Ravensburger tiptoi® moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® meine schönsten lieder unterwegs 55479

Produkt Ravensburger tiptoi® moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® meine schönsten lieder unterwegs 55479 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ravensburger tiptoi® moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® meine schönsten lieder unterwegs 55479 upraviť a produkt hľadať znova.

Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479

Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479
Detail

11 vtipných, láskyplne ilustrovaných dvojstrán a viac ako 25 populárnych ľudových piesní pozýva deti na hudobnú cestu. Rodinná turistika v horách, deti sa hrajú na pirátov v záhrade, na farme sa stará mama motorkou v kurníku. Či už na ostrove, v prístave alebo v stanovom tábore - ľudia spievajú všade. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Moje najkrajšie piesne na cestách tiptoi® Meine schönsten Lieder unterwegs 55479 , Lego® duplo® 10977 - moje prvé šteniatko a mačiatko so zvukom (5702017153612)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776
Detail

Ako sa volajú deti oviec? Čo jedia kačice a kde žije líška? Informácie o pôvodných zvieratách, ich stravovacích návykoch a biotopoch sú skryté na veľkých dielikoch puzzle. Čísla do desať sa učia hrou s deťmi zvierat. V troch jednoduchých hrách s logickými úlohami a úlohami je tiež podporovaná logika a koncentrácia. So sprievodnými informáciami pre rodičov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Všetky moje zvieratá tiptoi® 00776 , Lego® duplo® 10980 lego® duplo® zelená podložka na stavanie (5702017194882)

Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922

Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922
Detail

Kvílenie sirén a policajné autá burácajú - s tiptoi® sú mladí policajti priamo v strede akcie! Počas rozsiahlej akcie sa pozriete cez rameno polície a pozriete sa na riadiace stredisko. Bez ohľadu na to, či je vlámanie objasnené alebo či je monitorovaná doprava, či sú deti prispôsobené na dopravu alebo či sú trénovaní policajti - vynikajúce zvuky oživujú scény. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® a asi s políciou tiptoi® Unterwegs mit der Polizei 32922 , Lego® ninjago® 71756 odmena na vlnách (5702016912340)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet tiptoi® 00787

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet  tiptoi® 00787
Detail

Po celom svete s tiptoi®! Po celom svete sa hráči dozvedia veľa informácií a vzrušujúcich príbehov o témach, ako sú geografia, veľkosti krajín, hlavné mestá, jazyky a oveľa viac. V štyroch vzrušujúcich hrách si prehlbujú vedomosti o geografii a majú veľa zábavy. Tiptoi® dokonca prináša planétu do života klamne skutočnými zvieracími zvukmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Interaktívny svet tiptoi® 00787 , Lego® ninjago® 71799 trhy v ninjago® city (5702017435787)

Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800

Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800
Detail

V každodennom živote Lotty a Maxa je veľa písmen, zvukov, slov a riekaniek, ktoré môžete objaviť. Či už v škôlke, v meste alebo na farme - s tiptoi® môže dieťa spoznávať svet jazyka nezávisle a hravo. Na všetky strany čakajú rôzne hry: hľadanie písmen a slov, hľadanie písma, priraďovanie zvukov, počúvanie rýmovaných slov a slabík a hádanie zvukov. Fonologické povedomie sa podporuje v stále nových variantoch hry a dieťa je ideálne pripravené na to, aby sa v škole naučilo čítať a písať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Prvé písmená Ravensburger tiptoi® tiptoi® Erste Buchstaben 41800 , Lego® technic 42138 ford mustang shelby® gt500® (5702017156385)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801
Detail

Emma a Leo spolu s priateľmi, rodičmi a starými rodičmi prežívajú svet čísel v ich každodennom živote úplne novým spôsobom. Čísla, množstvá a matematické vzťahy nájdete v materskej škole, pri nakupovaní, na narodeninovej oslave, v zoo a pod. Úlohy a hry zohľadňujú individuálny stav učenia sa v rôznych variantoch. Rôznorodé funkcie vytvárajú takmer nespočetné množstvo príležitostí na zábavu a vzdelávanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Prvé čísla tiptoi® Erste Zahlen 41801 , Lego® duplo® 10990 stavenisko (5702017416267)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808
Detail

Pes Freddy za sedem dní precestuje celý svet, aby pozval na svoju záhradnú párty veľa zvierat. Na svojej trase toho zažije veľa: mývaly majú deň umývania, tučniaky organizujú beh snehovými guľami a surikaty žasnú nad zvláštnymi stopami v púštnom piesku. S tiptoi® objavujú deti fantastický svet zvierat s mnohými úlohami na podporu schopnosti zapamätať si a sústrediť sa - čo je dôležitý predpoklad pre učenie v škole. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Pamätajte a sústreďte sa tiptoi® 41808 , Irobot® root® coding robot (854967008001)

Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803

Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803
Detail

Učenie matematiky nikdy nebolo také zábavné. Pero tiptoi® a vzdelávací obsah zabudované do vzrušujúceho príbehu motivujú deti najmä k riešeniu matematických úloh: S Monster Matzi súrodenci Mia a Felix navštívili veľtrh, oslávili záhradnú párty a obrátili triedu hore nohami. Na každej dvojstrane môžu deti riešiť rôzne úlohy - vďaka tiptoi (r) je teraz učenie skutočne zábavné! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Matematika Ravensburger tiptoi® 1. trieda tiptoi® Mathe 1. Klasse 41803 , Lego® minecraft® 21184 - pekáreň (5702017156620)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912
Detail

Od výroby automobilov cez pohotovostné vozidlá až po ťažké transportéry: tiptoi® umožňuje skutočným fanúšikom vozidiel zblízka si prezrieť mnoho rôznych, mimoriadnych a fascinujúcich vozidiel a s nimi spojených profesií. Podrobné obrázky a rozmanitý svet zvuku vás pozývajú na interaktívne hranie a skúmanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Svet vozidiel tiptoi® Die Welt der Fahrzeuge 32912 , Začátečník na cestách

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904
Detail

Malé príbehy a krátke dialógy o každodennom živote Polly a Toma hravo sprostredkujú prvý slovník a gramatické základy anglického jazyka. Ak deti klepnú perom tiptoi® na obrázok, osvoja si aj najdôležitejšie slovesá, predložky, farby a tvary. Okrem gramatiky a slovnej zásoby dostanú deti prvý pohľad do britskej kultúry. Farebné skryté objekty, hry a piesne vás pozývajú prehĺbiť to, čo ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Učíme sa anglicky tiptoi® Wir lernen Englisch 32904 , Čarodějky na cestách

Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420

Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420
Detail

Kompaktné vedomosti, ktoré si môžete vziať na tému „telo“: S tiptoi® deti interaktívne objavujú časti ľudského tela, dozvedia sa tiež zaujímavé fakty o pocitoch, výžive a oveľa viac. Funguje iba s perom tiptoi®. V tomto zväzku v sérii „tiptoi® Pocket Knowledge“ deti interaktívne objavujú ľudské telo pomocou tiptoi®. Kniha predstavuje jednotlivé časti tela a zameriava sa na rozdiel medzi dievčatami a chlapcami. Vysvetlia sa zmyslové orgány, kostra a svaly a vysvetlia sa aj funkcie tela. Zaoberá sa tiež témou pocitov. Vďaka skvelým zvukom, podrobným obrázkom a množstvu vedomostných hier. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger telo tiptoi® tiptoi® Körper 55420 , Lego® duplo® | disney princess™ 10960 kráska na plese (5702017153117)

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911

Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911
Detail

Ďaleké krajiny a moria, zvieratá a krajina - s tiptoi® sa svet stáva zvláštnym druhom dobrodružstva. Ako čítate mapu? Žiadny problém, tu je to vysvetlené a potom okamžite vyskúšané. Podrobne je predstavený kontinent kontinentom. S perom tiptoi® možno objaviť a zažiť exotické zvieratá, cudzie jazyky, slávne budovy, typické melódie a oveľa viac. To nie je zábava len pre malých prieskumníkov! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Ravensburger tiptoi® Môj veľký atlas sveta tiptoi® Mein großer Weltatlas 32911 , Lego® duplo® 10993 domček na strome 3 v 1 (5702017417714)

Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414

Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414
Detail

Medzi rachotom motorov a jasaním publika fanúšikovia filmov Cars oživujú ikonické automobily. S perom po špičkách sa môžete naučiť veľa o Radiator Springs a o Blesku McQueenovi a jeho priateľoch. Taktiež sa rozhodli chytiť darebákov a poraziť nových vyzývateľov v Piston Cupe. Originálne zvukové stopy z filmov zaisťujú dokonalý zvuk. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Cars Cars 55414 , Lego® minecraft® 21245 pandie útočisko (5702017415802)

Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419

Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419
Detail

Prasiatka sa hrajú na farme, bobry si na rybníku stavajú svoj hrad a levy spia v savane. V tejto knihe deti objavia šesť rôznych biotopov s príslušnými zvieracími obyvateľmi. Či už v miestnom lese alebo na severnom póle - početné zvuky a vekovo vhodné naratívne texty oživujú svet zvierat. Deti si rozširujú slovnú zásobu pri skúmaní a hraní hier a zvnútorňujú svoje prvé gramatické štruktúry. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Moja obrázková kniha so slovami zvieratá tiptoi® Mein Wörter-Bilderbuch Tiere 55419 , Lego® minecraft® 21189 jaskyňa kostlivcov (5702017234328)

Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801

Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801
Detail

Audio-digitálny vzdelávací a kreatívny systém pracuje so všetkými knihami, hrami a hračkami tiptoi® s funkciou nahrávania produktov tiptoi® CREATE. Pero tiptoi® oživuje vedomosti. Funguje na všetky výrobky, ktoré majú logo tiptoi®: knihy, hry a hračky. Deti môžu využiť funkciu nahrávania pera v knihách, hrách a nálepkách z novej série tiptoi® CREATE: vymýšľanie zvukov, rozprávanie príbehov, spievanie piesní - vytváranie vlastného kreatívneho sveta tiptoi® nápaditým a interaktívnym spôsobom! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® Pero Der Stift 00801 , Lego® duplo® 10997 dobrodružná kempovačka (5702017417806)

Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848

Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848
Detail

V meste je toho veľa čo robiť! Vyberte si správne vozidlo a choďte na miesto, ktoré hľadáte. Aké vozidlo potrebujú pracovníci na stavbe? Kde musí smetiarske auto vyprázdniť odpadkové koše? Pozor! Ak sa semafor rozsvieti načerveno, je tu dopravná zápcha. Pomôžte vozidlám dostať sa z dopravnej zápchy. Priraďovanie a motorika sú podporované hravou formou. Perfektne vhodný pre vstup na tiptoi® od 3 rokov. So sprievodnými informáciami pre rodičov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger vozidlá tiptoi® v meste tiptoi® Fahrzeuge in der Stadt 00848 , Lego® mindstorms® 51515 vynálezca robota (5702016369861)

Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810

Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810
Detail

Veverička Max navštevuje svojich príbuzných Bonny a Johna v Londýne. Všetci traja spolu zažijú vzrušujúci deň: Nakúpia na trhu oriešky, oslávia dedkove narodeniny a pozrú si divadlo. Pomocou tejto pásky sa deti hravou formou učia prvé vety v angličtine. Rozsiahla slovná zásoba pokrýva takmer všetky oblasti vášho každodenného života: rodinu, vozidlá, zvieratá, čísla, farby a oveľa viac. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger tiptoi® prvá angličtina Erstes Englisch 41810 , Lego® duplo® 10969 hasičské auto (5702017153650)

Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002

Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Pero s hrotom tiptoi® s funkciou nahrávania Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion blau 00002 , Lego® minecraft® 21170 prasací dom (5702016913880)

Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785

Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785
Detail

Objavujte kontinenty hravou formou! Vedomosti o kontinentoch, kultúre, prírode a divočine, ktoré sú vhodné pre deti? Máte veľa zvukových informácií, zvukov, skladieb a vyhľadávacích hier? Jednoduchá štruktúra zemegule s dvoma mušľami Kde je Socha slobody? Ktoré zvieratá žijú v Austrálii? Aký je názov najväčšieho kontinentu? Existuje veľa zaujímavých vecí, ktoré môžete objaviť na vzrušujúcej ceste okolo sveta. tiptoi® poskytuje vedomosti priateľské k deťom na všetkých kontinentoch a o zobrazených krajinách, pamiatkach, kultúre a zvieratách. Predmet zemepis ožíva vhodnými zvukmi a piesňami. Kvízové a vyhľadávacie úlohy v troch úrovniach obtiažnosti vám pomôžu hravou formou prehĺbiť to, čo ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Môj interaktívny juniorský glóbus tiptoi® 00785 , Lego® technic 42122 jeep® wrangler (5702016913316)

Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004

Ravensburger  Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion grün 00004 , Lego® minecraft® 21178 líščí domček (5702017155791)

Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005

Ravensburger  Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005
Detail

Oranžová? Modrá, fialová alebo zelená? Vďaka praktickému puzdru na pero, ktoré môžete meniť, si sami určujete farbu pera tiptoi® pomocou funkcie nahrávania. Vďaka tomu je ľahké rozlišovať medzi niekoľkými perami - každé dieťa dostane svoje vlastné pero tiptoi®. Veľmi jednoduché: Iba jedným stlačením tlačidla môžete vymeniť pôvodný kryt za náhradný kryt v novej farbe. Pozor: vhodné iba pre pero tiptoi® s funkciou nahrávania! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Stifthülle tiptoi® Stift mit Aufnahmefunktion lila 00005 , Lego® duplo® 10968 návšteva lekára (5702017153643)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha 00804

