Ravensburger môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785

Produkt Ravensburger môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ravensburger môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785 upraviť a produkt hľadať znova.

Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785

Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785
Detail

Objavujte kontinenty hravou formou! Vedomosti o kontinentoch, kultúre, prírode a divočine, ktoré sú vhodné pre deti? Máte veľa zvukových informácií, zvukov, skladieb a vyhľadávacích hier? Jednoduchá štruktúra zemegule s dvoma mušľami Kde je Socha slobody? Ktoré zvieratá žijú v Austrálii? Aký je názov najväčšieho kontinentu? Existuje veľa zaujímavých vecí, ktoré môžete objaviť na vzrušujúcej ceste okolo sveta. tiptoi® poskytuje vedomosti priateľské k deťom na všetkých kontinentoch a o zobrazených krajinách, pamiatkach, kultúre a zvieratách. Predmet zemepis ožíva vhodnými zvukmi a piesňami. Kvízové a vyhľadávacie úlohy v troch úrovniach obtiažnosti vám pomôžu hravou formou prehĺbiť to, čo ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785 , My baby unicorn môj interaktívny jednorožec ružový (8421134081482)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet tiptoi® 00787

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet  tiptoi® 00787
Detail

Po celom svete s tiptoi®! Po celom svete sa hráči dozvedia veľa informácií a vzrušujúcich príbehov o témach, ako sú geografia, veľkosti krajín, hlavné mestá, jazyky a oveľa viac. V štyroch vzrušujúcich hrách si prehlbujú vedomosti o geografii a majú veľa zábavy. Tiptoi® dokonca prináša planétu do života klamne skutočnými zvieracími zvukmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet tiptoi® 00787 , Shifu orboot - interaktívny glóbus ar pre deti (ps-shifu-014)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911
Detail

Ďaleké krajiny a moria, zvieratá a krajina - s tiptoi® sa svet stáva zvláštnym druhom dobrodružstva. Ako čítate mapu? Žiadny problém, tu je to vysvetlené a potom okamžite vyskúšané. Podrobne je predstavený kontinent kontinentom. S perom tiptoi® možno objaviť a zažiť exotické zvieratá, cudzie jazyky, slávne budovy, typické melódie a oveľa viac. To nie je zábava len pre malých prieskumníkov! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911 , Lego® ideas 21332 glóbus (5702017153742)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776
Detail

Ako sa volajú deti oviec? Čo jedia kačice a kde žije líška? Informácie o pôvodných zvieratách, ich stravovacích návykoch a biotopoch sú skryté na veľkých dielikoch puzzle. Čísla do desať sa učia hrou s deťmi zvierat. V troch jednoduchých hrách s logickými úlohami a úlohami je tiež podporovaná logika a koncentrácia. So sprievodnými informáciami pre rodičov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776 , Ravensburger 123384 ball detský glóbus (anglický) (4005556123384)

Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800

Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800
Detail

V každodennom živote Lotty a Maxa je veľa písmen, zvukov, slov a riekaniek, ktoré môžete objaviť. Či už v škôlke, v meste alebo na farme - s tiptoi® môže dieťa spoznávať svet jazyka nezávisle a hravo. Na všetky strany čakajú rôzne hry: hľadanie písmen a slov, hľadanie písma, priraďovanie zvukov, počúvanie rýmovaných slov a slabík a hádanie zvukov. Fonologické povedomie sa podporuje v stále nových variantoch hry a dieťa je ideálne pripravené na to, aby sa v škole naučilo čítať a písať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800 , Shifu orboot - interaktívny glóbus ar pre deti - svet dinosaurov (ps-shifu-027)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801
Detail

Emma a Leo spolu s priateľmi, rodičmi a starými rodičmi prežívajú svet čísel v ich každodennom živote úplne novým spôsobom. Čísla, množstvá a matematické vzťahy nájdete v materskej škole, pri nakupovaní, na narodeninovej oslave, v zoo a pod. Úlohy a hry zohľadňujú individuálny stav učenia sa v rôznych variantoch. Rôznorodé funkcie vytvárajú takmer nespočetné množstvo príležitostí na zábavu a vzdelávanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801 , Ravensburger puzzle 169658 si môj chýbajúci dielik 99 dielikov (4005556169658)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808
Detail

Pes Freddy za sedem dní precestuje celý svet, aby pozval na svoju záhradnú párty veľa zvierat. Na svojej trase toho zažije veľa: mývaly majú deň umývania, tučniaky organizujú beh snehovými guľami a surikaty žasnú nad zvláštnymi stopami v púštnom piesku. S tiptoi® objavujú deti fantastický svet zvierat s mnohými úlohami na podporu schopnosti zapamätať si a sústrediť sa - čo je dôležitý predpoklad pre učenie v škole. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808 , Interaktívny drak (8005125501946)

Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803

Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803
Detail

Učenie matematiky nikdy nebolo také zábavné. Pero tiptoi® a vzdelávací obsah zabudované do vzrušujúceho príbehu motivujú deti najmä k riešeniu matematických úloh: S Monster Matzi súrodenci Mia a Felix navštívili veľtrh, oslávili záhradnú párty a obrátili triedu hore nohami. Na každej dvojstrane môžu deti riešiť rôzne úlohy - vďaka tiptoi (r) je teraz učenie skutočne zábavné! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803 , Dinosaurus interaktívny (884978311234)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912
Detail

