Nuki smart lock 3.0 pro čierny (220667)

Produkt Nuki smart lock 3.0 pro čierny (220667) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nuki smart lock 3.0 pro čierny (220667) upraviť a produkt hľadať znova.

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov Ak sa vám nechce stále hľadať kľúče alebo zamýšľate zabezpečiť priestor novou technológiou, mohli by ste si zaobstarať inteligentný zámok Smart Lock Nuki. Zámok aj všetky dostupné funkcie máte možnosť ovládať prostredníctvom pripojenia cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Než si zakúpite tento model, treba myslieť na to, že musí byť kompatibilný s operačným systémom Android a iOS. Funkcia zdieľaného prístupu príde vhod, pokiaľ priestor navštevuje viac osôb. Smart zámok vie takisto zaznamenávať príchody a odchody. S jeho hlasovým ovládaním vám pomôže smart home asistent Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home. Na napájanie inteligentného zámku Smart Lock NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny vám poslúžia batérie. Inteligentný zámok Smart Lock Nuki má aplikáciu, ktorá... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667) , Nuki smart lock 3.0 pro čierny (220667)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov Ak vás trápi neustále hľadanie kľúčov či máte v úmysle používať na zabezpečenie novú technológiu, mohol by pre vás byť riešením inteligentný zámok Smart Lock Nuki. Samotný zámok a všetky dostupné funkcie budete ovládať prostredníctvom pripojenia cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Pred jeho zakúpením je nutné myslieť na to, že je kompatibilný s operačným systémom Android a iOS. Vďaka funkcii zdieľaného prístupu je možné ovládanie inteligentného zámku Smart Lock viacerými osobami. Smart zámok vám tiež pomôže s monitorovaním príchodov a odchodov. Jeho ovládanie hlasom vám umožní smart home asistent Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home. Na napájanie inteligentného zámku Smart Lock NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely vám poslúžia batérie. Inteligentný zámok Smart... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673) , Nuki smart lock 3.0 pro biely (220673)

NUKI Smart Lock 3.0 (220661)

NUKI Smart Lock 3.0 (220661)
Detail

Smart zámok ovládaný cez Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov So smart zámkom NUKI Smart Lock 3.0 môžete ovládať dvere na diaľku. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene. Váš smart zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. Aplikácia vám umožňuje vytvoriť až 200 virtuálnych kľúčov pre vašu rodinu a priateľov. Virtuálnekľúče je možné obmedziť časovo alebo nastaviť opakovanie. NUKI Smart Lock 3.0 zaisťuje veľmi jednoduchú a rýchlu montáž. V prípade potreby ho môžete bez poškodenia majetku zase odstrániť.Kľúčové vlastnosti smart zámku NUKI Smart Lock 3.0NUKI Smart Lock 3.0 bezpečnostný zámokK dispozícii je mobilná aplikácia, ovládanie z webu aj pomocou hlasových asistentovMožnosť nastavenia až 200... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI Smart Lock 3.0 (220661) , Nuki smart lock 3.0 (220661)

NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge biely

NUKI Smart Lock 3.0 +  Bridge biely
Detail

Smart zámok kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, WiFi bridge súčasťou balenia, geolokácia, offline fungovanie, monitoring príchodov a odchodov, možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov a Kontrola stavu batérie a ďalších nastavení zámku So smart zámkom NUKI Smart Lock 3.0 môžete ovládať dvere na diaľku. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene. Váš smart zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. Aplikácia vám umožňuje vytvoriť až 200 virtuálnych kľúčov pre vašu rodinu a priateľov. Virtuálnekľúče je možné obmedziť časovo alebo nastaviť opakovanie. NUKI Smart Lock 3.0 zaisťuje veľmi jednoduchú a rýchlu montáž. V prípade potreby ho môžete bez poškodenia majetku zase odstrániť.Kľúčové vlastnosti smart zámku NUKI Smart Lock 3.0NUKI Smart Lock 3.0... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge biely , Nuki smart lock 3.0 + bridge biely

Rapture háčik spring lock 5 ks - 3 g 3/0

Rapture háčik spring lock 5 ks - 3 g 3/0
Detail

Týmto spôsobom je plávanie naozaj prirodzené a lepšie v porovnaní s tradičnou jigovou hlavou. V balení: 5ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčik spring lock 5 ks - 3 g 3/0 , Yale linus smart lock (el003607)

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 3/0

Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 3/0
Detail

Vyrobený z najlepších materiálov, ktoré sú teraz k dispozícii. Chemicky ostrený hrot zaisťuje dokonalé preniknutie háčika. V balení: 10ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Rapture háčiky magna super lock worm 10 ks - 3/0 , Spello by epico smart lock držiak telefónu na riadidlá – čierny (9915101300227)

Xiaomi Redmi Smart Band Pro (0)

Xiaomi Redmi Smart Band Pro (0)
Detail

Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, dotykový displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu a ovládanie prehrávača hudby v mobile, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 480 h, materiál puzdra plast Štýlový fitness náramok zaujme 1,47-palcovým AMOELD displejom a množstvom funkciíPripravte sa na nový fitness náramok od Xiaomi s obdĺžnikovým a ľahko zaobleným displejom. Xiaomi Redmi Smart Band Pro vyniká AMOLED displejom s uhlopriečkou 1,47“, jasom 450 nitov a rozlíšením 368 × 194 bodov. Listovanie v menu, čítanie správ a mnoho ďalšieho tak bude aj naďalej svižné a pohodlné. Ciferník fitness náramku Xiaomi Redmi Smart Band Pro si môžete upraviť zvolením si z viac ako 50 rôznych motívov, ale použiť teraz môžete aj fotografiu podľa vášho výberu. Smart náramok bol navrhnutý s ohľadom na pohodlie používateľa – ľahké vyhotovenie a dobre priliehajúci... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi Smart Band Pro (0) , Nuki keypad (220284)

