Ravensburger tiptoi® moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® mein wörter-bilderbuch tiere 55419

Produkt Ravensburger tiptoi® moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® mein wörter-bilderbuch tiere 55419 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ravensburger tiptoi® moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® mein wörter-bilderbuch tiere 55419 upraviť a produkt hľadať znova.

Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419

Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419
Detail

Prasiatka sa hrajú na farme, bobry si na rybníku stavajú svoj hrad a levy spia v savane. V tejto knihe deti objavia šesť rôznych biotopov s príslušnými zvieracími obyvateľmi. Či už v miestnom lese alebo na severnom póle - početné zvuky a vekovo vhodné naratívne texty oživujú svet zvierat. Deti si rozširujú slovnú zásobu pri skúmaní a hraní hier a zvnútorňujú svoje prvé gramatické štruktúry. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419 , Lego® duplo® 10972 - divoké zvieratá oceánov (5702017153698)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806
Detail

Vďaka piesňam a zvukom v domácnosti Spoznajte nové slová z každodenného života Ľahko zrozumiteľné vety pre ľahký štart od 3 rokov. Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® a obrázkovú knihu „Náš domov“. U Hoffmannovcov je čo objavovať: Dedo donesie poštu, otec varí v kuchyni a David a Lara sa hrajú v detskej izbe. Deti od 3 rokov, vložené do ľahko zrozumiteľných viet, sa naučia nové slová zo svojho každodenného života v priebehu okamihu. Hry a piesne prehlbujú slovnú zásobu, ktorú ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806 , Lego® duplo® 10971 - divoké zvieratá afriky (5702017153674)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776
Detail

Ako sa volajú deti oviec? Čo jedia kačice a kde žije líška? Informácie o pôvodných zvieratách, ich stravovacích návykoch a biotopoch sú skryté na veľkých dielikoch puzzle. Čísla do desať sa učia hrou s deťmi zvierat. V troch jednoduchých hrách s logickými úlohami a úlohami je tiež podporovaná logika a koncentrácia. So sprievodnými informáciami pre rodičov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776 , Lego® duplo® 10974 - divoké zvieratá ázie (5702017153704)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911
Detail

Ďaleké krajiny a moria, zvieratá a krajina - s tiptoi® sa svet stáva zvláštnym druhom dobrodružstva. Ako čítate mapu? Žiadny problém, tu je to vysvetlené a potom okamžite vyskúšané. Podrobne je predstavený kontinent kontinentom. S perom tiptoi® možno objaviť a zažiť exotické zvieratá, cudzie jazyky, slávne budovy, typické melódie a oveľa viac. To nie je zábava len pre malých prieskumníkov! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911 , Lego® duplo® 10973 - divoké zvieratá južnej ameriky (5702017155906)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet tiptoi® 00787

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet  tiptoi® 00787
Detail

Po celom svete s tiptoi®! Po celom svete sa hráči dozvedia veľa informácií a vzrušujúcich príbehov o témach, ako sú geografia, veľkosti krajín, hlavné mestá, jazyky a oveľa viac. V štyroch vzrušujúcich hrách si prehlbujú vedomosti o geografii a majú veľa zábavy. Tiptoi® dokonca prináša planétu do života klamne skutočnými zvieracími zvukmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet tiptoi® 00787 , Lego® duplo® 10975 - divoké zvieratá z celého sveta (5702017153728)

Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800

Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800
Detail

V každodennom živote Lotty a Maxa je veľa písmen, zvukov, slov a riekaniek, ktoré môžete objaviť. Či už v škôlke, v meste alebo na farme - s tiptoi® môže dieťa spoznávať svet jazyka nezávisle a hravo. Na všetky strany čakajú rôzne hry: hľadanie písmen a slov, hľadanie písma, priraďovanie zvukov, počúvanie rýmovaných slov a slabík a hádanie zvukov. Fonologické povedomie sa podporuje v stále nových variantoch hry a dieťa je ideálne pripravené na to, aby sa v škole naučilo čítať a písať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800 , Lego® minecraft® 21180 bitka so strážcami (5702017156590)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801
Detail

Emma a Leo spolu s priateľmi, rodičmi a starými rodičmi prežívajú svet čísel v ich každodennom živote úplne novým spôsobom. Čísla, množstvá a matematické vzťahy nájdete v materskej škole, pri nakupovaní, na narodeninovej oslave, v zoo a pod. Úlohy a hry zohľadňujú individuálny stav učenia sa v rôznych variantoch. Rôznorodé funkcie vytvárajú takmer nespočetné množstvo príležitostí na zábavu a vzdelávanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801 , Lego® duplo® 10982 traktor so zeleninou a ovocím (5702017416168)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808
Detail

