Gardena kompletná súprava pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101)

Produkt Gardena kompletná súprava pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gardena kompletná súprava pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101) upraviť a produkt hľadať znova.

Gardena Kompletná súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101)

Gardena Kompletná súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101)
Detail

Zavlažovač na hadicu, zavlažovač Kompletná sada Gardena Pipeline umožní inštaláciu systému Pipeline a zaručí účinný spôsob zavlažovania vašej záhrady. Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, 2 m hadicu Flex, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky, odvodňovací ventil, 20 m dlhé rozvodné rúrky a výkyvný zavlažovač. Voda je privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do rozvodných rúrok inštalovaných pod zemou. Vodné zásuvky slúžia ako pripojovacie výstupy pre hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline, ako je výkyvný zavlažovač alebo záhradný vodovodný kohútik. Vodná zásuvka zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste v záhrade, teda presne tam, kde ju najviac potrebujete. Vybavená je navyše automatickým uzatváracím ventilom, vďaka čomu pri výmene zavlažovacieho systému nestratíte ani kvapku vody.Kľúčové vlastnosti kompletnej sady Gardena Pipeline s výkyvným zavlažovačomKompletná sada zaručí účinný spôsob... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Kompletná súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101) , Gardena záhradný vodovodný kohútik pipeline (970545701)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548001)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548001)
Detail

Zavlažovač na hadicu, príslušenstvo Štartovacia sada Gardena Pipeline umožní inštaláciu systému Pipeline a zaručí účinný spôsob zavlažovania vašej záhrady. Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky, odvodňovací ventil a výkyvný zavlažovač. Voda je pritom privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do podzemného potrubia. Vodné zásuvky potom slúžia ako pripojovacie výstupy na hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline, ako je výkyvný zavlažovač či záhradný vodovodný kohútik. Vodná zásuvka zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste v záhrade, teda presne tam, kde ju najviac potrebujete. Vybavená je navyše automatickým uzatváracím ventilom, vďaka čomu pri výmene zavlažovacieho systému nestratíte ani kvapku vody.Kľúčové vlastnosti štartovacej sady Gardena Pipeline s výkyvným zavlažovačomŠtartovacia sada zaručí účinný spôsob zavlažovania záhradyObsahuje pripojovaciu sadu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Štartovacia súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548001) , Gardena vodná zásuvka pipeline (8254-20)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline (970537301)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline (970537301)
Detail

Zavlažovač na hadicu, príslušenstvo Štartovacia sada Gardena Pipeline umožní inštaláciu systému Pipeline. Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky a odvodňovací ventil. Voda je pritom privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do podzemného potrubia. Vodné zásuvky potom slúžia ako pripojovacie výstupy pre hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline, ako jevýkyvný zavlažovač či záhradný vodovodný kohútik. Vodná zásuvka zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste v záhrade, teda presne tam, kde ju najviac potrebujete. Vybavená je navyše automatickým uzatváracím ventilom, vďaka čomu pri výmene zavlažovacieho systému nestratíte ani kvapku vody.Kľúčové vlastnosti štartovacej sady Gardena PipelineŠtartovacia sada umožňujúca inštaláciu systému PipelineObsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky a odvodňovací... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Štartovacia súprava Pipeline (970537301) , Jbl artemioset kompletná kultivačná súprava (4014162610607)

Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20)

Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20)
Detail

Zavlažovacia zásuvka – slúži ako vodovodný kohútik, možno upevniť na stenu, závit 3/4" Vodná zásuvka Gardena Pipeline umožňuje praktické a pohodlné odoberanie vody aj bez klasického vodovodného kohútika. Je určená na umiestnenie na stenu či do voľnej pôdy pomocou tŕňa a prívod vody je zabezpečený prostredníctvom prepojovacieho potrubia, vďaka čomu nahrádza vodovodný kohútik. So zavlažovaním vašej záhrady pritom môžete začať okamžite po pripojení záhradnej hadice k vodnej zásuvke. V prípade odpojenia hadice sa potom voda ihneď zastaví. Môžete zvoliť uhlové či otočné spojenie, čím je zabránené zauzľovaniu hadice a pri odoberaní vody je zaručený voľný pohyb. Vodná zásuvka Gardena Pipeline vám umožní jednoduché a pohodlné zavlažovanie záhrady. Kľúčové vlastnosti vodnej zástrčky Gardena PipelinePraktická vodná zásuvka nahrádzajúca vodovodný kohútikNa pohodlné odoberanie vodyUmožňuje jednoduché zavlažovanie záhrady aj bez vodovodného kohútika (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20) , Gardena nožnice herbcut s puzdrom – súprava (970655801)

CAPITAL SPORTS DOWNWIND CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD KOMPLETNA SUPRAVA, 10036467

CAPITAL SPORTS DOWNWIND CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD KOMPLETNA SUPRAVA, 10036467
Detail

PADDELBOARD . Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Downwind 10.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Pretože s nafukovacím paddelboardom máš v okamihu stand up paddle board, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS DOWNWIND CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD KOMPLETNA SUPRAVA, 10036467 , Mivardi brolly new dynasty - kompletná súprava (2000020814524)

MICROLIFE NEB PRO - Kompletná súprava príslušenstva

MICROLIFE NEB PRO - Kompletná súprava príslušenstva
Detail

Kompletná súprava príslušenstva k inhalátoru neb pro professional. (drmax.sk)

Podobné produkty ako MICROLIFE NEB PRO - Kompletná súprava príslušenstva , Kompletná súprava filtrov pre airbi pure (8594162600359)

Petosan Kompletná súprava na dentálnu hygienu Medium

Petosan Kompletná súprava na dentálnu hygienu Medium
Detail

Zubná starostlivosť v praktickom prípade. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Petosan Kompletná súprava na dentálnu hygienu Medium , Gardena nožnice freshcut s menovkami k bylinkám – súprava (970656001)

