Skriňa 5-dverová corona vosk 162819

Produkt Skriňa 5-dverová corona vosk 162819 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Skriňa 5-dverová corona vosk 162819 upraviť a produkt hľadať znova.

Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819

Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819
Detail

Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819 v prevedení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1:2, je zdobená kovovými úchytkami. V širších častiach má tyč a policu, v strednej časti 3 variabilné police, v spodnej časti 2 veľké a 1 malá zásuvka. Súčasť zostavy Corona.Skriňa 5-dverová CORONA vosk zariadi vo vašom šatníku dokonalý poriadok. Veľká skriňa vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v krásnom medovom odtieni, je delená v pomere 2:1:2. V širších častiach je k dispozícii šatníková tyč a polica, v prostrednej časti sa potom nachádzajú tri variabilné police. V spodnej časti skrine nájdete priestranné zásuvky, dve sú širšie a prostredná je menšia. Do skrine uložíte všetko oblečenie. Rustikálna skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a úchytkami. Skriňa 5-dverová CORONA sa bude hodiť predovšetkým do spálne zariadenej nábytkom CORONA. Veľká skriňa pojme oblečenie vaše aj vášho manžela. Obrovská skriňa je teda skvelou voľbou do spálne i šatne. Priestrannú skriňu CORONA však môžete privítať aj na vašej chalupe. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 5-dverová CORONA vosk 162819 , Tescoma corona 2l 677460.00

Skriňa 5-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 5-dverová CORONA biely vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 5-dverová CORONA biely vosk , Tfa 60.3519.02 corona (4009816027726)

Skriňa 3-dverová CORONA vosk

Skriňa 3-dverová CORONA vosk
Detail

Skriňa 3-dverová CORONA masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, nájde uplatnenie nielen vo vašej domácnosti, ale aj na chalupe a chate. Skriňa má priestor delený v pomere 2:1, v širšej časti je tyč a police, v užšej časti 3 police. Skriňa má kovové ozdobné úchytky a je súčasťou zostavy Corona.Skriňa 3-dverová CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v krásnom medovom odtieni, nájde svoje uplatnenie nielen vo vašej domácnosti, ale aj na chalupe či chate, kam vďaka svojmu rustikálnemu vzhľadu dokonale zapadne. Masívna skriňa má priestor delený v pomere 2:1, v širšej časti je šatníková tyč a polica na klobúky, v užšej časti sa nachádzajú tri police z toho dve variabilné. Veľká skriňa pojme všetko oblečenie, do širšej časti zavesíte na šatníkovú tyč všetky zvršky, na police potom uložíte ďalšie oblečenie a doplnky. Krásna skriňa s čiernymi kovovými detailmi, pántmi a ozdobnými úchytkami vám učaruje. Trojdverová skriňa je súčasťou zostavy Corona, zariaďte si týmto rustikálnym nábytkom aj vašu spálňu. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA vosk , Heko deflektory pre toyota verso 5-dverová (od 09) (hko29617)

Skriňa 2-dverová CORONA vosk

Skriňa 2-dverová CORONA vosk
Detail

Skriňa 2-dverová CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou zostavy Corona. Skriňa je vybavená tyčou a policou, oblečenie zavesíte na ramienka a doplnky uložíte do police. Dvojdverová skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a čiernymi kovovými úchytkami.Ak sa vám páči masívny nábytok v rustikálnom štýle, potom by vo vašej spálni nemala chýbať táto skriňa. Skriňa 2-dverová CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou krásnej rustikálnej zostavy Corona. Šatníková skriňa je vybavená šatníkovou tyčou a policou, oblečenie teda zavesíte na ramienka a doplnky uložíte na policu. Dvojdverová skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a čiernymi kovovými úchytkami. Priestranná skriňa poslúži aj v šatni na kabáty a bundy. Rustikálny nábytok si obľúbite nielen vo vašej domácnosti, ale na chalupe či chate bude vyzerať tiež úplne dokonale. Jedinečný dizajn skrine je do vidieckych stavísk ako stvorený, zariaďte si nábytkom Corona celú chalupu. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA vosk , Corona poetry (999-00-030-9578-7)

Skriňa 4-dverová CORONA vosk

Skriňa 4-dverová CORONA vosk
Detail

Skrinka je vyrobená z masívneho borovicového dreva, ktoré je voskované v medovom odtieni. Priestor skrine je rozdelený na dve polovice. V ľavej časti sa nachádza šatníková tyč a polica na klobúky. V pravej časti sa na ľavej strane nachádza ďalšia šatníková tyč a polica na klobúky, zatiaľ čo na pravej strane sú tri police, z ktorých dve sú variabilné. Šatníková skriňa je vybavená kovovými ozdobnými úchytkami a je súčasťou súpravy Corona. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 4-dverová CORONA vosk , Orion zarážka dverová uh – doraz, 2 ks (810453)

