Ugreen adaptér 2,5mm micro jack - 3,5 mm mini jack f/m, čierny (20502)

Produkt Ugreen adaptér 2,5mm micro jack - 3,5 mm mini jack f/m, čierny (20502) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen adaptér 2,5mm micro jack - 3,5 mm mini jack f/m, čierny (20502) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen adaptér 2,5mm micro jack - 3,5 mm mini jack F/M, čierny (20502)

Ugreen adaptér 2,5mm micro jack - 3,5 mm mini jack F/M, čierny (20502)
Detail

Adaptér s konektorom 2,5mm micro jack a 3,5 mm mini jack. Umožňuje pripojiť vlastný 2,5 mm výstup pre slúchadlá na smartphony s konektorom 3,5 mm. Zaručuje vysokú kvalitu zvuku a stabilný prenos zvuku. Pozlátené konektory odolávajú korózii a zaisťujú minimálnu stratu signálu. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér 2,5mm micro jack - 3,5 mm mini jack F/M, čierny (20502) , Hama predlžovací 3,5 mm jack (m) - 3,5 mm jack (f) 5 m (122322)

Ugreen MM103 adaptér HDMI - VGA micro USB / 3.5 mm mini jack, čierny

Ugreen MM103 adaptér HDMI - VGA micro USB / 3.5 mm mini jack, čierny
Detail

Adaptér HDMI na VGA micro USB (pre napájanie) a 3,5 mm mini jack. Umožní pripojiť prenosný počítač, konzolu alebo prehrávač médií k staršiemu televízoru, monitoru alebo projektoru. Umožňuje používať najnovšie mobilné zariadenia na starších prijímačoch. Na odosielanie vysokokvalitného signálu z prenosného počítača doň si nemusíte kupovať najnovší model. HDMI adaptér - záchrana pre staršie prijímače Napriek tomu, že norma HDMI už nadobro vstúpila do našich zariadení, mnoho domácností má stále prijímače s portom VGA. Riešením tohto problému je príslušenstvo, ktoré vám umožní odoslať signál z konektora HDMI do zariadenia s portom VGA. Pre rôzne typy zariadení Adaptér podporuje niekoľko rôznych zariadení vybavených portom HDMI. Od notebookov, cez konzoly (napríklad PlayStation 3), až po rôzne televízne boxy (napríklad Xiaomi Mi Box). Na druhej strane, konektor VGA nemusí byť len súčasťou televízora. Podporované sú aj monitory a projektory s týmto portom. Keď je obrazovka príliš malá Vďaka adaptéru môžete k počítaču pripojiť televízor alebo projektor a pri sledovaní filmov doma si užijete skutočne filmový zážitok. Konvertor bude navyše perfektný aj pre vaše pracovisko, keď počas obchodného rokovania zobrazíte svoju prezentáciu vo veľkom formáte a vysokom rozlíšení. Vstup a výstup FullHD Príslušenstvo podporuje rozlíšenie až 1080P a to na vstupe (HDMI) aj na výstupe (VGA). Bez ohľadu na to, či pošlete signál z konzoly, prenosného počítača alebo televízneho prijímača, obraz bude vždy kvalitný, napriek obmedzeniam staršieho konektora. Stabilita a trvanlivosť Kryt adaptéra je vyrobený zo silného ABS materiálu, ktorý je odolný voči vysokým teplotám. Silný medený drôt potiahnutý antikoróznym cínom navyše zaručuje stabilný signál bez rušenia. Je umiestnený v opletení z pružného PVC. Stačí zapojiť Adaptér nevyžaduje ďalšie programy ani stovky ovládačov. Stačí zapojiť konektor do voľného portu HDMI, pripojiť kábel VGA na druhej strane a je to pripravené. Hneď ho môžete začať používať. Adaptér automaticky začne prevádzať signál bez ohľadu na operačný systém prenosného počítača. Funguje s operačným systémom Windows (10/8/7 / Vista / XP), ako aj so systémom Mac OS a Linux. Parametre: • Materiál: ABS + PVC • Konektor: HDMI, micro USB, 3-5 mm mini jack • Porty: VGA 1920 * 1080 pri 60 Hz (max.) • Podporované rozlíšenie: - HDMI - 480 p, 576 p, 720 p, 1 080i, 1 080 p - VGA: 1024X768, 1280X720, 1280X768, 1280X800, 1280X1024, 1360X768, 1600X1200, 1920X1080 (max) • Kompatibilita: Windows 10/8/7 / Vista / XP a ďalšie populárne operačné systémy (Linux, Mac OS) • Dĺžka kábla: 16 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM103 adaptér HDMI - VGA micro USB / 3.5 mm mini jack, čierny , Premiumcord jack m 3,5 -> jack f 3,5, 10 m (kjackmf10)

Ugreen AV141 adaptér 3.5mm mini jack M/F 20cm, čierny (30620)

Ugreen AV141 adaptér 3.5mm mini jack M/F 20cm, čierny (30620)
Detail

Adaptér s konektormi 3.5mm jack umožňuje súčasné pripojenie slúchadiel alebo reproduktorov a mikrofónu k jednej zásuvke mini Jack na notebooku. Obe zásuvky sú intuitívne označené ikonami slúchadiel a mikrofónu, takže s pripojením príslušenstva nebudete mať žiadne problémy. Počúvajte hudbu a telefonujte Vďaka adaptéru Ugreen môžete počúvať hudbu i telefonovať. Adaptér zabezpečuje vysokú kvalitu zvuku a krištáľovo čistý prenos. Vysoká kvalita Audio adpatér je vyrobený z kvalitných materiálov, odolných voči drobnému mechanickému poškodeniu, t.j. zlomeniu alebo oderu. Špeciálna výstuž na najcitlivejších miestach chráni kábel pred zlomením. Parametre: • Model AV141 • Konektory:2x 3,5 mm mini jack konektor (samica) / 3,5 mm mini jack (samec) • Materiál: TPE + hliník • Dĺžka kábla: 20 cm • Kompatibilita: Väčšina slúchadiel a mikrofónov s 3,5 mm mini jack konektorom (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV141 adaptér 3.5mm mini jack M/F 20cm, čierny (30620) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 5 m čierny (apw-cba3jf05b)

Ugreen audio adaptér 2.5mm jack / 3.5mm jack M/F, čierny

Ugreen audio adaptér 2.5mm jack / 3.5mm jack M/F, čierny
Detail

Kvalitný adaptér od renomovanej značky Ugreen je užitočným doplnkom pre všetkých milovníkov hudby. Umožní vám používať zariadenia, ktoré vyžadujú 2.5 mm jack konektor, čím sa zabezpečí pohodlie pri používaní zariadení, ako sú slúchadlá alebo reproduktory. Adaptér má jadro vyrobené zo smaltovanej medi a pozlátených prvkov. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Parametre: • Značka: Ugreen • Typ: AUX adaptér • Materiál: pozlátený konektor, meď • Konektory: 2,5 mm jack samec / 3,5 mm jack samica (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen audio adaptér 2.5mm jack / 3.5mm jack M/F, čierny , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 5 m čierny (apw-cba3jf15b)

Ugreen adaptér 3.5mm mini jack / 6.3mm jack, zlatý

Ugreen adaptér 3.5mm mini jack / 6.3mm jack, zlatý
Detail

Vysoko kvalitný adaptér Ugreen, ktorý zaisťuje najlepšiu kvalita zvuku. Umožňuje pripojiť slúchadlá s 3,5mm mini jack konektorom k 6,3mm jack konektoru. Pozlátený konektor je menej náchylný na opotrebovanie, koróziu, stratu signálu a poskytuje lepší prenos dát. Adaptér pre slúchadlové zosilňovače Upravte 3,5 mm stereofónny konektor na konektor 6,35 mm, aby boli vaše obľúbené slúchadlá alebo iné zariadenia kompatibilné s väčšinou profesionálnych audio a domácich audio zariadení, ako napr. ako zosilňovače, mixážny pult, zariadenia domáceho kina alebo AV prijímače. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér 3.5mm mini jack / 6.3mm jack, zlatý , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 3 m čierny (apw-cba3jf03b)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack F/M, modrý

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack F/M, modrý
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov - zaujme nielen svojou odolnosťou, ale aj kvalitou zvuku Hi-Fi. Široká kompatibilita Nebojte sa problémov s kompatibilitou predlžovacieho kábla. Pripojíte k nemu svoje slúchadlá, reproduktor alebo stereo súpravu bez najmenších problémov. 3,5 mm konektor je kompatibilný s väčšinou smartphonov, tabletov, počítačov a notebookov. Zvuk na najvyššej úrovni Kábel zo smaltovanej medi zaisťuje vynikajúcu kvalitu zvuku. Pozlátený konektor zase zaručuje bleskurýchly a stabilný prenos. Konektor je 4-pólový, čo znamená, že predlžovací kábel má zvýšenú kompatibilitu. Je chránený kovovým krytom so závitom, ktorý umožňuje potlačiť vybrané zvuky z prostredia súčasne. Dlhá životnosť Predlžovací kábel je tiež neuveriteľne odolný. Jeho opletená vrstva je odolná proti rôznym typom mechanického poškodenia. Tiež zabraňuje zamotaniu kábla. Výrobok bol navrhnutý tak, aby sa vyznačoval neprekonateľnou trvanlivosťou - nebojí sa ťahania ani ohýbania. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Jadro: smaltovaná meď • 24K pozlátený konektor • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack F/M, modrý , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 10 m čierny (apw-cba3jf110b)

