Orion súprava wc nerez (540644)

Produkt Orion súprava wc nerez (540644) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion súprava wc nerez (540644) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Súprava WC nerez (540644)

Orion Súprava WC nerez (540644)
Detail

WC kefa - súprava na WC. Materiál: antikoro, plast. Rozmery: dĺžka štetky 36 cm, priemer nádoby 10 cm, celková výška 38 cm. Souprava ORION představuje nepostradatelný doplněk na WC. S její pomocí snadno a pohodlně vyčistíte toaletu. Vyrobená je z velmi kvalitního nerezu a plastu a obsahuje štětku o délce 36 cm, která umožní snadné čištění. Svým designem souprava navíc skvěle zapadne na každou moderní i klasickou toaletu. Souprava ORION je ideální na domácí i hotelové WC. Klíčové vlastnosti WC soupravy ORION nerezSouprava určená na WCUmožní snadné a pohodlné vyčištění toaletyVyrobená z velmi kvalitního nerezu a plastuSouprava ORION obsahuje štětku o délce 36 cm a obalBarevné provedení: černo-stříbrno-bílé Rozměry:38 × 10 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Súprava WC nerez (540644) , Orion súprava wc uh/bambus woody (540657)

ORION Súprava WC

ORION Súprava WC
Detail

Plastová súprava na WC s nádobkou a štetkou výšky 39 cm, určená na pohodlné čistenie toalety. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Súprava WC , Orion súprava wc uh black limp (540659)

ORION Súprava WC Whitney

ORION Súprava WC Whitney
Detail

Biela WC súprava s klasickou štetkou a uzatvárateľným zásobníkom s viečkom z bambusu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Súprava WC Whitney , Orion fľaša vrecková nerez súprava home (124520)

ORION Súprava WC Black

ORION Súprava WC Black
Detail

WC súprava BLACK je určená na čistenie toaletnej misy. Je kombináciou klasickej štetky a uzatvárateľného zásobníka s viečkom. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Súprava WC Black , Orion kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308)

Orion Súprava WC UH/bambus Woody (540657)

Orion Súprava WC UH/bambus Woody (540657)
Detail

WC kefa s okrúhlym tvarom základne, rozmery 130×400×130 mm Souprava ORION představuje nepostradatelný doplněk na WC. S její pomocí snadno a pohodlně vyčistíte toaletu. Vyrobená je z velmi kvalitního plastu a bambusového dřeva a obsahuje štětku, která umožní snadné čištění. Svým designem souprava navíc skvěle zapadne na každou moderní i klasickou toaletu. Souprava ORION je ideální na domácí i hotelové WC. Klíčové vlastnosti WC soupravy ORION UH/bambus WoodySouprava určená na WCUmožní snadné a pohodlné vyčištění toaletyVyrobená z velmi kvalitního plastu a bambusového dřevaSouprava ORION obsahuje štětku a základnuBarevné provedení: bílo-hnědo-šedé Rozměry:40 × 13 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Súprava WC UH/bambus Woody (540657) , Orion súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877)

WC súprava ORION Whitney

WC súprava ORION Whitney
Detail

Kvalitní WC súprava ORION Whitney z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Kúpeľňa | Kúpeľňové doplnky. (esat.sk)

Podobné produkty ako WC súprava ORION Whitney , Orion fľaša vrecková nerez men súprava 4 ks (127704)

WC súprava ORION Flexible

WC súprava ORION Flexible
Detail

Kvalitní WC súprava ORION Flexible z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Kúpeľňa | Kúpeľňové doplnky. (esat.sk)

Podobné produkty ako WC súprava ORION Flexible , Orion nôž kuchynský nerez wooden súprava 5 kusov (831149)

Orion Súprava na WC Uh Woody Ass

Orion Súprava na WC Uh Woody Ass
Detail

Kvalitní WC súprava ORION Woody z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Kúpeľňa | Kúpeľňové doplnky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Súprava na WC Uh Woody Ass , Vileda wc súprava (4023103129030)

