Xbox wireless controller elite series 2 – core edition blue (rfz-00018)

Produkt Xbox wireless controller elite series 2 – core edition blue (rfz-00018) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xbox wireless controller elite series 2 – core edition blue (rfz-00018) upraviť a produkt hľadať znova.

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Blue (RFZ-00018)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, modrá farba Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Bezdrôtový herný ovládač na hernú konzolu Xbox a PCElitný bezdrôtový herný ovládač Xbox Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu hrania.Gamepad Xbox Wireless Controller dokonale padne do rukyVýmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Blue (RFZ-00018) , Xbox series s + 2× xbox wireless controller (rrs-00010)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Red (RFZ-00014)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, červená farba Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Bezdrôtový herný ovládač na hernú konzolu Xbox a PCElitný bezdrôtový herný ovládač Xbox Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu hrania.Gamepad Xbox Wireless Controller dokonale padne do rukyVýmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition Red (RFZ-00014) , Playstation 5 digital edition + 2× dualsense wireless controller (ps711000036488)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, biela farba Bezdrôtový herný ovládač na Xbox a PCElitný bezdrôtový ovládač na Xbox One Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu pri hrania. Herný ovládač Gamepad Xbox Wireless Controller Dokonale padne do rukyVýmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite s herným ovládačom Gamepad Xbox ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)

Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010)

Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010)
Detail

Herná konzola – k TV, SSD 512 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), menu v slovenčine, 2× herný ovládač, biela farba Kompaktná herná konzola Xbox Series S s digitálnou distribúciouMicrosoft sa rozhodol sprístupniť novú generáciu konzol Xbox aj tým hráčom, ktorí nepožadujú hranie vo 4K rozlíšení. Napriek tomu Xbox Series S ponúkne horúce novinky, ako sú rýchle načítanie vďaka SSD disku, vyšší framerate či väčšie a dynamickejšie herné prostredie a ray-tracing. Pre citeľné zníženie obstarávacej ceny nemá hracia konzola Blu-ray mechaniku a všetky hry je nutné kupovať v digitálnej edícii.Xbox Series S + dva ovládače Xbox Wireless ControllerK novým herným konzolám Xbox Series S takisto dostanete hneď dva bezdrôtové ovládače Xbox Wireless Controller.Dostatočný výkon pre hry v rozlíšení 1440pNový Xbox Series S láka na hranie v natívnom rozlíšení 1440p so snímkovou frekvenciou až 120 FPS. Hracia konzola tiež bude podporovať veľmi žiadané ray tracing... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010) , Xbox elite series 2 – complete component pack (4z1-00002)

Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition (QAU-00108)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, biela farba Túžite po niečom novom, pretože vás už nebaví hranie hier na PC s klasickým kombom klávesnica a myš? Máme pre vás riešenie. Gamepad Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition je znamenitý kumpán na pohodové hranie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám zabezpečí stoprocentnú kontrolu nad vaším herným avatarom. Poteší aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu kurzora. Biela farba gamepadu a vydarené spracovanie dokopy s dlhou odolnosťou a výdržou prepínačov bezpochyby omámia každého náruživého hráča. Zásadné výhody herného ovládača Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition Absencia nadbytočných káblov vás vôbec nijak neobmedzuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Starfield Limited Edition (QAU-00108) , Xbox series x + forza horizon 5 + 2x xbox controller (rrt-00010)

Xbox Wireless Controller Lunar Shift Special Edition (QAU-00040)

Xbox Wireless Controller Lunar Shift Special Edition (QAU-00040)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, sivá farba Gamepad Xbox Wireless Controller Lunar ShiftSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller Lunar Shift lepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami. Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Lunar Shift sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Xbox Wireless Controller Lunar Shift využíva hybridný smerový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Lunar Shift Special Edition (QAU-00040) , Necropolis – xbox digital (7d3-00018)

Xbox Wireless Controller Purple Shift Special Edition (QAU-00087)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, fialová farba Gamepad Xbox Wireless Controller Purple ShiftSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva - herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s texturovanou rukoväťouTexturované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Purple Shift je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu ide rýchlejšie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Purple Shift Special Edition (QAU-00087) , Playstation 5 + 2× dualsense wireless controller (ps711000036479)

Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009)

Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, modrá farba Gamepad Xbox Wireless Controller Shock BlueSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Shock Blue je vybavený úplne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Shock Blue (QAU-00009) , Mass effect – xbox digital (g9n-00018)

Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition (QAU-00118)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, viacfarebná farba Gamepad Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special EditionSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaoblenie všetkých prvkov, aby sa herný ovládač Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami. Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Sunkissed Vibes OPI Special Edition (QAU-00118) , Halo infinite – xbox one (hm7-00018)

Xbox Elite Wireless Series 2 bezdrôtový ovládač čierny

Xbox Elite Wireless Series 2 bezdrôtový ovládač čierny
Detail

Navrhnutý pre výkon Bezdrôtový ovládač Xbox Elite Series 2 je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám dnešných profesionálnych hráčov s viac ako 30 spôsobmi hrania. Vylepšite svoju mušku s novými nastaviteľnými páčkami, strieľajte ešte rýchlejšie s prispôsobiteľnými triggermi a zostaňte konzistentné s pogumovaným povrchom. V balení Xbox Wireless Controller Series 2 Prenosné púzdro Set 6 páčok Set 6 zadných páčok Set 4 zadných pádiel Set 2 D-padov Nástroj na prispôsobenie páčok Nabíjací dock USB-C kábel Technické parametre Typ licencie: Krabicová Pripojenie Drôtové pripojenia: 3,5 mm, USB-C Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Dĺžka kábla (m): 2,7 m Rozmery (V x Š x H): 30 mm (V), 110 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 345 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Pripojenie: Bluetooth, Xbox Wireless Adapter, USB-C Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: Xbox One Zo série hry: Xbox Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Elite Wireless Series 2 bezdrôtový ovládač čierny , Starfield: premium edition upgrade – xbox series x

Xbox Wireless Controller biely - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Biela Základná farba: Biela Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Platforma: Xbox Series Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller biely - ovládač

Xbox Wireless Controller modrý - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Modrá Základná farba: Modrá Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Platforma: Xbox Series Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller modrý - ovládač , Ipega xbx003 dual charger dock pre xbox series x controller (8596311137327)

Xbox Wireless Controller červený - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Červená Základná farba: Červená Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller červený - ovládač , Xbox wireless headset – starfield limited edition (tll-00014)

Xbox Wireless Controller čierny - ovládač

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 Kategória produktu Modelový rad: Xbox Wireless Controller (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller čierny - ovládač , Borderlands 3: ultimate edition – xbox series x (5026555366663)

