Vychádzková palica leki super micro 65020801

Produkt Vychádzková palica leki super micro 65020801 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Vychádzková palica leki super micro 65020801 upraviť a produkt hľadať znova.

Vychádzková palica Leki Super Micro 65020801

Vychádzková palica Leki Super Micro 65020801
Detail

Vychádzková palica Leki Super Micro 65020801 Ergon omický vonkajší tvar bez okrajov a široká úchopová plocha ponúkajú bezpečnú oporu a maximálne pohodlie. Absolútnu ľahkosť umožňuje inovatívna technológia dutín v rukoväti. So zloženou veľkosťou len 66 cm je Super Micro skutočnou vychádzkovou palicou. AERGON MED Vďaka ergonomickému tvaru je dokonale pohodlnou oporou na prechádzkach.SPEED LOCK 2Mechnizmus vyvinutý spoločnosťou LEKI vyniká mimoriadne rýchlym nastavením a zapínaním aj v hrubých rukaviciach za mokra, na ľade a snehu. O 30 % menšie, o 25 % ľahšie, o viac ako 20 % väčšia oporaFLEX TIP SHORTTieto hroty zaručujú presné používanie palíc a dokonalú oporu prakticky v každom teréne.GUMOVÝ TIP TREKKINGBota je vyrobená z vulkanizovaného materiálu.ALUMÍNOVÁ HTSMateriál vyniká predovšetkým veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a super stabilitou Dĺžka: 66 - 90 cm Trekingové palice » Trekking palice » Vychádzková palica Leki Super Micro 65020801 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková palica Leki Super Micro 65020801

Skladacia vychádzková palica

Detail

Vychádzková skladacia palica, ktorá vašej babičke či dedkovi uľahčí chôdzu. Palica má veľmi mäkkú a pohodlnú rukoväť, ktorá je príjemná na držanie. Je výškovo nastaviteľná, takže bude vyhovovať naozaj každému. Ľahko sa rozloží a zloží, a je tak možné ju mať neustále pri ruke. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Skladacia vychádzková palica

Vychádzková palica s rádiom

Detail

Vychádzková palica pre seniorov s rádiom, svetlom a alarmom S vychádzkovou palicou s rádiom budete mať pri prechádzke hudobný sprievod! Rukoväť hliníkovej vychádzkovej palice obsahuje rádio, ktoré je možné pohodlne ovládať pomocou klávesnice. S integrovanou poplašnou sirénou, ktorú je možné aktivovať a ktorá sa rozoznie v prípade pádu. Praktické: LED osvetlenie ako vstavané svetlo. Nastaviteľná výška v 10 stupňoch (73–96 cm) Napájanie z baterií, dobíjanie cez USB kábel (súčasť dodávky) Bezpečnostné poutko na ruku a pogumovaná, ergonomická rukoväť Bezpečnosť vďaka protišmykovej gumovej pätke (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková palica s rádiom

Guirca Vychádzková palica - had

Detail

Vychádzková palica - had počet: 1 ks rozmery: 80 cm (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Vychádzková palica - had

Vychádzková palica inSPORTline Luzy

Vychádzková palica inSPORTline Luzy
Detail

Vycházková hůl inSPORTline Luzy s rukojetí je moderní 4-sekční skládací hůl z velmi lehké hliníkové slitiny. Výšku hole lze doupravit pomocí jednoduchého zacvakávacího mechanismu, díky kterému si během pár sekund nastavíte požadovanou velikost v rozmezí 89-99 cm. Pokud hůl již nepotřebujete používat, lze jí rozložit. Pak zabírá absolutní minimum místa. Další výhodou hole je přítomnost výkonné LED diody, díky které si můžete posvítit na cestu. Navíc disponuje i reflexním pruhem, který zvýší Vaší viditelnost a tedy bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách. Prostorná, komfortní, anatomicky tvarovaná rukojeť hole je vyrobena z plastového gripu. Je také opatřena poutkem, které zamezuje nechtěnému upuštění hole. Robustní patka hole je vyrobena z gumy. Pokud se rádi projdete městem, často vycházíte pěšky do obchodů nebo například večer se psem, vycházková hůl inSPORTline Luzy bude Vaším oblíbeným vybavením.Technický popis: 4-sekční skládací hůl reflexní prvky jednoduché nastavení délky (v 5 krocích) poutko LED světlo na přední straně rukojeti vypínač na zadní straně rukojeti materiál hole: hliník 6061 madlo: plastové (polypropylen) nastavitelná délka: 89-99 cm (v 5 krocích) rozměry rozložené hole: cca 34 x 17 cm průměr hole: 19/21 mm délka madla: 13,5 cm patka: guma výkon LED: 1W napájení: 2x AA baterie (tužkové) - nejsou součástí balení hmotnost: 340 g/ks cena za 1 kus (efitness.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková palica inSPORTline Luzy , Vitility 70510030 skladacia palica

Guirca Vychádzková palica 80 cm

Guirca Vychádzková palica 80 cm
Detail

Vychádzková palica 80 cm počet: 1 ks rozmery: 80 cm (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Vychádzková palica 80 cm , Tropical super spirulina forte micro granulat 22 g (5900469670125)

Vychádzková palica skladacia s LED svetlom

Vychádzková palica skladacia s LED svetlom
Detail

V zloženom stave meria táto vychádzková palica iba 30 x 14 x 3,5 cm (hmotnosť 340 g), a je možné ju tak pohodlne vzať kamkoľvek so sebou. Štyri segmenty prútika sú vnútri spojené dvoma silnými gumičkami a takmer samy sa do seba zasúvajú. Hĺbka sa dá rovnako rýchlo zložiť a uložiť. Pomôcka pre chôdzu, ktorá sa vytiahne, len keď ju potrebujete - na prechádzke, pri cestovaní, nakupovaní atď. Hunda poskytuje istý pocit bezpečia na klzkom povrchu (mokro, klzko, spadané lístie), pretože široká gumová patka zaisťuje dobrú priľnavosť. Ergonomicky tvarovaná plastová rukoväť padne pohodlne do ruky a nezanecháva stopy po otlakoch ani po dlhých prechádzkach. Ďalšou zaujímavosťou je veľmi jasné, ale energeticky úsporné LED svetlo integrované v rukoväti (tlačidlo zapnutia/vypnutia je tiež v rukoväti). Nielenže osvetľuje tmavé cesty a usnadňuje hľadanie kľúčovej dierky - zaisťuje tiež väčšiu bezpečnosť v doprave, pretože vás protiidúce vozidlá lepšie vidia. Elegantný dizajn (lakovaný černý hliník) a praktické poutko na zápästie dopĺňajú túto premyslenú vychádzkovú palicu. Hůl je výškovo nastaviteľná. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková palica skladacia s LED svetlom , Doglemi - reflexná bezpečnostná vychádzková vesta, l (chpbu0214)

