Sofahouse dizajnová komoda so zrkadlom odelya biela x 28157

Produkt Sofahouse dizajnová komoda so zrkadlom odelya biela x 28157 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sofahouse dizajnová komoda so zrkadlom odelya biela x 28157 upraviť a produkt hľadať znova.

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela x 28157

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela  x  28157
Detail

Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela Štýlová a rafinová komoda so zrkadlom Odelya spoľahlivo dodá vášmu domovu luxusný vzhľad. Komoda je skvelým prepojením elegantného vzhľadu, dreveného dekora, geometrického zdobenia, robustnosti a funkčnosti. Za dvierkami sú priestranné priehradky, do ktorých môžete uložiť všetky svoje poháre, porcelán, knihy alebo iné doplnky. Vrchná časť v orechovom dekore komody slúži na vystavenie dekoratívnych predmetov ako sú fotky alebo suveníry, ktoré oživia priestor. Súčasťou zostavy je aj zrkadlo, ktoré sa postará o váš dokonalý zovňajšok. Dekoratívne zlaté lemovanie dáva zostave dodatočnú vizuálnu príťažlivosť. Odelya nesmie chýbať v žiadnom interiéri milovníkov moderného dizajnu. Rozmer - komoda: 110cm x 76cm x 45cm (š x v x h)Rozmer - zrkadlo: 2x 29,5cm x 70cm x 1,8cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, skloHrúbka: 18mmFarba: biela, hnedá, zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela x 28157 , Tectake šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764)

Sofahouse Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely
Detail

Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely - Skladom na SK - 2ks Komoda Aasiya elegantne vyrieši všetok úložný priestor a váš interiér bude stále vyzerať reprezentatívne. Zamilujete si ju nielen pre jej vzhľad, ale aj pre priestor, ktorý ponúka na odkladanie vašich drobností. S dekorom dubového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších dekorácií. Komodu je možné využiť aj ako TV komodu, ktorá sa bez problémov postará o všetko TV príslušenstvo. Biele nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Moderné prevedenie komody zaistí, že akákoľvek miestnosť nadobudne iný charakter. Dolaďte si svoj interiér k vašej spokojnosti aj s komodou Aasiya a objavte čaro tohto praktického pomocníka. Rozmer: 140cm x 86cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmVýška nôh: 12cmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely , Tectake veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539)

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech x 28147

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech  x  28147
Detail

Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech Zásuvková komoda so zrkadlom Hakulani v orechovom dekore vyžaruje pokoj a pohodu, takže dokonale zapadne do spálne, kde si môžete konečne vydýchnuť a samozrejme aj oddýchnuť od všetkých povinností a každodenných starostí. Je skutočne funkčná a praktická. Disponuje tromi zásuvkami, ktoré vám zabezpečia dostatok úložného priestoru. Vrchná časť komody slúži na vystavenie dekoratívnych predmetov ako sú fotky alebo suveníry, ktoré oživia priestor. Súčasťou zostavy je aj zrkadlo, ktoré sa postará o váš dokonalý zovňajšok. Farebná kombinácia pozdvihne dizajn vašej miestnosti na vyššiu úroveň. Hakulani nesmie chýbať v žiadnom interiéri milovníkov moderného dizajnu. Rozmer - komoda: 110cm x 76cm x 44,8cm (š x v x h)Rozmer - zrkadlo: 45cm x 45cm x 2cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, skloHrúbka: 18mmFarba: antracitová, hnedá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech x 28147 , Biela komoda torrance, 66128 (beliani_66128)

Sofahouse Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie

Sofahouse Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie
Detail

Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie - 1ks Praktická rohová sedačka Dellyn bude skvelým dizajnovým doplnkom a klenotom každej obývacej izby. Posaďte sa a urobte si pohodlie. Extrémne pohodlné sedadlá poskytnú dokonalý komfort a pohodlie, aké si len dokážete predstaviť. Čierne nohy vyrobené z tvrdého plastu poskytujú nábytku perfektnú stabilitu a jedinečný šarm. Nadčasová farba je ľahko kombinovateľná s ďalšími doplnkami a nábytkom, bez problémov ju začleníte do rozličných štýlov interiéru. Celkový vzhľad dopĺňajú dva dekoračné vankúše. Ide o sedačku v ľavom prevedení, ktorú môžete umiestniť kdekoľvek do priestoru. Vychutnávajte si chvíle oddychu, harmónie a pokoja vo svojom vysnívanom domove so sedačkou Dellyn. Rozmer: 250cm x 69cm x 145cm (š x v x h)Materiál: chemicky čistiteľná tkanina (100% polyester), bukové drevo, drevotrieskaMateriál nôh: tvrdý plastVýplň vankúša: 60% strihaná pena, 40% silikónová penaVýplň: pena, perieFarba: biela, čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie , Šperkovnica – skrinka so zrkadlom (8592190092047)

Sofahouse Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá

Sofahouse Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá
Detail

Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá - Skladom na SK - 1ks Ak chcete dať svojej domácnosti obzvlášť elegantný štýl, leňoška Ediva je tou vynikajúcou voľbou. Jej nádherné prevedenie sa stane neprehliadnuteľným štýlotvorným prvkom interiéru. Doprajte si komfort, kvalitu a aj trendový štýl. Vďaka nadčasovému dizajnu ju určite nebudete chcieť vymeniť. Drevené nohy odľahčujú celkový dizajn leňošky, sú zárukou stability na ľubovoľnom povrchu. Zadná časť leňošky je celočalúnená, takže ju môžete umiestniť ku stene aj do voľného priestoru. Ležadlová plocha leňošky zaisťuje optimálne maximálny komfort sedenia a ležania. Perfektný kus nábytku, ktorý poteší milovníkov škandinávskeho štýlu. Rozmer: 167cm x 100cm x 79cm (š x v x h)Materiál: 100% látka Knit, bukové drevoMateriál nôh: drevoVýplň: penaVýška nôh: 20cmFarba: modrá, hnedá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá , Make up sada so zrkadlom (8711866276004)

Sofahouse Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená x 27840

Sofahouse Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená  x  27840
Detail

Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená Chýba vám niečo v spálni alebo v izbe pre dievčatá? Tak to ste na správnom mieste. Konzola so zrkadlom a jednou širokou zásuvkou s plným výsuvom splní vaše očakávania a poskytne vám priestor na kozmetiku a drobné dekorácie. Celok pôsobí mimoriadne ucelene vďaka ozdobným prvkom. Zostava vytvára dokonalú kombináciu s kreslom alebo stoličkou, na ktorej môžete sedieť a starať sa o svoju krásu. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Maximálnu stabilitu zaisťuje dvojica drevených nôh v prednej časti, zadná strana konzoly sa prichytáva ku stene. Okrem hlavnej odkladacej plochy konzola disponuje zásuvkou s dekoratívnymi úchytkami na ďalšie drobnosti. Ababuo nezaberie veľa miesta, no vkusne doplní každý interiér. Rozmer - konzola: 120cm x 89cm x 35cm (š x v x h)Rozmer - zrkadlo: 50cm x 70cm x 2cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, skloMateriál nôh: bukové drevoHrúbka: 18mmFarba: hnedá, tmavozelená (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená x 27840 , Acecamp skladací mapový so zrkadlom (6932057831099)

Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Komoda so zásuvkami Hatu, modrá, 41 x 33,5 x 43 cm

Komoda so zásuvkami Hatu, modrá, 41 x 33,5 x 43 cm
Detail

Krásna komoda s textilnými zásuvkami bude pekným i praktickým doplnkom v detskej izbičke na uskladnenie hračiek a ďalších drobností. Komoda je vyrobená z bielych MDF dosiek a doplnená dvoma pevnými textilnými zásuvkami modrej farby s dekorom tigríka. Dodávame v demonte, návod súčasťou balenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Komoda so zásuvkami Hatu, modrá, 41 x 33,5 x 43 cm , Make it real – kozmetická súprava so zrkadlom (0638241100465)

Komoda so zásuvkami Hatu, ružová, 41 x 33,5 x 43 cm

Komoda so zásuvkami Hatu, ružová, 41 x 33,5 x 43 cm
Detail

Krásna komoda s textilnými zásuvkami bude pekným i praktickým doplnkom v detskej izbičke na uskladnenie hračiek a ďalších drobností. Komoda je vyrobená z bielych MDF dosiek a doplnená dvoma pevnými textilnými zásuvkami ružovej farby s dekorom slona. Dodávame v demonte, návod súčasťou balenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Komoda so zásuvkami Hatu, ružová, 41 x 33,5 x 43 cm , Babyono detská sada na nechty so zrkadlom (5904341203371)

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo, 26 x 13 x 7 cm

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo, 26 x 13 x 7 cm
Detail

Praktický obdĺžnikový organizér so zrkadielkom je ideálny na ukladanie drobných kozmetických doplnkov, šperkov a iných kúpeľňových potrieb. Spodná časť je z lesklého bieleho plastu a horné veko z prírodného bambusu, na ktorom je zo spodnej časti nalepené zrkadlo. Vďaka svojmu jednoduchému vzhľadu skvele doplní interiér každej kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo, 26 x 13 x 7 cm , Oceľová komoda so 4 zásuvkami čierna matana, 288794 (beliani_288794)

Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764)

Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764)
Detail

Šperkovnica – drevená, stojan, so zrkadlom, rozmery 147 × 45 × 37 cm (V׊×H), biela farba Hľadáte miesto na úschovu svojich cenných šperkov? Šperkovnica tectake má dostatočne veľký priestor a navyše nádherný dizajn, ktorým dokáže nadchnúť. Na jej zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je drevo. Z toho dôvodu ani po rokoch nestratí svoj prírodný vzhľad. Vďaka zrkadlu bude každodenné nasadzovanie šperkov doslova hračkou. Rozmery sú 147 × 45 × 37 cm (vך×h). Táto skvelá pomôcka poteší všetkých, ktorí majú mnoho šperkov. Zásadné vlastnosti šperkovnice Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela Vnútri šperkovnice je k dispozícii dostatočný priestor pre všetky vaše šperky Drevená šperkovnica tectake skvele zapadne do každej domácnosti Šperkovnica so zrkadlom uľahčí výber patričného šperku Šperkovnica tectake meria 147 × 45 × 37 cm (vך×h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764) , Kesper detská úložná komoda biela 58,5×32,5×42,5cm (4000270177170)

Biely dekorativny vešiak so zrkadlom Leitmotiv Glint

Biely dekorativny vešiak so zrkadlom Leitmotiv Glint
Detail

Štýlový vešiak s poličkou aj zrkadlom je praktickou vychytávkou, ktorá sa vo vašej chodbe rýchlo ujme. Zároveň vďaka svojmu neokoukanému dizajnu je aj originálny doplnok, ktorý zaujme hneď pri prekročení prahu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely dekorativny vešiak so zrkadlom Leitmotiv Glint , Ace camp skladací mapový kompas so zrkadlom – malý (6932057831143)

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA biela

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA biela
Detail

**Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA** vás očarí svojim jednoduchým, ale zároveň moderným vyhotovením. **Minimalistické jednofarebné vyhotovenie** svojím vzhľadom ľahko zapadne do moderných spální alebo šatní. Vnútorná časť skrine ponúka veľmi **praktické riešenie na uloženie všetkého šatstva** a ďalších doplnkov. Veľký úložný priestor vypĺňajú **4 vložené police a 1 šatníková tyč v každej polovici skrine**. Šatníkové tyče umožňujú pohodlné zavesenie väčších odevov alebo tých, u ktorých chcete zabrániť pokrčeniu. **Dve široké horné police** poskytujú veľké miesto na uloženie lôžkovín alebo aktuálne nepoužívaného oblečenia. Skriňu uzatvárajú **posuvné dvere, ktoré šetria cenný priestor** zvonka aj vo vnútri skrine. Celé **jedny dvere vypĺňa sklenená plocha zrkadla**, vďaka ktorej môžete kedykoľvek upraviť svoj vzhľad. Konštrukcia je **vyrobená z laminovanej drevotriesky**, ktorá sa vám bude ľahko udržiavať. So šatníkovou skriňou NERISSA vyriešite nedostatok priestoru na uloženie oblečenia a zároveň pridáte do interiéru zaujímavý kus nábytku. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA biela , Beliani s guľatým zrkadlom a stoličkou biela galaxie (beliani_318115)

