Ľahká aktovka baletka topgal didi 23033

Produkt Ľahká aktovka baletka topgal didi 23033 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ľahká aktovka baletka topgal didi 23033 upraviť a produkt hľadať znova.

Ľahká aktovka Baletka Topgal DIDI 23033

Detail

Jednokomorová aktovka DIDI je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23033 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Baletka Topgal DIDI 23033 , Hama školská aktovka pre prváčikov astronaut, super ľahká, 0,66 kg (4047443429889)

Topgal Školský set DIDI 23033 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: DIDI 23033 - Ľahká aktovka Baletka, PENN 23033 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set DIDI 23033 SET MEDIUM , Hama školská aktovka pre prváčikov mačička, super ľahká, 0,66 kg (4047443429858)

Topgal Školský set DIDI 23033 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: DIDI 23033 - Ľahká aktovka Baletka, PENN 23033 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set DIDI 23033 SET SMALL , Hama školská aktovka pre prváčikov kitty, super ľahká, 0,66 kg (4047443428349)

Topgal Školský set DIDI 23033 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: DIDI 23033 - Ľahká aktovka Baletka, PENN 23033 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set DIDI 23033 SET LARGE , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer, super ľahká, 0,66 kg (4047443429896)

Ľahká aktovka PixelArt Topgal AIRA 23034

Detail

Jednokomorová aktovka AIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23034 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka PixelArt Topgal AIRA 23034 , Hama školská aktovka pre prváčikov lama, super ľahká, 0,66 kg (4047443429841)

Ľahká aktovka Kvetinky Topgal KIRA 23035

Detail

Jednokomorová aktovka KIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23035 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky len mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Kvetinky Topgal KIRA 23035 , Hama školská aktovka pre prváčikov t-rex, super ľahká, 0,66 kg (4047443429872)

Ľahká aktovka Vesmír Topgal KIRA 23036

Detail

Jednokomorová aktovka KIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23036 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Vesmír Topgal KIRA 23036 , Hama školská aktovka pre prváčikov futbalová lopta, super ľahká, 0,66 kg (4047443429902)

Školský peračník Topgal PENN 23033

Detail

Jednokomorový školský peračník s dvoma chlopňami je vybavený 21 klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, troma širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-) Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom. BONUS: Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... POZOR: Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten pranie rozhodne neprežije. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 23033 , Hama školská aktovka pre prváčikov rozprávkový kôň, super ľahká, 0,66 kg (4047443429865)

Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012

Detail

Hlavná charakteristika: pre najmenších školákov od výšky približne 110 cm pevný tvar - jedna komora robustný chrbtový systém s hliníkovým rámom množstvo reflexných prvkov Jednokomorová aktovka s blikačkou, obrázkami zvieratiek origami a plastovým príveskom krokodíla je skvelou voľbou pre prvý stupeň základnej školy. Aktovka má pevnú základňu a vnútorný priestor rozdelený priehradkami, aby prváčik pri otváraní všetko prehľadne videl. Aktovka BEBE je vhodná pre školákov na 1. a 2. stupni ZŠ a hlavne je priamo určená pre najmenších - dobre padne deťom s výškou približne 110 cm. Dokonca aj na drobných chrbtoch malých detí ho môžete správne nastaviť vďaka výškovo nastaviteľným, polstrovaným a anatomicky tvarovaným ramenným popruhom. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zaručuje, že aktovka nebude skĺzavať ani z drobných ramien. Nebojte sa, napriek menšiemu objemu aktovky sa do nej zmestia zložky formátu A4 a všetko, čo potrebujete aspoň na prvé dva ročníky základnej školy. Jedna hlavná priehradka aktovky uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie nástrojov. Vnútorný priestor aktovky je rozdelený na tri časti nepriepustnými pogumovanými prepážkami. V hlavnom priestore nájdete malé vrecko na zips a organizér, napríklad na čipové karty a ceruzky. Uistite sa, že dosky sú umiestnené čo najbližšie k chrbtu, ale zvážte, či ich vôbec potrebujete - často zbytočne zaťažujú aktovku. Vrecko na fľašu sa nachádza na boku aktovky. Na prednej strane aktovky sú dve malé praktické vrecká. V hornom vrecku sa nachádza menovka a sieťované vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad box na občerstvenie. Na prednej strane vrecka sa nachádza blikač, ktorý môže svietiť alebo blikať v 2 rôznych režimoch, čo oceníte najmä v zime. Spodné vrecko je menšie. Chrbtový systém batohu BEBE je anatomicky tvarovaný a polstrovaný. Je vystužený ľahkým hliníkovým rámom. Samozrejme, na prednej strane, bokoch a ramenných popruhoch batohu sa nachádza množstvo reflexných prvkov. Rovnaký dizajn aktovky vyhral test MfDNES 2017! Takže hurá do školy! Ďalšie vychytávky: pútko na nosenie aktovky v ruke a popruh na zavesenie na lavicu zábrana proti dažďu - látka je nepremokavá odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky kufrík bol úspešne testovaný v ITC Zlín Náš tip: Konce popruhov aktovky sú vybavené magnetmi. Tie sa používajú na pripevnenie k polstrovanej časti ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012 , Hracia skrinka baletka (3070900065970)

Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná zádová část záda zpevněná výztuhou stabilní základna nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Pokiaľ máte doma naozaj malé drobné dievčatko s výškou okolo 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou pevná, stabilná, jednokomorová aktovka BEBE. Tá je priamo určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky BEBE je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a je vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú taktiež polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku správne nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov uchytíte k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov. Jedniná hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér – napríklad na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalšie drobnosti. Navyše je tu aj malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do vrecka, ktoré je schované pod zipsom. V prednej časti aktovky BEBE nájdete ďalšie dve vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecka nájdete menovku a malé sieťové vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Spodné vrecko je menšie, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDNES! Tak hurá do školy! Dalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou na prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik na lavici záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nôžky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejšiu základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby sa nevyvracala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie k chrbtu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001 , Barbie nádherná baletka (194735006601)

Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001

Detail

anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť s výstuhou aktovka má stabilnú základňu nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma malé drobné dievčatko pod 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká chodiace do 1. a 2. triedy ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Ramenné popruhy sú polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovanie ramenných popruhov. Najprv je potrebné ju utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkam v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Vďaka správnemu nastaveniu a zapnutiu hrudného pásika bude sedieť na chrbte aj drobným dievčatkám. Do aktovky BEBE sa bez problémov zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok. Vnútorný priestor aktovky je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalších drobnosti. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka a vnútri vrecka nájdete menovku. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky a navyše je v nej ešte jedna menšie sieťové vrecko na zips. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik záter proti dažďu odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky batoh bol testovaný v ITC Zlín, kde prešiel na jednotku Náš tip: Ako odľahčiť ťažký batoh? Skúste dieťaťu naplniť fľaštičku na pitie iba sirupom, samo si potom doplní vodu do fľaštičky priamo v škole. Batoh tak bude ľahší až o pol kilogramu! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001 , Školská aktovka hasiči (8595054276980)

Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť chrbát spevnený výstužou stabilná základňa nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma naozaj malú drobnú princeznú, ktorá sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú polstrované a tiež anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k popruhom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Jedna hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruziek a ďalších drobností. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecká nájdete menovku a malú sieťovú kapsu na zips. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, pojme potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie batôžku na háčik u lavice záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejší základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby neprepadávala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie chrbta. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001 , Disney princess baletka – popoluška (194735120215)

Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke BEBE je najmenší batoh v našej ponuke. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou od 110 cm. O nadčasovosť dizajnu sa postará skupina robotov. Pretože čo iné s nastupujúcou robotizáciou môžeme dať na chlapčenský batoh?! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú opatrené magnetkami. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011 , Disney princess baletka – tiana (194735120161)

Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre všetky malé dievčatá s výškou od 110 cm. Rozkošných vrabčekov doplní plyšový prívesok v tvare srdca. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24001 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001 , Disney princess baletka – bella (194735120208)

Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre školákov s výškou od 110 cm. Rýchle a nadupané autá dopĺňa prívesok v tvare pneumatiky. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24011 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011 , Hracia skrinka šperkovnica baletka (8592386094251)

Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model BEBE je najmenší batoh z našej ponuky. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou 110 cm. Rodinku leňochov dopĺňa gumový leňochod ako prívesok. Tieto roztomilé zvieratká v našej zoo rozhodne nemôžu chýbať! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001 , Maľovanie podľa čísel – baletka (hramal00330nad)

