Ľahká aktovka pixelart topgal aira 23034

Produkt Ľahká aktovka pixelart topgal aira 23034 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ľahká aktovka pixelart topgal aira 23034 upraviť a produkt hľadať znova.

Ľahká aktovka PixelArt Topgal AIRA 23034

Detail

Jednokomorová aktovka AIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23034 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka PixelArt Topgal AIRA 23034 , Hama školská aktovka pre prváčikov astronaut, super ľahká, 0,66 kg (4047443429889)

Ľahká aktovka Kvetinky Topgal KIRA 23035

Detail

Jednokomorová aktovka KIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23035 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky len mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Kvetinky Topgal KIRA 23035 , Hama školská aktovka pre prváčikov mačička, super ľahká, 0,66 kg (4047443429858)

Ľahká aktovka Baletka Topgal DIDI 23033

Detail

Jednokomorová aktovka DIDI je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23033 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Baletka Topgal DIDI 23033 , Hama školská aktovka pre prváčikov kitty, super ľahká, 0,66 kg (4047443428349)

Ľahká aktovka Vesmír Topgal KIRA 23036

Detail

Jednokomorová aktovka KIRA je ultraľahká verzia klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Vo veľkej hlavnej komore nájdete priehradku, dve malé vrecká na drobnosti a menovku, v prednom vrecku karabínku na kľúče. Na oboch stranách sa nachádzajú robustné vrecká na zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Na detailoch záleží, preto môžete aktovku doplniť o peračník PENN 23036 v rovnakom designe. Môžete si u nás zakúpiť aj box na desiatu s priehradkou. Hlavná charakteristika: váha aktovky mierne presahuje 1 kg pevný anatomicky tvarovaný chrbát s plastovou výstužou jedna komora s prepážkou a malým predným vreckom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici poutko na pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Ľahká aktovka Vesmír Topgal KIRA 23036 , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer, super ľahká, 0,66 kg (4047443429896)

Samolepky PixelArt Topgal STICKERS 24056

Detail

Hravé samolepky s motívmi našich batohov. Dokonale ladia s kufríkmi a doskami, ale ich využitie rozhodne nemá limity. 😄 Preskúmajte celý sortiment nálepiek STICKERS (topgal.sk)

Podobné produkty ako Samolepky PixelArt Topgal STICKERS 24056 , Hama školská aktovka pre prváčikov lama, super ľahká, 0,66 kg (4047443429841)

Školská taška PixelArt Topgal ELLY 19014

Detail

Pozor, Dvojkomorová hitovka pre chlapcov do 1. - 4. triedy! vhodný aj pre drobných prváčikov ľahká konštrukcia - neváži ani kilogram! ergonomicky tvarované popruhy a hrudný pásik objemný strih Máme pocit, že tento batoh bude hitovka. Pokiaľ máte doma školáka poblázneného do hier typu minecraft, máte s týmto batohom vyhraté! Bude vyhovovať všetkým chalanom, ale napríklad aj dievčatám od 1. do 4. triedy ZŠ. Ako sa vám páči? Všetci rodičia určite ocenia ľahkú váhu tašky. Váži iba 0,86 kg, a to hlavne vďaka ľahkej lisovanej chrbtovej časti. Školáci si ale najviac obľúbia zrejme dizajn. A čo až objavia dva prívesky na prednom vrecku! Lisovaná chrbtová časť tašky je anatomicky tvarovaná. Spolu s ergonomicky tvarovanými hrudnými popruhmi, ktoré sa dajú utiahnuť v hornej aj spodnej časti, zaistia správne nosenie na chrbte školáka aj pri dennom náklade niekoľkých kíl učenia. Navyše sme do koncov popruhov všili magnet, vďaka ktorému ich môžete upevniť k telu popruhu tak, aby voľne neviali okolo tela školáka. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik potom zaručí, že sa ramenné popruhy nebudú skĺzávať z chrbta ani drobnému prváčikovi. Zadná komora tašky je najširšia a tým pádom aj najobjemnejšia . K chrbtu odporúčame dávať čo najťažší náklad - ťažké učebnice, alebo napríklad dosky na zošity. Predná užšia komora je určená pre ďalšie potrebnosti, alebo napríklad peračník PENN 19014 v rovnakom dizajne. V prednej komore je ešte menšie sieťové vrecko na zips a menovka. Na čele batohu potom určite využijete aj hlboké predné vrecká, kde je dobré umiestniť napríklad krabičku s desiatou, alebo všetky ďalšie potrebnosti malých školákov. Nájdete v nej aj karabinku na kľúče, vďaka ktorej budú vždy po ruke. Ani u tohto modelu tašky sme nezabudli na bezpečnosť detí. Reflexné prvky sú na bokoch, čele aj ramenných popruhoch tašky. Fľašu na pitie môžete umiestniť do jedného z dvoch bočných sieťových vreciek, ktoré sme tento rok opatrili látkou v spodnej časti, aby sa sieťovina v týchto namáhaných miestach nepretrhávala. Bonusy: pevné dno z materiálu TOPDURA chráneného nožičkami záter proti dažďu pútko na prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie na lavicu Náš tip: Taška má vrecká na pitie na oboch stranách. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobné hmotnosti, aby bola taška správne vyvážená. Skôr ale radíme deťom dávať do fľaštičky len sirup, vodu si dopustia v škole. Uľahčíte tak taške aj chrbtu dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška PixelArt Topgal ELLY 19014 , Hama školská aktovka pre prváčikov t-rex, super ľahká, 0,66 kg (4047443429872)

Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012

Detail

Hlavná charakteristika: pre najmenších školákov od výšky približne 110 cm pevný tvar - jedna komora robustný chrbtový systém s hliníkovým rámom množstvo reflexných prvkov Jednokomorová aktovka s blikačkou, obrázkami zvieratiek origami a plastovým príveskom krokodíla je skvelou voľbou pre prvý stupeň základnej školy. Aktovka má pevnú základňu a vnútorný priestor rozdelený priehradkami, aby prváčik pri otváraní všetko prehľadne videl. Aktovka BEBE je vhodná pre školákov na 1. a 2. stupni ZŠ a hlavne je priamo určená pre najmenších - dobre padne deťom s výškou približne 110 cm. Dokonca aj na drobných chrbtoch malých detí ho môžete správne nastaviť vďaka výškovo nastaviteľným, polstrovaným a anatomicky tvarovaným ramenným popruhom. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zaručuje, že aktovka nebude skĺzavať ani z drobných ramien. Nebojte sa, napriek menšiemu objemu aktovky sa do nej zmestia zložky formátu A4 a všetko, čo potrebujete aspoň na prvé dva ročníky základnej školy. Jedna hlavná priehradka aktovky uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie nástrojov. Vnútorný priestor aktovky je rozdelený na tri časti nepriepustnými pogumovanými prepážkami. V hlavnom priestore nájdete malé vrecko na zips a organizér, napríklad na čipové karty a ceruzky. Uistite sa, že dosky sú umiestnené čo najbližšie k chrbtu, ale zvážte, či ich vôbec potrebujete - často zbytočne zaťažujú aktovku. Vrecko na fľašu sa nachádza na boku aktovky. Na prednej strane aktovky sú dve malé praktické vrecká. V hornom vrecku sa nachádza menovka a sieťované vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad box na občerstvenie. Na prednej strane vrecka sa nachádza blikač, ktorý môže svietiť alebo blikať v 2 rôznych režimoch, čo oceníte najmä v zime. Spodné vrecko je menšie. Chrbtový systém batohu BEBE je anatomicky tvarovaný a polstrovaný. Je vystužený ľahkým hliníkovým rámom. Samozrejme, na prednej strane, bokoch a ramenných popruhoch batohu sa nachádza množstvo reflexných prvkov. Rovnaký dizajn aktovky vyhral test MfDNES 2017! Takže hurá do školy! Ďalšie vychytávky: pútko na nosenie aktovky v ruke a popruh na zavesenie na lavicu zábrana proti dažďu - látka je nepremokavá odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky kufrík bol úspešne testovaný v ITC Zlín Náš tip: Konce popruhov aktovky sú vybavené magnetmi. Tie sa používajú na pripevnenie k polstrovanej časti ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012 , Hama školská aktovka pre prváčikov futbalová lopta, super ľahká, 0,66 kg (4047443429902)

Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná zádová část záda zpevněná výztuhou stabilní základna nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Pokiaľ máte doma naozaj malé drobné dievčatko s výškou okolo 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou pevná, stabilná, jednokomorová aktovka BEBE. Tá je priamo určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky BEBE je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a je vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú taktiež polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku správne nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov uchytíte k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov. Jedniná hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér – napríklad na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalšie drobnosti. Navyše je tu aj malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do vrecka, ktoré je schované pod zipsom. V prednej časti aktovky BEBE nájdete ďalšie dve vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecka nájdete menovku a malé sieťové vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Spodné vrecko je menšie, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDNES! Tak hurá do školy! Dalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou na prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik na lavici záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nôžky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejšiu základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby sa nevyvracala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie k chrbtu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001 , Hama školská aktovka pre prváčikov rozprávkový kôň, super ľahká, 0,66 kg (4047443429865)

Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001

Detail

anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť s výstuhou aktovka má stabilnú základňu nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma malé drobné dievčatko pod 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká chodiace do 1. a 2. triedy ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Ramenné popruhy sú polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovanie ramenných popruhov. Najprv je potrebné ju utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkam v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Vďaka správnemu nastaveniu a zapnutiu hrudného pásika bude sedieť na chrbte aj drobným dievčatkám. Do aktovky BEBE sa bez problémov zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok. Vnútorný priestor aktovky je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalších drobnosti. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka a vnútri vrecka nájdete menovku. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky a navyše je v nej ešte jedna menšie sieťové vrecko na zips. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik záter proti dažďu odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky batoh bol testovaný v ITC Zlín, kde prešiel na jednotku Náš tip: Ako odľahčiť ťažký batoh? Skúste dieťaťu naplniť fľaštičku na pitie iba sirupom, samo si potom doplní vodu do fľaštičky priamo v škole. Batoh tak bude ľahší až o pol kilogramu! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001 , Njoy aira 1200 (6422956012632)

Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť chrbát spevnený výstužou stabilná základňa nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma naozaj malú drobnú princeznú, ktorá sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú polstrované a tiež anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k popruhom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Jedna hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruziek a ďalších drobností. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecká nájdete menovku a malú sieťovú kapsu na zips. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, pojme potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie batôžku na háčik u lavice záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejší základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby neprepadávala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie chrbta. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001 , Njoy aira 600 (6422956011666)

Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke BEBE je najmenší batoh v našej ponuke. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou od 110 cm. O nadčasovosť dizajnu sa postará skupina robotov. Pretože čo iné s nastupujúcou robotizáciou môžeme dať na chlapčenský batoh?! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú opatrené magnetkami. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011 , Školská aktovka hasiči (8595054276980)

Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre všetky malé dievčatá s výškou od 110 cm. Rozkošných vrabčekov doplní plyšový prívesok v tvare srdca. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24001 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001 , Decksaver roland aira system 1 cover (hn175981)

Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre školákov s výškou od 110 cm. Rýchle a nadupané autá dopĺňa prívesok v tvare pneumatiky. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24011 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011 , Decksaver roland aira tb-3 cover (hn198493)

Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model BEBE je najmenší batoh z našej ponuky. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou 110 cm. Rodinku leňochov dopĺňa gumový leňochod ako prívesok. Tieto roztomilé zvieratká v našej zoo rozhodne nemôžu chýbať! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001 , Decksaver roland aira tr-8 cover (hn175984)

Hnedozelené členkové čižmy Aira

Hnedozelené členkové čižmy Aira
Detail

Hnedozelené členkové čižmy Aira (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Hnedozelené členkové čižmy Aira , Decksaver roland aira vt-3 cover (hn175994)

Sconto Regál AIRA čierna

Detail

Regál AIRA so 4 priestrannými zásuvkami si obľúbite predovšetkým pre jeho praktickosť. Využijete ho v kuchyni na najpoužívanejšie suroviny alebo v kúpeľni ako na čistiace prostriedky, tak aj na kúpeľňový textil. Svoje miesto si však nájde v akejkoľvek miestnosti. Samostatne stojaci regál je vyrobený z kovu, ktorý sa vyznačuje jednoduchou údržbou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Regál AIRA čierna , Decksaver roland aira mx-1 cover (hn175971)

nJoy Aira 1200 (6422956012632)

nJoy Aira 1200 (6422956012632)
Detail

Záložný zdroj – klasická UPS, skutočný a zdanlivý výkon 1000 W / 1200 VA, line interactive, 2×Schuko, LCD displej, rozmery 120 × 290 × 255 mm (V׊×H), hmotnosť 11,3 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako nJoy Aira 1200 (6422956012632) , Decksaver roland aira vt-4 cover (hn206705)

nJoy Aira 600 (6422956011666)

nJoy Aira 600 (6422956011666)
Detail

Záložný zdroj – klasická UPS, skutočný a zdanlivý výkon 500 W / 600 VA, line interactive, 2×Schuko, LCD displej, rozmery 120 × 290 × 255 mm (V׊×H), hmotnosť 7,6 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako nJoy Aira 600 (6422956011666) , Školská aktovka gol modrá (5903162093451)

Decksaver Roland Aira System 1

Decksaver Roland Aira System 1
Detail

Ochranný kryt pre Rola Aira System 1 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, čo zabezpečuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nielen voči prachu a vlhkosti, ale aj pred mechanickým poškodením zariadenia vplyvom nárazu. Ochranné kryty Decksaver sú lisované tak, aby perfektne sedeli a plnili svoju úlohu aj pri pripojenej kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantovaná nielen počas skladovania, ale aj počas transportu. Vhodný pre značku : Roland Variant : Aira System 1 Vhodné pre : Roland Aira System 1 Krajina pôvodu : Veľká Británia (muziker.com)

Podobné produkty ako Decksaver Roland Aira System 1 , Aktovka santoro bee-loved (8596424113775)

Nuxe Very Rose Lahka Cistiaca Pena 150Ml

Nuxe Very Rose Lahka Cistiaca Pena 150Ml
Detail

Jemná čistiaca pena very rose šetrne čistí pleť a zbaví ju posledných zvyškov mejkapu. Zahalí vašu pleť do romantickej vône ruží. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuxe Very Rose Lahka Cistiaca Pena 150Ml , Prikrývka bavlnená ľahká kamet (belpri025nad)

DECKSAVER Roland Aira TB-3 cover (HN198493)

