Orion krájač zeleniny/cibule uh/nehrdzavejúca oceľ master (144702)

Produkt Orion krájač zeleniny/cibule uh/nehrdzavejúca oceľ master (144702) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion krájač zeleniny/cibule uh/nehrdzavejúca oceľ master (144702) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702)

Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, protišmykový povrch a nerezové nože Krájač ORION je vhodný na krájanie zeleniny ako je cibuľa, uhorky, paradajky, či paprika. Zeleninu naseká rýchlo na drobné kúsky. Krájač sa veľmi jednoducho ovláda. Cibuľu stačí nakrájať na štvrtky, inú zeleninu na menšie dieliky a následne stlačíte niekoľkokrát piestnicu na viečku. Krájač je vyrobený z materiálu ABS, SAN, silikónu a nehrdzavejúcej ocele. Jeho protišmyková podstava zamedzí kĺzanie po stole, či kuchynskej linke. Krájač ORION vám dokonale uľahčí krájanie zeleniny.Kľúčové vlastnosti krájača zeleniny/cibule ORION Master UH/nehrdzavejúca oceľKrájač vhodný na krájanie cibule, uhoriek, paradajok, či papríkZeleninu naseká rýchlo na drobné kúskyJednoducho sa ovládaKrájač ORION je vyrobený z materiálu ABS, SAN, silikónu a nehrdzavejúcej oceleProtišmyková podstava zamedzí kĺzaniu po stole, či kuchynskej linkeFarebné vyhotovenie: čierno-priehľadnéRozmery: 19 × 14 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702) , Orion krájač zeleniny/cibule uh/nehrdzavejúca oceľ master (144702)

Orion Krájač zeleniny/cibule CHOPPER

Orion Krájač zeleniny/cibule CHOPPER
Detail

Krájač na cibuľu a inú zeleninu (uhorky, paradajky, papriku) vás prekvapí - jednoducho a rýchlo naseká bez námahy na drobné kúsky predovšetkým cibuľu. Vložíte cibuľu rozkrojenú na štvrťky (alebo inú zeleninu na menšie dieliky), niekoľkokrát zatiahnete a povolíte tiahlo na viečku a je hotovo. Rozmery: pr. 12 cm, v. 9 cm. Nie je vhodné do umývačky riadu (viečko vôbec nie, misku neodporúčame, aby nedošlo k zafarbeniu povrchu). (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny/cibule CHOPPER , Orion krájač zemiakov a zeleniny (144705)

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1

Detail

Krájač zeleniny s nehrdzavejúcimi čepieľkami, fungujúci na princípe strúhadla, vytvorí behom chvíle originálne rezančeky do šalátov, chutné zeleninové špagety aj efektné špirálové ozdoby v tvare kvetov. Hodí sa ako na obložené chlebíčky, tácky s občerstvením, tak aj rýchle strúhanie zeleniny do pokrmov ázijskej kuchyne.Podľa spôsobu nastavenia a využitia vnútorného dielu plastového krájača je možné si zvoliť 3 spôsoby krájania – špirály, tenké a širšie rezančeky. Využijete napr. na pevnú, čerstvú mrkvu, uhorku, cuketu. Väčšie kusy zeleniny, napr. zeler je možné nakrájať na menšie hranoly, potom je možné ju tiež nastrúhať.Chránič prstov zamedzí úrazu o ostré čepele – zeleninu naň nasadíte pomocou bodcov. Bezprostredne po použití umyte opatrne vodou so saponátom, aby zvyšky zeleniny nezaschli na krájači.Druhy čepieľok: tenké rezančeky: zelenú časť s rovným britom nacvaknete do krájača tak, aby smerovala k jemnejšiemu zubatému ostriu a vytvoríte rýchlo rezančeky do polievky, tzv. julienne, do šalátov... širšie rezančeky: zelenú časť s rovným britom nacvaknete do krájača tak, aby smerovala k hrubšiemu zubatému ostriu, zeleninové špagety, rezančeky do pokrmov inšpirovaných ázijskými pokrmami budú rýchlo pripravené špirály: samostatnú zelenú časť s rovným britom použijete na vytvorenie dekoratívnych kvetov nielen na rauty (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1 , Orion lis na cesnak nehrdzavejúca oceľ/uh (141911)

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1
Detail

Kvalitní Krájač na zeleninu ORION otočný 3v1 z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1 , Orion termoska nehrdzavejúca oceľ/uh + slamka 0,33 l zelená (128517)

Krájač zeleniny ORION

Detail

Kvalitní Krájač zeleniny ORION z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Sekáčiky a drviče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Krájač zeleniny ORION , Orion termoska nehrdzavejúca oceľ/uh + slamka 0,33 l ružová (128516)