Skriňa 3-dverová CORONA vosk

Skriňa 3-dverová CORONA vosk
Detail

Skrinka je vyrobená z masívneho borovicového dreva, ktoré je voskované v medovom odtieni. Priestor skrine je rozdelený v pomere 2:1. V širšej časti sa nachádza šatníková tyč a polica na klobúky, v spodnej časti je široká zásuvka. V užšej časti sa nachádzajú tri police, z ktorých dve sú variabilné. Šatníková skriňa je vybavená kovovými ozdobnými úchytkami a je súčasťou súpravy Corona. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA vosk , Korok na vosk (3078)

Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818

Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818
Detail

Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818 v prevedení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1. Širšia časť obsahuje šatníkovú tyč a policu, užšia časť 3 police, v spodnej časti 1 veľká a 1 malá zásuvka. Skriňa je zdobená kovovými úchytkami. Súčasť zostavy Corona.Skriňa 3-dverová CORONA vo vyhotovení masív borovica, voskovanie v jedinečnom medovom odtieni si zaslúži pozornosť. Veľká skriňa pojme všetko oblečenie, je delená v pomere 2:1. Širšia časť obsahuje šatníkovú tyč a policu, užšia časť 3 police, v spodnej časti 1 veľká a 1 malá zásuvka. Do širšej časti zavesíte na šatníkovú tyč všetky zvršky, na policu potom uložíte doplnky, do spodnej časti do zásuviek bielizeň . Kabáty, saká a košele teda zavesíte na pevnú šatníkovú tyč a ostatné oblečenie poskladáte do komínov do širokých políc. Masívna skriňa s čiernymi kovovými detailmi, pántmi a úchytkami vám bude slúžiť mnoho rokov. Nájde svoje uplatnenie v spálni a v šatni, využijete ju však aj na chalupe a chate. Rustikálna skriňa je súčasťou zostavy Corona. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA vosk 162818 , Sixtol škoda fabia iii, 5 dverová, od roku 2014, rozdelené zadné operadlo, šedo-čierny (ame626-p2)

Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820

Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820
Detail

Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820 v prevedení masív borovica, v medovom odtieni, je zdobená kovovými úchytkami a pántmi. Skriňa obsahuje šatníkovú tyč a policu, v spodnej časti 1 veľká zásuvka. Oblečenie teda zavesíte na pevnú šatníkovú tyč a doplnky odložíte do zásuvky. Súčasť zostavy Corona.Skriňa 2-dverová CORONA vo vyhotovení masív borovica vás očarí. Skriňa je voskovaná v krásnom medovom odtieni. Rustikálna skriňa je zdobená čiernymi kovovými pántmi a úchytkami. Dvojdverová skriňa obsahuje pevnú šatníkovú tyč a policu na doplnky. V spodnej časti masívnej skrine sa nachádza veľká zásuvka na bielizeň. Oblečenie tak budete mať vždy pekne zavesené na pevnej šatníkovej tyči. Prehľadne usporiadaný šatník ocenia nielen ženy. Štýlovú skriňu možno umiestniť aj do pracovne či šatne zariadenej masívnym nábytkom CORONA. Skriňa 2-dverová CORONA je totiž súčasťou zostavy CORONA. Nábytok v rustikálnom štýle bude vyzerať dobre nielen v spálni vo vašej domácnosti, ale tiež na chalupe či chate. Zariaďte si nábytkom Corona celú domácnosť. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA vosk 162820 , Nočný stolík mexická borovica corona biela 53 × 39 × 67 cm (282618)

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk , Úložná skriňa antracitová 336159

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk , Úložná skriňa antracitová 336141

Skriňa 2-dverová CORONA 3 vosk

Skriňa 2-dverová CORONA 3 vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA 3 vosk , Zásuvková skriňa čierna 336151

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk

Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk
Detail

(idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 2-dverová CORONA biely vosk , Šatníková skriňa betónovosivá 803438