Baletky

Baletky
Detail

Audiokniha MP3 - Syrová novela o studiu na taneční konzervatoři a pražském životě v divokých devadesátých letech. - autor Miřenka Čechová, čte Tereza Dočkalová Syrová novela o studiu na taneční konzervatoři a pražském životě v divokých devadesátých letechBaletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum. A pak tu odvrácenou, když zmizí za oponou — předpisový úsměv jim spadne a obličej se zkřiví do ztrhaného šklebu, protože se dusí. Při tanci totiž nemohou dýchat pusou. Třeští oči a lapají po dechu. Kdyby baletky někdo takhle nafilmoval, byla by to přehlídka utrpení. K tomu jsou ale trénované.Tak jako hlavní hrdinka tohohle příběhu. Každý den zažívá baletní dril jako v armádě. Ještě jí nebylo čtrnáct, a už je odbornicí na používání projímadel a zvracení, aby si udržela váhu, na ošetřování krvavých palců a stahování prsou. A do toho poznává klubový život v Praze. Jsou devadesátá léta, frčí perník a extáze a ona objevuje sex a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Baletky , Školská aktovka gol modrá (5903162093451)

Čierne šaty Noisy May Didi

Čierne šaty Noisy May Didi
Detail

Model: DidiFarba: čiernaStrih: rovnýDĺžka: krátkaMateriál: 70 % polyamid, 20 % metalické vlákna, 10 % elastan (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierne šaty Noisy May Didi , Aktovka santoro bee-loved (8596424113775)

Čierne šaty Noisy May Didi

Čierne šaty Noisy May Didi
Detail

Model: DidiFarba: čiernaStrih: rovnýDĺžka: krátkaMateriál: 70 % polyamid, 20 % metalické vlákna, 10 % elastan (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierne šaty Noisy May Didi , Prikrývka bavlnená ľahká kamet (belpri025nad)

Čierna blúzka Noisy May Didi

Čierna blúzka Noisy May Didi
Detail

Model: DidiFarba: čiernaStrih: regular fitMateriál: 70 % polyamid, 20 % metalické vlákna, 10 % elastan (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierna blúzka Noisy May Didi , Maľovanie podľa čísel – tancujúca baletka (hramal00015nad)

Čierna blúzka Noisy May Didi

Čierna blúzka Noisy May Didi
Detail

Model: DidiFarba: čiernaStrih: regular fitMateriál: 70 % polyamid, 20 % metalické vlákna, 10 % elastan (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierna blúzka Noisy May Didi , Maľovanie podľa čísel – malá baletka (hramal01189nad)

Barbie Nádherná Baletka (194735006601)

Barbie Nádherná Baletka (194735006601)
Detail

Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tematická, s ohybnými kĺbmi, hnedá farba vlasov, doplnky do vlasov súčasťou balenia, vhodná pre deti od 6 rokov, 1 ks v balení S bábikou Barbie nádherná baletka si splníte svoj baletný sen. Bábika je pripravená na vystúpenie. Má na sebe nádherné šaty s veľkolepou tylovou sukňou, ktorá sa krásne trblieta. Outfit dopĺňa oslnivý diadém, ktorý má Barbie na hlave. Samozrejmosťou sú baletné piškóty. Barbie nádherná baletka má pohyblivé kĺby, takže si s ňou budete môcť zahrať aj baletné predstavenia. Barbie samostatne nestojí, preto v balení okrem certifikátu pravosti nájdete aj stojan. Bábika je vhodná pre deti od 6 rokov.Kľúčové vlastnosti bábiky Barbie nádherná baletkaBarbie nádherná baletka je pripravená na vystúpenieJe oblečená do nádherných šiatUchváti vás oslnivý diadémBarbie nádherná baletka nestojíV balení sa nachádza stojan aj certifikát pravosti (alza.sk)

Podobné produkty ako Barbie Nádherná Baletka (194735006601) , Maľovanie podľa čísel – sediaca baletka (hramal00252nad)

Hracia skrinka Baletka (3070900065970)

