Karamel náplň ireks - 6 kg - ireks

Produkt Karamel náplň ireks - 6 kg - ireks sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Karamel náplň ireks - 6 kg - ireks upraviť a produkt hľadať znova.

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS

Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS
Detail

Hustá karamelová náplň na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov. Karamel určený ako pasta na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov - extra hustý a výdatný. Pri príprave medovníka je s týmto karamelom počítané do jednej z náplní. Vyrobené vo Francúzsku a ponúkané balenie je á 5000g. Cena za balenie. Použitie: Pridáme 30-50 g pasty do 1l našľahanej šľahačky alebo cukrárskeho krému. Vmiešame opatrne a pomaly, aby sme predišli poklesu našľahania. Zloženie: pálený glukóza-fruktózový (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 6 kg - IREKS , Extrifit vegan 80 multiprotein 2 kg karamel (8594181603287)

Stužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS
Detail

Stužovač šľahačky Karina Karamel Karamelový stužovač do šľahačiek, maslových krémov alebo tvarohových tort zastudena. Jednoduché použitie s efektným výsledkom. Dodávané množstvo 1 kg, Zloženie: Cukor, glukóza, pálený cukor, modifikovaný zemiakový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mlieko, zahusťovadlo (E401), rastlinný olej (palmový a úplne hydrogenovaný kokosový), soľ, aróma, farbivo (E150c), emulgátor (E472e),< (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Karamel 1 kg - IREKS , Reflex instant mass heavy weight 5,4 kg slaný karamel (5033579001487)

Jahodová náplň s hrudkovým ovocím Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Jahodová náplň s hrudkovým ovocím Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilná náplň s kúskami jahôd pre celý rad jemného pečiva. Horúca náplň v cukrárskych vreckách je pripravená na použitie. Pripravenú náplň môžete použiť na plnenie mletých koláčov, štrúdlí a iných dezertov. Hustou náplňou ľahko naplníte buchty a tvarohové knedle, ktoré budú skvelé s fondánovou omáčkou. Prímo použiteľná horúca orechová náplň. Aplikuje sa neriedený. Môžu byť prítomné škrupiny. Balené v 12 kg vedre. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Jahodová náplň s hrudkovým ovocím Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS , Monin karamel slaný (99197)

Višňová náplň s kúskami ovocia Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS

Višňová náplň s kúskami ovocia Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS
Detail

Termostabilná ovocná náplň višňová pre celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kúskami ovocia termostabilná - využijete pri pečení, kedy môžete naplniť surové cesto, šišky, muffiny a pod. Ďalej náplň využijete na premazávanie múčnikov. Ovocné náplne pripravené na okamžité použitie možno veľmi rôznorodo využiť. Vďaka konštantnej celoročnej kvalite a jednoduchej manipulácii sú ovocné náplne v tuzemských pekárskych a cukrárskych prevádzkach veľmi obľúbené. MELLA FILLING ovocné náplne spĺňajú totiž tie najdôležitejšie požiadavky, akými sú vysoký podiel ovocia, výrazná ovocná chuť a perfektné technologické vlastnosti. Pre ovocné náplne MELLA FILLING sú použité výhradne plody najvyššej kvality. Chuť čerstvého ovocia vo všetkých náplniach MELLA FILLING je zaručená vysokým podielom jednodruhového ovocia, v tomto prípade čučoriedok. Originálna chuť, prirodzená farba a očarujúci lesk dostanú vaše jemné pečivo na špičku medzi týmito výrobkami. Je jedno, či náplňou naplníte jemné kysnuté pečivo, croissanty, šišky alebo múčniky, alebo ňou dozdobíte rôzne druhy jemného pečiva - MELLA FILLING ovocné plnky sa hodia všade. Ovocné náplne majú pri pečení rozdielnu termostabilitu podľa charakteru náplne (pozri tabuľku). Pri mrazení sú všetky náplne stabilné a majú znamenitú konzistenciu s kúskami ovocia, ktorú najviac oceníte po upečení. Vysoký podiel ovocia (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Višňová náplň s kúskami ovocia Mella Filling Ireks - 12 kg - IREKS , Monin karamel 0,25 l (3052910013677)

Čučoriedková náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS

Čučoriedková náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS
Detail

Ovocná náplň čučoriedková s nižšou termostabilitou, vhodná do extrudovaných koláčov alebo na trené hmoty. Čučoriedková náplň určená na pečenie, ideálna na koláče, šatôčky, buchty, plundrové vrecká a pod. Náplň je vhodná aj na plnenie už upečeného múčnika alebo na natieranie do tort a rezov. Obsah 70% čučoriedok vás presvedčí o kvalite tejto náplne. Ovocné náplne pripravené na okamžité použitie možno veľmi rôznorodo využiť. Vďaka konštantnej celoročnej kvalite a jednoduchej manipulácii sú ovocné náplne v tuzemských pekárskych a cukrárskych prevádzkach veľmi obľúbené. MELLA FILLING ovocné náplne spĺňajú totiž tie najdôležitejšie požiadavky, akými sú vysoký podiel ovocia, výrazná ovocná chuť a perfektné technologické vlastnosti. Pre ovocné náplne MELLA FILLING sú použité výhradne plody najvyššej kvality. Chuť čerstvého ovocia vo všetkých náplniach MELLA FILLING je zaručená vysokým podielom jednodruhového ovocia, v tomto prípade čučoriedok. Originálna chuť, prirodzená farba a očarujúci lesk dostanú vaše jemné pečivo na špičku medzi týmito výrobkami. Je jedno, či náplňou naplníte jemné kysnuté pečivo, croissanty, šišky alebo múčniky, alebo ňou dozdobíte rôzne druhy jemného pečiva - MELLA FILLING ovocné plnky sa hodia všade. Ovocné náplne majú pri pečení rozdielnu termostabilitu podľa charakteru náplne (pozri tabuľku). Pri mrazení sú všetky náplne stabilné a majú znamenitú konzistenciu s kúskami ovocia, ktorú najviac oceníte po upečení. Vysoký podiel ovocia použitie plodov prvotriednej kvality originálna chuť čerstvého ovocia prirodzená farba a vynikajúci lesk Optimálna konzistencia veľké kúsky ovocia, ktoré nezmenia konzisten (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Čučoriedková náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 3 kg - IREKS , Mixit popcorn – slaný karamel (8595685212128)

