Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081

Produkt Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081 upraviť a produkt hľadať znova.

Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081

Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081
Detail

Dorobí sa neskôr (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby sofa honey bear sedačky 2 33081 , Glamour honey (2 šošovky) (cocky5220nad)

Ourbaby sofa fairy friends sedačky 2

Ourbaby sofa fairy friends sedačky 2
Detail

Detská rozkladacia pohovka s potlačou víly a jednorožca je vyrobená z mäkkej a ľahučkej peny, takže ju dieťa ľahko premiestni, rozloží i zloží bez vašej pomoci. Pohovka po rozložení meria až 80 cm a je navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Vhodná bude nielen do detskej izby, ale tiež do škôlok alebo detských kútikov. Vlastnosti: vhodná pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov snímateľný poťah na zips ľahká manipulácia, prenášanie a údržba poťah možno prať v práčke do 30°C farebné lemovanie a švy neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie zaistené Materiál: výplň - polyuretánová pena poťah - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42x78x35 cm (po rozložení až 80 cm) hmotnosť: 2,1 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby sofa fairy friends sedačky 2 , Freshlook colorblends honey (2 šošovky) (cocky3818nad)

Ourbaby Sofa blue-green sedačky 2 819

Ourbaby Sofa blue-green sedačky 2 819
Detail

Detská sedačka Originálna a praktická detská sedačka pre deti. Môže slúžiť na spanie, odpočívanie, ale aj na kreslenie, pozeranie rozprávok či hranie. Doplnok detskej izby alebo detského kútika. Sedačka je ľahká, preto si ju dieťa môže premiestniť, rozložiť alebo zložiť aj samo. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku môžete sedenie vyvýšiť alebo predĺžiť. Môžete ho pripnúť na suchý zips. Opierka pohovky je pevná vďaka celkovej stabilite sedačky, deti sa môžu bez obáv opierať. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavné sedáky Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 x prídavný sedák a sedací vak. Poťah sedačky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným velúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať ho v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Sofa blue-green sedačky 2 819 , Navitas bear 2 trucker cap (5060290967921)

Ourbaby Inflatable sofa Frozen sedačky 2

Ourbaby Inflatable sofa Frozen sedačky 2
Detail

Pohodlná rozkladacia nafukovacia pohovka s motívom obľúbených hrdinov z animovaného seriálu Ľadové kráľovstvo, bude skvelým doplnkom do každej herne alebo izbičky. Priestranná pohovka ponúka pohodlné riešenie pre relaxáciu, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek. Pohovku je možné rozložiť na posteľ. Vlastnosti: farebný rozprávkový motív rýchle a ľahké nafúknutie perfektná na odpočinok, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek jednoduchá údržba - snímateľný poťah, ktorý je možné prať v práčke kreslo sa dá ľahko a rýchlo vyfúknuť a vďaka tomu je praktické na skladovanie skvelý tip na darček vhodné pre deti od 18 mesiacov Rozmery: Rozmery po plnom rozložení: 26 x 68 x 105 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Inflatable sofa Frozen sedačky 2 , Keter - súprava záhradného nábytku claire 2 seaters sofa, grafit (252643)

Ourbaby Deer and Bear sedačky 2 30903

Ourbaby Deer and Bear sedačky 2 30903
Detail

Sivá pohovka s obrázkom srnky a medvedíka. Zvierací motív poteší všetkých malých prírodovedcov. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibrácii farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Deer and Bear sedačky 2 30903 , Ceba poťah blue, teddy bear + light grey, teddy bear, 75 × 72 cm, 2 ks (5907672332628)

Ourbaby Inflatable sofa Peppa Pig sedačky 2

Ourbaby Inflatable sofa Peppa Pig sedačky 2
Detail

Pohodlná rozkladacia nafukovacia pohovka s motívom obľúbených hrdinov z animovaného seriálu Prasiatko Peppa, bude skvelým doplnkom do každej herne alebo izbičky. Priestranná pohovka ponúka pohodlné riešenie pre relaxáciu, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek. Pohovku je možné rozložiť na posteľ. Vlastnosti: farebný rozprávkový motív rýchle a ľahké nafúknutie perfektná na odpočinok, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek jednoduchá údržba - snímateľný poťah, ktorý je možné prať v práčke kreslo sa dá ľahko a rýchlo vyfúknuť a vďaka tomu je praktické na skladovanie skvelý tip na darček vhodné pre deti od 18 mesiacov Rozmery: Rozmery po plnom rozložení: 26 x 68 x 105 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Inflatable sofa Peppa Pig sedačky 2 , Ceba poťah blue, teddy bear + light grey, teddy bear, 85 × 72 cm, 2 ks (5907672332659)