DECKSAVER Roland Aira TB-3 cover (HN198493)
Detail

Príslušenstvo pre DJ – plastový kryt na Roland Aira TB-3, obrázok je iba ilustračný, mixpult nie je súčasťou balenia (alza.sk)

Podobné produkty ako DECKSAVER Roland Aira TB-3 cover (HN198493) , Pixie crew školská aktovka dinosaurus (702811692893)

Pohár na horúce nápoje Topgal HOT CUP TOPGAL

Detail

Aj vy už máte po krk jednorazových pohárov na kávu? Ak áno, môžete si zaobstarať viacnásobne použiteľné plastové poháre NickNack v šate Topgal. Okrem toho, že spoločnými silami znížime množstvo odpadu, môžete získať zľavu na kávu v niektorých kaviarňach, ak si vezmete vlastný pohár. Alebo jednoducho vyzerajte štýlovo, pretože náš pohár štýlový rozhodne je! 😎 Strohú čiernu eleganciu sme oživili bielou potlačou, ktorá ukrýva príbeh každého z nás. Poháre vznikli pri príležitosti 30. výročia Topgalu. Technické údaje: Materiál: polypropylén PP, zdravotne a hygienicky nezávadný Výrobok: certifikovaný na viacnásobné použitie Čistenie: ručne a plne automatické umývačky Teplotná stálosť materiálu: 130 °C Objem: 0,3 l (topgal.sk)

Podobné produkty ako Pohár na horúce nápoje Topgal HOT CUP TOPGAL , Baagl školská aktovka ergo skateboard (8595054287368)

Decksaver Roland Aira TR-8 Ochranný kryt pre grooveboxy

Decksaver Roland Aira TR-8 Ochranný kryt pre grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pre Rola Aira TR-8 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, čo zabezpečuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nielen voči prachu a vlhkosti, ale aj pred mechanickým poškodením zariadenia vplyvom nárazu. Ochranné kryty Decksaver sú lisované tak, aby perfektne sedeli a plnili svoju úlohu aj pri pripojenej kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantovaná nielen počas skladovania, ale aj počas transportu. Krajina pôvodu: Veľká Británia Vhodné pre: Roland Aira TR-8 Vhodný pre značku: Roland Typ: DJ mixpult (muziker.com)

Podobné produkty ako Decksaver Roland Aira TR-8 Ochranný kryt pre grooveboxy , Blackroll loop band ľahká záťaž (4260346271632)

Decksaver Roland Aira VT-4 Ochranný kryt pre DJ mixpulty

Decksaver Roland Aira VT-4 Ochranný kryt pre DJ mixpulty
Detail

Kryt na Roland Aira VT-4 poskytuje ochranu pred prachom, tekutinami či náhodným poškodením. Po vložení do mäkkého puzdra zabezpečuje maximálnu ochranu aj počas prepravy. Kryt disponuje prepracovaným dizajnom pre bezpečné umiestnenie káblov a okamžité použitie zariadenia. Taktiež chráni všetky ovládacie prvky a vnútorné komponenty, nech ste kdekoľvek. Vhodný pre značku: Roland Vhodné pre: Roland Aira VT-4 Krajina pôvodu: Veľká Británia Typ: DJ mixpult (muziker.com)

Podobné produkty ako Decksaver Roland Aira VT-4 Ochranný kryt pre DJ mixpulty , Fiskars - ľahká lopata do auta (1000740)

Hama aktovka Mačička

Hama aktovka Mačička
Detail

Doprajte svojim deťom potrebnú oporu a komfort pri plneni každodenných školských povinností! Aktovka Hama s nízkou hmotnosťou a praktickým členením je navrhnutá presne pre potreby malých prváčikov. Pojme bez problémový zošity, učebnice ai Ďalšie školské pomôcky. Pohodlné Nosením zaistí prepracované chrbtový panel Spoločne s inovatívne navrhnutými popruhom, ktorych švy vedené v horných partiách stredom popruhový sa nezarezávajú do ramien. Vnútri priestrannej komory je Vrecko určené na ťažšie učebnice, ktore pomôž zabezpečiť rovnomerné rozloženie hmotnosti neseného nákladu. Výhodou je aj izolované predné Vrecko na desiatu s umývateľnými materiálom pre jednoduchú údržbu. - ergonomicky tvarovaný chrbát s mäkkým čalúnenie - extrémne ľahká aktovka 0,66 kg - polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy s reflexnými plochami pre vacsie bezpečnosť - doťahovacím pásky umiestnené v Hornej časti popruhový pre dokonalé priľnutím aktovky k chrbtov diéte - výškovo nastaviteľný hrudný popruh - pogumovaná Rukov príjemná do ruky - zámok s odrazkou pre vacsie bezpečnosť - priestranny Hlavné Vrecko s vnútorným vreckom na ťažšie učebnice - Vrecko na kľúče, peňaženka a mobil vo vnútri hlavnej komory - vo veku aktovky je priehladné priehradka na rozvrh - izolované predné Vrecko (pre studené Alebo teplé jedlo a nápoje) - veľké bočné Vrecká na flase s pitím - pevné dno aktovky s nožičkami pre lepším stabilitu a ochranu pred Vlhkos a špinu (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama aktovka Mačička , Hama školská aktovka pre prváčikov gool (4047443408198)