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B
Detail

Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B masív borovica, s hornou doskou voskovanou v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1. V širšej časti je tyč a police, v užšej časti 3 police, v spodnej časti veľká a malá zásuvka. Skriňa má ozdobné úchytky a je súčasťou zostavy Corona biela.Ak milujete kvalitný nábytok a zároveň obdivujete jedinečný vidiecky štýl, potom by vašej pozornosti nemal ujsť nábytok CORONA. Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v bielom odtieni, s hornou doskou masív borovica, voskovanou v medovom odtieni, má priestor delený v pomere 2:1. V širšej časti sa nachádza šatníková tyč a police na doplnky či klobúky, v užšej časti sú umiestnené tri pevné police, v spodnej časti skrine sú potom dve zásuvky, jedna veľká a jedna malá. Do skrine tak oblečenie nielen zavesíte na šatníkovú tyč, ale tiež ho pekne poskladáte na police, zásuvky potom poslúžia na drobnú bielizeň. Biela skriňa je zdobená čiernymi úchytkami a výraznými kovovými pántmi. Krásnou rustikálnou skriňou si možno vybaviť nielen spálňu vo vašej domácnosti, ale aj tú na vašej chalupe či chate, táto skriňa tam budet vyzerať dokonale. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Skriňa 3-dverová CORONA biely vosk 162818B , Úložná skriňa sivá 335908

Sconto Šatníková skriňa - 5-dverová JASMIN II grafit/dub artisan

Sconto Šatníková skriňa - 5-dverová JASMIN II grafit/dub artisan
Detail

Šatníková skriňa JASMIN II patrí medzi ten kus nábytku, ktorý poskytuje **funkčný úložný priestor** a zároveň dokáže byť ozdobou interiéru. Imitácia morenej borovice a duba spolu s typickými ozdobným pilastrom vnesie do vašej predsiene pohodu vidieka. **Vyhotovenie v imitácii borovice a duba** spolu s typickými znakmi, ako sú **ozdobné pilastre a frézované predné plochy**, dotvára celkový vidiecky vzhľad. Skriňa je rozdelená do 3 blokov. Blok napravo a naľavo má rovnaké elementy, a to 1 vloženú policu a 1 šatníkovú tyč. Prostredný blok je vybavený 4 vloženými policami. Nechýbajú ani zrkadlové aplikácie, ktoré nielen opticky rozjasnia a zväčšia miestnosť, ale môžete si kedykoľvek omrknúť, či je váš outfit v poriadku. Šatníková skriňa JASMIN II sa postará o to, že budete mať všetko vždy po ruke, ale zároveň bude vaša spálňa vyzerať stále usporiadane. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa - 5-dverová JASMIN II grafit/dub artisan , Šatníková skriňa antracitová 336249

Sconto Šatníková skriňa - 5-dverová JASMIN II pínia/dub artisan

Sconto Šatníková skriňa - 5-dverová JASMIN II pínia/dub artisan
Detail

Šatníková skriňa JASMIN II patrí medzi ten kus nábytku, ktorý poskytuje **funkčný úložný priestor** a zároveň dokáže byť ozdobou interiéru. Imitácia morenej borovice a duba spolu s typickými ozdobným pilastrom vnesie do vašej predsiene pohodu vidieka. **Vyhotovenie v imitácii borovice a duba** spolu s typickými znakmi, ako sú **ozdobné pilastre a frézované predné plochy**, dotvára celkový vidiecky vzhľad. Skriňa je rozdelená do 3 blokov. Blok napravo a naľavo má rovnaké elementy, a to 1 vloženú policu a 1 šatníkovú tyč. Prostredný blok je vybavený 4 vloženými policami. Nechýbajú ani zrkadlové aplikácie, ktoré nielen opticky rozjasnia a zväčšia miestnosť, ale môžete si kedykoľvek omrknúť, či je váš outfit v poriadku. Šatníková skriňa JASMIN II sa postará o to, že budete mať všetko vždy po ruke, ale zároveň bude vaša spálňa vyzerať stále usporiadane. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa - 5-dverová JASMIN II pínia/dub artisan , Úložná skriňa ružová 336157

Komoda 5 zásuviek CORONA vosk

Komoda 5 zásuviek CORONA vosk
Detail

Komoda 5 zásuviek CORONA masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, vám bude slúžiť ako vedľa skrine, tak lôžka či pacovného stola. Komoda obsahuje 5 zásuviek, ktoré zdobia čierne kovové úchytky, do zásuviek teda uložíte najrôznejšie drobné veci či bielizeň. Komoda je súčasťou zostavy Corona.Šikovná úzka komoda so zásuvkami je na nezaplatenie. Komoda 5 zásuviek CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, vám bude slúžiť ako vedľa skrine, tak lôžka či pracovného stola. Masívna komoda obsahuje päť zásuviek, ktoré zdobia čierne kovové úchytky, do zásuviek teda uložíte najrôznejšie drobné veci. Úzka komoda nahradí bielizník vedľa skrine, pri pracovnom stole ju oceníte na dokumenty a vedľa lôžka na knihy a drobné veci, vedľa skrinky na topánky potom poslúži na kľúče a doplnky. Komoda sa zmestí takmer všade a zaplní tak každý kút. Vďaka komode budete mať vždy všetky veci upratané. Masívna komoda je súčasťou rustikálnej zostavy Corona, ktorá bude zdobiť ako vašu domácnosť, tak napríklad chalupu. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Komoda 5 zásuviek CORONA vosk , Úložná skriňa čierna 336142