Pes Freddy za sedem dní precestuje celý svet, aby pozval na svoju záhradnú párty veľa zvierat. Na svojej trase toho zažije veľa: mývaly majú deň umývania, tučniaky organizujú beh snehovými guľami a surikaty žasnú nad zvláštnymi stopami v púštnom piesku. S tiptoi® objavujú deti fantastický svet zvierat s mnohými úlohami na podporu schopnosti zapamätať si a sústrediť sa - čo je dôležitý predpoklad pre učenie v škole. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808 , Lego® duplo® 10965 zábava vo vani: plávajúci vláčik so zvieratkami (5702017153599)

Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803

Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803
Detail

Učenie matematiky nikdy nebolo také zábavné. Pero tiptoi® a vzdelávací obsah zabudované do vzrušujúceho príbehu motivujú deti najmä k riešeniu matematických úloh: S Monster Matzi súrodenci Mia a Felix navštívili veľtrh, oslávili záhradnú párty a obrátili triedu hore nohami. Na každej dvojstrane môžu deti riešiť rôzne úlohy - vďaka tiptoi (r) je teraz učenie skutočne zábavné! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803 , Lego® duplo® 10966 zábava vo vani: plávajúci ostrov so zvieratkami (5702017153605)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912
Detail

Od výroby automobilov cez pohotovostné vozidlá až po ťažké transportéry: tiptoi® umožňuje skutočným fanúšikom vozidiel zblízka si prezrieť mnoho rôznych, mimoriadnych a fascinujúcich vozidiel a s nimi spojených profesií. Podrobné obrázky a rozmanitý svet zvuku vás pozývajú na interaktívne hranie a skúmanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912 , Lego® duplo® 10977 - moje prvé šteniatko a mačiatko so zvukom (5702017153612)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904
Detail

Malé príbehy a krátke dialógy o každodennom živote Polly a Toma hravo sprostredkujú prvý slovník a gramatické základy anglického jazyka. Ak deti klepnú perom tiptoi® na obrázok, osvoja si aj najdôležitejšie slovesá, predložky, farby a tvary. Okrem gramatiky a slovnej zásoby dostanú deti prvý pohľad do britskej kultúry. Farebné skryté objekty, hry a piesne vás pozývajú prehĺbiť to, čo ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904 , Lego® duplo® 10980 lego® duplo® zelená podložka na stavanie (5702017194882)

Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420

Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420
Detail

Kompaktné vedomosti, ktoré si môžete vziať na tému „telo“: S tiptoi® deti interaktívne objavujú časti ľudského tela, dozvedia sa tiež zaujímavé fakty o pocitoch, výžive a oveľa viac. Funguje iba s perom tiptoi®. V tomto zväzku v sérii „tiptoi® Pocket Knowledge“ deti interaktívne objavujú ľudské telo pomocou tiptoi®. Kniha predstavuje jednotlivé časti tela a zameriava sa na rozdiel medzi dievčatami a chlapcami. Vysvetlia sa zmyslové orgány, kostra a svaly a vysvetlia sa aj funkcie tela. Zaoberá sa tiež témou pocitov. Vďaka skvelým zvukom, podrobným obrázkom a množstvu vedomostných hier. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420 , Ravensburger 073313 milučké zvieratá (4005556073313)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha 00804

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha  00804
Detail

Akustické možnosti prežitia na farme Známe detské piesne Prvé poznatky odovzdané úplne novým spôsobom Vybalte a začnite: Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® a knihu „Objavte farmu“. Živé zvuky a fascinujúce obrázky sprostredkujú základné vedomosti o farme a pozývajú vás na objavovanie a vyskúšanie. Dodávané pero je kompatibilné so všetkými produktmi tiptoi® - vrátane série tiptoi® CREATE. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha 00804 , Lego® ninjago® 71799 trhy v ninjago® city (5702017435787)

Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922

Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922
Detail

Kvílenie sirén a policajné autá burácajú - s tiptoi® sú mladí policajti priamo v strede akcie! Počas rozsiahlej akcie sa pozriete cez rameno polície a pozriete sa na riadiace stredisko. Bez ohľadu na to, či je vlámanie objasnené alebo či je monitorovaná doprava, či sú deti prispôsobené na dopravu alebo či sú trénovaní policajti - vynikajúce zvuky oživujú scény. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922 , Lego® technic 42138 ford mustang shelby® gt500® (5702017156385)

Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414

Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414
Detail

Medzi rachotom motorov a jasaním publika fanúšikovia filmov Cars oživujú ikonické automobily. S perom po špičkách sa môžete naučiť veľa o Radiator Springs a o Blesku McQueenovi a jeho priateľoch. Taktiež sa rozhodli chytiť darebákov a poraziť nových vyzývateľov v Piston Cupe. Originálne zvukové stopy z filmov zaisťujú dokonalý zvuk. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414 , Lego® duplo® 10990 stavenisko (5702017416267)

Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479

Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479
Detail

11 vtipných, láskyplne ilustrovaných dvojstrán a viac ako 25 populárnych ľudových piesní pozýva deti na hudobnú cestu. Rodinná turistika v horách, deti sa hrajú na pirátov v záhrade, na farme sa stará mama motorkou v kurníku. Či už na ostrove, v prístave alebo v stanovom tábore - ľudia spievajú všade. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479 , Irobot® root® coding robot (854967008001)

Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801

Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801
Detail

Audio-digitálny vzdelávací a kreatívny systém pracuje so všetkými knihami, hrami a hračkami tiptoi® s funkciou nahrávania produktov tiptoi® CREATE. Pero tiptoi® oživuje vedomosti. Funguje na všetky výrobky, ktoré majú logo tiptoi®: knihy, hry a hračky. Deti môžu využiť funkciu nahrávania pera v knihách, hrách a nálepkách z novej série tiptoi® CREATE: vymýšľanie zvukov, rozprávanie príbehov, spievanie piesní - vytváranie vlastného kreatívneho sveta tiptoi® nápaditým a interaktívnym spôsobom! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801 , Lego® minecraft® 21184 - pekáreň (5702017156620)

Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848

Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848
Detail

V meste je toho veľa čo robiť! Vyberte si správne vozidlo a choďte na miesto, ktoré hľadáte. Aké vozidlo potrebujú pracovníci na stavbe? Kde musí smetiarske auto vyprázdniť odpadkové koše? Pozor! Ak sa semafor rozsvieti načerveno, je tu dopravná zápcha. Pomôžte vozidlám dostať sa z dopravnej zápchy. Priraďovanie a motorika sú podporované hravou formou. Perfektne vhodný pre vstup na tiptoi® od 3 rokov. So sprievodnými informáciami pre rodičov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848 , Lego® avatar  75576 dobrodružstvo so skimwingom (5702017421889)

Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810

Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810
Detail

Veverička Max navštevuje svojich príbuzných Bonny a Johna v Londýne. Všetci traja spolu zažijú vzrušujúci deň: Nakúpia na trhu oriešky, oslávia dedkove narodeniny a pozrú si divadlo. Pomocou tejto pásky sa deti hravou formou učia prvé vety v angličtine. Rozsiahla slovná zásoba pokrýva takmer všetky oblasti vášho každodenného života: rodinu, vozidlá, zvieratá, čísla, farby a oveľa viac. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810 , Lego® city 60363 obchod so zmrzlinou (5702017415635)

Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002

Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002 , Lego® technic 42147 náklaďák so sklápačkou (5702017400075)

Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785

Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785
Detail

Objavujte kontinenty hravou formou! Vedomosti o kontinentoch, kultúre, prírode a divočine, ktoré sú vhodné pre deti? Máte veľa zvukových informácií, zvukov, skladieb a vyhľadávacích hier? Jednoduchá štruktúra zemegule s dvoma mušľami Kde je Socha slobody? Ktoré zvieratá žijú v Austrálii? Aký je názov najväčšieho kontinentu? Existuje veľa zaujímavých vecí, ktoré môžete objaviť na vzrušujúcej ceste okolo sveta. tiptoi® poskytuje vedomosti priateľské k deťom na všetkých kontinentoch a o zobrazených krajinách, pamiatkach, kultúre a zvieratách. Predmet zemepis ožíva vhodnými zvukmi a piesňami. Kvízové a vyhľadávacie úlohy v troch úrovniach obtiažnosti vám pomôžu hravou formou prehĺbiť to, čo ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785 , Jsb bijoux so šatónmi swarovski® 713907cr (8592661103814)

Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004

Ravensburger  Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004 , Ravensburger 128914 zvieratá na savane (4005556128914)

Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005

Ravensburger  Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005 , Lego® minecraft® 21245 pandie útočisko (5702017415802)

Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847

Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847
Detail

Koľko minút je tam za hodinu? Koľko je 10 sekúnd? Kedy je obed? Hráči sprevádzajú Emila a jeho rodinu počas celého dňa. Zažíva veľa vzrušujúcich vecí, ale kedy čo robí? Hráči nastavili interaktívne hodiny tak, aby vyhovovali situáciám v Emilovom každodennom živote. Budete riešiť napínavé úlohy a odpovedať na otázky týkajúce sa času a času. Kto dokáže na konci dňa bezpečne nastaviť hodiny a správne odpovie na väčšinu otázok, je skutočný profesionál v oblasti hodín a vyhráva hru. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847 , Lego® minecraft® 21189 jaskyňa kostlivcov (5702017234328)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802
Detail

Fascinujúca herná mechanika s pohyblivými dverami Výučba v štyroch stupňoch obtiažnosti. V hre sú zvieratám a zvukom priradené príslušné písmená. Quassel, hradný duch, podporuje hráčov. Učenie sa stáva detskou hrou. Dodávané pero je kompatibilné so všetkými produktmi tiptoi® - vrátane série tiptoi® CREATE. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802 , Lego® duplo® 10997 dobrodružná kempovačka (5702017417806)