Hracia skrinka Baletka (3070900065970)
Detail

Hracia skrinka – vhodné od 3 rokov Drevená hracia skrinka Balerínka je hračka a šperkovnica v jednom. Zapnite hudbu na zadnej strane skrinky, otvorte ju a sledujte, ako sa malá baletka začne otáčať do rytmu Weberova Vyzvania do tanca. Horná časť hracej skrinky je rozdelená na dva oddiely – jeden na prstienky, druhý na všetky ostatné poklady. Na spodnej strane veka za balerínkou je roztomilé zrkadielko v tvare hviezdy, v ktorom sa môžu dievčatká prezerať. Navyše má škatuľka v spodnej časti ešte jednu priestrannú zásuvku, takže sa do nej zmestia všetky cennosti vašej malej slečny. Hracia skrinka Balerínka je vhodná pre dievčatká od 4 rokov. Kľúčové vlastnosti hracej skrinky BalerínkaHracia skrinka s baletkou od DjecoHračka hrá Vyzvanie do tanca od Carl Maria von WeberaPočas pesničky sa Balerínka v skrinke otáčaVyrobená z kvalitného drevaHracia skrinka má dosť úložného priestoru na šperky a pokladyZa balerínkou je roztomilé zrkadielko v tvare... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hracia skrinka Baletka (3070900065970) , Pixie crew školská aktovka dinosaurus (702811692893)

BARBIE Svietiaca magická baletka

BARBIE Svietiaca magická baletka
Detail

Svietiaca magická baletka Barbie s ružovou trblietavou sukienkou a čelenkou je vybavená kúzelnou svietiacou funkciou a kĺbovým telom. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BARBIE Svietiaca magická baletka , Baagl školská aktovka ergo skateboard (8595054287368)

Colouring Sets/Baletky (9341736004636)

Colouring Sets/Baletky (9341736004636)
Detail

Omaľovánky – súprava, obsahuje 36 maľovaniek na jednotlivých listoch, súpravu samolepiek a kvalitné fixky, odporúčaný vek od 3 rokov Maľovanky sú pre deti skvelou zábavou na cesty, ale aj na doma. Naši najmenší pri vykresľovaní obrázkov rozvíjajú svoju predstavivosť a trénujú precíznosť a sústredenie. Tento kreatívny set na motív roztomilých baletiek je navyše pre deti ešte atraktívnejšie. Obsahuje totiž 5 archov krásnych samolepiek. Tými môžu deti vylepšiť svoj vykreslený obrázok alebo samolepky nalepiť inam, treba si s nimi ozdobiť zošit. Colouring Setsmajú pevný obal, ktorý chráni stránky a samolepky pred zničením. Box má praktické magnetické uzatváranie. V balení nájdete všetko potrebné vrátane kvalitných fix. Kreatívny set Baletky si vaše deti určite zamilujú a zabaví ich na naozaj veľmi dlho.Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Colouring Sets/BaletkySkvelá zábava na doma, ale aj na cestyKrásne maľovanky na motív roztomilých baletiekVďaka samolepkám je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Colouring Sets/Baletky (9341736004636) , Blackroll loop band ľahká záťaž (4260346271632)

Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi

Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi
Detail

Dámske jednodielne plavky Didi s modro-bielymi prúžkami z dielne prémiovej značky Tommy Hilfiger. Vynikajú lichotivým strihom, ale aj príjemnou plavkovinou, ktorá jemne priľne k telu. Košíčky sú nevystužené, majú vyberateľné vypchávky, ktoré pomôžu dotvarovať dekolt. S tenkými špagetovými ramienkami.Jednodielne plavky Recyklovaný materiál Nevystužené košíčky Vyberateľné vypchávky Bez kostíc Nohavičková časť brazílskeho strihu (astratex.sk)

Podobné produkty ako Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi , Fiskars - ľahká lopata do auta (1000740)

Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi

Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi
Detail

Dámske jednodielne plavky Didi s modro-bielymi prúžkami z dielne prémiovej značky Tommy Hilfiger. Vynikajú lichotivým strihom, ale aj príjemnou plavkovinou, ktorá jemne priľne k telu. Košíčky sú nevystužené, majú vyberateľné vypchávky, ktoré pomôžu dotvarovať dekolt. S tenkými špagetovými ramienkami.Jednodielne plavky Recyklovaný materiál Nevystužené košíčky Vyberateľné vypchávky Bez kostíc Nohavičková časť brazílskeho strihu (astratex.sk)