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 3m, čierny

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 3m, čierny
Detail

Audio kábel Ugreen AV131 je mimoriadne odolný a poskytuje najvyššiu kvalitu zvuku. Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, takže vám ponúka veľa zaujímavých možností. S jeho pomocou získate fantastické zvukové efekty a znovu objavíte, aká krásna môže byť hudba. Kábel je kompatibilný s mikrofónmi, zosilňovačmi, mixážnymi pultami a ďalšími zariadeniami vybavené konektorom XLR. Pozlátený konektor Pozlátený konektor je odolný proti korózii a má mimoriadne dlhú životnosť. Keď ho zapojíte do zásuvky, zistíte, že zostane bezpečne na svojom mieste a neuvoľní sa alebo nevypadne. Poskytuje tiež ešte vyšší výkon kábla a prispieva k spoľahlivému a stabilnému prenosu signálu. Flexibilné a odolné Plášť kábla je vyrobený z ekologického PVC materiálu a chráni ho pred poškodením. Je mimoriadne odolný a odolný voči poškodeniu. Vyznačuje sa tiež flexibilitou, ktorá vám umožňuje produkt voľne používať bez obáv, že vás odmietne poslúchnuť. Výrobca potiahol konektor zlatom, aby sa zlepšila jeho odolnosť proti korózii a predĺžila životnosť. Po pripojení do správnej zásuvky sa bude stabilne a nehybne usadzovať a zaistí dokonalé spojenie medzi týmito dvoma zariadeniami. Kábel je účinný a signál je prenášaný stabilne a bez prekážok. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: XLR / 6.35mm F/M • Veľkosť: Špička 15 x 69 mm, konektor 3 x 63 + 6 mm • Materiál: pozlátené konektory, medené drôty bez obsahu kyslíka, PVC • Dĺžka: 3 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 3m, čierny , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 1 m čierny (apw-cba3jf11b)

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny

Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny
Detail

Audio kábel Ugreen AV131 je mimoriadne odolný a poskytuje najvyššiu kvalitu zvuku. Je kompatibilný s mnohými zariadeniami, takže vám ponúka veľa zaujímavých možností. S jeho pomocou získate fantastické zvukové efekty a znovu objavíte, aká krásna môže byť hudba. Kábel je kompatibilný s mikrofónmi, zosilňovačmi, mixážnymi pultami a ďalšími zariadeniami vybavené konektorom XLR. Pozlátený konektor Pozlátený konektor je odolný proti korózii a má mimoriadne dlhú životnosť. Keď ho zapojíte do zásuvky, zistíte, že zostane bezpečne na svojom mieste a neuvoľní sa alebo nevypadne. Poskytuje tiež ešte vyšší výkon kábla a prispieva k spoľahlivému a stabilnému prenosu signálu. Flexibilné a odolné Plášť kábla je vyrobený z ekologického PVC materiálu a chráni ho pred poškodením. Je mimoriadne odolný a odolný voči poškodeniu. Vyznačuje sa tiež flexibilitou, ktorá vám umožňuje produkt voľne používať bez obáv, že vás odmietne poslúchnuť. Výrobca potiahol konektor zlatom, aby sa zlepšila jeho odolnosť proti korózii a predĺžila životnosť. Po pripojení do správnej zásuvky sa bude stabilne a nehybne usadzovať a zaistí dokonalé spojenie medzi týmito dvoma zariadeniami. Kábel je účinný a signál je prenášaný stabilne a bez prekážok. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: XLR / 6.35mm F/M • Veľkosť: Špička 15 x 69 mm, konektor 3 x 63 + 6 mm • Materiál: pozlátené konektory, medené drôty bez obsahu kyslíka, PVC • Dĺžka: 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV131 kábel XLR - 6.35 mm jack F/M 5m, čierny , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 1 m čierny (apw-cba3jf01b)

Ugreen AV161 adaptér 3.5 mm mini jack / USB-C, čierny (AV161 50631)

Ugreen AV161 adaptér 3.5 mm mini jack / USB-C, čierny (AV161 50631)
Detail

Adaptér USB-C na 3,5 mm mini jack umožňuje pohodlný prenos hudby do zvukových zariadení, ako sú slúchadlá alebo mikrofóny. Je vybavený pokrokovým čipom DAC, ktorý zaisťuje vynikajúcu kvalitu zvuku. Vyznačuje sa širokou kompatibilitou - môžete k nemu ľahko pripojiť svoje zariadenie. Vyrobené z prvotriednych materiálov. Široká kompatibilita Adaptér AV161 je dokonalým riešením, ak napríklad váš telefón, tablet alebo počítač nemá port mini jack. Produkt je kompatibilný s väčšinou zariadení vybavených zvukovým konektorom 3,5 mm. Môžete ho použiť v spojení so slúchadlami, reproduktormi alebo dokonca aj autorádiom. Adaptér podporuje aj rôzne operačné systémy. Počúvajte svoje obľúbené skladby kdekoľvek chcete. Úžasná kvalita zvuku Doplnok poskytuje krištáľovo čistý a prirodzene znejúci zvuk. Zabudovaný čip DAC zaručuje stabilný prenos vynikajúcej kvality, ako aj zvuk na najvyššej úrovni. Použitím adaptéra AV161 sa ponoríte do sveta hudby a znovu objavíte krásu svojich milovaných skladieb. Zabudnete tiež na hluk, praskanie a problémy so signálom. Neuveriteľne odolný Adaptér sa vyznačuje vysokou trvanlivosťou. Opletený nylonový plášť kábla odoláva zauzleniu a chráni príslušenstvo pred poškodením. Konektory boli navyše zaistené krytom z hliníkovej zliatiny. Najcitlivejšie oblasti adaptéra majú tiež špeciálnu ochranu. To všetko znamená, že jeho funkčnosť môžete používať dlhodobo. Všestranné využitie Adaptér sa osvedčí v mnohých situáciách. Môžete ho použiť na zdieľanie hudby so svojimi priateľmi - všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť k nemu reproduktor. Môžete ho použiť aj počas online stretnutia alebo prednášky. Máte radi mobilné hry? Adaptér AV161 bude užitočný aj počas hry! Použite ho na pripojenie slúchadiel, aby ste dokonale počuli svojich blížiacich sa súperov. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektor: USB-C / 3.5mm mini jack • Typ: audio adaptér • Materiál: nylon (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV161 adaptér 3.5 mm mini jack / USB-C, čierny (AV161 50631) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 2 m čierny (apw-cba3jf02b)

GEMBIRD Kábel rozdvojka jack 3, 5mm (4 pólový) na 2x3, 5mm F/M, kovové koncovky, 20cm, čierna

Detail

CABLEXPERT rozdvojka jack 3,5 mm (4 pólový) Káblová rozdvojka jack 3,5 mm (4 pólový) na 2x3, 5mm F/M, 20cm, audio. Umožňuje pripojenie slúchadiel s jedným 4 pólovým 3,5 mm jack do výstupne zvukovej karty, kde je zvlášť výstup na slúchadlá a mikrofón. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako GEMBIRD Kábel rozdvojka jack 3, 5mm (4 pólový) na 2x3, 5mm F/M, kovové koncovky, 20cm, čierna , Oem spojka audio 3,5 mm jack (f) --> 3,5 mm jack (f) (11924412)

Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712)

Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712)
Detail

Externá zvuková karta je skvelou alternatívou k nefunkčnému zvukovému portu. Vďaka 3,5 mm portu TRRS a rozhraniu USB môžete ľahko obísť chybný port počítača a znova získať zvukovú funkciu. S adaptérom US206 ušetríte náklady na výmenu poškodenej zvukovej karty. Široká kompatibilita Karta je kompatibilná s notebookom, stolovým počítačom, PS4, reproduktormi, slúchadlami a mikrofónom. Zariadenie pracuje s operačnými systémami ako Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS 8.6 alebo novšími a PS5 / PS4. Dôležité tipy Zvuková karta je kompatibilná s 3,5 mm rozhraním TRRS. Zariadenie nebude fungovať s náhlavnou súpravou so samostatným 3,5 mm zvukovým portom pre slúchadlá a mikrofón. Adaptér nie je kompatibilný s PS3, pretože USB rozhranie neprenáša zvukový signál na tento model. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Frekvenčná odozva: 16 / 24bit 192KHz • Dĺžka kábla: 15cm • Rozmery: 25 x 12 x 4 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US206 audio adaptér USB - 3.5 mm mini jack, biely (30712) , Alzapower audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 1 m (apw-cba3j3j02b)

Ugreen AV169 adaptér 6.35mm jack / RCA M/F, zlatý (AV169)