Pomarančová náplň Mella náplň - 3 kg - IREKS

Pomarančová náplň Mella náplň - 3 kg - IREKS
Detail

Termostabilná oranžová náplň balená v praktických vedrách na jednoduché použitie. Horúca ovocná náplň s vysokým podielom kúskov ovocia prvotriednej kvality, v tomto prípade veľkých kusov jahôd - podiel záhradných jahôd je 65 %. Je to hotová náplň, ktorú možno použiť nielen ako ovocnú náplň do semifredda, tortových korpusov, ale aj ako termostabilnú náplň pri pečení koláčov, taštičiek z lístkového cesta, kysnutého pečiva, šišiek atď. Hotové výrobky sa dajú úplne zmraziť. Ovocné náplne pripravené na použitie sa dajú použiť na rôzne spôsoby. Vďaka svojej stálej celoročnej kvalite a jednoduchej manipulácii sú ovocné náplne veľmi obľúbené v domácich pekárenských a cukrárenských prevádzkach. Ovocné náplne MELLA FILLING spĺňajú najdôležitejšie požiadavky, ako je vysoký obsah ovocia, výrazná ovocná chuť a dokonalé technologické vlastnosti. Na výrobu ovocných náplní MELLA FILLING sa používa len ovocie najvyššej kvality. Čerstvú ovocnú chuť vo všetkých náplniach MELLA FILLING zaručuje vysoký podiel jednotlivých druhov ovocia. Pôvodná chuť, prirodzená farba a očarujúci lesk posunú vaše jemné pečivo na špičku. Nezáleží na tom, či nimi plníte jemné kysnuté pečivo, croissanty, šišky alebo koláče, alebo nimi zdobíte rôzne druhy jemného pečiva - ovocné náplne MELLA FILLING sú vhodné všade. Ovocné náplne majú počas pečenia rôznu termostabilitu v závislosti od charakteru náplne (pozri tabuľku). Po zmrazení sú všetky náplne stabilné a majú vynikajúcu konzistenciu s kúskami ovocia, čo najviac oceníte po upečení. Vysoký podiel ovocia Použitie ovocia prvotriednej kvality Pôvodná chuť čerstvého ovocia Prirodzená farba a vynikajúci lesk Optimálna konzistencia Veľké kusy ovocia, ktoré nemenia konzistenciu ani po upečení definované vlastnosti stability pri pečení a mrazuvzdornosti Rôznorodé použitie ovoc je základom mnohých druhov jemného pečiva a cukroviniek používa sa ako náplň alebo na vytvorenie nepečenej vrstvy (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Pomarančová náplň Mella náplň - 3 kg - IREKS , Mixit vajíčka – slaný karamel (8595685204024)

Náplň lieskový oriešok - IREKS 500 g - IREKS

Náplň lieskový oriešok - IREKS 500 g - IREKS
Detail

Náplň oriešková na plnenie po pečení. Neovocná náplň čokoládového základu s príchuťou orieškov - určené na plnenie po upečení. Balené á 500g vo vedierku. Zloženie: cukor, slnečnicový olej, sušené odstredené mlieko, odtučnený kakaový prášok (6,5%), čiastočne stužený sójový olej, emulgátor (sójový lecitín), aróma. Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2310 kJ (552 kcal) Tuky: 32,7 g z toho (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Náplň lieskový oriešok - IREKS 500 g - IREKS , Usn bluelab 100 % whey premium protein 2 kg, slaný karamel (6009544942368) + zdarma shaker usn

Mliečna zmes Karina likérová náplň - 1 kg - IREKS

Mliečna zmes Karina likérová náplň - 1 kg - IREKS
Detail

Toto je základná zmes na likérové špičky žltej farby. Mix Gloria Gaštan na výrobu jemného hnedého piškótového cesta s 3,5 % gaštanovej múky. Mixy na sladký program oceníte pri príprave rôznych druhov sladkého pečiva. Môžete si vybrať zo širokej ponuky ochutených zmesí na liate buchty, linecké koláče alebo sušienky. Na kreatívne a nápadité pečenie ponúkame širokú škálu rôznych príchutí. Pripraviť neodolateľné dezerty nebolo nikdy také jednoduché. Zmesi Gloria použite na prípravu lahodných dezertov, koláčov, ovocných zákuskov alebo vlhkých tort. Môžete ich použiť aj na prípravu čajového pečiva a vianočných koláčikov. Produkt nie je geneticky modifikovaný ani nie je vyrobený z geneticky modifikovaných surovín. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Mliečna zmes Karina likérová náplň - 1 kg - IREKS , Nupo one meal chrumkavý karamel (5715667012147)

Stužovač Karina kakao mix na kakaové náplne 1 kg - IREKS

Stužovač Karina kakao mix na kakaové náplne 1 kg - IREKS
Detail

Zmes Karina KAKAO MIX s 21% kakaa na výrobu kakaovej náplne. Univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ale aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", kedy ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je použitie tejto zmesi aj na výrobu likérových špičiek - tj. čokoládového komínu. Tu používame prevarenú vodu s teplotou 50 ° C a stužený tuk. Zmes Karina KAKAO MIX s 21% kakaa na výrobu kakaovej náplne. Určené pre ďalšie spracovanie. Odporúčaný postup: Karina 1000 g, voda 50 ° C (prevarená) 450 g, tuk na šľahanie 1250 gr. Zmiešame zmes s vodou a vmiešavame postupne do vyšľahaného tuku. Zloženie: cukor, kakao (min 21%), sójová múka, rastlinný olej, modifi. kukuričný a zemiakový škrob, glukózový sirup, sušená srvátka. Skladujte v suchu, dobre vetraných priestoroch a v chlade do 25 ° C, vždy uzavreté. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina kakao mix na kakaové náplne 1 kg - IREKS , Myprotein flavdrops 50 ml, karamel (5055534306512)

Čučoriedková náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Čučoriedková náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Ovocná náplň čučoriedková s nižšou termostabilitou, vhodnou do extrudovaných koláčov alebo na trené hmoty. Čučoriedková náplň určená na pečenie, ideálna na koláče, šatôčky, buchty, plundrové vrecká a pod. Náplň je vhodná aj na plnenie už upečeného múčnika alebo na natieranie do tort a rezov. Obsah 70% čučoriedok vás presvedčí o kvalite tejto náplne. Ovocné náplne pripravené na okamžité použitie možno veľmi rôznorodo využiť. Vďaka konštantnej celoročnej kvalite a jednoduchej manipulácii sú ovocné náplne v tuzemských pekárskych a cukrárskych prevádzkach veľmi obľúbené. MELLA FILLING ovocné náplne spĺňajú totiž tie najdôležitejšie požiadavky, akými sú vysoký podiel ovocia, výrazná ovocná chuť a perfektné technologické vlastnosti. Pre ovocné náplne MELLA FILLING sú použité výhradne plody najvyššej kvality. Chuť čerstvého ovocia vo všetkých náplniach MELLA FILLING je zaručená vysokým podielom jednodruhového ovocia, v tomto prípade čučoriedok. Originálna chuť, prirodzená farba a očarujúci lesk dostanú vaše jemné pečivo na špičku medzi týmito výrobkami. Je jedno, či náplňou naplníte jemné kysnuté pečivo, croissanty, šišky alebo múčniky, alebo ňou dozdobíte rôzne druhy jemného pečiva - MELLA FILLING ovocné plnky sa hodia všade. Ovocné náplne majú pri pečení rozdielnu termostabilitu podľa charakteru náplne (pozri tabuľku). Pri mrazení sú všetky náplne stabilné a majú znamenitú konzistenciu s kúskami ovocia, ktorú najviac oceníte po upečení. Vysoký podiel ovocia použitie plodov prvotriednej kvality originálna chuť čerstvého ovocia prirodzená farba a vynikajúci lesk Optimálna konzistencia veľké kúsky ovocia, ktoré nezmenia konzisten (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Čučoriedková náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS , Mixit slaný karamel na kašu (8595685204758)

