Lampa puzdro na smartphone opti case iphone x, xs, 11 pro (90546)

Produkt Lampa puzdro na smartphone opti case iphone x, xs, 11 pro (90546) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lampa puzdro na smartphone opti case iphone x, xs, 11 pro (90546) upraviť a produkt hľadať znova.

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 Pro. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone X, XS, 11 ProPuzdro určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 ProZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546) , Epico silicone case iphone x/xs/11 pro červený (42310101400002)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro na mobil Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro Max. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Držiak chráni telefón pred vodou a uzavretý je pomocou páčok. Vybavený je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti puzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro MaxPuzdro Lampa určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro MaxZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliDržiak chráni telefón pred vodouVybavený je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545) , Alzaguard 2.5d case friendly glass protector na iphone 11 pro/x/xs (agd-tgc0112)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020Puzdro určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433) , Sp connect phone case spc+ iphone 11 pro/xs/x, magsafe (52622)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla. Balenieobsahuje aj 4 vymedzovacie vložky o rôznej veľkosti. Tie sa postarajú, že puzdro dokonale splynie s každým zariadením.Kľúčové vlastnosti pevného puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540) , Epico 3d+ glass iphone x/xs/11 pro – čierne (42312151300001)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje taktiež slnečnou clonou zaisťujúcou výhľad bez lesknutia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429) , Alzaguard 3d elite glass protector na iphone 11 pro/x/xs (agd-tge0046)

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: nastavenie uhlov Držiak na mobil Lampa OPTI CASE AIRFLOW je špeciálne určený na mobilné telefóny a navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Vložené zariadenie pritom chladí vzduchom. Neobmedzuje navyše jeho funkcie ani prípadné nabíjanie. Držiak je vyrobený z kvalitnej ocele a plastu a doplnený o gumovú vložku, ktorá účinne zabraňuje kĺzaniu. Balenie obsahuje aj bezpečnostné pútko a silikónový obal, ktoré zaistia zariadenie aj pri väčších vibráciách a nerovnostiach terénu.Kľúčové vlastnosti držiaka na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOWDržiak Lampa určený na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliKompatibilný s mobilnými telefónmi a navigáciami so šírkou 13 – 20 cmVložené zariadenie chladí vzduchomDržiak na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOW je vyrobený z kvalitnej ocele a plastuGumená vložka účinne zabraňuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453) , Alzaguard 2.5d fullcover glass protector na iphone 11 pro / x / xs (agd-tgb0005)

EPICO SILICONE CASE iPhone X/XS/11 PRO červený (42310101400002)

EPICO SILICONE CASE iPhone X/XS/11 PRO červený (42310101400002)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11 Pro, materiál TPU, mäkký, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil EPICO SILICONE CASE iPhone X/XS/11 PRO červený. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím spracovaním poistkou spoľahlivou zárukou. Materiál je na dotyk príjemný a výborne sa drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil EPICO SILICONE CASE iPhone X/XS/11 PRO červený kryt nezakryje prístup k nabíjaniu a dalším ovládacím prvkom nevyhnutným na plynulé používanie mobilného telefónu. Kryt na telefón je mäkký a teda je jeho nasadenie veľmi jednoduché. Kryt na mobil na Apple iPhone 11 Pro zaručene ochráni váš telefón pred poškodením. Dôležité vlastnosti krytu na mobil EPICO SILICONE CASE iPhone X/XS/11 PRO červený Praktická ochrana mobilného telefónu Apple iPhone 11 Pro Mäkkosť zaručuje ľahkú inštaláciu krytu Kryt na telefón Epico disponuje otvormi na ovládacie prvky a konektory Materiál krytu na mobil:... (alza.sk)

Podobné produkty ako EPICO SILICONE CASE iPhone X/XS/11 PRO červený (42310101400002) , Epico silicone case iphone xs max/11 pro max červený (42510101400001)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGC0112)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGC0112)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, case friendly vyhotovenie, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGC0112) , Fixed pre apple iphone x/xs/11 pro číre (fixg-230)

EPICO 3D+ GLASS iPhone X/XS/11 Pro – čierne (42312151300001)

EPICO 3D+ GLASS iPhone X/XS/11 Pro – čierne (42312151300001)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, tvrdosť 9H, hrúbka 0,35 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička Displej dotykového zariadenia sa kedykoľvek môže aj napriek opatrnosti nepredvídateľne poničiť, nemusí sa stať nič viac, nežže vám omylom spadne na podlahu. Pre tieto nehody bolo vyvinuté ochranné sklo Epico 3D+ GLASS iPhone XS/11 Pro – čierne. Ochranné sklo je vhodné pre obrazovku Apple iPhone X, iPhone Xs a iPhone 11 Pro. Vplyvom tvrdosti 9H a sile skla 0,35 mm vzorne uchráni displej zariadenia proti rozdrobeniu alebo poškriabaniu. Vonkajšie úprava ochranného tvrdeného skla bránia zamazaniu od nežiaducich odtlačkov a šmúh. Vďaka Epico tak bude vaše zariadenie vždy v bezpečí. Okrem toho získate aj čistiacu handričku.Najdôležitejšie parametre ochranného skla Epico 3D+ GLASS iPhone X/XS/11 Pro - čierneOchranné sklo vyrobené pre Apple iPhone X, iPhone Xs a iPhone 11 ProSklo je oproti tenkej fólii silnejšou a efektívnejšou ochranouAplikácia... (alza.sk)

Podobné produkty ako EPICO 3D+ GLASS iPhone X/XS/11 Pro – čierne (42312151300001) , Sp connect glass screen protector iphone 11 pro/xs/x (55322)

