Ourbaby smart lion sedačky 2 30896

Produkt Ourbaby smart lion sedačky 2 30896 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ourbaby smart lion sedačky 2 30896 upraviť a produkt hľadať znova.

Ourbaby Smart Lion sedačky 2 30896

Ourbaby Smart Lion sedačky 2 30896
Detail

Čierna pohovka s obrázkom žltého leva a nápisom Smart Lion. Štýlový doplnok do každej izbičky. Detská pohovka je vyrobená z mäkučké a ľahučké peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšie ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibráciu farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Smart Lion sedačky 2 30896 , Laney mini-lion

Ourbaby crocodile sedačky 2

Ourbaby crocodile sedačky 2
Detail

Krásna šedo-biela rozkladacia pohovka s motívom krokodílov, skvele poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna výplň: polyuretánová pena Rozmery: Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby crocodile sedačky 2 , Laney mini-stb-lion

Ourbaby forest sedačky 2

Ourbaby forest sedačky 2
Detail

Krásna šedá rozkladacia pohovka s lesným motívom, skvelo poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna s pridaným velúrom - zamatovo jemné na dotyk výplň: polyuretánová pena Rozmery: Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby forest sedačky 2 , Walser poťahy sedadiel na predné sedačky allessandro čierne (11798)

Ourbaby Farm sedačky 2

Ourbaby Farm sedačky 2
Detail

Detská sedačka Originálna a praktická detská sedačka pre deti. Môže slúžiť na spanie, odpočívanie, ale aj na kreslenie, pozeranie rozprávok či hranie. Doplnok detskej izby alebo detského kútika. Sedačka je ľahká, preto si ju dieťa môže premiestniť, rozložiť alebo zložiť aj samo. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku môžete sedenie vyvýšiť alebo predĺžiť. Môžete ju pripnúť na suchý zips. Opierka pohovky je pevná vďaka celkovej stabilite sedačky, deti sa môžu bez obáv opierať. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah sedačky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať ho v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Farm sedačky 2 , Fillikid plyšová hračka lion (9120110468154)

Ourbaby Puppies sedačky 2

Ourbaby Puppies sedačky 2
Detail

Originálna a praktická detská sedačka môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Puppies sedačky 2 , Benbat chrániče pásov lion (7290135002588)

Ourbaby Stars sedačky 2

Ourbaby Stars sedačky 2
Detail

Krásna pohovka s farebnými hviezdičkami je ľahká, takže ju aj dieťa môže ľahko premiestniť, rozložiť aj zložiť. Je vhodná nielen do detskej izby, ale tiež do škôlok alebo detských kútikov. Vlastnosti: - snímateľný poťah, ktorý je opatrený praktickým zipsovým uzáverom s možnosťou jemného prania do 30 ° C - je určená pre deti do 5 rokov - pohovku možno rozložiť - foto je len ilustračné, odtiene farieb sa môžu líšiť Materiál: - polyuretánová pena - bavlnený poťah Rozmery zloženej pohovky: - šírka 78 cm - výška 42 cm - hĺbka 35 cm Rozmery rozloženej pohovky: - šírka 78 cm - výška 42 cm - hĺbka 80 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Stars sedačky 2 , Cosing adam – lion beige (8595608803914)

Ourbaby grey hedgedob sedačky 2

Ourbaby grey hedgedob sedačky 2
Detail

Krásna šedo-biela rozkladacia pohovka s motívom ježkov skvele poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna výplň: polyuretánová pena Rozmery : Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby grey hedgedob sedačky 2 , Lion - ťažný popruh s prackou (8594022996523)

Ourbaby pink hedgedog sedačky 2

Ourbaby pink hedgedog sedačky 2
Detail

Krásna ružovo-biela rozkladacia pohovka s motívom ježkov, skvelo poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna s pridaným velúrom - zamatovo jemné na dotyk výplň: polyuretánová pena Rozmery: Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby pink hedgedog sedačky 2 , Lion - ťažný popruh s karabínou (8594022996509)

Ourbaby Flowers sedačky 2 3349

Ourbaby Flowers sedačky 2 3349
Detail

Detská pohovka Originálna a praktická detská sedačka pre deti . Môže slúžiť na spanie , odpočívanie , ale aj na kreslenie , pozeranie rozprávok a hranie hier . Doplnok do detskej izby alebo hracieho kútika . Pohovka je ľahká dieťa si ju môže ľahko samo premiestniť kdekoľvek , rozložiť aj zložiť . Pohovka je z veľmi kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu . Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku je možné vyvýšiť sedenie alebo ho predĺžiť . Možno ju pripnúť na suchý zips . Operadlo pohovky je pevné kvôli celkovej stabilite pohovky a výhody pre deti ktoré sa môžu bez obáv opierať . Rozmery zložené pohovky : Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej pohovky + 4 prídavného sedáka Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5 cm x 160 cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku , dodatočný vankúšik , 4 prídavný sedák a sedací vak . Poťah pohovky je vyrobený zo 100 % bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu . Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať v práčke . Vankúše na pohovke nemajú kvetinový vzor. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Flowers sedačky 2 3349 , Fillikid chodítko detské lion/crocodile (9120123441649)

Ourbaby Racer blue sedačky 2

Ourbaby Racer blue sedačky 2
Detail

Detská sedačka Originálna a praktická detská sedačka pre deti. Môže slúžiť na spanie, odpočívanie, ale aj na kreslenie, pozeranie rozprávok či hranie. Doplnok detskej izby alebo detského kútika. Sedačka je ľahká, preto si ju dieťa môže premiestniť, rozložiť alebo zložiť aj samo. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku môžete sedenie vyvýšiť alebo predĺžiť. Môžete ju pripnúť na suchý zips. Opierka pohovky je pevná vďaka celkovej stabilite sedačky, deti sa môžu bez obáv opierať. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah sedačky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať ho v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Racer blue sedačky 2 , Petite & mars koot lion yellow (8595640903924)

Ourbaby Formule blue sedačky 2

Ourbaby Formule blue sedačky 2
Detail

Originálna a praktická detská sedačka môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Formule blue sedačky 2 , Petite & mars koot lion grey (8595640903917)

Ourbaby Cars blue sedačky 2 4960

Ourbaby Cars blue sedačky 2 4960
Detail

Pohovka je veľmi krásnym a zároveň praktickým darčekom.Môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Cars blue sedačky 2 4960 , Funko pop! lion king – simba (889698363952)

Ourbaby Inflatable sofa Frozen sedačky 2

Ourbaby Inflatable sofa Frozen sedačky 2
Detail

Pohodlná rozkladacia nafukovacia pohovka s motívom obľúbených hrdinov z animovaného seriálu Ľadové kráľovstvo, bude skvelým doplnkom do každej herne alebo izbičky. Priestranná pohovka ponúka pohodlné riešenie pre relaxáciu, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek. Pohovku je možné rozložiť na posteľ. Vlastnosti: farebný rozprávkový motív rýchle a ľahké nafúknutie perfektná na odpočinok, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek jednoduchá údržba - snímateľný poťah, ktorý je možné prať v práčke kreslo sa dá ľahko a rýchlo vyfúknuť a vďaka tomu je praktické na skladovanie skvelý tip na darček vhodné pre deti od 18 mesiacov Rozmery: Rozmery po plnom rozložení: 26 x 68 x 105 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Inflatable sofa Frozen sedačky 2 , Walser poťahy sedadiel na predné sedačky autotriko tuning star čierno/sivé (12647)

