Playseat evolution pro – actifit, čierna (rep.00262)

Produkt Playseat evolution pro – actifit, čierna (rep.00262) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Playseat evolution pro – actifit, čierna (rep.00262) upraviť a produkt hľadať znova.

PLAYSEAT Evolution Pro – ActiFit, čierna (REP.00262)

PLAYSEAT Evolution Pro – ActiFit, čierna (REP.00262)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, čierna farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekárska sedačka Playseat Evolution Pro – ActiFit je uznávaná profesionálnymi jazdcami na verný pôct z jazdy. Budete sa jednoducho cítiť ako by ste sedeli v skutočnom pretekárskom vozidle. Model Pro bol optimalizovaný na ešte viac reálnejší pocit z jazdy. Obsahuje stabilizátor hlavy, ktorý je vyplnený penou s vysokou hustotou, rovnaký ako nájdete v pravom pretekárskom aute, a aký chráni hlavu a poskytuje plnú podporu aj pri tých najnáročnejších pretekárskych akciách. Zostáva však patentovaný poťah ActiFit . Práve vďaka nemu zaručuje pretekárska sedačka vysokú úroveň pohodlia aj pri dlhšom pretekaní. Môžu ju používať dospelí aj deti, takže je vhodná pre celú rodinu a priateľov. Pretekárska sedačka Playseat Evolution Pro má navyše jedinečný, patentovaný skladací systém na ľahké a rýchle skladovanie. Po zložení je možné pretekárske sedadlo... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Evolution Pro – ActiFit, čierna (REP.00262) , Playseat evolution pro – actifit, čierna (rep.00262)

PLAYSEAT Evolution – ActiFit, čierna (REM.00202)

PLAYSEAT Evolution – ActiFit, čierna (REM.00202)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, čierna farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekárska sedačka Playseat Evolution – ActiFit je uznávaná profesionálnymi jazdcami na verný pôct z jazdy. Budete sa jednoducho cítiť ako by ste sedeli v skutočnom pretekárskom vozidle. Tento model využíva čierny rám a sedadlo s poťahom ActiFit. Práve vďaka špeciálnemu poťahu ActiFit zaručuje sedačka vysokú úroveň pohodlia aj pri dlhšom pretekaní. Sedačku môžu používať dospelí aj deti, takže je vhodná pre celú rodinu a priateľov. Pretekárska sedačka Playseat Evolution má navyše jedinečný, patentovaný skladací systém na jednoduché a rýchle skladovanie. Po zložení je možné pretekárske sedadlo umiestniť pod akýkoľvek bežný stôl. Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Evolution – ActiFitPretekárska sedačka je vyvinutá v spolupráci s profesionálnymi pretekárskymi jazdcamiMateriál ActiFit, najlepšia herná tkanina na pohodlné... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Evolution – ActiFit, čierna (REM.00202) , Playseat evolution – actifit, čierna (rem.00202)

PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312)

PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312)
Detail

Pretekárska sedačka – kompatibilná so všetkými súčasnými volantmi a pedálmi značiek Logitech, Thrustmaster a Fanatec, farba čierna, nosnosť 122 kg, maximálna výška osoby 220 cm Pretekárska sedačka Playseat Challenge ActiFit je kompaktná, stabilná a nastaviteľná. Keď ju nepoužívate, zaberie vďaka skladaciemu dizajnu iba minimum miesta. Dá sa tak jednoducho uložiť do skrine alebo pod posteľ, čo je ideálne pre domácnosti, ktoré majú málo miesta, ale napriek tomu si chcú užiť zábavný a reálny zážitok z pretekania. Sedačka je široko nastaviteľná, takže je vhodná pre deti aj dospelých. Je potiahnutá patentovanou tkaninou ActiFit, ktorá využíva vertikálne priedušné mikrovlákna. Vďaka tomu zostanete v pohode aj počas najintenzívnejších pretekárskych akcií. Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Challenge ActiFitJedinečný skladací dizajn a reálny kokpitPretekárska sedačka Playseat Challenge ActiFit je široko nastaviteľnáŠpičková... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312) , Playseat challenge actifit, čierna (rc.00312)

Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308)

Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, viacfarebná farba, nosnosť 20.55kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekárska sedačka Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports je stvorená pre nadšených hráčov pretekárskych automobilových simulátorov. Je kompletne pripravená na pripevnenie volantu a pedálov a ponúka univerzálnu kompatibilitu s dostupným príslušenstvom na trhu. Tvorená je stabilnou a odolnou konštrukciou a doplnená o sedadlo vyrobené z kvalitnej imitácie kože, ktoré sa postará o dokonale pohodlné sedenie. Sedadlo je navyše úplne nastaviteľné, vďaka čomu sa prispôsobí práve vašej postave. Sedačka je vhodná pre osoby s výškou 120 – 220 cm a disponuje nosnosťou 120 kg. Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports zaručí reálny zážitok pri hraní.Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Evolution Pro Red Bull Racing EsportsPretekárska sedačka určená pre hráčov pretekárskych automobilových simulátorovKompletne pripravená na pripevnenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308) , Playseat sensation pro fia, čierna (fia.00192)

Playseat Evolution Black (REM.00004)

Playseat Evolution Black (REM.00004)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/ PS3/ PS4/ Xbox 360/ Xbox One/ MAC/ PC Prejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z vysoko kvalitného materiálu, ktorá je podobný čiernej koži. Praktický systém skladania umožňuje jednoduché uskladnenie. Pripravené držiaky na volant a pedále umožňujú ich jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Staňte sa tým pravým fanúšikom závodných hier a užite si pretekanie naozaj naplno!Ako pretekársky jazdecPrejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution Black (REM.00004) , Playseat evolution pro red bull racing esports (rer.00308)

Playseat Evolution White (REM.00006)

Playseat Evolution White (REM.00006)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/ PS3/ PS4/ Xbox 360/ Xbox One/ MAC/ PC Prejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z vysoko kvalitného materiálu, ktorá je podobný bielej koži. Praktický systém skladania umožňuje jednoduché uskladnenie. Pripravené držiaky na volant a pedále umožňujú ich jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Staňte sa tým pravým fanúšikom závodných hier a užite si pretekanie naozaj naplno!Ako pretekársky jazdecPrejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution White (REM.00006) , Playseat evolution white (rem.00006)

