Skriňa 2-dverová corona vosk 162820

Produkt Skriňa 2-dverová corona vosk 162820 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Skriňa 2-dverová corona vosk 162820 upraviť a produkt hľadať znova.

Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820

Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820
Detail

Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820 v prevedení masív borovica, v medovom odtieni, je zdobená kovovými úchytkami a pántmi. Skriňa obsahuje šatníkovú tyč a policu, v spodnej časti 1 veľká zásuvka. Oblečenie teda zavesíte na pevnú šatníkovú tyč a doplnky odložíte do zásuvky. Súčasť zostavy Corona.Skriňa 2-dverová CORONA vo vyhotovení masív borovica vás očarí. Skriňa je voskovaná v krásnom medovom odtieni. Rustikálna skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a úchytkami. Dvojdverová skriňa obsahuje pevnú šatníkovú tyč a policu na doplnky. V spodnej časti masívnej skrine sa nachádza veľká zásuvka na bielizeň. Oblečenie tak budete mať vždy pekne zavesené na pevnej šatníkovej tyči. Prehľadne usporiadaný šatník ocenia nielen ženy. Štýlovú skriňu možno umiestniť aj do pracovne či šatne zariadenej masívnym nábytkom CORONA. Skriňa 2-dverová CORONA je totiž súčasťou zostavy CORONA. Nábytok v rustikálnom štýle bude vyzerať dobre nielen v spálni vo vašej domácnosti, ale tiež na chalupe či chate. Zariaďte si nábytkom Corona celú domácnosť. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820 , Orion zarážka dverová uh – doraz, 2 ks (810453)

Skriňa 2-dverová CORONA vosk

Skriňa 2-dverová CORONA vosk
Detail

Skriňa 2-dverová CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou zostavy Corona. Skriňa je vybavená tyčou a policou, oblečenie zavesíte na ramienka a doplnky uložíte do police. Dvojdverová skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a čiernymi kovovými úchytkami.Ak sa vám páči masívny nábytok v rustikálnom štýle, potom by vo vašej spálni nemala chýbať táto skriňa. Skriňa 2-dverová CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou krásnej rustikálnej zostavy Corona. Šatníková skriňa je vybavená šatníkovou tyčou a policou, oblečenie teda zavesíte na ramienka a doplnky uložíte na policu. Dvojdverová skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a čiernymi kovovými úchytkami. Priestranná skriňa poslúži aj v šatni na kabáty a bundy. Rustikálny nábytok si obľúbite nielen vo vašej domácnosti, ale na chalupe či chate bude vyzerať tiež úplne dokonale. Jedinečný dizajn skrine je do vidieckych stavísk ako stvorený, zariaďte si nábytkom Corona celú chalupu. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA vosk , Tescoma corona 2l 677460.00

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk , Tfa 60.3519.02 corona (4009816027726)

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk , Corona poetry (999-00-030-9578-7)

Skriňa 2-dverová CORONA 3 vosk

Skriňa 3-dverová CORONA vosk

Skriňa 3-dverová CORONA vosk
Detail

Skriňa 3-dverová CORONA masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, nájde uplatnenie nielen vo vašej domácnosti, ale aj na chalupe a chate. Skriňa má priestor delený v pomere 2:1, v širšej časti je tyč a police, v užšej časti 3 police. Skriňa má kovové ozdobné úchytky a je súčasťou zostavy Corona.Skriňa 3-dverová CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v krásnom medovom odtieni, nájde svoje uplatnenie nielen vo vašej domácnosti, ale aj na chalupe či chate, kam vďaka svojmu rustikálnemu vzhľadu dokonale zapadne. Masívna skriňa má priestor delený v pomere 2:1, v širšej časti je šatníková tyč a polica na klobúky, v užšej časti sa nachádzajú tri police z toho dve variabilné. Veľká skriňa pojme všetko oblečenie, do širšej časti zavesíte na šatníkovú tyč všetky zvršky, na police potom uložíte ďalšie oblečenie a doplnky. Krásna skriňa s čiernymi kovovými detailmi, pántmi a ozdobnými úchytkami vám učaruje. Trojdverová skriňa je súčasťou zostavy Corona, zariaďte si týmto rustikálnym nábytkom aj vašu spálňu. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA vosk , Skriňa, 2 ks, čierne, 75 × 50 × 160 cm

Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818

Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818
Detail

Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818 v prevedení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1. Širšia časť obsahuje šatníkovú tyč a policu, užšia časť 3 police, v spodnej časti 1 veľká a 1 malá zásuvka. Skriňa je zdobená kovovými úchytkami. Súčasť zostavy Corona.Skriňa 3-dverová CORONA vo vyhotovení masív borovica, voskovanie v jedinečnom medovom odtieni si zaslúži pozornosť. Veľká skriňa pojme všetko oblečenie, je delená v pomere 2:1. Širšia časť obsahuje šatníkovú tyč a policu, užšia časť 3 police, v spodnej časti 1 veľká a 1 malá zásuvka. Do širšej časti zavesíte na šatníkovú tyč všetky zvršky, na policu potom uložíte doplnky, do spodnej časti do zásuviek bielizeň . Kabáty, saká a košele teda zavesíte na pevnú šatníkovú tyč a ostatné oblečenie poskladáte do komínov do širokých políc. Masívna skriňa s čiernymi kovovými detailmi, pántmi a úchytkami vám bude slúžiť mnoho rokov. Nájde svoje uplatnenie v spálni a v šatni, využijete ju však aj na chalupe a chate. Rustikálna skriňa je súčasťou zostavy Corona. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818 , Korok na vosk (3078)

Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819

Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819
Detail

Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819 v prevedení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1:2, je zdobená kovovými úchytkami. V širších častiach má tyč a policu, v strednej časti 3 variabilné police, v spodnej časti 2 veľké a 1 malá zásuvka. Súčasť zostavy Corona.Skriňa 5-dverová CORONA vosk zariadi vo vašom šatníku dokonalý poriadok. Veľká skriňa vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v krásnom medovom odtieni, je delená v pomere 2:1:2. V širších častiach je k dispozícii šatníková tyč a polica, v prostrednej časti sa potom nachádzajú tri variabilné police. V spodnej časti skrine nájdete priestranné zásuvky, dve sú širšie a prostredná je menšia. Do skrine uložíte všetko oblečenie. Rustikálna skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a úchytkami. Skriňa 5-dverová CORONA sa bude hodiť predovšetkým do spálne zariadenej nábytkom CORONA. Veľká skriňa pojme oblečenie vaše aj vášho manžela. Obrovská skriňa je teda skvelou voľbou do spálne i šatne. Priestrannú skriňu CORONA však môžete privítať aj na vašej chalupe. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819 , Heko deflektory pre toyota verso 5-dverová (od 09) (hko29617)

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 5-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B
Detail

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B masív borovica, s hornou doskou voskovanou v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1. V širšej časti je tyč a police, v užšej časti 3 police, v spodnej časti veľká a malá zásuvka. Skriňa má ozdobné úchytky a je súčasťou zostavy Corona biela.Ak milujete kvalitný nábytok a zároveň obdivujete jedinečný vidiecky štýl, potom by vašej pozornosti nemal ujsť nábytok CORONA. Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v bielom odtieni, s hornou doskou masív borovica, voskovanou v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1. V širšej časti sa nachádza šatníková tyč a police na doplnky či klobúky, v užšej časti sú umiestnené tri pevné police, v spodnej časti skrine sú potom dve zásuvky, jedna veľká a jedna malá. Do skrine tak oblečenie nielen zavesíte na šatníkovú tyč, ale tiež ho pekne poskladáte na police, zásuvky potom poslúžia na drobnú bielizeň. Biela skriňa je zdobená čiernymi úchytkami a výraznými kovovými pántmi. Krásnou rustikálnou skriňou si možno vybaviť nielen spálňu vo vašej domácnosti, ale aj tú na vašej chalupe či chate, táto skriňa tam budet vyzerať dokonale. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B , Úložná skriňa antracitová 336159

Skriňa 2-dverová Amori

Skriňa 2-dverová Amori
Detail

Krásná dvojdverová skriňa Amori v bielom prevedení, vyrobená v Belgicku, pre ktorú sú charakteristické čisté elegantné línie s krásným detailom vyrezaných srdiečok. Vlastnosti: - je kladený dôraz na dizajn i kvalitu - dodávaná v demonte, nábytok je nutné zložit podľa návodu Materiál: - mdf doska - lakovaná ekologickou farbou Rozmery: - šírka 110 cm - výška 190 cm - hĺbka 57 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová Amori , Úložná skriňa antracitová 336141