IKAR Moja malá kniha maškŕt

IKAR Moja malá kniha maškŕt
Detail

Skvelé recepty pre každú príležitosť v každom ročnom období Tvoje kulinárske chvíle ti spestria krásne maľovánky, hlavolamy, či origami Neboj sa experimentovať a dolaď si recepty podľa chuti, nálady, alebo hladu Veľa zábavy a podarených receptov Počet strán: 80 (profikuchar.sk)

Podobné produkty ako IKAR Moja malá kniha maškŕt , Lego® mindstorms® 51515 vynálezca robota (5702016369861)

Kniha ACC Art Books Rebel Stylist, Iain R. Webb

Kniha ACC Art Books Rebel Stylist, Iain R. Webb
Detail

Kniha z kolekcie ACC Art Books. Caroline Baker - žena, ktorá vynašla pouličnú módu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kniha ACC Art Books Rebel Stylist, Iain R. Webb , Lego® duplo® 10969 hasičské auto (5702017153650)

Ravensburger Puzzle 112845 Dodge Challenger R/T Scat Pack Widebody108 Dielikov (4005556112845)

Detail

3D puzzle – 108 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, nepravidelný tvar a mechanické, materiál plast, vhodné od 10 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Puzzle 112845 Dodge Challenger R/T Scat Pack Widebody108 Dielikov (4005556112845) , Lego® minecraft® 21170 prasací dom (5702016913880)

BIC - Moja kniha tvorby, 36 ks + 36 ks nálepiek (3086123563360)

BIC - Moja kniha tvorby, 36 ks + 36 ks nálepiek (3086123563360)
Detail

Kreatívna sada – 12ks tenkých fixiek, 18ks pasteliek, 6ks trblietavých lepidiel, 32-stránkový blok s omaľovánkami, 36ks nálepiek na vymaľovanie Máte tvorivé deti a hľadáte pre nich niečo viac než len obyčajné pastelky a maľovanky? Práve ste objavili ideálny darček. Kreatívna sada Moje tvoriaci kniha od BIC im určite urobí veľkú radosť a prinesie plno zábavy a radosti na dlhú dobu. Vo vnútri balenia sa totiž ukrýva 12 ľahko umývateľných az bežných textílií dobre vyprateľných fixiek na vodnej báze, 18 bezdřevých a sýto farbiacich pasteliek, ktoré sú odolné proti lámaniu a 6 trblietavých Maľovacie lepidiel na vodnej báze. To ale ešte nie je všetko. Tieto pomôcky deti využijú k vyfarbenie ako 32stránkového bloku s omaľovánkami, tak aj 36 kusov nálepiek so zvieracími motívmi. Kreatívna sada Moja tvoriaci kniha je vhodná pre deti od troch rokov. Kľúčové vlastnosti kreativní sady Moje tvoriaci knihaPerfektné pre malých umelcov a tvorivé... (alza.sk)

Podobné produkty ako BIC - Moja kniha tvorby, 36 ks + 36 ks nálepiek (3086123563360) , Lego® technic 42122 jeep® wrangler (5702016913316)

STABILO EASYsharpener R Stabilo EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom oranžové (4006381492683)

Kniha John Wiley & Sons Inc Sex For Dummies 4th Edition, R Westheimer

Detail

Kniha z kolekcie John Wiley & Sons Inc. Všetko, čo potrebujete vedieť o sexe v 21. storočí. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kniha John Wiley & Sons Inc Sex For Dummies 4th Edition, R Westheimer

Zlatý prívesok R so zirkónmi

Zlatý prívesok R so zirkónmi
Detail

Krásny zlatý prívesok písmenko R Vás očarí svojím dokonale jemným a lesklým dizajnom 14 karátového žltého zlata. Písmenko zdobia biele zirkóniky, ktorých oslnivý jagot dotvára s vysokým leštením zlata nádhernú súhru. Zlatý prívesok písmenko je dokonalým darčekom k akejkoľvek príležitosti, ktorým potešíte každého. Šírka prívesku je 7 mm, výška 10 mm a priemer očka prívesku má 3 mm. (najzlato.sk)

Podobné produkty ako Zlatý prívesok R so zirkónmi

Zlatý prívesok R so zirkónmi white

Zlatý prívesok R so zirkónmi white
Detail

Krásny zlatý prívesok písmenko R Vás očarí svojím dokonale jemným a lesklým dizajnom 14 karátového bieleho zlata. Písmenko zdobia biele zirkóniky, ktorých oslnivý jagot dotvára s vysokým leštením zlata nádhernú súhru. Zlatý prívesok písmenko je dokonalým darčekom k akejkoľvek príležitosti, ktorým potešíte každého. Šírka prívesku je 9 mm, výška 10 mm a priemer očka prívesku má 3 mm. (najzlato.sk)