Petosan Kompletná súprava na dentálnu hygienu Small

Petosan Kompletná súprava na dentálnu hygienu Small
Detail

Zubná starostlivosť v praktickom prípade. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Petosan Kompletná súprava na dentálnu hygienu Small , Gardena 3000/4 – súprava (9011-29)

Mivardi Brolly New Dynasty - kompletná súprava (2000020814524)

Mivardi Brolly New Dynasty - kompletná súprava (2000020814524)
Detail

Brolly , priemer 250 cm, vodný stĺpec: 10000 mm, priehľadné okno a moskytiéra Ak jazdíte na rybárske výpravy dlhšia ako jeden deň, iste využijete tento veľmi kvalitný a cenovo dostupný bivak. Kombináciou ľahkého brolly sa sklolaminátovou konštrukciou, podlahy prednej steny a moskytiéry vzniká veľmi praktické riešenie pre prenocovanie alebo ochranu pred nepriazňou počasia.Ak jazdíte na rybárske výpravy na dlhšie ako jeden deň, iste využijete tento veľmi kvalitný a cenovo dostupný bivak. Kombináciou ľahkého brolly so sklolaminátovou konštrukciou, podlahy prednej steny a moskytiéry vzniká veľmi praktické riešenie na prenocovanie alebo ochranu pred nepriaznivým počasím. V prípade potreby môžu byť bočné steny zrolované a pripevnené na obvode dáždnika a z bivaku môže, v kombinácii s odnímateľnou dáždnikovou tyčou - súčasťou balenia, vzniknúť klasický dáždnik. Kľúčové vlastnostiV balení: Brolly, podlaha, predná stena, moskytiéraVysokoodolný materiálVodný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mivardi Brolly New Dynasty - kompletná súprava (2000020814524) , Gardena - hmlová hadica, súprava (13135-20)

Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava

Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Downwind 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Pretože s nafukovacím paddelboardom máš v okamihu stand up paddle board, pomocou ktorého môžeš relaxačným spôsobom preskúmať jazerá a rieky.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Mimoriadne robustná vonkajšia vrstva s technológiou DoubleLayer pritom zaručuje veľmi vysokú tuhosť dosky: namiesto obvykle jednej vonkajšej vrstvy sú tu hneď dve vrstvy PVC. Vnútorná časť dosky je vyrobená technológiou DropStitch: vertikálne PVC vlákna udržujú tvar dosky a zabezpečujú extrémne vysokú stabilitu aj pri vysokom tlaku. Downwind Cruiser 9.8 sa uloží v 55 l prepravnom ruksaku rovnako rýchlo, ako je nafúknutý. Zmestí sa do každého kufra a vďaka nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,3 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a vysokotlaková pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.Stand up paddle board Downwind Cruiser 9.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Downwind Cruiser 9.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava , Gardena comfcut 60 18v p4a – súprava (970512201)

Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava

Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Downwind 10.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Pretože s nafukovacím paddelboardom máš v okamihu stand up paddle board, pomocou ktorého môžeš relaxačným spôsobom preskúmať jazerá a rieky.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Mimoriadne robustná vonkajšia vrstva s technológiou DoubleLayer pritom zaručuje veľmi vysokú tuhosť dosky: namiesto obvykle jednej vonkajšej vrstvy sú tu hneď dve vrstvy PVC. Vnútorná časť dosky je vyrobená technológiou DropStitch: vertikálne PVC vlákna udržujú tvar dosky a zabezpečujú extrémne vysokú stabilitu aj pri vysokom tlaku. Downwind Cruiser 10.8 sa uloží v 55 l prepravnom ruksaku rovnako rýchlo, ako je nafúknutý. Zmestí sa do každého kufra a vďaka nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 14,5 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a vysokotlaková pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.Stand up paddle board Downwind Cruiser 10.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Downwind Cruiser 10.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava , Gardena drobné náradie comfort – súprava (8964-30)

Gardena nožnice HerbCut s puzdrom – súprava (970655801)

Detail

Nožnice na bylinky – s uzamykacím mechanizmom, vhodné do umývačky a odolné proti korózii, ergonomická, mäkčená, protišmyková rukoväť pre pravákov aj pre ľavákov, materiál rukovätí guma, modrá farba, materiál čepele oceľ, celková dĺžka 25,4 cm, dĺžka čepele 5 cm, puzdro súčasťou balenia, hmotnosť 1,3 kg Nůžky Gardena HerbCut jsou ideální pro sklizeň dřevitých bylinek, jako je rozmarýn, tymián či šalvěj. Umožní přesné a čisté střihy až ke špičce. Opatřené jsou špičatými noži vyrobenými z velmi kvalitní a odolné nerezové oceli. Mezi držadly jsou umístěné 3 různě velké otvory, které využijete k odlistování. Stačí jimi protáhnout stonek bylinky a jedním pohybem odstranit všechny její listy. Nůžky jsou vybavené také protiskluzovou rukojetí ErgoTec s měkkými prvky, která zajistí jejich pohodlné a bezpečné používání. Pouzdro přitom chrání nůžky při skladování. Pomocí nůžek Gardena HerbCut snadno nastříháte bylinky. Klíčové vlastnosti sady nůžek s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena nožnice HerbCut s puzdrom – súprava (970655801) , Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím žltá (7.6075.8)

Gardena nožnice FreshCut s menovkami k bylinkám – súprava (970656001)