Detská izba Amori skriňa 2-dverová

Detská izba Amori skriňa 2-dverová
Detail

Krásna elegantná kolekcia nábytku Amori v bielom prevedení, vyrobeného v Belgicku, ktorý charakterizujú čisté elegantné línie s krásnym detailom srdiečok. Vlastnosti: - je kladený dôraz na dizajn i na kvalitu - spĺňa európske bezpečnostné normy - dodávané v demonte, nábytok je nutné zložiť podľa návodu Matrac ani rošty 200x90 cm nie sú súčasťou postele, nájdete ich v kategórii DETSKÉ MATRACE a Doplnky k posteliam. Materiál: - MDF doska - lakované ekologickou farbou Posteľ 200x90 cm: - šírka 96 cm - výška 80 cm - dĺžka 212 cm - rošt nie je súčasťou postele - možno dokúpiť šuplík Posteľ 200x90 cm s rámom na nebesá: - šírka 96 cm - výška 187 cm - dĺžka 212 cm - rošt nie je súčasťou postele - je možné dokúpiť šuplík a látkové nebesá Komoda: - šírka 90 cm - výška 85 cm - hĺbka 50 cm Skriňa 2-dverová: - šírka 110 cm - výška 190 cm - hĺbka 57 cm Skriňa 3-dverová: - šírka 159 cm - výška 190 cm - hĺbka 57 cm Regál: - šírka 90 cm - výška 190 cm - hĺbka 40 cm Písací stôl: - šírka 130 cm - výška 84,5 cm - hĺbka 60 cm Nočný stolík: - šírka 45 cm - výška 50 cm - hĺbka 40 cm Toaletný stolík: - šírka 70 cm - výška 136 cm - hĺbka 40 cm Posteľ s opierkou: - šírka 97 cm - výška 95 cm - dĺžka 211 cm - rošt nie je súčasťou postele - možno dokúpiť šuplík (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská izba Amori skriňa 2-dverová , Zásuvková skriňa čierna 336151

Skriňa, 2 - dverová, dub sonoma, GWEN 70425

Skriňa, 2 - dverová, dub sonoma, GWEN 70425
Detail

2-dverová skriňa GWEN 70425 Materiál: DTD fóliovaná Prevedenie:dub sonoma Rozmery (ŠxHxV): 77,6x49,5x200,4 cm Hrúbka materiálu: 12 mm Vešiaková časť Tri šuplíky Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa, 2 - dverová, dub sonoma, GWEN 70425 , Šatníková skriňa betónovosivá 803438

Nadstavec príborníka 2 dvere CORONA vosk

Detail

Nadstavec príborníka 2 dvere CORONA vosk, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má 2 presklené dvierka, policu a kovové ozdobné úchytky. Nadstavec príborníka 2 dvere CORONA je vhodným doplnkom ku komode Corona 16263 a 1631. Masívna rustikálna komoda je súčasťou zostavy Corona.Vysoký masívny príborník v populárnom rustikálnom štýle bude vyzerať dobre ako vo vašej domácnosti, tak na chalupe či chate. Nábytkom Corona možno totiž vybaviť každý priestor. Nadstavec príborníka 2 dvere CORONA vosk, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má dvoje presklené dvierka, za ktorými sa nachádza jedna polica. Dvierka majú kovové pánty a kovové ozdobné úchytky. Vďaka nadstavcu príborníka vystavíte pekný riad či veci vhodné do kuchyne, ako mažiare a mlynčeky. Nadstavec príborníka 2 dvere CORONA je vhodným doplnkom ku komode Corona 16263 alebo 1631. S komodou totiž vytvorí úžasný vysoký príborník vhodný na uloženie kuchynského náčinia, riadu a hrncov. Masívna rustikálna komoda je súčasťou zostavy Corona. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Nadstavec príborníka 2 dvere CORONA vosk , Úložná skriňa sivá 335908

