Stereomikroskop leica ez4, bez okulárov, 10447199

Produkt Stereomikroskop leica ez4, bez okulárov, 10447199 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stereomikroskop leica ez4, bez okulárov, 10447199 upraviť a produkt hľadať znova.

Stereomikroskop Leica EZ4, bez okulárov, 10447199

Stereomikroskop Leica EZ4, bez okulárov, 10447199
Detail

Školský mikroskop (dopadajúce svetlo a stereomikroskop) Leica EZ4 so zväčšením 4,4: 1 je ideálne vhodný pre začiatočníkov v mikroskopii: predmety biológie, anatómie a chémie ťažia z jasného a dlhotrvajúceho LED osvetlenia, ktoré už nevyžaduje výmenu žiaroviek. je. LED osvetlenie ponúka 7 rôznych svetelných scenárov s dopadajúcim, šikmým a prechádzajúcim svetlom - takže svetelné podmienky a kontrast je možné prispôsobiť takmer akejkoľvek vzorke. Systém Greenough poskytuje trojrozmerný, trojrozmerný pohľad. Sedem rôznych svetelných scenárov ponúka správne svetlo a správny kontrast pre takmer všetky aplikácie. Jasné LED osvetlenie šetrí čas a peniaze, pretože už nie je potrebné meniť žiarovky. Zoom 4,4: 1 ponúka zväčšenie ostré ako britva medzi 8 × - 35 ×. Optický systém Greenough zaisťuje trojrozmerné znázornenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop Leica EZ4, bez okulárov, 10447199 , Panasonic leica dg nocticron 42.5mm f1.2 (h-ns043e)

Leica Microsystems EZ4 W stereomikroskop binokulárny 35 x spodné svetlo, vrchné svetlo

Leica Microsystems EZ4 W stereomikroskop binokulárny 35 x spodné svetlo, vrchné svetlo
Detail

Stereoskopický mikroskop EZ4 W s integrovanou 5-megapixlovou kamerou a WiFi rozhraním na bezdrôtový prenos obrazu HD do mobilných zariadení. Stačí si do mobilného telefónu nainštalovať bezplatnú aplikáciu Leica „AirLab“. Aplikácia tiež umožňuje anotácie, merania a obrazové záznamy, ako aj ich výmenu prostredníctvom e-mailu, okrem toho je možné obrazové záznamy integrovať do sociálnych médií. Rozhranie HDMI pre priame pripojenie k monitoru. Nahrávky je možné ukladať priamo na SD kartu, nie je potrebný počítač. Režim USB pre priame pripojenie k počítaču na rýchle živé obrazy pohybujúcich sa objektov. Režim Ethernet pre integráciu do vlastnej siete. Osvetlenie dopadajúcim a prechádzajúcim svetlom je možné zapínať a vypínať samostatne a jednotlivo stlmiť. Kamera EZ4 W je napájaná priamo z mikroskopu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems EZ4 W stereomikroskop binokulárny 35 x spodné svetlo, vrchné svetlo , Laowa 10 mm f/4 cookie leica (ve1040l)

Stereomikroskop s otočným ramenom Leica A60 S, 10450310

Stereomikroskop s otočným ramenom Leica A60 S, 10450310
Detail

Stereoskopický systém Leica A60 S so stojanom s otočným ramenom je nakonfigurovaný na všetky priemyselné kontroly, montáže a kontrolu kvality. Uľahčite si kontrolu a prepracovanie dosiek plošných spojov (PCB) v elektronickom priemysle oveľa jednoduchšie. Fotoaparát Leica A60 S optimalizuje produktivitu a kvalitu pri výrobe výrobkov zdravotníckej techniky (načúvacie prístroje, kardiostimulátory, katétre atď.). S fotoaparátom Leica A60 S môžete zažiť o 100% väčšiu hĺbku ostrosti v porovnaní s bežnými stereoskopickými mikroskopmi. Energeticky úsporné LED osvetlenie nepotrebuje výmenu žiaroviek, znižuje prevádzkové náklady a je ľahké pre vaše oči. O 100% väčšia hĺbka ostrosti vďaka technológii Leica FusionOptics ™ - ľahšia manipulácia, menej preostrovania, veľká úspora času Viac priestoru na prácu s pracovnou vzdialenosťou 122 mm - najlepší prístup k obrobku a ľahšia manipulácia s nástrojmi. LED kruhové svetlo s odnímateľným difúzorom - jasné, rovnomerné a neutrálnej farby. Príjemná práca vďaka nižším odrazom na lesklých obrobkoch. Veľké objektové pole 46 mm - ideálne na výrobu a prehliadanie úloh. Stabilný stojan s otočným ramenom pre veľké, opakujúce sa vzorky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop s otočným ramenom Leica A60 S, 10450310 , Laowa 10 mm f/4 cookie leica (ve1040lsil)

Stereomikroskop s flexibilným ramenom Leica A60 F Flexarm, 10450311

Stereomikroskop s flexibilným ramenom Leica A60 F Flexarm, 10450311
Detail

Stereoskopický systém Leica A60 je konfigurovaný pre všetky priemyselné inšpekcie, montáže a kontrolu kvality. Uľahčite si kontrolu a prepracovanie dosiek plošných spojov (PCB) v elektronickom priemysle oveľa jednoduchšie. Fotoaparát Leica A60 optimalizuje produktivitu a kvalitu pri výrobe výrobkov zdravotníckej techniky (načúvacie prístroje, kardiostimulátory, katétre atď.). S fotoaparátom Leica A60 zažijete o 100% väčšiu hĺbku ostrosti v porovnaní s bežnými stereoskopickými mikroskopmi. Energeticky úsporné LED osvetlenie nepotrebuje výmenu žiaroviek, znižuje prevádzkové náklady a chráni vaše oči vďaka difúzoru. O 100% väčšia hĺbka ostrosti vďaka technológii Leica FusionOptics ™ - ľahšia manipulácia, menšie preostrovanie, veľká úspora času, pracovná vzdialenosť 122 mm - najlepší prístup k obrobku a ľahšia manipulácia s nástrojmi. Nové kruhové LED svetlo s odnímateľným difúzorom - jasné, rovnomerné a neutrálnej farby. Príjemná práca vďaka nižším odrazom na lesklých obrobkoch. A pre veľké, opakujúce sa vzorky predstavuje flexibilné rameno maximálnu voľnosť pohybu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop s flexibilným ramenom Leica A60 F Flexarm, 10450311 , Laowa 4 mm f/2,8 fisheye leica (ve428l)