Playseat Evolution Alcantara (REM.00008)

Playseat Evolution Alcantara (REM.00008)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One / Wii / Wii U / MAC / PC Skutočná sedačka so silnou oceľovou konštrukciou, ktorá poskytuje jazdnému simulátore veľkú stabilitu a robustnosť. Podpora volantu je kompatibilný s väčšinou herných volantov na trhu a úplne nový systém pre montáž pedálov doťahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodné sedlo Playseat Evolution je tiež používané profesionálnymi jazdcami pre tréning a trénovanie nových pretekárskych tratí.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Ultrarealistický jazdný zážitok v obývačke!Skutočná sedačka so silnou oceľovou konštrukciou, ktorá poskytuje jazdnému simulátoru veľkú stabilitu a robustnosť. Podpora volantu je kompatibilná s väčšinou herných volantov na trhu a úplne nový systém na montáž pedálov doťahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodné sedlo Playseat... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution Alcantara (REM.00008) , Playseat evolution black (rem.00004)

Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064)

Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064)
Detail

Držiak – držiak riadiacej páky, pre závodné sedačky Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Forza, Nascar Ukážte svojim protivníkom, ako pretekajú profesionálni jazdci. Vďaka citlivému radeniu im zmiznete za horizontom skôr, ako sa stihnú prebrať zo šoku. Aby ste dosiahli takú úroveň pilotáže, pripevnite si k svojej sedačke Playseat držiak radiacej páky Gearshift Holder Pro. Ten môžete namontovať ako na pravú, tak aj na ľavú stranu sedadla. Pretože je aj perfektne výškovo aj diaľkovo nastaviteľný, padne vám radiaca páka dokonale do ruky. (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064) , Playseat evolution playstation (rps.00156)

PLAYSEAT TV Stand Pro (R.AC.00088)

PLAYSEAT TV Stand Pro (R.AC.00088)
Detail

Stojan na TV – od 15 do 65", VESA uchytenie 400×400, fixný, nosnosť 40kg, montážna súprava Chcete si doma urobiť poriadnu pretekársku dráhu? Vďaka TV Stand namontujete TV obrazovku do správnej výšky na hranie, čo sa perfektne hodí k pretekárskym sedačkám Playseat. Keďže stojan pojme aj obrovské 65" obrazovky do 40 kilogramov, je patrične stabilný a má pevnú kovovú konštrukciu.Nechajte sa obklopiť napínavým dejom hry a zrealizujte si doma špičkový simulátor. Stojan môžete do budúcnosti rozšíriť setom PRO 3s o ďalšie 2 obrazovky, čím získate výhľad aj do strán. Uvidíte, čo sa deje naľavo aj napravo od vášho pretekárskeho vozidla.Parametre a špecifikácia:Určené pre:TV s uhlopriečkou 15"- 65" (zakrivené TV maximálne 48") a max. hmotnosťou 40 kgKompatibilita:Kompatibilný s Playstation 2, Playstation 3, Xbox, Xbox 360, Wii, Mac a PCKompatibilný so všetkými volantmi a pedálmi na trhuKompatibilný s VESA až do veľkosti 400 mmRozmery:730 x 500 x 1220 mm... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT TV Stand Pro (R.AC.00088) , Playseat evolution alcantara (rem.00008)

Fizan R-Evolution Pro

Fizan R-Evolution Pro
Detail

Materiál: hliníková zliatina 7075 Priemer teleskopických dielov: 16 / 14 / 12 mm Dĺžka: teleskopická od 58 - 130 cm Uzamykací systém: Flexy locking System a LEVER Locking system Rukoväť: korok + plast Pútko: FR 3 nastaviteľné a FR TREK Hroty: N35 WB Kolieska: 35 mm / 50 mm Koncovky: Gumené Race rubber protector Druh: Nordic Walking, Trail Running Praktické púzdro súčastou balenia V balení ešte 2 spodné hliníkové diely s koncovkami TS MW Veková skupina : Dospelý Počet dielov : 2 Dĺžka : 58 - 130 cm Modelový rok : 2021 Typ aktivity : Nordic Walking Nastaviteľná veľkosť : Áno Materiál : Hliník Hmotnosť : 205 g Priemer : 12 mm Priemer : 16 mm Priemer : 14 mm Dĺžka v zloženom stave : 58 cm Farba podľa výrobcu : Červená Farba : Čierna Krajina pôvodu : Taliansko Pohlavie : Unisex Farba podľa výrobcu : Čierna Technológia : Flexy Internal System Farba : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako Fizan R-Evolution Pro , Playseat gearshift holder pro (r.ac 00064)

SOLAC CVG9508 (CVG9508 Easy Temp Evolution Pro)

SOLAC CVG9508 (CVG9508 Easy Temp Evolution Pro)
Detail

Parný generátor s vertikálnym naparovaním, príkon 2400W, parný výkon 45g/min, materiál žehliacej plochy: keramika, parný ráz 120g/min, funkcie: rýchle nahriatie a termostat, čierna farba Ak chcete lepšie výsledky z vášho žehlenia, potom je parný generátor najlepším riešením. Jeho využitie zvyšuje efektivitu žehlenia a zaisťuje rýchlosť aj pohodlie. SOLAC CVG9508 pracuje s parným výkonom 45 g/min, ktorý narovná každý záhyb a pokrčenie. Po stlačení tlačidla dôjde k vypusteniu parného rázu s hodnotou 120 g/min, aby sa dostal aj na menej prístupné miesta. Celkový príkon žehličky s parnou stanicou Solac dosahuje 2400 W. Na vlastnostiach žehličky sa podieľa materiál využitý na žehliacu plochu. Keramika vyniká vysokou kvalitou, za obyčajnú chvíľu sa nahreje a zároveň odoláva poškodeniu. Základné parametrr parného generátora SOLAC CVG9508 Materiál, z ktorého je žehliaca plocha: keramika Má schopnosť vyvinúť parný výkon 45 g/min Parný ráz žehličky dosahuje 120 g/min... (alza.sk)

Podobné produkty ako SOLAC CVG9508 (CVG9508 Easy Temp Evolution Pro) , Playseat forza motorsport pro (rfm.00216)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo White XL