TV stolík 2 dvere CORONA vosk

TV stolík 2 dvere CORONA vosk
Detail

TV stolík 2 dvere CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaný v medovom odtieni, nám poskytne nielen priestor na postavenie obrazovky, ale aj dva úložné priestory s dvierkami a uprostred jednu policu. TV stolík má ozdobné pánty a kovové ozdobné úchytky, a je súčasťou masívnej zostavy Corona.Pokiaľ máte radi krásny rustikálny nábytok, potom sa vám bude páčiť masívny nábytok CORONA. TV stolík 2 dvere CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaný v jedinečnom medovom odtieni, bude ozdobou vašej obývačky zariadenej nábytkom CORONA, naň totiž zameriame svoj zrak pri sledovaní televízie. TV stolík obsahuje dva úložné priestory s dvierkami a uprostred jednu policu. Stolík teda neslúži iba na umiestnenie obrazovky, ale využijete ho aj na uloženie najrôznejších drobných vecí, diaľkových ovládačov či umiestnenie DVD prehrávača či set-top boxu. Masívny TV stolík zdobia čierne pánty a čierne kovové úchytky. Pochváľte sa nielen špičkovou televíziou, ale aj krásnym rustikálnym TV stolíkom CORONA. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako TV stolík 2 dvere CORONA vosk , Šatníková skriňa antracitová 336249

Skriňa, 2 -dverová, biela extra vysoký lesk HG, GWEN 70425

Skriňa, 2 -dverová, biela extra vysoký lesk HG, GWEN 70425
Detail

2-dverová skriňa GWEN 70425 Materiál: DTD fóliovaná Prevedenie: biela vysoký lesk Rozmery (ŠxHxV): 77,6x49,5x200,4 cm Hrúbka materiálu: 12 mm Vešiaková časť Tri šuplíky Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa, 2 -dverová, biela extra vysoký lesk HG, GWEN 70425 , Úložná skriňa ružová 336157

Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA vosk

Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA vosk
Detail

Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou zostavy Corona. Komoda obsahuje dva úložné priestory vybavené dvierkami s kovovými úchytkami a pántmi a päť zásuviek s kovovými ozdobnými úchytkami. Komodu je možné doplniť nadstavcom Corona.Veľká komoda v obľúbenom rustikálnom štýle sa stane ozdobou každej izby. Komoda vám ponúkne nielen šikovný úložný priestor, ale na jej plochu vystavíte najrôznejšie fotografie a dekorácie. Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou zostavy Corona. Masívna komoda obsahuje dva úložné priestory vybavené dvierkami s kovovými ozdobnými úchytkami a pántmi a päť zásuviek s kovovými ozdobnými úchytkami. Do komody umiestnenej v obývacej izbe tak uložíte najrôznejšie dokumenty a knihy. Do komody umiestnenej v jedálni potom príbory a hrnce. Komodu možno doplniť nadstavcom Corona a vytvoriť tak dokonalý priestor na ďalšiu prezentáciu obľúbeného porcelánu či kníh. Masívny rustikálny nábytok vyzerá v každom priestore úplne luxusne, či už ho umiestnite vo vašej domácnosti, alebo mu urobíte priestor na vašej chalupe. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA vosk , Úložná skriňa čierna 336142

Komoda 4+3+2 zásuvky CORONA vosk

Komoda 4+3+2 zásuvky CORONA vosk
Detail

Komoda 4 + 3 + 2 zásuvky CORONA vosk bude vyzerať dobre v priestore s rustikálnym nábytkom Corona. Komoda, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má 4 malé, 3 stredné a 2 veľké zásuvky, pojme najrôznejšie veci. Zásuvky majú kovové ozdobné úchytky. Komoda súčasťou zostavy Corona.Rustikálny nábytok Corona je u zákazníkov velice populárny, hodí sa totiž ako do vašej domácnosti, tak na chalupu alebo chatu. Komoda 4 + 3 + 2 zásuvky CORONA vosk bude vyzerať dobre v priestore zariadenom práve rustikálnym nábytkom Corona. Komoda vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má v hornej časti štyri malé zásuvky, ďalej tri stredné a dole dve veľké zásuvky, pojme tak najrôznejšie veci. Komoda poslúži aj na vystavenie fotiek či dekorácií, je teda žiaducim spestrením nudného priestoru. Masívna komoda so zásuvkami tak poslúži v spálni na bielizeň, v obývacej izbe na dokumenty a v chodbe na doplnky. Zásuvky majú kovové ozdobné úchytky. Masívna komoda je súčasťou zostavy Corona. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Komoda 4+3+2 zásuvky CORONA vosk , Šatníková skriňa olivovozelená 336243

