Sofahouse dizajnová konzola so zrkadlom ababuo tmavozelená x 27840

Produkt Sofahouse dizajnová konzola so zrkadlom ababuo tmavozelená x 27840 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sofahouse dizajnová konzola so zrkadlom ababuo tmavozelená x 27840 upraviť a produkt hľadať znova.

Sofahouse Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená x 27840

Sofahouse Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená  x  27840
Detail

Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená Chýba vám niečo v spálni alebo v izbe pre dievčatá? Tak to ste na správnom mieste. Konzola so zrkadlom a jednou širokou zásuvkou s plným výsuvom splní vaše očakávania a poskytne vám priestor na kozmetiku a drobné dekorácie. Celok pôsobí mimoriadne ucelene vďaka ozdobným prvkom. Zostava vytvára dokonalú kombináciu s kreslom alebo stoličkou, na ktorej môžete sedieť a starať sa o svoju krásu. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Maximálnu stabilitu zaisťuje dvojica drevených nôh v prednej časti, zadná strana konzoly sa prichytáva ku stene. Okrem hlavnej odkladacej plochy konzola disponuje zásuvkou s dekoratívnymi úchytkami na ďalšie drobnosti. Ababuo nezaberie veľa miesta, no vkusne doplní každý interiér. Rozmer - konzola: 120cm x 89cm x 35cm (š x v x h)Rozmer - zrkadlo: 50cm x 70cm x 2cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, skloMateriál nôh: bukové drevoHrúbka: 18mmFarba: hnedá, tmavozelená (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola so zrkadlom Ababuo tmavozelená x 27840 , Šperkovnica – skrinka so zrkadlom (8592190092047)

Sofahouse Dizajnová konzola Ababuo 120 cm tmavozelená

Sofahouse Dizajnová konzola Ababuo 120 cm tmavozelená
Detail

Dizajnová konzola Ababuo 120 cm tmavozelená Kúsok, ktorý pôsobí moderne a elegantne, no zároveň má praktické využitie. Konzola Ababuo nemá problém zhostiť sa akéhokoľvek postavenia. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Maximálnu stabilitu zaisťuje dvojica drevených nôh v prednej časti, zadná strana konzoly sa prichytáva ku stene. Okrem hlavnej odkladacej plochy konzola disponuje zásuvkou s dekoratívnymi úchytkami na ďalšie drobnosti. Môžete si na ňu položiť rodinné fotografie, vázu s kvetmi, dekoráciu, knihy, toaletné potreby, šperkovnicu alebo len misku s kľúčmi. Tento elegantný nábytok nezaberie veľa miesta, no vkusne doplní každý interiér. Rozmer: 120cm x 89cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: bukové drevoHrúbka: 18mmFarba: hnedá, tmavozelená (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Ababuo 120 cm tmavozelená , Make up sada so zrkadlom (8711866276004)

Sofahouse Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá

Sofahouse Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá
Detail

Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá - Skladom na SK - 1ks Ak chcete dať svojej domácnosti obzvlášť elegantný štýl, leňoška Ediva je tou vynikajúcou voľbou. Jej nádherné prevedenie sa stane neprehliadnuteľným štýlotvorným prvkom interiéru. Doprajte si komfort, kvalitu a aj trendový štýl. Vďaka nadčasovému dizajnu ju určite nebudete chcieť vymeniť. Drevené nohy odľahčujú celkový dizajn leňošky, sú zárukou stability na ľubovoľnom povrchu. Zadná časť leňošky je celočalúnená, takže ju môžete umiestniť ku stene aj do voľného priestoru. Ležadlová plocha leňošky zaisťuje optimálne maximálny komfort sedenia a ležania. Perfektný kus nábytku, ktorý poteší milovníkov škandinávskeho štýlu. Rozmer: 167cm x 100cm x 79cm (š x v x h)Materiál: 100% látka Knit, bukové drevoMateriál nôh: drevoVýplň: penaVýška nôh: 20cmFarba: modrá, hnedá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová leňoška Ediva 167 cm modrá , Acecamp skladací mapový so zrkadlom (6932057831099)

Sofahouse Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely

Sofahouse Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely
Detail

Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely - Skladom na SK - 2ks Komoda Aasiya elegantne vyrieši všetok úložný priestor a váš interiér bude stále vyzerať reprezentatívne. Zamilujete si ju nielen pre jej vzhľad, ale aj pre priestor, ktorý ponúka na odkladanie vašich drobností. S dekorom dubového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Vrchná odkladacia plocha je ideálna na vystavenie kvetín, fotografií a ďalších dekorácií. Komodu je možné využiť aj ako TV komodu, ktorá sa bez problémov postará o všetko TV príslušenstvo. Biele nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Moderné prevedenie komody zaistí, že akákoľvek miestnosť nadobudne iný charakter. Dolaďte si svoj interiér k vašej spokojnosti aj s komodou Aasiya a objavte čaro tohto praktického pomocníka. Rozmer: 140cm x 86cm x 40cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaHrúbka: 18mmVýška nôh: 12cmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda Aasiya 140 cm dub biely , Penový koberec doprava so zrkadlom (8592386073812)