Od výroby automobilov cez pohotovostné vozidlá až po ťažké transportéry: tiptoi® umožňuje skutočným fanúšikom vozidiel zblízka si prezrieť mnoho rôznych, mimoriadnych a fascinujúcich vozidiel a s nimi spojených profesií. Podrobné obrázky a rozmanitý svet zvuku vás pozývajú na interaktívne hranie a skúmanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912 , Môj macík

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904
Detail

Malé príbehy a krátke dialógy o každodennom živote Polly a Toma hravo sprostredkujú prvý slovník a gramatické základy anglického jazyka. Ak deti klepnú perom tiptoi® na obrázok, osvoja si aj najdôležitejšie slovesá, predložky, farby a tvary. Okrem gramatiky a slovnej zásoby dostanú deti prvý pohľad do britskej kultúry. Farebné skryté objekty, hry a piesne vás pozývajú prehĺbiť to, čo ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904 , Môj príbeh

Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420

Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420
Detail

Kompaktné vedomosti, ktoré si môžete vziať na tému „telo“: S tiptoi® deti interaktívne objavujú časti ľudského tela, dozvedia sa tiež zaujímavé fakty o pocitoch, výžive a oveľa viac. Funguje iba s perom tiptoi®. V tomto zväzku v sérii „tiptoi® Pocket Knowledge“ deti interaktívne objavujú ľudské telo pomocou tiptoi®. Kniha predstavuje jednotlivé časti tela a zameriava sa na rozdiel medzi dievčatami a chlapcami. Vysvetlia sa zmyslové orgány, kostra a svaly a vysvetlia sa aj funkcie tela. Zaoberá sa tiež témou pocitov. Vďaka skvelým zvukom, podrobným obrázkom a množstvu vedomostných hier. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420 , Interaktívny čarovný jednorožec (8590439357155)

Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414

Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414
Detail

Medzi rachotom motorov a jasaním publika fanúšikovia filmov Cars oživujú ikonické automobily. S perom po špičkách sa môžete naučiť veľa o Radiator Springs a o Blesku McQueenovi a jeho priateľoch. Taktiež sa rozhodli chytiť darebákov a poraziť nových vyzývateľov v Piston Cupe. Originálne zvukové stopy z filmov zaisťujú dokonalý zvuk. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414 , Interaktívny tuleň silver (8591945096712)

Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848

Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848
Detail

V meste je toho veľa čo robiť! Vyberte si správne vozidlo a choďte na miesto, ktoré hľadáte. Aké vozidlo potrebujú pracovníci na stavbe? Kde musí smetiarske auto vyprázdniť odpadkové koše? Pozor! Ak sa semafor rozsvieti načerveno, je tu dopravná zápcha. Pomôžte vozidlám dostať sa z dopravnej zápchy. Priraďovanie a motorika sú podporované hravou formou. Perfektne vhodný pre vstup na tiptoi® od 3 rokov. So sprievodnými informáciami pre rodičov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848 , Interaktívny jednorožec puffy (8591945096743)

Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801

Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801
Detail

Audio-digitálny vzdelávací a kreatívny systém pracuje so všetkými knihami, hrami a hračkami tiptoi® s funkciou nahrávania produktov tiptoi® CREATE. Pero tiptoi® oživuje vedomosti. Funguje na všetky výrobky, ktoré majú logo tiptoi®: knihy, hry a hračky. Deti môžu využiť funkciu nahrávania pera v knihách, hrách a nálepkách z novej série tiptoi® CREATE: vymýšľanie zvukov, rozprávanie príbehov, spievanie piesní - vytváranie vlastného kreatívneho sveta tiptoi® nápaditým a interaktívnym spôsobom! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801 , Interaktívny zajačik bany (8595582235848)

Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922

Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922
Detail

Kvílenie sirén a policajné autá burácajú - s tiptoi® sú mladí policajti priamo v strede akcie! Počas rozsiahlej akcie sa pozriete cez rameno polície a pozriete sa na riadiace stredisko. Bez ohľadu na to, či je vlámanie objasnené alebo či je monitorovaná doprava, či sú deti prispôsobené na dopravu alebo či sú trénovaní policajti - vynikajúce zvuky oživujú scény. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922 , Clementoni interaktívny jednorožec (8005125505661)

RAPPA MOJ CHORY KAMARAT RAFIK - INTERAKTIVNY

RAPPA MOJ CHORY KAMARAT RAFIK - INTERAKTIVNY
Detail

INTERAKTÍVNY PES . Stlač mi tlapičky nech zistíš, ktorá ma bolí. Ošetri mi ju náplasťou a vypočuješ, ako veľmi sa mi uľavilo. Za pohladenie ti aj radostne zaštekám! Zatiaľ ale nie som úplne zdravý, potrebujem lieky. Prilož (andreashop.sk)

Podobné produkty ako RAPPA MOJ CHORY KAMARAT RAFIK - INTERAKTIVNY , Clementoni interaktívny psík (8005125505487)

Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810

Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810
Detail

Veverička Max navštevuje svojich príbuzných Bonny a Johna v Londýne. Všetci traja spolu zažijú vzrušujúci deň: Nakúpia na trhu oriešky, oslávia dedkove narodeniny a pozrú si divadlo. Pomocou tejto pásky sa deti hravou formou učia prvé vety v angličtine. Rozsiahla slovná zásoba pokrýva takmer všetky oblasti vášho každodenného života: rodinu, vozidlá, zvieratá, čísla, farby a oveľa viac. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810 , Clementoni interaktívny stolík (8005125177042)

Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479

Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479
Detail

11 vtipných, láskyplne ilustrovaných dvojstrán a viac ako 25 populárnych ľudových piesní pozýva deti na hudobnú cestu. Rodinná turistika v horách, deti sa hrajú na pirátov v záhrade, na farme sa stará mama motorkou v kurníku. Či už na ostrove, v prístave alebo v stanovom tábore - ľudia spievajú všade. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479 , Kúzelné čítanie glóbus sk (8590228017161)

Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419

Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419
Detail

Prasiatka sa hrajú na farme, bobry si na rybníku stavajú svoj hrad a levy spia v savane. V tejto knihe deti objavia šesť rôznych biotopov s príslušnými zvieracími obyvateľmi. Či už v miestnom lese alebo na severnom póle - početné zvuky a vekovo vhodné naratívne texty oživujú svet zvierat. Deti si rozširujú slovnú zásobu pri skúmaní a hraní hier a zvnútorňujú svoje prvé gramatické štruktúry. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419 , Bedo ajax sada môj dom, môj hrad, čierny (p160)

Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004

Ravensburger  Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004 , Batman film interaktívny batmobile (778988366301)

Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005

Ravensburger  Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005 , T-rex jr. interaktívny (884978311203)

Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002

Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002 , Toomies – interaktívny robot pokladník (5011666726123)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha 00804

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha  00804
Detail

Akustické možnosti prežitia na farme Známe detské piesne Prvé poznatky odovzdané úplne novým spôsobom Vybalte a začnite: Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® a knihu „Objavte farmu“. Živé zvuky a fascinujúce obrázky sprostredkujú základné vedomosti o farme a pozývajú vás na objavovanie a vyskúšanie. Dodávané pero je kompatibilné so všetkými produktmi tiptoi® - vrátane série tiptoi® CREATE. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha 00804 , Caly glóbus zvieratá – 50 cm (3760039940490)

Ravensburger 123384 Ball Detský Glóbus (anglický) (4005556123384)

Ravensburger 123384 Ball Detský Glóbus (anglický) (4005556123384)
Detail

3D puzzle – 180 dielikov v balení, materiál plast, vhodné od 7 rokov Milujete skladanie puzzle a obyčajné doskové už vám nestačia? Vyskúšajte priestorové puzzle Ravensburger v 3D formáte. Dieliky použité v priestorových puzzle sú vyrobené z kvalitného ohybného plastu a ľahko sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidla. Zapadajú tak presne na miesto, kam sú určené. Ravensburger puzzle sa vám nikdy nezlomia, neohnú ani nepoškriabu ako klasické puzzle. Tieto 3D puzzle sa vyznačujú vysokou stabilitou, môžete ich po zložení využiť ako ozdobu miestnosti.Kľúčové vlastnosti Ravensburger Detský Globus (anglický)Ravensburger puzzle sú v 3D formáteVyrobené z kvalitného ohybného plastuDieliky sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidlaMajú vysokú stabilituPuzzle s motívom Detského Globusu v tvare gule s priemerom 20 cmPo zložení sú vhodné ako ozdoba miestnostiAko na stavbu puzzlí Ravensburger?Jednotlivé dieliky sú na zadnej strane očíslované, postupujete teda... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger 123384 Ball Detský Glóbus (anglický) (4005556123384) , Caly glóbus zemeguľa – 50 cm (3760039940759)

Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847

Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847
Detail

Koľko minút je tam za hodinu? Koľko je 10 sekúnd? Kedy je obed? Hráči sprevádzajú Emila a jeho rodinu počas celého dňa. Zažíva veľa vzrušujúcich vecí, ale kedy čo robí? Hráči nastavili interaktívne hodiny tak, aby vyhovovali situáciám v Emilovom každodennom živote. Budete riešiť napínavé úlohy a odpovedať na otázky týkajúce sa času a času. Kto dokáže na konci dňa bezpečne nastaviť hodiny a správne odpovie na väčšinu otázok, je skutočný profesionál v oblasti hodín a vyhráva hru. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847 , Caly glóbus zemeguľa – 30 cm (3760039940964)

Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti (PS-SHIFU-014)

Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti (PS-SHIFU-014)
Detail

Interaktívna hračka – vhodné od 4 rokov Precestujte s interaktívnym glóbusom Orboot celý svetInteraktívny glóbus Shifu Orboot je ideálnym darčekom pre zvedavé deti, ktorý im zábavným spôsobom predstaví celý svet. Prostredníctvom technológie rozšírenej reality poskytne na displeji smartfónu či tabletu zaujímavé informácie z oblasti prírody, kultúry a techniky. Rozvíja kognitívne a jazykové zručnosti detí a podporuje ich fantáziu i kreativitu. Súčasťou súpravy je cestovateľský pas, pečiatka a blok s nálepkami, aby bolo objavovanie zemegule ešte zábavnejšie.Kľúčové vlastnosti interaktívneho glóbusu Shifu OrbootVýučbový glóbus pre deti od 4 do 9 rokovTechnológia rozšírenej reality (AR)Mobilná aplikácia Orboot v angličtine (Android, iOS)Vychádza z konceptu vzdelávania STEM4 D zážitky s pútavým zvukovým sprievodomViac ako 400 atrakcií a 1 000 faktov spracovaných v 8 témachOkruhy tém: zvieratá, pamiatky, kuchyňa, kultúra, vynálezy, zemepis, počasieRozmery... (alza.sk)

