Ľahká aktovka kvetinky topgal kira 23035

Produkt Ľahká aktovka kvetinky topgal kira 23035 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ľahká aktovka kvetinky topgal kira 23035 upraviť a produkt hľadať znova.

Ľahká aktovka Kvetinky Topgal KIRA 23035

Detail

Jednokomorová aktovka KIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23035 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky len mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Kvetinky Topgal KIRA 23035 , Hama školská aktovka pre prváčikov astronaut, super ľahká, 0,66 kg (4047443429889)

Ľahká aktovka Vesmír Topgal KIRA 23036

Detail

Jednokomorová aktovka KIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23036 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Vesmír Topgal KIRA 23036 , Hama školská aktovka pre prváčikov mačička, super ľahká, 0,66 kg (4047443429858)

Topgal Školský set KIRA 23035 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIRA 23035 - Ľahká aktovka Kvetinky, PENN 23035 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIRA 23035 SET LARGE , Hama školská aktovka pre prváčikov kitty, super ľahká, 0,66 kg (4047443428349)

Topgal Školský set KIRA 23035 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIRA 23035 - Ľahká aktovka Kvetinky, PENN 23035 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIRA 23035 SET SMALL , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer, super ľahká, 0,66 kg (4047443429896)

Topgal Školský set KIRA 23035 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIRA 23035 - Ľahká aktovka Kvetinky, PENN 23035 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIRA 23035 SET MEDIUM , Hama školská aktovka pre prváčikov lama, super ľahká, 0,66 kg (4047443429841)

Ľahká aktovka PixelArt Topgal AIRA 23034

Detail

Jednokomorová aktovka AIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23034 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka PixelArt Topgal AIRA 23034 , Hama školská aktovka pre prváčikov t-rex, super ľahká, 0,66 kg (4047443429872)

Ľahká aktovka Baletka Topgal DIDI 23033

Detail

Jednokomorová aktovka DIDI je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23033 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Baletka Topgal DIDI 23033 , Hama školská aktovka pre prváčikov futbalová lopta, super ľahká, 0,66 kg (4047443429902)

Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná zádová část záda zpevněná výztuhou stabilní základna nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Pokiaľ máte doma naozaj malé drobné dievčatko s výškou okolo 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou pevná, stabilná, jednokomorová aktovka BEBE. Tá je priamo určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky BEBE je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a je vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú taktiež polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku správne nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov uchytíte k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov. Jedniná hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér – napríklad na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalšie drobnosti. Navyše je tu aj malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do vrecka, ktoré je schované pod zipsom. V prednej časti aktovky BEBE nájdete ďalšie dve vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecka nájdete menovku a malé sieťové vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Spodné vrecko je menšie, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDNES! Tak hurá do školy! Dalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou na prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik na lavici záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nôžky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejšiu základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby sa nevyvracala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie k chrbtu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001 , Hama školská aktovka pre prváčikov rozprávkový kôň, super ľahká, 0,66 kg (4047443429865)

Školský peračník Topgal PENN 23035

Detail

Jednokomorový školský peračník s dvoma chlopňami je vybavený 21 klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, troma širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-) Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom. BONUS: Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... POZOR: Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten pranie rozhodne neprežije. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 23035 , Drevená súprava korálikov, kvetinky (6934510527303)

Topgal Školský set KIRA 23036 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIRA 23036 - Ľahká aktovka Vesmír, PENN 23036 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17001 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIRA 23036 SET LARGE , Hrkálka králiček miffy vintage kvetinky (8713291667617)

Topgal Školský set KIRA 23036 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIRA 23036 - Ľahká aktovka Vesmír, PENN 23036 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIRA 23036 SET SMALL , High peak kira 3.0 (4001690103701)

Topgal Školský set KIRA 23036 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIRA 23036 - Ľahká aktovka Vesmír, PENN 23036 - Školský peračník, ZUZA 19046 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIRA 23036 SET MEDIUM , Školská aktovka hasiči (8595054276980)

Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012

Detail

Hlavná charakteristika: pre najmenších školákov od výšky približne 110 cm pevný tvar - jedna komora robustný chrbtový systém s hliníkovým rámom množstvo reflexných prvkov Jednokomorová aktovka s blikačkou, obrázkami zvieratiek origami a plastovým príveskom krokodíla je skvelou voľbou pre prvý stupeň základnej školy. Aktovka má pevnú základňu a vnútorný priestor rozdelený priehradkami, aby prváčik pri otváraní všetko prehľadne videl. Aktovka BEBE je vhodná pre školákov na 1. a 2. stupni ZŠ a hlavne je priamo určená pre najmenších - dobre padne deťom s výškou približne 110 cm. Dokonca aj na drobných chrbtoch malých detí ho môžete správne nastaviť vďaka výškovo nastaviteľným, polstrovaným a anatomicky tvarovaným ramenným popruhom. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zaručuje, že aktovka nebude skĺzavať ani z drobných ramien. Nebojte sa, napriek menšiemu objemu aktovky sa do nej zmestia zložky formátu A4 a všetko, čo potrebujete aspoň na prvé dva ročníky základnej školy. Jedna hlavná priehradka aktovky uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie nástrojov. Vnútorný priestor aktovky je rozdelený na tri časti nepriepustnými pogumovanými prepážkami. V hlavnom priestore nájdete malé vrecko na zips a organizér, napríklad na čipové karty a ceruzky. Uistite sa, že dosky sú umiestnené čo najbližšie k chrbtu, ale zvážte, či ich vôbec potrebujete - často zbytočne zaťažujú aktovku. Vrecko na fľašu sa nachádza na boku aktovky. Na prednej strane aktovky sú dve malé praktické vrecká. V hornom vrecku sa nachádza menovka a sieťované vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad box na občerstvenie. Na prednej strane vrecka sa nachádza blikač, ktorý môže svietiť alebo blikať v 2 rôznych režimoch, čo oceníte najmä v zime. Spodné vrecko je menšie. Chrbtový systém batohu BEBE je anatomicky tvarovaný a polstrovaný. Je vystužený ľahkým hliníkovým rámom. Samozrejme, na prednej strane, bokoch a ramenných popruhoch batohu sa nachádza množstvo reflexných prvkov. Rovnaký dizajn aktovky vyhral test MfDNES 2017! Takže hurá do školy! Ďalšie vychytávky: pútko na nosenie aktovky v ruke a popruh na zavesenie na lavicu zábrana proti dažďu - látka je nepremokavá odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky kufrík bol úspešne testovaný v ITC Zlín Náš tip: Konce popruhov aktovky sú vybavené magnetmi. Tie sa používajú na pripevnenie k polstrovanej časti ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012 , Hudobný kolotoč zajačik miffy vintage kvetinky (8713291667716)

Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001

Detail

anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť s výstuhou aktovka má stabilnú základňu nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma malé drobné dievčatko pod 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká chodiace do 1. a 2. triedy ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Ramenné popruhy sú polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovanie ramenných popruhov. Najprv je potrebné ju utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkam v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Vďaka správnemu nastaveniu a zapnutiu hrudného pásika bude sedieť na chrbte aj drobným dievčatkám. Do aktovky BEBE sa bez problémov zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok. Vnútorný priestor aktovky je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalších drobnosti. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka a vnútri vrecka nájdete menovku. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky a navyše je v nej ešte jedna menšie sieťové vrecko na zips. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik záter proti dažďu odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky batoh bol testovaný v ITC Zlín, kde prešiel na jednotku Náš tip: Ako odľahčiť ťažký batoh? Skúste dieťaťu naplniť fľaštičku na pitie iba sirupom, samo si potom doplní vodu do fľaštičky priamo v škole. Batoh tak bude ľahší až o pol kilogramu! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001 , Školská aktovka gol modrá (5903162093451)

Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť chrbát spevnený výstužou stabilná základňa nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma naozaj malú drobnú princeznú, ktorá sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú polstrované a tiež anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k popruhom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Jedna hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruziek a ďalších drobností. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecká nájdete menovku a malú sieťovú kapsu na zips. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, pojme potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie batôžku na háčik u lavice záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejší základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby neprepadávala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie chrbta. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001 , Aktovka santoro bee-loved (8596424113775)

Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke BEBE je najmenší batoh v našej ponuke. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou od 110 cm. O nadčasovosť dizajnu sa postará skupina robotov. Pretože čo iné s nastupujúcou robotizáciou môžeme dať na chlapčenský batoh?! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú opatrené magnetkami. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011 , Prikrývka bavlnená ľahká kamet (belpri025nad)

Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre všetky malé dievčatá s výškou od 110 cm. Rozkošných vrabčekov doplní plyšový prívesok v tvare srdca. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24001 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001 , Pixie crew školská aktovka dinosaurus (702811692893)

Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre školákov s výškou od 110 cm. Rýchle a nadupané autá dopĺňa prívesok v tvare pneumatiky. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24011 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011 , Baagl školská aktovka ergo skateboard (8595054287368)

Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model BEBE je najmenší batoh z našej ponuky. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou 110 cm. Rodinku leňochov dopĺňa gumový leňochod ako prívesok. Tieto roztomilé zvieratká v našej zoo rozhodne nemôžu chýbať! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001 , Blackroll loop band ľahká záťaž (4260346271632)

LITTLE DUTCH Šperkovnica hudobná Kvetinky

LITTLE DUTCH Šperkovnica hudobná Kvetinky
Detail

Krásna šperkovnica so zrkadielkom a hudobným boxom, ktorý po natiahnutí hrá nežnú melódiu. Vaša malá parádnica si do šperkovnice s potlačou kvetiniek môže ukladať svoje šperky a iné vzácne drobnosti. Šperkovnica je súčasťou dizajnovej kolekcie Little Dutch Kvety, v ktorej nájdete dekoratívne doplnky do detskej izby, posteľnú bielizeň, drevené a plyšové hračky aj jedálenské doplnky pre detské stolovanie. Rozmery: 8,7 × 11,7 × 14,9 cm Vhodné pre deti od 3 rokov. (feedo.sk)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Šperkovnica hudobná Kvetinky , Fiskars - ľahká lopata do auta (1000740)

LITTLE DUTCH Šperkovnica hudobná Kvetinky

LITTLE DUTCH Šperkovnica hudobná Kvetinky
Detail

Krásna šperkovnica so zrkadielkom a hudobným boxom, ktorý po natiahnutí hrá nežnú melódiu. Vaša malá parádnica si do šperkovnice s potlačou kvetiniek môže ukladať svoje šperky a iné vzácne drobnosti. Šperkovnica je súčasťou dizajnovej kolekcie Little Dutch Kvety, v ktorej nájdete dekoratívne doplnky do detskej izby, posteľnú bielizeň, drevené a plyšové hračky aj jedálenské doplnky pre detské stolovanie. Rozmery: 8,7 x 11,7 x 14,9 cm Vhodné pre deti od 3 rokov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Šperkovnica hudobná Kvetinky , Bellatex kira plus - 150 × 200 cm - vínová (4275)

Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1189

Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1189
Detail

Ku šperku odporúčame dokúpiť darčekovú krabičku z našej ponuky. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1189 , Hama školská aktovka pre prváčikov gool (4047443408198)

Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1171

Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1171
Detail

Ku šperku odporúčame dokúpiť darčekovú krabičku z našej ponuky. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1171 , Hama školská aktovka pre prváčikov balet (4047443408242)