Leica Microsystems S9 E Set CO stereomikroskop binokulárny 55 x

Leica Microsystems S9 E Set CO stereomikroskop binokulárny 55 x
Detail

Optický systém rady Leica StereoZoom® pozostáva z dvoch dráh lúčov zbiehajúcich sa o 12 °. Pretože páry šošoviek sú blízko seba, je možné stereoskopické mikroskopy v spodnej časti vytvoriť veľmi „štíhlo“. Výhoda: pri použití spojovacích strojov a strojov je potrebný malý priestor, neobmedzená práca na objekte, dostatok priestoru pre náradie, jasný výhľad na pole objektu. Aberácie, ako je farebnosť, zakrivenie poľa a skreslenie, je možné v systéme Greenough opraviť s malým úsilím. S radom Leica StereoZoom® sa pre obraz použije optimálne korigovaný stred objektívu. Výsledok: vysoký optický výkon, veľké, rovné zorné pole bez skreslenia a optimálne korigované vysokokontrastné obrázky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems S9 E Set CO stereomikroskop binokulárny 55 x , Laowa 12 – 24 mm f/5,6 zoom leica (ve1224m)

Leica Microsystems 10447150 očnica Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica

Leica Microsystems  10447150 očnica  Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica
Detail

Vhodný pre stereoskopický mikroskop Leica A60 F (obj. Č. 81 50 86) a A60 S (obj. Č. 81 50 88). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems 10447150 očnica Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica , Laowa 24 mm t14 2x periprobe leica (ve2414p-l)

Leica Microsystems 10447282 okulár 10 x Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica

Leica Microsystems  10447282 okulár 10 x Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica
Detail

Prosím objednajte 2 kusy. Nastaviteľné okuláre vhodné pre stereofónny mikroskop Leica EZ4 (obj. Č. 81 50 96). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems 10447282 okulár 10 x Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica , Laowa 9 mm f/5,6 ff rl – leica (ve956l)

Stereomikroskop National Geographic Kids, 9119000

Stereomikroskop National Geographic Kids, 9119000
Detail

Dve oči vidia viac ako jedno a dvojité je aj tak lepšie. Väčšinu toho, čo v prírode nájdete, je možné pomocou tohto stereomikroskopu zväčšiť až 20-krát. Vďaka ďalekohľadu sa môžete pohodlne pozerať cez mikroskop a byť ohromení. Osvetlite - umiestnite objekt - vypnite mikroskopom! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop National Geographic Kids, 9119000 , Laowa 11 mm f/4,5 ff rl leica (ve1145l)

Kern OIV 656 stereomikroskop vrchné svetlo

Kern OIV 656 stereomikroskop   vrchné svetlo
Detail

Kern OIV-6 je videomikroskop navrhnutý na optimalizáciu digitálnej stereomikroskopie. Naše premyslené kompletné riešenie axiálnej optiky umožňuje priame a nekomplikované zobrazenie vašich vzoriek na obrazovke. LED osvetlenie dopadajúceho svetla (krúžok), ktoré je súčasťou štandardu, zaisťuje optimálne osvetlenie vašej vzorky. V spojení s veľkou pracovnou plochou je detekcia objektov na obrazovke ideálna na pozorovanie, analýzu a dokumentáciu v priemyselnom sektore. Vynikajúca optika umožňuje konzistentne ostré navádzanie obrazu v celom rozsahu zoomu 0,7x-4,5x. Vďaka integrovanému automatickému zaostrovaniu možno stupeň ostrosti ďalej optimalizovať v rámci definovaného výrezu obrazu. 2,0 megapixelová kamera bezokulárneho mikroskopu ponúka plynulé živé pozorovanie vašich vzoriek cez HD monitor vďaka HDMI výstupu. Okrem toho intuitívny softvér, USB kľúč a USB myš, ktoré sú súčasťou dodávky, umožňujú jednoduché digitálne spracovanie a ukladanie vašich výsledkov. OIV 656 zaisťuje softvérovo riadené obrazové a video záznamy s dodatočnými dokumentačnými funkciami. Protiprachový kryt a viacjazyčný návod na obsluhu sú súčasťou dodávky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OIV 656 stereomikroskop vrchné svetlo , Laowa 15 mm f/2 zero-d leica (ve1520l)

Stereomikroskop s osvetlením Bresser Advance ICD, 5804000

Stereomikroskop s osvetlením Bresser Advance ICD, 5804000
Detail

Advance ICD je prvý trinokulárny odrazené svetlo a mikroskop prechádzajúcim svetlom v rade BRESSER. Ako profesionálny prístroj ponúka vynikajúcu optickú kvalitu, ale za bezkonkurenčnú cenu. Kombinácia objektívu so stereo zoomom (1x - 4x), výmenných vysoko kvalitných okulárov so širokým poľom (10x, 20x) a ďalšieho objektívu (2x) vedie k veľmi širokému rozsahu zväčšenia od 10x do 160x. Výškovo nastaviteľné a 360 ° otočné uchytenie umožňuje prezeranie väčších objektov, napr. B. kamene alebo súčasti z akejkoľvek pozorovacej polohy. Fotografovanie pomocou fotoaparátu alebo okulára z PC, ktoré je možné pripojiť k trinokulárnemu nadstavcu, je možné aj pomocou vizuálneho pozorovania cez pravý okulár. Individuálne uvoľnenie očí a kompenzácia dioptrií sú samozrejme nastaviteľné. Získané obrázky sú veľmi podrobné, bohaté na kontrast, živé. Toto je tiež zabezpečené jasným halogénovým osvetlením (vrátane modrého filtra), ktoré je možné stlmiť a zapnúť samostatne pre sledovanie odrazeného svetla a prepúšťaného svetla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop s osvetlením Bresser Advance ICD, 5804000 , Laowa 9 mm f/2,8 zero-d leica (ve928l)

