Polar vantage v2 čierne hr (90082711)

Produkt Polar vantage v2 čierne hr (90082711) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Polar vantage v2 čierne hr (90082711) upraviť a produkt hľadať znova.

Polar Vantage V2 čierne HR (90082711)

Polar Vantage V2 čierne HR (90082711)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 čierne HR sú smart hodinky pre všetkých, ktorých bavia moderné technológie, šport a zároveň móda a dizajn. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklíčko. Displej s uhlopriečkou 1,2 " zobrazí rôzne informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Klasické hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, dopĺňajú technológie ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model váži celkom 52 g. Kľúčové parametre smart hodiniek Polar Vantage V2 čierne HR... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 čierne HR (90082711) , Polar vantage m2 čierne/sivé (90085160)

Polar Vantage V2 sivé HR (90083650)

Polar Vantage V2 sivé HR (90083650)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 sivé HR sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad nielen o svojich športových výkonoch. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklo. Obrazovka s rozmerom uhlopriečky 1,2 " intuitívne zobrazuje najrôznejšie informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, dopĺňajú vychytávky ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Je potrebné počítať s hmotnosťou tohto modelu 52 g. Podstatné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 sivé HR (90083650) , Screenshield polar vantage v2 na displej (pol-vanv2-d)

Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové (900101217)

Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové (900101217)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové sú smart hodinky, ktoré iste ocení každý nadšenec moderných vychytávok. Pred poškriabaním hodinky chráni gorilla glass sklíčko. Obrazovka s hodnotou uhlopriečky 1,2 " zobrazí najrôznejšie informácie. Ich vzhľad primárne tvorí guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky typu intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model celkovo váži 52 g. Základné výhody smart hodiniek Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové (900101217) , Polar vantage m2 medené/hnedé (90085163)

Polar Vantage V2 Shift čierno-červené (900101216)

Polar Vantage V2 Shift čierno-červené (900101216)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 Shift čierno-červené sú smart hodinky vhodné pre každého, kto rád športuje a zároveň ho bavia technologické hračky. Pred poškriabaním hodinky chráni gorilla glass sklo. Displej s rozmerom uhlopriečky 1,2 " vám ako na dlani ukáže najrôznejšie informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Klasické hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky typu intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model celkovo váži 52 g. Základné parametre smart... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 Shift čierno-červené (900101216) , Polar vantage m2 champagne/gold (90085161)

Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 (900100189)

Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 (900100189)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad nielen o svojich športových výkonoch. Ciferník chráni gorilla glass sklo. Displej s uhlopriečkou 1,2 " zobrazí rôzne informácie. O ich vzhľad sa stará guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky typu intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model celkovo váži 52 g. Hlavné rysy smart hodiniek Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 (900100189) , Screenshield polar vantage m2 na displej (pol-vanm2-d)

Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D)

Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D)
Detail

Ochranná fólia – na Polar Vantage V2, hrúbka 0,15 mm, uchytenie po celej ploche, čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina súčasťou balenia Zaobstarali ste si nový mobil a chcete ho účinne chrániť? Mávate strach poškodeného skla vášho nového zariadenia? Ideálnym riešením je fólia na mobil ScreenShield. Pomocou priloženej čistiacej handričky ľahko a rýchlo očistíte displej pred inštaláciou. Dodávaná stierka vám pomôže odstrániť všetky nežiaduce bubliny. K ochrannej fólii ScreenShield vám bude dodaná aj aplikačná tekutina na mokrý spôsob aplikácie. Vďaka tomuto postupu sa dosiahne dokonalejšie priľnutie a minimalizuje sa tvorba bubliniek pod ochrannou vrstvou. Hlavné vlastnosti ochrannej fólie na mobil Screenshield POLAR Vantage V2 na displej Ochranná fólia na mobil ScreenShield ochráni mobilný telefón pred nežiaducim poškodením Mokrá inštalácia bez vzniku vzduchových bubliniek V balení sa nachádza čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina (alza.sk)

Podobné produkty ako Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D) , Polar ignite 3 čierne (900106234)

Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161)

Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, max. výdrž batérie 100 h, materiál puzdra plast Polar Vantage M2 champagne/gold sú inteligentné hodinky vhodné na šport i do spoločnosti Inteligentné hodinky Polar Vantage M2 sa stanú vaším spoločníkom naprieč celým dňom. Využijete ich nielen počas tréningov, ale skvele vám poslúžia aj počas bežného dňa. V noci dokážu hodinky merať váš spánok a s pomocou budíka si nastavíte čas, kedy sa budete chcieť zobudiť. V hodinkách Polar Vantage M2 si môžete nastaviť aj pripomenutie dodržiavania pitného režimu. Na meranie pulzu využívajú inteligentné hodinky optický senzor Polar Precision Prime. Všetky informácie sa vám zobrazia na kvalitnom 1,2" farebnom displeji s rozlíšením 240 × 240 px. Inteligentné hodinky disponujú integrovaným GPS a Glonass, takže získate vždy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161) , Polar grit x pro čierne (90085773)

Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160)

Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, max. výdrž batérie 100 h, materiál puzdra plast Polar Vantage M2 čierne/sivé sú inteligentné hodinky vhodné na šport i do spoločnosti Inteligentné hodinky Polar Vantage M2 sa stanú vaším spoločníkom naprieč celým dňom. Využijete ich nielen počas tréningov, ale skvele vám poslúžia aj počas bežného dňa. V noci dokážu hodinky merať váš spánok a s pomocou budíka si nastavíte čas, kedy sa budete chcieť zobudiť. V hodinkách Polar Vantage M2 si môžete nastaviť aj pripomenutie dodržiavania pitného režimu. Na meranie pulzu využívajú inteligentné hodinky optický senzor Polar Precision Prime. Všetky informácie sa vám zobrazia na kvalitnom 1,2" farebnom displeji s rozlíšením 240 × 240 px. Inteligentné hodinky disponujú integrovaným GPS a Glonass, takže získate vždy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160) , Polar pacer s-l čierne (900102174)

Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163)

Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, max. výdrž batérie 100 h, materiál puzdra plast Polar Vantage M2 medené/hnedé sú inteligentné hodinky vhodné na šport i do spoločnosti Inteligentné hodinky Polar Vantage M2 sa stanú vaším spoločníkom naprieč celým dňom. Využijete ich nielen počas tréningov, ale skvele vám poslúžia aj počas bežného dňa. V noci dokážu hodinky merať váš spánok a s pomocou budíka si nastavíte čas, kedy sa budete chcieť zobudiť. V hodinkách Polar Vantage M2 si môžete nastaviť aj pripomenutie dodržiavania pitného režimu. Na meranie pulzu využívajú inteligentné hodinky optický senzor Polar Precision Prime. Všetky informácie sa vám zobrazia na kvalitnom 1,2" farebnom displeji s rozlíšením 240 × 240 px. Inteligentné hodinky disponujú integrovaným GPS a Glonass, takže získate vždy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163) , De buyer 2017.00 vantage

Polar Vantage M2 smart hodinky S/L čierna

Polar Vantage M2 smart hodinky   S/L čierna
Detail

Vantage M2 sú športové hodinky so základnými funkciami inteligentných hodiniek. Rozsah vašich funkcií je taký široký ako vaša vôľa dosiahnuť športové úspechy. Vráťte sa silnejší – vďaka našej komplexnej škále funkcií, ktoré ďaleko presahujú optické meranie srdcového tepu a integrované GPS. Dostávajte údaje o kvalite vášho spánku z Nightly Recharge a tréningové návrhy na základe vašej dennej formy z FitSpark. Zlepšite svoj bežecký výkon pomocou nášho bežeckého programu a pomocou funkcie Training Load zistite, kedy a ako tréning zaťažuje vaše telo. Okrem toho sú k dispozícii funkcie ako ovládanie hudby, inteligentný energetický asistent a predpoveď počasia, aby ste mali všetko pod kontrolou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 smart hodinky S/L čierna , C-tech nemesis v2 ghs-14bk čierne

Polar Vantage M2 smart hodinky S/L hnedá

Polar Vantage M2 smart hodinky   S/L hnedá
Detail

Vantage M2 sú športové hodinky so základnými funkciami inteligentných hodiniek. Rozsah vašich funkcií je taký široký ako vaša vôľa dosiahnuť športové úspechy. Vráťte sa silnejší – vďaka našej komplexnej škále funkcií, ktoré ďaleko presahujú optické meranie srdcového tepu a integrované GPS. Dostávajte údaje o kvalite vášho spánku z Nightly Recharge a tréningové návrhy na základe vašej dennej formy z FitSpark. Zlepšite svoj bežecký výkon pomocou nášho bežeckého programu a pomocou funkcie Training Load zistite, kedy a ako tréning zaťažuje vaše telo. Okrem toho sú k dispozícii funkcie ako ovládanie hudby, inteligentný energetický asistent a predpoveď počasia, aby ste mali všetko pod kontrolou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 smart hodinky S/L hnedá , Siva aston martin vantage strieborné (4260371085587)

Polar Vantage M2 smart hodinky S/L champagne

Polar Vantage M2 smart hodinky   S/L champagne
Detail

Vantage M2 sú športové hodinky so základnými funkciami inteligentných hodiniek. Rozsah vašich funkcií je taký široký ako vaša vôľa dosiahnuť športové úspechy. Vráťte sa silnejší – vďaka našej komplexnej škále funkcií, ktoré ďaleko presahujú optické meranie srdcového tepu a integrované GPS. Dostávajte údaje o kvalite vášho spánku z Nightly Recharge a tréningové návrhy na základe vašej dennej formy z FitSpark. Zlepšite svoj bežecký výkon pomocou nášho bežeckého programu a pomocou funkcie Training Load zistite, kedy a ako tréning zaťažuje vaše telo. Okrem toho sú k dispozícii funkcie ako ovládanie hudby, inteligentný energetický asistent a predpoveď počasia, aby ste mali všetko pod kontrolou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 smart hodinky S/L champagne , Siva aston martin vantage sivé (4260371085563)

Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D)

Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D)
Detail

Ochranná fólia – na Polar Vantage M2, hrúbka 0,15 mm, uchytenie po celej ploche, čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina súčasťou balenia Nechcete mať na novom zariadení nevzhľadné škrabance? Neradi riskujete a máte strach poškodeného skla vášho nového zariadenia? Presne na to slúži fólia na mobil ScreenShield. Kľúčové vlastnosti ochrannej fólie na mobil Screenshield POLAR Vantage M2 na displej Fólia na mobil ScreenShield zaistí ochranu povrchu mobilného telefónu pred poškodením (alza.sk)

Podobné produkty ako Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D) , Proficare hr 3023 (pc-hr 3023 schwarz )

Polar V800 HR Černá

Polar V800 HR Černá
Detail

POLAR V800 je TOP přístroj pro měření pulsu. Oproti starším přístojům disponuje funkcemi, a některé funkce dále rozšiřuje: Vibrace - vibrační upozorněníTap screen - reakce na dotykMěření TF i při plaváníVýškoměr a z něj odvozená dataKompatibilní se snímači Bluetooth - běžecký, rychlost a kadence pro koloSpojení s mobilním telefonem přes Bluetooth - automatická synchronizaceSpojení s PC přes USB - do webové aplikace POLAR FLOW - analýza, plánování tréninku, sdílení na sociálních sítíchIntegrovaná GPS v hodinkáchCelodenní měření úrovně Vaší pohybové aktivityPřepínání sportovních profilů během aktivityMožnost volby pozadí displeje - černý nebo bílý ... a mnoho dalších... Funkce tepové frekvence Tepová frekvence (tepů za minutu /%) Tepové zóny Snímání tepová frekvence ve vodě - podporuje i starší systém 5kHz vysílačů TF Vyhodnocení přínosu tělesné aktivity Test kondice Ortostatický test Energetická spotřeba při aktivitě Barometrické funkce Nadmořská výška, stoupání a klesání Teplota Inklinometr (měření sklonu ve stupních nebo procentech) GPS funkce Vzdálenost Rychlost / Tempo Běžecký Index Zpět na start - navigace do výchozího bodu Navádění na cíl - možnost nadefinovat předem "body průchodu" Úsporný režim GPS prodlužuje výdrž baterie Treninkové funkce Sportovní profily Přechodové časy v multi-sportovního tréninku - možnost přepnutí profilu během aktivity Trenínkové cíle Trenínkové zatížení Regenerace Trenínkový deník Týdenní sumáře Stopky během aktivity a nezávislé stopky Jump test Kompatibilní čidla Polar H7 snímač tepové frekvence Polar Stride Sensor Bluetooth Smart Polar Kadence Sensor Bluetooth Smart Polar Snímač rychlosti Bluetooth Smart Polar Keo Power Sensor Bluetooth Smart Technické parametry Hmotnost 79 g Vodotěsnost - 30m Tloušťka 12,7 mm Sklo Gorilla glass Pouzdro z hliníku a nerez oceli Displej s vysokým rozlišením (128x128 bodů) s možností volby bílého nebo černého pozadí Vibrační a zvukové výstrahy Uživatelsky aktualizovatelný firmware Zobrazení textů v 13 jazycích Přenos dat přes vlastní USB kabel nebo Bluetooth Smart přes Polar Flow mobilní aplikace Kapacita paměti na 60 hodin treninku s GPS a HR Dobíjecí lipol akumulátor s výdrží až 14 hodin treninku, 50 hodin v režimu nízké spotřeby GPS, 30 dnů v režimu času s běžnou činností (efitness.sk)

Podobné produkty ako Polar V800 HR Černá

Polar V800 HR Modrá

Polar V800 HR Modrá
Detail

POLAR V800 je TOP přístroj pro měření pulsu. Oproti starším přístojům disponuje funkcemi, a některé funkce dále rozšiřuje: Vibrace - vibrační upozorněníTap screen - reakce na dotykMěření TF i při plaváníVýškoměr a z něj odvozená dataKompatibilní se snímači Bluetooth - běžecký, rychlost a kadence pro koloSpojení s mobilním telefonem přes Bluetooth - automatická synchronizaceSpojení s PC přes USB - do webové aplikace POLAR FLOW - analýza, plánování tréninku, sdílení na sociálních sítíchIntegrovaná GPS v hodinkáchCelodenní měření úrovně Vaší pohybové aktivityPřepínání sportovních profilů během aktivityMožnost volby pozadí displeje - černý nebo bílý ... a mnoho dalších... Funkce tepové frekvence Tepová frekvence (tepů za minutu /%) Tepové zóny Snímání tepová frekvence ve vodě - podporuje i starší systém 5kHz vysílačů TF Vyhodnocení přínosu tělesné aktivity Test kondice Ortostatický test Energetická spotřeba při aktivitě Barometrické funkce Nadmořská výška, stoupání a klesání Teplota Inklinometr (měření sklonu ve stupních nebo procentech) GPS funkce Vzdálenost Rychlost / Tempo Běžecký Index Zpět na start - navigace do výchozího bodu Navádění na cíl - možnost nadefinovat předem "body průchodu" Úsporný režim GPS prodlužuje výdrž baterie Treninkové funkce Sportovní profily Přechodové časy v multi-sportovního tréninku - možnost přepnutí profilu během aktivity Trenínkové cíle Trenínkové zatížení Regenerace Trenínkový deník Týdenní sumáře Stopky během aktivity a nezávislé stopky Jump test Kompatibilní čidla Polar H7 snímač tepové frekvence Polar Stride Sensor Bluetooth Smart Polar Kadence Sensor Bluetooth Smart Polar Snímač rychlosti Bluetooth Smart Polar Keo Power Sensor Bluetooth Smart Technické parametry Hmotnost 79 g Vodotěsnost - 30m Tloušťka 12,7 mm Sklo Gorilla glass Pouzdro z hliníku a nerez oceli Displej s vysokým rozlišením (128x128 bodů) s možností volby bílého nebo černého pozadí Vibrační a zvukové výstrahy Uživatelsky aktualizovatelný firmware Zobrazení textů v 13 jazycích Přenos dat přes vlastní USB kabel nebo Bluetooth Smart přes Polar Flow mobilní aplikace Kapacita paměti na 60 hodin treninku s GPS a HR Dobíjecí lipol akumulátor s výdrží až 14 hodin treninku, 50 hodin v režimu nízké spotřeby GPS, 30 dnů v režimu času s běžnou činností (efitness.sk)

