Lampa puzdro na smartfón opti sized – l (90542)

Produkt Lampa puzdro na smartfón opti sized – l (90542) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lampa puzdro na smartfón opti sized – l (90542) upraviť a produkt hľadať znova.

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej straneponúka vývod na kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED LPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542) , Mivardi puzdro na kaprové nadväzce l (2000020804457)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED XLPuzdro určené na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543) , Detský smartfón (8005125174836)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla. Balenieobsahuje aj 4 vymedzovacie vložky o rôznej veľkosti. Tie sa postarajú, že puzdro dokonale splynie s každým zariadením.Kľúčové vlastnosti pevného puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540) , Detský smartfón (8591945076806)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje taktiež slnečnou clonou zaisťujúcou výhľad bez lesknutia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429) , Smartfón dotykový (8436538670361)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 Pro. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone X, XS, 11 ProPuzdro určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 ProZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546) , Opti-free express 355 ml

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020Puzdro určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433) , Lampa kanva plastová 8,5 l (lam67069)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro na mobil Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro Max. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Držiak chráni telefón pred vodou a uzavretý je pomocou páčok. Vybavený je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti puzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro MaxPuzdro Lampa určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro MaxZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliDržiak chráni telefón pred vodouVybavený je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545) , Lampa kanistra 5 l skladacia (lam66970)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; s flexibilným ramenom; priemer 14 × 10 mm; na zrkadlá (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439) , Lampa moto kufor 28 l (lam90414)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 16 – 32 mm; na riadidlá Montáž Lampa OPTI HANDLE umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu či jízdního kola. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí přišroubováním objímky na řídítka o průměru 16-32 mm. Díky montáži Lampa OPTI HANDLE budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa OPTI HANDLEMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu či jízdního kolaVyrobená z kvalitního plastuKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa TITAN OPTI HANDLE se provádí přišroubováním objímky na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452) , Lampa moto kufor 52 l (lam90416)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 9 – 14 mm; na zrkadlá a hrazdičku Montáž Lampa OPTI MIRROR umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na zrcátko nebo hrazdičku řídítek motocyklu. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu a oceli. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí přišroubováním objímky. Díky montáži Lampa OPTI MIRROR budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa OPTI MIRRORMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na zrcátko nebo hrazdičku řídítek motocykluVyrobená z kvalitního plastu a oceliKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa OPTI MIRROR se provádí přišroubováním... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438) , Lampa vodoodolné puzdro gulliver (lam90264) + zdarma digitálne predplatné mediaforce, s.r.o.

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 14 × 10 mm; na zrkadlá Montáž Lampa TITAN OPTI POLE umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu a oceli. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí připevněním pod šroub zrcátka. Díky montáži Lampa TITAN OPTI POLE budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa TITAN OPTI POLEMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocykluVyrobená z kvalitního plastu a oceliKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa TITAN OPTI POLE se provádí připevněním pod šroub zrcátkaBarevné provedení: černé (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562) , Opti-free express 120 ml (100218976)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; závit M8; dodávané so skrutkami (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436) , Opti-free replenish 300 ml (100069808)

Magnet 3Pagen Puzdro na smartfón ružová

Magnet 3Pagen Puzdro na smartfón ružová
Detail

Naše elegantné puzdro s popruhom cez rameno a dotykovou fóliou Vám poskytne okamžitý prístup k telefónu. Zároveň slúži ako peňaženka s mnohými priehradkami. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Puzdro na smartfón ružová , Opti-free replenish 120 ml (100101097)

Magnet 3Pagen Puzdro na smartfón džíns. modrá

Magnet 3Pagen Puzdro na smartfón džíns. modrá
Detail

Naše elegantné puzdro s popruhom cez rameno a dotykovou fóliou Vám poskytne okamžitý prístup k telefónu. Zároveň slúži ako peňaženka s mnohými priehradkami. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Puzdro na smartfón džíns. modrá , Opti-free puremoist 300 ml (300650361705)

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: nastavenie uhlov Držiak na mobil Lampa OPTI CASE AIRFLOW je špeciálne určený na mobilné telefóny a navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Vložené zariadenie pritom chladí vzduchom. Neobmedzuje navyše jeho funkcie ani prípadné nabíjanie. Držiak je vyrobený z kvalitnej ocele a plastu a doplnený o gumovú vložku, ktorá účinne zabraňuje kĺzaniu. Balenie obsahuje aj bezpečnostné pútko a silikónový obal, ktoré zaistia zariadenie aj pri väčších vibráciách a nerovnostiach terénu.Kľúčové vlastnosti držiaka na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOWDržiak Lampa určený na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliKompatibilný s mobilnými telefónmi a navigáciami so šírkou 13 – 20 cmVložené zariadenie chladí vzduchomDržiak na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOW je vyrobený z kvalitnej ocele a plastuGumená vložka účinne zabraňuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453) , Fitmin horse opti 15 kg (8595237012176)

Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case

Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case
Detail

Ľahké ale veľmi odolné púzdro je vyrobené z tvrdeného EVA materiálu s príjemným povrchom v kamo dizajne a so zapínaním na zips. Premyslený dizajn ponúka spoľahlivú ochranu pred nárazom, prachom, vlhkosťou, slnkom a ďalšími vplyvmi prírody. Vnútorné sieťované vrecko na uloženie kefky na čistenie a nabíjacieho kábla. (parys.sk)

Podobné produkty ako Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case , Simba môj prvý smartfón (4052351018421)

Bugaboo Držiak na smartfón

Bugaboo Držiak na smartfón
Detail

Držiak na smartphone ktorý ľahko upevníte na rukoväť Vášho Bugaboo kočíka. jednoducho upevníte inovatívnym systémom Click & Go konzolu možno nechať na madle aj pri zložení kočíka bezpečný predlžovací univerzálny držiak pre väčšinu typov smartphonov bezpečná a jednoduchá fixácia smartphonu gumové podložky k ochrane telefónu 360° rotácia vďaka guľovému kĺbu vhodný pre všetky pozície na madle pre horizontálne i vertikálne pozíciu telefónu Rozmery produktu : 12,5 cm x 6,8 cm x 6,5 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako Bugaboo Držiak na smartfón , Lampa redukcia závitu zrkadla m8/1,25 r na m10/1,25 l (lam90151)

Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo

Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo
Detail

Ľahké ale veľmi odolné puzdro je vyrobené z tvrdeného EVA materiálu s príjemným povrchom v kamo dizajne a so zapínaním na zips. Premyslený dizajn ponúka spoľahlivú ochranu pred nárazom, prachom, vlhkosťou, slnkom a ďalšími vplyvmi prírody. Vnútorné sieťované vrecko na uloženie kefky na čistenie a nabíjacieho kábla. (parys.sk)

Podobné produkty ako Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo , Puzdro na náradie force 0,75 l, čierno-sivo-biele (8592627090639)

LeuchtenDirekt LOLA-OPTI 12072-55 LED stolná lampa oceľová

LeuchtenDirekt LOLA-OPTI 12072-55 LED stolná lampa     oceľová
Detail

LED stolová lampa LOLA-OPTI zaujme moderným dizajnom a špeciálnou všestrannosťou. Stolová lampa je dodávaná s infračerveným diaľkovým ovládaním LOLA. Červené diaľkové ovládanie LOLA je pripravené na okamžité použitie, takže si môžete zvoliť hru farieb z jedného z dvanástich naprogramovaných svetelných scenárov alebo si môžete zvoliť farbu z farebného režimu RGB. Určite si, v ktorej svetelnej nálade sa cítite príjemne, alebo jednoducho prispôsobte svetlo svojej nálade. Stolová lampa je dodávaná vrátane dvoch pevne zabudovaných 3,0 W LED žiaroviek. Každá žiarovka vyžaruje približne 280 lúmenov a máte možnosť meniť farbu svetla od teplej bielej (2 700 Kelvinov) po denné biele svetlo (5 000 Kelvinov), ako aj meniť intenzitu svetla. Táto regulácia sa tiež vykonáva pomocou dodávaného diaľkového ovládača LOLA. Svetelný bod je pohyblivý, a preto ho možno podľa potreby nastaviť. Svietidlo má dĺžku 54,0 cm, šírku 18,0 cm a maximálnu výšku 62,5 cm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako LeuchtenDirekt LOLA-OPTI 12072-55 LED stolná lampa oceľová , Apexel tele zoom objektív na smartfón 36x + tripod (apl-js36xjj04)

Dámske tenisky 90542

Dámske tenisky 90542
Detail

VEĽKOSŤ DĹŽKA STIELKY 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25,5 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *tato tabulka představuje hodnoty uvedené výrobcem (amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámske tenisky 90542 , Apexel tele zoom objektív na smartfón 60x + tripod (apl-js60xjj09b)

OPTI-FREE Express 355 ml s puzdrom

OPTI-FREE Express 355 ml s puzdrom
Detail

Vysoko účinný univerzálny roztok vhodný k starostlivosti o všetky druhy mäkkých šošoviek. (alensa.sk)

Podobné produkty ako OPTI-FREE Express 355 ml s puzdrom , Apexel zoom objektív na smartfón 20-40x + tripod (20-40xjj04)

mini mini statív na smartfón Renkforce čierna, biela

mini mini statív na smartfón Renkforce čierna, biela
Detail

Teraz môžete nájsť ten pravý priestor pre váš smartphone kedykoľvek a kdekoľvek. V zloženom stave je mimoriadne kompaktný a dá sa rýchlo zložiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako mini mini statív na smartfón Renkforce čierna, biela , Steripen adventurer opti uv water purifier (0899321000857)

Mivardi púzdro na cievky premium l

Mivardi púzdro na cievky premium l
Detail

Tabuľka parametrov Počet kusov v balení 1 Rozmer 30 x 8,5 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi púzdro na cievky premium l , Lampa zrkadlá na motocykel infinity (lam90129)

