Xcom 2 alien hunters (pc/mac/linux) digital (219699)

Produkt Xcom 2 alien hunters (pc/mac/linux) digital (219699) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Xcom 2 alien hunters (pc/mac/linux) digital (219699) upraviť a produkt hľadať znova.

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Steam Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90 %Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum - Zing.cz.vypnutéDLC s ďalšou porciou obsahuRozšírenie ponúkne špeciálne misie, pri ktorých sa musíte pokúsiť zlikvidovať troch unikátnych vládcov mimozemšťanov. Ak sa vám to však podarí, môžete z ich ostatkov vyrobiť mocné bojové obleky.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 64-bitovýProcesorIntel Core 2 Quad - 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699) , Xcom 2 alien hunters (pc/mac/linux) digital (219699)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.88%Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.V kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.Pohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť prináša rozsiahle možnosti, akými si môžete prispôsobiť svoj tím, ktorý potom pošlite na ťažké misie.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322) , Xcom 2 digital deluxe (pc/mac/linux) digital (190322)

XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)

XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Anarchy's Children je DLC v znamení vzbury a prináša nové, dramatickejšie možnosti úprav vojakov (bude vydané na jar 2016). (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166) , Xcom 2 reinforcement pack (pc/mac/linux) digital (190323)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90%Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czvypnutéStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.vypnutéV kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.vypnutéPohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť prináša rozsiahle možnosti, akými si môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323) , Xcom 2 anarchys children (pc/mac/linux) digital (211166)

XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)

XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Steam Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90 %Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum - Zing.cz.vypnutéDLC a nová jednotka SparksStretnete sa s jedinečnou bojovou triedou v podobe bojových robotov. Najprv ich však musíte oslobodiť z prísne stráženej základne Adento. Prvýkrát vám navyše pomôže aj Lily Shenová.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 64-bitovýProcesorIntel Core 2 Quad - 3 GHzGrafikaNVIDIA GTX... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752) , Xcom 2 shens last gift (pc/mac/linux) digital (224752)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a arkády, YRMINSUL je strategická tower defense vo vesmíre, kde preberáte sily všetkého zlého ... Nastal čas natrieť to silám dobra! (alza.sk)

Podobné produkty ako Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701) , Xcom 2 collection (pc/mac/lx) digital (411189)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, - Steam Blackhole je kritikou vrelo prijaté hardcore plošinovka, ktorá obsahuje viac ako patnáctihodinový komediálny príbeh zo sci-fi prostredie a hromadu zapeklitých gravitačných hádaniek.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.82 %Český Blackhole bez problémov obstojí v globálnej konkurencii plošinoviek. Koncept je však bližšie hrám, v ktorých skôr záleží na presnosti a nervoch, než na riešení prepracovaných logických či iných hádaniek. Blackhole je nevhodná pre cholerikov, ale zároveň ide o povinnosť pre fanúšikov hardcorovej obťažnosti - Games.cz.vypnutéNetradične poňatá 2D plošinovka.vypnutéViac ako 130 levelov vrátane 10 neskutočne obťažnych lokácií.vypnutéSkákačka v modernom dizajneHra sa inšpiruje najväčšími hernými klenotmi 8-bitovej a 16-bitovej éry.vypnutéHra od českého štúdia FiolasoftBlackhole opisuje príhody posádky... (alza.sk)

Podobné produkty ako BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710) , Blackhole (pc/mac/linux) digital (222710)

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, - Steam Ovládate trojicu súťažiacich, ďaleko, Miu a Keira, ktorí sa snažia uspieť v súťažnej reality šou. Na prekonanie ťažkých levelov je potreba ako obratnosť, tak i chytrosť.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.58%Attractio je logická hra, v ktorej riešite náročné hádanky pomocou zmeny gravitácie.vypnutéPriestorové hádanky.vypnutéVďaka zmene gravitácie sa možno dostať na predtým nedosiahnuteľné miesta.vypnutéHra je súčasťou TV showMuži a ženy riskujú svoje životy v živom televíznom vysielaní a dúfajú, že sa dočkajú lepšieho života.vypnutéSkúste zdolať tie najnáročnejšie úrovneOvládate trojicu súťažiacich, Daleka, Miu a Keira, ktorí sa snažia uspieť v súťažnej reality šou. Na prekonanie ťažkých levelov je potrebná nielen obratnosť, ale aj inteligencia.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorIntel Dual Core -... (alza.sk)