Sofahouse Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie

Sofahouse Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie
Detail

Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie - 1ks Praktická rohová sedačka Dellyn bude skvelým dizajnovým doplnkom a klenotom každej obývacej izby. Posaďte sa a urobte si pohodlie. Extrémne pohodlné sedadlá poskytnú dokonalý komfort a pohodlie, aké si len dokážete predstaviť. Čierne nohy vyrobené z tvrdého plastu poskytujú nábytku perfektnú stabilitu a jedinečný šarm. Nadčasová farba je ľahko kombinovateľná s ďalšími doplnkami a nábytkom, bez problémov ju začleníte do rozličných štýlov interiéru. Celkový vzhľad dopĺňajú dva dekoračné vankúše. Ide o sedačku v ľavom prevedení, ktorú môžete umiestniť kdekoľvek do priestoru. Vychutnávajte si chvíle oddychu, harmónie a pokoja vo svojom vysnívanom domove so sedačkou Dellyn. Rozmer: 250cm x 69cm x 145cm (š x v x h)Materiál: chemicky čistiteľná tkanina (100% polyester), bukové drevo, drevotrieskaMateriál nôh: tvrdý plastVýplň vankúša: 60% strihaná pena, 40% silikónová penaVýplň: pena, perieFarba: biela, čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová rohová sedačka Dellyn 250 cm biela - ľavá - Otvorené balenie , Tectake šperkovnica 2v1 so zrkadlom – čierna (400765)

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela x 28157

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela  x  28157
Detail

Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela Štýlová a rafinová komoda so zrkadlom Odelya spoľahlivo dodá vášmu domovu luxusný vzhľad. Komoda je skvelým prepojením elegantného vzhľadu, dreveného dekora, geometrického zdobenia, robustnosti a funkčnosti. Za dvierkami sú priestranné priehradky, do ktorých môžete uložiť všetky svoje poháre, porcelán, knihy alebo iné doplnky. Vrchná časť v orechovom dekore komody slúži na vystavenie dekoratívnych predmetov ako sú fotky alebo suveníry, ktoré oživia priestor. Súčasťou zostavy je aj zrkadlo, ktoré sa postará o váš dokonalý zovňajšok. Dekoratívne zlaté lemovanie dáva zostave dodatočnú vizuálnu príťažlivosť. Odelya nesmie chýbať v žiadnom interiéri milovníkov moderného dizajnu. Rozmer - komoda: 110cm x 76cm x 45cm (š x v x h)Rozmer - zrkadlo: 2x 29,5cm x 70cm x 1,8cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, skloHrúbka: 18mmFarba: biela, hnedá, zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Odelya biela x 28157 , Tectake šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764)

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech x 28147

Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech  x  28147
Detail

Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech Zásuvková komoda so zrkadlom Hakulani v orechovom dekore vyžaruje pokoj a pohodu, takže dokonale zapadne do spálne, kde si môžete konečne vydýchnuť a samozrejme aj oddýchnuť od všetkých povinností a každodenných starostí. Je skutočne funkčná a praktická. Disponuje tromi zásuvkami, ktoré vám zabezpečia dostatok úložného priestoru. Vrchná časť komody slúži na vystavenie dekoratívnych predmetov ako sú fotky alebo suveníry, ktoré oživia priestor. Súčasťou zostavy je aj zrkadlo, ktoré sa postará o váš dokonalý zovňajšok. Farebná kombinácia pozdvihne dizajn vašej miestnosti na vyššiu úroveň. Hakulani nesmie chýbať v žiadnom interiéri milovníkov moderného dizajnu. Rozmer - komoda: 110cm x 76cm x 44,8cm (š x v x h)Rozmer - zrkadlo: 45cm x 45cm x 2cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, skloHrúbka: 18mmFarba: antracitová, hnedá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová komoda so zrkadlom Hakulani vzor orech x 28147 , Make it real – kozmetická súprava so zrkadlom (0638241100465)

Konzola so zásuvkou, strieborný zrkadlový efekt CARCASSONNE, 161732 (beliani_161732)

Konzola so zásuvkou, strieborný zrkadlový efekt CARCASSONNE, 161732 (beliani_161732)
Detail

Konzolový stolík – rozmer 77×96×40cm (V׊×H), s úložným priestorom, so zásuvkami a s odkladacím priestorom, odkladací priestor, materiál konštrukcie: MDF, materiál dosky: MDF, strieborná farba Ak práve zariaďujete svoj domov, alebo sa obzeráte po kúsku nábytku, ktorým si aktuálne bývanie vylepšíte, rozhodne dajte šancu konzolovému stolíku BELIANI. Jeho obdĺžnikové zhotovenie nájde uplatnenie v mnohých podmienkach a miestnostiach. Poslúži vám napríklad v obývacej izbe ako miesto na kvety či dekorácie, vo vstupnej hale zase poskytne praktické a štýlové miesto na odkladanie rôznych vecí. Samozrejmosťou sú 4 klasické nohy, ktoré sa postarajú o dobrú stabilitu. Je vyrobený s pridanými šuplíkmi a s úložným priestorom, kam je možné umiestniť menšie veci. Na osobné veci sa nájde miesto vďaka odkladaciemu priestoru stolíka. Vkusný konzolový stolík vás poteší ako svojim vzhľadom, tak svojou praktickosťou. Zásadní vlastnosti konzolového stolku Konzola so zásuvkou,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Konzola so zásuvkou, strieborný zrkadlový efekt CARCASSONNE, 161732 (beliani_161732) , Babyono detská sada na nechty so zrkadlom (5904341203371)

