Xbox adaptive controller (jmu-00003)

Produkt Xbox adaptive controller (jmu-00003) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xbox adaptive controller (jmu-00003) upraviť a produkt hľadať znova.

Xbox Adaptive Controller (JMU-00003)

Xbox Adaptive Controller (JMU-00003)
Detail

Herný ovládač – navrhnutý primárne na plnenie potrieb hráčov s obmedzenou mobilitou. Predstavuje zjednotené centrum pre zariadenie, ktoré zlepšuje dostupnosť hrania. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Xbox Adaptive Controller pre hráčov s obmedzenou pohyblivosťou V dnešnej dobe si môže zahrať herné pecky na Xboxe úplne každý. Dokonca aj ten hráč, ktorý z nejakého dôvodu má obmedzenú hybnosť. Práve preto Microsoft vyvinul špeciálny Xbox Adaptive Controller. Pripravený na externé zariadeniaKúzlo Xbox Adaptive Controller spočíva v tom, že vám dovolí pripojiť externé zariadenia, ako sú spínače, tlačidlá, držiaky alebo joysticky. Partnerstvo s komunitouOvládač Xbox Adaptive Controller bol od základu navrhnutý v spolupráci s komunitou tak, aby vyhovoval úplne každému. Dokonalé prispôsobenieKaždé... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Adaptive Controller (JMU-00003) , Fable iii – xbox digital (g9n-00003)

Fable III – Xbox Digital (G9N-00003)

Fable III – Xbox Digital (G9N-00003)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, 80% Po udalostiach Fable II uplynulo päť desaťročí a Albion zosilnel v priemyselnej revolúcii, ale osud kráľovstvo je znovu ohrozený. Hra o príprave revolúcie ao jej prevedenie v praxi, ale aj o tom, čo nasleduje - teda samotnom vládnutia. Zhromaždite svojich ľudí, bojujte po ich boku a zažite skutočný význam lásky a straty. Zvoľte rolu rebela alebo vládcu Roznieť plamene revolúcie a buďte pripravení na to, že vaše voľby kráľa Albionu povedú k následkom,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fable III – Xbox Digital (G9N-00003) , Xbox series s + 2× xbox wireless controller (rrs-00010)

Dead Rising 4: Deluxe Edition – Xbox Digital (TX7-00003)

Dead Rising 4: Deluxe Edition – Xbox Digital (TX7-00003)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 74% V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Deluxe edícia obsahuje žiadaný Saeson Pass, ktorý vám zaručí prístup k už vydaným aj plánovým DLC prídavkom Vypnuté Hľadaj spôsoby, ako prežiť čo najdlhšie.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dead Rising 4: Deluxe Edition – Xbox Digital (TX7-00003) , Dead rising 4: deluxe edition – xbox digital (tx7-00003)

Xbox Wireless Controller čierny + Xbox Adaptér pre Windows 10

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller čierny + Xbox Adaptér pre Windows 10

Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010)

Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010)
Detail

Herná konzola – k TV, SSD 512 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), menu v slovenčine, 2× herný ovládač, biela farba Kompaktná herná konzola Xbox Series S s digitálnou distribúciouMicrosoft sa rozhodol sprístupniť novú generáciu konzol Xbox aj tým hráčom, ktorí nepožadujú hranie vo 4K rozlíšení. Napriek tomu Xbox Series S ponúkne horúce novinky, ako sú rýchle načítanie vďaka SSD disku, vyšší framerate či väčšie a dynamickejšie herné prostredie a ray-tracing. Pre citeľné zníženie obstarávacej ceny nemá hracia konzola Blu-ray mechaniku a všetky hry je nutné kupovať v digitálnej edícii.Xbox Series S + dva ovládače Xbox Wireless ControllerK novým herným konzolám Xbox Series S takisto dostanete hneď dva bezdrôtové ovládače Xbox Wireless Controller.Dostatočný výkon pre hry v rozlíšení 1440pNový Xbox Series S láka na hranie v natívnom rozlíšení 1440p so snímkovou frekvenciou až 120 FPS. Hracia konzola tiež bude podporovať veľmi žiadané ray tracing... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010) , Xbox series x + forza horizon 5 + 2x xbox controller (rrt-00010)

Xbox Wireless Controller biely - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Biela Základná farba: Biela Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Platforma: Xbox Series Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller biely - ovládač , Trust gxt 749 controller skin xbox, transparentný (24175)

Xbox Wireless Controller modrý - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Modrá Základná farba: Modrá Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Platforma: Xbox Series Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller modrý - ovládač , Trust gxt 749k controller skin xbox, kamufláž (24176)

Xbox Wireless Controller červený - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Červená Základná farba: Červená Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller červený - ovládač , Computerized adaptive testing in kinanthropology (9788024639840)

Xbox Wireless Controller čierny - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller čierny - ovládač , Numskull xbox one controller carry case & storage bag (5060576843253)

Froggiex Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360WRDBK)

Detail

Gamepad pre PC a Xbox 360, kompatibilný so systémom Android, Windows XP/Vista/7/8/10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 1.7 m, analógové páčky, čierna farba Túžite po zmene, pretože vás už unudilo ovládanie hier na PC pomocou myši a kláves? Máte šťastie, už nemusíte hľadať. Gamepad Froggiex Xbox 360 Controller, čierny je prvotriedny kumpán na komfortné hranie na PC a Xbox 360. 11 × tlačidiel vám zabezpečí skutočnú moc nad vaším herným prežitkom. Zážitok z hry zintenzivní aj: Analógové páčky. Analógové páčky slúžia k hladkému ovládaniu zameriavača v strieľačkách. Čierna farba herného ovládača a vychytané spracovanie spoločne s dlhoročnou odolnosťou a životnosťou tlačidiel zaiste neurazia žiadneho nadšeného blázna do hier. Najvýznamejšie funkcie gamepadu Froggiex Xbox 360 Controller, čierny 1,7 m dlhé káblové spojenie ovládača s USB konektorom, ktorý pripojíte k hernému zariadeniu Výbava na umocnenie zážitku: Analógové páčky Hranie hier pomocou gamepadu vám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360WRDBK) , Xbox game pass – 3 mesačné predplatné (pre pc s windows 10) (qht-00003)