Musto Evolution Pro Lite SS Polo White XL
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Špecifikácia materiálu : Polyamid Farba podľa výrobcu : White Pohlavie : Muži Materiál : Polyamid Veľkosť : XL Farba : Biela Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Plachtenie Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo White XL , Nekton rep 75 g (733309221035)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black L

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black L
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Materiál : Polyamid Špecifikácia materiálu : Polyamid Pohlavie : Muži Veľkosť : L Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Typ aktivity : Plachtenie Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black L , Nekton rep 35 g (733309221028)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black XL

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black XL
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Farba podľa výrobcu : Black Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna Veľkosť : XL Typ aktivity : Plachtenie Materiál : Polyamid Pohlavie : Muži Špecifikácia materiálu : Polyamid Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black XL , Nekton multi rep 75 g (733309220038)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black S

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black S
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Špecifikácia materiálu : Polyamid Veľkosť : S Typ aktivity : Plachtenie Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Polyamid Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black S , Nekton multi rep 35 g (733309220021)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black M

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black M
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Špecifikácia materiálu : Polyamid Veľkosť : M Typ aktivity : Plachtenie Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Polyamid Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo Black M , Merco evolution posilňovacie koliesko čierna (p42768)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo White S

Musto Evolution Pro Lite SS Polo White S
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : White Veková skupina : Dospelý Veľkosť : S Materiál : Polyamid Typ aktivity : Plachtenie Špecifikácia materiálu : Polyamid Krajina pôvodu : Čína Farba : Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo White S , Playseat f1 red (rf.00046)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo White XXL

Musto Evolution Pro Lite SS Polo White XXL
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Materiál : Polyamid Krajina pôvodu : Čína Farba : Biela Typ aktivity : Plachtenie Špecifikácia materiálu : Polyamid Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : White Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 2XL (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo White XXL , Playseat seat slider (r.ac.00072)

MELITTA AROMAFRESH PRO THERM CIERNA

MELITTA AROMAFRESH PRO THERM CIERNA
Detail

PREKVAPKÁVACÍ KÁVOVAR . Čerstvo namletá pre bohatý pôžitok z kávy . Melitta® AromaFresh Therm Pro znamená vždy čerstvo namletú kávu, najnovšie technológie a trvalý pôžitok z kávy. Odolný keramický mlynček umožňuje plnú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MELITTA AROMAFRESH PRO THERM CIERNA , Playseat f1 black (rf.00024)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy M

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy M
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Veľkosť : M Pohlavie : Muži Typ aktivity : Plachtenie Farba : Námornícka modrá Krajina pôvodu : Čína Špecifikácia materiálu : Polyamid Farba podľa výrobcu : True Navy Veková skupina : Dospelý Materiál : Polyamid (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy M , Playseat trophy black (rap.00304)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy XXL

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy XXL
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Farba : Námornícka modrá Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 2XL Krajina pôvodu : Čína Typ aktivity : Plachtenie Pohlavie : Muži Materiál : Polyamid Farba podľa výrobcu : True Navy Špecifikácia materiálu : Polyamid (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy XXL , Playseat floor mat (r.ac.00048)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy XL

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy XL
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Typ aktivity : Plachtenie Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : True Navy Materiál : Polyamid Špecifikácia materiálu : Polyamid Krajina pôvodu : Čína Farba : Námornícka modrá Veľkosť : XL (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy XL , Airoh valor rep. zanetti biela/modrá/červená

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy S

Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy S
Detail

Pánske polo tričko, najľahšie a najsilnejšie v sortimente firmy Musto. Je vyrobené z výborných vlákien TACTEL, sú o 20 % ľahšie a dvakrát tak mäkké v porovnaní s inými vláknami. Doba schnutia je osemkrát rýchlejšia ako u bavlny. Zosilnené šitie a ochrana pred slnkom s faktorom UPF 40 prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Materiál : Polyamid Farba : Námornícka modrá Farba podľa výrobcu : True Navy Typ aktivity : Plachtenie Špecifikácia materiálu : Polyamid Veľkosť : S Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo True Navy S , Nekton rep calcium + d3 30 g (733309224029)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Tričko Charcoal S

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Tričko Charcoal S
Detail

Najľahšia a najsilnejšia polokošeľa (Polo) je vyrobená zo špeciálnych vlákien TACTEL®, ktoré znižujú hmotnosť o 20%. Tieto vlákna sú najmenej dvakrát mäkkšie v porovnaní s inými vláknami a je možné ich vysušiť osemkrát rýchlejšie než bavlnu. Polo disponuje ochranou proti slnku UPF 40 a zlepšená pevnosť materiálu zvyšuje jeho trvanlivosť. ZLOŽENIE: 100% polyamid VLASTNOSTI: Špeciálne vlákna TACTEL® Faktor ochrany pred ultrafialovým žiarením (UPF) 40 Rebrovaný golier Stupňovitý lem je vzadu dlhší s bočnými prieduchmi Typ Produktu: Polo tričko Materiál: Polyamid Špecifikácia materiálu: Polyamid Farba: Tmavá šedá Sezóna: Leto Veľkosť: S Typ aktivity: Plachtenie Pohlavie: Muži Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Charcoal Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo Tričko Charcoal S , Nekton rep calcium pur 35 g (733309228034)

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Tričko Navy S

Musto Evolution Pro Lite SS Polo Tričko Navy S
Detail

Toto je najľahšia a najpevnejšia polokošeľa, akú kedy Musto vyrobilo. Tkanina Evolution Pro Lite Polo vyrobená z vlákien TACTEL® je o 20 % ľahšia a najmenej dvakrát mäkšia ako iné vlákna. Tiež schne osemkrát rýchlejšie ako bavlna, takže zostanete vždy v suchu a pohodlí. Navyše získate ochranu pred slnkom UPF 40 a dokonca sme vylepšili pevnosť nite pre neuveriteľnú odolnosť. Ide o letné výkonnostné športové oblečenie.ZLOŽENIEZvršok: 100% polyamidPRESKÚMAŤ VŠETKY FUNKCIEVlákna TACTEL® sú o 20 % ľahšie a dvakrát mäkšie ako iné vlákna a schnú osemkrát rýchlejšie ako bavlnaOchranný faktor proti ultrafialovému žiareniu (UPF) 40, ktorý vás ochráni pri dlhšom, miernom vystavení slnkuRebrovaný golierLem je vzadu dlhší s bočnými rozparkamiNÁVOD NA STAROSTLIVOSŤUmývajte s podobnými farbamiNepoužívajte biologický prací prostriedokNepoužívajte aviváž Veľkosť: S Sezóna: Leto;Zima;Jar;Jeseň Typ Produktu: Polo tričko Špecifikácia materiálu: Polyamid Typ aktivity: Plachtenie Farba podľa výrobcu: Navy Farba: Námornícka modrá Materiál: Polyamid Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Musto Evolution Pro Lite SS Polo Tričko Navy S , Nekton rep calcium pur 75 g (733309228072)