Black cat cross lock wirbel-veľ. 3/0 / nosnosť 70kg/ 5 kusov

Black cat cross lock wirbel-veľ. 3/0 / nosnosť 70kg/ 5 kusov
Detail

Black Cat cross lock wirbel-veľ. 3/0 / nosnosť 70kg/ 5 kusov (parys.sk)

Podobné produkty ako Black cat cross lock wirbel-veľ. 3/0 / nosnosť 70kg/ 5 kusov , Nuki fob (405)

Spello by Epico Smart Lock držiak telefónu na riadidlá – čierny (9915101300227)

Spello by Epico Smart Lock držiak telefónu na riadidlá – čierny (9915101300227)
Detail

Držiak na mobil – na motorku a na bicykel, mechanický, s lepivou vrstvou, uchytenie na riadidlá, možnosť nastavenia polohy (alza.sk)

Podobné produkty ako Spello by Epico Smart Lock držiak telefónu na riadidlá – čierny (9915101300227) , Xiaomi smart band 7 pro čierny (39500)

Yale Linus Smart Lock (EL003607)

Yale Linus Smart Lock (EL003607)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu a monitoring príchodov a odchodov Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Obíďte sa bez kľúčov raz navždyInteligentný zámok Yale Linus Smart Lock vás už nikdy nenechá v rozpakoch z nezabezpečenej domácnosti a ohromí vás pokročilými technológiami. Pomocou Linus Smart Lock zabezpečíte vchodové dvere a budete nad nimi mať dokonalú kontrolu v podstate odkiaľkoľvek. Po stiahnutí aplikácie Yale Access možno z vášho smartfónu alebo inteligentných hodiniek zámok diaľkovo ovládať a taktiež získate podrobný prehľad o každom príchode a odchode.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prednosti inteligentného zámku Yale Linus Smart LockInteligentný zámok Yale Linus Smart Lock plne zabezpečí vaše vchodové dverePrepojenie s aplikáciou Yale Access cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Yale Linus Smart Lock (EL003607) , Igloohome retrofit lock – bezkľúčový smart zámok (oe1)

Smart zámok s klávesnicou LOCKIN SMART LOCK G30

Smart zámok s klávesnicou LOCKIN SMART LOCK G30
Detail

Kvalitní Smart zámok s klávesnicou LOCKIN SMART LOCK G30 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART príslušenstvo pre chytrú domácnosť. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart zámok s klávesnicou LOCKIN SMART LOCK G30 , Moleskine 2024 smart writing xl pro, čierny (smdhb12pro4y24)

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (0)

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (0)
Detail

Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do pracovne, biela farba, na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 4800 K, príkon 14 W, na hlasové ovládanie, SMART, rozmery 50 × 24 × 26 cm (V׊×D) Hľadáte originálnu stolovú lampu, ktorá by sa zabývala vo vašej domácej pracovni, obývacej alebo detskej izbe? Lampa na stôl Xiaomi v zaujímavom dizajne spoľahlivo rozjasní váš stôl či komodu. Vďaka technológii LED diód je veľmi šetrná a skvele svieti. Za zmienku tiež stojí veľmi intuitívne ovládanie cez inteligentný mobilný telefón. Skutočne hladko a ochotne komunikuje so zariadeniami s operačným systémom Android a iOS. Patríte k fanúšikom moderných technológií? Potom vám Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa so stolnou lampou vytvoria absolútne synchronizovanú domácnosť. Ak padne reč na chromatickosť, čiže teplotu svetla, tá sa vyšplhala na 2500 K. Počítajte s tým, že správny chod bude stolnej lampe zabezpečovať príkon 14 W. S tým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (0) , Nuki bridge biely (220808)

Tedee GO – smart zámok, čierny (TD-GO-LOCK-BK)

Tedee GO – smart zámok, čierny (TD-GO-LOCK-BK)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Google Assistant, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Ak stále hľadáte kľúče alebo hľadáte novú technológiu na zabezpečenie priestoru, mohol by sa vám hodiť inteligentný zámok Smart Lock Tedee. Na ovládanie samotného zámku a využitie dostupných funkcií je nutné mať pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Pred jeho zaobstaraním je nevyhnutné myslieť na to, že bude pracovať s operačným systémom Android a iOS. Funkcia zdieľaného prístupu umožní ovládanie inteligentného zámku Smart Lock viacerými osobami. Smart zámok dokáže dokonca zaznamenávať aj príchody a odchody. Tento model vám umožní naprogramovanie prístupu niekoľkým používateľom. Toto inteligentné zariadenie možno ovládať aj smart home asistentom Google Assistant. Na nabitie inteligentného zámku Smart Lock Tedee GO – smart zámok, čierny (alza.sk)

Podobné produkty ako Tedee GO – smart zámok, čierny (TD-GO-LOCK-BK) , Nuki klávesnica 2.0 (220931)

Black cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy

Black cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy
Detail

Black Cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy (parys.sk)

Podobné produkty ako Black cat cross lock wirbel-veľ. 4/0 nosnosť 100kg/ 3 kusy , Immax neo multi bridge pro smart zigbee 3.0, bt v3 (07117-3)

Owlet Smart Sock 3 0-18m chytrá ponožka Mint 2x1 pár

Owlet Smart Sock 3 0-18m chytrá ponožka Mint 2x1 pár
Detail

Owlet Smart Sock 3 0-18m, 2x1 pair, Monitory dychu pre deti, Aby ste si mohli byť istí, že je vaše dieťatko v poriadku, kúpte si monitor dychu Owlet Smart Sock 3 0-18m. Zariadenie stráži dieťatko počas spánku, kontroluje, či pravidelne dýcha a vám tak zaistí pokojný spánok. Vlastnosti: pomáha predchádzať zdravotným ťažkostiam monitoruje dych v postieľke Obsah sady: size 1 2,2-5,4 kg chytrá ponožka 2 ks size 2 5,4-13,6 kg chytrá ponožka 2 ks (notino.sk)