Podobné produkty ako Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti (PS-SHIFU-014) , Caly glóbus zemeguľa – 85 cm (3760039940605)

Ravensburger puzzle 169658 Si môj chýbajúci dielik 99 dielikov (4005556169658)

Ravensburger puzzle 169658 Si môj chýbajúci dielik 99 dielikov (4005556169658)
Detail

Puzzle – 99 dielikov v balení, vhodné od 14 rokov Skladanie puzzle skráti dlhé zimné večery a zároveň prispieva k rozvoju logického myslenia. Hoci svetlo sveta uzrelo už dávno, stále ide o nadčasovú aktivitu. V balení budete mať 99 dielikov, ktoré sa dajú rýchlo poskladať a nie je potrebná väčšia trpezlivosť. Ponúkané klasické puzzle každým komponentom odkrýva kúsok svojho vzoru. Na jeho výrobu bol vybraný materiál, ktorým je papier. Zásadné vlastnosti puzzle Ravensburger puzzle 169658 Si môj chýbajúci dielik 99 dielikov Puzzle sa skvele hodí na rozvíjanie jemnej motoriky, predstavivosti a koncentrácie Jeho skladanie upokojuje a je dobrým prostriedkom na relaxáciu Zaujímavé puzzle Ravensburger sa perfektne hodí pre deti od 14 rokov V balení celkom nájdete 99 dielikov Patrí medzi klasické puzzle, ktoré určite každý pozná Na jeho výrobu slúži papier (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger puzzle 169658 Si môj chýbajúci dielik 99 dielikov (4005556169658) , Caly glóbus zvieratá – 30 cm (3760039940742)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802
Detail

Fascinujúca herná mechanika s pohyblivými dverami Výučba v štyroch stupňoch obtiažnosti. V hre sú zvieratám a zvukom priradené príslušné písmená. Quassel, hradný duch, podporuje hráčov. Učenie sa stáva detskou hrou. Dodávané pero je kompatibilné so všetkými produktmi tiptoi® - vrátane série tiptoi® CREATE. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802 , Zarážky na knihy glóbus 2 ks

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806
Detail

Vďaka piesňam a zvukom v domácnosti Spoznajte nové slová z každodenného života Ľahko zrozumiteľné vety pre ľahký štart od 3 rokov. Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® a obrázkovú knihu „Náš domov“. U Hoffmannovcov je čo objavovať: Dedo donesie poštu, otec varí v kuchyni a David a Lara sa hrajú v detskej izbe. Deti od 3 rokov, vložené do ľahko zrozumiteľných viet, sa naučia nové slová zo svojho každodenného života v priebehu okamihu. Hry a piesne prehlbujú slovnú zásobu, ktorú ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806 , Môj prvý volant (8591945097191)