Ugreen AV169 adaptér 6.35mm jack / RCA M/F, zlatý (AV169)
Detail

Chcete skombinovať hudobný mixér, elektrické bicie alebo gitaru s reproduktormi? Vyberte adaptér Ugreen AV169 s konektormi 6,35 mm (samec) na RCA (samica). Pevné spracovanie zaisťuje vysokú kvalitu zvuku a odolná zliatina medi - spoľahlivú životnosť. Adaptér je ideálny pre profesionálne použitie, ale aj doma. Pre hudobných profesionálov Adaptér spájajúci 6,35 mm a RCA jack konektory poslúži na mixovanie zvukov počas prevádzky pódia. Môžete ho použiť aj na pripojenie profesionálnej hudobnej výbavy vo vašej domácnosti. 6,35mm jack konektor nájdete v zariadeniach ako mixpult, zosilňovač, syntetizátor, zvuková karta, keyboard, elektrická gitara a bicie. RCA konektor sa zvyčajne inštaluje do profesionálnych reproduktorov a zosilňovačov. Kvalita, ktorú budete počuť Ugreen podrobil adaptér mnohým testom, aby zaistil najlepšiu kvalitu zvuku (HiFi). Poskytuje solídne pripojenie, eliminuje stratu zvuku a šum. Vďaka stabilnému pripojeniu budete počuť každý detail zaznamenaný v digitálnej forme zvuku. Pevné spracovanie Adaptér je vyrobený zo zliatiny medi - odolného, odolného materiálu s antioxidačnými vlastnosťami. Adaptér je ľahký a kompaktný. Má rozmery 58,2 x 9,4 mm a váži iba 7 g. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: 6,35 mm jack (samec), RCA (samica) • Materiál: zliatina medi • Rozmery: 58,2 x 9,4 mm • Hmotnosť: 7 g Vlastnosti: • Profesionálnu hudobnú aparatúru medzi sebou prepojíte vďaka adaptéru medzi 6,35mm jack a RCA konektor • Poskytuje najlepšiu kvalitu zvuku – bol vyrobený z odolnej zliatiny medi • Kompatibilné s mnohými zariadeniami - mixpult, zosilňovač, syntetizátor alebo elektronické perkusie (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV169 adaptér 6.35mm jack / RCA M/F, zlatý (AV169) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 1 m strieborný (apw-cba3jf01s)

Ugreen US133 OTG adaptér USB / micro USB F/M, čierny (US133 10396)

Ugreen US133 OTG adaptér USB / micro USB F/M, čierny (US133 10396)
Detail

Praktický OTG adaptér umožňuje pripojiť k smartfónu množstvo príslušenstva (s technológiou OTG), ako napríklad flash disky, klávesnice a herné ovládače. V dôsledku toho výrazne zvyšuje komfort používania zariadení. Štandard USB 2.0 umožňuje prenos dát rýchlosťou až 480 Mbps. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: USB / micro USB • Štandard: USB 2.0 480 Mbps • Dĺžka 12 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US133 OTG adaptér USB / micro USB F/M, čierny (US133 10396) , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 1 m biely (apw-cba3jf11w)

Joyroom Splitter audio kábel 3.5mm mini jack / 2x 3.5mm mini jack F/M, čierny (SY-A05)

Joyroom Splitter audio kábel 3.5mm mini jack / 2x 3.5mm mini jack F/M, čierny (SY-A05)
Detail

Rozdeľovací audio kábel umožňuje pripojiť slúchadlá s integrovaným mikrofónom a jedným 3,5 mm mini jackom konektorom k dvom 3,5 mm mini jack konektorom (slúchadlá a mikrofón samostatne). Obidva konektory sú intuitívne označené ikonami mikrofónu a slúchadiel, aby si každý rýchlo poradil s pripojením zariadenia. S jeho pomocou môžete pohodlne telefonovať a počúvať hudbu. Poskytuje vysokú kvalitu zvuku. Kábel bol vyrobený z materiálov, ktoré sú odolné voči drobnému mechanickému poškodeniu. Vystužené konektory zabraňujú pretrhnutiu kábla na chúlostivých miestach. Parametre: • Vysoká kvalita • Materiál: TPE, nylon, hliník • Typ konektora: 3,5 mm mini jack • Dĺžka: 0,2m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Joyroom Splitter audio kábel 3.5mm mini jack / 2x 3.5mm mini jack F/M, čierny (SY-A05) , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 2 m biely (apw-cba3jf12w)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack 2m, M/F, čierny (10594)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack 2m, M/F, čierny (10594)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Vysoká kvalita Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu, zlomeniu alebo roztrhnutiu. Umožňuje vám pohodlne počúvať hudbu aj mimo počítača alebo telefónu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektor: 3.5mm mini jack (samec/samica) • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 2m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack 2m, M/F, čierny (10594) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (f) 2 m strieborný (apw-cba3jf02s)

Ugreen adaptér Mini HDMI - HDMI M/F, čierny (20101)

Ugreen adaptér Mini HDMI - HDMI M/F, čierny (20101)
Detail

Ak má váš fotoaparát, telefón alebo iné podobné zariadenie mini HDMI port a chcete použiť štandardné HDMI, adaptér Ugreen bude skutočným pomocníkom. Použite ho na pripojenie zariadenia k televízoru. Kvalitné spracovanie Adaptér je vybavený kvalitným medeným pozláteným konektorom. Je mimoriadne solídne vyrobený, vďaka čomu produkt po pripojení drží na správnom mieste, nevypadáva ani sa neuvoľňuje. Kompatibilita, ktorú potrebujete Vďaka širokej kompatibilite jednoducho pripojíte k televízoru fotoaparát, smartfón alebo tablet. Môžete tak pohodlne sledovať filmy, seriály alebo fotografie na veľkej obrazovke a dokonca voľne hrať svoje obľúbené mobilné hry. Kompaktné rozmery Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je adaptér mimoriadne praktický a prenosný. A ak je to potrebné, môžete ho vložiť do batohu alebo tašky a vziať si ho, kam chcete. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: Mini HDMI - HDMI M/F • Pozlátený konektor (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér Mini HDMI - HDMI M/F, čierny (20101) , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 5 m čierny (apw-cba3jm15b)

AlzaPower 3.5mm Jack (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA3JM23JF0015B)

AlzaPower 3.5mm Jack (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA3JM23JF0015B)
Detail

Redukcia – 1× 3.5mm jack vidlica (Male) na 2× 3.5mm jack zásuvka (Female), kovové konektory, redukcia určená na rozdvojenie audio signálu do dvoch slúchadiel, ideálny na párové počúvanie hudby Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféPraktická redukcia ideálna na párové počúvanieRedukcia AlzaPower 3,5 mm Jack (M) to 2× 3,5 mm Jack (F) slúži na rozdvojenie audio signálu do dvoch slúchadiel – je tak ideálnou voľbou na párové počúvanie hudby. Prenos signálu bez strát zabezpečujú pozlátené konektory a vodiče z prvotriedneho smaltovaného medeného drôtu špecifikácie 28AWG (American Wire Gauge) – vďaka tomu si budete môcť vychutnať čistý a kvalitný zvuk.Odolné vyhotovenieOpletenie z odolného a flexibilného PVCBezkonkurenčná životnosťKonektory so životnosťou až 10 000 použitíDĺžka kábla0,15 metraOdolá každodennému náročnému používaniuProdukty AlzaPower sa vyznačujú mimoriadnou kvalitou a precíznym spracovaním. Inak to nie je ani... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower 3.5mm Jack (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA3JM23JF0015B) , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 2 m čierny (apw-cba3jm12b)

Ugreen AV102 audio kábel 3.5mm mini jack / 2RCA F/M 25cm, sivý (AV102 10561)

Ugreen AV102 audio kábel 3.5mm mini jack / 2RCA F/M 25cm, sivý (AV102 10561)
Detail

Analógový zvukový kábel od spoločnosti Ugreen so stereofónnym konektorom 3,5 mm mini jack a jedným konektorom RCA na druhom konci. Umožňuje vám pripojiť váš telefón, smartphone alebo iné zariadenie k zvukovému zariadeniu. Mnoho mobilných zariadení je vybavených konektorom 3,5 mm mini konektorom, ku ktorému sú pripojené slúchadlá. Rovnaký konektor je možné použiť aj na odosielanie zvuku z telefónu na iné zvukové zariadenie. Kábel Ugreen vám dáva možnosť pripojiť mobilné zariadenie napríklad k zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom. Konektory sú pozlátené a jadro je tienené po celej dĺžke. To poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku, ktorú ocení každý, kto rád počúva hudbu. Parametre: • Typ konektora: 3,5 mm mini jack (samica), 2 RCA (samec) • Dĺžka kábla: 25 cm • Pozlátené konektory • Čistý medený drôt (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV102 audio kábel 3.5mm mini jack / 2RCA F/M 25cm, sivý (AV102 10561) , Alzapower flatcore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 2 m čierny (apw-cba3jmf02b)

Ugreen AV183 kábel 3.5mm mini jack / 3.5mm mini jack M/M 3m, čierny (AV183)

Ugreen AV183 kábel 3.5mm mini jack / 3.5mm mini jack M/M 3m, čierny (AV183)
Detail