Magnet 3Pagen Krájač cibule a ďalšej zeleniny

Magnet 3Pagen Krájač cibule a ďalšej zeleniny
Detail

Už žiadne slzy pri krájaní! Tento šikovný krájač cibule, reďkoviek a cesnaku krája jednoduchým otáčaním veka až do požadovanej konzistencie. A Vaše ruky zostanú čisté a bez zápachu. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Krájač cibule a ďalšej zeleniny , Orion držiak na krájanie cibule nerez/uh (130467)

Krájač na vajcia z nehrdzavejúcej ocele/UH 11,5x9,5cm - ORION

Krájač na vajcia z nehrdzavejúcej ocele/UH 11,5x9,5cm - ORION
Detail

Mydlová skrinka. Materiál: plast. Plastové. Rozmery: 11x7,5x4 cm. Krájač na vajcia ľahko a rýchlo vytvorí z uvarených vajec plátky alebo šestky - presne tak, ako potrebujete. Môžete ho použiť aj na krájanie mäkkej varenej zeleniny. Krájač má dva nadstavce umiestnené nad sebou - ak potrebujete krájať, nechajte spodný nadstavec s prekríženými strunami pod vajcom a krájajte. Na krájanie vajec na šestiny odklopte strunový nadstavec na krájanie a použite krížový strunový krájač. Jednoduchá údržba. Možno umývať v umývačke riadu. Materiál: plast. Rozmery: 11,5x9,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Krájač na vajcia z nehrdzavejúcej ocele/UH 11,5x9,5cm - ORION , Orion krájač vajec uh/nerez 9 plátkov (130441)

Orion Lis na cesnak nehrdzavejúca oceľ/UH (141911)

Detail

Lis na cesnak – materiál kvalitná nehrdzavejúca oceľ a plast, rozmery 11 × 5 cm Lis na cesnak ORION predstavuje praktického pomocníka do každej kuchyne. Vyrobený je z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a plastu a jednoducho sa používa. Pritlačením na strúčik cesnaku a kolísaním zo strany na stranu pretlačíte cesnak otvormi. Pomocou lyžičky ho následne ľahko zotriete z kolísky. Lis ORION vám dokonale uľahčí lisovanie cesnaku. Kľúčové vlastnosti lisu na cesnak ORION nehrdzavejúca oceľ/UHPraktický lis na cesnakVyrobený z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a plastuLis na cesnak ORION sa jednoducho používaFarebné vyhotovenie: strieborno-čierne Rozmery: 11 × 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Lis na cesnak nehrdzavejúca oceľ/UH (141911) , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ do rúry (152821)

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER
Detail

Krájač/viacúčelové strúhadlo zeleniny a ovocia je opatrené výmennými strúhadlami, ktoré umožňujú porciovanie, strúhanie úzkych aj širších kusov zeleniny - napr. obľúbených hranolčekov. Výmenné časti sú opatrené ostrými nehrdzavejúcimi čepeľami. Súčasťou vodiaca rukoväť, pomocou ktorej potravinu strúhate bez toho aby ste sa zranili. Skosená konštrukcia pre jednoduchšie strúhanie vo vodorovnej polohe. V spodnej časti konštrukcie opora, ktorú strúhadlo prípadne zakliesni za okraj nádoby, do ktorej strúhate, krájate. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER , Orion zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt (144528)

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER
Detail

Kvalitní Strúhadlo ORION Super 36x12,5x4cm z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Strúhadlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER , Orion džezva nehrdzavejúca oceľ yaprak 0,33l (123431)

Orion Krájač na zemiaky a zeleninu

Orion Krájač na zemiaky a zeleninu
Detail

Kvalitní Krájač na zemiaky a zeleninu ORION 9cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač na zemiaky a zeleninu , Orion strúhadlo nehrdzavejúca oceľ/silikón 4 hrany (144801)

Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705)

Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ Praktický krájač zemiakov a zeleniny Orion z kvalitnej pocínovanej ocele je jednou z klasických generáciami preverenou kuchynskou pomôckou. Krájanie zemiakov, vajec a zeleniny je mnohokrát zdĺhavé a nudné a kocky nikdy nebudú rovnako veľké. Krájač Orion vám uľahčí nielen prácu a ušetrí veľa času stráveného pri krájaní, ale kúsky budú mať navyše tie správne rozmery. S Orion krájačom zemiakov a zeleniny bude váš zemiakový šalát ako od profesionálneho kuchára z tej najlepšej reštaurácie. Kuchynská pomôcka je nenáročná na uskladnenie a nezaberie miesto ani v tej najmenšej kuchyni. Kľúčové vlastnosti krájača Orion na zemiaky a zeleninuKrájač na zemiaky a zeleninu Orion je z pocínovanej oceleUľahčí nielen prácu, ale tiež ušetrí veľa času S krájačom Orion budú mať kocky varených zemiakov, vajec a zeleniny rovnaké rozmeryVeľkosť otvorov na krájanie cca 7 × 7 mmPomôcka je skvelá na prípravu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705) , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky (152863)

Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467)

Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, držiak krájaných potravín (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467) , Orion krájač na vajcia nerez/uh 11,5 × 9,5 cm (125701)

Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l zelená (128517)

Detail

Termoska - s objemom 330 ml, materiál antikoro, plast a silikón, dvojitá vnútorná stena, poistka proti nečakanému otvoreniu, hmotnosť 0,32 kg Priali by ste si piť svoj milovaný horúci nápoj na akomkoľvek mieste? Termoska na čaj ORION vám to zaistí. Zvláštnosťou je jej dvojitá stena vyplnená vákuom, ktorá sa podieľa na udržaní konštantnej teploty vášho pitia. Výrobca pripojil aj poistku proti nečakanému otvoreniu, takže nemusíte mať obavy z možného vyliatia. Nalejte si dúšok teplého nápoja z termosky ORION. Kľúčové parametre termosky Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l zelená Termoska ORION sa postará o požadovanú teplotu nápoja Na jej výrobu slúži antikoro, plast a silikón Vďaka poistke pri termoske sa nemusíte obávať pretekaniu tekutín Termoska ORION využíva objem 330 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l zelená (128517) , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)

Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l ružová (128516)

Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l ružová (128516)
Detail

Termoska - s objemom 330 ml, materiál antikoro, plast a silikón, dvojitá vnútorná stena, poistka proti nečakanému otvoreniu, hmotnosť 0,32 kg Priali by ste si, aby vaša káva alebo čaj zostali teplé aj mimo vášho domova? Termoska na čaj ORION vám to zaistí. Navyše sa pýši dvojitou stenou vyplnenou vákuom, ktorá zaistí žiadanú teplotu vášho nápoja. Výrobca vložil aj poistku proti náhlemu otvoreniu, takže je zabezpečená pred únikom tekutiny. Ohrejte sa v každom prostredí s termoskou ORION. Kľúčové prednosti termosky Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l ružová Termoska ORION sa postará o požadovanú teplotu nápoja Výrobca zvolil materiál, akým je antikoro, plast a silikón Poistka na termoske sa postará o to, aby všetky tekutiny zostali vnútri Termoska ORION má objem 330 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l ružová (128516) , Orion háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks (834706)

Orion Krájač na syr/bylinky nerez/UH KOLÍSKA

Orion Krájač na syr/bylinky nerez/UH KOLÍSKA
Detail

Krájač/nôž kuchynský s dvoma čepeľami v tvare kolísky vám ponúka iný spôsob štýlu krájania než klasickým nožom. Všetko s ním pohodlne nasekáte nadrobno, problém nie je ani väčšie množstvo cibule, zeleniny, mäsa, byliniek, skvele ho využijete v čase zabíjačiek. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač na syr/bylinky nerez/UH KOLÍSKA , Tefal dóza 2 l master seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková n1150610

Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441)

Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, vhodné do umývačky Túto praktickú pomôcku, ktorá je preverená niekoľkými generáciami gazdiniek, využijete pri krájaní vajíčok natvrdo, a to či už na plátky, alebo na kocky. S krájačom vajec Orion sa ľahko a rýchlo pracuje. Jednoducho vložíte olúpané vajíčko do priehlbiny a hornou časťou s natiahnutou strunou zatlačíte. Krájač na vajcia Orion sa ľahko udržuje, môžete ho vkladať do umývačky riadu. Z jedného vareného vajcia vytvorí 9 plátkov. Kľúčové vlastnosti Krájača vajec Orion, 9 plátkovPraktická kuchynská pomôcka na krájanie vajíčok Krájač vajec Orion je skvelý na tvorbu plátkov aj kociekNevyžaduje žiadny zdroj energiePráca s krájačom Orion je rýchla a jednoducháKrájač vajec Orion môžete umývať v umývačke riaduFarba: BielaMateriál: Plast, kovRozmery: 8,8 × 3,2 × 12,3 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441) , Tefal dóza 0,8 l master seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková n1150410

Krájač na zemiaky a zeleninu Orion Gladys

Krájač na zemiaky a zeleninu Orion Gladys
Detail

Bez varešiek a ďalších ručných nástrojov sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Česká značka Orion vyrába úplnú klasiku, ktorá musí byť poruke pri každom pečení a varení. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krájač na zemiaky a zeleninu Orion Gladys , Tefal dóza 3 l master seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková n1150710

Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5 × 9,5 cm (125701)

Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5  × 9,5 cm (125701)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, vhodné do umývačky Túto praktickú pomôcku môžete využiť nielen na krájanie vajíčok, ale aj na mäkkú varenú zeleninu. Skvelá na tvorbu vaječných plátkov alebo šestín. S krájačom na vajcia Orion sa ľahko a rýchlo pracuje. Disponuje dvoma nadstavcami umiestnenými nad sebou. Tie umožňujú buď tvorbu plátkov alebo krájanie vajíčok na šestiny použitím krájača so skríženými strunami. Krájač na vajcia sa ľahko udržiava, môžete hovkladať do umývačky riadu a nevyžaduje žiadny zdroj energie.Kľúčové vlastnosti Krájača na vajcia OrionPraktická kuchynská pomôcka na krájanie vajíčok a mäkkej zeleninyKrájač na vajcia Orion je skvelý na tvorbu plátkov aj šestínNevyžaduje žiadny zdroj energiePráca s krájačom Orion je rýchla a jednoducháKrájač na vajcia Orion môžete umývať v umývačke riaduFarba: červenáMateriál: plast, kovRozmery: 11,5 × 9,5 cmHmotnosť: 80,2 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5 × 9,5 cm (125701) , Tefal dóza 0,5 l master seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková n1150310

ORION Doska na krájanie drevo pr.21,5cm + krájače na syr nehrdzavejúca oceľ/drevo (126838)

ORION Doska na krájanie drevo pr.21,5cm + krájače na syr nehrdzavejúca oceľ/drevo (126838)
Detail

Doska na krájanie – materiál drevo, drážka na odvod tekutiny, 3,5 × 21,5 × 21,5 cm (V׊×D) Dosku na krájanie alebo lopár potrebuje každá domácnosť. S doskou ORION Doska na krájanie drevo pr.21,5cm + krájače na syr nehrdzavejúca oceľ/drevo vám nebude robiť problém príprava surovín na vaše obľúbené jedlo. Doska je zhotovená z dreva a v kuchyni bude pôsobiť ako štýlový doplnok. O ostrie noža sa nemusíte báť, materiál je pevný, ale dostatočne poddajný. O odvedenie prebytočných tekutín sa postará drážka, ktorú má doska vyrytú. Preto sa nemusíte báť, že pri príprave surovín zašpiníte kuchynskú linku. Rozmery dosky na krájanie ORION zodpovedajú hodnotám 21,5 × 21,5 × 3,5 cm. Dôležité prednosti lopára ORION Doska na krájanie drevo pr.21,5cm + krájače na syr nehrdzavejúca oceľ/drevo Výhodou je vyrytá drážka na odvádzanie prebytočnej tekutiny Doska z pevného dreveného materiálu na ľahkú prípravu surovín Rozmery dosky na krájanie: 21,5 cm × 21,5 cm × 3,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Doska na krájanie drevo pr.21,5cm + krájače na syr nehrdzavejúca oceľ/drevo (126838) , Tefal dóza 1,2 l master seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková n1150510

Krájač vajec UH / nerez Orion 12,5 x 9 x 3,2 cm

Krájač vajec UH / nerez Orion 12,5 x 9 x 3,2 cm
Detail

Tak toto je naozaj klasika, preverená, vyskúšaná. Pomocou krájača vajíčka na tvrdo jednoducho nakrájate na plátky, poprípade drobné kocky. Stačí len olúpané vajíčko položiť do priehlbiny a hornou časťou s natiahnutou strunou zatlačiť. Vajíčko bude pripravené na obľúbené obložené chlebíčky, chrumkavé sendviče aj do zemiakového šalátu. Jednoduchá údržba, možno umývať aj v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Krájač vajec UH / nerez Orion 12,5 x 9 x 3,2 cm , Orion misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292)

Orion Nôž kuchynský nerez/UH MASTER, 9 cm

Orion Nôž kuchynský nerez/UH MASTER, 9 cm
Detail

Kuchynský nôž z kolekcie Master nielen na profesionálne využitie sa bude hodiť pre vášnivých amatérskych kuchárov, domácich gurmánov a labužníkov. Nôž je dlhý 20 cm, čepeľ má 9 cm, ostrie tiež 9 cm, vďaka čomu si ľahko poradí s krájaním cibule, zemiakov, húb, zeleniny, ovocia, s ich lúpaním, s krájaním drobnejšieho pečiva, údenín, mäsa aj s kosením byliniek.Praktická rukoväť sa vďaka ergonomickému prehnutiu veľmi dobre drží, nôž je vyvážený, prsty sú chránené vďaka prehnutiu v časti medzi rukoväťou a čepeľou.Vlastnosti: robustná čepeľ je opatrená štíhlym ostrím krájanie je ľahké, presné, dokonalé ostrosť v celej dĺžke čepele vydrží pri správnom zaobchádzaní veľmi dlho kvalita použitej ocele 430 (tvrdosť 56 HRC – podľa Rockwella) nitovaná rukoväť z vysoko kvalitného ABS plastu s tromi nehrdzavejúcimi nitmi má zaoblené hrany a skvele padne do ruky dokonalé zlícovanie jednotlivých častí bráni zachytávaniu usadenín a baktérií je možné ho umývať v umývačke riaduPo umytí v umývačke dobre vysušte. Len upozorňujeme na všeobecný fakt, že častým používaním umývačky dochádza k postupnému tupeniu ostria, ručné umývanie je voči nožom šetrnejšie aj rýchlejšie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nôž kuchynský nerez/UH MASTER, 9 cm , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm (152862)