Nástenná liatinová konzola so závesom Ego Dekor, výška 18,8 cm

Nástenná liatinová konzola so závesom Ego Dekor, výška 18,8 cm
Detail

Záhradníci a milovníci všetkého, čo vonia hlinou, POZOR! Je tu nová doplnkov Esschert Design, ktorú si zamilujete rovnako tak ako tú kvetinku, čo vám začala práve kvitnúť na záhradke. Máte pred sebou totiž kúsok, ktorý sa stane vaším verným spoločníkom. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nástenná liatinová konzola so závesom Ego Dekor, výška 18,8 cm , Ace camp skladací mapový kompas so zrkadlom – malý (6932057831143)

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo, 26 x 13 x 7 cm

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo, 26 x 13 x 7 cm
Detail

Praktický obdĺžnikový organizér so zrkadielkom je ideálny na ukladanie drobných kozmetických doplnkov, šperkov a iných kúpeľňových potrieb. Spodná časť je z lesklého bieleho plastu a horné veko z prírodného bambusu, na ktorom je zo spodnej časti nalepené zrkadlo. Vďaka svojmu jednoduchému vzhľadu skvele doplní interiér každej kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo, 26 x 13 x 7 cm , Tectake veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539)

Sofahouse Dizajnová konzola Ilaria 140 cm borovica

Sofahouse Dizajnová konzola Ilaria 140 cm borovica
Detail

Dizajnová konzola Ilaria 140 cm borovica Konzola Ilaria zaujme svojou originalitou a dodá domácnosti osobitý charakter. Spojenie prírodného dekora borovice a kovovej podnože dokáže vytvoriť v interiéri veľmi útulnú atmosféru, ktorá bude každodenným potešením pre vaše oči. Či bude slúžiť v predsieni, v obývačke či v spálni, v každej úlohe si zachová šarm a charizmu a presvedčí vás o svojich kvalitách. Vrchná odkladacia plocha zasa čaká na dekoratívne predmety, vázy s kyticou, črepníkové kvety, suveníry či rodinné fotografie. Obzvlášť harmonicky vynikne s doplnkami z rovnomennej série. Konzola Ilaria v industriálnom štýle nezaberie veľa miesta, no vkusne doplní každý interiér. Rozmer: 140cm x 80cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, kovHrúbka: 18mmFarba: hnedá, čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Ilaria 140 cm borovica , Konzola so zásuvkou, strieborný zrkadlový efekt carcassonne, 161732 (beliani_161732)

Sofahouse Dizajnová konzola Paolo 90 cm tmavosivá

Sofahouse Dizajnová konzola Paolo 90 cm tmavosivá
Detail

Dizajnová konzola Paolo 90 cm tmavosivá Dizajnová konzola Paolo vás zaujme strohým a jednoduchým prevedením. Vďaka nemu ju hravo začleníte do širokej škály obytných i pracovných priestorov. Maximálnu stabilitu zaisťuje dvojica kovových nôh v prednej časti, zadná strana konzoly sa prichytáva ku stene. Okrem hlavnej odkladacej plochy konzola disponuje zásuvkou s dekoratívnou rúčkou na ďalšie drobnosti. Môžete si na ňu položiť rodinné fotografie, vázu s kvetmi, dekoráciu, knihy, toaletné potreby, šperkovnicu alebo len misku s kľúčmi. Taktiež nájde uplatnenie v obývacej izbe či v predsieni. Týmto kúskom esteticky, ale aj funkčne doladíte vzhľad vášho čarokrásneho domova. Rozmer: 90cm x 90cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: kovHrúbka: 18mmFarba: hnedá, tmavosivá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Paolo 90 cm tmavosivá , Toaletný stolík so zrkadlom mdf 60 × 40 × 75 cm (245751)

Konzola so 2 zásuvkami, tmavé drevo s čiernou, AYDEN, 180197 (beliani_180197)

Konzola so 2 zásuvkami, tmavé drevo s čiernou, AYDEN, 180197 (beliani_180197)
Detail

Konzolový stolík – rozmer 76×107×46cm (V׊×H), s úložným priestorom, so zásuvkami a s odkladacím priestorom, odkladací priestor, materiál konštrukcie: kov, materiál dosky: MDF, čierna a hnedá farba Čerešničkou na torte pri vybavovaní vášho domova by mohol byť konzolový stolík BELIANI. Jeho obdĺžnikové spracovanie sa bude vynímať v rôznych miestnostiach. Bude sa hodiť napríklad do obývacej izby, kde na ňu môžete položiť kvety či fotografie, skvele bude ale vyzerať aj vo vstupnej hale ako stolík odkladací. Samozrejmosťou sú 4 klasické nohy, ktoré sú zárukou dobrej stability. Je vyrobený s pridanými šuplíkmi a s úložným priestorom na umiestnenie drobných vecí. Na osobné veci sa nájde miesto vďaka odkladaciemu priestoru stolíka. Dekoračný konzolový stolík rozžiari akúkoľvek miestnosť a stane sa obľúbeným kútikom na odkladanie vecí. Klíčové přednosti konzolového stolku Konzola so 2 zásuvkami, tmavé drevo s čiernou, AYDEN, 180197 Konzolový stolík BELIANI je skvelý... (alza.sk)