TORO WC súprava TORO nerez

Orion Dochucovacia súprava nerez/UH

Orion Dochucovacia súprava nerez/UH
Detail

Stojan s koreničkami vám umožní mať vaše obľúbené korenie vždy po ruke pri domácom i vonkajšom stolovaní. Môžete ho umiestniť všade tam, kde je práve potrebné. Priezory umožnia mať prehľad o naplnení koreničiek. Možno umývať v umývačke riadu.Rozmery: korenička pr. 4 cm, v. 10,5 cm.Materiál: kvalitná nehrdz. oceľ, plast. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dochucovacia súprava nerez/UH , Orion vykrajovačka nerez bonbón (127448)

WC súprava ORION Black Limp

WC súprava ORION Black Limp
Detail

Kvalitní WC súprava ORION Black Limp z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Kúpeľňa | Kúpeľňové doplnky. (esat.sk)

Podobné produkty ako WC súprava ORION Black Limp , Orion vykrajovačka nerez ruka (124983)

ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877)

ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877)
Detail

Sada na víno – súprava na víno v škatuľke bude skvelý darček nielen pre mužov. Obsahuje skladaciu vývrtku s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátku, lievik a teplomer. Materiál nerez, sklo, drevo. Rozmery: 23×13×4.5cm. Štýlová sada na víno v elegantnej drevenej škatuľke by mohla byť presne tým darčekom, ktorý hľadáte. Určite ju ocení každý milovník vína. Darčeková škatuľka v sebe ukrýva skladaciu vývrtku s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátku, lievik a teplomer. Všetko využijete nielen pri otváraní fľaše vína a jeho podávaní, ale aj pri jej skladovaní, pokiaľ ju nedopijete. Teplomerom môžete skontrolovať, či má víno správnu teplotu na podávanie. Kľúčové vlastnosti Sady na víno Orion antikoro/drevoŠtýlová sada na víno v elegantnej drevenej škatuľkeSkvelý darček pre vinárov a všetkých milovníkov vínaSada na víno Orion obsahuje 5 kusov potrebných drobnostíSkladacia vývrtka s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátka, lievik a teplomerVšetko dôležité na... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877) , Orion pučidlo nerez/drevo (143117)

WC súprava z nehrdzavejúcej ocele - ORION

WC súprava z nehrdzavejúcej ocele - ORION
Detail

Smaltovaný pekáč s držadlami (dxšxv) 27,5(s držadlami 34) x18x5,5 cm. Toaletná súprava. Materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast. Rozmery: dĺžka kefy 36 cm, priemer nádoby 10 cm, celková výška 38 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako WC súprava z nehrdzavejúcej ocele - ORION , Orion vykrajovačka nerez kométa (121134)

Orion UH WC súprava BLACK Limp

Orion UH WC súprava BLACK Limp
Detail

Hovoríte si, že kúpeľňové doplnky nemôžu byť užitočné a dizajnové zároveň?Táto plastová WC súprava s uzatvárateľnou nádobou a štetkou v kombinácii čierneho plastu PP a horného lemu v imitácii dreva spája nároky po praktickom využití. Je z hygienických aj estických dôvodov uzavretá viečkom, ktoré je súčasťou štetky s rukoväťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion UH WC súprava BLACK Limp , Orion vykrajovačka nerez netopier (124989)

ORION Grilovacia súprava nerez 8 ks + púzdro

ORION Grilovacia súprava nerez 8 ks + púzdro
Detail

Nerezová grilovacia súprava v textilnom púzdre. Tvorí ju obracačka, vidlička, nôž, kliešte a 4 ihly na špízy. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Grilovacia súprava nerez 8 ks + púzdro , Orion vykrajovačka nerez muchotrávka (127403)

ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520)

ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520)
Detail

Ploskačka – antikorová, objem 210 ml, lievik, štamperlíky súčasťou, výška 12,5 cm, hmotnosť 154 g Či radi športujete, posilňujete alebo ak vás už nebaví kupovať jednorazové PET fľaše, iste sa vám zapáči 0,21 l fľaša na pitie ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME. Fľaša ORION vám ušetrí čas, pretože ju po každom použití stačí iba prepláchnuť vlažnou vodou. V neposlednom rade zaujme svojim decentným vzhľadom. Materiál fľaše je nerez. Nerez si naozaj obľúbite, fľašu môžete bez obáv umývať aj v umývačke. Rozhodujúce vlastnosti fľaše na pitie ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOMEFľaša má objem 0,21 lMateriál fľaše ORION : nerezNerez je praktický a odolný materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520) , Orion vykrajovačka nerez pes (121183)

Súprava riadu nerez Anett - 10 dielov - ORION

Súprava riadu nerez Anett - 10 dielov - ORION
Detail

Sada piatich nerezových hrncov s pokrievkami. Nerezové kastróly a hrnce predstavujú vďaka používaným technológiám a kvalitným materiálom výrobok vhodný pre každú modernú domácnosť a sú ideálnou cestou ku zdravej výžive, diétne, ekonomické a estetické príprave pokrmov. Ponúkané nádoby sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10. Naakumulovaná energia odovzdáva teplo ďalej do nádoby - tepelný zdroj vypíname v predstihu. varenie bez tuku bez straty vitamínov a minerálov obsiahnutých v potravinách riad predstavuje dokonale hygienické prostredie pre varenie a uchovanie potravín zachovanie prirodzenej chuti a hmotnosti upravovaných potravín vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený, takže bráni usadzovaniu nečistôt a zaručuje dokonalú údržbu. Riad možno používať na všetky typy spotrebičov. Vhodné aj do umývačky riadu. Sada riadu s pokrievkami obsahuje: kastról 1,9 l, pr. 16 cm, v. 10 cm kastról 2,3 l, pr. 18 cm, v. 10 cm kastról 3 l, priemer. 20 cm, v. 10 cm kastról 4,3 l, pr. 22 cm, v. 12 cm kastról 6,2 l, pr. 24 cm, v. 14 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Súprava riadu nerez Anett - 10 dielov - ORION , Orion vykrajovačka nerez koník (124987)

Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308)

Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308)
Detail

Jedálenská súprava – pre deti na tábory, kempovanie, stanovanie, skladá sa z veľkého a malého ešusu s uchom a pokrievkou, hrnčeka a príbora-na noži otvárač korunkových uzáverov, materiál: nerez, vhodný na servírovanie, neslúži na ohrev potravín, vhodné do umývačky riadu, rozmery: pr. 15cm, v. 9cm, objem 1.5l, pr. 13cm, v. 7.5cm, objem 0.9l, hrnček pr. 7cm, v. 7cm, objem 0.2l, príbor-dĺžka 17cm Pod stanom, pri kempovaní aj na detskom tábore sa vám rozhodne bude hodiť súprava nerezového riadu Orion. V obedovej súprave nájdete všetko potrebné na servírovanie jedla, napríklad pod šírym nebom. Svoje využitie nájde malý a veľký ešus s uchom vrátane pokrievky, hrnček a samozrejme aj príbor. Na noži je popritom praktický otvárač korunkových uzáverov. Kempingová 7-dielna jedálenská súprava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a s kľudom ju môžete vložiť aj do umývačky. Kľúčové vlastnosti kempingovej jedálenskej súpravy OrionKempingová jedálenská... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308) , Orion vykrajovač nerez hviezda (121196)

ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704)

ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704)
Detail

Ploskačka – antikorová, objem 240 ml, štamperlíky súčasťou, v darčekovom balení, výška 14,5 cm, hmotnosť 212 g Ak často cvičíte, beháte, alebo chcete štýlový doplnok, iste sa vám zapáči 0,24 l fľaša na nápoje ORION Fľaša vrecková nerez MEN sada 4 ks. Fľaša ORION vám ušetrí veľa času, pretože ju vždy po vyprázdnení stačí iba prepláchnuť a nemusíte fľašu zložito vymývať. V neposlednom rade prekvapí svojím skvelým tvarom. Materiál fľaše je antikoro. Nerez si naozaj obľúbite, navyše fľašu môžete bez obáv umývať aj v umývačke. Najdôležitejšie prednosti fľaše ORION Fľaša vrecková nerez MEN sada 4 ksObjem fľaše je 0,24 lMateriál fľaše ORION: antikoroAntikoro je praktický a odolný materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704) , Orion maselnička nerez jumbo (150267)

Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149)

Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149)
Detail

Sada nožov – univerzálny nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele oceľ, vhodné do umývačky, 5 kusov v súprave Univerzálna sada kuchynských nožov Orion WOODEN je vyrobená z nerezovej ocele. Rukoväte sú zhotovené z plastu s dekórom dreva, ľahko sa uchopia a krájajú úplne presne. Sada Orion WOODEN obsahuje 5 kusov nožov, medzi ktorými sa nachádza nôž so zubatým ostrím, nôž na mäso alebo nôž na chlieb. S nožmi Orion nakrájate akúkoľvek potravinu, vďaka ergonomicky tvarovaným rukovätiam perfektne padnú do ruky a zaistia presné a precízne krájanie. Nože sú ľahko umývateľné aj v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti sady nožov Orion WOODENNože sú vyrobené z nerez oceleNože Orion majú ergonomicky tvarované rukoväteRukoväte sú vyrobené v dekóre drevaV sade Orion sa nachádza 5 kusov nožovSet obsahuje nôž na mäso, zeleninu, chlieb alebo nôž so zubatým ostrímNože WOODEN sú ľahko umývateľnéMožno ich vložiť aj do umývačky riaduZaistia presné a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149) , Orion lievik nerez mini (120432)

Mušle Naturel FT3663 hranatá .WC, nerez brúsená 125x40x13

Mušle Naturel FT3663 hranatá .WC, nerez brúsená 125x40x13
Detail

Hranatá mušle s WC klíčem je vyrobena z materiálů vysoké kvality - zamak a je povrchově upravena. (siko.sk)

Podobné produkty ako Mušle Naturel FT3663 hranatá .WC, nerez brúsená 125x40x13 , Orion vykrajovačka nerez vločka (124946)

Orion Vykrajovadlo nerez Raženka

Orion Vykrajovadlo nerez Raženka
Detail

Máte radi chrumkavé, čerstvo upečené domáce žemličky a nechce sa vám každý kúsok ručne pliesť? Vykrajovadlo na žemličku vám pomôže vytvoriť klasické kaiserky, čím si ušetríte veľa práce. Z vykysnutého cesta urobíte bochníček a na ňom len vykrojíte typický vzor žemličky. Potom potriete vajíčkom, posypete soľou, rascou alebo obľúbenými semienkami a upečiete. Zosilnený horný okraj a ostrá dolná hrana uľahčia vytlačenie vzoru uprostred cesta. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Vykrajovadlo nerez Raženka , Orion vykrajovačka nerez pusinka (127449)

Jídlonosič termo ORION nerez

Jídlonosič termo ORION nerez
Detail

Kvalitní Jedlonosič ORION termo 4x0,8l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Jedlonosiče a termoboxy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Jídlonosič termo ORION nerez , Orion vykrajovačka nerez duch (124968)

ORION Šunkovar 3.2l nerez

ORION Šunkovar 3.2l nerez
Detail

Kvalitní Hrniec ORION 3,2l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Šunkovary. (esat.sk)

Podobné produkty ako ORION Šunkovar 3.2l nerez , Orion vykrajovač nerez podkova (124967)

ORION Vykrajovač jadrovníka nerez

ORION Vykrajovač jadrovníka nerez
Detail

Nerezový vykrajovač jadrovníka ľahko a rýchlo zbaví jablko celého jadrovníka. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovač jadrovníka nerez , Orion vykrajovačka nerez razidlo (127423)