SET Ajax Môj dom, môj hrad white

Detail

Ajax Set Môj dom, môj hradAlarm domový, pripojenie cez Ethernet, GSM a Jeweller, detekcia dymu, na dvere a okná, vody, pohybu, hlasitosť signalizácie 105 dB(A), napájaný zo siete, aplikácie v češtine av angličtine pre Android a iOS. Komplexné zabezpečenie vášho domova pomocou setu "Ajax Môj dom, môj hrad". Bezpečnostný set Ajax Môj dom, môj hrad spoľahlivo ochráni vašu domácnosť pred vlámaním, požiarom alebo zaplavením vodou. Jednotlivé komponenty na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom a prvotriednou užívateľskou prívetivosťou vďaka chytrej aplikácii Ajax, s ktorou systém ľahko a rýchlo nastavíte. Táto komplexná sada zahŕňa Ajax StarterKit, Ajax Keypad, Ajax HomeSiren, Ajax FireProtect, Ajax LeaksProtect, Ajax GlassProtect a Ajax Combi Protect. Samozrejme máte možnosť dokúpiť aj ďalšie komponenty. Kľúčové vlastnosti bezpečnostného setu Ajax Môj dom, môj hrad:Ochráni váš majetok pred vlámaním aj živelnou pohromouVysoká úroveň zabezpečenia citlivých dátAjax Hub s GSM alebo Ethernet pripojenímKomunikačný protokol Jeweller (prenos signálu až na vzdialenosť 2000 m)Múdra aplikácia Ajax pre jednoduchú konfiguráciu a prehľad o systéme z pohodlia smartfónuVysoká úroveň zabezpečenia podľa normy STN EN 50131Všetky zariadenia setu sú dodávané s batériamiPodpora platforiem Android a iOS s aktualizáciami softvéru zadarmo Základná sada pre zabezpečenie domácnosti:Súčasťou sady Ajax Môj dom, môj hrad je detektor otvorenia dverí a okien, detektor pohybu a kľúčenka s diaľkovým ovládaním Ajax SpaceControl. Systém je možné rozšíriť o ďalšie komponenty ako sú napr. rôzne alarmy, detektor ohňa, detektor úniku vody, klávesnica pre zabezpečenie systému atď. Všetky komponenty disponujú 2. stupňom zabezpečenia podľa STN EN 50131 a ponúkajú teda vyššiu úroveň zabezpečenia. Ajax Hub Centrálna jednotka poplachového zabezpečovacieho systému Ajax disponuje GSM a Ethernet pripojením so zdieľaným prístupom až pre 50 užívateľov as maximálnym počtom 100 pripojených zariadení. Komunikačný protokol Jeweller umožňuje spojenie komponentov s Ajax Hub na vzdialenosť až 2 000 m, vďaka čomu predbehne štandardné technológie WiFi a ZigBee. Ajax MotionProtect Inteligentný PIR detektor Ajax MotionProtect spoľahlivo zachytí pohyb v miestnosti na vzdialenosť až 12 metrov. Vďaka pokročilému algoritmu SmartDetect ignoruje pohyb domácich maznáčikov, prievan a ďalšie príčiny falošných poplachov. Citlivosť detekcie je možné nastaviť v 3 úrovniach. Ajax DoorProtect Detektor je vybavený miniatúrnymi high-end senzormi a bezdrôtovou komunikáciou, vďaka ktorej umožňuje zabezpečenie okien a dverí na niekoľkých podlažiach budovy. Kryt detektora je navyše chránený proti sabotáži a disponuje spoľahlivým jazýčkovým kontaktom s viac ako 1 000 000 spínacích cyklov bez zlyhania. Ajax SpaceControl Kľúčenka s diaľkovým ovládaním Ajax SpaceControl umožňuje jednoduché ovládanie zabezpečovacieho systému jednoduchým stlačením tlačidla. V krízovej situácii je možné diskrétne spustiť tichý poplach tiesňovým tlačidlom. K dispozícii je tiež indikácia stavu systému pomocou červenej a zelenej LED diódy. Ajax HomeSiren Akonáhle zlodej prekoná prvú vrstvu zabezpečenia – napríklad vchodové dvere, tak vďaka senzoru DoorProtect sa okamžite hlasno rozoznie alarm z bezdrôtovej sirény. Nezvaný návštevník sa dá rýchlo na ústup. Ajax FireProtect FireProtect je certifikovaný profesionálny hlásič požiaru. Najväčšou výhodou FireProtectu je dvojfázové overenie požiaru, nemusí sa teda do komory dostať dym, ale stačí aby sa v zabezpečenom objekte zdvihla teplota o 30 ° C za 30 minút a FireProtect spustí alarm. Pokiaľ detektor zaznamená nebezpečenstvo, spustí sa siréna a vy dostanete vami zvolené upozornenie. Ajax GlassProtect GlassProtect je šikovný miniaturtný detektor, ktorý chráni vaše presklené plochy. Citlivý mikrofón spoľahlivo rozozná zvuk trieštenia skla. Vďaka tomu je ideálny na stráženie možných vstupov ako sú okná, presklené náklady, balkónové dvere alebo francúzske okná. 3× Ajax CombiProtect CombiProtect je bezdrôtový snímač, ktorý kombinuje snímač pohybu a detektor trieštenia skla. Detektor sleduje pohyb v miestnosti a zároveň stráži, či sa k vám niekto nepokúša dostať rozbitím okenných výplní. Pokiaľ zaznamená pohyb či zvuk trieštenia skla automaticky spustí poplach. Vďaka pokročilým technológiám dokáže filtrovať domácich miláčikov, ktorí nepresahujú výšku 50 cm a hmotnosť 20 kg. Vzdialený prístup a konfigurácia cez šikovnú aplikáciu Ajax:Múdra aplikácia Ajax bola vyvinutá nielen pre jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS. Bezpečný domov na dosah ruky:Prepojením zariadenia Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať videoverifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zadarmo. Vďaka prepracovanému užívateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne. Ajax sa ľahko inštaluje:Vďaka unikátnemu držiaku SmartBracket, ktorý pripevníte na stenu alebo strop, je inštalácia komponentov Ajax maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia. Obsah balenia:1x Ajax Hub - centrálna riadiaca jednotka1x Ajax DoorProtect - bezdrôtový magnetický senzor1x Ajax MotionProtect - bezdrôtový pohybový snímač1x Ajax SpaceControl - elegantná ovládacia kľúčenka1x Ajax Keypad - bezdrôtová ovládacia klávesnica1x Ajax HomeSiren - bezdrôtová domáca siréna1x Ajax LeaksProtect - bezdrôtový snímač vody1x Ajax FireProtect - bezdrôtový snímač ohňa a dymu1x Ajax GlassProtect - bezdrôtový detektor trieštenia skla3x Ajax Combi Protect - bezdrôtový snímač pohybu s detektorom trieštenia skla (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SET Ajax Môj dom, môj hrad white , Môj prvý kvíz (5900221022193)

Ravensburger Puzzle 112845 Dodge Challenger R/T Scat Pack Widebody108 Dielikov (4005556112845)

Detail

3D puzzle – 108 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, nepravidelný tvar a mechanické, materiál plast, vhodné od 10 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Puzzle 112845 Dodge Challenger R/T Scat Pack Widebody108 Dielikov (4005556112845)

Bedo Ajax Sada Môj dom, môj hrad, čierny (P160)