Podobné produkty ako Konzola so 2 zásuvkami, tmavé drevo s čiernou, AYDEN, 180197 (beliani_180197) , Toaletný stolík so zrkadlom mdf 60 × 50 × 86 cm (245752)

Gorila 27840-24 Derbie Čierna

Gorila  27840-24  Derbie Čierna
Detail

Gorila 27840-24 Čierna. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Gorila 27840-24 Derbie Čierna , Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002)

Sofahouse Dizajnová konzola Abbey 110 cm vzor orech

Sofahouse Dizajnová konzola Abbey 110 cm vzor orech
Detail

Dizajnová konzola Abbey 110 cm vzor orech Jednoduchá, no krásna konzola Abbey vhodne doplní obývaciu izbu, predsieň, spálňu a oživí aj vstupnú halu. Nemá problém zhostiť sa akéhokoľvek postavenia. Na vrchnú dosku si môžete vystaviť dekoratívne predmety, suveníry, fotografie, vázu s kvetmi alebo črepníkové kvety, aj sviečky. V predsieni ju využijete na odloženie kľúčov, kabelky a tašky, rôznych doplnkov a všetkého, čo pri odchode z domu potrebujete mať na očiach a ihneď poruke. V spálni zastúpi zasa toaletný stolík pre vašu kozmetiku. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Drevené nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Konzola Abbey sa stane ozdobou každej domácnosti. Rozmer: 110cm x 90cm x 30cm (š x v x h)Materiál: masívne drevoHrúbka: 18mmFarba: hnedá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Abbey 110 cm vzor orech , Konzola so 2 zásuvkami, tmavé drevo s čiernou, ayden, 180197 (beliani_180197)

Sofahouse Dizajnová konzola Ollie 100 cm vzor dub

Sofahouse Dizajnová konzola Ollie 100 cm vzor dub
Detail

Dizajnová konzola Ollie 100 cm vzor dub Dizajnová konzola Ollie vnesie do domácnosti nádych elegancie a luxusu. Ollie nemá problém zhostiť sa akéhokoľvek postavenia. Či bude slúžiť v predsieni, v obývačke či v spálni, v každej úlohe si zachová šarm a charizmu a presvedčí vás o svojich kvalitách. Vrchná odkladacia plocha zasa čaká na dekoratívne predmety, vázy s voňavou kyticou, črepníkové kvety, suveníry či rodinné fotografie. S dekorom dubového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Čierne kovové nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Jedna konzola, množstvo možností ako ju uplatniť. Rozmer: 100cm x 86cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: kovHrúbka: 18mmFarba: hnedá, čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Ollie 100 cm vzor dub , Tetris – retro konzola (5060767275849)

Sofahouse Dizajnová konzola Raivis 120 cm vzor orech

Sofahouse Dizajnová konzola Raivis 120 cm vzor orech
Detail

Dizajnová konzola Raivis 120 cm vzor orech Kľúče, tašky, papiere, dekoratívne predmety, to všetko musí mať svoje miesto. Je preto skvelé, ak máte konzolu, ktorá sa o všetko postará a pritom vyzerá tak dokonale. Vrchná odkladacia plocha zasa čaká na doplnky, vázy s voňavou kyticou zo živých kvetov, črepníkové kvety, suveníry či rodinné fotografie. Poskytne dostatok úložného priestoru v podobe troch zásuviek. S dekorom orechového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Svoje využitie nájde aj v obývacej izbe, v spálni či v inej časti interiéru, kde rozhodne zažiari a upúta pozornosť. V konzole Raivis sa snúbi elegancia a funkčnosť. Rozmer: 120cm x 90cm x 36cm (š x v x h)Materiál: melamínová doska, kovHrúbka: 18mmFarba: hnedá, čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Raivis 120 cm vzor orech , Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58905 (beliani_58905)

Sofahouse Dizajnová konzola Rahela 100 cm vzor dub

Sofahouse Dizajnová konzola Rahela 100 cm vzor dub
Detail

Dizajnová konzola Rahela 100 cm vzor dub Kúsok, ktorý pôsobí moderne a elegantne, no zároveň má praktické využitie. Konzola Rahela nemá problém zhostiť sa akéhokoľvek postavenia. Či bude slúžiť v predsieni, v obývačke či v spálni, v každej úlohe si zachová šarm a charizmu a presvedčí vás o svojich kvalitách. Vrchná odkladacia plocha zasa čaká na dekoratívne predmety, vázy s voňavou kyticou zo živých kvetov, črepníkové kvety, suveníry či rodinné fotografie. S dekorom dubového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Drevené nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Konzola Rahela nezaberie veľa miesta, no vkusne doplní každý interiér. Rozmer: 100cm x 94cm x 30cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: drevoHrúbka: 18mmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Rahela 100 cm vzor dub , Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 58906 (beliani_58906)