Podobné produkty ako Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940) , Attractio (pc/mac/linux) digital (205940)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, Idol Hands je strategická hra, kde v úlohe boha preberáte kontrolu nad svojím ľudom, ktorý inšpirujete, vediete k správnej životospráve a bránite ho proti vplyvu iných bohov. (alza.sk)

Podobné produkty ako Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981) , Yrminsul (pc/mac/linux) digital (208701)

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, V hre Eternal Step sa prebojovávate cez nekonečne vysokú a neustále sa meniacu vežu. Bossovia vás rozdrvia. Nepriatelia sú v presile. Pasce vás oklamú. Zbieranie kariet lootu a zručností vám pomôže vyrovnať sily, ale nikdy neviete, čo vás čaká za ďalšími dverami ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989) , Eternal step (pc/mac/linux) digital (207989)

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189)

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 88% Pre všetkých fanúšikov strategického uvažovania, ktorý boli naposledy milo prekvapení tým, ako skvele dopadlo prepracovanie pôvodného konceptu do nového kabátika, prichádza pokračovanie, ktoré sľubuje byť ešte väčším, epickejším a predovšetkým hrateľnejším. Od porážky vojsk planéty Zem ubehlo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Ujmite sa velenia Avenger, mimozemského zásobovacieho plavidla, ktoré bolo prestavané na mobilné veliteľstvo XCOM.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189) , Idol hands (pc/mac/linux) digital (207981)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, %Postavte obranu, najmite Škótov a starajte sa o zásobovanie počas britskej invázie do Škótska.Pokúste sa prinútiť skupinu Škótov k obrane Škótska, Walesu a Anglicka.Škóti budú pod velením chlpatého a nacionalistického majiteľa krčmy Alfreda.Tradičné škótske zbraneNa obranu použite všetko, čo vám príde pod ruku, napríklad aj golfové palice.NepriateliaProti vám bude stáť zmiešaná horda nepriateľov.Pripravte sa na Welshanov, ktorí prichádzajú do bitky na ovciach, alebo napríklad Írskych pestovateľov zemiakov.ObranaPostavte silnú obranu.Použite stoly, kolesá, vozidlá.Dobrá obrana je polovica úspechu.Hrajte na gajdy pre posilnenie mužstva, ale svojich hudobníkov tiež dobre chráňte.Prejdite 20 úrovní príbehového režimu alebo si zahrajte vlastné zápasy v skirmish móde.Postupom vylepšujte svoje postavenieZaberte a udržte si farmy, aby ste si... (alza.sk)

Podobné produkty ako Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615) , The escapists – alcatraz (pc/mac/linux) digital (188659)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, Switch Galaxy Ultra je neskutočne návyková rýchla arkádová výzva. Prepleťte sa cez prekážky a nepriateľov na svojej ceste naprieč galaxiou a zbierajte tantal pre Darkur Technology. Hra je plná obsahu a zaujímavých prvkov, galaxiou budete svišťať šialenou rýchlosťou. (alza.sk)

Podobné produkty ako Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992) , Back to bed (pc/mac/linux) digital (209714)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokúste sa uniknúť z jedného z najslávnejších väzenia sveta – z Alcatrazu. Mnohí sa o to pokúšali a mnohí zlyhali. Teraz máte šancu skúsiť utiecť z jedného z najprísnejšie stráženého väzenia Ameriky vy a zaradiť sa tak na zoznam „slávnych“. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659) , Blackhole: complete edition (pc/mac/linux) digital (222711)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, V hre Back to Bed musíte doviesť námesačníka Boba späť do postele prostredníctvom jeho podvedomého ochrancu Suboba, ktorého úlohou je spáča chrániť a viesť. (alza.sk)