Vitility 80510190 Vychádzková palica veľká Quadro

Vitility 80510190 Vychádzková palica veľká Quadro
Detail

Vychádzková palica pevná, materiál: hliník, nosnosť: 113kg, dĺžka palice 96cm, rovná rukoväť, pútko na ruku Vychádzková palica Vitility je skvelým pomocníkom pre tých, ktorí potrebujú pri chôdzi oporu. Bola zhotovená z kvalitného materiálu, ktorým je hliník. V tomto prípade ide o model 96 cm vysoký. Nie je skladacia. Palica je prispôsobená pre ľavú aj pravú ruku. Palica je výškovo nastaviteľná v rozmedzí od 72,5 cm do 96 cm. Vzhľad vychádzkovej palice Vitility podčiarkuje čierna farba a disponuje rovnou rukoväťou. pútko okolo zápästia vám pomôže, aby vám palica nevykĺzla z ruky. Určite je dobré myslieť na to, že by ju nemali používať osoby s hmotnosťou nad 113 kg. Základné funkcie vychádzkovej palice Vitility 80510190 Vychádzková palica veľká Quadro Vitility 80510190 Vychádzková palica veľká Quadro vám poskytne oporu pri chôdzi Je možné ju striedať v oboch rukách Konštrukcia je vyhotovená z kvalitného materiálu, ktorým je hliník Výhodou je nastaviteľná dĺžka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vitility 80510190 Vychádzková palica veľká Quadro , Doglemi - reflexná bezpečnostná vychádzková vesta, m (chpbu0213)

Vitility 80510180 Vychádzková palica malá Quadro

Vitility 80510180 Vychádzková palica malá Quadro
Detail

Vychádzková palica pevná, materiál: hliník, nosnosť: 113kg, dĺžka palice 95cm, ergonomická rukoväť, pútko na ruku Vychádzková palica Vitility je vhodná pre všetkých, ktorí potrebujú oporu pri chôdzi. Výrobca pre ňu zvolil odolný materiál, ktorým je hliník. V tomto prípade je to model 95 cm vysoký. Neumožňuje zloženie. Palicu môžete striedať v oboch rukách. Výrobcovia mysleli aj na nastavenie jej výšky, aby ju mohol používať ktokoľvek, a to od 72 cm do 95 cm. Dizajn vychádzkovej palice Vitility podčiarkuje čierna farba a výhodou je pútko, ktoré si môžete zavesiť na zápästie proti vykĺznutiu palice. Môžu ju používať osoby, ktorých hmotnosť nepresahuje 113 kg. Rozhodujúce funkcie vychádzkovej palice Vitility 80510180 Vychádzková palica malá Quadro Vitility 80510180 Vychádzková palica malá Quadro sa stane praktickým pomocníkom pri prechádzkach Vhodná na držanie v pravej aj ľavej ruke Je zhotovená z kvalitného materiálu, ktorým je hliník Dĺžku palice si ľahko... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vitility 80510180 Vychádzková palica malá Quadro , Doglemi - reflexná bezpečnostná vychádzková vesta, s (chpbu0212)

Vychádzková palica veľká Quadro Vitility VIT-80510190

Vychádzková palica veľká Quadro Vitility VIT-80510190
Detail

Vychádzková palica má štyri malé nožičky, ktoré poskytujú širokú podpornú plochu. To vám zaistí extra stabilitu. Ergonomická rukoväť dobre sedí v ruke a pomáha absorbovať nárazy. Vychádzková palica je výškovo nastaviteľná od 72,5 do 96 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková palica veľká Quadro Vitility VIT-80510190 , Vitility vit-70510020 skladacia palica

Magnet 3Pagen Skladacia vychádzková palica, drevený vzhľad.

Magnet 3Pagen Skladacia vychádzková palica, drevený vzhľad.
Detail

Vždy poruke, keď ju potrebujete - spoľahlivá vychádzková palica vo vzhľade dreva s ergonomickou drevenou rukoväťou. Keď práve prekáža, jednoducho ju schováte do kabelky. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Skladacia vychádzková palica, drevený vzhľad. , Palica s korunkou zimné kráľovstvo (8590687160415)

Vitility 70510420 Vychádzková palica 71 cm čierna

Vitility 70510420 Vychádzková palica 71 cm čierna
Detail

Vychádzková palica teleskopická, materiál: hliník, nosnosť: 135kg, dĺžka od 79 do 107cm, ergonomická rukoväť, pútko na ruku, hmotnosť 425g Vychádzková palica Vitility dodá potrebnú oporu pri chôdzi a zároveň podčiarkne váš štýl. Na jej výrobu bol použitý pevný materiál, ktorým je hliník. V tomto prípade ide o model 106,5 cm vysoký. Palicu môžete držať ako v pravej, tak v ľavej ruke. Ľahko ju prispôsobíte svojej výške, pretože jej dĺžku môžete nastaviť v rozmedzí od 79 cm do 106,5 cm. Dizajn tejto vychádzkovej palice Vitility tvorí čierna farba a medzi výhody patrí pútko, do ktorého navlečiete ruku, aby ste zabránili vykĺznutiu palice. Je vhodná pre osoby s maximálnou hmotnosťou 135 kg. Vychádzková palica Vitility s celkovou hmotnosťou 425 g sa stane vaším spoľahlivým spoločníkom pri každodenných prechádzkach. Najdôležitejšie funkcie vychádzkovej palice Vitility 70510420 Vychádzková palica 71 cm čierna Perfektná na držanie v pravej aj ľavej ruke Konštrukcia je z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vitility 70510420 Vychádzková palica 71 cm čierna , Palica – barla mikuláš zlatá – vianoce (8434077169056)

Vitility 70510520 Vychádzková palica 71 cm modrá

Vitility 70510520 Vychádzková palica 71 cm modrá
Detail

Vychádzková palica teleskopická, materiál: hliník, nosnosť: 135kg, dĺžka od 79 do 107cm, ergonomická rukoväť, pútko na ruku, hmotnosť 425g Vychádzková palica Vitility je skvelým riešením pre všetkých, ktorí pri chôdzi potrebujú oporu. Je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorým je hliník. V tomto prípade ide o model 106,5 cm vysoký. Palicu môžete držať pravou aj ľavou rukou. Aby bola vhodná pre každého, môžete ju výškovo nastaviť na mieru a to od 79 cm do 106,5 cm. Dizajn tejto vychádzkovej palice Vitility podčiarkuje modrá farba a praktickým pútkom si ju môžete prichytiť k zápästiu pre prípad vykĺznutia. Je vhodná pre osoby s maximálnou hmotnosťou 135 kg. Palica na chodenie Vitility s hmotnosťou 425 g sa stane vaším praktickým spoločníkom pri každodenných prechádzkach. Podstatné vlastnosti vychádzkovej palice Vitility 70510520 Vychádzková palica 71 cm modrá Môžete ju držať ako v ľavej, tak v pravej ruke Konštrukcia bola vyrobená z kvalitného materiálu, ktorým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vitility 70510520 Vychádzková palica 71 cm modrá , Merco, trekker trekingová palica 1 ks (36898)

