Stereomikroskop s otočným ramenom leica a60 s, 10450310

Produkt Stereomikroskop s otočným ramenom leica a60 s, 10450310 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stereomikroskop s otočným ramenom leica a60 s, 10450310 upraviť a produkt hľadať znova.

Stereomikroskop s otočným ramenom Leica A60 S, 10450310

Stereomikroskop s otočným ramenom Leica A60 S, 10450310
Detail

Stereoskopický systém Leica A60 S so stojanom s otočným ramenom je nakonfigurovaný na všetky priemyselné kontroly, montáže a kontrolu kvality. Uľahčite si kontrolu a prepracovanie dosiek plošných spojov (PCB) v elektronickom priemysle oveľa jednoduchšie. Fotoaparát Leica A60 S optimalizuje produktivitu a kvalitu pri výrobe výrobkov zdravotníckej techniky (načúvacie prístroje, kardiostimulátory, katétre atď.). S fotoaparátom Leica A60 S môžete zažiť o 100% väčšiu hĺbku ostrosti v porovnaní s bežnými stereoskopickými mikroskopmi. Energeticky úsporné LED osvetlenie nepotrebuje výmenu žiaroviek, znižuje prevádzkové náklady a je ľahké pre vaše oči. O 100% väčšia hĺbka ostrosti vďaka technológii Leica FusionOptics ™ - ľahšia manipulácia, menej preostrovania, veľká úspora času Viac priestoru na prácu s pracovnou vzdialenosťou 122 mm - najlepší prístup k obrobku a ľahšia manipulácia s nástrojmi. LED kruhové svetlo s odnímateľným difúzorom - jasné, rovnomerné a neutrálnej farby. Príjemná práca vďaka nižším odrazom na lesklých obrobkoch. Veľké objektové pole 46 mm - ideálne na výrobu a prehliadanie úloh. Stabilný stojan s otočným ramenom pre veľké, opakujúce sa vzorky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop s otočným ramenom Leica A60 S, 10450310 , Fixed relax na tablet/telefón s otočným a nastaviteľným ramenom čierny (fixrlx-bk)

Stereomikroskop s flexibilným ramenom Leica A60 F Flexarm, 10450311

Stereomikroskop s flexibilným ramenom Leica A60 F Flexarm, 10450311
Detail

Stereoskopický systém Leica A60 je konfigurovaný pre všetky priemyselné inšpekcie, montáže a kontrolu kvality. Uľahčite si kontrolu a prepracovanie dosiek plošných spojov (PCB) v elektronickom priemysle oveľa jednoduchšie. Fotoaparát Leica A60 optimalizuje produktivitu a kvalitu pri výrobe výrobkov zdravotníckej techniky (načúvacie prístroje, kardiostimulátory, katétre atď.). S fotoaparátom Leica A60 zažijete o 100% väčšiu hĺbku ostrosti v porovnaní s bežnými stereoskopickými mikroskopmi. Energeticky úsporné LED osvetlenie nepotrebuje výmenu žiaroviek, znižuje prevádzkové náklady a chráni vaše oči vďaka difúzoru. O 100% väčšia hĺbka ostrosti vďaka technológii Leica FusionOptics ™ - ľahšia manipulácia, menšie preostrovanie, veľká úspora času, pracovná vzdialenosť 122 mm - najlepší prístup k obrobku a ľahšia manipulácia s nástrojmi. Nové kruhové LED svetlo s odnímateľným difúzorom - jasné, rovnomerné a neutrálnej farby. Príjemná práca vďaka nižším odrazom na lesklých obrobkoch. A pre veľké, opakujúce sa vzorky predstavuje flexibilné rameno maximálnu voľnosť pohybu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop s flexibilným ramenom Leica A60 F Flexarm, 10450311 , Bruder cat – nakladač s teleskopickým ramenom (4001702021412)

Stereomikroskop Leica EZ4, bez okulárov, 10447199

Stereomikroskop Leica EZ4, bez okulárov, 10447199
Detail

Školský mikroskop (dopadajúce svetlo a stereomikroskop) Leica EZ4 so zväčšením 4,4: 1 je ideálne vhodný pre začiatočníkov v mikroskopii: predmety biológie, anatómie a chémie ťažia z jasného a dlhotrvajúceho LED osvetlenia, ktoré už nevyžaduje výmenu žiaroviek. je. LED osvetlenie ponúka 7 rôznych svetelných scenárov s dopadajúcim, šikmým a prechádzajúcim svetlom - takže svetelné podmienky a kontrast je možné prispôsobiť takmer akejkoľvek vzorke. Systém Greenough poskytuje trojrozmerný, trojrozmerný pohľad. Sedem rôznych svetelných scenárov ponúka správne svetlo a správny kontrast pre takmer všetky aplikácie. Jasné LED osvetlenie šetrí čas a peniaze, pretože už nie je potrebné meniť žiarovky. Zoom 4,4: 1 ponúka zväčšenie ostré ako britva medzi 8 × - 35 ×. Optický systém Greenough zaisťuje trojrozmerné znázornenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop Leica EZ4, bez okulárov, 10447199 , Proline nsm-100 s mikrofónnym ramenom (00043103)

Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Iris chróm 92007.0

Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Iris chróm 92007.0
Detail

Pákový nástenný ventil umyvadlový s otočným ramienkom. V chrómovom prevedení. (siko.sk)

Podobné produkty ako Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Iris chróm 92007.0 , Aps cukornička nerez s otočným vekom 00033

Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Iris chróm 92008,0

Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Iris chróm 92008,0
Detail

Páková nástenná ventil umývadlový s otočným ramienkom. V chrómovom prevedení. (siko.sk)

Podobné produkty ako Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Iris chróm 92008,0 , Pierre cardin vivid s otočným mechanizmom, modré (b0136101ip3)

Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Retro II chróm 99107.0

Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Retro II chróm 99107.0
Detail

Kohútikový nástenný ventil umyvadlový s otočným ramienkom. V retro dizajnu. V chrómovom prevedení. (siko.sk)