Sofahouse Dizajnová konzola Phailin 100 cm vzor dub

Sofahouse Dizajnová konzola Phailin 100 cm vzor dub
Detail

Dizajnová konzola Phailin 100 cm vzor dub Máte nevyužité miesto v predsieni alebo prázdny kút v obývačke? Vyplňte ju konzolou, ktorá poslúži mnohými spôsobmi. Moderná konzola Phailin si vás získa jednoduchým a praktickým dizajnom. Vrchná odkladacia plocha zasa čaká na dekoratívne predmety, vázy s voňavou kyticou zo živých kvetov, črepníkové kvety, suveníry či rodinné fotografie. S dekorom dubového dreva s výraznou kresbou vnesie do interiéru aj nádych prírody. Drevené nohy podčiarkujú jej celkový vzhľad a zaistia jej stabilitu na akomkoľvek povrchu. Konzola prichádza v nadčasovom farebnom prevedení, čo ju robí ľahko kombinovateľným k zvyšnému nábytku. Tento elegantný nábytok nezaberie veľa miesta, no vkusne doplní každý interiér. Rozmer: 100cm x 94cm x 30cm (š x v x h)Materiál: melamínová doskaMateriál nôh: drevoHrúbka: 18mmFarba: hnedá, biela (estilofina.sk)

Podobné produkty ako Sofahouse Dizajnová konzola Phailin 100 cm vzor dub , Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom almeria, 165456 (beliani_165456)

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo štvorec, 13 x 13 x 7 cm

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo štvorec, 13 x 13 x 7 cm
Detail

Praktický organizér so zrkadielkom je ideálny na ukladanie drobných kozmetických doplnkov a šperkov. Spodná časť je z lesklého bieleho plastu a horné veko z prírodného bambusu. Z vnútornej strany veka je nalepené zrkadlo. Pekný doplnok na nočný stolík aj do kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo štvorec, 13 x 13 x 7 cm , Pac-man – retro konzola (5060767275887)

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza, 68 x 40 x 106,5 cm

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza, 68 x 40 x 106,5 cm
Detail

Tento krásny kozmetický stolík vykúzli vašej malej princeznej úsmev na tvári. Môže sa u neho česať aj skúšať prvé detské maľovátka. Svoje poklady si potom môžu uložiť do zásuvky. Stolík je vyrobený z bieleho lamina. Zrkadlo nie je sklenené, je teda úplne bezpečné a nehrozí, že sa dieťa poreže o črepy. Jedná sa o kvalitnú zrkadlovú fóliu. V sade nájdete aj štýlovú stoličku.Rozmer stoličky: 30 x 36 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza, 68 x 40 x 106,5 cm , Flashback legends – retro konzola (818858029612)

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza ružová, 68 x 40 x 106,5 cm

Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza ružová, 68 x 40 x 106,5 cm
Detail

Tento krásny kozmetický stolík vykúzli vašej malej princeznej úsmev na tvári. Môže sa u neho česať aj skúšať prvá detská šminky. Svoje poklady si potom môže uložiť do zásuvky. Stolík je vyrobený z nábytkovej dosky MDF. Zrkadlo nie je sklenené, je teda úplne bezpečné a nehrozí, že sa dieťa poreže o črepy. Jedná sa o kvalitnú zrkadlovú fóliu. V sade nájdete aj štýlovú stoličku. Rozmer stoličky: 30 x 36 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Detský kozmetický stolík so zrkadlom Elza ružová, 68 x 40 x 106,5 cm , Konzola biela hartford, 125633 (beliani_125633)

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo kruh, 13 x 7 cm

Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo kruh, 13 x 7 cm
Detail

Praktický organizér so zrkadielkom je ideálny na ukladanie drobných kozmetických doplnkov a šperkov. Spodná časť je z lesklého bieleho plastu a horné veko z prírodného bambusu. Z vnútornej strany veka je nalepené zrkadlo. Pekný doplnok na nočný stolík aj do kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický organizér so zrkadlom Bamboo kruh, 13 x 7 cm , Konzola zlatá orland, 160217 (beliani_160217)

Nástenná liatinová konzola so závesom na kvetináč/kŕmidlo Esschert Design, výška 17,8 cm

Nástenná liatinová konzola so závesom na kvetináč/kŕmidlo Esschert Design, výška 17,8 cm
Detail

Správne zvolené doplnky v sebe skrývajú čaro, vďaka ktorému vytvoria nádhernú atmosféru pohody v interiéri aj v exteriéri. Preto treba starostlivo vyberať aj tú najmenšiu drobnosť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nástenná liatinová konzola so závesom na kvetináč/kŕmidlo Esschert Design, výška 17,8 cm , Decuevas 55746 drevený toaletný stolík xl so zrkadlom a drevenou stoličkou niza 2022 (4897022557461)

Liatinová konzola Zita, 23,5 x 15,8 x 4 cm

Liatinová konzola Zita, 23,5 x 15,8 x 4 cm
Detail

Správne zvolené doplnky v sebe skrývajú kúzlo, vďaka ktorému vytvoria nádhernú atmosféru na balkóne aj v záhradnom altánku. Slúži na zavesenie kvetináča, lampáša alebo inej dekorácie. Vďaka odolnej liatine je výrobok vhodný do interiéru aj exteriéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Zita, 23,5 x 15,8 x 4 cm , Design scandinavia nora, tkanina, tmavozelená (a1003815)