Višňová náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Višňová náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. Ovocné náplně připravené k okamžitému použití lze velmi různorodě využít. Díky konstantní celoroční kvalitě a jednoduché manipulaci jsou ovocné náplně v tuzemských pekařských a cukrářských provozech velmi oblíbené. MELLA FILLING ovocné náplně splňují totiž ty nejdůležitější požadavky jakými je vysoký podíl ovoce, výrazná ovocná chuť a perfektní technologické vlastnosti. Pro MELLA FILLING ovocné náplně jsou použity výhradně plody nejvyšší kvality. Chuť čerstvého ovoce ve všech náplních MELLA FILLING je zaručena vysokým podílem jednodruhového ovoce. Originální chuť, přirozená barva a okouzlující lesk dostanou vaše jemné pečivo na špičku mezi těmito výrobky. Je jedno, jestli s nimi naplníte jemné kynuté pečivo, croissanty, koblihy nebo moučníky, anebo s nimi dozdobíte různé druhy jemného pečiva – MELLA FILLING ovocné náplně se hodí všude. Ovocné náplně mají při pečení rozdílnou termostabilitu podle charakteru náplně (viz tabulka). Při mražení jsou všechny náplně stabilní a mají znamenitou konzistenci s kousky ovoce, kterou nejvíce oceníte po upečení. Vysoký podíl ovoce použití plodů prvotřídní kvality originální chuť čerstvého ovoce přirozená barva a vynikající lesk Optimální konzistence velké kousky ovoce, které nezmění konzistenci ani po upečení definované vlastnosti stability při pečení a stabilní při mražení Rozmanité možnosti využití ovoce je základním pilířem pro mnohé druhy jemného pečiva a cukrářských výrobků používají se jako náplň nebo k vytvoření nepečené vrstvy Barva: tmavě červená Vůně a chuť: typická pro višně Konzistence: rosolovitá hmota s kousky ovoce (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Višňová náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS , Mixit kokosové chipsy 60 g, karamel (8595685219189)

Jahodová náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS

Jahodová náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Termostabilná náplň s kusmi jahôd pre celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia prvotriednej kvality, v tomto prípade veľkých kusov jahôd - podiel záhradných jahôd je 65%. Jedná sa o hotovú náplň, ktorú využijete nielen ako ovocnú vložku v semifredach, korpusoch tort, ale ako aj termostabilnú náplň pri pečení koláčov, taštičiek z lístkového cesta, kysnutého pečiva, šišiek a pod. Hotové výrobky sú plne mraziteľné. Ovocné náplne pripravené na okamžité použitie možno veľmi rôznorodo využiť. Vďaka konštantnej celoročnej kvalite a jednoduchej manipulácii sú ovocné náplne v tuzemských pekárskych a cukrárskych prevádzkach veľmi obľúbené. MELLA FILLING ovocné náplne spĺňajú totiž tie najdôležitej (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Jahodová náplň s kusovým ovocím Mella Filling Ireks - 500 g - IREKS , Sens chrumkavé & pražené svrčky – slaný karamel (4260624010861)

Sandra Brownie 1 kg - IREKS

Sandra Brownie 1 kg - IREKS
Detail

Základná zmes na výrobu brownies - do tejto zmesi pridáte vodu, vajcia a olej. Pre milovníkov orechov môžete pridať aj vlašské orechy alebo termostabilné špalíčky. Hmotnosť 1 kg. Zloženie: pšeničná múka, cukor, kakao, kypriace látky E450, E500, aróma. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Alergény: pšeničná múka (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Sandra Brownie 1 kg - IREKS , Gymbeam moimüv 60 g, chrumkavý karamel (8588007570037)

Aranka roll 5 kg - IREKS

Aranka roll 5 kg - IREKS
Detail

Zmes na jadrové trubičky. Pod obchodným názvom Aranka roll sa skrýva vychytaná zmes na výrobu jadrovej trubičiek alebo je tiež poznáte pod názvom grilážové. Vďaka jednoduchej receptúre je odstránená komplikovaná príprava jadrové hmoty a dochádza Timna k významnej úspore času, energie a práce. Výroba je bezpečná a nehrozí popálenie pri stáčaní horúcich korpusov. Táto zmes sa dá s úspechom použiť nielen na výrobu jadrovej trubičiek, ale aj kornútkov, košíčkov, šatôčok a iných tvarov. Vypracované cesto sa vyvaľuje na veľmi tenučké plát z ktorého vykrajujeme potrebné tvary, ktoré stáčame na kovové trubičky, kornútky a pod. Dávkovanie: 5000 g zmes Aranka, 1000 g margarín, 500 g voda. Vopred zmäknutý margarín a ostatné suroviny zmiešame a vypracujeme hladkú hmotu.Před ďalším použitím necháme 1 hodinu odležať v chlade. Pečieme pri 190 ° C cca po dobu 12-15 minút - ak chcete dosiahnuť trubičky typu grilážové, musíte cesto upiecť do tmavej hnedej farby. Pri svetlom upečení docielite klasické trubičky, ktoré je skoro mäkká. Hmotnosť dodávanej zmesi je 5000 g z ktorej vyrobíte cca 300 ks trubičiek o dĺžke 10 cm a priemerom 15 mm (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Aranka roll 5 kg - IREKS , Nutrend endurance bar, 45 g, karamel (8594014866995)

Stužovač Karina Višňa 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Višňa 1 kg - IREKS
Detail

Stužovač šľahačky s višňovou príchuťou. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných a živočíšnych šľahačiek, masla či margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", kedy ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je aj vmiešanie Kariny do tvarohovej náplne. Hmotnosť balenia: 1 kg. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Višňa 1 kg - IREKS , Bery jones darčekový balíček – slaný karamel (8594193037698)

Karina Zahusťovač arašidov 1 kg - IREKS

Karina Zahusťovač arašidov 1 kg - IREKS
Detail

Karina Peanut Hardener 1 kg Trblietavé vločky sú vhodné nielen na dekoráciu potravín, ale sú špeciálne navrhnuté na použitie v alkoholických nápojoch. Jedlé trblietky do nápojov na báze jedlých sľudových perličiek spĺňajú potravinárske normy. Presné zloženie jednotlivých farieb je uvedené v príbalovom letáku a v podrobnostiach o výrobku na webovej stránke https://www.svetcukraru.cz. Pri použití v tekutinách sa Brew Glitter® krásne leskne a dodáva tekutine elegantný vzhľad. Vyrobte si vlastné perlové šampanské alebo lávové víno. Barmani, ohromte svojich hostí luxusnými a vírivými superkokteilmi. Každá jedinečná farba je navrhnutá tak, aby špeciálne zvýraznila farebné variácie vašich nápojov a zároveň vyzerala exkluzívne a skutočne veľkolepo. Brew Glitter sa v nápoji nerozpustí a ak ho necháte dlhší čas v pokoji, usadí sa na dne. Na dosiahnutie väčšieho účinku preto nápoj pred podávaním premiešajte. Jednoducho premiešajte, podávajte a sledujte, ako vaši hostia žasnú! Dávkovanie: 4 g trblietok vystačia na približne: 20 koktailov 20 pohárov vína 8 plechoviek piva 3 fľaše vína 6 pint piva 33 panákov whisky Perleťová sľuda sa môže bezpečne používať ako prísada do farieb v množstve do 1, 25 % v potravinách a 0,07 % v alkoholických nápojoch, obilninách, cukrovinkách / polevách, želatínových dezertoch, tvrdých / mäkkých cukríkoch (vrátane pastiliek), likéroch, pive, víne a kokteiloch. Je vhodný aj na miešané koktaily a zmesi, ako sú Margarita, Bloody Marys a Daiquiris, ale s výnimkou vaječného likéru, tonizovanej vody a nápojov, ktoré sa zvyčajne konzumujú bez pridaného alkoholu (napr. ovocné šťavy, ovocné džúsy a nealkoholické nápoje). Spĺňa potravinové normy a kritériá čistoty podľa nariadení Komisie (ES) č. 1881/2006, 1333/2008, 231/2012. Skladovanie: Skladujte v tesne uzavretých nádobách na chladnom, suchom a tmavom mieste. Skladovanie: (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Karina Zahusťovač arašidov 1 kg - IREKS , Gymbeam flavor drops 30 ml, karamel (8588006751796)