Vychádzková palica 71 cm čierna Vitility VIT-70510420

Vychádzková palica 71 cm čierna Vitility VIT-70510420
Detail

Štýlová vychádzková palica s decentnou čiernou farbou je vyrobená z hliníka, vyzerá veľmi štýlovo a je ľahká. Rukoväť paličky je ergonomicky tvarovaná, takže sa pohodlne drží. Jedinečnosť vychádzkovej palice je gumová čiapka. Vďaka tvaru gumovej krytky máte väčší kontakt so zemou, čo vám dáva väčšiu kontrolu a umožňuje vám pohybovať sa s väčšou istotou. Gumová čiapočka tiež tlmí nárazy.Vychádzková palica je výškovo nastaviteľná, a preto ju môže používať mnoho ľudí. Ak necháte ruku visieť po boku, mala by byť rukoväť vo výške zápästia. Vychádzková palica je dodávaná s popruhom na zápästie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková palica 71 cm čierna Vitility VIT-70510420 , Naturehike hliníková skladacia treková palica zelená (6927595740002)

Trekingová palica Leki Legacy 65220191

Trekingová palica Leki Legacy 65220191
Detail

Trekingová palica Leki Legacy 65220191 Legacy vás podporí pri vašom ďalšom horskom dobrodružstve! Anatomicky tvarovaná nová trekingová rukoväť EVOCON s nastaviteľnou poistnou slučkou PA Safety má zaoblenú opornú plochu pre pohodlné zjazdy z kopcov. Vďaka systému Speed Lock+ možno trojdielnu palicu rýchlo a bezpečne nastaviť od 110 cm do 145 cm. Ľahké, ale pevné hliníkové rúrky poskytujú obrovské rezervy stability na horách. Vyskúšajte ho!EVOCONVšestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnej nastaviteľnej slučke je vhodný na mnohé športy.LOCK SECURITY STRAP 2.0 (SOFT) Nastaviteľná slučka s bezpečnostným zámkom. Je ultraľahký, vysoko priedušný a ponúka maximálny komfort pri nosení.LINUMINIUMMateriál sa vyznačuje najmä veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a mimoriadnou stabilitou.SPEED LOCK+Nastavovací systém certifikovaný skúšobným ústavom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu upínaciu silu. O 35 % ľahšia a o 27 % menšia ako SpeedLock 1, s rovnakou pridržiavacou silou. RACING | TREKKING PLATEKompaktná univerzálna doska na použitie v letnom aj zimnom období. Chráni pred uviaznutím v snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou.FLEX TIP SHORTRobustný hrot, ktorý zaručuje presné nasadenie a dokonalú stabilitu v takmer každom teréne Trekingové palice » Trekking palice » Trekingová palica Leki Legacy 65220191 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Trekingová palica Leki Legacy 65220191 , Zbirovia palica na kameň 1500 g (zb6031500)

Trekingová palica Leki Legacy 65220191

Trekingová palica Leki Legacy 65220191
Detail

Trekingová palica Leki Legacy 65220191 Legacy vás podporí pri vašom ďalšom horskom dobrodružstve! Anatomicky tvarovaná nová trekingová rukoväť EVOCON s nastaviteľnou poistnou slučkou PA Safety má zaoblenú opornú plochu pre pohodlné zjazdy z kopcov. Vďaka systému Speed Lock+ možno trojdielnu palicu rýchlo a bezpečne nastaviť od 110 cm do 145 cm. Ľahké, ale pevné hliníkové rúrky poskytujú obrovské rezervy stability na horách. Vyskúšajte ho!EVOCONVšestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnej nastaviteľnej slučke je vhodný na mnohé športy.LOCK SECURITY STRAP 2.0 (SOFT) Nastaviteľná slučka s bezpečnostným zámkom. Je ultraľahký, vysoko priedušný a ponúka maximálny komfort pri nosení.LINUMINIUMMateriál sa vyznačuje najmä veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a mimoriadnou stabilitou.SPEED LOCK+Nastavovací systém certifikovaný skúšobným ústavom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu upínaciu silu. O 35 % ľahšia a o 27 % menšia ako SpeedLock 1, s rovnakou pridržiavacou silou. RACING | TREKKING PLATEKompaktná univerzálna doska na použitie v letnom aj zimnom období. Chráni pred uviaznutím v snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou.FLEX TIP SHORTRobustný hrot, ktorý zaručuje presné nasadenie a dokonalú stabilitu v takmer každom teréne Trekingové palice » Trekking palice » Trekingová palica Leki Legacy 65220191 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Trekingová palica Leki Legacy 65220191 , Zbirovia palica na kameň 2000 g (zb6032000)

Trekingová palica Leki Legacy Lite Antishock 65221831

Trekingová palica Leki Legacy Lite Antishock 65221831
Detail

Trekingová palica Leki Legacy Lite Antishock 65221831 Legacy Lite AS sú extrémne ľahké a pohodlné trekingové palice vyrobené z hliníka. Systém DSS Antishock, ktorý je zabudovaný priamo nad hrotom, absorbuje silu nárazu pri používaní palice, čím uľavuje vašim kĺbom, šľachám a väzom. V kombinácii s anatomicky tvarovanou trekingovou rukoväťou EVOCON sa účinne znižujú vibrácie. Vďaka systému nastavenia Speed Lock+ ho možno v okamihu skrátiť na veľkosť batohu. Tí, ktorí dokážu oceniť maximálne pohodlie a ochranu kĺbov, nájdu v Legacy Lite AS ten správny model.EVOCON Všestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnej nastaviteľnej slučke je vhodný na mnohé športy.ZÁMOK SECURITY STRAP 2.0 (SOFT) Nastaviteľná slučka s bezpečnostným zámkom. Je ultraľahká, vysoko priedušná a ponúka maximálny komfort pri nosení.DYNAMIC SUSPENSION SYSTEM (DSS) Systém tlmenia, ktorý výrazne chráni vaše svaly, kĺby a väzy.SPEED LOCK+ Systém nastavenia certifikovaný skúšobným ústavom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduché zmeny nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. O 35 % ľahšia a o 27 % menšia ako SpeedLock 1, s rovnakou pridržiavacou silou.RACING | TREKKING PLATEKompaktná univerzálna doska na použitie v lete aj v zime. Chráni pred uviaznutím v snehu a dá sa ľahko vymeniť ručne.FLEX TIP SHORTRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne.ALUMÍNMateriál vyniká predovšetkým veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a super stabilitou Dĺžka: 100-135 cmHmotnosť: 261 g Trekingové palice » Trekking palice » Trekingová palica Leki Legacy Lite Antishock 65221831 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Trekingová palica Leki Legacy Lite Antishock 65221831 , Kreator palica 1500 g – laminátová násada (krt902103)