Ourbaby Little Mermaid sedačky 2 30879

Ourbaby Little Mermaid sedačky 2 30879
Detail

Bielo-ružová pohovka s obrázkom morskej víly v oceáne. Rozprávkový motív v jemných farbách krásne zapadne do dievčenskej izbičky. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibrácii farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Little Mermaid sedačky 2 30879 , Lotus smart casual l18728/2

Ourbaby sofa fairy friends sedačky 2

Ourbaby sofa fairy friends sedačky 2
Detail

Detská rozkladacia pohovka s potlačou víly a jednorožca je vyrobená z mäkkej a ľahučkej peny, takže ju dieťa ľahko premiestni, rozloží i zloží bez vašej pomoci. Pohovka po rozložení meria až 80 cm a je navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Vhodná bude nielen do detskej izby, ale tiež do škôlok alebo detských kútikov. Vlastnosti: vhodná pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov snímateľný poťah na zips ľahká manipulácia, prenášanie a údržba poťah možno prať v práčke do 30°C farebné lemovanie a švy neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie zaistené Materiál: výplň - polyuretánová pena poťah - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42x78x35 cm (po rozložení až 80 cm) hmotnosť: 2,1 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby sofa fairy friends sedačky 2 , Rebel-lion (999-00-020-1995-1)

Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081

Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081
Detail

Dorobí sa neskôr (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081 , Brother lion csk30 žlté (05-csk30-zl)

Ourbaby Deer and Bear sedačky 2 30903

Ourbaby Deer and Bear sedačky 2 30903
Detail

Sivá pohovka s obrázkom srnky a medvedíka. Zvierací motív poteší všetkých malých prírodovedcov. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibrácii farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Deer and Bear sedačky 2 30903 , Brother lion csk30 modré (05-csk30-mo)

Ourbaby Sofa blue-green sedačky 2 819

Ourbaby Sofa blue-green sedačky 2 819
Detail

Detská sedačka Originálna a praktická detská sedačka pre deti. Môže slúžiť na spanie, odpočívanie, ale aj na kreslenie, pozeranie rozprávok či hranie. Doplnok detskej izby alebo detského kútika. Sedačka je ľahká, preto si ju dieťa môže premiestniť, rozložiť alebo zložiť aj samo. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku môžete sedenie vyvýšiť alebo predĺžiť. Môžete ho pripnúť na suchý zips. Opierka pohovky je pevná vďaka celkovej stabilite sedačky, deti sa môžu bez obáv opierať. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavné sedáky Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 x prídavný sedák a sedací vak. Poťah sedačky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným velúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať ho v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Sofa blue-green sedačky 2 819 , Lässig lunch set about friends lion (4042183428383)

Ourbaby Inflatable sofa Peppa Pig sedačky 2

Ourbaby Inflatable sofa Peppa Pig sedačky 2
Detail

Pohodlná rozkladacia nafukovacia pohovka s motívom obľúbených hrdinov z animovaného seriálu Prasiatko Peppa, bude skvelým doplnkom do každej herne alebo izbičky. Priestranná pohovka ponúka pohodlné riešenie pre relaxáciu, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek. Pohovku je možné rozložiť na posteľ. Vlastnosti: farebný rozprávkový motív rýchle a ľahké nafúknutie perfektná na odpočinok, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek jednoduchá údržba - snímateľný poťah, ktorý je možné prať v práčke kreslo sa dá ľahko a rýchlo vyfúknuť a vďaka tomu je praktické na skladovanie skvelý tip na darček vhodné pre deti od 18 mesiacov Rozmery: Rozmery po plnom rozložení: 26 x 68 x 105 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Inflatable sofa Peppa Pig sedačky 2 , Cosing adam s polohovaním – lion beige (8595608805666)

Ourbaby Inflatable sofa Paw Patrol sedačky 2

Ourbaby Inflatable sofa Paw Patrol sedačky 2
Detail

Pohodlná rozkladacia nafukovacia pohovka s motívom obľúbených hrdinov z animovaného seriálu Labková patrola, bude skvelým doplnkom do každej herne alebo izbičky. Priestranné kreslo ponúka pohodlné riešenie pre relaxáciu, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek. Pohovku je možné rozložiť na posteľ. Vlastnosti: farebný rozprávkový motív rýchle a jednoduché nafúknutie perfektné na odpočinok, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek jednoduchá údržba - snímateľný poťah, ktorý možno prať v práčke kreslo sa dá jednoducho a rýchlo vyfúknuť a vďaka tomu je praktické pre skladovanie skvelý tip na darček vhodné pre deti od 18 mesiacov Rozmery: Rozmery po plnom rozložení: 26 x 68 x 105 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Inflatable sofa Paw Patrol sedačky 2 , Mpm-time c01.3528.00.d7.sea lion (8591212073460)

Ourbaby Hare in Wood sedačky 2 30875

Ourbaby Hare in Wood sedačky 2 30875
Detail

Ružová pohovka so zajačikom v čarovne sfarbenom lese dodávajú pohovke jedinečný štýl. Na pohovke nájdete nápis forest animal. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozložení je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Poťah s potlačou z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Poťah môžete prať. Vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zaistené jednoduché prenášanie i údržba snímateľný poťah na zips umožňuje jemné pranie do 30 °C lemovanie a švy sú farebné Materiál: výplň - polyuretánová pena poťah - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu v porovnaní so skutočnosťou mierne líšiť v závislosti od kalibrácie farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Hare in Wood sedačky 2 30875 , Smart plug dual 2 usb + smart plug (tsl-spl-usbplgp)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 140x70 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom radostnej Myšky Minnie. Na vonkajšej strane čela postele je usmievavá Myška Minnie a čiernobiely kocúrik. Ďalej potom mašlička a nápis A smile is always in style. Vnútorné čelo postele zdobí motív Myšky Minnie v radostnom výskoku a nápis Smart & Positively Me. Krásna posteľ je vybavená bezpečnostnou zábranou. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Pestrofarebný vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenskej izby. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt má nosnosť 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm. dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy. Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy. Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 140x70 cm , Lalique pour homme lion edt 125 ml (3454960007468)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 140x70 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom radostnej Myšky Minnie. Na vonkajšej strane čela postele je usmievavá Myška Minnie a čiernobiely kocúrik. Ďalej potom mašlička a nápis A smile is always in style. Vnútorné čelo postele zdobí motív Myšky Minnie v radostnom výskoku a nápis Smart & Positively Me. Krásna posteľ je vybavená bezpečnostnou zábranou. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Pestrofarebný vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenskej izby. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt má nosnosť 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm. dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy. Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy. Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 140x70 cm , Bo jungle hrkálka b-light & music lion (1703739257408)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 160x80 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom radostnej Myšky Minnie. Na vonkajšej strane čela postele je usmievavá Myška Minnie a čiernobiely kocúrik. Ďalej potom mašlička a nápis A smile is always in style. Vnútorné čelo postele zdobí motív Myšky Minnie v radostnom výskoku a nápis Smart & Positively Me. Krásna posteľ je vybavená bezpečnostnou zábranou. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Pestrofarebný vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenskej izby. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt má nosnosť 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm. dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy. Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy. Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 160x80 cm , Igloohome padlock 2 – smart zámok (sp2)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 160x80 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom radostnej Myšky Minnie. Na vonkajšej strane čela postele je usmievavá Myška Minnie a čiernobiely kocúrik. Ďalej potom mašlička a nápis A smile is always in style. Vnútorné čelo postele zdobí motív Myšky Minnie v radostnom výskoku a nápis Smart & Positively Me. Krásna posteľ je vybavená bezpečnostnou zábranou. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Pestrofarebný vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenskej izby. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt má nosnosť 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm. dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy. Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm. Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy. Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Mouse Smart biela 160x80 cm , Xiaomi smart humidifier 2 eu (39953)