Xbox Wireless Controller Lunar Shift strieborný - ovládač

Detail

Bezdrôtový ovládač pre Xbox Series s modernizovaným dizajnom s vyrezávanými povrchmi a vyladenou geometriou pre väčšie pohodlie počas hrania. Zameraj sa na cieľ pomocou textúrovanej rukoväte a hybridnému D-padu. Hladko zachytávaj a zdieľaj obsah pri hraní. A rýchlo páruj, hraj a prepínaj medzi podporovanými konzolami, počítačmi a mobilnými zariadeniami. Štruktúrovaný povrch a tlačidlo na zdieľanie Vďaka štruktúrovanému povrchu spúšťa a tlačidiel nikdy neminieš cieľ. Vyhradené tlačidlo pre zdieľanie umožňuje bezproblémové zachytenie a zdieľanie obsahu. Hybridný smerový ovládač Hybridný smerový ovládač ponúka hráčom známe, ale napriek tomu vylepšené ovládanie oproti klasickému bezdrôtovému ovládaču pre Xbox. Kompatibilita s konzolami XBOX Pripoj sa ku konzolám Xbox pomocou Xbox Wireless. K počítačom a tabletom so systémom Windows 10 a zariadeniam so systémom Android sa môžeš pripojiť bezdrôtovo pomocou funkcie Bluetooth. Podpora systému iOS bude doplnená v budúcnosti. Niektoré funkcie nie sú podporované. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Lunar Shift strieborný - ovládač , Gotham knights: deluxe edition – xbox series x (5051895414828)

Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009)

Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba Gamepad Xbox Wireless Controller Carbon BlackSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Carbon Black je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu sa dá rýchlejšie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Carbon Black (QAT-00009) , Deathloop metal plate edition – xbox series x (5055856430582)

Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012)

Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, červená farba Gamepad Xbox Wireless Controller Pulse RedSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým viditeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller lepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Pulse Red sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Pulse Red je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Pulse Red (QAU-00012) , Anno 1800: console edition – xbox series x (3307216262572)

Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009)

Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, biela farba Gamepad Xbox Wireless Controller Robot WhiteSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Robot White je vybavený úplne prepracovaným smerovým ovládačom. Vďaka tomu sa dá rýchlejšie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Robot White (QAS-00009) , Gotham knights: special edition – xbox series x (5051895414873)

Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022)

Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, žltá farba Chcete niečo nové, pretože sa vám zunovalo ovládanie PC hier klávesnicou a myšou? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Xbox Wireless Controller Electric Volt je ten najlepší spoločník na jednoduché hranie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám zabezpečí plnú vládu nad vašimi hrami. Zážitok z hry zosilní aj: Vibrácie a Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k jednoduchému ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Žltá farba herného ovládača a štýlové vyhotovenie spolu s dlhou životnosťou prepínačov zaručene omámia každého lojálneho hráča hier. Kľúčové vlastnosti gamepadu Xbox Wireless Controller Electric Volt Vyhotovenie bez prekážajúcich káblov vás ani trochu neobmedzuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Electric Volt (QAU-00022) , Red dead redemption 2: 350 gold bars – xbox digital (kzp-00018)

Xbox Wireless Controller Velocity Green (QAU-00091)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, zelená farba Gamepad Xbox Wireless Controller Velocity GreenSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol zdokonaliť aj úplne nenahraditeľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným zlepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa ovládač Xbox Wireless Controller Velocity Greenlepšie držal v ruke. V praxi vás poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s textúrovanou rukoväťouTextúrované spúšte a tlačidlá ovládača Xbox Wireless Controller Velocity Green sú navrhnuté tak, aby sa vám lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Xbox Wireless Controller Velocity Green využíva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Velocity Green (QAU-00091) , Destiny 2: lightfall standard edition – xbox series x|s digital (7d4-00675)

Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083)

Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, ružová farba Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Gamepad Xbox Wireless Controller Deep PinkSpoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nepostrádateľnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Aj keď sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, tak došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.Väčšie pohodlie s texturovanou rukoväťouTexturované spúšte a tlačidlá sú navrhnuté tak, aby sa vám ovládač lepšie držal v ruke aj po mnohých hodinách hrania.Hybridný smerový ovládačGamepad Xbox Wireless Controller Deep Pink je vybavený úplne prepracovaným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Deep Pink (QAU-00083) , Microsoft bluetooth mouse pastel blue (rjn-00018)

Xbox Wireless Controller čierny + Xbox Adaptér pre Windows 10

Detail

Posuňte svoje hranie na novú úroveň Bezdrôtový ovládač pre Xbox bol aktualizovaný, aby zahŕňal tvarované povrchy a revidovanú geometriu pre lepšie pohodlie počas hrania. S textúrovaným úchopom a hybridným D-padom zostanete na správnej ceste. Pomocou vyhradeného tlačidla Zdieľať môžete ľahko zachytiť a zdieľať obsah. Rýchlo spárujte, hrajte a prepínajte medzi zariadeniami Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android a iOS. Technické parametre Typ licencie: Krabicová Napájanie Batérie: 2x AA Pripojenie Drôtové pripojenia: USB-C Bezdrôtové pripojenia: Bluetooth Vzhľad Farba: Čierna Základná farba: Čierna Konštrukcia Rozmery (V x Š x H): 200 mm (V), 200 mm (Š), 40 mm (H) Hmotnosť (g): 200 g Počet tlačidiel: 10 Ďalšie informácie Vhodné pre: Xbox, Xbox Series Podporovaný OS: Windows Lokalizácia hry: Slovenský manuál Platforma: PC Výrobca gaming: Microsoft Stav tovaru: Nový Záruky Dĺžka záruky v mesiacoch: 24 Dĺžka záruky v mesiacoch pre IČO: 24 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller čierny + Xbox Adaptér pre Windows 10 , Hyperx clutch wireless gaming controller (516l8aa)

PlayStation 5 Digital Edition + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036488)

Detail

Herná konzola – k TV, SSD 825 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), možnosť hrania v 4K, 2× herný ovládač – k TV, SSD 825 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), možnosť hrania v 4K, 2× herný ovládač V snahe uspokojiť čo najviac zákazníkov stále limitujeme počet vydaných PS5 na 1 ks na osobu – duplicitné zákazky budú automaticky stornované. Naďalej platí, že sa snažíme uspokojiť všetky objednávky podľa dátumu vytvorenia a podľa dostupnosti príslušnej regionálnej verzie (CZ, SK).Hranie bez hraníc – Herná konzola PlayStation 5 Digital EditionNová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 Digital Edition je tu. A prichádza revolúcia, ktorá poskytne hráčom po celom svete úplne nové zážitky. Herná konzola totiž zvládne až 4 K rozlíšenie pri 120 FPS. Za väčšinou hardvérovej výbavy hernej konzoly Play Station 5 Digital Edition stojí spoločnosť AMD so svojím 8-jadrovým procesorom architektúry Zen 2 a grafickým čipom postaveným na platforme RDNA 2... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 Digital Edition + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036488) , Hunting simulator 2: elite edition (1604386)