Ourbaby Inflatable sofa Paw Patrol sedačky 2

Ourbaby Inflatable sofa Paw Patrol sedačky 2
Detail

Pohodlná rozkladacia nafukovacia pohovka s motívom obľúbených hrdinov z animovaného seriálu Labková patrola, bude skvelým doplnkom do každej herne alebo izbičky. Priestranné kreslo ponúka pohodlné riešenie pre relaxáciu, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek. Pohovku je možné rozložiť na posteľ. Vlastnosti: farebný rozprávkový motív rýchle a jednoduché nafúknutie perfektné na odpočinok, sledovanie rozprávok alebo čítanie knižiek jednoduchá údržba - snímateľný poťah, ktorý možno prať v práčke kreslo sa dá jednoducho a rýchlo vyfúknuť a vďaka tomu je praktické pre skladovanie skvelý tip na darček vhodné pre deti od 18 mesiacov Rozmery: Rozmery po plnom rozložení: 26 x 68 x 105 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Inflatable sofa Paw Patrol sedačky 2 , Ceba poťah blue, teddy bear + light grey, teddy bear, 50 × 70 cm, 2 ks (5907672332598)

Ourbaby 33080 armchair honey bear

Ourbaby 33080 armchair honey bear
Detail

Dětské křesílko s medvědím potiskem je vyrobeno z měkké a lehounké pěny, takže se ideálně hodí pro dětskou zábavu. Díky použitým materiálům je 100% bezpečné i pro ty nejmenší. Díky lehoučkému materiálu si děti křesílko přesunou kamkoli bez vaší pomoci. Neváží víc než 1 kg. Vlastnosti: vhodné pro děti od 9 měsíců do 5 let snímatelný povlak na zip snadná manipulace, přenášení a údržba povlak lze prát v pračce do 30°C barevné lemování a švy neobsahuje žádnou pevnou konstrukci - maximální bezpečí zajištěno Materiál: výplň - polyuretanová pěna povlak - 100% bavlna potisk - polyester Rozměry: 42x52x32 cm hmotnost: 1 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby 33080 armchair honey bear , Walser poťahy sedadiel na predné sedačky allessandro čierne (11798)

Ourbaby crocodile sedačky 2

Ourbaby crocodile sedačky 2
Detail

Krásna šedo-biela rozkladacia pohovka s motívom krokodílov, skvele poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna výplň: polyuretánová pena Rozmery: Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby crocodile sedačky 2 , Max factor honey lacquer 005 honey nude 3,8 ml (8005610433967)

Ourbaby forest sedačky 2

Ourbaby forest sedačky 2
Detail

Krásna šedá rozkladacia pohovka s lesným motívom, skvelo poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna s pridaným velúrom - zamatovo jemné na dotyk výplň: polyuretánová pena Rozmery: Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby forest sedačky 2 , Lovi dudlík buddy bear 0-2m, 2 ks (5903407228624)

Ourbaby Farm sedačky 2

Ourbaby Farm sedačky 2
Detail

Detská sedačka Originálna a praktická detská sedačka pre deti. Môže slúžiť na spanie, odpočívanie, ale aj na kreslenie, pozeranie rozprávok či hranie. Doplnok detskej izby alebo detského kútika. Sedačka je ľahká, preto si ju dieťa môže premiestniť, rozložiť alebo zložiť aj samo. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku môžete sedenie vyvýšiť alebo predĺžiť. Môžete ju pripnúť na suchý zips. Opierka pohovky je pevná vďaka celkovej stabilite sedačky, deti sa môžu bez obáv opierať. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah sedačky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať ho v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Farm sedačky 2 , Hunting simulator 2 bear hunter edition – pc digital (1193950)

Ourbaby Puppies sedačky 2

Ourbaby Puppies sedačky 2
Detail

Originálna a praktická detská sedačka môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Puppies sedačky 2 , Hunting simulator 2 bear hunter pack – pc digital (1193938)

Ourbaby Stars sedačky 2

Ourbaby Stars sedačky 2
Detail

Krásna pohovka s farebnými hviezdičkami je ľahká, takže ju aj dieťa môže ľahko premiestniť, rozložiť aj zložiť. Je vhodná nielen do detskej izby, ale tiež do škôlok alebo detských kútikov. Vlastnosti: - snímateľný poťah, ktorý je opatrený praktickým zipsovým uzáverom s možnosťou jemného prania do 30 ° C - je určená pre deti do 5 rokov - pohovku možno rozložiť - foto je len ilustračné, odtiene farieb sa môžu líšiť Materiál: - polyuretánová pena - bavlnený poťah Rozmery zloženej pohovky: - šírka 78 cm - výška 42 cm - hĺbka 35 cm Rozmery rozloženej pohovky: - šírka 78 cm - výška 42 cm - hĺbka 80 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Stars sedačky 2 , Lovi cumlík buddy bear 0 – 3m, 2 ks (5903407228631)

Ourbaby grey hedgedob sedačky 2

Ourbaby grey hedgedob sedačky 2
Detail

Krásna šedo-biela rozkladacia pohovka s motívom ježkov skvele poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna výplň: polyuretánová pena Rozmery : Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby grey hedgedob sedačky 2 , Lovi cumlík buddy bear 3 – 6m, 2 ks (5903407228648)