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom ARSALA biela

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom ARSALA biela
Detail

**Zrkadlová skriňa ARSALA** zaujme svojim jednoduchým nadčasovým dizajnom a prakticky riešeným vnútorným vybavením. Táto kombinácia z nej robí ideálny kúsok nielen do moderných spální či šatní. Dominantným prvkom skrine je **zrkadlo**, ktoré sa rozprestiera **po celej prednej ploche** jedných posuvných dverí. Zrkadlo opticky zväčší a presvetlí aj malé interiéry a zároveň tiež zaistí váš bezchybný vzhľad. **Posuvný systém otvárania dverí** šetrí miesto a umožňuje využiť na maximum priestor zvonku aj vo vnútri skrine. O uskladnenie vášho oblečenia a doplnkov sa postará úložný priestor v podobe **1 šatníkovej tyče a 5 širokých políc**. Skriňa je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu s **matným povrchom**. Celkový vzhľad dopĺňajú lišty vo farbe kovu. Svoju šatníkovú skriňu ARSALA si môžete vybrať hneď z **niekoľkých farebných vyhotovení** a perfektne tak doladiť vzhľad miestnosti. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom ARSALA biela , Komoda s 2 zásuvkami biela/prírodné drevo fili, 259310 (beliani_259310)

Sconto Kúpeľňová skrinka so zrkadlom GORDES biela

Sconto Kúpeľňová skrinka so zrkadlom GORDES biela
Detail

Kúpeľňová skrinka GORDES je v modernom štýle s ľahkými prvkami Provence. Obdĺžnikové dvierka zdobia veľké zrkadlá. Oceniť môžete magnetické uzatváranie, ktoré je šetrné k lakovanému MDF materiálu. Vnútorné police možno nastaviť v troch výškach. Zrkadlovú skriňu je možné pripevniť na stenu. Celý povrch je vodoodpudivý. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Kúpeľňová skrinka so zrkadlom GORDES biela , Toaletný stolík so zrkadlom mdf 60 × 40 × 75 cm (245751)

Biela komoda so 6 zásuvkami Støraa Aldo

Biela komoda so 6 zásuvkami Støraa Aldo
Detail

Aldo, to je kolekcia nežného nábytku vo vidieckom štýle a príjemných farbách. S týmito kúskami sa doma budete cítiť dobre a útulne a navyše získate množstvo úložného priestoru navyše. O značke: Støraa je dánska nábytkárska značka, ktorá sídli v Holstebro, kde vyvíja a vyrába nábytok už viac ako dvadsaťpäť rokov . Vlastný tím dizajnérov svoju kreativitu využíva pri tvorbe produktov, ktoré sú nielen krásne, ale predovšetkým kvalitné a spoľahlivé. Návrhy sa inšpirujú módnymi trendmi , zároveň však v Støraa myslia aj na to, že správny nábytok by mal predovšetkým robiť domov domovom . To, že jednotlivé kúsky zodpovedajú prísnym štandardom, zaisťuje tím kontrolórov kvality. Støraa, to je dizajn, kvalita, hodnota a dostupnosť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biela komoda so 6 zásuvkami Støraa Aldo , Toaletný stolík so zrkadlom mdf 60 × 50 × 86 cm (245752)

Sofahouse Dizajnová komoda Parry 180 cm biela

Sofahouse Dizajnová komoda Parry 180 cm biela
Detail

Dizajnová komoda Parry 180 cm biela Komoda Parry dodá obývačke výrazný charakter a všetko dokonale usporiada. Či už ju umiestnite do predsiene, spálne či obývacej izby, máte istotu, že všetko potrebné budete mať vždy poruke a vyhnete sa tak zúfalému večnému hľadaniu. Komodu uzatvárajú 2 páry dverí, kedy každý z nich ukrýva vloženú policu. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie rastlín, kníh a ďalších doplnkov. Šestica nôh podčiarkuje jej celkový vzhľad a zaistí jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Vďaka univerzálnemu farebnému vyhotoveniu zapadne takmer do každého interiéru. Tento originálny kus nábytku zaručene dodá vašej izbe úplne iný šmrnc. Rozmer: 180cm x 80cm x 45cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmFarba: biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Parry 180 cm biela , Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002)

Sofahouse Dizajnová komoda Olencia 180 cm biela

Sofahouse Dizajnová komoda Olencia 180 cm biela
Detail

Dizajnová komoda Olencia 180 cm biela Dizajnová komoda Olencia si poradí s neporiadkom a dopraje vašim veciam dôstojné miesto na uloženie. Budete mať prehľad o tom, čo kde máte a vyhnete sa tak zúfalému večnému hľadaniu. Komodu uzatvárajú 2 páry dverí, kedy každý z nich ukrýva vloženú policu. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie rastlín, váz a ďalších dekorácií. Šestica nôh podčiarkuje jej celkový vzhľad a zaistí jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Vďaka univerzálnemu farebnému vyhotoveniu zapadne takmer do každého interiéru. Olencia bude praktickou aj elegantnou vizitkou vášho domova. Rozmer: 180cm x 80,8cm x 45cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmFarba: biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Olencia 180 cm biela , Komoda bravo 870 (5907758726327)

Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm biela

Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm biela
Detail

Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm biela Komoda Cadelaria spoľahlivo dodá vašej domácnosti luxusný vzhľad. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Komodu uzatvárajú 2 páry dverí, kedy každý z nich ukrýva vloženú policu. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Nad každým párom dverí sa nachádza 1 otvorený odkladací priestor. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších dekorácií. Komodu je možné využiť aj ako TV komodu, ktorá sa bez problémov postará o všetko TV príslušenstvo. Pätica výrazných plastových nôh podčiarkuje jej celkový vzhľad a zaistí jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Neváhajte a siahnite s radosťou po vkusnom a lákavom kúsku. Rozmer: 180cm x 78,6cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: plastHrúbka: 18mmVýška nôh: 17cmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm biela , Komoda pittsburgh, 66017 (beliani_66017)

Sofahouse Dizajnová komoda Abequa 179,9 cm biela

Sofahouse Dizajnová komoda Abequa 179,9 cm biela
Detail

Dizajnová komoda Abequa 179,9 cm biela Dizajnová, biela komoda Abequa zaujme svojou originalitou a dodá domácnosti osobitý charakter. Či už ju umiestnite do predsiene, spálne či obývačky, máte istotu, že všetko potrebné budete mať vždy poruke a vyhnete sa tak zúfalému večnému hľadaniu. Komodu uzatvárajú dvierka v mramorovom dekore, za ktorými je ukrytá vložená polica. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie rastlín, kníh a ďalších doplnkov. Dekoratívne zlaté lemovanie dáva komode dodatočnú vizuálnu príťažlivosť. Dokonalá farebná kombinácia je ľahko kombinovateľná s ďalšími doplnkami a nábytkom, bez problémov ju začleníte do rozličných štýlov interiéru. Abequa si poradí s neporiadkom a dopraje vašim veciam dôstojné miesto na uloženie. Počuli ste niekedy o štýle Art Deco? Ak vo vás drieme duša umelca, zapnite svoje umelecké receptory! Objavte s nami štýl Art Deco. Rozmer: 179,9cm x 75cm x 47,3cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, kovHrúbka: 18mmFarba: biela, zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Abequa 179,9 cm biela , Komoda mammut 868 (5907758726242)