Deers Malý ružový Jelínek kvetinku

Deers Malý ružový Jelínek kvetinku
Detail

Šperk je dodávaný v originálnom balení. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Deers Malý ružový Jelínek kvetinku , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer (4047443408020)

Drevená súprava korálikov, kvetinky (6934510527303)

Drevená súprava korálikov, kvetinky (6934510527303)
Detail

Kreatívna sada – vhodné od 3 rokov Ponúkame vám drevenú sadu korálok – kvetinky firmy VIGA, ktorá sa hodí každej malej slečne. Výborne si vďaka nej precvičí motoriku, a navyše si vytvorí milý doplnok, ktorý následne môže hrdo nosiť. Drevená sada korálok je zložená z povrázkov a drevených, krásne pomaľovaných korálkov. Vaša princezná si môže vybrať hneď z niekoľkých farieb aj tvarov a vymýšľať stále nové kombinácie. Drevená sada korálok, kvetinky je vhodná pre dievčatá od troch rokov. Kľúčové vlastnosti drevenej sady korálok – kvetinkyDrevená sada korálok, kvetinky firmy VIGA je pre malé slečny od troch rokov Obsahuje korálky, ktoré majú rôzne farby aj tvaryVďaka tejto sade sa zábavnou formou precvičí motorika a rozvinie fantáziaDrevené korálky sú ideálne pre dievčatá od 3 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Drevená súprava korálikov, kvetinky (6934510527303) , Hama školská aktovka pre prváčikov jednorožec (4047443408235)

Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1199

Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1199
Detail

Ku šperku odporúčame dokúpiť darčekovú krabičku z našej ponuky. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Beneto Strieborné náušnice kvetinky AGUP1199 , Hama školská aktovka pre prváčikov space (4047443408181)

MAKRO - Soľnička Kvetinka rôzne farby

MAKRO - Soľnička Kvetinka rôzne farby
Detail

Cena za 1ks, rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Soľnička Kvetinka rôzne farby , Marysa 3 v 1 pre fretky, tmavohnedý/hnedé kvetinky (8594176622651)

Náušnice Kvetinka C310 chirurgická oceľ + DARČEK

Náušnice Kvetinka C310 chirurgická oceľ + DARČEK
Detail

Náušnice z chirurgickej ocele v tvare kvetinky. POZOR! K týmto náušniciam získate teraz DARČEK: 1 pár náušníc v hodnote 7,96 € ZADARMO! (Výber darčeka je náhodný) (donela.eu)

Podobné produkty ako Náušnice Kvetinka C310 chirurgická oceľ + DARČEK , Motorola ľahká náhlavná súprava 00174 pre tlkr

Silvego Strieborné náušnice kvetinky Helene SILVEGOB70528SBDT

Silvego Strieborné náušnice kvetinky Helene SILVEGOB70528SBDT
Detail

Šperky Silvego sú dodávané bez krabičky, ktorú si môžete vybrať z našej ponuky . (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Silvego Strieborné náušnice kvetinky Helene SILVEGOB70528SBDT , Schwarzwolf brisa ľahká cestovná deka čierna (f5603600aj3 )

Hrkálka králiček Miffy Vintage Kvetinky (8713291667617)

Hrkálka králiček Miffy Vintage Kvetinky (8713291667617)
Detail

Hrkálka – vhodná od narodenia Chcete urobiť radosť svojmu bábätku hračkou, s ktorou sa zabaví aj niečo naučí? Potom sa vám bude páčiť hrkálka Little Dutch. S hrkálkou sa deti zabavia, a navyše stimulujú svoje zmysly. Materiálom je textil. Zaobstarať ju môžete bábätkám už od narodenia. Hlavné prednosti hrkálky Little Dutch Hrkálka Little Dutch je zajímavá pre všetky bábätká Materiál hrkálky: textil Pre deti od narodenia (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrkálka králiček Miffy Vintage Kvetinky (8713291667617) , Bellatex kira plus- 150 × 200 cm - tmavosivá/svetlosivá (4276)