Podobné produkty ako Umývadlový ventil s otočným ramenom Novaservis Titania Retro II chróm 99107.0 , Pierre cardin vivid s otočným mechanizmom, čierne (b0136104ip3)

Leica Microsystems S9 E Set CO stereomikroskop binokulárny 55 x

Leica Microsystems S9 E Set CO stereomikroskop binokulárny 55 x
Detail

Optický systém rady Leica StereoZoom® pozostáva z dvoch dráh lúčov zbiehajúcich sa o 12 °. Pretože páry šošoviek sú blízko seba, je možné stereoskopické mikroskopy v spodnej časti vytvoriť veľmi „štíhlo“. Výhoda: pri použití spojovacích strojov a strojov je potrebný malý priestor, neobmedzená práca na objekte, dostatok priestoru pre náradie, jasný výhľad na pole objektu. Aberácie, ako je farebnosť, zakrivenie poľa a skreslenie, je možné v systéme Greenough opraviť s malým úsilím. S radom Leica StereoZoom® sa pre obraz použije optimálne korigovaný stred objektívu. Výsledok: vysoký optický výkon, veľké, rovné zorné pole bez skreslenia a optimálne korigované vysokokontrastné obrázky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems S9 E Set CO stereomikroskop binokulárny 55 x , Pierre cardin vivid s otočným mechanizmom, červené (b0136100ip3)

Electronic-Star Electronic star, nastaviteľný TV nástenný držiak s otočným ramenom, <15 kg

Electronic-Star Electronic star, nastaviteľný TV nástenný držiak s otočným ramenom, <15 kg
Detail

Nastaviteľný TV držiak na stenu je optimálne riešenie pre miesta s horšími svetelnými podmienkami alebo pre domácnosti a priestory, kde je sedenie rozmiestnené na viacerých miestach. Aby ste vedeli flexibilne zareagovať na Vaše potreby, môžete natočiť držiak v rozsahu 180° a nakloniť v rozsahu 30°. Zároveň je možné otočiť ho o 360°. Otočný TV držiak je vhodný pre zariadenia s otvormi 100 x 100, 100 x 200 a 200 x 200 mm, preto naňho môžete upevniť rôzne televízory.Minimálna vzdialenosť držiaka od steny je 9,7 cm. Táto vzdialenosť predstavuje dostatočnú flexibilitu a umožní Vám jednoduchý prístup ku všetkým portom a zároveň držiak nezaberie príliš veľa miesta.Všetok potrebný montážny materiál je súčasťou balenia TV držiaka na stenu. Vezmite prosím na vedomie, že fotografie zobrazujú totožný čierny model. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Electronic-Star Electronic star, nastaviteľný TV nástenný držiak s otočným ramenom, <15 kg , Bruder manitou mlt 633 – nakladač s teleskopickým ramenom (4001702021252)

Electronic-Star Electronic star, nastaviteľný TV nástenný držiak s otočným ramenom, <15 kg

Electronic-Star Electronic star, nastaviteľný TV nástenný držiak s otočným ramenom, <15 kg
Detail

Nastaviteľný TV držiak na stenu je optimálne riešenie pre miesta s horšími svetelnými podmienkami alebo pre domácnosti a priestory, kde je sedenie rozmiestnené na viacerých miestach. Aby ste vedeli flexibilne zareagovať na Vaše potreby, môžete natočiť držiak v rozsahu 180° a nakloniť v rozsahu 30°. Zároveň je možné otočiť ho o 360°. Otočný TV držiak je vhodný pre zariadenia s otvormi 100 x 100, 100 x 200 a 200 x 200 mm, preto naňho môžete upevniť rôzne televízory.Minimálna vzdialenosť držiaka od steny je 9,7 cm. Táto vzdialenosť predstavuje dostatočnú flexibilitu a umožní Vám jednoduchý prístup ku všetkým portom a zároveň držiak nezaberie príliš veľa miesta.Všetok potrebný montážny materiál je súčasťou balenia TV držiaka na stenu. Vezmite prosím na vedomie, že fotografie zobrazujú totožný čierny model. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Electronic-Star Electronic star, nastaviteľný TV nástenný držiak s otočným ramenom, <15 kg , Bruder nakladač s teleskopickým predným ramenom jlg 2505 (4001702021405)

Leica Microsystems EZ4 W stereomikroskop binokulárny 35 x spodné svetlo, vrchné svetlo

Leica Microsystems EZ4 W stereomikroskop binokulárny 35 x spodné svetlo, vrchné svetlo
Detail

Stereoskopický mikroskop EZ4 W s integrovanou 5-megapixlovou kamerou a WiFi rozhraním na bezdrôtový prenos obrazu HD do mobilných zariadení. Stačí si do mobilného telefónu nainštalovať bezplatnú aplikáciu Leica „AirLab“. Aplikácia tiež umožňuje anotácie, merania a obrazové záznamy, ako aj ich výmenu prostredníctvom e-mailu, okrem toho je možné obrazové záznamy integrovať do sociálnych médií. Rozhranie HDMI pre priame pripojenie k monitoru. Nahrávky je možné ukladať priamo na SD kartu, nie je potrebný počítač. Režim USB pre priame pripojenie k počítaču na rýchle živé obrazy pohybujúcich sa objektov. Režim Ethernet pre integráciu do vlastnej siete. Osvetlenie dopadajúcim a prechádzajúcim svetlom je možné zapínať a vypínať samostatne a jednotlivo stlmiť. Kamera EZ4 W je napájaná priamo z mikroskopu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems EZ4 W stereomikroskop binokulárny 35 x spodné svetlo, vrchné svetlo , Reer tanier termo s otočným zámkom 2 v 1 (4013283741689)

Manuflex ZB3569.2001 Registračná tabuľa s otočným ramenom 570x370mm s dvojitým kĺbom RAL2001 červeno-oranžová Farba: če

Manuflex ZB3569.2001 Registračná tabuľa s otočným ramenom 570x370mm s dvojitým kĺbom RAL2001 červeno-oranžová  Farba: če
Detail