Podobné produkty ako Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714) , Switch galaxy ultra (pc/mac/linux) digital (207992)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, - Steam Blackhole je kritikou vrelo prijaté hardcore plošinovka, ktorá obsahuje viac ako patnáctihodinový komediálny príbeh zo sci-fi prostredie a hromadu zapeklitých gravitačných hádaniek.vypnutéComplete edícia obsahujeHru vrátane všetkých DLCDigitálny artbook a vývojársky denníkSoundtrackOriginálne Full HD tapetyOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.82 %Český Blackhole bez problémov obstojí v globálnej konkurencii plošinoviek. Koncept je však bližšie hrám, v ktorých skôr záleží na presnosti a nervoch, než na riešení prepracovaných logických či iných hádaniek. Blackhole je nevhodná pre cholerikov, ale zároveň ide o povinnosť pre fanúšikov hardcorovej obťažnosti - Games.cz.vypnutéNetradične poňatá 2D plošinovka.vypnutéViac ako 130 levelov vrátane 10 neskutočne obťažnych lokácií.vypnutéSkákačka v modernom háveHra sa inšpiruje... (alza.sk)

Podobné produkty ako BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711) , Defend the highlands (pc/mac/linux) digital (196615)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Štvorčlenný tím bol uväznený vo vojenskom väzení za zločiny, ktoré nespáchal, a tak sa musí z väzenia, z ktorého niet úniku, pokúsiť utiecť. Možno pomôžu zvesti o tom, že sa v areáli nachádza jeden z najsilnejších tankov, aký bol kedy vyrobený. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660) , Xcom 2: resistance warrior pack dlc (pc/mac/lx) digital (281247)

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, - Steam Rozkošný anglický vidiek, slávny abecedný vrah a ešte slávnejšia detektív. Z tejto kombinácie vzišlo veľmi atmosférickej dobrodružstvo Hercula Poirota, ktoré však kazia prílišná herné linearita.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.66 %Rozkošný anglický vidiek, slávny abecedný vrah a ešte slávnejší detektív. Z tejto kombinácie vzišlo veľmi atmosférické dobrodružstvo Hercula Poirota, ktoré však kazí prílišná herná linearita - Games.cz.vypnutéInvestigatívna adventúra.vypnutéZápletka známeho románu od Agathy Christie.vypnutéV úlohe slávneho detektívaHercula Poirot je slávny detektív, ktorý sa tentoraz stretne so zradným protivníkom, ktorý si hovorí jednoducho „ABC“.vypnutéSkúste logicky uzavrieť vyšetrovanieBudete musieť preskúmať miesta činu v mnohých nádherných mestách naprieč Veľkou Britániou. Keď budete vyšetrovať... (alza.sk)

Podobné produkty ako Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291) , The escapists – escape team (pc/mac/linux) digital (188660)

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra PC XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC vytvorte si vlastný tím vojakov hnutia odporu, využite dodatkové uniformy, pokrývky hlavy a rozmanitého maskovanie tváre. 85 % Úžasné rozšírenie, ktoré vám sprostredkuje veľa dodatočného obsahu a úplne nové herné zážitky s pridanou postavou. vypnuté Pustite sa do bojaUtvorte si vlastný tím vojakov, využite pridané uniformy, pokrývky hlavy a mnoho druhov maskovania. Hneď na začiatku odblokujete regrúta, vojaka ktorý zažil predchádzajúce vojny. vypnuté Príbeh v novom engine Ľudstvo prehralo vo vojne proti cudzej... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247) , Agatha christie: the abc murders (pc/mac/linux) digital (194291)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra „Duct Tapes Are Forever“ je názov nového dodatku, ktorý prenesie väzňa z The Escapists do utajeného sveta špiónov, zloduchov a smokingov. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545) , The escapists – duct tapes are forever (pc/mac/linux) digital (181545)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Máte príležitosť zahrať si úplne prvú mapu pre The Escapists s názvom Fhurst Peak Correction Facility. Väzenie bolo kedysi bonusom pre hráča v rámci predbežného prístupu, ale vďaka veľkému dopytu je teraz k dispozícii aj ako prídavný obsah. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481) , The escapists – fhurst peak correctional facility (pc/mac/linux) digital (89481)

Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)

Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Príbeh je citlivo zasadený medzi prvý a druhý diel a odohráva sa na jednom z mesiacov planéty Pandory, ktorý disponuje trochu zníženú gravitáciou. Handsome Jack potrebuje pomôcť späť k základni Hyperion, a preto sa o slovo hlási hneď štvorica nadaných pomocníkov. Gladiátorky Athena, šerifka Nisha a nadupaný vojak Wilhelm sú vydarene pojaté charaktery, na ktoré následne narazíte počas hrania druhého dielu. Ale čo tá posledná postava? Vysoká nie je, silná už vôbec nie, ale zato sršia dôvtipom a zásobou nejapných žartíkov. Nie je to nikdy iný ako maskot celej série - malý robůtek Claptrap. vypnuté Toto unikátne DLC sa odohráva okolo Lady Aurelio the Baroness, čo je sestra Sira Hammerlocka. V celej sérii Borderlands ste sa nestretli s nikým tak chladným, ako je ona. K tomu jej tiež napomáha jej skill – Cold-As-Ice. Toto balenie obsahuje len DLC. Na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488) , Xcom: chimera squad - pc digital (935173)

XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199)

XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 90% Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. - zing.cz Vypnuté Stretnite sa s mnohými typmi nepriateľov - každý má svoje silné a slabé stránky.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199) , Alien breed trilogy (pc) digital (88238)

XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200)

XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Viac zážitkov s digitálnou edíciouŠpeciálna digitálna edícia okrem samotnej hry tiež obsahuje hneď niekoľko bonusov, s ktorými si vojnu proti zákernému nepriateľovi z vesmíru zase o niečo spestríte. Okrem digitálneho soundtracku je pripravený aj špeciálny Reinforcement Pack, v rámci ktorého sa nachádza rozšírené možnosti úprav vojakov Anarchy ' s Children, ďalej nováexkluzívna misia aj nepriateľská jednotka Ruler. Súčasťou je dokonca aj dosiaľ nevidená trieda... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200) , Alien rage (pc) pl digital (361773)

XCOM: Chimera Squad - PC DIGITAL (935173)

XCOM: Chimera Squad - PC DIGITAL (935173)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!XCOM: Chimera Squad PC prináša úplne nový príbeh odohrávajúci sa vo vesmíre XCOM a ťahový taktický bojový zážitok.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Mimozemšťania boli konečne porazení po rokoch nadvlády a ľudstvo vyhralo vojnu o Zemi.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!SpoluprácaKeď mimozemšťania ušli zo Zeme, zanechali tu svojich vojakov. Teraz sa ľudia a mimozemšťania snažia o vytvorenie civilizácie na základe spolupráce a koexistencie.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!City 31V hre na počítač XCOM: Chimera Squad PC vzniklo modelové mesto po invázii. Bohužiaľ nie všetci ľudia sú naklonení spolupráci s mimozemšťanmi. Vzniká tu elitná jednotka ľudských a mimozemských agentov, ktorí spolupracujú na spoločnom cieli, zničiť podzemné hrozby.Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM: Chimera Squad - PC DIGITAL (935173) , Xcom 2 digital (g3q-00199)

XCOM 2 Collection – Xbox Digital (G3Q-00474)

XCOM 2 Collection – Xbox Digital (G3Q-00474)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 87% Pre všetkých fanúšikov strategického uvažovania, ktoré boli naposledy milo prekvapení tým, ako skvele dopadlo prepracovanie pôvodného konceptu do nového kabátiku, prichádza pokračovanie, ktoré sľubuje byť ešte väčším, epičtějším a predovšetkým hratelnějším. Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Ujmite sa velenia Avenger, mimozemského zásobovacieho plavidla, ktoré bolo prestavané... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Collection – Xbox Digital (G3Q-00474) , Void (pc/mac) digital (272184)

XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152)

XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra - Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90 %Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czVypnutéStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.VypnutéV kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.VypnutéPohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152) , Symmetry (pc/mac) digital (406626)

Pankapu – Episodes 1 & 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (267417)

Pankapu – Episodes 1 & 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (267417)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, Pankapu je výpravná a epizodické plošinovka / akcia, ktorá sa odohráva v snoch Djaha'rella, dieťaťa, ktoré kedysi prežilo tragické udalostiHra je rozprávaná ako rozprávka čítaná deťom a má dve úrovne rozprávania: epický a úprimný príbeh Pankapu vo svete snov a príbeh Jaha'rella v reálnom svete, plnom temnoty a tragédie. Súčasťou hry je nielen prvá epizóda, ale aj druhá epizóda plánovaná na prvý štvrťrok 2017.Kľúčové vlastnostiAkčná plošinovka v 2DPríbeh rozprávaný v štýle rozprávky (alza.sk)