Mechanický krájač na cibuľu Westmark

Mechanický krájač na cibuľu Westmark
Detail

Vyhrňte si rukávy a pustite sa do práce! Vášnivým kuchárom je každá kuchyňa malá a tak potrebujú šikovných pomocníkov. Presne také má vo svojom repertoári Westmark. Nemecká značka s dlhoročnou tradíciou, ktorá vás nenechá v štichu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Mechanický krájač na cibuľu Westmark , Orion sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4 cm (143817)

MAKRO - Krájač na cibuľu LIVING

Ručný špirálový krájač zeleniny

Ručný špirálový krájač zeleniny
Detail

Špirála bez konca! Jednoducho otočte a nakrájajte perfektné zeleninové špirály alebo zeleninové rezance! Bez rizika zranenia až do úplného konca zeleniny! Materiál: plast, oceľ Rozmery: 8 x 8 x 9 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Ručný špirálový krájač zeleniny , Orion metla šľahacia nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cm (141045)

Tescoma Krájač na cibuľu HANDY 643555.00

Tescoma Krájač na cibuľu HANDY 643555.00
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, vhodné do umývačky Krájač Tescoma HANDY je skvelým pomocníkom v každej modernej kuchyni. Ľahko si poradí nielen s cibuľou, ale aj so zeleninou, ovocím, orechmi, čokoládou a ďalšími surovinami. Krájač je vyrobený z odolného plastu a opatrený čepeľami z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ktoré ľahko spracujú aj tvrdšie potraviny. Na výrobok sa vzťahuje trojročná záruka.Doplňujúce informácie:Materiál:Odolný plastNehrdzavejúca oceľPoužitie:CibuľaZeleninaOvocieOrechyČokoládaZáruka:3 roky (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Krájač na cibuľu HANDY 643555.00 , Orion mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm luxy oranžová (142745)

Joseph Joseph krájač zeleniny ChopCup

Joseph Joseph krájač zeleniny ChopCup
Detail

Krájač zeleniny z kolekcie Joseph Joseph. Model vyrobený z umelej hmoty a nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Joseph Joseph krájač zeleniny ChopCup , Orion hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ profi 3,5 l vysoký (113199)

Tescoma Handy 643555.00 Krájač na cibuľu HANDY

Tescoma Handy 643555.00 Krájač na cibuľu HANDY
Detail

Krájač Handy vynikajúci pre ľahké, rýchle a bezpečné krájanie cibule, zeleniny, ovocia, orechov, čokolády apod. Vyrobené z odolného plastu, čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Jednoduchá údržba. 3 roky záruka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Handy 643555.00 Krájač na cibuľu HANDY , Orion háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks wide (834723)

Magnet 3Pagen Krájač na cibuľu a bylinky

Magnet 3Pagen Krájač na cibuľu a bylinky
Detail

Či už na cibuľu, pór alebo bylinky, stačí povalcovať - hotovo! Ostré kotúče rozrežú všetko bez námahy a ruky zostanú čisté. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Krájač na cibuľu a bylinky , Orion háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks roy (834707)

TEMPO-KONDELA SALKY, krájač na pizzu, prírodná, nehrdzavejúca oceľ/bambus

TEMPO-KONDELA SALKY, krájač na pizzu, prírodná, nehrdzavejúca oceľ/bambus
Detail

Krájač na pizzu SALKY Materiál: nehrdzavejúca oceľ/bambus Farba: prírodná Rozmery (ŠxV): 7,6x19,8 cm Hmotnosť: 130 g S otvorom na zavesenie Ideálny na krájanie pizze, cesta a koláčov Vhodný do umývačky riadu (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako TEMPO-KONDELA SALKY, krájač na pizzu, prírodná, nehrdzavejúca oceľ/bambus , Orion sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4,5 cm klipsa (143819)

Kuchynská škrabka UH/nerezová oceľ pravá - ORION

Kuchynská škrabka UH/nerezová oceľ pravá - ORION
Detail

Šablóny na vyfukovanie fixiek sada G 8ks Škrabka na zemiaky, škrabka na jablká - v okamihu budete mať ošúpané ovocie alebo zeleninu. Materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast. Rôzne farby. Originálne. Rozmery: d.16,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Kuchynská škrabka UH/nerezová oceľ pravá - ORION

ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt

ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt
Detail

Kvalitní Zátka na sekt ORION z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Ostatné kuchynské pomôcky. (esat.sk)

Podobné produkty ako ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt

Prime chef Krájač na cibuľu ALEGRIA, 22 cm

Prime chef Krájač na cibuľu ALEGRIA, 22 cm
Detail

Ručný krájač na cibuľu ALEGRIA uľahčí krájanie cibule a silica nebude dráždiť vaše oči. Telo krájača je vyrobené z plastu a noža z nehrzd. ocele. Pred samotným vložením olúpanej cibule do krájača je dobré prekrojiť cibuľu na polovicu alebo viac kusov, nehrzd. nože krájača lepšie a rýchlejšie rozporcujú na jemno jednotlivé kusy. Krájač sa ľahko udržuje. (4home.sk)

Podobné produkty ako Prime chef Krájač na cibuľu ALEGRIA, 22 cm

Termomiska nehrdzavejúca oceľ 2 l Apple - ORION

Termomiska nehrdzavejúca oceľ 2 l Apple - ORION
Detail

Luxusný nosič potravín - doručte jedlo ešte teplé. Nerezová termomisa udrží konštantnú teplotu vloženého pokrmu po dlhý čas, a to vďaka termoizolačnej penovej vrstve medzi stenami. Využijete ju pri servírovaní aj (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Termomiska nehrdzavejúca oceľ 2 l Apple - ORION

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do rúry (152821)

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do rúry (152821)
Detail

Kuchynský teplomer – mechanický, určený na pečenie, výber jednotiek °C/°F, príchytka na zavesenie, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 300°C Dotykový teplomer ORION vie ľahko a spoľahlivo zmerať telesnú teplotu. Samozrejmosťou je možnosť teplomer opláchnuť či dezinfikovať. Bez problému nameria teplotu v rozsahu 0 až 300 °C. Dotykový teplomer na meranie teploty potrebuje kontakt s telom Dokáže merať v rozsahu 0 až 300 °C Hodnoty vie ukázať v °C aj °F (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do rúry (152821)

ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt (144528)

ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt (144528)
Detail

Zátka – na otvorenú fľašu so šumivým vínom alebo sektom, udrží nápoj dlhšie svieži, nevyprchajú z neho bublinky, vhodná do chladničky, materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast, silikón, rozmery: pr. 3,5 cm, d. 5,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt (144528)

ORION Džezva nehrdzavejúca oceľ YAPRAK 0,33l (123431)

ORION Džezva nehrdzavejúca oceľ YAPRAK 0,33l (123431)
Detail

Džezva – s plastovou rukoväťou, určená predovšetkým na varenie kávy, vybavená výlevkou na ľahšie nalievanie, možnosť zavesenia, možno použiť na elektrickom aj plynovom sporáku, sklokeramickej doske (okrem indukcie), materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast, rozmery-objem 0.33l, priemer 8cm, výška 9.5cm S nerezovou kanvičkou ORION Džezva nerez YAPRAK s priemerom 8 cm a objemom 0,33 l je príprava nápojov veľmi jednoduchá. Vyrobená je z kvalitného nerezu a môžete v nej variť napríklad kávu alebo čaj. Kanvička je vybavená výlevkou na pohodlné nalievanie a má pekné nerezové vyhotovenie s červenou plastovou rukoväťou. Riad je vhodný na použitie na všetkých typoch ohrevov, okrem indukcie. Riad ORION je ideálnym riešením pre zdravý spôsob prípravy pokrmov a nápojov. Výška tejto kanvičky je 9,5 cm.Kľúčové vlastnosti kanvičky ORION Džezva nerez YAPRAK 0,33 lKanvička z kvalitného nerezu s priemerom 8 cmORION Džezva nerez YAPRAK s objemom 0,33 lPekné nerezové... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Džezva nehrdzavejúca oceľ YAPRAK 0,33l (123431)

BANQUET Krájač na cibuľu CULINARIA Ivory/bordo 22 cm

BANQUET Krájač na cibuľu CULINARIA Ivory/bordo 22 cm
Detail

Ručný krájač na cibuľu uľahčí krájanie cibule a silica nebude dráždiť vaše oči. Telo krájača je vyrobené z plastu a nože z nerezu. Pred samotným vložením olúpanej cibule do krájača je dobré prekrojiť cibuľu na polovicu alebo viac kusov, nehrdzavejúce nože krájača lepšie a rýchlejšie rozporcujú na jemno jednotlivé kusy. Krájač sa ľahko udržuje. (4home.sk)

Podobné produkty ako BANQUET Krájač na cibuľu CULINARIA Ivory/bordo 22 cm

PRIME CHEF Krájač na cibuľu ALEGRIA 22 cm (84081451)