Sofahouse Dizajnová komoda Eiichi 180 cm biela

Sofahouse Dizajnová komoda Eiichi 180 cm biela
Detail

Dizajnová komoda Eiichi 180 cm biela Dizajnová komoda Eiichi je vhodná na zariadenie obývacích izieb, jedální, spální a tiež ju môžete postaviť v predsieni, kde svojou jednoduchosťou a farebnou kombináciou dodá pocit čistoty a sviežosti. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Zaručene sa stane stredobodom každej miestnoti, do ktorej sa ju rozhodnete postaviť. S jej nesmierne bohatým úložným priestorom si každá vec nájde svoje miesto. Vystavte si na vrchnú dosku tohto moderného kúsku svoje fotografie, suveníry z dovoleniek alebo vázu s kvetmi. Výrazné nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Komoda Eiichi vytvorí pokojný a príjemný domov, podľa vašich predstáv a potrieb. Rozmer: 180cm x 78,6cm x 45cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmVýška nôh: 15cmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Eiichi 180 cm biela , Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58905 (beliani_58905)

Sofahouse Dizajnová komoda Raisie 180 cm biela

Sofahouse Dizajnová komoda Raisie 180 cm biela
Detail

Dizajnová komoda Raisie 180 cm biela Komoda je skvelým prostriedkom, ako upratať všetky nepotrebné či malo používané veci. S množstvom úložného priestoru, ktorým sa pýši, bude dobrým a praktickým pomocníkom v domácnosti. Kombinácia vidieckeho štýlu s luxusnými prvkami v podobe zlatého pruhu a čiernej mramorovej dosky určite nezostane vo vašej domácnosti bez povšimnutia. Dve rovnaké priehradky skrývajú za dvierkami šesť políc na uloženie oblečenia, riadu, bielizne alebo drobných predmetov. Úchytky sú nenápadné, dotvárajú celkový vzhľad komody. Farebná kombinácia pozdvihne dizajn vašej miestnosti na vyššiu úroveň. Čistú krásu a štýlový dizajn v sebe komoda Raisie rozhodne nezaprie. Rozmer: 180cm x 76cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmVýška nôh: 21cmFarba: biela, čierna, zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Raisie 180 cm biela , Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58906 (beliani_58906)

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo štvorec, 13 x 13 x 7 cm

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo štvorec, 13 x 13 x 7 cm
Detail

Praktický organizér so zrkadielkom je ideálny na ukladanie drobných kozmetických doplnkov a šperkov. Spodná časť je z lesklého bieleho plastu a horné veko z prírodného bambusu. Z vnútornej strany veka je nalepené zrkadlo. Pekný doplnok na nočný stolík aj do kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo štvorec, 13 x 13 x 7 cm , Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 165456 (beliani_165456)

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza, 68 x 40 x 106,5 cm

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza, 68 x 40 x 106,5 cm
Detail

Tento krásny kozmetický stolík vykúzli vašej malej princeznej úsmev na tvári. Môže sa u neho česať aj skúšať prvé detské maľovátka. Svoje poklady si potom môžu uložiť do zásuvky. Stolík je vyrobený z bieleho lamina. Zrkadlo nie je sklenené, je teda úplne bezpečné a nehrozí, že sa dieťa poreže o črepy. Jedná sa o kvalitnú zrkadlovú fóliu. V sade nájdete aj štýlovú stoličku.Rozmer stoličky: 30 x 36 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza, 68 x 40 x 106,5 cm , Rotho komoda country – mix (1165499999)

Biela závesná šperkovnica so zrkadlom Bonami Essentials Bien

Biela závesná šperkovnica so zrkadlom Bonami Essentials Bien
Detail

So zrkadlom značky Bonami Essentials budete každé ráno vedieť, kto je v krajine najkrajší. Nebudeme ale súdiť knihu podľa obalu. To najdôležitejšie sa vždy skrýva vnútri. A tak je to aj s elegantnou šperkovnicou Bien. Zrkadlové sklo skrýva dostatočne priestrannú šperkovnicu, kde môžete uchovať akékoľvek poklady. Vďaka praktickým vešiačikom a poličkám si každý šperk nájde svoje miesto. Aby boli vaše poklady ako v bavlnke, vnútorné steny šperkovnice sú vyložené materiálom, ktorý pripomína zamat. Šperkom tak nehrozí žiadne poškriabanie. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biela závesná šperkovnica so zrkadlom Bonami Essentials Bien , Rotho komoda country – cappucino / antracit (1165490002)

Biela skrinka na kľúče so zrkadlom Rowico Sol

Biela skrinka na kľúče so zrkadlom Rowico Sol
Detail

Nehľadajte už kľúče všade po byte, zverte ich do bezpečných dvierok tejto dubovej skrinky. Umiestnite ich hneď vedľa dverí. Na výrobe sa v značnej miere podieľalo obľúbené brezové drevo. Upozornenie: súčiastky na upevnenie nie sú súčasťou balenia. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biela skrinka na kľúče so zrkadlom Rowico Sol , Decuevas 55746 drevený toaletný stolík xl so zrkadlom a drevenou stoličkou niza 2022 (4897022557461)

Sconto Stojan na šperky so zrkadlom SINE biela

Detail

**Šperkovnica so zrkadlom** SINE je dômyselným interiérovým doplnkom. Vnútri stojanového zrkadla, ktoré je možné podľa potreby nastaviť do niekoľkých stupňov sklonu, sa nachádza elegantné a zároveň plne funkčné riešenie pre každú milovníčku šperkov. Svoju zbierku ľahko umiestnite do odkladacích poličiek, plastových boxov alebo na háčiky. Zrkadlo **možno uzamknúť** a tak bude Vaša zbierka v bezpečí. **Rám je z drevovláknitého materiálu** (MDF) poteší nenáročnou údržbou. Pre lepšiu stabilitu odporúčame zrkadlo pripevniť na stenu. Materiál na upevnenie ku stene je súčasťou balenia. Priestorovo nenáročné, uzamykateľné zrkadlo SINE so šperkovnicou bude ozdobou aj praktickým solitérom nielen spálne, ale napríklad aj do haly alebo predsiene. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Stojan na šperky so zrkadlom SINE biela , Komoda sivo-tmavo hnedá palmer, 184948 (beliani_184948)