Stužovač Milky Cream 1 kg - IREKS

Stužovač Milky Cream 1 kg - IREKS
Detail

Cukrársky výrobok na stuženie za studena šľahačky, jogurtu, kyslej smotany alebo tvarohu. Takto vznikajú veľmi jemné a osviežujúce krémy aj v kombinácii s čerstvým alebo kompótovým ovocím. Dávkovanie uvedené na výrobku. Cena za 1 kg. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Milky Cream 1 kg - IREKS , Leather kožený 6 kg (8591792201741)

Stužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS
Detail

Stužovač Karina hrušková na výrobu šľahačkových, tukových, tak i tekutých náplní. Produkt s hruškovou príchuťou - opäť univerzálny výrobok ako na výrobu šľahačkových, tukových, tak i tekutých náplní. Dávkovanie každej Kariny je veľmi jednoduché - v pomere zalejeme vodou, necháme 20 minút odležať a potom všľaháme zmäknutý tuk alebo ušľahanú šľahačku. Zmes môžeme použiť aj na výrobu povrchových glazúr s identickou farbou a vôňou - stačí podľa návodu aplikovať neutrálny gél. Hmotnosť balenia: 1 kg - tzn. môžeme vyrobiť 4,5 kg šľahačkového krému alebo 2 kg maslového krému. Samozrejme, pri potrebe menšieho množstva prepočítame suroviny na našu potrebu. Zloženie: Cukor, rastlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný zemiakový škrob (E1414), sušená srvátka, rastlinný tuk (plne stužený kokosový), aróma, sušené mlieko, emulgátor (E472e), kyselina (E330), farbivo (E141, E101), pšeničná múka. Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2075 kJ (496 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,1 g Vláknina: 0,0 g Bielkoviny: 1,1 g Soľ: 0,3 g (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Hruška 1 kg - IREKS , Lopta medicinálna sedco handprint 6 kg (mb6003-6)

Stužovač Karina Malina 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Malina 1 kg - IREKS
Detail

Stužovač Karina Malina 1 kg Malinový stužovač vhodný na stuženie šľahačiek, masiel, tvarohu. Dodávané množstvo 1 kg. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Malina 1 kg - IREKS , Loréal casting creme gloss 834, zlatý karamel (3600521334959)

Stužovač Karina Coconut 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Coconut 1 kg - IREKS
Detail

Karina Coconut je určená na stuženie ľahkých cukrárskych krémov a náplní, ktorým dodáva kokosovú chuť a vôňu. Určené na ďalšie spracovanie. Karina Coconut je určená na stuženie ľahkých cukrárskych krémov a náplní, ktorým dodáva kokosovú chuť a vôňu. Vychutnajte si lahodné rezy s kokosovou náplňou, či už na báze šľahačky, alebo masla, podľa toho, čo preferujete. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Coconut 1 kg - IREKS , Ako slaný karamel (978-80-569-0865-5)

Stužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS
Detail

Stužovač Karina Pistácie 1 kg Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ako aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", keď ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je aj vmiešanie Karin do tvarohovej náplne. Hmotnosť balenia je 1 kg Zloženie: cukor, rastlinný olej (palmový), sušené mlieko, glukózový sirup, modifikovaný zemiakový škrob (E1414), sušená srvátka, aróma, rastlinný tuk (plne stužený kokosový), zahusťovadlo (E401), emulgátor (E472e), farbivo (E141, E150c, E101), regulátor kyslosti (E341), pšeničná múka. Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal) Tuky: 21,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,7 g Sacharidy: 71,7 g z toho cukry: 56,5 g Vláknina: 0,5 g Bielkoviny: 1,6 g Soľ: 0,8 g (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Pistácie 1 kg - IREKS , Max sport collagen + slaný karamel 40 g (8588007031903)

Stužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS
Detail

Stužovač Karina Jahoda na stuženie masla, margarínu a šľahačiek. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek, tak aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", kedy ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je aj vmiešanie Kariny do tvarohovej náplne. Hmotnosť balenia je 1 kg (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Jahoda 1 kg - IREKS , Pritt náhradná náplň do korekčného rollera 12 m, 6 mm (4015000438544)

Stužovač Karina Ananás 1 kg - IREKS

Stužovač Karina Ananás 1 kg - IREKS
Detail

Stužovač šľahačky Karina Ananás Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, masla aj margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", kedy ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je aj vmiešanie Kariny do tvarohovej náplne. Podrobný popis dávkovanie priložený k produktu. Hmotnosť balenia je 1 kg Zloženie: cukor, rastlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný zemiakový škrob (E1414), sušená srvátka, rastlinný tuk (plne stužený kokosový), aróma, sušené mlieko, kyselina (E330), emulgátor (E472e), pšeničná múka, farbivo (E101). Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2057 kJ (492 kcal) Tuky: 21,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,6 g Sacharidy: 73,1 g z toho cukry: 60,2 g Vláknina: 0,0 g Bielkoviny: 1,1 g Soľ: 0,3 g (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Ananás 1 kg - IREKS , Sharp shape competition 6 kg (8594212200096)

Zmes na medovník 1 kg - IREKS

Zmes na medovník 1 kg - IREKS
Detail

Sandra Medovník je zmes vhodná na výrobu špeciálnych cukrárskych korpusov. Jedná sa o kompletnú zmes určenú pre výrobu špeciálnych medových korpusov pre cukrárske výrobky s medom. Medové rezy a torty (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Zmes na medovník 1 kg - IREKS , Stormred neoprene kettlebell 6 kg (8595691070750)

Zmes na perníky 15 kg - IREKS

Zmes na perníky 15 kg - IREKS
Detail

Sandra Perníková je zmes vhodná na výrobu špeciálnych cukrárskych korpusov. Prázdny papier na jednoduché a rýchle zdobenie tort. Ide o bezlepkový výrobok. Na jeho výrobu sa používajú vysokokvalitné suroviny a potravinárske farby. Tlač sa vykonáva v špeciálnej tlačiarni na potraviny. Jedlá torta umožňuje zdobenie tort alebo iných dezertov. Umiestňuje sa na hotovú tortu, ktorej vrch môže byť natretý tenkou vrstvou maslového krému alebo fixačného jedlého gélu. Na túto vrstvu položte papier, uhlaďte ho a opäť potrite gélom. Lepšie priľne a rozžiari svoje farby. Na koláč ju položte aspoň tri hodiny pred jedlom, aby bola pri podávaní koláča mäkká. Tento jedlý papier je potlačený motívom Tlapkovej patroly. Priemer 20 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Zmes na perníky 15 kg - IREKS , Königliche wäsche universal 6 kg (4260582340055)