Liatinová konzola Zelma 23,5 x 15,8 x 4 cm

Liatinová konzola Zelma 23,5 x 15,8 x 4 cm
Detail

Správne zvolené doplnky v sebe skrývajú kúzlo, vďaka ktorému vytvoria nádhernú atmosféru na balkóne aj v záhradnom altánku. Slúži na zavesenie kvetináča, lampáša alebo inej dekorácie. Vďaka odolnej liatine je výrobok vhodný do interiéru aj exteriéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Zelma 23,5 x 15,8 x 4 cm , Standard 50 g – 480 tmavozelená (6612)

Liatinová konzola Zuma, 18 x 18 x 4 cm

Liatinová konzola Zuma, 18 x 18 x 4 cm
Detail

Správne zvolené doplnky v sebe skrývajú kúzlo, vďaka ktorému vytvoria nádhernú atmosféru na balkóne aj v záhradnom altánku. Slúži na zavesenie kvetináča, lampáša alebo inej dekorácie. Vďaka odolnej liatine je výrobok vhodný do interiéru aj exteriéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Zuma, 18 x 18 x 4 cm , Deka bavlna 125 × 150 cm tmavozelená

Liatinová konzola Zina, 4 x 18 x 23 cm

Liatinová konzola Zina, 4 x 18 x 23 cm
Detail

Konzola je vyrobená z kvalitnej liatiny a odolá aj nepriaznivému počasiu - môžete ju teda s pokojom v duši umiestniť aj do záhrady. Vďaka odolnej liatine je výrobok vhodný do interiéru aj exteriéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Zina, 4 x 18 x 23 cm , Tmavozelená ovčia koža uluru, 199134 (beliani_199134)

Stojacie zrkadlo so sivým rámom Styler Sicilia, 46 x 146 cm

Stojacie zrkadlo so sivým rámom Styler Sicilia, 46 x 146 cm
Detail

Už dlho neplatí, že stojacie zrkadlo je len výsadou šatne. Tento praktický kúsok oceníte ako interiérový doplnok, alebo pred ním môžete trénovať prezentácie na pracovné meetingy či pohovory. Skrátka, o fantáziu nie je núdza. Veľkosť samotného zrkadla (bez rámu) je 40 x 140 cm. Hrúbka je 3,2 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Stojacie zrkadlo so sivým rámom Styler Sicilia, 46 x 146 cm , Retro konzola commodore c64 maxi (4020628690892)

Liatinová konzola Nora biela, 4,5 x 19,5 x 27 cm

Liatinová konzola Nora biela, 4,5 x 19,5 x 27 cm
Detail

Liatinová konzola Nora je jedinečným doplnkom do vášho interiéru, ktorá je navrhnutá tak, aby doplnila vašu poličku a priniesla do vášho interiéru nádych elegancie a romantiky. Konzola s povrchom v bielej farbe s ľahkým obitým efektom dodá akejkoľvek kompozícii s poličkou nezameniteľný vzhľad.Konzola je veľmi jednoduchá na inštaláciu, stačí iba privŕtať do steny, na ňu môžete prirobiť poličku podľa svojich predstáv a byť tak tvorcami vlastného nápadu a kombinácie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Nora biela, 4,5 x 19,5 x 27 cm , Millennium arcade 202 – retro konzola (4032153004099)

Liatinová konzola Nina čierna, 2,5 x 20 x 23,5 cm

Liatinová konzola Nina čierna, 2,5 x 20 x 23,5 cm
Detail

Liatinová konzola Nina je jedinečným doplnkom do vášho interiéru, ktorá je navrhnutá tak, aby doplnila vašu poličku a priniesla do vášho interiéru nádych elegancie a romantiky. Konzola s povrchom v hnedej farbe so zdrsneným efektom dodá akejkoľvek kompozícii s poličkou nezameniteľný vzhľad.Konzola je veľmi jednoduchá na inštaláciu, stačí iba privŕtať do steny, na ňu môžete prirobiť poličku podľa svojich predstáv a byť tak tvorcami vlastného nápadu a kombinácie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Nina čierna, 2,5 x 20 x 23,5 cm

Liatinová konzola Nela čierna, 4 x 18,5 x 22,5 cm

Liatinová konzola Nela čierna, 4 x 18,5 x 22,5 cm
Detail

Liatinová konzola Nela je jedinečným doplnkom do vášho interiéru, ktorá je navrhnutá tak, aby doplnila vašu poličku a priniesla do vášho interiéru nádych elegancie a romantiky. Konzola s povrchom v hnedej farbe so zdrsneným efektom dodá akejkoľvek kompozícii s poličkou nezameniteľný vzhľad.Konzola je veľmi jednoduchá na inštaláciu, stačí iba privŕtať do steny, na ňu môžete prirobiť poličku podľa svojich predstáv a byť tak tvorcami vlastného nápadu a kombinácie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Nela čierna, 4 x 18,5 x 22,5 cm

Liatinová konzola Nina biela, 2,5 x 20 x 23,5 cm

Liatinová konzola Nina biela, 2,5 x 20 x 23,5 cm
Detail

Liatinová konzola Nina je jedinečným doplnkom do vášho interiéru, ktorá je navrhnutá tak, aby doplnila vašu poličku a priniesla do vášho interiéru nádych elegancie a romantiky. Konzola s povrchom v bielej farbe s ľahkým obitým efektom dodá akejkoľvek kompozícii s poličkou nezameniteľný vzhľad.Konzola je veľmi jednoduchá na inštaláciu, stačí iba privŕtať do steny, na ňu môžete prirobiť poličku podľa svojich predstáv a byť tak tvorcami vlastného nápadu a kombinácie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Liatinová konzola Nina biela, 2,5 x 20 x 23,5 cm