Podobné produkty ako Pankapu – Episodes 1 & 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (267417) , Anark.io (pc/mac) digital (425694)

The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557)

The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Vziať roha z lapáka môže byť celkom zábavné. Taktická stratégia The Escapists je takmer dokonalým simulátorom notorického útekára a je len na hráčovi, aby prekonal prvotný odpor k archaickému vzhľadu hry a prijal niektoré jej sporné pravidlá. (Games.cz) Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nová výzvaAk sa vám už podarilo dohrať pôvodnú hru a všetky väzenia už poznáte naspamäť, tak ste to práve vy, pre koho si vývojári pripravili Season Pass. Do hry pridáva 3 nové väznice, nové extra predmety, možnosti úpravy a úplne nové možnosti úteku. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 (64 - bit)Procesori5-2500K - 3.3 GHz, AMD FX 6300 - 3.5 GHzGrafikaGeForce GTX 750, AMD R7 370DirectX11.0RAM4 GBHDD2 GB... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557) , Keebles (pc/mac) digital (207980)

Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445)

Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády, 74% Nová strieľačka s retro dizajnom a parádnymi efektmi, to je hra Hotline Miami 2: Wrong Number. Hra Hotline Miami 2: Wrong Number je brutálna strieľačka z horného pohľadu. Tešiť sa môžete nielen na parádne efekty. Hra má hneď niekoľko úrovní, takže sa určite nudiť nebudete. Napínavý príbeh až do konca Vašou úlohou v tejto hre na PC je prejsť cez všetky prekážky a osoby. Skvelá hrateľnosť aj soundtrackHra na počítač je doplnená... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445) , Cubikolor (pc/mac) digital (221090)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, %Anark.io je dvojpáková strieľačka, ktorá sa odohráva v 80. rokoch. Bojujete proti invázii Insectoďdov pomocou najrôznejších zbraní a silných power-upov. 12 rôznych zbraní a 10 šialených postáv.Skoro 50 power-upov a zlepšení na odomknutie.Odomykajte nové zlepšeniaPoužite každú zbraň a power-up, ktorý nájdete, zhromaždite čo najviac zlata a nezabudnite uložiť svoj vklad, zíde sa do ďalšej hry. Vďaka vašim financiám budete môcť odomknúť nové zbrane, upgrady a power-upy a stať sa ešte silnejším.Bojujte proti inváziiDvojpáková strieľačka Anark.io sa odohráva v 80. rokoch. Bojujte proti invázii Insectoďdov a ubráňte bar, v ktorom ste našli úkryt. Ale buďte opatrní, sú tu aj iní lovci a chcú vašu peňaženku.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorIntel Core2 Duo – 2,3 GHz/AMD Phenom II X4 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 460/AMD Radeon HD 6870DirectX9.0cRAM2 GBHDD292... (alza.sk)

Podobné produkty ako Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Vytvárajte úžasné podivné vozidielka pomocou všetkého, čo nájdete! Naučte sa používať balóniky, rakety a ďalšie veci, a zachráňte čo najviac keebles. Poponáhľajte sa, veľryba na konci sveta na vás nebude čakať do nekonečna! (alza.sk)

Podobné produkty ako Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, % Cubikolor pred vás predstaví viac ako stovku hádaniek a ponúkne inovatívny herný dizajn 3D logických hier. Ideálny pre všetkých, ktorí si pri hrách precvičujú mozog. Hra na PC ponúkne päťdesiat levelov v dvoch herných módoch, veľa úloh a viac ako štyri stovky medailí na získanie. Objavte veľa druhov kociek s nečakanými účinkami v klasickom alebo hardcore móde. Inovatívna 3D puzzle hra Pohybujte sa po farebnom svete pomocou svojej kocky a riešte hádanky pomocou množstva herných mechanizmov. Hra na počítač tiež ponúka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, stratégia a simulátor, 60% Vektorová grafika, noirové rozprávanie príbehu a survival prvky. To sú základné stavebné kamene tohto mrazivého titulu. Snažte sa prežiť v nehostinnej krajine. Ľadová krajina vám nič nedá zadarmo. Budete musieť brať do úvahy napríklad teplotu alebo energie. Hlad, zima a depresie Starajte sa o svojich zverencov a nenechajte ich na nehostinnej planéte zomrieť od hladu či zimou. PreživšíV hre Symmetry sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Dark Void v sebe spája jedinečnú kombináciu vzdušných súbojov a boja z pohľadu tretej osoby, čo prináša úplne nový a vzrušujúci zážitok do sveta klasických strieľačiek.Dark Void je sci-fi akčná adventúra, v ktorej sa miešajú adrenalínom nasýtený vzdušný a pozemný boj. Dej sa odohráva v paralelnom svete zvanom „Void“, v ktorom sa ujmete úlohy pilota Willa, ktorý sa za podivuhodných okolností ocitol v tomto tajomnom svete.Kľúčové vlastnostiSci-fi akčná adventúra kombinujúca vzdušné a pozemné súbojeSilní závereční protivníciHodnotenie na metacritic.com: 77 % (alza.sk)