zjazdové palice LEKI Hurricane 6432702

zjazdové palice LEKI Hurricane 6432702
Detail

zjazdové palice LEKI Hurricane 6432702 Názov hovorí všetko: palica Hurricane je ľahká, veľmi stabilný, je teda palíc vašej voľby pre náročných akcie freeskiingu. Typ palice Zjazdové; Séria Freeski; Unisex; Grip PA Safety; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie Thermo; Thermo Long; Pútko (Strap) Buckle Strap; Lock Security Strap (Nylon); priemer palice 16 mm materiál palice Hliník (HTS 6.5); Dĺžka 110 - 135 cm Tanieriky Alpine (Cobra); Backcountry (Big Mountain); Touring; Hroty Flex Tip (Long); hmotnosť 200 Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice LEKI Hurricane 6432702 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice LEKI Hurricane 6432702 , Zbirovia palica na kameň 1000 g (zb6031000)

zjazdové palice LEKI Mitch 64346241

zjazdové palice LEKI Mitch 64346241
Detail

zjazdové palice LEKI Mitch 64346241 Ľahká, stabilná spoľahlivá: Mitch je palica pre freeskiing vhodná pre deti a mladistvých s dobrým pomerom cena / výkon. Typ palice Zjazdové; Séria Freeski; Unisex; Grip Soft Grip; Konštrukcia Pevná dĺžka; Pútko (Strap) Buckle Strap; priemer palice 18 mm materiál palice Hliník (TS); Dĺžka 80 - 125 cm Tanieriky Alpine (Racing); Hroty Steel Tip; hmotnosť 222 Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice LEKI Mitch 64346241 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice LEKI Mitch 64346241 , Leki cross favorit (sptsport096nad)

Palice Leki Ultratrail FX.One 65225851

Palice Leki Ultratrail FX.One 65225851
Detail

Palice Leki Ultratrail FX.One 65225851 Základné informácie Ultratrail FX.The One je váš nepostrádateľný spoločník na ďalšie preteky v behu na lyžiach! Je vybavený novým systémom Trail Shark, čo je prvý systém riadidiel, ktorý bol stopercentne vyvinutý pre trailový beh. Hmotnosť kľučiek sa v porovnaní so známym systémom Shark znížila o 30 percent vďaka novým ventilačným kanálom. Popruh Shark Frame Strap Popruhy zo sieťoviny padnú ako uliate a prenášajú silu priamo do stredu palice. Vďaka štíhlemu tvaru tŕňa Shark ho môžete pomocou pútka zaklincovať do rukoväte palice aj so zatvorenými očami. Dodatočný výstupok na rukoväti, ako aj jej predĺženie ponúkajú ďalšie možnosti uchopenia. S veľkosťou balenia 36 cm, hmotnosťou 182 g a dĺžkou 120 cm vám bude oporou na každom kilometri.SHARK SYSTEMSystém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu medzi rukou a palicou. Rýchle zapínanie a vypínanie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.TRAIL SHARKRukoväť je navrhnutá špeciálne na trailový beh a vďaka konštrukcii Air Channel ponúka minimálnu hmotnosť a maximálnu stabilitu. Okrem toho systém Shark umožňuje jednoduché zapínanie a vypínanie jedným prstom.ŽRALOČIA SIEŤKA NA RÁMHladko nastaviteľný a individuálne prispôsobiteľný remienok. Umožňuje rýchle a jednoduché nasadenie a odpojenie palice a je kompatibilný so všetkými palicami Shark.PREDĹŽENÁ RUKOVÄŤPredĺženie rukoväte na ľahšie uchopenie v strmo sa zvažujúcom teréne alebo na traverzoch.TIP NA BEH PO CHODNÍKUĽahké hroty s konkávnou základňou na presné použitie na akomkoľvek povrchu s nekompromisnou podporou a optimálnym švihom.TLAČIDLO PUSH BUTTONSystém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie sklopných tyčí stlačením tlačidla.CARBONVyniká najmä vysokou tuhosťou a nízkou hmotnosťou.SKLADACIA TAŠKA NA PALICEPraktická, ľahká taška na uskladnenie skladacích palíc. Parametre Typ palice: Trailový beh; Určené pre: dospelých;Unisex; Konštrukcia: pevná dĺžka;Skladacie tyče; Grip: Trail Shark; Rukoväť - veľkosť: predĺžená rukoväť (1K pena); Popruh: Shark Frame Strap Mesh; Počet dielov: 4 Priemer tyče: 16|14|14|14 mm Materiál tyče: Uhlík (HRC); Tvar rúrky: valcovitý; Tip na beh po chodníku; Dĺžka: 105 - 135 cm Dĺžka po zložení: 33 cm Hmotnosť: 170 g Trekingové palice » Nordic Walking » Palice Leki Ultratrail FX.One 65225851 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Ultratrail FX.One 65225851 , Barla – palica mikuláš – biskup – vianoce – 167 cm (5901238677741)

Palice Leki Fine 637-6660

Palice Leki Fine 637-6660
Detail

Palice Leki Fine 637-6660 Palice sú vyrobené z leteckého hliníka s priemerom 16mm a oceľovým hrotom. Dĺžka 105 - 125 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Fine 637-6660 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Fine 637-6660 , Kreator gumová palica biela 900g – drevená násada (krt904006)

Palice Leki Giulia S 6406661

Palice Leki Giulia S 6406661
Detail

Palice Leki Giulia S 6406661 Je vybavená systémom rukoväte Trigger S a ponúka dámam bezpečnosť a pohodlie, pretože sa pri páde autoMaticky uvoľní a znižuje tak riziko zranenia. Rúrka z 16mm hliníka TS 5.0 je stabilný, robustný a má dlhú životnosť. Oceľová špička sa postará o presný zápich palice. rad Ladies Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť Trigger S (Compact) Pútko Trigger S (Vario) segmenty jednodielna priemer rúrky 16 mm materiál rúrky Aluminium (HTS 5.5) Tanieriky Alpine (Cobra) Hrot Steel Tip Dĺžka / veľkosť 105 - 125 cm in 5 cm Schritten Hmotnosť 238 g / kus bei einer Länge von 115 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Giulia S 6406661 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Giulia S 6406661 , Leki cc shark black (sptlek1258nad)

zjazdové palice Leki Neolite 64946441

zjazdové palice Leki Neolite 64946441
Detail

zjazdové palice Leki Neolite 64946441 Hliníkové rúrky s priemerom 16 mm poskytujú aj pri tvrdším nasadení palice bezpečnosť a radosť na zjazdovke. S rukoväťami EVO PAS budete mať vďaka prehĺbeninám na prsty optimálnu úchop, nastaviteľná pútka možné prispôsobiť podľa veľkosti ruky. rad Unisex Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (EVO) Pútko Lock Security Strap (Nylon) segmenty jednodielna priemer rúrky 16 mm materiál rúrky Aluminium (TS) tanieriky Alpine Hrot Steel Tip Dĺžka / veľkosť 110 - 135 cm in 5 cm Schritten Hmotnosť 225 g / kus at a length of 120 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice Leki Neolite 64946441 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice Leki Neolite 64946441 , Leki griffin s mitt (sptvodo252nad)