Troli Dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Dizajnová šperkovnica so zrkadielkom
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Dizajnová šperkovnica so zrkadielkom
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Moderné nástenné hodiny so zrkadlom

Moderné nástenné hodiny so zrkadlom
Detail

Nástenné hodiny ozdobia váš interiér svojou modernou eleganciou a zároveň pridávajú prírodný dotyk s drevenými detailmi. Drevené nástenné hodiny sú skvostným doplnkom pre každú miestnosť vo vašom domove alebo kancelárií. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Moderné nástenné hodiny so zrkadlom

Šperkovnica – Skrinka so zrkadlom (8592190092047)

Šperkovnica – Skrinka so zrkadlom (8592190092047)
Detail

Šperkovnica – detská, drevená, box (klasická), so zrkadlom, s vekom, 1 poschodie, 5 zásuviek, rozmery 7 × 17 × 11,5 cm (V׊×H), ružová farba Krásna šperkovnica so zrkadlom poteší všetky malé parádnice. Táto šperkovnica je vyrobená z dreva a vyhotovená je v nežných princeznovských farbách. Vnútri nájdete niekoľko priehradiek, do ktorých si vaše dievčatko môže schovať svoje cennosti.Špecifikácia:Materiál:DrevoRozmery:17 × 7 × 11,5 cmOdporúčaný vek:3+ (alza.sk)

Podobné produkty ako Šperkovnica – Skrinka so zrkadlom (8592190092047)

Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Biela dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Čierna dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Troli Čierna dizajnová šperkovnica so zrkadielkom
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Čierna dizajnová šperkovnica so zrkadielkom

Kozmetický stolík so zrkadlom toilet table

Kozmetický stolík so zrkadlom toilet table
Detail

Kozmetický stolík so zrkadlom a šuplíky bude dokonalým miestom na líčenie a skvelým úložiskom pre kozmetiku, šperky alebo iné doplnky. Stolík disponuje dvoma priestrannými zásuvkami a ďalším úložným priestorom, ktorý sa skrýva pod vyklápací časti stolíka so zabudovaným zrkadlom. Súčasťou balenia je pohodlná čalúnená stolička. vlastnosti: moderný dizajn veľké zabudované zrkadlo dve priestranné zásuvky úložný priestor s organizérom súčasťou je čalúnená stolička pevná, stabilná konštrukcia jednoduchá a rýchla montáž materiál: kombinácia MDF a lamina - povrch odolný voči poškriabaniu borovicový masív Rozmery: Výška: 76 cm Šírka: 60 cm Hĺbka: 50 cm Rozmery stoličky: 45 x 38 x 28 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický stolík so zrkadlom toilet table

Bambusový organizér na šperky so zrkadlom

Bambusový organizér na šperky so zrkadlom
Detail

Ideálny pre dodanie originálneho a prirodzeného nádychu vyzdobte spalné alebo kúpelne a ideálne pre ukladanie šperkov, kozmetiky Alebo iných predmetov. Materiál: bambus, Polyester. Rozmery: 15,5 x 6 x 15,5 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Bambusový organizér na šperky so zrkadlom

Bambusový vešiak so zrkadlom Leitmotiv Bamboo

Bambusový vešiak so zrkadlom Leitmotiv Bamboo
Detail

Bambusový vešiak s poličkou aj zrkadlom je praktickou vychytávkou, ktorá sa vo vašej chodbe rýchlo ujme. Zároveň vďaka svojmu jemnému prírodnému dizajnu je aj originálny doplnok, ktorý zaujme hneď pri prekročení prahu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bambusový vešiak so zrkadlom Leitmotiv Bamboo

Kozmetický organizér so zrkadlom Compactor Nice

Kozmetický organizér so zrkadlom Compactor Nice
Detail

Vytvorte si kútik, v ktorom bude vládnuť poriadok. Pre tento účel vymyslela značka Compactor celý rad šikovných organizérov, do ktorých si roztriedite rúžu, make-up, vatové tampóny, laky na nechty, ale napríklad aj zošitky, mobil, kľúče a pod. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Kozmetický organizér so zrkadlom Compactor Nice

Make up sada so zrkadlom (8711866276004)

Make up sada so zrkadlom (8711866276004)
Detail

Skrášľovacia súprava , vhodné od 5 rokov Ktorá malá slečna by sa nechcela líčiť ako mamička? Make up sada so zrkadielkom je určená práve pre také malé parádnice. Vďaka tejto kolekcii 19 farieb očných tieňov s aplikátormi a 6 farieb leskov na pery si môže každá malá princezná upraviť vizáž presne podľa momentálnej nálady. Celá skrášľovacia sada je navyše uložená v praktickej oválnej krabičke. Na rozdiel od líčidiel pre dospelých, ktoré nie sú vhodné pre deti, je však detská skrášľovacia sada dermatologicky testovaná a spĺňa prísne normy EÚ.Kľúčové vlastnosti Make up sady so zrkadielkomMake up sada obsahuje 19 farieb očných tieňov s aplikátormi a 6 farieb leskov na perySúčasťou skrášľovacej sady je aj zrkadloCelá sada je uložená v plastovej oválnej krabičkeSkrášľovacia sada je dermatologicky testovaná a spĺňa prísne normy EÚRozmery balenia:cca 28,5 × 33 × 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Make up sada so zrkadlom (8711866276004)