Podobné produkty ako Zlatý prívesok R so zirkónmi white

PETITCOLLAGE Látková kniha so zajačikom

PETITCOLLAGE Látková kniha so zajačikom
Detail

Ideálne ako prvá kniha! Je mäkká a príjemná na dotyk, pripravená rozprávať príbeh. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako PETITCOLLAGE Látková kniha so zajačikom

Moja prvá kniha tvarov s úžasnými nálepkami: Montessori Svet úspechov (978-80-556-2980-3)

Moja prvá kniha tvarov s úžasnými nálepkami: Montessori Svet úspechov (978-80-556-2980-3)
Detail

Kniha - autor Chiara Piroddi, 48 strán, slovensky, brožovaná bez prebalu lesklá V knihe Moja prvá kniha tvarov nájdete cvičenia a hry pre našich najmenších vychádzajúce z princípu svetoznámej pedagogiky Marie Montessori. Úlohy v tejto knihe rozvíjajú kognitívne schopnosti detí, ktoré pracujú s rôznymi pomôckami - s prstovými farbami, farbičkami, nálepkami. Deti tak môžu prostredníctvom pútavých úloh vstúpiť do sveta tvarov a učenie sa tak pre nich stáva hrou, zábavou a prirodzenou súčasťou života. (alza.sk)

Podobné produkty ako Moja prvá kniha tvarov s úžasnými nálepkami: Montessori Svet úspechov (978-80-556-2980-3)

Moja prvá kniha čísel s úžasnými nálepkami: Montessori Svet úspechov (978-80-556-2982-7)

Moja prvá kniha čísel s úžasnými nálepkami: Montessori Svet úspechov (978-80-556-2982-7)
Detail

Kniha - autor Chiara Piroddi; Katarína Škorupová, 64 strán, slovensky, brožovaná bez prebalu lesklá V knihe Moja prvá kniha čísel nájdete cvičenia a hry pre našich najmenších vychádzajúce z princípu svetoznámej pedagogiky Marie Montessori. Úlohy v tejto knihe rozvíjajú kognitívne schopnosti detí, ktoré pracujú s rôznymi pomôckami - s prstovými farbami, farbičkami, nálepkami. Deti tak môžu prostredníctvom pútavých úloh vstúpiť do sveta čísel a objavovať kúzlo matematiky a učenie sa tak pre nich stáva hrou, zábavou a prirodzenou súčasťou života. (alza.sk)

Podobné produkty ako Moja prvá kniha čísel s úžasnými nálepkami: Montessori Svet úspechov (978-80-556-2982-7)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom petrolejové (4006381503006)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom petrolejové (4006381503006)
Detail

Strúhadlo na ceruzky ručné, 3 otvory, petrolejová farba Ořezávátko STABILO EASYsharpener R se zásobníkem v petrolejové barvě a variantě pro praváky vám umožní ostrouhat 3 různé tloušťky tužek (3,15, 8 a 10 mm). Strouhátko je ideální pro EASYgraph a EASY colors, všechny tenké tužky a tuhy a EASYergo 3.15. Ořezávátko STABILO EASYsharpener R má praktický kontejner s uzavíratelným víčkem a ořezávací břity jsou chráněny bezpečnostní pojistkou, která brání možnému pořezání. Strouhátko je vybaveno inovativní tvarovanou rukojetí pro optimální držení. Samozřejmostí je i štítek pro napsání jména. Klíčové vlastnosti petrolejového ořezávátka STABILO EASYsharpener R se zásobníkemVarianta pro praváky v petrolejové barvěSTABILO EASYsharpener R umožní ostrouhat 3 různé tloušťky tužek (3,15 mm, 8 mm a 10 mm)Praktický kontejner s uzavíratelným víčkemOřezávací břity jsou chráněny bezpečnostní pojistkouStrouhátko je vybaveno inovativní... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom petrolejové (4006381503006)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom ružové (4006381415880)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom ružové (4006381415880)
Detail

Strúhadlo na ceruzky ručné, 3 otvory, ružová farba Ořezávátko STABILO EASYsharpener R se zásobníkem v růžové barvě a variantě pro praváky vám umožní ostrouhat 3 různé tloušťky tužek (3,15, 8 a 10 mm). Strouhátko je ideální pro EASYgraph a EASY colors, všechny tenké tužky a tuhy a EASYergo 3.15. Ořezávátko STABILO EASYsharpener R má praktický kontejner s uzavíratelným víčkem a ořezávací břity jsou chráněny bezpečnostní pojistkou, která brání možnému pořezání. Strouhátko je vybaveno inovativní tvarovanou rukojetí pro optimální držení. Samozřejmostí je i štítek pro napsání jména. Klíčové vlastnosti růžového ořezávátka STABILO EASYsharpener R se zásobníkemVarianta pro praváky v růžové barvěSTABILO EASYsharpener R umožní ostrouhat 3 různé tloušťky tužek (3,15 mm, 8 mm a 10 mm)Praktický kontejner s uzavíratelným víčkemOřezávací břity jsou chráněny bezpečnostní pojistkouStrouhátko je vybaveno inovativní tvarovanou rukojetíRůžové... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom ružové (4006381415880)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom zelené (4006381492706)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom zelené (4006381492706)
Detail