PRIME CHEF Krájač na cibuľu ALEGRIA 22 cm (84081451)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, nerezové nože Kráječ PRIME CHEF ALEGRIA vám dokonale usnadní krájení cibule. O to se postarají vysoce kvalitní nože z nerezové oceli, tělo kráječe je poté vyrobeno z plastu. Oloupanou cibuli je vhodné překrojit na polovinu či více kusů, díky čemuž ji nože rychleji rozporcují. Kráječ PRIME CHEF ALEGRIA zajistí pohodlné krájení cibule. Klíčové vlastnosti kráječe na cibuli PRIME CHEF ALEGRIA 22 cmPraktický kráječ cibuleOpatřený vysoce kvalitními noži z nerezové oceliTělo je vyrobeno z plastuKráječ PRIME CHEF ALEGRIA se jednoduše používáBarevné provedení: šedo-béžovo-průhledné Rozměry:22 × 8,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako PRIME CHEF Krájač na cibuľu ALEGRIA 22 cm (84081451)

LEIFHEIT KRAJAC ZELENINY COMFORT TREND PEARL GREY, 03106

LEIFHEIT KRAJAC ZELENINY COMFORT TREND PEARL GREY, 03106
Detail

KRÁJAČ ZELENINY. ručný krájač zeleniny s ergonomickou rukoväťou. pohodlné a jednoduché krájanie priamo nad panvicou, misou alebo stolom. možnosť nastavenia hrúbky krájaných plátkov (1,5 až 3,5 mm). má univerzálny držiak pre (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT KRAJAC ZELENINY COMFORT TREND PEARL GREY, 03106

Steakový nôž - nehrdzavejúca oceľ/drevo - 6 ks - ORION

Steakový nôž - nehrdzavejúca oceľ/drevo - 6 ks - ORION
Detail

Ostrý steakový nôž. Kuchynský steakový nôž so zúbkovaným ostrím si poradí nielen s grilovaným mäsom. Využijete ho najmä pri vonkajšom grilovaní, ale bude sa vám hodiť aj doma. Sada 6 kusov. Materiál: nerezová oceľ, drevená rukoväť. Rozmery: dĺžka 20,5 cm, dĺžka čepele 11 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Steakový nôž - nehrdzavejúca oceľ/drevo - 6 ks - ORION

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky (152863)

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky (152863)
Detail

Kuchynský teplomer – mechanický, určený do chladničky, príchytka na zavesenie, minimálna teplota -30°C, maximálna teplota 30°C Mechanický kuchynský teplomer ORION je praktickou pomôckou do vašej domácnosti. Hodí sa na použitie do chladničky, aby bola vždy kontrolovaná ideálna teplota na uchovávanie potravín. Teplomer je odolný voči teplotám v rozsahu od -30 °C do 30 °C. Celkom určite uvítate prítomnosť úchytu na zavesenie. V balení nájdete aj nabíjací kábel. Zásadné prednosti kuchynského teplomera ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky Mechanický kuchynský teplomer ORION si v kuchyni zamilujete Určený na meranie v priestore chladničky či mrazničky Odolá teplotám v rozmedzí od -30 °C do 30 °C (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky (152863)

Banquet Krájač na cibuľu CULINARIA Ivory/bordo 22 cm (28502402)

Banquet Krájač na cibuľu CULINARIA Ivory/bordo 22 cm (28502402)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, nerezové nože Krájač Banquet CULINARIA vám dokonale uľahčí krájanie cibule. Jeho telo je vyrobené z veľmi kvalitného plastu, zatiaľ čo nože z odolnej nerezovej ocele. Krájač sa veľmi ľahko používa. Je pritom vhodné olúpanú cibuľu prekrojiť na polovicu či viac kusov, nože ju tak lepšie a rýchlejšie rozporcujú. Vďaka krájaču Banquet CULINARIA vám už nebudú nikdy slziť oči z krájania cibule. Kľúčové vlastnosti krájača na cibuľu Banquet CULINARIA Ivory/bordo 22 cmPraktický krájač na cibuľu značky BanquetTelo vyrobené z veľmi kvalitného plastu, zatiaľ čo nože z odolnej nerezovej oceleKrájač Banquet CULINARIA sa veľmi ľahko používaFarebné vyhotovenie: béžovo-bordové Rozmery: 22 × 8,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Banquet Krájač na cibuľu CULINARIA Ivory/bordo 22 cm (28502402)