Podobné produkty ako Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)

XCOM 2: War of the Chosen – Xbox Digital (G3Q-00373)

XCOM 2: War of the Chosen – Xbox Digital (G3Q-00373)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 88% Brilantný expanzie, ktorá zásadným spôsobom opravuje základnú hru a prináša značné množstvo vysoko kvalitného obsahu. Potrebný nákup pre každého fanúšika XCOM. Vypnuté War of the Chosen pridáva rozsiahly nový obsah do boja proti Adventu. Vypnuté Vytvorte dodatočné frakcie odporu, aby zneškodnili mimozemskú hrozbu na Zemi. Vypnuté nový nepriateľ Na scéne je nový nepriateľ Chosen, ktorý má jediný cieľ. Znovu zajať Commandera.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2: War of the Chosen – Xbox Digital (G3Q-00373)

Nicolas Eymerich – The Inquisitor – Book 2: The Village (PC/MAC) DIGITAL (204979)

Nicolas Eymerich – The Inquisitor – Book 2: The Village (PC/MAC) DIGITAL (204979)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, Objavte hrdinu, ktorý je odhodlanejší ako ktokoľvek pred ním, pokračujúci v originálnej adaptácii príbehu na tému bestselleru autora Valeria Evangelistu. (alza.sk)

Podobné produkty ako Nicolas Eymerich – The Inquisitor – Book 2: The Village (PC/MAC) DIGITAL (204979)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, 80%Každý svet potrebuje hrdinov. Akokoľvek nehrdinsky vyzerajú. A Join Wilbur, Ivo, Nate a Critter už viac nehrdinsky snáď ani vyzerať nemôžu. Pomôžte im naplniť ich osudy. Osudy, ktoré ešte neboli napísané.Nechajte sa uchvátiť krásnou fantasy grafikou a surrealistickým poňatím hry.Hra pred vás postaví spústy logických hádaniek, ktoré vám dajú zabrať. Aventásia má však vlastné pravidlá a tie budete musieť vziať v úvahu, inak skončíte beznádejne zaseknutí.Popkultúra, kam sa pozriešHra si uťahuje z veľa žánrových prívržencov aj zdanlivo úplne náhodných titulov. Nájdete tu tak odkazy na Harryho Pottera, Minecraft, Hru o tróny a mnohé ďalšie!Nesúrodá štvoricaUjmite sa party hrdinov zo sveta Aventásia a vydajte sa s nimi na cestu plnú humoru, odkazov na iné univerzá, či už herné alebo filmové a riešte spústy hádaniek v klasickej point and click adventúre.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systém-Procesor (alza.sk)

Podobné produkty ako The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Po prehľadaní východnej a západnej Európy kvôli dedičovi môže Kate Walker konečne dokončiť jej náročnú a dlhú cestu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, NeuroVoider patrí medzi prakticky zabudnuté žánre automatovek. Kombinuje v sebe 2D strieľačku a RPG prvkami, ktoré vám postupne odomknú silnejšie zbrane. Jedine tak zdoláte aj veľmi silné bossmi na konci úrovniach.NeuroVoider sa radí do rodiny veľmi návykových hier. Stavia totiž na model 2D strieľačky, ktorá sa odohráva v cyberfuturistickom vesmíre. V ňom sa prevtelíte do postavičky, ktorej účelom je prestrieľať sa cez bludisko robotických nepriateľov.Kľúčové vlastnosti 2D strieľačka s RPG prvkamiPostupné vylepšovanie zbraňového arzenálu8 736 jedinečných protivníkovObrí bossovia čakajúci na zdolanieKooperatívny offline multiplayer až pre štyroch hráčov (alza.sk)