Ourbaby pink hedgedog sedačky 2

Ourbaby pink hedgedog sedačky 2
Detail

Krásna ružovo-biela rozkladacia pohovka s motívom ježkov, skvelo poslúži na spánok, odpočinok či hranie. Pohovka je vyrobená z polyuretánovej peny, vďaka čomu je ľahká a pre deti ľahko premiestniteľná. Súčasťou balenia je rozkladacia pohovka, oválny vankúšik, sedací vak a prídavný sedák na zvýšenie sedu či predĺženie rozloženej pohovky. Prídavný sedák je možné pripnúť pomocou suchého zipsu. Vlastnosti: vhodné pre deti od 2 rokov multifunkčné využitie - možnosť rozloženia pohovky na posteľ súčasťou sady je mini sedací vak a mini vankúšik ľahká a bezpečná snímateľný poťah - možnosť prania v práčke na 30ºC certifikát OEKO-TEX I. Materiál: poťah: 100% bavlna s pridaným velúrom - zamatovo jemné na dotyk výplň: polyuretánová pena Rozmery: Šírka: 98 cm Výška: 58 cm Hĺbka: 48 cm Plocha na oddych po rozložení: 72 cm x 160 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby pink hedgedog sedačky 2 , Vango inflatable sofa nocturne grey (5023519023327)

Ourbaby Flowers sedačky 2 3349

Ourbaby Flowers sedačky 2 3349
Detail

Detská pohovka Originálna a praktická detská sedačka pre deti . Môže slúžiť na spanie , odpočívanie , ale aj na kreslenie , pozeranie rozprávok a hranie hier . Doplnok do detskej izby alebo hracieho kútika . Pohovka je ľahká dieťa si ju môže ľahko samo premiestniť kdekoľvek , rozložiť aj zložiť . Pohovka je z veľmi kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu . Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku je možné vyvýšiť sedenie alebo ho predĺžiť . Možno ju pripnúť na suchý zips . Operadlo pohovky je pevné kvôli celkovej stabilite pohovky a výhody pre deti ktoré sa môžu bez obáv opierať . Rozmery zložené pohovky : Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej pohovky + 4 prídavného sedáka Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5 cm x 160 cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku , dodatočný vankúšik , 4 prídavný sedák a sedací vak . Poťah pohovky je vyrobený zo 100 % bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu . Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať v práčke . Vankúše na pohovke nemajú kvetinový vzor. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Flowers sedačky 2 3349 , Cozy sofa pelech s termoreguláciou (6930460007148)

Ourbaby Racer blue sedačky 2

Ourbaby Racer blue sedačky 2
Detail

Detská sedačka Originálna a praktická detská sedačka pre deti. Môže slúžiť na spanie, odpočívanie, ale aj na kreslenie, pozeranie rozprávok či hranie. Doplnok detskej izby alebo detského kútika. Sedačka je ľahká, preto si ju dieťa môže premiestniť, rozložiť alebo zložiť aj samo. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému odopínaciemu sedáku môžete sedenie vyvýšiť alebo predĺžiť. Môžete ju pripnúť na suchý zips. Opierka pohovky je pevná vďaka celkovej stabilite sedačky, deti sa môžu bez obáv opierať. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98 cm Výška 59 cm Hĺbka 48 cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98 cm Výška 59 cm Dĺžka 168 cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8 cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah sedačky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zložiť a vyprať ho v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Racer blue sedačky 2 , Freshlook colorblends honey (2 šošovky) dioptrie: -1.00, zakrivenie: 8.5 (100014681)

Ourbaby Formule blue sedačky 2

Ourbaby Formule blue sedačky 2
Detail

Originálna a praktická detská sedačka môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Formule blue sedačky 2 , Lovi cumlík buddy bear 6 – 18 mesiacov, 2 ks (5903407228655)

Ourbaby Cars blue sedačky 2 4960

Ourbaby Cars blue sedačky 2 4960
Detail

Pohovka je veľmi krásnym a zároveň praktickým darčekom.Môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Cars blue sedačky 2 4960 , Trixie sofa dreamland 100 × 80 cm (4047974382028)

Ourbaby Smart Lion sedačky 2 30896

Ourbaby Smart Lion sedačky 2 30896
Detail

Čierna pohovka s obrázkom žltého leva a nápisom Smart Lion. Štýlový doplnok do každej izbičky. Detská pohovka je vyrobená z mäkučké a ľahučké peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšie ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibráciu farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Smart Lion sedačky 2 30896 , Trixie sofa dreamland 85 × 65 cm (4047974382011)

Ourbaby Little Mermaid sedačky 2 30879

Ourbaby Little Mermaid sedačky 2 30879
Detail

Bielo-ružová pohovka s obrázkom morskej víly v oceáne. Rozprávkový motív v jemných farbách krásne zapadne do dievčenskej izbičky. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibrácii farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Little Mermaid sedačky 2 30879 , Kinderkraft minibi honey yellow (5902533920068)