Novoflex adaptér objektívu Adaptované: Leica-M - Nikon

Novoflex  adaptér objektívu Adaptované: Leica-M - Nikon
Detail

Adaptér objektívu Leica M na fotoaparáty Nikon Z - Vysoko presný adaptér objektívu - Presná kompenzácia rozdielov v ohniskovej vzdialenosti medzi oboma systémami - Pripojené objektívy je možné zaostrovať manuálne na nekonečno - Žiadny prenos informácií medzi objektívom a fotoaparátom - Expozícia prostredníctvom clona / automatická clona alebo úplne manuálne - Na základe konštrukcie bajonetu Leica M môžu dlhodobé expozície viesť k neopraviteľným chybám obrazu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Novoflex adaptér objektívu Adaptované: Leica-M - Nikon , Laowa 20 mm f/4 zero-d shift leica (ve2040l)

Kern OZP 558C832 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZP 558C832 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo
Detail

Profesionálna séria OZP je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky. Mikroskop KERN OZP so stereofónnym zväčšením sa vyznačuje nadpriemerným rozsahom zväčšenia a robustným a ergonomickým tvarom, ktorý umožňuje ľahkú a ľahkú prácu počas niekoľkých hodín. Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZP obrázky v skutočnej farbe a hĺbke ostrosti s vysokým kontrastom Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZP 558C832 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo , Panasonic leica dg macro-elmarit 45mm f/2.8 (h-es045e)

Kern OZM 923 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 923 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 923 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo , Laowa 15 mm f/4,5 zero-d shift leica (ve1545l)

Kern OZM 902 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 902 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 902 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo , Laowa 24 mm f/14 2x macro probe leica (ve2414l)

Kern OZM 922 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 922 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 922 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo , Laowa 25mm f/2,8 2.5-5x ultra-macro leica (ve2528l)

Kern OZM 903 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 903 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 903 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo , Laowa 15 mm f/4 wide angle macro leica (ven1540l)

Kern OZP 558T241 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZP 558T241 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo
Detail

Profesionálna séria OZP je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky. Mikroskop KERN OZP so stereofónnym zväčšením sa vyznačuje nadpriemerným rozsahom zväčšenia a robustným a ergonomickým tvarom, ktorý umožňuje ľahkú a ľahkú prácu počas niekoľkých hodín. Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZP obrázky v skutočnej farbe a hĺbke ostrosti s vysokým kontrastom Prispôsobená tabletová kamera KERN ODC 241 bola špeciálne vyvinutá na jednoduché, pohodlné a priame vyšetrenie vzorky na obrazovke. Ideálne sa hodí pre školiace spoločnosti, dielne a montážne a opravárenské pracoviská, napr. B. v elektronickom priemysle Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZP 558T241 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo , Laowa 10–18 mm f/4,5 – 5,6 zoom leica (ve1018l)

Kern OZP 558C825 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZP 558C825 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo
Detail

Profesionálna séria OZP je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky. Mikroskop KERN OZP so stereofónnym zväčšením sa vyznačuje nadpriemerným rozsahom zväčšenia a robustným a ergonomickým tvarom, ktorý umožňuje ľahkú a ľahkú prácu počas niekoľkých hodín. Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZP obrázky v skutočnej farbe a hĺbke ostrosti s vysokým kontrastom Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZP 558C825 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo , Bez bontonu, bez konvencí

Braun akumulátor PANASONIC BMB9, Leica BP-DC9, 750mAh

Detail

Li-Ion akumulátor Braun BDP-PBMB9 (7,4 V/750 mAh). Ekvivalentná s akumulátormi: Panasonic BMB9Leica BP-DC9 Určený pre digitálne fotoaparáty: PANASONIC Lumix FZ40, FZ45, FZ48, FZ62, FZ72, FZ100, FZ150LEICA V Lux 2, V Lux 3 Tento akumulátor je dodávaný v čiastočne nabitom stave. Pred použitím je vhodné akumulátor nabiť. Plná kapacita akumulátora môže byť dosiahnutá až po cca 4-5 nabíjacích cykloch. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Braun akumulátor PANASONIC BMB9, Leica BP-DC9, 750mAh , Laowa 90 mm f/2,8 2x ultra macro apo leica (ve9028l)

Antistatický obal proti prachu pre mikroskopy Leica, 10447039

Antistatický obal proti prachu pre mikroskopy Leica, 10447039
Detail

Protiprachový kryt vhodný pre Leica A60 F (obj. Č. 81 50 86) a A60 S (obj. Č. Č. 81 50 88) stereoskopický mikroskop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Antistatický obal proti prachu pre mikroskopy Leica, 10447039 , Laowa 85 mm f/5,6 2x ultra-macro apo leica (ve8556m)

Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E)

Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E)
Detail

Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Micro 4/3, určený pre Micro 4/3 (ekv. 85mm), závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 425g Panasonic Leica DG Nocticron je novým modelom objektívu s veľmi rýchlou uzávierkou a obrovskou svetelnosťou F1.2 . Ohnisková vzdialenosť 42,5 mm zodpovedá 85 mm ohnisku kinofilmového fotoaparátu - patrí teda do skupiny stredných teleobjektívov, ktoré sa výnimočne hodia na portrétnu fotografiu. Inovatívna technológia krytia objektívu nanoskopickou vrstvou garantuje čistý obraz bez nechcených odleskov.Novovyvinutý krokový motorček sa stará o plynulé a tiché zaostrovanie, ktoré využijete pri tvorbe snímok aj videa. Ostriť možno aj manuálne pomocou zaostrovacieho krúžku. Celé telo vrátane bajonetu je vyrobené z kovu - bez starostí tak môžete opakovane meniť objektívy bez strachu z poškodenia. Vďaka integrovanému stabilizátoru obrazu sa už nemusíte báť snímať z ruky tiež... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E) , Laowa 14 mm f/4 ff rl zero-d leica (ve1440l)

Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L)

Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre APS-C, závit na filtre 37mm, plne manuálne zaostrovanie, hmotnosť 130g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 10 mm Ak sa bavíme o svetelnosti, má tento objektív pevnú svetelnosť f/4 s maximálnou clonou 22. O zaostrovanie sa postará MF. Hlavné vlastnosti objektívu Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica Vyrobené pre fotoaparáty Leica Kompatibilné bajonety: Leica L Pevné sklo s ohniskom 10 mm Na filtre s priemerom 37 mm Maximálna svetelnosť f/4 Celková dĺžka objektívu: 25 mm Priemer objektívu: 59,8 mm Hmotnosť: 130 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica pohodlne zaostrí od vzdialenosti 10 cm, ostrenie pritom obstaráva systém MF. Svojimi vlastnosťami je vhodný pre APS-C čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L) , Panasonic leica dg vario-elmar 100–400 mm f4.0-6.3 (h-rs100400e9)

Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L)

Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre APS-C, bez závitu na filtre, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 135g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 4 mm O perfektné zaostrovanie sa postará MF. Kompatibilita s bajonetmi Leica L Pevné sklo s ohniskom 4 mm Svetelnosť f/Celková dĺžka objektívu: 25,5 mm Priemer objektívu: 45,2 mm Hmotnosť: 135 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica je schopný zaostriť od vzdialenosti 8 cm, čo má na svedomí systém MF. Svojou konštrukciou je vhodný pre APS-C čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L) , Laowa 100 mm f/2,8 2 : 1 ultra macro apo leica (ve10028l)

Bresser Optik Biorit ICD stereomikroskop binokulárny 20 x vrchné svetlo

Bresser Optik Biorit ICD stereomikroskop binokulárny 20 x vrchné svetlo
Detail

Nový dopadový svetelný mikroskop Bresser Biorit ICD predstavuje úspešnú kombináciu nízkej ceny, vysokej kvality a dobrých funkcií. Je ideálny na pozorovanie mincí, známok, minerálov a mnoho ďalších Vďaka veľkej pracovnej vzdialenosti 70 mm a širokému rozsahu nastavenia zaostrovacieho pohonu je možné pohodlne sledovať aj väčšie objekty. Vďaka mikro okuláru, ktorý je k dispozícii ako príslušenstvo, môžete tiež prezerať a ukladať obrázky priamo na PC! Integrované osvetlenie (12 V / 10 W) zabezpečuje rovnomerné osvetlenie. Všetky nosné komponenty sú vyrobené z ocele alebo hliníka, vďaka čomu sa Biorit ICD odlišuje od „triedy hračiek“ a predstavuje solídny a spoľahlivý základ pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov. Ďalším užitočným príslušenstvom sú objektívy pre zväčšenie 10x a 40x a ďalšie okuláre. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Bresser Optik Biorit ICD stereomikroskop binokulárny 20 x vrchné svetlo , Bez naděje

Kern Optics OSE-4 stereomikroskop binokulárny vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern Optics OSE-4 stereomikroskop binokulárny  vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Malý a robustný pre školy, školiace strediská a workshopy Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern Optics OSE-4 stereomikroskop binokulárny vrchné svetlo, spodné svetlo , Bez těla

Laowa 11 mm f/4,5 FF RL Leica (VE1145L)

Laowa 11 mm f/4,5 FF RL Leica (VE1145L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre Full Frame, závit na filtre 62mm, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 254g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 11 mm Ak sa bavíme o svetelnosti, má tento objektív pevnú svetelnosť f/4,5 s najväčšou hodnotou clony 22. Na zaostrovanie slúži MF. Kompatibilné bajonety: Leica L Objektív s pevným ohniskom 11 mm Priemer filtrov: 62 mm Svetelnosť f/4,5 Celková dĺžka objektívu: 28 mm Priemer objektívu: 63,5 mm Hmotnosť: 254 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 11 mm f/4,5 FF RL Leica vie zaostriť už od 19 cm, o čo sa spoľahlivo stará technológia MF. Vďaka svojim vlastnostiam je vhodný pre Full Frame čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 11 mm f/4,5 FF RL Leica (VE1145L) , Bez duše

Laowa 15 mm f/2 Zero-D Leica (VE1520L)

Laowa 15 mm f/2 Zero-D Leica (VE1520L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre Full Frame, závit na filtre 72mm, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 500g Vďaka svojmu pevnému ohnisku s hodnotou 15 mm Zaostrovanie perfektne poskytuje MF. Kompatibilný s bajonetmi Leica L Pevné ohnisko 15 mm Priemer filtrov: 72 mm Svetelnosť f/Celková dĺžka objektívu: 82 mm Priemer objektívu: 77,2 mm Hmotnosť: 500 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 15 mm f/2 Zero-D Leica dokáže bez problémov zaostriť už od 15 cm, čo má na svedomí technológia MF. Svojou konštrukciou je vhodný pre Full Frame čip. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 15 mm f/2 Zero-D Leica (VE1520L) , Panasonic leica dg summilux 15 mm f/1,7 asph strieborný (h-x015e-s)

Laowa 9 mm f/5,6 FF RL – Leica (VE956L)

Laowa 9 mm f/5,6 FF RL – Leica (VE956L)
Detail

Objektív bajonet Sony FE, určený pre Full Frame, bez závitu na filtre, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 350g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 9 mm Zaostrovanie poskytuje MF. Zaujímavé vlastnosti objektívu Laowa 9 mm f/5,6 FF RL – Leica Určené pre fotoaparáty od značky Sony Kompatibilný s bajonetmi Sony FE Pevné ohnisko 9 mm Maximálna svetelnosť f/Celková dĺžka objektívu: 66 mm Priemer objektívu: 62,4 mm Hmotnosť: 350 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 9 mm f/5,6 FF RL – Leica vie bez problému vykresliť obraz od 12 cm, čo si berie na starosť systém MF. Svojou konštrukciou je určený pre Full Frame čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 9 mm f/5,6 FF RL – Leica (VE956L) , Panasonic leica dg elmarit 50 – 200 mm f/2,8 – 4,0 power o.i.s (h-es50200e9)

Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D Leica (VE928L)

Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D Leica (VE928L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre APS-C, závit na filtre 49mm, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 215g Vďaka svojmu pevnému ohnisku s hodnotou 9 mm Ak sa bavíme o svetelnosti, má pevnú hodnotu svetelnosti f/2,8 s najväčšou hodnotou clony 22. Pretože disponuje nízkou hodnotou môžete sa tešiť na malú hĺbku ostrosti a tým docielite obľúbený efekt rozmazania pozadia. O perfektné zaostrovanie sa stará MF. Kompatibilita s bajonetmi Leica L Pevné ohnisko 9 mm Priemer vhodných filtrov 49 mm Maximálna svetelnosť f/2,8 Celková dĺžka objektívu: 56 mm Priemer objektívu: 60 mm Hmotnosť: 215 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D Leica pohodlne zaostrí od vzdialenosti 12 cm, o čo sa stará systém MF. Svojou konštrukciou je určený pre APS-C čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D Leica (VE928L) , Panasonic leica dg elmarit 200 mm f/2.8 power o.i.s + telekonvertor 1,4× (h-es200e)