Xbox Elite Series 2 – Complete Component Pack (4Z1-00002)

Detail

Príslušenstvo k ovládaču – súprava príslušenstva na ovládač Xbox Elite Series 2, 1× vymeniteľný smerový ovládač (štandardný), 4× vymeniteľné palcové ovládače (2 klasické, 1 vysoký, 1 klobučkový), 4× páčky (2 stredné, 2 mini), 1× puzdro na prenášanie, 1× nabíjací dok, Kábel USB-C Prispôsobte si bezdrôtový herný ovládač Xbox Elite Series 2 pomocou súpravy príslušenstva na ovládač Complete Component PackElitný bezdrôtový ovládač na Xbox One Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Prispôsobte si bezdrôtový ovládač Xbox Elite Series 2 s tou správnou konfiguráciou a komponentmi, ktoré ponúka sadu Complete Component Pack, a buďte presní ako profesionáli. Buďte presní ako profesionáliSúprava príslušenstva Complete Component Pack poteší tých najnáročnejších hráčov. V jednom balení totiž dostanú všetko príslušenstvo na svoj prémiový ovládač Xbox Elite Series 2.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Elite Series 2 – Complete Component Pack (4Z1-00002) , Ride 5: day one edition – xbox series x (8057168507232)

Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360PCWLSSBK)

Detail

Gamepad pre PC, PS3 a Xbox 360, kompatibilný so systémom Android, Windows XP/Vista/7/8/10, bezdrôtové pripojenie, AA batéria, analógové páčky, biela farba Chcete niečo nové, pretože vám už nestačí ovládanie hier s klasickým kombom klávesnica a myš? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny je neoceniteľný spôsob na ľahké hranie na PC, PS3 a Xbox 360. 11 × tlačidiel umožní plnú kontrolu nad vašimi potulkami v herných svetoch. Zážitok z hrania zdokonalí aj: Analógové páčky. Analógové páčky môžu pomôcť k výbornému ovládaniu auta v závodných hrách. Biela farba herného ovládača a remeselné vyhotovenie idúce ruka v ruke s neuveriteľnou životnosťou a odolnosťou prepínačov určite uchvátia každého náruživého hráča hier. Najdôležitejšie vychytávky gamepadu Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny Vyhotovenie bez početných káblov vás vôbec nijako nezväzuje vzdialenosťou od obrazovky Pre lepší zážitok má gamepad aj:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, čierny (PRCX360PCWLSSBK) , Street fighter 6: collectors edition – xbox series x (5055060989111)

Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely (PRCX360PCWLSSW)

Detail

Gamepad pre PC, PS3 a Xbox 360, kompatibilný so systémom Windows XP/Vista/7/8/10, bezdrôtové pripojenie, AA batéria, analógové páčky, čierna farba Chcete zmenu, pretože vás už otravuje hranie s pomocou klávesnice? Môžete ukončiť hľadanie. Gamepad Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely je výborný parťák na ľahké hranie na PC, PS3 a Xbox 360. 11 × tlačidiel vám zabezpečí neotrasiteľnú vládu nad vašimi hrami. Zážitok naviac zdokonalí: Analógové páčky. Analógové páčky prispievajú k dôkladnému ovládaniu v zložitejších hrách. Čierna farba ovládača a vychytané spracovanie spoločne s dychberúcou výdržou a odolnosťou prepínačov zaručene zaujmú každého pravého gamera. Najzásadnejšie prednosti herného ovládača Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely Pripojenie bez nadbytočných káblov vás ani trochu neobmedzuje vzdialenosťou od obrazovky Pre lepší zážitok má aj: Analógové páčky Hranie hier s gamepadom predstavuje komfortný spôsob, ako sa stať víťazom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Froggiex Wireless Xbox 360 Controller, biely (PRCX360PCWLSSW) , Marvels midnight suns – enhanced edition – xbox series x (5026555366311)

PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Blue Camo (1525941-01)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky Túžite po zmene, pretože vás už otravuje hranie PC hier s myšou a klávesnicou? Môžete sa tešiť a ukončiť hľadanie. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Blue Camo je bezchybný partner na jednoduché hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Súčasťou výbavy je aj: Analógové páčky. Páčky pomôžu k bezchybnému ovládaniu pohybu postáv v akčných hrách. Kľúčové prednosti herného ovládača PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Blue Camo 3 m dĺžka kábla ovládača, ktorý možno pripojiť pomocou USB k hernej platforme Pre kvalitnejší zážitok má gamepad aj: Analógové páčky Gamepad predstavuje príjemný spôsob, ako sa stať majstrom ostrostrelcom (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Blue Camo (1525941-01) , Cygni: all guns blazing: deluxe edition - xbox series x

PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Cotton Candy Blue (XBGP0004-01)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky Nestačí vám už hranie počítačových hier myšou a klávesnicou? Hľadanie je na konci. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Cotton Candy Blue je perfektný partner na pohodové hranie na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Herný zážitok naviac zlepší aj: Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k bezchybnému ovládaniu zameriavača v akčných hrách. Najzaujímavejšie funkcie ovládača PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Cotton Candy Blue 3 m kabeláž ovládača na pripojenie pomocou USB k zariadeniu Pre lepší zážitok má gamepad aj: Analógové páčky Hranie pomocou ovládača predstavuje pohodlný spôsob, ako dosiahnuť lepších výsledkov v multiplayeri (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S – Cotton Candy Blue (XBGP0004-01) , Warhammer 40,000: darktide – imperial edition – xbox series x (5056208817198)

Xbox Wireless Headset – Starfield Limited Edition (TLL-00014)