Ourbaby 30873 Fox 2

Ourbaby 30873 Fox 2
Detail

Modro-oranžová pohovka s motívom líšky a vesmíru. Poteší chlapcov aj dievčatá. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibráciu farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby 30873 Fox 2 , Duux beam 2 smart white (dxhu11)

Ourbaby Frozen 2 mix farieb

Ourbaby Frozen 2 mix farieb
Detail

Krásny farebný organizér na hračky s motívom rozprávky Ľadové kráľovstvo 2. Drevené boky organizéru zdobia obrázky princezien Anny a Elsy. Organizér je skvelou alternatívou fádnej komody alebo regálu na hračky. Vlastnosti: - organizér obsahuje 6 plátených úložných boxov - je vhodný pre rôzne potreby pre bábätko alebo pre ukladanie hračiek - organizér je deťom dobre prístupný, takže si svoje veci môžu upratovať bez pomoci rodičov - určené pre deti od 18 mesiacov Materiál: - MDF + textilné zásuvky Rozmery: - výška 60 cm - dĺžka 63 cm - šírka 30 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Frozen 2 mix farieb , Duux beam 2 smart black (dxhu10)

CHICCO Stolička jedálenská Polly 2 Start - Lion

CHICCO Stolička jedálenská Polly 2 Start - Lion
Detail

Jedálenská stolička chicco polly2start sa dokonale prispôsobí rastu vášho dieťaťa. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CHICCO Stolička jedálenská Polly 2 Start - Lion , Xiaomi mi smart scale 2 (22349)

Súprava 2 detských organizérov Madre Selva Lion

Súprava 2 detských organizérov Madre Selva Lion
Detail

Súprava dvoch textilných tašiek od Madre Selva vám uľahčí organizáciu hračiek a iných drobností v detskej izbe. Zaujme kvalitnou a hravou obojstrannou potlačou, ktorá premení aj obyčajný organizér na štýlový doplnok. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 2 detských organizérov Madre Selva Lion , Pealock 2 – smart zámok – ružový (859000000075)

CHICCO Stolička jedálenská Polly 2 Start - Lion

CHICCO Stolička jedálenská Polly 2 Start - Lion
Detail

Jedálenská stolička Chicco Polly2Start sa dokonale prispôsobí rastu vášho dieťaťa. Vlastnosti: vďaka možnosti nastaviť šírku opierky chrbta ho vždy bezpečne objíma polohovanie opierky chrbta v 4 polohách umožňuje použitie stoličky už od narodenia 8 polôh nastavenia stoličky na výšku ju uspôsobí vždy do správnej, požadovanej polohy stolička Polly2Start má tiež nastaviteľnú opierku nôh v 3 polohách pre ešte viac pohodlia dieťaťa súčasťou stoličky je aj praktický pultík s odnímateľnou táckou pre ľahšiu manipuláciu s jedlom ak pultík nepotrebujete, ľahko ho uchytíte na zadnej nohe stoličky mäkký, pohodlný poťah stoličky je vyrobený z odolného materiálu, ktorý sa ľahko udržuje čistý jednoduchým utretím o bezpečnosť dieťaťa sa starajú 5-bodové bezpečnostné pásy 4 kolieska pre jednoduché presúvanie stoličky a 2 brzdy pre bezpečné zaistenie na mieste polly2Start má v zloženom stave veľmi kompaktné rozmery a samostatne stojí Rozmery a špecifikácie: rozložená: 54,8 × 83,5 × 91/110 cm (ŠxHxV) zložená: 54,8 × 31 × 100 cm (ŠxHxV) hmotnosť: 10,5 kg (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CHICCO Stolička jedálenská Polly 2 Start - Lion , Xiaomi smart home hub 2 (43788)

Philips Avent Ultra Air 18m+ cumlík Lion 2 ks

Philips Avent Ultra Air 18m+ cumlík Lion 2 ks
Detail

Philips Avent Ultra Air 18m+, 2 ks, Cumlíky pre deti, Stavte na rokmi osvedčený spôsob, ako učičíkať bábätko. Cumlík Philips Avent Ultra Air 18m+ poskytne dieťatku pocit bezpečia už za okamih. Rýchlo sa tak stane dôležitou a užitočnou súčasťou každého vášho dňa s bábätkom. Vlastnosti: podporuje správny vývoj ďasien a zubov prispôsobí sa tvaru podnebia dieťaťa vyvinutý spoločne s pediatrami a zubnými expertmi jemný cumlík symetrický tvar Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Philips Avent Ultra Air 18m+ cumlík Lion 2 ks

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 140x70 cm
Detail

Detská posteľ s krásnym polepom kreslených postavičiek z filmu Ľadové kráľovstvo. Kto by sa nezamiloval do princezien Elsy, Anny a snehuliaka Olafa. Posteľ je vhodná do detskej izby pre dievčatá. Moderný dizajn, funkčnosť i komfort. To všetko spĺňajú detské postele Ourbaby s obrázkovým polepom na čelách postele. Posteľ je vyrobená ako obojstranná - pri montáži si zvolíte, na ktorej strane bude šuplík aj variabilný zábrana. bezpečná predovšetkým Detská posteľ ponúka maximálny bezpečí vďaka zaobleným hranám, o ktorej sa deti neporaní. Pred nepríjemným pádom z postele dieťa ochráni ochráni snímateľná zábrana s dĺžkou 100 cm. S úložným priestorom aj bez - vyberte si Šuplík k posteli Ourbaby je vnútri predelený priečkou na dve polovice, čo príde vhod pri organizáciu uložených vecí. Z dôvodu predelenie úložného priestoru nie je vhodný ako prístelka. Ochrana proti opotrebeniu Každodenným používaním je posteľ vystavená riziku opotrebenia, preto sú niektoré časti postele ošetrené ochrannými prvkami. - Obrázky kryje špeciálny ochranný laminát, ktorý tak predlžuje ich životnosť, chráni ich pred odrením a celkovo uľahčuje pravidelnú údržbu. - Obvody čiel detské postele kryje gumové lemovanie, ktoré chránia posteľ pred jej poškodením. Lemovanie drží bez použitia lepidla. Kvalitné materiály, prevedenie a vlastnosti: - Detská posteľ vrátane zábrany je vyrobená z vysoko kvalitnej laminovanej nábytkovej dosky s hrúbkou 18 mm. - Lamelový rošt do detskej postele je vyrobený z borovicového dreva. Počet lamiel sa líši v závislosti od rozmeru postele. Postele s dĺžkou: 140 cm - 11 lamiel s medzerami cca 75 mm; 160 cm - 13 lamiel s medzerami cca 72 mm; 180 cm - 14 lamiel s medzerami cca 77 mm. Lamely sú 4 cm široké a 0,8 cm hrubé. - Posteľové diely držia pevne pohromade vďaka špeciálnym nábytkárskym skrutkám, a preto je nosnosť detské postele Ourbaby až 100 kg. - Detská posteľ spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty. Matrac nie je súčasťou postele, v kategórii matrace si vyberte rozmer zodpovedajúci zvolenej veľkosti postele. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 160x80 cm
Detail