Nacon Revolution X Controller – Xbox (3665962005196)

Nacon Revolution X Controller – Xbox (3665962005196)
Detail

Gamepad pre Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Zháňate neohmataný ovládač k svojej konzole? Môžete sa tešiť a ukončiť hľadanie. Gamepad Nacon Revolution X Controller – Xbox je báječný partner na bezproblémové hranie hier na Xbox Series X|S a Xbox One. Herný zážitok zdokonalí aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky prispievajú k ideálnemu ovládaniu vozidla v závodných hrách. Čierna farba gamepadu a vyladené spracovanie spoločne s dlhou odolnosťou a výdržou prepínačov iste nadchnú každého vášnivého fanúšika hier. Zásadné znaky ovládača Nacon Revolution X Controller – Xbox 3 m dlhé káblové pripojenie ovládača, ktorý pripojíte s USB ku kompaktným zariadeniam Pre lepší zážitok má aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel Hranie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nacon Revolution X Controller – Xbox (3665962005196) , Starck comex 69/00003 (8596362005958)

HyperX Clutch Gladiate Xbox Controller (6L366AA)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 2.95 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Túžite po niečom novom, pretože vám už nevystačuje hranie PC hier pomocou myši a kláves? Už nemusíte hľadať. Gamepad HyperX Clutch Gladiate Xbox Controller je výborný prostriedok na pohodlné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. 12 × tlačidiel vám zaručí úplnú moc nad vašimi virtuálnymi prežitkami. Zážitok z hrania zintenzívni aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky slúžia k bezchybnému ovládaniu kurzora. Čierna farba herného ovládača a dielenské vyhotovenie dokopy s dlhotrvajúcou životnosťou tlačidiel skutočne zaujmú každého lojálneho blázna do videohier. Hlavné vychytávky gamepadu HyperX Clutch Gladiate Xbox Controller 2,95 m dĺžka kabeláže ovládača, ktorý pripojíte... (alza.sk)

Podobné produkty ako HyperX Clutch Gladiate Xbox Controller (6L366AA) , Grand theft auto v (gta 5): great white shark card – xbox digital (7f6-00003)

Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010)

Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010)
Detail

Herná konzola – k TV, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, menu v slovenčine, 2× herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč)–Forza Horizon 5, čierna farba V súčasnej chvíli limitujeme množstvo vydávaných kusov Xbox Series X na 1 ks na zákazníka z dôvodu snahy o uspokojenie čo najväčšieho množstva zákazníkov. Ďakujeme za pochopenie.Herná konzola Xbox Series X –najvýkonnejší Xbox všetkých čiasPredstavujeme Xbox Series X, najrýchlejšiu a najvýkonnejšiu hernú konzolu všetkých čias. Vznikla pre generáciu konzolových hráčov, ako ste vy. Zoznámte sa s hracou konzolou Xbox Series X.Xbox Series X + dva ovládače Xbox Wireless ControllerK novým herným konzolám Xbox Series X takisto dostanete hneď dva bezdrôtové ovládače Xbox Wireless Controller.12Teraflopov výkonu4KReálne používané rozlíšenie120 FPSSnímacia frekvencia1 TB SSDBleskovo rýchly diskXbox Series X je navrhnutý na rýchlosť a výkonVďaka priemyselnému dizajnu má Xbox Series X štvornásobnú výpočtovú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010) , Powera wired controller for xbox series x|s – white (1519365-01)

Xbox Wireless Controller Lunar Shift strieborný - ovládač

Detail

Bezdrôtový ovládač pre Xbox Series s modernizovaným dizajnom s vyrezávanými povrchmi a vyladenou geometriou pre väčšie pohodlie počas hrania. Zameraj sa na cieľ pomocou textúrovanej rukoväte a hybridnému D-padu. Hladko zachytávaj a zdieľaj obsah pri hraní. A rýchlo páruj, hraj a prepínaj medzi podporovanými konzolami, počítačmi a mobilnými zariadeniami. Štruktúrovaný povrch a tlačidlo na zdieľanie Vďaka štruktúrovanému povrchu spúšťa a tlačidiel nikdy neminieš cieľ. Vyhradené tlačidlo pre zdieľanie umožňuje bezproblémové zachytenie a zdieľanie obsahu. Hybridný smerový ovládač Hybridný smerový ovládač ponúka hráčom známe, ale napriek tomu vylepšené ovládanie oproti klasickému bezdrôtovému ovládaču pre Xbox. Kompatibilita s konzolami XBOX Pripoj sa ku konzolám Xbox pomocou Xbox Wireless. K počítačom a tabletom so systémom Windows 10 a zariadeniam so systémom Android sa môžeš pripojiť bezdrôtovo pomocou funkcie Bluetooth. Podpora systému iOS bude doplnená v budúcnosti. Niektoré funkcie nie sú podporované. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Lunar Shift strieborný - ovládač , Ipega xbx003 dual charger dock pre xbox series x controller (8596311137327)

VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack

VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack
Detail

Stojan na herný ovládač - kompatibilný s Xbox Series X, umiestnenie na bočnej strane konzoly, pogumované chrániče proti poškodeniu, pre až dva ovládače, farba čierna Stojan VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack zaistí šikovné umiestnenie herných ovládačovNa uskladnenie vašich herných ovládačov Xbox Series X máme pre vás pripravený stojan Venom VS2885 Xbox Series X Controller Rack. Teraz budú mať vaše ovládače vždy svoje miesto. Záves umiestnite na bočnú stranu vašej konzoly, kde bude pevne držať. Venom VS2885 Xbox Series X Controller Rack je pripravený uskladniť hneď dva ovládače. Je vybavený pogumovanými chráničmi, ktoré zabraňujú poškodeniu konzoly aj ovládačov.Elegantné riešenie pre každého Xbox hráčaNeustále niekam odkladáte svoj gamepad a následne si nemôžete spomenúť, kam ste ho položili? V tom prípade je Venom VS2885 Xbox Series X Controller Rack určený presne pre vás. Ponúka totiž dve stabilné pozície pre dva originálne Xbox... (alza.sk)

Podobné produkty ako VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack , Playstation controller – budík (5055964724023)

Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360PCWLSSBK)

Detail

Gamepad pre PC, PS3 a Xbox 360, kompatibilný so systémom Android, Windows XP/Vista/7/8/10, bezdrôtové pripojenie, AA batéria, analógové páčky, biela farba Chcete niečo nové, pretože vám už nestačí ovládanie hier s klasickým kombom klávesnica a myš? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny je neoceniteľný spôsob na ľahké hranie na PC, PS3 a Xbox 360. 11 × tlačidiel umožní plnú kontrolu nad vašimi potulkami v herných svetoch. Zážitok z hrania zdokonalí aj: Analógové páčky. Analógové páčky môžu pomôcť k výbornému ovládaniu auta v závodných hrách. Biela farba herného ovládača a remeselné vyhotovenie idúce ruka v ruke s neuveriteľnou životnosťou a odolnosťou prepínačov určite uchvátia každého náruživého hráča hier. Najdôležitejšie vychytávky gamepadu Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny Vyhotovenie bez početných káblov vás vôbec nijako nezväzuje vzdialenosťou od obrazovky Pre lepší zážitok má gamepad aj:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360PCWLSSBK) , Playstation – controller – vankúš (5055964742126)

Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely (PRCX360PCWLSSW)

Detail

Gamepad pre PC, PS3 a Xbox 360, kompatibilný so systémom Windows XP/Vista/7/8/10, bezdrôtové pripojenie, AA batéria, analógové páčky, čierna farba Chcete zmenu, pretože vás už otravuje hranie s pomocou klávesnice? Môžete ukončiť hľadanie. Gamepad Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely je výborný parťák na ľahké hranie na PC, PS3 a Xbox 360. 11 × tlačidiel vám zabezpečí neotrasiteľnú vládu nad vašimi hrami. Zážitok naviac zdokonalí: Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k dôkladnému ovládaniu v zložitejších hrách. Čierna farba ovládača a vychytané spracovanie spoločne s dychberúcou výdržou a odolnosťou prepínačov zaručene zaujmú každého pravého gamera. Najzásadnejšie prednosti herného ovládača Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely Pripojenie bez nadbytočných káblov vás ani trochu neobmedzuje vzdialenosťou od obrazovky Pre lepší zážitok má aj: Analógové páčky Hranie hier s gamepadom predstavuje komfortný spôsob, ako sa stať víťazom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely (PRCX360PCWLSSW) , Playstation – controller – hrnček (5055964731298)

PDP Wired Controller – Electric White – Xbox (708056069018)

PDP Wired Controller – Electric White – Xbox (708056069018)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Omrzelo vás hranie hier na PC s myšou a klávesnicou? Môžete sa tešiť, pretože už nemusíte hľadať. Gamepad PDP Wired Controller – Electric White – Xbox je znamenitý prostriedok na bezstarostné hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok naviac zdokonalí: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k ideálnemu ovládaniu pohybu postáv v FPS hrách. Zaujímavé vlastnosti ovládača PDP Wired Controller – Electric White – Xbox 3 m dlhá kabeláž gamepadu, ktorý možno jednoducho pripojiť pomocou USB ku kompaktným zariadeniam Výbava zahŕňa: Vibrácie a Analógové páčky Hmotnosť gamepadu je iba 358 g Ovládač vám prinesie pohodlný spôsob kontroly behom vašich chvíľ pred obrazovkou (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Electric White – Xbox (708056069018) , Reloop compact controller case (hn226669)

PDP Wired Controller – Electric Black – Xbox (708056069100)

PDP Wired Controller – Electric Black – Xbox (708056069100)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Túžite po niečom novom, pretože sa vám zunovalo ovládanie PC hier za pomoci myši a klávesnice? Môžete sa tešiť, pretože už nemusíte hľadať. Gamepad PDP Wired Controller – Electric Black – Xbox je ten najlepší spoločník na bezstarostné hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok z hry navyše zlepší aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky pomôžu k ideálnemu ovládaniu pohybu postáv v akčných adventúrach. Najdôležitejšie znaky herného ovládača PDP Wired Controller – Electric Black – Xbox 3 m dĺžka kabeláže ovládača pre USB pripojenie k platforme Pre kvalitnejší zážitok má aj: Vibrácie a Analógové páčky Hmotnosť je iba 358 g Ovládanie je synonymom pre intuitívny spôsob, ako dosiahnuť víťazstva v každom súboji (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Electric Black – Xbox (708056069100) , Htc controller 2018 (99hanm003-0)

PDP Wired Controller – Electric Carbon – Xbox (708056068509)