Detail

Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, USB-C, pre PC, Xbox ONE a Xbox Series, podpora SBC, herný režim, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, výdrž batérie až 15 h Nechcete byť nikým rušení počas hry a chcete si užiť hranie naplno? Objavte herné slúchadlá Microsoft, s ktorými sa už nemusíte báť prehry. Slúchadlá sú veľmi pohodlné, sadnú dokonale okolo uší, držia a skvele hrajú. S uzavretou konštrukciou nebudete počuť okolitý hluk a zvuk neprejde von. Izolácia zvuku značne zvyšuje presnosť 3D audia a kvalitu a vy tak môžete byť o krok napred pred svojimi spoluhráčmi. Sú to obľúbené herné bezdrôtové slúchadlá, a tak pri hraní neprekážajú žiadne káble. Pripojiť ich môžete buď za pomoci kábla, ktorý možno v prípade potreby odňať, alebo bezdrôtovo. Frekvenčný rozsah zaručí silné basy aj výšky a čokoľvek iné cezeň už ľudské uši nerozoznajú. Frekvenčný rozsah týchto... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Headset – Starfield Limited Edition (TLL-00014) , Outcast 2 – xbox series x (9120080077547)

VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack

VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack
Detail

Stojan na herný ovládač - kompatibilný s Xbox Series X, umiestnenie na bočnej strane konzoly, pogumované chrániče proti poškodeniu, pre až dva ovládače, farba čierna Stojan VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack zaistí šikovné umiestnenie herných ovládačovNa uskladnenie vašich herných ovládačov Xbox Series X máme pre vás pripravený stojan Venom VS2885 Xbox Series X Controller Rack. Teraz budú mať vaše ovládače vždy svoje miesto. Záves umiestnite na bočnú stranu vašej konzoly, kde bude pevne držať. Venom VS2885 Xbox Series X Controller Rack je pripravený uskladniť hneď dva ovládače. Je vybavený pogumovanými chráničmi, ktoré zabraňujú poškodeniu konzoly aj ovládačov.Elegantné riešenie pre každého Xbox hráčaNeustále niekam odkladáte svoj gamepad a následne si nemôžete spomenúť, kam ste ho položili? V tom prípade je Venom VS2885 Xbox Series X Controller Rack určený presne pre vás. Ponúka totiž dve stabilné pozície pre dva originálne Xbox... (alza.sk)

Podobné produkty ako VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack , Steelseries arctis 1 wireless x (pre xbox series x) (61502)

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Starlight Blue (PS719727897)

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Starlight Blue (PS719727897)
Detail

Gamepad pre PS5, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, mikrofón, haptická odozva, modrá farba Gamepad DualSense pre PlayStation 5Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 si pochopiteľne zaslúži celkom nový ovládač. Tu je a volá sa DualSense. A aké sú jeho kľúčové funkcie? Ovládač má haptickú odozvu, možnosť nastavenia adaptívnej sily odporu pre tlačidlá L2 a R2, mikrofón, adaptívne triggery, ale napriek tomu si zachoval tradičné rozloženie ovládacích prvkov.Nabíjanie cez USB-CVstavaná batéria gamepadu PlayStation 5 DualSense Wireless Controller sa nabíja prostredníctvom portu USB-C.PlayStation 5 DualSense má vstavaný reproduktorKvalitné reproduktory integrované v ovládači PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Starlight Blue k vám budú vysielať zvuk priamo. Taktiež môžete využiť aj integrovaný mikrofón na komunikáciu so... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Starlight Blue (PS719727897)

Xbox One/Series X hra Psychonauts 2: Motherlobe Edition

Detail

Dátum vydania: 14.10.2022 Razputin „Raz“ Aquato je skúsený akrobat a mimoriadne nadaný mladý psychik, ktorý si uvedomil, že jeho celoživotný sen je vstúpiť do medzinárodnej organizácie pre psychickú špionáž známej ako Psychonauti! Títo psychickí super špióni majú ale problémy. Ich vodca sa od záchrany pred únosom podivne zmenil. A čo je horšie, niekto z tímu vynáša informácie. Psychonauts 2 kombinuje roztodivné misie a tajomné sprisahania v platformovej dobrodružnej hre vo filmovom štýle as množstvom prispôsobiteľných psychických schopností. Psychonauts 2 prináša všetko, od nebezpečenstva, cez vzrušenie až po nutnú dávku smiechu, zatiaľ čo ako Raz prekonávate nástrahy myslí priateľov i nepriateľov na ceste k porážke vraždiaceho psychického zlosyna. Prežite nápaditý filmový príbeh, ktorý kombinuje humor s intrigami od legendárneho dizajnéra hier Tima Schafera (Grim Fandango, Brütal Legend, Broken Age). Preskúmajte unikátne prostredie za použitia Razovej schopnosti vstúpiť do mozgov ostatných ľudí a bojovať s ich vnútornými démonmi, odhaľovať skryté spomienky a zbavovať ich emočných strastí. Prekonávajte akrobaticky vzduchom veľké vzdialenosti, napnuté laná a trapézy v rozmanitom prostredí plnom zaujímavých platforiem. Využívajte bohatú paletu psychických schopností na vyvolanie explózií, vznietenia a levitovania predmetov alebo rovno na spomalenie samotného času. Vysporiadajte sa s výzvami zakomponovanými do okolitého prostredia a bojujte s podivnými nepriateľmi. Motherlobe Edition vychádza v jedinečnom balení s exkluzívnymi zberateľskými bonusmi: holografický obal na krabici hry obojstranná obálka sada 6 obojstranných artov s finálnou grafikou a koncepty zbierka 6 prémiových samolepiek kľúč na stiahnutie doteraz nevydaných materiálov zo zákulisia tvorby hry (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox One/Series X hra Psychonauts 2: Motherlobe Edition

Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010)

Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010)
Detail

Herná konzola – k TV, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, menu v slovenčine, 2× herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč)–Forza Horizon 5, čierna farba V súčasnej chvíli limitujeme množstvo vydávaných kusov Xbox Series X na 1 ks na zákazníka z dôvodu snahy o uspokojenie čo najväčšieho množstva zákazníkov. Ďakujeme za pochopenie.Herná konzola Xbox Series X –najvýkonnejší Xbox všetkých čiasPredstavujeme Xbox Series X, najrýchlejšiu a najvýkonnejšiu hernú konzolu všetkých čias. Vznikla pre generáciu konzolových hráčov, ako ste vy. Zoznámte sa s hracou konzolou Xbox Series X.Xbox Series X + dva ovládače Xbox Wireless ControllerK novým herným konzolám Xbox Series X takisto dostanete hneď dva bezdrôtové ovládače Xbox Wireless Controller.12Teraflopov výkonu4KReálne používané rozlíšenie120 FPSSnímacia frekvencia1 TB SSDBleskovo rýchly diskXbox Series X je navrhnutý na rýchlosť a výkonVďaka priemyselnému dizajnu má Xbox Series X štvornásobnú výpočtovú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010)