RESIDENT EVIL 7 biohazard – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00262)

RESIDENT EVIL 7 biohazard – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00262)
Detail

Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, Resident Evil 7 sa odohráva po udalostiach Resident Evil 6 a vzdáva hold začiatku celej série. Tentoraz sa pozrieš do zlovestnéhopolorozpadnutého panstva s plantážami na americkom vidieku. Každý krok na miestnych rozsiahlych pozemkoch môže byť tenposledný. Žiadna predchádzajúca hra Resident Evil ťa na tento zážitok nemohla pripraviť.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 85 %Postav sa svojmu strachu z pohľadu prvej osoby a užívaj si mrazenie v chrbte báječne brutálnej série hier od štúdia Capcon dosiaľ nevídaným spôsobom. VypnutéUž na prvý pohľad strašidelné prostredie. VypnutéMáš pre strach urobené? VypnutéHra v novom engineAktuálne pokračovanie udáva legendárnej sérii úplne nový smer. Miera realistického zážitku sa posúva o niekoľko priečok vyššie. VypnutéŽe sa nemáš čoho báť? Resident Evil 7 sa odohráva po udalostiach... (alza.sk)

Podobné produkty ako RESIDENT EVIL 7 biohazard – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00262) , Playseat trophy red, červená (rap.00314)

KIDDY Autosedačka Evolution pro 2 0-13 kg Spring Green

KIDDY Autosedačka Evolution pro 2 0-13 kg Spring Green
Detail

Autosedačka pre deti 0–13 kg, RWF, podľa normy ECE R44/04, s inovatívnym systémom Lie-Flat, ktorý dieťaťu poskytuje zdravšiu a pohodlnejšiu polohu poležiačky. Bola navrhnutá nemeckými inžiniermi. Montáž je jednoduchá a intuitívna – na bezpečnostné pásy alebo na základňu Kiddy Isofix Base 2. Pokročilé riešenia v kombinácii s modernými systémami garantujú najmladším deťom bezpečnosť a pohodlie cestovania. Vytvorená pre mobilných rodičov, ktorí milujú spoločné cestovanie s dieťaťom. Bezpečnosť a pohodlie používania sedačky potvrdzujú vysoké hodnotenia, získané v početných testoch nezávislých výskumných centier a inštitúcií. Vlastnosti: sedačka pre deti 0–13 kg, RWF (montáž proti smeru jazdy) v súlade s normou ECE R44/04 vysoké hodnotenia získané v testoch medzinárodných výskumných centier montáž na bezpečnostné pásy alebo na základňu Kiddy Isofix Base 2 navrhnutá v Nemecku unikátny systém Lie-Flat zaisťujúci dieťaťu zdravšiu a pohodlnejšiu polohu ležmo odolná škrupina, absorbujúca energiu nárazu rebrovaný rám zaisťujúci tlmenie a prietok vzduchu vďaka polohe v ľahu a možnosti pripevnenia k ráme kočíka môže byť alternatívou pre hlbokú vaničku možnosť vytvorenia Travel Systému s kočíkmi Kiddy a niekoľkými desiatkami iných značiek 3bodové bezpečnostné pásy s 5-stupňovým nastavením výšky certifikát TÜV – možnosť montáže v lietadle hlboká strieška s UPF 80+ dodatočná vložka pre batoľatá (do 6 mesiacov) široké, hlboké sedadlo a pohodlné operadlo odnímateľný poťah, možno prať v práčke (30 stupňov) Lie-Flat System – zdravšia poloha v ľahu Poloha v ľahu – v sedačke Evolution Pro 2 môže batoľa používať polohu v ľahu mimo auto. Vďaka nej je dieťaťu oveľa pohodlnejšie a môže mať ergonomickú, zdravšiu polohu, ktorá zaisťuje lepšie okysličenie (hlava dieťaťa neklesá na hrudník), lepšie z pohľadu vývoja dieťaťa postavenie chrbtice a veľmi krehkej v tejto fáze vývoja panvy. Rebrovaný rám – tlmí nárazy počas jazdy a absorbuje energiu v prípade nehody, chráni krehkú chrbticu batoľaťa. Taktiež zabezpečuje dobré vetranie počas teplých dní. Bezpečný pre predčasne narodené deti – systém Lie-Flat bol otestovaný a patentovaný inžiniermi Kiddy. Znižuje riziko, že sa počas spánku hlava dieťaťa nakloní dopredu, čo spôsobí potenciálnu hypoxiu. Pre mobilných rodičov – sedačku možno pripevniť k ráme kočíka. Odteraz môžu prechádzky so sedačkou pripevnenou k rámu kočíku trvať dlhšie ako u štandardných sedačiek. Všestranná ochrana Absorbuje energiu nárazu – odolná škrupina a pokročilé technologické materiály vnútri sedačky absorbujú silu nárazu a garantujú najvyššiu úroveň bezpečnosti. Zosilnená konštrukcia – vnútro sedačky je vyplnené vrstvou expandovaných polyolefínov EPO. Vďaka svojej odolnosti a jedinečnej schopnosti absorbovať energiu je štítom, ktorý zabraňuje tomu, aby sa sily vznikajúce pri náraze dostali do citlivých častí tela dieťaťa. Sloboda voľby spôsobu montáže Montáž na pásy – Evolution Pro 2 ľahko namontujete na bezpečnostné pásy. Ľahko použiteľné vodiace lišty vám pomôžu sedačku správne upevniť. Možná montáž na základňu – k sedačke možno dokúpiť modernú základňu s indikátormi správnej montáže. Vďaka systému One-click attachment sedačku ľahko nainštalujete na základňu. Ideálna na dlhé aj krátke cestovanie Travel System – vďaka možnosti použitia adaptérov môžete vytvoriť praktický Travel System a sedačku pripevniť na rám kočíka. Alternatíva vaničku – vďaka funkcii rozloženia do polohy v ľahu je sedačka dobrou alternatívou pre hlbokú vaničku. Poloha v ľahu vám umožní dlhšie prevážať batoľa v sedačke pripevnenej k rámu kočíku. Nosič – rukoväť pre rodičov je profilovaná a nastaviteľná. Umožňuje jednoduché prenášanie sedačky a jej používanie ako nosič. Hlboká strieška s UPF 80+ Ochrana proti slnku – Evolution Pro 2 má hlbokú, nastaviteľnú striešku proti slnku s filtrom UPF80+. Jazda s batoľaťom bude pohodlná dokonca počas veľmi slnečných dní. Zatiaľ čo filter UPF80+ neprepúšťa škodlivé UV žiarenie. Prispôsobený dieťaťu Bezpečnostné pásy – 3-bodové, nastaviteľné pásy s mäkkými krytmi a pohodlnou na použitie sponou. Ľahko použiteľný systém nastavenia (5 úrovní) zozadu sedačky umožňuje nastaviť výšku pásov jednou rukou. Vložka pre novorodenca – pripojená vložka pre batoľatá umožňuje ešte lepšie prispôsobiť sedačku dieťaťu a jeho výške. Montáž v lietadle – certifikát TÜV TÜV – Evolution Pro 2 má certifikát TÜV, ktorý potvrdzuje možnosť montáže sedačky v lietadlách (https://bit.ly/…utionPro2TUV). Vysoko kvalitné materiály Čalúnenie – poťah je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Zaisťuje prietok vzduchu aj počas horúcich dní. Ľahké skladanie – 2-dielny poťah ľahko a rýchlo zložíte na pranie. Pranie v práčke – poťah možno prať v práčke v 30 stupňoch, na programe bez odstreďovania. Pozrite si výsledky testov našej sedačky: ADAC: https://www.adac.de/…ofix-base-2/ Stiftung Warentest: https://www.testberichte.de/…-398877.html Prečo stojí za to vybrať si Kiddy? Sedačky Kiddy sú viac ako 50 rokov skúseností nemeckých inžinierov v navrhovaní (feedo.sk)