Mivardi púzdro na kaprové náväzce l

Mivardi púzdro na kaprové náväzce l
Detail

Mivardi Púzdro na kaprové náväzce L (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi púzdro na kaprové náväzce l , Lampa vodoodolné vrecko na dokumenty (lam65364)

Apexel zoom objektív na smartfón 20-40x + tripod (20-40XJJ04)

Apexel zoom objektív na smartfón 20-40x + tripod (20-40XJJ04)
Detail

Objektív na mobil – využitie s mobilným telefónom aj samostatne, HD kvalita, materiál: letecký hliník, vysoko kvalitné optické sklo, v súprave: statív, klip na mobilný telefón Teleobjektív 20 – 40×pre telefón Apexel prináša teleobjektív so statívom na použitie s mobilnými telefónmi. Využijete ho ako na fotografovanie, tak nahrávanie videí. Je skvelý na fotografovanie vody, pozorovanie vtákov, divokej zveri, ale aj na stretnutia na štadiónoch. Môžete ho využiť aj samostatne bez mobilného telefónu. Funguje ako vo vnútornom, tak vonkajšom prostredí.DĹŽKA178 mmROZLÍŠENIEHDZVÄČŠENIE20 – 40×Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.HD obraz s objektívom ApexelObjektív Apexel vám poskytne plnofarebný obraz v HD kvalite bez tmavých rohov. Je vyrobený z leteckého hliníka a vysoko kvalitného optického skla. Šošovky objektívu minimalizujú akékoľvek odrazy, duchov i rozptýlené svetlo. Obraz zaostríte otočením... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apexel zoom objektív na smartfón 20-40x + tripod (20-40XJJ04) , Lampa pevný stojan na motorku (lam90018)

Apexel tele zoom objektív na smartfón 36x + tripod (APL-JS36XJJ04)

Apexel tele zoom objektív na smartfón 36x + tripod (APL-JS36XJJ04)
Detail

Objektív na mobil – využitie s mobilným telefónom aj samostatne, HD kvalita, materiál: letecký hliník, vysoko kvalitné optické sklo, v súprave: statív, klip na mobilný telefón Teleobjektív 36×pre telefón Apexel prináša teleobjektív so statívom na použitie s mobilnými telefónmi. Využijete ho ako na fotografovanie, tak nahrávanie videí. Je skvelý na fotografovanie vody, pozorovanie vtákov, divokej zveri, ale aj na stretnutia na štadiónoch. Môžete ho využiť aj samostatne bez mobilného telefónu. Funguje ako vo vnútornom tak vonkajšom prostredí.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!DĹŽKA199 mmROZLÍŠENIEHDZVÄČŠENIE36×Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!HD obraz s objektívom ApexelObjektív Apexel vám poskytne plnofarebný obraz v HD kvalite bez tmavých rohov. Je vyrobený z leteckého hliníka a vysoko kvalitného optického skla. Šošovky objektívu minimalizujú akékoľvek odrazy, duchov i rozptýlené svetlo. Obraz zaostríte otočením zaostrovacieho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apexel tele zoom objektív na smartfón 36x + tripod (APL-JS36XJJ04) , Lampa zrkadlá na motocykel tori (lam90344)

Apexel tele zoom objektív na smartfón 60x + tripod (APL-JS60XJJ09B)

Apexel tele zoom objektív na smartfón 60x + tripod (APL-JS60XJJ09B)
Detail

Objektív na mobil – využitie s mobilným telefónom aj samostatne, HD kvalita, materiál: letecký hliník, vysoko kvalitné optické sklo, v súprave: statív, klip na mobilný telefón Teleobjektív 60×pre telefón Apexel prináša teleobjektív so statívom na použitie s mobilnými telefónmi. Využijete ho ako na fotografovanie, tak nahrávanie videí. Je skvelý na fotografovanie vody, pozorovanie vtákov, divokej zveri, ale aj na stretnutia na štadióne. Môžete ho využiť aj samostatne bez mobilného telefónu. Funguje ako vo vnútornom tak vonkajšom prostredí.DĹŽKA260 mmROZLÍŠENIEHDZVÄČŠENIE60×HD obraz s objektívom ApexelObjektív Apexel vám poskytne plnofarebný obraz v HD kvalite bez tmavých rohov. Je vyrobený z leteckého hliníka a vysoko kvalitného optického skla. Šošovky objektívu minimalizujú akékoľvek odrazy, duchov i rozptýlené svetlo. Obraz zaostríte otočením zaostrovacieho krúžku.Statív aj klipsa ako súčasť baleniaTeleobjektív Apexel je dodávaný s výsuvným statívom a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apexel tele zoom objektív na smartfón 60x + tripod (APL-JS60XJJ09B) , Lampa zrkadlá na motocykel horizon (lam90128)