Sony Dualsense Wireless Controller Starlight Blue gamepad PlayStation 5 čierna, Starlight Blue

Sony Dualsense Wireless Controller Starlight Blue gamepad PlayStation 5 čierna, Starlight Blue
Detail

Objavte pohlcujúci a pohlcujúci herný zážitok1, ktorý oživí akciu vo vašich rukách. Bezdrôtový ovládač DualSense ponúka pohlcujúcu haptickú spätnú väzbu, dynamické adaptívne spúšťače a integrovaný mikrofón – to všetko v ikonickom a pohodlnom dizajne. Zažite rôzne úrovne sily a vzrušenia pri interakcii s vaším vybavením a herným prostredím Chatujte s priateľmi online hovorením priamo do vstavaného mikrofónu alebo pripojením náhlavnej súpravy k 3,5 mm konektoru Prevezmite kontrolu pomocou vyvinutého dvojfarebného dizajnu, ktorý kombinuje ikonické, intuitívne rozloženie s vylepšenými páčkami a prepracovanou svetelnou lištou Batériu je možné nabíjať cez USB Type-C Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sony Dualsense Wireless Controller Starlight Blue gamepad PlayStation 5 čierna, Starlight Blue

Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002)

Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Chcete niečo nové, pretože vás omrzelo ovládanie hier na počítači pomocou myši a kláves? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC je znamenitý kamoš na pohodlné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám dá k dispozícii úplnú kontrolu nad vaším herným prežitkom. Zážitok z hrania naviac zlepší aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu prispieť k ideálnemu ovládaniu automobilu v závodných hrách. Čierna farba ovládača a osobité spracovanie idúce ruka v ruke s dlhotrvajúcou výdržou a odolnosťou prepínačov úplne iste uchvátia každého skutočného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002)

PlayStation 5 + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036479)

Detail

Herná konzola – k TV, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, 2× herný ovládač Hranie bez hraníc – PlayStation 5Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 je tu. A prichádza revolúcia, ktorá poskytne hráčom po celom svete úplne nové zážitky. Konzola totiž zvládne až 4 K rozlíšenie pri 120 FPS. Za väčšinou hardvérovej výbavy Play Station 5 stojí spoločnosť AMD so svojim 8-jadrovým procesorom architektúry Zen 2 a grafickým čipom postaveným na platforme RDNA 2 s podporou ray tracingu.Adaptívne spúšteAdaptívne spúšte, ktoré ťa vtiahnu do hry prostredníctvom dynamického odporu, simulujú vo vybraných hrách na konzolu PS5 fyzický vplyv herných aktivít.Hmatová odozvaVďaka hmatovej odozve, ktorú vo vybraných hrách na konzolu PS5 ponúka bezdrôtový ovládač DualSense, ucítiš dôsledky svojich akcií v hre prostredníctvom dynamickej zmyslovej spätnej väzby.Technológia HDR na hernej konzole PS5Hry na konzolu PS5 podporujúcu grafiku HDR ponúkajú neuveriteľne reálne a... (alza.sk)

Podobné produkty ako PlayStation 5 + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036479)

PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox (617885024849)

PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox (617885024849)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, modrá farba Chcete zmenu, pretože vám nepostačuje hranie hier na myši a klávesnici? Máte šťastie, už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox je bezchybný prostriedok na pohodové hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. 10 × tlačidiel vám zaručí absolútnu vládu nad vašou hrou. Zážitok z hry naviac zlepší aj: Vibrácie a Analógové páčky. Páčky môžu pomôcť k presnému ovládaniu zameriavača v FPS hrách. Modrá farba gamepadu a elegantné vyhotovenie dokopy s neuveriteľnou životnosťou a odolnosťou prepínačov skutočne nadchnú každého zanieteného hráča. Najdôležitejšie parametre herného ovládača PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox 3 m kábel ovládača, ktorý môžete pripojiť pomocou USB k zariadeniam Výbava na zosilnenie zážitku: Vibrácie... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller Blue, Xbox (617885024849)

Destiny 2: Lightfall Standard Edition – Xbox Series X|S Digital (7D4-00675)

Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Destiny 2: Lightfall Standard Edition Xbox Digital – Mesto v obliehaníPrechádzajte zničenými ulicami Neptunian City a hľadajte svojich spojencov v radoch Strážcov. Svet je v nebezpečenstve a nadišiel čas stretnúť sa s temnou hrozbou – Witness. V novom legendárnom režime Lightfall získate nielen nové odmeny, ale aj sily, ktoré vám pomôžu poraziť nepriateľa. Ovládnite Temnotu a manipulujte s realitou pomocou novej podtriedy, ktorú môžu použiť všetky postavy. Skáčte a behajte od budovy k budove s neuveriteľnou rýchlosťou a vytvorte si svoj vlastný dokonalý build. Spoznajte nové lokácieVydajte sa na Neptún a objavte žiarivú metropolu, akú ste v Destiny 2 ešte nespoznali. Zoznámte sa s Cloud Stridermi, zapojte sa do boja proti Tieňovej légii a zabráňte devastácii v technologicky vyspelého tajného mesta Neomuna. (alza.sk)

Podobné produkty ako Destiny 2: Lightfall Standard Edition – Xbox Series X|S Digital (7D4-00675)

PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox (617885025037)

Detail

Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, modrá farba Túžite nájsť druhý herný ovládač k vašej videohernej konzole? Môžete sa tešiť a ukončiť hľadanie. Gamepad PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox je prvotriedny parťák na pohodové hranie na Xbox Series X|S. Zážitok z hry zintenzivní aj: Analógové páčky. Páčky pomôžu k výbornému ovládaniu pohybu postáv. Modrá farba ovládača a elegantné spracovanie dokopy s neuveriteľnou výdržou tlačidiel bezpochyby uchvátia každého náruživého priaznivca hier. Najdôležitejšie vlastnosti ovládača PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox 3 m dlhé káblové spojenie gamepadu, ktorý možno pripojiť pomocou USB k zariadeniu Zážitok z hry zvyšuje: Analógové páčky Hranie hier s gamepadom vám predstaví pohodlný spôsob, ako sa stať kráľom videohier (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Enhanced Wired Controller – Midnight Blue – Xbox (617885025037)

Necropolis – Xbox Digital (7D3-00018)