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha  00804
Detail

Akustické možnosti prežitia na farme Známe detské piesne Prvé poznatky odovzdané úplne novým spôsobom Vybalte a začnite: Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® a knihu „Objavte farmu“. Živé zvuky a fascinujúce obrázky sprostredkujú základné vedomosti o farme a pozývajú vás na objavovanie a vyskúšanie. Dodávané pero je kompatibilné so všetkými produktmi tiptoi® - vrátane série tiptoi® CREATE. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a farmárska kniha 00804 , Lego® minecraft® 21172 zničený portál (5702016913903)

Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847

Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847
Detail

Koľko minút je tam za hodinu? Koľko je 10 sekúnd? Kedy je obed? Hráči sprevádzajú Emila a jeho rodinu počas celého dňa. Zažíva veľa vzrušujúcich vecí, ale kedy čo robí? Hráči nastavili interaktívne hodiny tak, aby vyhovovali situáciám v Emilovom každodennom živote. Budete riešiť napínavé úlohy a odpovedať na otázky týkajúce sa času a času. Kto dokáže na konci dňa bezpečne nastaviť hodiny a správne odpovie na väčšinu otázok, je skutočný profesionál v oblasti hodín a vyhráva hru. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Učíme sa hodiny tiptoi® Wir lernen die Uhr 00847 , Lego® minecraft® 21177 útok creepera (5702017156538)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802
Detail

Fascinujúca herná mechanika s pohyblivými dverami Výučba v štyroch stupňoch obtiažnosti. V hre sú zvieratám a zvukom priradené príslušné písmená. Quassel, hradný duch, podporuje hráčov. Učenie sa stáva detskou hrou. Dodávané pero je kompatibilné so všetkými produktmi tiptoi® - vrátane série tiptoi® CREATE. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: hra s perom a písmenom Stift und Buchstaben-Spiel 00802 , Lego® minecraft® 21186 - ľadový zámok (5702017156644)

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806

Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806
Detail

Vďaka piesňam a zvukom v domácnosti Spoznajte nové slová z každodenného života Ľahko zrozumiteľné vety pre ľahký štart od 3 rokov. Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® a obrázkovú knihu „Náš domov“. U Hoffmannovcov je čo objavovať: Dedo donesie poštu, otec varí v kuchyni a David a Lara sa hrajú v detskej izbe. Deti od 3 rokov, vložené do ľahko zrozumiteľných viet, sa naučia nové slová zo svojho každodenného života v priebehu okamihu. Hry a piesne prehlbujú slovnú zásobu, ktorú ste sa naučili. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger štartovacia sada tiptoi®: pero a obrázková kniha slov Stift und Wörter-Bilderbuch 00806 , Lego® minecraft® 21244 rytierska základňa (5702017415796)

Ravensburger Puzzle 112845 Dodge Challenger R/T Scat Pack Widebody108 Dielikov (4005556112845)

Detail

3D puzzle – 108 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, nepravidelný tvar a mechanické, materiál plast, vhodné od 10 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Puzzle 112845 Dodge Challenger R/T Scat Pack Widebody108 Dielikov (4005556112845) , Lego® duplo® 10967 policajná motorka (5702017153636)

Ravensburger CREATE štartovacia sada: pero a kniha svetových cestopisov CREATE Starter-Set: Stift und Weltreise-Buch 008

Ravensburger CREATE štartovacia sada: pero a kniha svetových cestopisov CREATE Starter-Set: Stift und Weltreise-Buch 008
Detail

Vďaka funkcii nahrávania tiptoi® CREATE môžete vymýšľať zvuky, rozprávať príbehy, spievať piesne a vytvárať si svoj vlastný kreatívny svet tiptoi®. Táto štartovacia sada obsahuje pero tiptoi® s funkciou nahrávania a knihu „Die verrückte Weltreise“ z novej série tiptoi® CREATE. Vzrušujúci deň pre Lily a Lea. Keď ich pes zrazu nájde záhadný balíček, pre dve deti sa začína veľké dobrodružstvo. Vydáte sa na dobrodružný lov na muchy po celom svete, sledujete indície, ktoré vás zavedú do Číny, Anglicka, Austrálie, Egypta, Ameriky či dokonca do Antarktídy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger CREATE štartovacia sada: pero a kniha svetových cestopisov CREATE Starter-Set: Stift und Weltreise-Buch 008 , Lego® minecraft® 21183 výcvikové stredisko (5702017156613)

Ravensburger puzzle 031238 Moje prvé puzzle Zvieratká a mláďatá 9× 2 dielikov (4005556031238)

Ravensburger puzzle 031238 Moje prvé puzzle Zvieratká a mláďatá 9× 2 dielikov (4005556031238)
Detail