Bresser Optik Biorit ICD-CS stereomikroskop binokulárny 20 x vrchné svetlo

Bresser Optik Biorit ICD-CS stereomikroskop binokulárny 20 x vrchné svetlo
Detail

BRESSER Biorit ICD CS ponúka vďaka svojmu veľkému rozsahu otáčania a veľmi vysokej pracovnej vzdialenosti 230 mm vynikajúci základ pre širokú škálu práce, ale aj pre kontrolu kvality. Používajú ho mnohí používatelia na spájkovanie, najmä na komponenty SMD. Vďaka otočnému ramenu je pracovná plocha pod hlavou mikroskopu voľná, takže sa dá manipulovať aj s väčšími komponentmi. LED osvetlenie husím krkom zaisťuje optimálne osvetlenie objektu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Bresser Optik Biorit ICD-CS stereomikroskop binokulárny 20 x vrchné svetlo , Hry bez hranic

Kern OZM 544C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZM 544C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Vynikajúca séria OZM je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky KERN OZM-S obsahuje vynikajúce stereofónne mikroskopy s nadpriemerným optickým výkonom Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZM-S skutočne farebné a hlboko ostré obrázky s vysokým kontrastom Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 544C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZM 544C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZM 544C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Vynikajúca séria OZM je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky KERN OZM-S obsahuje vynikajúce stereofónne mikroskopy s nadpriemerným optickým výkonom Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZM-S skutočne farebné a hlboko ostré obrázky s vysokým kontrastom Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 544C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 468T241 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 468T241 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Flexibilná a lacná séria OZL-46 je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky Séria KERN OZL-46 je jedným zo stereoskopických mikroskopov so zoomom, ktoré presvedčia svojou kvalitou, ľahkým používaním, flexibilitou, stabilitou a nízkou cenou. Sériovo zapojené LED svetlo a osvetlenie prechádzajúcim svetlom zaisťujú optimálne osvetlenie vzorky Vrcholom KERN OZL 465 / OZL 466 je silné a nepretržite stmievateľné integrované LED kruhové osvetlenie v kryte objektívu, ktoré zaisťuje rovnomerné osvetlenie bez tieňov. Súčasťou balenia je aj podsvietenie LED Prispôsobená tabletová kamera KERN ODC 241 bola špeciálne vyvinutá na jednoduché, pohodlné a priame vyšetrenie vzorky na obrazovke. Ideálne sa hodí pre školiace spoločnosti, dielne a montážne a opravárenské pracoviská, napr. B. v elektronickom priemysle Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZL 468T241 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 466C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 466C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Flexibilná a lacná séria OZL-46 je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky Séria KERN OZL-46 je jedným zo stereoskopických mikroskopov so zoomom, ktoré presvedčia svojou kvalitou, ľahkým používaním, flexibilitou, stabilitou a nízkou cenou. Sériovo zapojené LED svetlo a osvetlenie prechádzajúcim svetlom zaisťujú optimálne osvetlenie vzorky Vrcholom KERN OZL 465 / OZL 466 je silné a nepretržite stmievateľné integrované LED kruhové osvetlenie v kryte objektívu, ktoré zaisťuje rovnomerné osvetlenie bez tieňov. Súčasťou balenia je aj podsvietenie LED Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZL 466C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 466T241 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 466T241 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Flexibilná a lacná séria OZL-46 je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky Séria KERN OZL-46 je jedným zo stereoskopických mikroskopov so zoomom, ktoré presvedčia svojou kvalitou, ľahkým používaním, flexibilitou, stabilitou a nízkou cenou. Sériovo zapojené LED svetlo a osvetlenie prechádzajúcim svetlom zaisťujú optimálne osvetlenie vzorky Vrcholom KERN OZL 465 / OZL 466 je silné a nepretržite stmievateľné integrované LED kruhové osvetlenie v kryte objektívu, ktoré zaisťuje rovnomerné osvetlenie bez tieňov. Súčasťou balenia je aj podsvietenie LED Prispôsobená tabletová kamera KERN ODC 241 bola špeciálne vyvinutá na jednoduché, pohodlné a priame vyšetrenie vzorky na obrazovke. Ideálne sa hodí pre školiace spoločnosti, dielne a montážne a opravárenské pracoviská, napr. B. v elektronickom priemysle Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZL 466T241 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 468C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 468C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Flexibilná a lacná séria OZL-46 je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky Séria KERN OZL-46 je jedným zo stereoskopických mikroskopov so zoomom, ktoré presvedčia svojou kvalitou, ľahkým používaním, flexibilitou, stabilitou a nízkou cenou. Sériovo zapojené LED svetlo a osvetlenie prechádzajúcim svetlom zaisťujú optimálne osvetlenie vzorky Vrcholom KERN OZL 465 / OZL 466 je silné a nepretržite stmievateľné integrované LED kruhové osvetlenie v kryte objektívu, ktoré zaisťuje rovnomerné osvetlenie bez tieňov. Súčasťou balenia je aj podsvietenie LED Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZL 468C832 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 466C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 466C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Flexibilná a lacná séria OZL-46 je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky Séria KERN OZL-46 je jedným zo stereoskopických mikroskopov so zoomom, ktoré presvedčia svojou kvalitou, ľahkým používaním, flexibilitou, stabilitou a nízkou cenou. Sériovo zapojené LED svetlo a osvetlenie prechádzajúcim svetlom zaisťujú optimálne osvetlenie vzorky Vrcholom KERN OZL 465 / OZL 466 je silné a nepretržite stmievateľné integrované LED kruhové osvetlenie v kryte objektívu, ktoré zaisťuje rovnomerné osvetlenie bez tieňov. Súčasťou balenia je aj podsvietenie LED Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZL 466C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OSE 421 stereomikroskop binokulárny 40 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OSE 421 stereomikroskop binokulárny 40 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