PDP Wired Controller – Electric Carbon – Xbox (708056068509)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Túžite po zmene, pretože vás omrzelo hranie hier na PC s pomocou myši a klávesnice? Máme pre vás riešenie. Gamepad PDP Wired Controller – Electric Carbon – Xbox je vhodný kumpán na presné hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Tiež rozhodne poteší aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky slúžia k bezchybnému ovládaniu v náročnejších hrách. Podstatné rysy herného ovládača PDP Wired Controller – Electric Carbon – Xbox 3 m dlhé káblové spojenie herného ovládača s USB konektorom, ktorý pripojíte k platforme Pre lepší zážitok má aj: Vibrácie a Analógové páčky Hmotnosť gamepadu dosahuje len 358 g Hranie hier pomocou gamepadu je synonymom pre príjemný spôsob na obnovu radosti z hrania (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Electric Carbon – Xbox (708056068509) , Playstaion – controller – cestovný hrnček (5055964742133)

PDP Wired Controller – Ion White – Xbox (708056068974)

PDP Wired Controller – Ion White – Xbox (708056068974)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Túžite po niečom novom, pretože vám už nevystačuje ovládanie hier na PC s klasickým kombom myš a klávesnica? Hľadanie je na konci. Gamepad PDP Wired Controller – Ion White – Xbox je báječný partner na precízne hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok zintenzívni aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky pomôžu k bezvadnému ovládaniu športiakov v závodných hrách. Najpodstatnejšie funkcie ovládača PDP Wired Controller – Ion White – Xbox 3 m dlhý kábel herného ovládača, ktorý možno ľahko pripojiť pomocou USB k platforme Pre lepší zážitok má gamepad aj: Vibrácie a Analógové páčky Hmotnosť gamepadu dosahuje len 358 g Gamepad predstavuje pohodlný spôsob, ako sa stať najrýchlejším závodníkom (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Ion White – Xbox (708056068974) , Playstation - gold controller - hrnček (5055964735005)

PDP Wired Controller – Atomic Carbon – Xbox (708056068882)

PDP Wired Controller – Atomic Carbon – Xbox (708056068882)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Chcete zmenu, pretože vás už nebaví hranie PC hier pomocou myši a kláves? Môžete ukončiť hľadanie. Gamepad PDP Wired Controller – Atomic Carbon – Xbox je vhodný spôsob na pohodové hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Okrem toho dostanete aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky môžu pomôcť k perfektnému ovládaniu vozidiel v závodných hrách. Najzaujímavejšie vlastnosti herného ovládača PDP Wired Controller – Atomic Carbon – Xbox 3 m dlhé káblové spojenie herného ovládača, ktorý možno pripojiť pomocou USB k zariadeniam Výbava gamepadu zahŕňa: Vibrácie a Analógové páčky Hmotnosť gamepadu dosahuje len 358 g Hranie hier s ovládačom je synonymom pre komfortný spôsob, ako sa stať najlepším herným bojovníkom (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Atomic Carbon – Xbox (708056068882) , Playstation – controller – lampička dekoratívna (5055964738938)

PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox (708056069056)

PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox (708056069056)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Chcete skúsiť niečo iné než hranie hier s myšou a klávesami? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox je báječný parťák na pohodové hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. K tomu navyše dostanete aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu vozidel v závodných hrách. Najdôležitejšie rysy gamepadu PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox 3 m kabeláž ovládača na pripojenie pomocou USB k zariadeniu Výbava gamepadu obsahuje: Vibrácie a Analógové páčky Váha dosahuje len 358 g Hranie hier pomocou gamepadu je synonymom pre pohodlný spôsob, ako dosiahnuť víťazstva vo futbale aj hokeji (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Atomic White – Xbox (708056069056) , Playstation - silver controller - hrnček (5055964779504)

Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009)

Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba Gamepad Xbox Wireless Controller Carbon BlackSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Carbon Black je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu sa dá rýchlejšie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009) , Venom vs5004 ps5 controller rack

PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox (617885024849)

PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox (617885024849)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, modrá farba Chcete zmenu, pretože vám nepostačuje hranie hier na myši a klávesnici? Máte šťastie, už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox je bezchybný prostriedok na pohodové hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. 10 × tlačidiel vám zaručí absolútnu vládu nad vašou hrou. Zážitok z hry naviac zlepší aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu zameriavača v FPS hrách. Modrá farba gamepadu a elegantné vyhotovenie dokopy s neuveriteľnou životnosťou a odolnosťou prepínačov skutočne nadchnú každého zanieteného hráča. Najdôležitejšie parametre herného ovládača PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox 3 m kábel ovládača, ktorý môžete pripojiť pomocou USB k zariadeniam Výbava na zosilnenie zážitku: Vibrácie... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox (617885024849) , Dji motion controller (cp.fp.00000020.01)

PowerA Enhanced Wired Controller Pink, Xbox (617885024887)

PowerA Enhanced Wired Controller Pink, Xbox (617885024887)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, ružová farba Chcete zmenu, pretože vás omrzelo ovládanie počítačových hier s myšou a klávesnicou? Hľadanie je na konci. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller Pink, Xbox je skvelý spôsob na spoľahlivé hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. 10 × tlačidiel umožní absolútnu vládu nad vašimi virtuálnymi dobrodružstvami. Herný zážitok zintenzívni aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu prispieť k bezchybnému ovládaniu kurzora. Ružová farba gamepadu a perfektné spracovanie idúce ruka v ruke s dychberúcou životnosťou a odolnosťou prepínačov naozaj omámia každého náruživého priaznivca hier. Najpodstatnejšie prednosti herného ovládača PowerA Enhanced Wired Controller Pink, Xbox 3 m kabeláž herného ovládača, ktorý pripojíte s USB k hernej platforme Výbava na... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller Pink, Xbox (617885024887) , Dji motion controller (cp.fp.00000020.02)

Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012)

Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, červená farba Gamepad Xbox Wireless Controller Pulse RedSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým viditeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller lepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Pulse Red sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Pulse Red je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012) , Aukey adaptive usb-c charge 2.0 2-port car charger (cc-y7)

PowerA Enhanced Wired Controller –Spectra – Xbox (617885023170)

PowerA Enhanced Wired Controller –Spectra – Xbox (617885023170)
Detail

Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), podsvietenie, čierna farba Zháňate neohmataný herný ovládač k svojej konzole? Máte šťastie, už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller –Spectra – Xbox je bezchybný prostriedok na jednoduché ovládanie hier na Xbox Series X|S. Súčasťou výbavy je aj: Podsvietenie. Čierna farba ovládača a osobité spracovanie spolu s neuveriteľnou životnosťou a odolnosťou tlačidiel určite očaria každého pravého fanúšika hier. Najzásadnejšie vlastnosti gamepadu PowerA Enhanced Wired Controller –Spectra – Xbox 3 m dlhá kabeláž herného ovládača, ktorý môžete pripojiť pomocou USB k zariadeniu Pre kvalitnejší zážitok má aj: Podsvietenie Hranie pomocou gamepadu vám prinesie komfortný spôsob, ako dosiahnuť víťazstva v každom súboji (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller –Spectra – Xbox (617885023170) , Surface pro 7 512gb i7 16gb platinum (vat-00003)

Nacon Pro Compact Controller – Black – Xbox (3665962005189)

Nacon Pro Compact Controller – Black – Xbox (3665962005189)
Detail

Gamepad pre Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Túžite mať neohmataný ovládač k vašej domácej konzole? Máte šťastie, už nemusíte hľadať. Gamepad Nacon Pro Compact Controller – Black – Xbox je znamenitý spoločník na ľahké hranie hier na Xbox Series X|S a Xbox One. Herný zážitok naviac zlepší aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky slúžia k výbornému ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Čierna farba ovládača a remeselné vyhotovenie s neuveriteľnou životnosťou tlačidiel naozaj uchvátia každého odovzdaného priaznivca hier. Základné vychytávky ovládača Nacon Pro Compact Controller – Black – Xbox 3 m dlhá kabeláž herného ovládača, ktorý môžete pripojiť pomocou USB k hernému zariadeniu Výbava na zintenzívnenie zážitku: Vibrácie, Analógové páčky a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nacon Pro Compact Controller – Black – Xbox (3665962005189) , Turtle beach fuel dual controller nabíjacia stanica a stojan na slúchadlá pre xbox, čierna (tbs-0030-05)

Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009)

Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, biela farba Gamepad Xbox Wireless Controller Robot WhiteSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Robot White je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu sa dá rýchlejšie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009) , Venom vs3058 universal controller carry case

Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009)

Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, modrá farba Gamepad Xbox Wireless Controller Shock BlueSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Shock Blue je vybavený úplne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009)

PowerA Enhanced Wired Controller – Red – Xbox (617885024832)

PowerA Enhanced Wired Controller – Red – Xbox (617885024832)
Detail

Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, červená farba Chcete nájsť extra gamepad k vašej obľúbenej konzole? Môžete sa tešiť, pretože už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller – Red – Xbox je vynikajúci partner na bezstarostné ovládanie hier na Xbox Series X|S. Radosť vám urobí tiež: Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k jednoduchému ovládaniu kurzora. Červená farba ovládača a dizajnové spracovanie s dlhou životnosťou prepínačov určite zaujmú každého zapáleného gamera. Zaujímavé znaky ovládača PowerA Enhanced Wired Controller – Red – Xbox 3 m dlhá kabeláž ovládača, ktorý pripojíte s USB k hernej platforme Výbava zahŕňa: Analógové páčky Hranie pomocou ovládača vám prinesie intuitívny spôsob, ako dosiahnuť víťazstvo v závodoch (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller – Red – Xbox (617885024832)

Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022)

Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, žltá farba Chcete niečo nové, pretože sa vám zunovalo ovládanie PC hier klávesnicou a myšou? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Xbox Wireless Controller Electric Volt je ten najlepší spoločník na jednoduché hranie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám zabezpečí plnú vládu nad vašimi hrami. Zážitok z hry zosilní aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k jednoduchému ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Žltá farba herného ovládača a štýlové vyhotovenie spolu s dlhou životnosťou prepínačov zaručene omámia každého lojálneho hráča hier. Kľúčové vlastnosti gamepadu Xbox Wireless Controller Electric Volt Vyhotovenie bez prekážajúcich káblov vás ani trochu neobmedzuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022)

PDP Wired Controller – Neon Carbon – Xbox (708056068899)

PDP Wired Controller – Neon Carbon – Xbox (708056068899)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Túžite po zmene, pretože vám nepostačuje ovládanie na klávesnici? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad PDP Wired Controller – Neon Carbon – Xbox je skvelý partner na jednoduché hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok zdokonalí aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky slúžia k ideálnemu ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Najdôležitejšie parametre herného ovládača PDP Wired Controller – Neon Carbon – Xbox 3 m dĺžka kábla herného ovládača, ktorý pripojíte s USB ku kompaktným zariadeniam Zážitok z hry zväčšuje: Vibrácie a Analógové páčky Váha je len 358 g Hranie hier pomocou gamepadu je synonymom pre komfortný spôsob, ako sa stať majstrom videohier (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Neon Carbon – Xbox (708056068899)