Ourbaby Hare in Wood sedačky 2 30875

Ourbaby Hare in Wood sedačky 2 30875
Detail

Ružová pohovka so zajačikom v čarovne sfarbenom lese dodávajú pohovke jedinečný štýl. Na pohovke nájdete nápis forest animal. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozložení je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Poťah s potlačou z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Poťah môžete prať. Vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zaistené jednoduché prenášanie i údržba snímateľný poťah na zips umožňuje jemné pranie do 30 °C lemovanie a švy sú farebné Materiál: výplň - polyuretánová pena poťah - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu v porovnaní so skutočnosťou mierne líšiť v závislosti od kalibrácie farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby Hare in Wood sedačky 2 30875 , Tomms honey 100 g (5017840005183)

Ourbaby 1275 Sofa gray-green

Ourbaby 1275 Sofa gray-green
Detail

Originálna a praktická detská sedačka môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby 1275 Sofa gray-green , Biokap nutricolor delicato honey chestnut gentle dye 5.34 (2× 140 ml)

Ourbaby 1276 Sofa gray-blue

Ourbaby 1276 Sofa gray-blue
Detail

Originálna a praktická detská sedačka môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby 1276 Sofa gray-blue , Fin fun polar bear (8770)

Ourbaby 1213 Teddy bear

Ourbaby 1213 Teddy bear
Detail

Originálna a praktická detská sedačka môže slúžiť na spanie, odpočívanie alebo na kreslenie či pozeranie rozprávok. Doplnok detskej izby alebo detského kútika si dieťa môže vďaka svojej ľahkosti aj samo premiestniť, zložiť i rozložiť. Sedačka je vyrobená z kvalitných materiálov a bude Vám slúžiť dlhú dobu. Vďaka priloženému sedáku je sedenie možné vyvýšiť. Je možné pripnúť ju na suchý zips. Opierka sedačky je pevná, dieťa sa môže bez obáv z preklopenia oprieť. Rozmery zloženej sedačky: Šírka 98cm Výška 59cm Hĺbka 48cm Rozmery rozloženej sedačky + 4 prídavného sedáka Šírka 98cm Výška 59cm Dĺžka 168cm Plocha na spanie 71,5cm x 160cm Výška peny 8cm Každý komplet obsahuje sedačku, dodatočný vankúšik, 4 prídavný sedák a sedací vak. Poťah pohovky je vyrobený zo 100% bavlny s pridaným welúrom odolným voči zašpineniu. Po zašpinení je možné poťah zosunúť a vyprať v práčke. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby 1213 Teddy bear , Lyžica antikorová detská bear (143681)

Ourbaby 32313 child seat koala bear

Ourbaby 32313 child seat koala bear
Detail

Detské kresielko s potlačou medvedíkov koala bude skvelou voľbou do každej izbičky. Kresielko je vyrobené z mäkkej a ľahučkej peny, takže je 100% bezpečné aj pre tých najmenších. Vďaka výnimočne ľahkému materiálu si deti kresielko presunú kamkoľvek aj bez vašej pomoci. Neváži viac ako 1 kg. Vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov snímateľný poťah na zips ľahká manipulácia, prenášanie a údržba poťah možno prať v práčke do 30 °C farebné lemovanie a švy neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie zaistené Materiál: výplň - polyuretánová pena poťah - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42x52x32 cm hmotnosť: 1 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby 32313 child seat koala bear , Cold steel finn bear (705442014324)

I Heart Revolution Honey Bear paletka očných tieňov 9,9 g

I Heart Revolution Honey Bear paletka očných tieňov 9,9 g
Detail

I Heart Revolution Honey Bear, 9,9 g, Paletky pre ženy, Paletka na líčenie očí I Heart Revolution Honey Bear vám otvorí možnosti vytvárania tých najúžasnejších variácií očného make-upu. Vlastnosti: ľahko sa nanášajú pri aplikácii sa nepráši odtiene sú ľahko kombinovateľné trblietavý aj matný efekt na denné aj večerné líčenie Zloženie: farebné pigmenty – vytvárajú dlhotrvajúcu sýtu farbu tieňov vegánsky produkt Použitie: Nanášajte tiene na očné viečka štetčekom, penovým aplikátorom alebo bruškami prstov. (notino.sk)

Podobné produkty ako I Heart Revolution Honey Bear paletka očných tieňov 9,9 g , Tous teddy bear 118073510 (8445141113158)

Ourbaby black and white bear biela čierna

Ourbaby black and white bear biela čierna
Detail

Biela komoda s motívom čiernobieleho medvedíka je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu. Jednoduchý dizajn s roztomilou potlačou skvelo zapadne do akejkoľvek detskej izbičky. Komoda ponúka tri priestranné zásuvky s bezúchytovým prevedením. Horná doska poskytuje ďalší úložný priestor na dekorácie alebo iné predmety. Zlaďte si izbičku v jednom štýle s ďalším nábytkom z kolekcie Lilu alebo Miki, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním zaisťujúcim bezpečnosť a pohodlie pri používaní. Vlastnosti: tri priestranné zásuvky bezpečný systém zatvárania moderný dizajn hrany nábytku sú zakončené PVC materiálom s vysokou odolnosťou vysoká odolnosť použitého materiálu ľahká údržba bezpečná, stabilná konštrukcia jednoduchá montáž pomocou priloženého návodu Materiál: konštrukcia - laminovaná nábytková doska hrany - PVC Rozmery: výška: 76 cm šírka: 70 cm hĺbka: 40 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby black and white bear biela čierna , Tous teddy bear 118073520 (8445141113165)