Bedo Ajax Sada Môj dom, môj hrad, čierny (P160)
Detail

Alarm domový, pripojenie: GSM, Ethernet a Jeweller, detekcia dymu, na dvere a okná, vody a pohybu, hlasitosť signalizácie 105 dB(A), aplikácia v slovenčine a v angličtine pre Android a iOS Komplexné zabezpečenie vášho domova pomocou setu BEDO Ajax Môj dom, môj hradBezpečnostný set BEDO Ajax Môj dom, môj hrad spoľahlivo ochráni vašu domácnosť pred vlámaním, požiarom alebo zaplavením vodou. Jednotlivé komponenty na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom a prvotriednou používateľskou prívetivosťou vďaka inteligentnej aplikácii BEDO Ajax, s ktorou systém ľahko a rýchlo nastavíte. Táto komplexná sada zahŕňa BEDO Ajax StarterKit, BEDO Ajax Keypad, BEDO Ajax HomeSiren, BEDO Ajax FireProtect, BEDO Ajax LeakProtect, BEDO Ajax GlassProtect a BEDO Ajax Combi Protect. Samozrejme máte možnosť dokúpiť aj ďalšie komponenty.Kľúčové vlastnosti bezpečnostného setu BEDO Ajax Môj dom, môj hrad v čiernom vyhotoveníOchráni váš majetok pred vlámaním aj živelnou pohromouVysoká úroveň... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bedo Ajax Sada Môj dom, môj hrad, čierny (P160)

Môj Macík

Môj Macík
Detail

Audiokniha MP3 Různí autoři, čte Různí interpreti Hračky malej Ely si lámu hlavu nad tým, čo sa asi stalo, že sa s nimi Ela prestala hrávať. Veď s nimi obyčajne trávila celé dni. A teraz? Hneď ráno odíde z detskej izby a vracia sa až po obede. Vari si našla nových, lepších kamarátov? Špekulujú nad tým, či sa nebodaj na niekoho z nich nenahnevala, lebo dobre vedia, že neboli vždy poslušné.Napríklad prasiatko. Minulé leto bolo naozaj lenivé, nič sa mu nechcelo, len by spalo a na prácu sa prizeralo. Alebo macík - ten sa zas vykúpal aj v košieľke a nových nohaviciach v potoku za domom. Možno sa Ela hnevá na žabku tárajku, alebo žeby na malú myšku, či na tvrdohlavých capkov? Kdeže, kdeže! Ela predsa nie je urážlivá slečna. S hračkami sa preto hrá menej, lebo má nové dôležité povinnosti. (alza.sk)

Podobné produkty ako Môj Macík

Môj príbeh

Môj príbeh
Detail

Audiokniha MP3 - Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických. - autor Michelle Obama, čte Gabika Dzuríková Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických.Michelle Robinsonová prežila detstvo v južnej časti Chicaga, kde sa v malom byte na poschodí delila o spoločnú izbu s bratom Craigom a naháňala sa s ním v blízkom parku. Jej rodičia Fraser a Marian Robinsonovci ju odmalička viedli k tomu, aby bola otvorená a nebojácna.Život ju však zavial oveľa ďalej a do úplne iných sfér – počnúc posluchárňami Princetonskej univerzity, kde po prvý raz pocítila, aké je to byť jedinou černoškou v aule, až po presklenú výškovú kancelársku budovu, kde pracovala na poste renomovanej firemnej právničky. Tu sa v jedno letné dopoludnie objavil v jej kancelárii študent Barack Obama a obrátil celý jej starostlivo naplánovaný život naruby.Michelle Obamová v tejto audioknihe opisuje začiatky svojho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Môj príbeh

Levitujúci glóbus

Levitujúci glóbus
Detail

Ak hľadáte darček, ktorý všetkým vyrazí dych, práve ste ho našli. Levitujúci glóbus je niečo, čo sa len tak bežne nevidí. Tento wow-efekt spôsobujú magnety, vďaka ktorým sa môže glóbus vznášať vo vzduchu. Táto úžasná vychytávka zaručene oživí každú stôl či policu. V tme pomocou svojich troch LED svetiel vytvorí príjemnú atmosféru, v ktorej budú môcť zvedavci i naďalej obdivovať vizuálne čary tohto doplnku do domácnosti. Levitujúci glóbus je extra hit novej generácie, ktorá prekvapí a ohromí naozaj každého. Vyrobený z plastu a kovuRozmery: 18 x 9,5 x 17 cm (priemer 8,5 cm)Levituje vďaka magnetomMá 3 LED svetláNapája sa káblom (v balení)Vstupné napätie: 100 - 240 VVýstupné napätie: 12V 1,2ALevitujúci glóbus.pdfPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Levitujúci glóbus

Drevený bar Globus

Drevený bar Globus
Detail

Drevený bar na fľaše - glóbus v kvalitnom prevedení s autentickými mapami. Bar je otvárací s odkladacou plochou v spodnej časti baru a s držiakom fliaš a pohárov. Vďaka kolieskam ho ľahko premiestnite. Materiál:masívne drevo, dyha Rozmery:výška: 98 cmšírka: 61 cm Dôkladne zabalené v kartóne s polystyrénovou výplňou. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Drevený bar Globus

Drevený bar Globus

Drevený bar Globus
Detail

Drevený bar na fľaše - glóbus v kvalitnom prevedení s autentickými mapami. Bar je otvárací s odkladacou plochou v spodnej časti baru a s držiakom fliaš a pohárov. Vďaka kolieskam ho ľahko premiestnite. Materiál:masívne drevo, dyha Rozmery:výška: 98 cmšírka: 61 cm Dôkladne zabalené v kartóne s polystyrénovou výplňou. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Drevený bar Globus