Nadstavec 5-dverový CORONA vosk

Nadstavec 5-dverový CORONA vosk
Detail

Použitý materiál je masívna borovica s voskovanou povrchovou úpravou medovej farby. K dispozícii je aj nadstavec určený pre skrinku 162819, ktorá je súčasťou súpravy Corona. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Nadstavec 5-dverový CORONA vosk , Šatníková skriňa olivovozelená 336243

Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA vosk

Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA vosk
Detail

Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou zostavy Corona. Komoda obsahuje dva úložné priestory vybavené dvierkami s kovovými úchytkami a pántmi a päť zásuviek s kovovými ozdobnými úchytkami. Komodu je možné doplniť nadstavcom Corona.Veľká komoda v obľúbenom rustikálnom štýle sa stane ozdobou každej izby. Komoda vám ponúkne nielen šikovný úložný priestor, ale na jej plochu vystavíte najrôznejšie fotografie a dekorácie. Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, je súčasťou zostavy Corona. Masívna komoda obsahuje dva úložné priestory vybavené dvierkami s kovovými ozdobnými úchytkami a pántmi a päť zásuviek s kovovými ozdobnými úchytkami. Do komody umiestnenej v obývacej izbe tak uložíte najrôznejšie dokumenty a knihy. Do komody umiestnenej v jedálni potom príbory a hrnce. Komodu možno doplniť nadstavcom Corona a vytvoriť tak dokonalý priestor na ďalšiu prezentáciu obľúbeného porcelánu či kníh. Masívny rustikálny nábytok vyzerá v každom priestore úplne luxusne, či už ho umiestnite vo vašej domácnosti, alebo mu urobíte priestor na vašej chalupe. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Komoda 2 dvere + 5 zásuviek CORONA vosk , Úložná skriňa biela 336161

K2 Šampón s voskom 5 L (8594026652906)

K2 Šampón s voskom 5 L (8594026652906)
Detail

Autošampón – s voskom, objem 5000 ml, obsahuje karnaubský vosk, zvyšuje lesk a chráni lak Kvalitný a vysoko účinný Autošampón s obsahom prírodného carnaubského vosku. Efektívne odstraňuje bežnú špinu i nečistoty spôsobené hmyzom, peľom, či smolou. Obsiahnutý vosk zaručuje krásny lesk laku a zároveň ho pomáha chrániť pred mechanickým poškodením, škrabancami, alebo odlietavajúcimi kamienkami. Dodáva sa v kanistri s objemom 5 l a aplikuje sa v pomere 50 ml na 10 l vody (pri silnejšom znečistení 100 ml na 10 l vody)Kľúčové vlastnosti Šampónu s voskom K2Vysoká účinnosťOdstraňuje špinu i nečistoty od hmyzu, či peľuObsahuje vosk (alza.sk)

Podobné produkty ako K2 Šampón s voskom 5 L (8594026652906) , Šatníková skriňa čierna 800631

KRYSTAL - Mydlový čistič s včelím voskom 5 l

KRYSTAL - Mydlový čistič s včelím voskom 5 l
Detail

Mydlový čistič na podlahu s obsahom včelieho vosku pre dokonalé čistenie a ochranu drevených povrchov a plávajúcich podláh.Vytvára prírodnú povrchovú ochranu, má zníženú penivosť a nezanecháva šmuhy.Má príjemnú vôňu a zníženú penivosť.PoužitieDo 5 L mycieho roztoku dávkujte 1 polievkovú lyžicu prípravku. UFI JC00-U08Y-H005-FDGR Identifikácia nebezpečnosti:Zmes je klasifikovaná ako nebezpečná v zmysle nariadenia 1272/2008/ES. Výstražné slovo - Nebezpečenstvo Klasifikácia podľa nariadenia 1272/2008/ES: Nebezpečné vlastnostiH318 - Spôsobuje vážne poškodenie očí.Pokyny pre bezpečnú manipuláciuP102 - Uchovávajte mimo dosahu detí.P305+P351+P338 - PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.P310 - Okamžite volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.P501 - Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s miestnymi predpismi.Výstražný symbol nebezpečnosti: GHS05 (eFarby.sk)

Podobné produkty ako KRYSTAL - Mydlový čistič s včelím voskom 5 l , Úložná skriňa mätová 336140