Vykrajovačka nerez SOVA - ORION

Vykrajovačka nerez SOVA - ORION
Detail

Vykrajovačka v tvare sovy z kvalitnej nereze. Vykrajovačka v tvare sovičky. Materiál: nerez. Rozmery: 4x7 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez SOVA - ORION , Orion mliekovar nerez 2 l (111900)

Vykrajovačka nerez OVÁL - ORION

Vykrajovačka nerez OVÁL - ORION
Detail

Vykrajovačka v tvare oválu, vyrobená z kvalitnej nereze. Materiál: nerez. Rozmery: 5,5x3,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez OVÁL - ORION , Orion škrabka kuchynská nerez double (140755)

Vykrajovačka nerez BERÁNEK - ORION

Vykrajovačka nerez BERÁNEK - ORION
Detail

Vykrajovačka beránek. Materiál: nerez. Rozměry: 7x6 cm. Vykrajovačka beránek. Materiál: nerez. Rozměry: 7x6 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez BERÁNEK - ORION , Orion nožnice nerez 17 cm (831524)

Vykrajovačka nerez TRAKTOR - ORION

Vykrajovačka nerez TRAKTOR - ORION
Detail

Vykrajovačka v tvare traktora. Materiál: nerez. Rozmery: 7,5x5 cmMateriál: nerez. Rozmery: 7,5x5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez TRAKTOR - ORION , Orion nožnice nerez 15 cm (831523)

MAKRO - WC kefa nerez 27x9,5cm

MAKRO - WC kefa nerez 27x9,5cm
Detail

Hygienický a moderný doplnok do kúpeľne. Kefa sa elegantne uzavrie v puzdre, ktoré oživý kúpeľňu. (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - WC kefa nerez 27x9,5cm , Orion sekáčik nerez 18 cm (141324)

Wc kefa Optima nerez STETKA

Wc kefa Optima nerez STETKA
Detail

, Farba: nerez, Materiál: nerez (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc kefa Optima nerez STETKA

Wc kefa Multi nerez STOJDRZSTET

Wc kefa Multi nerez STOJDRZSTET
Detail

SIKO praktická voľne stojaca WC kefa s držiakom toaletného papiera z nerezovej ocele. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc kefa Multi nerez STOJDRZSTET

Wc kefa SANELA nerez 62310

Wc kefa SANELA nerez 62310
Detail

Wc kefa nerez. Montáž lepením alebo vŕtaním (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc kefa SANELA nerez 62310

Wc kefa SANELA nerez 62240

Wc kefa SANELA nerez 62240
Detail

Wc kefa nerez. Montáž lepením alebo vŕtaním (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc kefa SANELA nerez 62240

Wc kefa SANELA nerez 62300

Wc kefa SANELA nerez 62300
Detail

Wc kefa nerez. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc kefa SANELA nerez 62300

MAKRO - Wc kefa nerez v40cm

Detail

Nerez, v40cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Wc kefa nerez v40cm

ORION Vykrajovačka nerez SRDCE veľké

ORION Vykrajovačka nerez SRDCE veľké
Detail

Nerezová vykrajovačka SRDCE veľkosti 4,5x4,5 cm s ostrou dolnou hranou je nepostrádateľným pomocníkom pri pečení koláčov a sušienok. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovačka nerez SRDCE veľké

ORION Vykrajovač na melón nerez

ORION Vykrajovač na melón nerez
Detail

Celonerezový vykrajovač pomôže vytvoriť rovnomerné guličky z vodného aj žltého melónu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovač na melón nerez

ORION Šľahacia metla nerez / silikón

ORION Šľahacia metla nerez / silikón
Detail

Šľahacia metla pre rýchle a ľahké ručné šľahanie. Šľahaná hmota je prevzdušnená. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Šľahacia metla nerez / silikón

Vykrajovačka nerez žemľa ŠPIRÁLY - ORION

Vykrajovačka nerez žemľa ŠPIRÁLY - ORION
Detail

Vykrajovačka nerezová žemľa špirála. Vykrajovačka na žemle vám pomôže vytvoriť zaujímavý tvar slaného aj sladkého pečiva. Z vyvaľkaného (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez žemľa ŠPIRÁLY - ORION