Detail

Nožnice na bylinky – s uzamykacím mechanizmom, vhodné do umývačky a odolné proti korózii, ergonomická, mäkčená, protišmyková rukoväť, materiál rukovätí guma, modrá farba, materiál čepele oceľ, ceduľky súčasťou balenia Nůžky Gardena FreshCut jsou ideální pro sklizeň čerstvých bylinek, lesních plodů a řezaných květin. Umožní přesné a čisté střihy až ke špičce a poradí si i s těsnými místy, díky čemuž je můžete použít i na bazalku či květy hluchavkovitých rostlin. Opatřené jsou špičatými noži vyrobenými z velmi kvalitní a odolné nerezové oceli a protiskluzovou rukojetí ErgoTec s měkkými prvky, která zajistí jejich pohodlné a bezpečné používání. K tomu napomáhá také uzamykací mechanismus, který zaručí jejich odemknutí i uzamknutí. Pomocí nůžek Gardena FreshCut snadno nastříháte bylinky i květiny. Klíčové vlastnosti nůžek Gardena FreshCut s jmenovkami k bylinkámNůžky ideální pro sklizeň čerstvých bylinek, lesních plodů a řezaných květinUmožní... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena nožnice FreshCut s menovkami k bylinkám – súprava (970656001) , Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím oranžová (7.6075.9)

SCANGRIP DETAILING KIT – ULTIMATE – veľká, kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, (49.0217)

SCANGRIP DETAILING KIT – ULTIMATE – veľká, kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, (49.0217)
Detail

LED svietidlo – súprava obsahuje 1× inšpekčné pero Matchpen R s technológiou 2 Colour Light, nastaviteľným clonítkom, vymeniteľnou sklenenou šošovkou a nabíjacím akumulátorom, 1× čelovku I-Match 2 s technológiou COB LED, technológiou 2 Colour Light a nabíjacím akumulátorom, 1× ručné svietidlo Sunmatch 3 so vstavaným klipom s magnetom, otočnou hlavou, nastavením teploty svetla a nabíjacím akumulátorom, 1× svietidlo Multimatch 3 so vstavaným stmievačom, rukoväť, stojanom, funkciou All Daylight a nabíjacím akumulátorom, nylonovú tašku s ramenným popruhom Mať nablízku kvalitný zdroj svetla je osožné pri turistike, rovnako ako na iných miestach, kde nás môže zastihnúť noc. Svietidlo na každú príležitosť SCANGRIP DETAILING KIT – ULTIMATE – veľká, kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 4 ks svieti na vlastný dobíjací akumulátor, bude teda fungovať 15 h. Pri výkone ide o hodnotu 3000 lm, je vhodné v prípade, že chcete svetlo s naozaj výraznou... (alza.sk)

Podobné produkty ako SCANGRIP DETAILING KIT – ULTIMATE – veľká, kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, (49.0217) , Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím, zelená (7.6075.4)

SCANGRIP DETAILING KIT – ESSENTIAL – kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 3 ks (49.0220)

SCANGRIP DETAILING KIT – ESSENTIAL – kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 3 ks (49.0220)
Detail

LED svietidlo – súprava obsahuje 1× čelovku I-Match 2 s technológiou COB LED, technológiou 2 Colour Light a nabíjacím akumulátorom, 1× svietidlo Minimatch s 5 teplotami svetla a nabíjacím akumulátorom, 1× svietidlo Multimatch R so vstavaným stmievačom, rukoväť, stojanom, funkciou All Daylight a nabíjacím akumulátorom, nylonovú tašku s ramenným popruhom Môcť sa spoľahnúť, že máme po ruke spoľahlivý zdroj svetla sa nám môže neraz hodiť pri kempovaní aj na iných miestach, kde sa môžeme zdržať do noci. Praktický model SCANGRIP DETAILING KIT – ESSENTIAL – kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 3 ks používa svoj vlastný dobíjací akumulátor, svietiť teda zvládne 10 h. Dosvieti na dĺžku celých 0,5 m, ak mu nebráni hmla. Výkon tohto modelu svietidla je 1200 lm, je vhodné v prípade, že chcete skutočne intenzívne svetlo. Kľúčové znaky LED svietidla SCANGRIP DETAILING KIT – ESSENTIAL – kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 3 ks Veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako SCANGRIP DETAILING KIT – ESSENTIAL – kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 3 ks (49.0220) , Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím ružová (7.6075.5)

GARDENA 11162-20 Súprava tesnení

GARDENA 11162-20  Súprava tesnení
Detail

GARDENA tesniaca súprava pre čerpadlá a tlakové postrekovače zaisťuje optimálne utesnenie postrekovacích zariadení. Vhodný pre postrekovače čerpadiel GARDENA s objemom 0,75 l a 1 l, ako aj pre tlakové postrekovače s objemom 1,25 la 5 l (č. Položky: 11110, 11112, 11114, 11120, 11130, 11136, 11138). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11162-20 Súprava tesnení , Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím čierna (7.6075)

Gardena 3000/4 – súprava (9011-29)

Gardena 3000/4 – súprava (9011-29)
Detail

Záhradné čerpadlo – so spínačom tepelnej ochrany a vypúšťacou skrutkou, konektor G1, prietok 3000 l/h, dopravná výška 36m, max. samo sacia hĺbka 7m, max. tlak 4 bar, výkon 600W, súčasťou 3,5m sacej hadice a 20m záhradnej hadice Pokiaľ zháňate kompaktné záhradné čerpadlo na zavlažovanie, zvyšovanie tlaku alebo na prečerpávanie vody z bazéna, Gardena 3000/4 je skvelou voľbou. Je ľahké a súčasne robustné, a poskytuje vysoký sací výkon a tlak, čo vám ešte viac zjednoduší prácu v záhrade. Veľký plniaci otvor uľahčuje jeho plnenie pred použitím a vďaka ergonomickému držadlu sa čerpadlo Gardena prakticky prenáša. Na účely ochrany pred mrazom a následným poškodením je čerpadlo Gardena opatrené vypúšťacou skrutkou umožňujúcou vypustenie zvyšnej vody v čerpadle. Súprava obsahuje tiež 3,5 m dlhú saciu hadicu a 20 m dlhú záhradnú hadicu.Kľúčové vlastnosti čerpadla Gardena 3000/4Praktická súprava záhradného čerpadla a hadíc značky GardenaSúčasťou súpravy je 3,5 m sacia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena 3000/4 – súprava (9011-29) , Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím červená (7.6075.1)