RIO Soy Wax Melts vosk do aromalampy 5 ks

RIO Soy Wax Melts vosk do aromalampy 5 ks
Detail

RIO Soy Wax Melts, 5 ks, Vosk do aromalampy Vôňa do bytu, Vosk do aromalampy RIO Soy Wax Melts vytvorí vo vašom interiéri maximálny vonný efekt. Vďaka rýchlej a jednoduchej možnosti výmeny za iný vosk si vždy ľahko zvolíte práve tú vôňu, na ktorú máte práve náladu. Vlastnosti: ovocná vôňa kvetinová vôňa Obsah sady: Lavender vosk do aromalampy Vanilla vosk do aromalampy Orange blossom vosk do aromalampy Rose vosk do aromalampy Jasmine vosk do aromalampy Zloženie: 100 % sójový vosk (notino.sk)

Podobné produkty ako RIO Soy Wax Melts vosk do aromalampy 5 ks , Šatníková skriňa antracitová 335969

Nadstavec 5-dverový CORONA biely vosk

Nadstavec 5-dverový CORONA biely vosk
Detail

Použitý materiál je masívna borovica s voskovaným bielym odtieňom. Horná hrana je vyrobená z masívneho borovicového dreva, voskovaná v medovom odtieni. K dispozícii je aj nadstavec špeciálne pre skrinku 162819B. Tento diel patrí do súpravy Corona, ktorá je bielej farby. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Nadstavec 5-dverový CORONA biely vosk , Úložná skriňa biela 336143

Roto Corona 30ml

Roto Corona 30ml
Detail

Jedinečné zloženie prírodných zložiek zabezpečuje najlepší štart do života pre mláďatá. Kombinácia imunoglobulínov mledziva, vitamínov a olejov podporuje imunitu novorodeného teľaťa. Špeciálne vyvinuté na podporu imunity. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Roto Corona 30ml , Úložná skriňa mätová 336158

TC Electronic Corona

TC Electronic Corona
Detail

Corona Chorus obsahuje tri druhy chorus zvuku - legendárny TC Electronics SCF, Tri- chorus a TonePrint nastavenie, ktoré môžete upravovať na počítači vďaka USB pripojeniu. Zvuk SCF chorusu stanovil štandard pred viac ako 25 rokmi a dodnes je považovaný za jeden z najlepších chorus zvukov - tentoraz ho nájdete v tejto útlej krabičke vyrobenej z poctivého kovu. Prevádzka na batérie : Áno Adaptér súčasťou balenia : Nie True bypass : Áno Typ : Chorus Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako TC Electronic Corona , Šatníková skriňa mätová 336248

Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 01 5 ml

Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 01 5 ml
Detail

Dermacol Eyebrow Lifting, 5 ml, Riasenky a gély na obočie pre ženy, Pekne upravené obočie podčiarkne vašu prirodzenú krásu, pretože orámuje celú tvár. Pre jeho dokonalý vzhľad pritom stačí málo. Gél na obočie Dermacol Eyebrow Lifting ho zvýrazní a zafixuje v jedinom kroku. Vďaka aplikačnej a zároveň stylingovej kefke pomôže upraviť a nadvihnúť jednotlivé chĺpky obočia a súčasne ich v tejto podobe spoľahlivo zafixuje na mnoho hodín. Po zaschnutí zostane tento gél na svojom mieste, nebude sa drobiť, ani sa nikam neobtlačí. Vlastnosti: fixuje obočie v požadovanom tvare obočie vyzerá okamžite upravene obočie pôsobí veľmi prirodzene ľahko sa aplikuje vrátane praktickej kefky podčiarkne a zvýrazní celkový vzhľad obočia Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Pomocou štetčeka naberte primerané množstvo produktu a krátkymi ťahmi aplikujte na obočie. (notino.sk)

Podobné produkty ako Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 01 5 ml , Úložná skriňa antracitová 336267

Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 03 5 ml

Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 03 5 ml
Detail

Dermacol Eyebrow Lifting, 5 ml, Riasenky a gély na obočie pre ženy, Pekne upravené obočie podčiarkne vašu prirodzenú krásu, pretože orámuje celú tvár. Pre jeho dokonalý vzhľad pritom stačí málo. Gél na obočie Dermacol Eyebrow Lifting ho zvýrazní a zafixuje v jedinom kroku. Vďaka aplikačnej a zároveň stylingovej kefke pomôže upraviť a nadvihnúť jednotlivé chĺpky obočia a súčasne ich v tejto podobe spoľahlivo zafixuje na mnoho hodín. Po zaschnutí zostane tento gél na svojom mieste, nebude sa drobiť, ani sa nikam neobtlačí. Vlastnosti: fixuje obočie v požadovanom tvare obočie vyzerá okamžite upravene obočie pôsobí veľmi prirodzene ľahko sa aplikuje vrátane praktickej kefky podčiarkne a zvýrazní celkový vzhľad obočia Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Pomocou štetčeka naberte primerané množstvo produktu a krátkymi ťahmi aplikujte na obočie. (notino.sk)