Callaway Opti Color Pink W LH L

Detail

Kvalitná kožená konštrukcia, perforovaný chrbát ruky a prsty pre priedušnosť robia z Callaway Opti-color rukavice, ktoré sú tou najlepšou voľbou pre výkon a módny vzhľad. VÝHODY Vylepšená prémiová kožená konštrukcia – prémiový pocit, strih a pohodlie Perforácia na vrchu ruky a prstov – zníženie vlhkosti a zvýšená priedušnosť Opti Fit™ nastaviteľné zapínanie – tenké, ľahké a bezpečné Strečová manžeta – bezpečný pocit a absorpcia vlhkosti Krajina pôvodu : Čína Pohlavie : Ženy Ruka : Ľavá (pre pravákov) Typ rukavíc : Celoročné Farba : Ružová Farba podľa výrobcu : Pink Veľkosť : L Materiál : Koža Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Opti Color Pink W LH L , Lampa zrkadlo na motocykel kaba (lam90346)

Korda púzdro na náväzce leader safe l

Korda púzdro na náväzce leader safe l
Detail

Môžete do neho uložiť clipy a Heli-Safe systémy a je navrhnutý tak aby perfektne pasoval do Korda Tackle Boxu, keď z neho odstránite obal. Odstrániteľný obal ochráni montáže v prípade, že ho skladujete mimo Tackle Box. (parys.sk)

Podobné produkty ako Korda púzdro na náväzce leader safe l , Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 5 v 1 (apl-dg5h)

Delphin púzdro na feedrové nadväzce atoma l

Delphin púzdro na feedrové nadväzce atoma l
Detail

Tento plochý box je vyrobený z plastu. Jeho spodná časť je bordovej farby, doplnená o plastové výbežky, na ktoré upevneníte nadväzce a o EVA penu, kde možete zapichnúť háčiky. Vrchná časť je z priehľadného plastu, aby ste mali dokonalý prehľad o umiestnení nadväzcov. Uzatvára sa dvomi klipmi. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin púzdro na feedrové nadväzce atoma l , Držiak na smartfón s taškou 20 × 9,5 × 10 cm čierna (401614)

Capital Sports Light, tyč na zdvihy, oceľ, drevo, držiak na smartfón, biela

Capital Sports Light, tyč na zdvihy, oceľ, drevo, držiak na smartfón, biela
Detail

S tyčou na zhyby Capital Sports Light ste práve našli ideálneho partnera na domáci tréning chrbtových svalov, ramien a rúk! Robustné tréningové zariadenie je vyrobené z ocele lakovanej práškovou metódou a svetlého dreva. Tyč na zhyby Light sa montuje na stenu a preto je vhodná na naštartovanie dňa alebo ako doplnok domáceho fitnes vybavenia na denné cvičenie, pritom vyžaduje vďaka svojiej úzkej montážnej platni len málo miesta. Nie len vďaka svetlému drevu, ale aj veľkému priemeru 38 mm je tyč na zhyby vhodná pre cielený tréning za účelom budovania svalovej hmoty. Vďaka zabudovanému držiaku na smartfón môžete neustále sledovať na Vašej obľúbenej aplikácii svoj progres, svoj intervalový tréning a zároveň počúvať obľúbenú hudbu. Vďaka drevenej tyči a jasnému dizajnu oceľových montážnych dosiek v bielej farbe je tyč na zhyby Light vhodná najmä pre fitnes v exkluzívnom prostredí, ako sú športové ateliéry alebo hotely. Vaša vysokokvalitná tyč na zhyby Lihgt od Capital Sports: dizajnované & navrhnuté firmou 8Products v Berlíne! Berte prosím na vedomie, že tyč na zhyby je dodávaná ako ľahko namontovateľná montážna súprava. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Light, tyč na zdvihy, oceľ, drevo, držiak na smartfón, biela

Capital Sports Light, tyč na zdvihy, oceľ, drevo, držiak na smartfón, biela

Capital Sports Light, tyč na zdvihy, oceľ, drevo, držiak na smartfón, biela
Detail

S tyčou na zhyby Capital Sports Light ste práve našli ideálneho partnera na domáci tréning chrbtových svalov, ramien a rúk! Robustné tréningové zariadenie je vyrobené z ocele lakovanej práškovou metódou a svetlého dreva. Tyč na zhyby Light sa montuje na stenu a preto je vhodná na naštartovanie dňa alebo ako doplnok domáceho fitnes vybavenia na denné cvičenie, pritom vyžaduje vďaka svojiej úzkej montážnej platni len málo miesta. Nie len vďaka svetlému drevu, ale aj veľkému priemeru 38 mm je tyč na zhyby vhodná pre cielený tréning za účelom budovania svalovej hmoty. Vďaka zabudovanému držiaku na smartfón môžete neustále sledovať na Vašej obľúbenej aplikácii svoj progres, svoj intervalový tréning a zároveň počúvať obľúbenú hudbu. Vďaka drevenej tyči a jasnému dizajnu oceľových montážnych dosiek v bielej farbe je tyč na zhyby Light vhodná najmä pre fitnes v exkluzívnom prostredí, ako sú športové ateliéry alebo hotely. Vaša vysokokvalitná tyč na zhyby Lihgt od Capital Sports: dizajnované & navrhnuté firmou 8Products v Berlíne! Berte prosím na vedomie, že tyč na zhyby je dodávaná ako ľahko namontovateľná montážna súprava. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Light, tyč na zdvihy, oceľ, drevo, držiak na smartfón, biela