Gardena Súprava na pripojenie hadice (970547901)

Gardena Súprava na pripojenie hadice (970547901)
Detail

Spojka na hadicu - pro hadice 13 mm (1/2") a 15 mm (5/8”), rychlé připojení na začátek a konec hadice, funkce automatického zastavení, Power Grip, Original Gardena System, odolná vůči mrazu, barva černo-oranžová, balení obsahuje 1x rýchlospojka, 1 x stopspojka Páči sa vám, keď je o vašu záhradu dobre postarané a venujete sa aj preto jej pravidelnému polievaniu? Potom určite potrebujete spojku na hadicu Gardena Súprava na pripojenie hadice. Spojka na hadicu je potrebnou súčasťou výbavy každého praktického záhradkára (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Súprava na pripojenie hadice (970547901) , Gardena záhradné čerpadlo 4 100 silent – súprava (970644701)

TC Electronic Pipeline

TC Electronic Pipeline
Detail

Kompaktný pedálový efekt typu Tremolo. Efekt je zasadený v pevnej a odolnej kovovej koštrukcí a jeho predný panel je vybavený štvoricou potenciometrov a jedným prepínačom. Potenciometer Volume slúži na nastavenie celkovej hlasitosti, Speed udáva rýchlosť oscilácie, Depth jej hĺbku a potenciometer so subdivíziami nastavuje rytmické subdivízie v 7 módoch medzi ktorými je ja mód Custom. Samozrejmosťou je aj USB port pre detailnú editáciu efektu pomocou aplikácie a využívanie funkcie Toneprint. Okrem funkcie Toneprint je možné prepínať aj medzi módmi Square a Vintage, ktoré majú vplyv na osciláciu efektu. Samozrejmosťou je kvalitné true bypass spínanie a možnosť napájania pomocou 9V batérie alebo adaptéru s polaritou center negative, ktorý nie je súčasťou balenia. True bypass : Áno Typ : Tremolo Prevádzka na batérie : Áno Napájanie : Adaptér Krajina pôvodu : Čína Adaptér súčasťou balenia : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako TC Electronic Pipeline , Gardena záhradné čerpadlo 4 100 silent – súprava (970641901)

Gardena textilná hadica Liano™ Xtreme 15 m – súprava, s taškou (970626901)

Detail

Záhradná hadica – zmršťovacia, s opletením a odolná proti tvorbe rias, dĺžka 15 m, priemer 1/2", deštrukčný tlak 35 bar, materiál PVC a textil, hmotnosť 2,25 kg, viacfarebná farba, rýchlospojka, pištoľ a stopspojka v balení Kľúčové prednosti hadice na vodu Gardena textilná hadica Liano™ Xtreme 15 m – súprava, s taškou Kvalitnú hadicu na vodu Gardena si určite zaobstaráte aj na vašu záhradu Hadica dosahuje dĺžku 15 m Ľahko ju uskladníte, pretože sa vyrába v zmršťovacom vyhotovení Súčasťou hadice je kvalitný oplet Je odolná proti tvorbe rias vo vnútri hadice Z dôvodu bezpečnosti nesmie tlak v hadici prekročiť 35 bar Zahradná hadica Gardena sa vyrába s vnútorným priemerom 1/2" Hadice váži 2,25 kg V súprave sa nachádza rýchlospojka, pištoľ a stopspojka Hadica na vodu sa vyrába z materiálu, ktorým je PVC a textil (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena textilná hadica Liano™ Xtreme 15 m – súprava, s taškou (970626901) , Gardena - špirálová hadica, 10 m, súprava (4647-20)

Magnet 3Pagen Záhradný postrekovač so zavlažovačom 2 v 1

Magnet 3Pagen Záhradný postrekovač so zavlažovačom 2 v 1
Detail

Táto viacúčelová striekacia pištoľ so 4 rôznymi intenzitami rozstrekovania nepokropí len Vaše záhony. Poslúži aj ako zavlažovač pre cca 30 m trávnika, vyčistí záhradné cesty a podlahy terás, umyje auto atď. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Záhradný postrekovač so zavlažovačom 2 v 1 , Scangrip detailing kit – ultimate – veľká, kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, (49.0217)

Meguiars Mirror Glaze Soft Buff DA Kit 3 + 5 - Kompletná súprava na profesionálnu opravu laku, vr (MGKIT5DA)

Meguiars Mirror Glaze Soft Buff DA Kit 3 + 5 - Kompletná súprava na profesionálnu opravu laku, vr (MGKIT5DA)
Detail

Sada autokozmetiky – na strojovú renováciu laku Kompletná špičková sada Meguiar'S Mirror Glaze Soft Buff DA Kit 5 "na mechanickú renováciu laku. Obsahuje leštičku a potrebné prípravky z radu Mirror Glaze známe celosvetovo medzi Detailer.Profesionálna americká značka autokozmetiky Meguiar's prichádza s úplne novou 5-palcovou súpravou – Meguiar's Mirror Glaze Soft Buff DA Kit 5" k strojovej renovácii laku vášho plechového miláčika. S autokozmetikou tejto značky sa stretnete medzi zberateľmi špičkových veteránov a majiteľmi najnovších športových vozidiel.Ponúkaná súprava obsahuje okrem orbitálnej leštičky MT 310 ďalšie prípravky z profesionálneho produktového radu Mirror Glaze. Prípravky tohto radu nájdete v detailingových centrách aj lakovniach. K tomu navyše dostanete, podľa skúseností profesionálnych detailerov, úplne nový unášač aj penové kotúče.Hlavné prednostiKompletná súprava pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Meguiars Mirror Glaze Soft Buff DA Kit 3 + 5 - Kompletná súprava na profesionálnu opravu laku, vr (MGKIT5DA) , Gardena powermax 37 / 36 v p4a súprava (14638-20)