PDP Wired Controller – Fuse Black – Xbox (708056069117)

PDP Wired Controller – Fuse Black – Xbox (708056069117)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Túžite po niečom novom, pretože vám už nevystačuje hranie hier na PC s myšou a klávesami? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad PDP Wired Controller – Fuse Black – Xbox je dokonalý prostriedok na pohodlné hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok naviac zdokonalí: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky slúžia k dokonalému ovládaniu športiaka v závodných hrách. Najzaujímavejšie prednosti herného ovládača PDP Wired Controller – Fuse Black – Xbox 3 m kabeláž ovládača, ktorý možno jednoducho pripojiť pomocou USB k zariadeniam Výbava gamepadu zahŕňa: Vibrácie a Analógové páčky Váha gamepadu dosahuje len 358 g Hranie hier pomocou ovládača vám predstaví intuitívny spôsob, ako sa stať víťazom futbalového šampionátu (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Fuse Black – Xbox (708056069117)

8BitDo Ultimate Wired Controller – Pink – Xbox (6922621502234)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Android, iOS, Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, ružová farba Chcete skúsiť niečo iné než hranie hier na klávesnici? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad 8BitDo Ultimate Wired Controller – Pink – Xbox je neoceniteľný parťák na pohodové ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Herný zážitok navyše zlepší aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu auta v závodných hrách. Ružová farba ovládača a štýlové vyhotovenie s neuveriteľnou odolnosťou a životnosťou tlačidiel zaručene neurazia žiadneho ozajstného fanúšika videohier. Najzásadnejšie funkcie gamepadu 8BitDo Ultimate Wired Controller – Pink – Xbox 3 m kábel gamepadu, ktorý potom pripojíte pomocou USB k zariadeniam Pre kvalitnejší zážitok má gamepad aj:... (alza.sk)

Podobné produkty ako 8BitDo Ultimate Wired Controller – Pink – Xbox (6922621502234)

PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox (708056069032)

PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox (708056069032)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky Chcete niečo nové, pretože vám už nestačí hranie PC hier s klasickým kombom myš a klávesnica? Môžete sa tešiť a ukončiť hľadanie. Gamepad PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox je perfektný prostriedok na pohodlné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok z hrania zdokonalí aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky prispievajú k ideálnemu ovládaniu vozidel v závodných hrách. Základné výhody herného ovládača PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox 3 m dlhá kabeláž herného ovládača, ktorý možno jednoducho pripojiť pomocou USB k hernej platforme Pre lepší zážitok má gamepad aj: Vibrácie a Analógové páčky Váha je len 358 g Hranie hier s ovládačom vám ukáže príjemný spôsob, ako sa stať víťazom futbalového šampionátu (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP Wired Controller – Fuse White – Xbox (708056069032)

Xbox Wireless Controller Velocity Green (QAU-00091)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, zelená farba Gamepad Xbox Wireless Controller Velocity GreenSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller Velocity Greenlepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Velocity Green sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Xbox Wireless Controller Velocity Green využíva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Velocity Green (QAU-00091)

Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083)

Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, ružová farba Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Gamepad Xbox Wireless Controller Deep PinkSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s texturovanou rukoväťouTexturované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Deep Pink je vybavený úplne prepracovaným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083)

8BitDo Ultimate Wired Controller – Black – Xbox (6922621502227)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Android, iOS, Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Otravuje vás už ovládanie hier s klasickým kombom myš a klávesnica? Máme pre vás riešenie. Gamepad 8BitDo Ultimate Wired Controller – Black – Xbox je ten najlepší prostriedok na pohodlné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. K tomu navyše dostanete aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Páčky dopomáhajú k jednoduchému ovládaniu v náročnejších hrách. Čierna farba ovládača a kvalitné spracovanie dokopy s neuveriteľnou odolnosťou a životnosťou tlačidiel skutočne očaria každého horlivého fanúšika videohier. Zásadné výhody gamepadu 8BitDo Ultimate Wired Controller – Black – Xbox 3 m dlhé káblové spojenie ovládača pre USB pripojenie k hernému zariadeniu Pre lepší zážitok má aj: Vibrácie, Analógové... (alza.sk)

Podobné produkty ako 8BitDo Ultimate Wired Controller – Black – Xbox (6922621502227)

8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox (6922621502210)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Android, iOS, Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, biela farba Chcete niečo nové, pretože vás otravuje hranie hier s klasickým kombom myš a klávesnica? Máme pre vás riešenie. Gamepad 8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox je prvotriedny kamoš na bezproblémové hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok z hry zintenzivní aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu prispieť k jednoduchému ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Biela farba gamepadu a vychytané spracovanie idúce ruka v ruke s roky trvajúcou výdržou a odolnosťou tlačidiel iste omámia každého ozajstného blázna do hier. Podstatné výhody ovládača 8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox 3 m dlhé káblové pripojenie herného ovládača, ktorý je možné pripojiť pomocou USB ku... (alza.sk)

Podobné produkty ako 8BitDo Ultimate Wired Controller – White – Xbox (6922621502210)

Trust GXT 749K Controller Skin Xbox, kamufláž (24176)