Podobné produkty ako Polar V800 HR Modrá , Orava hr-108

Polar Vantage V2 čierne (90082710)

Polar Vantage V2 čierne (90082710)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 čierne sú smart hodinky vhodné pre každého, kto rád športuje a zároveň ho bavia technologické hračky. Ciferník navyše chráni gorilla glass sklíčko. Obrazovka s hodnotou uhlopriečky 1,2 " vám ukáže rôzne informácie. Ich vzhľad primárne dotvára guľatý ciferník. Bežné funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, dopĺňajú technológie ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Treba počítať s ich celkovou hmotnosťou 52 g. Kľúčové výhody smart hodiniek Polar Vantage V2 čierne Inteligentné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 čierne (90082710) , Orava hr-109

Polar Vantage V2 sivé (90083651)

Polar Vantage V2 sivé (90083651)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 sivé sú smart hodinky vhodné pre každého, kto hľadá spoľahlivého spoločníka na každodenné aktivity. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklíčko. Displej s hodnotou uhlopriečky 1,2 " vám ukáže rôzne informácie. K ich vzhľadu primárne prispieva guľatý ciferník. Bežné funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Ich celková hmotnosť sa vyšplhala na 52 g. Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Polar Vantage V2 sivé Inteligentné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 sivé (90083651) , Orava hr-104

AK FILTER A 172, PHILIPS TRIATHLON, ATHENA HR 6835, HR 6974, HR 6836, HR 6815,4 KS

AK FILTER A 172, PHILIPS TRIATHLON, ATHENA HR 6835, HR 6974, HR 6836, HR 6815,4 KS
Detail

VRECKÁ 3 KS . VLASTNOSTI . Antibakteriálna úprava . Vysoká pevnosť . Hydrofóbna úprava . Extrémny sací výkon . Dlhšia životnosť . Vhodné do vysávačov: . K&M P10 . MENALUX 3385 . PHILIPS Athena HR 6947 . PHILIPS Duathlon . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako AK FILTER A 172, PHILIPS TRIATHLON, ATHENA HR 6835, HR 6974, HR 6836, HR 6815,4 KS , Carrera evo - 27675 aston martin vantage gt3 (4007486276758)

de Buyer 2017.00 VANTAGE

de Buyer 2017.00 VANTAGE
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, protišmykový povrch, nerezové nože, nastaviteľné krájanie a držiak krájaných potravín Krájajte zeleninu a ovocie rovnako ako tí najlepší šéfkuchári. Zaobstarajte si do kuchyne extra výkonný krájač Vantage de Buyer 2017.00. Tento úžasný pomocník si hravo poradí aj s tými najmäkšími plodmi. Je vyrobený z veľmi odolnej nerezovej ocele. Jeho súčasťou sú kvalitné plastové protišmykové prvky na opierkach a ergonomický krájací systém zaručujúci bezpečnosť používania. Bezchybné krájanie zaistia ostré čepele Julienne v tvare písmena V pre 4, 7 a 10 mm. Súčasťou sú aj tri strúhadlá na prípravu zeleniny, hobliniek čokolády a ďalších. Krájač Vantage de Buyer 2017.00 vám v kuchyni nezaberie takmer žiadne miesto, opornú nohu je možné zložiť. Strúhadlo je určené na ručné umývanie.Kľúčové vlastnosti krájača Vantage de Buyer 2017.00Na profesionálnu prípravu zeleniny a ovociaKrájač Vantage de Buyer 2017.00 je z nerezovej oceleErgonomický... (alza.sk)

Podobné produkty ako de Buyer 2017.00 VANTAGE , Comfast 913ac v2 (cf-913ac v2)