Podobné produkty ako Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 03 5 ml , Úložná skriňa oranžová 336165

Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 02 5 ml

Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 02 5 ml
Detail

Dermacol Eyebrow Lifting, 5 ml, Riasenky a gély na obočie pre ženy, Pekne upravené obočie podčiarkne vašu prirodzenú krásu, pretože orámuje celú tvár. Pre jeho dokonalý vzhľad pritom stačí málo. Gél na obočie Dermacol Eyebrow Lifting ho zvýrazní a zafixuje v jedinom kroku. Vďaka aplikačnej a zároveň stylingovej kefke pomôže upraviť a nadvihnúť jednotlivé chĺpky obočia a súčasne ich v tejto podobe spoľahlivo zafixuje na mnoho hodín. Po zaschnutí zostane tento gél na svojom mieste, nebude sa drobiť, ani sa nikam neobtlačí. Vlastnosti: fixuje obočie v požadovanom tvare obočie vyzerá okamžite upravene obočie pôsobí veľmi prirodzene ľahko sa aplikuje vrátane praktickej kefky podčiarkne a zvýrazní celkový vzhľad obočia Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Pomocou štetčeka naberte primerané množstvo produktu a krátkymi ťahmi aplikujte na obočie. (notino.sk)

Podobné produkty ako Dermacol Eyebrow Lifting gélový vosk na obočie odtieň 02 5 ml , Uzamykateľná skriňa ružová 336256

DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 03 5 ml

DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 03 5 ml
Detail

Pre akýkoľvek spôsob úpravy vášho obočia s tekutým voskom upravíte každé obočie do požadovaného tvaru. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 03 5 ml , Úložná skriňa čierna 336187

DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 01 5 ml

DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 01 5 ml
Detail

Pre akýkoľvek spôsob úpravy vášho obočia s tekutým voskom upravíte každé obočie do požadovaného tvaru. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 01 5 ml , Úložná skriňa oranžová 336183

DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 02 5 ml

DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 02 5 ml
Detail

Pre akýkoľvek spôsob úpravy vášho obočia s tekutým voskom upravíte každé obočie do požadovaného tvaru. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako DERMACOL Eyebrow Lifting Tekutý vosk na obočie Odtieň 02 5 ml , Šatníková skriňa medovohnedá 340476

ISOLDA krém na ruky včelí vosk s materinou dúškou 5 l

ISOLDA krém na ruky včelí vosk s materinou dúškou 5 l
Detail

Včelí vosk je prírodným produktom včiel. Čistený včelí vosk sa stáva stále populárnejší v oblasti kozmetiky, kde sa využíva vďaka svojim hydratačným a ochranným vlastnostiam. Vďaka svojej štruktúre je schopný vytvárať na pokožke ochranný film, ktorý chráni pred nepriaznivými vplyvmi prostredia, vlhkom a pokožku zvláčňuje, preto je súčasťou najmä balzamov na pery. Dúška tymianová (Thymus vulgaris) je veľmi cenenou aromatickou bylinou našich babičiek využívaná na vnútornú, inhalačnú aj vonkajšiu aplikáciu. Rastlina obsahuje veľké množstvo aktívnych látok, ktoré jej prepožičiavajú antiseptické, protizápalové a prekrvujúce vlastnosti. Často sa používa na ústnu hygienu, v aromaterapii, ale je významná aj v starostlivosti o pleť. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ISOLDA krém na ruky včelí vosk s materinou dúškou 5 l

Sconto Šatníková skriňa BERNO 5 antracitová

Detail

**Šatníková skriňa BERNO 5** vás zaujme svojim moderným, minimalistickým vzhľadom, ktorý vašu domácnosť obohatí o krytý úložný priestor. Vďaka užšiemu vyhotoveniu je skvelou voľbou aj do malých interiérov. Skriňa je uzatvárateľná pomocou **2 otočných dverí**, ktoré umožňujú využiť vnútorný priestor skrine na maximum. Za nimi sa nachádza jednoducho riešené vybavenie v podobe **1 šatníkovej tyče a 1 vloženej police** nad ňou. Predné plochy sú doplnené o **plastové rúčky** uľahčujúce každodennú manipuláciu. Skriňa je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý **nie je náročný na údržbu**. Svoju šatníkovú skriňu BERNO 5 si môžete zaobstarať hneď v niekoľkých farebných vyhotoveniach. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa BERNO 5 antracitová