zjazdové palice Leki Neolite 64946442

zjazdové palice Leki Neolite 64946442
Detail

zjazdové palice Leki Neolite 64946442 Hliníkové rúrky s priemerom 16 mm poskytujú aj pri tvrdším nasadení palice bezpečnosť a radosť na zjazdovke. S rukoväťami EVO PAS budete mať vďaka prehĺbeninám na prsty optimálnu úchop, nastaviteľná pútka možné prispôsobiť podľa veľkosti ruky. rad Unisex Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (EVO) Pútko Lock Security Strap (Nylon) segmenty jednodielna priemer rúrky 16 mm materiál rúrky Aluminium (TS) tanieriky Alpine Hrot Steel Tip Dĺžka / veľkosť 110 - 135 cm in 5 cm Schritten Hmotnosť 225 g / kus at a length of 120 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice Leki Neolite 64946442 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice Leki Neolite 64946442 , Leki nordic course shark (sptlek0509nad)

zjazdové palice Leki Bliss 64946501

zjazdové palice Leki Bliss 64946501
Detail

zjazdové palice Leki Bliss 64946501 Palice Bliss sú vyrobené z ľahkého hliníka. Mäkká rukoväť PAS s bezpečnostným uvoľňovaním a pružnú špičkou s hrotom z tvrdokovu zaisťujú na zjazdovke najväčšiu možnú bezpečnosť. rad Women Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (Soft) Pútko Lock Security Strap (Nylon) segmenty jednodielna priemer rúrky 16 mm materiál rúrky Aluminium (TS) tanieriky Alpine Hrot Steel Tip Dĺžka / veľkosť 105 - 125 cm in 5 cm Schritten Hmotnosť 215 g / kus bei einer Länge von 105 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice Leki Bliss 64946501 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice Leki Bliss 64946501 , Leki xta track perun (sptsport091nad)

zjazdové palice LEKI Mitch 64346242

zjazdové palice LEKI Mitch 64346242
Detail

zjazdové palice LEKI Mitch 64346242 Ľahká, stabilná spoľahlivá: Mitch je palica pre freeskiing vhodná pre deti a mladistvých s dobrým pomerom cena / výkon. Typ palice Zjazdové; Séria Freeski; Unisex; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip Soft Grip; Pútko (Strap) Buckle Strap; priemer palice 18 mm materiál palice Hliník (TS); Tanieriky Alpine (Racing); Hroty Steel Tip; Dĺžka 80 - 125 cm hmotnosť 222 Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice LEKI Mitch 64346242 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice LEKI Mitch 64346242 , Leki base favorit jr (sptsport101nad)

Palice LEKI Composite 16 633-4824

Palice LEKI Composite 16 633-4824
Detail

Palice LEKI Composite 16 633-4824 60% uhlíkový kompozit. PA SAFETY - integrované bezpečnostné pútko, absorbuje nárazy a optimalizuje ohýbanie. Remienok je upevnený špeciálnym mechanizmom: Zatiahnite Ak hore, mechanizmus sa otvorí a remienok sa automaticky predĺži. Zatiahnete ak dole, remienok zostane vo svojej pevnej dĺžke a poskytne bezpečnú oporu. Soft - mäkká gumová zmes, ktorá umožňuje dokonalé uchopenie. Neoprénové bezpečnostné pútko proti možnosti zranenia ramena. Hrot zo spekaného karbidu Vysoko leštený lak s najvyššou ochranou designu palice Dĺžka 110 - 165 cm. Material Composite Priemer 16 mm Rukoväť Trigger S SL 09 Remienok TSPS V2 Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice LEKI Composite 16 633-4824 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice LEKI Composite 16 633-4824 , Leki trekking pole bag (4028173264452)

Palice Leki Project Freesize 633-4822

Palice Leki Project Freesize 633-4822
Detail

Palice Leki Project Freesize 633-4822 Univerzálny zjazdové palice Leki Project Freesize, ktoré si zrežete do akejkoľvek dĺžky. Maximálna dĺžka palice je 135 cm. Grip: PA Safety Soft, LSS Neoprene Materiál: Aluminium 16mm, HTS 5.5 Ďalšie: Ice Tip, Ultra Sonic Finish Dĺžka: 135cm Farba: čierna Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Project Freesize 633-4822 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Project Freesize 633-4822 , Micro prilba micro led raspberry (sptmi018nad)

Palice Leki Artena white 634-6794

Palice Leki Artena white 634-6794
Detail

Palice Leki Artena white 634-6794 Leki Artena má o niečo menšiu rukoväť než klasické palice a je zo špeciálneho termoelektrického materiálu vďaka ktorému madlo tak rýchlo nepremrzne ako u klasickej palice. Trigger S systém ponúka ako obvykle nevyhnutnú bezpečnosť na zjazdovke. Vďaka veľmi ľahkej hliníkovej vysokopevnostné konštrukcii je tak palica Artena jedna z najľahších palíc pre alpské lyžovanie. Séria Dámske Konštrukcia Pevná dĺžka Grip Trigger S (Thermo) Remienok Trigger S (Vario) Počet častí 1 Priemer palice 14 mm Materiál palice Aluminium (HTS 6.0) Tanierik Alpine (Cobra) Hrot Carbide Tip Váha (za pár od dĺžky 120cm) 408 g Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Artena white 634-6794 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Artena white 634-6794 , Artis attack 32 sr florbalová palica 100 cm, 40696

zjazdové palice LEKI Artena S 6406794

zjazdové palice LEKI Artena S 6406794
Detail

zjazdové palice LEKI Artena S 6406794 S palicami Artena S majú dámy všetko pod kontroLou. Rukoväte a jemná pútka palíc sú tvarované pre anatómiu drobnejších dámskych rúk. TermoMateriál pomáha udržiavať prsty v teple aj pri nižších teplotách. Séria Dámske (Ladies); Grip Trigger S; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie Thermo Compact; Pútko (Strap) Trigger S (Vario); počet častí 1; priemer palice 14 mm materiál palice Hliník (HTS 6.0); materiál horný diel Hliník (HTS 6.0); materiál spodný diel Hliník (HTS 6.0); Tanierik Alpine (Alpine); Hrot Carbide Tip; Dĺžka 105 - 125 cm Hmotnosť (za pár od dĺžky 120cm) 428 g Zaradenie v katalógu Ladies (Dámske) Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice LEKI Artena S 6406794 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice LEKI Artena S 6406794 , Artis attack 32 sr florbalová palica 103 cm, 40697

Bežecké palice LEKI PRC 700 6434098

Bežecké palice LEKI PRC 700 6434098
Detail

Bežecké palice LEKI PRC 700 6434098 PRC 700 je vysoko kvalitná karbónová palica pre väčšie potešenie v stope. Freesize verzia tejto palice je pre tých najnáročnejších užívateľov - dĺžku palice si Taký jedinec zreže sám pred inštaláciou v balení samostatného madla. Typ palice Bežecké; Série Performance; Grip Trigger Shark 2.0; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie 1-Component; Pútko (Strap) Trigger Shark (Frame); počet častí 1 priemer palice 16 mm materiál palice Karbon; materiál horný diel Karbon; materiál spodný diel Karbon; Dĺžka 140 - 170 cm Tanieriky Cross Country (Super Race); Hroty Cross Country; hmotnosť 79 Bežky » Bežecké palice » Bežecké palice LEKI PRC 700 6434098 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Bežecké palice LEKI PRC 700 6434098