DroneArt Vantage Headset akumulátor

DroneArt Vantage Headset akumulátor
Detail

Zodpovedajúca batéria RC Logger Vantage FPV okuliare a diaľkové ovládanie Xtreme V2 a Xtreme V2 Vantage Race Copter (obj. Č.: 1551941, 1597378, 1595416). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako DroneArt Vantage Headset akumulátor , Comfast vu757f v2 (cf-vu757f v2)

JBL T110 čierné

JBL T110 čierné
Detail

JBL T110 čierné Predstavujeme vám slúchadlá do uší JBL T110. Sú ľahučké, pohodlné a kompaktné. Pod odolným krytom slúchadiel, je pár 9 mm meničov katapultujúcich seriózne basy, pričom dochádza k reprodukovaniu JBL Pure Bass zvuku, aký ste zažili v koncertných sálach, na štadiónoch a v nahrávacích štúdiách po celom svete. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako JBL T110 čierné , Fin fun polar bear (8770)

JBL T510BT čierné

JBL T510BT čierné
Detail

JBL T510BT čierné Slúchadlá JBL Tune 510BT vám umožňujú streamovať výkonný zvuk JBL Pure Bass bez káblov. Tieto slúchadlá sa ľahko používajú, poskytujú až 40 hodín počúvania a ďalšie 2 hodiny navyše pri nabíjaní iba za 5 minút pomocou nabíjacieho kábla typu USB-C. Pokiaľ vám zazvoní telefón, počas sledovania videa na inom zariadení, slúchadlá JBL Tune 510BT sa plynule prepnú do vášho mobilného telefónu. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako JBL T510BT čierné , Nash zt polar parka (ryb019766nad)

Kübler HR 47 AC Počítadlo hodín HR 47

Kübler HR 47 AC Počítadlo hodín HR 47
Detail

Počítadlo odolné voči neoprávneným zásahom na sledovanie intervalov údržby. Nárazuvzdorný a nárazuvzdorný kryt. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kübler HR 47 AC Počítadlo hodín HR 47 , Uspávačik medveď organic polar (5903943986064)

Kübler HR 47 DC Počítadlo hodín HR 47

Kübler HR 47 DC Počítadlo hodín HR 47
Detail

Počítadlo odolné voči neoprávneným zásahom na sledovanie intervalov údržby. Nárazuvzdorný a nárazuvzdorný kryt. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kübler HR 47 DC Počítadlo hodín HR 47 , Polar ignite 3 hnedé (900106239)

Wilson NCAA Vantage Orange Futbalová lopta

Wilson NCAA Vantage Orange Futbalová lopta
Detail

Pozrite sa na hru inak s Vantage. Kvalitná konštrukcia umožňuje hráčom recenzovať výkon na najvyššej úrovni a exteriér Vantage pomáha športovcom vyzerať dobre. Táto lopta, vyrobená s polstrovanou vnútornou podšívkou a odolným poťahom zo syntetickej kože, bude vyzerať vždy dobre. Konštrukcia panelu lopty: Šitá Duša lopty: Tlakový uzáver Obal: Textúrovaný TPU kompozit Vnútorná konštrukcia: Wound Bladder Konfigurácia panelov: 30 VLASTNOSTI VYLEPŠENÝ DOTYK Panely s penou EVA vytvárajú optimálnu návratnosť energie pri náraze, aby sa zlepšil pocit a blízkosť ovládania pri driblingu. ZOSTANE NAFUKNUTÁ Butylkaučuková membrána je použitá na vnútornej strane lopty pre vynikajúce držanie vzduchu a tvaru. POCIT / ODOLNOSŤ Textúrovaný kryt ponúka skvelý pocit a zvýšenú odolnosť pre nekonečné hodiny hrania. FARBA Jasné kontrastné farby pre akékoľvek podmienky hry. Veľkosť: 5 Krajina pôvodu: Čína Farba: Oranžová Farba podľa výrobcu: Orange Typ aktivity: Futbal Materiál: Syntetická koža (muziker.com)

Podobné produkty ako Wilson NCAA Vantage Orange Futbalová lopta , Polar ignite 3 staroružové (900106238)

Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587)

Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587)
Detail

RC auto – detské a drift –, mierka: 1:24, strieborná farba, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 6 rokov Sofistikovaná hračka, ktorú nepustíte z ruky, presne to je Siva Aston Martin VANTAGE strieborné. Autíčko na ovládanie je starostlivo vyrobené v mierke 1:24. Je stavané tak, aby odolalo vonkajším podmienkam. Už stačí len zobrať ovládač tohto RC autíčka a vyhnať motorček do najvyšších otáčok. Na jedno nabitie vydrží jazdiť až 15 min. Autíčko na diaľkové ovládanie Siva má v balení batéria, batoh, diaľkový ovládač, model, nabíjací adaptér a návod. Kľúčové vlastnosti autíčka na ovládanie Siva Aston Martin VANTAGE strieborné Auto na ovládanie Siva zabaví vás aj deti na dlhšiu dobu Ovládanie je veľmi intuitívne Odporúčané od 6 rokov Typ auta na ovládanie: detské a drift Doba chodu: 15 min Motor poháňa energia z AA batérií (alza.sk)

Podobné produkty ako Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587) , Hk audio polar 10 (1990179)