Registračnú dosku s dvojitým kĺbovým otočným ramenom pre všetky pracovné stoly UNIVERSAL a pracovné stoly PROFI je možné otáčať a slúži na optimalizáciu pracovného výkonu poskytovaním nástrojov priamo na pracovisku. Stabilná konštrukcia z oceľového plechu a 15 mm prevýšenie na všetkých stranách znamená, že je možné poskytnúť nástroje a zariadenia. Šírka úložnej dosky je 570 mm. Má hĺbku 370 mm. Registračná tabuľa je kvalitne práškovo lakovaná červeno-oranžovou farbou RAL 2001. Registračná tabuľa je pripevnená k portálom z oceľovej konštrukcie pomocou dvojitého kĺbového otočného ramena. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 15 kg. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné registračnú dosku presne a individuálne umiestniť na pracovisku a po použití ju tiež zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex ZB3569.2001 Registračná tabuľa s otočným ramenom 570x370mm s dvojitým kĺbom RAL2001 červeno-oranžová Farba: če , Sylvanian families nábytok – postieľka pre trojčatá s otočným kolotočom (5054131055342)

Manuflex LZ8236.7035 Registračná tabuľa s otočným ramenom 570x370mm s dvojitým kĺbom pre ALU stôl RAL7035 svetlošedá vod

Manuflex LZ8236.7035 Registračná tabuľa s otočným ramenom 570x370mm s dvojitým kĺbom pre ALU stôl RAL7035 svetlošedá vod
Detail

Postupujúci vývoj v elektronike smeruje k čoraz menším komponentom. S neustále sa zmenšujúcou veľkosťou rôznych komponentov sa zmenšujú aj mikroskopické vzdialenosti medzi izolátormi a obvodmi v rámci komponentov, takže sú potrebné vhodné statické ochranné opatrenia. Drobné statické výboje nemôžu jednotlivci pociťovať, sú však škodlivé pre elektronické zariadenia a súčasti. Aby toho nebolo málo, poškodenie spôsobené elektrostatickým nábojom nie je možné vidieť voľným okom. Elektrostaticky chránené oblasti a jednotlivé pracovné stanice s ESD sú potrebné takmer vo všetkých výrobách elektroniky a polovodičov. S našimi systémami pracovných staníc ESD vám pomáhame predchádzať elektrostatickému výboju a chrániť vaše komponenty. ESD úložná doska s dvojitým kĺbovým otočným ramenom pre všetky pracovné stoly UNIVERSAL a CANTO, je otočná a slúži na optimalizáciu pracovného výkonu poskytovaním nástrojov priamo na pracovisku. Stabilná konštrukcia z oceľového plechu a 15 mm prevýšenie na všetkých stranách znamená, že je možné poskytnúť nástroje a zariadenia. Šírka úložnej dosky ESD je 570 mm. Má hĺbku 370 mm. Registračná tabuľa je vysoko kvalitná práškovo lakovaná vo svetlo šedej farbe RAL 7035 vodivá. Registračná tabuľa je pripevnená k hliníkovým montážnym portálom pomocou dvojitého kĺbového otočného ramena. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 15 kg. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné nosič náradia presne a jednotlivo umiestniť na pracovisku a po použití aj zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex LZ8236.7035 Registračná tabuľa s otočným ramenom 570x370mm s dvojitým kĺbom pre ALU stôl RAL7035 svetlošedá vod , Teddies traktor zetor s vlekom a nákladným ramenom na zotrvačník (8592190863012)

Manuflex LZ8235.7035 Odkladacia doska s otočným ramenom 370x370mm s dvojitým kĺbom pre ALU stôl RAL7035 svetlošedá vodiv

Manuflex LZ8235.7035 Odkladacia doska s otočným ramenom 370x370mm s dvojitým kĺbom pre ALU stôl RAL7035 svetlošedá vodiv
Detail

Postupujúci vývoj v elektronike smeruje k čoraz menším komponentom. S neustále sa zmenšujúcou veľkosťou rôznych komponentov sa zmenšujú aj mikroskopické vzdialenosti medzi izolátormi a obvodmi v rámci komponentov, takže sú potrebné vhodné statické ochranné opatrenia. Drobné statické výboje nemôžu jednotlivci pociťovať, sú však škodlivé pre elektronické zariadenia a súčasti. Aby toho nebolo málo, poškodenie spôsobené elektrostatickým nábojom nie je možné vidieť voľným okom. Elektrostaticky chránené oblasti a jednotlivé pracovné stanice s ESD sú potrebné takmer vo všetkých výrobách elektroniky a polovodičov. S našimi systémami pracovných staníc ESD vám pomáhame predchádzať elektrostatickému výboju a chrániť vaše komponenty. ESD úložná doska s dvojitým kĺbovým otočným ramenom pre všetky pracovné stoly UNIVERSAL a CANTO, je otočná a slúži na optimalizáciu pracovného výkonu poskytovaním nástrojov priamo na pracovisku. Stabilná konštrukcia z oceľového plechu a 15 mm prevýšenie na všetkých stranách znamená, že je možné poskytnúť nástroje a zariadenia. Šírka úložnej dosky ESD je 370 mm. Má hĺbku 370 mm. Registračná tabuľa je vysoko kvalitná práškovo lakovaná vo svetlo šedej farbe RAL 7035 vodivá. Registračná tabuľa je pripevnená k hliníkovým montážnym portálom pomocou dvojitého kĺbového otočného ramena. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 15 kg. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné nosič náradia presne a jednotlivo umiestniť na pracovisku a po použití aj zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex LZ8235.7035 Odkladacia doska s otočným ramenom 370x370mm s dvojitým kĺbom pre ALU stôl RAL7035 svetlošedá vodiv , Panasonic leica dg summilux 15 mm f/1,7 asph strieborný (h-x015e-s)