Detská posteľ s krásnym polepom kreslených postavičiek z filmu Ľadové kráľovstvo. Kto by sa nezamiloval do princezien Elsy, Anny a snehuliaka Olafa. Posteľ je vhodná do detskej izby pre dievčatá. Moderný dizajn, funkčnosť i komfort. To všetko spĺňajú detské postele Ourbaby s obrázkovým polepom na čelách postele. Posteľ je vyrobená ako obojstranná - pri montáži si zvolíte, na ktorej strane bude šuplík aj variabilný zábrana. bezpečná predovšetkým Detská posteľ ponúka maximálny bezpečí vďaka zaobleným hranám, o ktorej sa deti neporaní. Pred nepríjemným pádom z postele dieťa ochráni ochráni snímateľná zábrana s dĺžkou 100 cm. S úložným priestorom aj bez - vyberte si Šuplík k posteli Ourbaby je vnútri predelený priečkou na dve polovice, čo príde vhod pri organizáciu uložených vecí. Z dôvodu predelenie úložného priestoru nie je vhodný ako prístelka. Ochrana proti opotrebeniu Každodenným používaním je posteľ vystavená riziku opotrebenia, preto sú niektoré časti postele ošetrené ochrannými prvkami. - Obrázky kryje špeciálny ochranný laminát, ktorý tak predlžuje ich životnosť, chráni ich pred odrením a celkovo uľahčuje pravidelnú údržbu. - Obvody čiel detské postele kryje gumové lemovanie, ktoré chránia posteľ pred jej poškodením. Lemovanie drží bez použitia lepidla. Kvalitné materiály, prevedenie a vlastnosti: - Detská posteľ vrátane zábrany je vyrobená z vysoko kvalitnej laminovanej nábytkovej dosky s hrúbkou 18 mm. - Lamelový rošt do detskej postele je vyrobený z borovicového dreva. Počet lamiel sa líši v závislosti od rozmeru postele. Postele s dĺžkou: 140 cm - 11 lamiel s medzerami cca 75 mm; 160 cm - 13 lamiel s medzerami cca 72 mm; 180 cm - 14 lamiel s medzerami cca 77 mm. Lamely sú 4 cm široké a 0,8 cm hrubé. - Posteľové diely držia pevne pohromade vďaka špeciálnym nábytkárskym skrutkám, a preto je nosnosť detské postele Ourbaby až 100 kg. - Detská posteľ spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty. Matrac nie je súčasťou postele, v kategórii matrace si vyberte rozmer zodpovedajúci zvolenej veľkosti postele. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 180x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 180x80 cm
Detail

Detská posteľ s krásnym polepom kreslených postavičiek z filmu Ľadové kráľovstvo. Kto by sa nezamiloval do princezien Elsy, Anny a snehuliaka Olafa. Posteľ je vhodná do detskej izby pre dievčatá. Moderný dizajn, funkčnosť i komfort. To všetko spĺňajú detské postele Ourbaby s obrázkovým polepom na čelách postele. Posteľ je vyrobená ako obojstranná - pri montáži si zvolíte, na ktorej strane bude šuplík aj variabilný zábrana. bezpečná predovšetkým Detská posteľ ponúka maximálny bezpečí vďaka zaobleným hranám, o ktorej sa deti neporaní. Pred nepríjemným pádom z postele dieťa ochráni ochráni snímateľná zábrana s dĺžkou 100 cm. S úložným priestorom aj bez - vyberte si Šuplík k posteli Ourbaby je vnútri predelený priečkou na dve polovice, čo príde vhod pri organizáciu uložených vecí. Z dôvodu predelenie úložného priestoru nie je vhodný ako prístelka. Ochrana proti opotrebeniu Každodenným používaním je posteľ vystavená riziku opotrebenia, preto sú niektoré časti postele ošetrené ochrannými prvkami. - Obrázky kryje špeciálny ochranný laminát, ktorý tak predlžuje ich životnosť, chráni ich pred odrením a celkovo uľahčuje pravidelnú údržbu. - Obvody čiel detské postele kryje gumové lemovanie, ktoré chránia posteľ pred jej poškodením. Lemovanie drží bez použitia lepidla. Kvalitné materiály, prevedenie a vlastnosti: - Detská posteľ vrátane zábrany je vyrobená z vysoko kvalitnej laminovanej nábytkovej dosky s hrúbkou 18 mm. - Lamelový rošt do detskej postele je vyrobený z borovicového dreva. Počet lamiel sa líši v závislosti od rozmeru postele. Postele s dĺžkou: 140 cm - 11 lamiel s medzerami cca 75 mm; 160 cm - 13 lamiel s medzerami cca 72 mm; 180 cm - 14 lamiel s medzerami cca 77 mm. Lamely sú 4 cm široké a 0,8 cm hrubé. - Posteľové diely držia pevne pohromade vďaka špeciálnym nábytkárskym skrutkám, a preto je nosnosť detské postele Ourbaby až 100 kg. - Detská posteľ spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty. Matrac nie je súčasťou postele, v kategórii matrace si vyberte rozmer zodpovedajúci zvolenej veľkosti postele. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 biela 180x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 modrá 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 modrá 140x70 cm
Detail

Krásna detská posteľ ľadové kráľovstvo 2 bude ozdobou izbičky vašich dievčatiek! Vlastnosti: - posteľ je nízka, teda pre deti dostupná - silný oceľový rám zaručuje, že posteľ má dostatočnú stabilitu a je pre deti bezpečná - pomáha malým deťom urobiť prvý krok od postieľky k veľkej posteli - konštrukcia je nízko nad zemou s tkaninovým popruhom a ochrannými bočnými krytmi, ktoré pomáhajú predchádzať pádom z postele - disponuje originálnou licenciou Disney - jej nosnosť je do 25 kg - matrac nie je súčasťou balenia, je potrebné ho objednať zvlášť / urobiť tak môžete v ľavom stĺpci, v kategórii MATRACE / - vhodná pre deti od 18 mesiacov Materiál: - čela MDF doska - kovová konštrukcia - rošt látkový Rozmery: - 140x70 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Frozen 2 modrá 140x70 cm

Philips Avent Ultra Air 6-18 m cumlík Boy Lion 2 ks

Detail

Philips Avent Ultra Air 6-18 m, 2 ks, Cumlíky pre deti, Stavte na rokmi osvedčený spôsob, ako učičíkať bábätko. Cumlík Philips Avent Ultra Air 6-18 m poskytne dieťatku pocit bezpečia už za okamih. Rýchlo sa tak stane dôležitou a užitočnou súčasťou každého vášho dňa s bábätkom. Vlastnosti: vyvinutý spoločne s pediatrami a zubnými expertmi jemný cumlík podporuje správny vývoj ďasien a zubov prispôsobí sa tvaru podnebia dieťaťa balený v sterilizačnom puzdre ortodontický tvar Zloženie: silikón Použitie: Vždy používajte cumlík, ktorý veľkosťou zodpovedá aktuálnemu veku dieťaťa. (notino.sk)