KERN OSE-42 bol špeciálne vyvinutý pre školy a dielne vďaka integrovanej rukoväti a stabilnému mechanickému stojanu LED osvetlenie dopadajúceho a prenášaného svetla, ktoré je súčasťou štandardu, sa môže voliteľne zapnúť, aby sa dosiahlo optimálne osvetlenie vzorky. Mobilné používanie OSE 422 nie je problémom ani vďaka nabíjateľným batériám Napriek nízkej cene má veľmi dobré optické vlastnosti, ktoré umožňujú ostrý obraz vo veľkom zornom poli Pre rýchlu a efektívnu prácu je k dispozícii vymeniteľná šošovka s preddefinovanými zväčšeniami Okuláre sú upevnené v trubici, aby boli chránené pred stratou alebo poškodením Zvláštnosťou tejto variabilnej a zároveň robustnej série mikroskopov je stabilná a precízne nastaviteľná mechanika stojana mikroskopu, ktorá tiež zaujme svojou funkčnosťou a ergonomickým dizajnom. Ako príslušenstvo je k dispozícii veľký výber okuliarov a rôzne ďalšie externé osvetľovacie jednotky Oblasť použitia: školenie, oplodnenie in vitro, detekcia parazitov, zoológia, botanika, príprava tkanív, pitva, kontrola kvality Aplikácie / vzorky: vzorky so zameraním na priestorový dojem, priblíženie s premenlivým zväčšením (hĺbka, hrúbka), napr. B. hmyz, semená, dosky s plošnými spojmi, komponenty Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OSE 421 stereomikroskop binokulárny 40 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 468C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Kern OZL 468C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo
Detail

Flexibilná a lacná séria OZL-46 je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky Séria KERN OZL-46 je jedným zo stereoskopických mikroskopov so zoomom, ktoré presvedčia svojou kvalitou, ľahkým používaním, flexibilitou, stabilitou a nízkou cenou. Sériovo zapojené LED svetlo a osvetlenie prechádzajúcim svetlom zaisťujú optimálne osvetlenie vzorky Vrcholom KERN OZL 465 / OZL 466 je silné a nepretržite stmievateľné integrované LED kruhové osvetlenie v kryte objektívu, ktoré zaisťuje rovnomerné osvetlenie bez tieňov. Súčasťou balenia je aj podsvietenie LED Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZL 468C825 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo, spodné svetlo

Mikroskop Leica Microsystems DM300, monokulárny, achromát, 4x, 10x, 40x, 13613302

Mikroskop Leica Microsystems DM300, monokulárny, achromát, 4x, 10x, 40x, 13613302
Detail

Študenti sa najlepšie naučia, keď sa ich vybavenie ľahko používa a je dostatočne robustné na to, aby fungovalo každý deň hladko. Nový vzdelávací mikroskop Leica DM300 od spoločnosti Leica Microsystems je výsledkom 165 rokov skúseností vo vývoji a výrobe mikroskopov v kombinácii s najnovšou technológiou v optike, mechanike a osvetlení. Tieto mikroskopy vytvárajú podmienky pre študentov všetkých prírodných vied na skúmanie tých najjemnejších detailov. Typy objektívov: Achromatické: Tieto šošovky sú korigované na chromatickú aberáciu (obrazová chyba optických šošoviek, ktorá závisí od vlnovej dĺžky alebo farby svetla), aby sa obrazy dvoch farieb, zvyčajne červenej a modrej, zhodovali. Korekcia sférickej aberácie je malá. Pri 30-násobnom alebo vyššom zväčšení dôjde na okraji obrazu k silnému skresleniu. Poloplánové achromatické ciele: väčšinou porovnateľné s achromatickými cieľmi; sú však korigované na sférickú aberáciu a zväčšenie viac ako 40-násobne. Plánujte (e-plán) achromatické ciele: Z hľadiska kvality sú to najlepšie ciele. Sférická korekcia je taká dobrá, že je možné vidieť ostrý a vysoko kontrastný obraz od stredu k okraju zorného poľa. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Leica Microsystems DM300, monokulárny, achromát, 4x, 10x, 40x, 13613302

Mikroskop Leica Microsystems DM300, binokulárny, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613304

Mikroskop Leica Microsystems DM300, binokulárny, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613304
Detail

Študenti sa najlepšie naučia, keď sa ich vybavenie ľahko používa a je dostatočne robustné na to, aby fungovalo každý deň hladko. Nový vzdelávací mikroskop Leica DM300 od spoločnosti Leica Microsystems je výsledkom 165 rokov skúseností vo vývoji a výrobe mikroskopov v kombinácii s najnovšou technológiou v optike, mechanike a osvetlení. Tieto mikroskopy vytvárajú podmienky pre študentov všetkých prírodných vied na skúmanie tých najjemnejších detailov. Typy objektívov: Achromatické: Tieto šošovky sú korigované na chromatickú aberáciu (obrazová chyba optických šošoviek, ktorá závisí od vlnovej dĺžky alebo farby svetla), aby sa obrazy dvoch farieb, zvyčajne červenej a modrej, zhodovali. Korekcia sférickej aberácie je malá. Pri 30-násobnom alebo vyššom zväčšení dôjde na okraji obrazu k silnému skresleniu. Poloplánové achromatické ciele: väčšinou porovnateľné s achromatickými cieľmi; sú však korigované na sférickú aberáciu a zväčšenie viac ako 40-násobne. Plánujte (e-plán) achromatické ciele: Z hľadiska kvality sú to najlepšie ciele. Sférická korekcia je taká dobrá, že je možné vidieť ostrý a vysoko kontrastný obraz od stredu k okraju zorného poľa. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Leica Microsystems DM300, binokulárny, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613304

Laowa 25mm f/2,8 2.5-5X Ultra-Macro Leica (VE2528L)

Laowa 25mm f/2,8 2.5-5X Ultra-Macro Leica (VE2528L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre Full Frame, bez závitu na filtre, pevne zaostrený, clonový krúžok, hmotnosť 400g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 25 mm Ak sa bavíme o svetelnosti, má pevnú hodnotu f/2,8 s najväčšou hodnotou clony 16. Vďaka takejto hodnote sa môžete tešiť na výrazne nízku hĺbku ostrosti, čo vytvorí mnohými obľúbený efekt rozmazania pozadia. O zaostrovanie sa postará MF. Kompatibilné bajonety: Leica L Pevné ohnisko 25 mm Svetelnosť f/2,8 Celková dĺžka objektívu: 65 mm Priemer objektívu: 82 mm Hmotnosť: 400 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 25mm f/2,8 2.5-5X Ultra-Macro Leica vie bez problému zaostriť už od 17,3 cm, čo si berie na starosť systém MF. Z nadštandardných možností ešte spomeňme schopnosť makro ostrenia, ktorá dokáže fotiť aj miniatúrne predmety. Vďaka svojim vlastnostiam je vhodný pre Full Frame čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 25mm f/2,8 2.5-5X Ultra-Macro Leica (VE2528L)

Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift Leica (VE1545L)

Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift Leica (VE1545L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre Full Frame, bez závitu na filtre, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 597g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 15 mm Čo sa svetelnosti týka, má tento objektív pevnú svetelnosť f/4,5 s najväčšou hodnotou clony 22. O perfektné zaostrovanie sa stará MF. Kompatibilita s bajonetmi Leica L Pevné ohnisko 15 mm Maximálna svetelnosť f/4,5 Celková dĺžka objektívu: 103 mm Priemer objektívu: 79 mm Hmotnosť: 597 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift Leica vie pohodlne vykresliť obraz už na vzdialenosť 20 cm, čo má na svedomí technológia MF. Svojou konštrukciou je vhodný pre Full Frame čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift Leica (VE1545L)

Laowa 15 mm f/4 Wide Angle Macro Leica (VEN1540L)

Laowa 15 mm f/4 Wide Angle Macro Leica (VEN1540L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre Full Frame, závit na filtre 77mm, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 410g Vďaka svojmu pevnému ohnisku s hodnotou 15 mm Perfektné zaostrovanie vám poskytne MF. Kompatibilný s bajonetmi Leica L Pevné sklo s ohniskom 15 mm Priemer vhodných filtrov 77 mm Maximálna svetelnosť f/Celková dĺžka objektívu: 64 mm Priemer objektívu: 84 mm Hmotnosť: 410 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 15 mm f/4 Wide Angle Macro Leica vie pohodlne zaostriť od vzdialenosti 12,2 cm, o čo sa stará technológia MF. Nesmieme zabudnúť ani na funkciu makro ostrenia, ktorá dokáže fotiť detailne napr. hmyz alebo kvetiny. Svojou konštrukciou je určený pre Full Frame čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 15 mm f/4 Wide Angle Macro Leica (VEN1540L)

Laowa 10–18 mm f/4,5 – 5,6 Zoom Leica (VE1018L)

Laowa 10–18 mm f/4,5 – 5,6 Zoom Leica (VE1018L)
Detail

Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Leica L, určený pre Full Frame, závit na filtre 37mm, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, odolnosť proti prachu a vlhkosti, hmotnosť 496g Vďaka premennej ohniskovej vzdialenosti od 10 do 18 mm (35 mm ekv.: 10 – 18 mm) patrí k zoom objektívom, ktoré sú známe ako tzv. rybie oko (fish eye). Zaberie veľké množstvo obrazu vďaka extra širokému zornému poľu, tak je nutné počítať s výraznou deformáciou obrazu. Rozmedzie svetelnosti objektívu sa pohybuje od f/4,5 do f/5,6 s maximálnou clonou 5,6. Na zaostrovanie slúži MF. Kompatibilita s bajonetmi Leica L Zoom objektív 10 mm až 18 mm Na filtre s priemerom 37 mm Maximálna svetelnosť f/4,5 až f/5,6 Ideálny pre fotografov pracujúcich vo vlhkosti či zvýšenom prachu Celková dĺžka objektívu: 90,9 mm Priemer objektívu: 70 mm Hmotnosť: 496 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 10–18 mm f/4,5 – 5,6 Zoom Leica vykresľuje už od 15 cm, ostrenie pritom obstaráva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 10–18 mm f/4,5 – 5,6 Zoom Leica (VE1018L)

Kern Optics OSF 438 stereomikroskop binokulárny 30 x spodné svetlo, vrchné svetlo

Kern Optics OSF 438 stereomikroskop binokulárny 30 x spodné svetlo, vrchné svetlo
Detail

KERN OSF-4 je veľmi robustný, stabilný a ľahko použiteľný stereomikroskop. Vďaka svojmu mechanickému stojanu je obzvlášť stabilný. Modely OSF 434 a OSF 435 majú vždy 3 šošovky a ďalší jemný disk pre presné zaostrenie. Okrem svojich veľmi dobrých optických vlastností ponúka vďaka svojej veľkej pracovnej ploche najvyššiu úroveň pohodlia v tejto triede. Tieto modely sú ideálne pre školy, dielne a vzdelávacie spoločnosti. V závislosti od modelu, jednotka LED dopadajúca a osvetlenie prechádzajúcim svetlom vždy spoľahlivo zaisťuje dobré osvetlenie. Rôzne kombinácie šošoviek a okulárov neponechávajú nič žiaduce. Okuláre sú upevnené v trubici, aby boli chránené pred stratou alebo poškodením. Ústrednou črtou tejto premennej a zároveň robustnej série mikroskopov je stabilná a presne nastaviteľná mechanika. Podčiarkuje to funkčný a ergonomický dizajn. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern Optics OSF 438 stereomikroskop binokulárny 30 x spodné svetlo, vrchné svetlo

Kern Optics OSF 439 stereomikroskop binokulárny 40 x spodné svetlo, vrchné svetlo

Kern Optics OSF 439 stereomikroskop binokulárny 40 x spodné svetlo, vrchné svetlo
Detail

KERN OSF-4 je veľmi robustný, stabilný a ľahko použiteľný stereomikroskop. Vďaka svojmu mechanickému stojanu je obzvlášť stabilný. Modely OSF 434 a OSF 435 majú vždy 3 šošovky a ďalší jemný disk pre presné zaostrenie. Okrem svojich veľmi dobrých optických vlastností ponúka vďaka svojej veľkej pracovnej ploche najvyššiu úroveň pohodlia v tejto triede. Tieto modely sú ideálne pre školy, dielne a vzdelávacie spoločnosti. V závislosti od modelu, jednotka LED dopadajúca a osvetlenie prechádzajúcim svetlom vždy spoľahlivo zaisťuje dobré osvetlenie. Rôzne kombinácie šošoviek a okulárov neponechávajú nič žiaduce. Okuláre sú upevnené v trubici, aby boli chránené pred stratou alebo poškodením. Ústrednou črtou tejto premennej a zároveň robustnej série mikroskopov je stabilná a presne nastaviteľná mechanika. Podčiarkuje to funkčný a ergonomický dizajn. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern Optics OSF 439 stereomikroskop binokulárny 40 x spodné svetlo, vrchné svetlo

Mikroskop Leica Microsystems DM300, plan achromát, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613303

Mikroskop Leica Microsystems DM300, plan achromát, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613303
Detail