Stereomikroskop s osvetlením Bresser Advance ICD, 5804000

Stereomikroskop s osvetlením Bresser Advance ICD, 5804000
Detail

Advance ICD je prvý trinokulárny odrazené svetlo a mikroskop prechádzajúcim svetlom v rade BRESSER. Ako profesionálny prístroj ponúka vynikajúcu optickú kvalitu, ale za bezkonkurenčnú cenu. Kombinácia objektívu so stereo zoomom (1x - 4x), výmenných vysoko kvalitných okulárov so širokým poľom (10x, 20x) a ďalšieho objektívu (2x) vedie k veľmi širokému rozsahu zväčšenia od 10x do 160x. Výškovo nastaviteľné a 360 ° otočné uchytenie umožňuje prezeranie väčších objektov, napr. B. kamene alebo súčasti z akejkoľvek pozorovacej polohy. Fotografovanie pomocou fotoaparátu alebo okulára z PC, ktoré je možné pripojiť k trinokulárnemu nadstavcu, je možné aj pomocou vizuálneho pozorovania cez pravý okulár. Individuálne uvoľnenie očí a kompenzácia dioptrií sú samozrejme nastaviteľné. Získané obrázky sú veľmi podrobné, bohaté na kontrast, živé. Toto je tiež zabezpečené jasným halogénovým osvetlením (vrátane modrého filtra), ktoré je možné stlmiť a zapnúť samostatne pre sledovanie odrazeného svetla a prepúšťaného svetla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop s osvetlením Bresser Advance ICD, 5804000 , Fixed tab passenger 2 s prichytením do opierky hlavy a nastaviteľným ramenom, čierny (fixtab-pas2-bk)

Manuflex ZB8236.2001 Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 570 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom

Manuflex ZB8236.2001  Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 570 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom
Detail

Úložnú dosku s dvojitým kĺbovým otočným ramenom pre všetky pracovné stoly CANTOLAB a ALU je možné otočiť a slúži na optimalizáciu pracovného výkonu poskytnutím nástrojov priamo na pracovisku. Stabilná konštrukcia z oceľového plechu a 15 mm prevýšenie na všetkých stranách znamená, že je možné poskytnúť nástroje a zariadenia. Šírka úložnej dosky je 570 mm. Má hĺbku 370 mm. Registračná tabuľa je kvalitne práškovo lakovaná červeno-oranžovou farbou RAL 2001. Odkladacia doska je pripevnená k hliníkovému montážnemu portálu pomocou dvojkĺbového otočného ramena. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 10 kg. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné registračnú dosku presne a individuálne umiestniť na pracovisku a po použití ju tiež zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex ZB8236.2001 Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 570 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom , Panasonic leica dg nocticron 42.5mm f1.2 (h-ns043e)

Manuflex ZB8236.5012 Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 570 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom

Manuflex ZB8236.5012  Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 570 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom
Detail

Úložnú dosku s dvojitým kĺbovým otočným ramenom pre všetky pracovné stoly CANTOLAB a ALU je možné otočiť a slúži na optimalizáciu pracovného výkonu poskytnutím nástrojov priamo na pracovisku. Stabilná konštrukcia z oceľového plechu a 15 mm prevýšenie na všetkých stranách znamená, že je možné poskytnúť nástroje a zariadenia. Šírka úložnej dosky je 570 mm. Má hĺbku 370 mm. Registračná tabuľa je kvalitne lakovaná práškovou farbou v svetlomodrej RAL 5012. Odkladacia doska je pripevnená k hliníkovému montážnemu portálu pomocou dvojkĺbového otočného ramena. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 10 kg. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné registračnú dosku presne a individuálne umiestniť na pracovisku a po použití ju tiež zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex ZB8236.5012 Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 570 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom , Laowa 10 mm f/4 cookie leica (ve1040l)

Manuflex ZB8235.3003 Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 370 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom

Manuflex ZB8235.3003  Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 370 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom
Detail

Úložnú dosku s dvojitým kĺbovým otočným ramenom pre všetky pracovné stoly CANTOLAB a ALU je možné otočiť a slúži na optimalizáciu pracovného výkonu poskytnutím nástrojov priamo na pracovisku. Stabilná konštrukcia z oceľového plechu a 15 mm prevýšenie na všetkých stranách znamená, že je možné poskytnúť nástroje a zariadenia. Šírka úložnej dosky je 370 mm. Má hĺbku 370 mm. Registračná tabuľa je kvalitne lakovaná práškovou farbou v rubínovej červenej RAL 3003. Odkladacia doska je pripevnená k hliníkovému montážnemu portálu pomocou dvojkĺbového otočného ramena. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 10 kg. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné registračnú dosku presne a individuálne umiestniť na pracovisku a po použití ju tiež zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex ZB8235.3003 Odkladacia doska, otočná pre CANTOLAB a ALU, š xh 370 x 370 mm, s dvojkĺbovým otočným ramenom , Laowa 10 mm f/4 cookie leica (ve1040lsil)

Manuflex ZB8232.9006 Nosná doska na náradie pre CANTOLAB a ALU, š xv 305 x 305 mm, s dvojitým kĺbovým otočným ramenom

Manuflex ZB8232.9006  Nosná doska na náradie pre CANTOLAB a ALU, š xv 305 x 305 mm, s dvojitým kĺbovým otočným ramenom
Detail

Nosná doska s otočným ramenom s dvojitým kĺbom pre všetky CANTOLAB a ALU sa používa na optimalizáciu pracovného výkonu poskytovaním nástrojov priamo na pracovisku. Celková šírka nosnej dosky nástroja je 305 mm a celková výška je 305 mm. Nosná doska na náradie je vysoko kvalitne práškovo lakovaná hliníkovým striebrom podobne ako RAL 9006. Doska je perforovaná v mriežke 38 mm. Doska nosiča nástrojov sa pripevňuje pomocou hliníkového montážneho portálu. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 10 kg. Nosná doska s otočným ramenom s dvoma kĺbmi slúži na optimalizáciu prístupových časov pri použití nástrojov. Pracovný výkon poskytovaním nástrojov priamo na pracovisku sa dá rýchlo zlepšiť. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné nosič náradia presne a jednotlivo umiestniť na pracovisku a po použití aj zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex ZB8232.9006 Nosná doska na náradie pre CANTOLAB a ALU, š xv 305 x 305 mm, s dvojitým kĺbovým otočným ramenom , Laowa 4 mm f/2,8 fisheye leica (ve428l)