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS

Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS
Detail

Karina krém - náplň na Medovník. Mliečna zmes na výrobu náplne do medových rezov - základ 500g zmesi, ktoré spojíte s prevarenou vodou 175 g s teplotou cca 40 ° C, 360 g invertného cukru. Suroviny premiešate do hladkej konzistencie, pridáte 200 g tuku, netreba našľahať, radšej spojiť na nižšom stupni. Do prvej polovice krému pridáte med, do druhej časti pridáte karamel. V originálnom recepte zašľahávame med do základnej hmoty a potom oddelíte polovicu, ktorú šľaháte s karamelom. Tu záleží ako sladkú náplň znesiete (podľa chuti). Toto množstvo zmesi vystačí na naplnenie korpusov vyrobených z 1 kg zmesi sandra medovník (4 pláty rozotreté na celú plochu plechu). Povrch múčnika posypte rozdrobenou zmesou z okrajov korpusov a sekaných vlašských orechov. Hmotnosť: 500g Zloženie: sušené mlieko, rastlinný olej (palmový), cukor, glukózový sirup, modifikovaný zemiakový škrob (E1414), sušená srvátka, rastlinný tuk (plne stužený kokosový), zahusťovadlo (E401), emulgátor (E472e), aróma. Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal) Tuky: 29,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 24,8 g Sacharidy: 55,3 g z toho cukry: 39,2 g Vláknina: 0,8 g Bielkoviny: 7,3 g Soľ: 1,3 g (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Karina krém/náplň Medovník 500 g - IREKS , Gala medicinbal kožený 6 kg (859000110049)

Tmavá zmes korpus - Brilant 1 kg - IREKS

Tmavá zmes korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Detail

Tmavá zmes na korpus - Brilant 1 kg Horúca zmes na tmavý korpus. Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené vajcia, kakao, kypriace látky (E450, E500), aróma. Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energia: 1601 kJ (383 kcal) Tuky: 5,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,8 g Sacharidy: 71,9 g z toho cukry: 45,3 g Vláknina: 3,7 g Bielkoviny: 10,7 g Soľ: 1,1 g (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Tmavá zmes korpus - Brilant 1 kg - IREKS , Merco black leather 6 kg (p20180)

Tmavá zmes korpus Brilant 5 kg - IREKS

Tmavá zmes korpus Brilant 5 kg - IREKS
Detail

Tmavá zmes korpus Brilant 5 kg Hotová zmes na tmavý korpus. Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené vajcia (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Tmavá zmes korpus Brilant 5 kg - IREKS , Gymbeam slam ball 6 kg (8586022213229)

Machová zmes na koláč 1 kg - IREKS

Detail

Sandra špenát Kompletná zmes na výrobu špeciálnych liatych hmôt so špenátom (mechový koláč). Možno ju použiť na výrobu rôznych druhov korpusov, valcovaných plátov a košíčkov. Zloženie : cukor, pšeničná múka, sušené mlieko, cícerová múka, kypriace látky (E450, E500), sušený špenát (1,4 %), kukuričná múka, sušený vaječný bielok, farbivo (E141, E101), soľ, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Machová zmes na koláč 1 kg - IREKS , Bolsius rustikálna sviečka krémový karamel 80 × 68 mm (8717847148896)

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS
Detail

Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe. Balenie obsahuje 1 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá. Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela Waldorf Astoria, kde ho svojim hosťom, ako autorskú špecialitu, podávali už v 20. rokoch minulého storočia. Red Velvet znamená rudý zamat alebo hebkosť, čím sa vyjadruje farba a jemnosť korpusu, ktorý má byť tmavo, či jasne červený alebo červenohnedý. RED VELVET RECEPT: Odporúčané dávkovanie: 0,5 kg zmesi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleja. Suroviny spojíme a necháme päť minút napučiavať, potom pomaly premiešavame (ideálne protínačkou) 1 - 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o priemere 24 cm je potreba 1 kg tejto zmesi. Ilustračné foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS , Bispol just smile kivi/broskyňa/karamel 300 g (5906927033075)

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Detail

Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe - gastrobalení. Balenie obsahuje 5 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá. Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela Waldorf Astoria, kde ho svojim hosťom, ako autorskú špecialitu, podávali už v 20. rokoch minulého storočia. Red Velvet znamená rudý zamat alebo hebkosť, čím sa vyjadruje farba a jemnosť korpusu, ktorý má byť tmavo, či jasne červený alebo červenohnedý. RED VELVET RECEPT: Odporúčané dávkovanie: 0,5 kg zmesi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleja. Suroviny spojíme a necháme päť minút napučiavať, potom pomaly premiešavame (ideálne protínačkou) 1 - 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o priemere 24 cm je potreba 1 kg tejto zmesi. Ilustračné foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Paloma - zmes na odpalovaná cesta - 1 kg - IREKS

Paloma - zmes na odpalovaná cesta - 1 kg - IREKS
Detail

Kompletná zmes na veľmi jednoduchú prípravu za studena vypálenej hmoty. České vence, kolieska, francúzske craqueliny, profiteroles alebo eclair, to všetko si môžete vytvoriť s hotovou zmesou Paloma. Kompletná zmes na prípravu cesta - t. j. banánkov, vencov, vetrníkov, eklerov, croquembouche atď. - eliminuje varenie základu s použitím vajec. Tu je všetko v jednom, stačí pridať vodu a olej. Vyvážená kvalita a veľmi dobrý objem vetrníkov, vencov, banánov a iných zákuskov z batôžka. Kvantita: 1 kg Odporúčaný postup: Paloma mix 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Prísady premiešajte a nechajte 5 minút napučať. Miešajte pri strednej rýchlosti 5-7 minút, kým nevznikne hladká a homogénna hmota. Pekanie: párovač, banán - 225 °C počas 22 minút vetrovka - 225 °C po dobu 27 minút - na vetrovky odporúčame fondant na vetrovky a výseky Zloženie: Kukuričná múka, vaječný prášok, zemiakový škrob, kukuričný škrob, pšeničná múka, kokosový stužený tuk, modifikovaný kukuričný škrob, sušené mlieko, kypriace látky E450i, E500ii, soľ, sušená srvátka, emulgátor E222. Skladujte na suchom a chladnom mieste pri teplote do 25 °C, vždy uzavreté. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Paloma - zmes na odpalovaná cesta - 1 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS
Detail

Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků, větrníků, eclairs, croquembouche apod. - odpadá vaření základu s aplikací vajec. Zde vše v jednom, stačí připadat vodu a olej. Vyrovnaná kvalita a velmi dobrý objem větrníků, věnečků, banánků a dalších zákusků z odpalované hmoty. Množství: 1 kg Doporučený postup: Směs Paloma 1000 g, voda 1600 g, olej 450 g. Suroviny promícháme a necháme 5 minut bobtnat. Mícháme při střední rychlosti 5-7 min do hladké homogenní konzistence. Pečení: věneček, banánek - 225°C po dobu 22 minut větrník - 225°C po dobu 27 minut - k větrníkům doporučujeme Fondán pro větrníky a punčové řezy Složení: Kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, kokosový ztužený tuk, kukuřičný škrob modif., sušené mléko, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E222. Skladujte v suchu a v chladu do 25°C, vždy uzavřené. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Paloma - směs na odpalované těsto - 15 kg - IREKS

Zrkadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Zrkadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz)  7 kg - IREKS
Detail

Zrkadlová poleva Topglanz je želírovací prípravok v podobe hotového netuhnúceho želé, aby vaše zákusky zostali dokonale číre a lesklé. Topglanz je želírovací prípravok v podobe hotového netuhnúceho želé, ktoré je možné používať za studena. Nanáša sa štetcom alebo nožom na povrch tort, ovocia i jemného pečiva. Je číry, lesklý a jeho použitie je veľmi jednoduché. Topglanz spolu s Karinami a Sanettom tvorí jedinečné glazúry, ktoré sú veľmi praktické a súčasne efektné pri finálnom dohotovení cukrárskych výrobkov. Takto vyrobené povrchy sú lesklé, plastické, nelámu sa pri krájaní, a (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlová poleva Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg - IREKS

Stužovač Karina Banane Milk 1 kg -banán - IREKS

Stužovač Karina Banane Milk 1 kg -banán - IREKS
Detail

Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek tak masla, margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla", kedy ju spojíte s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je aj vmiešaní Karin do tvarohovej náplne. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Banane Milk 1 kg -banán - IREKS

Tuniská prémiová zmes pre Maročanov a Florenťanov - 1 kg - IREKS

Tuniská prémiová zmes pre Maročanov a Florenťanov - 1 kg - IREKS
Detail

Pikantná zmes na prípravu klasických placiek s čokoládovou polevou známych ako moroccane alebo tiež florentínky. Na výrobu ľahkých ovocných koláčov ponúkame koncentrát aromatickej pasty - čučoriedky. Pasta sa používa do krémov, zmrzliny, šľahačky a v kombinácii s neutrálnym zahusťovadlom na šľahačku. Zloženie: cukor, glukózový sirup, ovocie - čučoriedky 15 %, koncentrát brusnicovej šťavy 6 %, okysľujúca látka - kyselina citrónová, obsahuje farbivá: extrakt z tmavého koreňa odrody mrkvy, extrakt z košenily, aróma, zahusťovadlo - pektín, tara guma. Množstvo 200 g, t. j. pri maximálnom dávkovaní 70 g na 1 liter základu, toto balenie ochutí 2,8 litra základu. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Tuniská prémiová zmes pre Maročanov a Florenťanov - 1 kg - IREKS

Zmes Tunisanka Premium na marokánky a florentínky - 5 kg - IREKS

Zmes Tunisanka Premium na marokánky a florentínky - 5 kg - IREKS
Detail

Sypká zmes na výrobu klasických placiek s čokoládovou polevou, známe ako marokánky alebo aj florentínky. Sladená jadrová viaczrnná zmes s prídavkom sušenej mrkvy. Určené na ďalšie spracovanie. Množstvo: 5 kg Odporúčaný postup: 1000 g zmesi Tunisanka, 240 g vody (40-50 °C), 50 g oleja. Zmiešajte prísady a nechajte ich odpočívať aspoň 2 hodiny, potom ich znova premiešajte. Skladujte v suchom, dobre vetranom priestore a v chladničke pri teplote do 25 °C, vždy uzavreté. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Zmes Tunisanka Premium na marokánky a florentínky - 5 kg - IREKS

Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 5 kg - IREKS

Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 5 kg - IREKS
Detail

Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 5 kg. Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie. Odporúčané dávkovanie: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti poťahovacej hmoty Montana: kompletná zmes pre veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu, ušetrí čas strávený vážením surovín, po zamiešaní nevysychá a pri dlhodobejšom skladovaní je možné spracovanie až po dobu niekoľkých dní, zachováva si vláčnosť po prídavku kakaového prášku pri spracovaní je veľmi plastická a homogénna, príjemne vonia a prirodzene chutí. Použitie poťahovacej hmoty Montana: drobné modelované výrobky pre deti, obľúbená bohatá kvetinová dekorácia slávnostných tort, drobné ozdoby dezertov, rezov, rautových výrobkov a pod., celoplošné poťahovanie tort alebo dezertov, rôznorodé využitie do kolekcií čajového pečiva, atraktívne dekoratívne výrobky Ako si doma vyrobiť vlastnú poťahovaciu alebo modelovaciu hmotu Montana? Modelovacia hmota základná: do kotlíka šľahacieho stroja si nadávkujeme Montanu, vodu a zmäknutý 100% tuk. Suroviny miešame (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 5 kg - IREKS

Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS
Detail

Špeciálna zmes sušených vaječných bielkov s krupicovým cukrom a kyselinou citrónovou. Zmes na prípravu snehových sušienok, indiánskych sušienok, náplne do creme fraiche, lasagní. Dodávaná hmotnosť 5000 g Výrobný postup: Indiánky: 100 g eibumínu + 500 g pitnej vody - zmiešame, necháme krátko odstáť a potom šľaháme, počas šľahania pridáme 625 g kryštálového cukru a 350 g ríbezľového džemu. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievame cukrový roztok (725 g kryštálového cukru povaríme s 200 g pitnej vody, aby vznikla "reťaz"). Bielkový krém - 100g eibumínu+770g pitnej vody - zmiešajte, nechajte odstáť a pridajte 620g kryštálového cukru. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievajte cukrový likér (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - varte do reťazca). Po vyliatí pridajte 70 g vanilínového cukru. Pečené hmoty Laskonky - 100g eibumínu + 765g vody - zmiešajte, nechajte odpočívať a za stáleho šľahania pridajte 620g kryštálového cukru. Cukrový roztok (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - zvarte na reťaz) pomaly vlejte do vyšľahanej hmoty, po vliatí vyšľahanej hmoty pridajte 480 g kryštálového cukru + 1080 g jadier (kokos, strúhané orechy, mandle) Pusinky - 100g eibumínu + 770g pitnej vody - rozmiešame, necháme odstáť a za stáleho šľahania pridáme 620g kryštálového cukru. Do vyšľahanej hmoty pomaly prilievajte cukrový roztok (1230 g kryštálového cukru + 310 g pitnej vody - zvarte na reťaz). Po naliatí do vyšľahanej hmoty pridajte 785 g práškového cukru. Upečené výrobky sušte pri teplote 110-140 °C po dobu 45 minút (v závislosti od typu rúry). (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Sušené vaječné bielky Eibumin White Egg Powder 5 kg - IREKS

Sušienková zmes Pufre a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS

Sušienková zmes Pufre a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS
Detail