Penn navijak vantage long cast 7000

Penn navijak vantage long cast 7000
Detail

Spoločnosť PENN® sa pri vytváraní spoľahlivého spoločníka pri love kaprov rozhodla ísť nad rámec svojich možností a použila pôsobivo tuhé a zároveň neuveriteľne ľahké telo z karbónu XRC, odolného hlavného prevodu z prvotriednych kovov pre dlhú životnosť a systém Quick Drag, ktorý umožňuje bleskové prepínanie medzi voľnou cievkou a brzdou počas zdolávania. Je to dokonalý navijak pre náročných kaprárov, či už si vyberiete veľkosť 7000 alebo 8000. Jednou z kľúčových výhod je, ako ľahko sa dá s týmto navijakom nahadzovať na veľké vzdialenosti s precíznou presnosťou. Inovatívna technológia Slow Leveline umožňuje navijaku dosiahnuť až 50 návinov vlasca na jednu osciláciu cievky, čo vedie k rýchlemu navíjaniu a bezchybnému položeniu vlasca, ktorý pri ďalšom nahodení voľne odlieta z cievky. Hra s rybou sa s Vantage stane potešením vďaka 7+1 utesneným guličkovým ložiskám a utesnenej brzde, ktorá zabraňuje prístupu vody a nečistôt, a dáva vám tak úplnú kontrolu nad bojom. Navijak je dodávaný s dvoma samostatnými redukciami vlasca, ktoré je možné pripevniť k cievke a použiť tak menej vlasca na každej cievke. Vantage je navrhnutý pre spoľahlivý a bezchybný výkon pri každej výprave a je určený pre tých, ktorí pri love kaprov dôverujú len tomu najlepšiemu. •Konštrukcia cievky Slow Leveline •Pevné a ľahké telo XRC •7+1 utesnených guličkových ložísk •Rýchle nastavenie brzdy •Špeciálna cievka navrhnutá pre ľahké nahadzovanie do diaľky •Vodotesný, utesnený systém brzdy •K dispozícii vo veľkostiach 7000 a 8000 •Dve sady redukcií vlasca •Bočná skladacia hliníková rukoväť pre kompaktné skladovanie • Návi na 1 otočenie kľučky: veľ. 7000 - 98 cm a veľ 8000 - 100 cm •Brzdná sila: 12 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Penn navijak vantage long cast 7000 , Hk audio polar 12 (1990188)

Guirca Dierkované pančuchy - Čierné

Guirca Dierkované pančuchy - Čierné
Detail

Dierkované pančuchy - Čierné počet: 1 ks Váš karnevalový či Halloweensky kostým, môže pôsobiť dôveryhodnejšie aj vďaka rôznym doplnkom ako je sú tieto Čierne dierkované pančuchy. Tento doplnok sa hodí k rôznym karnevalovým kostýmom, samozrejme využitie už nechávame na Vašej predstavivosti. (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Dierkované pančuchy - Čierné , Pure siesta charge polar (siestachargep)

LEXON MINO X CIERNE

LEXON MINO X CIERNE
Detail

BLUETOOTH REPRODUKTOR . Ohromujúci zvuk v elegantnom prevedení si vďaka technológii Bluetooth® vychutnáte kdekoľvek. O ešte väčšiu zábavu sa postará možnosť bezdrátových selfies, ovládanie videí a prijímanie hovorov jediným (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEXON MINO X CIERNE , Canon hr-101 (1033a002)

Čierné bodystockings ECO BS005

Čierné bodystockings ECO BS005
Detail

EKO bodystockings vyrobené z dvoch patentovaných EKOvlákien: Roica a Econyl. Econyl vznikol pri spracovávaní nylonového odpadu. Jeho vlastnosti sú rovnakého charakteru, ako vlastnosti obyčajného nylonu. Avšak Econyl sa môže spracovať mnohokrát. Roica je na druhej strane biologicky rozložiteľné vlákno -bez uvoľňovania iných škodlivých látok. (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierné bodystockings ECO BS005 , Orava hr-103 a

POLAR Polar Vantage/Grit X nabíjací kábel 1 ks

POLAR Polar Vantage/Grit X nabíjací kábel 1 ks
Detail

POLAR Polar Vantage/Grit X, 1 ks, Ostatné príslušenstvo pre mužov (notino.sk)

Podobné produkty ako POLAR Polar Vantage/Grit X nabíjací kábel 1 ks

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Cloud White

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Cloud White
Detail

POLAR Polar Pacer, Smart hodinky a fitness náramky pre mužov, Postrážte si každodennú pohybovú aktivitu a biometrické údaje a majte prehľad o svojich výkonoch. Športtester POLAR Polar Pacer je ideálnym doplnkom pre monitorovanie zdravého životného štýlu. Vlastnosti: GPS bluetooth vodotesné vyhotovenie akcelerometer časovač dlhá výdrž batérie monitoring spánku ukazuje spálené kalórie notifikácia z telefónu funkcia prehrávania hudby mobilná aplikácia zbiera a analyzuje údaje počas športovej aktivity vymeniteľný remienok Obsah sady: Polar Pacer silikónový remienok S – L nabíjací kábel manuál regulačné informácie (notino.sk)