Šesťdielny krájač na zeleninu Fackelmann

Šesťdielny krájač na zeleninu Fackelmann
Detail

Vybavte svoju kuchyňu praktickými pomôckami a náradím od nemeckej značky Fackelmann. Vyznačujú sa minimalistickým dizajnom, ktorý im neuberá na funkčnosti a vysokej kvalite. Jedným z týchto výrobkov je 6-dielny krájač na zeleninu s nastaviteľnou výškou a štyrmi rôznymi krájacími vložkami - malým a veľkým krájačom julienne, hrubým a obojstranným strúhadlom. Súčasťou je aj integrovaný úložný box na nástavce, box na zvyšky, návod a kniha receptov. Dodáva sa aj so zárukou až na 5 rokov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Šesťdielny krájač na zeleninu Fackelmann

Krájač na zeleninu 4L 9807

Krájač na zeleninu 4L 9807
Detail

Kvalitní Krájač na zeleninu 4L 9807 z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Krájač na zeleninu 4L 9807

Krájač na zeleninu 4L špirálový

Krájač na zeleninu 4L špirálový
Detail

Kvalitní Krájač na zeleninu 4L špirálový z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Krájač na zeleninu 4L špirálový

MAKRO - Špirálový krájač na zeleninu

MAKRO - Špirálový krájač na zeleninu
Detail

Plast+ nerez (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Špirálový krájač na zeleninu

Kuchynský nôž z nerezovej ocele/UH MOTION 9 cm - ORION

Kuchynský nôž z nerezovej ocele/UH MOTION 9 cm - ORION
Detail

Balónik písmeno O ružový Kuchynský nôž so zaujímavým dizajnom. Rukoväť perfektne padne do ruky. Krájanie je jednoduché a presné. Materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast. Rozmery: celková dĺžka noža 20 cm, čepeľ 9 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Kuchynský nôž z nerezovej ocele/UH MOTION 9 cm - ORION

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)
Detail

Kuchynský teplomer – mechanický, určený na pečenie a na údenie s dĺžkou 15cm, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 300°C Kontaktný teplomer ORION zmeria jednoducho a efektívne presnú telesnú teplotu. Dotykový variant môžete bez starostí vydezinfikovať. Pokiaľ ide o najvyššie a najnižšie teploty, vie si poradiť s rozsahom od 0 °C až 300 °C. Kontaktný teplomer potrebuje na meranie kontakt s telomDokáže merať v rozsahu 0 °C až 300 ° CMôžete si vybrať medzi °C a °F stupnicou (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)

ORION Háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks (834706)

ORION Háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks (834706)
Detail

Háčiky – na dvere, využijete v kúpeľni, v predsieni aj kdekoľvek inde v domácnosti, v dielni. Nemusíte vŕtať do steny. Iba zavesíte na dvere, alebo dvere od skrine. Materiál: nehrdzavejúca oceľ. Rozmery: š. 2.5cm, v. 7cm, na maximálnu šírku dverí 2cm. Závesný antikorový háčik na dvere. Vhodný nielen do kúpeľne, kuchyne, šatne, ale aj inam v domácnosti či zamestnaní. Háčik ORION stačí zavesiť na dvere či dvierka skrinky, bez vŕtania či lepenia. Možno ho využiť na dvere s maximálnou hrúbkou 2 cm. Háčik na dvere ORION je široký 2,5 cm a vysoký 7 cm. Kľúčové vlastnosti antikorového háčika na dvere ORION 2 ksZávesný antikorový háčik na dvereVhodný nielen do kúpeľne, kuchyne, šatne, ale aj inam v domácnosti či zamestnaníHáčik ORION stačí zavesiť na dvere či dvierka skrinky, bez vŕtania či lepeniaMožno využiť na dvere s maximálnou hrúbkou 4 cmHáčik na dvere ORION je široký 2,5 cm a vysoký 6 cmV balení 2 kusy (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks (834706)
Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702), Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705), Orion Lis na cesnak nehrdzavejúca oceľ/UH (141911), Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l zelená (128517), Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l ružová (128516), Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467), Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do rúry (152821), ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt (144528), ORION Džezva nehrdzavejúca oceľ YAPRAK 0,33l (123431), Orion Strúhadlo nehrdzavejúca oceľ/silikón 4 hrany (144801), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky (152863), Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5 × 9,5 cm (125701), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849), ORION Háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks (834706), Tefal Dóza 2 l Master Seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková N1150610, Tefal Dóza 0,8 l Master Seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková N1150410, Tefal Dóza 3 l Master Seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková N1150710, Tefal Dóza 0,5 l Master Seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková N1150310, Tefal Dóza 1,2 l Master Seal nehrdzavejúca oceľ obdĺžniková N1150510, Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm (152862), ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4 cm (143817), Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY hnedá (142744), ORION Metla šľahacia nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cm (141045), Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY oranžová (142745), Orion Hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ Profi 3,5 l vysoký (113199), ORION Háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks WIDE (834723), ORION Háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks ROY (834707), ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4,5 cm klipsa (143819)