Trust GXT 749K Controller Skin Xbox, kamufláž (24176)
Detail

Obal na ovládač – silikónové puzdro na ovládač pre Xbox Obal na herný ovládač Trust GXT 749K Controller Skin Xbox v kamuflážovom vyhotoveníPuzdro na gamepad Trust GXT 749K Controller Skin Xbox je špeciálne stvorené na ovládač od hernej konzoly Xbox. Puzdro ovládač ochráni pred poškriabaním, dodá mu štýlový dizajn a súčasne vám umožní lepší úchop pri hraní. To zabezpečí kvalitný silikón, z ktorého je vyrobené. Samozrejmosťou je zachovanie prístupu ku všetkým tlačidlám a konektorom a iste oceníte aj jeho veľmi ľahké čistenie. S puzdrom na herný ovládač Trust GXT 749K Controller Skin Xbox si užijete hranie ešte viac.Kľúčové vlastnosti obalu na gamepad Trust GXT 749K Controller Skin XboxPuzdro Trust určené na herný ovládač Xbox Series X/SChráni pred poškriabanímUmožní lepšie uchopenie pri hraníPuzdro Trust GXT 749K Controller Skin Xbox je vyrobené zo silikónuZachováva prístup ku všetkým tlačidlám a konektoromFarebné vyhotovenie: kamuflážovéPuzdro Trust GXT 749K... (alza.sk)

Podobné produkty ako Trust GXT 749K Controller Skin Xbox, kamufláž (24176)

Trust GXT 749 Controller Skin Xbox, transparentný (24175)

Trust GXT 749 Controller Skin Xbox, transparentný (24175)
Detail

Obal na ovládač – silikónové puzdro na ovládač pre Xbox Obal na herný ovládač Trust GXT 749K Controller Skin Xbox v bielom vyhotoveníPuzdro na gamepad Trust GXT 749K Controller Skin Xbox je špeciálne stvorené na ovládač od hernej konzoly Xbox. Puzdro ovládač ochráni pred poškriabaním, dodá mu štýlový dizajn a súčasne vám umožní lepší úchop pri hraní. To zabezpečí kvalitný silikón, z ktorého je vyrobené. Samozrejmosťou je zachovanie prístupu ku všetkým tlačidlám a konektorom a iste oceníte aj jeho veľmi ľahké čistenie. S puzdrom na herný ovládač Trust GXT 749K Controller Skin Xbox si užijete hranieešte viac.Kľúčové vlastnosti obalu na gamepad Trust GXT 749K Controller Skin XboxPuzdro Trust určené na herný ovládač Xbox Series X/SChráni pred poškriabanímUmožní lepšie uchopenie pri hraníPuzdro Trust GXT 749K Controller Skin Xbox je vyrobené zo silikónuZachováva prístup ku všetkým tlačidlám a konektoromFarebné vyhotovenie: bielePuzdro Trust GXT 749K Controller Skin... (alza.sk)

Podobné produkty ako Trust GXT 749 Controller Skin Xbox, transparentný (24175)

PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox (617885025037)

Detail

Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, modrá farba Túžite nájsť druhý herný ovládač k vašej videohernej konzole? Môžete sa tešiť a ukončiť hľadanie. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox je prvotriedny parťák na pohodové hranie na Xbox Series X|S. Zážitok z hry zintenzivní aj: Analógové páčky. Páčky pomôžu k výbornému ovládaniu pohybu postáv. Modrá farba ovládača a elegantné spracovanie dokopy s neuveriteľnou výdržou tlačidiel bezpochyby uchvátia každého náruživého priaznivca hier. Najdôležitejšie vlastnosti ovládača PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox 3 m dlhé káblové spojenie gamepadu, ktorý možno pripojiť pomocou USB k zariadeniu Zážitok z hry zvyšuje: Analógové páčky Hranie hier s gamepadom vám predstaví pohodlný spôsob, ako sa stať kráľom videohier (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox (617885025037)

PowerA Enhanced Wired Controller – Royal Purple – Xbox (617885026911)

PowerA Enhanced Wired Controller – Royal Purple – Xbox (617885026911)
Detail

Gamepad pre PC a Xbox Series X|S, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, fialová farba Chcete niečo nové, pretože vám už nepostačuje hranie s myšou a klávesami? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller – Royal Purple – Xbox je vhodný kumpán na pohodlné ovládanie hier na PC a Xbox Series X|S. Zážitok z hry naviac zlepší aj: Analógové páčky. Páčky dopomáhajú k výbornému ovládaniu áut v závodných hrách. Fialová farba ovládača a dielenské spracovanie idúce ruka v ruke s roky trvajúcou výdržou a odolnosťou prepínačov skutočne nadchnú každého skutočného fanúšika hier. Zásadné parametre ovládača PowerA Enhanced Wired Controller – Royal Purple – Xbox 3 m dlhé káblové pripojenie ovládača, ktorý je možné pripojiť pomocou USB k platforme Pre lepší zážitok má gamepad aj: Analógové páčky Hranie hier pomocou gamepadu vám prinesie pohodlný spôsob, ako sa stať... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller – Royal Purple – Xbox (617885026911)

PowerA Enhanced Wired Controller – Artisan Red – Xbox (617885045172)

Detail

Gamepad pre Xbox Series X|S, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači), analógové páčky, červená farba Chcete mať extra ovládač k svojej milovanej konzole? Hľadanie je na konci. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller – Artisan Red – Xbox je skvelý kumpán na precízne hranie hier na Xbox Series X|S. Poteší vás tiež: Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k brilantnému ovládaniu vozidiel v závodných hrách. Červená farba herného ovládača a vkusné vyhotovenie spolu s dlhoročnou výdržou a odolnosťou prepínačov dozaista okúzlia každého verného blázna do hier. Najpodstatnejšie parametre gamepadu PowerA Enhanced Wired Controller – Artisan Red – Xbox 3 m dlhý kábel gamepadu, ktorý možno ľahko pripojiť pomocou USB k platforme Pre kvalitnejší zážitok má aj: Analógové páčky Ovládanie je synonymom pre príjemný spôsob kvalitného hrania (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller – Artisan Red – Xbox (617885045172)