Necropolis – Xbox Digital (7D3-00018)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Definitívne smrť prináša do každej hry neobyčajné čaro. Necropolis si tak užije rovnako dobre skúsený hráč, ale aj úplný nováčik. Krásne štylizovaná kreslená grafika potom učaruje vo všetkých smeroch. Máte chuť na rýchlu návykovú akciu s diabolskou obtiažnosťou? Nezávislá hra Necropolis je presne to, čo hľadáte. Vžijete sa do bezmenného dobrodruha, ktorý musí uniknúť z magického dungeonu, ktorý sa po každej smrti úplne zmení. Jediná cesta von vedie smerom dolu. Musíte skúmať prostredie, aby ste našli silnejšie zbrane, brnenia a rôzne upgrady. Rovnako tak môžete využiť ďalšie veci, aby ste si vyrobili lepšie vybavenie. S každým ďalším posprevádzkaím prichádzajú ťažšie a ťažšie výzvy. Kľúčové vlastnostiGenerovaná akcia s permanentnou smrťouMagické prostredie s radom nevšedných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Necropolis – Xbox Digital (7D3-00018)

Red Dead Redemption 2: 350 Gold Bars – Xbox Digital (KZP-00018)

Red Dead Redemption 2: 350 Gold Bars – Xbox Digital (KZP-00018)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: dobrodružný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 95% Tvrdá mena Gold Bars vám pomôže k bohatstvu a sláve. Kúpte si upgrady pre svoj arzenál, či výstroj pre kone. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Chladný tvrdý kov vám urýchli postup. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Odomknete všetky druhy tovaru v Red Dead Online. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Gold Bars Pomôžu vám vylepšiť vaše zbrane, výzbroj koňa alebo zaobstarať jedinečné predmety pre váš tábor. (alza.sk)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2: 350 Gold Bars – Xbox Digital (KZP-00018)

RAZER herný ovládač Wolverine V2 - Gaming Controller for Xbox Series X

Detail

Razer Wolverine V2 Wired Gaming Controller pre Xbox Series X Reforged to bring swift viktory - ergonomické L-shaped hand grips of Wolverine V2 provides a natural hold that outperforms jej predecessor, while natoured design a non-slip rubber grips allow swift and accurate button interaction per all . Ergonomic L-shaped hand grips provide more support for your hands and allow easier access to the bumpers and triggers Razer™ Mecha-Tactile Action Tlačidlá a D-Pad - Delivering hyper-responsive actuation with cushioned touch, Razer™ Mecha-Tactile Action Buttons and Razer™ Mecha-Tactile D-Pad empower your every move with cutting-edge precision and crisp tact feedback. Equipped with a 3-million tap životný cyklus pre greater dĺžku a reduced actuation distance of 0.65mm—35% lesný than that of the average membrane controller—each button is finely tuned for greater accuracy to showcase your true ga. Works with Xbox One, Xbox Series X|S or PC Extra tlačidlá pre expertného ovládania - The Wolverine V2 prichádza s rôznymi tlačidlami pre rozšírené gaming—2 multi-function tlačidlá na prednej strane ovládača môžu byť vymapované cez Razer™ Controller Setup pre Xbox na širokú škálu ovládania a viac personalizovaných play štýl. TECHNICAL SPECIFICATIONS Connectivity Wired connection9.8 ft / 3 m Wired cable with strain relief Configuration app Yes Multi-functional buttons 2 remappable multi-function buttons Mechanical action buttons Razer™ Mecha-Tactile Action Tlačidlá a Razer™ Mecha-Tactile D-Pad Interchangeable dpad No Interchangeable thumbsticks No Trigger stops Hair Trigger Mode with trigger stops Audio output 3.5mm analógový audio port compatible pre Xbox and PC (Windows) Microphone input 3.5mm analógový audio port compatible pre Xbox and PC (Windows) Carry case No Battery life None Weight 0.604 Ibs / 274 g Dimensions (L x W x H) 6.35 x 4.16 x 2.55"161.5 x 105.8 x 65 mm Artwork customization No (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako RAZER herný ovládač Wolverine V2 - Gaming Controller for Xbox Series X

PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, čierna farba Chcete niečo nové, pretože vás už nebaví hranie klávesnicou a myšou? Už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01)|S – White je dokonalý spôsob na pohodlné hranie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Zážitok zdokonalí aj: Analógové páčky. Analógové páčky dopomáhajú k bezchybnému ovládaniu zameriavača v FPS hrách. Čierna farba gamepadu a perfektné spracovanie dokopy s roky pretrvávajúcou odolnosťou a výdržou prepínačov nepochybne potešia každého skutočného priaznivca hier. Najzásadnejšie vlastnosti herného ovládača PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White 3 m kábel herného ovládača, ktorý možno ľahko pripojiť pomocou USB ku kompaktným zariadeniam Pre skvalitnenie zážitku má gamepad: Analógové páčky Hranie hier s gamepadom je synonymom pre príjemný spôsob, ako dosiahnuť víťazstva v každom... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01)

iPega XBX003 Dual Charger Dock pre Xbox Series X Controller (8596311137327)

Detail

Nabíjací stojan se dvěma bateriemi pro X-Box Series X, kapacita baterií 800mAh, nabíjet lze oba ovladače současně, LED indikace stavu nabití, nabíjecí kabel od stanice je diskrétně schovaný d základně nabíječky. V súčasnej dobe využíva skoro každá domácnosť niekoľko inteligentných zariadení , ktoré musíme neustále nabíjať. Preto istotne oceníte nabíjací stojan iPega, ktorý má elegantný a funkčný dizajn.. Rozhodujúce funkcie nabíjacieho stojana iPega XBX003 Dual Charger Dock pre Xbox Series X Controller Nabíjajte svoje zariadenia elegantne a pohodlne Nabíjací stojan iPega si vás získa svojím dizajnom a funkčnosťou Výhody nabíjacieho stojana iPega Nabíjací stojan je jeden z mála spôsobov, ako sa dajú nabíjať inteligentné zariadenia elegantne a pohodlne. (alza.sk)

Podobné produkty ako iPega XBX003 Dual Charger Dock pre Xbox Series X Controller (8596311137327)

PowerA Wired Controller for Xbox Series X | S – Black (1519265-01)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, čierna farba Nestačí vám už hranie PC hier na klávesnici? Máme pre vás riešenie. Gamepad PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – White (1519365-01) | S – Black je vhodný spoločník na bezstarostné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S a Xbox One. Radosť vám urobí tiež: Analógové páčky. Páčky dopomáhajú k dôkladnému ovládaniu zameriavača v akčných adventúrach. Čierna farba ovládača a perfektné vyhotovenie s ohromujúcou odolnosťou a životnosťou tlačidiel rozhodne zaujmú každého skalného blázna do hier. Zásadné znaky gamepadu PowerA Wired Controller for Xbox Series X | S – Black 3 m dlhé káblové spojenie herného ovládača, ktorý možno jednoducho pripojiť pomocou USB ku kompaktným zariadeniam Výbava zahŕňa: Analógové páčky Ovládanie vám ukáže príjemný spôsob, ako sa stať najrýchlejším závodníkom (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA Wired Controller for Xbox Series X | S – Black (1519265-01)