Hama aktovka Lama

Hama aktovka Lama
Detail

Doprajte svojim deťom potrebnú oporu a komfort pri plneni každodenných školských povinností! Aktovka Hama s nízkou hmotnosťou a praktickým členením je navrhnutá presne pre potreby malých prváčikov. Pojme bez problémový zošity, učebnice ai Ďalšie školské pomôcky. Pohodlné Nosením zaistí prepracované chrbtový panel Spoločne s inovatívne navrhnutými popruhom, ktorych švy vedené v horných partiách stredom popruhový sa nezarezávajú do ramien. Vnútri priestrannej komory je Vrecko určené na ťažšie učebnice, ktore pomôž zabezpečiť rovnomerné rozloženie hmotnosti neseného nákladu. Výhodou je aj izolované predné Vrecko na desiatu s umývateľnými materiálom pre jednoduchú údržbu. - ergonomicky tvarovaný chrbát s mäkkým čalúnenie - extrémne ľahká aktovka 0,66 kg - polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy s reflexnými plochami pre vacsie bezpečnosť - doťahovacím pásky umiestnené v Hornej časti popruhový pre dokonalé priľnutím aktovky k chrbtov diéte - výškovo nastaviteľný hrudný popruh - pogumovaná Rukov príjemná do ruky - zámok s odrazkou pre vacsie bezpečnosť - priestranny Hlavné Vrecko s vnútorným vreckom na ťažšie učebnice - Vrecko na kľúče, peňaženka a mobil vo vnútri hlavnej komory - vo veku aktovky je priehladné priehradka na rozvrh - izolované predné Vrecko (pre studené Alebo teplé jedlo a nápoje) - veľké bočné Vrecká na flase s pitím - pevné dno aktovky s nožičkami pre lepším stabilitu a ochranu pred Vlhkos a špinu (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama aktovka Lama , Hama školská aktovka pre prváčikov balet (4047443408242)

Hama aktovka Gamer

Hama aktovka Gamer
Detail

Doprajte svojim deťom potrebnú oporu a komfort pri plneni každodenných školských povinností! Aktovka Hama s nízkou hmotnosťou a praktickým členením je navrhnutá presne pre potreby malých prváčikov. Pojme bez problémový zošity, učebnice ai Ďalšie školské pomôcky. Pohodlné Nosením zaistí prepracované chrbtový panel Spoločne s inovatívne navrhnutými popruhom, ktorych švy vedené v horných partiách stredom popruhový sa nezarezávajú do ramien. Vnútri priestrannej komory je Vrecko určené na ťažšie učebnice, ktore pomôž zabezpečiť rovnomerné rozloženie hmotnosti neseného nákladu. Výhodou je aj izolované predné Vrecko na desiatu s umývateľnými materiálom pre jednoduchú údržbu. - ergonomicky tvarovaný chrbát s mäkkým čalúnenie - extrémne ľahká aktovka 0,66 kg - polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy s reflexnými plochami pre vacsie bezpečnosť - doťahovacím pásky umiestnené v Hornej časti popruhový pre dokonalé priľnutím aktovky k chrbtov diéte - výškovo nastaviteľný hrudný popruh - pogumovaná Rukov príjemná do ruky - zámok s odrazkou pre vacsie bezpečnosť - priestranny Hlavné Vrecko s vnútorným vreckom na ťažšie učebnice - Vrecko na kľúče, peňaženka a mobil vo vnútri hlavnej komory - vo veku aktovky je priehladné priehradka na rozvrh - izolované predné Vrecko (pre studené Alebo teplé jedlo a nápoje) - veľké bočné Vrecká na flase s pitím - pevné dno aktovky s nožičkami pre lepším stabilitu a ochranu pred Vlhkos a špinu (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama aktovka Gamer , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer (4047443408020)