Ešus 7-dielny nerez ORION

Ešus 7-dielny nerez ORION
Detail

Dva nehrdzavejúce ešusy s objemom 1,5 la 0,9 l a viečko sú nevyhnutnou súčasťou pre to pravé táborenie v lone prírody. Vychutnajte si hubový guláš z kotlíka alebo si nechajte nabrať jedlo v táborovej kuchyni. Na čerstvom vzduchu vždy chutí najviac. Viečko môžete použiť aj ako tácku na krajec chleba alebo na buchtu ku káve. Všetko zložíte do jedného kompaktného celku, ktorý nezaberie toľko miesta v batožine. Vhodný na servírovanie, neslúži na ohrev potravín!Rozmery: 1x veľký ešus - pr. 15 cm, v. 9 cm, objem 1,5 l 1x malý ešus - pr. 13 cm, v. 7,5 cm, objem 0,9 l 1x hrnček - pr. 7 cm, v. 7 cm, objem 0,2 l 1x príbor - dĺžka 17 cmVýhody campingovej sady: vidlička, lyžica a nôž s otváračom korunkových uzáverov sú spojené vďaka šikovným zámkom na rukoväti viečko môžete použiť aj ako tácku na krajec chleba alebo na buchtu ku káve všetko zložíte do jedného kompaktného celku, ktorý nezaberie toľko miesta v batožine možnosť umývania v umývačke riadu po návrate domov (4home.sk)

Podobné produkty ako Ešus 7-dielny nerez ORION

Orion Tácka nerez, 28 cm

Orion Tácka nerez, 28 cm
Detail

Praktická okrúhla nerezová tácka od značky Orion bude praktickým doplnkom každého prestretého stola i kuchynskej linky. Či už na nej totiž naservírujete priateľom drobné občerstvenie alebo ju necháte na linke s naskladanými dozrievajúcim ovocím, rozhodne ju nebudete chcieť skrývať. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Tácka nerez, 28 cm

Orion Termonádoba nerez, 0,7 l

Orion Termonádoba nerez, 0,7 l
Detail

Vďaka tejto termonádobe vydržia vložené pokrmy dlhšiu dobu na konštantnej teplote – ovocné výživy ihneď neteplajú, zmrzlina prečká rýchly prevoz domov, polievky zostanú dlhšie teplé a pripravené zeleninové šaláty vydržia čerstvé a chrumkavé. Nádoba má široké hrdlo, ktoré uľahčuje jej plnenie a čistenie. Navyše má plastové termoviečko, ktoré môže zároveň poslúžiť aj ako miska. Vo viečku je skladacia nehrdzavejúca lyžička s dĺžkou 16 cm.Má veľmi široké uplatnenie, hodí sa do práce, na výlety, na dovolenku alebo do auta. Objem termomisy je 0,7 l, odporúčame ju však plniť maximálne do 0,65 l. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Termonádoba nerez, 0,7 l

Orion Mliekovka nerez 350 ml

Orion Mliekovka nerez 350 ml
Detail

Nerezová mliekovka je ideálna pre podávanie mlieka do kávy. Pojme až 350 ml, takže je v nej možné pripraviť aj šálku obľúbeného kakaa. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mliekovka nerez 350 ml

Orion Naberačka nerez s výlevkou

Orion Naberačka nerez s výlevkou
Detail

Či už varíte hovädzí guláš, sviečkovú, slepačí vývar alebo cesnačku, ich servírovanie môže dať niekedy pekne zabrať. Uľahčite si prácu s touto nehrdzavejúcou naberačkou s objemom 160 ml.Má praktickú dlhšiu rukoväť aj šikovnú výlevku, ktorou je možné presnejšie nalievať omáčku na tanier, ale aj rôsol do uhoriek či domáce šťavy do fliaš. Je možné ju vložiť do zásuvky alebo kamkoľvek zavesiť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Naberačka nerez s výlevkou