Podobné produkty ako Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi , Stalinova baletka (978-80-7565-998-9)

Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi

Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi
Detail

Dámske jednodielne plavky Didi s modro-bielymi prúžkami z dielne prémiovej značky Tommy Hilfiger. Vynikajú lichotivým strihom, ale aj príjemnou plavkovinou, ktorá jemne priľne k telu. Košíčky sú nevystužené, majú vyberateľné vypchávky, ktoré pomôžu dotvarovať dekolt. S tenkými špagetovými ramienkami.Jednodielne plavky Recyklovaný materiál Nevystužené košíčky Vyberateľné vypchávky Bez kostíc Nohavičková časť brazílskeho strihu (astratex.sk)

Podobné produkty ako Dámske jednodielne plavky Tommy Hilfiger Didi , Maľovanie podľa čísel – baletka v záklone (hramal01070nad)

Guess DIDI Tašky cez rameno Viacfarebná

Guess  DIDI  Tašky cez rameno Viacfarebná
Detail

Guess DIDI Viacfarebná. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Guess DIDI Tašky cez rameno Viacfarebná , Maľovanie podľa čísel – baletka v úklone (hramal00529nad)

Disney Princess Baletka – Bella (194735120208)

Disney Princess Baletka – Bella (194735120208)
Detail

Bábika – plastová, poznáte z Disney princezné, princezná, s ohybnými kĺbmi, výška 30 cm, hnedá farba vlasov, vhodná pre deti od 3 rokov, 1 ks v balení (alza.sk)

Podobné produkty ako Disney Princess Baletka – Bella (194735120208) , Maľovanie podľa čísel – baletka pred zrkadlom (hramal00942nad)

Detské nástenné hodiny Mačka baletka

Detské nástenné hodiny Mačka baletka
Detail

Detské nástenné hodiny ozdobia každú detskú izbu. Tieto edukatívne dekorácie nielenže oživia steny detskej izby, ale aj podnietia zvedavosť a učenie vášho dieťaťa. Ponúkame rôzne motívy - od rozprávkových jednorožcov až po hrdinské levy. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Detské nástenné hodiny Mačka baletka

Levien Originálny náhrdelník Baletka Crystal

Levien Originálny náhrdelník Baletka Crystal
Detail

Šperk je dodávaný v originálnom balení. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Levien Originálny náhrdelník Baletka Crystal

Maľovanie podľa čísel – Baletka (HRAmal00330nad)

Maľovanie podľa čísel – Baletka (HRAmal00330nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísel Maľovanie podľa čísel – Baletka Maľovanie podľa čísel sa hodí pre všetkých tvorivých jedincov Materiálom plátna je ľan Námet: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na to, aby ste mali obrázok tip-top, využijete 24 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Baletka (HRAmal00330nad)

Obliečky do postieľky bambusové, Baletka

Obliečky do postieľky bambusové, Baletka
Detail

Obliečky do postieľky bambusové, Baletka Hebké a príjemné na dotyk bavlnené obliečky s prímesou bambusu s obojstranným vzorom spríjemnia spánok Vašim deťom. Obliečky sú ušité z ekologickej super ľahkej látky, ktorá je nádherne priedušná. Obliečky zodpovedá norme Oeko-Tex Standard 100 (zdravotne nezávadný Materiál) Materiál: 50% bavlna, 50% bambus Rozmer: 1 ks obliečky na prikrývku do postieľky 100 x 135 cm + 1 ks návlek na vankúš 40 x 60 cm Uzáver na Zip Obliečky » Detské obliečky » Obliečky do postieľky bambusové, Baletka (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Obliečky do postieľky bambusové, Baletka

Detské odmeňovacie odznaky Djeco Labutia baletka

Detské odmeňovacie odznaky Djeco Labutia baletka
Detail

Odmeňte svoje deti za skvelé skutky a obdarujte ich krásnym setom 5 odznakov s motívmi labuťou baletky od značky Djeco. Odznak môže byť ako ozdoba na svetri, bunde či aktovke. Odznaky sú v rôznych veľkostiach. Ten najväčší má ⌀ 4,5 cm, dva menšie ⌀ 3,8 cm a najmenší ⌀ 3,2 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Detské odmeňovacie odznaky Djeco Labutia baletka