MAKRO - Rukavice záhradné Kvetinky rôzne farby

MAKRO - Rukavice záhradné Kvetinky rôzne farby
Detail

S (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Rukavice záhradné Kvetinky rôzne farby

posteľná bielizeň, Krep Decentný kvetinky, 1+1

posteľná bielizeň, Krep Decentný kvetinky, 1+1
Detail

posteľná bielizeň, Krep Decentný kvetinky, 1+1 Tento nový dezén obliečky,je vyrobenýz kvalitného bavlneného Materiálu s krepovou úpravou. Vyznačuje sa príjemným dotykom. Hlavnou výhodou je, že sa krepové obliečky nemusí žehliť. Parametre krepovej posteľnej bielizne: Veľkosť: 1x obliečka na prikrývku 140/200 cm, 1x obliečka na vankúš 70/90 cm Farba: odtiene smotanovej, olivovej 100% bavlna - krep zapínanie na gombíky Obliečky » Krepové obliečky » posteľná bielizeň, Krep Decentný kvetinky, 1+1 (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako posteľná bielizeň, Krep Decentný kvetinky, 1+1

Fialový vejár s kvetinkami a dvojfarebným drevom

Fialový vejár s kvetinkami a dvojfarebným drevom
Detail

Fialový vejár s kvetmi a drevenou konštrukciou. Tento vejár je o trošku menší ako klasické 21-23 cm vejáre. Na kvalite ovievania to však nepocítite. Konštrukcia tohto vejára je naozaj zaujímavá. Okrem toho, že je drevo vyrezávané do oblúku, striedajú sa tiež jednotlivé kusy konštrukcie so svetlým drevom. Tento vejár naozaj budí pozornosť aj keď je len zatvorený a položený na stole. (vejare.sk)

Podobné produkty ako Fialový vejár s kvetinkami a dvojfarebným drevom

Troli Sada náušníc bielo-červeno-čierne kvetinky

Troli Sada náušníc bielo-červeno-čierne kvetinky
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Sada náušníc bielo-červeno-čierne kvetinky

Hudobný kolotoč zajačik Miffy Vintage Kvetinky (8713291667716)

Hudobný kolotoč zajačik Miffy Vintage Kvetinky (8713291667716)
Detail

Kolotoč nad postieľku – detský, hrací, naťahovací, motív zvieratká a tvary, 1 melódie, výška 75 cm, vhodný pre deti od narodenia Už si neviete rady, ako čo najrýchlejšie uspať vaše bábätko? Kolotoč nad postieľku Little Dutch dieťa upokojí a poskytne mu zábavu pred zaspaním. Na jeho výrobu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plyš. Kolotoč ponúka okrem iného rozvoj detských zmyslov a ponúkne deťom pútavý motív zvieratiek. rôznych tvarov. Staršie bábätká sa potom budú chcieť kolotoča dotýkať. Má v sebe zabudovaný jednoduchý naťahovací mechanizmus, ktorý zaistí rozohranie upokojujúcej melódie. Melódia je stále rovnaká, takže si na ňu dojča čoskoro zvykne. Výška kolotoča nad postieľku Little Dutch zodpovedá 75 cm. Kolotoč nad postieľku je vhodný pre deti od narodenia. Hlavné prednosti kolotoča nad postieľku Hudobný kolotoč zajačik Miffy Vintage Kvetinky Kolotoč nad postieľku Little Dutch zabaví dieťa tesne pred zaspaním Poslúži zároveň na rozvoj zmyslového... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hudobný kolotoč zajačik Miffy Vintage Kvetinky (8713291667716)

Nuxe Very Rose Lahka Cistiaca Pena 150Ml

Nuxe Very Rose Lahka Cistiaca Pena 150Ml
Detail

Jemná čistiaca pena very rose šetrne čistí pleť a zbaví ju posledných zvyškov mejkapu. Zahalí vašu pleť do romantickej vône ruží. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuxe Very Rose Lahka Cistiaca Pena 150Ml