Podobné produkty ako Philips Avent Ultra Air 6-18 m cumlík Boy Lion 2 ks

Judah & The Lion - Folk Hop N' Roll (Deluxe) (White Vinyl) (2 LP)

Judah & The Lion - Folk Hop N' Roll (Deluxe) (White Vinyl) (2 LP)
Detail

Subžáner : Hip Hop Interpret / Téma : Judah & The Lion Farba podľa výrobcu : White Balenie obsahuje : LP Žáner : Rock Rýchlosť : 33 1/3 RPM Zloženie setu : 2 ks Farba : Biela Žáner : Pop Dekáda interpreta : 2020 - 2029 Žáner : Hip Hop Rok vydania : 2017.0 Dekáda interpreta : 2010 - 2019 Subžáner : Folk Rock Variant : Folk Hop N' Roll (Deluxe) (White Vinyl) (2 LP) Typ : LP platňa Krajina interpreta : USA Typ : Farebná Subžáner : Alternative Rock Vydavateľstvo : Cletus The Van Records Krajina pôvodu : Nemecko (muziker.com)

Podobné produkty ako Judah & The Lion - Folk Hop N' Roll (Deluxe) (White Vinyl) (2 LP)

Owlet Smart ponožka Smart Sock 3 matnoružová a kamera Cam 2 (850038861353)

Detail

Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha digitálne, inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), s displejom, s WiFi pripojením, obojstranný prenos, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie a nočné videnie, rodičovská jednotka sa napája zo siete, detskú jednotku napája sieť alebo batéria Majte dokonalý prehľad nad situáciou v postieľke vášho bábätka. Detská pestúnka Owlet zaistí prenos zvuku a tiež obrazu. Ide totiž o detskú opatrovateľku s kamerou. Ponúkaná detská pestúnka je špecifická veľkým počtom kanálov a od analógových opatrovateliek sa líši tým, že funguje na vyššej frekvencii, takže sa hodí do husto zasieťovaných oblastí, kde môže byť signál veľmi rušený. Keby ste však o signál predsa len náhodou prišli, zariadenie okamžite spustí zvukové znamenie. Hlavná jednotka je napájaná z elektrickej siete, detskú jednotku potom možno napájať batériou alebo ju tiež môžete pripojiť do zásuvky. Keby bola... (alza.sk)

Podobné produkty ako Owlet Smart ponožka Smart Sock 3 matnoružová a kamera Cam 2 (850038861353)

MI SMART 2 LITE VENTILÁTOR XIAOMI

MI SMART 2 LITE VENTILÁTOR XIAOMI
Detail

Šikovný ventilátorXiaomi Mi Smart Standing Fan 2 LitePN 95XIW9442 Silné, ale hladké prúdenie vzduchu generované 7 inovovanými lopatkamiVýšková nastaviteľnosť pre stolné aj podlahové použitieRežim spánku a štandardný pracovný režim s 3 nastaviteľnými otáčkami ventilátoraOscilácia 90 stupňov, aby tak vietor prúdil do každého rohuTichá prevádzka už od 26,6 dBInteligentné ovládanie pomocou aplikácie Mi Home, Google assistant a Amazon Alexa Technické špecifikácieKonektivita Wi-Fi 2.4 GHzFrekvencia 50 HzNapätie 220 V Dĺžka kábla 1,6 mMenovitý výkon 45 WHlučnosť 26,6 dB(A)Rozmery 34,3×33,0×100,0/64,2 cmHmotnosť 3,5 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MI SMART 2 LITE VENTILÁTOR XIAOMI

Mi SMART 2 VENTILÁTOR STOJANOVÝ XIAOMI

Detail

Stojanový ventilátorXiaomi Mi Smart Standing Fan 2Model BLPDS02DM Dvojité lopatkySimulácia prirodzeného vánkuJednosmerný motor140° uhol ventilácie 7+5 čepelí v tvare krídiel a dvojitej lopatkyDve vrstvy lopatiek ventilátora sa otáčajú súčasne, čím sa zvyšuje prúdenie vzduchu pre výkonnejšie chladenie. Vďaka širšiemu dosahu poskytujú dvojité lopatky aj jemnejší vánok. Presné nastavenie rýchlostiPrepínajte medzi prirodzeným vetrom alebo priamym úderom. V aplikácii Mi Home nastavte rýchlosť ventilátora medzi 1 až 100, aby ste dosiahli požadované prúdenie vzduchu. Aplikácia podporuje hlasové ovládanie. Jednosmerný motor, iba 1 kWh za celé letoVentilátor používa jednosmerný medený motor, ktorý má vyššiu prevádzkovú účinnosť a dlhšiu životnosť ako motor z hliníkového drôtu. Poskytuje konštantnú rýchlosť pre stabilnejšie vetranie a nižšiu spotrebu energie. Jeho lopatky v tvare krídiel produkujú maximálny prietok vzduchu 20 m³/min. Pri rýchlosti 1 môže 1 kWh vydržať celé leto. Ideálne do každej miestnosti a všestranné použitieStlačením jedného tlačidla ľahko nastavíte výšku stojana. Ventilátor je tak možné umiestniť kdekoľvek na stôl alebo na podlahu. Extrémne široký uhol 140° ventiláciaNastaviteľná širokouhlá ventilácia s maximálnym dosahom 14 m na chladenie miestnosti pre celú rodinu. Udržujte miestnosť chladnú a tichúVďaka jednosmernému motoru s hladkým chodom a dvom lopatkám bol ventilátor optimalizovaný tak, aby poskytoval výnimočne tichý a nerušivý zážitok. Technická špecifikáciaPrúd vzduchu 20 m³/minMenovitá frekvencia 50/60 HzMenovité napätie 100-240 VMenovitý výkon 15 W Rozmery 34,3 × 33 × 100 cmHmotnosť 3 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Mi SMART 2 VENTILÁTOR STOJANOVÝ XIAOMI