Hama aktovka Kitty

Hama aktovka Kitty
Detail

Doprajte svojim deťom potrebnú oporu a komfort pri plneni každodenných školských povinností! Aktovka Hama s nízkou hmotnosťou a praktickým členením je navrhnutá presne pre potreby malých prváčikov. Pojme bez problémový zošity, učebnice ai Ďalšie školské pomôcky. Pohodlné Nosením zaistí prepracované chrbtový panel Spoločne s inovatívne navrhnutými popruhom, ktorych švy vedené v horných partiách stredom popruhový sa nezarezávajú do ramien. Vnútri priestrannej komory je Vrecko určené na ťažšie učebnice, ktore pomôž zabezpečiť rovnomerné rozloženie hmotnosti neseného nákladu. Výhodou je aj izolované predné Vrecko na desiatu s umývateľnými materiálom pre jednoduchú údržbu. - ergonomicky tvarovaný chrbát s mäkkým čalúnenie - extrémne ľahká aktovka 0,66 kg - polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy s reflexnými plochami pre vacsie bezpečnosť - doťahovacím pásky umiestnené v Hornej časti popruhový pre dokonalé priľnutím aktovky k chrbtov diéte - výškovo nastaviteľný hrudný popruh - pogumovaná Rukov príjemná do ruky - zámok s odrazkou pre vacsie bezpečnosť - priestranny Hlavné Vrecko s vnútorným vreckom na ťažšie učebnice - Vrecko na kľúče, peňaženka a mobil vo vnútri hlavnej komory - vo veku aktovky je priehladné priehradka na rozvrh - izolované predné Vrecko (pre studené Alebo teplé jedlo a nápoje) - veľké bočné Vrecká na flase s pitím - pevné dno aktovky s nožičkami pre lepším stabilitu a ochranu pred Vlhkos a špinu (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama aktovka Kitty , Hama školská aktovka pre prváčikov jednorožec (4047443408235)

Hama aktovka Astronaut

Hama aktovka Astronaut
Detail

Doprajte svojim deťom potrebnú oporu a komfort pri plneni každodenných školských povinností! Aktovka Hama s nízkou hmotnosťou a praktickým členením je navrhnutá presne pre potreby malých prváčikov. Pojme bez problémový zošity, učebnice ai Ďalšie školské pomôcky. Pohodlné Nosením zaistí prepracované chrbtový panel Spoločne s inovatívne navrhnutými popruhom, ktorych švy vedené v horných partiách stredom popruhový sa nezarezávajú do ramien. Vnútri priestrannej komory je Vrecko určené na ťažšie učebnice, ktore pomôž zabezpečiť rovnomerné rozloženie hmotnosti neseného nákladu. Výhodou je aj izolované predné Vrecko na desiatu s umývateľnými materiálom pre jednoduchú údržbu. - ergonomicky tvarovaný chrbát s mäkkým čalúnenie - extrémne ľahká aktovka 0,66 kg - polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy s reflexnými plochami pre vacsie bezpečnosť - doťahovacím pásky umiestnené v Hornej časti popruhový pre dokonalé priľnutím aktovky k chrbtov diéte - výškovo nastaviteľný hrudný popruh - pogumovaná Rukov príjemná do ruky - zámok s odrazkou pre vacsie bezpečnosť - priestranny Hlavné Vrecko s vnútorným vreckom na ťažšie učebnice - Vrecko na kľúče, peňaženka a mobil vo vnútri hlavnej komory - vo veku aktovky je priehladné priehradka na rozvrh - izolované predné Vrecko (pre studené Alebo teplé jedlo a nápoje) - veľké bočné Vrecká na flase s pitím - pevné dno aktovky s nožičkami pre lepším stabilitu a ochranu pred Vlhkos a špinu (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama aktovka Astronaut , Hama školská aktovka pre prváčikov space (4047443408181)

Secrid - Aktovky Viacfarebná

Secrid  -  Aktovky Viacfarebná
Detail

Secrid - Viacfarebná. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Secrid - Aktovky Viacfarebná , Motorola ľahká náhlavná súprava 00174 pre tlkr

Secrid - Aktovky Fialová

Secrid  -  Aktovky Fialová
Detail

Secrid - Fialová. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Secrid - Aktovky Fialová

Secrid - Aktovky Viacfarebná

Secrid  -  Aktovky Viacfarebná
Detail

Secrid - Viacfarebná. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Secrid - Aktovky Viacfarebná

Secrid - Aktovky Hnedá

Secrid  -  Aktovky Hnedá
Detail

Secrid - Hnedá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Secrid - Aktovky Hnedá

Secrid - Aktovky Hnedá

Secrid  -  Aktovky Hnedá
Detail

Secrid - Hnedá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Secrid - Aktovky Hnedá

Secrid - Aktovky Zelená

Secrid  -  Aktovky Zelená
Detail

Secrid - Zelená. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Secrid - Aktovky Zelená

Secrid - Aktovky Viacfarebná

Secrid  -  Aktovky Viacfarebná
Detail

Secrid - Viacfarebná. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Secrid - Aktovky Viacfarebná

Rains - Aktovky Béžová

Rains  -  Aktovky Béžová
Detail

Rains - Béžová. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Rains - Aktovky Béžová

Zátka Topgal ZOOT 20053

Detail

Náhradná zátka pre originálnu fľašu TOPGAL ZIVA. Vyrobená z vysoko kvalitného materiálu. Neobsahuje žiadne zmäkčovadlá, ťažké kovy, ftaláty, bisfenol A, či iné toxické látky. Výhody: pomocou farebnej zátky je možné odlíšiť fľašu v prípade poškodenia (typicky rozhryznutej :) ) zátky - nie je nutné kupovať celú novú fľašu Návod na výmenu: Zátku nastavíme do pozície OPEN a ťahom odstránime pôvodnú zátku. Následne umiestnime novú zátku. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zátka Topgal ZOOT 20053