TEDDIES Dievčenská šperkovnica ANIČKA so zrkadlom

TEDDIES Dievčenská šperkovnica ANIČKA so zrkadlom
Detail

Kvalitní Detská šperkovnica TEDDIES Princess so zrkadlom z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Hry na profesie pre deti. (esat.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES Dievčenská šperkovnica ANIČKA so zrkadlom

Zrkadlo so senzorom SAT 70x70 cm zrkadlo SATZKULED70CE

Zrkadlo so senzorom SAT 70x70 cm zrkadlo SATZKULED70CE
Detail

Okrúhle zrkadlo s LED osvetlením so senzorom s priemerom 70 cm. V čiernej farbe. Farebná teplota osvetlenia je 4 000 K (neutrálna biela). S krytím IP44, je chránené proti striekajúcej vode. (siko.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo so senzorom SAT 70x70 cm zrkadlo SATZKULED70CE

Zrkadlo so senzorom SAT 40x80 cm zrkadlo SATZOVLED4080CE

Zrkadlo so senzorom SAT 40x80 cm zrkadlo SATZOVLED4080CE
Detail

Oválne zrkadlo s LED osvetlením so senzorom s rozmermi 40x80 cm. V čiernej farbe. Teplota farby osvetlenia je 4000 K (neutrálna biela). S krytím IP44 je chránené proti striekajúcej vode. Orientácia zrkadla na výšku a na šírku. (siko.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo so senzorom SAT 40x80 cm zrkadlo SATZOVLED4080CE

Zrkadlo Naturel so senzorom 80x60 cm zrkadlo ZIL8060LEDSEC

Zrkadlo Naturel so senzorom 80x60 cm zrkadlo ZIL8060LEDSEC
Detail

Kúpeľňové podsvietené LED zrkadlo. Príkon 23 W. Možnosť nastavenia teploty svietivosti od 2700 - 6000 K. 1656 Lumen. (siko.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo Naturel so senzorom 80x60 cm zrkadlo ZIL8060LEDSEC

Casa Chic Ashford, zrkadlo so stojanom, masívny drevený rám, obdĺžnikový, 130 x 45 cm

Casa Chic Ashford, zrkadlo so stojanom, masívny drevený rám, obdĺžnikový, 130 x 45 cm
Detail

Stojanové zrkadlo Ashford od Casa Chic by blumfeldt s masívnym dreveným rámom s omietkovými aplikáciami dodá každej vašej miestnosti osobitý optický akcent. Vďaka odnímateľnému stojanu je Ashford vždy atraktívne nielen ako stojanové zrkadlo, ale aj keď je zavesené. Zrkadlo so skosenými hranami a rozmermi 130 x 45 cm je obzvlášť vhodné na použitie na šírku alebo výšku v obývacej izbe, kúpeľni, spálni alebo aj na chodbe. Autentický štýl pre vizuálne akcenty: nástenné zrkadlo Ashford od Casa Chic by blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Casa Chic Ashford, zrkadlo so stojanom, masívny drevený rám, obdĺžnikový, 130 x 45 cm
Šperkovnica – Skrinka so zrkadlom (8592190092047), Make up sada so zrkadlom (8711866276004), Acecamp skladací mapový so zrkadlom (6932057831099), Penový koberec Doprava so zrkadlom (8592386073812), Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – čierna (400765), Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764), Make It Real – Kozmetická súprava so zrkadlom (0638241100465), BabyOno detská sada na nechty so zrkadlom (5904341203371), Ace Camp Skladací mapový kompas so zrkadlom – malý (6932057831143), Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539), Konzola so zásuvkou, strieborný zrkadlový efekt CARCASSONNE, 161732 (beliani_161732), Toaletný stolík so zrkadlom MDF 60 × 40 × 75 cm (245751), Toaletný stolík so zrkadlom MDF 60 × 50 × 86 cm (245752), Toaletný stolík so zrkadlom, stoličkou a 7 zásuvkami biely (241002), Konzola so 2 zásuvkami, tmavé drevo s čiernou, AYDEN, 180197 (beliani_180197), Tetris – retro konzola (5060767275849), Biely nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58905 (beliani_58905), Béžový nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 58906 (beliani_58906), Sivý nástenný nábytok do kúpeľne so zásuvkou a zrkadlom ALMERIA, 165456 (beliani_165456), PAC-MAN – retro konzola (5060767275887), Flashback Legends – retro konzola (818858029612), Konzola biela HARTFORD, 125633 (beliani_125633), Konzola zlatá ORLAND, 160217 (beliani_160217), DeCuevas 55746 Drevený toaletný stolík XL so zrkadlom a drevenou stoličkou NIZA 2022 (4897022557461), DESIGN SCANDINAVIA Nora, tkanina, tmavozelená (A1003815), Standard 50 g – 480 tmavozelená (6612), Deka bavlna 125 × 150 cm tmavozelená, Tmavozelená ovčia koža ULURU, 199134 (beliani_199134), Retro konzola Commodore C64 Maxi (4020628690892), Millennium Arcade 202 – retro konzola (4032153004099)