Podobné produkty ako Owlet Smart Sock 3 0-18m chytrá ponožka Mint 2x1 pár , Danalock smart lock v3 – bt & zigbee (dl-d0ee0bbbt)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez ZigBee a Bluetooth, kompatibilný s Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Smart zámok Danalock Smart Lock V3 s podporou Bluetooth a Zigbee v čiernom vyhotoveníZabudnite na zložité vstupné kódy a kľúče nechajte s úplným pokojom doma. Využite moderne navrhnutý smart zámok Danalock V3 s podporou platformy Zigbee, kedy vám na otvorenie vchodových dverí postačí jediný dotyk displeja iPhonu, Apple Watch alebo pokyn hlasovej asistentke Siri! Zámok je v tejto edícii kompatibilný iba so systémom iOS a watchOS. Výrobca má navyše dlhoročné skúsenosti, takže ide už o 3. generáciu smart zámkov s výrazne vylepšenou rýchlosťou odomykania a celkovo lepším chodom. Smart zámok Danalock V3 je navyše víťazom celého radu nezávislých bezpečnostných testov.Kľúčové vlastnosti smart zámku Danalock Smart Lock V3, Bluetooth a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT) , Danalock smart lock v3 – bluetooth & homekit (dl-d0ae0bbbt)

Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT)

Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Apple HomeKit, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Smart zámok Danalock Smart Lock V3 s podporou Apple HomeKitZabudnite na zložité vstupné kódy a kľúče nechajte s úplným pokojom doma. Využite moderne navrhnutý smart zámok Danalock V3 s podporou platformy Apple HomeKit, kedy vám na otvorenie vchodových dverí postačí jediný dotyk displeja iPhonu, Apple Watch alebo pokyn hlasovej asistentke Siri! Zámok je v tejto edícii kompatibilný iba so systémom iOS a watchOS. Výrobca má navyše dlhoročné skúsenosti, takže ide už o 3. generáciu smart zámkov s výrazne vylepšenou rýchlosťou odomykania a celkovo lepším chodom. Smart zámok Danalock V3 je navyše víťazom celého radu nezávislých bezpečnostných testov. Kľúčové vlastnosti smart zámku Danalock Smart Lock V3Dvere otvoríte pomocou iPhonu alebo Apple Watch (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT) , Danalock smart lock v3 – bt & zigbee (dl-d0ee0sibt)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez ZigBee a Bluetooth, kompatibilný s Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Smart zámok Danalock Smart Lock V3 s podporou Bluetooth a Zigbee v striebornom vyhotoveníZabudnite na zložité vstupné kódy a kľúče nechajte s úplným pokojom doma. Využite moderne navrhnutý smart zámok Danalock V3 s podporou platformy Zigbee, kedy vám na otvorenie vchodových dverí postačí jediný dotyk displeja iPhonu, Apple Watch alebo pokyn hlasovej asistentke Siri! Zámok je v tejto edícii kompatibilný iba so systémom iOS a watchOS. Výrobca má navyše dlhoročné skúsenosti, takže ide už o 3. generáciu inteligentných zámkov s výrazne vylepšenou rýchlosťou odomykania a celkovo lepším chodom. Smart zámok Danalock V3 je navyše víťazom celého radu nezávislých bezpečnostných testov. Kľúčové vlastnosti smart zámku Danalock Smart Lock V3, Bluetooth a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT) , Immax neo smart siréna zigbee 3.0 (07504l)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT)

Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT)
Detail

Smart zámok ovládaný cez Bluetooth a Z-Wave, kompatibilný s Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Pokiaľ ste už unavení neustálym hľadaním kľúčov či by vám vyhovovala nová technológia na zabezpečenie priestoru, mohol by pre vás byť tým správnym riešením inteligentný zámok Smart Lock Danalock. Na ovládanie zámku a využívanie jeho funkcií sa treba pripojiť cez Bluetooth a Z-Wave. Ak máte v úmysle zaobstarať si tento model, je nutné myslieť na to, že bude pracovať s operačným systémom Android a iOS. Funkciu zdieľaného prístupu oceníte v prípade, že priestor navštevuje viac osôb. Smart zámok vám tiež pomôže s monitorovaním príchodov a odchodov. Tento model disponuje možnosťou naprogramovania prístupu niekoľkých používateľov. Na nabitie inteligentného zámku Smart Lock Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave poslúži batéria. Inteligentný zámok Smart... (alza.sk)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT) , Immax neo smart klávesnica zigbee 3.0 (07505l)

Tefal BL420838 Blendforce 2 stolný mixér, 600 W, 2 rýchlosti, pulzná funkcia, drvenie ľadu, Smart Lock, čierny

Detail

Tefal BL420838 Blendforce 2 stolný mixérStolný mixér Tefal Blendforce 2 BL420838 je skvelým pomocníkom na každodenné mixovanie v kuchyni. S príkonom 600 W ponúka vysoký výkon pre rýchlu a efektívnu prípravu vašich obľúbených pokrmov. Výkonný a ľahko ovládateľný S dvoma rýchlosťami a pulzným spínačom môžete ľahko prispôsobiť rýchlosť mixovania podľa vašich potrieb. Vďaka ergonomickej rukoväti a textúrovanému povrchu okolo voliča funkcií je mixér pohodlný a ľahko ovládateľný. Bezpečnosť a pohodlie Automatický zámok po nasadení nádoby zaisťuje mixovacie nože a prísavky na základni zvyšujú stabilitu mixéra, takže sa nemusíte obávať nepríjemných nehôd. Inovatívny systém chladenia Nový systém chladenia vzduchom optimalizuje prúdenie vzduchu okolo motora, čím bráni prehriatiu až po dobu 3 minút nepretržitého mixovania. Bez ohľadu na to, akú rýchlosť nastavíte, tento mixér vydrží až 3 minúty nepretržitého mixovania. Drvenie ľadu a mixovanie Funkcia na drvenie ľadu je šetrná k nádobe a umožňuje vám opakovane vychutnať ľadové nápoje. Suroviny budú starostlivo spracované do najmenšieho kúsku vďaka 4 nožom. Veľký objem nádoby Nádoba s celkovým objemom 2 litre ponúka dostatok priestoru na mixovanie surovín. Pomocou integrovanej odmerky môžete vložiť presnú dávku surovín. Špecifikácia: Príkon mixéra: 600 W Objem hlavnej nádoby: 2 l Počet rýchlostí: 2 Pulzný spínač: Áno Vlastnosti: Drvenie ľadu, mixovanie, mixovanie horúcich surovín Zdroj energie: Sieťový (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Tefal BL420838 Blendforce 2 stolný mixér, 600 W, 2 rýchlosti, pulzná funkcia, drvenie ľadu, Smart Lock, čierny , Niceboy ion smart plug pro (smart-plug-pro)