Manuflex ZB8232.2001 Nosná doska na náradie pre CANTOLAB a ALU, š xv 305 x 305 mm, s dvojitým kĺbovým otočným ramenom

Manuflex ZB8232.2001  Nosná doska na náradie pre CANTOLAB a ALU, š xv 305 x 305 mm, s dvojitým kĺbovým otočným ramenom
Detail

Nosná doska s otočným ramenom s dvojitým kĺbom pre všetky CANTOLAB a ALU sa používa na optimalizáciu pracovného výkonu poskytovaním nástrojov priamo na pracovisku. Celková šírka nosnej dosky nástroja je 305 mm a celková výška je 305 mm. Nosná doska na náradie je kvalitne práškovo lakovaná červeno-oranžovou farbou RAL 2001. Doska je perforovaná v mriežke 38 mm. Doska nosiča nástrojov sa pripevňuje pomocou hliníkového montážneho portálu. Dvojkĺbové otočné rameno má dĺžku 700 mm a nosnosť max. 10 kg. Nosná doska s otočným ramenom s dvoma kĺbmi slúži na optimalizáciu prístupových časov pri použití nástrojov. Pracovný výkon poskytovaním nástrojov priamo na pracovisku sa dá rýchlo zlepšiť. Vďaka otočnému ramenu s dvoma kĺbmi je možné nosič náradia presne a jednotlivo umiestniť na pracovisku a po použití aj zložiť z dosahu a pohľadu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Manuflex ZB8232.2001 Nosná doska na náradie pre CANTOLAB a ALU, š xv 305 x 305 mm, s dvojitým kĺbovým otočným ramenom , Laowa 12 – 24 mm f/5,6 zoom leica (ve1224m)

Leica Microsystems 10447150 očnica Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica

Leica Microsystems  10447150 očnica  Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica
Detail

Vhodný pre stereoskopický mikroskop Leica A60 F (obj. Č. 81 50 86) a A60 S (obj. Č. 81 50 88). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems 10447150 očnica Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica , Laowa 24 mm t14 2x periprobe leica (ve2414p-l)

PHILIPS HUE 9.5W A60 E27 3 SET S BT

PHILIPS HUE 9.5W A60 E27 3 SET S BT
Detail

STMIEVACÍ SET . Vďaka štartovacej súprave Hue White ambiance si môžete hneď po vybalení užívať relaxačné aj povzbudzujúce scény alebo vytvárať vlastné programy. . Balenie obsahuje: . zariadenie Hue Bridge, 3 inteligentné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS HUE 9.5W A60 E27 3 SET S BT , Laowa 9 mm f/5,6 ff rl – leica (ve956l)

PHILIPS HUE WCA 9W A60 E27 2SET S BT

PHILIPS HUE WCA 9W A60 E27 2SET S BT
Detail

STMIEVACÍ SET . Štartovacia súprava Philips Hue 9W, E27 White a Color Ambiance (2 ks) + Switch, Bridge . Kúpte si budúcnosť. Predstavte si, že zdanlivo obyčajnú žiarovku ovládate mobilom či tabletom, a to nielen jej zapnutie a vypnutie, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS HUE WCA 9W A60 E27 2SET S BT , Laowa 11 mm f/4,5 ff rl leica (ve1145l)

IZMAEL Samsung Galaxy A60 Puzdro s trblietkami KP19441 strieborná

Detail

Puzdro s trblietkami pre Samsung Galaxy A60 - Strieborná Štýlové ochranné puzdro určené pre smartfón poskytuje spoľahlivú ochranu pred poškodením a poškriabaním. Je navrhnuté tak, aby dokonale kopírovalo samotný telefón a všetky výrezy boli umiestnené zhodne s jeho konektormi a ovládacími prvkami. Puzdro je príjemné na dotyk, poskytuje tak okrem ochrany telefónu aj komfort pri používaní. Puzdro s trblietkami pre Samsung Galaxy A60 - Strieborná Naozaj krásne puzdro, ktoré v skutočnosti vyzerá oveľa lepšie ako na fotografii. Silikónové puzdro s vrstvou lesklých trblietok, ktoré sú zaliate vo vnútri puzdra. Neobvyklý dizajn - Vrstva lesklých trblietok dáva puzdru skutočne jedinečný charakter. Extrémne odolný TPU poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškriabaním alebo pádom. Zvýšené hrany - Ľahko vyvýšené hrany puzdra chránia displej a objektív fotoaparátu. Presné výrezy - ponúkajú jednoduchý prístup ku všetkým potrebným portom Fotografie sú ilustratívne, otvory budú zodpovedať objednanému modelu. Špecifikácia: Farba: Strieborná Názov: Knížkové puzdro Material: PU+TPU (izmael.eu)

Podobné produkty ako IZMAEL Samsung Galaxy A60 Puzdro s trblietkami KP19441 strieborná , Laowa 15 mm f/2 zero-d leica (ve1520l)

Panasonic Leica DG Summilux 15 mm f/1,7 ASPH strieborný (H-X015E-S)

Panasonic Leica DG Summilux 15 mm f/1,7 ASPH strieborný (H-X015E-S)
Detail

Objektív bajonet Micro 4/3, určený pre Micro 4/3 (ekv. 30mm), závit na filtre 46mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 115g Kompaktný objektív dopĺňajúci systém Micro Four Thirds Panasonic, ktorý možno použiť aj na podobný systém značky Olympus. Objektív ponúka pevné ohnisko a je vhodný na zhotovovanie fotografií s jemne zaostreným pozadím vďaka svojej vynikajúcej svetelnosti. Je vybavený krúžkom clony pre rýchlu úpravu expozície a MF/AF prepínačom pre jednoduchú zmenu ostrenia. Vďaka tichému preostrovaniu a hladkým zmenám clony je tiež výborne využiteľný ako video objektív. Konštrukciu objektívu tvorí 9 prvkov v 7 skupinách.Kľúčové vlastnosti strieborného objektívu Panasonic Leica DG Summilux 15 mm f/1,7 ASPHPoužiteľný pre 3/4 micro systémy Panasonic a OlympusSkvelá hĺbka ostrostiIdeálny k natáčaniu videa (podpora HD videa)Tiché preostrovanieVynikajúca svetelnosť f/1,7Povrch vybavený nanočasticamiKvalita značky LeicaNezameniteľná kvalita značky... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic Leica DG Summilux 15 mm f/1,7 ASPH strieborný (H-X015E-S) , Laowa 9 mm f/2,8 zero-d leica (ve928l)