Obliečok Ourbaby Colorful teddy bear 120x90 cm

Obliečok Ourbaby Colorful teddy bear 120x90 cm
Detail

Obliečky do postieľky vyrobené z atestované bavlny, zdobené roztomilým medvedíkom, ktorá zaisťuje spánok ako "na obláčiku". Vlastnosti: - materiál príjemný na dotyk - zachováva si svoju farebnosť aj po niekoľkých praniach- zachováva tvar - zapínanie povlakov na zips bez jazdca - 100% bavlna 3-dielna sada obsahuje: - obliečka na perinku 120 x 90cm - obliečka na vankúš 60x40 cm - mantinel 180cm Pranie: - povlaky do 60°C, mantinel na 30°C (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Obliečok Ourbaby Colorful teddy bear 120x90 cm , Walser poťahy sedadiel na predné sedačky autotriko tuning star čierno/sivé (12647)

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear biela 160x80 cm
Detail

Roztomilý kamarát Meda s kytičkama sa bude hodiť do každého dievčenského izbičky. Posteľ sa vyznačuje funkčnosťou, komfortom, detským dizajnom a jednoduchou montážou. Je vyrobená z lamino dosky, rošt z borovicového dreva (4cmx2cm), a preto posteľ zvládne nosnosť do 120 kg. Ďalšou výhodou tejto postele je gumové lemovanie, ktoré je umiestnené po obvode oboch čiel, teda chráni posteľ pred jej poškodením. Lemovanie drží bez použitia lepidla. Obrázková aplikácie je ošetrená špeciálnym ochranným laminátom, vďaka ktorému sa dekorácie ľahko udržuje a je odolná proti odreniu. Súčasťou postele je snímateľná zábrana, ktorú je možné vložiť na pravú alebo ľavú stranu, takže sa posteľ stáva variabilným miestom ako pre hranie, tak aj pre spanie. Spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty. Balenie obsahuje posteľ, zábranu a rošt. Dĺžka zábrany 100 cm. Matrac nie je súčasťou postele, konkrétny rozmer môžete vybrať v sekcii matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear biela 160x80 cm , Tesla smart pet sofa ps300 (tsl-pc-ps300)

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear biela 180x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear biela 180x80 cm
Detail

Roztomilý kamarát Meda s kytičkama sa bude hodiť do každého dievčenského izbičky. Posteľ sa vyznačuje funkčnosťou, komfortom, detským dizajnom a jednoduchou montážou. Je vyrobená z lamino dosky, rošt z borovicového dreva (4cmx2cm), a preto posteľ zvládne nosnosť do 120 kg. Ďalšou výhodou tejto postele je gumové lemovanie, ktoré je umiestnené po obvode oboch čiel, teda chráni posteľ pred jej poškodením. Lemovanie drží bez použitia lepidla. Obrázková aplikácie je ošetrená špeciálnym ochranným laminátom, vďaka ktorému sa dekorácie ľahko udržuje a je odolná proti odreniu. Súčasťou postele je snímateľná zábrana, ktorú je možné vložiť na pravú alebo ľavú stranu, takže sa posteľ stáva variabilným miestom ako pre hranie, tak aj pre spanie. Spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty. Balenie obsahuje posteľ, zábranu a rošt. Dĺžka zábrany 100 cm. Matrac nie je súčasťou postele, konkrétny rozmer môžete vybrať v sekcii matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear biela 180x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear ružová 160x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear ružová 160x70 cm
Detail

Krásna detská posteľ Ourbaby s roztomilým medvedíkom! Bude sa páčiť všetkým dievčatkám! Posteľ sa vyznačuje funkčnosťou, komfortom, detským dizajnom a jednoduchou montážou. Je vyrobená z lamino dosky, rošt z borovicového dreva (4cmx2cm), a preto posteľ zvládne nosnosť do 120 kg. Ďalšou výhodou tejto postele je gumové lemovanie, ktoré je umiestnené po obvode oboch čiel, teda chráni posteľ pred jej poškodením. Lemovanie držia bez použitia lepidla. Obrázková aplikácie je ošetrená špeciálnym ochranným laminátom, vďaka ktorému sa dekorácie ľahko udržuje a je odolná proti odreniu. Súčasťou postele je snímateľná zábrana, ktorú možno vložiť na pravú alebo ľavú stranu, takže sa posteľ stáva variabilným miestom ako pre hranie, tak aj pre spanie. Spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty. Balenie obsahuje posteľ, zábranu a rošt. Dĺžka zábrany 100 cm. Matrac nie je súčasťou postele, nachádza sa v ľavom stĺpci, v sekcii matrace, kde si môžete vybrať konkrétny rozmer. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear ružová 160x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear orech 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear orech 140x70 cm
Detail