Nuki Keypad (220284)

Nuki Keypad (220284)
Detail

Klávesnica – na Nuki Smart Lock 2.0, 6-miestny kód, Bluetooth, možno uložiť až 100 rôznych prístupových kódov, v balení 2× batéria CR2032 S klávesnicou Nuki Keypad jednoducho odomknete svoje dvereKlávesnica Nuki Keypad je určená pre akýkoľvek smart zámok Nuki Smart Lock a jej ovládanie môžete vykonávať pomocou mobilnej aplikácie. Vďaka tomuto inteligentnému riešeniu už nebudete musieť nosiť kľúče alebo smartfón, na odomknutie a zamknutie bude stačiť poznať 6-miestny kód. Komunikácia medzi kódovým zámkom a klávesnicou je šifrovaná, a teda veľmi bezpečná. Nuki Keypad ľahko prilepíte na vonkajšiustranu vchodových dverí alebo priskrutkujete na stenu domu. Napájanie je zabezpečené dvoma gombíkovými batériami typu CR2032, odpadá teda nutnosť zapájania káblov a s tým spojené stavebné úpravy.Kľúčové vlastnosti klávesnice Nuki KeypadJednoduché a bezpečné riešenie zamykania dveríKompatibilná s inteligentnými zámkami Nuki Smart LockPamäť pre až 99 číselných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuki Keypad (220284) , Nuki dverný senzor biely (220648)

Nuki Fob (405)

Nuki Fob (405)
Detail

Diaľkové ovládanie – na ovládanie inteligentného zámku Nuki, s Bluetooth 5, na odomknutie dverí nepotrebujete mobilný telefón, kompatibilná s Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, IFTTT Nuki Fob je malý Bluetooth prívesok, vďaka ktorému môžete odomykať alebo zamykať smart zámok Nuki Smart Lock 3.0 bez toho, aby ste museli použiť svoj mobilný telefón. Pomocou Nuki Fob zvládnete vyriešiť aj zložitejšiu životnú situáciu! V prípade, že dôjde k odcudzeniu, k strate, stačí ho deaktivovať a vymeniť stratený Nuki Fob za nový. Nuki Fob zaistí pohodlné používanie a kontrolovaný prístup do vášho domova či bytu. Dvere odomknete aj zamknete jednoduchým stlačením tlačidla.Kľúčové vlastnosti diaľkového Bluetooth ovládania Nuki FobVďaka kompaktným rozmerom ho môžete nosiť neustále pri sebePrívesok komunikuje so smart zámkom cez Bluetooth rozhranieVhodné riešenie úplne pre všetkých (deti aj seniorov)Na fungovanie nie je potreba Nuki BridgeJednoduchá správa cez mobilnú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuki Fob (405) , Nuki power pack biely (220586)

Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1)

Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1)
Detail

Smart zámok ovládaný cez Bluetooth, aplikácia pre Android a iOS, Inteligentný zámokRetrofit LockPomocou Igloohome Retrofit Lock jednoducho premeníte svoj zámok na inteligentný. Stačí si nainštalovať aplikáciu Igloohome do svojho mobilného zariadenia a zapnúť Bluetooth pripojenie. Po kliknutí na ikonku zámku sa zámok otvorí. V aplikácii môžete vytvoriť aj kľúče pre ďalších členov rodiny, hostí či priateľov. Zámoknavyše funguje bez toho, aby ste museli byť pripojení k Wi-Fi. Pre prvé pripojenie spárujete zámok s aplikáciou v mobilnom telefóne. Následne je možné kódy k zámku generovať a prideľovať cez technológiu AlgoPin. Zámok Igloohome Retrofit Lock sa automaticky uzamkne, akonáhle sa zatvoria dvere. Na vybitú batériu vásupozorní zvuková a vizuálna indikácia.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!PIN kód zašlete komukoľvekSmart zámok IglooHome Smart Padlock disponuje technológiou AlgoPIN, pomocou ktorej môžete zaobchádzať s PIN kódom podľa vašich... (alza.sk)

Podobné produkty ako Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1) , Swissten adaptér pro easy lock (88801407)

STALEKS PRO SMART PROFESIONALNE KLIESTE NS-10-3

STALEKS PRO SMART PROFESIONALNE KLIESTE NS-10-3
Detail

KLIEŠTE . Staleks Pro Smart profesionálne kliešte NS-10-3 sú kliešte na kožičku s naklonenými čepieľkami vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. . rovné rezné hrany so sklonom . rezná časť s výstupkom . rovné skrátené (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STALEKS PRO SMART PROFESIONALNE KLIESTE NS-10-3 , Danalock smart lock v3 – bt & z-wave (dl-d0ze2bbbt)

NUKI BRIDGE biely (220808)