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom TERENCE biela/grafitová

Detail

Hľadáte priestrannú šatníkovú skriňu, do ktorej uložíte všetko oblečenie, doplnky a ďalší textil a zároveň vám umožní udržať si dokonalý prehľad o uložených predmetoch? Tak to je pre vás ideálnou voľbou **šatníková skriňa TERENCE** s bohatým vnútorným vybavením. Skriňu uzatvára **9 otočných dverí**, ktoré umožňujú maximálne využitie vnútorného priestoru.1 dvere sú vyplnené **zrkadlom**, v ktorom si môžete kedykoľvek skontrolovať svoj vzhľad. **Za každým párom dverí** sa nachádza **1 priestranná vložená polica**, ktorá prakticky predeľuje priestor. Za zrkadlovými dverami sa ukrývajú **2 šatníkové tyče**. Umiestnenie v 2 radoch umožňuje zavesenie viacerých kusov oblečenia. Skriňa ďalej obsahuje **4 praktické zásuvky** na drobnejšie šatstvo či doplnky. Všetky predné plochy sú osadené **výraznými rúčkami** vo farbe kovu, ktoré uľahčia každodennú manipuláciu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom TERENCE biela/grafitová , Yoggys – dizajnová podložka na jogu namaste (745125295190)

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA I biela

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA I biela
Detail

**Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA I** vás zaručene oslní svojim čistým, moderným vyhotovením s **efektívne riešeným vnútorným priestorom**. **Minimalistické spracovanie** svojím vzhľadom ľahko zapadne do moderných spální alebo šatní. Vnútorná časť skrine ponúka šikovné riešenie na uloženie všetkého oblečenia a doplnkov. Veľký úložný priestor vypĺňajú **4 vložené police a 1 šatníková tyč v každej polovici skrine**. Šatníkové tyče umožňujú pohodlné zavesenie odevov, ktoré majú tendenciu sa krčiť. **Dve široké vrchné police** ponúkajú dostatočne veľké miesto na uloženie lôžkovín alebo aktuálne nepoužívaného oblečenia. Skriňu pohodlne uzavrite pomocou **posuvných dverí, ktoré šetria cenný priestor** zvonku aj vo vnútri skrine. **Polovinu jedných dverí vypĺňa sklenená plocha zrkadla**, vďaka ktorej môžete kedykoľvek upraviť svoj vzhľad. Zrkadlová časť sa zároveň postará o optické zväčšenie a presvetlenie interiéru. Konštrukcia skrine je **vyrobená z laminovanej drevotriesky**, ktorá zaručuje ľahkú údržbu skrine. Vďaka šatníkovej skrini NERISSA I už nebudete musieť riešiť nedostatok priestoru na uloženie vášho oblečenia. Zároveň pridáte do interiéru zaujímavý kus nábytku, ktorý presvetlí váš domov. Tú svoju si môžete vybrať hneď z niekoľkých vyhotovení. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom NERISSA I biela , Yoggys – dizajnová podložka na jógu aqua (745125294278)

Bielo-sivá komoda so žltým detailom Vox Concept

Bielo-sivá komoda so žltým detailom Vox Concept
Detail

Dochádza vám inšpirácia pri zariaďovaní detskej či tínedžerskej izby? Na pomoc prichádza kolekcia Concept od značky Vox. Je hravá a optimistická, nepôsobí však príliš výstredne alebo infantilne a vaša ratolesť tak bude s týmto nábytkom spokojne vyrastať. Každý kúsok obsahuje zaujímavé farebné detaily a na vás je už len sa rozhodnúť, či všetko zladíte, alebo budete kombinovať. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bielo-sivá komoda so žltým detailom Vox Concept

Biela komoda so 4 zásuvkami LUCY, 253304 (beliani_253304)

Biela komoda so 4 zásuvkami LUCY, 253304 (beliani_253304)
Detail

Komoda – úzka, rohová, zásuvková, s nožičkami, materiál drevo, MDF a preglejka, rozmery 74 × 40 × 29 cm (V׊×H) Boli by ste vďační za väčší úložný priestor? Na uschovanie oblečenia, uterákov, hračiek či iných drobných predmetov sa vám bude hodiť komoda BELIANI. Nová priestranná komoda sa skvele zladí s dizajnom vašej domácnosti. S rohovým vyhotovením elegantne vyriešite nedostatok miesta v menších miestnostiach. Komoda BELIANI je zhotovená s tradičným zásuvkovým otváraním. Ponúka aj nožičky, ktoré zaisťujú komode skvelú stabilitu. Umožnia vám tiež jednoduché upratovanie podlahy a dobrú cirkuláciu vzduchu pod komodou. Materiálom je drevo, MDF a preglejka. Rozmery zodpovedajú 74 × 40 × 29 cm (V׊×H). Kľúčové vlastnosti komody Biela komoda so 4 zásuvkami LUCY, 253304 Moderná komoda BELIANI je perfektným variantom na vytvorenie úložného priestoru Rohová komoda vám príde vhod v malých miestnostiach Materiálom je drevo, MDF a preglejka Zásuvkové otváranie komody... (alza.sk)

Podobné produkty ako Biela komoda so 4 zásuvkami LUCY, 253304 (beliani_253304)

Sofahouse Dizajnová komoda Gaius 180 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Gaius 180 cm dub biely
Detail

Dizajnová komoda Gaius 180 cm dub biely Komoda Gaius okúzli nejedného návštevníka vašej domácnosti. Či už ju umiestnite do predsiene, spálne či obývacej izby, máte istotu, že všetko potrebné budete mať vždy poruke. Komodu uzatvárajú dvierka, za ktorými je ukrytá vložená polica. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších dekorácií. Hnedé nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Vďaka univerzálnemu farebnému vyhotoveniu zapadne takmer do každého interiéru. Neváhajte a siahnite s radosťou po vkusnom a lákavom kúsku. Rozmer: 180cm x 77,8cm x 41cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Gaius 180 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Valerie 140 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Valerie 140 cm dub biely
Detail