Detská posteľ s medvedíkom sa určite zapáči všetkým malým dievčatkám. Posteľ sa vyznačuje funkčnosťou, komfortom, detským dizajnom a jednoduchou montážou. Je vyrobená z lamino dosky, rošt z borovicového dreva (4cmx2cm), a preto posteľ zvládne nosnosť do 120 kg. Ďalšou výhodou tejto postele je gumové lemovanie, ktoré je umiestnené po obvode oboch čiel, teda chráni posteľ pred jej poškodením. Lemovanie drží bez použitia lepidla. Obrázková aplikácie je ošetrená špeciálnym ochranným laminátom, vďaka ktorému sa dekorácie ľahko udržuje a je odolná proti odreniu. Súčasťou postele je snímateľná zábrana, ktorú je možné vložiť na pravú alebo ľavú stranu, takže sa posteľ stáva variabilným miestom ako pre hranie, tak aj pre spanie. Spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty. Balenie obsahuje posteľ, zábranu a rošt. Dĺžka zábrany 100 cm. Matrac nie je súčasťou postele, konkrétny rozmer môžete vybrať v sekcii matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Teddy Bear orech 140x70 cm

Dekorácia Swarovski Kris Bear - Sweet as Honey

Detail

Ozdoba z kolekcie Swarovski. Model vyrobený z kryštálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Dekorácia Swarovski Kris Bear - Sweet as Honey

I Heart Revolution Honey Bear fixačný vosk na obočie s kefkou 15 g

I Heart Revolution Honey Bear fixačný vosk na obočie s kefkou 15 g
Detail

I Heart Revolution Honey Bear, 15 g, Obočie pre ženy, Pekne upravené obočie ľahko podčiarkne vašu prirodzenú krásu, pretože rámuje celú tvár. Pre jeho dokonalý vzhľad pritom stačí málo. Pomáda na obočie I Heart Revolution Honey Bear zvýrazňuje a fixuje v jedinom kroku. Vlastnosti: vrátane praktickej kefky ľahko sa aplikuje dlhotrvajúci efekt obočie vyzerá okamžite upravene fixuje obočie v požadovanom tvare Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Pomocou štetčeka naberte primerané množstvo produktu a krátkymi ťahmi aplikujte na obočie. (notino.sk)

Podobné produkty ako I Heart Revolution Honey Bear fixačný vosk na obočie s kefkou 15 g

I Heart Revolution Honey Bear tónovací olej na pery pre hydratáciu a lesk odtieň Gold 4 ml

Detail

I Heart Revolution Honey Bear, 4 ml, Pery pre ženy, Lesk na pery I Heart Revolution Honey Bear zaistí vašim perám krásny vzhľad. Vlastnosti: dodáva perám väčší objem hydratuje a zvláčňuje pery jemne pery zafarbí vyhladzuje jemné linky na perách Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Nanášajte primerané množstvo lesku na pery pre okamžitý efekt väčšieho objemu. (notino.sk)

Podobné produkty ako I Heart Revolution Honey Bear tónovací olej na pery pre hydratáciu a lesk odtieň Gold 4 ml

I Heart Revolution Honey Bear tónovací olej na pery pre hydratáciu a lesk odtieň Rose 4 ml

I Heart Revolution Honey Bear tónovací olej na pery pre hydratáciu a lesk odtieň Rose 4 ml
Detail

I Heart Revolution Honey Bear, 4 ml, Pery pre ženy, Lesk na pery I Heart Revolution Honey Bear zaistí vašim perám krásny vzhľad. Vlastnosti: dodáva perám väčší objem hydratuje a zvláčňuje pery jemne pery zafarbí vyhladzuje jemné linky na perách Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Nanášajte primerané množstvo lesku na pery pre okamžitý efekt väčšieho objemu. (notino.sk)

Podobné produkty ako I Heart Revolution Honey Bear tónovací olej na pery pre hydratáciu a lesk odtieň Rose 4 ml

KETER Pohovka SALOMON 2 seater sofa | grafit

Detail

Pohovka SALOMON 2 seater sofa | grafit Štýlová pohovka SALOMON 2 sofa je úplná novinka na trhu, skvele vynikne v záhrade pod slnečníkom či na terase. Jedná sa o elegantnú pohovku v imitácii ratanu, ktorú využijete samostatne alebo ju môžete doplniť do akéhokoľvek set SALOMON. Lavica je dodávaná s pohodlnými poduškami v štýlových farbách. Ľahká a stabilná konštrukcia nábytku sa skvele hodí do exteriéru aj interiéru. Výrobok je vysoko odolný proti UV lúčom a poveternostným vplyvom. Veľkou výhodou je aj jednoduchá údržba, jednoduché zostavenie a manipulácia. Celková nosnosť pohovky je 220kg. Materiál: lisovaný plast Rozmery: ŠxVxD: 134 x 76 x 67cm výška sedu: 38cm (s poduškou 43cm) celková hmotnosť: 18kg Farebné prevedenie: grafit / sivá (podušky) Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako KETER Pohovka SALOMON 2 seater sofa | grafit