Podobné produkty ako KIDDY Autosedačka Evolution pro 2 0-13 kg Spring Green , Playseat floor mat xl (r.ac.00178 )

ROCCAT BURST PRO HERNA MYS, CIERNA

ROCCAT BURST PRO HERNA MYS, CIERNA
Detail

MYŠ . Zoznámte sa s ROCCAT® Burst Pro, extrémne ľahká optická herná myš . Symetrický ergonomický tvar a tenká plastová škrupina udržiava hmotnosť na 68 gramoch . Takmer bezdrôtový zážitok vám ponúkne kábel PhantomFlex, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ROCCAT BURST PRO HERNA MYS, CIERNA , Resident evil 7 biohazard – xbox one/win 10 digital (g3q-00262)

Playseat Trophy Black (RAP.00304)

Playseat Trophy Black (RAP.00304)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, čierna farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekárska sedačka Playseat Trophy Black bola vyvinutá v spolupráci so skutočnými pretekárskymi jazdcami a športovcami z oblasti e-športu. Zaistí reálny zážitok pri hraní na simulátore. Ponúka bezrámovú, ale stabilnú štruktúru sedenia, vďaka ktorej sa vám sedadlo maximálne prispôsobí. Sedadlo je pritom vyrobené z materiálu Playseat ActiFit, ktorý je skvele priedušný a prispeje k pohodliu pri hraní. Sedačku si môžete nastaviť presne podľa svojich potrieb. Ideálne je pre volanty Direct Drive, ale kompatibilné je so všetkými volantmi na trhu. V sedačke Playseat Trophy Black sa budete cítiť ako v skutočnom pretekárskom aute. Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Trophy BlackPretekárska sedačka určená pre osoby s maximálnou výškou 220 cmVyvinutá v spolupráci so skutočnými pretekárkymi jazdcami a športovcami z oblasti e-športuZaistí reálny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Trophy Black (RAP.00304) , Solac cvg9508 (cvg9508 easy temp evolution pro)

Playseat F1 Black (RF.00024)

Playseat F1 Black (RF.00024)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One/Wii/Wii U/MAC/PC Konečne môžete zažiť pocit zo strhujúcej jazdy vo Formule 1 aj u vás doma. Patentovaná herná sedačka ponúka autentickú polohu, presne ako tomu je v naozajstnej formule. Tento typ pretekárskych sedačiek používajú na tréning skutoční pretekári Formuly 1. Na svoje si prídu hráči rôzneho vzrastu, a to vďaka nastaviteľným pedálom a volantu.K výrobe sedačky boli použité iba kvalitné materiály, ktoré poskytnú stabilitu, maximálne pohodlie a navyše luxusný vzhľad. Toto musí mať doma každý nadšenec automobilových závodov. So sedačkou sa dajú použiť takmer všetky typy volantov dostupných na trhu.Kľúčové vlastnostiKompatibilná s hernými perifériami pre PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Mac a PCKompatibilná s väčšinou herných volantov na trhuPatentovaná konštrukcia aj závodná sedačkaPoužívaná profesionálnymi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat F1 Black (RF.00024) , Lithe audio vonkajší bt rep + pasívny reproduktor (pár) (01622)

Playseat F1 Red (RF.00046)

Playseat F1 Red (RF.00046)
Detail

Pretekárska sedačka pre pripevnenie volantu a pedálov, PS2 / PS3 / PS4 / Xbox 360 / Xbox One / Wii / Wii U / MAC / PC Konečne môžete zažiť pocit zo struhující jazdy vo Formule 1 aj u vás doma. Patentovaná herné sedačka ponúka autentickú polohu, presne ako tomu je v naozajstnej formulu. Tento typ pretekárskych sedačiek používajú k tréningu skutoční pretekári Formuly 1. Na svoje si prídu hráči akýchkoľvek výšok vďaka nastaviteľným pedálom a volantu.K výrobe sedačky boli použité iba kvalitné materiály, ktoré zaisťujú stabilitu, maximálne pohodlie a navyše luxusný vzhľad. Toto proste musí mať doma každý nadšenec automobilových závodov. So sedačkou sa dajú použiť takmer všetky typy volantov dostupných na trhu.Kľúčové vlastnostiKompatibilný s hernými perifériami pre PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Mac a PCKompatibilné s väčšinou herných volantov na trhuPatentovaná konštrukcia aj závodné sedačkaPoužívaná profesionálnymi pretekármiVysoko kvalitný vinylový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat F1 Red (RF.00046)