Joyroom Capacitive Stylus pero na smartfón a tablet, čierne (JR-BP560S)

Joyroom Capacitive Stylus pero na smartfón a tablet, čierne (JR-BP560S)
Detail

Pero na tablet Joyroom Capacitive je kompatibilný so všetkými dotykovými obrazovkami, a preto je ideálny pre mnoho použití. Pero vám umožní kresliť, hrať hry, upravovať fotografie a vyberať text. Spĺňa potreby najnáročnejších používateľov – je ľahký, ľahko sa používa a je veľmi presný. Stylus nevyžaduje nabíjanie a hroty si môžete kedykoľvek sami vymeniť. Plná kompatibilita Výbava od Apple, zariadenia od Samsungu, alebo nebodaj niečo od Xiaomi? Bez ohľadu na to, aké máte zariadenie, tento stylus bude vždy fungovať rovnako spoľahlivo. Nevyžaduje inštaláciu ani napájanie, takže ho môžete použiť v akýchkoľvek podmienkach. Ľahké a presné Používaním stylusu od Joyroom budete mať pocit, akoby ste písali kvalitným perom alebo štetcom. Žiadne prerušenia kontaktu s vašou obrazovkou, plná odozva a prirodzená plynulosť pohybov robia prácu s týmto príslušenstvom čistým potešením. Vymeniteľné hroty Vymeniteľné hroty rôznych priemerov vám umožňujú rozhodovať o výsledkoch vašej práce. Sú súčasťou sady, takže vám nevznikajú žiadne výdavky na ďalšie príslušenstvo. Pamätajte, že žiadna z nich nepoškodí obrazovku - sú pre ňu úplne bezpečné. Jednoduché použitie Žiadna inštalácia, žiadne napájanie alebo zložité používateľské príručky. Stačí vziať stylus do ruky a písať. Parametre: • Značka: Joyroom • Materiál: CNC hliníková zliatina + silikón • Dĺžka: 178 mm • Priemer púzdra: 9 mm • Priemer pera: 7 mm • Kompatibilita: všetky kapacitné obrazovky (LED, OLED) • Obsah balenia: 1 x Joyroom Stylus, 3x vymeniteľné hroty Vlastnosti: • Môžete ho použiť s akoukoľvek kapacitnou obrazovkou • Nemusíte ho inštalovať ani myslieť na kompatibilitu • Perfektný doplnok pre milovníkov počítačovej grafiky • Stylus podporuje prácu profesionálov aj amatérskych grafikov • Umožňuje presné nanášanie liniek a tým vynikajúce pracovné výsledky • Nezaťažuje ruku a preto je skvelý aj na dlhé hodiny práce (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Joyroom Capacitive Stylus pero na smartfón a tablet, čierne (JR-BP560S)

Držiak na smartfón s taškou 20,5 × 10 × 10,5 cm čierna (401615)

Detail

Taška na bicykel na rám, vodoodolná Chcete získať pri viacdenných cyklovýletoch alebo pri krátkych jazdách miesto navyše na umiestnenie vašich vecí? Taška na bicykel Držiak na smartfón s taškou 20,5 × 10 × 10,5 cm čierna na rám bicykla a je perfektným príslušenstvom na každodenné jazdenie na bicykli. Bola vyrobená z vodeodolného materiálu, ktorý abezpečuje ochranu proti vlhkosti a vode. Hlavné vlastnosti tašky na bicykel Držiak na smartfón s taškou 20,5 × 10 × 10,5 cm čierna Športová kapsička na bicykel tectake vhodná na pripevnenie na rám bicykla Táto kapsička na bicykel tectake je vodoodolná Farba: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Držiak na smartfón s taškou 20,5 × 10 × 10,5 cm čierna (401615)

Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna (401613)

Detail

Taška na bicykel na rám, vodoodolná Chcete získať pri dlhších cyklovýletoch alebo krátkych jazdách po okolí ďalší extra priestor na umiestnenie všetkých potrebných vecí? Taška na bicykel Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna na rám bicykla sa hodí na bežné jazdenie na bicykli. Bola vyrobená z vodeodolného materiálu, ktorý zabezpečuje odolnosť proti vlhkosti a vode. Najdôležitejšie prednosti tašky na bicykel Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna Športová cyklistická taška tectake ideálna na rám bicykla Táto taštička na bicykel tectake je vodoodolná Farba: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna (401613)

Držiak na smartfón s taškou 20 × 9,5 × 10 cm čierna (401614)

Detail

Taška na bicykel na rám, vodoodolná Potrebujete pri viacdenných výletoch alebo pri krátkych jazdách ďalší extra priestor na uloženie svojich vecí? Taška na bicykel Držiak na smartfón s taškou 20 × 9,5 × 10 cm čierna na rám bicykla obsiahne všetko od kľúčov a peňaženky až po fľašu s vodou alebo desiatu. Bola vyrobená z vodeodolného materiálu, ktorý zabezpečuje rezistenciu proti vlhkosti a vode. Kľúčové parametre tašky na bicykel Držiak na smartfón s taškou 20 × 9,5 × 10 cm čierna Športová taška na bicykel tectake ideálna na rám bicykla Táto cyklotaška tectake je vodoodolná Farba: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Držiak na smartfón s taškou 20 × 9,5 × 10 cm čierna (401614)