Utierka bavlnená, Gardena súprava 3 ks., modrá

Utierka bavlnená, Gardena súprava 3 ks., modrá
Detail

Utierka bavlnená, Gardena súprava 3 ks., modrá Perfektne savé bavlnené utierky s krásnym vzorom sú dekoratívnym a zároveň praktickým doplnkom v kuchyni V sade sú 2 utierky káro a jedna s potlačou Materiál: 100% bavlna Farba: odtiene hnedej, zelenej, modrý, zelený tyrkys Rozmer 45 x 70 cm Súprava 3 ks Cena za súpravu 3 ks. Utierky » Bavlnené utierky » Utierka bavlnená, Gardena súprava 3 ks., modrá (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Utierka bavlnená, Gardena súprava 3 ks., modrá , Gardena powermax 30 / 18 v p4a súprava (14630-20)

Gardena drobné náradie Comfort – súprava (8964-30)

Gardena drobné náradie Comfort – súprava (8964-30)
Detail

Sada náradia – kvetinová lopatka, kvetinové hrable a malé hrable, prvotriedna oceľ s termosetovým povlakom odolným proti korózii, pohodlné ergonomické rukoväti Súprava náradia Gardena Comfort je ideálna na starostlivosť o malú záhradu a na vykonávanie všetkých drobných záhradných úkonov. Obsahuje lopatku, ktorá je vhodná na výsadbu a presádzanie do okenných kvetináčov, kvetináčov a kvetinových záhonov, hrable určené na prevzdušnenie, či urovnanie pôdy a malé hrable, s pomocou ktorých budete môcť ľahko hrabať burinu a lístie v kvetinových záhonoch. Náradie disponuje ergonomickou rukoväťou, ktorá je doplnená o mäkké časti, vďaka čomu zaručí komfortnú prácu v záhrade aj v prípade, že bude trvať dlhšie. Náradie je vyrobené z prvotriednej ocele a vybavené termosetovým povlakom zaručujúcim odolnosť proti korózii a skvelú trvanlivosť. Náradie Gardena Comfort si poradí so všetkými drobnými úkonmi v záhrade. Kľúčové vlastnosti súpravy drobného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena drobné náradie Comfort – súprava (8964-30) , Gardena powermax 32 / 18 v p4a súprava (14632-20)

TC Electronic Pipeline Tremolo

Detail

Tremolo pre gitaru True bypass Knoby: Volume, Speed, Depth, Subdivision, Vintage/Toneprint/Square switch 2x 6,3mm mono jack (vstup, výstup) Napájanie: 9V (adaptér/batéria) (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako TC Electronic Pipeline Tremolo , Meguiars da microfiber correction system kit 5 – kompletná 5-palcová súprava mikrovláknového systé (dmckit5)

Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava (970641901)

Detail

Čerpadlo na vodu – výkon 550 W, prietok 4100 l/h, max. tlak 3.6 bar, samonasávacia hĺbka až 8 m, dopravná výška 36 m, hmotnosť 6.95kg Zháňate čerpadlo na vodu, aby ste mohli napájať domácnosť úžitkovou vodou? Medzi takéto patrí aj Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava s čerpacou kapacitou 4100 l/h. Pumpa je vhodná na použitie na úžitkovú vodu. S týmto záhradným čerpadlom vytlačíte vodu až do 36 m. Zachytenú dažďovú vodu, ktorú chcete použiť na zavlažovanie, vám pomôže vyčerpať tento praktický pomocník. Zaujímavé vlastnosti čerpadla na vodu Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava Dokáže čerpať vodu až do vzdialenosti 36 m Využitie nájdete v zavlažovaní či vyprázdňovaní sudov a nádrží S pumpou s príkonom 550 W môžete čerpať až 4100 l/h Odčerpáva vodu s tlakom 3,6 bar (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava (970641901) , Scangrip detailing kit – essential – kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 3 ks (49.0220)

Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava (970644701)

Detail

Čerpadlo na vodu – výkon 600 W, prietok 4200 l/h, max. tlak 3.9 bar, samonasávacia hĺbka až 8 m, dopravná výška 39 m, hĺbka ponoru až 0 m, hmotnosť 12.2kg Hľadáte čerpadlo na vodu na čerpanie vody z nádrží či pivnice? Obľúbeným je Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava s čerpacím výkonom 4200 l/h. Pumpa je určená na čerpanie znečistenej vody. S týmto záhradným čerpadlom vytlačíte vodu až do 39 m. Ak šetríte vodou a zachytávate tú dažďovú, bude sa vám určite hodiť toto čerpadlo, ktoré vám so zavlažovaním pozemku pomôže. Dôležité parametre čerpadla na vodu Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava Odčerpá vodu z pivnice až do vzdialenosti 39 m Vhodné pre sudy, pivnice, chaty a závlahové systémy S pumpou s príkonom 600 W odčerpáte až 4200 l/h Čerpá vodu s tlakom 3,9 bar (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava (970644701) , Gardena záhradné čerpadlo 3000/4 súprava so sacou hadicou (970573501)

Gardena - Špirálová hadica, 10 m, súprava (4647-20)

Gardena - Špirálová hadica, 10 m, súprava (4647-20)
Detail

Špirálová hadica – dĺžka 10m, priemer 9mm, 1× zavlažovací postrekovač, 1× stopspojka, 1× rýchlospojka, 1× nákrutka, 1× adaptér Ak potrebujete efektívne zalievať vaše kvety na terase, v záhradke alebo balkóne, kúpte si špirálovú hadicu Gardena, ktorá je opatrená impulzným postrekovačom, ktorý sa dobre drží. Dĺžka hadice je pri rozvinutí 10 metrov, teda zalejete rastliny aj vo vzdialených kútoch záhrady. Po ukončení prietoku vody sa hadica zmrští do tej najmenšej možnej veľkosti. Navyše možno množstvo vody prechádzajúce hadicou plynule regulovať. Prednostné výhody špirálovej hadice GardenaHadica sa skvele hodí na zavlažovanie rastlínDĺžka hadice je 10 metrov pri plnom rozvinutíSúčasťou je impulzný postrekovačHadica sa po zastavení prietoku vody sama zvinieMnožstvo vody prechádzajúce hadicou sa dá plynule regulovaťObsah súpravy:1× špirálová hadica Gardena (10 m), 1× zavlažovací impulzný postrekovač, 1× rýchlospojka, 1× stopspojka, 1×... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Špirálová hadica, 10 m, súprava (4647-20) , Gardena sacia súprava so spätnou klapkou 3,5 m (1411-20)

