Polysan - carmen hlboká sprchová vanička štvorcová 90x90x30cm, biela 29611

Produkt Polysan - carmen hlboká sprchová vanička štvorcová 90x90x30cm, biela 29611 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Polysan - carmen hlboká sprchová vanička štvorcová 90x90x30cm, biela 29611 upraviť a produkt hľadať znova.

POLYSAN - CARMEN hlboká sprchová vanička štvorcová 90x90x30cm, biela 29611

POLYSAN - CARMEN hlboká sprchová vanička štvorcová 90x90x30cm, biela 29611
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. Akrylátové sprchové vaničky Polysan predstavujú najvyššiu kvalitu v danom segmente. Sú vyrábané z liateho akrylátu spevneného sklolaminátom. Dno vaničky je vystužené DTD doskou. Akrylát má veľmi hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia, veľmi dobre tlmí hluk dopadajúcej vody a je stálofarebný. O robustnej konštrukcii vypovedá hmotnosť vaničky. Odpadový sifón nie je súčasťou vaničky. Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729052852 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - CARMEN hlboká sprchová vanička štvorcová 90x90x30cm, biela 29611 , Tropický dážď sprchová hlavica nehrdzavejúca oceľ 30x30 cm štvorcová

POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm, R550, biela 28611

POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm, R550, biela 28611
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. Sprchovú vaničku českého výrobcu POLYSAN môžeme považovať vďaka svojim rozmerom ako za plytkú vaňu, tak aj hlbokú vaničku väčších rozmerov. Hodí sa pre rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch, kde malé rozmery nedovoľujú použiť vaňu bežnej veľkosti. Vanička je vybavená prepadovým otvorom, preto odporúčame použiť vaňovú odtokovú súpravu. Vaničku možno klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciu Podmienkou záruky na produkt je použitie odporúčaného typu podstavca / nosnej konštrukcieAkrylátové sprchové vaničky Polysan predstavujú najvyššiu kvalitu v danom segmente. Sú vyrábané z liateho akrylátu spevneného sklolaminátom. Dno vaničky je vystužené DTD doskou. Akrylát má veľmi hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia, veľmi dobre tlmí hluk dopadajúcej vody a je stálofarebný. O robustnej konštrukcii vypovedá hmotnosť vaničky. Odpadový sifón nie je súčasťou vaničky. Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729052760 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm, R550, biela 28611 , Sprchová vanička smc čierna, 90 × 90 cm

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička, obdĺžnik 150x75x26cm, biela 72384

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička, obdĺžnik 150x75x26cm, biela 72384
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729075110 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička, obdĺžnik 150x75x26cm, biela 72384 , Tropický dážď sprchová hlavica nehrdzavejúca oceľ 20 × 20 cm štvorcová

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička, obdĺžnik 160x75x26cm, biela 72385

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička, obdĺžnik 160x75x26cm, biela 72385
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729075127 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička, obdĺžnik 160x75x26cm, biela 72385 , Tropický dážď sprchová hlavica nehrdzavejúca oceľ 25 × 25 cm štvorcová

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 100x75x26cm, biela 72879

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 100x75x26cm, biela 72879
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729080152 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 100x75x26cm, biela 72879 , Maltex vanička lulu – biela (5903067003425)

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 140x75x26cm, biela 72947

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 140x75x26cm, biela 72947
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729081005 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 140x75x26cm, biela 72947 , Maltex vanička zebra – biela (5903067009656)

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 130x75x26cm, biela 72942

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 130x75x26cm, biela 72942
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729080954 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 130x75x26cm, biela 72942 , Anatomická vanička 102 cm biela – medvedík (9246)

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 100x90x26cm, biela 72340

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 100x90x26cm, biela 72340
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729074670 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 100x90x26cm, biela 72340 , Laudabile carmen (9788024624877)

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 120x90x26cm, biela 72383

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 120x90x26cm, biela 72383
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729075103 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 120x90x26cm, biela 72383 , Fieldmann carmen 6

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 110x90x26cm, biela 72363

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 110x90x26cm, biela 72363
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciu Charakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729074908 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 110x90x26cm, biela 72363 , Fieldmann carmen 7

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 120x75x26cm, biela 71564

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 120x75x26cm, biela 71564
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729066927 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 120x75x26cm, biela 71564 , Keeeper detská vanička, 84 cm, „hippo“, biela (4052396059021)