Puzzle – 18 dielikov v balení, téma zvieratá, vhodné od 2 rokov Puzzle a jeho skladanie podporuje logické myslenie a navyše pomáha skrátiť voľné chvíle. Je to aktivita, ktorá ani po rokoch nestarne a stále si nájde svojich nadšencov medzi deťmi. V balení deti nájdu 18 dielikov, na ich zloženie stačí len malá dávka trpezlivosti. Ponúkané detské puzzle motivuje na zloženie pútavým výsledným obrázkom. Na výrobu puzzle bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne papier. Hlavné prednosti puzzle pre deti Ravensburger puzzle 031238 Moje prvé puzzle Zvieratká a mláďatá 9× 2 dielikov Puzzle pre deti pomôže s rozvíjaním jemnej motoriky, predvídavosti a koncentrácie Skladanie puzzle umožňuje relaxovať Zaujímavé puzzle Ravensburger je vhodné pre deti od 2 rokov Téma: zvieratá V balení nájdete 18 dielikov Zaraďuje sa medzi klasické puzzle, ktoré určite každý pozná Materiálom je papier (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger puzzle 031238 Moje prvé puzzle Zvieratká a mláďatá 9× 2 dielikov (4005556031238) , Lego® minecraft® 21181 králičí ranč (5702017156606)

TECHNIFANT kužeľ Lieder oranžová

TECHNIFANT kužeľ Lieder oranžová
Detail

Farebné kužele pre veľké potešenie z počúvania Čo je CD alebo nahrávka pre mamu a otca, je klobúk pre deti. Pretože keď na TECHNIFANTÉNA položíte klobúk, kúzlo začne. Púšťa obľúbené piesne a číta obľúbené príbehy. Celkom ľahké, naozaj skvelé! Vždy je v tom niečo dobré! Dajte klobúk na TECHNIFANTEN a môžete vyraziť. Na každej šiške je vopred načítaný obsah, ktorý sme starostlivo vybrali na rôzne témy a kategórie. So silou magnetu Každý kužeľ má magnetický kontakt, ktorý ho pevne drží na TECHNIKOVI. Zároveň môžete klobúk kedykoľvek ľahko nasadiť a zložiť - je to naozaj jednoduché! Ďalšie príbehy pre váš klobúk Kužel má celkom 2 GB úložného priestoru - takže je na ňom oveľa viac zábavy s počúvaním! Prineste deťom v obchode TECHNIFANT nové príbehy alebo si dajte MP3 na klobúk, ktorý už vlastníte. Chytrá hra na funkciu Keď snímate čiapku, TECHNIK si pamätá pasáž, ktorá bola naposledy počuť. Ak klobúk nasadíte neskôr, budete od tohto bodu pokračovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TECHNIFANT kužeľ Lieder oranžová , Lego® duplo® 10956 zábavný park (5702016911336)

Ravensburger puzzle 069606 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 2/3/4/5 dielikov (4005556069606)

Ravensburger puzzle 069606 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 2/3/4/5 dielikov (4005556069606)
Detail

Puzzle – 14 dielikov v balení, téma filmy a seriály, 4 v 1, vhodné od 1,5 roka Skladanie puzzle skráti dlhé zimné večery a zároveň prispieva k rozvoju logického myslenia. Vďaka jednoduchému princípu dokáže deti dlho zabaviť. V balení deti nájdu 14 dielikov, na ich zloženie stačí len malá dávka trpezlivosti. Pomocou nich možno poskladať jeden zo štyroch rôznych obrázkov. Ponúkané detské puzzle motivuje na zloženie pútavým výsledným obrázkom. Materiálom použitým na výrobu tohto detského puzzle je papier. Puzzle Prasiatko Peppa celkom určite ocení každý milovník tejto zábavy. Hlavné prednosti puzzle pre deti Ravensburger puzzle 069606 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 2/3/4/5 dielikov Puzzle pre deti skvele precvičí jemnú motoriku, koncentráciu a predstavivosť Pri skladaní puzzle možno odpočívať Zaujímavé puzzle Ravensburger je vhodné pre deti od 1,5 roka Téma: filmy a seriály Puzzle Prasiatko Peppa si zamiluje každé dieťa Puzzle obsahuje celkom 14 dielikov Spadá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger puzzle 069606 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 2/3/4/5 dielikov (4005556069606) , Lego® minecraft® 21179 hubový domček (5702017156583)

Ravensburger puzzle 069811 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 4/6/8/10 dielikov (4005556069811)

Ravensburger puzzle 069811 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 4/6/8/10 dielikov (4005556069811)
Detail