Xbox One / Xbox Series X Wo Long: Fallen Dynasty Steelbook Edition

Detail

Z hlbín temnoty prilieta drak Nové temné akčné fantasy RPG zo sveta Troch kráľovstiev od Team NINJA, vývojárov hry Nioh. 184 n. l, Čína za neskoré dynastie Chan. Zemou zmieta chaos a skaza. Cisárska dynastia, ktorá prosperovala niekoľko rokov, je teraz na pokraji kolapsu. Wo Long: Fallen Dynasty je dramatický akčný príbeh o bezmennom vojakovi domobrany, ktorý bojuje o prežitie v temnej fantasy verzii neskorej dynastie Chan, kedy démoni sužujú Tri kráľovstvo. Hráči musia bojovať proti smrtonosným tvorom a nepriateľským vojakom pomocou mečov na základe čínskeho bojového umenia a napriek šanciam sa pokúsiť v sebe prebudiť skutočnú moc. Wo Long odkazuje na skrytého draka a taktiež na veľkolepého hrdinu či človeka, ktorý ešte nie je známy. Toto je príbeh dôstojníkov, z ktorých sa neskôr stanú hrdinovia počas obdobia svojej „neznámosti“, a zároveň príbeh o vzostupe protagonistu, ktorý býval „nikým“. VLASTNOSTI: Démoni v kráľovstve – Temné fantasy zasadené počas chaotického obdobia Troch kráľovstiev. Príbeh naživo rozpráva o ťažkom boji o prežitie vojaka z domobrany počas neskorej dynastie Chan, kedy je krajina zamorená démonmi. V Troch kráľovstvách vládne šialenstvo ako nikdy predtým! Prebuďte v sebe silu – Porážajte smrtonosných nepriateľov, zvyšujte si morálku a prebuďte silu vo svojom vnútri! Prekonajte protivenstvo pomocou jedinečných nových stratégií, vrátane bojových štýlov založených na „piatich fázach“. Cesta meča - Šermiari zdatní v čínskom bojovom umení, preslávení nemilosrdnými údermi, ktoré dokážu zmeniť priebeh bitky počas jediného okamihu, ladne určujú tempo vďaka striedaniu útočných a obranných manévrov. Zdolávajte súpera sériou silných útokov v intenzívnych a krvavých bitkách a zároveň sa učte presnosť a schopnosti nevyhnutné na to, aby ste sa mohli stať skutočným majstrom meča. EDÍCIA STEELBOOK OBSAHUJE: Plná hra na konzole Exkluzívny zberateľský steelbook k hre DLC bonusový predmet Crown of Zhurong DLC bonusový predmet Crown of Gonggong (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox One / Xbox Series X Wo Long: Fallen Dynasty Steelbook Edition

Xbox One / Xbox Series X hra Blood Bowl 3 Brutal Edition

Detail

V Blood Bowle férová hra nie je súčasťou kultúry. Kto skôr príde, ten skôr melie: Predobjednaj si túto edíciu a získaj tri exkluzívne tímové logá a exkluzívnu sadu kociek. Staň sa najbrutálnejším trénerom v Blood Bowl 3, ktorý bude mať svoju úroveň! Brutal Edition obsahuje predmety úprav pre Čiernych orkov a Imperiálnu šľachtu, exkluzívnu loptu a exkluzívne roztlieskavačky pre všetky tímy, 1 000 kusov Warpstonu na úpravu hráčov a nákup ďalšieho Blood Passu. Blood Bowl 3 Brutal Edition obsahuje: Hru samotnú Balíček Black Orcs Customizations Balíček Imperial Nobility Customizations Balíček Brutal Ball Balíček Brutal Cheerleader 1 000 kusov Warpstone Zaviaž si topánky, nasaď helmu, dotiahni chrániče ramien a hrudníka… a nezabudni si potajomky za opasok zastrčiť nabrúsenú dýku. V Starom svete sa už nevojdú, pretože sa ľudia rozhodli riešiť svoje problémy športom zasväteným bohu Nufflemu: Blood Bowlem. V tomto športe sa ale prelieva toľko krvi ako na bojiskách, ktoré nahradil. Na ihrisku sú povolené vraždy, zohavovanie, podvádzanie, korupcia, čiary a dokonca aj božské zásahy. A davy fanúšikov z toho šalejú! Hraj nemilosrdne, ale s rozmyslom - Prevezmi kontrolu nad tímom z jednej z 12 dostupných frakcií s unikátnymi vlastnosťami a zastav súpera vďaka šikovnému rozmiestneniu hráčov. Tým, ktorí sa ti postavia do cesty, sa buď vyhni, alebo ich nemilosrdne zlikviduj. Dostaň sa do koncovej zóny a zaskóruj rozhodujúce touchdowny! Chytrí stratégovia majú samozrejme výhodu, ale bude to stačiť? Neovládateľný troll pokojne môže zožrať spoluhráča a zmeniť priebeh zápasu. Ty si tu šéf - Vytváraj hráčov, upravuj ich vzhľad, znaky a zbroje, naverbuj roztlieskavačky a kouča a potom sa zapoj do najdrsnejšej súťaže Starého sveta. Ale dávaj si pozor: Zranenia sú bežné a niektorí hráči s vysokou pravdepodobnosťou opustia ihrisko nohami dopredu, čo ich kariéru navždy ukončí… Novinky v Blood Bowl 3 Vychádza z oficiálnych pravidiel najnovšej edície doskovej hry vrátane nových zručností a prepracovanej mechaniky prihrávok Na výber je z 12 frakcií vrátane Čiernych orkov, Imperiálnej šľachty, Starosvetskej aliancie a Odpadlíkov chaosu, ktorí sú vo videohre Blood Bowl k videniu vôbec prvýkrát Ihrisko so špeciálnymi hernými pravidlami, ktoré vaše zápasy ozvláštnia Nové pravidlá úprav pre vaše koučov, roztlieskavačky, tímy a všetky súčasti zbrojí hráčov Kampaň pre jedného hráča je dostupná pre všetky frakcie Vylepšený súťažný režim s novými funkciami pre riadenie ligy a oficiálnym rebríčkom Flexibilná časomiera, ktorá pomáha organizovať tréningy medzi skúsenými hráčmi a začiatočníkmi bez obmedzenia Úplne nová kampaň pre jedného hráča Agent si všimol tvoje trénerské úspechy na ihrisku a rozhodol sa zaplatiť účasť tebe aj tvojmu tímu v úplne novej akcii Blood Bowlu: v Stretnutí sponzorov. Dokážeš zničiť súpera a nadchnúť dav? Stretni sa s najúspešnejšími sponzorovanými tímami Starého sveta Stretni sa s hviezdnymi hráčmi, z ktorých sa stali ambasadori značky; nechýba ani legendárny Griff Oberwald Hraj za svoju vybranú frakciu a využi tento tím vo všetkých ostatných herných režimoch Súťažné režimy s neobmedzenými možnosťami Okrem kampane a priateľských zápasov s ostatnými hráčmi alebo počítačom ponúka Blood Bowl 3 tiež úplne nový súťažný režim, v ktorom sa stretneš s ostatnými hráčmi všetkých možných úrovní az celého sveta: Súťažné sezóny s oficiálnym rebríčkom Hráči majú k dispozícii ligový systém s novým nastavením as možnosťou zakladať turnaje podľa vlastného výberu (štadióny, ihrisku, časomierou, frakciami…) Pravidelné výzvy v rámci dočasných herných režimov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xbox One / Xbox Series X hra Blood Bowl 3 Brutal Edition