Gardena ohraničujúci kábel – súprava na opravy (4059-60)

Gardena ohraničujúci kábel – súprava na opravy (4059-60)
Detail

Obvodový drôt – sada na opravy k robotickým kosačkám, 1×ohraničujúci vodič s dĺžkou 5m, 10×hák na ukotvenie do zeme, 6×konektor Súprava na opravy Gardena predstavuje nenahraditeľný doplnok k robotickým kosačkám. Určená je na upevnenie ohraničujúceho vodiča a na vykonávanie drobných opráv na žacej ploche. Súprava obsahuje ohraničujúci vodič s dĺžkou 5 m, 10 hákov na ukotvenie do zeme a 6 konektorov, ktoré umožnia jednoduché prepojenie existujúceho vodiča s novým. Súprava na opravy Gardena by vám nemala chýbať, ak vlastníte robotickú kosačku Gardena. Kľúčové vlastnosti súpravy na opravy Gardena – pre ohraničujúci kábelPraktická súprava na opravy k robotickým kosačkámUrčená na upevnenie ohraničujúceho vodiča a na vykonávanie drobných opráv na žacej plocheObsahuje ohraničujúci vodič s dĺžkou 5 m, 10 hákov na ukotvenie do zeme a 6 konektorovSúprava na opravy Gardena je vyrobená z kvalitných materiálov Obsah... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena ohraničujúci kábel – súprava na opravy (4059-60) , Gardena sacia súprava so spätnou klapkou 7 m (1418-20)

Gardena Pripojovacia súprava Flex 1/2 (18040-20)

Gardena Pripojovacia súprava Flex 1/2 (18040-20)
Detail

Záhradná hadica – Praktické príslušenstvo značky GARDENA vyniká kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou. Pripojovacia súprava Gardena s dĺžkou 150 cm a priemerom hadice 13 mm (1/2") ponúka elegantné prepojenie vozík/držiak so zdrojom vody. Hadica ponúka vysokú odolnosť proti prasknutiu s maximálnym pracovným tlakom 25 barov a dlhú životnosť.Kľúčové vlastnosti rýchlospojky GARDENA PremiumPrípojná súprava na rýchle napojenie vozík/držiak na zdroj vodyVhodné na rozmery hadíc 13 mm (1/2")Jednoduchá manipulácia a jednoduchá montážKvalitné spracovanie a vysoká odolnosť pripojovacej súpravy Gardena (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Pripojovacia súprava Flex 1/2 (18040-20) , Gardena b/s-m classic (967048001)

Gardena Pripájacia súprava k priesakovému zavlažovaču (1989-20)

Gardena Pripájacia súprava k priesakovému zavlažovaču (1989-20)
Detail

Spojka na hadicu s priemerom 3/4", vnútorný závit, napojenie na kohútik, typ spojky: spojenie, výrobný materiál: plast, regulovateľná Pripájacia súprava značky Gardena obsahuje kompletné pripájacie skrutkovanie systému Original Gardena. Súprava je určená pre pripojenie k priesakovému zavlažovaču od spoločnosti GARDENA. Je zložená z pripájacej jednotky s regulačným ventilom pre začiatok priesakového zavlažovača a zo stop spojky pre koniec priesakového zavlažovača. Jednotlivé diely možno veľmi ľahko zostaviť. Súprava obsahuje kompletné príslušenstvo.Kľúčové vlastnosti pripájacej súpravy Gardena k priesakévmu zavlažovaču 1968-20 a 1969-20Pripájacia súprava Gardena pre priesakový zavlažovačObsahuje pripájacie skrutkovanie systému Original GardenaPripájacia jednotka s regulačným ventilomStop spojka pre koniec priesakového zavlažovačaJednoduché zostavenieKompletné príslušenstvo (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Pripájacia súprava k priesakovému zavlažovaču (1989-20)

Gardena Pripojovacia súprava k hadicovému zavlažovaču (5316-20)

Gardena Pripojovacia súprava k hadicovému zavlažovaču (5316-20)
Detail

Spojka na hadicu s priemerom 3/4", vnútorný závit, napojenie na kohútik, typ spojky: spojenie, výrobný materiál: plast Zavlažujete vašu záhradu priesakovým zavlažovačom 995 alebo 996 od spoločnosti GARDENA a zháňate pripojovaciu súpravu? V tom prípade je táto pripojovacia súprava 5316-20 presne tým, čo hľadáte. Obsahuje skrutkovanie pre vstupný a výstupný koniec hadice. Veľkou výhodou je skutočnosť, že skrutky možno jednoducho kompletovať. Na tejto pripojovacej súprave tiež určite oceníte jej dlhú životnosť aj kvalitné spracovanie. Uľahčite si prácu pri zavlažovaní s touto záhradnou súpravou Gardena.Kľúčové vlastnosti pripojovacej súpravy k hadicovému zavlažovaču Gardena 995 a 996Súprava prípojok pre hadicový, priesakový zavlažovač od spoločnosti GARDENA (pre zavlažovač 995 a 996)Nákrutku možno jednoducho kompletovaťObsahuje skrutkovanie pre vstupný a výstupný koniec hadiceZaručené je jednoduché a rýchle použitieKvalitné spracovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Pripojovacia súprava k hadicovému zavlažovaču (5316-20)

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 42. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 43. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 44. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 45. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

Gardena Záhradné čerpadlo 3000/4 súprava so sacou hadicou (970573501)