Playseat Seat Slider (R.AC.00072)

Playseat Seat Slider (R.AC.00072)
Detail

Příslušenství pro herní sedačku – pre pretekárske sedačky Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar, AIR Force Príslušenstvo Slider k pretekárskym sedačkám Playseat vám zaručí bezproblémový posun vpred aj vzad bez toho, aby ste museli vstávať. Sedačka tak bude dostupnejšia pre viac hráčov s rozdielnym vzrastom. Posúvanie a zamykanie pozície sa ovláda jednoduchým stlačením tlačidla. Vďaka tomu sa Playseat posúva 14 cm dopredu a 9 cm dozadu ako v skutočnom aute bez toho, aby ste museli presúvať celú sedačku. Vychutnajte si bezproblémovú jazdu pri hre, tak ako skutoční pretekári. Nastavte si sedadlo do pozície, ktorá vám bude vyhovovať, zošliapnite plyn a vyhrávajte každú pretekársku hru.Technické parametre:posun vpred: 14 cmposun vzad: 9 cmhmotnosť: 24 kgrozmer: 60 x 50 x 40 cmkompatibilné s: Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar a Air Force seats (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Seat Slider (R.AC.00072)

Playseat Floor Mat (R.AC.00048)

Playseat Floor Mat (R.AC.00048)
Detail

Podložka pod stoličku pre pretekárske sedačky Playseat Zaobstarali ste si závodné sedačku Playseat a bojíte sa o vašej podlahu? S praktickou podložkou Playseat Floor Mat sa báť nemusíte. Podložka je zhotovená presne v rozmeroch odpovídajích rozmerom závodných sedačiek Playseat. Dokonale ochráni vašej podlahu pred zničením zavineným nechceným pohybom závodné sedačky pri hraní. Protišmyková spodná vrstva podložky zabráni akémukoľvek posúvanie sedačky.Ochrana podlahyZaobstarali ste si pretekársku sedačku Playseat a bojíte sa o vašu podlahu? S praktickou podložkou Playseat Floor Mat sa báť nemusíte. Podložka je zhotovená presne v rozmeroch zodpovedajúcich rozmerom pretekárskych sedačiek Playseat. Dokonale ochráni vašu podlahu pred zničením zavineným nechceným pohybom pretekárskej sedačky pri hraní. Protišmyková spodná vrstva podložky zabráni akémukoľvek posúvaniu sedačky.Kľúčové vlastnostiOchrana podlahy pred poškodenímKvalitný materiálRozmery zodpovedajúce rozmerom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Floor Mat (R.AC.00048)

EPSON PASKA CIERNA PRO DFX-9000, ES015384

EPSON PASKA CIERNA PRO DFX-9000, ES015384
Detail

FARBIACA PÁSKA . VLASTNOSTI: . EPSON Dot-Matrix Printer DFX-9000 . EPSON Dot-Matrix Printer DFX-9000 N (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EPSON PASKA CIERNA PRO DFX-9000, ES015384

PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314)

PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, červená farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekársky simulátor Playseat Trophy Red bol vyvinutý v spolupráci so skutočnými pretekárskymi jazdcami a e-športovcami. Ide o prvý produkt Playseat, ktorý sa vyznačuje bezrámovou konštrukciou, ale súčasne je maximálne stabilný. Vďaka tomu umožňuje všetkým používateľom zažiť maximálny komfort a pocit, aký získate v skutočnom pretekárskom aute. Materiál sedačky je vyrobený z priedušného materiálu ActiFit, ktorý garantuje množstvo hodín pretekania bez potenia. Kostra je vyrobená z oceľovej zliatiny a hliníkových prvkov. Vysoká robustnosť so sebou prináša množstvo výhod, vrátane možnosti montáže volantov Direct Drive. Sedačka je navyše úplne nastaviteľná, takže ľahko nájdete svoju optimálnu pretekársku pozíciu. Kľúčové vlastnosti pretekárskeho simulátora Playseat Trophy RedVyvinuté v spolupráci so skutočnými pretekárskymi jazdcami a... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314)

Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178 )

Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178
)
Detail

Podložka pod stoličku – na všetky povrchy, textilná, rozmery 156.5 × 68 cm (D׊), obdĺžnikový tvar, čierna farba Trávite každý deň dlhým sedením v kresle pri pracovnom stole a nechcete vytvoriť ryhy v podlahovej krytine? V tom prípade by ste našli využitie pre podložku pod stoličku Playseat. Táto podložka bola prispôsobená pre ľubovoľný povrch. Spodná strana bola vylepšená tak, aby sa zabránilo nežiaducemu pohybu podložky ako na koberci, tak aj na tvrdej podlahe. Dostatočný priestor na pohyb so stoličkou zabezpečí obdĺžnikový tvar podložky. Na výrobu podložky pod stoličku bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne textil. Rozmery podložky pod stoličku Playseat zodpovedajú 156,5 × 68 cm (dך). Dominuje jej čierna farba, takže môže mať výrazný vplyv aj na vzhľad vašej izby. Zásadné prednosti podložky pod stoličku Playseat Floor Mat XL Podložka pod stoličku Playseat je nepostrádateľnou pomôckou do každej pracovne a kancelárie Je prispôsobená na položenie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178 )