NUKI BRIDGE biely (220808)
Detail

Bridge – WiFi rozhranie na NUKI Smart Lock 3.0. Nuki Bridge pripojí váš Nuki Smart Lock online a môžete ho aplikáciou Nuki Smartphone App kedykoľvek z diaľky ovládať a spravovať. Pokiaľ ste vlastníkom Smart Lock, príde vám vhod jeho prepojenie s bridgeom NUKI BRIDGE. Teraz budete ovládať váš zámok dverí na diaľku. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte bezpečnostný zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene. Váš zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. NUKI BRIDGE umožňuje vytvoriť až200 virtuálnych kľúčov pre vašu rodinu a priateľov. Virtuálne kľúče je možné obmedziť časovo alebo nastaviť opakovanie. NUKI BRIDGE je kompatibilný s iOS aj Androidom. Vzdialenosť medzi kľúčom a NUKI BRIDGE by nemala byť väčšia ako 5 metrov. Bridge komunikuje pomocou WiFi 2,4 GHz alebo Bluetooth 5.Kľúčové vlastnosti NUKI BRIDGE v bielej farbeNUKI BRIDGE vám umožní ovládať... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI BRIDGE biely (220808) , Immax neo smart vypínač 2-tlačidlový zigbee 3.0 (07507l)

NUKI Klávesnica 2.0 (220931)

NUKI Klávesnica 2.0 (220931)
Detail

Klávesnica Otevřete dveře otiskem prstu! S klávesnicí Nuki Keypad 2.0 můžete otevřít dveře rychleji než kdykoli předtím, a to jednoduše otiskem prstu nebo volitelně pomocí šestimístného přístupového kódu. (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI Klávesnica 2.0 (220931) , Immax neo smart vypínač 1-tlačítkový zigbee 3.0 (07506l)

Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500)

Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500)
Detail

Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, dotykový displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, vlastné ciferníky a always On Display, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 288 h, materiál puzdra plast V zdravom tele zdravý duch, hovorí jedno príslovie. S unisex fitness náramkom získate kompletný prehľad o svojom výkone. Len si nastavte cieľ a potom zamerajte svoju snahu na jeho splnenie a prekonanie. Hranatý ciferník fitness náramku vás neochudobní o žiadne podstatné informácie. Displej s uhlopriečkou 1,64" je dostatočne veľký a veľmi prehľadne ukazuje všetky dôležité údaje. Aby ste ho ovládali, stačí využiť jednoduchý dotyk, takže nosenie náramku na zápästí bude ešte komfortnejšie. Keď sa vám remienok pokazí alebo ho len chcete prispôsobiť aktuálnemu outfitu, ľahko a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500) , Immax neo smart senzor úniku vody, zigbee 3.0 (07519l)

Lock&Lock Dóza na potraviny Lock - súprava 3 ks obdĺžnik (HPL825S)

Lock&Lock Dóza na potraviny Lock - súprava 3 ks obdĺžnik (HPL825S)
Detail

Dózy na potraviny – patentné veka, kvalitný plast, 100% vzduchotesné, 1× veľká dóza objem 2.3l, 9.5/23/16cm, 1× stredná dóza objem 1l, 12.8/19.5/6.7cm, 1× malá dóza objem 360ml, 15/10.8/4.5cm Urobte si poriadok v kuchyni s dózami Lock & Lock. Dózy Lock & Lock sú funkčné nádoby, vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je trvanlivý a odolný voči vysokým teplotám. Dózy sú vzduchotesné a bránia tak vlhkosti, plesniam a ďalším škodcom v ceste dovnútra a naopak udržujú vo vnútri dózy ako arómu potravín, tak aj ich čerstvosť. Kľúčové vlastnosti dóz Lock & Lock súprava 3 ksLock & Lock sú vyrobené z kvalitného plastuMajú patentné vekaSú 100% vzduchotesnéLock & Lock dózy odolajú vysokým teplotámSúprava obsahuje 3 ksObsah balenia:1× dóza 2 300 ml1× dóza 1 000 ml2× dóza 360 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Lock&Lock Dóza na potraviny Lock - súprava 3 ks obdĺžnik (HPL825S) , Immax neo smart senzor teploty a vlhkosti, zigbee 3.0 (07522l)

IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 07117-3

IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 07117-3
Detail

Kvalitní Smart centrálna jednotka IMMAX NEO Pre v3 07117-3 ZigBee WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré ovládacie a riadiace jednotky. (esat.sk)

Podobné produkty ako IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 07117-3 , Immax neo smart diaľkový ovládač v2 zigbee 3.0 (07087-2 )

NUKI dverný senzor biely (220648)

NUKI dverný senzor biely (220648)
Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, pripojenie cez Bluetooth Pokiaľ ste vlastníkom Smar Lock, príde vám vhod jeho prepojenie s dverným senzorom NUKI. Senzor sa veľmi jednoducho namontuje na stranu dverí, to všetko bez vŕtania a bez nutnosti použitia skrutiek. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene.Váš bezpečnostný zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. Dverný senzor NUKI je kompatibilný so zámkom Smart Lock 3.0. Senzor vás upozorní aj na dlho otvorené dvere či rozpozná manipuláciu s dverami. Kľúčové vlastnosti dverného senzora NUKIJednoduchá montáž na vnútornú stranu dverí bez nutnosti vŕtania a použitia skrutiekSenzor vám dá jasný prehľad o stave dverí, či sú otvorené alebo zatvorenéDostanete správu, keď sú dvere otvorené dlhšie, než je obvykléPrepojte dverný senzor NUKI s aplikáciou NukiAutomatické... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI dverný senzor biely (220648) , Nedis smart nástenný vypínač / zigbee 3.0 / nástenný držiak / biely (zbws10wt)

NUKI POWER PACK biely (220586)

NUKI POWER PACK biely (220586)
Detail

Nabíjacia súprava – vydrží fungovať až 6 mesiacov do ďalšieho nabitia. Dobíjacie batérie pre NUKI Smart Lock Pre váš bezpečnostný zámok Smart Lock tu máme pripravenú nabíjaciu súpravu NUKI POWER PACK, ktorá zaistí napájanie vášmu zámku po dobu až 6 mesiacov. Aktuálny stav akumulátora si hravo skontrolujete v aplikácii Nuki App, ktorá vás navyše automaticky informuje o nízkom stave nabitia, pokiaľ klesne pod 20 %. V balení nájdete aj USB-C kábel, s ktorým zámok nabijete aj za plnej prevádzky a to počas 10 hodín. Už nikdy nemusíte meniť vo vašom zámku batérie a napriek tomu bude postarané o trvalú prevádzku. Nabíjacia súprava NUKI POWER PACK je kompatibilná so všetkými zámkami Nuki Smart Lock.Kľúčové vlastnosti nabíjacej súpravy NUKI POWER PACKNabíjacia sada NUKI POWER PACK zaistí napájanie zámku Smart LockJedno nabitie vydrží po dobu 6 mesiacovStav akumulátora zistíte v mobilnej aplikáciiDobijete ho priloženým USB-C káblom s dĺžkou 50 cmDobíjanie je možné za... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI POWER PACK biely (220586)