Bežecké palice LEKI Spitfire Junior 6434436

Bežecké palice LEKI Spitfire Junior 6434436
Detail

Bežecké palice LEKI Spitfire Junior 6434436 Medzi prednosti palíc Spitfire Junior nepatrí iba ich štýlové žiarivé prevedení. Stabilné hliníkové rúrky s priemerom 16 mm a rukoväte PA Safety Soft navyše zaručujú bezpečnosť a komfort. Typ palice Zjazdové; Séria Detské (Kids); Freeski; Grip PA Safety; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie Soft; Pútko (Strap) Lock Security Strap (Nylon); priemer palice 16 mm materiál palice Hliník (TS); Dĺžka 90 - 120 cm tanieriky 50mm Hroty Steel Tip; hmotnosť 204 Bežky » Bežecké palice » Bežecké palice LEKI Spitfire Junior 6434436 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Bežecké palice LEKI Spitfire Junior 6434436

Bežecké palice LEKI HRC team 6434015

Bežecké palice LEKI HRC team 6434015
Detail

Bežecké palice LEKI HRC team 6434015 Plný odpich od štartu do cieľa ponúka palicu HRC Team. Je vyrobená z vysoko pevného karbónu HM a vďaka dvojzložkové rukoväte z prírodného korku a plynule nastaviteľnému pútku padne citlivo do ruky. Typ palice Bežecké; Séria Worldcup Race; Grip Trigger Shark 2.0; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie 2-Component; Pútko (Strap) Trigger Shark (Frame); priemer palice 16,5 mm materiál palice Karbón HM (100%); Dĺžka 140 - 180 cm Tanieriky Fin Vario (Zimné košíčky); Hroty Cross Country; hmotnosť 57 Bežky » Bežecké palice » Bežecké palice LEKI HRC team 6434015 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Bežecké palice LEKI HRC team 6434015

Bežecké palice LEKI PRC max 6434030

Bežecké palice LEKI PRC max 6434030
Detail

Bežecké palice LEKI PRC max 6434030 Vďaka tejto kvalitnej palici pre najvyššie nároky sú aj dlhé behy hračkou. Palica PRC MAX z pevného karbónu ponúka všetky funkcie profesionálne palice. Typ palice Bežecké; Série Performance; Grip Trigger Shark 2.0; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie 2-Component; Pútko (Strap) Trigger Shark (Frame); počet častí 1; priemer palice 16 mm materiál palice Karbon; materiál horný diel Karbon; materiál spodný diel Karbon; Dĺžka 140 - 180 cm Tanieriky Fin Vario (Zimné košíčky); Hroty Cross Country; hmotnosť 66 Bežky » Bežecké palice » Bežecké palice LEKI PRC max 6434030 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Bežecké palice LEKI PRC max 6434030

Bežecké palice LEKI HRC Junior 6434057

Bežecké palice LEKI HRC Junior 6434057
Detail

Bežecké palice LEKI HRC Junior 6434057 Vďaka korkové rukoväte, anatomicky tvarovanému a nastaviteľnému pútku a robustnému oceľovému hrotu je palica HRC Junior zdatným sprievodcom mladých. Typ palice Bežecké; Série Performance; Grip Trigger Shark 2.0; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie 1-Component; Pútko (Strap) Trigger Shark (Frame); priemer palice 16 mm materiál palice Kompozitné karbón; Dĺžka 110 - 140 cm Tanieriky Cross Country (Shark Fin); Hroty Cross Country; hmotnosť 85 Bežky » Bežecké palice » Bežecké palice LEKI HRC Junior 6434057 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Bežecké palice LEKI HRC Junior 6434057

zjazdové palice LEKI Giulia S 6436667

zjazdové palice LEKI Giulia S 6436667
Detail

zjazdové palice LEKI Giulia S 6436667 Alpinistická palica Giulia je vybavená systémom rukoväte Trigger S a ponúka dámam bezpečnosť a pohodlie, pretože sa pri páde autoMaticky uvoľní a znižuje Tak riziko zranenia. Typ palice Zjazdové; Séria Ladies (Dámske); Grip Trigger S; Konštrukcia Pevná dĺžka; Grip - upresnenie Compact; Pútko (Strap) Trigger S (Vario); priemer palice 16 mm materiál palice Hliník (HTS 5.5); Dĺžka 105 - 125 cm Tanieriky Alpine (Racing); Hroty Steel Tip; hmotnosť 238 Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice LEKI Giulia S 6436667 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice LEKI Giulia S 6436667

Nordic walking palice Leki Passion 6492525

Nordic walking palice Leki Passion 6492525
Detail

Nordic walking palice Leki Passion 6492525 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Je Nordic Walking vašou vášňou? V tom prípade je pre vás určená palica Passion. Je vyrobená zo 60 % karbónu, je mimoriadne ľahká a ponúka príjemný pohyb vpred. Rukoväť z prírodného korku podporuje dobrú manipuláciu a vedenie. Vďaka systému Trigger 1 môžete popruh rýchlo uvoľniť z palice. Pomocou koncovky Speed Tip prenesiete svoj výkon priamo na povrch vozovky bez strát. NORDIC FRT Nordic FRT je rukoväť špeciálne vyvinutá pre bežecké lyžovanie. Umožňuje nastaviť slučku na milimeter presne. Tým sa zabezpečí optimálne spojenie medzi rukou a palicou a maximálny prenos sily v bežeckej stope. Trekingové palice » Nordic Walking » Nordic walking palice Leki Passion 6492525 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Nordic walking palice Leki Passion 6492525

Nordic walking palice Leki Response 65025201

Nordic walking palice Leki Response 65025201
Detail

Nordic walking palice Leki Response 65025201 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Chceš si s priateľmi zajazdiť pár kôl? V tom prípade máme pre vás vašu palicu! Rukoväte CorTec s funkciou Trigger 1 vám poskytnú pohodlnú oporu, ľahké hliníkové rúrky sú mimoriadne stabilné. K dispozícii v dĺžkach 100 - 130 cm. NORDIC FRT Nordic FRT je rukoväť špeciálne vyvinutá pre bežecké lyžovanie. Umožňuje nastaviť slučku na milimeter presne. Tým sa zabezpečí optimálne spojenie medzi rukou a palicou a maximálny prenos sily v bežeckej stope. Trekingové palice » Nordic Walking » Nordic walking palice Leki Response 65025201 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Nordic walking palice Leki Response 65025201