Puzzle – 28 dielikov v balení, téma filmy a seriály, logické, nepravidelný tvar a 4 v 1, vhodné od 3 rokov Skladanie puzzle skráti dlhé zimné večery a zároveň prispieva k rozvoju logického myslenia. Vďaka jednoduchému princípu dokáže deti dlho zabaviť. Balenie celkom obsahuje 28 dielikov, ktorých skladanie zvládnu aj menej trpezliví jedinci. Z nich zostavia deti jeden zo štyroch rôznych motívov. Ponúkané puzzle pre deti bude svojím pekným obrázkom motivovať na dokončenie práce. Puzzle nie je štandardné a od ostatných ho odlišuje nepravidelný tvar. Materiálom použitým na výrobu tohto puzzle pre deti je papier. Puzzle Prasiatko Peppa určite ocenia všetci, čo si užívajú zostavovanie malých dielikov. Kľúčové prednosti puzzle pre deti Ravensburger puzzle 069811 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 4/6/8/10 dielikov Puzzle pre deti rozvíja jemnú motoriku, koncentráciu aj predvídavosť Skladanie puzzle umožňuje relaxovať Zaujímavé puzzle Ravensburger je svojím motívom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger puzzle 069811 Moje prvé puzzle Prasiatko Peppa 4/6/8/10 dielikov (4005556069811)

Ravensburger Puzzle 031542 Moje Prvé Puzzle Labková Patrola 2/3/4/5 Dielikov (4005556031542)

Detail

Puzzle – 14 dielikov v balení, téma rozprávky, logické, vhodné od 1,5 roka, rozmery zostavených puzzle 11,5 × 16,5 cm (V׊) (alza.sk)

Podobné produkty ako Ravensburger Puzzle 031542 Moje Prvé Puzzle Labková Patrola 2/3/4/5 Dielikov (4005556031542)

KAPPA montážny kit na plexi 147AK BMW R 1200 R (11-18) (A147AK)

KAPPA montážny kit na plexi 147AK BMW R 1200 R (11-18) (A147AK)
Detail

Montážna súprava na plexi – na motorku Montážny kit Kappa Plexi BMW R 1200 R (11-18) je montážna sada určená pre motorku BMW R 1200 R (11-18). Slúži na primontovanie predného plexi skla, a to konkrétne 147AK. Sada sa ľahko používa a je dostupná za skvelú cenu.Kľúčové vlastnosti Kappa Plexi BMW R 1200 R (11-18)Montážna sada Kappa Plexi BMW R 1200 R (11-18) sa ľahko používaJe dostupná za skvelú cenuSada slúži na montáž plexi skla na motorku BMW R 1200 R (11-18) (alza.sk)

Podobné produkty ako KAPPA montážny kit na plexi 147AK BMW R 1200 R (11-18) (A147AK)

Naberačka na cestoviny B. R.

Naberačka na cestoviny B. R.
Detail

Nylon (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na cestoviny B. R.

R-spekt uterák na ruky

Detail

R-spekt Uterák na ruky (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt uterák na ruky

R-spekt brašna na doklady ladies

R-spekt brašna na doklady ladies
Detail

Je to malá športová brašnička na umiestnenie drobností dennej potreby ako sú napr. doklady rybárky, peňaženka, mobil, vreckovky, kľúče a pod. Tašku možno nosiť na ramene vďaka dostatočne dlhému a nastaviteľnému popruhu. Rozmer brašničky je 20 x 22 x 5cm.Dovnútra sa dá veľmi ľahko dostať vďaka kvalitnému špirálovému zipsu s dvoma jazdcami na hornej strane tašky. Taška je vyrobená z vodeodolného textilného materiálu, ktorý účinne bráni preniknutiu prípadnej vlhkosti dovnútra. Farebné prevedenie: kombinácia čiernej a ružovej s tlačovým motívom "Ladies" Materiálové zloženie: 100% vodeodolný polyester s PVC záterom Rozmery tašky: 20 x 22 x 5cm (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt brašna na doklady ladies

R-spekt puzdro na doklady čierne

R-spekt puzdro na doklady čierne
Detail

Je ideálne pre umiestnenie všetkých potrebných dokladov potrebných na predloženie pri kontrole rybárskej stráži, avšak tiež pre uloženie ďalších praktických drobností ako je pero, mobil, vreckovky a pod. Puzdro je vyrobené z vode odolných textilných materiálov, všetok vnútorný obsah teda zostane stále suchý, navyše je tiež kompletne polstrované na dotyk príjemnou vode odolnou penovou vložkou. Farebné prevedenie: čierna vonkajšia strana s logom R-spekt limited edition, čierna vnútorná strana, číre vnútorné úložné klopy Materiálové zloženie: 100% vode odolný polyamid, 100% vode odolný penový polyetylén Rozmery púzdra: 22 x 15 x 3cm (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt puzdro na doklady čierne