Tedee GO – smart zámok, biely (TD-GO-LOCK-WH)

Tedee GO – smart zámok, biely (TD-GO-LOCK-WH)
Detail

Smart zámok ovládaný cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilný s Google Assistant, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov Ak vás už nebaví neustále hľadanie kľúčov či si len chcete zabezpečiť priestor novou technológiou, mohol by pre vás byť riešením inteligentný zámok Smart Lock Tedee. Na ovládanie samotného zámku aj využitie dostupných funkcií využijete pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Pri kúpe tohto modelu treba myslieť na to, že ho budete môcť spárovať s operačným systémom Android a iOS. Vďaka funkcii zdieľaného prístupu je možné ovládanie inteligentného zámku Smart Lock viacerými osobami. Smart zámok vie takisto zaznamenávať príchody a odchody. Bez problémov doň naprogramujete prístup niekoľkým používateľom. S jeho hlasovým ovládaním vám pomôže smart home asistent Google Assistant. Na dobíjanie smart zámku Tedee GO – smart zámok, biely sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tedee GO – smart zámok, biely (TD-GO-LOCK-WH)

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Forever Rainbow 2x1 pár

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Forever Rainbow 2x1 pár
Detail

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m, 2x1 pair, Monitory dychu pre deti, Aby ste si mohli byť istí, že je vaše dieťatko v poriadku, kúpte si monitor dychu Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m . Zariadenie stráži dieťatko počas spánku, kontroluje, či pravidelne dýcha a vám tak zaistí pokojný spánok. Vlastnosti: pomáha predchádzať zdravotným ťažkostiam Obsah sady: size 1 2,2-5,4 kg chytrá ponožka 2 ks size 2 5,4-13,6 kg chytrá ponožka 2 ks (notino.sk)

Podobné produkty ako Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Forever Rainbow 2x1 pár

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Wild Child 2x1 pár

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Wild Child 2x1 pár
Detail

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m, 2x1 pair, Monitory dychu pre deti, Aby ste si mohli byť istí, že je vaše dieťatko v poriadku, kúpte si monitor dychu Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m . Zariadenie stráži dieťatko počas spánku, kontroluje, či pravidelne dýcha a vám tak zaistí pokojný spánok. Vlastnosti: pomáha predchádzať zdravotným ťažkostiam Obsah sady: size 1 2,2-5,4 kg chytrá ponožka 2 ks size 2 5,4-13,6 kg chytrá ponožka 2 ks (notino.sk)

Podobné produkty ako Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Wild Child 2x1 pár

Mac Pro Lock Adapter

Detail

Adaptér zabezpečovacieho zámku pre Mac Pro vám umožní zaistiť Mac Pro kompatibilným zámkom Kensington alebo podobným od iného výrobcu (predáva sa zvlášť). Adaptér k Macu pripojíte bez nástrojov a nijako ním počítač nepozmeníte ani nepoškodíte. Adaptér zámku pre Mac Pro s pripojeným kompatibilným zámkom zabezpečuje skriňu a bráni v prístupe k vnútorným súčiastkam. Informácie o kompatibilite Plne kompatibilný s Macom Pro (koniec roku 2013) Hlavné vlastnosti - Umožňuje fyzicky zabezpečiť Mac Pro (koniec roka 2013) kompatibilným zámkom (predáva sa zvlášť). - Pripája sa k Macu Pro bez použitia nástrojov alebo úpravy skrine. - S pripojeným zámkom nezávislého výrobcu zabraňuje otvoreniu Macu Pro. - A tak chráni jeho vnútorné súčiastky je kompatibilný s väčšinou štandardných zámkov Kensington a podobných. Čo je v krabici Adaptér zámku pre Mac Pro Návod na použitie (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Mac Pro Lock Adapter

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Deep Sea Green 2x1 pár

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Deep Sea Green 2x1 pár
Detail

Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m, 2x1 pair, Monitory dychu pre deti, Aby ste si mohli byť istí, že je vaše dieťatko v poriadku, kúpte si monitor dychu Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m . Zariadenie stráži dieťatko počas spánku, kontroluje, či pravidelne dýcha a vám tak zaistí pokojný spánok. Vlastnosti: pomáha predchádzať zdravotným ťažkostiam Obsah sady: size 1 2,2-5,4 kg chytrá ponožka 2 ks size 2 5,4-13,6 kg chytrá ponožka 2 ks (notino.sk)

Podobné produkty ako Owlet Smart Sock 3 Accessory Pack 0-18m sada príslušenstva Deep Sea Green 2x1 pár

REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks (4013283720400)

REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks (4013283720400)
Detail

Detská poistka – proti otvoreniu skriniek, nalepovacia, materiál plast, 3 kusy v balení Ochrániť svoju ratolesť pri preskúmavaní záhad domácnosti predstavuje veľkú zodpovednosť. Aj keď sa ťažko odhaduje, aké má dieťa úmysly, mali by ste sa aspoň pokúsiť jeho kroky predvídať, aby nedošlo k nehode. S tým vám pomôže detská poistka REER vo forme zábrany proti otvoreniu skriniek. Každé dieťatko miluje preskúmavať zásuvky a najrôznejšie skrinky. Vďaka detskej poistke, ktorá zabraňuje takému otváraniu skriniek a zásuviek, budete mať istotu, že nenájde nič, čo by mu mohlo uškodiť. Na výrobu tejto detskej poistky bol určený materiál, ktorým je plast. V balení získate 3 poistky. Kľúčové vlastnosti detskej poistky REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks Detská poistka REER minimalizuje riziko malých aj väčších nehôd Nedovolí dieťatku nežiaduce otvorenie zásuvky a skrinky Inštalácia bez ťažkostí Použitým materiálom je plast V balení získate 3 detské poistky (alza.sk)