MG Carbon Case Flexible gumené púzdro na iPhone 11 Pro Max, modré

MG Carbon Case Flexible gumené púzdro na iPhone 11 Pro Max, modré
Detail

Ochráňte váš telefón s týmto odolným krytom, ktorý vyniká karbónovým vzhľadom. Kryt ochráni zadnú stranu, boky a rohy vášho telefónu. Prístup ku konektorom, fotoaparátu a všetkým ovládacím prvkom umožňuje aj naďalej ovládanie bez obmedzení. Kopíruje telo telefónu a takmer vôbec nezväčšuje jeho rozmery. Materiál krytu je mäkký, vďaka čomu je jeho nasadenie naozaj jednoduché. Hlavné výhody púzdra MG Carbon Flexible • Štýlové a elegantné púzdro • Chráni celú zadnú stranu vášho telefónu • Zvýšené hrany pre ochranu okrajov telefónu • Zosilnený rám pre zvýšenú ochranu pri páde • Imitácia karbónu • Presné výrezy na všetky ovládacie tlačidlá a konektory • Pružný TPU materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Carbon Case Flexible gumené púzdro na iPhone 11 Pro Max, modré , Spigen align glas.tr 2 pack iphone 11 pro/xs/x (agl00109)

FIXED pre Apple iPhone X/XS/11 Pro číre (FIXG-230)

FIXED pre Apple iPhone X/XS/11 Pro číre (FIXG-230)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0,33 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, aplikačná tekutina a samolepka na odstránenie prachu Displej dotykového zariadenia sa kedykoľvek môže aj napriek prezieravosti náhodne zničiť, stačí na to akurát ho omylom pustiť na podlahu. Na prevenciu podobných prípadov bolo vyvinuté ochranné sklo FIXED pre Apple iPhone X/XS/11 Pro číre. Tvrdé ochranné sklo je určené presne na model Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS. Zásluhou tvrdosti s hodnotou 9H a hrúbky sklíčka 0,33 mm riadne istí displej pred škrabancami či iným typom poškodenia. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. O vysoký komfort pri používaní telefónu sa postarajú 2.5D hrany, ktoré veľmi dobre splynú s displejom. Vďaka ochrannému sklu FIXED tak bude displej vášho zariadenia stále v perfektnej kondícii. Nijako nezmení dotykové vlastnosti displeja, má... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED pre Apple iPhone X/XS/11 Pro číre (FIXG-230) , Safe. by panzerglass apple iphone x/xs/11 pro čierny rámček (safe95004)

Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/11 Pro čierne (42312151300006)

Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/11 Pro čierne (42312151300006)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, zaoblenie 3D, tvrdosť 9H, hrúbka 0,35 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, stierka, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Chráňte svoj telefón aj seba pomocou ochranného skla Epico Anti-BacterialEpico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/11 Pro je kvalitne spracované ochranné sklo, ktoré displeju vášho smartfónu poskytne dokonalú ochranu pred poškodením v každej situácii. Tvrdené sklo s hrúbkou 0, 35 mm a tvrdosťou 9H je zárukou maximálnej spoľahlivosti a dlhej životnosti. Ochranné sklo EpicoAnti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/11 Pro je 100 % priehľadné, vďaka čomu je vždy zachovaná dokonalá čistota obrazu, a zároveň maximálna presnosť a rýchlosť reakcie pri ovládaní mobilného telefónu. Balenie obsahuje čistiacu a alkoholovú handričku, praktickú stierku, a tiež špeciálnu samolepku na bezpečné odstránenie usadeného prachu.Kľúčové vlastnosti ochranného skla Epico Anti-Bacterial 3D+... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/11 Pro čierne (42312151300006) , Sp connect bike bundle ii pre iphone 11 pro/xs/x (54422)

SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro čierny rámček (SAFE95004)

SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro čierny rámček (SAFE95004)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11, iPhone X a iPhone XS, hrúbka 0,33 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej dotykového zariadenia sa môže aj napriek všetkej prezieravosti znenazdania zničiť, stačí na to iba malá nehoda, ako ho napr. nechtiac pustiť z ruky. Na obmedzenie tohto problému sa dá zaobstarať ochranné sklo SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro čierny rámček. Tvrdené ochranné sklo je zamerané priamo na model Apple iPhone 11, iPhone X a iPhone XS. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Vďaka ochrannému sklu PanzerGlass tak bude obrazovka vášho zariadenia za všetkých okolností dokonale chránená. Súčasťou balenia je tiež čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu. Rozhodujúce parametre ochranného skla SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro čierny rámček Ochranné sklo Apple iPhone 11, iPhone X a iPhone XS Pevnejšie ako... (alza.sk)

Podobné produkty ako SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro čierny rámček (SAFE95004) , Epico anti-bacterial 3d+ glass iphone x/xs/11 pro čierne (42312151300006)

SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe (52622)

Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, materiál plast a TPU, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, prichytenie na riadidlá Chráňte svoj mobilný telefón proti poškodeniu vďaka krytu na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím precíznym vyhotovením zárukou vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a dobre sa v ruke drží. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe zostane voľný prístup ku konektoru na nabíjanie a dalším tlačidlám nevyhnutným na plynulé používanie mobilného telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne prichytený. Ochranný kryt na mobil na Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS zaistí vášmu telefónu ochranu. Významné parametre krytu na mobil SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe Praktická ochrana mobilného telefónu Apple iPhone... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe (52622) , Spigen glass fc 2 pack black iphone 11 pro/xs/x (057gl23120)

FIXED ochranné sklo Full Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro, čierna

Detail

Popis produktu: Vysoko kvalitné tvrdené sklo FIXED Full-Cover s lepením po celej ploche zaistí maximálnu ochranu displeja vášho mobilného telefónu. Zabránite tak prípadnému poškodeniu v podobe prasknutého alebo poškriabaného displeja. Sklo vďaka 2,5D designu kryje celú plochu displeja až k okrajom. Výhodou oproti bežným 2,5D sklám je lepenie po celej ploche displeja telefónu, sklo tak lepšie priľne k displeju a perfektne drží a netvoria sa mapy. Navyše má aj lepšiu citlivosť dotyku. V balení nájdete všetko potrebné pre jednoduchú inštaláciu. So sklom FIXED Full-Cover získa váš telefón kompletnú ochranu displeja pred nárazmi, škrabancami aj nečistotami.Vlastnosti:- ochranné tvrdené sklo pre telefón- 2,5D - kryje celú plochu displeja až k okrajom- lepenie po celej ploche skla- hrúbka: 0,33 mm- 100% priehľadnosť- oleofóbna štruktúra proti odtlačkom prstov- lepšia citlivosť dotyku ako u bežných 2,5D skiel- vyrobené presne na mieru daného telefónu- jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín- veľmi dobre sa čistí- maximálna ochrana displeja (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako FIXED ochranné sklo Full Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro, čierna , Alzaguard 2.5d case friendly glass protector na iphone 11 pro max/xs max (agd-tgc0104)