KETER Pohovka SALOMON 2 seater sofa | hnedá

Detail

Pohovka SALOMON 2 seater sofa | hnedá Štýlová pohovka SALOMON 2 sofa je úplná novinka na trhu, skvele vynikne v záhrade pod slnečníkom či na terase. Jedná sa o elegantnú pohovku v imitácii ratanu, ktorú využijete samostatne alebo ju môžete doplniť do akéhokoľvek set SALOMON. Lavica je dodávaná s pohodlnými poduškami v štýlových farbách. Ľahká a stabilná konštrukcia nábytku sa skvele hodí do exteriéru aj interiéru. Výrobok je vysoko odolný proti UV lúčom a poveternostným vplyvom. Veľkou výhodou je aj jednoduchá údržba, jednoduché zostavenie a manipulácia. Celková nosnosť pohovky je 220kg. Materiál: lisovaný plast Rozmery: ŠxVxD: 134 x 76 x 67cm výška sedu: 38cm (s poduškou 43cm) celková hmotnosť: 18kg Farebné prevedenie: hnedá / hnedosivá (podušky) Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! (mojnabytok.sk)

Podobné produkty ako KETER Pohovka SALOMON 2 seater sofa | hnedá

CURVER MY STYLE 33081 Plastový košíček M - krémový

CURVER MY STYLE 33081 Plastový košíček M - krémový
Detail

CURVER MY STYLE 33081 Plastový košíček M - krémový z kategórie Dom a bývanie | Nábytok | Úložné boxy a košíčky | Plastové boxy kúpite na Kokiskashop.sk za 9.89 €. Úložný plastový box v moderním designu na drobné předměty. Praktický a zároveň dekorativní. Technické údaje: rozměry: 35,5x13,3x29,6 cm materiál: plast barva: krémová výrobce: Curver Obsah balení: 1x plastový box (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako CURVER MY STYLE 33081 Plastový košíček M - krémový

Vankúš SOFA 2 bavlnené mesto 52x39xh21cm FP 1ks

Vankúš SOFA 2 bavlnené mesto 52x39xh21cm FP 1ks
Detail

Pohodlný bavlnený vankúš, vhodný pre plastové postele SIESTA. Možno prať v práčke pri 30° (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Vankúš SOFA 2 bavlnené mesto 52x39xh21cm FP 1ks

Vankúš SOFA 2 bavlnený sivý 52x39xh21cm FP 1ks

Vankúš SOFA 2 bavlnený sivý 52x39xh21cm FP 1ks
Detail

Pohodlná a útulná bavlnená posteľ. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Vankúš SOFA 2 bavlnený sivý 52x39xh21cm FP 1ks

Allibert Záhradný set CLAIRE 2 SEATERS SOFA, grafit

Detail

Allibert Záhradný set CLAIRE 2 SEATERS SOFA, grafit z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety kúpite na Kokiskashop.sk za 346.99 €. Premeňte svoju terasu, balkón alebo dvorček súpravou Claire, ktorá je vyrobená z lisovaného plastu v imitácii prírodného ratanu. Súprava sa skladá z 2 kresielok, dvojmiestneho sofa a stolíka. Podušky, ktoré sú súčasťou setu, poskytujú práve ten extra kúsok pohodlia počas Vašich odpočinkových chvíľ. Údržba setu je veľmi jednoduchá. Výrobok je vysoko odolný proti UV lúčom a poveternostným vplyvom. Technické údaje: materiál: lisovaný plast farba: grafit + sivá poduška rozmer balíka: 120 x 64 x 60 cm hmotnosť celkom: 28 kg materiál balenia: kartón kreslo: rozmery: 75 x 65 x 63 cm (v x š x d) nosnosť: 110 kg lavička: rozmery: 74 x 65 x 113 cm (v x š x d) nosnosť: 2 x 110 kg stôl: rozmery:43 x 58 x 58 (v x š x d) nosnosť: 50 kg Obsah balenia: 1 x sofa 2 x kreslo 1 x stolík (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Allibert Záhradný set CLAIRE 2 SEATERS SOFA, grafit

KETER - Súprava záhradného nábytku CLAIRE 2 SEATERS SOFA, grafit (252643)

KETER - Súprava záhradného nábytku CLAIRE 2 SEATERS SOFA, grafit (252643)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, grafit farba, 2 stoličky, nosnosť 110 kg, nosnosť 110 kg, stôl štvorcový, rozmer 58 cm × 58 cm × 43 cm, materiál zostavy, súpravy umelý ratan, materiál dosky stola ratan, materiál sedadla/opierky chrbta lavice ratan, materiál sedadla stoličky ratan Radi si užívate posedenie v záhrade? Záhradný nábytok Keter využijete na rodinné stretnutia aj odpočinok. Jeho stabilnú konštrukciu tvorí umelý ratan. Nízku hmotnosť si budete pochvaľovať pri každom premiestňovaní. Doska stola z tohto balenia dostala tvar štvorca s rozmermi 58 × 58 cm. Vysoký je 43 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako KETER - Súprava záhradného nábytku CLAIRE 2 SEATERS SOFA, grafit (252643)

