre jednoduché prepínanieDotykom tlačidla "Boil" kanvica uvarí vodu za cca 5 minút. Jedným dotykom tlačidla "Keep Warm" kanvica udrží teplotu vody, opakovaným stlačením vyberiete jednu z piatich úrovní (40/50/70/80/90°C). Udržujte teplo v tichosti.Triakové komponenty podporujú jemné zahrievanie a chránia vás pred hlukom kanvice. Skvelý materiál aj dizajnVnútri je kanvica vyrobená z nerezovej ocele 304. Dizajn má dvojitú stenu pre izoláciu tepla. Kanvica disponuje aj trojitou elektrickou ochranou a má odolný regulátor teploty od britskej značky STRIX. APP ovládanieUdržujte teplotu medzi 40 °C a 90 °C až 12 hodín tak, že kanvicu vrátite späť na nabíjaciu základňu. Vodu po varení udržujte automaticky horúcu. Technické špecifikácieKapacita: 1,5 lHmotnosť: 1,3 kgRozmery: 204 x 145 x 235 mmMenovité napätie/frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Mi Smart Kettle Pro
NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673), NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge biely, NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667), NUKI Smart Lock 3.0 (220661), NUKI BRIDGE biely (220808), NUKI dverný senzor biely (220648), NUKI POWER PACK biely (220586), NEDIS smart nástenný vypínač / Zigbee 3.0 / nástenný držiak / biely (ZBWS10WT), Yale Linus Smart Lock (EL003607), Xiaomi Smart Band 7 Pro biely (40235), Nuki Keypad (220284), Nuki Fob (405), NEDIS smart nástenný vypínač / Zigbee 3.0 / nástenný držiak / štyri tlačidlá / biely (ZBWS40WT), Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1), NUKI Klávesnica 2.0 (220931), Immax NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0, BT v3 (07117-3), Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT), Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT), Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT), Immax NEO Smart Siréna Zigbee 3.0 (07504L), Immax NEO Smart klávesnica Zigbee 3.0 (07505L), Niceboy ION Smart Plug PRO (smart-plug-pro), Swissten adaptér pro Easy Lock (88801407), Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT), WiFi Smart termostat, biely (TLL331151), Immax NEO Smart vypínač 2-tlačidlový Zigbee 3.0 (07507L), Immax NEO Smart vypínač 1-tlačítkový Zigbee 3.0 (07506L), Immax NEO Smart senzor úniku vody, Zigbee 3.0 (07519L), I-TEC MySafe Easy USB 3.0 biely (MYSAFEU314), Spello by Epico Smart Lock držiak telefónu na riadidlá – čierny (9915101300227)