JVD Módny strieborný prívesok Baletka SVLP0564XH20000

JVD Módny strieborný prívesok Baletka SVLP0564XH20000
Detail

Šperky JVD sú dodávané bez krabičky , ktorú si môžete vybrať z našej ponuky . Prívesok je dodávaný bez striebornej retiazky , ktorú odporúčame dokúpiť . (vivantis.sk)

Podobné produkty ako JVD Módny strieborný prívesok Baletka SVLP0564XH20000

CRYSTalp Pôvabný náhrdelník Baletka 30192.CRY.R

CRYSTalp Pôvabný náhrdelník Baletka 30192.CRY.R
Detail

Šperk je dodávaný v originálnom balení. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako CRYSTalp Pôvabný náhrdelník Baletka 30192.CRY.R

MOISS Nežný strieborný prívesok Baletka P0001143

MOISS Nežný strieborný prívesok Baletka P0001143
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako MOISS Nežný strieborný prívesok Baletka P0001143

Maľovanie podľa čísel – Sediaca baletka (HRAmal00252nad)

Maľovanie podľa čísel – Sediaca baletka (HRAmal00252nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísel Maľovanie podľa čísel – Sediaca baletka Maľovanie podľa čísel si obľúbia všetci tvoriví ľudia Materiálom plátna je ľan Téma: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na namaľovanie obrázka využijete 33 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Sediaca baletka (HRAmal00252nad)

Maľovanie podľa čísel – Malá baletka (HRAmal01189nad)

Maľovanie podľa čísel – Malá baletka (HRAmal01189nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísel Maľovanie podľa čísel – Malá baletka Maľovanie podľa čísel sa hodí pre všetkých tvorivých jedincov Materiálom plátna je ľan Téma: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na to, aby ste mali obrázok tip-top, využijete 24 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Malá baletka (HRAmal01189nad)

Baletky (978-80-763-7063-0)

Baletky (978-80-763-7063-0)
Detail

Elektronická kniha - Syrová novela o studiu na taneční konzervatoři a pražském životě v divokých devadesátých letech. - autor Miřenka Čechová, 224 stran, česky Syrová novela o studiu na taneční konzervatoři a pražském životě v divokých devadesátých letechBaletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum. A pak tu odvrácenou, když zmizí za oponou — předpisový úsměv jim spadne a obličej se zkřiví do ztrhaného šklebu, protože se dusí. Při tanci totiž nemohou dýchat pusou. Třeští oči a lapají po dechu. Kdyby baletky někdo takhle nafilmoval, byla by to přehlídka utrpení. K tomu jsou ale trénované.Tak jako hlavní hrdinka tohohle příběhu. Každý den zažívá baletní dril jako v armádě. Ještě jí nebylo čtrnáct, a už je odbornicí na používání projímadel a zvracení, aby si udržela váhu, na ošetřování krvavých palců a stahování prsou. A do toho poznává klubový život v Praze. Jsou devadesátá léta, frčí perník a extáze a ona objevuje sex a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Baletky (978-80-763-7063-0)

Maľovanie podľa čísel – Tancujúca baletka (HRAmal00015nad)

Maľovanie podľa čísel – Tancujúca baletka (HRAmal00015nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísel Maľovanie podľa čísel – Tancujúca baletka Maľovanie podľa čísel sa hodí pre všetkých tvorivých jedincov Materiálom plátna je ľan Námet: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na to, aby ste mali obrázok tip-top, využijete 21 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Tancujúca baletka (HRAmal00015nad)

Maľovanie podľa čísel – Malé baletky (HRAmal00527nad)

Maľovanie podľa čísel – Malé baletky (HRAmal00527nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísiel Maľovanie podľa čísel – Malé baletky Maľovanie podľa čísel si obľúbia všetci tvoriví ľudia Materiálom plátna je ľan Téma: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomôže 29 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Malé baletky (HRAmal00527nad)

Guess HWBA87 44230 DIDI SOCIETY TOTE Tašky Hnedá

Guess  HWBA87 44230 DIDI SOCIETY TOTE  Tašky Hnedá
Detail

Guess HWBA87 44230 DIDI SOCIETY TOTE Hnedá. Lining Cotton Fabric. Outside Synthetic. Construction Type: Sewn. Made in China.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Guess HWBA87 44230 DIDI SOCIETY TOTE Tašky Hnedá