Nordic walking palice Leki Spin 65026161

Nordic walking palice Leki Spin 65026161
Detail

Nordic walking palice Leki Spin 65026161 Stabilný systém Trigger 1 a systém nastavenia Super Lock vás presvedčia vďaka silnej technológii. Tvrdá kovová špička priľne ku každému povrchu, podložka Power Grip Pad zaručuje najlepšiu priľnavosť na asfalte. SPÚŠŤAČ 1 KĹZAVÁ ZÓNA Ide o klasický popruh prvej generácie na jednoduché zapínanie a vypínanie. Trekingové palice » Nordic Walking » Nordic walking palice Leki Spin 65026161 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Nordic walking palice Leki Spin 65026161

Trekkingové palice LEKI Aergonlite 2 (6362737)

Trekkingové palice LEKI Aergonlite 2 (6362737)
Detail

Trekkingové palice LEKI Aergonlite 2 (6362737) Vďaka systému Speed Lock 2 možno dĺžku ľahko nastaviť od 110 do 150 cm aj v rukaviciach.ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Rúrky dvojdielnych palíc Aergonlite 2 sú celé vyrobené z vysokopevnostného hliníka. Vďaka systému Speed Lock 2 možno dĺžku ľahko nastaviť od 110 do 145 cm aj v rukaviciach. Rukoväte Aergon Thermo Tour sú pohodlné a umožňujú vám uchopiť ich presne tak, ako potrebujete. Verzie LITE majú obmedzenú hmotnosť, a preto sú určené predovšetkým pre deti, dospievajúcich a všeobecne menšie osoby. Trekingové palice » Trekking palice » Trekkingové palice LEKI Aergonlite 2 (6362737) (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Trekkingové palice LEKI Aergonlite 2 (6362737)

Trekking palice Leki Mezza Train 64927701

Trekking palice Leki Mezza Train 64927701
Detail

Trekking palice Leki Mezza Train 64927701 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Veľmi ľahká a vysokopevnostná hliníková palica na horské lyžovanie. Rukoväť Soft Griff a široký a rýchlo nastaviteľný biatlonový popruh zabezpečujú dokonalý prenos sily. Hůl XS Contour s viazacím košíkom spoľahlivo funguje na akomkoľvek povrchu - prilepenie špičky palice je minulosťou. K dispozícii sú dĺžky od 105 cm do 145 cm.NORDIC FRTRukoväť so špeciálnym dizajnom Zero-Slip, ktorý zabraňuje vykĺznutiu palice z ruky. Táto rukoväť pozostáva z dvojkompozitného materiálu s prírodným korkom a zaručuje najlepší prenos sily.BIATLONOVÝ POPRUHVodítko, ktorého dĺžku možno ľahko meniť vďaka integrovanému nastavovaciemu klinu.HLINÍK HTSTento materiál vyniká predovšetkým veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a mimoriadnou stabilitou.OBRYS KOMPAKTNÝDosky určené pre obzvlášť strmý terén, ktoré poskytujú bezpečné uchopenie a oporu bez pákového efektu. Špeciálna konštrukcia s vertikálnymi drážkami a žliabkami. Vyznačujú sa extrémnou ľahkosťou a stabilitou bez usadzovania a hromadenia snehu.OBRYSOVÝ HROTUnikátne hroty/koše na použitie na zľadovatenom teréne. Trekingové palice » Nordic Walking » Trekking palice Leki Mezza Train 64927701 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Trekking palice Leki Mezza Train 64927701

Palice Leki Force orange 632-4623

Palice Leki Force orange 632-4623
Detail

Palice Leki Force orange 632-4623 Tieto takmer nezničiteľné 18mm hliníkovej palice poskytujú ešte väčšiu bezpečnosť na zjazdovke. Vďaka PA Safety rukoväti a nastaviteľným remienkom bude jazda jedna radosť. Séria Unisex Konštrukcia Pevná dĺžka Grip PA Safety Remienok Lock Security Strap Počet častí 1 Priemer palice 18 mm Materiál palice Aluminium (TS) Tanierik Alpine (Alpine) Hrot Steel Tip Váha (za pár od dĺžky 120cm) 474 g Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Force orange 632-4623 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Force orange 632-4623

Palice Leki Fine S 632-6660

Palice Leki Fine S 632-6660
Detail

Palice Leki Fine S 632-6660 Takisto vybavenie tohto modelu je však viac ako presvedčivé: super ľahké a stabilné rúrky z hliníka a komfortné madlá Trigger S zaručujú na zjazdovke rýdze radosť z lyžovania. Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť Trigger S (Compact) Pútko Trigger S (Vario) Segmenty jednodielna Priemer rúrky 16 mm Materiál rúrky Aluminium (TS) Tanieriky Alpine (Cobra) Hrot Carbide Tip Dĺžka / veľkosť 105-125cm Hmotnosť 460g / Pár o dĺžke 115cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Fine S 632-6660 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Fine S 632-6660

Palice Leki Bird Yellow 632-2702

Palice Leki Bird Yellow 632-2702
Detail

Palice Leki Bird Yellow 632-2702 A to je ešte len skvelé! Hliníkový Yellow Bird zaručuje maximálny stupeň zábavy pri tvojej freeridové akciu. A to nielen pri slnku & prachovom snehu, ale aj keď bude zrovna v horách nevľúdne počasie. P EALIZÁCIA Grip to Tip sa tiahne ako modrá niť zo známej rukoväte PAS - cez termo nastavenie dĺžky - až po Big Mountain Baskets. Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (Thermo) + Thermo Long Pútko Lock Security Strap (Neoprene) (60% Rubber, 40% Nylon) Segmenty jednodielna Priemer rúrky 18 mm Materiál rúrky Aluminium (HTS 6.5) Tanieriky Touring | Backcountry (Big Mountain) Hrot Flex Tip (Long) Dĺžka / veľkosť 110-135cm in 5cm-Schritten Hmotnosť 428g / Pár bei einer Länge von 120cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Bird Yellow 632-2702 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Bird Yellow 632-2702

Palice Leki Speed S 632-6795

Palice Leki Speed S 632-6795
Detail

Palice Leki Speed S 632-6795 S palicami Speed S v športovom Airfoil dizajne zanecháte na zjazdovke ten najlepší dojem. Vďaka vysokopevnostnímu hliníka a super komfortným madlám Trigger S si pri carvingu s týmito palicami zaručene užiješ veľa zábavy. Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť Trigger S (All Mountain - Slalom) Pútko Trigger S (Vario) Segmenty jednodielna Priemer trubky Airfoil 14 mm Materiál rúrky Aluminium (HTS 6.5) Tanieriky Alpine (Cobra) Hrot Flex Tip (Alpine) Dĺžka / veľkosť 110-135cm in 5cm-Schritten Hmotnosť 466g / Pár bei einer Länge von 120cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Speed S 632-6795 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Speed S 632-6795