Podobné produkty ako NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, Hra 300 Dwarves z žánru tower defense ponúkne priestor pre použitie vášho strategického myslenia. Zachráň kráľovstvo a vyčisti ho od všetkých netvorov! vypnuté Goblini, orkovia a trollovia sa zhromaždili v horách a pripravujú sa na ďalšiu inváziu. vypnuté Povestné zbrane trpaslíkov musí zasiahnuť. vypnuté Tower defense ako sa patrí Vel svojim bojovníkom, aby si ochránil svoje veže, strategicky ich umiestňuj k blížiacim sa hordám nepriateľov. Pozoruj silné stránky oných netvorov a nájdi ich slabiny, aby si ich dokázal poraziť.... (alza.sk)

Podobné produkty ako 300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, 73%Zažite ropnú horúčku ako Amerika v roku 1890! Turmoil ponúka hráčom jej vizuálne očarujúce vyhotovenie.Nechajte sa nakaziť ropnou horúčkou a vrhnite sa do ťažby po hlave.Prejdite postupne celú kampaní a ukážte, že na to máte.Parádna vizuálna stránka je len začiatokVizuálna stránka hry je naozaj očarujúca. Čo sa skrýva pod ňou, je však ešte lepšie. Vďaka prepracovanosti celého systému hry a jej zábavnosti pri hre strávite dlhé hodiny.Na čo sa tešiť?Hra na počítač ponúka hráčom skvelú kampaň, k dispozícii vám navyše sú desiatky rôznych vylepšení, vďaka ktorým bude vaša ťažba efektívnejšia. Počas hry sa môžete stretávať s ostatnými obyvateľmi mesta v klasickom americkom salóniku a uzatvárať s nimi dohody. Užívať si budete môcť aj prepracovaný systém aukcií, kde môžete preplatitvašukonkurenciu. Mód jedného hráča môžete navyše hrať do nekonečna – úrovne sú tu tvorené automaticky.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, adventúra a logický, 65 %Napínavá logická hra založená na hľadaní skrytých objektov, z ktorej vám neraz stuhne krv v žilách.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Spoločne s Adamom Wolfom budete prehľadávať ulice mesta a ochraňovať ich pred nadprirodzenými bytosťami.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Pri vašom cestovaní mestom sa neraz dostanete do situácie, kedy nebude iná možnosť, než sa brániť strelnou zbraňou, ktorú má našťastie Adam neustále pri sebe.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hľadanie dôležitých predmetovHra Adam Wolfe jasne spadá do žánru HOG (Hidden Object Games). Môžete sa tak tešiť na prechádzanie mnohých miestností a hľadanie potrebných predmetov. Celá hra je vytvorená v slušivom až komiksovom formáte, čo je u hier tohto žánru veľké plus.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Špecialista na nadprirodzené javy Adam WolfeAdam Wolfe je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Hra Yesterday Origins ti ponúkne zaujímavý príbeh viazaný na objavenie tajomného elixíru. Hlavný hrdina totiž po každej smrti stratí pamäť, čo zaujímavo komplikuje celé hľadanie.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.73%Adventúra Yesterday Origins ti ponúkne atraktívny príbeh zasadený do niekoľkých časových slučiek.vypnutéUž v roku 1481 bol John Yesterday verejne ponižovaný a označený za čarodejníka.vypnutéNeskôr prešiel alchymistickou transformáciou a teraz je nesmrteľný. Po každej smrti však zabudne, kým je.vypnutéAdventúra s tajomným príbehomNesmrteľní hrdinovia celého príbehu John a Pauline Yesterday sa spoločne vydajú na cestu históriou pri hľadaní vzácneho artefaktu.vypnutéCesta za elixíromPartička našich hrdinov musí objaviť tajomstvo špeciálneho elixíru, ktorý Johnovi navráti pamäť. Počas hľadania sa však ukáže, že o lektvar má... (alza.sk)