Leica Microsystems 10447282 okulár 10 x Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica

Leica Microsystems  10447282 okulár 10 x Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica
Detail

Prosím objednajte 2 kusy. Nastaviteľné okuláre vhodné pre stereofónny mikroskop Leica EZ4 (obj. Č. 81 50 96). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leica Microsystems 10447282 okulár 10 x Vhodný pre značku (mikroskopy) Leica , Retro toledo a60 470 lm e27 (0029323)

Stereomikroskop National Geographic Kids, 9119000

Stereomikroskop National Geographic Kids, 9119000
Detail

Dve oči vidia viac ako jedno a dvojité je aj tak lepšie. Väčšinu toho, čo v prírode nájdete, je možné pomocou tohto stereomikroskopu zväčšiť až 20-krát. Vďaka ďalekohľadu sa môžete pohodlne pozerať cez mikroskop a byť ohromení. Osvetlite - umiestnite objekt - vypnite mikroskopom! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Stereomikroskop National Geographic Kids, 9119000 , Wiz dimmable 60 w e27 a60 (929002450202)

Kern OIV 656 stereomikroskop vrchné svetlo

Kern OIV 656 stereomikroskop   vrchné svetlo
Detail

Kern OIV-6 je videomikroskop navrhnutý na optimalizáciu digitálnej stereomikroskopie. Naše premyslené kompletné riešenie axiálnej optiky umožňuje priame a nekomplikované zobrazenie vašich vzoriek na obrazovke. LED osvetlenie dopadajúceho svetla (krúžok), ktoré je súčasťou štandardu, zaisťuje optimálne osvetlenie vašej vzorky. V spojení s veľkou pracovnou plochou je detekcia objektov na obrazovke ideálna na pozorovanie, analýzu a dokumentáciu v priemyselnom sektore. Vynikajúca optika umožňuje konzistentne ostré navádzanie obrazu v celom rozsahu zoomu 0,7x-4,5x. Vďaka integrovanému automatickému zaostrovaniu možno stupeň ostrosti ďalej optimalizovať v rámci definovaného výrezu obrazu. 2,0 megapixelová kamera bezokulárneho mikroskopu ponúka plynulé živé pozorovanie vašich vzoriek cez HD monitor vďaka HDMI výstupu. Okrem toho intuitívny softvér, USB kľúč a USB myš, ktoré sú súčasťou dodávky, umožňujú jednoduché digitálne spracovanie a ukladanie vašich výsledkov. OIV 656 zaisťuje softvérovo riadené obrazové a video záznamy s dodatočnými dokumentačnými funkciami. Protiprachový kryt a viacjazyčný návod na obsluhu sú súčasťou dodávky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OIV 656 stereomikroskop vrchné svetlo , Wiz colors 60 w e27 a60 (929002383602)

HANDIROLLER - Rameno s tesnením

HANDIROLLER - Rameno s tesnením
Detail

Príslušenstvo k valčeku Handiroller - rameno s tesnením. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako HANDIROLLER - Rameno s tesnením , Wiz colors 60w e27 a60 promo (929002383661)

Dámske sivé šaty s odhalenými ramenami vel. S

Dámske sivé šaty s odhalenými ramenami vel. S
Detail

Dámske šaty. Modelka na obrázkoch je vysoká 168 cm, obvod cez prsia 89 cm, obvodu pásu 60 cm a boky 91 cm. Modelka je oblečená do veĺkosti S. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Dámske sivé šaty s odhalenými ramenami vel. S , Silicon power armor a60 2tb čierny (sp020tbphda60s3a)

Novoflex adaptér objektívu Adaptované: Leica-M - Nikon

Novoflex  adaptér objektívu Adaptované: Leica-M - Nikon
Detail

Adaptér objektívu Leica M na fotoaparáty Nikon Z - Vysoko presný adaptér objektívu - Presná kompenzácia rozdielov v ohniskovej vzdialenosti medzi oboma systémami - Pripojené objektívy je možné zaostrovať manuálne na nekonečno - Žiadny prenos informácií medzi objektívom a fotoaparátom - Expozícia prostredníctvom clona / automatická clona alebo úplne manuálne - Na základe konštrukcie bajonetu Leica M môžu dlhodobé expozície viesť k neopraviteľným chybám obrazu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Novoflex adaptér objektívu Adaptované: Leica-M - Nikon , Retlux rll 403 a60 e27 bulb 9 w ww (retlux rll 403 a60 e27 bulb 9w ww)

Sonoff B02-BL-A60 Smart inteligentná žiarovka E27 9W (B02-BL-A60)