Xiaomi Mi Smart Projector 2 GL

Detail

Vysoká optická technológia4-kanálový LED RGB+BP čip. Pridané modré svetlo na tradičné 3-kanálové LED projekciu, farebný gamut NTSC > 85%. Podporuje dekódovanie HDR10. Všesmerová automatická korekcia skreslenia a automatické zaostrovanieProjektor vykoná korekciu lichobežníkového skreslenia automaticky bez ohľadu na to, ktorým smerom umiestnite zariadenie. Pri vysoko citlivom fotoaparáte systém okamžitého automatického zaostrenia účinne zlepšuje rýchlosť ostrenia a zabraňuje tepelnému rozostreniu, takže snímky sú vždy čisté a ostré. Užite si múdrejšiu zábavuZjednodušte si zábavu s Android TV. Získajte prístup k tisícom filmov a programom z rôznych platforiem na jednom mieste. Aktivujte vstavaný Netflix kliknutím na tlačidlo ovládača. Dolby Audio & DTS-HD kino reproduktorZabudované 2*5W (duálne s plným rozsahom) reproduktory poskytujú skvelú kvalitu zvuku s podporou kodekov Dolby a DTS. Difúzne reflexné zobrazovanie, ktoré účinne znižuje únavu zrakuXiaomi Mi Smart Projector 2 používa na zobrazovanie princíp difúzneho odrazu. Na rozdiel od priameho svetla tradičných LCD televízorov premieta projekčné svetlo do ľudského oka difúznym odrazom. Sledovanie je tak šetrnejšie k očiam a nedochádza k ich rýchlej únave. Google Chromecast a ovládanie IOT zariadeniaUmiestnite malú obrazovku na veľkú obrazovku a rýchlo prenášajte fotografie, videá, hudbu a ďalší obsah zo zariadenia do projektora. Požiadajte Google, aby ovládal osvetlenie, fotoaparát a ďalšie kompatibilné IOT zariadenia vďaka Google Assistant a Google Home. Kompaktné a prenosné ako umelecké dieloS veľkosťou tela 115x150x150mm a pokrytým textilným materiálom na prednej strane je dokonalým umeleckým doplnkom vášho domova. Váži iba 1,3 kg, zdvihnite ho a presuňte, kedykoľvek budete potrebovať. Len porty, ktoré potrebujeteS jedným portom HDMI 2.0, jedným portom USB 2.0 a jedným portom pre slúchadlá projektor podporuje vstup 4K a spolupracuje s pevnými diskami, hernými konzolami, mikrofónmi a ďalšími, takže je ideálny pre vaše potreby v oblasti zábavy. Technické parametre:Názov: Mi Smart Projector 2Technológia displeja: LED svetlo s technológiou DLPJas: 500 ANSI lúmenovRozlíšenie: FHD 1080P (1920x1080)Pomer strán: 1,2:1Veľkosť obrazovky: 60" až 120"Zaostrenie objektívu: Automatické ostrenieKorekcia lichobežníkového skreslenia: Viacuhlová automatická korekcia lichobežníkového skresleniaOperačný systém: Android TV™Konektivita: Bluetooth 5.0, Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n 2,4 GHz/5 GHzReproduktory: 2 x 5W s plným rozsahomZvukové efekty: Dolby Audio™Vnútorné úložisko: 2GB DDR3/16GB eMMCPorty: 1x HDMI, 1x USB 2.0, 3,5mm JackRozmery produktu: 115 x 150 x 150 mmHmotnosť: 1,3 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Smart Projector 2 GL

MADCAT Smart Alarm MCL 2+1

MADCAT Smart Alarm MCL 2+1
Detail

Sumcové hlásiče, ktoré zaujmú nielen svojim sviežim a moderným dizajnom, ale aj výnimočnou funkčnosťou, výkonom a spoľahlivosťou. Tieto hlásiče detekujú nielen vibrácie, ale majú aj systém indikácie spätného záberu. Sú vybavené viacfarebnými LED diódami, sú úplne odolné voči poveternostným vplyvom a majú dosah okolo 100 m vďaka modulácii FM, ktorá je menej ovplyvnená prekážkami ako tradičné hlásiče AM. Sú navrhnuté tak, aby boli užívateľsky prívetivé a ľahko ovládateľné – majú veľké koliesko s číslicami na ovládanie hlasitosti (V) a koliesko na ovládanie citlivosti (S). S týmito hlásičmi už nikdy nepremeškáte záber sumca! Moderný design Detekcia vibrácií Indikácia spätného záberu 4 úrovne citlivosti 5 úrovní hlasitosti Dosah 100 m (FM) Hlásiče aj príposluch pracujú na dve 1,5 V AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) Vodoodolné (IP56) CE certifikát Vrátane pevného ochranného púzdra Farba podľa výrobcu : Multi Variant : 2+1 Séria : Smart Alarm MCL Navrhnuté v : Nemecko Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako MADCAT Smart Alarm MCL 2+1

Delphin Smart 2+1 Červená-Modrá

Delphin Smart 2+1 Červená-Modrá
Detail

Nevšedná sada elektronických signalizátorov záberu s príposluchom, ktorou sa jednoznačne odlíšite od zvyšku rybárov. Charakteristickým znakom je nezvyčajne štíhle prevedenie jednotlivých komponentov. Napriek svojím kompaktným rozmerom Delphin SMART poskytuje spoľahlivú signalizáciu záberu, či už zvukovú, svetelnú alebo vibračnú. Telo signalizátorov aj príposluchu je vyrobené z veľmi pevného a odolného plastu, ktorý prispieva k dlhej životnosti. Pre maximálnu bezpečnosť počas transportu je sada dodávaná v praktickom ochrannom kufríku.Elektronický signalizátor sa zapína podržaním tlačidla V umiestnenom na boku. Disponuje 5 rôznymi úrovňami hlasitosti, vrátane tichého módu, pri ktorom je záber signalizovaný len svetelne. Taktiež je možné podľa potreby navoliť jeden zo štyroch tónov (tlačidlo T) a štyroch úrovní citlivosti (tlačidlo S). Signalizátor zvolené nastavenia uchováva v pamäti a nie je nutné ho opakovane nastavovať pri každom zapnutí. Svetelne vás na záber upozorní farebná dióda, ktorá po zábere bliká nasledujúcich 15 sekúnd. Signalizátor disponuje taktiež pozičnými nočnými diódami, protišmykovým lôžkom pre prút či 2,5 mm vstupom na pripojenie svietiaceho indikátora. Napájanie je zabezpečené pomocou 1 x A23 12 V batérie, ktorá sa napriek svojím minimalistickým rozmerom vyznačuje excelentnou výdržou. Pokiaľ by sa kapacita batérie blížila ku koncu, upozorní vás krátke pípnutie.Samotný príposluch sa vyznačuje spoľahlivým prijímaním signálu na vzdialenosť až 140 m (v závislosti od terénu). Pomocou tlačidiel je možné si zvoliť jednu z 5. úrovní hlasitosti (tlačidlo V) a 4. rôznych tónov signalizácie (tlačidlo T). Taktiež je možné spustiť vibračný, či tichý mód. Príposluch podobne ako signalizátor uchováva zvolené nastavenia v pamäti. Okrem toho však disponuje aj funkciou pamäte posledného záberu, vďaka čomu vám neunikne nič, čo sa v okolí vašich montáži deje. Po každom zábere sa nepretržite rozbliká LED dióda na dobu 15 sekúnd. Príposluch je napájaný pomocou 3 x AAA 1.5 V batérií a v prípade ich nízkej kapacity budete upozornený neustálym krátkym pípaním.Do kufríka tejto sady je možné uložiť maximálne konfiguráciu 3+1 (3 ks signalizátorov a jeden prijímač).Technické parametre:Sada 2+1 obsahuje:2 x Signalizátory záberu1 x Prijímač1 x Transportný kufríkPRIJÍMAČ / funkcie:5 úrovní hlasitosti (tlačidlo V, vrátane tichého módu)4 rôzne tóny signalizácie (tlačidlo T)Vibračný mód (v tichom móde)4 farebné signalizačné LED diódyZvolené nastavenia uchováva v pamätiPamäť posledného záberu (tlačidlo P)Pamäťová dióda – bliká nepretržite 15 sek. po zábereIndikácia slabej batérie neustálym krátkym pípanímMód pre testovanie dosahu súpravyDosah 140 m v závislosti od terénuNapájanie 3 x AAA batéria 1.5 VSIGNALIZÁTOR / funkcie:Vodeodolný5 úrovní hlasitosti (tlačidlo V, vrátane tichého módu)4 rôzne tóny signalizácie (tlačidlo T)4 úrovne citlivosti (tlačidlo S)Zvolené nastavenia uchováva v pamätiPamäťová dióda – bliká 15 sek. po zábereIndikácia slabej batérie krátkym pípnutímPozičné nočné diódyProtišmykové lôžko pre prútVstup pre 2.5 mm jackNapájanie 1 x A23 12 V batéria Navrhnuté v : Slovensko Séria : Smart Farba : Modrá Farba : Červená Variant : 2+1 Krajina pôvodu : Čína Počet v balení (ks) : 3 Farba podľa výrobcu : Modrá Farba podľa výrobcu : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Smart 2+1 Červená-Modrá