Kábel s dvomi 3,5 mm mini jack konektormi je skutočným hitom pre všetkých milovníkov hudby. Umožní vám pripojiť veľa prenosných zariadení: reproduktor s notebookom, mikrofón s telefónom, slúchadlá s televízorom a pod. Zoznam možností je naozaj dlhý. Nahrávajte, prehrávajte, zosilňujte zvuk Kábel pripojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. Aké sú tieto zariadenia? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá a podobne. Pomocou kábla si môžete nahrať svoj hlas alebo prehrať svoje obľúbené pesničky či hudbu z filmu, ktorý práve pozeráte na externom reproduktore. Vysoká kvalita zvuku Profesionálny smaltovaný medený kábel poskytuje stabilnejší prenos zvukového signálu. Zabudnite na oneskorenie prenosu zvuku medzi vašou videohrou a slúchadlami zapojenými do prenosného počítača. Vďaka káblu Ugreen bude zvuk čistý a bez šumu. Odolný kábel na dlhú dobu Pozlátené káblové zástrčky Ugreen nehrdzavejú, sú odolné voči opotrebovaniu a poškriabaniu. Aj pri intenzívnom používaní vyzerajú ako nové. Meď použitá v kábli zaisťuje maximálnu odolnosť a vodivosť. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný, pričom sa nezamotáva. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť - aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: 3,5 mm mini jack (samec) - 3,5 mm mini jack (samec) • Plášť: vodivá tkanina s grafénom a pocínovanou meďou • Materiál vodiča: smaltovaná meď • Materiál plášťa: hliníková zliatina • Dĺžka: 3 m • Hmotnosť: 20 g Vlastnosti: • Umožňuje vám pripojiť veľa zariadení k smartfónu, notebooku alebo tabletu • Poskytuje čistý zvuk bez oneskorenia • Smaltovaný medený kábel zaručuje stabilný prenos zvuku a žiadny šum • Kryt je vyrobený z odolného a ohybu odolného materiálu (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV183 kábel 3.5mm mini jack / 3.5mm mini jack M/M 3m, čierny (AV183) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 3 m čierny (apw-cba3jm03b)

Ugreen 20106 adaptér Micro HDMI - HDMI, M/F, čierny (20106)

Ugreen 20106 adaptér Micro HDMI - HDMI, M/F, čierny (20106)
Detail

Ak je váš telefón, fotoaparát alebo podobné zariadenie vybavené namiesto štandardného HDMI portu Micro HDMI, tento praktický adaptér sa vám bude určite hodiť. S jeho pomocou môžete pripojiť svoje zariadenie k televízoru a pohodlne sledovať film alebo seriál na veľkej obrazovke. Zariadenie vysokej triedy Pozlátený konektor zaujme vynikajúcou kvalitou a solídnym spracovaním. Vďaka nemu adaptér drží bezpečne na správnom mieste a nedráždi vás neustálym vypadávaním. Kompatibilné s množstvom zariadení Produkt sa vyznačuje širokou kompatibilitou. Umožňuje vám jednoduché pripojenie smartfónu, tabletu, fotoaparátu alebo fotoaparátu k televízoru. Vďaka tomu budete môcť sledovať televízne seriály, filmy alebo videá z YouTube na veľkej obrazovke s vysokým rozlíšením. Toto praktické zariadenie môžete tiež použiť na pohodlné hranie vašich obľúbených mobilných hier. Vlastnosti: • Konektory: Micro HDMI samec na HDMI samica • Vstup: Micro HDMI samec • Výstup: HDMI samica • Pozlátený konektor • Adaptér je extrémne malý a ľahký (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen 20106 adaptér Micro HDMI - HDMI, M/F, čierny (20106) , Alzapower flatcore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 0,5 m čierny (apw-cba3jmf005b)

Ugreen US211 adaptér 3.5mm mini jack / Lightning 10cm, čierny (US211 30756)

Ugreen US211 adaptér 3.5mm mini jack / Lightning 10cm, čierny (US211 30756)
Detail

Adaptér je praktickým riešením pre zariadenia vybavené iba portom Lightning. Umožňuje pripojiť slúchadlá s konektorom 3.5mm mini jack k iPhonu a zariadeniam s konektorom Lightning. Pri počúvaní hudby a telefonovaní je zvuk čistý a bez skreslenia. Vlastnosti: • Konektory: 3.5mm mini jack / Lightning • Odolný, flexibilný kábel • Zvuk je čistý a bez skreslenia • Kompaktná veľkosť, ľahko sa prenáša • TPE materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US211 adaptér 3.5mm mini jack / Lightning 10cm, čierny (US211 30756) , Alzapower flatcore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 1,5 m čierny (apw-cba3jmf015b)

Ugreen adaptér DVI 24+5 pin - HDMI F/M 22cm, čierny (20136)

Ugreen adaptér DVI 24+5 pin - HDMI F/M 22cm, čierny (20136)
Detail

Ak si chcete na svojom televízore alebo monitore vychutnať najlepšiu kvalitu obrazu a zvuku, stojí za to kúpiť si kvalitný kábel HDMI / DVI. Kábel vyrobený spoločnosťou Ugreen vám dáva záruku, že filmy, ktoré sledujete na televízore, budú mať jasné a živé farby a zvuk bude čistý a nehlučný. Adaptér sa vyrábal technológiou OFC, teda najlepšou meďou bez obsahu kyslíka. To zaručuje lepší prenos dát a to aj na väčšie vzdialenosti. Audio a video sa odosiela bez kompresie s najvyššou kvalitou. Perfektné na pripojenie televízora, DVD prehrávača, Blu-Ray, prijímača, projektora. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Dĺžka kábla: 22 cm • Jadro kábla: pozinkovaná meď • Pozlátenie konektory • Materiál: PVC • Rozlíšenie: 1920 px x 1080 px FHD • Tienené fóliou a opletením (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér DVI 24+5 pin - HDMI F/M 22cm, čierny (20136) , Alzapower flatcore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 1 m čierny (apw-cba3jmf01b)

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 2m, sivý (AV190)

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 2m, sivý (AV190)
Detail

AUX kábel sa použiíva na spojenie vášho telefónu alebo tabletu. Pripojte telefón k reproduktorom alebo k slúchadlám. Kábel je vhodný pre telefóny, tablety a ďalšie zariadenia, ktoré je možné pripojiť k slúchadlám a reproduktorom s 3,5mm konektorom. Vysokokvalitné zvuky Zvuky odosielané cez kábel sú verne reprodukované, bez šumu, skreslení a oneskorení. Vďaka tomu môžete pohodlne telefonovať a počúvať svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek. Neoceniteľný je aj pri hraní hier, kedy je zvuk v súlade s obrazom a môžete ovládať polohu postáv a rýchlo reagovať. Pevné vyhotovenie - pozlátený konektor Samotný kábel je vyrobený z plastu odolného voči ohybu a je uložený v opletení, ktoré chráni jadro a zaisťuje jeho bezpečné používanie. Na druhej strane sú konektory pokryté 24-karátovým zlatom, vďaka čomu spoľahlivo prenášajú zvuky a stabilne vypĺňajú port v zariadení, pričom sa z neho nevysúva. Hliníkové prvky sú zase odolné voči oxidácii, hrdzi, oderu, nedeformujú sa. Parametre: • Typ: audio predlžovací kábel • Kompatibilita: Smartphone a tablet s AUX vstupom • Materiál: Zliatina hliníka + opletenie, pozlátený konektor, meď • Kompatibilita: telefóny, tablety, slúchadlá, reproduktory, notebooky • 24K pozlátený 3,5 mm konektor • Medené drôtené jadro zaručuje vynikajúcu kvalitu zvuku a čistotu • Odolnosť proti roztrhnutiu, oderu, opotrebovaniu, oxidácii • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 2m, sivý (AV190) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 2 m čierny (apw-cba3jm02b)

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 3m, sivý (AV190)

Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 3m, sivý (AV190)
Detail

AUX kábel sa použiíva na spojenie vášho telefónu alebo tabletu. Pripojte telefón k reproduktorom alebo k slúchadlám. Kábel je vhodný pre telefóny, tablety a ďalšie zariadenia, ktoré je možné pripojiť k slúchadlám a reproduktorom s 3,5mm konektorom. Vysokokvalitné zvuky Zvuky odosielané cez kábel sú verne reprodukované, bez šumu, skreslení a oneskorení. Vďaka tomu môžete pohodlne telefonovať a počúvať svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek. Neoceniteľný je aj pri hraní hier, kedy je zvuk v súlade s obrazom a môžete ovládať polohu postáv a rýchlo reagovať. Pevné vyhotovenie - pozlátený konektor Samotný kábel je vyrobený z plastu odolného voči ohybu a je uložený v opletení, ktoré chráni jadro a zaisťuje jeho bezpečné používanie. Na druhej strane sú konektory pokryté 24-karátovým zlatom, vďaka čomu spoľahlivo prenášajú zvuky a stabilne vypĺňajú port v zariadení, pričom sa z neho nevysúva. Hliníkové prvky sú zase odolné voči oxidácii, hrdzi, oderu, nedeformujú sa. Parametre: • Typ: audio predlžovací kábel • Kompatibilita: Smartphone a tablet s AUX vstupom • Materiál: Zliatina hliníka + opletenie, pozlátený konektor, meď • Kompatibilita: telefóny, tablety, slúchadlá, reproduktory, notebooky • 24K pozlátený 3,5 mm konektor • Medené drôtené jadro zaručuje vynikajúcu kvalitu zvuku a čistotu • Odolnosť proti roztrhnutiu, oderu, opotrebovaniu, oxidácii • Dĺžka: 3 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV190 audio kábel 3.5mm mini jack M/F 3m, sivý (AV190) , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 1 m čierny (apw-cba3jm11b)

MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 5m, čierny

MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 5m, čierny
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Kábel vám umožní pohodlné počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo hranie videohier – nemusíte byť blízko telefónu, televízora, konzoly alebo iného zdroja zvuku! Je to veľmi pohodlné riešenie pre použitie doma, v kancelárii alebo na cestách. Predlžovací kábel Doprajte si slobodu pohybu pri počúvaní hudby! Predlžovací kábel má zástrčku (samec) a zásuvku (samicu), takže vám umožní predĺžiť kábel AUX a zaistí pohodlie pri používaní zariadenia. Široká kompatibilita S predlžovacím káblom pripojíte slúchadlá, prenosné reproduktory, videoherné konzoly, autorádio, ale aj telefóny, tablety alebo notebooky vybavené 3,5 mm mini jack portom. Kábel bude ideálny na zdieľanie hudby a filmov s priateľmi a rodinou. Čistá kvalita zvuku Signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane do slúchadiel alebo reproduktorov bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel má zabudované medené jadro a pozlátené zástrčky. Tieto ušľachtilé kovy majú dobrú vodivosť, takže zabezpečia stabilný prenos signálu. Nemusíte sa obávať šumu a oneskorenia zvuku. Odolné materiál Kábel je vyrobený z nylonového opletu, ktorý sa vyznačuje pružnosťou a odolnosťou. Zabudnite na mechanické poškodenia, či zamotané káble.Pružný a kvalitný oplet zabraňuje zamotaniu kábla. Je ľahký, ľahko sa zroluje a prenáša. Parametre: • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektory: 2x 3.5mm mini jack (samec / samica) • 24K pozlátený konektor • Dĺžka: 5m Vlastnosti: • Rozširuje spojenie medzi zariadeniami. • Pripája zariadenia vybavené 3,5 mm mini jack portom, ako sú tablety, reproduktory, domáce stereo systémy. • Poskytuje vynikajúcu vodivosť. S čistými medenými drôtmi a pozlátenými konektormi. • Chráni kábel pred poškodením aj pri častom používaní. • Dá sa jednoducho zrolovať bez rizika zamotania. Kábel je flexibilný. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 5m, čierny , Alzapower core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 3 m čierny (apw-cba3jm13b)

MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 3m, čierny

MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 3m, čierny
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Kábel vám umožní pohodlné počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo hranie videohier – nemusíte byť blízko telefónu, televízora, konzoly alebo iného zdroja zvuku! Je to veľmi pohodlné riešenie pre použitie doma, v kancelárii alebo na cestách. Predlžovací kábel Doprajte si slobodu pohybu pri počúvaní hudby! Predlžovací kábel má zástrčku (samec) a zásuvku (samicu), takže vám umožní predĺžiť kábel AUX a zaistí pohodlie pri používaní zariadenia. Široká kompatibilita S predlžovacím káblom pripojíte slúchadlá, prenosné reproduktory, videoherné konzoly, autorádio, ale aj telefóny, tablety alebo notebooky vybavené 3,5 mm mini jack portom. Kábel bude ideálny na zdieľanie hudby a filmov s priateľmi a rodinou. Čistá kvalita zvuku Signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane do slúchadiel alebo reproduktorov bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel má zabudované medené jadro a pozlátené zástrčky. Tieto ušľachtilé kovy majú dobrú vodivosť, takže zabezpečia stabilný prenos signálu. Nemusíte sa obávať šumu a oneskorenia zvuku. Odolné materiál Kábel je vyrobený z nylonového opletu, ktorý sa vyznačuje pružnosťou a odolnosťou. Zabudnite na mechanické poškodenia, či zamotané káble.Pružný a kvalitný oplet zabraňuje zamotaniu kábla. Je ľahký, ľahko sa zroluje a prenáša. Parametre: • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektory: 2x 3.5mm mini jack (samec / samica) • 24K pozlátený konektor • Dĺžka: 3m Vlastnosti: • Rozširuje spojenie medzi zariadeniami. • Pripája zariadenia vybavené 3,5 mm mini jack portom, ako sú tablety, reproduktory, domáce stereo systémy. • Poskytuje vynikajúcu vodivosť. S čistými medenými drôtmi a pozlátenými konektormi. • Chráni kábel pred poškodením aj pri častom používaní. • Dá sa jednoducho zrolovať bez rizika zamotania. Kábel je flexibilný. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG audio kábel 3.5mm mini jack F/M 3m, čierny , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 5 m čierny (apw-cba3jm05b)

AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JM23JF0015B)

AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JM23JF0015B)
Detail

Redukcia – 1× 3.5mm jack vidlica (Male) 4-pólový TRRS na 2× 3.5mm jack zásuvka (Female) 3-pólový, kovové konektory, rozbočovač určený na pripojenie slúchadiel a mikrofónu do jedného vstupu Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféPraktický rozbočovač, ktorý by nemal chýbať pri žiadnom počítačiS rozbočovačom AlzaPower 3,5 mm Jack 4P-TRRS (M) a 2× 3,5 mm Jack (F) budete môcť pripojiť slúchadlá s dvoma 3,5 mm jack konektormi do notebooku, alebo počítača s jedným 3,5 mm jackom. Prenos signálu bez strát zabezpečujú pozlátené konektory a vodiče z prvotriedneho smaltovaného medeného drôtu špecifikácie 28AWG (American Wire Gauge) – vďaka tomu si budete môcť vychutnať čistý a kvalitný zvuk.Odolné vyhotovenieOpletenie z odolného a flexibilného PVCBezkonkurenčná životnosťKonektory so životnosťou až 10 000 použitíDĺžka kábla0,15 metraOdolá každodennému náročnému používaniuProdukty AlzaPower sa vyznačujú mimoriadnou kvalitou a... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (M) to 2× 3.5mm Jack (F) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JM23JF0015B) , Alzapower alucore audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack (m) 1 m čierny (apw-cba3jm01b)

Ugreen 20134 adaptér Micro HDMI - HDMI M/F 4K, čierny (20134)

Ugreen 20134 adaptér Micro HDMI - HDMI M/F 4K, čierny (20134)
Detail

Adaptér Micro HDMI na HDMI vám umožní zobraziť obraz z fotoaparátu, športovej kamery alebo tabletu na zariadení so vstupom HDMI, napríklad na televízore alebo multimediálnom projektore. Poskytuje najvyššiu kvalitu obrazu v rozlíšení 4K, 2K, Ultra HD a umožňuje tiež odosielať 3D obraz. Účinná ochrana Trojitá ochrana pozostávajúca z izolácie kábla, hliníkovej fólie a PVC plášťa. To všetko zaisťuje stabilné pripojenie a ochranu pred fyzickým poškodením. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: Micro HDMI na HDMI • Materiál: Pozlátený konektor + PVC • Podporované rozlíšenie 4K, 2K Ultra HD • Rozmery: 58 x 22 mm • Dĺžka kábla: 20 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen 20134 adaptér Micro HDMI - HDMI M/F 4K, čierny (20134) , Alzapower hdmi (m) to vga (f) with 3,5 mm jack adaptér matný čierny (apw-adhdvg02a)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Vysoká kvalita Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu, zlomeniu alebo roztrhnutiu. Umožňuje vám pohodlne počúvať hudbu aj mimo počítača alebo telefónu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektor: 3.5mm mini jack (samec/samica) • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 5m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 5m, šedý (10538) , Alzapower 90core audio 3,5 mm jack (m) to 3,5 mm jack 90° (m) 0,5 m čierny (apw-cba3jm905b)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 1m, modrý (40673)

Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 1m, modrý (40673)
Detail

Audio kábel s konektorom 3,5mm jack je vhodný na rozšírenie slúchadiel. Vďaka nemu môžete pohodlne počúvať hudbu a mať prehrávacie zariadenie ďaleko od seba, napríklad smartphone alebo tablet. Vysoká kvalita Kábel je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči menšiemu mechanickému poškodeniu, zlomeniu alebo roztrhnutiu. Umožňuje vám pohodlne počúvať hudbu aj mimo počítača alebo telefónu. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: predlžovací audio kábel • Konektor: 3.5mm mini jack (samec/samica) • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV118 predlžovací audio kábel 3.5mm mini jack M/F 1m, modrý (40673) , Premiumcord jack m 3,5 -> jack m 3,5, 5 m (kjackmm5)

PREMIUMCORD Kábel audio 3, 5mm Jack - 2x Cinch 20cm (M/F, stereo)

Detail

Kábel stereojack 3.5mm Female - 2x CINCH Male pre prepojenie audia, 1,5m - konektory 3.5" stereojack samička - 2x cinch samec- vhodný na prepojenie TV, k mobilom, mp3 a pod.- dĺžka 1,5m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PREMIUMCORD Kábel audio 3, 5mm Jack - 2x Cinch 20cm (M/F, stereo)

AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF15B)

AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF15B)
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 5 m, male konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), female konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), pozlátené konektory a VelcroStrap+, rovné zakončenie Audio kábel od výrobcu AlzaPower je vhodný pre vašu audio techniku a podporí kvalitný zvuk. Je vybavený konektormi male Jack 3,5 mm a female Jack 3,5 mm. Ak hovoríme o dĺžke, má predlžovací kábel AlzaPower celkovo 5 m. Bežný konektor Jack s priemerom 3,5 mm je vôbec najrozšírenejším audio štandardom a vie prepojiť prevažnú časť klasických prehrávačov, mikrofónov či menších reproduktorov. Nadpriemernú kvalitu dosvedčuje tiež pozlátenie konektorov. Najdôležitejšie vlastnosti audio kábla AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny Audio kábel AlzaPower disponuje konektormi male Jack 3,5 mm a female Jack 3,5 mm Dĺžka tohto modelu od značky AlzaPower je 5 m AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny je charakterizovaný ako predlžovací kábel Zakončenie audio... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF15B)

AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF05B)

AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF05B)
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 5 m, male konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), female konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), pozlátené konektory, kovové telo a VelcroStrap+, rovné zakončenie Audio kábel od značky AlzaPower je vhodný pre jednotlivé časti aparatúry a postará sa o kvalitné ozvučenie. Je obdarený konektormi male Jack 3,5 mm a female Jack 3,5 mm. Ak hovoríme o dĺžke, má predlžovací kábel AlzaPower presne 5 m. Štandardný konektor Jack s priemerom 3,5 mm náleží k skupine najrozšírenejších štandardov u audio káblov a zvládne prepojiť drvivú väčšinu slúchadiel, prehrávačov aj menších reproduktorov. Elegantne vyriešené opletenie je tvorené balistickým nylonom, konektory vylepšuje kovové telo. Nevšednú kvalitu dokladuje takisto aj pozlátenie konektorov. Zaujímavé parametre audio kábla AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny Audio kábel AlzaPower je osadený konektormi male Jack 3,5 mm a female Jack 3,5 mm Dĺžka tohto modelu od značky... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF05B)

AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (F) to 2× 3.5mm Jack (M) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JF23JM0015B)

AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (F) to 2× 3.5mm Jack (M) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JF23JM0015B)
Detail

Redukcia – 1× 3.5mm jack zásuvka (Female) 4-pólový TRRS na 2× 3.5mm jack vidlica (Male) 3-pólový, kovové konektory, zlučovač určený na prepojenie stereofónnej náhlavnej súpravy s mikrofónom s počítačom a mikrofónnym portom súčasne Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféPraktický rozbočovač, ktorý by nemal chýbať pri žiadnom počítačiSo zlučovačom AlzaPower 3,5 mm Jack 4P-TRRS (F) a 2× 3,5 mm Jack (M) budete môcť prepojiť stereofónnu náhlavnú súpravu s mikrofónom (1× 3,5 mm jack) s počítačom, či notebookom (2× 3,5 mm jack). Prenos signálu bez strát zabezpečujú pozlátené konektory a vodiče z prvotriedneho smaltovaného medeného drôtu špecifikácie 28AWG (American Wire Gauge) – vďaka tomu si budete môcť vychutnať čistý a kvalitný zvuk.Odolné vyhotovenieOpletenie z odolného a flexibilného PVCBezkonkurenčná životnosťKonektory so životnosťou až 10 000 použitíDĺžka kábla0,15 metraOdolá každodennému náročnému používaniuProdukty... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower 3.5mm Jack 4P-TRRS (F) to 2× 3.5mm Jack (M) 0,15 m adaptér čierny (APW-ADCBA4JF23JM0015B)

PREMIUMCORD Kábel Jack 3, 5mm - 3, 5mm konektor 90 ° M / M 0, 5m

Detail

PremiumCord Kábel Jack 3.5mm - 3,5mm konektor 90 ° M / M 0,5m- Konektory jack-jack Male-Male, jeden konektor zahnutý pod uhlom 90°- 3.5 mm stereojack konektor (3pin)- Okrúhly prepojovací kábel- Farba: čierna- Dĺžka 0,5m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PREMIUMCORD Kábel Jack 3, 5mm - 3, 5mm konektor 90 ° M / M 0, 5m

Ugreen CM101 adaptér mini HDMI - VGA / HDMI / 3.5mm jack, čierny (CM101)

Ugreen CM101 adaptér mini HDMI - VGA / HDMI / 3.5mm jack, čierny (CM101)
Detail

Kameru jednoducho prepojíte s externým monitorom alebo projektorom. Adaptér má zabudovaný kábel s mini HDMI konektorom a portami HDMI a VGA. Projektor, monitor alebo televízor – bez ohľadu na to, na akom zariadení chcete sledovať svoje fotografie alebo videá, adaptér Ugreen CM101 vám umožní preniesť obraz z domácej kamery na väčšiu obrazovku. Adaptér má na jednej strane mini HDMI konektor a na druhej dva porty: VGA a HDMI. Podporuje vysoké rozlíšenie Váš tablet, fotoaparát, notebook alebo kamera zaznamenávajú obraz v rozlíšení 4K? Adaptér vám umožní poslať ho do projektora, televízora alebo monitora – ak podporujú aj toto rozlíšenie. Môžete si tak vychutnať živý a detailný obraz podľa toho, s akým konektorom externý monitor pripojíte. Port HDMI podporuje rozlíšenie až do 4K * 2K / 30 Hz a port VGA - 1080p / 60 Hz. Obraz a zvuk v jednom okamihu Chcete pripojiť externú obrazovku cez konektor VGA a sledovať video so zvukom? Žiadny problém – adaptér má zabudovaný 3,5mm mini jack port, vďaka ktorému prepojíte video so zvukom. Parametre: • Porty: - mini HDMI kábel (samec vstup) - HDMI 1.4, 3D, 4K * 2K / 30 Hz (samica výstup) - VGA, 1920 * 1200p / 60Hz (samica výstup) - 3,5 mm mini jack (výstup samica) - micro USB 5V (napájanie samica) • Rozmery: 65 x 45 x 16 mm • Dĺžka kábla: 30 cm • Jednorazový prenos zvuku a videa • Adaptér má mini jack 3,5 mm, vďaka ktorému môžete pripojiť aj zvuk (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM101 adaptér mini HDMI - VGA / HDMI / 3.5mm jack, čierny (CM101)

Ugreen CM231 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, šedý (70311)

Ugreen CM231 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, šedý (70311)
Detail

Adaptér CM231 sa používa pre zariadenia, ktoré majú port USB-C, ale nemajú 3,5 mm mini jack vstup. Funkčné príslušenstvo umožňuje pripojiť k tabletu alebo telefónu USB Type-C kábel aj slúchadlá s klasickým jack konektorom. V okamihu môžete nabiť svoje zariadenie a súčasne prehrávať svoje obľúbené skladby na slúchadlách. Adaptér podporuje aj systém rýchleho nabíjania. Vysoké rozlíšenie zvuku Za vysokú kvalitu prijímaného zvuku je zodpovedný vstavaný systém inovatívnych systémov. S doplnkom môžete znovu objaviť skladby, ktoré každému navodia dobrú náladu a vychutnať si krištáľovo čistý, správne zvýraznený zvuk. Čip DAC navyše zaisťuje nerušený prenos, takže môžete zabudnúť na rušivý hluk a výpadky zvukového signálu. Moderné technológie nabíjania Adaptér Ugreen je kompatibilný s väčšinou bežne používaných zariadení vybavených 3,5 mm audio konektorom, čo výrazne uľahčuje každodenné používanie produktu. Určite ho vyskúšajte v spojení s reproduktormi, mikrofónom, či dokonca stereo súpravou v aute. Okrem toho CM231 podporuje aj funkciu rýchleho nabíjania PD 3.0 15V / 2A, QC 3.0 9V / 2A a QC 3.0 5V / 2A pri hraní alebo sledovaní filmov. Pevné spracovanie Použitie extrémne odolných materiálov spolu s citom pre detail je vydarenou kombináciou, ktorá zaručuje dlhú životnosť. Vďaka použitiu pevného plastového krytu je možné získať nielen neprerušovaný a stabilný prenos, ale aj spoľahlivú ochranu kábla na mnoho rokov. Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery umožňujú bezproblémový transport v batohu alebo v taške na notebook. Množstvo možností Praktický adaptér sa určite osvedčí v rôznych situáciách. Ak chcete rýchlo vytvoriť párty náladu pri stretnutí s priateľmi, stačí pripojiť reproduktor. Môžete ho použiť na ďalšie vzdialené prednášky alebo online kurz. Je to užitočné aj počas dynamickej hry, aby ste mohli voľne komunikovať so zvyškom hráčov a navzájom sa varovať pred blížiacim sa nepriateľom. Široká kompatibilita Adaptér je kompatibilný s väčšinou populárnych zariadení. Bezproblémovo funguje so smartfónmi ako Samsung Galaxy, Google Pixel, Sony, Huawei a Xiaomi. Úspešne ho prepojíte aj s iPadom. Systém Plug & Play uľahčuje používanie zariadenia a vyhýba sa komplikovanej konfigurácii. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Model: CM231 • Čip: DAC • Konektory: USB-C / 3.5mm mini jack • Napájací port USB-C podporuje funkciu rýchleho nabíjania PD a QC • Rozmery: 35,2 x 32,8 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM231 adaptér USB-C / 3.5mm mini jack, šedý (70311)

Ugreen CM383 audio adaptér USB 2.0 / 3.5mm mini jack (80864)

Ugreen CM383 audio adaptér USB 2.0 / 3.5mm mini jack (80864)
Detail

Audio adaptér je ideálny na cestovanie alebo pri poškodení zvukovej zásuvky na počítači. Technológia Plug and Play znamená, že na obsluhu zariadenia nie sú potrebné žiadne ďalšie ovládače. Vďaka hliníkovému materiálu je adaptér nielen ľahký, ale aj mimoriadne odolný. Pokročilá technológia C-Media IC umožňuje dosiahnuť najvyššiu možnú kvalitu zvuku. Adaptér pracuje s akýmkoľvek štandardom USB Audio. Je kompatibilný s operačnými systémami ako Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS X a Linux. Zariadenie skvele funguje aj s konzolami PS5 a PS4. Môžete ho tiež použiť v spojení s knihou Google Chrome, Windows Surface 3 pro, Raspberry Pi atď. Inteligentný modul Vstavaný pokročilý modul automaticky rozpozná nielen americké, ale aj regionálne náhlavné súpravy bez ohľadu na systém. Zariadenie efektívne dekóduje zvukový signál bez zbytočného skreslenia. Parametre: • Konektory: USB 2.0 / 3,5 mm mini jack • Materiál: hliníková zliatina • Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20kHz • Veľkosť: 34 x 18 x 9mm • Váha: 8g (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM383 audio adaptér USB 2.0 / 3.5mm mini jack (80864)

AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 3 m čierny (APW-CBA3JF03B)

AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 3 m čierny (APW-CBA3JF03B)
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 3 m, male konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), female konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), pozlátené konektory, kovové telo a VelcroStrap+, rovné zakončenie Audio kábel od značky AlzaPower dotvorí vašu hudobnú aparatúru a zaistí kvalitný zvuk. Disponuje konektormi male Jack 3,5 mm a female Jack 3,5 mm. Ak ide o dĺžku, má predlžovací kábel AlzaPower presne 3 m. Klasický konektor Jack vo veľkosti 3,5 mm patrí medzi najbežnejšie audio štandardy a zvládne prepojiť prevažnú časť klasických prehrávačov, mikrofónov či menších reproduktorov. Oplet je vyriešený balistickým nylonom, konektory vyzdvihuje ich kovové telo. Vysokú kvalitu dokazuje tiež spracovanie konektorov so zlatým povrchom. Hlavné vlastnosti audio kábla AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 3 m čierny Audio kábel AlzaPower je opatrený konektormi male Jack 3,5 mm a female Jack 3,5 mm Celková dĺžka tohto modelu od značky AlzaPower predstavuje 3 m AlzaPower AluCore... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 3 m čierny (APW-CBA3JF03B)

Hama predlžovací 3,5 mm jack (M) - 3,5 mm jack (F) 5 m (122322)

Hama predlžovací 3,5 mm jack (M) - 3,5 mm jack (F) 5 m (122322)
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 5 m, male konektor 1× jack 3,5 mm, female konektor 1× jack 3,5 mm, rovné zakončenie Predlžovací audio kábel Hama s 3,5 "jack konektory (samec a samica). Dĺžka 5 metrov.Predlžovací audio kábel od firmy Hama. Vďaka svojej dĺžke 5 metrov uľahčí prepojenie vašej audio techniky na väčšiu vzdialenosť, či už ide o slúchadlá alebo iné audio vstupné alebo výstupné zariadenie. Na oboch stranách je vybavený 3,5 mm jack konektormi (samec a samica), ktoré sú navyše pozlátené a zaručujú tak vysokú kvalitu prenosu zvuku. (alza.sk)

Podobné produkty ako Hama predlžovací 3,5 mm jack (M) - 3,5 mm jack (F) 5 m (122322)

AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 2 m čierny (APW-CBA3JF02B)

AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 2 m čierny (APW-CBA3JF02B)
Detail

Audio kábel – predlžovací, dĺžka 2 m, male konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), female konektor 1× jack 3,5 mm (TRS), pozlátené konektory, kovové telo a VelcroStrap+, rovné zakončenie Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféMimoriadne kvalitný predlžovací audio kábelAlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) je veľmi kvalitný predlžovací kábel vybavený trojpólovými 3,5 mm jack konektormi. Využijete ho predovšetkým na predĺženie pripojovacieho kábla od slúchadiel, reproduktorov a ďalších audio zriadení. Prenos signálu bez strát zabezpečujú pozlátené konektory a vodiče z prvotriedneho smaltovaného medeného drôtu špecifikácie 28AWG (American Wire Gauge). Súčasťou balenia je aj praktická sťahovacia páska VelcroStrap+ na ľahšie skladovanie a prenášanie kábla.Odolné vyhotovenieNylonové opletenie pre maximálnu ochranu káblaBezkonkurenčná životnosťKonektory so životnosťou až 10 000 použitíDĺžka kábla2 metreNylonové... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 2 m čierny (APW-CBA3JF02B)

PREMIUMCORD Kábel Jack 3, 5mm 4 pinový M/F 1m pre Apple iPhone, iPad, iPod

Detail

Popis produktu:PremiumCord Kábel Jack 3.5mm 4 pinový predlžovací M/F 1m pre Apple iPhone, iPad, iPod - Konektory jack-jack 4 pinový Male-Male- 3.5 mm jack 4 pinový konektor- Prepojovací kábel- Dĺžka 1m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PREMIUMCORD Kábel Jack 3, 5mm 4 pinový M/F 1m pre Apple iPhone, iPad, iPod

Ugreen adaptér Micro HDMI + Mini HDMI / HDMI, čierny (20144)

Ugreen adaptér Micro HDMI + Mini HDMI / HDMI, čierny (20144)
Detail

Adaptér na pripojenie kábla so štandardným HDMI konektorom k zariadeniam s mini HDMI alebo micro HDMI portom. Široká kompatibilita Získate slobodu používania s rôznymi zariadeniami. Výstupné konektory micro HDMI a mini HDMI fungujú okrem iného s vybranými smartfónmi, iPadmi, fotoaparátmi a fotoaparátmi. HDMI port na druhej strane umožňuje spárovanie napríklad s projektorom alebo televízorom. Pozlátené konektory Poskytujú vynikajúcu kvalitu prenosu a sú mimoriadne odolné voči opotrebovaniu. Vďaka nim môžete zabudnúť na výdavky spojené s nákupom nového príslušenstva. Vysoká kvalita obrazu Adaptér podporuje rozlíšenie 1080p, čo znamená, že obraz bude plný detailov, v prípade menej kvalitnej výbavy nepostrehnuteľný. Viacnásobné využitie S adaptérom môžete spárovať počítač s projektorom a zobraziť prezentáciu z dovolenky, pohodlne sledovať aj športové hry, ale aj dianie vo vašich obľúbených seriáloch. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér Micro HDMI + Mini HDMI / HDMI, čierny (20144)

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)

Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)
Detail

Adaptér Mini DP na HDMI umožňuje pripojiť počítač alebo notebook s konektorom Mini DP k projektoru, televízoru alebo monitoru s konektorom HDMI. Na pripojenie je potrebný samostatný kábel HDMI. Adaptér podporuje simultánny prenos videa a zvuku UltraHD (tiež nekomprimované formáty ako LPCM). Zariadenie funguje ako Plug & Play, čo znamená, že zobrazuje obraz ihneď po pripojení (nie je potrebné inštalovať ďalšie ovládače). Adaptér je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov ABS a TPE, ktoré zaisťujú dlhú životnosť zariadenia. Medené a pozlátené konektory zabezpečujú efektívny a stabilný prenos bez akýchkoľvek interferencií. Dva režimy obrazu Adaptér umožňuje zobraziť obraz v dvoch režimoch: 1) Zrkadlový režim - pripojená obrazovka zobrazuje rovnaký obsah ako obrazovka počítača 2) Rozšírený režim - pripojená obrazovka je nezávislá a môže zobrazovať úplne iný obsah Vlastnosti: • Konektory: Mini DisplayPort (samec) do HDMI (samica) • Materiál: PC / Pocínovaná meď / 24K pozlátený konektor • 4K rozlíšenie (3840 x 2160) @ 30 Hz • Čip: NXPPTN3361 • Integrovaný obvod: PS8402 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MD112 adaptér Mini DP - HDMI, M/F, čierny (40360)

Ugreen 20137 adaptér Mini HDMI - HDMI, M/F, čierny (20137)

Ugreen 20137 adaptér Mini HDMI - HDMI, M/F, čierny (20137)
Detail

Adaptér Mini HDMI na HDMI umožňuje pripojiť tablet, telefón, fotoaparát k televízoru, monitoru alebo projektoru. Pozlátené konektory zaručujú odolnosť a stabilitu spojenia. Tri vrstvy ochrany zaisťujú dlhú životnosť kábla, menšiu náchylnosť na poškodenie a medený kábel umožňuje prenosové rýchlosti až 10 Gb/s. Vlastnosti: • Konektory: Mini HDMI na HDMI • Materiál: Pozlátený konektor + PVC • Maximálne podporované rozlíšenie: 4K UHD 3840 × 2160 60Hz • Prenosová rýchlosť: 10 Gb/s • Dĺžka kábla: 24,3 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen 20137 adaptér Mini HDMI - HDMI, M/F, čierny (20137)

Puluz PU3045 Lavalier mikrofón s klipom 3,5 mm mini jack, 3 m, čierny (PUL05366)

Puluz PU3045 Lavalier mikrofón s klipom 3,5 mm mini jack, 3 m, čierny (PUL05366)
Detail

Mikrofón – klopový, pripojenie cez 3,5 mm Jack, dĺžka kábla 3 m, všesmerové snímanie, frekvencia od 20 do 16000 Hz, obal, ochrana proti vetru (deadcat) a ochrana proti vetru ("vinšus") v balení, vhodný pre hovorené slovo Pokiaľ natáčate videá či akokoľvek inak zaznamenávate zvuk, budete potrebovať mikrofón. Je to klopový mikrofón, ktorý sa pripevňuje k odevu. Pre správny výber je potrebné sledovať aj smerovú charakteristiku, ktorá vytýči smer, z ktorého sa bude zvuk zaznamenávať a naopak, ktorý bude potlačený. Mikrofón PULUZ využijete pri nahrávaní diskusií či interview. Je totiž zameraný na zaznamenávanie zvuku z rôznych smerov. V balení nájdete obal, ochrana proti vetru (deadcat) a ochrana proti vetru ("vinšus"). So schopnosťou tlmiť nárazy vetra je ideálnym pomocníkom na vonkajšie použitie. Frekvencia disponuje rozsahom mikrofónu od 20 do 16000 Hz. Pripojíte ho cez 3,5 mm Jack. Hlavné prednosti mikrofónu Puluz PU3045 Lavalier mikrofón s klipom 3,5 mm mini... (alza.sk)