Podobné produkty ako REER zámka na dvierka multi-lock 3 ks (4013283720400)

Colmi Smart Watch V23 Pro, čierne (V23 Pro Black)

Colmi Smart Watch V23 Pro, čierne (V23 Pro Black)
Detail

Inteligentné hodinky Colmi V23 Pro sú vybavené HD displejom a uľahčia vám život na mnohých úrovniach. Umožnia vám efektívne sa starať o svoje zdravie monitorovaním teploty, srdcového rytmu alebo kvality spánku. Vďaka niekoľkým športovým režimom si optimálne naplánujete tréning a špeciálne upozornenia vám zaistia, aby vám neunikli žiadne novinky. Zariadenie pracuje až 5 dní na jedno nabitie a ponúka celý rad ďalších funkcií, ako sú pripomenutia, predpoveď počasia alebo prehrávanie hudby. Pre Vaše zdravie S Colmi smart hodinkami sa postaráte o svoje zdravie. Inteligentné hodinky nepretržite merajú vašu teplotu, srdcový rytmus a kyslík krvi a poskytujú vám dôležité informácie v reálnom čase. Získate tak možnosť sledovať všetky zmeny a reagovať na neobvyklé príznaky. Colmi V23 Pro vám pomôže zmeniť váš životný štýl na zdravší! Personalizovaný HD displej Inteligentné hodinky sú vybavené veľkým 1,28" HD displejom. Jedná sa o dotykovú obrazovku, vďaka ktorej jeho obsluha je jednoduchá a intuitívna. Informácie na ňom zobrazené budú vždy jasné a čitateľné. Môžete si ich tiež personalizovať - vyberte si pozadie, ktoré sa vám najviac páči, a užite si štýlový doplnok na zápästí! Trénujte bezpečne a užívajte si výsledky Hodinky ponúkajú niekoľko športových režimov, pomocou ktorých si môžete naplánovať efektívne, ale bezpečné cvičenie. Beh, basketbal, cyklistika a dokonca aj bedminton - vyberte si z týchto a mnohých ďalších športov. Zaznamenávajte a analyzujte údaje z každého tréningu, stanovujte ciele, sledujte pokrok a spálené kalórie - to všetko umožňujú pokročilé algoritmy a 3-osový gravitačný senzor. Kvalitný spánok Pomocou Colmi V23 Pro môžete tiež zlepšiť kvalitu spánku. Vďaka špeciálnym monitorovacím funkciám inteligentné hodinky zhromažďujú najdôležitejšie údaje a poskytujú vám k nim neobmedzený prístup. Analyzujte informácie o vašich spánkových fázach, skontrolujte, ako často sa v noci budíte, a zistite, ako dlho zvyčajne spíte. Odstráňte zlé návyky, doprajte si pokojný spánok a budte sa oddýchnutí! Spárujte ich so smartfónom a získajte prístup k mnohým užitočným funkciám Spárujte svoje inteligentné hodinky s telefónom, aby ste mohli dostávať upozornenia na prichádzajúce správy a hovory. Už vám nikdy neuniknú žiadne dôležité informácie - s Colmi V23 Pro budete všetko vedieť okamžite. Chcete viac? Pohodlne nastavujte budíky a časovače, kontrolujte predpoveď počasia a prehrávajte hudbu. Z inteligentných hodiniek môžete tiež odmietnuť hovor a dokonca spustiť fotoaparát! K dispozícii je tiež funkcia sedavého pripomenutia, ktorá vám umožní zmeniť polohu, keď sedíte príliš dlho. Úžasný výkon Vynikajúca kvalita polymérových batérií a riešenie na úsporu energie zabazpečuje dlhodobú pracovnú dobu - približne 5 dní ja jedno nabitie. Nabíjanie je veľmi pohodlné - môžete použiť magnetický kábel, ktorý je súčasťou balenia. Tiež to netrvá príliš dlho, približne 2 - 3 hodiny. Perfektný každodenný doplnok Inteligentné hodinky sa vyznačujú štýlovým, ale praktickým dizajnom. Moderné a univerzálne - perfektne doplní akýkoľvek styling. Môžete ich používať každý deň a nosiť pri umývaní rúk alebo v daždivých dňoch. Funkcie • Jednoduchá synchronizácia s operačnými systémami iOS a Android • Upozornenie na prichádzajúci hovor a SMS správy • Možnosť odmietnuť hovor • Notifikácie z aplikácií • Monitorovanie srdcového tepu • Meranie kyslíka v krvi • Meranie teploty • Športové režimy • Meranie spálených kalórií • Meranie kvality spánku • Podpora automatického rozsvietenia displeja • Upozornenie na dlhodobé sedenie • Počasie • Prehrávanie hudby • Budík, časovač • Vibrovanie • Možnosť výberu úvodnej obrazovky Parametre Šírka remienka: 20 mm Dĺžka remienka: 92/120 mm Hmotnosť: 41,5 g Displej: 1,28" TFT Rozlíšenie: 240x240 Bluetooth 5.0 Čip RTK8762C Kapacita batérie: 200 mAh Doba nabíjania: približne 2 - 3 hodiny Prevádzková doba až 5 dní (podľa intenzity používania) Kompatibilita Android 4.4 alebo novší / iOS 8.0 alebo novší Úroveň ochrany IP67 (umývanie rúk, dážď) Aplikácia: Da Fit Jazyky hodiniek: anglický, nemecký, francúzský, španielský Jazyky aplikácie: slovenský, český, maďarský, anglický, slovinský, chorvátský, nemecký, grécky, poľský (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Colmi Smart Watch V23 Pro, čierne (V23 Pro Black)