LEDVANCE SMART + TIBEA CEILING E27(2)

LEDVANCE SMART +  TIBEA CEILING E27(2)
Detail

Osvetlenie interiéru, pätica E27. Vlastnosti produktu: retro dizajn. K dispozícii ako strop, prívesok a mini verzia. Výhody produktu: Elegantný, moderný dizajn. Ľahká inštalácia a použitie. Vysoká flexibilita pri výbere zdroja svetla vďaka pätici E27. Oblasti použitia: všeobecné osvetlenie. Obytné priestory (obývacia izba, jedáleň, spálňa atď.). Komerčné (hotely, bary, butiky atď.). Vhodné pre žiarovky s päticou E27. Technické vybavenie: s týmito svetlami je možné kombinovať žiarovky v štýle TIBEA. Žiarovky Smart + TIBEA: voliteľné použitie produktu 2202799 EAN 4058075168572 SMART ZB TIBEA TW22W230VGOLDE27 4X1LEDV alebo 2202793 4058075168596 SMART BT TIBEA TW22W230VGOLDE27 4X1LEDV Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako LEDVANCE SMART + TIBEA CEILING E27(2)

LEDVANCE SMART + TIBEA CEILING E27(2)

LEDVANCE SMART +  TIBEA CEILING E27(2)
Detail

Osvetlenie interiéru, pätica E27. Vlastnosti produktu: retro dizajn. K dispozícii ako strop, prívesok a mini verzia. Výhody produktu: Elegantný, moderný dizajn. Ľahká inštalácia a použitie. Vysoká flexibilita pri výbere zdroja svetla vďaka pätici E27. Oblasti použitia: všeobecné osvetlenie. Obytné priestory (obývacia izba, jedáleň, spálňa atď.). Komerčné (hotely, bary, butiky atď.). Vhodné pre žiarovky s päticou E27. Technické vybavenie: s týmito svetlami je možné kombinovať žiarovky v štýle TIBEA. Žiarovky Smart + TIBEA: voliteľné použitie produktu 2202799 EAN 4058075168572 SMART ZB TIBEA TW22W230VGOLDE27 4X1LEDV alebo 2202793 4058075168596 SMART BT TIBEA TW22W230VGOLDE27 4X1LEDV Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako LEDVANCE SMART + TIBEA CEILING E27(2)

Duux BEAM 2 SMART White (DXHU11)

Duux BEAM 2 SMART White (DXHU11)
Detail

Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 40 m2, ultrazvukový, príkon 27 W, zvlhčovací výkon 350 ml/hod, objem nádržky 5 l, hlučnosť 32 dB, časovač, meranie vlhkosti, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, tri stupne zvlhčovania, podsvietenie, integrovaný hydrostat, led displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, diaľkové ovládanie, automatické vypnutie, automatický režim, zvlhčovač vzduchu a tichý chod, rozmery 220 × 675 × 220 mm (Š×V×H) farba biela Duux Beam 2 je ideálny prístroj na zvlhčenie vzduchu vo vašej domácnosti. Produkt vyniká veľkou kapacitou a kompaktnými rozmermi. Pri používaní zvlhčovača oceníte priestrannú nádržku s objemom 5 l a vysoký zvlhčovací výkon 350 ml za hodinu. Vďaka hornému plneniu je použitie zvlhčovača vzduchu Duux Beam 2 veľmi jednoduché. Nízka hlučnosť 32 dB umožňuje bezproblémové použitie v nočných hodinách a využiť môžete aj praktickú funkciu automatického časovača. Zvlhčovač vzduchu Duux Beam 2 je ideálny na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Duux BEAM 2 SMART White (DXHU11)

Xiaomi Smart Humidifier 2 EU (39953)

Xiaomi Smart Humidifier 2 EU (39953)
Detail

Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 70 m2, ultrazvukový, príkon 28 W, zvlhčovací výkon 350 ml/hod, objem nádržky 4,5 l, hlučnosť 38 dB, udržovanie vlhkosti, aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky), senzor kvality ovzdušia a regulácia výkonu, rozmery 190 × 335 × 190 mm (Š×V×H) farba biela Je u vás doma suchý vzduch, ale vy chcete uľahčiť svojmu dýchaniu? Zvlhčovač vzduchu Xiaomi tento problém hravo vyrieši. S výkonom 350 ml/hod sa vzduch vo vašej miestnosti zvlhčí za chvíľu. Najlepšie výsledky dosiahne tento zvlhčovač vzduchu v miestnosti s rozlohou do 70 m2. S objemom nádržky 4,5 l bude postarané o dlhodobé zvlhčenie vzduchu, a to bez nutnosti neustáleho doplňovania. Ultrazvuková technológia má nízku spotrebu, vysoký výkon a takmer bezhlučná prevádzka. Zariadenie drží nastavenú hladinu vlhkosti. S mobilnou aplikáciou budete môcť ovládať zvlhčovač vzduchu aj na diaľku. Jeho rozmery sú 335 × 190 × 190 mm (V × Š × H). Zásadné vlastnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Smart Humidifier 2 EU (39953)

Duux BEAM 2 SMART Black (DXHU10)

Duux BEAM 2 SMART Black (DXHU10)
Detail

Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 40 m2, ultrazvukový, príkon 27 W, zvlhčovací výkon 350 ml/hod, objem nádržky 5 l, hlučnosť 32 dB, časovač, meranie vlhkosti, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, tri stupne zvlhčovania, podsvietenie, integrovaný hydrostat, led displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, diaľkové ovládanie, automatické vypnutie, automatický režim, zvlhčovač vzduchu a tichý chod, rozmery 220 × 675 × 220 mm (Š×V×H) farba čierna Duux Beam 2 je ideálny prístroj na zvlhčenie vzduchu vo vašej domácnosti. Produkt vyniká veľkou kapacitou a kompaktnými rozmermi. Pri používaní zvlhčovača oceníte priestrannú nádržku s objemom 5 l a vysoký zvlhčovací výkon 350 ml za hodinu. Vďaka hornému plneniu je použitie zvlhčovača vzduchu Duux Beam 2 veľmi jednoduché. Nízka hlučnosť 32 dB umožňuje bezproblémové použitie v nočných hodinách a využiť môžete aj praktickú funkciu automatického časovača. Zvlhčovač vzduchu Duux Beam 2 je ideálny na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Duux BEAM 2 SMART Black (DXHU10)