FIXED FullGlue-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (FIXGFA-230-BK)

FIXED FullGlue-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (FIXGFA-230-BK)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0,33 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, aplikačná tekutina a samolepka na odstránenie prachu Displej dotykového zariadenia sa môže aj napriek veľkej prezieravosti v sekunde zničiť, nemusí sa stať nič viac, než to, že sa vám ho podarí nedbalo pohodiť na stôl. Ako riešenie tohto problému si môžete zaobstarať ochranné sklo FIXED FullGlue-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne. Ochranné tvrdené sklo bolo vytvorené na obrazovku Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS. Práve zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky 0,33 mm skvele uchráni displej zariadenia pred poškodením pri páde alebo inej nehode. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Príjemnou vlastnosťou sú zaoblené 2.5D hrany, ktoré pekne splývajú s displejom. Vďaka ochrannému sklu FIXED si tak obrazovka vášho zariadenia uchová stále dobrú kondíciu. Zachováva perfektné dotykové... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED FullGlue-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (FIXGFA-230-BK) , Epico silicone pro iphone x/ iphone xs – červený (24310101400006)

PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (P2664)

PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (P2664)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, tvrdosť 9H, privátny filter, hrúbka 0,4 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej zariadenia s dotykovou plochou sa eventuálne môže aj napriek maximálnej pozornosti nepredvídateľne poškriabať, stačí ho akurát nedbalo pohodiť na stôl. Na takéto situácie bolo vyvinuté ochranné sklo PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne. Ochranné sklo je zamerané akurát na mieru Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS. Zásluhou tvrdosti s hodnotou 9H a hrúbky sklíčka 0,4 mm bezpečne ochraňuje displej pred takmer akýmkoľvek poškodením. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Vďaka ochrannému sklu PanzerGlass tak bude vaše zariadenie vždy v bezpečí. Súčasťou balenia je tiež čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu. Hlavné parametre ochranného skla PanzerGlass... (alza.sk)

Podobné produkty ako PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (P2664) , Alzaguard 2.5d glass with tpu frame na iphone 11 pro/ x/ xs čierne (agd-tgtf003b)

EPICO SILICONE CASE iPhone XS MAX/11 PRO MAX červený (42510101400001)

EPICO SILICONE CASE iPhone XS MAX/11 PRO MAX červený (42510101400001)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11 Pro Max, materiál TPU, mäkký, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj telefón vďaka krytu na mobil EPICO SILICONE CASE iPhone XS MAX/11 PRO MAX červený. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím vyhotovením spoľahlivou poistkou odolnosti. Materiál krytu je príjemný a nebude kĺzať z rúk. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil EPICO SILICONE CASE iPhone XS MAX/11 PRO MAX červený zostane zachovaný prístup k nabíjaniu aj k dalším tlačidlám nutným na pokojné používanie vášho telefónu. Kryt na mobil je pružný a preto je jeho nasadenie veľmi jednoduché. Kryt na mobil na Apple iPhone 11 Pro Max zaistí ochranu vášho telefónu. Hlavné parametre krytu na mobil EPICO SILICONE CASE iPhone XS MAX/11 PRO MAX červený Odolná ochrana telefónu Apple iPhone 11 Pro Max Pružnosť zaručuje veľmi jednoduchú inštaláciu krytu Kryt na mobil Epico má otvory na potrebné konektory a ovládacie prvky Materiál krytu na mobil: TPU Jeho farba je červená (alza.sk)

Podobné produkty ako EPICO SILICONE CASE iPhone XS MAX/11 PRO MAX červený (42510101400001) , Sp connect phone case spc+ iphone 11 pro max/xs max, magsafe (52624)

FIXED 3D Full-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (FIXG3D-230-033BK)

FIXED 3D Full-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (FIXG3D-230-033BK)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm Kľúčové benefity ochranného skla Fixed 3D Full-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 ProZachováte pôvodný dizajn a dotykovú citlivosť svojho smartfónu a zároveň poistíte jeho displej pred poškodenímTvrdosť 9H vám zaručí odolnosť proti pádu a vzniku škrabancovOlefóbna vrstva odpudzuje mastnotu, takže displej nebudete musieť toľko čistiťPočas nalepovania sa nemusíte báť vzniku vzduchových bublínKompatibilný smartfón:Apple iPhone X/XS/11 ProCitlivosť ani vzhľad vášho telefónu sa nezmeníTvrdené sklá značky Fixed sú ďaleko obľúbenejšie ako klasické fólie, pretože zachovávajú vysokú citlivosť dotyku a majú pevnosť 9H. Vďaka nej vám môžu zaručiť vynikajúcu odolnosť proti priamym nárazom, poškriabaniu a pádom.S FIXED 3D Full-Cover ochránite celý displej vrátane okrajovKaždé sklo je navrhnuté na mieru danému modelu telefónu – v tomto prípade je kompatibilné s telefónom Apple... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED 3D Full-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (FIXG3D-230-033BK) , Epico silicone case iphone x/xs - čierny transparentný (24310101200004)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED XLPuzdro určené na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543) , Alzaguard shockproof case pre iphone x/xs (agd-pcts0011z)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej straneponúka vývod na kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED LPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542) , Tempered glass protector antibacterial na iphone x/xs/11 pro, čierne + sklo na kameru (tga-ipx-bl)