Orion Teplomer nerez do rúry

Orion Teplomer nerez do rúry
Detail

Teplomer do rúry alebo udiarne postráži správnu teplotu pri príprave mäsa. Možno zavesiť alebo položiť do meraného priestoru. Meria teplotu od 0 °C do 300 °C, stupnica po 10 °C. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Teplomer nerez do rúry

Orion Mlékovar nerez indukce 2,5L

Orion Mlékovar nerez indukce 2,5L
Detail

Mliekovar bez pokrievky z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele má dvojitú stenu nádoby, do ktorej lejeme vodu, aby zabránila pripáleniu mlieka i rôznych omáčok, pudingov. Iste oceníte tvarované plastové držadlo. Pískanie píšťalky zabudované v boku hrnca upozorní na kypenie mlieka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlékovar nerez indukce 2,5L

Mlynček na kávu nerez ORION

Mlynček na kávu nerez ORION
Detail

Ručný nerezový mlynček na kávu moderného tvaru čerstvo namelie zrnkovú kávu. Zaručuje ľahké mletie kávy. Navyše nepotrebuje batérie alebo prívod k el. sieti, hodí sa preto nielen do domácnosti, ale aj na chatu. Stačí ho naplniť v hornej časti pod kľučkou, ktorá sa ľahko nasadzuje. Hrubosť mletia si môžete veľmi ľahko regulovať pomocou utiahnutia matky v spodnej časti mlecieho mechanizmu. Má keramický mlecí mechanizmus, takže si môžete namlieť jemnú kávu na dobré espresso, ale aj hrubšiu kávu na prípravu vo french presse. Materiál: Nerezová oceľ, plast. Rozmery: Výška (cm): 21 Priemer (cm): 4,5 Hmotnosť (g): 252 Upozornenie: Nie je vhodný do umývačky riadu. (vitanella.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na kávu nerez ORION

Orion Máslenka nerez/UH BUTT

Orion Máslenka nerez/UH BUTT
Detail

Vôňa vidieka i starkinej kuchyne, to je nezabudnuteľné čaro, ktoré patrí do každej domácnosti. Máslenka je stelesnením lásky k starým vidieckym vzorom, zaručene sa postará o výnimočnú atmosféru stolovania nielen na vidieku v starej chalupe. Doplnená praktickým priehľadným viečkom. Vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Máslenka nerez/UH BUTT

Orion nerez MATT 3,4 L

Orion nerez MATT 3,4 L
Detail

Kvalitní Kanvica na čaj s píšťalkou ORION Matt 3,4l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kanvice na čaj. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion nerez MATT 3,4 L
Orion Súprava WC UH/bambus Woody (540657), Orion Súprava WC UH BLACK Limp (540659), ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520), Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308), ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877), ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704), Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149), VILEDA WC súprava (4023103129030), ORION Vykrajovačka nerez BARÁNOK (124998), Orion Vykrajovačka nerez bonbón (127448), ORION Vykrajovačka nerez Ruka (124983), Orion Pučidlo nerez/drevo (143117), ORION Vykrajovačka nerez Kométa (121134), ORION Vykrajovačka nerez Netopier (124989), ORION Vykrajovačka nerez Muchotrávka (127403), ORION Vykrajovačka nerez Pes (121183), ORION Vykrajovačka nerez KONÍK (124987), ORION Vykrajovač nerez Hviezda (121196), ORION Maselnička nerez JUMBO (150267), Orion Lievik nerez mini (120432), ORION Vykrajovačka nerez VLOČKA (124946), Orion Vykrajovačka nerez pusinka (127449), ORION Vykrajovačka nerez Duch (124968), ORION Vykrajovač nerez Podkova (124967), ORION Vykrajovačka nerez Razidlo (127423), ORION Mliekovar nerez 2 l (111900), ORION Škrabka kuchynská nerez DOUBLE (140755), ORION Nožnice nerez 17 cm (831524), ORION Nožnice nerez 15 cm (831523), ORION Sekáčik nerez 18 cm (141324)