Zátka Topgal ZOOT 20054

Detail

Náhradná zátka pre originálnu fľašu TOPGAL ZIVA Vyrobená z vysoko kvalitného materiálu. Neobsahuje žiadne zmäkčovadlá, ťažké kovy, ftaláty, bisfenol A, či iné toxické látky. Výhody: pomocou farebnej zátky je možné odlíšiť fľašu v prípade poškodenia (typicky rozhryznutej :) ) zátky - nie je nutné kupovať celú novú fľašu Návod na výmenu: Zátku nastavíme do pozície OPEN a ťahom odstránime pôvodnú zátku. Následne umiestnime novú zátku. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zátka Topgal ZOOT 20054

Kapsička Topgal TOP 162

Detail

Univerzálnu polstrovanú kapsičku môžete vďaka gumičke a suchému zipsu pripnúť k akémukoľvek ramennému popruhu batohu na notebook alebo študentského batohu. Je priamo určená na prenášanie mobilu, čo si Vśak do nej umiesnite, je na Vás. Vnútorná šasť vrecúš (topgal.sk)

Podobné produkty ako Kapsička Topgal TOP 162

Zátka Topgal ZOOT 20055

Detail

Náhradná zátka pre originálnu fľašu TOPGAL ZIVA Vyrobená z vysoko kvalitného materiálu. Neobsahuje žiadne zmäkčovadlá, ťažké kovy, ftaláty, bisfenol A, či iné toxické látky. Výhody: pomocou farebnej zátky je možné odlíšiť fľašu v prípade poškodenia (typicky rozhryznutej :) ) zátky - nie je nutné kupovať celú novú fľašu Návod na výmenu: Zátku nastavíme do pozície OPEN a ťahom odstránime pôvodnú zátku. Následne umiestnime novú zátku. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zátka Topgal ZOOT 20055

Peňaženka Topgal WALI 22039

Detail

Jednoduchá peňaženka uzatvárateľná na suchý zips ukrýva množstvo vreciek. Vo vnútri peňaženky je veľké vrecko na zips, kam umiestnite všetky bankovky. Na drobné mince môžete využiť vnútorné vrecko na zips zo sieťoviny. Vo vnútri peňaženky sú naviac dve ďalšie voľne prístupné vrecká. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Peňaženka Topgal WALI 22039

Peňaženka Topgal WALI 22040

Detail

Jednoduchá peňaženka uzatvárateľná na suchý zips ukrýva množstvo vreciek. Vo vnútri peňaženky je veľké vrecko na zips, kam umiestnite všetky bankovky. Na drobné mince môžete využiť vnútorné vrecko na zips zo sieťoviny. Vo vnútri peňaženky sú naviac dve ďalšie voľne prístupné vrecká. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Peňaženka Topgal WALI 22040

Darčekový poukaz Topgal VOU1705

Detail

Hodnota darčekového poukazu: 20,-€ Pridajte poukaz do košíka a vyplňte doručovacie údaje. My Vám poukaz zašleme po spracovaní objednávky kuriérom. Ak si želáte zaslanie poukazu elektronicky, napíšte prosím svoju požiadavku do poznámky k objednávke. V objednávkom procese si vyberte ako spôsob doručenia osobný odber v kombinácii s platbou vopred kartou alebo online prevodom - poukaz Vám pošleme e-mailom po spracovaní objednávky najneskôr nasledujúci pracovný deň (nie obratom po odoslaní objednávky). Podmienky použitia darčekového poukazu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Darčekový poukaz Topgal VOU1705

Darčekový poukaz Topgal VOU1715

Detail

Hodnota darčekového poukazu: 80,-€ Pridajte poukaz do košíka a vyplňte doručovacie údaje. My Vám poukaz zašleme po spracovaní objednávky kuriérom. Ak si želáte zaslanie poukazu elektronicky, napíšte prosím svoju požiadavku do poznámky k objednávke. V objednávkom procese si vyberte ako spôsob doručenia osobný odber v kombinácii s platbou vopred kartou alebo online prevodom - poukaz Vám pošleme e-mailom po spracovaní objednávky najneskôr nasledujúci pracovný deň (nie obratom po odoslaní objednávky). Podmienky použitia darčekového poukazu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Darčekový poukaz Topgal VOU1715

Darčekový poukaz Topgal VOU1710

Detail

Hodnota darčekového poukazu: 50,-€ Pridajte poukaz do košíka a vyplňte doručovacie údaje. My Vám poukaz zašleme po spracovaní objednávky kuriérom. Ak si želáte zaslanie poukazu elektronicky, napíšte prosím svoju požiadavku do poznámky k objednávke. V objednávkom procese si vyberte ako spôsob doručenia osobný odber v kombinácii s platbou vopred kartou alebo online prevodom - poukaz Vám pošleme e-mailom po spracovaní objednávky najneskôr nasledujúci pracovný deň (nie obratom po odoslaní objednávky). Podmienky použitia darčekového poukazu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Darčekový poukaz Topgal VOU1710