Kolumbovi Rep sol 500ml

Detail

Obsah Kolumbi Rep 500 ml Charakteristika Kolumbi Rep Rastlinné silice obsiahnuté v pamajoráne preukazujú silné protibakteriálne, protiplesňové a cytostatické účinky proti celej skupine pôvodcov ochorení gastrointestinálneho traktu, jako napr. E. coli, Salmonella spp., Treponema hyodysenteriae, Staphylococcus pyogenes a Vibrio coli. Sú účinné proti celej skupine plesní: napr. Candida albigans, Aspergilus a kokcidiám. Zloženie Kolumbi Rep Oleum origani, Oleum helianti Dávkovanie 1 polievková lyžica (10-12 ml) sa rovnomerne rozmieša v 1 litri kŕmnej zmesi. V závodnej sezóne podávame prípravok 2-3 krát do týždňa, v závere týždňa před závodom ho nahrádzame prípravkom KOLUMBI REP PLUS. Mláďatám a chovným holubom podávame prípravok počas 2-3 dní v určitých časových intervaloch, liečebne podávame 5-7 dní. Indikácie K liečebnému a liečebno-preventívnemu ošetreniu gastrointestinálnych infekcií a kokcidiózy poštových holubov. Spôsob použitia Potrebné množstvo prípravku rovnomerne zamiešať v predpísanom množstve krmiva. Doba použitia: 12 mesiacov. Spôsob skladovania: Pri teplote 15-25°C. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Kolumbovi Rep sol 500ml

Columbi Rep sol 500ml

Columbi Rep sol 500ml
Detail

Na liečebnú a preventívnu liečbu gastrointestinálnych infekcií a kokcidiózy poštových holubov. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Columbi Rep sol 500ml

Tenda TX27 Pro Wireless AXE5700 Router Wi-Fi 6E, Gigabit LAN, Gigabit WAN, WPA3, IPv6, Universal Rep

Tenda TX27 Pro Wireless AXE5700 Router Wi-Fi 6E, Gigabit LAN, Gigabit WAN, WPA3, IPv6, Universal Rep
Detail

WiFi router s WiFi 6e, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, až 45320 Mb/s, Tri-Band (2.4 GHz 861 MB/s + 5 GHz 2402 MB/s + 60 GHz 2402 MB/s ), 1× GWAN, 3× GLAN, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK a WPA3, gigabit LAN, QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), firewall, IPv6 Ready, guest Zone, MU-MIMO, virtual Server , port Triggering, UPnP, VPN , rodičovská kontrola, WiFi Mesh, prístup cez cloud a IPTV, mobilná aplikácia v češtine, maďarčine, nemčine, angličtine Hľadáte zariadenie na pokrytie domácnosti internetom? Tenda TX27 Pro Wireless AXE5700 Router Wi-Fi 6E, Gigabit LAN, Gigabit WAN, WPA3, IPv6, Universal Rep vám umožní surfovať na internete kdekoľvek vo vašej domácnosti. Nakladá so štandardmi pod označením WiFi 6e, vysielanie je typu tzv. Tri-Band, teda trojpásmové. Súhrnný zisk routera predstavuje 6 dBi. Medzi praktické DHCP funkcie tohto modelu patrí funkcionalita Server, Client, DHCP Client List, Address Reservation a NO-IP. WiFi prenos routera dosahuje rýchlosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tenda TX27 Pro Wireless AXE5700 Router Wi-Fi 6E, Gigabit LAN, Gigabit WAN, WPA3, IPv6, Universal Rep

SANDBERG PC SLUCHADLA BLUETOOTH OFFICE HEADSET PRO+, CIERNA

SANDBERG PC SLUCHADLA BLUETOOTH OFFICE HEADSET PRO+, CIERNA
Detail

SLÚCHADLÁ . Sandberg Bluetooth Office Headset Pro+ je štýlová a mimoriadne pohodlná bezdrôtová stereo náhlavná súprava, optimalizovaná na použitie s mobilným telefónom alebo online konverzácie na vašom PC. Zabezpečuje (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SANDBERG PC SLUCHADLA BLUETOOTH OFFICE HEADSET PRO+, CIERNA

Grand Theft Auto V (GTA 5): Criminal Enterprise Starter Pack – Xbox Digital (7D4-00262)

Grand Theft Auto V (GTA 5): Criminal Enterprise Starter Pack – Xbox Digital (7D4-00262)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Na prvý pohľad len ďalšia podarené GTA, čo je samo o sebe zámienka k maximálnemu hodnotenie. Na druhý pohľad neuveriteľný svet, ktorý pohltí, pobaví a odmietne vypľuť. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 97% Na prvý pohľad len ďalšia podarené GTA, čo je samo o sebe zámienka k maximálnemu hodnotenie. Na druhý pohľad neuveriteľný svet, ktorý pohltí, pobaví a odmietne vypľuť. Hŕbu obsahu navyšeVďaka hernému doplnku Criminal Enterprise Starter Pack získate prístup k širokej škále toho najlepšieho a najobľúbenejšieho obsahu v GTA Online vrátane pozemkov, podnikov, zbraní, vozidiel, a veľa ďalších - v celkovej hodnote vyše GTA $ 10,000,000. Navyše získate... (alza.sk)

Podobné produkty ako Grand Theft Auto V (GTA 5): Criminal Enterprise Starter Pack – Xbox Digital (7D4-00262)

Nekton Rep 35 g (733309221028)

Nekton Rep 35 g (733309221028)
Detail

Doplnok stravy pre teráriové zvieratá – určené pre plazy, typom doplnku sú doplnky stravy, hmotnosť 0.052kg Kľúčové prednosti doplnku stravy pre teráriové zvieratá Nekton Rep 35 g Výživový doplnok pre teráriové zvieratá Nekton udrží správnu funkciu tela vašich zvieratiek Doplnok stravy Nekton je určený pre plazy Výživový doplnok je obohatený o vitamín E, vitamín A, vitamín D3, vitamín C, vitamín B6, vitamín B12, vitamín B2, vitamín B1 a vitamín K Balenie obsahuje 1 kus produktu Hmotnosť doplnku stravy pre teráriové zvieratá Nekton dosahuje 0,052 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Nekton Rep 35 g (733309221028)

Nekton Rep 75 g (733309221035)