Ravensburger Mravčenie Ravensburger Kribbeln 26704

Ravensburger Mravčenie Ravensburger Kribbeln 26704
Detail

Kto vyrieši úlohu a hodí najviac bodov? Nová hra „Brnenie“ v kockách je o dokončení danej úlohy a dosiahnutí čo najvyššieho možného počtu kociek. Kocky majú nielen známe číselné hodnoty od 1 do 6, ale aj strany majú rôzne farby! Kto je hazardný hráč a hodí znova kockou, aj keď už úlohu vyriešil správnymi farbami? Potom by mohlo nalákať ešte viac bodov, ale úloha sa dala aj úplne pokaziť! Všetci hráči musia v každom kole dokončiť rovnakú zložitú úlohu. Napríklad hodiť presne jednu zelenú kostku alebo rovnaký počet žltých a modrých kociek. Každý hráč môže na svojom ťahu hodiť kockami až trikrát. Pred každým novým pokusom je potrebné znova rozhodnúť, či sú vyhodené kocky odložené, predtým odložené kocky sú pridané ku kockám alebo sa vôbec nehádžu. Ale pozor, všetkých šesť kociek musí splniť aktuálnu úlohu! Kto vyrieši úlohu a dosiahne najvyšší počet kociek, získa najviac bodov. Úlohy sú na bloku umiestnené jedna za druhou a hrá sa zhora nadol. Znie to jednoducho, ale musíte vážiť a hazardovať. Možno ste už vyriešili problém s prvým hodom, ale počet na kockách pre vás nie je dosť vysoký. Rozhodnete sa zmeniť celý vrh alebo jeho časť ďalším pokusom. Ale pozor, je možné, že ďalšie hody sa nezlepší alebo že cieľ už nebude splnený. Ak úloha nie je vyriešená, hráč má stále šancu: Môže zadať svoju číselnú hodnotu do poľa mravčenia. Ale tu sa musíte ubezpečiť, že počet polí mravčenia musí byť vždy vyšší ako v predchádzajúcich poliach mravčenia. Hneď ako sú vyplnené a skórované všetky riadky skóre, hra končí. Hráč s najvyšším celkovým skóre vyhráva hru! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Mravčenie Ravensburger Kribbeln 26704

Ravensburger Ravensburger Sagaland Sagaland 26424

Ravensburger Ravensburger Sagaland Sagaland 26424
Detail

Tu si položte malý stolík, tam korunu žabieho kráľa. Rozprávkové poklady pod každým stromom. Všetci potajomky idú hľadať, hľadať súperov. Kto môže nájsť to, čo Sagalandov kráľ hľadá, a ako prvý sa ponáhľať na hrad? Pozná však stále tam riešenie hádanky? Pretože jeden strom vyzerá ako druhý! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger Sagaland Sagaland 26424

Ravensburger Divadlo Ravensburger Spielhaus 21424

Ravensburger Divadlo Ravensburger Spielhaus 21424
Detail

Rýchlo rozdeľte miestnosti a potom sa začnú preteky v kockách cez dom. Ak hodíte hviezdu, vytiahnete kartu udalosti a v miestnostiach hľadáte ten správny predmet. Tam sa teraz ľudia pohybujú. Buď to ide rýchlo, alebo ďaleko dozadu. Takže to zostáva vzrušujúce až do konca. A herný plán je v každom kole zostavený inak a prináša do hry toľko rozmanitosti. Táto hra podporuje: Prvé pochopenie pravidiel, pozorné pozorovanie, sústredenie Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Divadlo Ravensburger Spielhaus 21424

Osuška Môj milovaný syn

Osuška Môj milovaný syn
Detail

Osuška má rozmer 70x140cm. Materiál je veľmi príjemný na dotyk a vďaka špeciálnej technike výroby, keď sa zmieša BA a PES vlákna. (50% bavlna, 50% PES) Gramáž osušky: 400g / m². (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Osuška Môj milovaný syn

Clementoni Môj prvý smartphone

Clementoni Môj prvý smartphone
Detail

Tento zábavný elektronický a hovoriaci smartfón si všetky deti zamilujú. Má jasnú obrazovku a množstvo interaktívnych ikon, ktoré môžu deti stlačiť. Vďaka zvukovým efektom sa deti naučia rôzne zvuky zvierat.Stimuluje manuálnu zručnosť, zrak a sluch. 4 veľké tlačidlá sú umiestnené na obrazovke. Veľké hudobné tlačidlo je umiestnené v dolnej časti smartfónu.Špecifikácia: napájanie: batéria: 2x 1,5 V AAA (súčasťou výrobku sú batérie len na demonštratívne účely) rozmer balenia: 14 x 19,8 x 6 cm odporúčaný vek od 6 mesiacov (4home.sk)

Podobné produkty ako Clementoni Môj prvý smartphone

OUATE Môj umelecký parfém

OUATE Môj umelecký parfém
Detail

Prvý gélový parfum s hravým aplikátorom v tvare pera (drmax.sk)

Podobné produkty ako OUATE Môj umelecký parfém

Môj prvý volant (8591945097191)