TC Electronic Corona

TC Electronic Corona
Detail

Corona Chorus obsahuje tri druhy chorus zvuku - legendárny TC Electronics SCF, Tri- chorus a TonePrint nastavenie, ktoré môžete upravovať na počítači vďaka USB pripojeniu. Zvuk SCF chorusu stanovil štandard pred viac ako 25 rokmi a dodnes je považovaný za jeden z najlepších chorus zvukov - tentoraz ho nájdete v tejto útlej krabičke vyrobenej z poctivého kovu. Prevádzka na batérie : Áno Adaptér súčasťou balenia : Nie True bypass : Áno Typ : Chorus Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako TC Electronic Corona , Úložná skriňa biela 336161

Lavica 120 CORONA 2 vosk

Lavica 120 CORONA 2 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Lavica 120 CORONA 2 vosk , Šatníková skriňa čierna 800631

Lavica 150 CORONA 2 vosk

Lavica 150 CORONA 2 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Lavica 150 CORONA 2 vosk , Úložná skriňa mätová 336140

Konferenčný stolík CORONA 2 vosk

Konferenčný stolík CORONA 2 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Konferenčný stolík CORONA 2 vosk , Šatníková skriňa antracitová 335969

Stolička CORONA 2 vosk 1627

Stolička CORONA 2 vosk 1627
Detail

Stolička CORONA 2 vosk 1627 vo vyhotovení masív borovica sa bude hodiť k jedálenskému stolu zo zostavy Corona. Stolička je voskovaná v krásnom medovom odtieni. Masívna jedálenská stolička Corona vám ponúkne kvalitné a pohodlné posedenie. Stolička CORONA 2 je súčasťou rustikálnej zostavy Corona.Klasické pevné stoličky vás nikdy neomrzia a budú vám pri jedálenskom stole slúžiť po mnoho rokov. Stolička CORONA 2 vosk 1627 vo vyhotovení masív borovica sa bude najlepšie hodiť k jedálenskému stolu z rovnakej zostavy Corona. Klasická stolička je voskovaná v krásnom medovom odtieni a spolu s jedálenským stolom vytvorí dokonalý jedálenský kút. Jedáleň zariadená kvalitným rustikálnym nábytkom Corona bude priestorom hodným prijímania vzácnych návštev. Masívna jedálenská stolička Corona vám ponúkne kvalitné a pohodlné posedenie pri dobrom jedle i pití. Pevné stoličky vám pekne podoprú chrbát a možno ich, pre ešte pohodlnejšie sedenie, vybaviť aj najrôznejšími bavlnenými sedákmi. Kúpte si stoličiek, koľko bude treba a sadnite k prestretému stolu. Stolička CORONA 2 je súčasťou rustikálnej zostavy Corona (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Stolička CORONA 2 vosk 1627 , Úložná skriňa biela 336143

Kenco Vankúšiky na vosk mikrovlákno 2 ks

Kenco Vankúšiky na vosk mikrovlákno 2 ks
Detail

Kvalitní Vankúšiky na vosk KENCO 10367 2ks z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Autokozmetika a chémia | Vosky na auto. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kenco Vankúšiky na vosk mikrovlákno 2 ks , Úložná skriňa mätová 336158

2-dverová skriňa SNAP

2-dverová skriňa SNAP
Detail

Priestranná dvojdverová skriňa z kolekcie Snap ponúka originalitu a jednoduchosť zároveň. Vlastnosti: - nábytok sa vyznačuje dlhou životnosťou - spĺňa európske bezpečnostné normy - nábytok je pokrytý bezpečnou certifikovanou farbou, ktorá nevyvoláva alergie - dodávané v demonte, nábytok je nutné zložiť podľa návodu - tiché zamykanie - 6 poličiek + tyč na vešiaky - je možné rôzne kombinovať Materiál: - korpus: lamino doska - predná časť: MDF doska - detaily: bukové drevo Rozmery: hĺbka 56 cm, výška 195 cm, šírka 98,5 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako 2-dverová skriňa SNAP , Šatníková skriňa mätová 336248

Stôl 140x70 + 2 lavice CORONA 2 vosk

Stôl 140x70 + 2 lavice CORONA 2 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Stôl 140x70 + 2 lavice CORONA 2 vosk , Úložná skriňa antracitová 336267

Komoda 2+2 zásuvky CORONA biely vosk

Komoda 2+2 zásuvky CORONA biely vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Komoda 2+2 zásuvky CORONA biely vosk , Úložná skriňa oranžová 336165

Komoda 2+2 zásuvky CORONA 3 vosk

Komoda 2+2 zásuvky CORONA 3 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Komoda 2+2 zásuvky CORONA 3 vosk , Uzamykateľná skriňa ružová 336256