R-spekt púzdro na doklady khaki

R-spekt púzdro na doklady khaki
Detail

Je ideálny pre umiestnenie všetkých potrebných dokladov potrebných na predloženie pri kontrole rybárskej stráži, avšak tiež pre uloženie ďalších praktických drobností ako je pero, mobil, vreckovky a pod. Púzdro je vyrobené z vode odolných textilných materiálov, celý vnútorný obsah teda zostane stále suchý, navyše je tiež kompletne polstrovaný na dotyk príjemnou vode odolnou penovou vložkou. Farebné prevedenie: khaki vonkajšia strana s logom R-spekt limited edition, čierna vnútorná strana, číre vnútorné úložné klopy Materiálové zloženie: 100% vode odolný polyamid, 100% vode odolný penový polyetylén Rozmery púzdra: 22 x 15 x 3cm (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt púzdro na doklady khaki

R-spekt plavák na podberák camou

R-spekt plavák na podberák camou
Detail

R-SPEKT Plavák na podberák camou (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt plavák na podberák camou

R-spekt brašnička na doklady olive

R-spekt brašnička na doklady olive
Detail

R-SPEKT Brašnička na doklady olive (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt brašnička na doklady olive

R-spekt plavák na podberák khaki

R-spekt plavák na podberák khaki
Detail

R-SPEKT Plavák na podberák khaki (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt plavák na podberák khaki

R-spekt obal na mokré saky

R-spekt obal na mokré saky
Detail

R-SPEKT Obal na mokré saky (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt obal na mokré saky

R-spekt uterák na ruky čierny

Detail

Základné farebné prevedenie je vo výraznom čiernom odtieni s vyšitým originálnym logom R-SPEKT limited edition, rybárskym háčikom a sloganom "SINCE 2009" odkazujúcim na letopočet vzniku značky R-SPEKT. Materiálové zloženie: 100% bavlna (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt uterák na ruky čierny

Licencia HVC153 pre softvér R & S (R) HOC153: Compliance Test na Rohde & Schwarz HMC8015 3622.3794.02

Licencia HVC153 pre softvér R & S (R) HOC153: Compliance Test na Rohde & Schwarz HMC8015 3622.3794.02
Detail

S touto softvérovou licenciou môžete ľahko rozšíriť výkonový analyzátor Rohde & Schwarz HMC8015 pomocou možnosti testovania zhody HOC153. Pri tejto možnosti sa váš R & S®HMC8015 rozširuje o sprievodcov pre normy IEC 62301 (pohotovostný režim), EN 50564 (rozšírený pohotovostný režim) a EN 61000-3-2 (harmonický prúd pre EMC, schválenie CE). Pri kúpe tejto položky dostanete individuálne kódové číslo, pomocou ktorého môžete vygenerovať licenčný kľúč online a bez čakania spolu so sériovým číslom zariadenia. To sa potom - skopíruje na USB kľúč - importuje priamo do zariadenia, čo túto možnosť umožňuje. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Licencia HVC153 pre softvér R & S (R) HOC153: Compliance Test na Rohde & Schwarz HMC8015 3622.3794.02

Auto SWAT na diaľkové ovládanie R/C

Detail

Diaľkovo ovládané auto je krásny darček pre milovníkov aút na diaľkové ovládanie. Diaľkovo ovládané vozidlá RC umožňujú rozvíjať zručnosti, ako je riadenie auta, sústredenie, manuálna zručnosť, rýchlosť myslenia a obratnosť. Ford Pick-up poskytne mnoho hodín nezabudnuteľnej zábavy pre všetkých fanúšikov vozidiel R/C. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Funkcie:Zadný pohonKalibrácia otáčaniaPredná riadená nápravaGumené pneumatiky s terénnym dezénomFunkcie ovládača: Jazda vred Jazda vzad Odbočenie v pravo Odbočenie vľavoNapájanie: Auto: 14500/500mAh 3,7V lítium-iónová batéria (súčasťou balenia) Diaľkový ovládač: 2 ks batérii typu AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia)Rozmer auta: dĺžka: 22 cm šírka: 11,5 cm výška: 13 cmRozmer balenia: dĺžka: 27,5 cm šírka: 15 cm výška: 15 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Auto SWAT na diaľkové ovládanie R/C

Chodiaci psík na diaľkové ovládanie R/C

Chodiaci psík na diaľkové ovládanie R/C
Detail

Všetky deti snívajú o svojom vlastnom miláčikovi. Preto im ponúkame tohoto očarujúceho psíka, ktorý miluje, keď ho niekto hladká. Má veľmi peknú kožušinu, veľké lesklé oči a veselú tváričku. Psík je ovládaný pomocou diaľkového ovládača v tvare kosti. Ovládač má dve tlačidlá, jedno je zodpovedné za chod dopredu a druhé za chod dozadu a štekanie. Pes počas chodu pohybuje papuľkou. Hračka je ideálny darček pre deti, ktoré túžia starať sa o domáce zvieratá. Hračka je príjemná na dotyk a ideálna pre objímanie a hladenie.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Napájanie:Psík: 4 ks batérii typu AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia)Ovládač: 2 ks batérii typu AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia)Rozmer psa:dĺžka: 20 cmšírka: 10 cmvýška: 23,5 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Chodiaci psík na diaľkové ovládanie R/C