Forma Boots Chránič chrbtice Aira 8 C.L.M. Smart Black/Red S-M

Forma Boots Chránič chrbtice Aira 8 C.L.M. Smart Black/Red S-M
Detail

Exkluzívny a patentovaný systém SMART. (Level 2) SAS-TEC : Dvojitý certifikát CE podľa EN 1621-2: 2013 (úroveň 2) s penou SAS-TEC- 1) FB (Full back protector) používaný pre celý chrbát ochrana 2- 2) LB (Lower back protector) chránič dolnej časti chrbta AKIRA stavebná technológia C.L.M. (kontrolovaný bočný pohyb) Ventilovaný uzáver na suchý zips s dvojitým napínacím elastickým pásom Personalizované nastaviteľné elastické pásy Personalizovaná zadná reflexná vložka Ľahká váha Nastaviteľné zapínanie na suchý zips Navrhnuté v Taliansku - vyrobené v Európe TECHNICKÉ INFORMÁCIE Nastaviteľné zapínanie na suchý zips Ventilácia vzduchu Ľahké materiály CE certifikát Navrhnuté v Taliansku - vyrobené v Európe Počet dielov : 8 Materiál : Shock Absorbing Foam Pohlavie : Ženy Podšívka : Polyetylén Krajina pôvodu : Európska únia Vrchná vrstva : Polypropylén Farba podľa výrobcu : Black/Red Veľkosť : M Navrhnuté v : Taliansko Pohlavie : Muži Homologizácia : CE certifikované Farba : Červená Veľkosť : S Farba : Čierna Podšívka : Lycra Podšívka : Polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Forma Boots Chránič chrbtice Aira 8 C.L.M. Smart Black/Red S-M

Školský peračník Topgal PENN 20014

Detail

Jednokomorové školské puzdro je vybavené osemnástimi klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, štyrmi širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-)Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom. Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten praní rozhodne neprežije ... Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 20014

Detský batoh Topgal SISI 21024

Detail

Detský batôžtek z kolekcie CHILI BABY s motívom vtáčikov, veľkosť vhodná pre deti od dvoch rokov s bezpečnostnými reflexnými prvkami, pohodlné nastaviteľné popruhy, polstrovaný chrbtový systém, hlavná komora, predná kapsa, elastická kapsa na pitie. Detský batôžtek vhodný pre deti od dvoch rokov poslúži na výlety, do krúžkov, do škôlky aj ku starkej. Batôžtek má jednu komoru s menovkou, priestrannú prednú kapsu a plastickú aplikáciu opičky. Samozrejmosťou sú reflexné prvky, pohodlné polstrované ramenné popruhy aj chrbtová výstuž. Batôžtek má taktiež praktické pútko pre nosenie v ruke. Zaujme pestrými farbami aj odnímateľnou ozdobou. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Detský batoh Topgal SISI 21024

Školský peračník Topgal PENN 20013

Detail

Jednokomorové školské puzdro je vybavené osemnástimi klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, štyrmi širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-)Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom. Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten praní rozhodne neprežije ... Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 20013
Hama Školská aktovka pre prváčikov Astronaut, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429889), Hama Školská aktovka pre prváčikov Mačička, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429858), Hama Školská aktovka pre prváčikov Kitty, Super ľahká, 0,66 kg (4047443428349), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429896), Hama Školská aktovka pre prváčikov Lama, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429841), Hama Školská aktovka pre prváčikov T-Rex, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429872), Hama Školská aktovka pre prváčikov Futbalová lopta, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429902), Hama Školská aktovka pre prváčikov Rozprávkový kôň, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429865), nJoy Aira 1200 (6422956012632), nJoy Aira 600 (6422956011666), Školská aktovka Hasiči (8595054276980), DECKSAVER Roland Aira System 1 Cover (HN175981), DECKSAVER Roland Aira TB-3 cover (HN198493), DECKSAVER Roland Aira TR-8 cover (HN175984), DECKSAVER Roland Aira VT-3 cover (HN175994), DECKSAVER Roland AIRA MX-1 cover (HN175971), DECKSAVER Roland Aira VT-4 Cover (HN206705), Školská aktovka Gol modrá (5903162093451), Aktovka Santoro Bee-loved (8596424113775), Prikrývka bavlnená ľahká KAMET (BELpri025nad), Pixie Crew školská aktovka dinosaurus (702811692893), BAAGL Školská aktovka Ergo Skateboard (8595054287368), Blackroll Loop Band ľahká záťaž (4260346271632), Fiskars - Ľahká lopata do auta (1000740), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gool (4047443408198), Hama Školská aktovka pre prváčikov Balet (4047443408242), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer (4047443408020), Hama Školská aktovka pre prváčikov Jednorožec (4047443408235), Hama Školská aktovka pre prváčikov Space (4047443408181), Motorola ľahká náhlavná súprava 00174 pre TLKR