Nekton Rep 75 g (733309221035)
Detail

Doplnok stravy pre teráriové zvieratá – určené pre plazy, typom doplnku sú doplnky stravy, hmotnosť 0.094kg Kľúčové prednosti doplnku stravy pre teráriové zvieratá Nekton Rep 75 g Výživový doplnok pre teráriové zvieratá Nekton zaistí správnu funkciu tela vašich zvieratiek Doplnok stravy Nekton sa používa pre plazy Výživový doplnok má vo svojom zložení vitamín E, vitamín A, vitamín D3, vitamín C, vitamín B6, vitamín B12, vitamín B2, vitamín B1 a vitamín K V balení sa nachádza 1 kus produktu Hmotnosť doplnku stravy pre teráriové zvieratá Nekton je 0,094 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Nekton Rep 75 g (733309221035)

SBS - PUZDRO POLO ONE PRE IPHONE 13 PRO, CIERNA

SBS - PUZDRO POLO ONE PRE IPHONE 13 PRO, CIERNA
Detail

APPLE PÚZDRO . Polo puzdro s jednoduchým štýlovým dizajnom od prémiovej značky SBS dostatočne ochráni mobilné zariadenie pred menšími nárazmi a škrabancami. Je vyrobené z flexibilného TPU ktoré necháva vyniknúť krivkám (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SBS - PUZDRO POLO ONE PRE IPHONE 13 PRO, CIERNA

Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing (PFI.00240)

Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing (PFI.00240)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, viacfarebná farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 230cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing (PFI.00240)

Playseat Evolution PlayStation (RPS.00156)

Playseat Evolution PlayStation (RPS.00156)
Detail

Pretekárska sedačka – pre pripevnenie volantu a pedálov, PS2/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One/Wii/Wii U/MAC/PC Playseat Evolution PlayStation je pretekárska sedačka vyrobená z vysoko odolného materiálu alcantara. Výhodou je kompatibilita so všetkými platformami od PC až po Xbox One či Playstation 4.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať. Ultra-realistický jazdný zážitok v obývačke!Skutočná sedačka so silnou oceľovou konštrukciou, ktorá poskytuje jazdnému simulátoru veľkú stabilitu a robustnosť. Podpora volantu je kompatibilná s väčšinou herných volantov na trhu a úplne nový systém pre montáž pedálov doťahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodné sedlo Playseat Evolution je tiež používané profesionálnymi jazdcami pre tréning a trénovanie nových pretekárskych tratí.Charakteristika a špecifikácia:Špeciálna edícia s logom PlayStationKompatibilný so všetkými hernými konzolami a PCKompatibilný so všetkými volantmi a pedále na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution PlayStation (RPS.00156)

PANTENE Rep & Protect kondicionér 1000 ml

PANTENE Rep & Protect kondicionér 1000 ml
Detail

Kondicionér na poškodené vlasy posilňuje pomocou aktívnych vyživujúcich látok zo zloženia Pro-V. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako PANTENE Rep & Protect kondicionér 1000 ml

Nekton Multi Rep 75 g (733309220038)

Nekton Multi Rep 75 g (733309220038)
Detail

Doplnok stravy pre teráriové zvieratá – určené pre plazy, typom doplnku sú doplnky stravy, hmotnosť 0.094kg, objem 0.075l Kľúčové vlastnosti doplnku stravy pre teráriové zvieratá Nekton Multi Rep 75 g Výživový doplnok pre teráriové zvieratá Nekton podporí správnu funkciu tela vašich zvieratiek Doplnok stravy Nekton sa hodí pre plazy Výživový doplnok má vo svojom zložení vitamín E, vitamín A, vitamín D3, vitamín C, vitamín B6, vitamín B12, vitamín B2 a vitamín B1 V balení sa nachádza 1 kus produktu Hmotnosť doplnku stravy pre teráriové zvieratá Nekton je 0,094 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Nekton Multi Rep 75 g (733309220038)

SBS - PUZDRO BOOK WALLET LITE PRE IPHONE 13 PRO, CIERNA

SBS - PUZDRO BOOK WALLET LITE PRE IPHONE 13 PRO, CIERNA
Detail

APPLE PÚZDRO . Knižkové puzdro prémiovej značky SBS Mobile ponúkajúce skvelú ochranu pre Vaše zariadenie, praktickosť, kvalitné vyhotovenie a štýlový taliansky dizajn. Puzdro je vybavené vnútorným zadným krytom z pružného TPU s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SBS - PUZDRO BOOK WALLET LITE PRE IPHONE 13 PRO, CIERNA

SBS - PUZDRO POLO ONE PRE IPHONE 13 PRO MAX, CIERNA

SBS - PUZDRO POLO ONE PRE IPHONE 13 PRO MAX, CIERNA
Detail

APPLE PÚZDRO . Polo puzdro s jednoduchým štýlovým dizajnom od prémiovej značky SBS dostatočne ochráni mobilné zariadenie pred menšími nárazmi a škrabancami. Je vyrobené z flexibilného TPU ktoré necháva vyniknúť krivkám (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SBS - PUZDRO POLO ONE PRE IPHONE 13 PRO MAX, CIERNA
PLAYSEAT Evolution Pro – ActiFit, čierna (REP.00262), PLAYSEAT Evolution – ActiFit, čierna (REM.00202), PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312), PLAYSEAT Sensation PRO FIA, čierna (FIA.00192), Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308), Playseat Evolution White (REM.00006), Playseat Evolution Black (REM.00004), Playseat Evolution PlayStation (RPS.00156), Playseat Evolution Alcantara (REM.00008), Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064), Playseat Forza Motorsport PRO (RFM.00216), Nekton Rep 75 g (733309221035), Nekton Rep 35 g (733309221028), Nekton Multi Rep 75 g (733309220038), Nekton Multi Rep 35 g (733309220021), Merco Evolution posilňovacie koliesko čierna (P42768), Playseat F1 Red (RF.00046), Playseat Seat Slider (R.AC.00072), Playseat F1 Black (RF.00024), Playseat Trophy Black (RAP.00304), Playseat Floor Mat (R.AC.00048), AIROH VALOR REP. ZANETTI biela/modrá/červená, Nekton Rep Calcium + D3 30 g (733309224029), Nekton Rep Calcium Pur 35 g (733309228034), Nekton Rep Calcium Pur 75 g (733309228072), PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314), Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178 ), RESIDENT EVIL 7 biohazard – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00262), SOLAC CVG9508 (CVG9508 Easy Temp Evolution Pro), Lithe Audio vonkajší BT rep + pasívny reproduktor (pár) (01622)