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 6 v 1 (APL-DG6V2)

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 6 v 1 (APL-DG6V2)
Detail

Objektív na mobil – materiál: profesionálne kinematografické sklo, minimalizujú odlesky, v súprave: širokouhlý objektív, polarizačný objektív CPL, objektív s efektom rybieho oka, ND32 filter, hviezdičkový filter, klip na telefón a taška Profesionálne objektívypre telefóny Objektívy Apexel sú vyrobené z profesionálneho filmového skla a kovu, čím sú minimalizované akékoľvek odlesky skiel. Táto súprava obsahuje 140° Wide objektív, 25-násobný makro objektív, 205° objektív s efektom rybieho oka, polarizačný objektív CPL, ND32 filter a hviezdičkový filter. Objektívy ľahko pripevníte k mobilnému telefónu pomocou priloženej klipsy a získate tak profesionálne fotografie. Na prenášanie je priložená praktická taška.ZOOM25UHLY ZÁBERU140°/205°POČET OBJEKTÍVOV6×25-násobná zväčšenieObjektív pre mobilný telefón Apexel s 25-násobným zväčšením využijete najmä na priblíženie vzdialených objektov. Je ideálny na koncerty, zápasy na štadiónoch, fotografovanie zvierat a miniatúrnych... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 6 v 1 (APL-DG6V2)

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 5 v 1 (APL-DG5H)

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 5 v 1 (APL-DG5H)
Detail

Objektív na mobil – materiál: profesionálne kinematografické sklo, minimalizujú odlesky, v súprave: dva teleobjektívy, širokouhlý objektív, polarizačný objektív CPL, objektív s efektom rybieho oka, klip na telefón a taška Profesionálne objektívypre telefóny Objektívy Apexel sú vyrobené z profesionálneho filmového skla a kovu, čím sú minimalizované akékoľvek odlesky skiel. Táto súprava obsahuje 0,63× Wide objektív, 15-násobný makro objektív, 198° objektív s efektom rybieho oka, 2-násobný teleobjektív a polarizačný objektív. Objektívy ľahko pripevníte k mobilnému telefónu pomocou priloženej klipsy a získate tak profesionálne fotografie. Na prenášanie je priložená praktická taška.ZOOM2/15UHOL ZÁBERU198°POČET OBJEKTÍVOV10×2 a 15-násobné zväčšenieObjektív pre mobilný telefón Apexel s 2 a 15-násobným zväčšením využijete najmä na priblíženie vzdialených objektov. Sú ideálne na koncerty, zápasy na štadiónoch, fotografovanie zvierat a miniatúrnych detailov. Ich... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 5 v 1 (APL-DG5H)

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 10 v 1 (APL-DG10)

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 10 v 1 (APL-DG10)
Detail

Objektív na mobil – materiál: profesionálne kinematografické sklo, minimalizujú odlesky, v súprave: teleobjektív, širokouhlý objektív, objektív s efektom rybieho oka, 5 filtrov, klip na telefón a taška Profesionálne objektívypre telefóny Objektívy Apexel sú vyrobené z profesionálneho filmového skla a kovu, čím sú minimalizované akékoľvek odlesky skiel. Táto súprava obsahuje 0,63× Wide objektív, 15-násobný makro objektív, 198° objektív s efektom rybieho oka, 2-násobný teleobjektív, polarizačný objektív a 5 filtrov na zlepšenie snímok (flow, Radial, kaleidoskop 3 a 6 a star filter). Objektívy ľahko pripevníte k mobilnému telefónu pomocou priloženej klipsy a získate tak profesionálne fotografie. Na prenášanie je priložená praktická taška.ZOOM2/15UHLY ZÁBERU198°POČET OBJEKTÍVOV10×Star filterHviezdičkový filter umožňuje získanie efektu hviezdy vo všetkých miestach, v ktorých je bodový zdroj svetla. Filter Apexel využijete najmä pri fotografovaní večer a v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 10 v 1 (APL-DG10)

Puzdro na fotoaparát YENKEE YBC 520BK Canyonlands L

Puzdro na fotoaparát YENKEE YBC 520BK Canyonlands L
Detail

Kvalitní Puzdro na fotoaparát YENKEE YBC 520BK Canyonlands L z kategorie Audio, video, SAT | Foto, Video a ďalekohľady | Puzdrá a tašky na fotoaparáty. (esat.sk)

Podobné produkty ako Puzdro na fotoaparát YENKEE YBC 520BK Canyonlands L

Iron claw púzdro na náväzce stinger hardcase l

Iron claw púzdro na náväzce stinger hardcase l
Detail

Vďaka tomuto materiálu sa dajú háčiky ľahko fixovať. Rozmery: 200 x 110 x 50 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Iron claw púzdro na náväzce stinger hardcase l