Podobné produkty ako Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Budujte svoju reputáciu v mnohých rôznych odvetviach. Rozhodujte o zamestnaní lekárov a ďalších pracovníkov. Rozhodujte o mnohých veciach Čiňte rozhodnutia o výstavbe nových nemocničných oddelení a starajte sa o financie ... Vytvorte si nemocnicu, akú chcetePrispôsobte si nemocnicu podľa svojho do posledného detailu. Vaše rokovania ovplyvňuje priebeh hry a správanie pacientov. Odporúčané HW... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)

Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITAL (428994)

Moonlighter (PC/MAC/LX)  DIGITAL (428994)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, 76 % Moonlighter je akčná RPG hra s rogue-lite prvkami odohrávajúca sa v každodenných rutinách Willa, dobrodružného obchodníka, ktorý sníva o tom, že sa stane hrdinom. Skrze brány vstúpite do svetov plných exotických predmetov. Získavajte zásoby, zbrane a zvláštne artefakty. Pochopenie systému remesiel a kúziel je nevyhnutné pre váš postup. Spolupracujte s osadníkmi, aby ste vytvorili nové zbroje a zbrane a začarovali už vytvorené vybavenia. Bojujte štýlovo Porazte zástupy nepriateľov, bojujte s bossmi a vychutnajte si náročné a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITAL (428994)

Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)

Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a arkády, 62% Kyberpunkové akčné RPG od českých autorov s jedinečným audiovizuálnym spracovaním. Prežite pútavý kyberpunkový príbeh. Preskúmajte otvorený svet. Ručne kreslené lokácie Pohybujte sa po desiatkach ručne kreslených lokácií futuristického mesta. Napínavé súbojeVyberte si svoju cestu a ponorte sa do napínavých súbojov. Súbojový systém na báze automatových kombajnov z 90. rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)

Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)

Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, 62%Hra privádza hráčov do post apokalyptického sveta a stavia ich pred ťažkú skúšku ochrany ich rodiny.Vytvorte si svoju vlastnú postavu preživšieho a postupne rozvíjajte jej charakter.V jeho koži musíte ochraňovať svoju rodinu v zničenom a neľútostnom svete.Vytvorte si svoj domovHráčom sú k dispozícii prvky na tvorbu ich vlastného prístrešia. Vytvorte si útulný domov pomocou rôznych materiálov, ktoré naťažíte a udržujte ho v bezpečí.Vydajte sa na prieskumPrežívanie vyžaduje veci každodennej potreby. Musíte preto spoločne s vašou rodinou každý deň vyraziť von a hľadať dôležité suroviny či jedlo. Dávajte si však pozor, počas vášho prieskumu narazíte na veľa nebezpečenstva a tie môžu niekoho z vás stáť život. Z ciest si môžete domov doviesť ďalších preživších či rôznych miláčikov, o ktoré sa neskôr môžete starať.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systém-Procesor-Grafika- ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)

Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)

Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, arkády a logický, 81% Rochard je vynikajúca puzzle skákačka s množstvom nápadov a vyladenou hrateľnosťou. –Hrej.cz Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Príbehový režim ponúkne päť kapitol plošinovej akcie a zapeklitými hádankami. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Využívajte predmety v okolí na riešenie hádaniek aj eliminácia nepriateľov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Našlapaný soundtrack Preskúmavajte slnečnú sústavu, zbavujte sa nepriateľov a riešte hádanky v rytme južanského rocku,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, % Slobodné riešenie úloh, fajn prostredie, humor a akčná hrateľnosť. Čo viac chcieť od nezávislej arkády? Dávajte pozor na mimozemské lúče, raketové veže a nespočetné množstvo pasce a zároveň uniknite otravným útočníkom, ktorí sú vám neustále v pätách. S viac ako 30 typy vozidiel k dispozícii môžete plávať, predierať sa, drviť nepriateľov a prestrieľať si cestu k slobode. Zábavný multiplayer Spojte svoje sily s kamarátom, aby ste čelili mimozemskej hrozbe spoločne. Všetky kampane pre jedného hráča sú plne prispôsobené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)
XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699), XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322), XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323), XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166), XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752), XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189), BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710), Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940), Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701), Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989), Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981), The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659), Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714), BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711), Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992), Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615), XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247), The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660), Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291), The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545), The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481), XCOM: Chimera Squad - PC DIGITAL (935173), Alien Breed Trilogy (PC) DIGITAL (88238), Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773), XCOM 2 DIGITAL (G3Q-00199), Void (PC/MAC) DIGITAL (272184), Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626), Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694), Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980), Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)