Študenti sa najlepšie naučia, keď sa ich vybavenie ľahko používa a je dostatočne robustné na to, aby fungovalo každý deň hladko. Nový vzdelávací mikroskop Leica DM300 od spoločnosti Leica Microsystems je výsledkom 165 rokov skúseností vo vývoji a výrobe mikroskopov v kombinácii s najnovšou technológiou v optike, mechanike a osvetlení. Tieto mikroskopy vytvárajú podmienky pre študentov všetkých prírodných vied na skúmanie tých najjemnejších detailov. Typy objektívov: Achromatické: Tieto šošovky sú korigované na chromatickú aberáciu (obrazová chyba optických šošoviek, ktorá závisí od vlnovej dĺžky alebo farby svetla), aby sa obrazy dvoch farieb, zvyčajne červenej a modrej, zhodovali. Korekcia sférickej aberácie je malá. Pri 30-násobnom alebo vyššom zväčšení dôjde na okraji obrazu k silnému skresleniu. Poloplánové achromatické ciele: väčšinou porovnateľné s achromatickými cieľmi; sú však korigované na sférickú aberáciu a zväčšenie viac ako 40-násobne. Plánujte (e-plán) achromatické ciele: Z hľadiska kvality sú to najlepšie ciele. Sférická korekcia je taká dobrá, že je možné vidieť ostrý a vysoko kontrastný obraz od stredu k okraju zorného poľa. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Leica Microsystems DM300, plan achromát, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613303

Mikroskop Leica Microsystems DM300, binokulárny, achromát, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613305

Mikroskop Leica Microsystems DM300, binokulárny, achromát, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613305
Detail

Študenti sa najlepšie naučia, keď sa ich vybavenie ľahko používa a je dostatočne robustné na to, aby fungovalo každý deň hladko. Nový vzdelávací mikroskop Leica DM300 od spoločnosti Leica Microsystems je výsledkom 165 rokov skúseností vo vývoji a výrobe mikroskopov v kombinácii s najnovšou technológiou v optike, mechanike a osvetlení. Tieto mikroskopy vytvárajú podmienky pre študentov všetkých prírodných vied na skúmanie tých najjemnejších detailov. Typy objektívov: Achromatické: Tieto šošovky sú korigované na chromatickú aberáciu (obrazová chyba optických šošoviek, ktorá závisí od vlnovej dĺžky alebo farby svetla), aby sa obrazy dvoch farieb, zvyčajne červenej a modrej, zhodovali. Korekcia sférickej aberácie je malá. Pri 30-násobnom alebo vyššom zväčšení dôjde na okraji obrazu k silnému skresleniu. Poloplánové achromatické ciele: väčšinou porovnateľné s achromatickými cieľmi; sú však korigované na sférickú aberáciu a zväčšenie viac ako 40-násobne. Plánujte (e-plán) achromatické ciele: Z hľadiska kvality sú to najlepšie ciele. Sférická korekcia je taká dobrá, že je možné vidieť ostrý a vysoko kontrastný obraz od stredu k okraju zorného poľa. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Leica Microsystems DM300, binokulárny, achromát, 4x, 10x, 40x, 100x, 13613305

Laowa 90 mm f/2,8 2X Ultra Macro APO Leica (VE9028L)

Laowa 90 mm f/2,8 2X Ultra Macro APO Leica (VE9028L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre Full Frame, závit na filtre 67mm, plne manuálne zaostrovanie, hmotnosť 619g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 90 mm Čo sa svetelnosti týka, má pevnú hodnotu svetelnosti f/2,8 s maximálnou hodnotou clony 22. Prostredníctvom tak nízkej hodnoty sa dosiahne nízku hĺbku ostrosti, a to vám prináša mnohými obľúbený efekt rozmazania pozadia. Zaostrovanie poskytuje MF. Podstatné prednosti objektívu Laowa 90 mm f/2,8 2X Ultra Macro APO Leica Vyrobené pre fotoaparáty od značky Leica Kompatibilita s bajonetmi Leica L Pevné sklo s ohniskom 90 mm Na filtre s priemerom 67 mm Svetelnosť f/2,8 Celková dĺžka objektívu: 120 mm Priemer objektívu: 74 mm Hmotnosť: 619 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 90 mm f/2,8 2X Ultra Macro APO Leica má ostré vykreslenie už na vzdialenosť 20,5 cm, pričom o ostrenie sa postará technológia MF. Z nadštandardných možností ešte spomeňme schopnosť makro ostrenia, ktorá zvládne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 90 mm f/2,8 2X Ultra Macro APO Leica (VE9028L)
Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E), Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L), Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040LSIL), Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L), Laowa 12 – 24 mm f/5,6 Zoom Leica (VE1224M), Laowa 24 mm T14 2x Periprobe Leica (VE2414P-L), Laowa 9 mm f/5,6 FF RL – Leica (VE956L), Laowa 11 mm f/4,5 FF RL Leica (VE1145L), Laowa 15 mm f/2 Zero-D Leica (VE1520L), Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D Leica (VE928L), Laowa 20 mm f/4 Zero-D Shift Leica (VE2040L), Panasonic Leica DG Macro-ELMARIT 45mm f/2.8 (H-ES045E), Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift Leica (VE1545L), Laowa 24 mm f/14 2X Macro Probe Leica (VE2414L), Laowa 25mm f/2,8 2.5-5X Ultra-Macro Leica (VE2528L), Laowa 15 mm f/4 Wide Angle Macro Leica (VEN1540L), Laowa 10–18 mm f/4,5 – 5,6 Zoom Leica (VE1018L), Bez bontonu, bez konvencí, Laowa 90 mm f/2,8 2X Ultra Macro APO Leica (VE9028L), Laowa 85 mm f/5,6 2X Ultra-Macro APO Leica (VE8556M), Laowa 14 mm f/4 FF RL Zero-D Leica (VE1440L), Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100–400 mm F4.0-6.3 (H-RS100400E9), Laowa 100 mm f/2,8 2 : 1 Ultra Macro APO Leica (VE10028L), Bez Naděje, Bez těla, Bez duše, Panasonic Leica DG Summilux 15 mm f/1,7 ASPH strieborný (H-X015E-S), Panasonic Leica DG Elmarit 50 – 200 mm f/2,8 – 4,0 Power O.I.S (H-ES50200E9), Panasonic Leica DG Elmarit 200 mm f/2.8 Power O.I.S + Telekonvertor 1,4× (H-ES200E), Hry bez hranic