Knižnica 3 police CORONA 2 vosk

Knižnica 3 police CORONA 2 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Knižnica 3 police CORONA 2 vosk , Úložná skriňa čierna 336187

Knižnica 4 police CORONA 2 vosk

Knižnica 4 police CORONA 2 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Knižnica 4 police CORONA 2 vosk

Knižnica 2 police CORONA 3 vosk

Knižnica 2 police CORONA 3 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Knižnica 2 police CORONA 3 vosk

Barová stolička CORONA 2 vosk 1628

Barová stolička CORONA 2 vosk 1628
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Barová stolička CORONA 2 vosk 1628

Barový stôl CORONA 2 vosk 16118

Barový stôl CORONA 2 vosk 16118
Detail

Barový stôl CORONA 2, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou zostavy CORONA. Barový stôl sa bude hodiť do jedálne či obývacej izby s nábytkom CORONA. Vysoký barový stôl CORONA spolu s vysokými barovými stoličkami CORONA 2 vytvoria kútik pre odpočinok s pohárom pitia.Barový stôl CORONA 2 vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou rustikálnej zostavy CORONA. Barový stôl sa tak bude hodiť do jedálne či obývacej izby zariadenej nábytkom CORONA. Vysoký barový stôl CORONA bude vítaným oživením vašej domácnosti, spolu s vysokými barovými stoličkami CORONA 2 vytvorí kútik na odpočinok s pohárom dobrého pitia. Barový stôl CORONA 2 spolu s barovými stoličkami CORONA 2 môže slúžiť aj miesto jedálenskej zostavy v malých bytoch či garsónkach. Barový stôl CORONA nemusí slúžiť len vo vašej domácnosti, ale skvelú službu vám preukáže aj v reštauračnom zariadení, krčme, vinárni, hoteli či hudobnom klube. Rustikálny nábytok CORONA vyzerá vždy krásne. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Barový stôl CORONA 2 vosk 16118

CORONA vesta čierna L

Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna L

CORONA vesta čierna M

CORONA vesta čierna M
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna M

CORONA vesta čierna S

CORONA vesta čierna S
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna S

CORONA vesta čierna XL

CORONA vesta čierna XL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna XL

CORONA vesta čierna XXXL

CORONA vesta čierna XXXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna XXXL

CORONA vesta zelená S

CORONA vesta zelená S
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená S

CORONA vesta zelená XL

CORONA vesta zelená XL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená XL

CORONA vesta zelená XXXL

CORONA vesta zelená XXXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená XXXL

CORONA vesta čierna XXL

CORONA vesta čierna XXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna XXL

CORONA vesta zelená L

CORONA vesta zelená L
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená L

CORONA vesta zelená M

CORONA vesta zelená M
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená M

CORONA vesta zelená XXL

CORONA vesta zelená XXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená XXL

TC Electronic Corona Mini

TC Electronic Corona Mini
Detail

Pedálový efekt Corona v zmenšenom prevedení. Pri "pedalboard friendly" rozmeroch si efekt zachováva všetky funkcie, ktoré ponúka jeho väčší brat. K dispozícii sú tri hlavné ovládacie prvky. Ovládač Depth nastavuje hĺbku oscilácie efektu, speed zasa rýchlosť oscilácie a ovládačFX Level nakoniec primiešava efektový signál ku čistému, čo vytvára typické chorus efekty. Medzi samozrejmosti patrí True Bypass prepínanie, analógová cesta pre čistý signál a USB port pre detailnú editáciu efektu pomocou programu TonePrint, ktorý je exkluzivitou práve pri efektoch značky TC Electronic. Efekt sa napája výlučne 9V adaptérom, ktorý nie je súčasťou balenia. Typ : Vibrato True bypass : Áno Vstupy : Mono Ovládače : Rýchlosť Typ : Chorus Výstupy : Mono Napájanie : Adaptér Ovládače : Depth Ovládače : FX Level Krajina pôvodu : Čína Adaptér súčasťou balenia : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako TC Electronic Corona Mini