Hracia skrinka - šperkovnica Baletka Ballerina jewelry box

Hracia skrinka - šperkovnica Baletka Ballerina jewelry box
Detail

Do hracie skrinky v krásnej ružovej farbe môžete uložiť všetky svoje poklady. V zadnej časti sa nachádza hracia mechanizmus s kľúčikom pre natiahnutie. Po odklopení veka sa objaví tancujúce baletka a zaznie melódia z Labutieho jazera. Okraje skrinky sú zdobené jemným kvetinovým vzorom a hore sa nachádza obrázok s motívom malé baletky. Šperkovnica má zásuvku a hornú časť, ktorá sa skladá z: prostredný väčšie vrecká troch priehradiek vpravo šiestich valčekov na prstienky Vnútro hracie skrinky je vyplnený ružovým saténovým materiálom. Na veku sa nachádza oválne zrkadlo. Vyrobené s ohľadom na najmenšie detaily. Hrací mechanizmus nevyžaduje batérie. Materiál: vystužená lepenka, textil, kov Rozmery: 19 x 11 x 10 cm Dekoratívne predmet - nejedná sa o hračku. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Hracia skrinka - šperkovnica Baletka Ballerina jewelry box

Obraz na plátne BALETKA 1 dielny XOBFB578E1

Obraz na plátne BALETKA 1 dielny XOBFB578E1
Detail

Obraz na plátne - Autorská reprodukcia Patrí medzi úplné novinky v oblasti moderných dekorácií. Prikývli sme na vaše podnety a rozhodli sme sa tak potešiť našich milých zákazníkov. Ručne maľované obrazy na stenu z Ateliéru Lipa sme tak začali tlačiť aj na kvalitné bavlnené plátno. Z väčšej diaľky nerozoznáte tlačený od maľovaného originálu. Perfektnou výhodou však je, že Autorskú reprodukciu dokážeme doručiť do pár dní k vám domov. V našom eshope máme viac ako 15 000 obrazov. Radi by sme vám preto chceli uľahčiť výber tých najpopulárnejších kúskov tak, že sme do tejto špeciálnej kategórie umiestnili len tie najobľúbenejšie diela. Páčiť sa vám budú námety kvetov, krajín, zvierat, žien či výtvory zo sveta abstraktného umenia. Dôležitou súčasťou výroby je zaručene kvalitná technika, príslušné komponenty, akými sú plátno, lišty a farba. O ich jedinečných vlastnostiach si prečítate v nasledujúcich riadkoch. Predstavujeme vám 6 zaujímavých informácií, ktoré sú na celom procese tvorby najdôležitejšie: 1. Využívame najmodernejšiu digitálnu vodeodolnú fototlač, vďaka ktorej krásne sýte farby nevyblednú a zachovajú si svoj pôvodný vzhľad. 2. Špeciálne talianske plátno je produktom značky ARTMIE a je vyrobené zo 100% bavlny. Je štrukturované a má vynikajúcu vlastnosť, že na slnku nepresvitá. Jemný lesk na povrchu vytvára z obrazu originálny a jedinečný kúsok. 3. Rámy sú zhotovené z kvalitných, pevných smrekových líšt ARTMIE, ktoré sú na hranách zaoblené. Táto skvelá vychytávka je veľmi dôležitá, pretože sa plátno na hranách nepoškodí. 4. Použité vysokokvalitné farby sú bez zápachu a nevypúšťajú do ovzdušia žiadne škodlivé látky 5. Všetky Autorské reprodukcie sú vyrábané na Slovensku v tých najlepších podmienkach 6. Príjemnou informáciou je fakt, že obrazy balíme do bublinkovej fólie a kvalitnej kartónovej krabice, aby sa predišlo ich poškodeniu. Zadarmo k nim pridávame skrutky a háčik na zavesenie. Ako zavesiť obraz na stenu? (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz na plátne BALETKA 1 dielny XOBFB578E1

Maľovanie podľa čísel – Baletka pred zrkadlom (HRAmal00942nad)

Maľovanie podľa čísel – Baletka pred zrkadlom (HRAmal00942nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísiel Maľovanie podľa čísel – Baletka pred zrkadlom Maľovanie podľa čísel si zamilujú tvoriví jedinci Materiálom plátna je ľan Téma: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na to, aby bol výsledok podľa predstáv, poslúži 22 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Baletka pred zrkadlom (HRAmal00942nad)