Callaway Girls Opti Dri Skort Brilliant White L

Detail

Elegantná a pohodlná sukňa s pútavým dizajnom a skvelými funkciami.Technológia Opi Dri odvádza vlhkosť a pot, aby ste zostali v suchuTechnológia Swing Tech poskytuje streč pre plný rozsah pohybuPerte v práčke Krajina pôvodu : Vietnam Špecifikácia materiálu : Elastické vlákno Spandex Špecifikácia materiálu : Polyester Materiál : Elastické vlákno Spandex Veková skupina : Junior Farba : Biela Veľkosť : L Farba podľa výrobcu : Brilliant White Pohlavie : Ženy Materiál : Polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Girls Opti Dri Skort Brilliant White L

Colorcross VR Park 3 na smartfón 4,5 až 6,3 (Colorcross VR park3)

Colorcross VR Park 3 na smartfón 4,5 až 6,3 (Colorcross VR park3)
Detail

Okuliare na virtuálnu realitu k mobilu, zorné pole 120°, kompatibilné so smartfónom s veľkosťou 4,5 - 6,3" Doprajte si nevšedné zážitky vo virtuálnej realite s okuliarmi Colorcross VR Park 3. Vložte mobilný telefón do okuliarov, nasaďte a upravte čelenku, nastavte ohniskovú a medzizornicovú vzdialenosť podľa charakteru vášho zraku a užite si 3D svet. Vďaka mäkkej a priedušnej výplni zo silného ABS plastu ponúkajú okuliare Colorcross VR Park 3 dlhé a pohodlné sledovanie brilantného obrazu vo vysokom rozlíšení. Množstvo aplikácií pre VR nájdete na Apple App Store alebo Google Play. Okuliare na virtuálnu realitu Colorcross VR Park 3 sú vybavené objektívom s asférickou šošovkou, clonou 42 mm a zobrazením so 120° zorným poľom. Kľúčové vlastnosti okuliarov pre virtuálnu realitu Colorcross VR Park 3Okuliare Colorcross VR Park 3 pre virtuálnu realituPre 4,5 – 6,3-palcové mobilné telefónyNastavenie podľa vzdialenosti zrenícNastavenie ohniskovej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Colorcross VR Park 3 na smartfón 4,5 až 6,3 (Colorcross VR park3)

L+D Upixx 8313 puzdro na okuliare 1 ks

L+D Upixx 8313  puzdro na okuliare 1 ks
Detail

Skladacie puzdro na okuliare z odolného polyesteru so zipsom a praktickým pútkom na opasok, ako aj karabínky na pripevnenie · V samoobslužnom balení. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako L+D Upixx 8313 puzdro na okuliare 1 ks

Jrc puzdro na drobnosti rova camo accessory bag l

Jrc puzdro na drobnosti rova camo accessory bag l
Detail

Značka JRC sa snaží ponúknuť kaprárom praktické, spoľahlivé a inteligentné produkty pre lov kaprov, ktoré sú navrhnuté a testované vášnivými kaprármi naprieč celou Európou. Dôkazom je toho úplne nová rada, prvý kamuflážový rad za existenciu tejto známej anglickej značky s názvom ROVA, ktorej vzor kamufláže je úplne jedinečný a prináša na kaprársku scénu nový trend. V rade ROVA nájdete bivaky, brolly, prúty, púzdra na prúty, obaly, tašky, kreslá, spacie vaky a mnoho ďalších žiadaných produktov. Tieto produkty sú živým dôkazom tejto fungujúcej a nestarnúcej filozofie. Technické údaje: • pevná a vode odolná 500D ROVA Camo tkanina • vysoko kvalitné polstrovanie pre extra ochranu • prístup cez dvojitý zips • vnútorný oddiel s flexibilne polohovateľnými deliacimi priedelmi • vnútorné sieťové vrecko • popruhy na hornej a bočnej strane pre prenos (parys.sk)

Podobné produkty ako Jrc puzdro na drobnosti rova camo accessory bag l

Savage gear puzdro na navijak neoprene reel cover - l

Savage gear puzdro na navijak neoprene reel cover - l
Detail

Hrúbka neoprénu je 2 mm. Puzdro je navrhnuté tak, aby pasovalo na navijaky, ktoré sú pripevnené na prúte. Stačí jednoducho puzdro navliecť na navijak a zaistiť suchým zipsom. • Veľkosť S pasuje na veľkosti 1000-2500 • Veľkosť M pasuje na veľkosti 3000-4000 • Veľkosť L pasuje na veľkosti 3000-6000 • Veľkosť XL pasuje na veľkosti 8000-18000 (parys.sk)

Podobné produkty ako Savage gear puzdro na navijak neoprene reel cover - l

Callaway Opti Color Mens Golf Glove Navy LH L

Detail

Celokožená konštrukcia, perforovaná dlaň a prsty pre priedušnosť, zapínanie Optifeel a cool farby robia z rukavíc Callaway Opticolor najlepšiu voľbu pre výkon a vzhľad.VLASTNOSTIKoža Opti Feel+ - prémiový pocit, strih a pohodliePerforácia na dlani, vrchnej časti ruky a prstoch – zníženie vlhkosti a zvýšená priedušnosťNastaviteľné zapínanie Opti Fit – tenké, ľahké a bezpečné Materiál : Koža Farba : Modrá Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Navy Krajina pôvodu : Čína Ruka : Ľavá (pre pravákov) Typ rukavíc : Celoročné Veľkosť : L Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Opti Color Mens Golf Glove Navy LH L