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 110x75x26cm, biela 72883

POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 110x75x26cm, biela 72883
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciuCharakteristika vaničiek DEEP Výborne sa hodí na rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch Vanička je vybavená prepadovým otvorom, možno ju teda bezpečne napustiť Vaničku je možné usadiť na nožičky alebo nosnú konštrukciu, vhodné typy sú uvedené u každej vaničky Vaničku je možné klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729080190 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - DEEP hlboká sprchová vanička obdĺžnik 110x75x26cm, biela 72883 , Anatomická vanička 102 cm lux sova biela (41486)

POLYSAN - VISLA hlboká sprchová vanička akrylátová, štvorec 80x80x29cm 50111

POLYSAN - VISLA hlboká sprchová vanička akrylátová, štvorec 80x80x29cm 50111
Detail

Akrylát Akrylátové vane a vaničky sú vyrábané zo značkového akrylátu Akripol. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Akripol vyrába liatím. To mj. znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody. Akrylátové sprchové vaničky Polysan predstavujú najvyššiu kvalitu v danom segmente. Sú vyrábané z liateho akrylátu spevneného sklolaminátom. Dno vaničky je vystužené DTD doskou. Akrylát má veľmi hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia, veľmi dobre tlmí hluk dopadajúcej vody a je stálofarebný. O robustnej konštrukcii vypovedá hmotnosť vaničky. Odpadový sifón nie je súčasťou vaničky. Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený pri každej hlbokej vaničke. Ean: 8590729034636 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - VISLA hlboká sprchová vanička akrylátová, štvorec 80x80x29cm 50111 , Keeeper detská vanička, 100 cm, „hippo, biela (4052396059052)

TESCOMA PRESIDENT STONE PANVICA HLBOKA STVORCOVA S POKRIEVKOU 28X28 CM

Detail

PANVICA . Luxusný riad s prvotriednym antiadhéznym povrchom vhodným pre kovové kuchynské náradie. Panvica je priestranná, pokrmy sa na nepriľnavom povrchu s charakterom nelešteného prírodného kameňa nepripaľujú. Masívna (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA PRESIDENT STONE PANVICA HLBOKA STVORCOVA S POKRIEVKOU 28X28 CM , Shnuggle vanička biela s modrou opierkou stars (sbp_wbs_eur)

Sprchová vanička štvorcová Polysan liaty mramor 43511

Sprchová vanička štvorcová Polysan liaty mramor 43511
Detail

, Farba: biela, Materiál: liaty mramor (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan liaty mramor 43511 , Shnuggle vanička biela so sivou opierkou new (sbp_wgy_eur)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 73166

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 73166
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 73166 , Shnuggle vanička toddler biela s tmavosivou opierkou (stb_wdg_eur)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 42511

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 42511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 42511 , Maltex vanička lulu design 84 cm, biela (5903067003432)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 50111

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 50111
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 50111 , Ok baby vanička s držiakom onda evolution – biela (8008577318087)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 71552

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 71552
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 71552 , Anatomická vanička 102 cm wild & free sloník biela (47291)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm 71601

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm 71601
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm 71601 , Keeeper vanička, 84 cm, „hippo, so zátkou, biela (4052396058925)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 73182

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 73182
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 73182 , Anatomická vanička 86 cm wild & free jelínek biela (47317)

CARMEN hluboká sprchová vanička, čtvere

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm liaty mramor 73165

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm liaty mramor 73165
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm liaty mramor 73165 , Maltex vanička so zátkou bing 84 cm, biela (5903067013295)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm liaty mramor 60511

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm liaty mramor 60511
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm liaty mramor 60511 , Lamart lt5009 carmen, 3 ks

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm liaty mramor 71546

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm liaty mramor 71546
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm liaty mramor 71546 , Lamart lt5010 carmen, 3 ks

Sprchová vanička štvorcová Polysan MIRAI 90x90 cm liaty mramor 73185

Sprchová vanička štvorcová Polysan MIRAI 90x90 cm liaty mramor 73185
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 90x90x2 roky cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan MIRAI 90x90 cm liaty mramor 73185 , Lamart lt5011 carmen, 4 ks

Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 100x100 cm liaty mramor 71552MAT

Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 100x100 cm liaty mramor 71552MAT
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 100x100 cm liaty mramor 71552MAT , Lamart lt5008 carmen, 2 ks

Sprchová vanička štvorcová Polysan Kazuko 90x90 cm liaty mramor 40332

Sprchová vanička štvorcová Polysan Kazuko 90x90 cm liaty mramor 40332
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 90x90x2 roky cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan Kazuko 90x90 cm liaty mramor 40332 , Carmen: skutečný život hany hegerové

Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 80x80 cm liaty mramor 72941MAT

Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 80x80 cm liaty mramor 72941MAT
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 80x80 cm liaty mramor 72941MAT , Laudabile carmen část ii. (9788024637839)

Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 90x90 cm liaty mramor 71546MAT

Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 90x90 cm liaty mramor 71546MAT
Detail

Sprchová vanička z liateho mramoru v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan Flexia 90x90 cm liaty mramor 71546MAT , Brait carmen 100 ml (5908241723236)

Sprchová vanička Polysan Karia 11091

Sprchová vanička Polysan Karia 11091
Detail

Sprchová vanička v bielej farbex4 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička Polysan Karia 11091

POLYSAN - ISA sprchová vanička z liateho mramoru, polkruh 90x90cm, biela 50511

POLYSAN - ISA sprchová vanička z liateho mramoru, polkruh 90x90cm, biela 50511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Vanička má hladké dno. Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729048336 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - ISA sprchová vanička z liateho mramoru, polkruh 90x90cm, biela 50511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x80cm, biela 63511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x80cm, biela 63511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729050063 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x80cm, biela 63511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x70cm, biela 71565

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x70cm, biela 71565
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729066934 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x70cm, biela 71565

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x70cm, biela 44511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x70cm, biela 44511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729046172 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x70cm, biela 44511

POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 80x80cm, biela 42511

POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 80x80cm, biela 42511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Vaničky majú hladké dno. Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729045632 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 80x80cm, biela 42511

POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 90x90cm, biela 43511

POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 90x90cm, biela 43511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Vaničky majú hladké dno. Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729045908 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 90x90cm, biela 43511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 110x80cm, biela 46511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 110x80cm, biela 46511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729046899 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 110x80cm, biela 46511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100cm, biela 26611

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100cm, biela 26611
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729056775 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100cm, biela 26611

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x70cm, biela 47511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x70cm, biela 47511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Vaničky majú hladké dno. Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729047254 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x70cm, biela 47511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x90cm, biela 49511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x90cm, biela 49511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729047971 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x90cm, biela 49511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x80cm, biela 48511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x80cm, biela 48511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729047612 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x80cm, biela 48511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x80cm, biela 45511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x80cm, biela 45511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Vaničky majú hladké dno. Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729046530 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x80cm, biela 45511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x90cm, biela 51111

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x90cm, biela 51111
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729056058 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x90cm, biela 51111

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x75 cm 72883

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x75 cm 72883
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 110x75 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x75 cm 72883

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x80 cm 72891

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x80 cm 72891
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x80 cm 72891

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 72895

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 72895
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 72895

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 61511

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 61511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 61511

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 41511

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 41511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 41511

Sprchová vanička špeciálna Polysan 90x90 cm 50511

Sprchová vanička špeciálna Polysan 90x90 cm 50511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička špeciálna Polysan 90x90 cm 50511
Tropický dážď sprchová hlavica nehrdzavejúca oceľ 30x30 cm štvorcová, Sprchová vanička SMC čierna, 90 × 90 cm, Tropický dážď sprchová hlavica nehrdzavejúca oceľ 20 × 20 cm štvorcová, Tropický dážď sprchová hlavica nehrdzavejúca oceľ 25 × 25 cm štvorcová, Maltex Vanička Lulu – biela (5903067003425), Maltex Vanička Zebra – biela (5903067009656), Anatomická vanička 102 cm biela – medvedík (9246), Laudabile Carmen (9788024624877), Fieldmann CARMEN 6, Fieldmann CARMEN 7, KEEEPER Detská vanička, 84 cm, „Hippo“, biela (4052396059021), Anatomická vanička 102 cm Lux Sova biela (41486), KEEEPER Detská vanička, 100 cm, „Hippo, biela (4052396059052), Shnuggle vanička biela s modrou opierkou Stars (SBP_WBS_EUR), Shnuggle vanička biela so sivou opierkou new (SBP_WGY_EUR), Shnuggle vanička Toddler biela s tmavosivou opierkou (STB_WDG_EUR), MALTEX vanička Lulu Design 84 cm, biela (5903067003432), OK BABY Vanička s držiakom Onda Evolution – biela (8008577318087), Anatomická vanička 102 cm Wild & Free sloník biela (47291), KEEEPER Vanička, 84 cm, „Hippo, so zátkou, biela (4052396058925), Anatomická vanička 86 cm Wild & Free Jelínek biela (47317), MALTEX vanička so zátkou medvedík 84 cm, biela (5903067008857), MALTEX vanička so zátkou Bing 84 cm, biela (5903067013295), LAMART LT5009 CARMEN, 3 ks, LAMART LT5010 CARMEN, 3 ks, LAMART LT5011 CARMEN, 4 ks, LAMART LT5008 CARMEN, 2 ks, Carmen: Skutečný život Hany Hegerové, Laudabile Carmen část II. (9788024637839), BRAIT Carmen 100 ml (5908241723236)