Gardena Záhradné čerpadlo 3000/4  súprava so sacou hadicou (970573501)
Detail

Čerpadlo na vodu – výkon 600 W, prietok 3600 l/h, max. tlak 3.5 bar, samonasávacia hĺbka až 7 m, dopravná výška 35 m, hmotnosť 5.3kg Potrebujete čerpadlo na vodu na vyčerpanie vody z pivnice alebo inej nádrže? Populárne je Gardena Záhradné čerpadlo 3000/4 súprava so sacou hadicou s hodinovým čerpacím výkonom 3600 l/h. Pumpa je vhodná na použitie na úžitkovú vodu. S týmto záhradným čerpadlom môžete čerpať vodu až do výšky 35 m. Hodí sa na zavlažovanie záhrady zachytenou dažďovou vodou alebo na vyprázdnenie bazéna či pivnice. Podstatné parametre čerpadla na vodu Gardena Záhradné čerpadlo 3000/4 súprava so sacou hadicou Dokáže čerpať vodu až do vzdialenosti 35 m Využijete nielen na chate, či v závlahových systémoch, ale aj doma na záhrade S príkonom 600 W vytlačíte až 3600 l/h Voda opúšťa čerpadlo s tlakom až 3,5 bar (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Záhradné čerpadlo 3000/4 súprava so sacou hadicou (970573501)

Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 7 m (1418-20)

Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 7 m (1418-20)
Detail

Príslušenstvo pre čerpadlá – špirálová hadica odolná voči vákuu, možnosť priameho pripojenia, so sacím filtrom a stopkou spätného toku, O 25mm (1"), pre čerpadlá s vonkajším závitom 33.3mm (G 1) Potrebujete na záhradu kvalitnú saciu súpravu so spätnou klapkou? Špirálová hadica Gardena 1418-20 s dĺžkou 7 m a priemerom 25 mm je vhodnou voľbou. Môže sa pochváliť jednoduchým pripojením k sacej strane čerpadla a tiež vysokou odolnosťou voči podtlaku. Všetko dopĺňa spoľahlivá spojovacia skrutka na utesnenie spojenia medzi špirálovou hadicou, sacím filtrom a spätnou klapkou. Určené pre čerpadlá s vonkajším závitom 33,3 mm.Kľúčové vlastnosti sacej súpravy Gardena 1418-20Sacia súprava Gardena sa používa na pripojenie k čerpadluGardena 1418-20 v modernom tmavom vyhotoveníSada v podobe hadice, sacieho filtra a stopkyVrátane spojovacej skrutky na precízne utesneniePriemer 25 mmDĺžka 7 mUrčené pre čerpadlá s vonkajším závitom 33,3 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 7 m (1418-20)

Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 3,5 m (1411-20)

Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 3,5 m (1411-20)
Detail

Príslušenstvo pre čerpadlá – špirálová hadica odolná voči vákuu, možnosť priameho pripojenia, so sacím filtrom a stopkou spätného toku, O 25 (1"), pre čerpadlá s vonkajším závitom 33.3mm (G 1) Potrebujete na záhradu kvalitnú saciu súpravu so spätnou klapkou? Špirálová hadica Gardena 1411-20 s dĺžkou 3,5 m a priemerom25 mm je vhodnou voľbou. Môže sa pochváliť jednoduchým pripojením k sacej strane čerpadla a tiež vysokou odolnosťou voči podtlaku. Všetko dopĺňa spoľahlivá spojovacia skrutka na utesnenie spojenia medzi špirálovou hadicou, sacím filtrom a spätnou klapkou. Určené pre čerpadlá s vonkajším závitom 33,3 mm.Kľúčové vlastnosti sacej súpravy Gardena 1411-20Sacia súprava Gardena sa používa na pripojenie k čerpadluGardena 1411-20 v modernom tmavom prevedeníSúprava v podobe hadice, sacieho filtra a stopkyVrátane spojovacej skrutky na precízne utesneniePriemer 25 mmDĺžka 3,5 mUrčené pre čerpadlá s vonkajším závitom 33,3 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 3,5 m (1411-20)

Gardena textilná hadica Liano™ Xtreme 15 m – súprava (970643201)

Detail

Záhradná hadica – zmršťovacia, s opletením a odolná proti tvorbe rias, dĺžka 15 m, priemer 1/2", deštrukčný tlak 35 bar, materiál PVC a textil, hmotnosť 1,7 kg, viacfarebná farba, rýchlospojka, pištoľ a stopspojka v balení Zásadné vlastnosti hadice na vodu Gardena textilná hadica Liano™ Xtreme 15 m – súprava Spoľahlivú záhradnú hadicu Gardena oceníte aj na vašej záhrade Hadica dosahuje dĺžku 15 m Môže sa pochváliť zmršťovacím vyhotovením, teda ju ľahko uskladníte Hadica je vybavená kvalitným opletom Nebudú sa v nej tvoriť riasy Aby bol tlak v hadici bezpečný, jeho výška nesmie prekročiť 35 bar Hadica na polievanie Gardena dosahuje vnútorný priemer 1/2" Hmotnosť hadice dosahuje 1,7 kg V balení je rýchlospojka, pištoľ a stopspojka Hadica záhradná sa vyrába z materiálu, ktorým je PVC a textil (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena textilná hadica Liano™ Xtreme 15 m – súprava (970643201)

Gardena textilná hadica Liano™ Life 10 m – súprava (970642401)