Sconto Šatníková skriňa BERNO 5 biela

Detail

**Šatníková skriňa BERNO 5** vás zaujme svojim moderným, minimalistickým vzhľadom, ktorý vašu domácnosť obohatí o krytý úložný priestor. Vďaka užšiemu vyhotoveniu je skvelou voľbou aj do malých interiérov. Skriňa je uzatvárateľná pomocou **2 otočných dverí**, ktoré umožňujú využiť vnútorný priestor skrine na maximum. Za nimi sa nachádza jednoducho riešené vybavenie v podobe **1 šatníkovej tyče a 1 vloženej police** nad ňou. Predné plochy sú doplnené o **plastové rúčky** uľahčujúce každodennú manipuláciu. Skriňa je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý **nie je náročný na údržbu**. Svoju šatníkovú skriňu BERNO 5 si môžete zaobstarať hneď v niekoľkých farebných vyhotoveniach. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa BERNO 5 biela

Benefit Precisely, My Brow Wax fixačný vosk na obočie odtieň 5 Warm Black Brown 5 g

Benefit Precisely, My Brow Wax fixačný vosk na obočie odtieň 5 Warm Black Brown 5 g
Detail

Benefit Precisely, My Brow Wax, 5 g, Riasenky a gély na obočie pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako Benefit Precisely, My Brow Wax fixačný vosk na obočie odtieň 5 Warm Black Brown 5 g

CORONA vesta zelená XXXL

CORONA vesta zelená XXXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená XXXL

CORONA vesta zelená L

CORONA vesta zelená L
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená L

CORONA vesta zelená XXL

CORONA vesta zelená XXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená XXL

CORONA vesta čierna L

Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna L

CORONA vesta čierna XXXL

CORONA vesta čierna XXXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna XXXL

CORONA vesta zelená M

CORONA vesta zelená M
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená M

CORONA vesta zelená S

CORONA vesta zelená S
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená S

CORONA vesta zelená XL

CORONA vesta zelená XL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta zelená XL

CORONA vesta čierna M

CORONA vesta čierna M
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna M

CORONA vesta čierna S

CORONA vesta čierna S
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna S

CORONA vesta čierna XL

CORONA vesta čierna XL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna XL

CORONA vesta čierna XXL

CORONA vesta čierna XXL
Detail

• ľahká vesta s vreckami • vnútorná sieťovina z materiálu polyester Mesh • kovový D krúžok (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CORONA vesta čierna XXL

TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726)

TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726)
Detail

Nástenné hodiny – analógové, napájanie na baterky Nástenné hodiny TFA 60.3519.02 Corona ponúknu obrovskú presnosť vďaka rádiovému DCF signálu spoločne s funkciou zeleného LED podsvietenie.Tieto nástenné hodiny sa skvele hodia do každého interiéru najmä vďaka svojmu štíhlemu telu a elegantnému vyhotoveniu. Skvele poslúži ako v domácnosti, tak aj v kancelárii či vo vstupnej hale. Hodiny sú riadené DCF (rádiovým) signálom, ktorý zabezpečuje ich obrovskú presnosť, ale zároveň umožňuje aj ich ručné nastavenie. Hodiny obsahujú funkciu zeleného podsvietenia LED, a to buď trvalého alebo automaticky aktivovaného svetelným senzorom. Nástenné hodiny TFA 60.3514 vás oslniaObrovskú presnosťou, vďaka signálu DCFŠtíhlym a elegantným dizajnomTichým chodom, o ktorej nebudete ani vedieťMožnosťou zeleného podsvieteniaV balení spoločne s nástennými hodinami TFA 60.3519.02 Corona nájdete aj slovenský návod na obsluhu.Tieto hodiny sa dajú napájať 1 × 1,5 V AA... (alza.sk)

Podobné produkty ako TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726)

TC Electronic Corona Mini

TC Electronic Corona Mini
Detail

Pedálový efekt Corona v zmenšenom prevedení. Pri "pedalboard friendly" rozmeroch si efekt zachováva všetky funkcie, ktoré ponúka jeho väčší brat. K dispozícii sú tri hlavné ovládacie prvky. Ovládač Depth nastavuje hĺbku oscilácie efektu, speed zasa rýchlosť oscilácie a ovládačFX Level nakoniec primiešava efektový signál ku čistému, čo vytvára typické chorus efekty. Medzi samozrejmosti patrí True Bypass prepínanie, analógová cesta pre čistý signál a USB port pre detailnú editáciu efektu pomocou programu TonePrint, ktorý je exkluzivitou práve pri efektoch značky TC Electronic. Efekt sa napája výlučne 9V adaptérom, ktorý nie je súčasťou balenia. Typ : Vibrato True bypass : Áno Vstupy : Mono Ovládače : Rýchlosť Typ : Chorus Výstupy : Mono Napájanie : Adaptér Ovládače : Depth Ovládače : FX Level Krajina pôvodu : Čína Adaptér súčasťou balenia : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako TC Electronic Corona Mini