Špeciálna zmes vhodná na prípravu okrúhlych piškótových koláčov alebo rolády, ktoré sú základom na výrobu topov, indiánskych, maslových rolád atď. Sandra BUFFY Komplet je špeciálna hmota vhodná na výrobu okrúhlych piškótových koláčov, takzvaných pufov alebo rolád, ktoré sú základom topov, indiánskych rolád, maslových rolád a iných cukrárskych výrobkov. Obsahuje sušené vajcia a pri jej použití je potrebná len pitná voda. Výhody profesionálneho mixu pre byvoly: jednoduchosť technologického postupu výroby zmesi buffle výrazná úspora času pri ich výrobe dlhšia stabilita hmoty po šľahaní výrazne predĺžená stabilita postriekaných tvarov pred pečením možnosť väčších zmesí a lepšej produktivity Použitie: 500 g vody na 1000 g zmesi. Zmiešajte zmes s vodou, nechajte 5 minút napučať a šľahajte pri maximálnych otáčkach 3-5 minút v závislosti od typu použitého šľahacieho stroja. Parametre pečenia: pri teplote 190 °C počas 10 až 15 minút (v závislosti od typu rúry) s otvoreným prieduchom pary. Recept na sušienky s jadrom a kakaom Odporúčaný technologický postup výroby jadrových pufrov: Zmiešajte súpravu Sandra BUFFY Kit a vodu, nechajte asi 5 minút odstáť a potom šľahajte pri maximálnych otáčkach 2,5 - 3 minúty, kým nebude stabilná. Zmiešajte Aranka Peanut s vodou a nechajte odstáť asi 20 minút. Potom ich zľahka vmiešajte do vopred vyšľahanej zmesi Sandra BUFFY Komplet a nastriekajte papier na pečenie širokou hladkou špičkou. Parametre pečenia. Odporúčaný technologický postup výroby kakaových pufrov: Sandru BRILANT zmiešajte s vodou a olejom, nechajte 5 minút odpočívať. Sandru BUFFY, vodu a tekutý obsah vajec vyšľahajte. Kakaovú hmotu premiešajte a spojte s vyšľahanou hmotou, potom nastriekajte malé nárazníky. Parame (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Sušienková zmes Pufre a pláty - Sandra Buffy Komplet - 1 kg - IREKS

Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS

Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS
Detail

Karamelová náplň, extra hustá, na prípravu krémov a náplní do praliniek. Karamel určený ako pasta na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov - extra hustý a výdatný. Pri príprave medovníka sa s týmto karamelom počíta do jednej z náplní. Vyrobené vo Francúzsku, ponúkané balenie je á 500g. Cena za balenie. Použitie: Pridáme 30-50 g pasty do 1l našľahanej šľahačky alebo cukrárskeho krému. Vmiešame opatrne a pomaly, aby sme predišli poklesu našľahania. Zloženie: kramaelizovaný glukózovo- (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Karamel náplň Ireks - 500 g - IREKS

Stužovač Karina moccacino 5kg - IREKS

Stužovač Karina moccacino 5kg - IREKS
Detail

Kompletná zmes na prípravu náplní s výraznou príchuťou a vôňou kávy. Ďalší zo stužovača krémov či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov - na prípravu len doplníte vodu v určenom pomere a necháte odležať. Následne všleháme tuk, rastlinnú alebo živočíšnu šľahačku a máte originálny luxusné kávovú náplň. Tento produkt v spojení so stuženým tukom vytvorí náplň do kávových zŕn. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina moccacino 5kg - IREKS

Stužovač Karina moccacino 500 g - IREKS

Stužovač Karina moccacino 500 g - IREKS
Detail

Kompletná zmes na prípravu náplní s výraznou príchuťou a vôňou kávy. Ďalší zo stužovača krémov či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov - na prípravu len doplníte vodu v určenom pomere a necháte odležať. Následne všleháme tuk, rastlinnú alebo živočíšnu šľahačku a máte originálny luxusné kávovú náplň. Tento produkt v spojení so stuženým tukom vytvorí náplň do kávových zŕn. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina moccacino 500 g - IREKS

Stužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS

Stužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS
Detail

Stužovač krémov s obľúbenou talianskou príchuťou. Ďalší stužovač krémov, či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov. N (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Latte Macchiato 500 g - IREKS

Stužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS

Stužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS
Detail

Karina Basic Milk je univerzálny sypká surovina určená na ochutenie a stuženie živočíšnej šľahačky, masla alebo margarínu. Táto zmes sa dá využiť aj v špeciálnych povrchových polevách. Všetky varianty majú lahodnú mliečnu chuť, ktorá sa dá využiť aj v duo kombinácii s iným druhom Kariny. Spevnenie živočíšnej šľahačky - na 3000g šľahačky použijeme 1000g Kariny Basic Milk, ktorú zmiešame s 500 g pitnej vody. Ak chceme vyrobiť maslový krém, tak na 500g masla použijeme 1 kg Karina Basic Milk. Tú zmiešame s 500g pitnej vody a napučanú zmes zašľaháme do masla (v predchádzajúcom prípade do ušľahanej šľahačky). Hmotnosť: 500g Zloženie: Cukor, sušené mlieko, rastlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená srvátka, rastlinný tuk (plne stužený kokosový), zahusťovadlo (E401), emulgátor (E472e), aróma. Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 2162 kJ (517 kcal) Tuky: 27,5 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,3 g Sacharidy: 60,0 g z toho cukry: 53,2 g Vláknina: 0,5 g Bielkoviny: 7,1 g Soľ: 0,8 g (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Stužovač Karina Basic milk - 500 g - IREKS

Zrkadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS

Zrkadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS
Detail

Zrkadlová poleva Mella Glaze čokoláda vytvorí lesklý povrch na tortách i múčnikoch. Čoko gél pre aplikáciu na povrch múčnika. Gél vytvára lesklý povrch a nesteká ani z oblých tvarov. Hmotnosť 300 g, cena za balenie. Zloženie: glukózový sirup, voda, zahusťovadlo, (E406, E440, E450), dextróza, kyselina (E330) regulátor kyslosti (E331), čokoládová aróma, vanilín, konzervant (E202) kakao. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlová poleva Mella Glaze Chocolate 300 g - čokoláda - IREKS

Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS
Detail

Špeciálna zmes sušených bielkov s cukrom krupicou a s kyselinou citrónovou. Sypká zmes Eibumin na výrobu snehového pečiva, indiánky, náplní do trubičiek alebo krémrolí, laskoniek. Dodávaná hmotnosť 200g. Výrobný postup: Indiánky: 100g eibuminu + 500g pitnej vody - zmiešať, nechať krátko odležať potom šľahať, počas šľahania pridať 625g cukru kryštál a 350g ríbezľovej marmelády, do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar (725g cukru kryštál zvariť s 200g pitnej vody na "retiazku "). Bielkový krém: 100g eibuminu + 770g pitnej vody - zmiešať, nechať odležať počas šľahania pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar (1230g cukru kryštálu + 310g pitnej vody - zvariť na retiazku), po zaliatí pridať 70g vanilínového cukru. Pečené hmoty Laskonky: 100g eibuminu + 765g vody- zmiešať, nechať odležať a pri šľahaní pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozv (1230g cukru kryštál + 310g pitnej vody-zvariť na retiazku), po zaliatí do šľahanej hmoty pridávame 480g cukru múčka + 1080 g jadrovín (kokos, strúhané oriešky, mandle) Pusinky: 100g eibuminu + 770g pitnej vody - zmiešať, nechať odležať a pri šľahaní pridať 620g cukru kryštálu. Do vyšľahanej hmoty zvoľna vlievať cukrový rozvar (1230g cukru kryštál + 310g pitnej vody - opäť zvariť na retiazku). Po zaliatí pridáme do šľahanej hmoty 785G cukru múčky. Pečené výrobky sušíme pri teplote 110-140 ° C počas 45 min., podľa typu rúry. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Sušené bielka Eibumin White Egg Powder 200 g - IREKS

Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS

Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS
Detail

Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 1kg Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie. Vlastnosti poťahovacej hmoty Montana: kompletná zmes pre veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu, odpadá zdĺhavá doba navažovania surovín, po zamiešaní nevysychá a pri dlhodobejšom skladovaní je možné spracovanie až po dobu niekoľkých dní, zachováva si vláčnosť po prídavku kakaového prášku pri spracovaní je veľmi plastická a homogénna, príjemne vonia a prirodzene chutí. Použitie poťahovacej hmoty Montana: drobné modelované výrobky pre deti, obľúbená bohatá kvetinová dekorácia slávnostných tort, drobné ozdoby dezertov, rezov, rautových výrobkov a pod., celoplošné poťahovanie tort alebo dezertov, rôznorodé využitie do kolekcií čajového pečiva, atraktívne dekoratívne výrobky Ako si doma vyrobiť vlastnú poťahovaciu alebo modelovaciu hmotu Montana? Modelovacia hmota základná: do kotlíka šľahacieho stroja si nadávkujeme Montanu, vodu a 100% tuk, ktorý je vopred zmäknutý. Suroviny miešame pretínačkou pri najpomalšej rýchlosti do homogénnej a polotuhej konzistencie. P (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS

Čierna sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS

Čierna sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS
Detail

Čierna sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 1kg. Sypkú zmes na mliečny marcipán treba prepracovať s ďalšími surovinami. Na 1 kg treba pridať 150 - 160 ml vody, 50 g 100% zmäknutého tuku. Po prepracovaní je treba hmotu nechať odležať 3 hodiny. Potom je hmota pripravená na poťahovanie tort a cupcakes. Je pružná a dobre tvarovateľná. Z hmoty možno vypichovať aj drobné tvary, čipky a modelovať postavičky. Na priliepanie tvarov a postavičiek možné použiť jedlé lepidlo. Pre zhutnenie hmoty pri tvarovaní tenkých tvarov môžete použiť prášok Tylo. Nevyužitú hmotu môžete uchovať pre ďalšie spracovanie. Pevne zabalená v potravinárskej fólii bez prístupu vzduchu vydrží vláčna a pružná niekoľko dní. Čiernu farbu využijete pri tvorení strašidelných halloweenskych tort. Ďalej sa táto farba hodí pre dotváranie automobilových motívov a pod. Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie v čiernej farbe. Určená len pre ďalšie spracovanie. Odporúčané dávkovanie: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti poťahovacej hmoty Montana: kompletná zmes pre veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu, odpadá zdĺhavá doba navažovania surovín, po zamiešaní nevysychá a pri dlhodobejšom skladovaní je možné spracovanie až po dobu niekoľkých dní, zachováva si vláčnosť po prídavku kakaového prášku pri spracovaní je veľmi plastická a homogénna, príjemne vonia a prirodzene chutí. Použitie poťahovacej hmoty Montana: drobné modelované výrobky pre deti, (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Čierna sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS

Červená sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS

Červená sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS
Detail

Červená sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 1kg. Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie v červenej farbe. Určená len pre ďalšie spracovanie. Sypkú zmes na mliečny marcipán treba prepracovať s ďalšími surovinami. Na 1 kg treba pridať 150 - 160 ml vody, 50 g 100% zmäknutého tuku. Po prepracovaní je potrebné nechať hmotu 3 hodiny odležať. Potom je hmota pripravená na poťahovanie tort a cupcakes. Je pružná a dobre tvarovateľná. Z hmoty možno vypichovať drobné tvary, čipky a modelovať postavičky. Pre vytvorenie zaujímavých efektov by sa vám mohli hodiť púdre, ktorými pomocou štetca zvýrazníte alebo vytieňujete rôzne oblasti torty a dekorácií. Na prilepenie tvarov a postavičiek môžete použiť jedlé lepidlo. Pre zhutnenie hmoty na tvarovanie tenkých tvarov môžete použiť prášok Tylo. Červená farba sa hodí na detské motívy aj na ozdoby na slávnostné torty pre dospelých. Červená hmota sa hodí na dievčenské aj chlapčenské torty. Vytvoríte ňou veselé motívy i kvetinové dekorácie. Nevyužitú hmotu môžete uchovať pre ďalšie spracovanie. Pevne zabalená v potravinárskej fólii bez prístupu vzduchu vydrží vláčna a pružná niekoľko dní. Odporúčané dávkovanie: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. Vlastnosti poťahovacej hmoty Montana: kompletná zmes (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Červená sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana 1kg - IREKS
Extrifit Vegan 80 Multiprotein 2 kg karamel (8594181603287), Reflex Instant Mass Heavy Weight 5,4 kg slaný karamel (5033579001487), Monin Karamel slaný (99197), Monin Karamel 0,25 l (3052910013677), Mixit Popcorn – Slaný karamel (8595685212128), Mixit vajíčka – slaný karamel (8595685204024), USN BlueLab 100 % Whey Premium Protein 2 kg, slaný karamel (6009544942368) + ZDARMA Shaker USN, Nupo One Meal Chrumkavý karamel (5715667012147), MyProtein FlavDrops 50 ml, karamel (5055534306512), Mixit slaný karamel na kašu (8595685204758), Mixit kokosové chipsy 60 g, karamel (8595685219189), SENS Chrumkavé & pražené svrčky – Slaný karamel (4260624010861), GymBeam MoiMüv 60 g, chrumkavý karamel (8588007570037), Nutrend Endurance Bar, 45 g, karamel (8594014866995), Bery Jones Darčekový balíček – Slaný karamel (8594193037698), GymBeam Flavor Drops 30 ml, karamel (8588006751796), Leather kožený 6 kg (8591792201741), Lopta medicinálna SEDCO HANDPRINT 6 kg (MB6003-6), LORÉAL Casting Creme Gloss 834, zlatý karamel (3600521334959), Ako slaný karamel (978-80-569-0865-5), Max Sport Collagen + slaný karamel 40 g (8588007031903), PRITT Náhradná náplň do Korekčného rollera 12 m, 6 mm (4015000438544), Sharp Shape Competition 6 kg (8594212200096), Stormred Neoprene Kettlebell 6 kg (8595691070750), KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal 6 kg (4260582340055), GALA Medicinbal kožený 6 kg (859000110049), Merco Black Leather 6 kg (P20180), GymBeam Slam Ball 6 kg (8586022213229), BOLSIUS rustikálna sviečka krémový karamel 80 × 68 mm (8717847148896), BISPOL Just Smile Kivi/Broskyňa/Karamel 300 g (5906927033075)