Palice Leki Red Bird 632-4882

Palice Leki Red Bird 632-4882
Detail

Palice Leki Red Bird 632-4882 A to je ešte len skvelé! Hliníkový Red Bird zaručuje maximálny stupeň zábavy pri tvojej freeridové akciu. A to nielen pri slnku & prachovom snehu, ale aj keď bude zrovna v horách nevľúdne počasie. Prevedenie Grip to Tip sa tiahne ako modrá niť zo známej rukoväte PAS - cez termo nastavenie dĺžky - až po Big Mountain Baskets. Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (Thermo) + Thermo Long Pútko Lock Security Strap (Neoprene) (60% Rubber, 40% Nylon) Segmenty jednodielna Priemer rúrky 16 mm Materiál rúrky Uhlíkový kompozit Tanieriky Touring | Backcountry (Big Mountain) Hrot Flex Tip (Long) Dĺžka / veľkosť 110-135cm in 5cm-Schritten Hmotnosť 418g / Pár bei einer Länge von 120cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Red Bird 632-4882 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Red Bird 632-4882

Palice Leki Elite 14T 632-4820

Palice Leki Elite 14T 632-4820
Detail

Palice Leki Elite 14T 632-4820 Tyče úzke 14 mm z vysoko pevného hliníka tí aj pri ich väčšom zaťažení zaistí bezpečie a radosť na zjazdovke. Rukoväte PA Safety Soft Tí navyše zaručujú optimálne uchopenie a možnosť super jednoduchého nastavenia pútok. Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (Viper) Pútko Lock Security Strap (Neoprene) (60% Rubber, 40% Nylon) Segmenty jednodielna Priemer rúrky 14 mm Materiál rúrky Aluminium (HTS 6.0) Tanieriky Alpine (Alpine) Hrot Flex Tip (Alpine) Dĺžka / veľkosť 110-135cm in 5cm-Schritten Hmotnosť 430g / Pár bei einer Länge von 120cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Elite 14T 632-4820 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Elite 14T 632-4820

Palice Leki Carbon HX 6.0 6406801

Palice Leki Carbon HX 6.0 6406801
Detail

Palice Leki Carbon HX 6.0 6406801 Palica Carbon HX 6.0 sa vyrába špeciálnou výrobnou metódou vyfukovanie do formy. Špeciálna štruktúra Cross Webbing pozostávajúce z niekoľkých vrstiev je vnútorným tlakom tvárnenie do šesťhranného tvaru. Stabilita, tuhosť a pružnosť sú navzájom perfektne zladené. Najvyššiu možnú bezpečnosť zabezpečuje patentovaný bezpečnostný systém Trigger S. Pútko sa jednoducho zacvakne slučkou do rukoväte a stlačením tlačidla sa uvoľní. V prípade väčšieho zaťaženia v ťahu, napríklad pri páde, sa uvoľní smerom nahor. Nebezpečenstvo zranenia sa tým znižuje. rad Unisex Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť Trigger S (Giant Slalom) Pútko Trigger S (Vario) segmenty jednodielna priemer rúrky HX Shape 14 mm materiál rúrky 100% Carbon (HM) Tanieriky Alpine (Cobra) Hrot Flex Tip (Alpine) Dĺžka / veľkosť 115 - 130 cm in 5 cm Schritten Hmotnosť 212 g / kus bei einer Länge von 120 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Carbon HX 6.0 6406801 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Carbon HX 6.0 6406801

Palice Leki Elite 14.0 T 6404821

Palice Leki Elite 14.0 T 6404821
Detail

Palice Leki Elite 14.0 T 6404821 Bezpečnostné rukoväť PA Safety EVO s bezpečnostným uvoľňovaním bola navrhnutá tak, aby perfektne padla do ruky. Ďalšie chytré vlastnosti sú: zosilnené neoprénové pútko s fleeceová vložkou pre prídavný komfort a hrot Flex Tip Alpine pre presný záber palíc pri všetkých snehových podmienkach. rad Unisex Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (EVO) Pútko Lock Security Strap (Neoprene) (60% guma, 40% nylon) segmenty jednodielna priemer trubky 14 mm materiál rúrky Aluminium (HTS 6.0) Tanieriky Alpine (Alpine) Hrot Flex Tip (Alpine) Dĺžka / veľkosť 110 - 135 cm in 5 cm Schritten Hmotnosť 213 g / kus bei einer Länge von 120 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » Palice Leki Elite 14.0 T 6404821 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Palice Leki Elite 14.0 T 6404821

zjazdové palice Leki Spitfire Lite 64944361

zjazdové palice Leki Spitfire Lite 64944361
Detail

zjazdové palice Leki Spitfire Lite 64944361 Špeciálny mäkký povrch rukoväte zaisťuje vynikajúcu úchop bez kĺzanie dlane. Nastaviteľné pútko je možné optimálne prispôsobiť detské ruky. Vďaka stabilnému hliníka TS 4.5 je palicu pevná a súčasne ľahká. rad Junior Konštrukcia Pevná dĺžka Rukoväť PA Safety (Compact Soft) Pútko Lock Security Strap (Nylon) segmenty jednodielna priemer rúrky 16 mm materiál rúrky Aluminium (TS) tanieriky Alpine Hrot Steel Tip Dĺžka / veľkosť 90 - 120 cm in 5 cm Schritten Hmotnosť 199 g / Pár at a length of 90 cm Lyžovanie » Lyžiarske palice » zjazdové palice Leki Spitfire Lite 64944361 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako zjazdové palice Leki Spitfire Lite 64944361
Vitility 70510030 Skladacia palica, Tropical Super Spirulina Forte Micro granulat 22 g (5900469670125), DogLemi - Reflexná bezpečnostná vychádzková vesta, L (CHPbu0214), DogLemi - Reflexná bezpečnostná vychádzková vesta, M (CHPbu0213), DogLemi - Reflexná bezpečnostná vychádzková vesta, S (CHPbu0212), Vitility VIT-70510020 Skladacia palica, Palica s korunkou zimné kráľovstvo (8590687160415), Palica – barla Mikuláš zlatá – Vianoce (8434077169056), Merco, Trekker trekingová palica 1 ks (36898), Naturehike hliníková skladacia treková palica zelená (6927595740002), ZBIROVIA Palica na kameň 1500 g (ZB6031500), ZBIROVIA Palica na kameň 2000 g (ZB6032000), KREATOR Palica 1500 g – Laminátová násada (KRT902103), ZBIROVIA Palica na kameň 1000 g (ZB6031000), Leki Cross Favorit (SPTsport096nad), Barla – palica Mikuláš – biskup – Vianoce – 167 cm (5901238677741), KREATOR Gumová palica biela 900g – Drevená násada (KRT904006), Leki CC Shark black (SPTlek1258nad), Leki Griffin S Mitt (SPTvodo252nad), Leki Nordic Course Shark (SPTlek0509nad), Leki XTA Track Perun (SPTsport091nad), Leki Base Favorit JR (SPTsport101nad), Leki Trekking Pole Bag (4028173264452), Micro Prilba Micro LED Raspberry (SPTmi018nad), Artis Attack 32 SR florbalová palica 100 cm, 40696, Artis Attack 32 SR florbalová palica 103 cm, 40697