Podobné produkty ako Puluz PU3045 Lavalier mikrofón s klipom 3,5 mm mini jack, 3 m, čierny (PUL05366)

Ugreen AV109 audio adaptér 3.5mm mini jack / 2x RCA, šedý (AV109)

Ugreen AV109 audio adaptér 3.5mm mini jack / 2x RCA, šedý (AV109)
Detail

Kvalitný adaptér od renomovanej značky Ugreen je užitočným doplnkom pre všetkých milovníkov hudby. Umožní vám používať zariadenia, ktoré vyžadujú 3,5 mm jack konektor, čo zaisťuje pohodlie pri používaní zariadenia s RCA konektormi. Adaptér má jadro z hliníkovej zliatiny a pozlátené prvky. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ: AUX / RCA adaptér • Materiál: hliníková zliatina + PVC • Pozlátené konektory • Dĺžka: 0.25 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV109 audio adaptér 3.5mm mini jack / 2x RCA, šedý (AV109)

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny
Detail

Audio kábel s 3,5 mm mini jack konektormi od renomovanej značky Ugreen je produktom, ktorý splní očakávania ľudí, ktorí si cenia tú najlepšiu kvalitu zvuku. Vyznačuje sa jadrom z bezkyslíkatej medi, ako aj pozlátenými konektormi. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel prepojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. O aké zariadenia ide? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá a pod. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný a nezamotáva sa. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť – aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. Vystužené konektory a pevný nylonový oplet po celej dĺžke kábla poskytujú ochranu pred mechanickým poškodením. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: AV112 • Konektory: 3,5 mm mini jack • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny

Baseus Lite adaptér HDMI - VGA / 3.5mm mini jack / micro USB, čierny (WKQX010101)

Baseus Lite adaptér HDMI - VGA / 3.5mm mini jack / micro USB, čierny (WKQX010101)
Detail

Baseus Lite je adaptér HDMI na VGA s prídavnými micro USB (na napájanie) a AUX 3,5 mm mini jack konektorom, ktorý vám umožní pripojiť nový notebook, konzolu alebo prehrávač médií k staršiemu televízoru, monitoru alebo projektoru. Vynikajúca vychytávka, ktorá vám umožní používať najnovšie mobilné zariadenia na starších prijímačoch. Na odosielanie vysokokvalitného signálu z notebooku do neho nemusíte kupovať najnovší model televízora. Záchrana pre staršie prijímače Hoci štandard HDMI už nadobro dorazil do našich zariadení, v mnohých domácnostiach budú stále prijímače s VGA portom. Nemá predsa zmysel nasilu vymieňať televízor či projektor, ak ten súčasný ešte funguje, nie? Bolo by však pekné, keby sa k nim dalo pripojiť nejaké novšie zariadenie bez straty kvality obrazu. Riešením tohto problému je Baseus adaptér, ktorý vám umožní poslať signál z HDMI konektora do zariadenia s VGA portom (a to len v tomto smere). Pre rôzne typy zariadení Adaptér podporuje množstvo rôznych zariadení vybavených portom HDMI. Od notebookov, cez konzoly (napríklad PlayStation 4), až po rôzne TV boxy (napríklad Xiaomi Mi Box). Na druhej strane VGA konektor nemusí byť výlučne súčasťou televízora. Podporované sú aj monitory či projektory so spomínaným portom. Keď je obrazovka príliš malá Vďaka adaptéru môžete k počítaču pripojiť televízor alebo projektor a vychutnať si tak skutočne filmový zážitok pri sledovaní filmov doma. Okrem toho sa konvertor bude perfektne hodiť aj na vaše pracovisko, keď počas pracovného stretnutia zobrazíte svoju prezentáciu vo veľkom formáte a vysokom rozlíšení. Nezáleží na tom, či váš šéf preskočil na novší HDMI projektor. V pohode sa zaobídete aj bez toho. FullHD vstup a výstup Príslušenstvo podporuje rozlíšenie až 1080P na vstupe (HDMI) aj výstupe (VGA). Bez ohľadu na to, či pošlete signál z konzoly, notebooku alebo TV boxu, vždy bude kvalitný aj napriek obmedzeniam staršieho konektora. Vysoko kvalitný čip Vo vnútri zariadenia je kvalitný konvertujúci čip. Prijatý signál bezstratovo spracuje a odovzdá ďalej vo forme, ktorú dokáže zariadenie s VGA konektorom ľahko reprodukovať. Zároveň spotrebuje málo energie a zobrazený obraz je čistý a bez skreslenia. Stabilita a odolnosť Puzdro adaptéra je vyrobené zo silného ABS materiálu, ktorý je nielen extrémne odolný, ale aj odolný voči vysokým teplotám. Hrubý medený drôt potiahnutý cínom odolným voči korózii navyše zaručuje stabilný signál bez rušenia a nepríjemných prerušení. Bol umiestnený v pružnom PVC opletení, takže sa nemusíte báť o jeho odolnosť. Stačí zapojiť Adaptér nevyžaduje ďalšie programy ani stovky ovládačov. Všetko, čo musíte urobiť je zasunúť zástrčku do voľného portu HDMI, na druhý koniec zapojiť VGA kábel a máte hotovo. Môžete ho začať ihneď používať. Adaptér začne konvertovať signál automaticky bez ohľadu na operačný systém notebooku. Adaptér funguje s Windows (10/8/7/Vista/XP), ako aj s Mac OS a Linuxom. Parametre: • Značka: Baseus • Materiál: ABS + PVC • Konektory: HDMI, micro USB, AUX 3,5 mm mini jack • Porty: VGA • Podporované rozlíšenie: HDMI - 480P, 576P, 720P, 1080P; VGA: 480P, 576P, 720P, 1080P (max) • Maximálna snímková frekvencia za sekundu: 60 Hz (max.) • Rozmery: 4,3 x 22,5 x 1 cm • Dĺžka kábla (so zástrčkou): 21 cm • Kompatibilita: Windows 10/8/7/Vista/XP a ďalšie operačné systémy (Linux, Mac OS) (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Lite adaptér HDMI - VGA / 3.5mm mini jack / micro USB, čierny (WKQX010101)

Dudao L16 adaptér Lightning / 3.5mm mini jack M/F 10cm, biely (L16 + white)

Dudao L16 adaptér Lightning / 3.5mm mini jack M/F 10cm, biely (L16 + white)
Detail

Adaptér je praktickým riešením pre zariadenia vybavené iba portom Lightning. Umožňuje vám pripojiť k nemu slúchadlá s konektorom 3.5mm mini jack. Pri počúvaní hudby je zvuk čistý a bez skreslenia. Upozornenie: Adaptér neumožňuje telefonovať cez slúchadlá. Vlastnosti: • Konektory: Lightning / 3.5mm mini jack • Poskytuje vysokú kvalitu zvuku • Adaptér je malý, ľahký a odolný • Odolný flexibilný TPE materiál • Kvalitný zvuk (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L16 adaptér Lightning / 3.5mm mini jack M/F 10cm, biely (L16 + white)
Hama predlžovací 3,5 mm jack (M) - 3,5 mm jack (F) 5 m (122322), PremiumCord jack M 3,5 -> jack F 3,5, 10 m (kjackmf10), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF05B), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 5 m čierny (APW-CBA3JF15B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 3 m čierny (APW-CBA3JF03B), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 10 m čierny (APW-CBA3JF110B), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 1 m čierny (APW-CBA3JF11B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 1 m čierny (APW-CBA3JF01B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 2 m čierny (APW-CBA3JF02B), OEM Spojka audio 3,5 mm JACK (F) --> 3,5 mm JACK (F) (11924412), AlzaPower Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 1 m (APW-CBA3J3J02B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 1 m strieborný (APW-CBA3JF01S), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 1 m biely (APW-CBA3JF11W), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 2 m biely (APW-CBA3JF12W), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (F) 2 m strieborný (APW-CBA3JF02S), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 5 m čierny (APW-CBA3JM15B), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 2 m čierny (APW-CBA3JM12B), Alzapower FlatCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 2 m čierny (APW-CBA3JMF02B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 3 m čierny (APW-CBA3JM03B), Alzapower FlatCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 0,5 m čierny (APW-CBA3JMF005B), Alzapower FlatCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 1,5 m čierny (APW-CBA3JMF015B), Alzapower FlatCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 1 m čierny (APW-CBA3JMF01B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 2 m čierny (APW-CBA3JM02B), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 1 m čierny (APW-CBA3JM11B), AlzaPower Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 3 m čierny (APW-CBA3JM13B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 5 m čierny (APW-CBA3JM05B), AlzaPower AluCore Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack (M) 1 m čierny (APW-CBA3JM01B), AlzaPower HDMI (M) to VGA (F) with 3,5 mm Jack adaptér matný čierny (APW-ADHDVG02A), Alzapower 90Core Audio 3,5 mm Jack (M) to 3,5 mm Jack 90° (M) 0,5 m čierny (APW-CBA3JM905B), PremiumCord jack M 3,5 -> jack M 3,5, 5 m (kjackmm5)