Dizajnová komoda Valerie 140 cm dub biely Dizajnová komoda Valerie zaujme svojou originalitou a dodá domácnosti osobitý charakter. To všetko vďaka jemne integrovaným nožičkám bielej farby, ktoré v kombinácii s hnedým korpusom vytvárajú mimoriadne elegantný kus nábytku. S dekorom dubového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. S jej nesmierne bohatým úložným priestorom si každá vec nájde svoje miesto. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších doplnkov. Farebná kombinácia pozdvihne dizajn vašej obývacej izby na vyššiu úroveň. Nesmierne elegantná a štýlová komoda Valerie nesmie chýbať v žiadnom interiéri milovníkov moderného dizajnu. Rozmer: 140cm x 86cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmVýška nôh: 12cmFarba: svetlohnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Valerie 140 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Parry 180 cm orech biely

Sofahouse Dizajnová komoda Parry 180 cm orech biely
Detail

Dizajnová komoda Parry 180 cm orech biely Komoda Parry sa stane praktickou súčasťou vašej domácnosti. Či už ju umiestnite do predsiene, spálne či obývacej izby, máte istotu, že všetko potrebné budete mať vždy poruke. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Komodu uzatvárajú 2 páry dverí, kedy každý z nich ukrýva vloženú policu. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie rastlín, kníh a ďalších doplnkov. Šestica nôh podčiarkuje jej celkový vzhľad a zaistí jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Vďaka univerzálnemu farebnému vyhotoveniu zapadne takmer do každého interiéru. Parry bude praktickou aj elegantnou vizitkou vášho interiéru. Rozmer: 180cm x 80cm x 45cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Parry 180 cm orech biely

Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm orech biely

Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm orech biely
Detail

Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm orech biely Komoda Cadelaria okamžite dokáže vzbudiť pozornosť. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Bielu komodu uzatvárajú 2 páry dverí, kedy každý z nich ukrýva vloženú policu. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Nad každým párom dverí sa nachádza 1 otvorený odkladací priestor. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších dekorácií. Komodu je možné využiť aj ako TV komodu, ktorá sa bez problémov postará o všetko TV príslušenstvo. Pätica výrazných plastových nôh podčiarkuje jej celkový vzhľad a zaistí jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Cadelaria sa stane ozdobou vašej domácnosti. Splnili ste si sen o vlastnom bývaní a uvažujete, ktorým štýlom sa uberie jeho zariaďovanie? Dajte šancu priemyselnému vzhľadu a industriálnemu dizajnu. Rozmer: 180cm x 78,6cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: plastHrúbka: 18mmVýška nôh: 17cmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm orech biely

Sofahouse Dizajnová komoda Tadria 140 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Tadria 140 cm dub biely
Detail

Dizajnová komoda Tadria 140 cm dub biely Dizajnová komoda Tadria zaujme svojou originalitou a dodá domácnosti osobitý charakter. S dekorom dubového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Dostatok úložného priestoru zabezpečí, že budete mať vo veciach poriadok. Vrchnú dosku komody môžete využiť na dekoračné predmety alebo na vystavenie fotografií. Svoje uplatnenie nájde v detskej izbe, obývačke alebo spálni. Biele nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Svojou jednoduchosťou a farebnou kombináciou dodá pocit čistoty a sviežosti. Nesmierne elegantná a štýlová komoda Tadria nesmie chýbať v žiadnom interiéri milovníkov moderného dizajnu. Rozmer: 140cm x 86cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmFarba: svetlohnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Tadria 140 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Feline 140 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Feline 140 cm dub biely
Detail

Dizajnová komoda Feline 140 cm dub biely Dizajnová komoda Feline v dubovom dekore okúzli nejedného návštevníka vašej domácnosti. Umiestniť ju môžete do spálne, detskej izby, obývačky či do predsiene. Uložiť do nej môžete nielen oblečenie, ale aj knihy, hračky a ďalšie dekorácie. Komoda je dvojdverová a so štyrmi zásuvkami, ktoré poskytnú dostatok priestoru pre spodnú bielizeň, uteráky, obrusy či obliečky, ale aj pre doklady či dokumenty a iné veci a predmety, ktoré potrebujete ukryť pred návštevou. Dvierka a zásuvky sú doplnené o netradičné štýlové úchytky. Drevené nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Moderný a kreatívny domov sa určite nezaobíde bez komody Feline. Rozmer: 140cm x 86cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, PU kožaMateriál nôh: drevoHrúbka: 18mmFarba: svetlohnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Feline 140 cm dub biely

Komoda so 4 zásuvkami, 60 x 30,5 x 71 cm, dekor dub (242544)

Komoda so 4 zásuvkami, 60 x 30,5 x 71 cm, dekor dub (242544)
Detail

Komoda – úzka, dekor dreva dub, rovná, zásuvková, bez nožičiek, materiál drevotrieska a MDF, rozmery 71 × 60 × 30,5 cm (V׊×H) Trápi vás doma nedostatok úložného priestoru? Ak chcete uschovať hračky, oblečenie či iné drobnosti, zaručene vás nesklame komoda SHUMEE. Nová komoda sa dokonale zladí s dizajnom vašej domácnosti. Komoda SHUMEE bola navrhnutá s klasickým zásuvkovým otváraním. Materiálom je drevotrieska a MDF. Rozmery predstavujú 71 × 60 × 30,5 cm (V׊×H). Hlavné vlastnosti komody Komoda so 4 zásuvkami, 60 x 30,5 x 71 cm, dekor dub Dizajnová komoda SHUMEE na dostatok úložného priestoru vo vašej domácnosti Výrobným materiálom je drevotrieska a MDF Dekor dreva: dub Zásuvkové otváranie komody SHUMEE Rozmery predstavujú 71 × 60 × 30,5 cm (V׊×H) (alza.sk)

Podobné produkty ako Komoda so 4 zásuvkami, 60 x 30,5 x 71 cm, dekor dub (242544)

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza ružová, 68 x 40 x 106,5 cm

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza ružová, 68 x 40 x 106,5 cm
Detail

Tento krásny kozmetický stolík vykúzli vašej malej princeznej úsmev na tvári. Môže sa u neho česať aj skúšať prvá detská šminky. Svoje poklady si potom môže uložiť do zásuvky. Stolík je vyrobený z nábytkovej dosky MDF. Zrkadlo nie je sklenené, je teda úplne bezpečné a nehrozí, že sa dieťa poreže o črepy. Jedná sa o kvalitnú zrkadlovú fóliu. V sade nájdete aj štýlovú stoličku. Rozmer stoličky: 30 x 36 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza ružová, 68 x 40 x 106,5 cm

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo kruh, 13 x 7 cm

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo kruh, 13 x 7 cm
Detail

Praktický organizér so zrkadielkom je ideálny na ukladanie drobných kozmetických doplnkov a šperkov. Spodná časť je z lesklého bieleho plastu a horné veko z prírodného bambusu. Z vnútornej strany veka je nalepené zrkadlo. Pekný doplnok na nočný stolík aj do kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo kruh, 13 x 7 cm