Callaway Opti Grip Mens Golf Glove Pair Black L

Callaway Opti Grip Mens Golf Glove Pair Black L
Detail

Rukavice Opti Grip série Storm poskytujú optimálnu priľnavosť vo vlhkom prostredí. Semiš z mikrovlákna s plnou dlaňou – Vylepšená priľnavosť vo vlhkom prostredí Materiál Opti Flex™ - Prémiový pocit, strih a zvýšená flexibilita Materiál X-Spann™ medzi prstami - Odvod vlhkosti, priedušnosť, flexibilita Opti Fit™ nastaviteľné zapínanie - Tenké, ľahké, bezpečné Strečová manžeta - Bezpečný pocit, absorpcia vlhkosti Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Materiál : Polyester Typ rukavíc : Celoročné Farba podľa výrobcu : Black Ruka : 1 Pár Veľkosť : L Materiál : Polyuretán (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Opti Grip Mens Golf Glove Pair Black L

Callaway Opti Grip Womens Golf Glove Pair Black L

Callaway Opti Grip Womens Golf Glove Pair Black L
Detail

Rukavice Opti Grip série Storm poskytujú optimálnu priľnavosť vo vlhkom prostredí. Semiš z mikrovlákna s plnou dlaňou – Vylepšená priľnavosť vo vlhkom prostredí Materiál Opti Flex™ - Prémiový pocit, strih a zvýšená flexibilita Materiál X-Spann™ medzi prstami - Odvod vlhkosti, priedušnosť, flexibilita Opti Fit™ nastaviteľné zapínanie - Tenké, ľahké, bezpečné Strečová manžeta - Bezpečný pocit, absorpcia vlhkosti Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Typ rukavíc : Celoročné Materiál : Polyester Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Black Pohlavie : Ženy Veľkosť : L Ruka : 1 Pár Materiál : Polyuretán (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Opti Grip Womens Golf Glove Pair Black L

Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna s modrou (401606)

Detail

Taška na bicykel na rám, vodoodolná Chcete získať pri viacdenných cyklovýletoch či krátkych jazdách po okolí ďalší priestor na uschovanie svojich vecí? Taška na bicykel Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna s modrou na rám bicykla a je perfektným príslušenstvom pri bežnom jazdení na bicykli. Bola vyrobená z vodeodolného materiálu, ktorý abezpečuje ochranu proti vlhkosti a vode. Najdôležitejšie funkcie tašky na bicykel Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna s modrou Športová taška na bicykel tectake ideálna na rám bicykla Táto taška na bicykel tectake je vodoodolná Farba: čierna, modrá a sivá (alza.sk)

Podobné produkty ako Držiak na smartfón s taškou 18 × 8,5 × 8,5 cm čierna s modrou (401606)
Mivardi Puzdro na kaprové nadväzce L (2000020804457), Detský smartfón (8005125174836), Detský smartfón (8591945076806), Smartfón dotykový (8436538670361), Opti-Free Express 355 ml, LAMPA Kanva plastová 8,5 l (LAM67069), LAMPA Kanistra 5 l skladacia (LAM66970), LAMPA Moto kufor 28 l (LAM90414), LAMPA Moto kufor 52 l (LAM90416), LAMPA Vodoodolné puzdro GULLIVER (LAM90264) + ZDARMA Digitálne predplatné Mediaforce, s.r.o., Opti-Free Express 120 ml (100218976), OPTI-FREE RepleniSH 300 ml (100069808), Opti-Free RepleniSH 120 ml (100101097), OPTI-FREE PureMoist 300 ml (300650361705), Fitmin Horse Opti 15 kg (8595237012176), Simba Môj prvý smartfón (4052351018421), LAMPA Redukcia závitu zrkadla M8/1,25 R na M10/1,25 L (LAM90151), Puzdro na náradie FORCE 0,75 l, čierno-sivo-biele (8592627090639), Apexel tele zoom objektív na smartfón 36x + tripod (APL-JS36XJJ04), Apexel tele zoom objektív na smartfón 60x + tripod (APL-JS60XJJ09B), Apexel zoom objektív na smartfón 20-40x + tripod (20-40XJJ04), SteriPEN Adventurer Opti UV Water Purifier (0899321000857), LAMPA Zrkadlá na motocykel INFINITY (LAM90129), LAMPA Vodoodolné vrecko na dokumenty (LAM65364), LAMPA Pevný stojan na motorku (LAM90018), LAMPA Zrkadlá na motocykel TORI (LAM90344), LAMPA Zrkadlá na motocykel HORIZON (LAM90128), LAMPA Zrkadlo na motocykel KABA (LAM90346), Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 5 v 1 (APL-DG5H), Držiak na smartfón s taškou 20 × 9,5 × 10 cm čierna (401614)