Strúhadlo na ceruzky ručné, 3 otvory, zelená farba Hrubšie Trio thick pastelky a EASYcolors pastelky sa do strúhadla zmestia. (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom zelené (4006381492706)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom modré (4006381415903)

STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom modré (4006381415903)
Detail

Strúhadlo na ceruzky ručné, 3 otvory, modrá farba Ořezávátko STABILO EASYsharpener R se zásobníkem v modré barvě a variantě pro praváky vám umožní ostrouhat 3 různé tloušťky tužek. Strouhátko je ideální pro EASYgraph a EASY colors, všechny tenké tužky a tuhy šíře 3,15 mm z EASYergo 3.15. Ořezávátko STABILO EASYsharpener R má praktický kontejner s uzavíratelným víčkem a ořezávací břity jsou chráněny bezpečnostní pojistkou, která brání možnému pořezání. Strouhátko je vybaveno inovativní tvarovanou rukojetí pro optimální držení. Samozřejmostí je i štítek pro napsání jména. Klíčové vlastnosti ořezávátka STABILO EASYsharpener R se zásobníkem modréVarianta pro praváky v modré barvěSTABILO EASYsharpener R umožní ostrouhat 3 různé tloušťky tužek (3,15 mm, 8 mm a 10 mm)Praktický kontejner s uzavíratelným víčkemOřezávací břity jsou chráněny bezpečnostní pojistkouStrouhátko je vybaveno inovativní tvarovanou rukojetíSTABILO... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom modré (4006381415903)

Ravensburger CREATE štartovacia sada: pero a kniha svetových cestopisov CREATE Starter-Set: Stift und Weltreise-Buch 008

Ravensburger CREATE štartovacia sada: pero a kniha svetových cestopisov CREATE Starter-Set: Stift und Weltreise-Buch 008
Detail

Vďaka funkcii nahrávania tiptoi® CREATE môžete vymýšľať zvuky, rozprávať príbehy, spievať piesne a vytvárať si svoj vlastný kreatívny svet tiptoi®. Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® s funkciou nahrávania a knihu „Die verrückte Weltreise“ z novej série tiptoi® CREATE. Vzrušujúci deň pre Lily a Lea. Keď ich pes zrazu nájde záhadný balíček, pre dve deti sa začína veľké dobrodružstvo. Vydáte sa na dobrodružný lov na muchy po celom svete, sledujete indície, ktoré vás zavedú do Číny, Anglicka, Austrálie, Egypta, Ameriky či dokonca do Antarktídy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger CREATE štartovacia sada: pero a kniha svetových cestopisov CREATE Starter-Set: Stift und Weltreise-Buch 008

Barbie Moja Prvá Barbie Bábika – Brunetka So Zajačikom (194735114559)

Detail

Bábika – plastová, poznáte z Barbie, klasická, s ohybnými kĺbmi, výška 38,5 cm, hnedá farba vlasov, zvieratko súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov, 1 ks v balení Bábika Barbie poteší každé dieťa a bude skvelou spoločníčkou nielen pri hraní doma, ale aj na cestách. Upúta aj jej hnedá farba vlasov. Na jej zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je plast. Bábika Mattel meria na výšku 38,5 cm. Bábika urobí radosť deťom od 3 rokov. Hlavné vlastnosti bábiky Barbie Moja Prvá Barbie Bábika – Brunetka So Zajačikom Bábika Mattel je nevyhnutnou súčasťou detských hračiek Rozradostní všetky deti a stane sa skvelou kamarátkou Umožní rozvíjať jemnú motoriku a premýšľanie Na jej zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne plast Farba bábikiných vlasov je hnedá Bábika je ohybná v kĺboch rúk aj nôh Výška bábiky je 38,5 cm Maznáčik zaručene prinesie bábike ešte viac zábavy Bábika Barbie očarí deti od 3 rokov Bábika Barbie nadchne nielen vzhľadom, ale aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Barbie Moja Prvá Barbie Bábika – Brunetka So Zajačikom (194735114559)

Sponky do vlasov-Tiere KP15929

Sponky do vlasov-Tiere KP15929
Detail

Detské sponky do vlasov Tiere Sada 10 dievčenských sponiek do vlasov Tiere za skvelú cenu. Krásne doplnky do vlasov pre deti a ich jemné vlásky. Malé parádnice ocenia farebný a milý dizajn. Špecifikácia: Zloženie: Kov a guma Farba: Multifarebná Rozmer sponiek: 3,7cm x 2cm (izmael.eu)