Detail

Interaktívna hračka – vhodné od 1,5 roka Sleduje pri riadení váš potomok všetko, čo robíte za volantom? Doprajte najmenším budúcim vodičom ich prvý volant na trénovanie zručností. Interaktívna hračka Môj prvý volant je určená pre chlapcov aj dievčatá od 18 mesiacov. Elektronický volant vyžaduje 2 batérie typu AAA, ktoré sú súčasťou balenia. Môj prvý volant disponuje dotykovou obrazovkou a má mnoho funkcií: brzdu, plyn, navigáciu, rádio s 50 hudobnými stanicami, klaksón a smerovky. Kľúčové vlastnosti interaktívnej hračky Môj prvý volantMôj prvý volant je elektronická hračka fungujúca na 2 AAA batérieInteraktívny volant ponúka mnoho funkcií rozvíjajúce detské vnímanieMôj prvý volant predstavuje ideálnu hračku pre budúcich vodičovHračka je vhodná pre chlapcov aj dievčatá od 18 mesiacov (alza.sk)

Podobné produkty ako Môj prvý volant (8591945097191)

Môj prvý kvíz (5900221022193)

Môj prvý kvíz (5900221022193)
Detail

Spoločenská hra – detská hra, pre 1 až 6 hráčov, vhodné od 4 rokov Prinášame vám hravý kvíz pre deti od 4 do 7 rokov. Prinášame vám hravý kvíz pre deti od 4 do 7 rokov. 90 hracích kariet obsahuje námety otázok každodenného života. Deti nemusia vedieť čítať, otázky a odpovede sú namaľované, napríklad čo najviac chutí papagájovi? Jogurt, polievka, alebo semienka? Ak vieš odpoveď, strč prst do otvoru pod vybranou odpoveďou otoč kartu a uvidíš, či je odpoveď správna. Hra rozvíja slovnú zásobu, precvičuje pozorovacie schopnosti i pamäť, podporuje samostatné myslenie. Ako bonus je súčasťou hry kolekcia nálepiek.Obsah balenia:90 kariet s otázkami a odpoveďamiHracia plochaKockaFigúrkaČeský a slovenský návod (alza.sk)

Podobné produkty ako Môj prvý kvíz (5900221022193)

Osvetlený glóbus Gentelmen's Hardware

Detail

Osvetlený glóbus z kolekcie Gentelmen's Hardware. Model vyrobený z kovu a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Osvetlený glóbus Gentelmen's Hardware

Osvetlený glóbus Gentelmen's Hardware

Detail

Osvetlený glóbus z kolekcie Gentelmen's Hardware. Model vyrobený z umelej hmoty a kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Osvetlený glóbus Gentelmen's Hardware

Osvetlený glóbus Gentelmen's Hardware

Detail

Osvetlený glóbus z kolekcie Gentelmen's Hardware. Model vyrobený z umelej hmoty a kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Osvetlený glóbus Gentelmen's Hardware

Ginger Ray Svadobný globus

Ginger Ray Svadobný globus
Detail

Svadobný globus Táto zemeguľa určite vyčarí úsmev na tvárach vašich hostí. Nechajte ich napísať odkaz iba pre Vás na túto zemeguľu jedného po druhom. Oni sami vám odštartujú vašu novú etapu života. Tento glóbus je bielej farby, s nápisom THE Adventure Begins... (A dobrodružstvo začína...) na ružovo - zlatom podstavci. počet : 1 kus rozmer : výška : 39,5 cm šírka : 28 cm (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Ginger Ray Svadobný globus

Gentelmen's Hardware Osvetlený glóbus

Gentelmen's Hardware Osvetlený glóbus
Detail

Osvetlený glóbus z kolekcie Gentelmen's Hardware. Model vyrobený z umelej hmoty a nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Gentelmen's Hardware Osvetlený glóbus
My baby unicorn Môj interaktívny jednorožec ružový (8421134081482), Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti (PS-SHIFU-014), LEGO® Ideas 21332 Glóbus (5702017153742), Ravensburger 123384 Ball Detský Glóbus (anglický) (4005556123384), Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti - Svet dinosaurov (PS-SHIFU-027), Ravensburger puzzle 169658 Si môj chýbajúci dielik 99 dielikov (4005556169658), Interaktívny drak (8005125501946), Dinosaurus interaktívny (884978311234), Môj Macík, Môj príbeh, Interaktívny čarovný jednorožec (8590439357155), Interaktívny tuleň Silver (8591945096712), Interaktívny jednorožec Puffy (8591945096743), Interaktívny zajačik Bany (8595582235848), Clementoni Interaktívny jednorožec (8005125505661), Clementoni Interaktívny psík (8005125505487), Clementoni Interaktívny stolík (8005125177042), Kúzelné čítanie Glóbus SK (8590228017161), Bedo Ajax Sada Môj dom, môj hrad, čierny (P160), Batman Film Interaktívny Batmobile (778988366301), T-Rex Jr. interaktívny (884978311203), Toomies – Interaktívny robot Pokladník (5011666726123), Caly Glóbus Zvieratá – 50 cm (3760039940490), Caly Glóbus Zemeguľa – 50 cm (3760039940759), Caly Glóbus Zemeguľa – 30 cm (3760039940964), Caly Glóbus Zemeguľa – 85 cm (3760039940605), Caly Glóbus Zvieratá – 30 cm (3760039940742), Zarážky na knihy glóbus 2 ks, Môj prvý volant (8591945097191), Môj prvý kvíz (5900221022193)