Tescoma CORONA 2l 677460.00

Tescoma CORONA 2l 677460.00
Detail

Varná kanvica – na indukciu, na plyn, na sklokeramiku a na elektrinu, objem 2l, s píšťalkou, materiál oceľ, strieborná farba Čajová kanvica Tescoma CORONA je výkonným a spoľahlivým pomocníkom pri varení a príprave teplých nápojov, najmä čaju a zalievanej kávy priamo z horúcej platne. Ponúka veľký objem 2 litre a je vybavená účelnou píšťalkou pre jednoduchú signalizáciu dosiahnutia bodu varu vody. Je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a manipulácia s ňou je veľmi komfortná a maximálne bezpečná vďaka úchytom zo žiaruvzdorného materiálu, ktoré nikdy nepália. K bezpečnosti tiež prispieva aj moderné bezdotykové ovládanie spotrebiča stlačením jeho držadla. Masívne sendvičové dno zaisťuje dokonalú úsporu energie. Kanvica je vhodná pre použitie na všetkých typoch sporákov – plynových, elektrických, sklokeramických aj indukčných a vzťahuje sa na ňu trojročná záručná doba.Parametre a špecifikácia: Materiál: Nerezová oceľŽiaruvzdorný plast... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma CORONA 2l 677460.00

TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726)

TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726)
Detail

Nástenné hodiny – analógové, napájanie na baterky Nástenné hodiny TFA 60.3519.02 Corona ponúknu obrovskú presnosť vďaka rádiovému DCF signálu spoločne s funkciou zeleného LED podsvietenie.Tieto nástenné hodiny sa skvele hodia do každého interiéru najmä vďaka svojmu štíhlemu telu a elegantnému vyhotoveniu. Skvele poslúži ako v domácnosti, tak aj v kancelárii či vo vstupnej hale. Hodiny sú riadené DCF (rádiovým) signálom, ktorý zabezpečuje ich obrovskú presnosť, ale zároveň umožňuje aj ich ručné nastavenie. Hodiny obsahujú funkciu zeleného podsvietenia LED, a to buď trvalého alebo automaticky aktivovaného svetelným senzorom. Nástenné hodiny TFA 60.3514 vás oslniaObrovskú presnosťou, vďaka signálu DCFŠtíhlym a elegantným dizajnomTichým chodom, o ktorej nebudete ani vedieťMožnosťou zeleného podsvieteniaV balení spoločne s nástennými hodinami TFA 60.3519.02 Corona nájdete aj slovenský návod na obsluhu.Tieto hodiny sa dajú napájať 1 × 1,5 V AA... (alza.sk)

Podobné produkty ako TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726)

2- dverová skriňa, biela, RAMIAK

2- dverová skriňa, biela, RAMIAK
Detail

Materiál: DTD laminovaná Barva: bílá Rozměry skříně (ŠxHxV): 200x65x218 cm Rozdělená na 4 části Věšáková a policová část 2x věšáková část Dvě věšákové tyče 2x policová část 2 širší police ve vrchní části Nosnost širokých polic: 15 kg Nosnost užších polic: 10 kg Nosnost věšákové tyče: 8 kg S posuvnými dveřmi Skříň doporučujeme připevnit ke stěně Pevná a stabilní konstrukce Ze ložnicové sestavy Ramiak Dodávané v demontu (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako 2- dverová skriňa, biela, RAMIAK
Orion Zarážka dverová UH – doraz, 2 ks (810453), Tescoma CORONA 2l 677460.00, TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726), Corona poetry (999-00-030-9578-7), Záhradná skladovacia skriňa s 2 policami, čierna, Skriňa, 2 ks, čierne, 75 × 50 × 160 cm, Korok na vosk (3078), HEKO deflektory pre Toyota Verso 5-dverová (od 09) (HKO29617), RIWAX STAR WAX VOSK NA NOVÝ LAK 500 ml (03050-2), Nočný stolík mexická borovica Corona biela 53 × 39 × 67 cm (282618), Úložná skriňa antracitová 336159, Úložná skriňa antracitová 336141, Zásuvková skriňa čierna 336151, Šatníková skriňa betónovosivá 803438, Úložná skriňa sivá 335908, Šatníková skriňa antracitová 336249, Úložná skriňa ružová 336157, Úložná skriňa čierna 336142, Šatníková skriňa olivovozelená 336243, Úložná skriňa biela 336161, Šatníková skriňa čierna 800631, Úložná skriňa mätová 336140, Šatníková skriňa antracitová 335969, Úložná skriňa biela 336143, Úložná skriňa mätová 336158, Šatníková skriňa mätová 336248, Úložná skriňa antracitová 336267, Úložná skriňa oranžová 336165, Uzamykateľná skriňa ružová 336256, Úložná skriňa čierna 336187