MG 9H ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / X

Detail

Každému sa už stalo, že mu spadol telefón a a odniesol si to práve displej, ktorý je najviac náchylný na poškodenie. Preto je nevyhnutné svoj telefón chrániť. Tvrdené sklo maximálne ochráni váš telefón pred pádmi, nárazmi a škrabancami. Navyše pomáha odpudzovať vlhkosť aj prach. Funkčnosť telefónu ostáva plne zachovaná, nemení sa jeho citlivosť ani nedeformuje zobrazovanie. Váš telefón si zaslúži kvalitnú a spoľahlivú ochranu, aby ste sa nemuseli stresovať zo škrabancov, či nepekných prasklín na displeji v prípade, že vám nešťastne vypadne z vrecka. Drží precízne a vám odpadáva starosť s večným striehnutím na bezpečnosť telefónu. UPOZORNENIE! Sklo je menšie ako displej, vzhľadom na to, že telefón má zaoblený displej a sklo pokrýva len rovnú plochu displeja. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrýva úplne celý displej • Tvrdosť 9H pre maximálnu ochranu pred škrabancami a rozbitím • Chráni váš telefón pred vodou, prachom a nečistotami • Eliminuje viditeľnosť odtlačkov prstov • Niekoľkokrát vyššia účinnosť ako pri ochrannej fólii • Ľahká aplikácia, vďaka špeciálnej technológii neostávajú pod sklom vzduchové bubliny (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG 9H ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / X , Fixed slim pre apple iphone 11 pro/xs/x čierne (fixslm-426-bk)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS Max (AGD-TGC0104)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS Max (AGD-TGC0104)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro Max a iPhone XS Max, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, case friendly vyhotovenie, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS Max (AGD-TGC0104) , Fixed fullglue-cover pre apple iphone x/xs/11 pro čierne (fixgfa-230-bk)

MG Nano Flexi ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / /X

MG Nano Flexi ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / /X
Detail

Ochranné sklo MG Nano Flexi sa vyznačuje vysokou kvalitou a jedinečnou flexibilitou. Napriek svojej tenkosti (0,15 mm) ochráni displej telefónu počas pádu na zem alebo počas iných nešťastných príhôd. Displej je zároveň chránený aj pred kvapkami vody, nečistotami a odtlačkami prstov. Ponúka pohodlný pocit dotyku bez zníženia citlivosti displeja. Nalepením skla na displej predídete mnohým nepekným škrabancom, či dokonca možnému rozbitiu displeja alebo prasklinám. Vďaka transparentnosti a zvýšenej citlivosti skla ostáva funkčnosť telefónu plne zachovaná. Kľúčové vlastnosti ochranného skla: • Chráni váš smartphone pred vodou, prachom, olejom a odtlačkami prstov • Neznižuje dotykové vlastnosti telefónu • Tvrdosť 9H pre maximálnu ochranu • Niekoľkokrát vyššia účinnosť ako pri ochrannej fólii • Nenáročná aplikácia Obsah balenia: • Tvrdené ochranné sklo • Utierka na čistenie displeja z mikrovlákna • Nálepka na odstraňovanie prachu (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Nano Flexi ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / /X , Epico anti-bacterial 2.5d full cover glass iphone x/xs/11 pro čierne (42312151300007)

3mk Apple iPhone 11 Pro 3mk Armor Case puzdro KP20619 transparentná

Detail

Zoznámte sa s naším novým puzdrom 3mk Armor Case Vysoká priľnavosť a absorbácia nárazov. Trieda ochrany Absorber175™. Po 26 pádoch úplne nového telefónu chráneného puzdrom z výšky 175 cm neboli nájdené žiadne preliačiny, praskliny ani škrabance. Testy sú v súlade s Absorber Standard boli vykonané vo výskumnom centre Grant4Com vo Fínsku a boli potvrdené riadnou správou o teste. Vojenský stupeň ochrany. Puzdro prešlo prísnymi testami podľa štandardu Military Grade (MIL-STD-810G 516.7). High-Grip Waves™. Povrch puzdra zlepšuje priľnavosť. Lepšia ochrana rohov. Puzdro Amor má zosilnené rohy pre ešte lepšiu ochranu. Tlačidlá EasyClick™. Puzdro chráni vyčnievajúce tlačidlá a neovplyvňuje ich citlivosť. RoHS certifikát. Potvrdzuje, že výrobok spĺňa smernice obmedzujúce používanie ťažkých kovov. Certifikované PZH Zaručuje, že výrobok je bezpečný pre ľudské zdravie. Špecifikácia Sada obsahuje: 3mk Armor Case - 1ks. Typ ochrany: Puzdro Trieda testu pádom Absorber175™ Hrúbka: 1,5 mm Záruka: 24 mesiacov Apple iPhone 11 Pro (izmael.eu)

Podobné produkty ako 3mk Apple iPhone 11 Pro 3mk Armor Case puzdro KP20619 transparentná , Panzerglass edge-to-edge privacy pre apple iphone x/xs/11 pro čierne (p2664)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGB0005)

AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGB0005)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGB0005) , Lea puzdro na ipad pro 11 (ipad pro sleeve 11")

AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGE0046)

AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGE0046)
Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, z japonského skla Asahi, 3D zaoblenie splývajúce s telefónom, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo na okrajoch, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné ochranné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo na iPhone od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla na mobil 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGE0046) , Epico glass 3d+ na iphone x/iphone xs – čierne (32812151300001)

Puzdro na mobil Guess iPhone X/XS šedá farba

Detail

Puzdro na IPhone z kolekcie Guess. Model vyrobený z. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Guess iPhone X/XS šedá farba , Forever bioio na iphone x/xs zelený (gsm093970)

Puzdro na mobil Guess iPhone 11 Pro hnedá farba

Puzdro na mobil Guess iPhone 11 Pro hnedá farba
Detail

Puzdro na mobil z kolekcie Guess. Model vyrobený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Guess iPhone 11 Pro hnedá farba , Forever bioio na iphone x/xs čierny (gsm094000)

Spigen Glas.Tr Slim ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / X (063GL24514)

Spigen Glas.Tr Slim ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / X (063GL24514)
Detail