Detail

Záhradná hadica – zmršťovacia, s opletením a odolná proti tvorbe rias, dĺžka 10 m, priemer 1/2", deštrukčný tlak 22 bar, materiál PVC a textil, hmotnosť 1,7 kg, viacfarebná farba, rýchlospojka, pištoľ a stopspojka v balení Hlavné prednosti hadice na vodu Gardena textilná hadica Liano™ Life 10 m – súprava Kvalitnú hadicu na vodu Gardena oceníte aj na vašej záhrade Dĺžka hadice dosahuje 10 m Možno ju ľahko uskladniť, pretože je zmršťovacia a nezaberá takmer žiadne miesto Súčasťou hadice je kvalitný oplet Odolnosť proti tvoreniu rias vo vnútri hadice Bezpečný maximálny tlak v hadici je stanovený na 22 bar Hadica na vodu Gardena ponúka vnútorný priemer 1/2" Hmotnosť hadice je 1,7 kg V súprave sa nachádza rýchlospojka, pištoľ a stopspojka Zahradná hadica sa vyrába z materiálu, ktorým je PVC a textil (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena textilná hadica Liano™ Life 10 m – súprava (970642401)

Gardena textilná hadica Liano™ Life 30 m – súprava (970642901)

Detail

Záhradná hadica – zmršťovacia, s opletením a odolná proti tvorbe rias, dĺžka 30 m, priemer 1/2", deštrukčný tlak 22 bar, materiál PVC a textil, hmotnosť 4 kg, viacfarebná farba, rýchlospojka, pištoľ a stopspojka v balení Zásadné prednosti hadice na vodu Gardena textilná hadica Liano™ Life 30 m – súprava Spoľahlivú záhradnú hadicu Gardena využijete na každej záhrade Hadica ponúka dĺžku 30 m Môže sa pochváliť zmršťovacím vyhotovením, teda ju ľahko uskladníte Hadica vás poteší kvalitným opletom Vnútri hadice sa netvoria riasy Bezpečný tlak v hadici je určený na 22 bar Zahradná hadica Gardena disponuje vnútorným priemerom 1/2" Hmotnosť hadice dosahuje na hodnotu 4 kg V súprave sa nachádza rýchlospojka, pištoľ a stopspojka Zahradná hadica na polievanie sa vyrába z materiálu, ktorým je PVC a textil (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena textilná hadica Liano™ Life 30 m – súprava (970642901)

DELPHIN SYMBOL KOMPLETNA HLAVA PODBERAKU 90X90CM, 101001497

Detail

KAPRÁRSKA PODBERÁKOVÁ HLAVA . Univerzálna kaprárska podberáková hlava, ktorá sa podobne ako všetky produkty z rady SYMBOL vyznačuje excelentným pomerom cena/kvalita. Táto hlava sadne závitom na drvivú väčšinu kaprárskych (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN SYMBOL KOMPLETNA HLAVA PODBERAKU 90X90CM, 101001497

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 42. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 43. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 44. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 45. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

Gardena Akumulátorové nožnice na konáre EasyCut 110/18V P4A – súprava (970632201)

Detail

Nožnice na konáre – teleskopické, akumulátorový pohon, dvojčepeľové, maximálna dĺžka 1100 mm, max. priemer strihu 28 mm, ergonomická rukoväť a s prevodom, materiál čepele oceľ, materiál rukoväte plast a guma, 1 akumulátor v balení, napätie akumulátora 18 V, kapacita akumulátora 2 Ah Záhradníčenie občas prináša rôzne ťažkosti, pokiaľ však máte to správne náradie, pôjde akákoľvek činnosť ako po masle. Nožnice na konáre Gardena si poradia s vetvami, ktorých priemer nie je väčší ako 28 mm. Disponujú dvojčepeľovým alebo bypassovým vyhotovením, ktoré strihá hladkým a čistým rezom bez drvenia či otlakov. Pohodlne s nimi odstrihnete konár hneď pri kmeni, ale sú vhodné aj na ostrihanie byliniek alebo trvaliek. Ak sa bránite lezeniu po rebríku, oceníte pridanú teleskopickú tyč. Aj konáre, ktoré rastú vyššie od zeme, pohodlne týmito teleskopickými nožnicami ostriháte. Výrobca sa pri ich zhotovení zameral aj na zápästie a prsty, ktoré pri strihaní najviac trpia, preto sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Akumulátorové nožnice na konáre EasyCut 110/18V P4A – súprava (970632201)
Gardena Záhradný vodovodný kohútik Pipeline (970545701), Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20), JBL ArtemioSet kompletná kultivačná súprava (4014162610607), Gardena nožnice HerbCut s puzdrom – súprava (970655801), Mivardi Brolly New Dynasty - kompletná súprava (2000020814524), Kompletná súprava filtrov pre Airbi PURE (8594162600359), Gardena nožnice FreshCut s menovkami k bylinkám – súprava (970656001), Gardena 3000/4 – súprava (9011-29), Gardena - Hmlová hadica, súprava (13135-20), Gardena ComfCut 60 18V P4A – súprava (970512201), Gardena drobné náradie Comfort – súprava (8964-30), Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím žltá (7.6075.8), Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím oranžová (7.6075.9), Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím, zelená (7.6075.4), Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím ružová (7.6075.5), Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím čierna (7.6075), Victorinox škrabka univerzálna s výkyvným dvojitým vrúbkovaným ostrím červená (7.6075.1), Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava (970644701), Gardena záhradné čerpadlo 4 100 Silent – súprava (970641901), Gardena - Špirálová hadica, 10 m, súprava (4647-20), SCANGRIP DETAILING KIT – ULTIMATE – veľká, kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, (49.0217), Gardena PowerMax 37 / 36 V P4A súprava (14638-20), Gardena PowerMax 30 / 18 V P4A súprava (14630-20), Gardena PowerMax 32 / 18 V P4A súprava (14632-20), Meguiars DA Microfiber Correction System Kit 5 – kompletná 5-palcová súprava mikrovláknového systé (DMCKIT5), SCANGRIP DETAILING KIT – ESSENTIAL – kompletná súprava detailingových svetiel v odolnej taške, 3 ks (49.0220), Gardena Záhradné čerpadlo 3000/4 súprava so sacou hadicou (970573501), Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 3,5 m (1411-20), Gardena Sacia súprava so spätnou klapkou 7 m (1418-20), Gardena B/S-M classic (967048001)