8BitDo Pro 2 Wired Controller – Black – Xbox (6922621501855)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Túžite po zmene, pretože sa vám zunovalo ovládanie hier na PC myšou a klávesnicou? Máte šťastie, už nemusíte hľadať. Gamepad 8BitDo Pro 2 Wired Controller – Black – Xbox je bezvadný spoločník na bezproblémové hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Herný ovládač navyše obsahuje aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky pomôžu k výbornému ovládaniu vozidla v závodných hrách. Čierna farba gamepadu a prvotriedne vyhotovenie dokopy s neuveriteľnou výdržou a odolnosťou prepínačov dozaista neurazia žiadneho vášnivého hráča hier. Najlepšie vychytávky herného ovládača 8BitDo Pro 2 Wired Controller – Black – Xbox 3 m dlhé káblové spojenie gamepadu, ktorý pripojíte s USB k platforme Pre kvalitnejší zážitok má aj:... (alza.sk)

Podobné produkty ako 8BitDo Pro 2 Wired Controller – Black – Xbox (6922621501855)

Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition (QAU-00108)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, biela farba Túžite po niečom novom, pretože vás už nebaví hranie hier na PC s klasickým kombom klávesnica a myš? Máme pre vás riešenie. Gamepad Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition je znamenitý kumpán na pohodové hranie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám zabezpečí stoprocentnú kontrolu nad vaším herným avatarom. Poteší aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu kurzora. Biela farba gamepadu a vydarené spracovanie dokopy s dlhou odolnosťou a výdržou prepínačov bezpochyby omámia každého náruživého hráča. Zásadné výhody herného ovládača Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition Absencia nadbytočných káblov vás vôbec nijak neobmedzuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition (QAU-00108)

PDP REMATCH Wired Controller – Glitch Green – Xbox (708056069155)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, viacfarebná farba Chcete niečo nové, pretože vás znudilo ovládanie hier na PC myšou a klávesami? Hľadanie je na konci. Gamepad PDP REMATCH Wired Controller – Glitch Green – Xbox je báječný kamoš na komfortné hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. K tomu navyše dostanete aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu vozidiel v závodných hrách. Viacfarebná farba ovládača a profesionálne spracovanie spolu s roky trvajúcou životnosťou a odolnosťou prepínačov nepochybne nadchnú každého skalného priaznicva videohier. Hlavné funkcie herného ovládača PDP REMATCH Wired Controller – Glitch Green – Xbox 3 m dlhé káblové spojenie ovládača, ktorý potom pripojíte pomocou USB k platforme Pre kvalitnejší zážitok má gamepad aj: Vibrácie,... (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP REMATCH Wired Controller – Glitch Green – Xbox (708056069155)

PDP REMATCH Wired Controller – Purple Fade – Xbox (708056069186)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, fialová farba Túžite po zmene, pretože vás už znudilo hranie hier na PC myšou a klávesnicou? Hľadanie je na konci. Gamepad PDP REMATCH Wired Controller – Purple Fade – Xbox je znamenitý partner na spoľahlivé ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok z hry zdokonalí aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu pomôcť k jednoduchému ovládaniu v náročnejších hrách. Fialová farba gamepadu a perfektné vyhotovenie idúce ruka v ruke s mnohoročnou životnosťou a odolnosťou tlačidiel zaručene omámia každého ozajstného blázna do hier. Hlavné vlastnosti ovládača PDP REMATCH Wired Controller – Purple Fade – Xbox 3 m dlhá kabeláž herného ovládača, ktorý možno pripojiť pomocou USB k platforme Zážitok z hry zväčšuje: Vibrácie, Analógové páčky a... (alza.sk)

Podobné produkty ako PDP REMATCH Wired Controller – Purple Fade – Xbox (708056069186)
Fable III – Xbox Digital (G9N-00003), Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010), Dead Rising 4: Deluxe Edition – Xbox Digital (TX7-00003), Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010), Trust GXT 749 Controller Skin Xbox, transparentný (24175), Trust GXT 749K Controller Skin Xbox, kamufláž (24176), Computerized Adaptive Testing in Kinanthropology (9788024639840), Numskull Xbox One Controller Carry Case & Storage Bag (5060576843253), Xbox Game Pass – 3 mesačné predplatné (pre PC s Windows 10) (QHT-00003), STARCK Comex 69/00003 (8596362005958), Grand Theft Auto V (GTA 5): Great White Shark Card – Xbox Digital (7F6-00003), PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01), iPega XBX003 Dual Charger Dock pre Xbox Series X Controller (8596311137327), Playstation Controller – budík (5055964724023), PlayStation – Controller – vankúš (5055964742126), PlayStation – Controller – hrnček (5055964731298), RELOOP Compact Controller Case (HN226669), HTC Controller 2018 (99HANM003-0), Playstaion – Controller – cestovný hrnček (5055964742133), PlayStation - Gold Controller - hrnček (5055964735005), PlayStation – Controller – lampička dekoratívna (5055964738938), PlayStation - Silver Controller - hrnček (5055964779504), VENOM VS5004 PS5 Controller Rack, DJI Motion Controller (CP.FP.00000020.01), DJI Motion controller (CP.FP.00000020.02), Aukey Adaptive USB-C Charge 2.0 2-Port Car Charger (CC-Y7), Surface Pro 7 512GB i7 16GB platinum (VAT-00003), Turtle Beach Fuel Dual Controller nabíjacia stanica a stojan na slúchadlá pre Xbox, čierna (TBS-0030-05), VENOM VS3058 Universal Controller Carry Case