Ochranné sklo od spoločnosti Spigen je zárukou vysokej kvality. Sklo poskytuje vylepšenú ochranu pred poškriabaním, ktoré je najčastejšie spôsobené ťukaním na displej alebo inými tvrdými predmetmi. Je vyrobené zo zosilneného tvrdeného skla s hrúbkou 0,2 mm. Sklo má tvrdosť 9H a je vysoko odolné voči poškriabaniu. Okrem ochrany sklo poskytuje ochranu aj voči odtlačkom prstov a to vďaka špeciálnemu nano povlaku. Upozornenie: 2D sklá nepokrývajú celú časť dotykovej plochy. V prípade zaoblených displejov, sklo pokrýva len rovnú plochu displeja. Vlastnosti: • Formát: 2D - nepokrýva úplne celý displej • Vyrobené z kvalitného tvrdeného skla s tvrdosťou 9H • Nano povlak uľahčuje odstránenie škvŕn a odtlačkov prstov z obrazovky • Hladký na dotyk, nezasahuje do dotykového displeja • Case Friendly sklo, čo znamená, že je kompatibilné s väčšinou ochranných puzdier • Aplikačná súprava zaručuje ľahkú a rýchlu inštaláciu • Balenie obsahuje sklo, utierku z mikrovlákna, utierku s alkoholom a pásik pre odstránenie nečistôt (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Spigen Glas.Tr Slim ochranné sklo na iPhone 11 Pro / XS / X (063GL24514) , Alzaguard na iphone x/xs číre (agd-pct0051z)

3mk Apple iPhone 11 Pro Max 3mk Armor Case puzdro KP20663 transparentná

Detail

Zoznámte sa s naším novým puzdrom 3mk Armor Case Vysoká priľnavosť a absorbácia nárazov. Trieda ochrany Absorber175™. Po 26 pádoch úplne nového telefónu chráneného puzdrom z výšky 175 cm neboli nájdené žiadne preliačiny, praskliny ani škrabance. Testy sú v súlade s Absorber Standard boli vykonané vo výskumnom centre Grant4Com vo Fínsku a boli potvrdené riadnou správou o teste. Vojenský stupeň ochrany. Puzdro prešlo prísnymi testami podľa štandardu Military Grade (MIL-STD-810G 516.7). High-Grip Waves™. Povrch puzdra zlepšuje priľnavosť. Lepšia ochrana rohov. Puzdro Amor má zosilnené rohy pre ešte lepšiu ochranu. Tlačidlá EasyClick™. Puzdro chráni vyčnievajúce tlačidlá a neovplyvňuje ich citlivosť. RoHS certifikát. Potvrdzuje, že výrobok spĺňa smernice obmedzujúce používanie ťažkých kovov. Certifikované PZH Zaručuje, že výrobok je bezpečný pre ľudské zdravie. Špecifikácia Sada obsahuje: 3mk Armor Case - 1ks. Typ ochrany: Puzdro Trieda testu pádom Absorber175™ Hrúbka: 1,5 mm Záruka: 24 mesiacov Apple iPhone 11 Pro Max (izmael.eu)

Podobné produkty ako 3mk Apple iPhone 11 Pro Max 3mk Armor Case puzdro KP20663 transparentná

IZMAEL Apple iPhone 11 Pro Silikónové flexibilné puzdro Milky Case KP11809 červená

IZMAEL Apple iPhone 11 Pro Silikónové flexibilné puzdro Milky Case  KP11809 červená
Detail

Silikónové flexibilné puzdro Milky Case pre Apple iPhone 11 Pro - Červená Silikónové tenké puzdro pre Apple iPhone 11 Pro. Oceňujete charakteristický vzhľad svojho smartfónu a zároveň ho chcete chrániť pred poškodením? Perfektný výber. Polopriehľadné silikónové puzdro Milky Case dokonale plní obe úlohy. Priehľadná, matná zadná strana krytu zaujímavým spôsobom zobrazuje dizajn zariadenia bez zmeny jeho vzhľadu. Kontrastné strany so sýtou farbou dopĺňajú originálny vzhľad puzdra. Puzdro je tenké a nezaťažuje telefón. Odolné a spoľahlivé -vyrobené z vysokokvalitného mäkkého materiálu, ktorý poskytuje vynikajúcu ochranu pred pádmi a poškriabaním. Udržiava obrazovku a fotoaparát chránený. Ochrana telefónu pred akýmkoľvek druhom nečistôt a prachu. Ľahký prístup ku všetkým portom. Fotografie sú ilustračné, otvory budú zodpovedať objednanému modelu. Špecifikácia: Názov: Milky Case Farba: Červená Kompatibilný: Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Pro (izmael.eu)

Podobné produkty ako IZMAEL Apple iPhone 11 Pro Silikónové flexibilné puzdro Milky Case KP11809 červená

IZMAEL Apple iPhone 11 Pro Silikónové flexibilné puzdro Milky Case KP11811 modrá

IZMAEL Apple iPhone 11 Pro Silikónové flexibilné puzdro Milky Case  KP11811 modrá
Detail

Silikónové flexibilné puzdro Milky Case pre Apple iPhone 11 Pro - Modrá Silikónové tenké puzdro pre Apple iPhone 11 Pro. Oceňujete charakteristický vzhľad svojho smartfónu a zároveň ho chcete chrániť pred poškodením? Perfektný výber. Polopriehľadné silikónové puzdro Milky Case dokonale plní obe úlohy. Priehľadná, matná zadná strana krytu zaujímavým spôsobom zobrazuje dizajn zariadenia bez zmeny jeho vzhľadu. Kontrastné strany so sýtou farbou dopĺňajú originálny vzhľad puzdra. Puzdro je tenké a nezaťažuje telefón. Odolné a spoľahlivé -vyrobené z vysokokvalitného mäkkého materiálu, ktorý poskytuje vynikajúcu ochranu pred pádmi a poškriabaním. Udržiava obrazovku a fotoaparát chránený. Ochrana telefónu pred akýmkoľvek druhom nečistôt a prachu. Ľahký prístup ku všetkým portom. Fotografie sú ilustračné, otvory budú zodpovedať objednanému modelu. Špecifikácia: Názov: Milky Case Farba: Modrá Kompatibilný: Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Pro (izmael.eu)

Podobné produkty ako IZMAEL Apple iPhone 11 Pro Silikónové flexibilné puzdro Milky Case KP11811 modrá

Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/Xs červená farba

Detail

Puzdro na IPhone z kolekcie Karl Lagerfeld. Model vyrobený zo syntetického materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/Xs červená farba

Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/ Xs červená farba

Detail

Puzdro na IPhone z kolekcie Karl Lagerfeld. Model vyrobený z materiálu s potlačou. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/ Xs červená farba

Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/Xs čierna farba

Detail

Puzdro na mobil z kolekcie Karl Lagerfeld. Model vyrobený z. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/Xs čierna farba

Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/XS čierna farba

Detail

Puzdro na mobil z kolekcie Karl Lagerfeld. Model vyrobený zo syntetického materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/XS čierna farba

Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/Xs priehľadná farba

Detail

Puzdro na IPhone z kolekcie Karl Lagerfeld. Model vyrobený z materiálu s potlačou. Model sa ľahko čistí a udržiava. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone X/Xs priehľadná farba

Puzdro na mobil Swarovski Crystalgram iPhone X/XS tmavomodrá farba

Puzdro na mobil Swarovski Crystalgram iPhone X/XS tmavomodrá farba
Detail

Puzdro na IPhone z kolekcie Swarovski. Model vyrobený z materiálu s kryštálmi. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Swarovski Crystalgram iPhone X/XS tmavomodrá farba

MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 11 Pro 5G, modré

MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 11 Pro 5G, modré
Detail

Puzdro na telefón s priehľadným bočným panelom. Puzdro je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú vysokú trvácnosť a vysoký komfort používania. Samozrejmosťou je i vysoká ochrana pred poškriabaním, miernym pádom a znečistením. Chránená je nielen zadná časť telefónu, ale aj displej, rohy a boky. Vďaka výrezom pre tlačidlá je ovládanie jednoduché, presne ako pred jeho nasadením a je teda plne zachovaný prístup ku všetkým tlačidlám a ovládacím prvkom. Vlastnosti puzdra: • Priehľadný bočný panel • Poskytuje ochranu vášho telefónu pred poškriabaním a nečistotami • Chránený je displej, aj rohy a boky telefónu • Pohodlný prístup k ovládacím prvkom a portom • Disponuje potrebnými výrezmi pre fotoaparát, nabíjanie, či slúchadlá • Zadná časť puzdra je matná • Ľahké a tenké prevedenie Uvedené obrázky sú ilustračné, pričom reálne prevedenie je prispôsobené na telefón, ktorý je uvedený v názve produktu. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 11 Pro 5G, modré

MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 11 Pro 5G, čierne

MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 11 Pro 5G, čierne
Detail

Puzdro na telefón s priehľadným bočným panelom. Puzdro je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú vysokú trvácnosť a vysoký komfort používania. Samozrejmosťou je i vysoká ochrana pred poškriabaním, miernym pádom a znečistením. Chránená je nielen zadná časť telefónu, ale aj displej, rohy a boky. Vďaka výrezom pre tlačidlá je ovládanie jednoduché, presne ako pred jeho nasadením a je teda plne zachovaný prístup ku všetkým tlačidlám a ovládacím prvkom. Vlastnosti puzdra: • Priehľadný bočný panel • Poskytuje ochranu vášho telefónu pred poškriabaním a nečistotami • Chránený je displej, aj rohy a boky telefónu • Pohodlný prístup k ovládacím prvkom a portom • Disponuje potrebnými výrezmi pre fotoaparát, nabíjanie, či slúchadlá • Zadná časť puzdra je matná • Ľahké a tenké prevedenie Uvedené obrázky sú ilustračné, pričom reálne prevedenie je prispôsobené na telefón, ktorý je uvedený v názve produktu. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 11 Pro 5G, čierne

Puzdro na mobil Guess Iphone 11 Pro 5,8" ružová farba

Puzdro na mobil Guess Iphone 11 Pro 5,8" ružová farba
Detail

Puzdro na mobil z kolekcie Guess. Model vyrobený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Guess Iphone 11 Pro 5,8" ružová farba

Puzdro na mobil Guess iPhone 11 Pro Max ružová farba

Puzdro na mobil Guess iPhone 11 Pro Max ružová farba
Detail

Puzdro na mobil z kolekcie Guess. Model vyrobený zo vzorovanej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Guess iPhone 11 Pro Max ružová farba

Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone 11 Pro priehľadná farba

Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone 11 Pro priehľadná farba
Detail

Puzdro na mobil z kolekcie Karl Lagerfeld. Model vyrobený z materiálu s potlačou. (answear.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na mobil Karl Lagerfeld iPhone 11 Pro priehľadná farba

Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro KP9852

Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro  KP9852
Detail

Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro - Transparentná Veľmi odolné temperované tvrdené sklo s celoplošným lepidlom od renomovanej spoločnosti Wozinsky je perfektným dôkazom, že prvotriedna ochrana nemusí nutne obmedzovať pohodlie pri používaní. Sklo je viacvrstvové s odolnosťou proti poškriabaniu. Perfektne chráni displej telefónu a vďaka priľnavej vrstve na celom povrchu sklo k nemu pevne a presne priľne. Sklo pohlcuje energiu generovanú nárazom a rozloží ju na svoj povrch. Vďaka tomu sa rozbije len nalepené sklo a nie celý displej. Temperované sklo nepriaznivo neovplyvňuje citlivosť dotyku. Rám, ktorý ich obklopuje, zabraňuje odštiepeniu krytu. Sklo je balené v elegantnej krabičke. POZNÁMKA: Hrany tvrdeného skla v niektorých prípadoch môžu byť mierne zdvihnuté. Návod na nalepenie skla Aplikovať ochranné sklo je jednoduché. Displej čo najstarostlivejšie očistite priloženým handričkou namočenou v alkohole a po zaschnutí povrch vyleštite priloženým handričkou z mikrovlákna. Než priložíte sklo uistite sa, že na displeji ani v okolí slúchadlá nezostali žiadne nečistoty, ktoré by bránili dokonalému priľnutiu skla, alebo ho mohli znehodnotiť. Pred pritlačením tvrdeného skla dbajte na to, aby sklo bolo na výšku i šírku perfektne vycentrované, a od stredu vytlačte vzduch do krajov. Po inštalácii skla nedochádza k zhoršeniu dotykových vlastností displeja ani ku skresleniu farebného podania displeja, perfektné optické vlastnosti zostávajú zachované. Aký je rozdiel medzi klasickým 9H/2D vs 9H 3D/5Dsklom na mobil? Tvrdené sklo 3D/5D alebo Full Glue chráni vašu obrazovku po celej časti a má tvarovaný okraj skla presne na váš telefón na rozdiel od klasického skla ktoré nie je zaoblené a nie je chránený celý displej ale je vhodnejší pre púzdro. Špecifikácia: Značka: Wozinsky Chráni rovnú časť displeja tvrdosť 9H Extrémne odolný proti nárazom a poškriabaniu vyrobené presne na mieru daného telefónu jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín Chráni váš smartfón pred vodou, prachom, olejom a odtlačkami prstov V balení: tvrdené sklo, handričky na čistenie obrazovky, nálepka pre odstránenie prachových častíc všetko potrebné k inštalácii v balení farba: Transparentná Apple iPhone XApple iPhone XSApple iPhone 11 Pro (izmael.eu)