Sonoff B02-BL-A60 Smart inteligentná žiarovka E27 9W (B02-BL-A60)
Detail

Vytvorte jedinečnú atmosféru v miestnosti podľa vlastného výberu s inteligentnou LED žiarovkou Sonoff. Voľne zmeňte farbu svetla medzi teplou a studenou, aby ste prispôsobili osvetlenie vašim požiadavkám. Smart žiarovka umožňuje ovládanie pomocou aplikácie, hlasového asistenta alebo vytvorených plánov. Výkon osvetlenia Žiarovka vyniká výkonom 9 W a je schopná generovať až 806 lúmenov svetla. A čo viac, má certifikáciu Energy Star (CE/RoHS), vyznačuje sa nižšou spotrebou energie a predĺženou životnosťou. Stavte na kombináciu efektivity a hospodárnosti. Okamžitá zmena atmosféry Žiarovka ponúka nastaviteľný jas a teplo. Klímu v miestnosti si teda môžete nastaviť ako chcete. Vyberte si jeden z predvolených režimov alebo upravte nastavenia manuálne. Inteligentné ovládanie Ovládanie žiarovky prevezmete pomocou špeciálnej aplikácie. Využiť môžete aj hlasového asistenta – Amazon Alexa alebo Hey Google. Ďalšou možnosťou je vytvorenie harmonogramu, takže osvetlenie vo vašej domácnosti zvládne samo. Parametre: • Výrobca: Sonoff • Model: B02-BL-A60 • Teplota farby: 2700K-6500K • Výkon: 9W • Závit: E27 • Svetelný tok: 806lm • Napájacie napätie: 2300V AC 50Hz • CRI ≥Ra80 • Rozmery: 60 x 60 x 112 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Sonoff B02-BL-A60 Smart inteligentná žiarovka E27 9W (B02-BL-A60)

Kern OZP 558C832 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZP 558C832 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo
Detail

Profesionálna séria OZP je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky. Mikroskop KERN OZP so stereofónnym zväčšením sa vyznačuje nadpriemerným rozsahom zväčšenia a robustným a ergonomickým tvarom, ktorý umožňuje ľahkú a ľahkú prácu počas niekoľkých hodín. Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZP obrázky v skutočnej farbe a hĺbke ostrosti s vysokým kontrastom Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZP 558C832 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZM 923 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 923 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 923 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 902 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 902 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 902 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 922 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 922 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 922 stereomikroskop binokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 903 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZM 903 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo
Detail

Preddefinované súpravy pozostávajúce zo stereomikroskopickej hlavy, univerzálneho stojana, držiaka, kruhového svetla a protiprachového krytu z našej ponuky. Jednoduché - praktické - lacné To vám ušetrí časovo náročnú konfiguráciu a agóniu pri výbere kombinácie rôznych komponentov. Získate tak lacné a vysoko flexibilné riešenie pre vašu mikroskopickú pracovnú stanicu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZM 903 stereomikroskop trinokulárny 45 x vrchné svetlo

Kern OZP 558T241 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZP 558T241 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo
Detail

Profesionálna séria OZP je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky. Mikroskop KERN OZP so stereofónnym zväčšením sa vyznačuje nadpriemerným rozsahom zväčšenia a robustným a ergonomickým tvarom, ktorý umožňuje ľahkú a ľahkú prácu počas niekoľkých hodín. Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZP obrázky v skutočnej farbe a hĺbke ostrosti s vysokým kontrastom Prispôsobená tabletová kamera KERN ODC 241 bola špeciálne vyvinutá na jednoduché, pohodlné a priame vyšetrenie vzorky na obrazovke. Ideálne sa hodí pre školiace spoločnosti, dielne a montážne a opravárenské pracoviská, napr. B. v elektronickom priemysle Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZP 558T241 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZP 558C825 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Kern OZP 558C825 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo
Detail

Profesionálna séria OZP je teraz k dispozícii aj ako kompletné digitálne riešenie pre vaše živé vyšetrenie. Voliteľne s prispôsobeným tabletom alebo kamerou C-mount. Zodpovedajúci adaptér C-mount je samozrejme súčasťou dodávky. Mikroskop KERN OZP so stereofónnym zväčšením sa vyznačuje nadpriemerným rozsahom zväčšenia a robustným a ergonomickým tvarom, ktorý umožňuje ľahkú a ľahkú prácu počas niekoľkých hodín. Mimoriadne výkonné a nepretržite stmievateľné 3W LED svetlo dopadajúce a prenášané svetlo zaisťuje obzvlášť dobré a flexibilné osvetlenie vzorky Okrem veľkej pracovnej vzdialenosti, mimoriadne veľkého zorného poľa a jeho vynikajúceho rozlíšenia poskytuje KERN OZP obrázky v skutočnej farbe a hĺbke ostrosti s vysokým kontrastom Prispôsobená kamera C-mount je k dispozícii v rôznych verziách a môže sa používať univerzálne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kern OZP 558C825 stereomikroskop trinokulárny 5.50 x vrchné svetlo

Vogel&#39;s MA2030 - TV rameno 2 kĺby S

Detail

MA 2030Vogel´sPolohovateľný držiak pre malé LCDUniverzálny držiak s jednoduchým ramenom maximálny pomer výkon/cenadva kĺby, náklonjednoduchá montážuniverzálne uchytenie 75x75, 100x100, 200x100 a 200x200všetok potrebný montážny materiál je súčasťou baleniaŠpecifikácia výrobkunosnosť15 kgVESA uchyteniemax 200x200 mmuhlopriečka cm48 - 102uhlopriečka palca19 - 40 ''náklon15°natáčanie120°materiálkovfarbačiernaPriložené súborykatalógový list (angl.) (1.1 MB) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Vogel&#39;s MA2030 - TV rameno 2 kĺby S

Braun akumulátor PANASONIC BMB9, Leica BP-DC9, 750mAh

Detail

Li-Ion akumulátor Braun BDP-PBMB9 (7,4 V/750 mAh). Ekvivalentná s akumulátormi: Panasonic BMB9Leica BP-DC9 Určený pre digitálne fotoaparáty: PANASONIC Lumix FZ40, FZ45, FZ48, FZ62, FZ72, FZ100, FZ150LEICA V Lux 2, V Lux 3 Tento akumulátor je dodávaný v čiastočne nabitom stave. Pred použitím je vhodné akumulátor nabiť. Plná kapacita akumulátora môže byť dosiahnutá až po cca 4-5 nabíjacích cykloch. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Braun akumulátor PANASONIC BMB9, Leica BP-DC9, 750mAh