Podobné produkty ako Sponky do vlasov-Tiere KP15929

Yookidoo - Prvá kniha so svetlami a hudbou (7290107722025)

Yookidoo - Prvá kniha so svetlami a hudbou (7290107722025)
Detail

Mantinel do postieľky skladaný, bez výplne, Mantinel do postieľky Yookidoo – Prvá knihaChráňte deti pred nebezpečenstvom pri otáčaní sa v detskej postieľke a zároveň im doprajte množstvo zaujímavých podnetov na rozvíjanie zmyslov. Na jednej strane je kniha Yookidoo osadená obrázkami kontrastných farieb, ktoré sú vhodné na rozvoj zraku novorodencov. Na druhej strane sú obrázky už farebné, čo ocenia deti od troch mesiacov. V neposlednom rade oceníte na mantineli do postieľky Yookidoo upokojujúce melódie, pri ktorých môže bábätko spokojne zaspať. Zvuky dopĺňajú blikajúce svetielka. Mantinel je možné jednoducho zložiť ako leporelo, preto ho môžete vziať so sebou kamkoľvek.Kľúčové vlastnosti mantinelu do postieľky Yookidoo – Prvá knihaMantinel do postieľky značky Yookidoo pre rozvoj vašich najmenších už od narodeniaObojstranná kniha s obrázkami, desiatimi farebnými svetielkami a melódiamiZ jednej strany je kniha Yookidoo osadená čiernobielymi a červenými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Yookidoo - Prvá kniha so svetlami a hudbou (7290107722025)

Fox lehátko so spacím vakom r-series camo sleep system

Fox lehátko so spacím vakom r-series camo sleep system
Detail

Spoločne s lehýtkom získate vstavaný, odnímateľný štvor sezónny spacák v unikátnom Fox camo vzore. Lehátko má úplne plochý tvar pre Váš maximalní komfort pri vode. Na konštrukcii lehátka nenájdete žiadne polohovacie kĺby, čo lehátku dodáva väčší využiteľný priestor. Rozmery: 212cm x 98cm Minimálna výška: 30cm, maximálna výška: 40cm váha 16.1kg Vlastnosti lehátka: - Lehátko má úplne plochý tvar pre maximálny komfort - Konštrukcia bez polohovacích kĺbov, čo lehátku dodáva väčší využiteľný priestor - Kompletná podpera bedrovej časti pre zamedzenie prehýbaniu lehátka - Matrac je potiahnutá fleecom a extra polstrovanou vankúšovou časťou - Dvojité úchyty a unikátne bočné napínacie popruhy, ktoré umožňujú kompaktné zbalenie lehátka spoločne so spacákom - Veľké otočné pätky - Šesť nastaviteľných nôh - Vonkajší materiál: 100% Polyester, Výplň: 100% Polyuretán vlastnosti spacáku - Kompletný zips po celom obvode spacáku pre jednoduché odopnutie - Vložka na spodnej strane je polyester (umožňuje ľahký pohyb vnútri spacáku), zatiaľ čo horná polovica je fleece (pre väčšie teplo a pohodlie) - Veľký vnútorný lem pomáha udržiavať teplý vzduch vo vnútri spacáku a studený vzduch mimo spacák - Silné vysoko odolné 10mm zipsy (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox lehátko so spacím vakom r-series camo sleep system

R-spekt eko sieťka so sťahovaním 90 x 60 cm

R-spekt eko sieťka so sťahovaním 90 x 60 cm
Detail

R-spekt EKO sieťka so sťahovaním 90 x 60 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt eko sieťka so sťahovaním 90 x 60 cm

R-spekt eko sieťka so sťahovaním 100 x 70 cm

R-spekt eko sieťka so sťahovaním 100 x 70 cm
Detail

R-spekt EKO sieťka so sťahovaním 100 x 70 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt eko sieťka so sťahovaním 100 x 70 cm

Ravensburger Pero - vydanie WLAN Der Stift - WLAN-Edition 00036

Ravensburger Pero - vydanie WLAN Der Stift - WLAN-Edition 00036
Detail

Vydanie WLAN je špeciálne vydanie pera tiptoi® s funkciou nahrávania. Po jednorazovom nastavení pripojenia môže pero automaticky sťahovať zvukové súbory pre nové produkty tiptoi® z Internetu prostredníctvom existujúcej siete WLAN. Po stiahnutí sa WiFi pripojenie automaticky odpojí. Pero funguje rovnako ako pero s funkciou nahrávania so všetkými produktmi tiptoi® vrátane série tiptoi® CREATE. Zabudovaná batéria sa nabíja pomocou dodávaného kábla. (Napájací adaptér USB nie je súčasťou dodávky) Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Pero - vydanie WLAN Der Stift - WLAN-Edition 00036