Podobné produkty ako Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro KP9852

Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro KP9794

Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro  KP9794
Detail

Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro - Čierna Veľmi odolné temperované tvrdené sklo s celoplošným lepidlom od renomovanej spoločnosti Wozinsky je perfektným dôkazom, že prvotriedna ochrana nemusí nutne obmedzovať pohodlie pri používaní. Sklo je viacvrstvové s odolnosťou proti poškriabaniu. Perfektne chráni displej telefónu a vďaka priľnavej vrstve na celom povrchu sklo k nemu pevne a presne priľne. Sklo pohlcuje energiu generovanú nárazom a rozloží ju na svoj povrch. Vďaka tomu sa rozbije len nalepené sklo a nie celý displej. Temperované sklo nepriaznivo neovplyvňuje citlivosť dotyku. Rám, ktorý ich obklopuje, zabraňuje odštiepeniu krytu. Sklo je balené v elegantnej krabičke. POZNÁMKA: Hrany tvrdeného skla v niektorých prípadoch môžu byť mierne zdvihnuté. Návod na nalepenie skla Aplikovať ochranné sklo je jednoduché. Displej čo najstarostlivejšie očistite priloženým handričkou namočenou v alkohole a po zaschnutí povrch vyleštite priloženým handričkou z mikrovlákna. Než priložíte sklo uistite sa, že na displeji ani v okolí slúchadlá nezostali žiadne nečistoty, ktoré by bránili dokonalému priľnutiu skla, alebo ho mohli znehodnotiť. Pred pritlačením tvrdeného skla dbajte na to, aby sklo bolo na výšku i šírku perfektne vycentrované, a od stredu vytlačte vzduch do krajov. Po inštalácii skla nedochádza k zhoršeniu dotykových vlastností displeja ani ku skresleniu farebného podania displeja, perfektné optické vlastnosti zostávajú zachované. Aký je rozdiel medzi klasickým 9H/2D vs 9H 3D/5Dsklom na mobil? Tvrdené sklo 3D/5D alebo Full Glue chráni vašu obrazovku po celej časti a má tvarovaný okraj skla presne na váš telefón na rozdiel od klasického skla ktoré nie je zaoblené a nie je chránený celý displej ale je vhodnejší pre púzdro. Špecifikácia: Značka: Wozinsky Chráni rovnú časť displeja tvrdosť 9H Extrémne odolný proti nárazom a poškriabaniu vyrobené presne na mieru daného telefónu jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín Chráni váš smartfón pred vodou, prachom, olejom a odtlačkami prstov V balení: tvrdené sklo, handričky na čistenie obrazovky, nálepka pre odstránenie prachových častíc všetko potrebné k inštalácii v balení farba: Čierna Apple iPhone XApple iPhone XSApple iPhone 11 Pro (izmael.eu)

Podobné produkty ako Wozinsky ochranné tvrdené sklo pre Apple iPhone X/iPhone XS/iPhone 11 Pro KP9794

Wozinsky ohybné ochranné sklo pre Apple iPhone X/iPhone 11 Pro/iPhone XS KP9797

Wozinsky ohybné ochranné sklo pre Apple iPhone X/iPhone 11 Pro/iPhone XS  KP9797
Detail

Wozinsky ohybné ochranné sklo pre Apple iPhone X/iPhone 11 Pro/iPhone XS - Transparentná Veľmi odolné temperované tvrdené sklo s celoplošným lepidlom od renomovanej spoločnosti Wozinsky je perfektným dôkazom, že prvotriedna ochrana nemusí nutne obmedzovať pohodlie pri používaní. ysoko kvalitné sklo kombinujúci odolnosť pancierovanie a výnimočnú flexibilitu. Sklo je viacvrstvové s odolnosťou proti poškriabaniu. Perfektne chráni displej telefónu a vďaka priľnavej vrstve na celom povrchu sklo k nemu pevne a presne priľne. Sklo pohlcuje energiu generovanú nárazom a rozloží ju na svoj povrch. Vďaka tomu sa rozbije len nalepené sklo a nie celý displej. Temperované sklo nepriaznivo neovplyvňuje citlivosť dotyku. Rám, ktorý ich obklopuje, zabraňuje odštiepeniu krytu. Sklo je balené v elegantnej krabičke. POZNÁMKA: Hrany tvrdeného skla v niektorých prípadoch môžu byť mierne zdvihnuté. Návod na nalepenie skla Aplikovať ochranné sklo je jednoduché. Displej čo najstarostlivejšie očistite priloženým handričkou namočenou v alkohole a po zaschnutí povrch vyleštite priloženým handričkou z mikrovlákna. Než priložíte sklo uistite sa, že na displeji ani v okolí slúchadlá nezostali žiadne nečistoty, ktoré by bránili dokonalému priľnutiu skla, alebo ho mohli znehodnotiť. Pred pritlačením tvrdeného skla dbajte na to, aby sklo bolo na výšku i šírku perfektne vycentrované, a od stredu vytlačte vzduch do krajov. Po inštalácii skla nedochádza k zhoršeniu dotykových vlastností displeja ani ku skresleniu farebného podania displeja, perfektné optické vlastnosti zostávajú zachované. Aký je rozdiel medzi klasickým 9H/2D vs 9H 3D/5Dsklom na mobil? Tvrdené sklo 3D/5D alebo Full Glue chráni vašu obrazovku po celej časti a má tvarovaný okraj skla presne na váš telefón na rozdiel od klasického skla ktoré nie je zaoblené a nie je chránený celý displej ale je vhodnejší pre púzdro. Špecifikácia: Značka: Wozinsky Chráni celú obrazovku tvrdosť 9H Extrémne odolný proti nárazom a poškriabaniu vyrobené presne na mieru daného telefónu jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín Chráni váš smartfón pred vodou, prachom, olejom a odtlačkami prstov V balení: tvrdené sklo, handričky na čistenie obrazovky, nálepka pre odstránenie prachových častíc všetko potrebné k inštalácii v balení farba: Transparentná Apple iPhone XApple iPhone 11 ProApple iPhone XS (izmael.eu)