Antistatický obal proti prachu pre mikroskopy Leica, 10447039

Antistatický obal proti prachu pre mikroskopy Leica, 10447039
Detail

Protiprachový kryt vhodný pre Leica A60 F (obj. Č. 81 50 86) a A60 S (obj. Č. Č. 81 50 88) stereoskopický mikroskop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Antistatický obal proti prachu pre mikroskopy Leica, 10447039

Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E)

Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E)
Detail

Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Micro 4/3, určený pre Micro 4/3 (ekv. 85mm), závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 425g Panasonic Leica DG Nocticron je novým modelom objektívu s veľmi rýchlou uzávierkou a obrovskou svetelnosťou F1.2 . Ohnisková vzdialenosť 42,5 mm zodpovedá 85 mm ohnisku kinofilmového fotoaparátu - patrí teda do skupiny stredných teleobjektívov, ktoré sa výnimočne hodia na portrétnu fotografiu. Inovatívna technológia krytia objektívu nanoskopickou vrstvou garantuje čistý obraz bez nechcených odleskov.Novovyvinutý krokový motorček sa stará o plynulé a tiché zaostrovanie, ktoré využijete pri tvorbe snímok aj videa. Ostriť možno aj manuálne pomocou zaostrovacieho krúžku. Celé telo vrátane bajonetu je vyrobené z kovu - bez starostí tak môžete opakovane meniť objektívy bez strachu z poškodenia. Vďaka integrovanému stabilizátoru obrazu sa už nemusíte báť snímať z ruky tiež... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E)

Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L)

Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre APS-C, závit na filtre 37mm, plne manuálne zaostrovanie, hmotnosť 130g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 10 mm Ak sa bavíme o svetelnosti, má tento objektív pevnú svetelnosť f/4 s maximálnou clonou 22. O zaostrovanie sa postará MF. Hlavné vlastnosti objektívu Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica Vyrobené pre fotoaparáty Leica Kompatibilné bajonety: Leica L Pevné sklo s ohniskom 10 mm Na filtre s priemerom 37 mm Maximálna svetelnosť f/4 Celková dĺžka objektívu: 25 mm Priemer objektívu: 59,8 mm Hmotnosť: 130 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica pohodlne zaostrí od vzdialenosti 10 cm, ostrenie pritom obstaráva systém MF. Svojimi vlastnosťami je vhodný pre APS-C čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L)

Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L)

Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L)
Detail

Objektív bajonet Leica L, určený pre APS-C, bez závitu na filtre, plne manuálne zaostrovanie, clonový krúžok, hmotnosť 135g Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 4 mm O perfektné zaostrovanie sa postará MF. Kompatibilita s bajonetmi Leica L Pevné sklo s ohniskom 4 mm Svetelnosť f/Celková dĺžka objektívu: 25,5 mm Priemer objektívu: 45,2 mm Hmotnosť: 135 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica je schopný zaostriť od vzdialenosti 8 cm, čo má na svedomí systém MF. Svojou konštrukciou je vhodný pre APS-C čipy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L)

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233
Detail

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233 (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233
Detail

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233 (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233
Detail

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233 (saxana.sk)

Podobné produkty ako Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233
Detail

Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233 (saxana.sk)

Podobné produkty ako Svetlomodré šaty s odhalenými ramenami F1233

Čierna blúzka s odhalenými ramenami CAMAIEU

Čierna blúzka s odhalenými ramenami CAMAIEU
Detail

Farba: čiernaVýstrih: okrúhlyStrih: s odhalenými ramenamiZapínanie: gombíkMateriál: 100 % polyester (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierna blúzka s odhalenými ramenami CAMAIEU

Biela blúzka s dierovaným ramenom CAMAIEU

Biela blúzka s dierovaným ramenom CAMAIEU
Detail

Farba: bielaStrih: regular fitZapínanie: gombíkyMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Biela blúzka s dierovaným ramenom CAMAIEU
FIXED Relax na tablet/telefón s otočným a nastaviteľným ramenom čierny (FIXRLX-BK), Bruder CAT – nakladač s teleskopickým ramenom (4001702021412), Proline NSM-100 s mikrofónnym ramenom (00043103), APS Cukornička nerez s otočným vekom 00033, PIERRE CARDIN Vivid s otočným mechanizmom, modré (B0136101IP3), PIERRE CARDIN Vivid s otočným mechanizmom, čierne (B0136104IP3), PIERRE CARDIN Vivid s otočným mechanizmom, červené (B0136100IP3), Bruder Manitou MLT 633 – Nakladač s teleskopickým ramenom (4001702021252), Bruder Nakladač s teleskopickým predným ramenom JLG 2505 (4001702021405), Reer Tanier termo s otočným zámkom 2 v 1 (4013283741689), Sylvanian families Nábytok – postieľka pre trojčatá s otočným kolotočom (5054131055342), Teddies Traktor Zetor s vlekom a nákladným ramenom na zotrvačník (8592190863012), Panasonic Leica DG Summilux 15 mm f/1,7 ASPH strieborný (H-X015E-S), FIXED Tab Passenger 2 s prichytením do opierky hlavy a nastaviteľným ramenom, čierny (FIXTAB-PAS2-BK), Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm F1.2 (H-NS043E), Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040L), Laowa 10 mm f/4 Cookie Leica (VE1040LSIL), Laowa 4 mm f/2,8 Fisheye Leica (VE428L), Laowa 12 – 24 mm f/5,6 Zoom Leica (VE1224M), Laowa 24 mm T14 2x Periprobe Leica (VE2414P-L), Laowa 9 mm f/5,6 FF RL – Leica (VE956L), Laowa 11 mm f/4,5 FF RL Leica (VE1145L), Laowa 15 mm f/2 Zero-D Leica (VE1520L), Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D Leica (VE928L), Retro ToLEDo A60 470 Lm E27 (0029323), WiZ Dimmable 60 W E27 A60 (929002450202), WiZ Colors 60 W E27 A60 (929002383602), WiZ Colors 60W E27 A60 Promo (929002383661), Silicon Power Armor A60 2TB čierny (SP020TBPHDA60S3A), RETLUX RLL 403 A60 E27 bulb 9 W WW (RETLUX RLL 403 A60 E27 bulb 9W WW)