Zlaté sandále Kira

Zlaté sandále Kira
Detail

Zlaté sandále Kira (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Zlaté sandále Kira

Zlaté sandále Kira

Zlaté sandále Kira
Detail

Zlaté sandále Kira (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Zlaté sandále Kira

Zlaté sandále Kira

Zlaté sandále Kira
Detail

Zlaté sandále Kira (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Zlaté sandále Kira

Zlaté sandále Kira

Zlaté sandále Kira
Detail

Zlaté sandále Kira (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Zlaté sandále Kira

Samodržiace pančuchy Kira

Samodržiace pančuchy Kira
Detail

Samodržiace pančuchy Kira s ozdobným pančuchovým švom. Čipkovaný lem ukrýva silikónový prúžok, ktorý pančuchy podrží na mieste. Zvodný kúsok na bežné nosenie aj na romantické chvíle vo dvojici.Samodržiace pančuchy Imitácia pančuchového lemu Zosilnená špička Silikónový prúžok na vnútornej strane lemu (astratex.sk)

Podobné produkty ako Samodržiace pančuchy Kira

Zvodné šaty Kira

Zvodné šaty Kira
Detail

Zvodné šaty Kira z elastickej sieťoviny, ktorá obopne vaše krivky. Na bokoch efektné šnurovanie.Zvodná košieľka Kombinácia materiálov Elastický materiál (astratex.sk)

Podobné produkty ako Zvodné šaty Kira

Zvodné šaty Kira

Zvodné šaty Kira
Detail

Zvodné šaty Kira z elastickej sieťoviny, ktorá obopne vaše krivky. Na bokoch efektné šnurovanie.Zvodná košieľka Kombinácia materiálov Elastický materiál (astratex.sk)

Podobné produkty ako Zvodné šaty Kira

Dvojdielne plavky Kira

Dvojdielne plavky Kira
Detail

Dvojdielne plavky Kira vás prenesú do tropického raja. Horný diel s nevystuženými košíčkami prirodzene tvaruje aj veľké prsia, kostice poskytujú potrebnú oporu. Klasické nohavičky majú na bokoch sťahovacie šnúrky, ktorými si jednoducho upravíte výšku vykrojenia.Vhodné pre plné tvary Nevystužené košíčky Klasické kostice Bočné kostice Dĺžkovo nastaviteľné ramienka Zadné zapínanie na kovovú sponu Nohavičková časť klasického strihu Regulácia výšky na bokoch (astratex.sk)

Podobné produkty ako Dvojdielne plavky Kira

Dvojdielne plavky Kira

Dvojdielne plavky Kira
Detail

Dvojdielne plavky Kira vás prenesú do tropického raja. Horný diel s nevystuženými košíčkami prirodzene tvaruje aj veľké prsia, kostice poskytujú potrebnú oporu. Klasické nohavičky majú na bokoch sťahovacie šnúrky, ktorými si jednoducho upravíte výšku vykrojenia.Vhodné pre plné tvary Nevystužené košíčky Klasické kostice Bočné kostice Dĺžkovo nastaviteľné ramienka Zadné zapínanie na kovovú sponu Nohavičková časť klasického strihu Regulácia výšky na bokoch (astratex.sk)

Podobné produkty ako Dvojdielne plavky Kira

Dvojdielne plavky Kira

Dvojdielne plavky Kira
Detail

Dvojdielne plavky Kira vás prenesú do tropického raja. Horný diel s nevystuženými košíčkami prirodzene tvaruje aj veľké prsia, kostice poskytujú potrebnú oporu. Klasické nohavičky majú na bokoch sťahovacie šnúrky, ktorými si jednoducho upravíte výšku vykrojenia.Vhodné pre plné tvary Nevystužené košíčky Klasické kostice Bočné kostice Dĺžkovo nastaviteľné ramienka Zadné zapínanie na kovovú sponu Nohavičková časť klasického strihu Regulácia výšky na bokoch (astratex.sk)