Podobné produkty ako Wozinsky ohybné ochranné sklo pre Apple iPhone X/iPhone 11 Pro/iPhone XS KP9797

MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / Note 11 Pro 5G, ružové

MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / Note 11 Pro 5G, ružové
Detail

Puzdro na telefón s priehľadným bočným panelom. Puzdro je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú vysokú trvácnosť a vysoký komfort používania. Samozrejmosťou je i vysoká ochrana pred poškriabaním, miernym pádom a znečistením. Chránená je nielen zadná časť telefónu, ale aj displej, rohy a boky. Vďaka výrezom pre tlačidlá je ovládanie jednoduché, presne ako pred jeho nasadením a je teda plne zachovaný prístup ku všetkým tlačidlám a ovládacím prvkom. Vlastnosti puzdra: • Priehľadný bočný panel • Poskytuje ochranu vášho telefónu pred poškriabaním a nečistotami • Chránený je displej, aj rohy a boky telefónu • Pohodlný prístup k ovládacím prvkom a portom • Disponuje potrebnými výrezmi pre fotoaparát, nabíjanie, či slúchadlá • Zadná časť puzdra je matná • Ľahké a tenké prevedenie Uvedené obrázky sú ilustračné, pričom reálne prevedenie je prispôsobené na telefón, ktorý je uvedený v názve produktu. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Sleep Case knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / Note 11 Pro 5G, ružové

Epico Silicone Case iPhone X/XS - čierny transparentný (24310101200004)

Epico Silicone Case iPhone X/XS - čierny transparentný (24310101200004)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone X a iPhone XS, materiál silikón, mäkký, výrezy na konektory a tlačidlá Poistite si bezpečnosť svojho mobilného telefónu vďaka krytu na mobil Epico Silicone Case iPhone X/XS - čierny transparentný. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou poistkou odolnosti. Povrch krytu je na dotyk príjemný a dobre sa drží. Silikón je obľúbený pre svoju tenkosť a odolnosť proti vibráciám či nárazom. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Epico Silicone Case iPhone X/XS - čierny transparentný kryt nezakryje prístup ku konektoru na nabíjanie a k ovládacím prvkom nutným na bezstarostné používanie telefónu. Ochranný kryt na mobil je pružný a preto je jeho nasadenie veľmi jednoduché. Kryt na telefón na Apple iPhone X a iPhone XS zaistí ochranu vášho telefónu aj pri zachovaní skvelého dizajnu. Významné parametre krytu na mobil Epico Silicone Case iPhone X/XS - čierny transparentný Odolná ochrana telefónu Apple... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Silicone Case iPhone X/XS - čierny transparentný (24310101200004)

AlzaGuard 2.5D Glass with TPU Frame na iPhone 11 Pro/ X/ XS čierne (AGD-TGTF003B)

Detail

Ochranné sklo – pre Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone XS, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, hrúbka 0,33 mm, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitné sklo AsahiKvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť displej vášho telefónu.Tvrdosť skla 9HSklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že displej vášho telefónu pri bežných nehodách nepraskne a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Glass with TPU Frame na iPhone 11 Pro/ X/ XS čierne (AGD-TGTF003B)
EPICO SILICONE CASE iPhone X/XS/11 PRO červený (42310101400002), AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGC0112), SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro/XS/X, MagSafe (52622), EPICO 3D+ GLASS iPhone X/XS/11 Pro – čierne (42312151300001), AlzaGuard 3D Elite Glass Protector na iPhone 11 Pro/X/XS (AGD-TGE0046), AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector na iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGB0005), EPICO SILICONE CASE iPhone XS MAX/11 PRO MAX červený (42510101400001), FIXED pre Apple iPhone X/XS/11 Pro číre (FIXG-230), SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11 Pro/XS/X (55322), Spigen Align Glas.tR 2 Pack iPhone 11 Pro/XS/X (AGL00109), SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro čierny rámček (SAFE95004), SP Connect Bike Bundle II pre iPhone 11 Pro/XS/X (54422), Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/11 Pro čierne (42312151300006), Spigen Glass FC 2 Pack Black iPhone 11 Pro/XS/X (057GL23120), AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na iPhone 11 Pro Max/XS Max (AGD-TGC0104), Epico Silicone pro iPhone X/ iPhone XS – červený (24310101400006), AlzaGuard 2.5D Glass with TPU Frame na iPhone 11 Pro/ X/ XS čierne (AGD-TGTF003B), SP Connect Phone Case SPC+ iPhone 11 Pro Max/XS Max, MagSafe (52624), Epico Silicone Case iPhone X/XS - čierny transparentný (24310101200004), AlzaGuard Shockproof Case pre iPhone X/Xs (AGD-PCTS0011Z), Tempered Glass Protector Antibacterial na iPhone X/Xs/11 Pro, Čierne + sklo na kameru (TGA-IPX-BL), FIXED Slim pre Apple iPhone 11 Pro/XS/X čierne (FIXSLM-426-BK), FIXED FullGlue-Cover pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (FIXGFA-230-BK), Epico Anti-Bacterial 2.5D Full Cover Glass iPhone X/XS/11 Pro čierne (42312151300007), PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pre Apple iPhone X/XS/11 Pro čierne (P2664), LEA puzdro na iPad Pro 11 (iPad pro sleeve 11"), Epico Glass 3D+ na iPhone X/iPhone XS – čierne (32812151300001), Forever Bioio na iPhone X/XS zelený (GSM093970), Forever Bioio na iPhone X/XS čierny (GSM094000), AlzaGuard na iPhone X/Xs číre (AGD-PCT0051Z)