Sofahouse Dizajnová komoda Mahdis 180 cm vzor biely mramor

Sofahouse Dizajnová komoda Mahdis 180 cm vzor biely mramor
Detail

Dizajnová komoda Mahdis 180 cm vzor biely mramor Komoda Mahdis elegantne vyrieši všetok úložný priestor a váš interiér bude stále vyzerať reprezentatívne. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Komodu uzatvárajú 2 páry dverí, kedy každý z nich ukrýva vloženú policu. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších dekorácií. Komodu je možné využiť aj ako TV komodu, ktorá sa bez problémov postará o všetko TV príslušenstvo. Pätica kovových nôh podčiarkuje jej celkový vzhľad a zaistí jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Mahdis bude praktickou aj elegantnou vizitkou vášho domova. Rozmer: 180cm x 78cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: kovHrúbka: 18mmVýška nôh: 17cmFarba: hnedá, biela, čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Mahdis 180 cm vzor biely mramor

Sofahouse Dizajnová komoda Ganix 150 cm biela / sivá / mokka

Sofahouse Dizajnová komoda Ganix 150 cm biela / sivá / mokka
Detail

Dizajnová komoda Ganix 150 cm biela / sivá / mokka Komoda je skvelým prostriedkom, ako upratať všetky nepotrebné či malo používané veci. S množstvom úložného priestoru, ktorým sa pýši, bude dobrým a praktickým pomocníkom v domácnosti. Za trojicou dvierok sa nachádza šesť priečinkov rovnakej veľkosti. Sú ideálne na uloženie všetkých druhov domácich potrieb, ako sú riad, poháre alebo knihy či oblečenie. Vystavte si na vrchnú dosku tohto moderného kúsku svoje fotografie, suveníry z dovoleniek alebo vázu s kvetmi. Úchytky sú nenápadné, dotvárajú celkový vzhľad komody. Farebná kombinácia pozdvihne dizajn vašej miestnosti na vyššiu úroveň. Čistú krásu a štýlový dizajn v sebe komoda Ganix rozhodne nezaprie. Rozmer: 150cm x 79,5cm x 42cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmFarba: biela, čierna, mokka, sivá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Ganix 150 cm biela / sivá / mokka

Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm vzor biely mramor

Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm vzor biely mramor
Detail

Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm vzor biely mramor Komoda Cadelaria okamžite dokáže vzbudiť pozornosť. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Komodu z bieleho mramoru uzatvárajú 2 páry dverí, kedy každý z nich ukrýva vloženú policu. Tieto police prakticky rozdeľujú vnútorný úložný priestor a umožňujú uloženie všetkého, čo nechcete mať na očiach. Nad každým párom dverí sa nachádza 1 otvorený odkladací priestor. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších dekorácií. Komodu je možné využiť aj ako TV komodu, ktorá sa bez problémov postará o všetko TV príslušenstvo. Pätica výrazných plastových nôh podčiarkuje jej celkový vzhľad a zaistí jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Cadelaria sa stane ozdobou vašej domácnosti. Túžite po malej zmene, ktorá spraví s vašim interiérom divy? Nemusíte sa púšťať do veľkej rekonštrukcie, ani do kompletnej výmeny nábytku. Postačí, ak si svoju spálňu alebo obývaciu izby ozvláštnite užitočnou komodou. Viac sa dočítate v článku: Komody Pre Každú Miestnosť. Rozmer: 180cm x 78,6cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: plastHrúbka: 18mmVýška nôh: 17cmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Cadelaria 180 cm vzor biely mramor

Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539)

Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539)
Detail

Šperkovnica – zo syntetickej kože, box (klasická), so zrkadlom, s vekom, 3 poschodia, 2 zásuvky, rozmery 16,5 × 27 × 18,5 cm (V׊×H), biela farba Páčilo by sa vám mať cenné šperky uložené na jednom mieste? Šperkovnica tectake má dostatok priestoru a tiež oslnivý vzhľad, ktorý pre vás bude tým pravým. Materiálom použitým na jej výrobu je syntetická koža. V praktickom zrkadle ihneď uvidíte, aký šperk sa k vášmu outfitu najlepšie hodí. Ako bariéra pred prachom a inými nečistotami poslúži veko v hornej časti. Má k dispozícii 3 poschodia, takže si už nebudete musieť lámať hlavu s tým, kam uložiť všetky vaše šperky. Šperky si môžete prehľadne uložiť do dvoch priehradiek. Rozmery sú 16,5 × 27 × 18,5 cm (vך×h). Túto praktickú pomôcku ocenia všetci, ktorí majú doma veľa šperkov. Zásadné prednosti šperkovnice Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela Šperkovnica disponuje dostatočným priestorom pre vaše klenoty Model v tvare boxu Na jej zhotovenie bol... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539)

Oceľová komoda so 4 zásuvkami biela MATANA, 288814 (beliani_288814)

Oceľová komoda so 4 zásuvkami biela MATANA, 288814 (beliani_288814)
Detail

Komoda – úzka, rovná, zásuvková, s nožičkami, materiál oceľ, industriálny štýl, rozmery 102 × 80 × 40 cm (V׊×H) Trpí vaša domácnosť nedostatkom úložného priestoru? Ak chcete uschovať hračky, oblečenie či iné drobnosti, zaručene vás nesklame komoda BELIANI. Industriálny štýl komody perfektne zapadne do každého interiéru. Komoda BELIANI má k dispozícii klasické zásuvkové otváranie. Ponúka aj nožičky, ktoré zaisťujú komode stabilitu. Umožňujú tiež pohodlné upratovanie a dobrú cirkuláciu vzduchu pod komodou. Materiálom je oceľ. Rozmery zodpovedajú 102 × 80 × 40 cm (V׊×H). Hlavné prednosti komody Oceľová komoda so 4 zásuvkami biela MATANA, 288814 Industriálny štýl komody BELIANI vám ponúkne dostatočný úložný priestor Výrobným materiálom je oceľ Zásuvkové otváranie komody BELIANI Komoda stojí na nožičkách Rozmery sa vyšplhali na 102 × 80 × 40 cm (V׊×H) (alza.sk)

Podobné produkty ako Oceľová komoda so 4 zásuvkami biela MATANA, 288814 (beliani_288814)

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom SPLIT biela, šírka 150 cm

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom SPLIT biela, šírka 150 cm
Detail