Podobné produkty ako POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Cloud White

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Deep Teal

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Deep Teal
Detail

POLAR Polar Pacer, Smart hodinky a fitness náramky pre mužov, Postrážte si každodennú pohybovú aktivitu a biometrické údaje a majte prehľad o svojich výkonoch. Športtester POLAR Polar Pacer je ideálnym doplnkom pre monitorovanie zdravého životného štýlu. Vlastnosti: GPS bluetooth vodotesné vyhotovenie akcelerometer časovač dlhá výdrž batérie monitoring spánku ukazuje spálené kalórie notifikácia z telefónu funkcia prehrávania hudby mobilná aplikácia zbiera a analyzuje údaje počas športovej aktivity vymeniteľný remienok Obsah sady: Polar Pacer silikónový remienok S – L nabíjací kábel manuál regulačné informácie (notino.sk)

Podobné produkty ako POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Deep Teal

GEWA F-French Horn Roy Benson HR-402 HR-402

GEWA F-French Horn Roy Benson HR-402 HR-402
Detail

• F lesný roh určený predovšetkým pre začínajúcich hudobníkov • Skvelý zvuk, presná intonácia, príjemná a jednoduchá obsluha • 3 ventily • Mosadzný zvon• Nikel/striebro trúbky• Opierka na palec• Obal súčasťou • Lakovaný povrch (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako GEWA F-French Horn Roy Benson HR-402 HR-402

GEWA F-French Horn Roy Benson HR-302 HR-302

GEWA F-French Horn Roy Benson HR-302 HR-302
Detail

• F lesný roh určený predovšetkým pre začínajúcich hudobníkov • Skvelý zvuk, presná intonácia, príjemná a jednoduchá obsluha • 3 ventily • Mosadzný zvon• Nikel/striebro trúbky• Opierka na palec• Obal súčasťou • Lakovaný povrch (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako GEWA F-French Horn Roy Benson HR-302 HR-302

GEWA Bb-French Horn Roy Benson HR-401 HR-401

GEWA Bb-French Horn Roy Benson HR-401 HR-401
Detail

• Bb lesný roh určený predovšetkým pre začínajúcich hudobníkov • Skvelý zvuk, presná intonácia, príjemná a jednoduchá obsluha • 3 ventily • Mosadzný zvon• Nikel/striebro trúbky• Opierka na palec• Obal súčasťou • Lakovaný povrch (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako GEWA Bb-French Horn Roy Benson HR-401 HR-401

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Biela

Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Biela. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Biela

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Šedá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Šedá
Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Šedá. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Šedá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá
Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Modrá. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá
Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Modrá. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá
Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Modrá. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá
Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Modrá. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Modrá

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Ružová. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Ružová. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Ružová. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Detail

Charged Vantage 2 Tenisky - Under Armour - Ružová. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Tenisky Ružová

Penn navijak vantage xt long cast 8000

Penn navijak vantage xt long cast 8000
Detail

Spoločnosť PENN® sa pri vytváraní spoľahlivého spoločníka pri love kaprov rozhodla ísť nad rámec svojich možností a použila pôsobivo tuhé a zároveň neuveriteľne ľahké telo z karbónu XRC, odolné CNC prevodové ústrojenstvo vyrobené z prvotriednych kovov pre dlhú životnosť a systém Quick Drag, ktorý umožňuje bleskové prepínanie medzi voľnou cievkou a brzdou počas zdolávania. Je to dokonalý navijak pre náročných kaprárov, či už si vyberiete veľkosť 7000 alebo 8000. Jednou z kľúčových výhod je, ako ľahko sa dá s týmto navijakom nahadzovať na veľké vzdialenosti s precíznou presnosťou. Inovatívna technológia X-Slow Leveline umožňuje navijaku dosiahnuť až 50 návinov vlasca na jednu osciláciu cievky, čo vedie k takmer dokonalému položeniu vlasca a extrémne presným a ďalekým hodom. K hodvábne hladkému chodu pri navíjaní alebo zdolávaní ryby prispieva 9+1 utesnených guličkových ložísk a utesnená brzda je prakticky odolná proti zásahom vody alebo nečistôt. Navijak je dodávaný s dvoma samostatnými redukciami vlasca, ktoré je možné pripevniť k cievke a použiť tak menej vlasca na každej cievke. Vantage je navrhnutý pre spoľahlivý a bezchybný výkon pri každej výprave a je určený pre tých, ktorí pri love kaprov dôverujú len tomu najlepšiemu. •Silné a odolné CNC prevody •Konštrukcia cievky X-Slow Leveline •9+1 utesnených guličkových ložísk •Rýchle nastavenie brzdy •Pevné a ľahké telo a rotor XRC •Špeciálna cievka navrhnutá pre ľahké nahadzovanie do diaľky •Vodotesný, utesnený systém brzdy •Hliníková náhradná cievka •K dispozícii vo veľkostiach 7000 a 8000 •Dve sady redukcií vlasca • Návi na 1 otočenie kľučky: veľ. 7000 - 98 cm a veľ 8000 - 100 cm •Brzdná sila: 12 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Penn navijak vantage xt long cast 8000