Ourbaby 30873 Fox 2

Ourbaby 30873 Fox 2
Detail

Modro-oranžová pohovka s motívom líšky a vesmíru. Poteší chlapcov aj dievčatá. Detská pohovka je vyrobená z mäkučkej a ľahučkej peny. Vďaka tomu máte istotu, že je bezpečná a praktická pre každodenné používanie. Pohovka je priestrannejšia ako kresielko, čo je ideálne pre súrodencov alebo kamarátov. Bola navrhnutá tak, aby sa na ňu pohodlne usadili 2 deti. Pohovku môžete dokonca rozložiť, čo sa deťom bude určite páčiť. Po rozklade je pohovka dlhá 80 cm. Manipuláciu s pohovkou deti zvládnu bez vašej pomoci, pretože neváži viac ako 2,1 kg. Potlačený povlak z pohovky ľahko odstránite vďaka praktickému zipsovému uzáveru. Povlak môžete prať. vlastnosti: vhodné pre deti od 9 mesiacov do 5 rokov pohovka neobsahuje žiadnu pevnú konštrukciu - maximálne bezpečie detí zabezpečené ľahké prenášanie i údržba snímateľný povlak na zips umožňuje jemné pranie do 30 ° C lemovanie a švy sú farebné materiál: výplň - polyuretánová pena povlak - 100% bavlna potlač - polyester Rozmery: 42 cm x 78 cm x 35 cm (po rozložení až 80 cm) 2,1 kg Odtiene farieb, ktoré vidíte na fotkách sa môžu oproti skutočnosti ľahko líšiť v závislosti na kalibráciu farieb displeja vášho zariadenia. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Ourbaby 30873 Fox 2

Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum  Bundy Bear 2  Čierna
Detail

Magnum Bundy Bear 2 Čierna Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR EU L. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum  Bundy Bear 2  Čierna
Detail

Magnum Bundy Bear 2 Čierna Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR EU XL. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum  Bundy Bear 2  Čierna
Detail

Magnum Bundy Bear 2 Čierna Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR EU 3XL. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum  Bundy Bear 2  Čierna
Detail

Magnum Bundy Bear 2 Čierna Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR EU S. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum Bundy Bear 2 Čierna

Magnum  Bundy Bear 2  Čierna
Detail

Magnum Bundy Bear 2 Čierna Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR EU XXL. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Magnum Bundy Bear 2 Čierna
Glamour Honey (2 šošovky) (Cocky5220nad), FreshLook ColorBlends Honey (2 šošovky) (cocky3818nad), Navitas Bear 2 Trucker Cap (5060290967921), KETER - Súprava záhradného nábytku CLAIRE 2 SEATERS SOFA, grafit (252643), CEBA poťah Blue, Teddy Bear + Light grey, Teddy Bear, 75 × 72 cm, 2 ks (5907672332628), CEBA poťah Blue, Teddy Bear + Light grey, Teddy Bear, 85 × 72 cm, 2 ks (5907672332659), CEBA poťah Blue, Teddy Bear + Light grey, Teddy Bear, 50 × 70 cm, 2 ks (5907672332598), Walser poťahy sedadiel na predné sedačky Allessandro čierne (11798), MAX FACTOR Honey Lacquer 005 Honey Nude 3,8 ml (8005610433967), LOVI Dudlík BUDDY BEAR 0-2m, 2 ks (5903407228624), Hunting Simulator 2 Bear Hunter Edition – PC DIGITAL (1193950), Hunting Simulator 2 Bear Hunter Pack – PC DIGITAL (1193938), LOVI Cumlík BUDDY BEAR 0 – 3m, 2 ks (5903407228631), LOVI Cumlík BUDDY BEAR 3 – 6m, 2 ks (5903407228648), Vango Inflatable Sofa Nocturne Grey (5023519023327), Cozy Sofa pelech s termoreguláciou (6930460007148), FreshLook ColorBlends Honey (2 šošovky) dioptrie: -1.00, zakrivenie: 8.5 (100014681), LOVI Cumlík BUDDY BEAR 6 – 18 mesiacov, 2 ks (5903407228655), Trixie Sofa Dreamland 100 × 80 cm (4047974382028), Trixie Sofa Dreamland 85 × 65 cm (4047974382011), Kinderkraft Minibi Honey Yellow (5902533920068), TOMMS Honey 100 g (5017840005183), BIOKAP Nutricolor Delicato Honey Chestnut Gentle Dye 5.34 (2× 140 ml), Fin Fun POLAR BEAR (8770), Lyžica antikorová detská BEAR (143681), Cold Steel Finn Bear (705442014324), TOUS Teddy Bear 118073510 (8445141113158), TOUS Teddy Bear 118073520 (8445141113165), Walser poťahy sedadiel na predné sedačky autotriko Tuning Star čierno/sivé (12647), Tesla Smart Pet Sofa PS300 (TSL-PC-PS300)