Nadčasová **šatníková skriňa SPLIT** vďaka svojmu minimalistickému vzhľadu skvele zapadne do moderne ladených aj klasických spální či šatní. Vnútorný úložný priestor je prakticky rozvrhnutý na 2 rozdielne polovice. **Pravá strana** obsahuje **šatníkovú tyč** vhodnú na zavesenie búnd, kabátov alebo krčivých kúskov oblečenia. Nad ňou sa ešte v hornej časti nachádza **vložená polica**, ktorá je ideálna na uloženie posteľného textilu alebo mimosezónneho oblečenia. **V ľavej polovici** určite oceníte **3 vložené police**, ktoré ponúkajú dostatok miesta na poskladané šatstvo či doplnky. Skriňu uzatvárajú **posuvné dvere** zaisťujúce pohodlnú manipuláciu aj v menšom priestore. **Jedny dvere obsahujú zrkadlo**, ktoré opticky zväčší a presvetlí miestnosť a zároveň vám umožňujú si kedykoľvek skontrolovať svoj vzhľad. Skriňa je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý nie je náročný na údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom SPLIT biela, šírka 150 cm

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom SPLIT biela, šírka 180 cm

Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom SPLIT biela, šírka 180 cm
Detail

Nadčasová **šatníková skriňa SPLIT** vďaka svojmu minimalistickému vzhľadu skvele zapadne do moderne ladených aj klasických spální či šatní. Vnútorný úložný priestor je prakticky rozvrhnutý na 2 rozdielne polovice. **Pravá strana** obsahuje **šatníkovú tyč** vhodnú na zavesenie búnd, kabátov alebo krčivých kúskov oblečenia. Nad ňou sa ešte v hornej časti nachádza **vložená polica**, ktorá je ideálna na uloženie posteľného textilu alebo mimosezónneho oblečenia. **V ľavej polovici** určite oceníte **3 vložené police**, ktoré ponúkajú dostatok miesta na poskladané šatstvo či doplnky. Skriňu uzatvárajú **posuvné dvere** zaisťujúce pohodlnú manipuláciu aj v menšom priestore. **Jedny dvere obsahujú zrkadlo**, ktoré opticky zväčší a presvetlí miestnosť a zároveň vám umožňujú si kedykoľvek skontrolovať svoj vzhľad. Skriňa je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý nie je náročný na údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa so zrkadlom SPLIT biela, šírka 180 cm

Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002)

Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002)
Detail

Toaletný stolík – obdĺžnikový, so zrkadlom, so zásuvkami, vrátane úložného priestoru, klasické nohy stola, materiál dosky drevo a MDF, materiál konštrukcie drevo a MDF, matná povrchová úprava, v súprave so stoličkou, biela farba Toaletný stolík poskytne chvíľku osamote na vyčistenie pleti, ošetrenie vlasov aj nanesenie líčidiel. V prípade, že sa zameriavate pri nábytku na obdĺžnikové tvary, mohol by vás očariť toaletný stolík SHUMEE, ktorý bude mať v spálni nezastupiteľné miesto. Praktické zrkadlo sa stane nepostrádateľným pomocníkom pri úprave vášho zovňajšku. Toaletný stolík so zrkadlom predstavuje funkčný kus nábytku v jedinečnom štýle, ktorý k nemu od nepamäti patrí. Jeho biela farba vás ohromí vkusnou nadčasovosťou, použité materiály zase spoľahlivou trvanlivosťou. Materiálom dosky kozmetického stolíka SHUMEE je drevo a MDF. Pre finálny vzhľad bola zvolená matná povrchová úprava. V balení nájdete aj komfortnú stoličku. Rozmery toaletného stolíka SHUMEE... (alza.sk)

Podobné produkty ako Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002)

Bielo-sivá komoda so 4 zásuvkami Marckeric Romantica, 79 × 80 cm

Bielo-sivá komoda so 4 zásuvkami Marckeric Romantica, 79 × 80 cm
Detail

Kolekcia Romantica je ideálnym riešením pre interiér ladený do svetlých farieb. V kombinácii s kvetinovými vzormi a pastelovými tónmi vyčaríte naozaj romantické predstavenie ♥ Marckeric je značka pochádzajúca zo slnečného Španielska, kde zakorenila už v roku 1996. Predstavuje sympatický nábytok za férovú cenu, ktorý bude svedčať ako obývačke, tak izbe vašich dospievajúcich ratolestí alebo rovno vašej spálni. Vďaka osobitosti obsiahnutej v každom kúsku urobí parádu nielen v moderne ladenom interiéri. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bielo-sivá komoda so 4 zásuvkami Marckeric Romantica, 79 × 80 cm
Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764), Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539), Biela komoda TORRANCE, 66128 (beliani_66128), Šperkovnica – Skrinka so zrkadlom (8592190092047), Make up sada so zrkadlom (8711866276004), Acecamp skladací mapový so zrkadlom (6932057831099), Penový koberec Doprava so zrkadlom (8592386073812), Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – čierna (400765), Make It Real – Kozmetická súprava so zrkadlom (0638241100465), BabyOno detská sada na nechty so zrkadlom (5904341203371), Oceľová komoda so 4 zásuvkami čierna MATANA, 288794 (beliani_288794), Kesper detská úložná komoda biela 58,5×32,5×42,5cm (4000270177170), Ace Camp Skladací mapový kompas so zrkadlom – malý (6932057831143), BELIANI s guľatým zrkadlom a stoličkou biela GALAXIE (beliani_318115), Komoda s 2 zásuvkami biela/prírodné drevo FILI, 259310 (beliani_259310), Toaletný stolík so zrkadlom MDF 60 × 40 × 75 cm (245751), Toaletný stolík so zrkadlom MDF 60 × 50 × 86 cm (245752), Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002), Komoda Bravo 870 (5907758726327), Komoda PITTSBURGH, 66017 (beliani_66017), Komoda Mammut 868 (5907758726242), Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58905 (beliani_58905), Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58906 (beliani_58906), Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 165456 (beliani_165456), Rotho Komoda COUNTRY – MIX (1165499999), Rotho Komoda COUNTRY – cappucino / antracit (1165490002), DeCuevas 55746 Drevený toaletný stolík XL so zrkadlom a drevenou stoličkou NIZA 2022 (4897022557461), Komoda sivo-tmavo hnedá PALMER, 184948 (beliani_184948), YOGGYS – Dizajnová podložka na jogu NAMASTE (745125295190), YOGGYS – Dizajnová podložka na jógu AQUA (745125294278)