Penn navijak vantage xt long cast 7000

Penn navijak vantage xt long cast 7000
Detail

Spoločnosť PENN® sa pri vytváraní spoľahlivého spoločníka pri love kaprov rozhodla ísť nad rámec svojich možností a použila pôsobivo tuhé a zároveň neuveriteľne ľahké telo z karbónu XRC, odolné CNC prevodové ústrojenstvo vyrobené z prvotriednych kovov pre dlhú životnosť a systém Quick Drag, ktorý umožňuje bleskové prepínanie medzi voľnou cievkou a brzdou počas zdolávania. Je to dokonalý navijak pre náročných kaprárov, či už si vyberiete veľkosť 7000 alebo 8000. Jednou z kľúčových výhod je, ako ľahko sa dá s týmto navijakom nahadzovať na veľké vzdialenosti s precíznou presnosťou. Inovatívna technológia X-Slow Leveline umožňuje navijaku dosiahnuť až 50 návinov vlasca na jednu osciláciu cievky, čo vedie k takmer dokonalému položeniu vlasca a extrémne presným a ďalekým hodom. K hodvábne hladkému chodu pri navíjaní alebo zdolávaní ryby prispieva 9+1 utesnených guličkových ložísk a utesnená brzda je prakticky odolná proti zásahom vody alebo nečistôt. Navijak je dodávaný s dvoma samostatnými redukciami vlasca, ktoré je možné pripevniť k cievke a použiť tak menej vlasca na každej cievke. Vantage je navrhnutý pre spoľahlivý a bezchybný výkon pri každej výprave a je určený pre tých, ktorí pri love kaprov dôverujú len tomu najlepšiemu. •Silné a odolné CNC prevody •Konštrukcia cievky X-Slow Leveline •9+1 utesnených guličkových ložísk •Rýchle nastavenie brzdy •Pevné a ľahké telo a rotor XRC •Špeciálna cievka navrhnutá pre ľahké nahadzovanie do diaľky •Vodotesný, utesnený systém brzdy •Hliníková náhradná cievka •K dispozícii vo veľkostiach 7000 a 8000 •Dve sady redukcií vlasca • Návi na 1 otočenie kľučky: veľ. 7000 - 98 cm a veľ 8000 - 100 cm •Brzdná sila: 12 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Penn navijak vantage xt long cast 7000

Polar POLAR BEAR LAD.MEDVEĎ GÉL 12 x 18 ml

Polar POLAR BEAR LAD.MEDVEĎ GÉL 12 x 18 ml
Detail

Polar POLAR BEAR LAD.MEDVEĎ GÉL 12 x 18 ml Vedeckými metódami vyrobený olej z vonných látok ako mentolový krištáľ, gáfor, mäta pieporná a eukalyptový olej. Účinný pri bodnutiach hmyzom, upokojuje svrbenie a ohrieva. Vhodný ako prostriedok na masáž. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Polar POLAR BEAR LAD.MEDVEĎ GÉL 12 x 18 ml

POLAR Polar Pacer Pro inteligentné hodinky farba Midnight Blue

POLAR Polar Pacer Pro inteligentné hodinky farba Midnight Blue
Detail

POLAR Polar Pacer Pro, Smart hodinky a fitness náramky pre mužov, Postrážte si každodennú pohybovú aktivitu a biometrické údaje a majte prehľad o svojich výkonoch. Športtester POLAR Polar Pacer Pro je ideálnym doplnkom pre monitorovanie zdravého životného štýlu. Vlastnosti: GPS meria tepovú frekvenciu dlhá výdrž batérie stopky monitoring spánku časovač notifikácia z telefónu funkcia prehrávania hudby mobilná aplikácia bluetooth vodotesné vyhotovenie akcelerometer krokomer výškomer zbiera a analyzuje údaje počas športovej aktivity vymeniteľný remienok farebný displej Obsah sady: Polar Pacer Pro nabíjací kábel (notino.sk)

Podobné produkty ako POLAR Polar Pacer Pro inteligentné hodinky farba Midnight Blue
Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160), Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D), Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163), Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161), Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D), Polar Ignite 3 čierne (900106234), Polar Grit X PRO čierne (90085773), Polar Pacer S-L čierne (900102174), de Buyer 2017.00 VANTAGE, C-TECH NEMESIS V2 GHS-14BK čierne, Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587), Siva Aston Martin VANTAGE sivé (4260371085563), ProfiCare HR 3023 (PC-HR 3023 schwarz ), Orava HR-108, Orava HR-109, Orava HR-104, Carrera EVO - 27675 Aston Martin Vantage GT3 (4007486276758), Comfast 913AC V2 (CF-913AC V2), Comfast VU757F V2 (CF-VU757F V2), Fin Fun POLAR BEAR (8770), Nash ZT Polar Parka (RYB019766nad), Uspávačik Medveď Organic Polar (5903943986064), Polar Ignite 3 hnedé (900106239), Polar Ignite 3 staroružové (900106238), HK Audio POLAR 10 (1990179), HK Audio POLAR 12 (1990188), Pure Siesta Charge Polar (SIESTACHARGEP), Canon HR-101 (1033A002), Orava HR-103 A