Xiaomi Mi Smart Scale 2 (22349)

Xiaomi Mi Smart Scale 2 (22349)
Detail

Osobná váha – digitálna, nosnosť 150 kg, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, možnosť pripojenia cez Bluetooth, materiál dosky sklo, presnosť merania 50 g, kompatibilná s iOS a Android, na napájanie slúži AAA batéria, biela farba Je pre vás nevyhnutné pravidelne kontrolovať svoju hmotnosť a nie ste si istí, akú váhu si vybrať? Osobná váha Xiaomi Mi Smart Scale 2 je doplnená o dosku zo skla, takže svojím vzhľadom zapadne do akokoľvek zariadeného bytu. Táto váha je určená na váženie do 150 kg. Digitálnu osobnú váhu Xiaomi je možné prepojiť s mobilnou aplikáciou. Vďaka tomu je zaradená medzi inteligentné váhy. Váha Xiaomi Mi Smart Scale 2 ponúka možnosť uložiť si dáta o vašom veku, výške i pohlaví. Disponuje presnosťou 50 g. Vie pracovať so smartfónmi s operačným systémom Android a iOS. Prepojenie so smartfónom zabezpečuje technológia Bluetooth. Meranie prebieha štandardným digitálnym spôsobom bez doplnkových funkcií.Kľúčové vlastnosti osobnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Smart Scale 2 (22349)

Delphin sada signalizátorov smart - 2+1

Delphin sada signalizátorov smart - 2+1
Detail

Charakteristickým znakom je nezvyčajne štíhle prevedenie jednotlivých komponentov. Napriek svojím kompaktným rozmerom Delphin SMART poskytuje spoľahlivú signalizáciu záberu, či už zvukovú, svetelnú alebo vibračnú. Telo signalizátorov aj príposluchu je vyrobené z veľmi pevného a odolného plastu, ktorý prispieva k dlhej životnosti. Pre maximálnu bezpečnosť počas transportu je sada dodávaná v praktickom ochrannom kufríku. Elektronický signalizátor sa zapína podržaním tlačidla V umiestnenom na boku. Disponuje 5 rôznymi úrovňami hlasitosti, vrátane tichého módu, pri ktorom je záber signalizovaný len svetelne. Taktiež je možné podľa potreby navoliť jeden zo štyroch tónov (tlačidlo T) a štyroch úrovní citlivosti (tlačidlo S). Signalizátor zvolené nastavenia uchováva v pamäti a nie je nutné ho opakovane nastavovať pri každom zapnutí. Svetelne vás na záber upozorní farebná dióda, ktorá po zábere bliká nasledujúcich 15 sekúnd. Signalizátor disponuje taktiež pozičnými nočnými diódami, protišmykovým lôžkom pre prút či 2,5mm vstupom na pripojenie svietiaceho indikátora. Napájanie je zabezpečené pomocou 1xA23 12V batérie, ktorá sa napriek svojím minimalistickým rozmerom vyznačuje excelentnou výdržou. Pokiaľ by sa kapacita batérie blížila ku koncu, upozorní vás krátke pípnutie. Samotný príposluch sa vyznačuje spoľahlivým prijímaním signálu na vzdialenosť až 140m (v závislosti od terénu). Pomocou tlačidiel je možné si zvoliť jednu z 5. úrovní hlasitosti (tlačidlo V) a 4. rôznych tónov signalizácie (tlačidlo T). Taktiež je možné spustiť vibračný, či tichý mód. Príposluch podobne ako signalizátor uchováva zvolené nastavenia v pamäti. Okrem toho však disponuje aj funkciou pamäte posledného záberu, vďaka čomu vám neunikne nič, čo sa v okolí vašich montáži deje. Po každom zábere sa nepretržite rozbliká LED dióda na dobu 15 sekúnd. Príposluch je napájaný pomocou 3xAAA 1.5V batérií a v prípade ich nízkej kapacity budete upozornený neustálym krátkym pípaním. Do kufríka tejto sady je možné uložiť maximálne konfiguráciu 3+1 (3ks signalizátorov a jeden prijímač). Technické parametre: Sada 2+1 obsahuje: - 2x Signalizátory záberu - 1x Prijímač - 1x Transportný kufrík PRIJÍMAČ / funkcie: - 5 úrovní hlasitosti (tlačidlo V, vrátane tichého módu) - 4 rôzne tóny signalizácie (tlačidlo T) - Vibračný mód (v tichom móde) - 4 farebné signalizačné LED diódy - Zvolené nastavenia uchováva v pamäti - Pamäť posledného záberu (tlačidlo P) - Pamäťová dióda – bliká nepretržite 15 sek. po zábere - Indikácia slabej batérie neustálym krátkym pípaním - Mód pre testovanie dosahu súpravy - Dosah 140 m v závislosti od terénu - Napájanie 3xAAA batéria 1.5V SIGNALIZÁTOR / funkcie: - Vodeodolný - 5 úrovní hlasitosti (tlačidlo V, vrátane tichého módu) - 4 rôzne tóny signalizácie (tlačidlo T) - 4 úrovne citlivosti (tlačidlo S) - Zvolené nastavenia uchováva v pamäti - Pamäťová dióda – bliká 15 sek. po zábere - Indikácia slabej batérie krátkym pípnutím - Pozičné nočné diódy - Protišmykové lôžko pre prút - Vstup pre 2.5 mm jack - Napájanie 1xA23 12V batéria (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin sada signalizátorov smart - 2+1
Laney MINI-LION, Laney MINI-STB-LION, Walser poťahy sedadiel na predné sedačky Allessandro čierne (11798), FILLIKID Plyšová hračka lion (9120110468154), BENBAT Chrániče pásov Lion (7290135002588), COSING ADAM – Lion Beige (8595608803914), Lion - Ťažný popruh s prackou (8594022996523), Lion - Ťažný popruh s karabínou (8594022996509), FILLIKID Chodítko detské lion/crocodile (9120123441649), Petite & Mars Koot Lion Yellow (8595640903924), Petite & Mars Koot Lion Grey (8595640903917), Funko POP! Lion King – Simba (889698363952), Walser poťahy sedadiel na predné sedačky autotriko Tuning Star čierno/sivé (12647), LOTUS Smart Casual L18728/2, Rebel-Lion (999-00-020-1995-1), Brother LION CSK30 žlté (05-CSK30-ZL), Brother LION CSK30 modré (05-CSK30-MO), Lässig Lunch Set About Friends Lion (4042183428383), COSING ADAM s polohovaním – Lion Beige (8595608805666), MPM-TIME C01.3528.00.D7.SEA LION (8591212073460), Smart Plug Dual 2 USB + Smart Plug (TSL-SPL-USBPLGP), LALIQUE Pour Homme Lion EdT 125 ml (3454960007468), Bo Jungle hrkálka B-Light & Music Lion (1703739257408), Igloohome Padlock 2 – smart zámok (SP2), Xiaomi Smart Humidifier 2 EU (39953), Duux BEAM 2 SMART White (DXHU11), Duux BEAM 2 SMART Black (DXHU10), Xiaomi Mi Smart Scale 2 (22349), Pealock 2 – smart zámok – ružový (859000000075), Xiaomi Smart Home Hub 2 (43788)