Thrustmaster Gamepad eSwap X Pro Controller, PC a Xbox ONE a Xbox Series X/S (4460174)

Detail

Pokiaľ vlastníte PC (operačný systém Windows 10), Xbox One alebo Xbox Series X/S, určite budete priamo vo vytržení z vymazleného ovládacieho príslušenstva v podobe gamepadu Thrustmaster eSwap X Pro Controller. Už na prvý pohľad vás ohromí do štýlového a úplne ergonomického prevedenia, ktoré vám do rúk padne ako uliate. Gamepad je možné k počítaču alebo konzole pripojiť prostredníctvom káblového USB 2.0 rozhrania - pletený kábel navyše disponuje proprietálnym konektorom, takže môžete zabudnúť na problémy s možnou stratou spojenia v prípade, že vás vypätý priebeh hry donúti k prudkým pohybom. Dokonalý pôžitok z hryGamepad je osadený celkom 18 tlačidlami a extrémne citlivými mikrospínačmi, ktoré vám zaručia bleskurýchlu odozvu a tým pádom dokonalý pôžitok z parenia najrôznejších herných titulov. K nezabudnuteľnému hernému zážitku prispejú aj analógové mini páčky (NXG), ktoré v sebe kombinujú mechanickú odolnosť, úplnú presnosť návratu do stredovej polohy a životnosť až cez 2 milióny zopnutí. Obrovskou výhodou, ktorú uplatníte pri akčných, športových aj iných typoch hier, je možnosť individuálneho nastavenia dĺžky dráhy pohybu spúští. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Thrustmaster Gamepad eSwap X Pro Controller, PC a Xbox ONE a Xbox Series X/S (4460174)

Mass Effect – Xbox Digital (G9N-00018)

Mass Effect – Xbox Digital (G9N-00018)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG,. % Vzrušujúce taktický boj, v ktorom vediete elitnej trojčlenné komando a medziplanetárne výskum impozantných rozmerov robí z Mass Effectu skutočne unikátny zážitok, ktorému dominuje epický príbeh. Úžasná interakcie postáv v reálnom čase. Ohromujúca vesmír s vysokým rozlíšením grafiky a textúr. vesmírna odysea Prispôsobte si svoju postavu a pustite sa do dechberoucího dobrodružstvo v prepracovanom príbehu s otvoreným koncom.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mass Effect – Xbox Digital (G9N-00018)

Halo Infinite – Xbox One (HM7-00018)

Halo Infinite – Xbox One (HM7-00018)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Master Chief sa vracia v ďalšej kapitole legendárnej franchisy. Ďalšia kapitola sci-fi ságy Halo ponesie názov Infinite a podobne ako v predchádzajúcich dieloch sa hráč zrejme vtelí do postavy legendárneho Master Chiefa. Chronologicky by hra mala nadväzovať na udalosti piateho dielu.Na hre sa podieľa štúdio 343 Industries a špeciálne pre jej potreby vývojári dali do kopy nový Slipspace Engine (jeho prednosti znázorňuje trailer prezentovaný na konferencii E3).Grafický engine vyvinutý špeciálne pre nové HaloNa hre sa podieľa štúdio 343 Industries a špeciálne pre jej potreby vývojári dali do kopy nový Slipspace Engine (jeho prednosti znázorňuje trailer prezentovaný na konferencii E3). (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Infinite – Xbox One (HM7-00018)
Xbox Series S + 2× Xbox Wireless Controller (RRS-00010), PlayStation 5 Digital Edition + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036488), Xbox Elite Series 2 – Complete Component Pack (4Z1-00002), Xbox Series X + Forza Horizon 5 + 2x Xbox Controller (RRT-00010), Necropolis – Xbox Digital (7D3-00018), PlayStation 5 + 2× DualSense Wireless Controller (PS711000036479), Mass Effect – Xbox Digital (G9N-00018), Halo Infinite – Xbox One (HM7-00018), Starfield: Premium Edition Upgrade – Xbox Series X, iPega XBX003 Dual Charger Dock pre Xbox Series X Controller (8596311137327), Xbox Wireless Headset – Starfield Limited Edition (TLL-00014), Borderlands 3: Ultimate Edition – Xbox Series X (5026555366663), Gotham Knights: Deluxe Edition – Xbox Series X (5051895414828), Deathloop Metal Plate Edition – Xbox Series X (5055856430582), Anno 1800: Console Edition – Xbox Series X (3307216262572), Gotham Knights: Special Edition – Xbox Series X (5051895414873), Red Dead Redemption 2: 350 Gold Bars – Xbox Digital (KZP-00018), Destiny 2: Lightfall Standard Edition – Xbox Series X|S Digital (7D4-00675), Microsoft Bluetooth Mouse Pastel Blue (RJN-00018), HyperX Clutch Wireless Gaming Controller (516L8AA), Hunting Simulator 2: Elite Edition (1604386), RIDE 5: Day One Edition – Xbox Series X (8057168507232), Street Fighter 6: Collectors Edition – Xbox Series X (5055060989111), Marvels Midnight Suns – Enhanced Edition – Xbox Series X (5026555366311), CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - Xbox Series X, Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition – Xbox Series X (5056208817198), Outcast 2 – Xbox Series X (9120080077547), SteelSeries Arctis 1 Wireless X (pre Xbox Series X) (61502)