Podobné produkty ako Dvojdielne plavky Kira

Dvojdielne plavky Kira

Dvojdielne plavky Kira
Detail

Dvojdielne plavky Kira vás prenesú do tropického raja. Horný diel s nevystuženými košíčkami prirodzene tvaruje aj veľké prsia, kostice poskytujú potrebnú oporu. Klasické nohavičky majú na bokoch sťahovacie šnúrky, ktorými si jednoducho upravíte výšku vykrojenia.Vhodné pre plné tvary Nevystužené košíčky Klasické kostice Bočné kostice Dĺžkovo nastaviteľné ramienka Zadné zapínanie na kovovú sponu Nohavičková časť klasického strihu Regulácia výšky na bokoch (astratex.sk)

Podobné produkty ako Dvojdielne plavky Kira

Tričko ONLY Kira

Tričko ONLY Kira
Detail

Dámske tričko ONLY Kira povýši každý váš outfit na elegantnú záležitosť. Bavlnený úplet je príjemný a mäkký na tele, dekolt zdobí jemná čipka.Úplet (astratex.sk)

Podobné produkty ako Tričko ONLY Kira

Tričko ONLY Kira

Tričko ONLY Kira
Detail

Dámske tričko ONLY Kira povýši každý váš outfit na elegantnú záležitosť. Bavlnený úplet je príjemný a mäkký na tele, dekolt zdobí jemná čipka.Úplet (astratex.sk)

Podobné produkty ako Tričko ONLY Kira

Tričko ONLY Kira

Tričko ONLY Kira
Detail

Dámske tričko ONLY Kira povýši každý váš outfit na elegantnú záležitosť. Bavlnený úplet je príjemný a mäkký na tele, dekolt zdobí jemná čipka.Úplet (astratex.sk)

Podobné produkty ako Tričko ONLY Kira
Hama Školská aktovka pre prváčikov Astronaut, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429889), Hama Školská aktovka pre prváčikov Mačička, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429858), Hama Školská aktovka pre prváčikov Kitty, Super ľahká, 0,66 kg (4047443428349), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429896), Hama Školská aktovka pre prváčikov Lama, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429841), Hama Školská aktovka pre prváčikov T-Rex, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429872), Hama Školská aktovka pre prváčikov Futbalová lopta, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429902), Hama Školská aktovka pre prváčikov Rozprávkový kôň, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429865), Drevená súprava korálikov, kvetinky (6934510527303), Hrkálka králiček Miffy Vintage Kvetinky (8713291667617), High Peak Kira 3.0 (4001690103701), Školská aktovka Hasiči (8595054276980), Hudobný kolotoč zajačik Miffy Vintage Kvetinky (8713291667716), Školská aktovka Gol modrá (5903162093451), Aktovka Santoro Bee-loved (8596424113775), Prikrývka bavlnená ľahká KAMET (BELpri025nad), Pixie Crew školská aktovka dinosaurus (702811692893), BAAGL Školská aktovka Ergo Skateboard (8595054287368), Blackroll Loop Band ľahká záťaž (4260346271632), Fiskars - Ľahká lopata do auta (1000740), Bellatex KIRA PLUS - 150 × 200 cm - vínová (4275), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gool (4047443408198), Hama Školská aktovka pre prváčikov Balet (4047443408242), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer (4047443408020), Hama Školská aktovka pre prváčikov Jednorožec (4047443408235), Hama Školská aktovka pre prváčikov Space (4047443408181), Marysa 3 v 1 pre fretky, tmavohnedý/hnedé kvetinky (8594176622651), Motorola ľahká náhlavná súprava 00174 pre TLKR, Schwarzwolf Brisa ľahká cestovná deka čierna (F5603600AJ3 ), Bellatex KIRA PLUS- 150 × 200 cm - tmavosivá/svetlosivá (4276)