Tescoma CORONA 2l 677460.00

Tescoma CORONA 2l 677460.00
Detail

Varná kanvica – na indukciu, na plyn, na sklokeramiku a na elektrinu, objem 2l, s píšťalkou, materiál oceľ, strieborná farba Čajová kanvica Tescoma CORONA je výkonným a spoľahlivým pomocníkom pri varení a príprave teplých nápojov, najmä čaju a zalievanej kávy priamo z horúcej platne. Ponúka veľký objem 2 litre a je vybavená účelnou píšťalkou pre jednoduchú signalizáciu dosiahnutia bodu varu vody. Je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a manipulácia s ňou je veľmi komfortná a maximálne bezpečná vďaka úchytom zo žiaruvzdorného materiálu, ktoré nikdy nepália. K bezpečnosti tiež prispieva aj moderné bezdotykové ovládanie spotrebiča stlačením jeho držadla. Masívne sendvičové dno zaisťuje dokonalú úsporu energie. Kanvica je vhodná pre použitie na všetkých typoch sporákov – plynových, elektrických, sklokeramických aj indukčných a vzťahuje sa na ňu trojročná záručná doba.Parametre a špecifikácia: Materiál: Nerezová oceľŽiaruvzdorný plast... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma CORONA 2l 677460.00

Odkladací stôl CORONA vosk

Odkladací stôl CORONA vosk
Detail

Odkladací stôl CORONA masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, vám bude slúžiť ako v obývacej izbe, tak v pracovni či v chodbe. Odkladací stôl obsahuje 2 zásuvky, v spodnej časti sa nachádza polica. Zásuvky sú zdobené kovovými úchytkami. Odkladací stôl CORONA je súčasťou zostavy Corona.Odkladací stolík dá priestoru jedinečnú atmosféru, na stolík totiž vystavíte pre vás dôležité veci. Odkladací stôl CORONA, vo vyhotovení masív borovica, voskovaná v medovom odtieni, vám bude slúžiť ako v obývacej izbe, tak v pracovni, v spálni či v chodbe. Na masívnom rustikálnom stolíku možno vystaviť starožitnosti, vázu s kvetinami, fotografie i obrazy. Odkladací stôl obsahuje dve zásuvky, v spodnej časti stola sa nachádza odkladacia polica. Zásuvky sú zdobené čiernymi kovovými úchytkami. Na rustikálnom stole vyniknú všetky vystavené veci, do zásuviek potom uložíte drobné predmety či dokumenty, spodnú policu možno nechať voľnú či do nej odložiť rôzne boxy. Odkladací stôl CORONA je súčasťou zostavy Corona. Odkladací stôl CORONA sa teda bude hodiť všade, kde sa nachádza nábytok Corona, poslúži teda ako vo vašej domácnosti, tak na chalupe či chate. (idea-nabytok.sk)

Podobné produkty ako Odkladací stôl CORONA vosk
Tescoma CORONA 2l 677460.00, TFA 60.3519.02 Corona (4009816027726), HEKO deflektory pre Toyota Verso 5-dverová (od 09) (HKO29617), Corona poetry (999-00-030-9578-7), Orion Zarážka dverová UH – doraz, 2 ks (810453), Korok na vosk (3078), SIXTOL Škoda Fabia III, 5 dverová, od roku 2014, rozdelené zadné operadlo, šedo-čierny (AME626-p2), Nočný stolík mexická borovica Corona biela 53 × 39 × 67 cm (282618), Úložná skriňa antracitová 336159, Úložná skriňa antracitová 336141, Zásuvková skriňa čierna 336151, Šatníková skriňa betónovosivá 803438, Úložná skriňa sivá 335908, Šatníková skriňa antracitová 336249, Úložná skriňa ružová 336157, Úložná skriňa čierna 336142, Šatníková skriňa olivovozelená 336243, Úložná skriňa biela 336161, Šatníková skriňa čierna 800631, Úložná skriňa mätová 336140, Šatníková skriňa antracitová 335969, Úložná skriňa biela 336143, Úložná skriňa mätová 336158, Šatníková skriňa mätová 336248, Úložná skriňa antracitová 336267, Úložná skriňa oranžová 336165, Uzamykateľná skriňa ružová 336256, Úložná skriňa čierna 336187, Úložná skriňa oranžová 336183, Šatníková skriňa medovohnedá 340476