Autožeriav Liebherr série R série L so svetelným a zvukovým modulom

Autožeriav Liebherr série R série L so svetelným a zvukovým modulom
Detail

Autožeriav Liebherr Scania série R zaisťuje v detskej izbe vzrušujúcu zábavu. Ponúka veľa detailov a funkcií, aby s ním určite neomrzel. Vaše dieťa bude tiež nadšené z výšky, pretože žeriav je vysoký 1,30 m, keď je rameno žeriava úplne vysunuté a vzpriamené. Stabilitu zaisťujú otočné oporné nohy a protizávažie. Pozornosť venovaná detailom sa nezastavuje v kabíne vodiča žeriavu a inom vybavení. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Autožeriav Liebherr série R série L so svetelným a zvukovým modulom

STABILO EASYgraph, školská sada ružová R, so strúhadlom a gumou (4006381566810)

STABILO EASYgraph, školská sada ružová R, so strúhadlom a gumou (4006381566810)
Detail

Grafitová ceruzka pre pravákov, ergonomický tvar, šírka stopy 3,15 mm, so strúhadlom a s gumou Školská sada STABILO EASYgraph je ideálna pre školákov, ktorí sa s jeho pomocou naučia písať pohodlne a ľahko. Ceruzka EASYgraph vyniká svojím ergonomickým dizajnom a trojhranným tvarom s plôškami, ktoré zaistia uvoľnené písanie. Vyrobená je z dreva pochádzajúceho z obnoviteľných a udržateľných lesov. Jej tuha vytvára stopu so šírkou 3,15 mm a vďaka tvrdosti HB je vhodná na písanie aj skicovanie. Sada pritom obsahuje ceruzku, strúhadlo STABILO EASYsharpener a gumu. STABILO EASYgraph umožní deťom skutočne pohodlné písanie. Kľúčové vlastnosti školskej sady STABILO EASYgraph R s strúhadla a gumy ružovejŠkolská sada obsahujúca ceruzku, strúhadlo a gumuGrafitová ceruzka pre pravákov v ergonomickom dizajneTrojhranný tvar s plôškami umožní uvoľnené písanieCeruzka STABILO EASYgraph je vyrobená z dreva pochádzajúceho z obnoviteľných a udržateľných lesovTuha... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYgraph, školská sada ružová R, so strúhadlom a gumou (4006381566810)
LEGO® DUPLO® 10972 - Divoké zvieratá oceánov (5702017153698), LEGO® DUPLO® 10971 - Divoké zvieratá Afriky (5702017153674), LEGO® DUPLO® 10974 - Divoké zvieratá Ázie (5702017153704), LEGO® DUPLO® 10973 - Divoké zvieratá Južnej Ameriky (5702017155906), LEGO® DUPLO® 10975 - Divoké zvieratá z celého sveta (5702017153728), LEGO® Minecraft® 21180 Bitka so strážcami (5702017156590), LEGO® DUPLO® 10982 Traktor so zeleninou a ovocím (5702017416168), LEGO® DUPLO® 10965 Zábava vo vani: Plávajúci vláčik so zvieratkami (5702017153599), LEGO® DUPLO® 10966 Zábava vo vani: Plávajúci ostrov so zvieratkami (5702017153605), LEGO® DUPLO® 10977 - Moje prvé šteniatko a mačiatko so zvukom (5702017153612), LEGO® DUPLO® 10980 LEGO® DUPLO® Zelená podložka na stavanie (5702017194882), Ravensburger 073313 Milučké zvieratá (4005556073313), LEGO® NINJAGO® 71799 Trhy v NINJAGO® City (5702017435787), LEGO® Technic 42138 Ford Mustang Shelby® GT500® (5702017156385), LEGO® DUPLO® 10990 Stavenisko (5702017416267), iRobot® Root® Coding Robot (854967008001), LEGO® Minecraft® 21184 - Pekáreň (5702017156620), LEGO® Avatar  75576 Dobrodružstvo so skimwingom (5702017421889), LEGO® City 60363 Obchod so zmrzlinou (5702017415635), LEGO® Technic 42147 Náklaďák so sklápačkou (5702017400075), JSB Bijoux so šatónmi Swarovski® 713907cr (8592661103814), Ravensburger 128914 Zvieratá na savane (4005556128914), LEGO® Minecraft® 21245 Pandie útočisko (5702017415802), LEGO® Minecraft® 21189 Jaskyňa kostlivcov (5702017234328), LEGO® DUPLO® 10997 Dobrodružná kempovačka (5702017417806), LEGO® MINDSTORMS® 51515 Vynálezca robota (5702016369861), LEGO® DUPLO® 10969 Hasičské auto (5702017153650), LEGO® Minecraft® 21170 Prasací dom (5702016913880), LEGO® Technic 42122 Jeep® Wrangler (5702016913316), LEGO® Minecraft® 21178 Líščí domček (5702017155791)