Maľovanie podľa čísel – Baletka v záklone (HRAmal01070nad)

Maľovanie podľa čísel – Baletka v záklone (HRAmal01070nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísel Maľovanie podľa čísel – Baletka v záklone Maľovanie podľa čísel očarí všetkých tvorivých jedincov Materiálom plátna je ľan Námet: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na namaľovanie obrázka využijete 16 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Baletka v záklone (HRAmal01070nad)

Stalinova baletka (978-80-7565-998-9)

Stalinova baletka (978-80-7565-998-9)
Detail

Elektronická kniha - autor Christina Ezrahi, 335 stran, česky Nina Anisimovová (1909-1979) byla jednou z nejpozoruhodnějších baletek a také jednou z prvních žen – choreografek. Přesto jen málokdo ví, že její příkladná kariéra skrývala temné tajemství. Roku 1938, v době vrcholícího stalinského Velkého teroru, zatkla Ninu tajná policie, byla obviněna ze špionáže ve prospěch německých nacistů a odsouzena k nuceným pracím v lágru v Kazachstánu. Bez naděje – a bez teplého oblečení v oblasti, kde teploty v zimě klesají pod 40 °C – našla vykoupení ve svém umění, které jí dalo sílu rvát se o život.Zatímco Nina bojovala o přežití v gulagu, její manžel bojoval za její svobodu v Leningradu. Přes všechnu nepřízeň tehdejšího režimu byla nakonec propuštěna a jako zázrakem se právě ve chvíli, kdy vypukla Velká vlastenecká válka, dokázala vrátit ke svému dřívějšímu životu. Navzdory válečnému strádání a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stalinova baletka (978-80-7565-998-9)

Maľovanie podľa čísel – Baletka v úklone (HRAmal00529nad)

Maľovanie podľa čísel – Baletka v úklone (HRAmal00529nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika ľudia a osobnosti, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísel Maľovanie podľa čísel – Baletka v úklone Maľovanie podľa čísiel je vhodné pre všetkých tvorivých ľudí Materiálom plátna je ľan Téma: ľudia a osobnosti V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomôže 26 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Baletka v úklone (HRAmal00529nad)
Hama Školská aktovka pre prváčikov Astronaut, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429889), Hama Školská aktovka pre prváčikov Mačička, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429858), Hama Školská aktovka pre prváčikov Kitty, Super ľahká, 0,66 kg (4047443428349), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429896), Hama Školská aktovka pre prváčikov Lama, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429841), Hama Školská aktovka pre prváčikov T-Rex, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429872), Hama Školská aktovka pre prváčikov Futbalová lopta, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429902), Hama Školská aktovka pre prváčikov Rozprávkový kôň, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429865), Hracia skrinka Baletka (3070900065970), Barbie Nádherná Baletka (194735006601), Školská aktovka Hasiči (8595054276980), Disney Princess Baletka – Popoluška (194735120215), Disney Princess Baletka – Tiana (194735120161), Disney Princess Baletka – Bella (194735120208), Hracia skrinka šperkovnica baletka (8592386094251), Maľovanie podľa čísel – Baletka (HRAmal00330nad), Školská aktovka Gol modrá (5903162093451), Aktovka Santoro Bee-loved (8596424113775), Prikrývka bavlnená ľahká KAMET (BELpri025nad), Maľovanie podľa čísel – Tancujúca baletka (HRAmal00015nad), Maľovanie podľa čísel – Malá baletka (HRAmal01189nad), Maľovanie podľa čísel – Sediaca baletka (HRAmal00252nad), Pixie Crew školská aktovka dinosaurus (702811692893), BAAGL Školská aktovka Ergo Skateboard (8595054287368), Blackroll Loop Band ľahká záťaž (4260346271632), Fiskars - Ľahká lopata do auta (1000740), Stalinova baletka (978-80-7565-998-9), Maľovanie podľa čísel – Baletka v záklone (HRAmal01070nad), Maľovanie podľa čísel – Baletka v úklone (HRAmal00529nad), Maľovanie podľa čísel – Baletka pred zrkadlom (HRAmal00942nad)