NYLON Remienok pre Xiaomi Smart Band 8 Pro čierny

Detail

Náhradný remienok určený pre Vaše Xiaomi Smart Band 8 Pro osvieži vzhľad Vašich hodiniek. Remienok je vyrobený z pevného nylonu a má jednoduchý dizajn vhodný na každodenné nosenie. Vďaka použitému materiálu sa zápästie nepotí a v prípade zmoknutia rýchlo vyschne. Pracka umožní jednoduché nastavenie dĺžky remienku podľa Vašej potreby. Doprajte hodinkám nový vzhľad s vymeniteľným remienkom!vyrobený z nylonu jednoduchá manipuláciavhodný na každodenné nosenieurčený pre Xiaomi Smart Band 8 Promaximálna dĺžka remienka: 220mm (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako NYLON Remienok pre Xiaomi Smart Band 8 Pro čierny

BUTTERFLY Remienok pre Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny

Detail

Remienok pre Xiaomi Smart Band 7 Pro sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Xiaomi Smart Band 7 Pro (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako BUTTERFLY Remienok pre Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 30 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 30 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 30 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 7 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 7 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 7 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 25 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 25 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 25 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 12 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 12 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 12 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 15 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 15 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 15 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 5 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 5 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 5 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 10 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 10 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 10 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 20 g

Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 20 g
Detail

Originálna minimálne viaznúca jigová hlavička, ktorá po dopade na dno zostáva stáť a nástraha pôsobí ako rybka, ktorá sa kŕmia z dna. Pri zdvihu na väčšiu vzdialenosť dochádza vďaka tvaru a umiestneniu háčika k efektu "bežkovej lyže" - zdvih je vyšší, rýchlejší a prepad teda dlhší a vďaka tvaru aj pomalší. Oproti okrúhlym hlavičkám je možné teda používať ťažšie záťaže - dlhšie hody. Obe tieto vlastnosti (státie na dne a väčší zdvih) zaisťujú menej časté uviaznutie. Jigovka je navyše designovaná tak, aby s ňou väčšina nástrah splynula v siluete jedného celku. Kľúčové vlastnosti jigovej hlavičky StandUp Pro •dokonale stojí na dne a imituje rybičku kŕmiacu sa z dna •maximálne verná silueta - do vybrania jigovky "sadne" väčšina gúm a splynie v jeden celok •vďaka umiestneniu očka háčika do prednej časti a najmä vďaka “nosu” jigovky v tvare bežeckej lyže väčší a rýchlejší zdvih od dna (princíp obrátenej lopatky vobleru). Top pre lov prepadom najmä na plytších vodách a väčších vzdialenostiach! •pomalší prepad pri rovnakej váhe + rýchlejší zdvih = možnosť použitia väčšej záťaže = dlhšie hody •minimalizovaná vázkovosť - takmer nikdy nepadne na bok + hydrodynamický vztlak zaisťuje rýchlejšie "odlepenie" od dna (od vázok) •pevné uchytenie háčika (nevykloktá sa) •ploché oko pre lepší vzhľad as možnosťou nalepiť 3D oko •háčik v tvare orlieho pazúru - lepšie preniká do tkaniva, ryby menej padajú •použité háčiky sú veľmi ostré s optimálnym pomerom pružnosti a pevnosti •chránený tvar: európsky priemyselný vzor 001482137-0001 NÁŠ TIP: bojíte sa skĺzavaniu nástrahy z jigovky bez náliatku? Nemusíte. Kvalitná nástraha z mäkkého materiálu (napr. REDBASS) skĺzava minimálne a pokiaľ predsa, stačí kvapôčka sekundového lepidla medzi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkari v prívlači takmer inak nechytajú! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička neviaznúca standup pro sickle 5 ks 3/0 - 20 g

Elmex Cvičný zubní kartáček pro děti od 0-3 let

Elmex Cvičný zubní kartáček pro děti od 0-3 let
Detail

(nazuby.eu)

Podobné produkty ako Elmex Cvičný zubní kartáček pro děti od 0-3 let

Targus® 3-in-1 Lock, Resettable Combination Retail Lock

Targus® 3-in-1 Lock, Resettable Combination Retail Lock
Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Targus® 3-in-1 Lock, Resettable Combination Retail Lock
NUKI SMART LOCK 3.0 PRO čierny (220667), NUKI SMART LOCK 3.0 PRO biely (220673), NUKI Smart Lock 3.0 (220661), NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge biely, Yale Linus Smart Lock (EL003607), Spello by Epico Smart Lock držiak telefónu na riadidlá – čierny (9915101300227), Nuki Keypad (220284), Nuki Fob (405), Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500), Igloohome Retrofit Lock – bezkľúčový smart zámok (OE1), Moleskine 2024 Smart Writing XL PRO, čierny (SMDHB12PRO4Y24), NUKI BRIDGE biely (220808), NUKI Klávesnica 2.0 (220931), Immax NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0, BT v3 (07117-3), Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT), Danalock Smart Lock V3 – Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT), Danalock Smart Lock V3 – BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT), Immax NEO Smart Siréna Zigbee 3.0 (07504L), Immax NEO Smart klávesnica Zigbee 3.0 (07505L), Niceboy ION Smart Plug PRO (smart-plug-pro), NUKI dverný senzor biely (220648), NUKI POWER PACK biely (220586), Swissten adaptér pro Easy Lock (88801407), Danalock Smart Lock V3 – BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT), Immax NEO Smart vypínač 2-tlačidlový Zigbee 3.0 (07507L), Immax NEO Smart vypínač 1-tlačítkový Zigbee 3.0 (07506L), Immax NEO Smart senzor úniku vody, Zigbee 3.0 (07519L), Immax NEO Smart senzor teploty a vlhkosti, Zigbee 3.0 (07522L), Immax NEO Smart diaľkový ovládač v2 Zigbee 3.0 (07087-2 ), NEDIS smart nástenný vypínač / Zigbee 3.0 / nástenný držiak / biely (ZBWS10WT)