D&R SIMPLY - Sada maľovania na drevo

D&R SIMPLY - Sada maľovania na drevo
Detail

(eFarby.sk)

Podobné produkty ako D&R SIMPLY - Sada maľovania na drevo

Sada dóza veľká 3ks na tácke R

Sada dóza veľká 3ks na tácke R
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako Sada dóza veľká 3ks na tácke R

Rohnson R-545 mlynček na rajčiny (5202561599688)

Rohnson R-545 mlynček na rajčiny (5202561599688)
Detail

Odšťavovač – nominálny príkon 300W, 5cm široké plniace hrdlo, 16cm extra dlhý slimák spätná prevádzka Máte radi talianske pokrmy, kečup, paradajkový pretlak alebo rôzne paradajkové omáčky? Proste všetko, čo ide urobiť z paradajok? Potom sa určite tento elektrický mlynček na paradajky od firmy Rohnson stane ďalším z mnohých veľmi praktických pomocníkov vo vašej kuchyni. Kľúčové vlastnostiVýkonný motorVysoká kapacita mletiaFunkcia spätného choduVyberateľné nerezové sitoJednoduchá montáž a čistenieNominálny príkon 300 W Pre perfektný domáci pretlakMlynček má veľmi výkonný motor a disponuje vysokou kapacitou mletia, ktorá sa pohybuje okolo 50 kilogramov paradajok za hodinu. Mlynček je ďalej vybavený plniacim hrdlom so šírkou 5 cm a 16 centimetrov dlhým šnekom, ktorý sa stará o to, že paradajky budú vždy dokonalé pomleté. Aby sa do výslednej hmoty nedostali žiadne šupky, je mlynček na konci opatrený nerezovým sitom, ktoré je možné po skončení... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rohnson R-545 mlynček na rajčiny (5202561599688)

R-spekt taška na váženie rýb sieťová

R-spekt taška na váženie rýb sieťová
Detail

R-spekt Taška na váženie rýb sieťová (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt taška na váženie rýb sieťová
LEGO® DUPLO® 10977 - Moje prvé šteniatko a mačiatko so zvukom (5702017153612), LEGO® DUPLO® 10980 LEGO® DUPLO® Zelená podložka na stavanie (5702017194882), LEGO® NINJAGO® 71756 Odmena na vlnách (5702016912340), LEGO® NINJAGO® 71799 Trhy v NINJAGO® City (5702017435787), LEGO® Technic 42138 Ford Mustang Shelby® GT500® (5702017156385), LEGO® DUPLO® 10990 Stavenisko (5702017416267), iRobot® Root® Coding Robot (854967008001), LEGO® Minecraft® 21184 - Pekáreň (5702017156620), Začátečník na cestách, Čarodějky na cestách, LEGO® DUPLO® | Disney Princess™ 10960 Kráska na plese (5702017153117), LEGO® DUPLO® 10993 Domček na strome 3 v 1 (5702017417714), LEGO® Minecraft® 21245 Pandie útočisko (5702017415802), LEGO® Minecraft® 21189 Jaskyňa kostlivcov (5702017234328), LEGO® DUPLO® 10997 Dobrodružná kempovačka (5702017417806), LEGO® MINDSTORMS® 51515 Vynálezca robota (5702016369861), LEGO® DUPLO® 10969 Hasičské auto (5702017153650), LEGO® Minecraft® 21170 Prasací dom (5702016913880), LEGO® Technic 42122 Jeep® Wrangler (5702016913316), LEGO® Minecraft® 21178 Líščí domček (5702017155791), LEGO® DUPLO® 10968 Návšteva lekára (5702017153643), LEGO® Minecraft® 21172 Zničený portál (5702016913903), LEGO® Minecraft® 21177 Útok Creepera (5702017156538), LEGO® Minecraft® 21186 - Ľadový zámok (5702017156644), LEGO® Minecraft® 21244 Rytierska základňa (5702017415796), LEGO® DUPLO® 10967 Policajná motorka (5702017153636), LEGO® Minecraft® 21183 Výcvikové stredisko (5702017156613), LEGO® Minecraft® 21181 Králičí ranč (5702017156606), LEGO® DUPLO® 10956 Zábavný park (5702016911336), LEGO® Minecraft® 21179 Hubový domček (5702017156583)